Hogy volt?

Való Világ 9x28 - Fodrászok és pékek

2018. december 02. 17:29 - lulu1.0

Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük majd, hogy Csoki vagy Ginu, Ginu vagy Csoki, lesz az, aki tovább küzdhet a 36 millióért, hát őőőrület! A lényeg, hogy szavazzatok!

1.jpg

Az Era és Hunor között eszkalálódó konflikttal kezdjük a öfit. Mialatt Krisztián a cigizdében sarkallja a lányt jobb belátásra, addig Hunort a rökamién Adri épp megérti. Ide érkezik meg Ginu egy mesteri seggriszával, amely cselekedetével meg is akasztja az egyébként épp stenkben lévő Hunort (értsd: már két egész mondatot is elmondott egymást követően) Mindeközben Era minden fórumon elmondja, hogy

Lófasz sem vagy Hunor, nem, hogy érdekes játékos! Ha nem az én hátamon kapaszkodnál, érdektelen lennél, kábé a hajad szépsége tart benn, oké!? S figy, ha már őszinteség, férfiként sem teljesítesz. Szorrika de ez van, hiába smárolgattunk, nem lett nedves a bugyim, pedig nem vagyok egy bonyolult lány. Eddig bárki rámjött, attól pffff, érted!? Te nem ugrod át ezt a lécet!

Esti pihiszuszira készülődést mutatnak. Ahogy az a seggrisza után előirányozhatóvá vált (meg mert Anikó is utalgatott rá a felkonfban, hogy Hunornak új alvómaci van kinézőben), Ginu már ajánlgatja is a társaságát egy kis bújcira, amit emígyen interpretáltak:  

Hallod Hunor, odabújhatok hozzád egy picit?

Hát gyere, bazzzzdmeg!

Tényleg!? De aranyos vagy!

Ginu helyében én sem tudnám visszafogni a vágyakozást, hogy menten odakucorodjak. Hunornak az úri modor mellett valami bajság lehetősége is felviláglik, és kérdezgeti is, de semmi. No történés, no izgalom. Semmi tattika, csak egy kis matatás, de még csak nem is szexuális, csupán csontropogtató. Szépen lassan mindenki visszakucorodik a helyére és kezdetét veszi a nyálcsorgatva alvás.

6.jpg

Zenebonás, szájszagos, püffedt fejes reggelre ébredünk as usual. Készülődés közben Reni Gregnek vélelmezi, hogy valaki fésülködésre használhatta a fogkeféjét, mert mintha a kelleténél eggyel szőrzetdúsabb lenne, mint eddig. Greg egyetért, nekünk meg már a szemünk se rebben. Era Adrinak és Reninek taglalja mindeközben, hogy a fentebb elhangzottakat, vagyis, hogy Hunor nem tudta felizgatni, csak taktikából mondta, és semmi valóságalapja. Ginut akarta ezzel tesztelni, vagy mi, és hogy be is igazolódott a nem tudom mi. Megnyugtat, hogy Anikó pont annyira nem érti Era tetteit, mint én. Mondjuk eddig sem kezdtem életlen kiskanállal eret vágni, ha épp messze gurult tőlem a valóvilág gombolyaga.

5.jpg

Era igazából mindenkit azzal nyomaszt, hogy ő itt a basszájba. Ha nem lenne, tán műsor se lenne. Nem azzal van a baj, hogy ezt gondolja. Az a baj, hogy ki is mondja. Majd ha visszaolvasod ezeket kedves (mert tudjuk ám, hogy vissza szoktátok), korai volt. Roli egyébként annak ellenére, hogy neki is ezzel a senkiselennél ha én meg a Hunor nem lennénk melletted szöveggel jön, arról biztosítja, hogy nem támadná hátba. Leszarja, hogy a szövetségben belső feszültségek vannak, benne a lojalitás érzése egyik fél irányába sem változott negatívba.

7.jpg

Egyébként Anikó megvilágította a tényt, miszerint kábé semmi értelme nem volt az Era Hunor balhénak, mert onnantól számítva fél napot ha ki kellett bírni delikvenseinknek a modern kor vívmányai nélkül, úgy mint arcmaszk, magas sarkú pipők, áram, avagy mosógép. Vivien egyébként tán még soha ilyen boldogságot nem érzett az ő kicsi szívében, mint most, amikor újra ölelhette a szandit. Nem a tínédzser lámúrost, hanem a lábra valót. Anikó arra is esküszik, hogy szakértőik már dolgoznak az olyan – egyszerű halandók számára – értelmezhetetlen kifejezések visszafejtésén, hogy

Hunor két kaptafára játszik by Adri.

8.jpg

Én pedig esküszöm, hogy Anikó közölései lassan de biztosan szórakoztatóbbak számomra, mint a műsor egyéb elemei, ami nagy dicséret, annak fényében,  hogy olybá tűnik a vv9 és a szórakoztatás az a két párhozamos sík, amelyek soha és semmilyen körülmények között nem metszik majd egymást, fenébe az affin szemlélettel!

Szünet után a modernkorba jutás verseny jutalmazását tekinthetjük meg, ami abból áll, hogy a győzteseknek lehetősége lesz nézői kommenteket megismerni majd dönteni, hogy mire használják fel a megszerzett információt.

10.jpg

Csoki elégedetlenségét fejezi ki a szerelmi élete kapcsán. Hiányolja a törődést és abajgatást de csak módjával, mert azt nem állná, ha egyfolytában rajta lenne ez a lány, akit egyébként a való életben úgy offolna, mint a szart, mert egy ilyen gádzsira rá se néz, állítja most ezt Krisztiánnak, aki mindeközben imádnivalóan bebandzsít, amikor teátrális mozdulatokkal beleszív a cigarettába.

9.jpg

 Az a helyzet, hogy Csoki pont annyira hiányol valamit Reniből, mint ahogy én hiányolom a határozóragok helyes használatát a kibaszott mondataikból. Hát, de most komolyan, nem lehetne tematikailag beküldeni hozzájuk Grétsy tanárurat? Vagy, ha mondjuk, idős korára való tekintettel nem sokkolnánk azt a drága embert, akkor nem lehetne levadászni valami lelkes követőjét, aki mondjuk egy napon keresztül annyi büntetést oszthatna ki, ahány helytelenséget megtapasztal? Légyszi -légyszi, légysziiiiii!

Vissza a nézői vélemények felhasználásához. Pont olyan unalmas, az álló vizet nem megkavaró lapos infókat kaptak, mint amilyen a műsor maga. Amikor már egy ilyen mondat is felbirizgálja a kedélyeket, hogy Greg kavard a szálakat, ahogy eddig, így kell játszani ezt a játékot, a néző meg konkrétan együttgondolkodik ezután szerencsétlen Greggel, hogy milyen szálak, mivaaaaan?! Na, szóval akkor azért már tényleg nehéz érdekfeszítőnek titulálni itt bármit is. Aki erről nem így gondolkodik, az meg majd úgy is jól megírja a kommentekben, amit innen is köszönünk és hajrá! :-P

Mindenki kapott hideget - meleget, ám nem, nem fogom ide beidézni szó szerint, max. ezt a Lacikának szólót, mert ezen együtt tudtam mosolyogni a lakókkal:

„Én nem tudtam, hogy ez a fodrászok és a pékek szakmunkás műsora. A gyerek csak hajat vág meg sütöget.”

Egyébként jól fogadták és értelmezték a személyre szabott véleményeket, except Era, aki olyan szinten a maga hatása alá került attól, hogy valaki azt írta neki, példakép vagy anyám, hogy utána még hosszú percekig tolja az öntömjénezést. Krisztiánnak átment, hogy flegma, de bírják benne, Csokinak, hogy ő meg jószívű, bár olykor seggarc, (Z)susu bolondság, Greg és Roli szálmozgatók, Adri lényeglátó és majdani meglepetésokozó, Renike meg szerelmes.

11.jpg

Édes kis szívem azért érzi, hogy valami nem gömbölyű ebben a kapcsolatban. Bár meg tudnám nyúvasztani azért, ahogy a szavakat ő is valami építőkockának gondolja, amiket ha kiborítanak eléd, akkor vagy sikerül belőlük összerakni valami értelmesnek tetszőt, vagy nem, és esetében inkább nem, na, szóval azért ennek ellenére cuki, ahogy neki az érzelmi aspektusok a fő motivációs mozgató rugók. Elmondása alapján, s annak ellenére, hogy nem vakul el a szerelemtől, szánmára kábé az itt mindennek az alfája és az omegája, hogy melyik luvnya akar még rajta kívül csókolózni Csokival.  Más egyéb nem izgatja fel különösebben. Na, jóóóóóó, az, hogy ha Csoki csak robotkézként tekint rá, azért az bosszantaná.

12.jpg

Zárónak még végignézhetjük Reni és Csoki nagybeszélgetését az ágyban, ahogy a fiú épp lelkiismeret-furdalást keltő tipik műsorszámmal finoman (nem) brífeli a lányt, hogy is kéne vele valójában bánnia. Hogy kéne óhaj sóhajt lesnie, simiznie, gondolatot kitalálni, éhséget telepatikus képességekkel monitorozni, hogy aztán a megfelelő pillanatban és intenzitással kiszolgálásra jelentkezhessék. Gondolom azzal, hogy most már szemtől szembe is elmondta, eddig csak jobb női voltak, mint Reni, szintén csak azt óhajtotta megtámogatni, hogy a lányban növekedjék a motiváció.

A végére megint Anikó mondja a legjobbat:

Csoki tipikus férfi, ha foglalkozol vele az a baj, ha nem, akkor meg az. LOL!

977 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 18:47:39

@mentoros lecsó: Saját nincs, másét nem üthetem, sajnos! :D
Szex után mmkk rá kell gyújtani, ha szar azért, ha jó, akkor meg még a szomszéd is kimegy elszívni egy cigit!

Maximista vagyok 2018.12.03. 18:51:41

@úgymond olvasó mmkk: az ember próbál itt történelmet tanítani erre verik. mingyááá töröltetem magam :D

Maximista vagyok 2018.12.03. 18:52:42

@Nyuszomuszo83: és gitározás után mi a javasolt?

2018.12.03. 18:53:37

@Nyuszomuszo83: :))))) :P :)))))
Ahhhamm.... értem.... nagyjából... úgymond ! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 18:55:38

@Maximista vagyok: töröltesd, te retek, de előtte gyere ide még egyszer a sámliddal :D

MosóMaca 2018.12.03. 18:56:54

Hali! Kicsit sűrű nap volt,ezért most keresem a friss postot. De jól látom,hogy nem látom?

2018.12.03. 18:58:25

@Maximista vagyok: kiFELÉ verik ?!!? mmmeeer azzz nem feltétlenül rossz dolog ám ! :)))
Ha viszonzásképp fürge a nyelved...

Maximista vagyok 2018.12.03. 18:58:25

@úgymond olvasó mmkk: á, most már csak messziről vakerázok neked :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 18:59:20

@Maximista vagyok: megijedtél, mi? pedig még az ostoromat nem is láttad, azzal szoktam fenyegetni az üffeleket :D

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 18:59:52

@mentoros lecsó: Mester, gyereket sem lizingelek, idegenét nem üthetem! Gitározás után mindig kell, hát szar lenne ha az ember már magától is hányingert kapna! De én nem tudom, csak hallottam, mikor mesélték!

2018.12.03. 19:02:11

Vagy a blogmotor sz@rcsi... Vagy az "izgalmak" és "érdeklődés" hiányában, az unalom mocsarába fullad ez az egész "IZÉ"...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 19:02:22

@Maximista vagyok: Tivy még a színen sem volt, amikor én már ostorral fenyegetem a népeket :DD

MosóMaca 2018.12.03. 19:05:30

... vagy még nincs 5 óra

2018.12.03. 19:07:19

@Nyuszomuszo83: a "nagyobbikat" kedvező banki feltételekkel lízingelheted pár hónapra... (14 éves, hímnemű... eddig hetero érdeklődésű)...
Meeeerrrrr a Zasszonynak is kijár a "nyugalom".!. :))))) :D :D

2018.12.03. 19:10:00

@MosóMaca: vóóóóót mááá olyan, hogy 13h-kor kaptuk meg a napi "dózist" ! :))))

MosóMaca 2018.12.03. 19:12:10

@mentoros lecsó: valóban... nem türelmetlenkedek,csak biztos akartam lenni,hogy nem én vagyok a vakegér. Mondjuk abból leeshetett volna,hogy még mindig itt aktívkodik a komment szekció... De a logikus gondolkodáshoz ma hétfő van

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 19:13:42

@mentoros lecsó: Mester 18 alatti, ha 18 múlik küld el hozzám villoghat velem a haverok elött. Hejjj haaa tudnád!

2018.12.03. 19:14:38

@MosóMaca: valszeg nincs igazam... de tényleg elb@szott Hétfő van.... :)))

2018.12.03. 19:20:00

@Nyuszomuszo83:

1. olyan bomba "ciciket" nem tudnál villantani, mint az anyja... :))

én kérek ismét elnézést !

2. nem "párosodásra" kértelek fel, hanem gyermeknevelésre... :))

hatványozottan kérek elnézést !

MosóMaca 2018.12.03. 19:30:28

@úgymond olvasó mmkk: ha statisztikailag megvan,akkor minden rendben

Marcsee 2018.12.03. 19:32:54

Gondoltam megkérdezem már, hogy hol van az új posztcsi, mert amikor nagy ritkán, évadonként kb. 2x beenged a blogmoci (telóról sose) és rákérdezek, akkor rendszerint már réges régen van, csak nekem nem tűnt fel :)
Szóval
Van már új, gyerekek?
3..2...1..

bElannaTorres 2018.12.03. 19:33:24

Jöhetne már a napi adag :DD

temperepempe 2018.12.03. 19:40:51

Befogom perelni a hogy volt blogot a poszt elmaradásért úgy mond. És az előfizetésemet is lemondom, az tuti

,, 2018.12.03. 19:46:13

Sixx töröltötte magát egy adminnal, azért nincs poszt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 19:49:28

@,,: biztos ő is regényt írt egy poszt alá, és senki sem értett egyet vele. érdekes, pedig állítólag a férfi nem ragyogó és kevésbé ragyogó képviselői nem szoktak megsértődni. ( :DDDDDDDDDDDDDD )

,, 2018.12.03. 19:52:20

@úgymond olvasó mmkk: vagy Tivi megint beperelte a Hogy Volt online magazint:)

hereverő heverő 2018.12.03. 19:53:37

@mentoros lecsó: na, pont most. Előtte azért Tinára egy fülelést Lecsó :) Bár, szerintem má vót, de akkor is ügyes.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 19:53:53

@,,: gyűjtést szervezek az óvadékra

hereverő heverő 2018.12.03. 19:58:15

Én is elköszönök kedves hogyvoltlakók, majd az új posztot elolvasom telefonról. Ideje hazamennem a gályapadról.
Legyetek jók és szobatiszták, és tanuljatok, hogy olyan okosok és intelligensek legyetek mint Tivy és Radics haverja együtt [köp]!
Lóéccakát

bElannaTorres 2018.12.03. 20:08:21

@mentoros lecsó: annyira türelmetlen mint egy egész klingon, csak nem mutatja ki mindig :D

bElannaTorres 2018.12.03. 20:09:02

Dél óta várom az új posztot csak nem szóltam :DDDD

Perah 2018.12.03. 20:13:07

Szép jó estét mindenkinek! Mostanában leginkább read-only üzemmódban vagyok itt, de most látom, hogy nem látom az új posztot. Biztosan sok az írók dolga, de nagyon hiányzik az új öfi, röhögni akarok

szociál 2018.12.03. 20:19:10

@Nyuszomuszo83:

Nem biztos hogy ezt végig akarom nézni, miről fecseg ez a fogyatékos ?
Remélem megbaszcsizza ezt is az RTL ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 20:23:40

@szociál: megláttam a fejét az első másodpercben, és ki is kapcsoltam

szociál 2018.12.03. 20:26:27

@úgymond olvasó mmkk:
megijedtél és eldobtad a monitort :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.03. 20:44:12

@úgymond olvasó mmkk: én végignéztem. :) 10mp-es tekerésekkel. :) Semmi újat nem mondott, de azt qva sokáig. Szebb se lett, okosabb se, ellenben maradt hülye. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 20:44:33

@Angora Cardi: jer ide, jer, ha mondom, rontom bontom

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 20:44:56

@szociál: én mazochista vagyok! :) annyira nem volt szörnyű, csak retard!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 20:45:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: ennél szebb, és okosabb nem lehet, mint amennyire most az :D

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 20:46:32

@szociál: jaaa már lejárt a titoktartási szerződése igy mert beszélni ez a fogyi!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 20:46:58

@Angora Cardi: de meg ne moccanj, mert különben meg talállak csípni

OriginalBlackMamba 2018.12.03. 20:49:51

@Nyuszomuszo83: végignéztem a konyhafőnök reklám blokkjai alatt. Kész, kiégtem.

Bejni 2018.12.03. 20:55:10

Sziasztok!

Már évek óta passzív olvasó vagyok, nagyon szórakoztatóak vagytok :D

De most muszáj írnom. Hol a napi hv adag? Drámaaaaa!!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 20:55:41

@OriginalBlackMamba: Én szóltam elöre! :)
@mentoros lecsó: Áááá ebbe ne is menjünk bele idióta a rendszer! Ez megint más élethelyzet mint az enyém! És érthető is hogy szerető családotokba szerettetek volna egy pici lányt is! Minden tiszteletem a tied, de ezt már írtam! Lehet hogy nekem is csak a pofám nagy, mert szokták volt mondani a szív nem válogat! Soha nem mondom soha, de jelenleg ágálok ellene! Arra még nem állok készen! :)

Angora Cardi 2018.12.03. 20:56:14

@úgymond olvasó mmkk: Így ni! Ugye fáj? :D Hát ne kiabálj!

szociál 2018.12.03. 20:57:56

@Nyuszomuszo83:

Én meg azt hittem táncolni fog, vagy valami kívánságműsor és azért bömböl a zene a háttérben.

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 20:58:48

Ma posztcsi nélkül maradunk, de majd ezért holnap kárpótolnak minket vmi jó hosszúval és két nap eseményével! Én toleráns vagyok megértem az irókat!Örüljünk, hogy néha szarból várat építve írják meg a viccesebbnél viccesebb posztokat, képregénnyel stb baszva a rezet! :)

szociál 2018.12.03. 20:59:04

@Bejni:

Köszönöm dicséreted.
De a többiek is jók, nem csak én.
Hozzájuk is szólj pár kedves szót ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 21:01:31

@Angora Cardi: amúgy utálom Petőfit, szóval miért is idézgetek tőle? :D

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 21:02:51

@szociál: jaaaj te kis huncut! Gogot vártál Tivytől? Arra ott van Renyhe! Ő is szar, lehet vasalás közben ha twerkelek és rázom magam jobbat tudok mint ő hivatásosként!
Énkérek elnézést!

szociál 2018.12.03. 21:03:10

@úgymond olvasó mmkk:

Petőfi ?
Mibe szerepelt, x faktorban, vagy a Ninja warriorban ?
Ennyi celebet....pfff

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 21:04:07

@úgymond olvasó mmkk: idézz József Attilát és sinen leszel-nekem ő a kedvenc!

Bejni 2018.12.03. 21:04:14

@szociál: nyilván Te vagy a legjobb, ehhez kétség sem férhet, de a többiek is valahol a sarkadban ;)

szociál 2018.12.03. 21:04:26

@Nyuszomuszo83:

Renyhe és a rúdtánc muhaha :)
Viviből kinézem, de Renyhéből nem igen.

Bejni 2018.12.03. 21:04:43

@szociál: nyilván Te vagy a legjobb, ehhez kétség sem férhet, de a többiek is valahol a sarkadban ;)

szociál 2018.12.03. 21:05:09

@Bejni:

megnyugodtam :)

puszit nem küldök mert sztem pali vagy

Angora Cardi 2018.12.03. 21:05:30

@úgymond olvasó mmkk: Lacikának dedikáltuk a mai versikét

Angora Cardi 2018.12.03. 21:05:59

@szociál: cak szemmi buzulász, buzulász szemmi :D

Bejni 2018.12.03. 21:06:38

mindent kétszer, mindent kétszer..

MosóMaca 2018.12.03. 21:07:11

Sixx lesz az egyik vendég a ma esti Tesztbeszéd c műsorban... FYI

MosóMaca 2018.12.03. 21:08:36

Na,csak emlegetni kellet

szociál 2018.12.03. 21:08:38

@úgymond olvasó mmkk:

Elég nagy :))

@Nyuszomuszo83:

Tudom, de még se hiszem :)
Vannak lepattant rúdtáncosok is, pl az Ozarkban lehet látni néhányat :) (sorozat)

@Angora Cardi:
Apropó buzizás, mikor derül ki bent hogy Ánusz izélt faszikkal ?
Ekkora titok ?

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 21:09:11

@szociál: amúgy tényleg milyen kis szerény vagy eszem a kis szíved barátom! Te is ha megmurdelsz sütőlapáttal-péklapáttal Lacika-veri agyon a pofikádat!

szociál 2018.12.03. 21:10:12

@sixx:
mér ilyenkor kell szólni ? :O
veszem , első rész is jó volt.

Angora Cardi 2018.12.03. 21:10:32

@sixx: @MosóMaca: szuper köszi, nézem :)))

@szociál: nem küldtek be neki megfelelő üzikét a beépített üziírók

Nyuszomuszo83 2018.12.03. 21:11:05

@szociál: én vártam üár egy igazi gogót töle, erotikusan, vetkőzve, szexin popót rázva. De ez tesco gazdaságos csak!

szociál 2018.12.03. 21:11:35

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk:

nézzétek a Tesztbeszédet, ne itt csipogjatok :)
utána beszélünk :)

szociál 2018.12.03. 21:17:00

@Angora Cardi: @Bejni:

mindent kétszer, ahogy a szájjnyaldosós gombolkozós könyöközős nyakkendőzős kretén mondja

Angora Cardi 2018.12.03. 21:18:12

@szociál: Én nem írtam kétszer csak Benji kartársnő :D

Ragyogóan szép vagy :)

Bejni 2018.12.03. 21:18:13

@szociál: meg én és a blogmoci..na új posztcsi on!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 21:21:49

@szociál: tudod mit fogok most mondani, ugye? ne mondd meg, mit csináljak, lepkególya

Perah 2018.12.03. 21:42:02

@sixx: Köszi az új posztot! A Spektrumon pedig vissza foglak nézni, mert későn szóltál (olvastam a kommentedet), és már nem tudom felvenni az elejéről :).

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.03. 21:51:21

@mentoros lecsó: mondanám, hogy adok kölcsön boszit, de sanszos, hogy sírva hoznád vissza. És nem a gyerek sírna. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.03. 21:55:11

@szociál: pedig most akartam kijonni a sarokbol

iTink 2018.12.06. 09:49:17

Grétsy for prezident! Az iskolahét sem fog javulást hozni.