Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x27 - Jedlik Ányos forog a sírjában

2018. december 01. 13:06 - hektor_

Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a műsorvezetésbe – a fejre vasalt hajat mondjuk én nem erőltetném, de többek között ebbe sincs beleszólásom. Reggel van a villában, a csipás szemek Reni óbégatására nyílnak ki, az enyveskezű fosztogató ismét lecsapott, és ezúttal a lány törölközőjét vitte magával. A többiek egykedvűen falatoznak tovább, csak Zsuzsu és Csoki mekeg oda kettő sajnálkozó szót a rablással kapcsolatban, de nincs idő sokáig ezen rugózni, mert levél gyön, Era küzd meg a papírra vetett betűkkel: a két középkori csapat beléphet az újkorba, ehhez szükséges azonban Jedlik DZSEDLIK Ányos kézi hajtású dinamóját összerakni. A nehezítés, hogy két embernek kell, a többiek segítsége nélkül – na nem mintha azzal sokra mennének -, az egyiküknél lesznek az alkatrészek, a másiknál meg egy rajz az összerakásról, de nem láthatják, mit csinál a másik. A nyertes falu előnyt kap a következő feladatban.
1.jpg

A kezdetek:

-Én nem tudok szerelni. (Era)

-Én tudok amugy, csak nem szeretem, mert nem tudom leolvasni a rajzokról hogy mi hova megy. (Csoki)

A riportban Era közli, hogy ezt a versenyt muszáj megnyerniük, neki ez volt a vágya már mióta, hogy beléphessenek a modern korba, édes istenem, mondanám hogy még egy ilyen magas labda, és belebaszom a kávét a TV-be, de az igazi pokoljárás még csak most kezdődik. Egymásnak háttal ülve nekilátnak a szerelésnek, Csokinak Vivi magyaráz a papírról, akiről kiderül hogy ismeri a fogaskerék szót, a két buta jól megérti egymást és nem okoz gondot a púp és pöcök hovatartozásának értelmezése, Hunornak viszont Dzsinu segít, ezek ketten meg úgy elbeszélnek egymás mellett, mintha egy vaknak próbálnád a színeket magyarázni, szóval Csokiék nyerik a mérkőzést. Vivi majd szétdurran a büszkeségtől, Era meg megy Hunort abajgatni, hogy ha már ilyen balfasz a csapata, legalább az övének drukkoljon.

Következő feladatban két bringát kell hajtani, mivel Csoki nyert, az övé eggyel könnyebb fokozaton megy. Odabent stuffolják a szobában, Csoki, a modern kor, A RUHÁIDRÓL VAN SZÓ, mire a csávó üvöltve rongyol ki a kertbe és közli hogy akkor sem száll le a bicikliről, ha kirohad alóla a lába. Megkezdődik a Tour de Villa rangadó, Zsuzsu mérhetetlen sötétségével már Greg sem tud mit kezdeni

…szoktam ilyen szobabiciklin, vagy miaz, nem szobabicikli, hanem ilyen benti, kondiba’ van ilyen bicikli.

Csokinak már párolog a teste a tekerésben, Hunornak meg leesik hogy hiába nyeri meg, akkor sem lépnek feljebb, cserébe a másik csapat sem. Miközben a másik csapat fűt-fát ígér neki hogy adja fel, megkap bármit, a saját csapata bent ül a melegben és szarik az egészbe, csak Ginu az aki baszlatja őket hogy legalább gyertek ki drukkolni neki. Roli bár nem abban a csapatban van, biztatja a haverját, ezért Era le is kúrja hogy mit szól bele a más játékába, majd a lányoknak osztja hogy undorító ez a Róland gyerek, Era itt van ebben a csapatban, erre ő odamegy a másiknak drukkolni – az egészet nem értem, miért nem drukkolhat annak akinek akar, főleg úgy, hogy ha egyik csapathoz sincs semmi köze, akkor meg eleve pártatlan, tehát Era az, aki mi a faszomért szól bele hogy ki kinek drukkol. Na, minden szót nem használnék el ezzel kapcsolatban, a lényeg hogy mivel egyik sem akar leszállni a bringáról, feltett kézzel kell tovább tekerniük, így Csoki pár perccel később veszít, amit a hangos bazmegcsoki kiáltásokat követően ismét egy csapkodós hiszti követ, olyan, amilyet a seggüket a földhöz verő, nyafogó kis görcsök szoktak produkálni a boltokban, mikor nem kapják meg amit akarnak.

7.jpg

A Sportszerűségről néhány szóban

Era kiveri a balhét Hunornak, mi az hogy ti nyertetek, 10 forintot nem tettetek arrébb, nem tettetek le az asztalra semmit a héten, Csokit hagyni kellett volna nyerned, SPORTSZERŰSÉG és így tovább. Hunor nem érti, de én sem, hogy ugyan miért kellett volna hagynia hogy ők lépjenek előrébb, ha meg is akadályozhatta ezt, de tekintve hogy az előző kört ő vesztette, nyilván még csak nem is erre ment ki a játék, egyszerűen csak megmutatta hogy neki is van akkora a fasza, mint Afrika fenegyerekének. Szakítás, Era bömbölve tüdőzi le a nikotint Reniékkel, majd a hálóban folytatja a bőgést, a szerkik ezt szomorú zenével hangsúlyozzák, és mikor Roli bejön vigasztalni, jön az ultimate riogatás: haza akarok menni. A srác villantva egy kőműves dekoltázst odapréseli magát a fűzőbe bújtatott keblekhez, próbál rá utalni hogy a lány picit túlreagálja, de Era hallani sem akar erről, csak tovább cirkuszol a meg nem kapott fésű meg hajbalzsam miatt, amire egyébként szerintem is kurva nagy szüksége lenne. Később a nappaliban folytatja a társaság felének, hogy ez a legnagyobb csalódása az életben, hogy egy ilyen embernek segített – hát kívánom, hogy ennél nagyobb problémád ne legyen az életben, aranyom. Róli később Hunornak hogyvoltozik, Era fel akarja adni a játékot, mondja, mire Hunor kimondja azt, ami mindig, minden körülmények között az egyetlen létező válasz lehetne a hallottakra

Hát menjen haza akkor!

ENY-NYI! Róli közli hogy ő soha nem fog az Era mellé állni, és csak Hunorban bízik, úgyhogy itt fekete szalaggal átkötött egy perces csenddel emlékezzünk meg az évad 6.részéről, melyben Roli és Era megbeszélték hogy csak egymásban bíznak meg és sosem szavazzák majd ki a másikat.

A feszültség oldására bulikát rendeznek a lakóknak, akik már este 9kor úgy táncolnak, ahogy én szoktam hajnal 4kor dülöngélni a Necc Party utolsó pillanatra tartogatott nótáira. Adri Erával diskurál róla hogy Hunor egy Hazug Fíreg, ők nem is mismásolták el a feladatokat, amin az utóbbi úgy meglepődik hogy dob is egy seggest a földre, közben Reni, a beállásában hitelesen tartva a szerepét rádöbben, hogy akkora a bele, mintha egy öthónapos csokimagzat csücsülne a szíve alatt.

15.jpg

A címkétlenített piák szépen fogynak, vörösödnek a szemek, mindenki hátul táncol önfeledten, mikor Ginuék előveszik Hunort, aki tagad, Era egy megbántott nő aki nyilván szart kavar, ő viszont nem csinált/mondott semmi olyat, amit ne csinált vagy mondott volna meg mások szemébe is, majd a tujaságát alátámasztva közli, hogy ő amúgy sem beszélget senkivel, így nem tud senkiről semmit, hogy tudna ő bárkit is kibeszélni a háta mögött. True story. Mivel a rész végéig erről lesz szó, tovább nem nyújtanám a szarrétest, de a kameraállás viszont kiváló, így az alábbiakkal zárom a mai adást:

Csecsből mostanában keveset adnak a szerkik, úgyhogy ezzel kell beérni:

 

481 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamadam 2018.12.01. 13:41:37

Era teljesen megbolondult. Amióta kinthagyta a Radicsot nagyon elszállt magától. Szerencsétlen nem jön rá, hogy nem ő volt erős, hanem Radicsot utáltuk mint a szart.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 14:03:59

Nem is volt rövid. :)
Ámde .inden benne volt.
Köszi. :)

Angora Cardi 2018.12.01. 14:04:30

Era egyre lelakottabb, csak kifejezte fájdalmát :D

Androido 2018.12.01. 14:07:12

@Angora Cardi: Úristen, most nézem, hogy fél 7ig tart.... Végignyomjuk? :D

etikette 2018.12.01. 14:07:51

Először én is egyből azt gondoltam hogy a szerkesztők írták rá úgy a papírra hogy Dzsedlik de aztán Anikó elmondta a tutit miszerint nem ők voltak... valaki írta az előző posztnál hogy legutóbb még IQ tesztet töltettek ki velük szerintem idénre már csak valami óvodai Katica csoport képes Kvíz volt a beugró...

Angora Cardi 2018.12.01. 14:10:07

@Androido: Nyomjuk :D Közben lehet takarítani, dolgozni :DDD

Gregnek is ki van lakkozva a körme.

bElannaTorres 2018.12.01. 14:13:10

Köszi az öfit, a Renis kép nagyon jó :D

Zsuzsinak nem kéne erőltetni ezt a szexiskedést, mondjuk most Hunor meg Lacika jó fej volt :D

Angora Cardi 2018.12.01. 14:18:12

@Androido:
- Vetkőzzön le kényelmesen.
- Meddig?
:D
Azt hitte EKG-ra hozzák ki?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.01. 14:18:54

Csak hogyvoltokat követtem az elmúlt napokban, de ezek alapján se lesz női győztese a vv9nek.
tényleg katasztrófa a kínálat, férfi fronton Roli és Hunor simán eljuthat a döntőig csak a normalitásukkal.

Androido 2018.12.01. 14:20:18

@Angora Cardi: Én pont úgy meglepődtem a kérdésen, mint a bácsi :D
Lehet, hogy tényleg arra számított, hogy raknak rá valami tappancsokat is, ja.
Ez a bácsi nagyon fura. :D Biztos izgul.

Sargabogre 2018.12.01. 14:23:07

ez az Era full bolond. az 5. perc hisztijénél már beletekertem, mert k unalmas. most komolyan azon van kiakadva, hogy Hunor egy versenyt nem veszített el miatta? remélem, kiszavazzák a következő körben, még Vivikénél is rosszabb.

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:25:03

@Angora Cardi: Ha Jedlik Dzsedlik, akkor Dzsinu Jinu !!!

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:28:41

Ahogy nézem Greg emlőit, egy 75/a-s melltartó simán felficcanhatna!

bElannaTorres 2018.12.01. 14:31:21

@adamskij: Hunor nálam már leírta magát, minek van erával, ha semmit nem akar tőle. ha ezt egy lány csinálná már taktikus ribinek mondaná mindenki. Era se jobb önző és nagypofájú. De roli még tényleg szimpatikus tudott maradni. Szerintem még Zsuzsi nyerhet, a naivákat szeretik :D

bElannaTorres 2018.12.01. 14:32:23

@Udvariatlanbolond: igen, arra mondtam hogy jófejek voltak :D

bel ami 2018.12.01. 14:32:35

Hármat tojott a fekete kánya,
de csak egy esett be a villába.
Attól az egytől vagyok én kába,
Csoki, menjél holnap a cicába!

Androido 2018.12.01. 14:33:30

Rájöttem, hogy Zsuzsu Debilió Zsófikájára emlékeztet valamiért. Csak Zsófika egész cuki volt, és ennyire nem volt bántóan ostoba. :D

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:35:36

@bElannaTorres: Ezt pofázta a pRoli is neki,,,hagyja a dagadt ruhát másra!!! Proli már jó előre gyásztort ült a kapcsolaton és Hunyor elrántásán,,,Begyütt!!!

Androido 2018.12.01. 14:37:36

@bElannaTorres: Én nem tartom kizártnak amúgy, hogy Hunor elmondta Erának, hogy miújság van ezzel az összebújós dologgal, hogy semmi komoly, csak ez valamiért kimaradt az öfiből, mert valami ordítva anyázást kellett bevágni helyette.
Én bírom amúgy, hogy ilyen sztoikus a srác. És azok közé a kevés hogyvoltozók közé tartozom, akiknek külsőre bejön, de el tudok vonatkoztatni. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:40:07

Jó lett ez Hektor_
Ebben tényleg nem volt több.

Kezd nálam Reni feljönni, néha vicces, pl az előembert jól alakítja :)
Neki lesznek legszebb pillanatai, valszeg Laci pillanatait úgy kaparják össze hogy megkapja azokat amikor Reni mögött elsétál vagy beáll mellé nézni :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 14:41:10

tehat semmit nem vesztettem tegnap este. koszi az ofit, jo volt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:44:14

@Udvariatlanbolond:

Észre vetted hogy Lacikkának van a leghosszabb neve ? :)

Era, Ginu, Reni, Greg, Roli, Csoki, Adri, Hunor...na jó Hunornak ugyan annyi :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:44:54

@úgymond olvasó mmkk:

nézd meg te hálátlan !

hát nem látod a reklámokat !

hogy él így meg az RTL ?

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:45:00

@szociál: Lac legjobb pillanataihoz bevágnak egy fantasyt, valamilyen távoli galaxisról...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:45:47

@szociál:

hülye vok Lacika 6
Hunor 5
ZSU 2 :))

bElannaTorres 2018.12.01. 14:46:03

@bel ami: :D
Előre elnézést kérek:D:

Era sír a riportba
Mert a hunor kidobta
Roli azt sem tudja, hogy most mi van
Vigasztal, de segge kivan
Hunor úgy gondol Erára
Nem írhatom le de rímel a csicsára

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 14:47:29

@szociál: te hüje, 5=6? :))))) nézze meg az, aki mazochista

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:48:07

@Udvariatlanbolond:

feltesznek egy gifet abból a Dzsekós táncból, és az megy 2 percig :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 14:49:09

@úgymond olvasó mmkk:

:)

Megnézed vagy lenyírom géppel a sörényed középen, álmodban :)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:50:14

@bElannaTorres: ezek annyira jó kis epitáfiumok!DDDD

bElannaTorres 2018.12.01. 14:51:30

@Androido: :D mondjuk a külső az tényleg jó nála, ha már esze nem sok van, meg kicsit hideg is. Ha mondjuk lett volna hosszabb kapcsolata két napnál, akkor lehet kicsit megértőbb lenne, hiába mondja szóban hogy nem akar semmit, ha este mégis ölelget.

Angora Cardi 2018.12.01. 14:56:53

@Androido: Nem győzi azóta is mesélni, hogy benne volt a tv-ben :D

Androido 2018.12.01. 14:58:06

@bElannaTorres: Nekem az oké, hogy hideg, én is kicsit ilyen vagyok egyébként.
Biztos nem az a nyálzós/nyefegős fajta amúgy se (mint Ánusz), de szerintem kint azért nem teljesen így nyomja. Az előbb fejtette ki az ismétlésben, hogy neki itt nem lesznek barátai, valószínűleg ezen elhatározása miatt még távolságtartóbb.
Illetve tudatosan vagy tudat alatt az ilyen nőkre megy, mint Era, akik lesik minden kívánságát meg mennek utána, mint egy kiskutya. Aztán ha kedve van, akkor foglalkozik vele, ha nincs, akkor meg leteszi a sarokba. Pl. Ginu szerintem nem kajtatna így utána.
Aztán meg nem is így van, csak a szerkik így vágják be nekünk. :D

bElannaTorres 2018.12.01. 15:02:58

@Udvariatlanbolond: igen pRoli jól játszik nagyon, most már elengedi erát, de még ezt is úgy csinálja, hogy mindenkinek szimpatikus tud maradni. Megnéznék most is egy szimpátialistát, hátha belelőzte már Hunyorkát.

bel ami 2018.12.01. 15:10:10

@bElannaTorres: Kicsit átdolgoztam, remélem, nem bánod:

Era sír a riportba
Mert a hunor kidobta
Roli azt sem tudja, mi van
Vigasztal, de segge kivan
Hunor úgy gondol Erára
Mint a p-vel írt csicsára

(Meg kellene alapítanunk a hogyvolt-líra szekciót.)

,, 2018.12.01. 15:20:48

Adri nem emlékeztet valakit egy volt valóságsó-játékosra, csak Adri minimum 20 évvel fiatalabb/20 kilóval könnyebb?

bElannaTorres 2018.12.01. 15:24:44

@bel ami: jó lett :)))
@Androido: kicsit adri is olyan mint hunor, támadva is lett, hogy nem áll se ide se oda, de ő még nem tudott bent megkedvelni senkit. Kíváncsi vagyok mikor jön rá, hogy Roli mellett van helye mint szövetséges, de azzal se sokra menne mondjuk.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 15:27:19

@,,: láttam a pályaművedet, isteni lett! :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 15:28:48

@úgymond olvasó mmkk:

Reggel felébredsz és meglátod :)
Hajtündér meglátogat ;)

Angora Cardi 2018.12.01. 15:46:42

Laci csacsi maci papi
Rappelj kicsi preda-tori :///

,, 2018.12.01. 15:48:56

@Angora Cardi: sztem arra gondolt, ami délelőtt eltűnt, és a kommentben csak az üres hely maradt:) de ez pont így jó:)
/majd még lehet benevezek valami mással is, csak várom, hogy megszálljon az ihlet

Angora Cardi 2018.12.01. 15:50:30

@,,: Oh várom!
Engem megihletett Laci de nem versben, majd az is lesz, viszont mostani művemet hamarosan közzé teszem.

Angora Cardi 2018.12.01. 15:54:24

@,,: Még csak bemelegítek. Felszopom magam.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 15:56:13

@Angora Cardi: az ágyra köptem a teámat, bmg :DDDDDDDDDDD

,, 2018.12.01. 15:56:49

@,,: mármint nem a felszopás:)) hanem a művek:)

Any91 2018.12.01. 16:26:36

Era teljesen meghülyült... Hunorral meg az a bajom, hogy nem érzem elég intelligensnek... Miért nem kérdezte meg simán, hogy esetleg a 36 milliós nyereményt is engedjem át neked, hiszen 3 hete Jóbarátok vagyunk

Angora Cardi 2018.12.01. 16:37:26

Zsu azt hiszi ő beszédhibás... nem drágám, tanulatlan és buta vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 16:38:38

@Angora Cardi: van neki egy minimális attól függetlenül, hogy setét (nekem is van, nem minimális, hanem maximális, néha hallom nála is)

Androido 2018.12.01. 16:38:50

@Angora Cardi: de ő annál intelligensebbnek tartaj magát, minthogy nyilvánosan kijavítsák. :D Szegény.

Magentax 2018.12.01. 16:41:37

Én már ott kiakadtam, amikor ez a HP Era leordította Roli fejét, hogy mer drukkolni Hunyornak. WTF? Az a hiszti meg, hogy Hunyor nem adta fel a versenyt MIATTA, hát ez kész. Ez a nő full elmebeteg. Amúgy mit segített ez Hunyornak? Mivel védte be, amiért viszonzást várt?
Mondjuk, Roli is elég gyáva. Ahelyett, hogy kerekperec felvilágosította volna Erát, mennyire hülye, csak mellébeszélt, hogy hát igazad van, de.... Nem, nincs igaza. Mitől lett volna igaza?
Adri is megint magát adta, kavarja ezerrel a szart. Undorító egy némber ő is.

Angora Cardi 2018.12.01. 16:45:02

Kuiz kérdés, mondá Csoki.

Angora Cardi 2018.12.01. 16:47:05

@úgymond olvasó mmkk: igen csak ő nem jól használja egyemmeg kis buta @Androido: pontosan itt kezdődik mennyire fals képe van magáról...

Zsu, magyarázd el miért tartod magad intelligensnek? Gegv.

Pamutbojt 2018.12.01. 16:48:15

@Magentax: Roli is félti a seggét, mert Era most a rajos haverjaival már veszélyes is lehet, még mindig sokan vannak.
Az előzetesben mutatták, hogy megint megígéri a hisztErikának, hogy mellette lesz. Remélem, hogy ez csak tatttttika Roli részéről.

bElannaTorres 2018.12.01. 16:53:01

@Magentax: valami olyan volt, hogy Era segítette őket ki az őskorból, ezzel a tekeréssel hunorék meg nem lesznek előrébb, ezért várta hogy feladja, és szerintm azért reagálta túl mert belebuzult Hunorba. Hunor vigasztalta, ölelgette, megpuncizta, szóval Era többnek hitte az egészet , attól függetlenül nincs jó természete, de nem a fésű miatt bőgött.
Szerintem valahol meg lehet érteni, de elég hülye, pont hunorra kellett lecsapnia mikor tőle is csak annyit várhatott hogy majd futhat utána, nem tanult sokat az előző kapcsolatából, ebben is csak egy pótlék.

Magentax 2018.12.01. 16:59:03

@Pamutbojt: Gondolom, ha a párbajról Csokker jön vissza, ez a hisztErika :)) addig mantrázza, hogy Hunor mekkora egy szemét áruló, hogy meggyőzi a raj haverokat, sorozzák meg Hunyorkát jelekkel a következő kiválasztáson, Hunor meg kihívja Erát (vajon meri?) és Erababa kint is marad.
Roli szerintem egyelőre nincs veszélyben.

Magentax 2018.12.01. 17:01:41

@bElannaTorres: Amit írtál az oké, csak arra nem emlékszem, hogyan segítette ki Era Hunorékat az őskorból.

WICKEDWITCH 2018.12.01. 17:03:06

Sziasztok! :)
Én annyira akartam Erának szurkolni, de teljesen megkattant. :((( Hogy lehet ilyet elvárni, hogy valaki veszítsen el miatta valamit??? Értem én, örült volna egy ilyen gesztusnak, na de elvárni, és utána cirkuszolni miatta??? De nem is ezen akadtam ki a legjobban, hanem azon, hogy utána meg Adriékkal kavart Hunor ellen. Azokkal az Adriékkal, akikről ha lenne egy kis esze, tudhatná, hogy a legfőbb céljuk egymás ellen uszítani őket. Ehhh... Hunor ezt egyébként le is vette.
@Androido: ezt én sem érem fel ép ésszel: az nem baj, ha látnak kurvaként viselkedni, de az baj, ha lekurváznak; az nem baj, ha hülyeségeket beszélek, de az baj, ha kijavítanak... :DDD
@bElannaTorres: nálam előrébb van Roli Hunornál, pont Hunor "szívtelen" játéka miatt. Ő a ló túloldalán van. Szerintem valahol a tetején lenne ideális. De nyilván kintről könnyű dumálni... :)

bElannaTorres 2018.12.01. 17:08:02

@Magentax: nem mutattak mindent, de a bentiek ezért adtak részben igazat erának, ők azért többet látnak. Viszont hirtelen tényleg cserélődtek, mert reniék mentek vissza az őskorba.

Magentax 2018.12.01. 17:12:53

@bElannaTorres: Valami olyasmi rémlik, hogy Vivi csapata döntött, hogy Reniék vagy Ginuék nyerik-e a gregorián énekversenyt és aki megnyeri, az feljebb lép, a vesztes meg lejjebb.
Vagy csak álmodtam? :D

bElannaTorres 2018.12.01. 17:16:19

@Magentax: ja de igen az lehetett, és akkor ők segítették a másik csapatot, de amúgy tényleg jobbak voltak, Lacika miatt :)))

Pamutbojt 2018.12.01. 17:20:17

@Magentax: Igaz, de Roli minden oldalról akarja magát biztosítani. Plusz szerintem látja, hogy ez a nagy örihari csak pillanatnyi. Gondolom, nem akar pofára esni. Ezért remélem, hogy Erának tett ígérete csak tatttttika, mert az a nő nem százas és nagyon megbízhatatlan.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 17:20:33

@Magentax: Ginu csapata az őskorban rekedt, Era szerint azért, mert csak Hunor csinált mindent, többiek semmit (valójában a verseny lényege, hogy van, aki nyer, van aki veszít, nem lehet mindenki első, de Erának ez magas). Mikor jött az énekes játék, Era, Vivi Ginu csapatát találta jobbnak, mert volt benne ének, Csoki meg FarÁnusz meg Reniét, mert Reni had nyerjen. Jött egy levél, hogy egyenlőség esetén a főnök dönt, Vivi meg döntött. Ginuek mellett. Era végig úgy viselkedett ott is, hogy mondta, mondta, aztán benyogte, hogy de Vivi, te vagy a főnök, végülis te döntesz. És ezt úgy adja elő, hogy ő, a nagy Era mentette meg Ginu csapatát Hunor kedvéért, és ezért várt szívességet. Ad1: senki nem kérte, ad2: sztem utólag jutott eszébe, hogy ez milyen jól is hangzik, hogy nagylelkű és majd hogy leborulnak előtte (Hunorral próbált utana beszélgetni a nappaliban, hogy milyen senkiházi is a Hunor csapata, de Hunornak nem akart a szájára jönni a hálálkodás

Pamutbojt 2018.12.01. 17:22:25

@WICKEDWITCH: Én is akartam Erának szurkolni. De kiábrándító, mennyire sötét és öntelt. Elengedtem, várom a bukását.

Magentax 2018.12.01. 17:29:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: :DDD
Jól összefoglaltad. Az énekverseny kapcsán én is ilyesmire emlékeztem, ezért nem értettem, miért mondja Era, hogy ő védte be Hunort és ő segítette ki az őskorból.
Már csak az nem világos, a többiek miért adnak neki igazat, amikor ott voltak a versenyen, láttak, hallottak mindent. Mindenki -szokás szerint -összevissza ordibált, egymás szavába vágva, míg Vivi elkiabálta magát, hogy márpedig ő dönt és szerinte Ginu csapata a nyertes.
Ezek szerint mindenki fosik Erától és bent tényleg úgy hiszik, hogy ő verte meg Radicsot a párbajon és ő így a legerősebb játékos?

Angora Cardi 2018.12.01. 17:39:48

Nekem a zsu-greg barátság akkor is szürreális.

WICKEDWITCH 2018.12.01. 17:45:56

@Pamutbojt: igen, mintha teljesen felhagyott volna a gondolkodással, és nem emlékezne rá, hol van...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 17:46:59

@Magentax: pont ráértem egy velősebb összefoglalóra. :D
Vagy Erától tartanak, mert ennyire elhitték, hogy Radics erős volt, vagy unják a rikácsolását és inkább ráhagyják és bólogatnak. Addig se őket ordítja le.

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 17:56:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Zárt ajtók mögött, a francnak lenne kedve ölremenni, egy kiszámíthatatlan, őrjöngő menyecskével?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 18:15:44

@Udvariatlanbolond:

Erának csak a szája habzik, ő nem menne el tettlegességig, de Vivi és Reni sztem hókon nyomná a delikvenst :)
Adna egy barackot a fejére egy jégvágóval úgymond :)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 18:30:22

@szociál: Igen, Vera sajátja a verbális agresszió, viszont a két nyóckeres pina, már részt vett néhány valós hajtépésben!

Angora Cardi 2018.12.01. 18:45:11

Lacika őskor rap

Itt a Wakanda, most bemutatkozunk
Mi nyerni jöttünk, mi nem unatkozunk.
Harapunk hú, mint a Farkasok is.
Joga van az élethez, az elmúló évekhez.
Dőlj hátra és gondolkozz te is,
A kitartásod egy nap úgyis elismerik.

bElannaTorres 2018.12.01. 18:48:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: hülye Reni azért adott részben igazat erának, mert biztos benne hogy az ő éneklésük jobb volt és nekik kellett volna nyerni:D
Kár hogy nem adják le nekik hogy énekeltek :))))

bElannaTorres 2018.12.01. 18:50:13

@Angora Cardi: :D hát Lacika elég kitartó a hátradőlésben az igaz :))))

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 18:57:50

@Angora Cardi: Cica-vízióm..!:))) Te prejudikálsz!? Belső infók szerint, Lacka slam poetry estre készül a villában...Ez lenne az előzetes? :))))

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 19:01:34

Csak kibaszták a CEU-t! Ehhh,,,hagyjuk!!!

2018.12.01. 19:06:07

Jedi Ányos a jó (fehér) oldalon harcol így nekem ellenség. De ezt akkor is határozottan kikérem a névében ! ! !

Era most bukta el az összes szavazatomat örökre (kongathatod is kisSzívem a harangot):
www.youtube.com/watch?v=KO3l6qNA2Q4

Az összes regnáló fizikatanár MONNYJJON le MOST !!!

ui: elvakult dühömben nem köszöntem Nektek Hogyvoltok... Bocsika...
Tehát: Jóóóóóóó Rrrrrhhheeeeggggeeeelit !

Angora Cardi 2018.12.01. 19:06:49

Era szánalmas az ismétlésben végre láttam ahogy Hunornak esik. Ok csúfosan le van pukkanva de teljesen tuskó volt, jól tette Hunor, hogy nem adta fel.

OriginalBlackMamba 2018.12.01. 19:07:44

Köszönjük az öfit, még csak most néztem vissza a tegnapi adást. A mai promoból kiderült, hogy Roli is össze-vissza ígérget mindent, Erának is örök hűséget fogadott megint... Era nekem már nagyon sok, menjen haza csaje magának, mert egy óvodás szintjén volt már ezzel a rettentően szánalmas hisztivel és unom, hogy róla szól b+ egy teljes adás...

Angora Cardi 2018.12.01. 19:09:04

@Udvariatlanbolond: őskoriját kopiroztam be hogy újra éljük együtt

2018.12.01. 19:15:31

@úgymond olvasó mmkk: a múltkor beszélgettünk lengyel barátainkról...

mit szólnál egy kis lengyel gyártású "csecsemőcsökkentő" zenéhez ?

www.youtube.com/watch?v=aM8NcSgrfHU

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 19:21:30

Vivien hogy lehetett büszke a csapat többi tagjára SE? (most nézem vissza pörgetve a tegnapit)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 19:33:12

@Angora Cardi: grandma shark tudududu (era is egy hülye picsa)

2018.12.01. 19:40:15

@úgymond olvasó mmkk: "a csapat többi tagjára SE"

ez nekem is feltűnt... szerintem megint Freud...
(csak tükrözi a kisKISasszony lelkivilágát)

2018.12.01. 19:46:02

Hektor_ ! Ha nem akarsz öfit írni az adott epizódról, akkor kérlek szólj inkább a többieknek...
Ennyire lapos írást régen nem olvastam itt :((((

2018.12.01. 19:47:32

epizód sz@rcsi
öfi sz@rcsi
fórum sz@rcsi...

Lecsó balra el...

jóképűkirály 2018.12.01. 19:49:02

@mentoros lecsó: nem freud, buta mint a tök és nem tud magyarul rendesen.Sokszor beszél ilyen nagy lendülettel, és elhiszi magáról ,hogy hú de nagyot fog mondani.Sokakkal ellentétben össze is tud rakni összetett mondatokat, csak hemzseg a hibáktól, és ha vagy annyira perverz, hogy érdekel amit mond akkor bizony meg kell fejteni utólag mit akart kinyögni.

Dauda András 2018.12.01. 19:53:49

@Angora Cardi: Engem a VV8 Zsolti+Vivire emlékeztet. Meleg + flúgos!

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 19:55:58

@úgymond olvasó mmkk: Nálam már minden permanens reakció elfogyott (stoki a sarokban)..,ezért most felnézek az égre picit, ami a plafon, kortyolok a kávéból-kizárólag cukor nélkül, petróleum-sűrűen a'la Florentino Ariza- és aztán vonyítok föl, mint a lábon lőtt anyafarkas, hogy basszameg, meg miért, meg ilyenek!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 20:01:11

@úgymond olvasó mmkk: És még Dzsedlik Ányos is....ÉÉÉÉdesIsteneem!!!!

Angora Cardi 2018.12.01. 20:10:49

@Dauda András: Amikor Greg bejött, Cinti és Adri kezdett vele barátkozni, (mint akik megörülnek, hogy jé lesz egy "meleg" haverom)...nem emlékszem hogy sodródott hozzá Zsu, de ég és föld és Zsu hátterével teljesen újszerűen hat, hogy a villa pánjával barátkozik.
Vagy ennyire maradék mindkettő, hogy kényszerből összebariztak vagy Zsu nincs képben és elképzelem ahogy kint elmagyarázzák neki és azt mondja "tényleeeeg olyan izé aki az izéjét a másik fiú izéjébe? Én meg azt hittem csak szereti a Ken-babákat mint én kicsinek a Barbie-t."

2018.12.01. 20:20:19

@Udvariatlanbolond: a többiekre is szórjon átkot @úgymond olvasó mmkk: , mert Ő ért hozzá :)))
egyik ápolt sem javította ki, hogy Jedlik Ányosról van szó.
8 évesen ismertem már a nevét, mert megkérdeztetem aputól, hogy mitől világít a kib@szott biciklim lámpája...

Most, azonnali hatállyal beindíttatnám a Csepel-Művekben a kerékpárgyártást újra. És mindenkinek, állami pénzből ajándékoznék egy kerékpárt, amivel eltekerhet a határig aki nem ismeri Jedlik Ányos nevét !
Micsoda ostoba buta, sz@r banda... ppfffhhejjj...

Puncylla 2018.12.01. 20:26:05

@Angora Cardi: Eltúlozzátok Zsuzsu égetését.
Amúgy meg hajrá Ginu!

Angora Cardi 2018.12.01. 20:27:11

@Puncylla: nekem nem jön be a belőle áradó sötétség

C.Chauchat 2018.12.01. 20:46:22

Agyam Dzsedlik Ányostól, szemem az X-Fucktoros Ramónától kiégett.

2018.12.01. 20:48:25

Ha a nyertes csapatnak beolvasnak kommenteket, akkor az enyém így hangzik:

Ha "öko" díszbuzik és díszpin@k vagytok, akkor legalább ismernetek kellene Jedlik Ányos nevét. Ugyanis, az ő találmánya hajtja a divatos Toyota Prius-otokat.
Vkinek mond ez vmit: Villanydelejes forgony ? (nos, ez a villanymotor)

Persze arról már nem szól a fáma, hogy a jelenlegi akku technológiához szükséges lítium, milyen környezetszennyező források árán kerül bele a méregdrága villanydodzsemekbe.
Nem is beszélve az "ökobuzi" akkumulátorokba töltött energiáról. Szerintetek az miből származik ? Szenet, kőolajat, földgázt égetünk el alacsony hatásfokú hőerőművekben.
Van még "némi" atomenergia is, de a "sötétzöldek" attól is vérszemet kapnak... :)))
Pedig 100-150 évig nem lesz tisztább energia, mint az "atom" :)))
Zárszó: aki Jedlik Ányos nevét nem ismeri, az most útlevéllel vagy anélkül távozzon az országból, MOST !

Gong az eleje.... Gong a vége...

C.Chauchat 2018.12.01. 20:48:52

...és meg is süketültem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 20:59:38

@mentoros lecsó: ez egy trash műsor, nem a Magyar Tudományos Akadémia éves konferenciája. mit vársz tőlük? hogy majd órákig arról fognak emelkedett hangnemű beszélgetést folytatni arról, mit égetnek el alacsony hatásfokú hőerőművekben? vagy mondjuk azt, hogy Ady Endre költészetét fogják egymással megvitatni? komolyan kérdezem

2018.12.01. 21:03:52

@úgymond olvasó mmkk: "rettentően túltolod"

Ma én vagyok hisztis, nem Te.... volt már ilyen...

Ez az EGÉSZ sérti (!) az iskolai tanulmányaimat, a szakmámat, az emberiségbe vetett hitemet !

Most neked kellene nyugtatnod engem, hogy ez csak egy "gyökér" fórum... :))))
(vannak dolgok, amikre azonnal KATTANOK, de hisz' ismersz már :D )

Okkéééé ! Csakis, kizárólag a TE kedvedért:

Mindenkitől töredelmesen bocsikát kérek !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 21:03:55

@Magentax: szerintem nem jutott el odáig egyik sem, hogy Radics saját magát ejtette ki a villából

2018.12.01. 21:07:25

@úgymond olvasó mmkk: Neked van igazad !!!!!!
Vannak pillanatok, amikor nem jut el az agyamig, hogy ez egy TRASH műsor !

Nehari... Lécci... Lécci....

WICKEDWITCH 2018.12.01. 21:26:40

@mentoros lecsó: mindenki másra kattan. :))) Amúgy mit is várunk azoktól az ápoltaktól, akik azt sem tudják, milyen országok vannak körülöttünk...

2018.12.01. 21:32:52

@WICKEDWITCH: tőled is bocsit kérek !

Kiborult a bili a fejemen... :)))

Androido 2018.12.01. 21:33:54

Ha most így kiborulunk Jedliken, mi lesz még az iskolahéten?
Szerintem lesznek még itt meglepetések.

2018.12.01. 21:35:43

Lecso draga, te mit szoktal szivni amugy? :-)

2018.12.01. 21:40:23

@Androido: a bili kiborulását nálam az váltotta ki, hogy a nevét nem volt képes KIOLVASNI !
Hány éves ez a püffedt szamárkóró ? 27 ?

Vagy akkora Star Wars fan, hogy a "Jedlik"-et "Dzsedi"-nek olvassa... Nem gondolnám ! :))))

2018.12.01. 21:42:43

@Gonoszmostoha: eCCCerű kék Pall-Mall-t szokok szívni ! :)))
Miért kérdezed ?

jóképűkirály 2018.12.01. 21:44:06

Nem azzal van a gond ,hogy nem tudják ki az a Jedlik.Tőlük nem is elvárás.De ,hogy nem tudja kiolvasni , vagyis mintha életében nem hallott róla az valami egészen elképesztő.

Androido 2018.12.01. 21:44:47

@mentoros lecsó: Értem én, értem én, csak megjegyeztem. Abból, hogy nem tudja kiolvasni, szerintem egyenesen következik, hogy nem tudja, ki volt ő.
Neumann-nal is ugyanígy megküzdött volna.

25, most megnéztem :D
Baszki... én azért úgy 30 körülinek tippeltem volna. Eránk is eléggé leélt.

2018.12.01. 21:48:56

@Androido: 25 ?! Innen is gratulálok neki ! :))))

Androido 2018.12.01. 21:50:20

@mentoros lecsó: Az adatlapja azt mondja. De szerintem hazudott. :D

2018.12.01. 21:53:26

@mentoros lecsó: o szerintem pontosan tudod, miert kerdeztem :-))
Asszem neha picit tultolod a cuccot, nem? :-))
======
Ezek mind selejt, az emberi hulladek legalja, szoval en semmit nem varok toluk, semmi nem sokkol veluk kapcsolatban. Itt mar annyi nagy ember volt kenytelen forogni a sirjaban, h 1gyel tobb vagy kevesebb mar tokmind1 szerintem. Ha a musorvezeto (sic!) kepes Jokait s Moriczot osszekeverni, ha nem tudja ki irta a Legy jo mindhalaligot, akkor a villalakoknak miert kene tudniuk ki volt Jedlik Istvan s mi mindent tett le az asztalra? Szerintem a 12 debilbol 1 se hallott meg soha Anyosrol, nemhogy a villanymotor megalkotasarol, akkor meg nyilvan kiolvasni sem fogjak tudni. Ha a salakanyag 2 "ertelmesebbje" is elo embert olvas az eloember helyett (mondjuk igy ekezet nelkul nem lehet erteni a celzast), akkor miert kene a nullanal tobbet varni ezektol..?

2018.12.01. 22:01:06

@Gonoszmostoha: tudom, tudom... lenyugodtam már a picshhhhááába ! :))

TRASH-t nézünk...

Néha a kommentjeim is "trash" jelleget öltenek ! :)))

Tőled és minden Hogyvoltoktól elnézést kérek !!!

Androido 2018.12.01. 22:03:50

Era vett levegőt a monológ alatt?

OriginalBlackMamba 2018.12.01. 22:04:39

Neeeeem akarok Era adást! elég volt már.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:08:04

hali drágáim.....ismét balhé volt? de ó, hogy lemaradtam róla....

nicu71 2018.12.01. 22:08:38

Lacikát kiturják a helyéből. Szemétség. Fuck!!!

Oh my... 2018.12.01. 22:10:07

MÓÓÓKIIIIIII!!!!! Hol vaaaaagy?????? Hányok sugárban ettől az ótvar ostoba pi**ától, visszataszító, ahogy kinéz, ahogyan beszél, ahogyan a "barátjáról", szövetségeséről beszél, há' milyen alja ember ez már!?

2018.12.01. 22:10:20

Nem szoktam hirtelen felindulasbol, sem pillanatnyi erzelembol velemenyt alkotni. Hosszabb megfigyeles alapjan dontok, ahogy most is. Igy Era mara nalam az Adri szintjere csuszott, utana mar csak a villaribanc kovetkezik. Amiota visszatert a parbajrol teljesen megvaltozott, es ugy gondolom ez az igazi enje, a masik csak szerep volt. Nem melyedek reszletekbe, mert mar mindent leirtatok. Csak annyit, h SZEGYEN es MEGALAZO a nokre nezve, h a szebbik nem kepviseloibol csak ilyet veglenyszeru picsakat kuldtek a villaba, h meg veletlenul se lehessen 1 nostenynek (ezeket en nem birom nonek nevezni) se drukkolni, h meg veletlenul se legyen halvany esely se noi nyertesre! Az rtl vv-musoranak alkalmazottai vegtelenul himsovinisztak, akik keptelenek egyenrangukent kezelni a noket s ferfiakat, ezert hosszu evek ota ugy kuldik be a villamajmokat, h nonek eselye ne legyen gyozni. Nyasgem bazmeg rtl!!! Lehet megis van nemi igazsag a kancigany frocsogeseben es mind faszszopo buzik vagytok, azert valasztok nostenyekbol meg a himeknel is salakabb materiat.
...ide jutni, h a noi mezonyben 1 szerencsetlen felnotas debilnek illetve 1 kielt szexmasszornek kelljen drukkolni, fuck!

2018.12.01. 22:12:04

@mentoros lecsó: ugyan mar, en ilyen csipkelodos-beszologatos termeszet vagyok, nem kell megsertodni, es nyugodtan tomboljal is ha akarsz, engem nem zavar s a forumplatform is kibirja ;-)

Oh my... 2018.12.01. 22:13:11

@oh..my..gosh!: és "ő húzza fel a Hunyort, nélküle kiesne, mint a szél..." isstenem, nagyon kész ez a nő, teljesen elszállt már... sötét idióta, bakker.

Nbl 2018.12.01. 22:13:21

Jól értettem, h Era azt mondta, h Hunor a következő párbajnál repül innen? :D

És már a riportszobában is darálja a faszságait ...

WICKEDWITCH 2018.12.01. 22:13:29

@mentoros lecsó: részemről semmi probléma. :))) Add ki magadból nyugodtan. Azon, hogy a nevet magát nem ismerik, én is kiakadtam egyébként...

Androido 2018.12.01. 22:13:56

Era eddig nem lepattintani akarta Rolit? Most meg "csakénvagyokneked"? nagyon irritáló.

2018.12.01. 22:14:37

Már megint melyik DNS szerver van DDOS támadás alatt ???
Szivárványos MAGENTA (buzilil@) szolgáltatónál a "DNS response" és "ping" értékek a béka v@laga alatt vannak... egy kib@szott HD stream is akadozik...

És ettől remélik, hogy "megnézem" a reklámokat is... Hihííííí... :)))

Mók_Ica 2018.12.01. 22:15:32

@oh..my..gosh!: itt vagyok..... bevonszoltam a konténert.... k nagyot hoztam....

már bocsi, de kiderült, hogy ki lopta el végül zsu cuccait????

Oh my... 2018.12.01. 22:16:01

@Gonoszmostoha: minden szavadra maxi EKG tesa, akarommondani, szívemből szóltál! ;)

Androido 2018.12.01. 22:16:44

@Mók_Ica: Asszem nem. Az a szál úgy elhalt, miután Rolit kianalizálták.

2018.12.01. 22:16:59

Halas lennek ha kozvetitenetek. Hisz tudjatok en nem ott elek, rtl nuku, s a mai video csak holnap lesz a vv oldalan.

Oh my... 2018.12.01. 22:17:39

@Mók_Ica: köszcsi drága :** kelleni fog, és nem, nem derült ki, sztem nem is fog (lehet, a villamanók voltak?)

Mók_Ica 2018.12.01. 22:18:40

@Androido: akkor a szerkik voltak.... én egy bizonyos vvzsótira tippcsizek.....
ójaj, renyhe is kezdi, hogy ellopták a dolgait......

hunor meglepően nyugodt

Mók_Ica 2018.12.01. 22:19:43

@oh..my..gosh!: zsóti és kakkantós dorka :))))

adrika mér rííííí??

Mók_Ica 2018.12.01. 22:20:28

kettő kaptafára jáCCott hunor - by adri .... höhöhöhöhöhö

Angora Cardi 2018.12.01. 22:20:32

Kettő kaftafára játszott?

2018.12.01. 22:20:58

@Gonoszmostoha: úgy nézek én ki, mint aki megsértődik ?!? :)))))
#ezerpuszaneked

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 22:21:09

@Gonoszmostoha: Lacika biztonságban van
a többi nem számít

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 22:21:47

@Gonoszmostoha:
Era legalja játékos lett nálam, Vivinel kevesebb a csaj.
Nem tudta felizgatni Hunor?
Ultra gáz a csaj.

Androido 2018.12.01. 22:22:09

@Mók_Ica: Renyhe csak trollkodik, nem? Meggyanúsította Xandirt, hogy az ő zokniját hordja. :D
Vagy csak Zuzu gyökér volt - ahogy az egyik kommtárs mondta, nem tudom, már ki -, hogy csak tömködte a cuccot a fiókba, és a kép meg a superpower simán magátúl hátracsúszott.

Hunor lehet, hogy valami Patrick Bateman. Ő is mindig nyugodt volt. :D Eleinte.

Angora Cardi 2018.12.01. 22:22:38

Adri mit Ginuzik? Jelet is rátette.

Androido 2018.12.01. 22:23:26

Na vajon fény derül-e Ánusz sötét múltjára?

Angora Cardi 2018.12.01. 22:23:53

@Mók_Ica: Ani is kaftafát mondott :D

2018.12.01. 22:25:07

@Mók_Ica: konténer most... ?!? előjött a reumád öreglány, vagy mijjjjjjaaaziiisssttenvan ? :)))

már telehánytam az egész udvarTOT 2cm-es rétegben...

ibsen 2018.12.01. 22:25:29

Rolika is elég sunyi. Dumál itt Erának a nagy szövetségről, miközben jól kibeszéli Hunornak őt. Era nem tudom mit kavar épp elég volt amit csinált a játék után. Szerintem ha így csinálja közutálat tárgya lesz lassan.

C.Chauchat 2018.12.01. 22:27:09

Két kapura, egy kaptaf= két kaptafára

nicu71 2018.12.01. 22:29:36

@Ay Mama, Que paso: Remélem nem kap negativ kommentet, nem birom ha bántják lelketlen emberek☹️Era témát kibaszottul unom. MOST már kimondom hogy a rohadt Radics kár hogy kiesett ez ellen a majomasszony ellen.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 22:30:48

@Ay Mama, Que paso: eljen Lacika!

fel szemmel nezlek titeket

Mók_Ica 2018.12.01. 22:31:40

@mentoros lecsó: csak a hideg miatt mozognak lassabban a kis mókus-izületeim..... :))))) képzeld el hogy mekkora konténert kell naponta mozgatnom..... és én milyen apró pici rágcsáló vagyok :)))) pusszantás neked :*
egyébként fogta vki a homlokodat?????

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 22:33:05

@Mók_Ica: :*** mara passzolom a homlokfogast, a sajatomat fogok a zixfaktortol

Mók_Ica 2018.12.01. 22:33:09

@ibsen: plusz a retek is jól alátesz, ahogy megvágja a történéseket....

WICKEDWITCH 2018.12.01. 22:33:16

@ibsen: szerintem Roli pontosan ettől félt, és ezért próbált meg a múltkor Hunorral beszélni. Látta ő már akkor, hogy Hunor és Era össze fog veszni, mert nem ugyanazt akarják, és akkor felbomlik a szövetsége, neki pedig választania kell. Era most azt mondta, hogy válassza nyugodtan Hunort, de a tegnapi "hogy képzeli, hogy Hunornak szurkol" alapján ha tényleg választani kéne, hisztit vizionálok. Neki pedig az a háta közepére sem hiányzik.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:34:32

no, gyünnek a nézői kommentek..... halljuk-halljuk :))))

Mók_Ica 2018.12.01. 22:36:26

greg outfit-je elég gáz.....
persze hogy reni és greg megmutatná az üziket...... aham.....

Angora Cardi 2018.12.01. 22:36:41

Krisz nem kapott ánuszos kommentet.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:37:22

@úgymond olvasó mmkk: a zsűrit nem bírom :((( neked kitartást hozzá :*******

Androido 2018.12.01. 22:37:51

@Angora Cardi: Emiatt szomorú vagyok... :( Megkavarná kicsit a büdösvizet.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:38:47

zsu arca ismét priceless......

milyen fos üzenetek..... ezeket a szerkik írták :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 22:39:12

@Mók_Ica: sírok, zokogok, de azért a könnyfüggöny mögül látom PP meg Gáspár Laci ruháját, és még jobban zokogok :)))))

Angora Cardi 2018.12.01. 22:39:40

Szerencsétlen zsu el is hiszi, hogy ő a legjobb karakter :/

Angora Cardi 2018.12.01. 22:40:38

Lacika csak hajat vág és sütöget a komment szerint :DDD

Mók_Ica 2018.12.01. 22:41:02

@úgymond olvasó mmkk: poirot néztem helyette, a vv előtt :)))))

Mók_Ica 2018.12.01. 22:41:36

@Angora Cardi: vajon milyen műsort néz, aki ezt írta???? :))))

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 22:41:51

@Angora Cardi: ez pont két dologgal több, mint amit csinál

mondják is, hogy torzít a tv

chiccodoro 2018.12.01. 22:42:12

Sziasztok tesák!!!! Bocsi, az uccsó pár napban nem volt lelkierőm nézni ezt a cart...

Mók_Ica 2018.12.01. 22:42:57

zsuzsu egy igazi hülye......

Mók_Ica 2018.12.01. 22:43:53

@Ay Mama, Que paso: zsuzsunak nagy segget, lacikának aktivitást csinál :)))))

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 22:44:37

@úgymond olvasó mmkk: Szarban van a mi Timink, de majd mostttt!!!!

2018.12.01. 22:44:43

@Mók_Ica: b@@@sszátok meg ! már telehánytátok a 2 tartályhajó Csillagrombolóm ?
és azok hun vannak ? kitakarítva, visszaadva ?
vmi metálcccczzzzigány eladta őket színesfémbe ??

SSKK nem kell a homlokomat fogni ! A rács a pofám előtt visszatartja sűrűjét, amit meg lehet ismét zabálni...

chiccodoro 2018.12.01. 22:45:14

Persze mindenki csak a cuki kommentekkel hogyvoltozik...

Mók_Ica 2018.12.01. 22:46:37

@mentoros lecsó: minden öfi után takarítok és csillogva-villogva a helyére teszem ::)))) tuTTi nem kukkantottál be a garázsba.... teeeeeeeeeeeee :PPPP

nicu71 2018.12.01. 22:46:41

@Angora Cardi: ki irta ezeket? Sose lattam meg Lacikát sütni se meg hajat vagni se, pedig sokjal jobban erdekelne mint Era folytatásos melodrámája

Angora Cardi 2018.12.01. 22:47:32

@nicu71: gondolom a facebook oldalukrol van

chiccodoro 2018.12.01. 22:48:06

@nicu71: Szerkik? Pedig a fórumról lehetett volna gyöngyszemeket válogatni...

ibsen 2018.12.01. 22:48:24

@WICKEDWITCH: Sokszor azt gondolom hogy a csajok hisztijei vágnak tönkre dolgokat benn.Barátságot, bármit. Két fiúval volt jóban Era igazából nem tudom Hunortól mit akart ez az ő dolguk.Roli a haverja volt. Roli kicsit másképp adja elő Hunornak Era dolgait. Ez zavaró. Szerintem meg kéne Erának és Hunornak ezt az egészet mégha nem lesznek barátok ezután. Era feleslegesen baszta fel magát és csinálta ezt a műsort.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:50:13

@nicu71: csoki haját csinálta meg nullással, amikor csoki belenyírt.....

@Angora Cardi: régebben nem tiltották le a lakók fb-oldalait?

ibsen 2018.12.01. 22:50:25

Era mint példakép...:)) na igen ennél már csak Zsu-Greg 0-24 ben gázabb... Elhiszik szerencsétlenek mert nincs inger a külvilágről ebbe meg belekapaszkodnak mint az igazságba. Ginuról, Viviről semmi komment?

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 22:50:57

@úgymond olvasó mmkk: NYEEE!!!Odabaszott,,,jóvan
jaaajjj,most fikázzák,,hagggyyyuk máááá

Angora Cardi 2018.12.01. 22:51:34

@ibsen: De csak a pozitívba, a negatívtól most is kibukott szuszika.

Mók_Ica 2018.12.01. 22:51:39

@ibsen: ebben az öfiben nem is szerepelt vivi.... ánusz sem sokat szólt....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 22:52:48

@Udvariatlanbolond: szerintem Puskás Petin hajpánt van :D nem baj, az van a veszélyzónában, akinek ott kell lennie, végre! Timit meg visszaszavazzuk, ha kell

2018.12.01. 22:53:53

@Ay Mama, Que paso: hat bocsika, de Lacika is egy kis aljaska, jobb volt amig csendben volt, m tnapiba a ronkon allva ahogy kinyitotta a szajat rogton aljasul ekezte a tarsait azok hata mogott.

@szociál: nalam a szenny villaribanc olyan melysegesen lent van, h senki nem tudja azt uberelni, meg Era sem, meg akkor sem, ha megduplazza a jelenlegi okadek magatartasat.

@ibsen: Roli sunyi (ebben a jatekban ez szukseges is), de sztem nem aljas (tobbihez kepest), azt mondta tobbx Hunornak, ha mar nem bizik Eraban (ami ertheto is ekkor palfordulas lattan) de azert beszel meg vele s meghallgatja, m hatha csak pillanatnyi mergeben mondta azokat, amiket - es ennek megfeleloen is tesz.

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 22:54:37

@Mók_Ica: ők már Lacika csapatában vannak
se szó, se beszéd
lehajtott fejjel a döntőig

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 22:56:46

@nicu71: és Erának van még egy védettség kendője
ott fog karácsonyozni :O

ibsen 2018.12.01. 22:57:19

@Gonoszmostoha: Nem aljas de ezt nem is írtam. Csak azt látom hogy lavírozik. Szerintem erős dolog szövetségről beszélni mert elég ingatag ez pláne a benti dolgokat elnézve. Hunor viszont kicsit naiv vagy annyira nem beszél senkivel, ill.most jobban már hogy a viszonyokba nem úgy lát be mint más.

WICKEDWITCH 2018.12.01. 22:57:56

@ibsen: szerintem is feleslegesen csinálta a cirkuszt Era, és abban is egyetértek, hogy az ő hisztije tette tönkre a dolgot. Rolin viszont azt látom, hogy ő komolyan gondolta az elején, hogy Erával haver-alapú szövetséget fognak kötni, aztán bevették még Hunort is. Ha Era nem pistult volna bele teljesen Hunorba, hanem vagy haverok maradnak, vagy lazán elkavarnak, akkor simán elmehettek volna a döntőig. De Roli látta, hogy Era többet akar, és ennek nem lesz jó vége. Most meg szerintem azért "lavírozik", mert Erában ugyan már nem bízik, de azért megszegni sem akarja, amit korábban mondott. Pont abban a szar helyzetben találta magát, amelyet el akart kerülni, de nem rajta múlott...

2018.12.01. 22:58:11

@Mók_Ica: vki lenyúlta őket (!), mint Renyhe törülközőjét... amibe a "nuniját" törli beleFELÉ !

Gyártatok újabb 2 db-ot, de nem bízom mosssmááá az éjszakás műszakban !

Rád bízhatom ezeket ?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 22:59:43

@Udvariatlanbolond: ed sheerant így megerőszakolni, hát komolyan mondom :( feladom, esküszöm

bElannaTorres 2018.12.01. 23:00:49

@ibsen: hunor annyira szarik mindenki fejére, hogy így nem is tudja megismerni őket
Fiúk közül csak Rolinak tudok drukkolni, bukott a taktikája era miatt, most ezt a részt még nem láttam, de ki kell találnia valamit.

2018.12.01. 23:00:58

@ibsen: tudom, h nem irtal aljast, nem is allitottam ilyet, es igen, lavirozik, de jol is teszi ha nyerni akar. Persze, h nincsenek szovetsegek. Csak szeretnek ilyen nagy szavakkal dobalozni. Sztem 1edul Roli latja ugy ahogy jol at a helyzeteket meg az egesz jatekot. Hunor buta, csomo mindent nem ert, pedig igazan atlathato dolgok azok.

bElannaTorres 2018.12.01. 23:01:40

@mentoros lecsó: mégsem mondhatta, hogy amibe a seggem törlöm abba ki törli meg a száját utána? :D

WICKEDWITCH 2018.12.01. 23:02:12

@ibsen: eskü, nem láttam a kommentedet, csak miután elküldtem az enyémet, nem azért írtam idézőjelbe, hogy lavírozik :)))

2018.12.01. 23:04:31

@Ay Mama, Que paso: az meg nem biztos, m Hunornak meg van 1 vedettsegelvevokendoje :-D

Mók_Ica 2018.12.01. 23:05:09

@mentoros lecsó: mmkk rám bízhatod :)))

cintike a vendég évánál.....

Angora Cardi 2018.12.01. 23:05:45

Zsu és a csillagászagi tél.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 23:06:16

a szuperképességeket random osztották ki? kezdem azt gondolni, hogy nem

Angora Cardi 2018.12.01. 23:06:37

@Angora Cardi: -gi

Na jó feladom.

Hajrá laci!

2018.12.01. 23:07:23

ki vagy mi az a cintike?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:07:24

Csokira szavazók ma lehet hogy meginogtak, megint hozta a strici énjét.

2018.12.01. 23:07:33

@bElannaTorres: aztán most meg miiéééé nem ??? :D
teljesen elfogadott az "Ass to Mouth" szabvány a pornósoknál...

huncut módon kérek elnézést ! ;) :))))

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 23:08:16

@Gonoszmostoha: Krisztián első csaja a villában

2018.12.01. 23:08:41

@úgymond olvasó mmkk: nem, Aniko bement es minden villamajom huzott 1 szamot s novekvo sorrendben kepesseget valasztottak. Era huzta az 1est, igy o valasztott elsokent.

Mók_Ica 2018.12.01. 23:09:21

@Gonoszmostoha: a legelső kieső a vv9ből.... párbaj nélkül.....

ibsen 2018.12.01. 23:09:49

@Gonoszmostoha: Én most Rolinak nem adnám a nyereményt. Az hogy Radicsot legyőzte a villamesteri versengésben az jó volt de azóta kb semmi. Nyílván alakulnak a dolgok még.

Mók_Ica 2018.12.01. 23:10:32

az miért maradt ki, hogy ki melyik párbajozó mögé áll???

Mók_Ica 2018.12.01. 23:11:50

era, a nagy párbaj-tapasztalt..... osztja az észt ginunak..... ő tuti kint hagyná csokit....höhöhöhöhö

2018.12.01. 23:11:58

@Ay Mama, Que paso: volt meg 1 dogopartnere villaribancon kivul? Mikor kint varja a csaja, a pumpasgabo? Hat arrol lemaradtam (mondjuk nem az elejetol nezem ezt a szart). S mi lett Cintivel, feladta v kiesett?, vagy nem az era-kancigany volt az 1 parbaj..?

bElannaTorres 2018.12.01. 23:12:29

Nekem az a bajom, hogy kiszámítható, nem igaz már hogy nem tudtak egy erős csapatot összerakni a villába, most Roli, Hunor és esetleg Laci az aki meg fogja nyerni, többieknek nincs esélyük, zsuzsinak lenne, de a végére őt is megutálják.

Nbl 2018.12.01. 23:12:54

Istenem, Era tényleg azt hiszi, h azért, mert a Ratyis kiejtette magát a VV-ből, akkor ő már bárkit le tudna győzni? Durva pofára esés lesz neki, amikor kiesik, remélhetőleg minél hamarabb..

2018.12.01. 23:13:40

@Mók_Ica: ohh, en mar semmitseertem....

ibsen 2018.12.01. 23:13:41

@Mók_Ica: Era nem mondott Ginunak hülyeséget, viszont Ginu eddigi dolgait tekintve ez kevés lesz sőt talán semmi. Mert Ginunál ez taktika volt Csoki meg csak kanos.

bElannaTorres 2018.12.01. 23:14:48

@mentoros lecsó: :D
Nekem még az lenne vicces, ha Csoki mondjuk bentmaradna, Reni meg felszedne úgy még 10 kilót a hasára :) na akkor is nyomulna csoki? :)))))

Mók_Ica 2018.12.01. 23:17:02

@Ay Mama, Que paso: hamarabb szokott az lenni, nem?
@Gonoszmostoha: nézői szimpátia szavazás volt és a két legutolsó közül a villamester választott, hogy ki menjen haza.... adri és cinti volt az utsó kettő, roli villamester cintit küldte haza..... ezután ment be viviribi

2018.12.01. 23:17:10

@Mók_Ica: Szintékéből is csak a segge látványa hagyott bennem korlátozottan maradandó emléket... nagyjából... úgymond... :))))

felvételről nézem majd vissza, soha nem nézem élőben.... :)))

ui: pár kísérleti berendezésünk a hangsebességnél is gyorsabban tépte volna ki az orrából a karikát...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 23:17:51

@bElannaTorres: jujj, de gonosz :)
Ha csoki kiesik bánatában zabálni fog, vagy faszra kéreckedik renyhe?

ibsen 2018.12.01. 23:18:01

Cintike nem tudja kire szavazzon...Ginu volt a nagy barátosnéja, érdekes.

bElannaTorres 2018.12.01. 23:18:35

@Ay Mama, Que paso: miattam nyerhetnének, de egyedül vagyok ezzel , szóval csak nem zavarok sok vizet:)

Mók_Ica 2018.12.01. 23:19:06

@ibsen: csak úgy beszélt, mintha nála lenne a párbajozók bölcsek köve..... azt felfogták már, hogy nem a párbajon dől el, hogy ki megy vissza?

Mók_Ica 2018.12.01. 23:20:33

óóóóó..... láthatjuk vivikét is......sajnos rikácsol..... greg jól parodizálja.... röhögök....

2018.12.01. 23:21:13

@bElannaTorres: "tíz kiló a hasára"

hhmmmmm.... elgondolkodtat...
ezt a 10 kilót Csokitól várjuk a hasára ?????

Ay Mama, Que paso 2018.12.01. 23:23:08

@Mók_Ica: de nem jutottak el a mai emberig (homo communications-ig) fejlődésben és így csak ma tudták megcsinálni és holnap lesz a tvben

Nbl 2018.12.01. 23:24:33

@Mók_Ica: Nem fogták fel, sőt, Era ahogy mondta is, biztos benne, h fordított ... az eszébe sem jut, h mondjuk az első alkalommal volt 5000 szavazat, a szavazás végére meg 50000 és neki köze nem volt ahhoz, h az elején miért a Ratyispártiak szavaztak.

ibsen 2018.12.01. 23:24:49

@Mók_Ica: Era kapott egy megerősítést ebbe benne van Radics utálat is.. szerintem normális ha valaki az első párbajról visszamegy úgy hogy nem is őt várták vissza a legtöbben. Kicsit nagy lett az arca.

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 23:25:08

@úgymond olvasó mmkk: Nagyon szar volt,, Taka pottyan!

Mók_Ica 2018.12.01. 23:25:22

@Ay Mama, Que paso: páran a totális őskorban maradtak..... és még ebbe is belefáradtak.... :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 23:27:53

@Udvariatlanbolond: jobban örülnék, ha a kisfiúk mennének

WICKEDWITCH 2018.12.01. 23:29:31

@szociál: nekem eddig Ginun volt a szavazatom, és rajta is marad. Csokinak vannak vicces pillanatai, de alapjában véve gáz... Vacilláltam, mert az sem tetszik, amerre Ginu halad, de benne még látok lehetőséget.

2018.12.01. 23:30:44

@szociál: a Faktort még a víruskergetőm sem engedi be az itthoni rendCCCereee
Nagyobb hulladék mint az idei VV9, ez pediglen nagyONNagy szóóááámmm ! :)))))

Mók_Ica 2018.12.01. 23:32:20

@Nbl: pontosan, és korábbi vv-ket sem néztek meg......

@szociál: éva volt cintikével

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:33:29

@WICKEDWITCH:
Én is így gondolom.
@mentoros lecsó:
Pedig fellepett a guns n roses és Dua Lipa.
Lemaradtal róla :)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 23:33:55

@úgymond olvasó mmkk: Azokat benyomják a tinipinák,,,Attól tartok megnyerik!!
Takát nagyon csíptem....

ibsen 2018.12.01. 23:34:53

@WICKEDWITCH: Ginu mit tudna újat mutatni? Eddig annyi lehetősége volt... De nem is a párbaj elött kell előhúzni az újjabb arcunkat amit "még nem láttak". Csoki nélkül Krisztiánka meghal, Reni lehet leszbikus lesz, jön a lavina:-))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 23:35:06

@Udvariatlanbolond: szerintem is közel lesznek a nyeréshez. zokogok, megint :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:35:46

@Udvariatlanbolond:
Dijaznam ha a két fogyi hipszter nem nyerne semmit.
Arany Timi és a Gabriella szupika.

2018.12.01. 23:36:16

@tvbuzi: egyem a f@szodat teessssaaa ! :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 23:38:25

@szociál: fogok. már készülök rá. jövő hétre készen lesz, de minimum 3 percig fog tartani szünet nélkül

2018.12.01. 23:40:03

@szociál: a Gánszit megtekintettem '92-ben a Népstadionban...
Had maradjon ez nekem szép emlék ! Léccci.... Léccciii ! :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:40:31

@úgymond olvasó mmkk:
Elég ha elmegy az összes hangjuk és gennyedzik a fülük :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:41:49

@mentoros lecsó:
Egy kicsit kellett várni Rozsira :)
Én a queenen voltam 86-ban

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 23:43:13

@szociál: na jó, segíthetsz összeállítani

WICKEDWITCH 2018.12.01. 23:43:49

@ibsen: nem tudom, találja ki ő. :))) Az első nem jött be, utána váltott. Hátha kitalál valami újat, ha visszamegy Csoki ellen. Nekem egyik eddigi tattikája sem tetszett, de talán a harmadik fog. Csoki vagy parittyakirályt játszik, vagy hisztizik, és kb. ennyi. És igen, ha ő esne ki, az nagyobb kavarodást okozna. :)))

2018.12.01. 23:44:12

@szociál: csak 1,5 órát vártunk, belefért... úgymond ! :)))))
az előzenekarokra emlékszel még ?????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 23:45:18

@mentoros lecsó:
Zizi labor és a kraft együttes asszem.

2018.12.01. 23:47:47

@szociál: 86-ban még túl fiatal és szertelen voltam... :)))
de Anyu/Apu ott csápolt a Queen koncerten...

2018.12.01. 23:50:47

@szociál: én Alice in Chains-re és Faith no More-ra emlékszem...
vagy az egy másik koncert volt ???

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 23:51:22

@úgymond olvasó mmkk: Sajna,,és sajna! Mára ennyi! Nincs itt semmi látnivaló, kérem...DDD
Jó éjt, mindenkinek!

ibsen 2018.12.01. 23:51:24

@WICKEDWITCH: Meglátjuk holnap. Csoki nekem sem a kedvencem mert egy ösztönlény szintjén van kb, de nem tud alakoskodni ezt kedvelhetik benne.

WICKEDWITCH 2018.12.01. 23:54:01

Én is elteszem magam holnapra, jó éjszakát! :)

2018.12.01. 23:58:32

Megint a Csajoknál van az igazság ! (mint mindig)

Menjünk aludni elfele....

Jóóóóó pihit mindenkinek !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.02. 06:38:25

Jedlik Ányos azért Dzsedlik, mert éppen most alakul át dzsedi lovaggá. :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.02. 08:12:27

Na bepótoltam az utolsó két öfi-t. Nálam Reni a lányok között szárnyal, Era erős lejtmenetben, Pua enyhén jön fel, Zsuzsu és Ginu stagnál, VVV egyelőre teljesen kipukkant, és beleolvadt a tapétába. A fiúk erősorrendje változatlan, a sor végén Ánusz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 08:29:58

@mentoros lecsó:

Az az a korszak volt amikor dzsangáztál :)
Komolyan Zizi labort betenni előzenekarnak a Queen elé, mindenki sokkot kapott :)

Udvariatlanbolond 2018.12.02. 09:54:26

Mi ez a letargia itt? Beleolvadtatok az időjárásba?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 09:58:38

@Udvariatlanbolond: most nézem vissza a tegnapit pörgetve, de nem vagyok hajlandó kommentálni

Udvariatlanbolond 2018.12.02. 10:09:36

@úgymond olvasó mmkk: Ne félj szellemből hidat ácsolni a kisszerű élménytől a nagyszerű érvényig....DDDDD!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 10:14:03

@Udvariatlanbolond: az a szerencséjük, hogy nem innen szedtek véleményeket, lett volna sírás-rívás

2018.12.02. 10:30:53

Nemreg ertunk haza, megneztem az edes kis mokuskakat es a draga pici madarakat, mert ok korankelok es ilyenkor jarnak az etetore <3
Aztan atporgetve ugyan, de gyorsan megneztem a tnapi vvt is. Folytatasos regeny kovetkezik:
Reni - butasaga ellenere joindulatu, atlatja a dolgokat, de a kopedelem neger majom ugy amitja ahogy nem szegyelli. Sajnalom Renit, bar eleg eros tulveszelni ezt a szart.
Vvsegglyuk - olyan mertekben undorit, h meg a Vvkurvanal is lennebb van. Komolyan. radiccsal egyenlo. Rohogve mondta csokinak az udvaron, h "a Ginu helyeben ki se csomagoltam volna, hisz holnap kiesik". Azonkivul annyira flegman UNJA a vvt, h ujra megerositi, miszerint a vvszerkik altal osszefogdosott alvilagi szexmunkaskor 1ik lestrapalt tagja csupan. Minek el az ilyen formedveny??
Vvkurva - erre se akarnek tul sok betut pazarolni. Csak a cipo, hajvasalo, 1eb targyak olelgetese sarkall irasra, miszerint ezt a szerencsetlen meg soha a budos eletben nem szerette senki. A szulei sem. Fogalma sincs, milyen az IGAZI elet, milyenek az erzelmek, mi a szeretet, kitartas, onbecsules, nem volt igazi csaladja, se tarsa, se baratja. Targyakat istenit, mivel csak azok nem hagytak cserben meg. Nem erti, miert rettenetes masik 10 ember elott dugni, vagy bemenni "gyurus" menyasszonykent s utana rogton 2 pasival is dugni 1masutan. Szerencsetlen nyomorult. (fura latni, h a Kurva par kuncsaftja is jelen van itt a forumon koztunk. Mas: holmi iskolai rajzok nem emelnek ki senkit a mely szennybol, ez kesz rohej, "egyetemen" is vannak bufe-ruhataros szakok a penzes idiotaknak, de aki igazan szamit - az intelligensekre ertem, s nem a gazdagokra - az ugyis pontosan tudja mi mennyit er)...tul sok karaktert pazaroltam b+...
Lacika=Tujafa, es nem is fog valtozni.
Hunor ott allt sorban, ahol a jokepuseget osztottak s nem az eszt - kar erte. Alkalmi szexpartnernek valo.
Era=fereg, s nem is akarom vedeni, de ami teny, az teny: a Hunornemtudottfelizgatni marhasagot "taktikabol" adta be (utolag mondta is Adrinak, h nem volt igaz), m kivancsi volt, h Gina visszafossa e Hunornak. Szvsz Era meg almaban se volt eddig ennyira kozel hunor-fele jokepu pasihoz - valszeg mar a latvanyatol beizgul, nemhogy az erintesetol, gondolom.
Adri, Pangreg valtozatlan.
Roli: masfel meteres hajas pocakos seggdugasz. Megis o 1edul latja at a dolgokat. Probal korrekt maradni a korulmenyekhez merten: nem dobta fel a szar Erat vegkepp, ujabb&ujabb eselyt ad neki; nem hagyta cserben a bugyuta Hunort sem. Probal lavirozni, ha nem is tul jol, a tarsak s a nezok kozt. Kitart a fogadalmai mellett (Era "szovetseg”, Hunor "baratsag"), patyolgatja Adrit, meghallgat mindenkit. Tudom, nem tokeletesen egyenes jellem, de szvsz perpill o a legeselyesebb nalam. Nem mintha bmit is szamitana a velemenyem :-D A szornyu az, h sokaknak meg mindig csak a kulso szamit. A pocak, a haj, a centi. Es ami igazan szamit - ertelem, jozan esz, korrektseg, kitartas, bajtarsiassag, stb - a felszines nezot kurvara nem erdekli. Bazmeg.
===
Beolvasott kommentek: remelem nem a nezok irtak. Ennyire sotetek nem lehetnek. Ha megis, akkor felesleges tovabb nezni a vvt! De inkabb a vv-alkalmazottak irtak oket. Nyilvan nem engednek be akarmilyen kommentet (pl rengetegx olvastam a "krisz hianyzik odabent a pumpasgabo" megjegyzeseket&hasonlok.) Ilyenek helyett inkabb irtak parat a szerkik.
folyt.

Androido 2018.12.02. 10:34:58

@szociál: Basszus, de rettenetesen irigyellek... Nekem esélyem sem volt, csak a DVD jut. :(

2018.12.02. 10:36:10

====
Utoljara a parbajozok:
Csoki: mindig tudtam, h felradics a csavo. De annal is tobb, 3/4. Renit a porig alazza, neki "mindnel jobb noi voltak", akik nyilvan lestek a kivansagait. Reni nem er fel az exekhez, kint szoba se allna az ilyen renifelevel, aki szar, m nem csomagolta ki a borondjeit, nem pakolta el a ruhait, nem fozott neki etelt, nem kerdezte mennyire ehes, nem ugralt 24/24 korulotte - te idiota szarcsimbok, Reni nem a cseleded! Bazmeg, ennek a kibaszott majomnak Afrikaban lenne a helye 1 fan (nem vagyok rasszista, alljon itt ellenpoluskent a csodalatos DENZEL :-) ) Azt hiszem a vv-szerkik elengedtek a csokimajom kezet VEGRE, s kezdik felszopni azt, aki ebben a parbajban megerdemli a visszaterest.
Ginu: bemutatkozo videoja alapjan a legantipatikusabb picsa. Mint utolag kiderult, csak szinjatek volt, a valosag egeszen mas. A kemeny, konyortelen magatartas moge probalja rejteni az ezer sebbol verzo erzekeny belsojet. A szulok valasa kurvara megviselte, ott a datum a mellen. Az anyjaval nagyon joban van, a tamasza, de felti is az uj elettarstol. Az apjaval szar a viszony (nem valaszol a telora mikor a lanya hivja, pld), o volt a "penztarca", Ginut idezve (valszeg vmi ujgazdag geci a papa), aztan magara hagyta a csaladot - azota probal ez a szerencsetlen lany bizonyitani neki. Nemtommiert. De ott a vvlog s 1eb videokban a sorok kozti vallomas. Tobb akar lenni annal, amit a fos apja hisz rola, aki senkinek allitja be a sajat lanyat, lerombolva ezzel az onbizalmat szegeny tininek (meg a 19.szulinapjat is elfeledte - ezt Gina maga mondta Reninek a 20.szulinapjan) Asszem ezert lett szexmasszor is, az sok penzt hoz, es a vv villaba is azert ment, ezt o maga allitja. Azt mondjak (csoki), h rosszfele szarkevero. A napi 24 hr adasbol latunk 30 percet, hat szoval barmi lehet. De az teny, h ok nyertek a nezoi kommenteket (amit valszeg a vv-szerkik irtak) es Gina volt a vezeto, es a kommentek olvasasa utan gondolkodas nelkul, zsigerbol mondta, h olvassak fel a tobbieknek is. Mas: mikor csoki kivalasztotta parbajozni (bator tett not parbajra hivni), Gina puszit adott neki bekuleskeppen. Beismerem, h ez a csaj tobb, m az elejen gondoltam. Csokinal szazx tobbet er. Nem akar o hazamenni (mint pl csoki), sot, a parbajra felszivta magat, es nagyon varja a nezoi visszajelzest a visszaszavazasban. Nem nagykepu, nem onreklamozo, hanem visszafogottan varja a nezoi dontest. Amilyen antipatikus volt a kezdeten, olyan szimpatikus lett mara. Hogy csokival miert dugott (s miert szopta le anno a haloban fenyes "nappal") nem tudom, nincs ertelme. Ha kurva,hat kurva. De akkor is 100x tobbet er a csokimajomnal (valszeg a hunorhoz is azert bujt oda, h visszajusson az era fulebe...mivel mar az elejen rajohetett, h era manipulalni akarja ot azzal a "hunornemtudottfelizgatni"vallomassal - ugyes).
=====
ZSU - igy, csupa nagybetuvel! (mint NEMECSEK!) Gyengeelmejuseg, szellemi retardacio. Finoman fogalmazva: imbecilis (buta, ostoba) - ez ugrik be elsore szegeny ZSUrol. Megis o az, aki miatt ezt az egesz cuccot irom. A bemutatkozojaban mondta, h sokan bantottak, csufoltak, kikozositettek. Ez a villaban sincs maskent. Bmit mond, alaassak, kigunyoljak. Pl. az I.Erzsebet kiralyno cukorimadata - hat eleg hires tortenet, politikai szalakra visszavezetheto ( I.Bozske valoban szerette az edessegeket nagyon es halalosan felt a fogorvosoktol, igy kihulltak a fogai, emiatt a szomszedos orszagok uralkodoi nem ertettek a politikai tanacskozasok alkalmaval, h mit mond..), vagy akar a csillagaszati tel, bizony van ilyen (hiaba gunyolodott feregera es primitivgreg, akik valszeg sosem hallottak napejegyenlosegrol meg napfordulokrol). De a sok villabeli seggbunko nem tudja ezeket, igy inkabb ZSUbol probalnak gunyt uzni – sikerrel. Szerencsetlen mar alig mer megszolalni, pedig messzemenoen tanultabb sokuknal, bizony! Akarmilyen hihetetlen is. Elmesel vmit, ami a vilagtortenelemben valos volt, de a vv-fergek kinevetik. Rettenetes lehet szegenynek. Figyeltem az arcat, amikor a kommenteket olvasta Ginu. Ennel remekebb arcot nem tudom mikor lattam: megkonnyezte azt az egyetlenegy dicseretet, amit kapott, es sztoikusan vette tudomasul a negativakat, sot, tanult beloluk! Csodalatos volt! A tobbiek szanalmasan kirohogtek amikor ZSU “valaszolt” a nezoknek, megtisztelve oket ezzel (jol tette! Vagy bejatszak, vagy nem), es az egesz arcan ott volt a lelkenek minden erzelme! Butasagaban is csodalatos ez a lany!
A VV-szerkik mind faszszopo buzik 1tol1ig (radics)!!! Ha Roli nyeri a vvt, akkor azt mondom, faszszopo buzik ugyan de legalabb korrektek. Ha ZSU nyeri, akkor visszaszivok minden faszszopo buzizast es meaculpa, de adjanak szegeny lany melle 1 penzugyi tanacsadot, mielott minden gennylada kihasznalna. Amen.

Androido 2018.12.02. 10:53:06

@Gonoszmostoha: Nem kötözködni akarok, csak érdekel: minek nézed, ha ennyire felszívod magad mindegyik ápolton? :D
Mondjuk kicsit szórakoztat, hogy nem akarsz rájuk, főleg Vivire, egy betűt se pazarolni, és jön egy regény. :D
Persze, hogy mint pusztulatosan ostobenkó idióta (max. talán tényleg Roli nem), de lehet ezt a helyén kezelni. :)

2018.12.02. 11:09:27

@Androido: "Nem kötözködni akarok.." - o dehogynem!

Androido 2018.12.02. 11:19:48

@Gonoszmostoha: Akkor kötözködök. Légy vele boldog. Szóval, miért nézed, ha így felnyomja az agyvized? :D

LAZAGUMIPÓK 2018.12.02. 11:22:24

@Gonoszmostoha: Üdvözöllek! Eddig nem írtam hozzászólást,de most kikívánkozik belőlem: tökéletesen leírtad azt,amit én is ugyanígy gondolok!

hereverő heverő 2018.12.02. 11:24:24

Aztakutyapicsa. Lányok, mi van veletek? Már tegnap este elkezdődött a veszekedés meg a háborgás Dzsedlik Ányos nevén, ma meg lényegtelen dolgokon vesztek össze... Komolyan kérdezem: érdemes? Régebben én is kitakarítottam egy-két trollt vagy nem ideillő erkölcscsőszt, de veszekedni nem látott még senki sem. Legyetek szívesek ne kóstolgassátok egymást, a maró gúnyt tartogassuk a benti ápoltaknak, oké?

#szerivan

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 11:26:06

@hereverő heverő: a szerivannal elrontottad az összhatást :)))

hereverő heverő 2018.12.02. 11:26:39

@hereverő heverő: És mielőtt. Tudom, a tegnap este nem ti voltatok a hangadók, ez ma reggeli rosszkedv lehet. Inkább mindenkit meghívok egy gintonicra vagy bivalybaszóra így ebéd előtt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 11:28:22

@hereverő heverő: tudjuk, tegnap este én rendeztem kirohanást

2018.12.02. 11:30:49

@LAZAGUMIPÓK: Koszi, ertekelem a kommented :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 11:37:38

@Androido:
Mikor bementünk a stadionba haverommal kb a 8. sorba álltunk, hogy ne nyomjon oda 70.000 ember a kordonhoz, de ettől nem kellett félnem mert a koncert közepénél már a feléig toltak el :))
Volt nálam egy fém síp, néha megfújtam, figyeltem a koncert lp-n, de másoknak is volt sípjuk szóval én is rajta vagyok a felvételen nem csak a Queen :))
Egyébként a koncert vége felé már csak úgy kaptunk levegőt hogy ugráltunk mert akkora volt a pára a tömegtől, de csak nem döglöttem meg :)

@Gonoszmostoha:
Szeressétek egymást gyerekek, mindjárt itt az advent gyújtsatok egy gyertyát és adjatok hálát hogy Zsunak még nem ment el az esze :)
Cukker volt mikor örült a támogató üzenetnek, juttassuk be a döntőbe :)

@úgymond olvasó mmkk:
Hova rohantál ki bástya ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 11:38:59

@szociál: belédkötök, tesa. nem mindjárt advent, hanem ma már advent :))))

Androido 2018.12.02. 11:41:12

@szociál: életre szóló élmény lehetett <3

ibsen 2018.12.02. 11:52:38

@Gonoszmostoha: Megmondom őszintén nem érdekel Ginu szüleinek válása és elég gáz hogy egy hazug kisfilmet csináltak róla. Lehet nem volt elég érdekes ember...

Androido 2018.12.02. 11:57:04

@Gonoszmostoha: Szerintem egyiket se lehet. Kommentet max a moderátorok tudnak.
Ugye nem a felkérdezésem miatt akarod törölni a mindent?
Ha kell, bocsánatot kérek, nem volt bántó szándékom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 11:57:17

@úgymond olvasó mmkk:

Akkor mindjárt gyújtsunk gyertyát tesa.

@Gonoszmostoha:
Az admin tud moderálni és bannolni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 11:59:49

@ibsen:

Videót még nem láttam.
De inkább nézem Ginut hogy nem csinál semmit, mint hogy nézzem Csokit ahogy állandóan hozza a strici énjét.
Azt nézzem hetekig hogy táncol a tükör előtt , meg hogy elviharzik hisztizni ?
Köszi inkább kihagynám.

bElannaTorres 2018.12.02. 12:00:19

Nyilván én vagyok vivi kuncsaftja...

Udvariatlanbolond 2018.12.02. 12:06:17

UUUUhhhhhh!!! Most azonnal mindenki nyugodjon le a picsába!!!

bElannaTorres 2018.12.02. 12:10:50

@szociál: Csokit meg lehet érteni, mert kint százszor jobb nők csináltak neki egész nap enni, meg odabújtak hozzá, de csak pont annyiszor hogy nem volt nyomasztó :D

Androido 2018.12.02. 12:11:36

@Gonoszmostoha:
Szándékosan raktál ignorba?
1. Én válaszoltam a két kérdésedre. 2. Nem biztos, hogy az itt lévők képben vannak. Heverő írt valami olyat, hogy takarított el pár trollt. Esetleg Ő?

Androido 2018.12.02. 12:12:17

Na, ez nekem is új. Módosítani is?

Androido 2018.12.02. 12:12:54

@Androido:
válaszolni akartam @Angora Cardi: ... :D Jól sikerült.

Angora Cardi 2018.12.02. 12:13:54

Hajrá Lacikapárt! Lehet hozni a pályaműveket. Magam egy kis szösszenettel készülök délutánra tuja jeligére.

2018.12.02. 12:13:54

@szociál: :D :D :D
a Queen-en nem voltam ott, arra nem emlékezhetek...
én a Gánszi előzenekarait próbáltam meg kikotorni az emlékeim romjaiból... :))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2018.12.02. 12:14:18

@Gonoszmostoha: Bocs, hogy beleszólok de mindenki admin, aki írhat posztot az oldalra. Elvileg legalábbis.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 12:14:56

@Angora Cardi: igeeeeeeeeeen, pályaműveket akarok!

Angora Cardi 2018.12.02. 12:15:48

@Androido: Mindent lehet. Be kell menni a saját nick alá, beállitásokban módosítasz, törölsz igény szerint, csak meg kell keresni a megfelelő gombokat.
:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2018.12.02. 12:16:40

@Androido: Mit? Hozzászólást? Nem. Törölheted, vagy nem törölheted, de nem írhatod át.

2018.12.02. 12:17:00

@hereverő heverő: #felteszemakezem #jelentkezek
Én voltam a tettes Tanár úr kérem ! De már beírták nekem az intőt...

Angora Cardi 2018.12.02. 12:17:49

@Angora Cardi: mármint nicket, kommentet nem - ha törlöd magad a hsz megmarad csak átírja a neved törölt felhasználóra.

Androido 2018.12.02. 12:18:14

@Angora Cardi: Rákattintottam a [Profil] gombra, és "A keresett felhasználó nem létezik" oldalt kaptam xD

Befejeztem az offolást tesák.

KapitányG 2018.12.02. 12:19:21

@King of Shadows: Nem biztos. Nekem az rémlik, hogy a posztokat sixx szokta kiereszteni. De valószínűleg van más is, aki adott esetben helyettesítheti.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 12:19:35

@Androido: néha köhög a blogmoci, de érdemes próbálkozni vele

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 12:21:11

@bElannaTorres:

Ez a minimum hogy a másik játékosnak ,aki nő ,kötelező jelleggel a hím választott párjának elemózsiát kell biztosítania, és természetesen ha kell feladni a játékot hogy a hím megnyerhesse a 36 milliót különösebb erőfeszítés nélkül :)
Csoki úgy tolja mint egy muszlim családfő , apa elöl sétál 3 méterrel és utána a nők meg a kecskék :)

@úgymond olvasó mmkk:
Túzd fel a hajad bástya, még belobbanik.

@mentoros lecsó:
Asszem az USA-ban a Guns előzenekara a Metallica volt, picit jobb mint egy Zizi labor :)

KapitányG 2018.12.02. 12:25:25

@KapitányG: mármint itt. A saját blogjában nyilván mindenki szabadon garázdálkodhat :)

hektor_ 2018.12.02. 12:26:19

@mentoros lecsó: Ha nem tetszik, nem kell olvasni szombatonként az öfit. Mellesleg keresünk most írókat, szóval ha tudnàl jobbat, jelentkezhetsz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 12:31:43

@úgymond olvasó mmkk:

cicca füröggyé akkor :)

BV-ben Era hogy osztja az észt Ginunak.
De ha most menne párbajozni Era úgy kint maradna mint macskát :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2018.12.02. 12:32:12

@KapitányG: Úgy emlékszem a posztírók is moderálhattak, de az régen volt. Vagy csak elfelejtettem bevenni a Cavintont?

@hektor_: Bocsánat! Most, hogy itt vagy: fentebb valaki moderációt kért saját magára. Nem tudom, hogy posztolóként van-e moderációs jogköröd?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 12:33:33

@szociál: igazad is van, be kell tartanom a tízparancsolatot ahhoz, hogy egészséges maradhassak, és a harmadik parancs az, hogy az úr napját szenteld meg. megszentelem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 12:33:54

@hektor_:

Valamelyik napot bevállalom ha kell, de csak társszerzőként, elküldöm az írást és beteszitek, elég csak oda írni hogy szerző Szociál azt csá.

bElannaTorres 2018.12.02. 12:35:00

@szociál: :D szegény leány alfahímje, valójában azért megy utána három méterrel a kecske, mert kicsit bekaksizik tőlük :D

Egyébként Anikó egész jó műsorvezető lett a farm óta, nekem teljesen nézhető volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.02. 12:39:01

@úgymond olvasó mmkk:

Ördögfiókák vagyunk, ránk szakad a bazilika :)

@bElannaTorres:
Kezd belejönni Aniko, de a Lilutól még messze van.

Androido 2018.12.02. 12:44:50

@bElannaTorres: Nekem is elkezdett már tetszeni, de most behoztam a Konyhafőnis lemaradásomat, és sajnos az ott mutatott viselkedése miatt visszacsúszott. Nem tudok elvonatkoztatni, így nagyon nem improvizál nekem...

hektor_ 2018.12.02. 12:46:13

@King of Shadows: igen, kicsit kesobb megnezem geprol

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 12:50:59

@Udvariatlanbolond: persze, három miatyánk, két üdvözlégy, és kukoricán térgyepelés lesz a műsor

bElannaTorres 2018.12.02. 12:51:21

@Androido: az még nekem is be kell hozni, még nem láttam. Szegény séfeknek nincs könnyű dolguk

Androido 2018.12.02. 12:59:16

@bElannaTorres: hát nincs. de szerintem a VIP az teljesen scripted, nincsenek illúzióim.

Gia 2018.12.02. 13:17:59

Egyébként még mindig Krisztián a villamester?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 13:18:45

@Udvariatlanbolond: ilyenkor már kellemes húsvéti ünnepeket illik kívánni, nem?

Maximista vagyok 2018.12.02. 14:02:56

Geciiii, lemaradok állandóan a balhérol :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 14:07:40

@Maximista vagyok: advent első vasárnapja alkalmából ma megkíméllek, te retek

,, 2018.12.02. 14:07:59

@Maximista vagyok: :)) persze, mert állandóan a szaunában rappelsz:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 14:08:56

@,,: a szaunából ki van tiltva :)

,, 2018.12.02. 14:11:14

@úgymond olvasó mmkk: helyes, még beszaunázná magát a döntőbe, még mit nem:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 14:12:37

@,,: adok én neki döntőbe szaunázgatást :D

,, 2018.12.02. 14:19:24

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: szerintem elijesztettük, már biztos töröltette magát egy adminnál:(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 14:21:55

@,,: lehet :( (szerintem csak beszólt, és várja, hogy balhé legyen)

Angora Cardi 2018.12.02. 14:49:04

@,,: @úgymond olvasó mmkk: Nem lennétek már én is töröltetném magamat :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 14:50:25

@Angora Cardi: töröltetni fogok mindenkit, aki illegálisan tartózkodik a szaunában :DD

,, 2018.12.02. 15:04:09

@Angora Cardi: nah ilyennel ne is viccelj!<3

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 15:04:21

@Angora Cardi: genya vagyok, ahelyett, hogy átjárna az advent szelleme :/ :DDD

Angora Cardi 2018.12.02. 15:10:56

@,,: vicceltem <3
@úgymond olvasó mmkk: gyertyázzunk advent tiszteletére

Minden Laci fannak küldöm az első gyertyalángot.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 15:13:00

@Angora Cardi: az első gyertya a hit. szóval higgyünk benne, hogy Lacika megnyeri a 36 millát.

,, 2018.12.02. 15:17:44

@Angora Cardi: na azért:)

én is küldöm valamit, mert a tegnapi komentek miatt a fülemben van:
www.youtube.com/watch?v=ErvgV4P6Fzc
/ma már miért nincsenek ilyen pasik? én kérek elnézést!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 15:33:29

@,,: ebben kígyó van, úristn, megnemnézem :D
nekem meg ez:
www.youtube.com/watch?v=C2O4dZgAIcU

Nyuszomuszo83 2018.12.02. 15:35:12

Boldog Advent első vasárnapját Mindenkinek! Felszáradtam! Mi volt tegnap az akolban? Várom a posztcsit, mert le vagyok maradva, mint a borravaló. Tele lett tegnap a tartály meg a konténer vagy még a jaku is??? Puszcsi!

,, 2018.12.02. 15:40:52

@Nyuszomuszo83: szia nyusszi! mondasz nekem egy tipit? aztán lépek estig

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.02. 15:41:49

@,,: jájdeszeretemeztazembert :)

Jó reggelt mindenkinek. :)

Kihagytam a tegnap estét, inkább fröccsöztem. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.02. 15:43:13

@,,: Szia drága! Csokesz megy vissza szerintem! Pusza!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.02. 15:44:09

@mentoros lecsó: azt én is láttam, hogy sokszor nincs rajta.
De a mikoroport is sokszor van használaton kívül. Anno minden ilyenért bekiabáltak, hogy Mikropooooort.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.02. 15:46:20

@Nyuszomuszo83: az se rossz. :)
Most csak diszkréten ittam, jöttek ma vevők, nem kóvályoghattam a lakásban másnaposan.

hereverő heverő 2018.12.02. 15:47:34

@Androido: Heverő nem admin és senkit nem dob ki. Rászáll a trollokra és keményen visszapofázik ha kell, de nem hajít ki senkit.

hereverő heverő 2018.12.02. 15:53:34

@úgymond olvasó mmkk: mit tagadok? Nincs jogom kitiltani senkit.

Nyuszomuszo83 2018.12.02. 15:54:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: kb. 12 3dl-es csúszott de ettől nem voltam még becsiccsentve sem! :) Mi történt Lecsó mester mit szólt be hogy Hektor válaszolt, ki veszett össze kivel. Úgy kapkodom a nyuszi fejem mint Ádám anyáknapján! Hát mi folyik itt Gyöngyösön? Dikk!

hereverő heverő 2018.12.02. 15:56:02

Amúgy a gonoszmostoha törölte magát. Szerintem alaptalanul, nem volt ebben semmi támadás, csak rosszul mérte fel a választ amit kapott. Pedig nem írt rosszat. C'est la vie.

hereverő heverő 2018.12.02. 16:01:28

@,,: Beírnád nekem hogy Csoki megy vissza? Bár én Ginura sáfárkodtam a magamét, de kevés vagyok mint egyszeri államtitkárban a szerénység.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 16:10:21

@Angora Cardi: megtöröltem a szemüvegem, mert azt hittem, ezra miller a srác :DDDD

mobilos perpetuum 2018.12.02. 16:16:21

@hereverő heverő: Szerintem @gonoszmostoha hozzászólásait törölték. Tavaly rászóltam valakire, aki még nagyobb regényeket, írt, - erre kaptam az ívet, hogy mit képzelek.
Sixx beszólt, hogy a poszt ott van fent.
Egyből mindenki helyeselni kezdett, hogy törölte az illetőt.
Nem illik csaknem ugyanakkora hozzászólásokat, vagy nagyobbakat írni, mint maga a poszt.

tvbuzi 2018.12.02. 16:31:26

Ginura tenném rá a
jelemet. Bennmaradásilag.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.02. 16:32:13

@tvbuzi: azt álmodtam, hogy benne voltál a belevalóban cintikével, csak úgy elmesélném :DDDD

Angora Cardi 2018.12.02. 16:40:08

@úgymond olvasó mmkk: művelődésileg kívántam küldeni

Angora Cardi 2018.12.02. 16:54:41

1. Adventre küldöm

A nyuszik és az őzgidák már várják a Karácsonyt,
Hát miért lennék én szomorú.

csincsilla72 2018.12.02. 17:01:13

@úgymond olvasó mmkk: Nem-e? Isteni pörkölt lesz belőlük:-)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.02. 17:22:18

Szóljatok, ha van új poszt! Nem tudok 5 percenként frissíteni. Mézeskalácsot sütök :) köszönöm

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.02. 17:42:49

Tényleg győzi vezényli a párbajt??? o.O
Oké, holnap nézem, tekercselve

MosóMaca 2018.12.02. 18:06:36

Sorry, rosszat linkeltem :) De közben látom, felettem a jó

hűholélek 2018.12.02. 18:08:21

@MosóMaca: Az a tegnapi és éppen azalatt írogatsz:DD

Todd Chavez 2018.12.02. 20:06:23

Nem láttam az előző 2 adást, mikről maradtam le?

Puncylla 2018.12.02. 23:15:53

Igazából...
megmondom őszintén...
basszák meg!

Puncylla 2018.12.02. 23:19:41

Ja, ezt a 28-asba szántam.
süti beállítások módosítása