Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x08 - A gida

2018. december 01. 15:00 - Dzsudibí

Eric-ék épp egy családnál vanak, a fiukat rabolták el. Az emberrabló számomra úgy tűnik, még szakmáján belül sem a kedvesebb vonalat képviseli, egy videó tanúsága szerint ugyanis a fiút meztelenül, egy kád jégben tartja megkötözve, és a vágóképeken látható hó mennyiségéből ítélve nem augusztus közepén járunk. Mindenesetre remélem időnként kimászhat a kádból szerencsétlen, mert szerintem így nem sokáig kérhet még érte váltságdíjat túszejtő barátunk. Oliver hamar rájön, hogy az emberrabló módszerei megszólalásig hasonlítanak egy másik kollégájáéhoz, Vincent Keough-éhoz aki börtönben csücsül, így Eric meglátogatja. 

1_19.png

Éppen akkor fut be egy hívás az imitátortól, amikor Eric látogatóban van Keough-nál, aki van olyan szíves, és hajlandó beszélni az imitátorral. A hívás alapján kis utánzónk nagyon is tisztában van Keough életművével, olyannyira, hogy még azt is tudja, hogy Keough első áldozata egy őzgida volt, akit 10 éves korában nyiffantott ki, majd belökte a jeges vízbe, mely ismét visszaköszönni látszik imitátorunk módszereiben. Keough arra kéri rajongóját, hogy engedje el James-t, majd leteszik. Nem sokkal fut be egy hívás James-től, akit elengedett az emberrabló, de azt hiszem, nem pont úgy, ahogy szülei szerették volna, ugyanis az emberrabló elásta egy koporsóban. A telefonja alapján NYILVÁN nem tudják bemérni, így egyéb vonalon kell elindulniuk, például hogy Keough-nak van egy fia, illetve a botanikus, aki a börtönbe jár be hozzá egy program keretében, ám sürget az idő, mivel becsléseik szerint a koporsóban max 6 órára elég levegő van csak.

2_15.png

3_13.png

Előkerítik Keough fiát, aki kevéssé büszke a sorozatgyilkos papára, azonban papa kiakad, amikor ezzel a jelzővel illetik, ő magát prófétaként aposztrofálja ugyanis, illetve - idézem - varázsvessző, amely megmutatja az igazságot, és akkor most engedtessék meg nekem, hogy egy pillanatra röhögjek ezen, mert nekem a varázsvesszőről teljesen más jut eszembe. Keough igyekszik kihozni fiát a sodrából, ami elég hamar sikerül is neki, miután a csótány jelzővel illetti anyját, mire a fiú közelebb merészkedik üvöltözés közben Keough-hoz, aki egy óvatlan pillanatban a torkánál ragadja meg. Persze sikerül kiszabadítani, és a látogatásnak ezzel vége is szakad, mindenesetre azt hiszem, ez a nagy találkozás nem fog bekerülni a top 10 legmeghatóbb apa-fia egymásra találás kategóriába a bored pandán. Keough azonban végre kinyögi, mit is szeretne, hajlandó megmutatni, hol van elésva James, ha személyesen mutathatja meg a helyet. 

4_13.png

5_11.png

6_7.png

Eric nem akar engedni Keough zsarolásának, szerinte végig erre ment ki a játék a kezdetektől, az azonban még mindig nem világos, ki az imitátor, és milyen kapcsolatban áll Keough-val. Eric szerint fel kell bosszantaniuk Keough-t, hátha véletlenül elárul valamit James hollétéről, és már-már úgy tűnik, sikerrel jár, amikor egyszer csak megjelenik a börtönigazgató, aki engedve a szülők nyomásának, el akarja engedni Keough-t, hogy megmutathassa James remélhetőleg ideiglenes sírhelyét. Eric szerint azonban tévednek, és Keough nem segíteni akar nekik, azonban a szülők hajthatatlanok, így Eric kénytelen a sajt feje után menni. Amíg a börtönigazgató és Keough kirándulnak, Eric körbemegy Keough cellájában, és felfedez egy képet a plafonon. Elküldi Zaranak, aki éppen szül (sic!), de azért két fájás között még van ideje kódnyelveket elemezni (rövid beszúrás: apajelöltnek se híre se hamva, ahogyan eddig sem, van egy olyan érzésem, hogy Zara babájának Eric az apja, nem véletlen, hogy korábban belebegtették, hogy ezek ketten kamatyoltak egymással). A kódot megfejtve egyértelművé válik, hogy a levelezés, amit a botanikussal folytatott, valójában nem növényekről, hanem James elrablásáról szóltak, ám az is kiderül, hogy valójában nem is a botanikussal levelezett, ő csak a postás volt. Ezzel vissza is kanyarodunk Keough fiához, akit éppen Maxine furikáz haza, miközben Keough csapdába csalja a botanikus üvegházában a börtönigazgatót és az őröket. Hirtelen mindenki elég szar helyzetben találja magát, Maxine-t leüti Keough fia, Olivert pedig foglyul ejti Keough és a botanikusnő, aki szintén benne van a buliban. Azonban nem sokáig, mert Keough nem vele akarja befejezni mesterművét, hanem a fiával, ezért botanikusnőnek golyó általi halált ítél. 

ke_pernyo_foto_2018-12-01_7_37_14.png

ke_pernyo_foto_2018-12-01_7_37_54.png

ke_pernyo_foto_2018-12-01_7_37_41.png

Eközben Zara megfejti, hogy a korábban eltemetett áldozatok nem csak úgy véletlenszerűen voltak eltemetve, ebből Eric ki tudja következtetni a James-nek szánt végső nyughelyet. Elküldi a koordinátákat Maxine-nek, aki ahhoz képest, milyen sokszor verték a fejét a kocsi ajtajához, egész frissen ébred, és vezetni is tud. A börtönigazgató is varázslatos módon ébred az üvegházban csipkerózsika álmából, és az Erictől kapott üzenet alapján ő is megindul a helyre. Eközben Keough és a fia Oliverrel ásatják meg James sírját, aki eddig nem is volt eltemetve, a koporsó egy furgon hátuljában volt mindvégig. Megérkezik Maxine, dulakodás miegymás, Olivert hátulról elkapja Keough fia egy marhabökővel a kezében, Maxine kis tétovázás után kilövi a fiút. Ekkor fut be Eric meg a teljes rendőri gárda, mindenki jól van, James kiszabadul, Oliver megmenekül, Maxine viszont kissé meg van roggyanva attól, hogy embert ölt. Később a kórházban Zara babáját állják körbe, aki szintén Max lett, apuka még mindig sehol, megható pillanatok, melyeket úgy zárnak, hogy Maxine levélben mond fel Ericnek, bádumtssss.

Címkék: axn ransom
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása