Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x57 - A sellő vergődése

2018. december 31. 16:15 - candyperfumegirl

Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő delikvenseket, aminek a nyitóakkordja egy nagyon szórakoztató mérlegelés volt. Annyit ezzel kapcsolatban még megjegyeznék visszautalva az előző epizódra, hogy úgy volt Vivien 42 kiló a beköltözéskor, ahogy gyűrűs menyasszony. Nem azért, mert valaha is lett volna rajta felesleg, mióta ismerjük, hanem azért, mert a 42 az nevetséges, és nem is vastagodott sokat. Ez a csaj gátlástalanul végighazudta szerintem a castingot, most meg jöhet az amatőr színjátszás, hogy úúúristen 13 és fél kilót híztam másfél hónap alatt, többet, mint Roli. Na de a lényeg, hogy fogyni KÖLL, méghozzá a párosok mindkét tagjának, különben nem jár az értékes jutalom, akármi legyen is az. Ennek értelmében - ha jól láttam - Vivi egy egész serpenyőre való szalonnát süt reggelire, Reni meg előre azon vekeng, hogy Lacika ellustulja majd a feladatot. Ezt ellensúlyozandó, ő máris celofánba tekercseli a hurkácskáit, majd megy lábemeléseket csinálni a szaunába, mert ez egy igazoltan hatékony fogyókúrás módszer. 01_reni.png

Tovább
komment

Berlin Station 3x04 – Make your country great again?

2018. december 31. 13:00 - szde

Eredeti cím: If You Swear, You'll Catch No Fish

Finn-öböl, 60 mérföldre Észtországtól. Nem, nem Torres száguldozott bele az ezredforduló előtt készült kocsijával a tengerbe, hanem három illegális halász veszekszik éppen a napi fogáson, amikor is a vezér észrevesz valamit. A víz alatt jön Dove apjának szerkezete, aminek következtében jól felrobbannak. Főcím, Daniel még mindig nem lesz látható a részben.

vlcsnap-2018-12-28-16h24m24s015.png

Tovább
komment

Ransom 2x12 - Az ígéret földje

2018. december 31. 11:00 - Dzsudibí

Két nő készülődik a konyhában reggelihez valahol az US - Kanadai határ mentén egy elhagyatott kis házban, amikor rájuk tör pár puskával, botokkal meg számszeríjjal (kackac) felfegyverzett rosszarcú. Egyiküket, Rose-t lekötözik, míg a másikat, Simone-t elküldik 250.000 dollárért a bankba. Simone azonnal riasztja Ericéket, akik már a ház előtt várják, mikor visszaérkezik a bankból, nálunk a vízvezetékszerelő nem jön ki ilyen gyorsan, akkor sem, ha sugárban ömlik a víz a falból, no de mindegy is. Eric megállapítja, hogy minden bizonnyal nem profikról van szó, mert a ház eléggé körbe van véve növényzettel, tehát könnyen támadható (meg a számszeríj öcsém, a számszeríj!!! :D ), Simone nem tudott pénzt felvenni, mert Rose megváltoztatta a pin kódot, és ahogy ismeri, nem akar majd fizetni a csőcseléknek. Főcím.

ke_pernyo_foto_2018-12-30_7_45_25.png

ke_pernyo_foto_2018-12-30_7_55_32.png

ke_pernyo_foto_2018-12-30_7_55_40.png

Tovább
Címkék: axn ransom
komment

Heti ajánló 12.31 - 01.06: A hét, amikor mindenki másnapos

2018. december 31. 08:00 - Dzsudibí

Nos. Az év utolsó napja, itt az ideje, hogy mindenki számot vessen, összegezzen, és felkészüljön az új esztendő kihívásaira. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem az óévet búcsúztató - új évet köszöntő szilveszteri bulikról hosszú éveken keresztül kellemetlen emlékfoszlányok, hányásszag, szakítások, és a szégyenteljes másnapok maradtak csak, nem úgy néhány éve. 4 évvel ezelőtt ugyanis új hagyományt teremtettünk: legkésőbb 10-kor már pizsiben, hogy aztán január elsején kipihenten és boldogan tömhessük magunkba a lencsét. Sosem voltak ilyen jók a szilveszter estéim, mint azóta, mindenkinek csak ajánlani tudom, csak úgy, mint a hozzá való esti TV műsorokat is, íme. 

ways-to-prevent-a-hangover.jpg

Hétfő - szilveszterezés helyett

Rögtön egy klasszikus az RTL Klubbon, ...És megint dühbe jövünk 20.45-kor azoknak, akik szerint ez egy igenis ünnepi film, melyet igenis kötelezően megnézünk minden évben, és akik szerint a mű-pofon hangok igenis viccesek. A Viasat 3 nem gondolta túl a szilveszteri műsorait, de ők is tudják, hogy a kevesebb néha több, ezért stílusosan 16.20-tól Vissza a jövőbe, majd 18.50-től Vissza a jövőbe 2, ezek után pedig Észbontók minden mennyiségben, egészen hajnalig. A Super TV2 vagy eltévesztette a házszámot, vagy azoknak akarnak kedvezni, akik már a jövő karácsonyra készülnek, mindenesetre 23.00-tól a Reszkessetek, betörők! pörög, még szerencse, hogy a port.hu-n odabiggyesztették mellé, hogy "ism.", nehogy valaki véletlenül azt gondolja, hogy nem. A Humor+ már komolyabban gondolta a szórakoztatást, és 23.30-tól Ford Fairlane kalandjaival búcsúzhatnak 2018-tól azok, akik esetleg egy kis gyengédségre vágynának az év utolsó perceiben, vagy csak simán szeretik Nagy Feró hangját. Akik nem nevetéssel, hanem rettegéssel és körömrágással szeretik inkább múlatni az időt, azok kapcsoljanak a Cinemax-ra, ahol 23.50-től A kör megy, mely talán elsőre szintén nem egy klasszikus szilveszteri film, de ki mondta, hogy mindig tartsuk magunkat a hagyományokhoz. 

the-ring-3d-1024x576.jpg

A Sony Max műsorán igazi egész nap ágyban fetrengős gyöngyszem: a Feleségek Luxuskivitelben teljes első évada kerül ugyanis vetítésre reggel 7 órától, javasolt azonban Gucci ágyneműben nézni a TV-t, miközben valaki a lábkörmeinket festegeti, csak a miheztartás végett. A Filmcafe-n 21.00-tól Eddie Murphy klasszikusa, a Fergeteges forgatás forog, mely film kedvéért még Steve Martint is hajlandó vagyok elviselni, pedig őt rettenetesen rühellem, elnézést minden Steve Martin rajongótól. A Mozi+ is érdekes filmválasztással rukkolt elő eme különleges napra, 22.00-tól a Schindler listája megy, úgyhogy aki utálja az új évet véget nem érő röhögéssel kezdeni, annak ez például tökéletes választás lesz. Nem úgy az AMC-n, ahol Dumb és Dumber szórakoztat minket 19.00-tól, melynek a címét szerencsére meg sem próbálták lefordítani, mert úgysem sikerült volna. Azok, akik csak azért vettek annak idején TV készüléket, hogy aztán csak a National Geographicot nézzék, most egész jól jártak, mert 21.00-tól A következő egymillió év című sorozat első három része kerül vetítésre, melyben az emberiség, és a Föld lehetséges jövőjét boncolgatják nálunk (nálam legalábbis mindenképp) okosabb emberek. 

viasat-1024x603.jpg

És akik esetleg aggódtak, hogy a nagy klasszikusok kimaradtak ebből a válogatásból, azok most nyugodtan dőljenek hátra és nyugodjanak le a picsába, ugyanis a lényeget nyilván a végére tartogattam. Az M3 műsorán már délután kezdődik a mulatozás, és 17.20-tól Új szeszélyes évszakok: szilveszteri különkiadás, és az újat értse mindenki úgy, hogy 1993, amikor még Maksa Zoltán neve egyet jelentett a felhőtlen, egész estét szórakozással. 00.05-kor Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjét nézhetjük a magyar televízió csatornáin hagyományosan, remélem megköszöni majd azt is, hogy a Wikipédia nem felejtett el megemlékezni új becenevéről sem. Az ATV szintén egy igazi klasszikussal kedveskedik a nézőknek, 01.00-tól Sas kabaré maraton, mely remek bizonyítéka annak, hogy a humor igenis relatív fogalom. 

8dd00adccb44233afaaa32ef02f2ecab1587c572.jpg

Másnap

A január elseje már azoknak is érdekes lehet TV műsor ügyileg, akik nem hallgattak a jó tanácsaimra, és mégis nekivágtak hétfőn az éjszakának, most pedig másnaposan és büdösen nincs kedvük kiszállni az ágyból. Az RTL Klub nem távolodik el nagyon a szilveszteri műsortól, ezért egy másik nagy Bud Spencer - Terrence Hill durranással köszönti az új esztendőt, Kincs, ami nincs 19.25-től, avagy Ánulu for president. Nem tudom, ki hogy van vele, és másnaposan nem szeretek új dolgokon röhögni, csak a jól megszokott, bevett műsorokon, ezért a leves mellé Jóbarátok dukál a Viasat 3, a Viasat 6 vagy a Comedy Central Family műsorán, a Comedy Central Family-n nem mellesleg Így jártam anyátokkal is van, ami remek alternatívát jelenthet. Az HBO-n 07.25-kor a Disney féle Kis hableány megy (igen, a 89-es verzió!), amit még én is szeretek, pedig kihullik a mellszőröm a rajzfilmektől. Stílszerűen, alkalmazkodva az aznapi aktuális nézői igényekhez a Film+-on Másnaposok 2, mert micsoda megnyugvást jelethet ez most sokaknak, hogy az exnek részegen küldött szíves szmájli nem is olyan ciki, van ennél sokkal lejjebb is. A Cinemax 2-n már a másnap másnapjába áthajolva 02.15-kor Truman show, ami a port.hu szerint vígjáték, szerintem meg nem látták a filmet. 

a-kis-hableany-1024x576.jpg

Azok akik tegnap végignézték a Feleségek Luxuskivitelben első évadát, már igazán nem mondhatnak nemet a második évadra, melyet szintén teljes terjedelmében végigézhetnek a Sony Max műsorán. Az igazi ínyencek úgy tehetik fel a pontot az i-re, ha utána végigolvassák az összes hogyvoltot is a műsorról, de csak mert egy részét annak is én írtam, szívesen. 21.00-tól az egyik kedvenc filmem, Lesz ez még így se! Carollal a pincérnővel és Szájmonnal a buzival a Filmcafe-n. Natgeósoknak a Következő egymillió év következő három része nyújthat szórakozást 21.00-tól, míg a Viasat Nature műsorán dupla résszel Csevegés a delfinekkel 21.30-tól, Merle után szabadon. A Duna World pedig nem hagyja cserben azokat, akik a humor már korábban említett relatíve humortalan oldaláért rajonganak, 20.00-tól ugyanis a Bagi Nacsa show pörög, amit és sajnos sosem tudtam értékelni, de tudom, hogy bennem van a hiba. 

4_39.jpg

Netflixen újdonság a You című sorozat, aminek már a trailere is kurva jó, olyannyira, hogy én még azon is túl tudtam magam tenni, hogy Penn Badgley az egyik főszereplő, aki úgy tűnik nem tud kilépni abból a szerepéből, amiben egy new york-i fiatalt játszik, aki bele van esve a nőbe, aki a létezéséről sem tud, és akinek a szerelméért elég sok mindenre képes, és igen, most nem a Gossip Girl-ről beszélek, hanem a You-ról. Akik azt hitték, hogy ezen a héten nem lesz Leo, azok kurvára évedtek, ugyanis a Netflixen már elérhető a The Revenant, azaz a Visszatérő, amiben Leo jobban küzd, mint a jégtáblákon, mert érezte, hogy ezért mostmár tényleg kurvára meg kell kapnia az Oscart, nem mellesleg van még a filmben aranyos medve és Tom Hardy is, akiknek esetleg Leo nem lenne elég (pff). És azt tudtátok, hogy már a Csúcsformában is van Netflixen? Úgyhogy nem tudom, mondtam-e már, de az életem szegényes és szomorú volt, mielőtt rájöttem, hogy van Netflix is a világon, én mondom, cso-dá-la-tos. 

you_penn_badgley.jpg

Boldog új évet pupákok! 

Címkék: heti ajanlo
komment

Belevaló 9x55 - VendégEra és a Glitoriszk

2018. december 30. 18:55 - 6paw

Baukó Őrmester jelentkezik ma este, immár sokadjára, nem hittem volna, hogy valaha ezt leírom (és már most meg is bántam), de picit hiányzik a dementor. Rögvest tájékoztat minket, hogy Vivien elérte a vágósúlyt, jöhetnek a böllérek! De előbb VENDÉG, mégpedig Era. Hát ez csodás, megkapta a hajpakolást, bár úgy látom a balfelső 6-ost nem sikerült még pótolni, de legalább úgy is állítják be, hogy a néző láthassa.. Őrmester Éva egyből belekérdez, hogy hallja haláleset volt a családba, meséljen róla. (komolyan, ezt miért kell? Ráadásul így..). Era elmeséli.. nekem az az érzésem, hogy nem is ismerte igazából, de azért persze megrázta. Ugorjunk!ke_pernyo_foto_2018-12-30_15_46_25.png

Tovább
Címkék: belevaló 18+ vv9
komment

Való Világ 9x56 - Csak dugással nem lehet fogyni (18+)

2018. december 30. 12:46 - sixx

vlcsnap-2018-12-30-12h43m14s974.jpg 

 

Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az a fórum, meg mi a fasz közöm van nekem az ő karrierjéhez, ugye, feleim, FELEZTÜNK. Már csak pont ennyi van hátra, mint amennyi eltelt, és megvan a Nyertes, aki visz kocsit, lovat, 36 millát, és jövőre a VV10 szerkesztőségében dolgozik majd nettó százér'. 

Tovább
Címkék: 18+ vv9
komment

Való Világ 9x55 - "Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr"

2018. december 29. 13:30 - hektor_

 21.jpg

Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe. Kezdjük is az összefoglalót Hunorral, áruló keveredett közénk, én többé nem vagyok hajlandó vele együtt aludni, dobjuk ki Adrit, meg Greget is - háborog a zsakuban Lacikának meg Rolinak. A két említett a cigizdében hajtogatja a takarókat, Kebabnál úgy tűnik már egy hete beakadt a gonoszság-lemez, mert mikor legutóbb írtam hogyvoltot is ugyanezen ment a vekengés.

1.jpg

Tovább
komment

Belevaló 9x53 - A csöcsös meg a Zsu

2018. december 28. 23:23 - 6paw

1.png

Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik.

Történt, hogy a közösségi médiahét lezárult, mi, nyájas nézők szavazhattunk arról, ki csinált magából hülyét a legszórakoztatóbban. Ezt Csokker feketeöves parittyaszerecsen nyerte, de mivel akadtak gondjai az indulatmanagementtel, kibaszatta magát a játékból. Így a második helyezett, a fenti eset sértettje, Zsu kapta meg a kiváló lehetőséget, hogy a csöcsös rémuralma alatt csinálhasson még nagyobb hülyét magából ország világ előtt.

Tovább
komment

Való Világ 9x54 - Eredjetek, és beszélgessetek csirkékkel!

2018. december 28. 21:26 - sixx

clk_1.png

vlcsnap-2018-12-28-20h10m07s930.png

Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől átgurítom a lábaid között, és erről nem te tehetsz, hanem aki öltöztet. Persze ha magadat, mint Győző, akkor neked szól. Mondjuk odáig soha ne fogsz eljutni, mint Győző, a nihilnek azon a tornácán csak egy hely van. Egy apróság: az "a várva várt hatás sem maradt el, óriási sikert arattak a nézőközönség számára" több sebből vérzik, mint Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata, és igen ez egy ilyen poszt lesz, problem? Na, lássuk miből élünk, nem lesz egy világbajnok hogyvót, az mán tennap este tiszta volt.

Tovább
Címkék: vv9
komment

Odaát 3x01 - A hét halálos bűn

2018. december 28. 13:00 - Szencsike

Kezdjünk neki a 3. évadnak, az átívelő szál a "Mentsük ki Deant a Pokol karmai közül!" lesz. Ugyanis a kedvencünk az előző évad végén alkut kötött egy démonnal, hogy megmentse Sammyt. Pinky A Máffin megtalálta a második évad befejezését  (Köszönöm! :) ) a technika ördöge tréfás kedvében volt, annyira elbújtatta őket a blogon, de itt meg tudjátok nézni ezeket: 2. évad 18-20. és 2. évad 21-22, csak görgesstek lentre, így a hogyvoltok a 3. évadtól folytatódnak.

Az alku szerint Deannek egyetlen egy éve van hátra és irány a Pokol, hacsak a tesók és a segítők ki nem találnak valamit, bármit a probléma megoldására. És azt mindnyájan jól tudjuk, hogy a Winchester tesók probléma megoldásban -vagy épp probléma okozásban- mindig kiváló munkát végeznek. Az illinoisi Oak Park kedves, nyugis kertvárosában járunk. Egy teljesen átlagos lakója a szemetet viszi ki, amikor ránéz Szomszéd menő kocsijára, neki csak egy tragacsa van a másik csili-vili autójához képest. A kukák rezegni kezdenek, a fények villódzanak, majd az égbolton megjelenik egy hatalmas fekete felhő, ami pontosan úgy néz ki, mint az a démoni felleg, amit a hőseink egy másik államban szabadon eresztettek. Ez a kedves pasas lesz a fellegből kiszökő egyik démon gazdateste, aki az új testében azt látja, hogy a démonok fekete fellege a nagyvároshoz, Chicago-hoz közelít.

1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása