Hogy volt?

Való Világ 9x25 - Meet the Flintstones

2018. november 29. 13:00 - candyperfumegirl

08_kviz_jatekok_1.png

Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek fantáziálni ilyen tökéletes alkalomról, ahol az ősi civilizációkat és az előemberek viselkedését ilyen háborítatlan realitásában tanulmányozhatják. Mindez brutális vizuális környezetszennyezéssel is jár, mert ha van olyan eleme a divatnak, amit soha, semmilyen körülmények között nem bírok elviselni, akkor az az állatminta. Nem érdekel, hányszor és hány formában tér vissza, mindig közönséges, és a villa továbbra is úgy néz ki most, mint egy átlagos tavaszi délután a nyolckerben, amiből meg látok én eleget. Még a félretaposott UGG csizma utánzatok is stimmelnek. Na de lássuk, mivel szopatják őket a szerkesztők az imitált kőkorszakban. Első mai feladat, hogy totemet kell alkotni a törzseknek agyagból, de ez nem várt nehézségekbe ütközik, Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem. Miután közösen megegyeznek abban, hogy Zsuzsu azzal segít a legtöbbet, ha békén hagy mindenkit munka közben, a törzs tagjai sámántáncot járva ugrálják körbe az áldozati asztalon fekvő Zsuzsut, rémisztő kántálás közepette, amit én csak úgy tudok értelmezni, hogy így próbálták kiűzni belőle a hülyeséget. Még ebből az epizódból ki fog derülni, hogy sikerrel jártak-e. 01_nyitokep.png

Minden törzs előadja a táncát, és így kiderül, hogy Csokifasz jó tánctanár, mert sikeresen megtanította mindenkinek a feka seggriszát. Era viszont képtelen felfogni, hogy szoknyában van, mert akkorákat tárogat, hogy a szerkik nem bírják nem bevágni az összefoglalóba. Zsuzsuról kiderül továbbá, hogy nem tudja, hogyan kell törülközőt csavarni maga köré, és azzal együtt, hogy egy korábbi adásban az is elhangzott, hogy nem tud körömcsipeszt használni, én egyre komolyabban azt érzem, hogy ezt a csajt nem volna szabad emberek közé engedni, és egy nagyon veszélyes kísérletnek vagyunk éppen szemtanúi. Vágás, és eljön a reggel, aminek a legérdekesebb eleme, hogy Adri tényleg ősemberré változott a telefingott nyugiszobában való alvástól, mutatom:

03_adri.png

A reggeliben sincs sok köszönet, kizárólag magokat és nyers uborkát kapnak, és hogy még nyomorúságosabb legyen ez az amúgy is tré reggeli, Era KrisztiÁnuszt veszi elő egy kis ébresztő jellegű baszogatásra. Be van feszülve, hogy rossz csapatban van, amit úgy kell értelmezni, hogy nincs benne Hunor, ellenben benne van Krisz, aki minden egyes feladatot telibe szar. Jut eszembe, mennyire lehet komolyan venni egy olyan csapatbeosztást, ahol Reni nem választotta be a csapatába Csokifaszt, pedig lehetősége volt rá? Ezt csak úgy zárójelben kérdezem, Krisz válaszát Erának viszont szó szerint kell idéznem, mert bravúrosan foglalja össze Ánusz ars poeticáját, de úgy, hogy Karinthy sírva könyörögne a receptért:

„De baszdmeg, leszarom geci, hát ez egy faszszopó gecis valóvilág, hát ki a faszomat érdekel?” 

A következő szegmenst válogatottan ostoba, semmibe bambuló fejekkel nyitjuk, és nem véletlen ajándékozott meg minket ilyen hangulati aláfestéssel a vágó, a következő feladat ugyanis az, hogy fohászkodni kell a törzsi istenségekhez. Ami ezek után jön, annak a leírásához az én szókincsem – de talán a magyar nyelv teljes szó- és eszköztára is - kevés, de legyen elég annyi, hogy szívesebben néztem volna kisegítő iskolások mindennapjait 0/24-ben ehelyett az 5 perc helyett. Azért Zsuzsu imájából csak idéznék egy mondatot, mert olyan bájosan senki nem keveri a mitológiákat, mint ő, amikor azt kántálja átszellemülten, hogy „mi vagyunk a fehér holló, halászunk, vadászunk, szabadíts meg minket a gonosztól!”

A törzs véleménye szerint Csokifasznak sem ártana imádkoznia az égiekhez, hogy a jövőbeli kihívottja ne hagyja kint a gecibe' (sic) a párbajon, de Csokifasz erre képtelen, amiből egy olyan vita bontakozik ki, amit én egyszerűen nem értek, mert nincs értelme a villalakók által egymás után pakolt szavaknak. Valami olyasmi van, hogy Era mindent túl komolyan vesz, Csokifasz meg nem, de amint végre elkapnék egy szót, betolnak a jelenet alá valami végtelenül idegesítő zenét, hogy még kevésbé értsük a beszédet, és én elvesztem a fonalat. Pár másodperccel később meg már Reni és Vivike ordít egymással. Megfejtéseket a szerkesztőségbe várunk.
És még egy kínzó kérdés: Fasz és Ánusz vajon önként döntöttek úgy, hogy bojkottálják a jelmez alsó részét, és egy szál harisnyában flangálnak naphosszat, vagy nem is kaptak semmi kis szoknyára, nadrágra vagy ágyékkötőre emlékeztető anyagcafatot? 06_ehseg.png

Hagyjuk is ezt, valószínűleg beszámíthatatlanná váltak az éhségtől, amiért amúgy nem tudom hibáztatni őket, hozzám közel álló emberek is tudnának arról mesélni, milyen vagyok, amikor akár 5 perccel később jutok kajához az általam optimálisnak tartottnál. Vacsorára gyümölcsöt, zöldséget, és a változatosság kedvéért – vagy már csak trollkodásból is – magvakat kapnak, amivel el sem tudják képzelni, mit kezdjenek. Volt ott paprika, paradicsom és hagyma, nem lehetett volna közösen összedobni egy lecsót? Vagy a tűzgyújtás jogát minden egyes alkalommal meg kell nyerni? Ki tudja már ezt követni. Az éhség azonban újabb konfliktust szül, mert az értelmezhetetlen dolgok beburkolása eszébe juttatja Zsuzsunak a szusizós estét, amikor is bár nem szereti a halat, „megadta a módját és megkóstolta.” Roli ezt már képtelen fapofával kibírni, nem a módját adtad meg, te szerencsétlen, hanem a lehetőséget, ne használj már olyan szavakat, amikről azt sem tudod, hogy mit jelentenek!  Zsuzsu erre persze ráreagál, és hamarosan sírós-hisztizős magánszám kerekedik a dologból, ami egyedül Csokifaszt hatja meg, de őt is csak azért, mert pár napon belül párbajozni fog, és kell a nézői szimpátián még dolgozni. Most már Greg is komolyan aggódik, hogyan lehet majd Zsu atombutaságát hosszú távon elviselni, és igaza van, mert nem elég, hogy a csaj IQ-ja nem éri el a mérhető tartományt, de képtelen kicsit is nevetni önmagán. Tényleg, milyen lehet Zsuzsutól 5 centire létezni, és nem röhögni izomból minden szón, ami kijön a száján? 07_zsuzsu_sir.png

Vannak még további feladatok, hogy véletlenül se unatkozzanak a nyomorultak, kvízkérdések az őskorról, aminek egyébként előre megosztották velük a megfejtéseit valami barlangrajzok formájában. Én meg 2 évad óta azt ugatom, hogy egyszer műveltségi vetélkedős tematikus héttel kéne sokkolni az egysejtűeket, mert ha van dolog, ami igazán kibillenti őket a komfortzónájukból, akkor az az, ha a legcsekélyebb lexikális tudást is számon kérik rajtuk. Következő feladat, hogy funkcionáló kocsit kell építeni Frédi és Béni stílusban, melynek során megfigyelhetjük, hogy működik a munkamegosztás az egyes törzsekben. Reniék esetében például Roli összerakja a kocsit, miközben Reni és Greg az ágyon fetreng és Zsuzsut cikizi. Ezek után semmi érdekes nem történik addig a pontig, amíg ki nem derül, hogy az őskor tematikában első 2 helyen végző 2 törzs magasabb civilizációs szintre léphet (a középkorba, ahol már rendes lakomák is vannak, cicanadrágokról nem is beszélve), a harmadik bagázs meg tengődhet továbbra is magokon és hordhatja Kiszel Tünde és Medveczky Ilona levetett gönceit. 

De mivel szerda van, van még egy izgalmas programpontunk, következzen a kihívás! Anikó beköszön, és megcsodálhatjuk, hogy a villalakók szinte korhű középkori szerelésekben parádéznak: van sok buggyos ujj, bő szoknya és harisnya, de a legszembetűnőbb az, hogy nincs smink! Ez nekem az őskori rész alatt annyira nem tűnt fel a törzsi arcfestések miatt, de most nagyon szembetűnő, Vivike például az ötvenes évei végén járó kiélt prostinak tűnik, és higgyétek el, ez a legudvariasabb megfogalmazás, amivel illetni tudom. Kénytelenek vagyunk még megnézni Csokifasz vlogját, majd Anikó és Csoki beszélgetését, egyikben sem hangzik el semmi érdemleges. Amúgy is, ki vár bármi meglepetést ettől a kihívástól, de őszintén? Essünk már túl rajta, Csokifasz szónokol, próbál kifürkészhetetlennek és kiszámíthatatlannak tűnni, amit sajnos azzal a manőverrel zár, amit hihetetlen, hogy nem tanultak még meg, hogy kurva unalmas és még inkább ciki: az „X, rakd rá Y-ra a kendőt”-tel. Az mondjuk vicces, hogy Zsuzsu egy pillanatra mintha tényleg elhinné, hogy ő lesz a kihívott, de ugyan már, csak Ginu lehet, senki más.  

875 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:33:56

@Gia:

"...Veráról anno hogy derült ki a pornózás,hogy a többiek is megtudták bent?Derüljön már ki a kis pocokról is,legalább felkavarná az álló vizet.

BarBwire 2018.11.30. 12:34:21

@Gonoszmostoha: Szerintem Reni és Ginu sem aljas, csak az a baj, hogy keveset látunk belőlük.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:36:21

@Gonoszmostoha:

:O
Ezt eddig nem is láttam, ezek télleg buziznak :(
Legalább Pánpéternek súgják meg hogy ki a buzi a villában :)

BarBwire 2018.11.30. 12:36:52

@Gia: világíts meg engem is, szerintem nem homi, mert amikor volt egy bv-ben egy szöveg, amit krisztián mondott, hogy ha csak pasik maradnak, na akkor kit csinálok meg, Laci nagyon ráncolta a homlokát. Nem tetszett neki a szöveg. Lehet ő tudta, hogy nem viccből mondta.

BarBwire 2018.11.30. 12:38:39

@szociál: Neki Hunor tetszik, ő meg nem az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:41:10

@Angora Cardi:
Műsorvezetőnek VV Attila jó lenne, és legalább a tripláját fizessék nekik mint az agyhalott Győzőnek meg Évának.
De Anikó sem nagy szám, kb úgy tolja mint ha most kezdte volna.

Gia 2018.11.30. 12:41:35

@BarBwire: Én nem írtam,hogy Laszika radiátor.Csak szívesebben nézném őt,még akkor is ha semmit nem csinál,mint a többi tajparasztot.Pedig nem az esetem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:42:27

@Udvariatlanbolond: zenei téren hasonló vagyok, mint Nyuszó, mindenevő vagyok, aminek van dallama és értelme. :) Amire táncolni is lehet, az még jobb. :)

2018.11.30. 12:42:46

@szociál: Nagyon EKG! Rühellem ezt a (ahogy írod) pockot, aki egyébként Papp Gergő és Misi Mókus szerelemgyereke.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:43:23

@BarBwire:
Titkon Ánusz is tetszik neki :)

Mekkora káming áut volt mikor Ánusz kigyúrt palit akart a címerüknek :))))
Le se tagadhatná hogy forró.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:45:21

@Spitzbauer:

:))

Szép utód lenne Ánuszka, mindig csak a répával játszana, pedig az étel :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:45:46

@szociál: vissza kellett tekernem, mert nem hittem el, amit hallok

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:46:13

@hereverő heverő: ember és hangulatfüggő zene. :)
Emellett nekem simán belefért és belefér most is a Pokolgép, Bonanza, Edda, Omega, Kozsó, V-tech és TNT is. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 12:48:39

@Angora Cardi: Valóban...,, és mindenben!! Remek a kritikai érzéked! Nem akarsz publikálni?

bElannaTorres 2018.11.30. 12:49:16

Jók ezek a törzsek, Hunor, Lacika, Ginu, adri - alig van mit bevágni róluk, még úgy is hogy Ginu kihívott.
Ginu amúgy haza akar menni? Egész héten ezt látom rajta, de már azóta hogy lefeküdt csokival és megbánta.

@Gonoszmostoha: előtte meg Csoki pisált mindenki előtt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:49:30

@úgymond olvasó mmkk:

:))

És legyen jó nagy farka, és legyen nála disco gömb... :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:50:28

@szociál: nagyon tudod, mire vágyik Ánusz..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:50:41

@Gia: atya ég. Még csak nem is hallottam róla soha. :( Durva.

Gia 2018.11.30. 12:51:37

Figyi szerkik,ha már úgyis olvastok bennünket!Léccci tudják már meg a bentiek,hogy Krisztián olyan,mint a tengerpart(meleg & homokos),még nem késő változtatni a beküldendő nézői üzeneteken.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:51:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: reggel, feléledés közben én is simán meghallgatok a metallica után margaret islandet :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

Ezek a legbuzibbak :)

www.youtube.com/watch?v=ygLy02y7_n8

Jimmy Summervillt csípem, őt nem bántom, de ezeket az Erasures manikat ki nem állhatom.

Gia 2018.11.30. 12:57:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én se hallottam.Tolókocsi,járókeret,rolátor,minden játszott.Kicsit kilógtam a 60-80 éves betegek közül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:58:44

@Angora Cardi:

Attila kenterbe verné Puskásékat, kis gyakorlás és Bence szintjén tolná.

2018.11.30. 12:58:45

@szociál: Nahat, pedig azt hittem ti itt mar mind lattatok a buzipornokat s azert szolitjatok anusznak azt a pocst.

Szvsz ez az anusz nem epp meleg. Vagy hetero vagy bi (sztem utobbi), mivel a buzipornot nem igazi buzikkal keszitik. Azok nem ferfiasak, nem tv-kompatibilisek, kenyes nyivakologepek, nem birnak a napi 10-12-15 oras forgatasokat. A buzipornot mar a megjelenese ota hetero izompacsirtakkal forgattak, legelejen sportolokkal (boxolokkal, focistakkal), s olyan kikotessel, h csak kulfoldon forgalmazzak a buzipornojukat. Aztan utana szteroidzabalo kondisokkal manapsag, akikben nyilvan teng biz. merteku latens buzisag is, de nem melegek. Vannak felszopolanyok (maskepp nem all a farok), s az elejen bizony behanynak 1mas olebe deepthroat-szopas kozben, de utana belejonnek s megy, m hulyegyereknek az agybaszaras.

Mielott teves konzekvenciakat vonnatok le (:-D) en 1 hetero no vagyok hosszu ideje tarto parkapcsolattal (a parom ferfi), a fentieket meg regebb olvastam 1 prostitucios-temaju dokumentumfilm kapcsan neten fellelt hosszabb interjuban, amelyet melegpornos hetero pasik adtak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:58:57

@szociál: nincsenek megfelelő szavak arra, hogy most érzem magam..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:59:55

@Gonoszmostoha: egy dolgot reagálnék erre: ne szégyelld, hogy nézed ezt a fost, mert akkor nekünk is kéne, de mi nem szégyelljük, hanem jókat röhögünk és kibeszélünk mindent. IS. Jó buli. :)
Ahogy valaki írta itt korábban: az egyetlen műsor, amihez már nincsenek elvárások. (Lennének, de minek.... :) )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 13:00:29

@Gonoszmostoha:

nincs mentség, aki egyszer berakja egy másik palinak, vagy hagyja magát leoralizálni az nálam nem bi hanem hót meleg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 13:01:15

@úgymond olvasó mmkk:

kiugrasz a bőrödből és táncra perdülsz :)

2018.11.30. 13:01:27

@bElannaTorres: a csoki-pisilest nem lattam (szerencsemre), de pont olyan okadek undormany lehetett, m a vvribance.

Angora Cardi 2018.11.30. 13:02:58

@szociál: Tuti. Kár hogy a retek nem karolta fel jobban. Őt pl szívesen nézném, végre értelmes mondatokat is hallanánk műsorvezetés címén.

bElannaTorres 2018.11.30. 13:03:19

@Gonoszmostoha: az rosszabb volt szerintem ebből a szempontból, mert Vivi csak leült, de nála minden jól látszott :D:D

2018.11.30. 13:05:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: De, en bevallom oszinten, h NAGYON szegyellem magam onmagam elott, h ezt a higfos musort nezem. Ezt csak nektek mondom, kedves vv-sorstarsak, es orulok, h ratalaltam erre a blogra (nem most, mar 1 ideje, csak eddig readonly modban voltam, de mar nem hagyott az az EKG nyugodni :-D), tetszenek a vv-posztok es ahogy latom, ertelmileg ez itt teljesen mas tarsasag :-)

2018.11.30. 13:07:28

@szociál: waaah, ez nem mentseg, dehogy! csak nem feltetelezed rolam, h azt az okadek seggbekurt anusz valaha is vedelmeznem :-O

:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 13:08:18

@BarBwire: Ánusz hiába arcoskodik, hogy ha fiúk maradnak, akkor mi lesz, mert nem ő rák meg vkit, őt rakták telibe. :) Szóval inkább a szappankájára vigyázzon tusolás közben. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 13:12:32

@Gia: a bokámat 20 évesen faragták át, kaptam járókeretet, kunyeráltam rá vmi puha fogantyút, mert annyit ralliztam a szobám meg a cigiző közt, hogy feltörte a kezem. :)
Muszáj volt gyorsulni, mert a nénikék lehagytak ebédnél. :)

bElannaTorres 2018.11.30. 13:20:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: elég magabiztosan várják, hogy csak fiúk maradjanak a szaunában ezt beszélték. Havonta három értelmesebb mondattal, vagy körbefingással is lehet nyerni :D ezért lenne jó ha zsuzsi nyerné, pofára esnének

katemoss 2018.11.30. 13:21:08

@Gonoszmostoha: valaki már az első rész kibeszélőjénél linkelt képeket Ánusz és Pumpi "barátságáról", de azért így mozgó képen látni elég sokkoló volt... :D

BarBwire 2018.11.30. 13:24:39

@Gonoszmostoha: Köszi az infókat, ezeket nem tudtam. SZVSZ mint a nők vonzódnak egy kicsit a másik nőhöz, a pasik is vonzódhatnak, de ez még nem buziság.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 13:26:10

hol az új posztcsi? kommentelni akartam, és mikor elküldtem volna, közölte a blogmoci, hogy nem létezik a bejegyzés

BarBwire 2018.11.30. 13:26:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: De ezt nem mondhatja, mert akkor az összes pasi megtudja. És hát Greg ki is bukna, merthogy ő ott az egyedüli pán.... vagy nem?

Angora Cardi 2018.11.30. 13:27:54

@úgymond olvasó mmkk: Nekem hol felurgik, hol eltűnik, de biztos megoldják hamar :))

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:29:21

@úgymond olvasó mmkk: De a rózsaszíntölcséres fagyinál, már vinnyogtam!!!DDDD

2018.11.30. 13:30:25

@BarBwire: szivesn:-)
=====
Meg akartam koszonni Brutinak az uj posztot, de valamiert ott nem jelenik meg a komment, sot a HV cimlapon maga a poszt sem. Vajon miert??

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 13:30:59

@Udvariatlanbolond: édesem, ez a fölvágom az ereim hangulatomhoz tökéletesen passzolna, de most jó a kedvem! Amúgy nem rossz ahogy írtad nagyon melankolikus. Igaz, ha fos a kedvem, nagyon, általában szakítások után, Presszert meg Zoránt szoktam hallgatni. Megérkeztem a shoppingból. Csimma nem lett, egyik sem tetszett. Lett farmer miniszoknya, meg fűzős felső, meg kivágott vállú felső, meg sima garbó- nem greta- stb.... :D

@hereverő heverő: Belehallgattam, a volt pasim imádná, ez az ő hangzásvilága... nekem annyira nem, sorry. Viszont el tudom képzelni egy Gyilkos elmék rész alá! :D
Ott hallottam egy zenét. Ezzel a pasival nyomoztuk ki mi is lehet, mert csak az eleje volt meg nekem semmi más, de megtaláltuk!
www.youtube.com/watch?v=1mxaA-bJ35s

Azóta is imádom ezt a számot! Talán ez elnyeri a ti tetszésetek is! :D

Magentax 2018.11.30. 13:36:49

@Gonoszmostoha: Én is pont így jártam. Blogmoci monnyon le!

hereverő heverő 2018.11.30. 13:38:07

@Nyuszomuszo83: Ugyan már, miért is haragudnék? A CCR mindig is nagy kedvencem vlt nekem is, főleg a www.youtube.com/watch?v=TyDQs0ajxEc.
Two hundred million guns are loaded, Satan cries: Take aim!

BarBwire 2018.11.30. 13:38:09

@Gonoszmostoha: az addigi összes komment törlődött.

hereverő heverő 2018.11.30. 13:38:44

@úgymond olvasó mmkk: SEmmit, csak mutatni akartam, hogy mindig van melegebb :D

bElannaTorres 2018.11.30. 13:40:38

Tudom ám, hogy csak elsőzni akartatok igazából :D

hereverő heverő 2018.11.30. 13:42:08

@bElannaTorres: Én csak meg akartam köszönni Brutinak, de nem jelennek meg a hozzászólások. Haldoklik a blogmoci, gondolom azért volt SÜNet délelőtt is.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 13:43:47

@hereverő heverő: kiégetted a maradék retinám. katatón állapotban zokogok a sarokban :D

Magentax 2018.11.30. 13:44:10

@hereverő heverő: A hogyvolt.blog.hu főoldalán nincs is kint a 9x26, csak ez a 9x25.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 13:53:17

vivike tudja, hogy rossz irányból közelít faránuszhoz???

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:53:23

@Nyuszomuszo83: Multibiszbaszban voltál pöttyöcském? És a topán, amit kinéztél magadnak?
Próba nélkül elengedted? Barinővel voltál? Mert azok sárgából mindent fikáznak!

2018.11.30. 13:54:24

nem a blogmotorral van a gond. Ha azzal lenne, akkor itt se es mas posztnal se jelennenek meg a kommentek.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:56:00

@Hedo a szadista szexista anyuka: És hogy hívják a kinti barátnődet?
ŐŐŐŐ....Lajos!

2018.11.30. 13:58:27

@úgymond olvasó mmkk: "az enyémnek eltörött a diffúzora, brühühü "

akkor most csökkent a leszorítóerő ? :)))
nem tud bedőlni, mint cica a kanyarban ? :)))

Jóóóóó Rhheeeegggelit mindenkinek !

2018.11.30. 13:59:52

@hereverő heverő: megnézted már a pornót amit neked küldtem ?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 14:02:03

@mentoros lecsó: Érdekel valakit az új poszt, vagy itt ragadtatok :D

hereverő heverő 2018.11.30. 14:02:51

@mentoros lecsó: Hello Lecsó, megnéztem és könnybe lábadt a szemem

2018.11.30. 14:03:55

@Bruti: hhhaagggyyááámmmáááá jóóó ?!
a másik ablakban épp olvasom :))

2018.11.30. 14:04:05

@Bruti: olvastam, koszonom, de sajnos oda nem lehet kommentelni es maga a poszt sem jelenik meg a HV fooldalan.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:04:22

@Bruti: olvass feljebb egy kicsit, itt már mindenki ajnározni akart téged a posztod alatt, de a blogmoci nem hagyta :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:07:51

@Udvariatlanbolond: Nem édes aranyom, nem barinővel, az anyukámmal! Csajos délelőtt volt, ha már ő is szabin volt! Egyszerűen már nem volt a méretemben... 35,5-es lábnál nehéz, mindig elviszik a 36-ost hamar! :( Nem is multibiszbasz, hanem egy ruhás-cipős bót kínai szerű, amit be fognak zárni így mindenre 40% kedvezmény van, csomó olasz gönc van benne, a cipők chájnámodellek, de az én lábamra úgyis csak az a jó! Vagyis igy se volt jó. Köszöntem is a kis rizszabálónak hogy nyihá, meg is köszöntem hogy sziszie, hát imádott és oda volt értem ezért bedobott egy sálat ajándéknak a szatyorba. Pedig ezen a két szón kívül a tamalt tudom még ami az anyád és ennyi a kínai tudásom! :D Szeri&puszcsi&lávcsi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:10:16

@Nyuszomuszo83: rajtam hamarosan kényszerítő eszközöket fognak alkalmazni, hogy elinduljunk vásárolni, de addig húzom, amíg lehet. menjen az, akinek két anyja van, és mind a kettő édes :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:14:47

@úgymond olvasó mmkk: én szeretem, ha van kellő pénz nálam, a pusztán nézelődök nem az én műfajom, olyan mint a mézesbödönt nyalogatni kivülről, tudom, hogy édes de nem érzem, felpróbálom, jól áll de visszateszem mert nincs rá pénzem.. A francokat. :D Úgyhogy engem lehet vinni, csak nyiljon a buksza! :D
@Bruti: én nem látom az új posztcsit! :(

Valaki új poszthoz link???!!!

Magentax 2018.11.30. 14:16:08

@Bruti: Én is írni akartam neked, hogy szokás szerint fergetegeset alkottál a nagy semmiről. :D
A rózsaszín tölcséres fagyin például hangosan felvisítottam, kollégák összeszaladtak, mi bajom van. :DDDD

BarBwire 2018.11.30. 14:16:15

@Nyuszomuszo83: én körbe szoktam nézni, majd azzal a felkiáltással, hogy úgyse jó rám semmi, kirohanok. (ruha 44-es, topánméret 41)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 14:16:33

@Nyuszomuszo83: És persze az ezeötcá! Kici ocó..DDD

Angora Cardi 2018.11.30. 14:16:39

@mentoros lecsó: Már 3x beírtam hogy hajrá laci és semmi.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 14:16:58

Na, akkor szart vág a kerék... mindjárt intézkedem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:17:39

@Nyuszomuszo83: kiráz a hideg a vásárlástól. ha saját akaratomból megyek, akkor is 3 napig edzenem kell magam, hogy igen, menned kell, muszáj, megcsinálod, hős vagy :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:17:40

@Gonoszmostoha: Azt írja sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:19:20

@úgymond olvasó mmkk: add nekem a pénzt elköltöm szívesen, nem kell vásárolni sem! :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:20:36

@BarBwire: körül se nézek, mivel a konfekciJómérettől messze vagyok :D minek nézegessek szép egyberuhákat pl., ha azok nekem nagyjából a csípőmig érnek? vagy a hosszúnadrágokat, amik lábszárközépig? naugye :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 14:39:41

@Nyuszomuszo83: utálok próbálni. Ezerszer vetkőzés, vállfán szupi ruha rajtam, mint tehénen a gatya. 36-os méret fogy ki leghamarabb cipőből és ruhából is.
süti beállítások módosítása