Hogy volt?

Való Világ 9x25 - Meet the Flintstones

2018. november 29. 13:00 - candyperfumegirl

08_kviz_jatekok_1.png

Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek fantáziálni ilyen tökéletes alkalomról, ahol az ősi civilizációkat és az előemberek viselkedését ilyen háborítatlan realitásában tanulmányozhatják. Mindez brutális vizuális környezetszennyezéssel is jár, mert ha van olyan eleme a divatnak, amit soha, semmilyen körülmények között nem bírok elviselni, akkor az az állatminta. Nem érdekel, hányszor és hány formában tér vissza, mindig közönséges, és a villa továbbra is úgy néz ki most, mint egy átlagos tavaszi délután a nyolckerben, amiből meg látok én eleget. Még a félretaposott UGG csizma utánzatok is stimmelnek. Na de lássuk, mivel szopatják őket a szerkesztők az imitált kőkorszakban. Első mai feladat, hogy totemet kell alkotni a törzseknek agyagból, de ez nem várt nehézségekbe ütközik, Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem. Miután közösen megegyeznek abban, hogy Zsuzsu azzal segít a legtöbbet, ha békén hagy mindenkit munka közben, a törzs tagjai sámántáncot járva ugrálják körbe az áldozati asztalon fekvő Zsuzsut, rémisztő kántálás közepette, amit én csak úgy tudok értelmezni, hogy így próbálták kiűzni belőle a hülyeséget. Még ebből az epizódból ki fog derülni, hogy sikerrel jártak-e. 01_nyitokep.png

Minden törzs előadja a táncát, és így kiderül, hogy Csokifasz jó tánctanár, mert sikeresen megtanította mindenkinek a feka seggriszát. Era viszont képtelen felfogni, hogy szoknyában van, mert akkorákat tárogat, hogy a szerkik nem bírják nem bevágni az összefoglalóba. Zsuzsuról kiderül továbbá, hogy nem tudja, hogyan kell törülközőt csavarni maga köré, és azzal együtt, hogy egy korábbi adásban az is elhangzott, hogy nem tud körömcsipeszt használni, én egyre komolyabban azt érzem, hogy ezt a csajt nem volna szabad emberek közé engedni, és egy nagyon veszélyes kísérletnek vagyunk éppen szemtanúi. Vágás, és eljön a reggel, aminek a legérdekesebb eleme, hogy Adri tényleg ősemberré változott a telefingott nyugiszobában való alvástól, mutatom:

03_adri.png

A reggeliben sincs sok köszönet, kizárólag magokat és nyers uborkát kapnak, és hogy még nyomorúságosabb legyen ez az amúgy is tré reggeli, Era KrisztiÁnuszt veszi elő egy kis ébresztő jellegű baszogatásra. Be van feszülve, hogy rossz csapatban van, amit úgy kell értelmezni, hogy nincs benne Hunor, ellenben benne van Krisz, aki minden egyes feladatot telibe szar. Jut eszembe, mennyire lehet komolyan venni egy olyan csapatbeosztást, ahol Reni nem választotta be a csapatába Csokifaszt, pedig lehetősége volt rá? Ezt csak úgy zárójelben kérdezem, Krisz válaszát Erának viszont szó szerint kell idéznem, mert bravúrosan foglalja össze Ánusz ars poeticáját, de úgy, hogy Karinthy sírva könyörögne a receptért:

„De baszdmeg, leszarom geci, hát ez egy faszszopó gecis valóvilág, hát ki a faszomat érdekel?” 

A következő szegmenst válogatottan ostoba, semmibe bambuló fejekkel nyitjuk, és nem véletlen ajándékozott meg minket ilyen hangulati aláfestéssel a vágó, a következő feladat ugyanis az, hogy fohászkodni kell a törzsi istenségekhez. Ami ezek után jön, annak a leírásához az én szókincsem – de talán a magyar nyelv teljes szó- és eszköztára is - kevés, de legyen elég annyi, hogy szívesebben néztem volna kisegítő iskolások mindennapjait 0/24-ben ehelyett az 5 perc helyett. Azért Zsuzsu imájából csak idéznék egy mondatot, mert olyan bájosan senki nem keveri a mitológiákat, mint ő, amikor azt kántálja átszellemülten, hogy „mi vagyunk a fehér holló, halászunk, vadászunk, szabadíts meg minket a gonosztól!”

A törzs véleménye szerint Csokifasznak sem ártana imádkoznia az égiekhez, hogy a jövőbeli kihívottja ne hagyja kint a gecibe' (sic) a párbajon, de Csokifasz erre képtelen, amiből egy olyan vita bontakozik ki, amit én egyszerűen nem értek, mert nincs értelme a villalakók által egymás után pakolt szavaknak. Valami olyasmi van, hogy Era mindent túl komolyan vesz, Csokifasz meg nem, de amint végre elkapnék egy szót, betolnak a jelenet alá valami végtelenül idegesítő zenét, hogy még kevésbé értsük a beszédet, és én elvesztem a fonalat. Pár másodperccel később meg már Reni és Vivike ordít egymással. Megfejtéseket a szerkesztőségbe várunk.
És még egy kínzó kérdés: Fasz és Ánusz vajon önként döntöttek úgy, hogy bojkottálják a jelmez alsó részét, és egy szál harisnyában flangálnak naphosszat, vagy nem is kaptak semmi kis szoknyára, nadrágra vagy ágyékkötőre emlékeztető anyagcafatot? 06_ehseg.png

Hagyjuk is ezt, valószínűleg beszámíthatatlanná váltak az éhségtől, amiért amúgy nem tudom hibáztatni őket, hozzám közel álló emberek is tudnának arról mesélni, milyen vagyok, amikor akár 5 perccel később jutok kajához az általam optimálisnak tartottnál. Vacsorára gyümölcsöt, zöldséget, és a változatosság kedvéért – vagy már csak trollkodásból is – magvakat kapnak, amivel el sem tudják képzelni, mit kezdjenek. Volt ott paprika, paradicsom és hagyma, nem lehetett volna közösen összedobni egy lecsót? Vagy a tűzgyújtás jogát minden egyes alkalommal meg kell nyerni? Ki tudja már ezt követni. Az éhség azonban újabb konfliktust szül, mert az értelmezhetetlen dolgok beburkolása eszébe juttatja Zsuzsunak a szusizós estét, amikor is bár nem szereti a halat, „megadta a módját és megkóstolta.” Roli ezt már képtelen fapofával kibírni, nem a módját adtad meg, te szerencsétlen, hanem a lehetőséget, ne használj már olyan szavakat, amikről azt sem tudod, hogy mit jelentenek!  Zsuzsu erre persze ráreagál, és hamarosan sírós-hisztizős magánszám kerekedik a dologból, ami egyedül Csokifaszt hatja meg, de őt is csak azért, mert pár napon belül párbajozni fog, és kell a nézői szimpátián még dolgozni. Most már Greg is komolyan aggódik, hogyan lehet majd Zsu atombutaságát hosszú távon elviselni, és igaza van, mert nem elég, hogy a csaj IQ-ja nem éri el a mérhető tartományt, de képtelen kicsit is nevetni önmagán. Tényleg, milyen lehet Zsuzsutól 5 centire létezni, és nem röhögni izomból minden szón, ami kijön a száján? 07_zsuzsu_sir.png

Vannak még további feladatok, hogy véletlenül se unatkozzanak a nyomorultak, kvízkérdések az őskorról, aminek egyébként előre megosztották velük a megfejtéseit valami barlangrajzok formájában. Én meg 2 évad óta azt ugatom, hogy egyszer műveltségi vetélkedős tematikus héttel kéne sokkolni az egysejtűeket, mert ha van dolog, ami igazán kibillenti őket a komfortzónájukból, akkor az az, ha a legcsekélyebb lexikális tudást is számon kérik rajtuk. Következő feladat, hogy funkcionáló kocsit kell építeni Frédi és Béni stílusban, melynek során megfigyelhetjük, hogy működik a munkamegosztás az egyes törzsekben. Reniék esetében például Roli összerakja a kocsit, miközben Reni és Greg az ágyon fetreng és Zsuzsut cikizi. Ezek után semmi érdekes nem történik addig a pontig, amíg ki nem derül, hogy az őskor tematikában első 2 helyen végző 2 törzs magasabb civilizációs szintre léphet (a középkorba, ahol már rendes lakomák is vannak, cicanadrágokról nem is beszélve), a harmadik bagázs meg tengődhet továbbra is magokon és hordhatja Kiszel Tünde és Medveczky Ilona levetett gönceit. 

De mivel szerda van, van még egy izgalmas programpontunk, következzen a kihívás! Anikó beköszön, és megcsodálhatjuk, hogy a villalakók szinte korhű középkori szerelésekben parádéznak: van sok buggyos ujj, bő szoknya és harisnya, de a legszembetűnőbb az, hogy nincs smink! Ez nekem az őskori rész alatt annyira nem tűnt fel a törzsi arcfestések miatt, de most nagyon szembetűnő, Vivike például az ötvenes évei végén járó kiélt prostinak tűnik, és higgyétek el, ez a legudvariasabb megfogalmazás, amivel illetni tudom. Kénytelenek vagyunk még megnézni Csokifasz vlogját, majd Anikó és Csoki beszélgetését, egyikben sem hangzik el semmi érdemleges. Amúgy is, ki vár bármi meglepetést ettől a kihívástól, de őszintén? Essünk már túl rajta, Csokifasz szónokol, próbál kifürkészhetetlennek és kiszámíthatatlannak tűnni, amit sajnos azzal a manőverrel zár, amit hihetetlen, hogy nem tanultak még meg, hogy kurva unalmas és még inkább ciki: az „X, rakd rá Y-ra a kendőt”-tel. Az mondjuk vicces, hogy Zsuzsu egy pillanatra mintha tényleg elhinné, hogy ő lesz a kihívott, de ugyan már, csak Ginu lehet, senki más.  

875 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2018.11.29. 13:20:18

Jajj de szupi es korai lett ez az ofi, ja es fenyevekkel jobb mint a tegnapi adas! Koooosziiii!

Angora Cardi 2018.11.29. 13:21:54

Candy milyen gyors vagy köszönjük :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 13:25:08

Harmadik.
Majd később elolvasom, mert most dolgom lesz.

mocskosmacska 2018.11.29. 13:31:37

Azért Csoki tartja magát, azt hívja ki, akivel problémája van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 13:31:58

"Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem..." Ez egy igazi gyöhgyszem volt a tegnapi Öfiben. :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 13:35:16

Greg, bmg
köszönjük a posztot, Candy :)

Angora Cardi 2018.11.29. 13:47:05

A másolat UGG csizmák az én szememet is csípik.
Lacika sem vett részt a feladatban az anyja köcsögjit.

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 13:48:39

@VV Erőlegény: Azért Zsútol a " Beszédhibásan beszélek és azé nem kell mindig kijavítgatni"- is megért egy kapavágást!!!

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 13:50:20

egy kis ízelítő a most érkezett sajtóközleményből:

A Médiatanács idén is figyelemmel kíséri a Való Világ új szériáját

A hatóság idén is hétről hétre számszerűsíti és a Való Világ-barométer oldalán közzéteszi az RTL II valóságshow-jának egyes, gyermekekre aggályos jellemzőit: a trágárságot, a dohányzást, az alkoholfogyasztást vagy a megjelenő szexualitást. Ezek közül a gyakorisági rekordot a káromkodás tartja: az egyik adás negyvenöt perce alatt kilencvenegy – azaz percenként több mint két – ilyen esetet regisztrált az NMHH.

Az új széria BeleValóVilág powered by Big Brother című, november 15-én 23 órától közzétett éjszakai kísérőműsorában halmozottan fordult elő szexualitást ábrázoló tartalom, valamint a műsorszám közvetlenül mutatott be nemi aktust, ami pornográf tartalomnak minősül. A médiaszolgáltató a kifogásolt műsorszámot 18 éven aluliaknak nem ajánlott korhatár-besorolással látta el, a hatósági vizsgálat azonban megállapította, hogy az alkalmas lehetett a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására.

Az RTL II televíziócsatorna luxemburgi joghatóság alá tartozik, ezért az ottani társhatósághoz kell jelzéssel élni. A magyar hatóság az előző széria miatt négy alkalommal is az európai hatóságokhoz fordult, nagyrészt a műsor tartalmát rendszeresen kifogásoló állampolgári bejelentések nyomán.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.29. 13:52:40

@mocskosmacska: szerintem a fing szagban víziója volt: mindegy kit visz, kint marad.

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 13:56:24

@úgymond olvasó mmkk: tessék ezen mélyen elgondolkodni... :D

BarBwire 2018.11.29. 13:57:10

@OriginalBlackMamba: h egy gyerek este 11-kor fenn van, akkor megérdemli.

mocskosmacska 2018.11.29. 13:59:35

@Hedo a szadista szexista anyuka: Akkor nemcsak gyümölcsöt, zöldséget és magokat adtak neki, hanem varázsgombát is.

Maximista vagyok 2018.11.29. 14:00:25

Dikk, ma nagyon bjutiful vagyok :)

bElannaTorres 2018.11.29. 14:05:34

Köszi az öfit, nagyon jó lett, külön köszi az Adris képet :))

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 14:08:07

@bElannaTorres: Azt én is kiollóztam volna, már akkor feltűnt,,ijedve hátrahőköltem! DDD

Oh my... 2018.11.29. 14:17:56

@Udvariatlanbolond: kettőt is, bár, egy fokkal talán jobb, mintha "helyesírási hibásan" beszélne (by ratyis;))
@VV Erőlegény: az, az, és nagyjából az egyetlen is... :DD amúgy, most olvasom a tegnapi posztnál a kis személyiségelemzésedet az ápoltakról, mit mondjak, zseniálisak az analógiáid, gratulaa!!! :))

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 14:18:36

Kösziiii Candy! Szuper gyors, szuper jó és nem csak én nem értem, hogy kerül bugyuta, bárgyú, buta Zsuzsa kamera közelbe! Azt sem értem hol élt eddig? Másik bolygón? Ostoba mint egy egysejtű.

"Zsuzsuról kiderül továbbá, hogy nem tudja, hogyan kell törülközőt csavarni maga köré, és azzal együtt, hogy egy korábbi adásban az is elhangzott, hogy nem tud körömcsipeszt használni, én egyre komolyabban azt érzem, hogy ezt a csajt nem volna szabad emberek közé engedni, és egy nagyon veszélyes kísérletnek vagyunk éppen szemtanúi. "

Köszcsiiiii! :*

Oh my... 2018.11.29. 14:20:56

köszönjük Candy a korai hv-t, szuper lett, a minőség nem ment a gyorsaság rovására... ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:30:11

@oh..my..gosh!: Köszönöm, én is szeretem a Te megközelítéseidet olvasni mégha nem is mindig hangsúlyozunk teljes szinkronban, de érthetőek! :-)

Oh my... 2018.11.29. 14:30:37

@OriginalBlackMamba: az éjszakai műsorsávban adott tartalom miatt nyígnak, ez most komoly? rengeteg munkajuk lehet, míg az összes pornócsati valamennyi oktatófilmjét egyenként, kikockázva a kifogásolt elemeket felnyomják..... nagyon röhögök.
Na nem mintha bejönne a trágárkodás, parittya és egyebek, de bakker már, éjszakai műsorsáv, 18-as karikával!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 14:31:28

@Nyuszomuszo83: A szobahőmérséklet értékétől alacsonyabb IQ-val rendelkező lények, a játékosok!

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 14:33:27

@oh..my..gosh!: azért is vicces ez, mert mindeközben az NMHH egy büdös szót nem szól azért, hogy péntek este 8kor Horváth Éva és Köllő Babett egy szál semmiben twerkel Nicki Minaj anaconda című számára úgy, hogy mindkettőnek épp hogy takarva van a mellbimbója meg a segge.... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:35:55

@úgymond olvasó mmkk: Ne már, most mit tettem....? :-) Ahogy elküldtem a kommentet rájöttem, bmg, hogy milyen Setét Lajos voltam. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:41:42

@oh..my..gosh!: Na meg azért valljuk be ez a trágárkodásért büntetés kissé álságosnak, és álszenteskedőnek is tűnik 2018-ban. Mintha nem tanulna meg manapság minden gyerek legkésőbb az óvodás korára cizelláltan és választékosan káromkodni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:47:17

@OriginalBlackMamba: mélyen elszégyelltem magam :D

@szociál: :hányóssmiley

@VV Erőlegény: én is úgy tanultam, eddig - rendkívül szofisztikálatlan módon - kiírtam végig :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 14:47:43

Adri feje! pffff. igazi Szörnyella de Frász feje van!
@Udvariatlanbolond: Ejjj de szééép megfogalmazás Mazsolám! :D Rég hallottam ilyen csudálatos kijelentést!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:48:31

@VV Erőlegény: van pár óvónő ismerősöm, azt mondják, néhány hároméves úgy el tudja őket küldeni az éjszakai pillangói tevékenységet folytató szülőanyjukba, hogy csak kamilláznak

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:49:31

@Maximista vagyok: megszépítettek a kezeltek, te retek?

bel ami 2018.11.29. 14:57:06

Megadod a módját, Zsuzsu,
ha kóstolod a halat,
Nem hányod az asztalra a
megrágott falatokat.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:02:59

@Nyuszomuszo83: érzelmileg kötődnek egymáshoz. úgymond. mióta ismerik egymást, egy hónapja? :)))))))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:04:31

@úgymond olvasó mmkk: Ahha kb. Meg Renyhe nem azért kerül a címlapokra mert a kamerák kereszttüzében lefeküdt valakivel! Álszent némber! :D :D :D

Angora Cardi 2018.11.29. 15:06:51

@Nyuszomuszo83: azért mondta hogy baszósok ide nem kellenek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:07:49

@Nyuszomuszo83: kötődési problémások, előre! (Renyhét beveszem a klubba)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 15:08:43

Bepótolom a tegnapi adást, poszttal elviselhető.
Jó lett a poszt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:09:17

Adri haja epikus :)))))))))))))

Oh my... 2018.11.29. 15:13:12

@szociál: epikus, és patetikus! xDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:14:14

@szociál: majd megmondom a csajoknak, hogy figyeljék a jeleket, nehogy pánná változzanak a kölkök

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:15:44

@oh..my..gosh!:

Gregről is lehetne ilyeneket készíteni :))
Egy ilyen Adris poszter jó lenne, erre ébredni :)

@úgymond olvasó mmkk:
Egymás kukiját fogdossák lélekben :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:16:51

@Angora Cardi: mert ő apáca, csadorban jár és erényöv van rajta! :D :D :D
@úgymond olvasó mmkk: Én nem vagyok kapcsolatfüggő! :D Annyiból viszont megértem Renyhét, hogy én is voltam már úgy hogy 3 hét alatt sikerül olyan szerelmesnek lennem mint a nagyágyú! De az álszentségről az jut eszembe, hogy a tinilányok úgy öltöznek mint a kurvák, a kurvák meg úgy mint a budai úriasszonyok! :D

BarBwire 2018.11.29. 15:17:12

@Nyuszomuszo83: Lemaradtam, megtörtént? Van videjó is róla?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:19:08

@szociál: itt a főnököm, a te lelkeden fog száradni, ha kikapok :DDD

@Nyuszomuszo83: én a másik véglet vagyok, nagyon nehezen esek szerelembe, meg mehezen bízok meg az emberekben, az se jó ám :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:19:22

@Nyuszomuszo83:
Renyha a 25 centis pöppölőjébe szerelme, nem a Csoki lelkébe :)

Angora Cardi 2018.11.29. 15:20:03

@Nyuszomuszo83: jáj még a gondolat is a saját maga karikatúrája :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:21:34

@úgymond olvasó mmkk:

nincs lelkem ,nem száradhat rajta semmi bástya :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:22:45

@szociál: ja, igen, erről mindig megfeledkezem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:29:50

@úgymond olvasó mmkk:

Ánusz vagyok, csak diplomás csajokat dugok lélek nélkül

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:35:23

@szociál: azt hittem, Greg vagy, és a diplomás pasik lelkét dugod azért, mert neked nincs

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:36:25

@BarBwire: Nem maradtál le még nem volt meg a parittya holnap/szombatra számítom- megjósoltam a cigánykártyából!
@úgymond olvasó mmkk: én sem vagyok az a megbízom típus, szerelmes sem leszek, de olyan volt mint a gőzhenger! Levett a lábamról, megbabonázott, aztán nehéz volt a kilábalás belőle!
@szociál: Akkor ennyi erővel Ciccolina nyomdokaiba is léphetne és csinálhatná egy lóval! Egészségére! Fene a gusztusát! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:37:37

@szociál: te is mindig engem, bástya

@Nyuszomuszo83: gőzhenger :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:37:43

@Nyuszomuszo83:

miért szerinted mit szeret csokiban ?
úgy beszél vele néha mint egy strici, csoda hogy nem küldte ki a villa elé strichelni :))

Oh my... 2018.11.29. 15:38:09

@OriginalBlackMamba: ez azért szép... nem nézem, de a luxifelik első évada (ennyit birtam abból összvissz) után vannak elképzeléseim.... túl azon, hogy a mai gyerkőcök már nem néznek tv-műsorokat, maximum a kisebbek tematikus mesecsatikat, de a meséket is inkább a netről közvetlenül, reklámmentesen;, azaz túl ezen, továbbra is azt gondolom, hogy a szülők felelőssége az, hogy mit engednek nekik, nem kell ide hatósági gyámkodás, kéretik az állampolgárokra felelős nagykorúakként tekinteni! Másrészről, igen, én is álszent, szemforgató intézkedésnek tartom minden megmozdulásokat, amivel csakis az "ellenséges" sorosista csatornákat regulázgatják random módon. Amivel persze pont sz@rt se érnek, de legalább a gazdinak demonstrálhatják vele, hogy milyen lojálisak....

@VV Erőlegény: nna ez meg a másik... még oviba se kerulnek, már az utca (játszótér) kiműveli őket - és akkor itt megint előjön a szülői felelősség, csakis az otthoni, szülői példával es törodéssel lehet kellő védelmet adni nekik ezek ellen. Persze, lesznek így is vadhajtások, de idővel ezek szépen lepotyognak róluk (tapasztalat;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:38:23

@szociál: valóLYában csak féltékeny vagyok, mert rám sem nézel, pedig nyolc osztáJom van!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:41:53

@úgymond olvasó mmkk:

jó majd rád nézek, most adok a Gregnek egy répát, annyira megszerette ez a nyúlfejű

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:42:43

@szociál: hát egyrészt az intelligenciáját, másrészt a választékos szép beszédét, harmadrészt a visszafogott viselkedését! Eztet szereti Renyhe, mi mást?????
@úgymond olvasó mmkk: most mi bajod az gőzhengerrel tesa? He? :D :D :D Kiviszlek a hóra oszt kinn hagylak, nyomd el magad! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:45:27

@OriginalBlackMamba:

picit felállt :)
11 pontot adNÁK erre :ugral

@Nyuszomuszo83:
szavazzuk ki szépen a strigót ;)
úgymond

Maximista vagyok 2018.11.29. 15:47:51

Mandarinozás közben elolvasom eme kis írást. Remélem nem lesznek benne csúnya dolgok.

GECI!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:50:49

@szociál: kegyelemrámnézés nem kő, tesa!

@Maximista vagyok: felkérdeztelek, te retek, figyejjémán rám.

@Nyuszomuszo83: semmi, tetszett :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:51:19

@Maximista vagyok: Nem értem miért kell ilyen csúnyán beszélni oszt utána piciny szád evésre használod! Faszomba! :D :D :D

Maximista vagyok 2018.11.29. 15:51:55

@OriginalBlackMamba: jaj de szépen rázzák a picsájukat egyem a kis szívüket. van köztük vállalható, meg olyan is akihez legalább 8 tuborgot kéne lenyomnom.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:52:23

@úgymond olvasó mmkk: Megijedtél! Sokkot kaptál! Sooookkkkkoooot kaptál olyan jó volt! :D

Oh my... 2018.11.29. 15:52:32

@szociál: vagy... /és: azt, hogy sikerült lestipistopiznia magának a vanendonly alfahímet odabent, aki nagyságrendekkel jobb pasi mint ő valaha volt, és lesz, és amilyen botrányosan alacsonyan van az önértékelése, persze, hogy csimpaszkodik beléje 10 karommal (Ginu ugyanez, csak erről a gazdatestről ő most pont lecsúszott)..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:53:42

@szociál: ez az savazzuk, Renyhe szüzességét védeni köll mmkk! :D

Oh my... 2018.11.29. 15:54:27

@OriginalBlackMamba: eeeeeeeeeee, kösziiiiii mmkk! (nem! :P) xDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:56:56

@oh..my..gosh!: @Nyuszomuszo83:

Nem csak a szüzességét venné el Csoki ha betolná a dolgot, hanem a belső szerveket is átrendezné, szíven szúrná a farkával :O

@úgymond olvasó mmkk:
kényelem ránézés :)

csincsilla72 2018.11.29. 15:58:38

Zsuzsuka beszólása, miszerint nem tudja, hogyan kell egy szájbarakott törölközőt magára tekerni, kiakasztott. Ha az én lányom lenne, mélységesen szégyellném magam. Elemi dolgokkal sincs tisztában és katasztrofálisan gyenge idegileg (is). Saját érdekében kéne mielőbb kimennie.

Oh my... 2018.11.29. 15:59:15

@szociál: há nyomtasd ki tesa! xDDD pont azt néztem a tegnapi elő bejelin, hogy egyedül Zuzunak van emberi, vállalható arca vakolatnyi smink nélkül, a többi szörnyen lelakott... Greget is közéjük sorolva, persze. ;P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:01:36

@csincsilla72:
azon a törcsis dolgon az én szemem is fennakadt mint egy túladagolt drogosnak :)
olyan mint egy újszülött fecsegő tipegő, minden új neki :)

@oh..my..gosh!:
A pszihiátria falára kéne feltenni Adri hajas képét :))
Vagy a Parlament bejáratára.

Oh my... 2018.11.29. 16:02:08

@szociál: ez benne van ;) de aztán ki tudja, mennyire átrendezett, belakott már belülről egy ilyen sztripper csajszi... :P

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 16:03:59

@szociál:
Adriról. Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának!

Oh my... 2018.11.29. 16:05:29

@szociál: tusé!!!!!!! xDDDDD mondjuk, a naagy dunaparti építményben akadnak hasonló kaliberek bőven... :D

csincsilla72 2018.11.29. 16:06:51

@Nyuszomuszo83: Csokit el köll távolítani.
Csokker eltűnése járna némi pozitívummal. Reni egy darabig bőgni fog, de majd abbahagyja és rájön, Csoki nélkül is van élet és tér a játékhoz. Vivike nem ostoba, hamar leveszi, hogy ide baszósok tényleg nem kellenek, ezért elpártol Ánusztól. Keres magának másféle tattikát, tippem szerint puncsolni fog a Roli-Hunor duónak. Gina arca hatalmas lesz, ami az Erával való konfliktust tovább erősíti. Era vagy észhez tér, vagy lesüllyed a mocsárba és elhullik. Adri Ginu farvizén nyomul, ha nem erőlteti az óbégatást, talán lesz valami használható taktikája is és a nézők sem rühellik ki.
Zsuzsu és Greg kiidegeli egymást. :-)

csincsilla72 2018.11.29. 16:07:45

@oh..my..gosh!: azért mi védhetjük a szüzességét :-)))

Oh my... 2018.11.29. 16:08:19

@Nyuszomuszo83: azé... Renyhe szüzessége igen renyhe lehet már mostanra, hiszen megvan már vagy huszon-páréves a lelkem... ;P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:08:22

@Nyuszomuszo83: @oh..my..gosh!:
Érdekes hogy adriról meg Renyhéről beszélünk közben meg Ginu van kihívva :)
Róla senki sem beszél, ahogy Lacikáról sem :)
Néma leventét már mindenki imádja sztem, nem igaz hogy nincsenek mémek róla :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:11:03

@csincsilla72:

kövi körben Ánuszt vigye ki valaki ha Csoki kihullik vasárnap.
Csoki kiesése kezdőlöket lenne, még az is lehet hogy valamelyik csaj megtépi a másikat és így nem párbajon esik ki, hanem raj csajként (szerinte) .

Oh my... 2018.11.29. 16:12:12

@oh..my..gosh!: a válla is hogy kiment már az első napon egy kis igénybe vételtől.... ;) APROPÓ, ilyen "renyhe" ízületekkel mégis hogy a bánatos cefreszagba' rúdlénykedik, he??

Oh my... 2018.11.29. 16:15:17

@csincsilla72: peeersze.... (ahogy a határainkat is a migrihordáktól...) ;PPP

etikette 2018.11.29. 16:16:47

Jajj annyira szeretnem ha kiesne az uregescsoki! Egy kis hisztis rinyagep es aki azt irta hogy alfahim annak uzenem hogy akkor nem latott meg se alfat se himet mert ez a kis korcs metrosexualis bekepzelt g*ci nem az.

Oh my... 2018.11.29. 16:18:59

@Angora Cardi: jajaja ;) olyan ez is, mint a hostess meg a glam modell.... fedőszakma a tudjuk mire.. ;P

2018.11.29. 16:21:32

Közben Ratyist feljelentette Soma. Ugyanis Ratyis facebook történetekhez betette Soma meleg képeit, meg kurvaanyazott stb... Nem bír leállni...

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 16:21:43

@csincsilla72: EKG!

Amúgy így vizionálom a párbajokat:
Csoki-Gina- Gina visszamegy
Reni- Adri- Reni visszamegy
Vivi-Era- Era vissza
Greg- Zsu- Greg visszamegy
Roli- Ánusz- Roli visszamegy
Gina- Reni -Gina visszamegy
Greg- Hunyor- Hunyor visszamegy
Era- Greg- Era visszamegy
Roli Lacika- Lacika visszamegy

Top 3= Hunor, Era, Lacika

Hunyor megnyeri a VV9-et! Hülyeség?????

2018.11.29. 16:23:28

@Nyuszomuszo83: bennevan a pakliban. Kb énis ilyesmire gondolok.

hereverő heverő 2018.11.29. 16:24:04

@etikette: Ez a hozzászólás nagyon illik az avatarodhoz :))

Lóestét kommentelők. Nem olvasok vissza, nincs hozzá agyam, mára kiszívták mint Cincike a mókuspöcsöt.

2018.11.29. 16:25:20

@etikette: azért valaki eljár kondizgatni, meg osszefirkaltatja a testét, meg ordít mint a fábaszorult még nem lesz sem alfa sem hím

Oh my... 2018.11.29. 16:27:05

@szociál: na ez az. ezért nem adom az appim neki, mert még beszédtéma se.... ;P Lacikafantom viszont vicces, már a puszta bentléte is kibogozhatatlan rejtély; mit keres ott, egyáltalán, hogy kerülhetett be? :D

2018.11.29. 16:28:43

Egyébként tudja esetleg valaki, hogy a gumiszabályok megengedik-e az olyat, mint az Éden Hotelben? Arra gondolok, hogy összeáll két vagy több ember, és megbeszélik, hogy segítik egymást, és a végén valamilyen megbeszélt arányban osztoznak. Éden Kristóf, ádám, Danira gondolok, az elso szeriara. Nyilvan kckazatos de ott ugy tunik, tenyleg baratok lettek, illetve volt gerincuk, pl. Adam ha jol emlekszek kiesett, hogy benttartsa Kristofot.

2018.11.29. 16:31:08

@oh..my..gosh!: Ő olyan, marmint Lacika, mint aki kb nulla végzettséggel, de mindenféle kamu egyéni vállalkozói tapasztalatot önéletrajzba firkantva bekerül egy céghez, mert túljárt a 24 éves “sponzor” által HRsnek pozícionált luvnya eszén , közben meg a nevét is segítséggel tudja leírni.

hereverő heverő 2018.11.29. 16:33:02

@Nyuszomuszo83: Szerintem a Zsuzska elébb meg fogja kapni a kék selyemzsinórt. És aztán majd nézegethetjük, hogy a tükör előtt álldogál és próbálgatja, hogy a legelegánsabb viselni. És Greg nem fogja kihívni, ő szerintem Erát fogja vinni, felszabadítja a Hunyort. Bár szerintem nem fogják megpakolni, a Reni Era Ginu hármas sokkal megosztóbb személyiségek mint a Greg a pánszexuális baromságaival.

etikette 2018.11.29. 16:34:07

@Cleveland55: na ugye mar megint igazam van.828.

Oh my... 2018.11.29. 16:38:08

@etikette: márpedig az! ott bent, abban a közegben, ezek közt az emberkék közt ő az alfa.

na nem mintha ezt mi, innen kintről határozhatnánk meg, ez kizárólag a falka kompetenciája, hogy kiválasszák maguk közül azt, aki körül a többség mozog, és akire a nőstények is előszeretettel rácsimpaszkodnak... a nem bántóan eszes Csokif@szért pedig elég sokan bejelentkeztek, Renyhe, Ginu, Era meg is verekedtek érte, na nem szó szerint (de majdnem).

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:38:25

@Cleveland55:
Még a gatyajat is leperlik erről a csovesrol.
Gombi remélem ez elmegy a tárgyalásra is, ott is lesz fotós, az a lényeg :)) @oh..my..gosh!:
Csoki kiesése olyan horderejű lenne mint az O. J. per :)
Legyen egy szép estém :)
Lacika a villa zsebese senki se veszi észre.

Oh my... 2018.11.29. 16:39:28

@Cleveland55: tökéletes analógia!!!! :DDDDD EKG!

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:41:53

@úgymond olvasó mmkk: dikk, jóvan mááá, még a végén szájba vágol itt engemet tesa! eddig is bjutiful voltam csak most hozzácsaptam egy fémöszt is! meg is dicsértek hogy én milyen kedves fiú vagyok, a főnököm meg röhögött a monitor mögül...

hereverő heverő 2018.11.29. 16:42:03

@szociál: Csak ez olyan zsebes, hogy amikor nem veszed észre, beleveri mások zsebébe és vihog utána.

etikette 2018.11.29. 16:42:18

Fura hogy eddig nem talaltam szeretheto karaktert. Vicces es primitiv es szegyenletes es erdekes es meglepo es szineszkedo van boven igen. De egyiknek sem adnek a kezebe penzt ill hirnevet. Bar meg februarig van ido...ki tudja mi lesz

csincsilla72 2018.11.29. 16:43:10

@oh..my..gosh!: Ezért kell a csokifaszt kipenderíteni :-)
Lássuk, mit lépnek a lemminglányok.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:43:13

kinyitottam az internetet, és azt látom, nem biztos, hogy az nyerte a világháborút, akit eddig a győztesnek gondoltunk (S.Mariska mondta vala). és akkor csodálkozunk, hogy az ápoltak szerint Kolombusz Kristóf volt Amerika első elnöke? :DDD

candyperfumegirl 2018.11.29. 16:44:26

@Cleveland55: szabályba szerintem nem ütközik, de ahogy én tapasztaltam, a VV szerkesztők nem engedik, hogy helyettük valamelyik játékos irányítsa a játékot. És egy ilyen esetben húznának valami olyat, ami megbontja a szövetséget.

2018.11.29. 16:44:29

@etikette: hu basszus... bele sem gondtal, hogy februarig fog tartani. Bele sem kellett volna kezdenem, mert innentol mar nincs visszaut...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:44:34

@Maximista vagyok: :DDDDD nekem ma csak egy "hajjon meg mindenkije, akit szeret" jutott :DDDDD

csincsilla72 2018.11.29. 16:45:13

@etikette: Mert nem is szerethetőek. Annak drukkolunk, hogy az viszonylagosan setétebb essen ki.

2018.11.29. 16:45:36

@úgymond olvasó mmkk: jajj enis most neztem meg a videot...

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:46:07

@úgymond olvasó mmkk: az de kedves, imádom az embereket....ja, mégsem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:46:34

@úgymond olvasó mmkk:
Tök hujek ezek, Galileji volt az első amcsi elnök, még ezt se tuggyak. @hereverő heverő:
Szól Gregnek, vagyis elmutogatja hogy verje bele mindenkinek.

etikette 2018.11.29. 16:48:27

@Cleveland55: ugye! Elkepeszto...mi minden lesz meg addig. Lehet hogy egyik masik le is erettsegizik addig, levelezon?

Oh my... 2018.11.29. 16:50:02

@szociál: Csoki kiesése delikát falat lesz, én későbbre tartogatnám, annál nagyobb élmény lesz ;) csakis ezért tartanám bent, na meg azért is, mert ha az agyatlanabbik oldalról még egy általuk erősnek vélt játékos elhullik, teljesen össze fognak zuhanni, és végképp megborul bent az egyensúly, uncsi lesz (MÉG ENNÉL IS UNCSIBB!) a műsor.... jobb ha marad még. Ginu kiesésével viszont csak a cigiskanapén kuporgó, semmibe meredő semmit a játékhoz nem adók száma csökken majd eggyel, ami a műsorral csak jót tehet. PuhosPuának persze jobban örülnék, ha menne, vagy Greg is nyugodtan elhúzhatna már - na ő az egyik legnagyobb csalódás nekem -, de most nem rajtuk van a zöld kendő, sajna...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:50:46

@Maximista vagyok: pedig én csak annyit mondtam neki, hogy ameddig nem értesíti Budapest 6. kerületében az illetékeseket, hogy ő beleszerelmesedett valakibe, és ideköltözött, addig nem tudom átkérni az iratanyagát. mi lett volna, ha még azt is mondom, hogy nem látok el Budapest 6. kerületébe? :D

@szociál: még szerencse, hogy te iJen okos vagyOL

Angora Cardi 2018.11.29. 16:54:19

@oh..my..gosh!: jaja meg Adri beköltözős pua orditozos énje most meg kushad

Oh my... 2018.11.29. 16:55:30

@csincsilla72: tőlem..... de ez eléggé kiszámítható,; össze fognak zuhanni, őrjöngenek kicsit (amit már láttunk, uncsiii!), majd keresnek másik gazdatestet maguknak, mert önálló létezésre nem alkalmasak, típusos paraziták.

etikette 2018.11.29. 16:56:27

Bocsi de lemaradtam. Mi van a vv somaval? Neki is megvolt a pumped? Vagy anusz? Vagy mindannyian egymasnak? Ilyen korbevonatba?

Oh my... 2018.11.29. 16:56:40

@Angora Cardi: kamu volt az is, jah, ahogy mondtad a rudasra is... ekg ;)

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:58:55

Olyat amúgy nem lehet hogy egyszerre essen ki a buflák fejű melegpornós meg a kurvája? Nézni is rossz őket, úgy szorongatják egymást mintha bárki is el akarná őket lopni.

Angora Cardi 2018.11.29. 16:59:45

@oh..my..gosh!: védencem
Várom a kibontakozást.

2018.11.29. 16:59:48

@etikette: Pumped haverja Soma. Soma haverja Ánusz. Ánuszt megdugta Pumped a melegvideokban.

2018.11.29. 17:01:10

@Maximista vagyok: Én egyékbént, akik kimondjak, hogy “jajj miert vagyok itt” meg ki akarok menni, azonnal kizarnam. Kuldenek be helyette ujat.

2018.11.29. 17:02:08

@Angora Cardi: ő csak magát kényeztette videon. Legalabbis ennyi a nyilvanos. De lenyegeben egy brancs...

Angora Cardi 2018.11.29. 17:02:40

@hereverő heverő: áhhá
Tájékozatlan vagyok :DDD

etikette 2018.11.29. 17:03:27

@Cleveland55: es hogy jon a kepbe a pojaca egysejtu radics? Kifogasolja hogy ot nem vettek be?

Angora Cardi 2018.11.29. 17:03:57

@Cleveland55: pénz az úr, régen mi mekiben sütöttük a hambit

Oh my... 2018.11.29. 17:04:34

@úgymond olvasó mmkk: neeeem, nem csodálkozunk... xDDDDDDDD en azóta nem csodálkozom semmin, ami odabent történik, amióta a legelején, az első kvízjátékon el kellett magyarázni Renyhének, hogy mi az, hogy magánhangzó meg mássalhangzó, mert fingja nem volt róla, és ezért nem bírta megválaszolni azt a rettentőmód fifikás kérdést, hogy kinek a keresztneve kezdődik magánhangzóval.... xDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 17:07:03

@Maximista vagyok: de amúgy nem fognak rajtam az átkok, mert kiszedtem egy illetékesből, mit kell visszaszólni, hogy hatástalanodjanak :DDDDD

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 17:07:20

@hereverő heverő: ez csak első blikkre fabrikált fikció, messze még a vége, ki tudja ki fogja kinek a sarkon álló felmenőjét emlegetni vérre akarom mondani kendőre menően!

Maximista vagyok 2018.11.29. 17:08:22

@etikette: szerintem ő lehetett az aktus közben az operatőr, de az sincs kizárva, hogy ő volt a felszopó

Oh my... 2018.11.29. 17:12:16

@Maximista vagyok: petíciót neki tesa, írom is alá azonnal!!! ;) broáf mkk! és ugyanez az Era-Hunci kettős, de a Csoki-Renyhe duó ugyanúgy; és nem, nem vagyok irigy rájuk, csak ezt kéretik otthon csinálni, műsorban ez k..vvva nézhetetlen, semmilyen, uncsiiiii!!!! (tudom, ezt már sokadszorra írom, de micsinájjak, ha egyszer ilyen most ez a vv..? :P)

hereverő heverő 2018.11.29. 17:13:54

@Maximista vagyok: Az arca megvan hozzá, meg a nagy pofája is.

csincsilla72 2018.11.29. 17:14:14

@oh..my..gosh!: Látod, ezért kell e faszt kitenni a műsorból, máris megkavarodnak és kénytelenek új taktika után nézni :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 17:16:28

@oh..my..gosh!: dehogynem, irigy kutya vagy, dicsak!

hereverő heverő 2018.11.29. 17:20:24

Fijúk Lányok figyelem, most elmegyek haza a francba, betolom a vacsorám és bőrt húzok a szemeimre. Esti műszaknak külön üdvözletem, már olyan régen találkoztam Mókicával Cimilivel és a többiekkel - de engem ma beszippantott a sztahanovizmus és elegem van.

Sziasztok, szép estét

Oh my... 2018.11.29. 17:22:04

@szociál: dehogyis O1G volt az, mindenki tudja, Csák Norisz is tudja (aki türk-hun származású), ezért is autóztatta meg a minap a magasságos g*** sajat kezűleg, miközben olyan folyékonyan lökte az inglist neki ahogyam csak egy usa-exelnök képes... xDD

Oh my... 2018.11.29. 17:24:59

@úgymond olvasó mmkk: jó, bevallom, ácsingózok az üreges csokif*szra, mkk (neeeeem!!!!!) :DDDDDDD

Oh my... 2018.11.29. 17:29:25

@csincsilla72: na nehogymá minden setét kiessen a ghe..bbe, merakkor min fogunk röhögni, tee? mmkk kell a kontrasztanyag! ;)))

Oh my... 2018.11.29. 17:41:20

@candyperfumegirl: vv9 előtt leadták a teljes első évadot - amit bevallom, nosztalgiából végignéztem -, és abban ez konkrétan felmerült, mert Majkáék is ebben gondolkodtak (az első triumvirátus, hehe), és ott élő adásban fejtegette nekik a Stohl, hogy ez szigorúan tilos, mert a játék tisztaságát veszélyeztetné, na meg az akkoriban állandóan hangoztatott szlogen is ez, hogy "csak egy maradhat", etc, etc... szerintem ez nem változhatott azóta sem.

Maximista vagyok 2018.11.29. 17:53:09

Olyan jó idő van, hogy kimegyek a palára meló után úszni egyet. Viszont sietnem kell, mert ilyen időben nehéz árnyékos helyet találni.

csincsilla72 2018.11.29. 17:53:58

@oh..my..gosh!: Márpedig én arra szavazok, hogy kiessenek a geccibe. Majd keletkeznek új setétek, amiatt egy percig ne aggódj :-)
Minden egyes párbaj után változnak a viszonyok, ez természetes. Van mozgás a két oldal között is, plusz vannak akiken mindenféle hozzáadott érték (setét vagy világos) nélkül is tudunk röhögni.
Lsd Zsuzsu.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:07:50

@oh..my..gosh!:

A baromállat a TEK-es csapatot maszk nélkül mutatta be a kameráknak, még azt is hogy hol van a kiképző tábor, annyira sötét szegény mint Trump.
Beköltözhetne OV a villába.

@csincsilla72:
Innentől lesz szép ha kiesik Csokito.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:11:07

@szociál: de áram, melegvíz, és étel nélkül költözzön be

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:11:56

@úgymond olvasó mmkk:

vagy kapjon meg mindent, de ne költözzön ki.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:12:49

@szociál: annyica szociJálisan érzékeny vagy ma is :))))))

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:13:46

@szociál: nem csak OV-t raknám be a vellába, hozzácsapnék egy nejmárt is, azt bent lehet fetrengeni...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:14:56

@Maximista vagyok: két dudás.. akarom mondani kiváló fodbalista egy csárdában?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:17:19

@úgymond olvasó mmkk:

empáticás vagyok :)

@Maximista vagyok:

rugdoshatják együtt a bőrt.
De tőlem az egész ManCity és PSG is bevonulhatna együtt zuhanyozni :)

2018.11.29. 18:21:03

Trump legalabb atesett kotelezoen nemzetbizt. atvilagitason ill. elmeorvosi vizsgalaton. Ez a tudjukkirol viszont egyaltalan nem mondhato el...

2018.11.29. 18:22:28

@szociál: én inkább nejmar fejét rugdosnam egyutt valakivel..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:24:37

@szociál: telepáciával töltöttél magadba empáticát

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:24:44

@úgymond olvasó mmkk: a felcsúti maradona meg a foci :D menni nem tud az a balfasz... de ne aprózzuk el, menjen be az ország gázszerelöje is. első tematikus hét neve az lenne hogy ne hazudj, akinek mégis sikerül villamosszék.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:25:07

@Cleveland55: ne már, miért akarod rugdosni a kis népművészeti cserépedénykét? :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:25:27

@Cleveland55:

a tudjukki kap bogyókat, szereti rágcsálni, attól olyan véreresek a szemei szotyizás közben mikor nézi a puskásaka....izé tenisz meccset :)

ennyi pénzt kidobni arra a bohócra, az csak bömbizni tud a pályán.

2018.11.29. 18:26:28

@úgymond olvasó mmkk: mindig is ruhelltem a focistakat. Mindegyiket. De amikor valaki ilyet lemuvel, mint pl. Neymar a Vbn... Tudnék Damu Rolandtól idézni egy kozismert mondatot...

2018.11.29. 18:27:05

@szociál: kihagytad a kobranyelvmozgast

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:27:46

@Cleveland55: nem rossz kölök a Neymar, pl nem dobálja kaviccsal a repülőket

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:27:56

@úgymond olvasó mmkk:

igen úgy ahogy mondod, fullra vagyok töltvel.

@Maximista vagyok:

miért bántod ? hithű keresztény, még templomba is jár.
igaz utálja a pápát mert beszólt neki :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:29:14

@Maximista vagyok: dehogynem tud menni. ez a mi... ööööööö.. szerencsénk!

@Cleveland55: Neymar egy hisztis picsa, nála csak cöröhét rosszabb

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:29:48

@Cleveland55:

zseb, nyelv, könyék, nyakkendő, nyelv, könyék, begombol, kigombol... :)

2018.11.29. 18:29:49

@Maximista vagyok: hat bazmeg, ez hatalmas otlet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:32:01

@úgymond olvasó mmkk:

huzzon el a ceu innen, sok hüje metroszexuális romkocsmás, itt esztergálni kell barátaim, nem piálni !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:33:17

@szociál: már megint nem tuCC írni, az metroszekszuJális, te tudatlan!

2018.11.29. 18:35:04

@úgymond olvasó mmkk: én egyik focistat sem nezem semmibe sem, meg kb egyik elsportolot sem. Ilyen meg olyan karlenditessel x labtartassal ennyi meg annyi meteren tud valamit. Bravo. A foci is, egy kitalalt valtozo szabalyrendszerben 22 metroszex kerget egy 20 centis bordarabot, fetrengenek, majdmeghanak, hirtelen meggyogyulnak, egy meccsen annyit futnak mint egy 14 eves ifi valami valagpuszta felső futószakosztályában. Ha fizetnek erte valami havi atlagot meg elfogadom, de ezek az osszegek. Angolul nem tud megtanulni egyiksem basszus. Aranylabda átadón spanyolul vernyakolnak ezek az analfabéták... Viccek... Nekem Ronaldo nem annyira gáz mint Neymar, mert kibaszott sokat jokekonykodik, ês nem az Unicef nevében mint a bolhagyerek

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:36:00

Lesz ma győzi? Ha nem, felrántom magam!

2018.11.29. 18:36:50

@szociál: jaja. minek eza sok okoskodo. Egyik rokonom szerint is én, mint cégtulajdonos, aki a megrendeleseket, adminisztraciot, beszerzest stb vegzi nem is dolgozok, csak dolgoztatom a melosaimat, mikozben meresztem a seggem :) fújjj diplomások, lehányom magam a tükörbne.

2018.11.29. 18:38:59

@Maximista vagyok: remélem lesz, nehogy éhen haljon, kell szerencsétlennek is a meló..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:40:50

@Cleveland55:

heti 200.000 eurós fizetés mellett képesek úgy eladni a meccseket mint ha éhenkórászok lennének, rohadJÉK meg az összes.

@úgymond olvasó mmkk:
rohadt életbe mindig rosszul írom.

@Maximista vagyok:
Győzit várom a legjobban, remegek már jujj de izgi lesz

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:41:00

@Cleveland55: Blaha Lujzák, Bajor Gizik, Gór Nagy Máriák gyülekezete :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:44:02

@Cleveland55: én nem vagyok cégtulajdonos, csak egy százhuszadik senki ügyintéző, de rólam is azt mondják, hogy nem csinálok semmit, csak kávézgatok (nem iszom kávét), lejárok óránként kétszer cigizni (nem cigizek), meg néha nagy kegyesen pötyögök valamit a számítógépbe. mindezt az ő adójukból, amiből a diplomámat is szereztem :D

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:44:09

A szerkesztők figyelmébe ajánlanám, -igen én!- hogy van még ennél lejjebb. Ha lehet akkor a BV-t győzi full meztelenül vezesse szaros seggel. Az úgy feltenné azt a bizonyos pontot...

2018.11.29. 18:45:41

@szociál: jaja. Meg nekem az még az undorito, mikor ezek a hulyegyerekek osszetorik a ferrarikat (nem tankoljak meg a lambot a lánchidon, sicc) Annyira nem tudják értékelni, és helyén kezelni ezt a sok pénzt. Az én ideális világomban az árufeltöltővel kereshetne nagyon max egyszinten egy focista. Szerintem az normális, mint pl az észtek él. A hentes munka után beál játszani stb... De hogy valakiknek 20 even meresztul azert fizetnek, hogy futkarozzank , vagy usszanak stb vicc. Amikor volt alegutobbi olimpia, akkor jegyeztem meg, hogy pl. A műugrás minden 6 év es gyerek álma. Ez még hobbinak is kevés. Ugrálni egész nap a vízbe, kb mint egy aquaparki nap a csaladdal. Nemhogy kitomni oket sok tiz, meg szazmilliokkal...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:46:42

@szociál: mit tuCC akkor, mondd mán meg, hadd jegyzeteljem fel a füzetembe (de lassan diktáld, mer' nem vagyok gyorsíró)

2018.11.29. 18:47:36

@Maximista vagyok: A szaros segg megvan neki szerintem... Akarhanyszor latom(nyáron) tobbszor minden evben a keletinel, mindig izzad mint a ló...

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:48:02

@úgymond olvasó mmkk: nincs is füzeted te retek. amid van azt is mellőlem loptad ki a dzsakuzziban!

2018.11.29. 18:50:27

@úgymond olvasó mmkk: Nekem is az majd ‘egesz familia falusi suttyó, még a proli szintet vagy a paraszt jelzot sem üti meg... Az ő szemükben akkor dolgoznék, ha disznót vágnék, szenet bányásznék, vagy betonoznék...

2018.11.29. 18:51:13

Mobilrol vagyok bocsi, es kurvanagyok az ujjaim...

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:52:04

Azt áruljátok el nekem hogy a gecibe lehet megmondani az őszintét?!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:55:01

@Cleveland55: azt szoktam erre mondani, hogy dolgozzanak csak helyettem nyugodtan, hadd lehessen még egy diplomám az értékes adóforintjaikból. kifejezetten várom, hogy az orruk alá dörgölhessem :DDD

@Maximista vagyok: cserebere fogadom, többet vissza nem adom. megmondom őszintén.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:55:55

@Cleveland55:

Egyedül Dzsudzsék éri meg a pénzét és Böde, ők csak a mezeladásból megvehetnék egész Dubajt, és még nem fociztak.
Ha látod őket játszani az maga a költészet, teltházas stadionok , telt arcú szotyit ropogtató fociszerető kiskölkök, vip páholyban Kimdzsongunok, mit akarunk még ??????
Jessztudéj!

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:59:01

@hereverő heverő: dikk, az egy magyar-olasz vb döntő!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:05:27

soma ma vajon bedarálja anikót?

WICKEDWITCH 2018.11.29. 19:06:13

Sziasztok! :)
@Nyuszomuszo83: nagyon büszke vagyok rád, nyusziboszi, egyem a faszodat! :))) (még az előző poszthoz)

Hát, én is dilemmában vagyok, mert a két delikvens nálam langyos középmezőny, időnkénti lecsúszásokkal a mocsárba. Csoki egy hisztis óvodás kislány, aki nem hiszem, hogy sok újat tudna mutatni, úgyhogy ha most kellene dönteni, őt küldeném haza, de Ginunál meg nem tetszik, amerre most megy Adrival. Na, mindegy, vasárnapig még meglátjuk.

Dauda András 2018.11.29. 19:06:25

"...fasz és ánusz..."
megalol

2018.11.29. 19:06:25

@szociál: @úgymond olvasó mmkk: Mikjót nevettem azon amit erről a két suttyó kis köcsögről írtál..

2018.11.29. 19:07:26

*kurvajót akarom mondani...

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 19:22:16

@WICKEDWITCH: Dikkkk, köszi Boszi és EKG! Stabil a still tezsvirem!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:27:57

fos9es milyen idegbeteg vandál

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 19:42:00

@Maximista vagyok: az kérlek olyan mint a muszáj vagyok én meg kénytelen vagyok hányni attól aki ezt a kifejezést használja!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:42:27

@OriginalBlackMamba: nagyon. de Soma is. két hülye egy pár :D

2018.11.29. 19:43:57

Jóóóó Rhhheeeggggelit !

Most néztem vissza a tegnapit. A posztcsival együtt tökéletes volt az élmény ! :)
Azért megtekintés közben ismét többször támadt szekunder szégyenérzetem.

Era kereplőjében rosszul vannak összerakva a fogaskerekek, vagy mííí ??? Egy árva büdös szavát nem értem...

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 19:47:45

@úgymond olvasó mmkk: na most ebben az üvöltésben a fos9es is benne volt. Milyen régi sérelem lehetett

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:52:20

nevem Bea, fejem sukár
férjem a Győzi, nem futár.
gyümölcsalmafa
lila-rózsaszín alpaka.

Gia 2018.11.29. 20:02:39

Rájöttem,hogy nem eshet ki a hétvégén Csoki,mer' akkkó a jövő héten nem lesz a bentieknek csoki mikulásuk.... ☹

Angora Cardi 2018.11.29. 20:05:00

Ooooooooooooh she's a little runaway

Angora Cardi 2018.11.29. 20:06:52

@úgymond olvasó mmkk: végtelenítetve hallgatom eme eposzt már zsong a fejem ahogy vinnyog Bon Jovi :DDDD

2018.11.29. 20:07:32

@Gia: valószínűleg az emberiség nagyobb hányada nem hánykolódna álmatlanul, ha ez mégis bekövetkezne (Csoki kiesése) :)))))))))

Angora Cardi 2018.11.29. 20:09:09

@úgymond olvasó mmkk: Daddy's girl learned fast, all the things she couldn't say :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:11:20

@Angora Cardi: ooooooooooooo she's a little runaway :D

Angora Cardi 2018.11.29. 20:12:08

@úgymond olvasó mmkk: yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2018.11.29. 20:20:44

mit hallgattok csajok ? :))))

Angora Cardi 2018.11.29. 20:28:10

@úgymond olvasó mmkk: ezt kénytelen vagyok metállal gyógyítani :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:31:41

@Angora Cardi: igeeeeeen! and the rain will kill us all

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:35:03

@Angora Cardi: oda latin kell, nem tudnak a luvnyák másra tekeregni kora délelőtt :D

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:36:34

De jó, hogy kimaradtam O.V., és a magyar stadionprogram szidásából...,Mindenki jobban járt!

2018.11.29. 20:37:29

@Angora Cardi: ezt a Zasszony, csak úgy hívja "a Himnusz" :))))
nekem is nagy kedvencem !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:38:24

@Udvariatlanbolond: dehogy szidtuk, ugyan már, mit láttál? :))

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:43:05

@úgymond olvasó mmkk: Csak visszaolvastam néhány sort! Ponty elég vót!
Neymarról tudod, CR7-et többnek gondolom,,,

2018.11.29. 20:44:21

@Angora Cardi: a vicc, hogy a megismerkedésünk előtt kizárólag, popzenét hallgatott...
Jómagam az anyatejjel szívtam magamba, a Uriah Heep-et, Dire Straits-t, Deep Purple-t... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:45:49

@Udvariatlanbolond: rosszul vagyok tőle, nem tehetek róla :D oké, hogy jótékonykodik, meg minden, de nem tudom.. valahogy mégse..

Angora Cardi 2018.11.29. 20:48:33

@mentoros lecsó: Én is inkább populáris zenéket hallgattam régebben, de felnő az ember lánya a feladathoz :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:50:23

@úgymond olvasó mmkk: Egy köcsög elismerem, de a világ egyik legjobb focistájának tartom,,nézd meg a Reált azóta...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:01:31

@mentoros lecsó: Ez nagyon tetszik! (A guano kevésbé anno agyon játszották őket) De a magyar nagyon jó zene :D

2018.11.29. 21:07:30

@Angora Cardi: örülök hogy tetszik ! :))))
Annyira jók, hogy a doom metal őshazájában, Finnországban, díjat is nyertek egy fesztiválon...
nem mai motorosok, kb. '92-óta tépik szét az emberek agyát
Full albumokat is találsz tőlük jó minőségben feltöltve !

Angora Cardi 2018.11.29. 21:09:50

@mentoros lecsó: Mindenképp tanulmányozom, köszi a tippet :))))))

2018.11.29. 21:13:30

@Angora Cardi: még lógok neked a bill típusával... de csak sorozatszámot találtam rajtuk + a gyártó nevét (Trust)
Hétvégén szétborítom vmelyiket és akkor meglesz a termék NEVE is. Bocsi, de nem ma vásároltam őket...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:15:43

@mentoros lecsó: Nem gond, nem sürgős :D majd ahogy idődbe belefér :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:17:37

@Angora Cardi: let's explore tududududududu lets's explore tududududududu let's explore

2018.11.29. 21:19:17

@Angora Cardi: ok, köszönöm, ari vagy !

Mára visszavonulót fújok ! Hajrá Hogyvolt !

Lecsó balra el...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:24:02

@mentoros lecsó: jó éjt
@úgymond olvasó mmkk: ne húzz vissza a fertőbe :DDDDDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 21:27:45

@úgymond olvasó mmkk: mielőtt kattintottam arra gondoltam, remélem nem EZ az együttes, ezzel ki lehet kergetni a világból :DDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 21:32:09

@úgymond olvasó mmkk: tudom, sírok is :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 21:33:10

Jó estét Mindenkinek, üdv leendőm! Látom volt Lecsó mester is, danolásztatok is. Én még mindig a 80-90-es évek diszkóslágereit szeretem a legjobban, de mindenevő vagyok! :)
Kiváncsi vagyok mi lesz ma az akolban! Zsu biztos kiakad mert azt hitte ő kapja a billogot.
Amúgy lemaradtam, mi ez a Somás dolog, az is játszott seggbekukit???

Angora Cardi 2018.11.29. 21:36:00

@úgymond olvasó mmkk: már jobb is :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:38:35

@Angora Cardi: ez ment a fejemben délután, nem tudom, honnan jutott eszembe
www.youtube.com/watch?v=9sTQ0QdkN3Q

Angora Cardi 2018.11.29. 21:41:53

@Nyuszomuszo83: Hallgass metált, megnyugtat :DD

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 21:45:58

@Angora Cardi: hú Nyusz, kihagyom, engem bazira nem, ingább idegbe tesz! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:49:07

@Angora Cardi: @Nyuszomuszo83: engem a tuctuc hoz idegbe. basshunter anno rendszeresen karbantartotta a vérnyomásom, a lakótársaim imádták, én meg a párnámra borulva zokogtam :D

Angora Cardi 2018.11.29. 21:50:41

@hereverő heverő: Ez a beszéd :DDDDD Már be is állítottam a lejátszandók közé, eleje nagyon jóóóó.

Angora Cardi 2018.11.29. 21:51:07

@úgymond olvasó mmkk: jah azoktól engem is ver a víz...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:53:18

@Angora Cardi: ösztönző jelleggel is bevetették, mikor azt akarták, hogy én mosogassak. köcsögök :D

tvbuzi 2018.11.29. 21:53:25

Tennap nem láttam. Reméllem ma duplán élvezek.

Angora Cardi 2018.11.29. 21:55:18

@tvbuzi: keress egy alá való hasat hogy időben elmehess rá :D

Angora Cardi 2018.11.29. 21:55:55

@úgymond olvasó mmkk: Én lehet hogy verekedni is tudnék a hatása alatt :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:56:59

@Angora Cardi: többször közel voltam a tömeggyilkosság rendezéséhez, de mindhárman túlélték :D

tvbuzi 2018.11.29. 22:01:29

Változtassa a hóhér

Mók_Ica 2018.11.29. 22:01:51

sziasztok :))) ideértem :)))
pornóbajusz suttog ma nekünk..... illeg-billeg, gesztikulál.... pfffff

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 22:02:02

Péter miért akar mindig megijeszteni???

Mók_Ica 2018.11.29. 22:03:05

lacika a riportba' és beszél.... :))))))

hogy kell lovagiasan táncolni???? höhöhöhöhö

Mók_Ica 2018.11.29. 22:03:57

@OriginalBlackMamba: nem inkább ő fél???

ginu haza akar menni??? mifasztörtént?? óóóóó

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:04:58

@Mók_Ica: varázsol
majd a kezével is fog

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:05:11

@úgymond olvasó mmkk: az én szomszédom sonic empire-t hallgatott, én szeretem de egy idő után kezdtem besokallani tőle. Ha vki nem ismeri:

youtu.be/IY5Ejus6kgc

Ginu amortizála magát, egyértelműen haza fog menni!

tvbuzi 2018.11.29. 22:05:23

Hunor megint megmondta a tutit

Mók_Ica 2018.11.29. 22:06:54

@Ay Mama, Que paso: hmmm... rám nincs hatással.... :)))

@Nyuszomuszo83: vissza kéne szavazni....

Oh my... 2018.11.29. 22:07:33

nna, fel akarja adni..... van még kérdés?

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:08:11

@Mók_Ica: nem is az a lényeg, hanem, hogy "olyanok legyünk, amilyenek vagyunk"

Oh my... 2018.11.29. 22:08:24

@tvbuzi: a kedvenceeeeem!!!! ;))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:08:50

Betegeknek miért nem küldenek gyógyszert? Ginu beteg.

Mók_Ica 2018.11.29. 22:09:10

@Ay Mama, Que paso: mmkk :))) természetesen csakis őszintén

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:10:12

@oh..my..gosh!: Mondjuk ha kicsinálnak vkit, és beteg is, nem sok kedve van maradni.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:10:22

@tvbuzi: ugye, hogy ugye, én is szerettem mindig is, de akkor végtelenítettben sok volt. Mostanság jó hallgatni megint.
Ginunak lehet jobb lenne ha hazamenni. A sirós picsogós vonalat nem szeretem, tudták mire vállalkoznak senki nem állt ott kalasnyikovval hogy most márpedig bemész a vellába!

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:11:30

Adri feje megint felkeléskor megér egy misét! Rá nem érvényes, az az aki szép at reggel is szép...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:12:26

Adri készíti a hajas tojásrántottát. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:13:07

@Nyuszomuszo83: két olyan ember fog párbajozni akik haza akartak menni a párbaj hetén
szóval mi csak nyerhetünk

Cimili 2018.11.29. 22:13:44

tegnap csokker kihívott valakit?

tvbuzi 2018.11.29. 22:15:32

Adri megmondta Laszikáról a tutit

Cimili 2018.11.29. 22:15:41

@ibsen: @tvbuzi: köszi!! az a rossz, h ezen héten már nem ismétlik délutánonként. :(

ibsen 2018.11.29. 22:16:11

@tvbuzi: Adri sem sokkal jobb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:16:21

Petáknak IKEAs festhető párnahuzatból van az inge? :)

tvbuzi 2018.11.29. 22:16:29

Faszt hadonászol állandóan Petya

Oh my... 2018.11.29. 22:16:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: ki csinálja ki? úgy látom, elvan a csapatával, és még az ádáz főellensége is mintha igyekezett volna lelket verni bele...

gyógyszert pedig mindig adnak nekik a riportban, ez tudható az előző szériákból... ne csinaljatok már mártírt belőle, ha menni akar, húzzon haza mielőbb.

Mók_Ica 2018.11.29. 22:17:13

óóóóó greg "utánozza" crisztofelt :))))) mingyá bevallja a fingorászást :)))

Cimili 2018.11.29. 22:17:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: tökre olyan, mintha óvodai egyenruci lenne.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:18:46

@úgymond olvasó mmkk: Nem csodálkoznék :DDD

Na mi a szitu amíg fogat mosok mindenki gyónni megy?

Mók_Ica 2018.11.29. 22:19:09

reni extázisba esett a pad láttám.... pórterikói csávó ejtette rabul a szívecskéjét..... asszem renike is meghülyült

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:19:11

Szürreális mint egy Fellini film :)))))))

Cimili 2018.11.29. 22:19:19

ginu unalmas, de a csokit se bírom túlságosan. kár volt szavaznom.

tvbuzi 2018.11.29. 22:19:24

Csoki fél nap csak magát nézi a tükörben

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:19:28

@oh..my..gosh!: Jóvanna, nem kell megenni. :)
Csoki is menni akar. Akkor menjen mind a kettő? :) Vagy amelyik hamarabb akart? :)

Ego0123 2018.11.29. 22:19:36

- portói,... ricói..., puertó ricói vagy így

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:19:37

Naaa megint fohászkodni kell. Valamelyik szériában vmelyik hülye fordítva térdelt rá! De nem emlékszemli! Greg bocsánatot kér Zsu bántása miatt. Csoki megint táncol, Renyhe is gyón! Beszélni meg nem tud!

Mók_Ica 2018.11.29. 22:19:48

zsu sem látott még ilyen padot.....

Todd Chavez 2018.11.29. 22:19:51

Zsuzsu hogy gyón :’D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:20:02

Zsu a térdeplőre támaszkodik?

Oh my... 2018.11.29. 22:21:12

ezt a gyóntatószékes xarságot is elengedhetnék már végre a szerkik, annyira gáz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:21:13

Úgy látom, az új szponzorpilla nem a legstabilabb cucc, Era jobb szeme folyton leveti magáról. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:21:19

@Nyuszomuszo83: crisztofel.... a fingorászást gyónta meg :)))

greg a menyasszony, zsu a vőlegény..... és csoki még mindig májkeldzsekszont nyom.... türürü

Cimili 2018.11.29. 22:22:18

csoki hibátlan, nincs bűne. :DDDDDDDDDDDDDDD

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 22:22:32

Csokinak herpesz van a szája szélén????

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:22:56

@Cimili: óvodai egyenruci. :)
Csak rajta kívül senkinem vette meg a zanyukája. :D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:22:58

CsÓki bent maradós gyanús.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:23:32

Lacika a reklám után megnyeri a vv-t

Oh my... 2018.11.29. 22:23:45

@Ego0123: "porerte... proerte... poere...pooerto rikói.." xDDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 22:23:46

Figyelem reklám után Lacika produkálni fog.

Cimili 2018.11.29. 22:24:11

@Angora Cardi: ja, valamivel szórakoztatóbb, mint a ginu.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:24:58

@szociál: jó volt a vágás, nekem tetszett

Oh my... 2018.11.29. 22:25:22

@Angora Cardi: Csóki.. xDDD úgy mint Róli? ;))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:25:56

@Angora Cardi:
Meg rendezni se lehetett volna ennyire durván, mint a bolondok :)
@Ay Mama, Que paso:
:)))
Lesz Lacika tánc :))))

tvbuzi 2018.11.29. 22:26:15

Orosz Gyuri gyenge poénjától nem jön meg a kedvem a sóderhez

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:26:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: megtalálták a posta által nem kézbesitett csomagokat, aztán odaadták a lemmingeknek! :D
@Mók_Ica: tééényleg az volt a retardált, aki a fingást vallotta be, abból a szériából azt a részt láttam, akkor még nem romboltam ezzel az agyam!

tvbuzi 2018.11.29. 22:27:19

A Vodkafon reklámokat bírom

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:27:35

@Angora Cardi: megemeli a lábát. ;)
Gyűlnek a pillanatai. :D

Oh my... 2018.11.29. 22:28:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: tőlem mehet mindkettő :P de hallottad Hunyorékat, Ginu három naponta menni akar, szerintem hadd menjen! ;)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:28:44

@tvbuzi: Neked sem? Nekem sem. Molnár Andi, azt se tudom ki az... vagy lit csinál?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:29:10

@Nyuszomuszo83: ragasztó nem volt a csomagban? :D
De ha szponzor, a fiúknak miért nem kell? :D
Megnézném őket pillásítva. :D

Oh my... 2018.11.29. 22:29:44

@Ego0123: jáájjjj, epikuuuuss! xDDDDDD

Cimili 2018.11.29. 22:30:06

@tvbuzi: te figyeled a reklámokat? én csak a csoki reklámoknál nézek oda. :))

Angora Cardi 2018.11.29. 22:31:37

@Cimili: Már nem is bánnám, ginu annyira hisztizik menjen haza erre senki sem kíváncsi.

tvbuzi 2018.11.29. 22:31:39

@Cimili: nem merek átkapcsolni! Még véletlenül lemaradok Peti hadonászásáról

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:32:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: de csak ilyen lemállós! Jobban járnának a csirizzel vagy a pálmatex-el!

Angora Cardi 2018.11.29. 22:32:12

@szociál: Lassan elkezdjük élvezni a műsort :D

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:33:15

Bajusz balra jobbra himbálja magát, a háttér is mozog, igy lehet epilepsziás rohamot kiváltani

csincsilla72 2018.11.29. 22:33:21

Bakker, hülye albérletekkel vagyok elfoglalva, erre lemaradok :-)

Menjen haza mindkettő, azt lehet kérni?

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:33:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: a fiuknak hosszú a pillájuk baccák meg, csak nekünk ilyen rövid! :(

tvbuzi 2018.11.29. 22:33:46

Kérem szépen a konténert...! Hajamat begumiztam

Mók_Ica 2018.11.29. 22:34:12

ritka, mint a pegazus fehér holló.....

csincsilla72 2018.11.29. 22:34:20

Reni mennyire le van pusztulva, hihetetlen

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:34:26

@Angora Cardi:
Rammstein zene alá, kurvara nem vágom miért

tvbuzi 2018.11.29. 22:34:46

Az unikornis a szarvával lő bazmeg

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:34:56

Kontéééner! Sugárba hányok! Hajam én is felfogtam macugliba! :D

Oh my... 2018.11.29. 22:35:02

fél percig is eltartott, míg leesett, mit is akart a Petya Bajusz mondani.... *forró fürdő jógáért*..... vaddafaaakkk?

mindenévfoglalt 2018.11.29. 22:35:24

Vajon tudja Reni, hogy pegazusok nem ritkák, mint a fehér holló, hanem szimplán nem léteznek?

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:35:44

Pegazusból unikornis lett, ami leginkább Malacka és egy sellő szerelemgyerekének néz ki

Angora Cardi 2018.11.29. 22:35:57

@szociál: Épp kis Rammsteinre vágytam már a Slipknot után levezetésnek :DDDDDD

Mók_Ica 2018.11.29. 22:36:51

@tvbuzi: te egy rutinos konténer használó vagy :))) gyere

Dr.Zé 2018.11.29. 22:36:59

Haza ne menjél már fekete vumen , rád szavaztam!

Cimili 2018.11.29. 22:37:08

önérzetes mókus:D

Mók_Ica 2018.11.29. 22:38:07

@mindenévfoglalt: ámde sellőfarkuk van :)))

@Nyuszomuszo83: jer nyuszi, tvbuzi már itt van :)))

Oh my... 2018.11.29. 22:38:36

@Angora Cardi: jah, kezdünk ráérezni (szintre süppedni;)) beletelt vagy három-négy hétbe... vagy több is már?

Angora Cardi 2018.11.29. 22:38:41

Összes lány olyan mértékben le van lakva pár hét után, szégyen.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:38:59

Ezek ritka rondák smink nélkül basszus, mint a lefosott kilométerkő! Azt a hétszencségit. 30+-san smink nélkül nem nézek ki igy mint ezek és nem érték meg még a 30-at se, Vivi még a 20-at sem. Most olyan mint egy párizsi kurtizán!

Mók_Ica 2018.11.29. 22:39:24

szerki zsótinak bejön reni.... mindig őket hozzák ki nyertesnek :)))) így lett jÓguk dzsakuzni :))))

Angora Cardi 2018.11.29. 22:39:34

Ja hogy petike ezt a wellnesst nem tudta rendesen felkonferálni? forró fürdő mi?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:39:48

@Angora Cardi:
Érted miért nem valami barokkos zene :)

Cimili 2018.11.29. 22:39:54

pp nem tudja mi az az ombrés

Oh my... 2018.11.29. 22:40:14

@mindenévfoglalt: lehet, túl sok gyorskölcsönös reklámot nézett.. :D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:40:36

@oh..my..gosh!: mai a 26. az öfi címéből kiindulva, megkésett suttogás a szélben..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:40:37

Petivel ismét kibasztak a stylistok, milyen elbaszott női ümmögöt adtak rá?

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:40:54

vajon Reni rap szövegeit hol lehet hallani?olvasni?

Angora Cardi 2018.11.29. 22:41:30

Laci alkoss te vagy a művész!

2018.11.29. 22:42:02

Adjanak nekik alkoholt, lécci. Ez így ovi.

Ánusz oly látványosan unja, hogy már nekem fáj.

Szerintem essen ki a négus.

Köszöntem, ma rövid voltam, jojcakát!

tvbuzi 2018.11.29. 22:42:23

Zsuzsunak az a fej :DDD

Angora Cardi 2018.11.29. 22:42:26

@szociál: Mert ma a rocker hangmérnök van beosztva :DDDD lehet olvas minket :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:42:30

@oh..my..gosh!: De akkor se egyél meg. ;)
Hozom a sárkányaimat. ;)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:43:30

nekem ez jutott eszembe....
Dies irae, dies illa, Solvet saeclum
in favilla, Teste David cum Sibilla.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:43:44

jéjjj lacika rappelt :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:44:03

@Mók_Ica: nem adok puszit hányás után, de képzeld el! :D
Istenem gregorian ének... ezt eredetiben sem bírom!
@Angora Cardi: Lacika rappel Nyusz, nyitottad a fülikéd???

Oh my... 2018.11.29. 22:44:13

@Nyuszomuszo83: Zsuzsu néz ki a legelfogadhatóbban, meg a fekete karikáival együtt is...

Angora Cardi 2018.11.29. 22:44:14

@Ay Mama, Que paso: de sponsor műszempilla az van :D

mézescsók 2018.11.29. 22:46:19

Nem kifejezetten ilyen gregórián énekekre gondoltam.
Szóval óvatosan kedves kommtársak a kívánságokkal, mert még teljesülnek.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:46:21

@szociál: nah team lacika-e vagy már?

Oh my... 2018.11.29. 22:46:25

ez a hülye Csoki egyszer stroke-ot kap itt... xDD

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:46:26

@szociál: egyértelmű
innen egyenes az út a döntőbe, nem kérdés

2018.11.29. 22:46:40

Nem érdekel ki esik kima párbajon, essen már ki Era is... Elmondhatatlanul idegesítő

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:46:59

Csoki érve ott föl meg, hogy a Ginu csapatban van rapper, hát a Reni nem ezzel dicsekedett, hogy rapszövegeket ír? Akkor hol az előny/hátrány?

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:47:33

@Angora Cardi: megcsillogtatta hatalmas tudását!

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:48:29

Vivi nem csak sokoldalú, sokszínű hanem jól felkészült is

Oh my... 2018.11.29. 22:48:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: jeeejj, bírom a sárkányokat!!!! ezek olyan egyfejűek? ;)))

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:48:59

@Mók_Ica: Ja, emlékszen, nekem is beugrott, még valamelyik korai évadban volt , valami VV M betős srác volt, olyan koraősz

Mók_Ica 2018.11.29. 22:49:52

vivike menjen haza.....
eskü, nem értem sokszor miről beszélnek.....

Lynette21 2018.11.29. 22:49:55

Most ebbol a beszelgetesbol latszik, hogy milyen kislany Vivien.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:51:01

egyébként félidőnél jelentik majd be, hogy Krisztián a hosszútávfekvés Guinness rekordjára megy

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:51:33

@oh..my..gosh!: az Süsü Bodrogi bácsi hangján, ezek Süsühöz képest sehol nincsenek! Őt imádtam!

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:51:55

@Mók_Ica: Vivike maradjon
Krisztián holnap adja fel, amúgy is unja

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:52:42

a tegnapi előzetesből volt a Reni-Vivi vita?
elhogyvoltoztam volna?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:53:09

@Nyuszomuszo83: napláne. Sok pasinak van pofája hosszú és sötét pillákkal születni, mi meg kemény pénzeket fizetünk érte. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:53:45

@Schlomo Goldberg: ez egy igazi gregorian.... mi tanultuk a suliban anno.... csak az első versszakot
www.youtube.com/watch?v=O8hSLgYJr3k

tvbuzi 2018.11.29. 22:53:46

Petya alvás közben is brékel?

Mók_Ica 2018.11.29. 22:54:52

@Ay Mama, Que paso: kéred vivit? :))) én neked adom :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:54:55

Milyen szépen fogalmazza meg Vivi annak a szerkentyűnek az alkatrészét: fasz alakú rész. És ebből Csoki egyből ráismert. :)

agimano 2018.11.29. 22:55:37

@Ay Mama, Que paso: szerintem nem volt, de en sem figyeltem mindig.

nem tud valaki linket egy parbaj szavazashoz? szokott itt mindig lenni, amibol eleg jol le lehet menri az eroviszonyokat.

Oh my... 2018.11.29. 22:57:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nemtom, ez a vv-s csajszifelhozatal tényleg jó reklámhordozó a Lash & Lashes-nek? annyira lepukkantak..... ;P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:58:12

@Ay Mama, Que paso: Reni mondta, hogy azt ír. Lacika előadásában hallottunk egy szaunás förmedvényt, meg a kisfilmjét. Én elhiszem akárkinek. :)
Csak ez nem lehet egy előadásban mérvadó, hogy kik vannak a csapatban, mert nem tudhatja, kinek a munkája van benne. Sztem

Oh my... 2018.11.29. 22:59:05

@szociál: őt küldenem én is, sofort!!l idegesítően uncsi már..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:59:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: az egyik kollégámnak nem csak hosszú a szempillája, hanem seprűs is, mintha 3 sorban lenne. Többször jeleztem utálom érte! Azt mondta a csaja is! :D
@Angora Cardi: Nyusz lehet, de az ő rutinjával jobbat kellett volna rittyenteni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:00:48

@oh..my..gosh!: Egyfejűek. És hatalmasok. :) És húst esznek csak. Akár szakadó húst. ;) És csak rám hallgatnak. :)

Oh my... 2018.11.29. 23:01:19

@Nyuszomuszo83: őt én is, mmkk!!! rajta nőttem fel, mondhatni.. :)

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:02:09

Estét! Basszunk oda az igénytelenségnek, hajrá te bohóc!!!

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 23:02:24

@Mók_Ica: nekünk megtanulni nem kellett, csak meghallgatni lemezjátszóról, nem akarták megkockáztatni hogy énekeljünk

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:02:25

@oh..my..gosh!: Sztem maradhattak volna a szponzorszemüveg és szponzorköntös témakörben. :)
Még a titokzokni is elmegy, habár Csoki lábán olyan, mintha kinőtte volna. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:02:30

@agimano: @Csakazértis én vagyok a királynő: pedig vártam, mert a két kedvenc karakterem

@szociál: bizony, de ha emelni kell valami nehezet akkor még jól jöhet
de kb ennyi

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:03:30

@szociál: teCCenek a kommentjeid isch, tesa

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:03:42

Győzinek már megint ki a faszom csinálta meg a "haját"?

Oh my... 2018.11.29. 23:03:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: sztem is; és az UGG replikák, azok semmik? ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:03:57

Kaptak egy órát, amikor nem beszélgettek csúnyán. :)
Hmmmm. Milyen ismerős ötlet. Mintha már olvastam volna. Itt. :)

tvbuzi 2018.11.29. 23:04:12

Győző, megtanulhatnál magyarul ha ennyire tetszik.

Angora Cardi 2018.11.29. 23:04:25

@Nyuszomuszo83: vakok közt félszemű :D pontyó volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:04:39

@oh..my..gosh!: Én kérek elnézést. :)
De nekem az teCCik. :) Bocsikah. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:04:40

@Schlomo Goldberg: mi énekeltük is..... :)))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: szponzor sapi.... :)))

hozé ármándó a magyar jókai mór....... mivan??????????????????

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:04:41

@oh..my..gosh!: Én is, én is! :)

Naaa perverz nyomorék van! Szentfazéknak beállitva! Hogy szakadna rá egy tonna szar! Mekkora cserpákja van és nem lett lemattitva a feje a sminkben!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:05:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: mi csináljuk a műsort, a gond az hogy ingyé...

Oh my... 2018.11.29. 23:05:28

NA VÉGREEE!!!!! Káromkodás OFF vaaaan! ;DDDDD

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:05:45

Amúgy a ló fejű ponty az egy unikornis akart lenni?

agimano 2018.11.29. 23:06:23

@oh..my..gosh!: en is arra gondoltam, hogy ha komolyan vennek magukat, akkor be kellene kuldeniuk szakembereket, akik izlesesen felrakjak a villalakoknak a szempillakat, mert undoritoan neznek ki. Mondjuk ugyanez a bunny akarmilyen hajvitaminnal, undoritoak ezek a muhajak. Mondjuk ugy is lehet venni, hogy az az uzenet, hogy ha nem akarsz ilyen gusztustalanul kinezni, akkor hasznald a mi termekeinket.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:06:56

@Mók_Ica: Jókai forog a sírjában mint a ringlispiel!
@Angora Cardi: ááám legyen! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: igen fel lett dobva, biza!

Mók_Ica 2018.11.29. 23:07:08

greg gyónását többször vették..... tiszta kandi kamerás jelenet.....

Mók_Ica 2018.11.29. 23:08:04

@Maximista vagyok: sellő farokkal.... szép egy címer állat, ugye??? :)))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:08:26

ha a szerkik olvasnak, akkor konyorgom, csinaljanak egy olyan osszefoglalot, ahol nem uvoltenek a lemmingek egymassal, mint a sakal. eskuszom, megneznem az elejetol a vegeig. becsszavamra!
koszipuszi

Mók_Ica 2018.11.29. 23:08:48

@Nyuszomuszo83: és örül, hogy ezt nem érhette meg....

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:09:00

@Maximista vagyok: én mondtam, innen lopják az ötleteket, csak nem értem miért kreatív szerkesztők, ezek kreatívtalanok!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:09:35

@Mók_Ica: nem hittem a szemeimnek :D annyira szar lett hogy már jó!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:10:19

Na! Mátét bekapcsolják Szalkáról. Engem nem...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:10:42

@szociál: lehetne egy nap. De sajnos nem férnek el mind a nyugiban. :)
Minden csúnya szóért mínusz egy szál cigi. Na, az bünti lenne. Egy óra az vicc.

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:11:48

@Nyuszomuszo83: mondom, innen ingyé van...kurva nagy pénzt kaszálhatna a HV közössége. De hogy aktuál legyek ez semmike :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:12:11

Győző fejére rábasztak egy partvisfejet, ez lett a haja! Hogy nem csapták agyon a nyéllel nem értem!

Sírok! Légy jó mindhalálig, Jókai Mór!

FELADOM, NEM BÍROM!

Oh my... 2018.11.29. 23:12:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát nekem is, azért hiányoltam a felsorolásodból, tesa! ;)

(nekem is van, imádom; tökkényelmes, meleg, az ember csak úgy mezitláb beleugrik - persze nem utcára, de mondjuk, szemetet kivinni, postát behozni... tökéletes, nem lehet megunni;))

Mók_Ica 2018.11.29. 23:12:47

@Maximista vagyok: ne telefonálj győzinek..... kiég az agyad.....

légy jó mindhalálig, jókaitól??? ööööööö...... győzi engem nem szórakoztat.... büntet..... komolyan, ki engedi őt képernyőre????

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:12:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: győzinél próbálok bekerülni. lenne mit megvitatni :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:12:49

@Nyuszomuszo83: már hogyne lennének kreatívok. Hát megtalálták a módját az ötletszerzésnek. :) Ennél költséghatékonyabbat nem találsz. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:13:47

@Maximista vagyok: a héten pont én is boncoltam ezt! Ingyen dolgozunk nekik! De sebaj! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:14:31

@Maximista vagyok: konteo: ha tenyleg olvassak a szerkik, es tobbszor probalkozol ugyanarrol a szamrol, kilogikazhatjak, hogy te vagy. olvastak a kommentjeidet, direkt nem engednek be.
szivesen.
ez meg ingyer volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:14:53

Szinte látom Ánusz gondolatait, miközben Vivi vall neki: nabazdmeg, mit mondjak, ugrik mindjárt a parittya.

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:15:14

Jóvan, igorjuk már át ezt a szart. Basznak,stb. Sivatagi kutyát nem érdekli...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:15:45

@Maximista vagyok: mondd nekik, hogy én vagyok. ;) Zavard össze őket. :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:16:14

nem vagyok benne biztos, hogy ez időrendben így történt, ahogy láttam

Oh my... 2018.11.29. 23:16:15

@Nyuszomuszo83: most őszintén, osvizsótitól varhattunk mást..?

bocsánat, megtöröm a káromkodásmentes órát, de besokalltam most: ezeket az Ánuszékat el lehetne takarítani a pi**ába??!

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:16:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: igaz!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:16:38

@úgymond olvasó mmkk: akkor meg gyáva kutyák ;) én csak egy senki vagyok aki szeretné felkérdezni a cigánybárót :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:17:57

@Maximista vagyok: es most, mivel leirtam ezt a konteot, meg kell, hogy cafoljanak, ezert be fogsz kerulni. tadamm.

agimano 2018.11.29. 23:17:58

most azt mondta Krisztián, hogy ha azt mondaná, hogy neki a Vivi tetszik, és nem a barátnője, akkor azzal magát gyengítené? nem figyeltem teljesen

tvbuzi 2018.11.29. 23:18:18

@úgymond olvasó mmkk: egy csomó agyhalott hívogatja Győzőt ugyanarról a számról sztem

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:19:48

@Maximista vagyok: Rolié a talp
köszönsz majd úgy,hogy Egyem ki az életed?
csak hogy tudjuk, jó az ilyennel tisztában lenni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:20:05

@tvbuzi: azt mondod, nem jo a konteom, hat a kardomba dolok menten :(( annyit gondolkodtam rajta pedig! oll dej, oll najt, jesztudej :((

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:20:09

Csudásan guszta volt Ánusz köpködése! A konténer tele lett a mai öfi+belevalóval!
Zsut kiengedték az OPI-ból tanulmányi kirándulásra!

Mók_Ica 2018.11.29. 23:20:24

@Ay Mama, Que paso: hát bennem is felvetődött a kérdés, hogy ánusz és csoki beszélgetése vivi és ánusz ágyjelenete előtt volt vagy utána? a bemutatott sorrend elég furának tűnt.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:21:18

@oh..my..gosh!: Bevallom, nekem kettő csizmi van, mind utánzat, mind jó meleg és olyan jó benne elcsoszogni az oviig. :)

Oh my... 2018.11.29. 23:21:39

@Maximista vagyok: Ánusznál nincs idiótább balf@sz ott bent: egyszer már kiesett mellőle rekordgyorsasággal egy nő ugyanezért, ebből nem esett le neki, hogy nem vevők a nézők a parittya-kontentre, meg a nyígásra a kinti nője miatt?

agimano 2018.11.29. 23:22:18

haha a betelefonalo, a baratomat reszegen a farkammal megcsapkodtam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:22:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem nincsen, bakancsos lany vagyok. azert az oribari karkotot nem kered emiatt vissza, ugye? :)))))

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:23:09

A boszorkány égetés egy járvány....

Mók_Ica 2018.11.29. 23:23:28

a humorhoz intelligencia kell..... nos, mindkettő hiányzik győzőből.....

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:25:54

@oh..my..gosh!: Így van. De hogy a faszba nem került eddig senkinek sem a célkeresztjébe? Egy undorító féreg a pali. Alig várom hogy kapjon egy kendőcskét :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:25:56

@úgymond olvasó mmkk: én magassarkús, hosszúszárú csizmás, bokacsizmás, vagy szörmés bakancs ha csúszik! Uggra nem vágynék, túl alacsony a talpa! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:25:57

@Mók_Ica: sztem a sorrend hótmindegy, Ánusz csak azon kattogott, hogy jusson neki parittya, ingyér, és Vivi tudja, hogy ki T várja a nője és őt választja, de ezért csak épp annyira sértődjön be, hogy estére kisértődjön. Szoval az érzelmi szálat félretéve akar csak parittyázgatni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:27:54

@úgymond olvasó mmkk: megtarthatod. ;)
Van bakancsom is. :) Még bokacsizmám, meg hosszú csizmám, meg nőcis csizmám, meg...... :)

Oh my... 2018.11.29. 23:27:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó, nekem is több van, ilyen színű, olyan színű, hosszabb, rövidebb szárú... valamiért nemtok ellenállni nekik (férj ki is van tőle, ő persze mindet egyformanak látja;)) eredeti meg nem is kéne, szegény kis állatkák bőrét nehogymár miattam nyúzzák le. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:28:15

@Nyuszomuszo83: ezek közül csak egy sima, lapos bokacsizmám van (a magassarkút érthető okokból hanyagolom, hosszúszárú csizmát meg még nem találtam, ami tetszik, de majd egyszer)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:28:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudja mi a rosszabb, hogy vivi gyengíti, vagy hogy nem kap parittyát..... f@z feláll, ész megáll..... győzött a parittya ismét.... ánusz nem tanul :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:30:29

@Mók_Ica: mert a vér nem lehet egyszerre két helyen. ;)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:30:49

@Maximista vagyok: legalább van "mondanivalója" :)))))))))))))))

agimano 2018.11.29. 23:31:55

Remelem, hogy Krisztiant kiszavazzak a gheccibe, mihelyst lesz ra alkalom, a baratnoje helyeben meg offolnam.

Oh my... 2018.11.29. 23:32:35

@Maximista vagyok: ugyehogy? iszonygusztustalan a gyerek, főleg amikor így cuppog, mint most a bv-ben, a hideg futkos a hátamon... ultrataszító a pocok fejével, meg úgy enbloc, az egész.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:34:43

@úgymond olvasó mmkk: Megértelek a magassarkú végett, én meg ugy pont az ellentéte. Amúgy én a szárával szenvedek ha nem gumis nem jön fel, de most találtam egy tökéleteset,ami azonnal feljött, aztán egy cipésszel találkozram aki kérdésemre elmondta 8 cm-ig tud szárat bővíteni. :D Holnap megyek újabb csizmát vadászni és nem érdekel ha nem jön fel a cipzár teljesen!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:36:09

@oh..my..gosh!: Ő az egyik olyan benti elmebeteg akit rohadt könnyű lenne kirakni/kikészíteni. Egy nulla a gyerek, ráadásul robban ha sarokba szorítod, ez win win szituáció lenne, de bent hülyék.