Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x25 - Meet the Flintstones

2018. november 29. 13:00 - candyperfumegirl

08_kviz_jatekok_1.png

Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek fantáziálni ilyen tökéletes alkalomról, ahol az ősi civilizációkat és az előemberek viselkedését ilyen háborítatlan realitásában tanulmányozhatják. Mindez brutális vizuális környezetszennyezéssel is jár, mert ha van olyan eleme a divatnak, amit soha, semmilyen körülmények között nem bírok elviselni, akkor az az állatminta. Nem érdekel, hányszor és hány formában tér vissza, mindig közönséges, és a villa továbbra is úgy néz ki most, mint egy átlagos tavaszi délután a nyolckerben, amiből meg látok én eleget. Még a félretaposott UGG csizma utánzatok is stimmelnek. Na de lássuk, mivel szopatják őket a szerkesztők az imitált kőkorszakban. Első mai feladat, hogy totemet kell alkotni a törzseknek agyagból, de ez nem várt nehézségekbe ütközik, Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem. Miután közösen megegyeznek abban, hogy Zsuzsu azzal segít a legtöbbet, ha békén hagy mindenkit munka közben, a törzs tagjai sámántáncot járva ugrálják körbe az áldozati asztalon fekvő Zsuzsut, rémisztő kántálás közepette, amit én csak úgy tudok értelmezni, hogy így próbálták kiűzni belőle a hülyeséget. Még ebből az epizódból ki fog derülni, hogy sikerrel jártak-e. 01_nyitokep.png

Minden törzs előadja a táncát, és így kiderül, hogy Csokifasz jó tánctanár, mert sikeresen megtanította mindenkinek a feka seggriszát. Era viszont képtelen felfogni, hogy szoknyában van, mert akkorákat tárogat, hogy a szerkik nem bírják nem bevágni az összefoglalóba. Zsuzsuról kiderül továbbá, hogy nem tudja, hogyan kell törülközőt csavarni maga köré, és azzal együtt, hogy egy korábbi adásban az is elhangzott, hogy nem tud körömcsipeszt használni, én egyre komolyabban azt érzem, hogy ezt a csajt nem volna szabad emberek közé engedni, és egy nagyon veszélyes kísérletnek vagyunk éppen szemtanúi. Vágás, és eljön a reggel, aminek a legérdekesebb eleme, hogy Adri tényleg ősemberré változott a telefingott nyugiszobában való alvástól, mutatom:

03_adri.png

A reggeliben sincs sok köszönet, kizárólag magokat és nyers uborkát kapnak, és hogy még nyomorúságosabb legyen ez az amúgy is tré reggeli, Era KrisztiÁnuszt veszi elő egy kis ébresztő jellegű baszogatásra. Be van feszülve, hogy rossz csapatban van, amit úgy kell értelmezni, hogy nincs benne Hunor, ellenben benne van Krisz, aki minden egyes feladatot telibe szar. Jut eszembe, mennyire lehet komolyan venni egy olyan csapatbeosztást, ahol Reni nem választotta be a csapatába Csokifaszt, pedig lehetősége volt rá? Ezt csak úgy zárójelben kérdezem, Krisz válaszát Erának viszont szó szerint kell idéznem, mert bravúrosan foglalja össze Ánusz ars poeticáját, de úgy, hogy Karinthy sírva könyörögne a receptért:

„De baszdmeg, leszarom geci, hát ez egy faszszopó gecis valóvilág, hát ki a faszomat érdekel?” 

A következő szegmenst válogatottan ostoba, semmibe bambuló fejekkel nyitjuk, és nem véletlen ajándékozott meg minket ilyen hangulati aláfestéssel a vágó, a következő feladat ugyanis az, hogy fohászkodni kell a törzsi istenségekhez. Ami ezek után jön, annak a leírásához az én szókincsem – de talán a magyar nyelv teljes szó- és eszköztára is - kevés, de legyen elég annyi, hogy szívesebben néztem volna kisegítő iskolások mindennapjait 0/24-ben ehelyett az 5 perc helyett. Azért Zsuzsu imájából csak idéznék egy mondatot, mert olyan bájosan senki nem keveri a mitológiákat, mint ő, amikor azt kántálja átszellemülten, hogy „mi vagyunk a fehér holló, halászunk, vadászunk, szabadíts meg minket a gonosztól!”

A törzs véleménye szerint Csokifasznak sem ártana imádkoznia az égiekhez, hogy a jövőbeli kihívottja ne hagyja kint a gecibe' (sic) a párbajon, de Csokifasz erre képtelen, amiből egy olyan vita bontakozik ki, amit én egyszerűen nem értek, mert nincs értelme a villalakók által egymás után pakolt szavaknak. Valami olyasmi van, hogy Era mindent túl komolyan vesz, Csokifasz meg nem, de amint végre elkapnék egy szót, betolnak a jelenet alá valami végtelenül idegesítő zenét, hogy még kevésbé értsük a beszédet, és én elvesztem a fonalat. Pár másodperccel később meg már Reni és Vivike ordít egymással. Megfejtéseket a szerkesztőségbe várunk.
És még egy kínzó kérdés: Fasz és Ánusz vajon önként döntöttek úgy, hogy bojkottálják a jelmez alsó részét, és egy szál harisnyában flangálnak naphosszat, vagy nem is kaptak semmi kis szoknyára, nadrágra vagy ágyékkötőre emlékeztető anyagcafatot? 06_ehseg.png

Hagyjuk is ezt, valószínűleg beszámíthatatlanná váltak az éhségtől, amiért amúgy nem tudom hibáztatni őket, hozzám közel álló emberek is tudnának arról mesélni, milyen vagyok, amikor akár 5 perccel később jutok kajához az általam optimálisnak tartottnál. Vacsorára gyümölcsöt, zöldséget, és a változatosság kedvéért – vagy már csak trollkodásból is – magvakat kapnak, amivel el sem tudják képzelni, mit kezdjenek. Volt ott paprika, paradicsom és hagyma, nem lehetett volna közösen összedobni egy lecsót? Vagy a tűzgyújtás jogát minden egyes alkalommal meg kell nyerni? Ki tudja már ezt követni. Az éhség azonban újabb konfliktust szül, mert az értelmezhetetlen dolgok beburkolása eszébe juttatja Zsuzsunak a szusizós estét, amikor is bár nem szereti a halat, „megadta a módját és megkóstolta.” Roli ezt már képtelen fapofával kibírni, nem a módját adtad meg, te szerencsétlen, hanem a lehetőséget, ne használj már olyan szavakat, amikről azt sem tudod, hogy mit jelentenek!  Zsuzsu erre persze ráreagál, és hamarosan sírós-hisztizős magánszám kerekedik a dologból, ami egyedül Csokifaszt hatja meg, de őt is csak azért, mert pár napon belül párbajozni fog, és kell a nézői szimpátián még dolgozni. Most már Greg is komolyan aggódik, hogyan lehet majd Zsu atombutaságát hosszú távon elviselni, és igaza van, mert nem elég, hogy a csaj IQ-ja nem éri el a mérhető tartományt, de képtelen kicsit is nevetni önmagán. Tényleg, milyen lehet Zsuzsutól 5 centire létezni, és nem röhögni izomból minden szón, ami kijön a száján? 07_zsuzsu_sir.png

Vannak még további feladatok, hogy véletlenül se unatkozzanak a nyomorultak, kvízkérdések az őskorról, aminek egyébként előre megosztották velük a megfejtéseit valami barlangrajzok formájában. Én meg 2 évad óta azt ugatom, hogy egyszer műveltségi vetélkedős tematikus héttel kéne sokkolni az egysejtűeket, mert ha van dolog, ami igazán kibillenti őket a komfortzónájukból, akkor az az, ha a legcsekélyebb lexikális tudást is számon kérik rajtuk. Következő feladat, hogy funkcionáló kocsit kell építeni Frédi és Béni stílusban, melynek során megfigyelhetjük, hogy működik a munkamegosztás az egyes törzsekben. Reniék esetében például Roli összerakja a kocsit, miközben Reni és Greg az ágyon fetreng és Zsuzsut cikizi. Ezek után semmi érdekes nem történik addig a pontig, amíg ki nem derül, hogy az őskor tematikában első 2 helyen végző 2 törzs magasabb civilizációs szintre léphet (a középkorba, ahol már rendes lakomák is vannak, cicanadrágokról nem is beszélve), a harmadik bagázs meg tengődhet továbbra is magokon és hordhatja Kiszel Tünde és Medveczky Ilona levetett gönceit. 

De mivel szerda van, van még egy izgalmas programpontunk, következzen a kihívás! Anikó beköszön, és megcsodálhatjuk, hogy a villalakók szinte korhű középkori szerelésekben parádéznak: van sok buggyos ujj, bő szoknya és harisnya, de a legszembetűnőbb az, hogy nincs smink! Ez nekem az őskori rész alatt annyira nem tűnt fel a törzsi arcfestések miatt, de most nagyon szembetűnő, Vivike például az ötvenes évei végén járó kiélt prostinak tűnik, és higgyétek el, ez a legudvariasabb megfogalmazás, amivel illetni tudom. Kénytelenek vagyunk még megnézni Csokifasz vlogját, majd Anikó és Csoki beszélgetését, egyikben sem hangzik el semmi érdemleges. Amúgy is, ki vár bármi meglepetést ettől a kihívástól, de őszintén? Essünk már túl rajta, Csokifasz szónokol, próbál kifürkészhetetlennek és kiszámíthatatlannak tűnni, amit sajnos azzal a manőverrel zár, amit hihetetlen, hogy nem tanultak még meg, hogy kurva unalmas és még inkább ciki: az „X, rakd rá Y-ra a kendőt”-tel. Az mondjuk vicces, hogy Zsuzsu egy pillanatra mintha tényleg elhinné, hogy ő lesz a kihívott, de ugyan már, csak Ginu lehet, senki más.  

875 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2018.11.29. 13:20:18

Jajj de szupi es korai lett ez az ofi, ja es fenyevekkel jobb mint a tegnapi adas! Koooosziiii!

Angora Cardi 2018.11.29. 13:21:54

Candy milyen gyors vagy köszönjük :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 13:25:08

Harmadik.
Majd később elolvasom, mert most dolgom lesz.

mocskosmacska 2018.11.29. 13:31:37

Azért Csoki tartja magát, azt hívja ki, akivel problémája van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 13:31:58

"Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem..." Ez egy igazi gyöhgyszem volt a tegnapi Öfiben. :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 13:35:16

Greg, bmg
köszönjük a posztot, Candy :)

Angora Cardi 2018.11.29. 13:47:05

A másolat UGG csizmák az én szememet is csípik.
Lacika sem vett részt a feladatban az anyja köcsögjit.

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 13:48:39

@VV Erőlegény: Azért Zsútol a " Beszédhibásan beszélek és azé nem kell mindig kijavítgatni"- is megért egy kapavágást!!!

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 13:50:20

egy kis ízelítő a most érkezett sajtóközleményből:

A Médiatanács idén is figyelemmel kíséri a Való Világ új szériáját

A hatóság idén is hétről hétre számszerűsíti és a Való Világ-barométer oldalán közzéteszi az RTL II valóságshow-jának egyes, gyermekekre aggályos jellemzőit: a trágárságot, a dohányzást, az alkoholfogyasztást vagy a megjelenő szexualitást. Ezek közül a gyakorisági rekordot a káromkodás tartja: az egyik adás negyvenöt perce alatt kilencvenegy – azaz percenként több mint két – ilyen esetet regisztrált az NMHH.

Az új széria BeleValóVilág powered by Big Brother című, november 15-én 23 órától közzétett éjszakai kísérőműsorában halmozottan fordult elő szexualitást ábrázoló tartalom, valamint a műsorszám közvetlenül mutatott be nemi aktust, ami pornográf tartalomnak minősül. A médiaszolgáltató a kifogásolt műsorszámot 18 éven aluliaknak nem ajánlott korhatár-besorolással látta el, a hatósági vizsgálat azonban megállapította, hogy az alkalmas lehetett a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének súlyos károsítására.

Az RTL II televíziócsatorna luxemburgi joghatóság alá tartozik, ezért az ottani társhatósághoz kell jelzéssel élni. A magyar hatóság az előző széria miatt négy alkalommal is az európai hatóságokhoz fordult, nagyrészt a műsor tartalmát rendszeresen kifogásoló állampolgári bejelentések nyomán.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.29. 13:52:40

@mocskosmacska: szerintem a fing szagban víziója volt: mindegy kit visz, kint marad.

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 13:56:24

@úgymond olvasó mmkk: tessék ezen mélyen elgondolkodni... :D

BarBwire 2018.11.29. 13:57:10

@OriginalBlackMamba: h egy gyerek este 11-kor fenn van, akkor megérdemli.

mocskosmacska 2018.11.29. 13:59:35

@Hedo a szadista szexista anyuka: Akkor nemcsak gyümölcsöt, zöldséget és magokat adtak neki, hanem varázsgombát is.

Maximista vagyok 2018.11.29. 14:00:25

Dikk, ma nagyon bjutiful vagyok :)

bElannaTorres 2018.11.29. 14:05:34

Köszi az öfit, nagyon jó lett, külön köszi az Adris képet :))

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 14:08:07

@bElannaTorres: Azt én is kiollóztam volna, már akkor feltűnt,,ijedve hátrahőköltem! DDD

Oh my... 2018.11.29. 14:17:56

@Udvariatlanbolond: kettőt is, bár, egy fokkal talán jobb, mintha "helyesírási hibásan" beszélne (by ratyis;))
@VV Erőlegény: az, az, és nagyjából az egyetlen is... :DD amúgy, most olvasom a tegnapi posztnál a kis személyiségelemzésedet az ápoltakról, mit mondjak, zseniálisak az analógiáid, gratulaa!!! :))

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 14:18:36

Kösziiii Candy! Szuper gyors, szuper jó és nem csak én nem értem, hogy kerül bugyuta, bárgyú, buta Zsuzsa kamera közelbe! Azt sem értem hol élt eddig? Másik bolygón? Ostoba mint egy egysejtű.

"Zsuzsuról kiderül továbbá, hogy nem tudja, hogyan kell törülközőt csavarni maga köré, és azzal együtt, hogy egy korábbi adásban az is elhangzott, hogy nem tud körömcsipeszt használni, én egyre komolyabban azt érzem, hogy ezt a csajt nem volna szabad emberek közé engedni, és egy nagyon veszélyes kísérletnek vagyunk éppen szemtanúi. "

Köszcsiiiii! :*

Oh my... 2018.11.29. 14:20:56

köszönjük Candy a korai hv-t, szuper lett, a minőség nem ment a gyorsaság rovására... ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:30:11

@oh..my..gosh!: Köszönöm, én is szeretem a Te megközelítéseidet olvasni mégha nem is mindig hangsúlyozunk teljes szinkronban, de érthetőek! :-)

Oh my... 2018.11.29. 14:30:37

@OriginalBlackMamba: az éjszakai műsorsávban adott tartalom miatt nyígnak, ez most komoly? rengeteg munkajuk lehet, míg az összes pornócsati valamennyi oktatófilmjét egyenként, kikockázva a kifogásolt elemeket felnyomják..... nagyon röhögök.
Na nem mintha bejönne a trágárkodás, parittya és egyebek, de bakker már, éjszakai műsorsáv, 18-as karikával!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 14:31:28

@Nyuszomuszo83: A szobahőmérséklet értékétől alacsonyabb IQ-val rendelkező lények, a játékosok!

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 14:33:27

@oh..my..gosh!: azért is vicces ez, mert mindeközben az NMHH egy büdös szót nem szól azért, hogy péntek este 8kor Horváth Éva és Köllő Babett egy szál semmiben twerkel Nicki Minaj anaconda című számára úgy, hogy mindkettőnek épp hogy takarva van a mellbimbója meg a segge.... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:35:55

@úgymond olvasó mmkk: Ne már, most mit tettem....? :-) Ahogy elküldtem a kommentet rájöttem, bmg, hogy milyen Setét Lajos voltam. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.29. 14:41:42

@oh..my..gosh!: Na meg azért valljuk be ez a trágárkodásért büntetés kissé álságosnak, és álszenteskedőnek is tűnik 2018-ban. Mintha nem tanulna meg manapság minden gyerek legkésőbb az óvodás korára cizelláltan és választékosan káromkodni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:47:17

@OriginalBlackMamba: mélyen elszégyelltem magam :D

@szociál: :hányóssmiley

@VV Erőlegény: én is úgy tanultam, eddig - rendkívül szofisztikálatlan módon - kiírtam végig :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 14:47:43

Adri feje! pffff. igazi Szörnyella de Frász feje van!
@Udvariatlanbolond: Ejjj de szééép megfogalmazás Mazsolám! :D Rég hallottam ilyen csudálatos kijelentést!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:48:31

@VV Erőlegény: van pár óvónő ismerősöm, azt mondják, néhány hároméves úgy el tudja őket küldeni az éjszakai pillangói tevékenységet folytató szülőanyjukba, hogy csak kamilláznak

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 14:49:31

@Maximista vagyok: megszépítettek a kezeltek, te retek?

bel ami 2018.11.29. 14:57:06

Megadod a módját, Zsuzsu,
ha kóstolod a halat,
Nem hányod az asztalra a
megrágott falatokat.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:02:59

@Nyuszomuszo83: érzelmileg kötődnek egymáshoz. úgymond. mióta ismerik egymást, egy hónapja? :)))))))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:04:31

@úgymond olvasó mmkk: Ahha kb. Meg Renyhe nem azért kerül a címlapokra mert a kamerák kereszttüzében lefeküdt valakivel! Álszent némber! :D :D :D

Angora Cardi 2018.11.29. 15:06:51

@Nyuszomuszo83: azért mondta hogy baszósok ide nem kellenek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:07:49

@Nyuszomuszo83: kötődési problémások, előre! (Renyhét beveszem a klubba)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 15:08:43

Bepótolom a tegnapi adást, poszttal elviselhető.
Jó lett a poszt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:09:17

Adri haja epikus :)))))))))))))

Oh my... 2018.11.29. 15:13:12

@szociál: epikus, és patetikus! xDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:14:14

@szociál: majd megmondom a csajoknak, hogy figyeljék a jeleket, nehogy pánná változzanak a kölkök

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:15:44

@oh..my..gosh!:

Gregről is lehetne ilyeneket készíteni :))
Egy ilyen Adris poszter jó lenne, erre ébredni :)

@úgymond olvasó mmkk:
Egymás kukiját fogdossák lélekben :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:16:51

@Angora Cardi: mert ő apáca, csadorban jár és erényöv van rajta! :D :D :D
@úgymond olvasó mmkk: Én nem vagyok kapcsolatfüggő! :D Annyiból viszont megértem Renyhét, hogy én is voltam már úgy hogy 3 hét alatt sikerül olyan szerelmesnek lennem mint a nagyágyú! De az álszentségről az jut eszembe, hogy a tinilányok úgy öltöznek mint a kurvák, a kurvák meg úgy mint a budai úriasszonyok! :D

BarBwire 2018.11.29. 15:17:12

@Nyuszomuszo83: Lemaradtam, megtörtént? Van videjó is róla?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:19:08

@szociál: itt a főnököm, a te lelkeden fog száradni, ha kikapok :DDD

@Nyuszomuszo83: én a másik véglet vagyok, nagyon nehezen esek szerelembe, meg mehezen bízok meg az emberekben, az se jó ám :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:19:22

@Nyuszomuszo83:
Renyha a 25 centis pöppölőjébe szerelme, nem a Csoki lelkébe :)

Angora Cardi 2018.11.29. 15:20:03

@Nyuszomuszo83: jáj még a gondolat is a saját maga karikatúrája :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:21:34

@úgymond olvasó mmkk:

nincs lelkem ,nem száradhat rajta semmi bástya :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:22:45

@szociál: ja, igen, erről mindig megfeledkezem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:29:50

@úgymond olvasó mmkk:

Ánusz vagyok, csak diplomás csajokat dugok lélek nélkül

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:35:23

@szociál: azt hittem, Greg vagy, és a diplomás pasik lelkét dugod azért, mert neked nincs

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:36:25

@BarBwire: Nem maradtál le még nem volt meg a parittya holnap/szombatra számítom- megjósoltam a cigánykártyából!
@úgymond olvasó mmkk: én sem vagyok az a megbízom típus, szerelmes sem leszek, de olyan volt mint a gőzhenger! Levett a lábamról, megbabonázott, aztán nehéz volt a kilábalás belőle!
@szociál: Akkor ennyi erővel Ciccolina nyomdokaiba is léphetne és csinálhatná egy lóval! Egészségére! Fene a gusztusát! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:37:37

@szociál: te is mindig engem, bástya

@Nyuszomuszo83: gőzhenger :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:37:43

@Nyuszomuszo83:

miért szerinted mit szeret csokiban ?
úgy beszél vele néha mint egy strici, csoda hogy nem küldte ki a villa elé strichelni :))

Oh my... 2018.11.29. 15:38:09

@OriginalBlackMamba: ez azért szép... nem nézem, de a luxifelik első évada (ennyit birtam abból összvissz) után vannak elképzeléseim.... túl azon, hogy a mai gyerkőcök már nem néznek tv-műsorokat, maximum a kisebbek tematikus mesecsatikat, de a meséket is inkább a netről közvetlenül, reklámmentesen;, azaz túl ezen, továbbra is azt gondolom, hogy a szülők felelőssége az, hogy mit engednek nekik, nem kell ide hatósági gyámkodás, kéretik az állampolgárokra felelős nagykorúakként tekinteni! Másrészről, igen, én is álszent, szemforgató intézkedésnek tartom minden megmozdulásokat, amivel csakis az "ellenséges" sorosista csatornákat regulázgatják random módon. Amivel persze pont sz@rt se érnek, de legalább a gazdinak demonstrálhatják vele, hogy milyen lojálisak....

@VV Erőlegény: nna ez meg a másik... még oviba se kerulnek, már az utca (játszótér) kiműveli őket - és akkor itt megint előjön a szülői felelősség, csakis az otthoni, szülői példával es törodéssel lehet kellő védelmet adni nekik ezek ellen. Persze, lesznek így is vadhajtások, de idővel ezek szépen lepotyognak róluk (tapasztalat;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:38:23

@szociál: valóLYában csak féltékeny vagyok, mert rám sem nézel, pedig nyolc osztáJom van!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:41:53

@úgymond olvasó mmkk:

jó majd rád nézek, most adok a Gregnek egy répát, annyira megszerette ez a nyúlfejű

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:42:43

@szociál: hát egyrészt az intelligenciáját, másrészt a választékos szép beszédét, harmadrészt a visszafogott viselkedését! Eztet szereti Renyhe, mi mást?????
@úgymond olvasó mmkk: most mi bajod az gőzhengerrel tesa? He? :D :D :D Kiviszlek a hóra oszt kinn hagylak, nyomd el magad! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:45:27

@OriginalBlackMamba:

picit felállt :)
11 pontot adNÁK erre :ugral

@Nyuszomuszo83:
szavazzuk ki szépen a strigót ;)
úgymond

Maximista vagyok 2018.11.29. 15:47:51

Mandarinozás közben elolvasom eme kis írást. Remélem nem lesznek benne csúnya dolgok.

GECI!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:50:49

@szociál: kegyelemrámnézés nem kő, tesa!

@Maximista vagyok: felkérdeztelek, te retek, figyejjémán rám.

@Nyuszomuszo83: semmi, tetszett :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:51:19

@Maximista vagyok: Nem értem miért kell ilyen csúnyán beszélni oszt utána piciny szád evésre használod! Faszomba! :D :D :D

Maximista vagyok 2018.11.29. 15:51:55

@OriginalBlackMamba: jaj de szépen rázzák a picsájukat egyem a kis szívüket. van köztük vállalható, meg olyan is akihez legalább 8 tuborgot kéne lenyomnom.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:52:23

@úgymond olvasó mmkk: Megijedtél! Sokkot kaptál! Sooookkkkkoooot kaptál olyan jó volt! :D

Oh my... 2018.11.29. 15:52:32

@szociál: vagy... /és: azt, hogy sikerült lestipistopiznia magának a vanendonly alfahímet odabent, aki nagyságrendekkel jobb pasi mint ő valaha volt, és lesz, és amilyen botrányosan alacsonyan van az önértékelése, persze, hogy csimpaszkodik beléje 10 karommal (Ginu ugyanez, csak erről a gazdatestről ő most pont lecsúszott)..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 15:53:42

@szociál: ez az savazzuk, Renyhe szüzességét védeni köll mmkk! :D

Oh my... 2018.11.29. 15:54:27

@OriginalBlackMamba: eeeeeeeeeee, kösziiiiii mmkk! (nem! :P) xDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:56:56

@oh..my..gosh!: @Nyuszomuszo83:

Nem csak a szüzességét venné el Csoki ha betolná a dolgot, hanem a belső szerveket is átrendezné, szíven szúrná a farkával :O

@úgymond olvasó mmkk:
kényelem ránézés :)

csincsilla72 2018.11.29. 15:58:38

Zsuzsuka beszólása, miszerint nem tudja, hogyan kell egy szájbarakott törölközőt magára tekerni, kiakasztott. Ha az én lányom lenne, mélységesen szégyellném magam. Elemi dolgokkal sincs tisztában és katasztrofálisan gyenge idegileg (is). Saját érdekében kéne mielőbb kimennie.

Oh my... 2018.11.29. 15:59:15

@szociál: há nyomtasd ki tesa! xDDD pont azt néztem a tegnapi elő bejelin, hogy egyedül Zuzunak van emberi, vállalható arca vakolatnyi smink nélkül, a többi szörnyen lelakott... Greget is közéjük sorolva, persze. ;P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:01:36

@csincsilla72:
azon a törcsis dolgon az én szemem is fennakadt mint egy túladagolt drogosnak :)
olyan mint egy újszülött fecsegő tipegő, minden új neki :)

@oh..my..gosh!:
A pszihiátria falára kéne feltenni Adri hajas képét :))
Vagy a Parlament bejáratára.

Oh my... 2018.11.29. 16:02:08

@szociál: ez benne van ;) de aztán ki tudja, mennyire átrendezett, belakott már belülről egy ilyen sztripper csajszi... :P

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 16:03:59

@szociál:
Adriról. Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának!

Oh my... 2018.11.29. 16:05:29

@szociál: tusé!!!!!!! xDDDDD mondjuk, a naagy dunaparti építményben akadnak hasonló kaliberek bőven... :D

csincsilla72 2018.11.29. 16:06:51

@Nyuszomuszo83: Csokit el köll távolítani.
Csokker eltűnése járna némi pozitívummal. Reni egy darabig bőgni fog, de majd abbahagyja és rájön, Csoki nélkül is van élet és tér a játékhoz. Vivike nem ostoba, hamar leveszi, hogy ide baszósok tényleg nem kellenek, ezért elpártol Ánusztól. Keres magának másféle tattikát, tippem szerint puncsolni fog a Roli-Hunor duónak. Gina arca hatalmas lesz, ami az Erával való konfliktust tovább erősíti. Era vagy észhez tér, vagy lesüllyed a mocsárba és elhullik. Adri Ginu farvizén nyomul, ha nem erőlteti az óbégatást, talán lesz valami használható taktikája is és a nézők sem rühellik ki.
Zsuzsu és Greg kiidegeli egymást. :-)

csincsilla72 2018.11.29. 16:07:45

@oh..my..gosh!: azért mi védhetjük a szüzességét :-)))

Oh my... 2018.11.29. 16:08:19

@Nyuszomuszo83: azé... Renyhe szüzessége igen renyhe lehet már mostanra, hiszen megvan már vagy huszon-páréves a lelkem... ;P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:08:22

@Nyuszomuszo83: @oh..my..gosh!:
Érdekes hogy adriról meg Renyhéről beszélünk közben meg Ginu van kihívva :)
Róla senki sem beszél, ahogy Lacikáról sem :)
Néma leventét már mindenki imádja sztem, nem igaz hogy nincsenek mémek róla :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:11:03

@csincsilla72:

kövi körben Ánuszt vigye ki valaki ha Csoki kihullik vasárnap.
Csoki kiesése kezdőlöket lenne, még az is lehet hogy valamelyik csaj megtépi a másikat és így nem párbajon esik ki, hanem raj csajként (szerinte) .

Oh my... 2018.11.29. 16:12:12

@oh..my..gosh!: a válla is hogy kiment már az első napon egy kis igénybe vételtől.... ;) APROPÓ, ilyen "renyhe" ízületekkel mégis hogy a bánatos cefreszagba' rúdlénykedik, he??

Oh my... 2018.11.29. 16:15:17

@csincsilla72: peeersze.... (ahogy a határainkat is a migrihordáktól...) ;PPP

etikette 2018.11.29. 16:16:47

Jajj annyira szeretnem ha kiesne az uregescsoki! Egy kis hisztis rinyagep es aki azt irta hogy alfahim annak uzenem hogy akkor nem latott meg se alfat se himet mert ez a kis korcs metrosexualis bekepzelt g*ci nem az.

Oh my... 2018.11.29. 16:18:59

@Angora Cardi: jajaja ;) olyan ez is, mint a hostess meg a glam modell.... fedőszakma a tudjuk mire.. ;P

2018.11.29. 16:21:32

Közben Ratyist feljelentette Soma. Ugyanis Ratyis facebook történetekhez betette Soma meleg képeit, meg kurvaanyazott stb... Nem bír leállni...

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 16:21:43

@csincsilla72: EKG!

Amúgy így vizionálom a párbajokat:
Csoki-Gina- Gina visszamegy
Reni- Adri- Reni visszamegy
Vivi-Era- Era vissza
Greg- Zsu- Greg visszamegy
Roli- Ánusz- Roli visszamegy
Gina- Reni -Gina visszamegy
Greg- Hunyor- Hunyor visszamegy
Era- Greg- Era visszamegy
Roli Lacika- Lacika visszamegy

Top 3= Hunor, Era, Lacika

Hunyor megnyeri a VV9-et! Hülyeség?????

2018.11.29. 16:23:28

@Nyuszomuszo83: bennevan a pakliban. Kb énis ilyesmire gondolok.

hereverő heverő 2018.11.29. 16:24:04

@etikette: Ez a hozzászólás nagyon illik az avatarodhoz :))

Lóestét kommentelők. Nem olvasok vissza, nincs hozzá agyam, mára kiszívták mint Cincike a mókuspöcsöt.

2018.11.29. 16:25:20

@etikette: azért valaki eljár kondizgatni, meg osszefirkaltatja a testét, meg ordít mint a fábaszorult még nem lesz sem alfa sem hím

Oh my... 2018.11.29. 16:27:05

@szociál: na ez az. ezért nem adom az appim neki, mert még beszédtéma se.... ;P Lacikafantom viszont vicces, már a puszta bentléte is kibogozhatatlan rejtély; mit keres ott, egyáltalán, hogy kerülhetett be? :D

2018.11.29. 16:28:43

Egyébként tudja esetleg valaki, hogy a gumiszabályok megengedik-e az olyat, mint az Éden Hotelben? Arra gondolok, hogy összeáll két vagy több ember, és megbeszélik, hogy segítik egymást, és a végén valamilyen megbeszélt arányban osztoznak. Éden Kristóf, ádám, Danira gondolok, az elso szeriara. Nyilvan kckazatos de ott ugy tunik, tenyleg baratok lettek, illetve volt gerincuk, pl. Adam ha jol emlekszek kiesett, hogy benttartsa Kristofot.

2018.11.29. 16:31:08

@oh..my..gosh!: Ő olyan, marmint Lacika, mint aki kb nulla végzettséggel, de mindenféle kamu egyéni vállalkozói tapasztalatot önéletrajzba firkantva bekerül egy céghez, mert túljárt a 24 éves “sponzor” által HRsnek pozícionált luvnya eszén , közben meg a nevét is segítséggel tudja leírni.

hereverő heverő 2018.11.29. 16:33:02

@Nyuszomuszo83: Szerintem a Zsuzska elébb meg fogja kapni a kék selyemzsinórt. És aztán majd nézegethetjük, hogy a tükör előtt álldogál és próbálgatja, hogy a legelegánsabb viselni. És Greg nem fogja kihívni, ő szerintem Erát fogja vinni, felszabadítja a Hunyort. Bár szerintem nem fogják megpakolni, a Reni Era Ginu hármas sokkal megosztóbb személyiségek mint a Greg a pánszexuális baromságaival.

etikette 2018.11.29. 16:34:07

@Cleveland55: na ugye mar megint igazam van.828.

Oh my... 2018.11.29. 16:38:08

@etikette: márpedig az! ott bent, abban a közegben, ezek közt az emberkék közt ő az alfa.

na nem mintha ezt mi, innen kintről határozhatnánk meg, ez kizárólag a falka kompetenciája, hogy kiválasszák maguk közül azt, aki körül a többség mozog, és akire a nőstények is előszeretettel rácsimpaszkodnak... a nem bántóan eszes Csokif@szért pedig elég sokan bejelentkeztek, Renyhe, Ginu, Era meg is verekedtek érte, na nem szó szerint (de majdnem).

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:38:25

@Cleveland55:
Még a gatyajat is leperlik erről a csovesrol.
Gombi remélem ez elmegy a tárgyalásra is, ott is lesz fotós, az a lényeg :)) @oh..my..gosh!:
Csoki kiesése olyan horderejű lenne mint az O. J. per :)
Legyen egy szép estém :)
Lacika a villa zsebese senki se veszi észre.

Oh my... 2018.11.29. 16:39:28

@Cleveland55: tökéletes analógia!!!! :DDDDD EKG!

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:41:53

@úgymond olvasó mmkk: dikk, jóvan mááá, még a végén szájba vágol itt engemet tesa! eddig is bjutiful voltam csak most hozzácsaptam egy fémöszt is! meg is dicsértek hogy én milyen kedves fiú vagyok, a főnököm meg röhögött a monitor mögül...

hereverő heverő 2018.11.29. 16:42:03

@szociál: Csak ez olyan zsebes, hogy amikor nem veszed észre, beleveri mások zsebébe és vihog utána.

etikette 2018.11.29. 16:42:18

Fura hogy eddig nem talaltam szeretheto karaktert. Vicces es primitiv es szegyenletes es erdekes es meglepo es szineszkedo van boven igen. De egyiknek sem adnek a kezebe penzt ill hirnevet. Bar meg februarig van ido...ki tudja mi lesz

csincsilla72 2018.11.29. 16:43:10

@oh..my..gosh!: Ezért kell a csokifaszt kipenderíteni :-)
Lássuk, mit lépnek a lemminglányok.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:43:13

kinyitottam az internetet, és azt látom, nem biztos, hogy az nyerte a világháborút, akit eddig a győztesnek gondoltunk (S.Mariska mondta vala). és akkor csodálkozunk, hogy az ápoltak szerint Kolombusz Kristóf volt Amerika első elnöke? :DDD

candyperfumegirl 2018.11.29. 16:44:26

@Cleveland55: szabályba szerintem nem ütközik, de ahogy én tapasztaltam, a VV szerkesztők nem engedik, hogy helyettük valamelyik játékos irányítsa a játékot. És egy ilyen esetben húznának valami olyat, ami megbontja a szövetséget.

2018.11.29. 16:44:29

@etikette: hu basszus... bele sem gondtal, hogy februarig fog tartani. Bele sem kellett volna kezdenem, mert innentol mar nincs visszaut...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:44:34

@Maximista vagyok: :DDDDD nekem ma csak egy "hajjon meg mindenkije, akit szeret" jutott :DDDDD

csincsilla72 2018.11.29. 16:45:13

@etikette: Mert nem is szerethetőek. Annak drukkolunk, hogy az viszonylagosan setétebb essen ki.

2018.11.29. 16:45:36

@úgymond olvasó mmkk: jajj enis most neztem meg a videot...

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:46:07

@úgymond olvasó mmkk: az de kedves, imádom az embereket....ja, mégsem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 16:46:34

@úgymond olvasó mmkk:
Tök hujek ezek, Galileji volt az első amcsi elnök, még ezt se tuggyak. @hereverő heverő:
Szól Gregnek, vagyis elmutogatja hogy verje bele mindenkinek.

etikette 2018.11.29. 16:48:27

@Cleveland55: ugye! Elkepeszto...mi minden lesz meg addig. Lehet hogy egyik masik le is erettsegizik addig, levelezon?

Oh my... 2018.11.29. 16:50:02

@szociál: Csoki kiesése delikát falat lesz, én későbbre tartogatnám, annál nagyobb élmény lesz ;) csakis ezért tartanám bent, na meg azért is, mert ha az agyatlanabbik oldalról még egy általuk erősnek vélt játékos elhullik, teljesen össze fognak zuhanni, és végképp megborul bent az egyensúly, uncsi lesz (MÉG ENNÉL IS UNCSIBB!) a műsor.... jobb ha marad még. Ginu kiesésével viszont csak a cigiskanapén kuporgó, semmibe meredő semmit a játékhoz nem adók száma csökken majd eggyel, ami a műsorral csak jót tehet. PuhosPuának persze jobban örülnék, ha menne, vagy Greg is nyugodtan elhúzhatna már - na ő az egyik legnagyobb csalódás nekem -, de most nem rajtuk van a zöld kendő, sajna...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 16:50:46

@Maximista vagyok: pedig én csak annyit mondtam neki, hogy ameddig nem értesíti Budapest 6. kerületében az illetékeseket, hogy ő beleszerelmesedett valakibe, és ideköltözött, addig nem tudom átkérni az iratanyagát. mi lett volna, ha még azt is mondom, hogy nem látok el Budapest 6. kerületébe? :D

@szociál: még szerencse, hogy te iJen okos vagyOL

Angora Cardi 2018.11.29. 16:54:19

@oh..my..gosh!: jaja meg Adri beköltözős pua orditozos énje most meg kushad

Oh my... 2018.11.29. 16:55:30

@csincsilla72: tőlem..... de ez eléggé kiszámítható,; össze fognak zuhanni, őrjöngenek kicsit (amit már láttunk, uncsiii!), majd keresnek másik gazdatestet maguknak, mert önálló létezésre nem alkalmasak, típusos paraziták.

etikette 2018.11.29. 16:56:27

Bocsi de lemaradtam. Mi van a vv somaval? Neki is megvolt a pumped? Vagy anusz? Vagy mindannyian egymasnak? Ilyen korbevonatba?

Oh my... 2018.11.29. 16:56:40

@Angora Cardi: kamu volt az is, jah, ahogy mondtad a rudasra is... ekg ;)

Maximista vagyok 2018.11.29. 16:58:55

Olyat amúgy nem lehet hogy egyszerre essen ki a buflák fejű melegpornós meg a kurvája? Nézni is rossz őket, úgy szorongatják egymást mintha bárki is el akarná őket lopni.

Angora Cardi 2018.11.29. 16:59:45

@oh..my..gosh!: védencem
Várom a kibontakozást.

2018.11.29. 16:59:48

@etikette: Pumped haverja Soma. Soma haverja Ánusz. Ánuszt megdugta Pumped a melegvideokban.

2018.11.29. 17:01:10

@Maximista vagyok: Én egyékbént, akik kimondjak, hogy “jajj miert vagyok itt” meg ki akarok menni, azonnal kizarnam. Kuldenek be helyette ujat.

2018.11.29. 17:02:08

@Angora Cardi: ő csak magát kényeztette videon. Legalabbis ennyi a nyilvanos. De lenyegeben egy brancs...

Angora Cardi 2018.11.29. 17:02:40

@hereverő heverő: áhhá
Tájékozatlan vagyok :DDD

etikette 2018.11.29. 17:03:27

@Cleveland55: es hogy jon a kepbe a pojaca egysejtu radics? Kifogasolja hogy ot nem vettek be?

Angora Cardi 2018.11.29. 17:03:57

@Cleveland55: pénz az úr, régen mi mekiben sütöttük a hambit

Oh my... 2018.11.29. 17:04:34

@úgymond olvasó mmkk: neeeem, nem csodálkozunk... xDDDDDDDD en azóta nem csodálkozom semmin, ami odabent történik, amióta a legelején, az első kvízjátékon el kellett magyarázni Renyhének, hogy mi az, hogy magánhangzó meg mássalhangzó, mert fingja nem volt róla, és ezért nem bírta megválaszolni azt a rettentőmód fifikás kérdést, hogy kinek a keresztneve kezdődik magánhangzóval.... xDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 17:07:03

@Maximista vagyok: de amúgy nem fognak rajtam az átkok, mert kiszedtem egy illetékesből, mit kell visszaszólni, hogy hatástalanodjanak :DDDDD

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 17:07:20

@hereverő heverő: ez csak első blikkre fabrikált fikció, messze még a vége, ki tudja ki fogja kinek a sarkon álló felmenőjét emlegetni vérre akarom mondani kendőre menően!

Maximista vagyok 2018.11.29. 17:08:22

@etikette: szerintem ő lehetett az aktus közben az operatőr, de az sincs kizárva, hogy ő volt a felszopó

Oh my... 2018.11.29. 17:12:16

@Maximista vagyok: petíciót neki tesa, írom is alá azonnal!!! ;) broáf mkk! és ugyanez az Era-Hunci kettős, de a Csoki-Renyhe duó ugyanúgy; és nem, nem vagyok irigy rájuk, csak ezt kéretik otthon csinálni, műsorban ez k..vvva nézhetetlen, semmilyen, uncsiiiii!!!! (tudom, ezt már sokadszorra írom, de micsinájjak, ha egyszer ilyen most ez a vv..? :P)

hereverő heverő 2018.11.29. 17:13:54

@Maximista vagyok: Az arca megvan hozzá, meg a nagy pofája is.

csincsilla72 2018.11.29. 17:14:14

@oh..my..gosh!: Látod, ezért kell e faszt kitenni a műsorból, máris megkavarodnak és kénytelenek új taktika után nézni :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 17:16:28

@oh..my..gosh!: dehogynem, irigy kutya vagy, dicsak!

hereverő heverő 2018.11.29. 17:20:24

Fijúk Lányok figyelem, most elmegyek haza a francba, betolom a vacsorám és bőrt húzok a szemeimre. Esti műszaknak külön üdvözletem, már olyan régen találkoztam Mókicával Cimilivel és a többiekkel - de engem ma beszippantott a sztahanovizmus és elegem van.

Sziasztok, szép estét

Oh my... 2018.11.29. 17:22:04

@szociál: dehogyis O1G volt az, mindenki tudja, Csák Norisz is tudja (aki türk-hun származású), ezért is autóztatta meg a minap a magasságos g*** sajat kezűleg, miközben olyan folyékonyan lökte az inglist neki ahogyam csak egy usa-exelnök képes... xDD

Oh my... 2018.11.29. 17:24:59

@úgymond olvasó mmkk: jó, bevallom, ácsingózok az üreges csokif*szra, mkk (neeeeem!!!!!) :DDDDDDD

Oh my... 2018.11.29. 17:29:25

@csincsilla72: na nehogymá minden setét kiessen a ghe..bbe, merakkor min fogunk röhögni, tee? mmkk kell a kontrasztanyag! ;)))

Oh my... 2018.11.29. 17:41:20

@candyperfumegirl: vv9 előtt leadták a teljes első évadot - amit bevallom, nosztalgiából végignéztem -, és abban ez konkrétan felmerült, mert Majkáék is ebben gondolkodtak (az első triumvirátus, hehe), és ott élő adásban fejtegette nekik a Stohl, hogy ez szigorúan tilos, mert a játék tisztaságát veszélyeztetné, na meg az akkoriban állandóan hangoztatott szlogen is ez, hogy "csak egy maradhat", etc, etc... szerintem ez nem változhatott azóta sem.

Maximista vagyok 2018.11.29. 17:53:09

Olyan jó idő van, hogy kimegyek a palára meló után úszni egyet. Viszont sietnem kell, mert ilyen időben nehéz árnyékos helyet találni.

csincsilla72 2018.11.29. 17:53:58

@oh..my..gosh!: Márpedig én arra szavazok, hogy kiessenek a geccibe. Majd keletkeznek új setétek, amiatt egy percig ne aggódj :-)
Minden egyes párbaj után változnak a viszonyok, ez természetes. Van mozgás a két oldal között is, plusz vannak akiken mindenféle hozzáadott érték (setét vagy világos) nélkül is tudunk röhögni.
Lsd Zsuzsu.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:07:50

@oh..my..gosh!:

A baromállat a TEK-es csapatot maszk nélkül mutatta be a kameráknak, még azt is hogy hol van a kiképző tábor, annyira sötét szegény mint Trump.
Beköltözhetne OV a villába.

@csincsilla72:
Innentől lesz szép ha kiesik Csokito.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:11:07

@szociál: de áram, melegvíz, és étel nélkül költözzön be

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:11:56

@úgymond olvasó mmkk:

vagy kapjon meg mindent, de ne költözzön ki.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:12:49

@szociál: annyica szociJálisan érzékeny vagy ma is :))))))

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:13:46

@szociál: nem csak OV-t raknám be a vellába, hozzácsapnék egy nejmárt is, azt bent lehet fetrengeni...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:14:56

@Maximista vagyok: két dudás.. akarom mondani kiváló fodbalista egy csárdában?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:17:19

@úgymond olvasó mmkk:

empáticás vagyok :)

@Maximista vagyok:

rugdoshatják együtt a bőrt.
De tőlem az egész ManCity és PSG is bevonulhatna együtt zuhanyozni :)

2018.11.29. 18:21:03

Trump legalabb atesett kotelezoen nemzetbizt. atvilagitason ill. elmeorvosi vizsgalaton. Ez a tudjukkirol viszont egyaltalan nem mondhato el...

2018.11.29. 18:22:28

@szociál: én inkább nejmar fejét rugdosnam egyutt valakivel..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:24:37

@szociál: telepáciával töltöttél magadba empáticát

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:24:44

@úgymond olvasó mmkk: a felcsúti maradona meg a foci :D menni nem tud az a balfasz... de ne aprózzuk el, menjen be az ország gázszerelöje is. első tematikus hét neve az lenne hogy ne hazudj, akinek mégis sikerül villamosszék.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:25:07

@Cleveland55: ne már, miért akarod rugdosni a kis népművészeti cserépedénykét? :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:25:27

@Cleveland55:

a tudjukki kap bogyókat, szereti rágcsálni, attól olyan véreresek a szemei szotyizás közben mikor nézi a puskásaka....izé tenisz meccset :)

ennyi pénzt kidobni arra a bohócra, az csak bömbizni tud a pályán.

2018.11.29. 18:26:28

@úgymond olvasó mmkk: mindig is ruhelltem a focistakat. Mindegyiket. De amikor valaki ilyet lemuvel, mint pl. Neymar a Vbn... Tudnék Damu Rolandtól idézni egy kozismert mondatot...

2018.11.29. 18:27:05

@szociál: kihagytad a kobranyelvmozgast

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:27:46

@Cleveland55: nem rossz kölök a Neymar, pl nem dobálja kaviccsal a repülőket

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:27:56

@úgymond olvasó mmkk:

igen úgy ahogy mondod, fullra vagyok töltvel.

@Maximista vagyok:

miért bántod ? hithű keresztény, még templomba is jár.
igaz utálja a pápát mert beszólt neki :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:29:14

@Maximista vagyok: dehogynem tud menni. ez a mi... ööööööö.. szerencsénk!

@Cleveland55: Neymar egy hisztis picsa, nála csak cöröhét rosszabb

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:29:48

@Cleveland55:

zseb, nyelv, könyék, nyakkendő, nyelv, könyék, begombol, kigombol... :)

2018.11.29. 18:29:49

@Maximista vagyok: hat bazmeg, ez hatalmas otlet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:32:01

@úgymond olvasó mmkk:

huzzon el a ceu innen, sok hüje metroszexuális romkocsmás, itt esztergálni kell barátaim, nem piálni !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:33:17

@szociál: már megint nem tuCC írni, az metroszekszuJális, te tudatlan!

2018.11.29. 18:35:04

@úgymond olvasó mmkk: én egyik focistat sem nezem semmibe sem, meg kb egyik elsportolot sem. Ilyen meg olyan karlenditessel x labtartassal ennyi meg annyi meteren tud valamit. Bravo. A foci is, egy kitalalt valtozo szabalyrendszerben 22 metroszex kerget egy 20 centis bordarabot, fetrengenek, majdmeghanak, hirtelen meggyogyulnak, egy meccsen annyit futnak mint egy 14 eves ifi valami valagpuszta felső futószakosztályában. Ha fizetnek erte valami havi atlagot meg elfogadom, de ezek az osszegek. Angolul nem tud megtanulni egyiksem basszus. Aranylabda átadón spanyolul vernyakolnak ezek az analfabéták... Viccek... Nekem Ronaldo nem annyira gáz mint Neymar, mert kibaszott sokat jokekonykodik, ês nem az Unicef nevében mint a bolhagyerek

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:36:00

Lesz ma győzi? Ha nem, felrántom magam!

2018.11.29. 18:36:50

@szociál: jaja. minek eza sok okoskodo. Egyik rokonom szerint is én, mint cégtulajdonos, aki a megrendeleseket, adminisztraciot, beszerzest stb vegzi nem is dolgozok, csak dolgoztatom a melosaimat, mikozben meresztem a seggem :) fújjj diplomások, lehányom magam a tükörbne.

2018.11.29. 18:38:59

@Maximista vagyok: remélem lesz, nehogy éhen haljon, kell szerencsétlennek is a meló..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:40:50

@Cleveland55:

heti 200.000 eurós fizetés mellett képesek úgy eladni a meccseket mint ha éhenkórászok lennének, rohadJÉK meg az összes.

@úgymond olvasó mmkk:
rohadt életbe mindig rosszul írom.

@Maximista vagyok:
Győzit várom a legjobban, remegek már jujj de izgi lesz

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:41:00

@Cleveland55: Blaha Lujzák, Bajor Gizik, Gór Nagy Máriák gyülekezete :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:44:02

@Cleveland55: én nem vagyok cégtulajdonos, csak egy százhuszadik senki ügyintéző, de rólam is azt mondják, hogy nem csinálok semmit, csak kávézgatok (nem iszom kávét), lejárok óránként kétszer cigizni (nem cigizek), meg néha nagy kegyesen pötyögök valamit a számítógépbe. mindezt az ő adójukból, amiből a diplomámat is szereztem :D

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:44:09

A szerkesztők figyelmébe ajánlanám, -igen én!- hogy van még ennél lejjebb. Ha lehet akkor a BV-t győzi full meztelenül vezesse szaros seggel. Az úgy feltenné azt a bizonyos pontot...

2018.11.29. 18:45:41

@szociál: jaja. Meg nekem az még az undorito, mikor ezek a hulyegyerekek osszetorik a ferrarikat (nem tankoljak meg a lambot a lánchidon, sicc) Annyira nem tudják értékelni, és helyén kezelni ezt a sok pénzt. Az én ideális világomban az árufeltöltővel kereshetne nagyon max egyszinten egy focista. Szerintem az normális, mint pl az észtek él. A hentes munka után beál játszani stb... De hogy valakiknek 20 even meresztul azert fizetnek, hogy futkarozzank , vagy usszanak stb vicc. Amikor volt alegutobbi olimpia, akkor jegyeztem meg, hogy pl. A műugrás minden 6 év es gyerek álma. Ez még hobbinak is kevés. Ugrálni egész nap a vízbe, kb mint egy aquaparki nap a csaladdal. Nemhogy kitomni oket sok tiz, meg szazmilliokkal...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:46:42

@szociál: mit tuCC akkor, mondd mán meg, hadd jegyzeteljem fel a füzetembe (de lassan diktáld, mer' nem vagyok gyorsíró)

2018.11.29. 18:47:36

@Maximista vagyok: A szaros segg megvan neki szerintem... Akarhanyszor latom(nyáron) tobbszor minden evben a keletinel, mindig izzad mint a ló...

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:48:02

@úgymond olvasó mmkk: nincs is füzeted te retek. amid van azt is mellőlem loptad ki a dzsakuzziban!

2018.11.29. 18:50:27

@úgymond olvasó mmkk: Nekem is az majd ‘egesz familia falusi suttyó, még a proli szintet vagy a paraszt jelzot sem üti meg... Az ő szemükben akkor dolgoznék, ha disznót vágnék, szenet bányásznék, vagy betonoznék...

2018.11.29. 18:51:13

Mobilrol vagyok bocsi, es kurvanagyok az ujjaim...

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:52:04

Azt áruljátok el nekem hogy a gecibe lehet megmondani az őszintét?!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 18:55:01

@Cleveland55: azt szoktam erre mondani, hogy dolgozzanak csak helyettem nyugodtan, hadd lehessen még egy diplomám az értékes adóforintjaikból. kifejezetten várom, hogy az orruk alá dörgölhessem :DDD

@Maximista vagyok: cserebere fogadom, többet vissza nem adom. megmondom őszintén.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 18:55:55

@Cleveland55:

Egyedül Dzsudzsék éri meg a pénzét és Böde, ők csak a mezeladásból megvehetnék egész Dubajt, és még nem fociztak.
Ha látod őket játszani az maga a költészet, teltházas stadionok , telt arcú szotyit ropogtató fociszerető kiskölkök, vip páholyban Kimdzsongunok, mit akarunk még ??????
Jessztudéj!

Maximista vagyok 2018.11.29. 18:59:01

@hereverő heverő: dikk, az egy magyar-olasz vb döntő!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:05:27

soma ma vajon bedarálja anikót?

WICKEDWITCH 2018.11.29. 19:06:13

Sziasztok! :)
@Nyuszomuszo83: nagyon büszke vagyok rád, nyusziboszi, egyem a faszodat! :))) (még az előző poszthoz)

Hát, én is dilemmában vagyok, mert a két delikvens nálam langyos középmezőny, időnkénti lecsúszásokkal a mocsárba. Csoki egy hisztis óvodás kislány, aki nem hiszem, hogy sok újat tudna mutatni, úgyhogy ha most kellene dönteni, őt küldeném haza, de Ginunál meg nem tetszik, amerre most megy Adrival. Na, mindegy, vasárnapig még meglátjuk.

Dauda András 2018.11.29. 19:06:25

"...fasz és ánusz..."
megalol

2018.11.29. 19:06:25

@szociál: @úgymond olvasó mmkk: Mikjót nevettem azon amit erről a két suttyó kis köcsögről írtál..

2018.11.29. 19:07:26

*kurvajót akarom mondani...

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 19:22:16

@WICKEDWITCH: Dikkkk, köszi Boszi és EKG! Stabil a still tezsvirem!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:27:57

fos9es milyen idegbeteg vandál

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 19:42:00

@Maximista vagyok: az kérlek olyan mint a muszáj vagyok én meg kénytelen vagyok hányni attól aki ezt a kifejezést használja!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:42:27

@OriginalBlackMamba: nagyon. de Soma is. két hülye egy pár :D

2018.11.29. 19:43:57

Jóóóó Rhhheeeggggelit !

Most néztem vissza a tegnapit. A posztcsival együtt tökéletes volt az élmény ! :)
Azért megtekintés közben ismét többször támadt szekunder szégyenérzetem.

Era kereplőjében rosszul vannak összerakva a fogaskerekek, vagy mííí ??? Egy árva büdös szavát nem értem...

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 19:47:45

@úgymond olvasó mmkk: na most ebben az üvöltésben a fos9es is benne volt. Milyen régi sérelem lehetett

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 19:52:20

nevem Bea, fejem sukár
férjem a Győzi, nem futár.
gyümölcsalmafa
lila-rózsaszín alpaka.

Gia 2018.11.29. 20:02:39

Rájöttem,hogy nem eshet ki a hétvégén Csoki,mer' akkkó a jövő héten nem lesz a bentieknek csoki mikulásuk.... ☹

Angora Cardi 2018.11.29. 20:05:00

Ooooooooooooh she's a little runaway

Angora Cardi 2018.11.29. 20:06:52

@úgymond olvasó mmkk: végtelenítetve hallgatom eme eposzt már zsong a fejem ahogy vinnyog Bon Jovi :DDDD

2018.11.29. 20:07:32

@Gia: valószínűleg az emberiség nagyobb hányada nem hánykolódna álmatlanul, ha ez mégis bekövetkezne (Csoki kiesése) :)))))))))

Angora Cardi 2018.11.29. 20:09:09

@úgymond olvasó mmkk: Daddy's girl learned fast, all the things she couldn't say :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:11:20

@Angora Cardi: ooooooooooooo she's a little runaway :D

Angora Cardi 2018.11.29. 20:12:08

@úgymond olvasó mmkk: yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2018.11.29. 20:20:44

mit hallgattok csajok ? :))))

Angora Cardi 2018.11.29. 20:28:10

@úgymond olvasó mmkk: ezt kénytelen vagyok metállal gyógyítani :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:31:41

@Angora Cardi: igeeeeeen! and the rain will kill us all

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:35:03

@Angora Cardi: oda latin kell, nem tudnak a luvnyák másra tekeregni kora délelőtt :D

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:36:34

De jó, hogy kimaradtam O.V., és a magyar stadionprogram szidásából...,Mindenki jobban járt!

2018.11.29. 20:37:29

@Angora Cardi: ezt a Zasszony, csak úgy hívja "a Himnusz" :))))
nekem is nagy kedvencem !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:38:24

@Udvariatlanbolond: dehogy szidtuk, ugyan már, mit láttál? :))

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:43:05

@úgymond olvasó mmkk: Csak visszaolvastam néhány sort! Ponty elég vót!
Neymarról tudod, CR7-et többnek gondolom,,,

2018.11.29. 20:44:21

@Angora Cardi: a vicc, hogy a megismerkedésünk előtt kizárólag, popzenét hallgatott...
Jómagam az anyatejjel szívtam magamba, a Uriah Heep-et, Dire Straits-t, Deep Purple-t... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 20:45:49

@Udvariatlanbolond: rosszul vagyok tőle, nem tehetek róla :D oké, hogy jótékonykodik, meg minden, de nem tudom.. valahogy mégse..

Angora Cardi 2018.11.29. 20:48:33

@mentoros lecsó: Én is inkább populáris zenéket hallgattam régebben, de felnő az ember lánya a feladathoz :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.29. 20:50:23

@úgymond olvasó mmkk: Egy köcsög elismerem, de a világ egyik legjobb focistájának tartom,,nézd meg a Reált azóta...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:01:31

@mentoros lecsó: Ez nagyon tetszik! (A guano kevésbé anno agyon játszották őket) De a magyar nagyon jó zene :D

2018.11.29. 21:07:30

@Angora Cardi: örülök hogy tetszik ! :))))
Annyira jók, hogy a doom metal őshazájában, Finnországban, díjat is nyertek egy fesztiválon...
nem mai motorosok, kb. '92-óta tépik szét az emberek agyát
Full albumokat is találsz tőlük jó minőségben feltöltve !

Angora Cardi 2018.11.29. 21:09:50

@mentoros lecsó: Mindenképp tanulmányozom, köszi a tippet :))))))

2018.11.29. 21:13:30

@Angora Cardi: még lógok neked a bill típusával... de csak sorozatszámot találtam rajtuk + a gyártó nevét (Trust)
Hétvégén szétborítom vmelyiket és akkor meglesz a termék NEVE is. Bocsi, de nem ma vásároltam őket...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:15:43

@mentoros lecsó: Nem gond, nem sürgős :D majd ahogy idődbe belefér :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:17:37

@Angora Cardi: let's explore tududududududu lets's explore tududududududu let's explore

2018.11.29. 21:19:17

@Angora Cardi: ok, köszönöm, ari vagy !

Mára visszavonulót fújok ! Hajrá Hogyvolt !

Lecsó balra el...

Angora Cardi 2018.11.29. 21:24:02

@mentoros lecsó: jó éjt
@úgymond olvasó mmkk: ne húzz vissza a fertőbe :DDDDDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 21:27:45

@úgymond olvasó mmkk: mielőtt kattintottam arra gondoltam, remélem nem EZ az együttes, ezzel ki lehet kergetni a világból :DDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 21:32:09

@úgymond olvasó mmkk: tudom, sírok is :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 21:33:10

Jó estét Mindenkinek, üdv leendőm! Látom volt Lecsó mester is, danolásztatok is. Én még mindig a 80-90-es évek diszkóslágereit szeretem a legjobban, de mindenevő vagyok! :)
Kiváncsi vagyok mi lesz ma az akolban! Zsu biztos kiakad mert azt hitte ő kapja a billogot.
Amúgy lemaradtam, mi ez a Somás dolog, az is játszott seggbekukit???

Angora Cardi 2018.11.29. 21:36:00

@úgymond olvasó mmkk: már jobb is :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:38:35

@Angora Cardi: ez ment a fejemben délután, nem tudom, honnan jutott eszembe
www.youtube.com/watch?v=9sTQ0QdkN3Q

Angora Cardi 2018.11.29. 21:41:53

@Nyuszomuszo83: Hallgass metált, megnyugtat :DD

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 21:45:58

@Angora Cardi: hú Nyusz, kihagyom, engem bazira nem, ingább idegbe tesz! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:49:07

@Angora Cardi: @Nyuszomuszo83: engem a tuctuc hoz idegbe. basshunter anno rendszeresen karbantartotta a vérnyomásom, a lakótársaim imádták, én meg a párnámra borulva zokogtam :D

Angora Cardi 2018.11.29. 21:50:41

@hereverő heverő: Ez a beszéd :DDDDD Már be is állítottam a lejátszandók közé, eleje nagyon jóóóó.

Angora Cardi 2018.11.29. 21:51:07

@úgymond olvasó mmkk: jah azoktól engem is ver a víz...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:53:18

@Angora Cardi: ösztönző jelleggel is bevetették, mikor azt akarták, hogy én mosogassak. köcsögök :D

tvbuzi 2018.11.29. 21:53:25

Tennap nem láttam. Reméllem ma duplán élvezek.

Angora Cardi 2018.11.29. 21:55:18

@tvbuzi: keress egy alá való hasat hogy időben elmehess rá :D

Angora Cardi 2018.11.29. 21:55:55

@úgymond olvasó mmkk: Én lehet hogy verekedni is tudnék a hatása alatt :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 21:56:59

@Angora Cardi: többször közel voltam a tömeggyilkosság rendezéséhez, de mindhárman túlélték :D

tvbuzi 2018.11.29. 22:01:29

Változtassa a hóhér

Mók_Ica 2018.11.29. 22:01:51

sziasztok :))) ideértem :)))
pornóbajusz suttog ma nekünk..... illeg-billeg, gesztikulál.... pfffff

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 22:02:02

Péter miért akar mindig megijeszteni???

Mók_Ica 2018.11.29. 22:03:05

lacika a riportba' és beszél.... :))))))

hogy kell lovagiasan táncolni???? höhöhöhöhö

Mók_Ica 2018.11.29. 22:03:57

@OriginalBlackMamba: nem inkább ő fél???

ginu haza akar menni??? mifasztörtént?? óóóóó

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:04:58

@Mók_Ica: varázsol
majd a kezével is fog

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:05:11

@úgymond olvasó mmkk: az én szomszédom sonic empire-t hallgatott, én szeretem de egy idő után kezdtem besokallani tőle. Ha vki nem ismeri:

youtu.be/IY5Ejus6kgc

Ginu amortizála magát, egyértelműen haza fog menni!

tvbuzi 2018.11.29. 22:05:23

Hunor megint megmondta a tutit

Mók_Ica 2018.11.29. 22:06:54

@Ay Mama, Que paso: hmmm... rám nincs hatással.... :)))

@Nyuszomuszo83: vissza kéne szavazni....

Oh my... 2018.11.29. 22:07:33

nna, fel akarja adni..... van még kérdés?

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:08:11

@Mók_Ica: nem is az a lényeg, hanem, hogy "olyanok legyünk, amilyenek vagyunk"

Oh my... 2018.11.29. 22:08:24

@tvbuzi: a kedvenceeeeem!!!! ;))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:08:50

Betegeknek miért nem küldenek gyógyszert? Ginu beteg.

Mók_Ica 2018.11.29. 22:09:10

@Ay Mama, Que paso: mmkk :))) természetesen csakis őszintén

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:10:12

@oh..my..gosh!: Mondjuk ha kicsinálnak vkit, és beteg is, nem sok kedve van maradni.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:10:22

@tvbuzi: ugye, hogy ugye, én is szerettem mindig is, de akkor végtelenítettben sok volt. Mostanság jó hallgatni megint.
Ginunak lehet jobb lenne ha hazamenni. A sirós picsogós vonalat nem szeretem, tudták mire vállalkoznak senki nem állt ott kalasnyikovval hogy most márpedig bemész a vellába!

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:11:30

Adri feje megint felkeléskor megér egy misét! Rá nem érvényes, az az aki szép at reggel is szép...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:12:26

Adri készíti a hajas tojásrántottát. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:13:07

@Nyuszomuszo83: két olyan ember fog párbajozni akik haza akartak menni a párbaj hetén
szóval mi csak nyerhetünk

Cimili 2018.11.29. 22:13:44

tegnap csokker kihívott valakit?

tvbuzi 2018.11.29. 22:15:32

Adri megmondta Laszikáról a tutit

Cimili 2018.11.29. 22:15:41

@ibsen: @tvbuzi: köszi!! az a rossz, h ezen héten már nem ismétlik délutánonként. :(

ibsen 2018.11.29. 22:16:11

@tvbuzi: Adri sem sokkal jobb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:16:21

Petáknak IKEAs festhető párnahuzatból van az inge? :)

tvbuzi 2018.11.29. 22:16:29

Faszt hadonászol állandóan Petya

Oh my... 2018.11.29. 22:16:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: ki csinálja ki? úgy látom, elvan a csapatával, és még az ádáz főellensége is mintha igyekezett volna lelket verni bele...

gyógyszert pedig mindig adnak nekik a riportban, ez tudható az előző szériákból... ne csinaljatok már mártírt belőle, ha menni akar, húzzon haza mielőbb.

Mók_Ica 2018.11.29. 22:17:13

óóóóó greg "utánozza" crisztofelt :))))) mingyá bevallja a fingorászást :)))

Cimili 2018.11.29. 22:17:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: tökre olyan, mintha óvodai egyenruci lenne.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:18:46

@úgymond olvasó mmkk: Nem csodálkoznék :DDD

Na mi a szitu amíg fogat mosok mindenki gyónni megy?

Mók_Ica 2018.11.29. 22:19:09

reni extázisba esett a pad láttám.... pórterikói csávó ejtette rabul a szívecskéjét..... asszem renike is meghülyült

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:19:11

Szürreális mint egy Fellini film :)))))))

Cimili 2018.11.29. 22:19:19

ginu unalmas, de a csokit se bírom túlságosan. kár volt szavaznom.

tvbuzi 2018.11.29. 22:19:24

Csoki fél nap csak magát nézi a tükörben

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:19:28

@oh..my..gosh!: Jóvanna, nem kell megenni. :)
Csoki is menni akar. Akkor menjen mind a kettő? :) Vagy amelyik hamarabb akart? :)

Ego0123 2018.11.29. 22:19:36

- portói,... ricói..., puertó ricói vagy így

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:19:37

Naaa megint fohászkodni kell. Valamelyik szériában vmelyik hülye fordítva térdelt rá! De nem emlékszemli! Greg bocsánatot kér Zsu bántása miatt. Csoki megint táncol, Renyhe is gyón! Beszélni meg nem tud!

Mók_Ica 2018.11.29. 22:19:48

zsu sem látott még ilyen padot.....

Todd Chavez 2018.11.29. 22:19:51

Zsuzsu hogy gyón :’D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:20:02

Zsu a térdeplőre támaszkodik?

Oh my... 2018.11.29. 22:21:12

ezt a gyóntatószékes xarságot is elengedhetnék már végre a szerkik, annyira gáz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:21:13

Úgy látom, az új szponzorpilla nem a legstabilabb cucc, Era jobb szeme folyton leveti magáról. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:21:19

@Nyuszomuszo83: crisztofel.... a fingorászást gyónta meg :)))

greg a menyasszony, zsu a vőlegény..... és csoki még mindig májkeldzsekszont nyom.... türürü

Cimili 2018.11.29. 22:22:18

csoki hibátlan, nincs bűne. :DDDDDDDDDDDDDDD

OriginalBlackMamba 2018.11.29. 22:22:32

Csokinak herpesz van a szája szélén????

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:22:56

@Cimili: óvodai egyenruci. :)
Csak rajta kívül senkinem vette meg a zanyukája. :D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:22:58

CsÓki bent maradós gyanús.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:23:32

Lacika a reklám után megnyeri a vv-t

Oh my... 2018.11.29. 22:23:45

@Ego0123: "porerte... proerte... poere...pooerto rikói.." xDDDD

Angora Cardi 2018.11.29. 22:23:46

Figyelem reklám után Lacika produkálni fog.

Cimili 2018.11.29. 22:24:11

@Angora Cardi: ja, valamivel szórakoztatóbb, mint a ginu.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:24:58

@szociál: jó volt a vágás, nekem tetszett

Oh my... 2018.11.29. 22:25:22

@Angora Cardi: Csóki.. xDDD úgy mint Róli? ;))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:25:56

@Angora Cardi:
Meg rendezni se lehetett volna ennyire durván, mint a bolondok :)
@Ay Mama, Que paso:
:)))
Lesz Lacika tánc :))))

tvbuzi 2018.11.29. 22:26:15

Orosz Gyuri gyenge poénjától nem jön meg a kedvem a sóderhez

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:26:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: megtalálták a posta által nem kézbesitett csomagokat, aztán odaadták a lemmingeknek! :D
@Mók_Ica: tééényleg az volt a retardált, aki a fingást vallotta be, abból a szériából azt a részt láttam, akkor még nem romboltam ezzel az agyam!

tvbuzi 2018.11.29. 22:27:19

A Vodkafon reklámokat bírom

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:27:35

@Angora Cardi: megemeli a lábát. ;)
Gyűlnek a pillanatai. :D

Oh my... 2018.11.29. 22:28:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: tőlem mehet mindkettő :P de hallottad Hunyorékat, Ginu három naponta menni akar, szerintem hadd menjen! ;)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:28:44

@tvbuzi: Neked sem? Nekem sem. Molnár Andi, azt se tudom ki az... vagy lit csinál?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:29:10

@Nyuszomuszo83: ragasztó nem volt a csomagban? :D
De ha szponzor, a fiúknak miért nem kell? :D
Megnézném őket pillásítva. :D

Oh my... 2018.11.29. 22:29:44

@Ego0123: jáájjjj, epikuuuuss! xDDDDDD

Cimili 2018.11.29. 22:30:06

@tvbuzi: te figyeled a reklámokat? én csak a csoki reklámoknál nézek oda. :))

Angora Cardi 2018.11.29. 22:31:37

@Cimili: Már nem is bánnám, ginu annyira hisztizik menjen haza erre senki sem kíváncsi.

tvbuzi 2018.11.29. 22:31:39

@Cimili: nem merek átkapcsolni! Még véletlenül lemaradok Peti hadonászásáról

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:32:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: de csak ilyen lemállós! Jobban járnának a csirizzel vagy a pálmatex-el!

Angora Cardi 2018.11.29. 22:32:12

@szociál: Lassan elkezdjük élvezni a műsort :D

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:33:15

Bajusz balra jobbra himbálja magát, a háttér is mozog, igy lehet epilepsziás rohamot kiváltani

csincsilla72 2018.11.29. 22:33:21

Bakker, hülye albérletekkel vagyok elfoglalva, erre lemaradok :-)

Menjen haza mindkettő, azt lehet kérni?

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:33:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: a fiuknak hosszú a pillájuk baccák meg, csak nekünk ilyen rövid! :(

tvbuzi 2018.11.29. 22:33:46

Kérem szépen a konténert...! Hajamat begumiztam

Mók_Ica 2018.11.29. 22:34:12

ritka, mint a pegazus fehér holló.....

csincsilla72 2018.11.29. 22:34:20

Reni mennyire le van pusztulva, hihetetlen

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:34:26

@Angora Cardi:
Rammstein zene alá, kurvara nem vágom miért

tvbuzi 2018.11.29. 22:34:46

Az unikornis a szarvával lő bazmeg

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:34:56

Kontéééner! Sugárba hányok! Hajam én is felfogtam macugliba! :D

Oh my... 2018.11.29. 22:35:02

fél percig is eltartott, míg leesett, mit is akart a Petya Bajusz mondani.... *forró fürdő jógáért*..... vaddafaaakkk?

mindenévfoglalt 2018.11.29. 22:35:24

Vajon tudja Reni, hogy pegazusok nem ritkák, mint a fehér holló, hanem szimplán nem léteznek?

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:35:44

Pegazusból unikornis lett, ami leginkább Malacka és egy sellő szerelemgyerekének néz ki

Angora Cardi 2018.11.29. 22:35:57

@szociál: Épp kis Rammsteinre vágytam már a Slipknot után levezetésnek :DDDDDD

Mók_Ica 2018.11.29. 22:36:51

@tvbuzi: te egy rutinos konténer használó vagy :))) gyere

Dr.Zé 2018.11.29. 22:36:59

Haza ne menjél már fekete vumen , rád szavaztam!

Cimili 2018.11.29. 22:37:08

önérzetes mókus:D

Mók_Ica 2018.11.29. 22:38:07

@mindenévfoglalt: ámde sellőfarkuk van :)))

@Nyuszomuszo83: jer nyuszi, tvbuzi már itt van :)))

Oh my... 2018.11.29. 22:38:36

@Angora Cardi: jah, kezdünk ráérezni (szintre süppedni;)) beletelt vagy három-négy hétbe... vagy több is már?

Angora Cardi 2018.11.29. 22:38:41

Összes lány olyan mértékben le van lakva pár hét után, szégyen.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:38:59

Ezek ritka rondák smink nélkül basszus, mint a lefosott kilométerkő! Azt a hétszencségit. 30+-san smink nélkül nem nézek ki igy mint ezek és nem érték meg még a 30-at se, Vivi még a 20-at sem. Most olyan mint egy párizsi kurtizán!

Mók_Ica 2018.11.29. 22:39:24

szerki zsótinak bejön reni.... mindig őket hozzák ki nyertesnek :)))) így lett jÓguk dzsakuzni :))))

Angora Cardi 2018.11.29. 22:39:34

Ja hogy petike ezt a wellnesst nem tudta rendesen felkonferálni? forró fürdő mi?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 22:39:48

@Angora Cardi:
Érted miért nem valami barokkos zene :)

Cimili 2018.11.29. 22:39:54

pp nem tudja mi az az ombrés

Oh my... 2018.11.29. 22:40:14

@mindenévfoglalt: lehet, túl sok gyorskölcsönös reklámot nézett.. :D

Angora Cardi 2018.11.29. 22:40:36

@oh..my..gosh!: mai a 26. az öfi címéből kiindulva, megkésett suttogás a szélben..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:40:37

Petivel ismét kibasztak a stylistok, milyen elbaszott női ümmögöt adtak rá?

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:40:54

vajon Reni rap szövegeit hol lehet hallani?olvasni?

Angora Cardi 2018.11.29. 22:41:30

Laci alkoss te vagy a művész!

2018.11.29. 22:42:02

Adjanak nekik alkoholt, lécci. Ez így ovi.

Ánusz oly látványosan unja, hogy már nekem fáj.

Szerintem essen ki a négus.

Köszöntem, ma rövid voltam, jojcakát!

tvbuzi 2018.11.29. 22:42:23

Zsuzsunak az a fej :DDD

Angora Cardi 2018.11.29. 22:42:26

@szociál: Mert ma a rocker hangmérnök van beosztva :DDDD lehet olvas minket :DD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:42:30

@oh..my..gosh!: De akkor se egyél meg. ;)
Hozom a sárkányaimat. ;)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:43:30

nekem ez jutott eszembe....
Dies irae, dies illa, Solvet saeclum
in favilla, Teste David cum Sibilla.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:43:44

jéjjj lacika rappelt :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:44:03

@Mók_Ica: nem adok puszit hányás után, de képzeld el! :D
Istenem gregorian ének... ezt eredetiben sem bírom!
@Angora Cardi: Lacika rappel Nyusz, nyitottad a fülikéd???

Oh my... 2018.11.29. 22:44:13

@Nyuszomuszo83: Zsuzsu néz ki a legelfogadhatóbban, meg a fekete karikáival együtt is...

Angora Cardi 2018.11.29. 22:44:14

@Ay Mama, Que paso: de sponsor műszempilla az van :D

mézescsók 2018.11.29. 22:46:19

Nem kifejezetten ilyen gregórián énekekre gondoltam.
Szóval óvatosan kedves kommtársak a kívánságokkal, mert még teljesülnek.

Angora Cardi 2018.11.29. 22:46:21

@szociál: nah team lacika-e vagy már?

Oh my... 2018.11.29. 22:46:25

ez a hülye Csoki egyszer stroke-ot kap itt... xDD

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:46:26

@szociál: egyértelmű
innen egyenes az út a döntőbe, nem kérdés

2018.11.29. 22:46:40

Nem érdekel ki esik kima párbajon, essen már ki Era is... Elmondhatatlanul idegesítő

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:46:59

Csoki érve ott föl meg, hogy a Ginu csapatban van rapper, hát a Reni nem ezzel dicsekedett, hogy rapszövegeket ír? Akkor hol az előny/hátrány?

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:47:33

@Angora Cardi: megcsillogtatta hatalmas tudását!

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:48:29

Vivi nem csak sokoldalú, sokszínű hanem jól felkészült is

Oh my... 2018.11.29. 22:48:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: jeeejj, bírom a sárkányokat!!!! ezek olyan egyfejűek? ;)))

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 22:48:59

@Mók_Ica: Ja, emlékszen, nekem is beugrott, még valamelyik korai évadban volt , valami VV M betős srác volt, olyan koraősz

Mók_Ica 2018.11.29. 22:49:52

vivike menjen haza.....
eskü, nem értem sokszor miről beszélnek.....

Lynette21 2018.11.29. 22:49:55

Most ebbol a beszelgetesbol latszik, hogy milyen kislany Vivien.

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:51:01

egyébként félidőnél jelentik majd be, hogy Krisztián a hosszútávfekvés Guinness rekordjára megy

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:51:33

@oh..my..gosh!: az Süsü Bodrogi bácsi hangján, ezek Süsühöz képest sehol nincsenek! Őt imádtam!

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:51:55

@Mók_Ica: Vivike maradjon
Krisztián holnap adja fel, amúgy is unja

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 22:52:42

a tegnapi előzetesből volt a Reni-Vivi vita?
elhogyvoltoztam volna?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:53:09

@Nyuszomuszo83: napláne. Sok pasinak van pofája hosszú és sötét pillákkal születni, mi meg kemény pénzeket fizetünk érte. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 22:53:45

@Schlomo Goldberg: ez egy igazi gregorian.... mi tanultuk a suliban anno.... csak az első versszakot
www.youtube.com/watch?v=O8hSLgYJr3k

tvbuzi 2018.11.29. 22:53:46

Petya alvás közben is brékel?

Mók_Ica 2018.11.29. 22:54:52

@Ay Mama, Que paso: kéred vivit? :))) én neked adom :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:54:55

Milyen szépen fogalmazza meg Vivi annak a szerkentyűnek az alkatrészét: fasz alakú rész. És ebből Csoki egyből ráismert. :)

agimano 2018.11.29. 22:55:37

@Ay Mama, Que paso: szerintem nem volt, de en sem figyeltem mindig.

nem tud valaki linket egy parbaj szavazashoz? szokott itt mindig lenni, amibol eleg jol le lehet menri az eroviszonyokat.

Oh my... 2018.11.29. 22:57:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nemtom, ez a vv-s csajszifelhozatal tényleg jó reklámhordozó a Lash & Lashes-nek? annyira lepukkantak..... ;P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 22:58:12

@Ay Mama, Que paso: Reni mondta, hogy azt ír. Lacika előadásában hallottunk egy szaunás förmedvényt, meg a kisfilmjét. Én elhiszem akárkinek. :)
Csak ez nem lehet egy előadásban mérvadó, hogy kik vannak a csapatban, mert nem tudhatja, kinek a munkája van benne. Sztem

Oh my... 2018.11.29. 22:59:05

@szociál: őt küldenem én is, sofort!!l idegesítően uncsi már..

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 22:59:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: az egyik kollégámnak nem csak hosszú a szempillája, hanem seprűs is, mintha 3 sorban lenne. Többször jeleztem utálom érte! Azt mondta a csaja is! :D
@Angora Cardi: Nyusz lehet, de az ő rutinjával jobbat kellett volna rittyenteni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:00:48

@oh..my..gosh!: Egyfejűek. És hatalmasok. :) És húst esznek csak. Akár szakadó húst. ;) És csak rám hallgatnak. :)

Oh my... 2018.11.29. 23:01:19

@Nyuszomuszo83: őt én is, mmkk!!! rajta nőttem fel, mondhatni.. :)

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:02:09

Estét! Basszunk oda az igénytelenségnek, hajrá te bohóc!!!

Schlomo Goldberg 2018.11.29. 23:02:24

@Mók_Ica: nekünk megtanulni nem kellett, csak meghallgatni lemezjátszóról, nem akarták megkockáztatni hogy énekeljünk

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:02:25

@oh..my..gosh!: Sztem maradhattak volna a szponzorszemüveg és szponzorköntös témakörben. :)
Még a titokzokni is elmegy, habár Csoki lábán olyan, mintha kinőtte volna. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:02:30

@agimano: @Csakazértis én vagyok a királynő: pedig vártam, mert a két kedvenc karakterem

@szociál: bizony, de ha emelni kell valami nehezet akkor még jól jöhet
de kb ennyi

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:03:30

@szociál: teCCenek a kommentjeid isch, tesa

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:03:42

Győzinek már megint ki a faszom csinálta meg a "haját"?

Oh my... 2018.11.29. 23:03:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: sztem is; és az UGG replikák, azok semmik? ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:03:57

Kaptak egy órát, amikor nem beszélgettek csúnyán. :)
Hmmmm. Milyen ismerős ötlet. Mintha már olvastam volna. Itt. :)

tvbuzi 2018.11.29. 23:04:12

Győző, megtanulhatnál magyarul ha ennyire tetszik.

Angora Cardi 2018.11.29. 23:04:25

@Nyuszomuszo83: vakok közt félszemű :D pontyó volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:04:39

@oh..my..gosh!: Én kérek elnézést. :)
De nekem az teCCik. :) Bocsikah. :)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:04:40

@Schlomo Goldberg: mi énekeltük is..... :)))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: szponzor sapi.... :)))

hozé ármándó a magyar jókai mór....... mivan??????????????????

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:04:41

@oh..my..gosh!: Én is, én is! :)

Naaa perverz nyomorék van! Szentfazéknak beállitva! Hogy szakadna rá egy tonna szar! Mekkora cserpákja van és nem lett lemattitva a feje a sminkben!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:05:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: mi csináljuk a műsort, a gond az hogy ingyé...

Oh my... 2018.11.29. 23:05:28

NA VÉGREEE!!!!! Káromkodás OFF vaaaan! ;DDDDD

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:05:45

Amúgy a ló fejű ponty az egy unikornis akart lenni?

agimano 2018.11.29. 23:06:23

@oh..my..gosh!: en is arra gondoltam, hogy ha komolyan vennek magukat, akkor be kellene kuldeniuk szakembereket, akik izlesesen felrakjak a villalakoknak a szempillakat, mert undoritoan neznek ki. Mondjuk ugyanez a bunny akarmilyen hajvitaminnal, undoritoak ezek a muhajak. Mondjuk ugy is lehet venni, hogy az az uzenet, hogy ha nem akarsz ilyen gusztustalanul kinezni, akkor hasznald a mi termekeinket.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:06:56

@Mók_Ica: Jókai forog a sírjában mint a ringlispiel!
@Angora Cardi: ááám legyen! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: igen fel lett dobva, biza!

Mók_Ica 2018.11.29. 23:07:08

greg gyónását többször vették..... tiszta kandi kamerás jelenet.....

Mók_Ica 2018.11.29. 23:08:04

@Maximista vagyok: sellő farokkal.... szép egy címer állat, ugye??? :)))))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:08:26

ha a szerkik olvasnak, akkor konyorgom, csinaljanak egy olyan osszefoglalot, ahol nem uvoltenek a lemmingek egymassal, mint a sakal. eskuszom, megneznem az elejetol a vegeig. becsszavamra!
koszipuszi

Mók_Ica 2018.11.29. 23:08:48

@Nyuszomuszo83: és örül, hogy ezt nem érhette meg....

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:09:00

@Maximista vagyok: én mondtam, innen lopják az ötleteket, csak nem értem miért kreatív szerkesztők, ezek kreatívtalanok!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:09:35

@Mók_Ica: nem hittem a szemeimnek :D annyira szar lett hogy már jó!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:10:19

Na! Mátét bekapcsolják Szalkáról. Engem nem...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:10:42

@szociál: lehetne egy nap. De sajnos nem férnek el mind a nyugiban. :)
Minden csúnya szóért mínusz egy szál cigi. Na, az bünti lenne. Egy óra az vicc.

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:11:48

@Nyuszomuszo83: mondom, innen ingyé van...kurva nagy pénzt kaszálhatna a HV közössége. De hogy aktuál legyek ez semmike :D

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:12:11

Győző fejére rábasztak egy partvisfejet, ez lett a haja! Hogy nem csapták agyon a nyéllel nem értem!

Sírok! Légy jó mindhalálig, Jókai Mór!

FELADOM, NEM BÍROM!

Oh my... 2018.11.29. 23:12:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát nekem is, azért hiányoltam a felsorolásodból, tesa! ;)

(nekem is van, imádom; tökkényelmes, meleg, az ember csak úgy mezitláb beleugrik - persze nem utcára, de mondjuk, szemetet kivinni, postát behozni... tökéletes, nem lehet megunni;))

Mók_Ica 2018.11.29. 23:12:47

@Maximista vagyok: ne telefonálj győzinek..... kiég az agyad.....

légy jó mindhalálig, jókaitól??? ööööööö...... győzi engem nem szórakoztat.... büntet..... komolyan, ki engedi őt képernyőre????

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:12:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: győzinél próbálok bekerülni. lenne mit megvitatni :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:12:49

@Nyuszomuszo83: már hogyne lennének kreatívok. Hát megtalálták a módját az ötletszerzésnek. :) Ennél költséghatékonyabbat nem találsz. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:13:47

@Maximista vagyok: a héten pont én is boncoltam ezt! Ingyen dolgozunk nekik! De sebaj! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:14:31

@Maximista vagyok: konteo: ha tenyleg olvassak a szerkik, es tobbszor probalkozol ugyanarrol a szamrol, kilogikazhatjak, hogy te vagy. olvastak a kommentjeidet, direkt nem engednek be.
szivesen.
ez meg ingyer volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:14:53

Szinte látom Ánusz gondolatait, miközben Vivi vall neki: nabazdmeg, mit mondjak, ugrik mindjárt a parittya.

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:15:14

Jóvan, igorjuk már át ezt a szart. Basznak,stb. Sivatagi kutyát nem érdekli...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:15:45

@Maximista vagyok: mondd nekik, hogy én vagyok. ;) Zavard össze őket. :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:16:14

nem vagyok benne biztos, hogy ez időrendben így történt, ahogy láttam

Oh my... 2018.11.29. 23:16:15

@Nyuszomuszo83: most őszintén, osvizsótitól varhattunk mást..?

bocsánat, megtöröm a káromkodásmentes órát, de besokalltam most: ezeket az Ánuszékat el lehetne takarítani a pi**ába??!

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:16:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: igaz!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:16:38

@úgymond olvasó mmkk: akkor meg gyáva kutyák ;) én csak egy senki vagyok aki szeretné felkérdezni a cigánybárót :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:17:57

@Maximista vagyok: es most, mivel leirtam ezt a konteot, meg kell, hogy cafoljanak, ezert be fogsz kerulni. tadamm.

agimano 2018.11.29. 23:17:58

most azt mondta Krisztián, hogy ha azt mondaná, hogy neki a Vivi tetszik, és nem a barátnője, akkor azzal magát gyengítené? nem figyeltem teljesen

tvbuzi 2018.11.29. 23:18:18

@úgymond olvasó mmkk: egy csomó agyhalott hívogatja Győzőt ugyanarról a számról sztem

Ay Mama, Que paso 2018.11.29. 23:19:48

@Maximista vagyok: Rolié a talp
köszönsz majd úgy,hogy Egyem ki az életed?
csak hogy tudjuk, jó az ilyennel tisztában lenni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:20:05

@tvbuzi: azt mondod, nem jo a konteom, hat a kardomba dolok menten :(( annyit gondolkodtam rajta pedig! oll dej, oll najt, jesztudej :((

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:20:09

Csudásan guszta volt Ánusz köpködése! A konténer tele lett a mai öfi+belevalóval!
Zsut kiengedték az OPI-ból tanulmányi kirándulásra!

Mók_Ica 2018.11.29. 23:20:24

@Ay Mama, Que paso: hát bennem is felvetődött a kérdés, hogy ánusz és csoki beszélgetése vivi és ánusz ágyjelenete előtt volt vagy utána? a bemutatott sorrend elég furának tűnt.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:21:18

@oh..my..gosh!: Bevallom, nekem kettő csizmi van, mind utánzat, mind jó meleg és olyan jó benne elcsoszogni az oviig. :)

Oh my... 2018.11.29. 23:21:39

@Maximista vagyok: Ánusznál nincs idiótább balf@sz ott bent: egyszer már kiesett mellőle rekordgyorsasággal egy nő ugyanezért, ebből nem esett le neki, hogy nem vevők a nézők a parittya-kontentre, meg a nyígásra a kinti nője miatt?

agimano 2018.11.29. 23:22:18

haha a betelefonalo, a baratomat reszegen a farkammal megcsapkodtam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:22:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem nincsen, bakancsos lany vagyok. azert az oribari karkotot nem kered emiatt vissza, ugye? :)))))

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:23:09

A boszorkány égetés egy járvány....

Mók_Ica 2018.11.29. 23:23:28

a humorhoz intelligencia kell..... nos, mindkettő hiányzik győzőből.....

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:25:54

@oh..my..gosh!: Így van. De hogy a faszba nem került eddig senkinek sem a célkeresztjébe? Egy undorító féreg a pali. Alig várom hogy kapjon egy kendőcskét :)

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:25:56

@úgymond olvasó mmkk: én magassarkús, hosszúszárú csizmás, bokacsizmás, vagy szörmés bakancs ha csúszik! Uggra nem vágynék, túl alacsony a talpa! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:25:57

@Mók_Ica: sztem a sorrend hótmindegy, Ánusz csak azon kattogott, hogy jusson neki parittya, ingyér, és Vivi tudja, hogy ki T várja a nője és őt választja, de ezért csak épp annyira sértődjön be, hogy estére kisértődjön. Szoval az érzelmi szálat félretéve akar csak parittyázgatni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:27:54

@úgymond olvasó mmkk: megtarthatod. ;)
Van bakancsom is. :) Még bokacsizmám, meg hosszú csizmám, meg nőcis csizmám, meg...... :)

Oh my... 2018.11.29. 23:27:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó, nekem is több van, ilyen színű, olyan színű, hosszabb, rövidebb szárú... valamiért nemtok ellenállni nekik (férj ki is van tőle, ő persze mindet egyformanak látja;)) eredeti meg nem is kéne, szegény kis állatkák bőrét nehogymár miattam nyúzzák le. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 23:28:15

@Nyuszomuszo83: ezek közül csak egy sima, lapos bokacsizmám van (a magassarkút érthető okokból hanyagolom, hosszúszárú csizmát meg még nem találtam, ami tetszik, de majd egyszer)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:28:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudja mi a rosszabb, hogy vivi gyengíti, vagy hogy nem kap parittyát..... f@z feláll, ész megáll..... győzött a parittya ismét.... ánusz nem tanul :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:30:29

@Mók_Ica: mert a vér nem lehet egyszerre két helyen. ;)

Mók_Ica 2018.11.29. 23:30:49

@Maximista vagyok: legalább van "mondanivalója" :)))))))))))))))

agimano 2018.11.29. 23:31:55

Remelem, hogy Krisztiant kiszavazzak a gheccibe, mihelyst lesz ra alkalom, a baratnoje helyeben meg offolnam.

Oh my... 2018.11.29. 23:32:35

@Maximista vagyok: ugyehogy? iszonygusztustalan a gyerek, főleg amikor így cuppog, mint most a bv-ben, a hideg futkos a hátamon... ultrataszító a pocok fejével, meg úgy enbloc, az egész.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:34:43

@úgymond olvasó mmkk: Megértelek a magassarkú végett, én meg ugy pont az ellentéte. Amúgy én a szárával szenvedek ha nem gumis nem jön fel, de most találtam egy tökéleteset,ami azonnal feljött, aztán egy cipésszel találkozram aki kérdésemre elmondta 8 cm-ig tud szárat bővíteni. :D Holnap megyek újabb csizmát vadászni és nem érdekel ha nem jön fel a cipzár teljesen!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:36:09

@oh..my..gosh!: Ő az egyik olyan benti elmebeteg akit rohadt könnyű lenne kirakni/kikészíteni. Egy nulla a gyerek, ráadásul robban ha sarokba szorítod, ez win win szituáció lenne, de bent hülyék.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:42:08

@Nyuszomuszo83: nekem jöhet a magassarkú, de csak ha egyedül vagyok. :)
Még néha bő a csizma szára. :) Kéne egy kis vádli. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:43:27

@Maximista vagyok: de valamiért erősnek és alfának hiszik. És mennyire tévesen.
Ha utolsó pasi lenne a földön, akkor se piszkálnám meg, még bottal se.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:45:13

Amúgy Vivi milyen jól rámutatott, hogy mi az a téma, amit nem tud majd Csoki és Ginu egymás ellen felhasználni: az erkölcs. :)

Oh my... 2018.11.29. 23:45:44

@Mók_Ica: mer azzal a pár kósza agysejtjével a Maslow piramis legalján bóklászik ide-oda, képtelen kikeveredni a puszta lét- és fajfenntartás bűvköréből, megoldhatatlan feladat neki szintet lépni...

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:46:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: lesz majd ebből nagy pofáraesés, szerintem bárkivel megy ki a legnagyobb aránnyal fog kiesni.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:48:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: adok vádlit, cicit, feneket szívesen! :D
Én azért már óvatos vagyok, csizma 75-8,5 cm sarok, szandál max 9,5 cm, de az platformos. Volt egy lábfej szalag szakadásom. Elötte a 12 cm-esben még futni és biciklizni is tudtam.

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:49:15

@oh..my..gosh!: Ha van rá időd :D figyeld meg az arcát bizonyos szituációknál, teljesen vakon van, próbál bootolni de nem megy, vannak helyzetek amit nem tud feldolgozni, legyen az akár egy zokni felhúzása.

Oh my... 2018.11.29. 23:52:07

@Maximista vagyok: persze, mert az alfájukhoz csapódott függeléknek, ezért nem merik betámadni, azt hiszik, erős ő is; na meg simulékony is... döglik a vackán egész nap, a nőstényét szorongatva (tényleg, mint egy ősember) nem áll bele senkibe, így nincs miért jeleket dobniuk rá...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:55:43

@Nyuszomuszo83: vádli, cici jöhet (utóbbit ne sajnáld ;) ). Fenék van, köszi, ha nagyobb lenne, többet kéne fussak. :)

Magas sarok ritka nálam, max csizma, esetleg egy cipő. Szokatlan és nem sűrűn van rá alkalom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.29. 23:57:11

@Maximista vagyok: ezt csinálta Vivi vallomása közben. Aztán annyi leesett neki, hogy Vivi elhallgatott és választ vár, ezért elkezdett smárolni.

Nyuszomuszo83 2018.11.29. 23:59:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: mindből tudok átdobni, nem vagyok én irigy! Popsiból is lenne mit, bár az kerek, így akkora bajom nincs vele! :D

Megpróbálok alukálni, ha már lehet holnap ameddig akarok! :)
Jó éjt Mindenkinek! Holnap jövök shopping után!

Maximista vagyok 2018.11.29. 23:59:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: pontosan! de téged nem is lehet megvezetni, van 3 (2) sárkányod :D

Oh my... 2018.11.30. 00:02:05

@Nyuszomuszo83: óó, sortárs, pacsi! én éppen csak megúsztam a szalagszakadást, nagyon kevésen múlott, és pont egy addig biztonságosnak gondolt platformos szandiban.... persze kicsi gyerkőcökkel... na azóta bakancsos-sportcipis lány vagyok inkább én is, csinosban csakis szigorúan, ha valami olyan event van, ahová feltétlenül ez kell, és nincsenek velem a kis terelgetnivalók.. ;))

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 00:11:23

@oh..my..gosh!: 2006. 11.29. Hegyesorrú, 11,5 cmes sarkú magassarkú csizma, yeah, jubileum! Bulika, kiöntött bor a metlakin, megcsúsztam, éreztem, hogy reccsent, majd bepisiltem, nem estem el, de addigra elég pálinkát ittam, nem éreztem túl erősnek a fájdalmat, végig táncoltam az éccakát. Hajnali négykor a pasim próbálta leoperálni, választhattam vagy levágja a csizmát vagy rántja. Rántást választottam. Szétszakadt a lábfejem kisujj és középső ujj közt a röntgen szerint. Két éve kezdtem újra a magassarkút mert hiányzott és előtte nyáron saroksüllyefést kaptam a lapos szanditól! Ennyike! Üdv a klubban sorstárs!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 00:30:44

@Nyuszomuszo83: jesszus. Nekem csak egy csontot faragtak le a bokámból, meg volt egy térdszalaghúzódásom. De 3 gyerek mellett a lapos sarkú a célszerűbb, munkahely is kölkök közt, így igazán nagy alkalom a magassarkú. :) Olyankor nem is iszom úgy, mint bakancsban, gyorsabban forog a föld. :)

Elpályáztam, jóéjt. :)

Oh my... 2018.11.30. 01:57:10

@Nyuszomuszo83: uhh nyussz, ez nagyon durva...... nem csodálom, hogy napra pontosan emlékszel rá,, sokkoló élmény lehetett...

Oh my... 2018.11.30. 02:01:01

én is alvósba fordulok lassan, csak annyit még, hogy valaki említette a Tesztbeszédet a Spektrum Home-on, amit én is szoktam nézni, és épp most láttam a kövi adás promóját, amiben SIXX IS VENDÉG LESZ!!!!!! ;)

Proctor Ingram 2018.11.30. 04:39:53

Technikai okok miatt nem tudtam hozzaszolni sajnos, igy utolag hadd fejezzem ki oromomet, hogy megszabadultunk Radicstol...az elso pillanattol kezdve hanyigerem volt tole, nem gondoltam, hogy ezt az utalatot meg lehet fokozni, de a bantalmazott nokrol szolo monologjaval sikerult neki. Azutan tenyleg ugy dontottem, hogy barmennyire szeretem amugy nezni az agyhalottakat, ha ez az ember kepernyon marad en sajnos befejezem ezt a szeriat. Hatalmas piros pont a szavazoknak, hogy nem hagytak, hogy ez folytatodjon, ha meg az rtl alakitotta igy engem az sem erdekel, lenyeg, hogy ez a fortelmes gusztustalankodas meg lett allitva, es csak 2 hetet pazaroltak el a szorakozasombol.
Nekem azota az uj foellensegem Vivien lett, nem is szeretnem ezt kivesezni, egyszeruen elviselhetetlen, biztam benne, hogy egybol Radics utan kuldik.
Ez a Csoki magara pakoltatja a jeleket szituacio szornyen unalmas es erdektelen...nagyon utaltam Ginut, de jot tett neki, hogy nem 0-24 Csoki faszan porog az agya, most sem kedvelem, inkabb kozombos, meg neha kicsit sajnalom mar...szerintem egyebkent statisztika ide vagy oda, Csokinak ez a terve be fog valni es o fog visszajonni. Fiuk kozul neki van egy kis humorerzeke, lehet azert rajta nevetni, bar ezektol a hisztiktol falnak megyek. En azert szavazok Ginura, mert nem akarom, hogy Vivien oruljon, hogy bejott a tervuk, egyebkent hidegen hagy, melyik megy vissza. Hozzateszem en arrol teljesen lemaradtam, hogy ezek egyaltalan hogy utaltak meg egymast? Nekem az utolso kep az, hogy kurtak egyet, utana meg hirtelen osellensegek lettek. Szerintem Ginu sokkal gusztustalanabb volt meg a kurasuk elott, aztan lehet, csak azota nem annyira vagjak be amiket csinal vagy mond...
Hunor meg mindig nem beszel sokat, de azert ha megszolal az altalaban jol sikerul :) amikor a ket csaj megprobalta felpiszkalni az udvaron, ami eleg szanalmas volt szerintem, zsenialisan reagalt :) egyik kedvenc beszelgetesem ebbol a szeriabol.
Csajok kozul meg mindig Renit es Zsuzsut preferalom, bar Zsuzsu erezhetoen kezd nagyon durvan elmenni, neha mar nekem sem vicces, inkabb para :( orulok, hogy Reni rament Vivienre, jo lenne egy Reni-Vivien parbaj...apropo, en arrol is lemaradtam, hogy hogy lett Vivien ilyen joba Eraval?
Fiuk kozul Krisztian kezd egyre jobban zavarni, eddig leszartam, de egyre tobbet mutatjak sajnos es szerintem iszonyuan szanalmas az ember, ugyhogy ha megvalosul, amit megbeszeltek, hogy Csoki visszajon es utana rarakjak Krisztianra aki kiviszi az isten tudja kit, en azt se bannam...

cudarka670 2018.11.30. 05:34:49

Jó reggelt! Nekem mindenképp, nézem vissza az adást!

cudarka670 2018.11.30. 05:43:33

@Proctor Ingram: a Csoki Ginu aktus után Ginu megbánta, hogy megcsalta a barátját, még ha azzal megbeszélték előre, hogy a játékba azt csinál, amit akar, és Csokinak meg bántotta a buszkeségét, hogy nincs több digi-dugi.... Ezt nekem is megírták itt, mert ez a megbánásos dolog BV-be volt....
Vivit én se csípem, nem hiszem, hogy olyan jóba lennének Erával, gondolom mióta Renikével összeveszett, néha beszélgetnek...
Amúgy Vivi összezavart, hogy a kvízben (őskoros) majdnem mindenre tudta a választ...

cudarka670 2018.11.30. 05:55:01

Adri megkérdőjelezi, hogy mit keres ott Lacika? Micsoda??? Hát savazzuk má ki a ghecibe, hát mit gondol??? Bántja a VV sztárját???

Magentax 2018.11.30. 07:22:17

Sziasztok!
Hááát, ez a gyónás "játék" merő szánalom kategória volt. Renit szívlapáttal vágtam volna pofán, ahogy tette magát az udvaron térdepelve, de Zsu is hozta a szokásos formáját.
Engem Csokker magamutogatása és egyre nagyobb arca hihetetlenül irritál. Ginut sem bírom különösebben, de inkább ő maradna. Csokkeren én már nem bírok röhögni, csak felidegesít az ostoba pofája, a ripacskodása, a kiszólások a nézők felé. Brrrrrr....

Magentax 2018.11.30. 07:29:02

Én nyilván nagyon buta vagyok, de nem értem Csooker tattikáját. Ha mindenáron meg akart Ginutól szabadulni, miért nem a - számára - biztosabb megoldást választotta és miért nem arra kérte a többieket, hogy Ginura tegyék a jeleket? Ginu bárkivel megy ki, 50%-os eséllyel kint marad.
Ez most is így van, csak épp Csokker alatt is rezeg a léc. Remélem, ki is esik, ha már ilyen ostoba volt, már ezért is megérdemelné, meg amiatt, hogy legalább akkora már az arca, mint Radicsé volt.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 08:10:53

Jó reggelt! Annak ellenére, hogy most néztem meg a tegnapit, noha friss az élmény, szinte semmi nem maradt meg. Egy epizód biztos, mert még mindig ezen émelygek. Csoki és Renye polkaszerű vonaglása a reneszánsz muzsikára. Ha emlékeim nem csalnak, ifjonc koromban az egyik barátnőm fejlövése volt a táncház . Sorra pipáltam ki morgolódva az összes lehetőséget a barokktól, a görögig, addig-addig, amíg nem éreztem úgy magam, mint Marla Singer a prosztatarák rehabon. És tőle a helyénvaló idézet: "A koton a nemzedékünk üvegcipellője. Ha egy idegennel találkozol felveszed,egyet táncolsz benne, azután eldobod...A gumit, úgy értem...nem az idegent." No, de cigivel a kezükben????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 08:12:07

Balzsamos jó reggelt, és coccolionos jó étvágyat mindenkinek.

Proctor Ingram 2018.11.30. 08:16:35

@cudarka670: o igy mar ertem :D koszi, BVt egyaltalan nem nezem, pedig erdekelnenek ezek az extra tartalmak, de nekem az a musor mar tul sok...viszont ez igy nem er, hogy ott mutatjak az osszefuggeseket :( Vivien tudta a valaszokat, de elvileg kiraktak nekik jegyzeteket, amiket el kellett volna olvasni es megjegyezni. Ugy tunik o komolyan vette es elolvasta, nyerni akart. Azt mondjuk nem ertem, hogy a tobbiek miert nem tudtak elolvasni, pl Hunortol ott sokkal tobbet vartam, legalabb az eloembert el kellett volna tudni olvasni helyesen :) persze Vivien es Era annyira nem nagy baratnok gondolom, de ahhoz kepest, hogy egy hete meg teptek egymast, most Vivien vedte meg a pothajat peldaul. Azt hittem itt is lemaradtam valamirol.
Amugy az csak nekem tunt fel, hogy az osszefoglalo vegen, amikor bejatszanak a kovetkezo reszbol egy kicsit, azt neha le se adjak a kovetkezo musorban? Peldaul most vartam egy nagy Reni-vivien uvoltozest, es nem volt benne :( vagy ezeket is neha a BV-ben adjak le?

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 08:24:32

@Nyuszomuszo83: Jaj kisszívem átérzem a fájdalmat! Alig egy hónapja emeltem le kifeszített karral( persze a gyengébbel) a kocsi tetejéről egy igen masszív bringát. A súlya gyakorlatilag visszatörte a kezem, amíg (ha mán reneszánsz hét van)úgy szakadt el benne az izom, mint Tinódi Lantos húrja. Nekem volt már ilyen olyan törésem, de ennyire keményen hasító fájdalmat még nem éreztem. Szégyenszemre (meglett férfi létemre), konkrétan le kellet feküdnöm a parkolóba, mert az ájulás környékezett...vert a víz, hasmanés promt, meg a szédítő kín.
Tudom, hogy micsoda pokoli gyötrelem....

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 08:31:23

@Proctor Ingram: Funkcionális analfabéták!!! Hiszen többszöri nekifutás ellenére sem tudták értelmezni a mondatot, de csak erőltették! Nem tűnt fel az odavizionált ékezet???? Meg, hogy abban az esetben, talán külön kellene írni a két szót???

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 08:35:31

@szociál: És viszont! Mi a véleményezés, az első számú Lacika-rajongótól? Most, hogy a gólem előlépett a Reneszánsz emberré?!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 08:43:02

szabadlabon vagyok, dikk! joreggelt

Magentax 2018.11.30. 08:44:39

Most néztem vissza a BV-t. Csokker szájának jobb, alsó részén valami fehér trutyi látható.
Csak nem herpeszt kapott Reni micsodájától?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 08:44:51

@Nyuszomuszo83: nekem ia volt mar bokaszalag szakadasom, meg terdszalag is, igazan tehetseges vagyok a labaim leamortizalasaban :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 08:50:39

Jó reggelt Mindenkinek! @Csakazértis én vagyok a királynő: @oh..my..gosh!: Köszönöm Csajszikák!! Volt itt már minden mint a búcsúban. Bokaszalag szakadások tömkelege, eltört kislábujj...Mindenkivel együtt érzek. A nyáron süket nyuszi, kétoldali hallójárat gyulladással, 35 fokban 38-as lázzal, szájzárral... Én mindenkit sajnálok akinek baja van!
@Udvariatlanbolond: Én egyetlenem, jesszusom! Sajnálom! És még ápolni sem tudtam lelked! De már itt vagyok! Remélem meggyógyultál azóta!
Vella! Uncsi,uncsi,uncsi... ez a hét egy raklap szar. A retek szopja föl Csokit! Ginu haza is akar menni. Meglátásom, hogy fog is... Ennyike!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 08:52:13

@úgymond olvasó mmkk: Sorstárs! Tudod, gyík a gyíknak testvére! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:02:10

@Nyuszomuszo83: @Udvariatlanbolond:

:O
Nekem egyszer a kislábujjam tört el és kaptam egy járógipszet térdig bakker, 80-as évek.
Hóban úgy topogtam piálni a többiekkel.
Egyszer ledöglöttem a panelekről, akkoriban építették a panel házakat és fektetve ott voltak, mi meg ugráltuznk rajta, végéből vasak lógtak ki, én meg a belsócombommal egyenesen beleröpültem, kb egy tenyérnyi luk volt a combonon, kilátszottak az inak, nem paráztam be, felfutottam a 4-re és anyám majdnem elájult mikor látta, nem csodálom.
Hívtunk mentőt, de már eléggé ájuldoztam, akkor kezdtem parázni.
Még a jódra emlékszem ami a sebbe bele került műtétnél, ordítottam mint a sakál, kisded voltam :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 09:02:41

@Nyuszomuszo83: basszus, ne mar, te en vagyok? :DDDD (a nyar kozepen ketoldali hallojarat gyulladas)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:03:31

@úgymond olvasó mmkk:

mert mindig a magassarkúban billegtek ?
miért nem jó a mamusz ?
nem csúszik, és biztonságos bástya

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 09:04:45

@szociál: egyik alkalommal sem magassarkú volt rajtam. a bokaszalagomnál sportcipő, a térdszalagomnál meg tornacipő :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:06:19

@Udvariatlanbolond:

Tetszett az előadás, a tartalom és a stílus is értékelhető volt számomra, a tánc mozdulatok, jó igaz egy volt az is nagyon Dzsekós volt.
10 azaz, 10 azaz 10 pontra értékelem Lacika produkcióját.
Majka úgy is lepontozza 4-re.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:07:48

@úgymond olvasó mmkk:

nem kéne terepfutóversenyen indulni tesa
aszfalt, egyenletes, értjük ? :P

hereverő heverő 2018.11.30. 09:09:47

@úgymond olvasó mmkk: És @Nyuszomuszo83: és @Csakazértis én vagyok a királynő:

Nekem combnyaktötés egy biciklis esés után. Azóta félek a Hős utca mellett elmenni, mert a tezsvírek kiszagolják bennem a sok fímet. Én nyertem?

hereverő heverő 2018.11.30. 09:10:58

@úgymond olvasó mmkk: Na jó, veled minimum egál, a térGYed nem semmi.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 09:13:37

@hereverő heverő: nyertél :) Azóta mindenki drágámnak szólít? ;)

hereverő heverő 2018.11.30. 09:13:52

@Udvariatlanbolond: Nekem bal vállizmom szakadt el, amikor kiemeltem a helyéről egy két méter magas hűtőt. Én bementem a kisszobába és 15 percig feküdtem a szőnyegen, folytak a könnyeim. Azóta nem tudom összeérinteni a karjaimat a hátam mögött, pedig addig frankón ment minden megerőltetés nélkül.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 09:14:16

@úgymond olvasó mmkk: ezért nem merek terepen futni pl., meg tűsarkúban inni. :)

hereverő heverő 2018.11.30. 09:17:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha ezen málna, rakatnék a másik lábamba is titániumot (NEM). De egyáltalán nem szólítanak drágámnak :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 09:19:22

@Magentax: mert ostoba. Mert még mindig azt hiszik, azért vannak ők bent, mert ez valamilyen kiváltság és van bármi beleszólásuk az egészbe. Nem értik, hogy bazári majmok csupán és a nézők (vagy szerkik) döntenek.

Már csak ezért is jobb lenne, ha Ginu menne vissza. Nem rá kell szavazni, hanem Csoki ellen, mint Radicsnál.

hereverő heverő 2018.11.30. 09:20:10

Na és hogy a @mentoros lecsó: nak is küldjek magyar zenét:
www.youtube.com/watch?v=0F97-yldg7M
Bár ez alap, szerintem.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 09:21:35

milyen lelki nyomoréknak kell lenni ahhoz, hogy többet érez ánusz iránt, mint barátság????
hát mi a cukros túrót ad egy ilyen a boldog élethez???

hereverő heverő 2018.11.30. 09:22:49

@Hedo a szadista szexista anyuka: fehérjét, ami csak lesz túró. De nem cukros.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 09:23:53

@Hedo a szadista szexista anyuka: ágymelegítő. Odabújik. Vivi azt hiszi, ez a törődés, de ha Ánusz kiesne, bújnak máshoz.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:24:23

@hereverő heverő: A reptéri ellenőrök biztonsági fémpontja!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 09:26:09

@szociál: kabbe :P

@hereverő heverő: dehogy egál, bennem nincs fém :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 09:26:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: banyek, most már kampányolni fogok a szexuális felvilágosítás hetéért, és legyen párkapcsolat elemző hét is! Mutassák meg nekik mi a párkapcsolat, a törődés és a kihasználás, a megalázás, a zaklatás és erőszak közötti különbségeket!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:27:13

@hereverő heverő:

Kétszer nyertél :)

" milyen lelki nyomoréknak kell lenni ahhoz, hogy többet érez ánusz iránt, mint barátság????
hát mi a cukros túrót ad egy ilyen a boldog élethez??? "

Vivike színjátszó szakkörbe járt, tényleg elhiszel neki bármit is ?
Rutkai Évát lejácca tesa

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:27:23

@hereverő heverő: Soha nem gondoltam volna, hogy a szakadás, vagy a részleges szakadás keményebb, mint a törés...addig!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 09:30:17

@Udvariatlanbolond:

úgymondnak előre köszönnek a sürgősségin, csá tesa mid fáj megint ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 09:30:30

visszanézem a tegnapit, pörgetve

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 09:33:07

@szociál: de ez is pocsék taktika! Nem lett ettől vivike a szívem csücsikéje, hogy neki ánusz az adonisz meg krőzus és mídász!
Vivike, drága kicsi debil, próbálj meg egyedül játszani, nem mások alá feküdni, vagy akármilyen faszon pattogni! Küld el renyhét a náthás kékeresbe, főzzél, szövetkezz, számolgasd, hogy kire kire tesz és hova érdemes csapódni, akkor szimpi játékos leszel. De most az a kellemetlen viszkető érzés vagy, amit akkor érez az ember, ha a nyári kánikulában kapkodva, gyatrán törli ki a seggét.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:33:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ingerszegény a környezet, és Ánusz lefetyelése arcnál van.
Viv puhatolózási kísérlete hiúsági kérdés...Amúgy szarik Ánuszra, de ne hogy má a kinti liba verje kenterbe!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 09:36:54

Hunor milyen empatikus volt, egyem a kisszívét nekije

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:38:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: Amolyan tépőzárasan...buta, mint az a bizonyos szaros valag.
Vivike az ország hevenyészett aranytarcsijának képzeli magát, és mint olyan aláfekszik a hatalmasságoknak...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 09:42:01

@Hedo a szadista szexista anyuka: gondolod, felfogják? Annyira el vannak már tolódva, hogy sztem nem sok esne le. Reninek kb. a feje, de csak addig, míg a Nugátszelet nem kerül ismét a látóterébe. Vivi talán, de ő is visszaeső. Era esetleg, de én őt elengedtem. Ginu talán felfogná.
Pasik közül a Roli meg a Hunor, Lacika ilyen oldalt még nem villantott. Többi kukapozitív.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:42:17

@Nyuszomuszo83: Hogy áll a csizmivásár drágám? Valami csúszásgátlóst vegyél, ha már 12 centis a sarka!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 09:46:51

@úgymond olvasó mmkk: komolyan el sem hiszem, hogy június vége július elején nem csak én voltam ilyen szerencsétlen.
Az hogy ennyi sorstársam van!
Ha te a borzalom vagy, akkor én maga a két lábon járó katasztrófa, de legalább cuki vagyok!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 09:49:31

Ánuszt vezetném, ahogy lehet, villanypásztorral! Pfeeej! Csak tudnám mi tetszetős benne? Rolira előbb pusztulnék tutira! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:49:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: És a mi Zsuzsunk? A kitüntetett bugyibiztos? Akinek minden egyes megnyilvánulásánál felveszem az ünnepi alufólia-sisakom!!! Hol van a felsorolásból?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 09:49:52

osztottam, szoroztam! Hajrá Ginu

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:53:45

@úgymond olvasó mmkk: Ezt én kérem ki magamnak!!! De igenis az vagy!

hereverő heverő 2018.11.30. 09:54:41

@Nyuszomuszo83: ÚÚÚ, hosszúszárú csizma, felhajthatő térdvédővel?

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 09:56:18

@Nyuszomuszo83: Próbáld fel és ha összenyom, vegyél tőle érzékeny búcsút...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 09:59:47

@úgymond olvasó mmkk: én igen míg fel nem húznak agyilag, akkor vérnyúl és vérgeci leszek! :D :D :D

Amúgy egy gondolat bánt engemet, a Fuji fotomasinet ki nyerte az appon leadott szavazók közt? Se hírét se hamvát nem találtam, úgyhogy nem én! :D

@Udvariatlanbolond: Drágám! Csinálunk együtt és a következő Edda koncerten abba csápolunk, Patakinak, mert ő az ufó szagértő! (Én szeretek Eddát hallgatni, szeptemberben koncerten is vótam, fasza volt! :D )

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 10:00:09

@hereverő heverő: neked elfogultságot kellene bejelentened

Maximista vagyok 2018.11.30. 10:02:21

Reggeltet! Megmondom az őszíntéT ferri korsztent hallgatok máma!

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 10:06:43

@hereverő heverő: DDD !! És az a csizmakötő,,! Festői gondolatok egy szado-mazo szeánszhoz!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:08:51

@hereverő heverő: Ezt megtartom pisztránhorgászatra! Inkább egy ilyesmi tetszene, de ilyen nem lesz! www.google.hu/search?q=combcsizma&tbm=isch&ved=2ahUKEwjAkKnK4fveAhWGPOwKHWCqD6MQ2-cCegQIABAC&oq=comb+csizma&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.0i10j0i7i30l4.13683.17981..18875...0.0..0.200.726.0j4j1......0....1.........0j0i67j0i7i10i30j0i13.cnQ-x_TL-Vs&ei=UP0AXMCoMYb5sAfg1L6YCg&client=ms-android-huawei&prmd=imvn#imgrc=AO0D3NhwNfLvsM&imgdii=0F_gix7DzkvhXM

@Udvariatlanbolond: Úgy lesz, ha összenyom még jobban hogy néznék ki?
Egy barátnőm mondta mimdig, no csak vigyázz Törpilla, mert rálépsz a tamponzsinórra! :D

hereverő heverő 2018.11.30. 10:09:42

@Nyuszomuszo83: öööö... Patakinak volt? Vagy az egész Eddának? Na és lakodalmas is volt?

Én Beatricén és Kontroll csoporton nőttem fel, de az akkori Eddából is csak két számot tudtam meghallgatni, és a későbbiek meg egyenesen borzasztanak, a szintetizátor egyszerűen nem való rockzenekarba.
Itt is milyen röhelyes, és abszolute nem hiányozna, ha nem lenne:
www.youtube.com/watch?v=-xPIdta_uXI

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.30. 10:12:15

Meglepő, Vivi attól, hogy még az aki, nyomokban tartalmaz intelligenciát!

Krisztiánnál nagyobb seggfej még ne volt a VV történetében, (pedig végigkövettem VV4-től VV9-ig élőben) a VV1-3-at meg csak úgy hellyel közzel....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 10:13:30

Vivi meg Ánusz vekengését áttekertem. és most szükségem van valami erősre, mert a füleim megviselődtek

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 10:14:21

@Nyuszomuszo83: Uhh,, nem akarlak korlátozni, de egy kétlábonjáró hülyeséggenerátor ömlengését nehezen szívelném...Nálam az Edda a bakancsos korszak után megszűnt és Slamovits úr távozása tette a mondat végére a pontot...
Nem lehetne bármi más? Bármi más is?

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:15:37

@hereverő heverő: Nem volt, pedig készültem rá, hogy megnézem az alufólia sapkákat és lövök képet! Amúgy nincs bajom ha Pataki magyar nótát énekel, sőt kifejezetten szép tőle a Piros rózsák beszélgetnek... Sokkal jobb mint a muzsika tévé összes sztárja! Igeeen, kövezettek meg szeretem a magyar nótát, a népzenét, táncoltam is hosszú évekig, igaz nem rúdon! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:18:25

@Udvariatlanbolond: Tuti találunk ezer más alternatívát, nem vagyok én domina korbáccsal a kezemben, hogy azt kelljen csinálni amit én akarok! (Csak néha! ) Amúgy mentem én már egyedül koncertre, színházba, jó volt úgy is! ;)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 10:18:48

@hereverő heverő: Beony,, az én Bárdosdeákom, meg a zseni Müllerpeti!

hereverő heverő 2018.11.30. 10:20:29

@Nyuszomuszo83: A népzene egészen más, amit Pataki csinál az ... mindegy. A népzenét én is szeretem, de ahoz egy Sebestyen Márta vagy Sebő Ferenc kell, szerintem. Nekem van itthon Kaláka is. Egyáltalán nem kövezlek meg emiatt.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 10:23:19

@Nyuszomuszo83: De kicsikém, hogy jön a képbe a hőn áhított Cypress Hill? Ennyire széles a zenei paletta? Bűr legyen nekem az a csimma, ne gumi!!!:)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 10:25:11

@Udvariatlanbolond: én kérek elnézést. :) Sztem Zsu érti. Ezért is nem pörög egyik faszon se. Sztem.

Gia 2018.11.30. 10:25:30

De szeretném látni Krisztián barátnőjét...Remélem nem várja meg ezt a gyökérbe oltott elő embert.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 10:29:34

@Hedo a szadista szexista anyuka:

nincs agya a nőnek, nem tud nézőként gondolkozni.
Hunor és Roli még tartja magát és tud nézőként gondolkozni, vágja mi gáz.
Renyhe is benézte, néha vannak jó meglátásai, pl Vivivel kapcsolatban és Csoki magamra rakatok taktikájával kapcsolatban, de hogy ennyire Csokizik lehet rossz vonal.
De az is lehet hogy megvezet minket, kiesik Csoki ő szomorú lesz mindenki megsajnálja, és néhány nap múlva végre magára talál és elkezdi játszani a játékát, csak tudnám mit.
Adrinak is vannak jó pillanatai, amit másnap lerombol.
De azzal a kelős hajjal végig vihetné a játékot a döntőig, mert az hatalmas :)))))))
Lacika vagy zseni, vagy egy fasz, még nem tudom mert nem látom :))

Gia 2018.11.30. 10:30:06

De szeretném látni Krisztián barátnőjét..(Nincs köztetek véletlen egy Columbo?)Remélem nem várja majd meg ezt a kis gyökérbe oltott elő embert.

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:32:34

@hereverő heverő: a népzene és a magyar nóta eltérő, viszont én nem szeretem Mártikát, számomra a hangja nyávogás, a csángó, székely, vonulat sem áll közel hozzám. A bácskai, dél-dunántúli, nógrád, hajdúság, palóc, somogyi és a legkedvesebb a sárközi az én világom. Kalotaszeg, Mezőség kiesik. Mind táncban, mind énekben! Ha magyar nóta akkor inkább, Jákó Vera, Kovács Apollónia,Madarász Katalin, Tarnai-Kiss László. Tudom fura ez inkább a mai világban. De a jó ebédhez szól a nóta kötelező elem volt gyerekkoromban, aztán felnőttem és megszerettem, pedig akkor gyűlöltem! És lakodalomban is imádom ha a vacsora alatt magyar nótát húznak a fülembe! Szörnyen összetett vagyok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 10:33:12

@Nyuszomuszo83:

szaraxik a blogmotor ?

Nah Pataky UFO még az anyjával is énekelne egy cirkuszban csak fizessék meg.
Ő bármire hajlandó, ő énekelt a komcsiknak is, most meg a Viktor dalos pacsirtája, akkora szélkakas mint egy ház.
Nyal ez mindenhova.
Nézd meg az Eddás November rain klippet, behánysz :)))))))))))))))
A leggiccsesebb előadó a csávó, Kozsó kezet csókolhatna neki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 10:33:33

@Nyuszomuszo83:

szaraxik a blogmotor ?

Nah Pataky UFO még az anyjával is énekelne egy cirkuszban csak fizessék meg.
Ő bármire hajlandó, ő énekelt a komcsiknak is, most meg a Viktor dalos pacsirtája, akkora szélkakas mint egy ház.
Nyal ez mindenhova.
Nézd meg az Eddás November rain klippet, behánysz :)))))))))))))))
A leggiccsesebb előadó a csávó, Kozsó kezet csókolhatna neki.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 10:34:28

mivanmár, hogy írni akarok egy kommentet, és kiléptet?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 10:37:05

bezzeg ha azt írnám, hogy áj láv pornóbajusz, az tuti megjelenne

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:39:30

@szociál: abszolút igaz, én a régebbieket szeretem, éjjel érkezem, utolsó érintés, álmodtam egy világot magamnak, kölköd voltam, háromszor, ünnep stb. De csak hallgatni, nézni nem, a koncerten is annyian voltak, hogy leghátul álltam, szabadtéri volt, énekeltem, cigiztem, jól elvoltam, kutyát nem zavartam! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 10:41:09

@Nyuszomuszo83:
az ős edda jó vót, de ami utána jött egy vicc.
Kis geci ez a Pataky Slamo is megmondta.

na lépek majdan jövök

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 10:43:41

@Udvariatlanbolond: eszméletlen muzikális vagyok, sokféle irányzatot szeretek! Cypress Hill jól megfér a tobbiekkel! Mondhatni eklektikus a zenei ízlésem! Gumi csimma nincs! A divatot nem követem ebben! :D

BarBwire 2018.11.30. 10:54:21

Szép napot mindenkinek, tegnap olyan fáradt voltam, hogy nem vártam meg az öfit. Majd délután megnézem.
Nekem eddig nem volt semmi sérülésem, csak most kezdődő porckopást állapított meg a doki bácsi, a térdeimben.
Tegnap este Tankcsapdára aludtam el, édes is volt az álmom.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 10:57:02

@Gia: szerintem nem létezik! ánusz jó színben akart feltűnni, de keményen elkúrta :(
ha vár is rá valaki, az nem piroska, hanem farkas

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:04:00

@szociál: A gerincvelőhúros dörgölőzése az adott politikai érához, jelentés az időszerű bolygóközi csúcstalálkozóról, igen megkérdőjelezhető etikai elvek..
Slamónak igaza volt...Izraelig menekült az agyalágyulttól!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 11:06:09

@hereverő heverő: jaj, Kontroll csoport, de szerettem. :) De csak egyedül hallgathattam. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:08:41

@Nyuszomuszo83: Virágom! Akkor ne zárkózz el a világzenétől! Hallgass például Dead Can Dance -et...Kicsit alter, kicsit melankolikus, de kiváló muzsika a mindenevőknek!

2018.11.30. 11:09:51

Sziasztok, mit jelent itt az EKG?

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:11:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Borúlátós, megtűzdelve a kőkemény igazsággal!
Azért élmény a fülcis magánzós....

Angora Cardi 2018.11.30. 11:12:28

@Gonoszmostoha: kb egy hullámhosszon vagyunk, egyetértünk

Angora Cardi 2018.11.30. 11:13:11

@BarBwire: Nekem sem volt soha említésre méltó sérülésem szerencsére :)

2018.11.30. 11:14:28

@Angora Cardi: koszi.
============
Adri reggelenkent ugy nez ki, m aki oszlasnak indult. Nem ertem minek mutatjak minden reggel kozelibol..

Angora Cardi 2018.11.30. 11:15:49

@Gonoszmostoha: :)))

Nekem tetszenek az ébredés utáni képek, mindenki elférne egy cuki zombifilmben, és még sminkmester sem kellene :D

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:17:11

@Nyuszomuszo83: Apropó,, a tamponzsinór nagyon vicces!!DDDD
Nagyon szeri!!!

2018.11.30. 11:18:10

Valamit lehet tudni a szavazas allasarol? Mutattak e fantomkepes allast?

Ezeket talaltam, bar nem tudom, ki inditotta:
www.easypolls.net/poll.html?p=5bfd3a84e4b0ad6bbd99ad8f&fbclid=IwAR27bbIwG00FzYE_hZnoiAM3tM_lZh2kSyTyFatnW53IJlHmviYgHmoORts

www.easypolls.net/poll.html?p=5bff1a2ce4b09df6855ac4f1&fbclid=IwAR04ifZ-RIsmR1XeQumM711D9d5IgD8UFa1gp-a-_RWfRKpvk0jqGl5g9ro

www.easypolls.net/poll.html?p=5bfef1b6e4b08be2e92dc928

Remelem Csoki kiesik, ha mar ragyarcu surmo, jelpakolgatos, es vissza akar menni, s Gina visszamegy, ha mar ki akar esni.

Gia 2018.11.30. 11:19:17

Nekem még sosem volt semmilyen csonttörésem,viszont 2 éve viszonylag fiatalon "megnyertem" egy fél oldali lebénulást.Nem nagyon volt süti.Szerencsére mára teljesen összeszedtem magam,nem látszik semmi.

BarBwire 2018.11.30. 11:20:03

@Gia: Biztos para lehetett.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:20:46

@Gonoszmostoha: Igeeeen, nem tudtam megfogalmazni az érzést,, és,de tényleg!!
Mint a cirkuszi bohóc, egy átmulatott éjszaka után aki lusta volt lemosni a sminkjét!!!

hereverő heverő 2018.11.30. 11:22:08

@Nyuszomuszo83: HA magyar nóta, akkor Reményi Sándor.
És itt egy kis "világzene", hogy ne csak tecső legyen, ez ingyé letölthető
https://archive.org/details/Roots0015/03+-+Mundo+Al%C3%A9m+do+Rock'n+Roll.mp3

@úgymond olvasó mmkk: www.youtube.com/watch?v=WsmHjoUPl5g
Itt felfedezhető vagyok valahol a közönség soraiban.

@Csakazértis én vagyok a királynő: A magyar alter méltán elfeledett előadói:
www.youtube.com/watch?v=D5Oor5vhgMM
Ez nagyon sokszor eszembe jut a villában történteket nézve

2018.11.30. 11:24:38

@Angora Cardi: en mindig megijedek tole s orakig sokkos allapotban maradok. Ja, ha nem a vv lenne, hanem zombifilm, akkor tokeletes lenne.

A villaprosti smink nelkul olyan, m egy otvar lestrapalt 50es sarki kurva. Biztos, h csak 18? Annyira idegesit az a ribanc minden megnyilvanulasa, m radics idegesitett. Meg a melegpornos Anusz is. Btw, utobbinak valoban van bnoje, vagy pumped gabora celoz, h ot varjak kint?

Angora Cardi 2018.11.30. 11:25:20

@úgymond olvasó mmkk: grandpa shark doo doo doo doo doo doo doo doo

Gia 2018.11.30. 11:25:45

@BarBwire: @Udvariatlanbolond: Gerincvelő infarktusom volt,millióból az egy..Még olyan orvos sincs nagyon,aki találkozott volna ilyennel..

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:26:12

@hereverő heverő: Háát igen, nekem meg szegény Magyar Peti volt a haverom...az egyik barátnémmal járt...

Angora Cardi 2018.11.30. 11:26:54

@Gonoszmostoha: Nekem Vivi simán elmenne harminc közelinek ha nem kamuzná ezt a 18-at mindenki arcába. Imádom őket lepukkantan látni :D
Ánusz kamubarátnője nekem is gyanús.
Dehát színház az egész világ kedves barátaim :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:28:02

@Gia: Bllláááá...tejószagú!!! És ezt hogy kezelték?

Gia 2018.11.30. 11:30:33

@Udvariatlanbolond: Hát nagyon sehogy.10 nap szteroid,aztán félév torna egy vidéki kórházban.Ez a magyar egészségügy egy lóizé.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:31:52

@Angora Cardi: Én még Somával is boronálnám Ánuszt...Ezek az együtt parittyázások..? Ki tudja mit hova tesz a nagy forgatagban!

Angora Cardi 2018.11.30. 11:32:24

@úgymond olvasó mmkk: Let's go hunt doo doo doo doo doo doo doo

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:33:15

@Gia: Gondolom nulla emelés... ,Milyen a közérzeted?

2018.11.30. 11:34:48

@Angora Cardi: a prosti rettenetes! Nagyon irrital...ahogy ordit, ahogy csamcsogva-affektavla beszel, ahogy leugat mindenkit (az kepzeli magat istennek, aki embernek is gyarlo), ahogy racuppan minden elerheto faszra (mennyire szet lehet mar kurva), stb. Nezni se birom, ahogy radicsot sem. Az, h smink nelkul (bar azzal sem sokkal jobb) ennyire lestrapalt a csunya fenytelen ripacsos pofajaval, az meg kulon jo. S meg ezt latta "szepnek" a fereg radics es anusz.Pfejj...
=====
Ez a vv kiirtotta mar a fele agysejtjeim...
Aki meg nezheto az a Roli, Hunor, Gina s szerencsetlen Zsu. Meg olykor Reni.

Angora Cardi 2018.11.30. 11:35:16

@Udvariatlanbolond: Nem is tudom minek lehetne már nevezni ezt a mostani hetero köpenybe bújtatott férfibarátságokat - ez már a pánt is meghaladja, ő legalább nem tagadja.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:36:39

@hereverő heverő: Megrokkantam a hírre...A saját szememmel láttam gyakorolni..A Szent Anna templom mellett laktak a Batyin...Gondolhatod milyen fincsi volt misét celebrálni!

tvbuzi 2018.11.30. 11:36:44

@Angora Cardi: lehet, hogy Somát éri i barátnő alatt..

Gia 2018.11.30. 11:37:56

@Udvariatlanbolond: A jobb oldalam sosem lesz olyan erős mint volt,de mivel semmi sem látszik tök jól vagyok.

Angora Cardi 2018.11.30. 11:39:15

@úgymond olvasó mmkk: Safe at last du du du du du du du du

Angora Cardi 2018.11.30. 11:43:08

@Gonoszmostoha: Ezt ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:43:10

@Angora Cardi: Porba hullott a közerkölcs..Ne értsd félre, én sem bírom a nagyinyekegést, a "bezzegamiídőnk"-ről, de akárhogy kotorászom az emlékeimben, az erkölcstelenség maximum a sűrű pasiváltásig tartott...oszt zéró! Volt a mindenkori iskola kurva, azt savazták a nyálcsorgatók, és ennyi!

2018.11.30. 11:47:39

@Angora Cardi: kb. 0.38-tol seggbepakolja anuszt a gabo...s meg anusz pofazta tegnap a riportban a vakonlovaglos jatek utan, h arra ment amerre akart s nem arra, amerre a vvprosti mondta, m ot aztan senki sem iranyitja! Pedig a Pumped kemenyen anuszoniranyitja, amint latjuk, lol.
A torrente-bevagas kulon bonusz a pumped-anusz videoban :-D

Angora Cardi 2018.11.30. 11:48:47

@Gonoszmostoha: Én nem tudok olyan karaktert mondani aki miatt érdemes nézni... Vagy útszéliek, vagy alpáriak de sem nem szórakoztató sem nem jópofa ami bent megy.
Zsu olyan buta hogy nekem fáj nézni. Vártam valamit Rolitól, egyelőre nem sokat tudott villantani. Gina hát bevallom nekem Renivel egy szinten lévő kis útszéli, szexmasszázs maca aki itt nekem hiába adja elő a tattikust, attól még nem lesz szimpatikus. Erának akartam drukkolni de most épp megzuhant nálam. Lacikának csak kibicelésből drukkolok, nagy nulla ő is de eddig még nem volt alpári legalább mint a többi. Ánusz.. egy vicc a hisztikkel meg melegpornó háttérrel. Csoki... ugyanaz talán melegpornó nélkül. Hunor.. egyszerű ő is de még úgy ahogy kedvelhető. Vivien... rá már alig találok szavakat. Az, hogy 18 évesen lelakottabb mint én dupla annyi évesen, az már maga gáz, de ahogy tinikurva létére pattog faszról faszra, semmilyen szinten nem találok benne szimpatikus vonást, a cigós visítozásai meg hát na... szót sem érdemel.

Ez az egész csürhe mintha valami útszéli kupiból lett volna összefogdosva mi meg várjuk tőlük a műsort. Visszasírom Baukót és Alekoszt. Ez van.

Angora Cardi 2018.11.30. 11:49:29

@Udvariatlanbolond: Nemtom ha ez a mai "fiatalság" maradok a bezzeg az én időmben nyanyastílusnál.

2018.11.30. 11:49:30

Sajnalom, csak angol klavim van, kulfoldon elek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 11:50:08

@Angora Cardi: meg egy altalanositas, es szet foglak spammelni almaval, bebi :D

Angora Cardi 2018.11.30. 11:50:13

@Gonoszmostoha: Torrentés részen röhögtem a többinél csak ámultam.

Gia 2018.11.30. 11:50:44

@Angora Cardi: Ratyis is azt mondta kint,hogy kiégett Krisztián múltján és csak Csokival lesz span.

Angora Cardi 2018.11.30. 11:51:40

@úgymond olvasó mmkk: tv-ben mutogatott mai fiatalság - természetesen sskk nem rád és a hasonló normikákra gondoltam :)

Angora Cardi 2018.11.30. 11:53:15

@Gia: Nem csodálom. A végén még kintről távolról megkedveljük ratyist :D

BarBwire 2018.11.30. 11:53:31

@Gia: akko mégse mondanak el mindent odabent, mondjuk lehet hogy vvv se dugna vele, ha tudná kik jártak már a pasijában.

Maximista vagyok 2018.11.30. 11:54:37

@BarBwire: Krisztiánnak biztosan kellett a pénz az egyetemi tanulmányaihoz, csak ezért vállalta el.

Gia 2018.11.30. 11:56:22

Veráról anno hogy derült ki a pornózás,hogy a többiek is megtudták bent?Derüljön már ki a kis pocokról is,legalább felkavarná az álló vizet.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 11:56:55

@Maximista vagyok: az élet iskolájában nem ingyen lehet tanulni?

BarBwire 2018.11.30. 11:57:29

@Maximista vagyok: Szóval azért szereti a diplomás nőket mert ő is oda járt? AHA.

Angora Cardi 2018.11.30. 11:58:10

@Gia: Jaja és hogy kiutálták.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 11:58:15

@Angora Cardi: Az a baj, hogy annyira pontos és precíz az összefoglalód, hogy nincs mit hozzátenni, vagy elvenni belőle...sajna nincsenek észérveim...semmilyenek sincsenek!

2018.11.30. 12:00:45

@Angora Cardi: itt nincs rtl2, igy videokrol szoktam visszanezni (nem mind, csak mikor idom van) a vv oldalarol.
A belevalot SOHA nem nezem, m az Eva is, de leginkabb a Gyozo nevu eloleny annyira irrital, h nem tudom szavakba foglalni!
Nyilvan igazad van, es a vv meg tarsai (barmilyen orszagban) a legalja musorok. Pontosan tudom, h kicsit is magara ado ember nem nez ilyet, franc tudja, hogyan akadtam ra s nezem ezt a vv9et, de szegyellem is magam onmagam elott emiatt. Komolyan.

Ezek mind szerencsetlen, defektes, agyhalott nyomorultak, a tarsadalom selejtje, ezert is mentek a villaba. De mind kozul szamomra a fent emlitett 4 leny aki (ami?) nem nezhetetlenul irritalo. Persze ezek is rettenetesek, Roli fingodozik a kozos haloban, Hunor azert kesett a feladatrol, m "bocs de szarni voltam", Gina ciganykurva, Zsu fogyatekos szerencsetlen. de tobbihez kepest nem olyan rettento buta az elobbi 3, es nem olyan rosszindulatu fereg ez a 4, m ahogy a tobbi az. Es asszem Reni se annyira rosszfele, s ujabban egesz jol lat helyzeteket (kar, h rogton ki is mondja, aduaszt adva ezzel masoknak, ahelyett hallgatna s kesobb felhasznalhatna ellenuk).
Lacikanak utana kellett nezzek, hirtelen nem tudtam ki is o. Vegulis o lehetne az 5. nezheto elem.

Maximista vagyok 2018.11.30. 12:02:18

@BarBwire: persze hogy odajárt, a Yale-n végzett és a műsor előtt a Harvard-on tanult, de azt most a beköltözés miatt felfüggesztette.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 12:02:55

@Gia: Ha valaki megnyeri a tematikus hetet , jöhet kintről az üzi,, mondjuk ezt tuti nem durrantják!

BarBwire 2018.11.30. 12:04:04

@Maximista vagyok: hát az tényleg nagyon sok pénz,

2018.11.30. 12:04:05

@Gia: nahat, meg o ugat, hisz neki is van a neten pornovideoja (igaz nem buzis), de meg nem keresem, m radics olyan mertekben irrital, h fel tudnam darabolni s savas kadba dobni.

Angora Cardi 2018.11.30. 12:04:11

@Udvariatlanbolond: Ha lenne rendes toborzás talán lennének színes karakterek akik tényleg játszanának ha már ez ennek a fosnak a célja. De ez komolyan a pornó-kupi évad ami megy. Gáz ahogy minden külföldön jól futó műsort itthon el tudnak qrni. Ha máshol szórakoztató a Big Bro 32. évada is, nálunk meg már a 9. is unalomba fulladó párzásba megy át tattika helyett akkor el kéne gondolkozni minek is erőltetik azt ami nem megy.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 12:07:48

@Gonoszmostoha: Mi is napról napra szemezgetjük az értelmesebbeket...nem könnyű!

2018.11.30. 12:09:37

Nyerje a civilizacio hetet az anusz-csoport, akkor nezoi kommentek lesz a jutalmuk, s ha sokszor teszik fel a nezok az "anusz hianyzik odabent a pumped gabo?" kerdest, akkor az rtl-szerkik hatha beadjak nekik :-D

Angora Cardi 2018.11.30. 12:13:15

@Gonoszmostoha: Én elfogadom a véleményedet, ha nem is értek minden ponttal együtt. Nyilván azokat látjuk szimpatikusabbnak (ha egyáltalán lehet ezt rájuk húzni) aki valamilyen szinten elfogadhatóbb számunkra. Nincs azzal baj, ha nézed, én is nézem, sokan nézzük, várjuk a műsort, ami nincs. Én pl a külföldi Big Brothereken mai napig jókat szórakozom. Jó kis pszicho játék lehetne ez. Ha nem kúrnák el a tehetségtelen műsorcsinálók. Mert még mindig kevésbé hibáztatom azt a szerencsétlent aki bemegy hogy majd adnak neki feladatot és produkál - aki meg a feladatot kellene adja, kb baszik az egészbe, ahogy az adásról adásra lejön. Éva anno játékosnak jó volt, legalábbis szórakoztató a maga alpári módján, műsorvezetőnek nem kértem volna fel (én spec Anikót sem de hát ugye kifeküdte magának), Győzővel kapcs egyetértünk hihetetlen, hogy egy ilyen kéjenc senkiházi suttyó műsorvezetés címen még pénztis kap egy csatornától.
A játékosokról: talán ha nem lenne köztudott vagy ismert, hogy szexmunkások, el tudnék vonatkoztatni de már kevésbé megy. Sokakan szimpibb Reni mint a többi lány, amit nem értek. Ugyanaz az ócska ordibálós útszéli rihe, mint Vivi. Ok néha játék szempontjából mond egy két értelmes dolgot. De minden más amit eddig mutatott - számomra - értékelhetetlen. Ok annyi esze van, hogy nem ugrik azonnal Csoki alá, talán ő valamelyest felkészült erre a játékra ha már ovis korában is villamester akart lenni. De sem emberileg, sem játékosként nekem nem szimpi.

Én egyébként akkor röhögök a legnagyobbakat mikor bent ilyen frázisokat puffogtatnak "hogy játssza a játékÁT" - miféle játéka van itt bármelyiknek? Ánusz mondta ki a legjobban: minek produkálja magát mikor ez csak a gecifaszom valóvilág. Magyarul bejöttek esznek isznak basznak cigiznek játékot feladatot büntit leszarják mert tudják, hogy a végén lesz 36 milla valakinek, ha csinál valamit ha nem, akkor meg minek erőlködjenek. Egy olyan kis erőlködésfélét megnéznék pedig, azért vagyok itt. :D

2018.11.30. 12:14:18

@Udvariatlanbolond: "ertelmesebb"? :-D szvsz ott bent olyan nincs, csak 1bites meg 2bites lenyek :-D
A parbaj elott meg volt az Era is, de azota levedlette az alarcot s kiderult, h alnok, 2szinu, aljas dog, nagyon megutaltam. Sokkal inkabb a kurvoid Gina meg a szerencsetlen Zsu, utobbin jokat tudok rohogni (pl. mikor"jajj nehogy leesekk!" felallt a magassarku cizmaban s szuk szoknyaban a szekre, h a tukorablakban a segget nezegesse - lol!)
Kulonben rajottem, Zsunak nem is a segge nagy, hisz o maga mondta "ebbol kint van a fel pinam" a segge viszont nem volt kint.

nicu71 2018.11.30. 12:14:34

Na, szerintem ez az adás volt eddig a legszorakoztatóbb a vv9 történetébem. Nem volt tul sok ordibálás, feszkó, na meg parittya sem, ahogy ezt az evolúciós feladatot csinálják a kis drágák, azon szakadok. Na meg láttuk Lacikát is

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 12:16:26

@Angora Cardi: A teljes lejtmenet Debilióval és a helikopterezéssel kezdődött. Az, hogy a ténykedése fogalommá, sőt szállóigévé vált, megbélyegezte a további szériák sorsát.
Agyonsztároltak egy tanulatlan ostoba fajankót, aki 0-24-ben a saját farkával volt elfoglalva..
Innen a prioritás és az arányeltolódás, egy rossz minta piedesztára emelésével!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:19:29

@Udvariatlanbolond: gyumolcsalmafas :)

@Angora Cardi: tudooom, de en egy harcos amazon (muhaha) vagyok, es kuzok az altalanositas ellen :)

Angora Cardi 2018.11.30. 12:20:17

@Angora Cardi: Sokakan = sokaknak
miféle manó javítgatja rosszra azt amit írni akarok?

Angora Cardi 2018.11.30. 12:20:51

@úgymond olvasó mmkk: Jogos :)
Megérkezett a black friday hajszárítóm :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:23:45

@Angora Cardi: az enyémnek eltörött a diffúzora, brühühü

2018.11.30. 12:23:58

@Angora Cardi: Reni lehet azert, m nem annyira aljas, m a tobbi. Vagy csak a szerkesztok igy vagjak be.
Borzalom az allando ordibalasuk is. A nagy semmirol hosszu percekig orditanak, hihetetlen. Bolondokhazaban sincs ilyen.
Ami (szerintem) pozitivum, h Era s Reni bikiniben, Adri meg bugyiban tusol. Ugyanis ez a meztelen tusolas 1 orszagos tv-csatornan nekem mar tul sok(k)! Az, h a wcm is van kamera mar kommentalni sem tudom! Az is beegett a retinamban, mikor vvribanc holtreszegen (a reszeges buli estejen) nemcsak Reni, hanem Csoki meg Anusz elott is siman letolta a bugyijat s pisilt elottuk a mosokonyhaban. SOHA nem fogom megerteni, hogyan lehet vki ennyire gatlastalan szemermetlen allat.

Angora Cardi 2018.11.30. 12:26:37

@Gonoszmostoha: Szereplési viszketegség.... pucéron zuhanyzással kapcs EKG :D

Gia 2018.11.30. 12:26:50

Szeretnék egy olyan összefoglalót,ahol végig csak Laszikát mutatják.Először nem értettem ezt a becézést,hisz a kisfilmjében feszt macsóskodott,de most már megvilágosodtam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:32:14

@Udvariatlanbolond:

Sztem az új Eddáknál is így osztotta szét a bejövőt a koncert után, hogy 99% az enyém, ti meg kaptok zsömlét meg parizert.
Kozsó is tiszta szív, azt mindenki átbaszik, még a csajait is :)
Ezek ilyenek, énekelnek a szívről, meg a szerelemről, azt akkorát rúgnak beléd hogy csak úgy nyekkenik :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:33:56

@Gia:

"...Veráról anno hogy derült ki a pornózás,hogy a többiek is megtudták bent?Derüljön már ki a kis pocokról is,legalább felkavarná az álló vizet.

BarBwire 2018.11.30. 12:34:21

@Gonoszmostoha: Szerintem Reni és Ginu sem aljas, csak az a baj, hogy keveset látunk belőlük.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:36:21

@Gonoszmostoha:

:O
Ezt eddig nem is láttam, ezek télleg buziznak :(
Legalább Pánpéternek súgják meg hogy ki a buzi a villában :)

BarBwire 2018.11.30. 12:36:52

@Gia: világíts meg engem is, szerintem nem homi, mert amikor volt egy bv-ben egy szöveg, amit krisztián mondott, hogy ha csak pasik maradnak, na akkor kit csinálok meg, Laci nagyon ráncolta a homlokát. Nem tetszett neki a szöveg. Lehet ő tudta, hogy nem viccből mondta.

BarBwire 2018.11.30. 12:38:39

@szociál: Neki Hunor tetszik, ő meg nem az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:41:10

@Angora Cardi:
Műsorvezetőnek VV Attila jó lenne, és legalább a tripláját fizessék nekik mint az agyhalott Győzőnek meg Évának.
De Anikó sem nagy szám, kb úgy tolja mint ha most kezdte volna.

Gia 2018.11.30. 12:41:35

@BarBwire: Én nem írtam,hogy Laszika radiátor.Csak szívesebben nézném őt,még akkor is ha semmit nem csinál,mint a többi tajparasztot.Pedig nem az esetem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:42:27

@Udvariatlanbolond: zenei téren hasonló vagyok, mint Nyuszó, mindenevő vagyok, aminek van dallama és értelme. :) Amire táncolni is lehet, az még jobb. :)

2018.11.30. 12:42:46

@szociál: Nagyon EKG! Rühellem ezt a (ahogy írod) pockot, aki egyébként Papp Gergő és Misi Mókus szerelemgyereke.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:43:23

@BarBwire:
Titkon Ánusz is tetszik neki :)

Mekkora káming áut volt mikor Ánusz kigyúrt palit akart a címerüknek :))))
Le se tagadhatná hogy forró.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:45:21

@Spitzbauer:

:))

Szép utód lenne Ánuszka, mindig csak a répával játszana, pedig az étel :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:45:46

@szociál: vissza kellett tekernem, mert nem hittem el, amit hallok

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:46:13

@hereverő heverő: ember és hangulatfüggő zene. :)
Emellett nekem simán belefért és belefér most is a Pokolgép, Bonanza, Edda, Omega, Kozsó, V-tech és TNT is. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 12:48:39

@Angora Cardi: Valóban...,, és mindenben!! Remek a kritikai érzéked! Nem akarsz publikálni?

bElannaTorres 2018.11.30. 12:49:16

Jók ezek a törzsek, Hunor, Lacika, Ginu, adri - alig van mit bevágni róluk, még úgy is hogy Ginu kihívott.
Ginu amúgy haza akar menni? Egész héten ezt látom rajta, de már azóta hogy lefeküdt csokival és megbánta.

@Gonoszmostoha: előtte meg Csoki pisált mindenki előtt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:49:30

@úgymond olvasó mmkk:

:))

És legyen jó nagy farka, és legyen nála disco gömb... :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:50:28

@szociál: nagyon tudod, mire vágyik Ánusz..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:50:41

@Gia: atya ég. Még csak nem is hallottam róla soha. :( Durva.

Gia 2018.11.30. 12:51:37

Figyi szerkik,ha már úgyis olvastok bennünket!Léccci tudják már meg a bentiek,hogy Krisztián olyan,mint a tengerpart(meleg & homokos),még nem késő változtatni a beküldendő nézői üzeneteken.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:51:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: reggel, feléledés közben én is simán meghallgatok a metallica után margaret islandet :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

Ezek a legbuzibbak :)

www.youtube.com/watch?v=ygLy02y7_n8

Jimmy Summervillt csípem, őt nem bántom, de ezeket az Erasures manikat ki nem állhatom.

Gia 2018.11.30. 12:57:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én se hallottam.Tolókocsi,járókeret,rolátor,minden játszott.Kicsit kilógtam a 60-80 éves betegek közül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:58:44

@Angora Cardi:

Attila kenterbe verné Puskásékat, kis gyakorlás és Bence szintjén tolná.

2018.11.30. 12:58:45

@szociál: Nahat, pedig azt hittem ti itt mar mind lattatok a buzipornokat s azert szolitjatok anusznak azt a pocst.

Szvsz ez az anusz nem epp meleg. Vagy hetero vagy bi (sztem utobbi), mivel a buzipornot nem igazi buzikkal keszitik. Azok nem ferfiasak, nem tv-kompatibilisek, kenyes nyivakologepek, nem birnak a napi 10-12-15 oras forgatasokat. A buzipornot mar a megjelenese ota hetero izompacsirtakkal forgattak, legelejen sportolokkal (boxolokkal, focistakkal), s olyan kikotessel, h csak kulfoldon forgalmazzak a buzipornojukat. Aztan utana szteroidzabalo kondisokkal manapsag, akikben nyilvan teng biz. merteku latens buzisag is, de nem melegek. Vannak felszopolanyok (maskepp nem all a farok), s az elejen bizony behanynak 1mas olebe deepthroat-szopas kozben, de utana belejonnek s megy, m hulyegyereknek az agybaszaras.

Mielott teves konzekvenciakat vonnatok le (:-D) en 1 hetero no vagyok hosszu ideje tarto parkapcsolattal (a parom ferfi), a fentieket meg regebb olvastam 1 prostitucios-temaju dokumentumfilm kapcsan neten fellelt hosszabb interjuban, amelyet melegpornos hetero pasik adtak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 12:58:57

@szociál: nincsenek megfelelő szavak arra, hogy most érzem magam..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 12:59:55

@Gonoszmostoha: egy dolgot reagálnék erre: ne szégyelld, hogy nézed ezt a fost, mert akkor nekünk is kéne, de mi nem szégyelljük, hanem jókat röhögünk és kibeszélünk mindent. IS. Jó buli. :)
Ahogy valaki írta itt korábban: az egyetlen műsor, amihez már nincsenek elvárások. (Lennének, de minek.... :) )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 13:00:29

@Gonoszmostoha:

nincs mentség, aki egyszer berakja egy másik palinak, vagy hagyja magát leoralizálni az nálam nem bi hanem hót meleg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 13:01:15

@úgymond olvasó mmkk:

kiugrasz a bőrödből és táncra perdülsz :)

2018.11.30. 13:01:27

@bElannaTorres: a csoki-pisilest nem lattam (szerencsemre), de pont olyan okadek undormany lehetett, m a vvribance.

Angora Cardi 2018.11.30. 13:02:58

@szociál: Tuti. Kár hogy a retek nem karolta fel jobban. Őt pl szívesen nézném, végre értelmes mondatokat is hallanánk műsorvezetés címén.

bElannaTorres 2018.11.30. 13:03:19

@Gonoszmostoha: az rosszabb volt szerintem ebből a szempontból, mert Vivi csak leült, de nála minden jól látszott :D:D

2018.11.30. 13:05:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: De, en bevallom oszinten, h NAGYON szegyellem magam onmagam elott, h ezt a higfos musort nezem. Ezt csak nektek mondom, kedves vv-sorstarsak, es orulok, h ratalaltam erre a blogra (nem most, mar 1 ideje, csak eddig readonly modban voltam, de mar nem hagyott az az EKG nyugodni :-D), tetszenek a vv-posztok es ahogy latom, ertelmileg ez itt teljesen mas tarsasag :-)

2018.11.30. 13:07:28

@szociál: waaah, ez nem mentseg, dehogy! csak nem feltetelezed rolam, h azt az okadek seggbekurt anusz valaha is vedelmeznem :-O

:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 13:08:18

@BarBwire: Ánusz hiába arcoskodik, hogy ha fiúk maradnak, akkor mi lesz, mert nem ő rák meg vkit, őt rakták telibe. :) Szóval inkább a szappankájára vigyázzon tusolás közben. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 13:12:32

@Gia: a bokámat 20 évesen faragták át, kaptam járókeretet, kunyeráltam rá vmi puha fogantyút, mert annyit ralliztam a szobám meg a cigiző közt, hogy feltörte a kezem. :)
Muszáj volt gyorsulni, mert a nénikék lehagytak ebédnél. :)

bElannaTorres 2018.11.30. 13:20:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: elég magabiztosan várják, hogy csak fiúk maradjanak a szaunában ezt beszélték. Havonta három értelmesebb mondattal, vagy körbefingással is lehet nyerni :D ezért lenne jó ha zsuzsi nyerné, pofára esnének

katemoss 2018.11.30. 13:21:08

@Gonoszmostoha: valaki már az első rész kibeszélőjénél linkelt képeket Ánusz és Pumpi "barátságáról", de azért így mozgó képen látni elég sokkoló volt... :D

BarBwire 2018.11.30. 13:24:39

@Gonoszmostoha: Köszi az infókat, ezeket nem tudtam. SZVSZ mint a nők vonzódnak egy kicsit a másik nőhöz, a pasik is vonzódhatnak, de ez még nem buziság.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 13:26:10

hol az új posztcsi? kommentelni akartam, és mikor elküldtem volna, közölte a blogmoci, hogy nem létezik a bejegyzés

BarBwire 2018.11.30. 13:26:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: De ezt nem mondhatja, mert akkor az összes pasi megtudja. És hát Greg ki is bukna, merthogy ő ott az egyedüli pán.... vagy nem?

Angora Cardi 2018.11.30. 13:27:54

@úgymond olvasó mmkk: Nekem hol felurgik, hol eltűnik, de biztos megoldják hamar :))

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:29:21

@úgymond olvasó mmkk: De a rózsaszíntölcséres fagyinál, már vinnyogtam!!!DDDD

2018.11.30. 13:30:25

@BarBwire: szivesn:-)
=====
Meg akartam koszonni Brutinak az uj posztot, de valamiert ott nem jelenik meg a komment, sot a HV cimlapon maga a poszt sem. Vajon miert??

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 13:30:59

@Udvariatlanbolond: édesem, ez a fölvágom az ereim hangulatomhoz tökéletesen passzolna, de most jó a kedvem! Amúgy nem rossz ahogy írtad nagyon melankolikus. Igaz, ha fos a kedvem, nagyon, általában szakítások után, Presszert meg Zoránt szoktam hallgatni. Megérkeztem a shoppingból. Csimma nem lett, egyik sem tetszett. Lett farmer miniszoknya, meg fűzős felső, meg kivágott vállú felső, meg sima garbó- nem greta- stb.... :D

@hereverő heverő: Belehallgattam, a volt pasim imádná, ez az ő hangzásvilága... nekem annyira nem, sorry. Viszont el tudom képzelni egy Gyilkos elmék rész alá! :D
Ott hallottam egy zenét. Ezzel a pasival nyomoztuk ki mi is lehet, mert csak az eleje volt meg nekem semmi más, de megtaláltuk!
www.youtube.com/watch?v=1mxaA-bJ35s

Azóta is imádom ezt a számot! Talán ez elnyeri a ti tetszésetek is! :D

Magentax 2018.11.30. 13:36:49

@Gonoszmostoha: Én is pont így jártam. Blogmoci monnyon le!

hereverő heverő 2018.11.30. 13:38:07

@Nyuszomuszo83: Ugyan már, miért is haragudnék? A CCR mindig is nagy kedvencem vlt nekem is, főleg a www.youtube.com/watch?v=TyDQs0ajxEc.
Two hundred million guns are loaded, Satan cries: Take aim!

BarBwire 2018.11.30. 13:38:09

@Gonoszmostoha: az addigi összes komment törlődött.

hereverő heverő 2018.11.30. 13:38:44

@úgymond olvasó mmkk: SEmmit, csak mutatni akartam, hogy mindig van melegebb :D

bElannaTorres 2018.11.30. 13:40:38

Tudom ám, hogy csak elsőzni akartatok igazából :D

hereverő heverő 2018.11.30. 13:42:08

@bElannaTorres: Én csak meg akartam köszönni Brutinak, de nem jelennek meg a hozzászólások. Haldoklik a blogmoci, gondolom azért volt SÜNet délelőtt is.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 13:43:47

@hereverő heverő: kiégetted a maradék retinám. katatón állapotban zokogok a sarokban :D

Magentax 2018.11.30. 13:44:10

@hereverő heverő: A hogyvolt.blog.hu főoldalán nincs is kint a 9x26, csak ez a 9x25.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 13:53:17

vivike tudja, hogy rossz irányból közelít faránuszhoz???

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:53:23

@Nyuszomuszo83: Multibiszbaszban voltál pöttyöcském? És a topán, amit kinéztél magadnak?
Próba nélkül elengedted? Barinővel voltál? Mert azok sárgából mindent fikáznak!

2018.11.30. 13:54:24

nem a blogmotorral van a gond. Ha azzal lenne, akkor itt se es mas posztnal se jelennenek meg a kommentek.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 13:56:00

@Hedo a szadista szexista anyuka: És hogy hívják a kinti barátnődet?
ŐŐŐŐ....Lajos!

2018.11.30. 13:58:27

@úgymond olvasó mmkk: "az enyémnek eltörött a diffúzora, brühühü "

akkor most csökkent a leszorítóerő ? :)))
nem tud bedőlni, mint cica a kanyarban ? :)))

Jóóóóó Rhheeeegggelit mindenkinek !

2018.11.30. 13:59:52

@hereverő heverő: megnézted már a pornót amit neked küldtem ?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 14:02:03

@mentoros lecsó: Érdekel valakit az új poszt, vagy itt ragadtatok :D

hereverő heverő 2018.11.30. 14:02:51

@mentoros lecsó: Hello Lecsó, megnéztem és könnybe lábadt a szemem

2018.11.30. 14:03:55

@Bruti: hhhaagggyyááámmmáááá jóóó ?!
a másik ablakban épp olvasom :))

2018.11.30. 14:04:05

@Bruti: olvastam, koszonom, de sajnos oda nem lehet kommentelni es maga a poszt sem jelenik meg a HV fooldalan.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:04:22

@Bruti: olvass feljebb egy kicsit, itt már mindenki ajnározni akart téged a posztod alatt, de a blogmoci nem hagyta :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:07:51

@Udvariatlanbolond: Nem édes aranyom, nem barinővel, az anyukámmal! Csajos délelőtt volt, ha már ő is szabin volt! Egyszerűen már nem volt a méretemben... 35,5-es lábnál nehéz, mindig elviszik a 36-ost hamar! :( Nem is multibiszbasz, hanem egy ruhás-cipős bót kínai szerű, amit be fognak zárni így mindenre 40% kedvezmény van, csomó olasz gönc van benne, a cipők chájnámodellek, de az én lábamra úgyis csak az a jó! Vagyis igy se volt jó. Köszöntem is a kis rizszabálónak hogy nyihá, meg is köszöntem hogy sziszie, hát imádott és oda volt értem ezért bedobott egy sálat ajándéknak a szatyorba. Pedig ezen a két szón kívül a tamalt tudom még ami az anyád és ennyi a kínai tudásom! :D Szeri&puszcsi&lávcsi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:10:16

@Nyuszomuszo83: rajtam hamarosan kényszerítő eszközöket fognak alkalmazni, hogy elinduljunk vásárolni, de addig húzom, amíg lehet. menjen az, akinek két anyja van, és mind a kettő édes :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:14:47

@úgymond olvasó mmkk: én szeretem, ha van kellő pénz nálam, a pusztán nézelődök nem az én műfajom, olyan mint a mézesbödönt nyalogatni kivülről, tudom, hogy édes de nem érzem, felpróbálom, jól áll de visszateszem mert nincs rá pénzem.. A francokat. :D Úgyhogy engem lehet vinni, csak nyiljon a buksza! :D
@Bruti: én nem látom az új posztcsit! :(

Valaki új poszthoz link???!!!

Magentax 2018.11.30. 14:16:08

@Bruti: Én is írni akartam neked, hogy szokás szerint fergetegeset alkottál a nagy semmiről. :D
A rózsaszín tölcséres fagyin például hangosan felvisítottam, kollégák összeszaladtak, mi bajom van. :DDDD

BarBwire 2018.11.30. 14:16:15

@Nyuszomuszo83: én körbe szoktam nézni, majd azzal a felkiáltással, hogy úgyse jó rám semmi, kirohanok. (ruha 44-es, topánméret 41)

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 14:16:33

@Nyuszomuszo83: És persze az ezeötcá! Kici ocó..DDD

Angora Cardi 2018.11.30. 14:16:39

@mentoros lecsó: Már 3x beírtam hogy hajrá laci és semmi.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 14:16:58

Na, akkor szart vág a kerék... mindjárt intézkedem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:17:39

@Nyuszomuszo83: kiráz a hideg a vásárlástól. ha saját akaratomból megyek, akkor is 3 napig edzenem kell magam, hogy igen, menned kell, muszáj, megcsinálod, hős vagy :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:17:40

@Gonoszmostoha: Azt írja sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:19:20

@úgymond olvasó mmkk: add nekem a pénzt elköltöm szívesen, nem kell vásárolni sem! :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:20:36

@BarBwire: körül se nézek, mivel a konfekciJómérettől messze vagyok :D minek nézegessek szép egyberuhákat pl., ha azok nekem nagyjából a csípőmig érnek? vagy a hosszúnadrágokat, amik lábszárközépig? naugye :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 14:39:41

@Nyuszomuszo83: utálok próbálni. Ezerszer vetkőzés, vállfán szupi ruha rajtam, mint tehénen a gatya. 36-os méret fogy ki leghamarabb cipőből és ruhából is.
süti beállítások módosítása