Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 2x03 - A sas nem vadászik légyre

2018. november 29. 11:30 - BBrigusz

Nos, az e heti résznek én alapból úgy vágok neki, hogy egy nagyon elcseszett érzelmi hullámvasúton ülök, köszönhetően a TWD mid-season finale-nak, és annak a ténynek, hogy tegnap hallottam, amint a VV-ben valamelyik gyökér megállapítja, hogy Amerika első elnöke Kolombusz Kristóf volt. És még az előbbit nevezik egyesek zombis sorozatnak, ahha…De kanyarodjunk is vissza a mi szempontunkból releváns agyhalottakhoz. A reggelinél Aurelio-Guszterminátor-Színész triumvirátus alakul Berkiék elpusztításának céljából, kíváncsian várom a hadműveletet.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


A falon leereszkedős, kódmegfejtős, gyémántkiszabadítós feladatot is láttuk már egyszer, bár annak minden logikai bukfencével ez azért szerintem egy jóféle próbatétel. Csóricsék kezdenek, egész gyorsak, őket WF-ék követik, akik a srác tériszonyának ellenére egész jól muzsikálnak, majd Aurelioék is felül múlják önmagukat. Guszterminátornál szar kerül a palacsintába, és ott hagynak egy kulcsot a falon, pedig szerintem összességében gyorsabban érnek le, mint ahogy én félkómásan kiérek a konyhába éjjel tápszert melegíteni a gyereknek. Ráadásul a kódot is elcseszik, a gyémánt marad a széfben. Egyszerűen imádom, ahogy Gollam kétségbeesetten leseggel a falon, mint egy felborított cserebogár, csak az sokkal nagyobb fokú szimpátiát vált ki jégszívemből. Ezúttal is csak a csaján múlik, hogy sikeresen teljesítik a feladatot, persze Berki nagyon magabiztosan nyilatkozik saját képességeiről. Így Laky Zsuzsiék az utolsók, Gollamék pedig nyernek. WF-ék is mennek fel a tetőre szalmán aludni, de engem a játéknak ezen része abszolút hidegen hagy. Miközben Fanni a fehér galambnak örül, Dominika a kapcsolatuk jövőjéről faggatja Aureliot. Nem tudom milyen indíttatásból, de úgy gondolják, ezt az ebédlőben a legcélszerűbb megvitatni, tálcán kínálva ezzel Berkinek a támadási felületet. Ezen túllendülve, Aurelio felelsz vagy mersz játékot javasol a többieknek, de nem ám azért, hogy furmányos taktikai kérdéseivel kiismerje és/vagy összezavarja az ellenséget, nem-nem, egyszerűen csak kíváncsi az ominózus herevasalás valódi megtörténtére. Kövezzetek meg, de nekem már-már szimpatikus Berki őszintesége, aztán ki tudja mennyivel kell elosztani azt amit mond... Az este későbbi részében egy lepedőt magára tekerve próbálja ijesztgetni a többieket, én ezt a jelenetet nem tudom, és nem is akarom sem feldolgozni, sem minősíteni. 

Guszterminátor és ifjú padavanja, Aurelio reggeli tornával kezdik a napot, én pedig nem tudok túllépni ezen a Berki-féle buziatlétán. Mi ez a fazon, könyörgöm? Az aktuális napi próbatétel az egymást felgyújtós challenge, én valószínűleg Fannihoz hasonló fejet vágnék egy hasonló feladat hallatán. Színészéket kivéve mindenhol a pasi fog égni, Csóricsné rögtön indulhat is elsőnek, egy kezdeti pofára esés után sikeresen végigér a pályán. Ez a Weisz Fanni szegény tipikusan az a lány, aki a saját árnyékától is megijed, mindig olyan kétségbeesetten rémült fejet vág, hogy én érte jobban aggódom, mint a férjéért, aki frankón ég. Ő is lezúzza a próbát, sőt még a kis Pokémonunk is, bár ő kihagy egy bábut, de nagyon megemberesedett az utóbbi napokban, azt el kell ismerni.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg



„Százon engem Ronaldo hagy csak le”


- jegyzi meg Aurelio szerényen. Guszterminátor, a szegény ember Hulk Hoganje nem hogy meggyújtja a bábukat, de majd’ kiüti az összeset a helyéről, hát igen, meg sem lepődünk. Berki ismét már a feladat előtt mentegeti magát egy szomorú gyerekkori történettel, de igazából minden challenge előtt ezt csinálja. Szerintem egy ország menti le magának azt a jelenetet, amikor Gollam meggyullad, Mazsi sír, én nem, de neki tényleg ez a faszparaszt az istene, Tilla feje zseniál. Kedvenc Aurelionk lett volna az első, de szerencsétlen a hibája miatt utolsó, így fix párbajozó, ráadásul Berkiék védettek. Hopp, a triumvirátusra rákerül az a bizonyos álarc.

10.jpg

11.jpg

12.jpg

 

’Én olyan emberrel még nem találkoztam, aki ellenem nyert volna párbajban” –Aurelio

 

Na igen barátom, de azért azt szögezzük le, hogy sosem az Irinyi Kémiaversenyen vagy a Hell Ultra Runningon mérted össze a képességeidet másokkal. Tanácsért ezúttal is Gollamhoz megy, teljesen érthetetlen, de továbbra is fenntartom, hogy velem van a baj, és én ehhez az egészhez kevés vagyok. Csóricsék érmefeldobással, Lakyék cetlis módszerrel döntik el, hogy kire szavaznak, végül Berkiék Gusztiékra, Fanniék, Lakyék és Aurelioék Színészékre, így ők mennek párbajra. Pokémonék a személyi igazolványokról leolvasható adatok átismétlésével készülnek a megmérettetésre, és közben olyan dumákat tol, hogy sírok és nevetek egyszerre. A nagy klasszikus párkapcsolati kvíz, és a másik lelökése az emelvényről van porondon. Csórics „Gyerünk gyönyörűm!”, Aurelio pedig „Dzsukel vagy!”- jellegű mondatokkal bíztatja szerelmét. Azt, hogy a kérdések milyen mértékben determinálják a résztvevők jellemét, mindenki döntse el maga, habár a "Melyik tantárgyból bukott meg Dominika?" például magáért beszél. Bár Színészné ügyesen szerepel, Csóricsnak annyira nem fekszik ez a versenyszám, így ők mennek haza. Az adás végén én ott tartok, hogy még mindig klasszisokkal szimpatikusabb ez a brigád, mint az előző, sőt talán még szurkolni is képes leszek egy-egy párosnak talán. Talán. Egyszer. Majd.

25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 12:27:22

Auréliótól szabályosan mániás depressziós leszek

Lynette21 2018.11.29. 13:13:05

Naggyon jo lett BBrigusz megintcsakkk! Koszi szepen!

slara 2018.11.29. 13:48:30

Ez a csóri pasi nekem kislány...nem férfi, örülök h pokemonék maradtak, a poszt sírva nevetős:) pokémonék a személyi igazolványokról .....résznél csakpodtam:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:28:12

@slara:

kétszer nem ér elsőzni !

@úgymond olvasó mmkk:

Engem felvidít ha üvölt mint egy sakál :)
Megnyugtat.

Brigusz
" VV-ben valamelyik gyökér megállapítja, hogy Amerika első elnöke Kolombusz Kristóf volt. "

De hát mit vártál tőlük ??? :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.29. 15:39:23

@szociál: mindig bőgök tőle. egyszer a fájdalomtól, egyszer meg a nevetéstől

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.29. 15:50:15

@úgymond olvasó mmkk:

Mond meg őszintén, nem Au csinálja a showt úgymond ?
Ő tesz hozzá valamit, azért ezt Alekosszal is megnézném, a galamb testével, hogy ott áll atléta trikóban és kűzd az elemekkel :)

hannamontanna 2018.11.29. 16:02:33

Az miért van, hogy akik a Barátokköztben kemény csávót alakítanak, azok az életben ilyen szerény/csendes majdhogynem nünüke emberek? CsBalázs, Solti Ádam, RékasiK. Milyen nehéz lehetett azt a szerepet eljátszani. Amúgy nálam Tilla és Majka nyer. A fejük és a beszólásaik a versenyek közben mindent visz. Nem rossz kis műsor ez. Kár hogy ezen a csatornán van, mert a t.célú hirdetésektől hányingerem lesz közben.

slara 2018.11.29. 17:09:31

@szociál: olyan idegållapotba kerültem......h végre valahol első lehetek:) jaaasa pokemon viszi a hátán a műsort....

slara 2018.11.29. 17:40:02

@hannamontanna: nálam Tilla a nyerő, úgy át tudja élni az adott feladatot, cukker:)

Sanda.Ipse 2018.11.29. 19:13:06

Ez a lökdösődős párbaj nagyon primitív. Helyzeti előnyben az erősek és agresszívek. Legalább a lányok részére kitalálhattak volna valami lájtosabbat. A ketrecharcossal szemben itt mindenki mínusz eséllyel indulna és azzal is fejezné be.
Még mindig nem fejtettem meg, mi a bánatnak ehhez a műsorhoz két műsorvezető? Nem tesznek sokat hozzá a történésekhez.

slara 2018.11.29. 21:07:56

@Sanda.Ipse: nyugi, túl leszünk ezen is, addig kortyolj el egy kis forralt bort:)

Lynette21 2018.11.29. 21:11:17

@Sanda.Ipse: Teljesen egyetertunk. Felesleges a ket musorvezeto szerintem is.

Lynette21 2018.11.29. 21:13:18

Rajottem miert tunnek el a kommenjeim. Ehhez is irtam egy hosszabb muelemzest, amit egy ideig lehetett latni, de kesobb az emotikonok utani resz torlodott. Azt tudja valaki, hogy miert nem lehet emotikonokat hasznalni?

Sanda.Ipse 2018.11.30. 08:37:00

@slara:
Úgy érzed, hogy szükségem van nyugtatásra?
Megnyugtatlak, hogy nincs:)
Csupán egy vélemény...

Sanda.Ipse 2018.11.30. 08:39:12

@hannamontanna:
Ha el tudják hitetni veled, hogy kemény legények, az csak annyit jelent, hogy jó színészek:)
Soha nem szabad egy színészt azonosítani az általa játszott szereppel.

slara 2018.11.30. 11:09:06

@szociál: hatással lenne a bioritmusára, zavaró hatással az idegrendszerėre, egy forgó stanecli sem csinálná jobban:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 12:55:17

@Sanda.Ipse:

valami ügyességi feladat kellene, nem ilyen lökd le a másikat egy óriási fültisztítóval

Sanda.Ipse 2018.12.05. 10:15:12

Végre távozott az infantilis üvöltő dervis. Ketrecharcos meg kimutatta a foga fehérjét, mit jelentenek nála és párjánál a hangoztatott elvek, Au patronálgatása. Mindez eddig is csak a kamerának szólt. A kétpáros feladatban felhúzhatták volna őket egy Fanniék+Berkiék párossal szemben, de a ketreces inkább a tutira ment. Au megérdemelte. Csupán azt kapta vissza, amit ő művelt Cookyval és Berkivel, az úgymond szövetségeseivel.
Örültem Fanniék benn maradásának. Annak a lánynak duplán lehet nehéz valamennyi feladat, mivel egy fontos érzékszerve hiányzik. Elsősorban az ő győzelmüknek örülnék, de ha nem sikerül nekik, akkor inkább Berkiék mint ketrecharcosék.

slara 2018.12.05. 11:14:47

@Sanda.Ipse: Nem örültem Fanniėk bentmaradásának, Pokémon vitte a műsort, ha nem lenne jövő 7- en ende , dögunalommå válna a műsor! De nem vagyunk egyformák kinek a Pokémon, kinek nem :)

Sanda.Ipse 2018.12.05. 13:38:43

@slara:
Inkább Berki szarkazmusa, mint Au óbégatása:)
Az előbbi időnként még szellemes is.

slara 2018.12.05. 14:29:46

@Sanda.Ipse: akkor jövő hét kedd a Te napod! :) csak kacagj.....

Sanda.Ipse 2018.12.05. 16:12:03

@slara:
Tegnap volt az én napom:) Jövő héten akár a ketrecharcosék is nyerhetnek.
süti beállítások módosítása