Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 2x14 - Rossz vér

2018. november 28. 11:00 - Szencsike

Egy nagyon ideges Deannel kezdünk, Ellennel telefonál, sehol sem találja Sammyt. Szerencsére hamarosan Sammy is telefonál, mehet hozzá a tesó. Sammy viszont nincsen jól, véres a keze. Dean megérkezett a motelba, ahol Sammy megszállt, nem lesz köszönet abban, hogy megtalálta az öcsit, akinek nemcsak a keze véres, hanem a ruhája is, de ez nem az ő vére. De hogy kié, azt nem tudja, sőt, nem is emlékszik semmire.

1.png

Később, Dean a kaja mellett infókat is hozott, Sammy két napja jelentkezett be Richard Sambora néven, a Bon Jovi rajongás a legijesztőbb a bátyus számára. Viszont senki sem látott semmit. Az nem létezik, Sammy azt se tudja, hogy került ide, mi van, ha bántott valakit... Lehet most jött el az a pont, amire apu is figyelmeztette Deant. Nyugi, végig kell gondolni mi történt, mintha egy átlagos ügyben nyomoznának. Sammy utolsó emlékei egy héttel korábbiak, aztán itt találta magát a hotelban. A recis látta Sammyt elmenni, de visszatérni már nem, az ablakon meg van egy vérfolt. Kint a parkolóból indulnak el és egy garázssornál Sammy úgy érzi, már járt itt. Rámutat az egyik kapura, a lakatkulcs ott van a zsebében. Kinyitják a garázst, ott van egy leharcolt kis bogárhátú, pont ezt kellett neki ellopni?! Átnézik a kocsit, a kormány véres és a hátsó ülésen egy véres tőrt találnak. Sammy azt hiszi, hogy megölt valamit/valakit, Dean nem gondol még semmire. Sammy letörli az ujjlenyomatokat a késről, Dean meg talál egy mentolos cigit és meglesz a blokk is, egy benzinkútról származik pár várossal odébb.

2.png

Elmentek a kúthoz, semmi nem ugrik be, hátha a pénztáros tud valamit. Nem csak, hogy tud, egyenesen a zsarukat akarja hívni, ahogy meglátja Sammyt. Hullarészeg volt, itt is ivott, sőt egy üveget széttört a pénztáros fején. Dean alig akarja elhinni, hogy az öccse ezeket megtette, a pénztáros már tárcsáz, Dean kiküldi az öccsét. A pénztáros a telefont leteszi, de segíteni nem akar, Sammy ki se fizette a cigit és a piát. Cigit, na ne, Dean előszedi a tárcáját és kifizeti Sammy dolgait, a pénztáros szerint két dobozzal vitt el, nesze, de Dean cserébe elvisz két csokit és szerencsére az útirányt is megkapta, Sammy észak felé indult innen. Útközben Dean azon agyal, hogy a piálás és a verekedés az inkább rá vallana, mint Sammyre, viszont végre Sammynek eszébe jut, hogy merre kell menni, egy lehajtón lekanyarodnak, majd elérkeznek egy házhoz. A házat biztonsági kamerák védik, bekopognak, Sammy megtalálja egy betört ablak maradványait.  A ház riasztója sem működik, kikapcsolták. Bent sem jobb a helyzet, szét van verve minden és megtalálják a hullát. Sammy tette, de Dean még nem rohanna ennyire előre, nem tudjuk mi történt, ha Sammy volt, akkor jó oka volt rá. A halott pasasnál nincsenek iratok, a szekrényében pedig egy rakás fegyver pihen és mindenféle feljegyzés, lehet a pasas vadász volt.

Megtalálták a biztonsági kamerák felvételét, végig kell nézniük azt, ahogy Sammy agyonveri a pasast, majd elvágja a torkát. Így vérezte össze a kezét és a ruháját. Később Dean már takarít, Sammy egy levelet olvas, a halottnak volt egy lánya is, Sammy az ő levelét olvassa és nem tér magához, hogy megölt egy embert. Dean most csak arra figyel, hogy eltüntesse a nyomaikat, hiszen ha a halott egy vadász volt, akkor a többiek keresni fogják a gyilkosát. Steve-nek hívták és volt egy lánya… Dean elhallgat pár pillanatra, majd egyszerűen szétveri a számítógépet és utasítja Sammyt, hogy törölje le az ujjlenyomatait a billentyűzetről és induljanak végre. A srácok visszatértek a motelba, alszanak egy kicsit, aztán elmennek, de Sammy jobban tenné, ha addigra kijönne a gödörből. Megölt valakit, ezen nem teszi túl egyszerűen magát, Dean mást mond, talán egy alakváltó tette. Ez nem jó, nem voltak lézerszemei, és a kép sem torzult el a felvételen. Akkor valaki más, kiderítik ki tette, de nem Sammy volt! De igen, ő volt, pár hete már egyre többször tör rá a düh és a gyűlölet, és minden alkalommal egyre rosszabb. Sammy azért nem mondta el, mert nem akarta megijeszteni Deant, de ez nem jött be. A Sárga szemű démon őt is és másokat is átváltoztatott, és most úgy érzi, hogy kezd átváltozni azzá, amivé kell. Talán most jött el az a pillanat, hogy szembenézzen a valódi önmagával, és Dean is tudja, hogy mit kell tennie ez esetben. Dean csak annyit tud, hogy megtalálják a megoldást, de nem azt, amit Sammy akar, nem repít golyót a fejébe. Inkább meghal, mint hogy bántsa az öccsét. Nem, nem fog, de megfogja bánni, hogy nem tett semmit, és Sammy leüti Deant és elmegy.

5.png

Deant a recepciós kopogása ébreszti fel, másnak is kéne a szoba, ki kéne végre költözni. A srác, aki itt volt vele, még hajnalban lelépett, és elvitte a kocsit is. A szobáért extrát számol fel, de Deannek még kéne a számítógépe is. Egy kis pénz meggyőzte a recist, hogy odaadja a gépét, és Dean aggódó apukaként hívja fel a mobiltársaságot,  engedélyezzék, hogy lekövesse a cukorbeteg kisfia mobilját, aki egy Justin Timberlake koncert miatt szökött meg. Szerencsére nem akadékoskodnak sokat, meg is van Sammy, Duluth, Minnesota. Sam betért egy kocsmába, ahol Jo barátnőnk dolgozik, a lány nem örül, hogy bájcsevegnie kell egy Winchesterrel, akinek van egy rejtélyes égésnyom a karján. Sammy rendbe akarja hoznia a kettejük viszonyát, mesél John Winchesterről, a vadászat az élete, és sose érdekelte, hogy ki kerül az útjába. De az az apjuk és nem ő, Dean hasonlít rá ugyan, akiért úgy tűnik Jo szíve is rajong, de Sammynek ki kell ábrándítania őt, Dean testvérként szereti a lányt, a szerelem nála szóba sem jöhet, hisz Jo még szinte gyerek… Sammyt viszont érdekli a lány, ezért is mondta el ezeket. Megragadja a lány karját, akár lehetne köztük valami, de egy normális Sammy nem így viselkedik, sőt, annyira nem Sammy, hogy leüti a lányt.

Később Jo megkötözve ébred fel, Sammy arról kérdezi őt, hogyan is halt meg a lány apja. Ha a kedves rábeszélés nem lenne elég, egy jókora kés is kiváló motiváció lesz. Jo apja, Bill és John Winchester együtt vadásztak egy pokoli lény után, Bill volt a csali, John várt egy rejtekhelyen. A lény megjelent, John a megbeszéltek ellenére támadásba lendült, Bill magára maradt és a lény megölte őt. Sammy másképp tudja, a lény megtámadta Billt, de nem ölte meg, talán még Jo anyja, Ellen sem tudja az igazat, ha ezt mesélte a lányának. Billnek olyan súlyos sérülései voltak, hogy számára már csak a halál jelentett megoldást, ezért John lelőtte őt, hogy ne szenvedjen tovább. Most pedig ő is megismétli azt, amit a szüleik tettek, Jo lesz a csali. Erre beront Dean, Sammy őrjöng, meg kellett volna ölnie, amikor kérte. Nagyon rosszul van, de ha Dean nem öli meg, akkor Jo fog meghalni. Dean nem lő, sőt elfordul, nem is akarja látni, milyen állapotban van a tesója. Sammy őrjöng, hát hagyja Jo-t meghalni?! Dean egy ügyes mozdulattal rálocsol egy nagyobb adag szenteltvizet, Sammy meg úgy füstöl tőle mint a gyárkémény és a szemei elsötétülnek. Démoni Sammy el tud menekülni, Dean kiszabadítja Jo-t, aki tudni akarja, hogy megszállták-e Sammyt. Dean válasz nélkül hagyja és Sammy után rohan.

8.png

Egy raktárban találja meg a démoni tesót, lőtávolból elbeszélgetnek egymással, már azóta uralja Sammyt, hogy az eltűnt. Rá akarta venni Deant, hogy ölje meg őt, de ezek szerint nem olyan tökös legény, mint ahogy gondolta róla. Dean bosszút áll rajta, de ugyan már, ahhoz Sammyt is bántania kellene. A démon megtalál minden vadászt, Sammyként igazán könnyű lesz átverni őket. A démon kicsalja Deant a mólóra, úgy tűnik sehol senki, de hoppá, a démon lő, és Dean beleesik a vízbe, ott viszont nem lebeg egy hulla sem. Eközben Jo fogta a pisztolyát és már a raktárban keresi a tesókat, közben telefonál Deannek, de csak a hangposta felel. Kiért ő is a raktár mólójához, egy zárt szakaszon újra próbálkozik a hívással és ezúttal meghallja Dean csengőhangját, aki ott fekszik csuromvizesen és átlőtt vállal. A kocsmában Dean igazi férfihoz méltóan viseli, ahogy Jo ellátja a sebeit, igaz, legszívesebben hagyná az egészet, hogy Sammy után menjen. A megszállásban sem volt biztos, de azt tudta, hogy ez a valaki nem az öccse. Jo arra kíváncsi, hogy a démonok mindig hazudnak, de ha kell, akkor az igazat is elmondják? Igen, ha azzal valamilyen előnyt szereznek maguknak és megkavarhatják az áldozatuk fejét. Jo inkább nem részletezi, hogy miért kérdezi ezt, hova ment Sammy? Vadászokat gyilkolni, a legközelebbi Dél-Dakotában él. Jo is menni akar, ha már belekeveredett, de Dean igazi Rambo, ez az ő harca, ha kell, újra megkötözi Jo-t, ha utána mer jönni. A lány nem erre a válaszra számított, de ad egy doboz fájdalomcsillapítót Deannek, aki megígéri, hogy hívni fogja később. Jo ábrándos pillantásokat vet rá, tudja, hogy nem fog telefonálni.

9.png

Dean útközben a vadászt akarja felhívni, de Sammy már ott van és elvágta a vonalas telefon zsinórját. Bekopog az ajtón és Bobby nyit ajtót, boldogan üdvözli a régi barátot, aki csak köszönni ugrott be, ha már erre járt egy vadászat miatt, Dean épp valami nővel van, azért nincs itt. Bobby hozott két üveg sört, koccintanak Johnra, majd jön a korty és Sam füstöl mint egy gyárkémény, szentelt víz volt benne. Bobby tudta, hogy ő nem Sam, nem lehet őt átverni. Később a DémonSam már a démoncsapda közepén csücsül és Dean pofozza fel, hogy felébredjen. A Démon vigyorogva üdvözli őt, újra visszatért a halálból, csak a szokásos számára. Dean leönti őt egy vödör szentelt vízzel, kezdhetik a démonűzést, Bobby olvassa a szöveget. Dean nem adja Sammyt, akármilyen ördögi terv részese is az öccse. Terv, ugyan már, őt már régóta nem a terv érdekli és ha nem vették volna észre, a kiűzés sem működik. Bobby megtalálta a furcsa jelet, ez egy kötés, a démon gyakorlatilag bezárta magát Sammy testébe és sikerült a csapdát is feltörnie. Dean és Bobby a szoba két sarka felé repül, a Démon kiszabadul a székéből és egyenesen Deant veszi célba, alaposan megveri őt. A Pokol borzalmas hely még a démonoknak is, vér, csontok, fájdalom, szenvedés az alapjai és ő oda nem fog visszatérni. Dean Meg nevű démonra tippel, ő szállta meg az öcsit és alaposan felerősítette Sammy gyűlöletét. Odalent találkozott Johnnal is, és nem csak így kínozza Deant, a váll sebét is jó alaposan megnyomorgatja. Az apját nem tudta megmenteni, Sammyt se fogja, mindkettejüknek jobb lenne Dean nélkül. Szerencsére Bobby végre magához tért, kiégeti a jelet, Meg fekete füstként távozik Sammyből, aki miután észhez tér, azt se tudja mi történt vele, Deantől egy jókora pofont kap üdvözlésül.

Kicsivel később az urak a sebeiket nyalogatják, igazán férfiasan kiosztják egymást közben, ki mennyire szarul néz ki. Bobby hoz egy hírt, a Steve nevű vadász meghalt, a saját házában ölték meg, tudnak esetleg bármit erről? Az égvilágon semmit, bár Sammy vallana, Bobby inkább azt mondja, ne is tudjanak semmit, mert Steve haverjai már keresik azt, akin leverhetik a társuk halálát. Akkor jobb lesz ha indulnak, már ha Sammy emlékszik, hol hagyta a kocsit. Bobbytól kapnak két talizmánt, Meg szabadan járkál, megvédi őket a megszállástól. A búcsú után a srácok ismét a volán mögött ülnek, Sammy pedig elmeséli, hogy néha magánál volt, emlékszik arra, hogyan halt meg Steve. Nem ez a legrosszabb, majdnem megölte Jo-t, és akármit is tett, Dean nem ölte meg őt. Mert nem saját maga volt. Most, de mi lesz később? Az apjuk azt mondta, ha Dean nem tudja megmenteni Sammyt, akkor ölje meg. Viszont bármibe is kerül, még ha meg is kell halnia, akkor is megmenti Sammyt. És hogy ne ezzel szörnyű dologgal zárjunk, Dean és Sammy jót nevetnek azon, hogy egy csaj szállta meg Sammyt, majdnem egy teljes hétig egy nő uralta őt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása