Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 36-40. rész

2018. november 27. 11:00 - Gillotte

Elérkeztünk a sorozat nyolcadik hetéhez, lassan időszerűnek érzem az események gyorsulását a végkifejlet felé, de nem kell tovább várnom: a héten minden megtörténik, amire számítottam – és az is, amire nem. Viszont ne rohanjunk ennyire előre rögtön az elején, hiszen a múlt héten ott hagytuk abba, hogy Luca felvitt magához egy koktélkeverő srácot iszogatni. Az este kellemesen telik, ám Luca beájul, filmszakadás, és másnap reggel arra a látványra tér magához, hogy a koktélgyerek sehol, akárcsak a tévé és a nagymamától kapott pótolhatatlan ereklyék. Bence is ott van, hiszen mivel Lucánál is van az ő lakásához kulcs, tőle is elvittek ezt-azt, míg ő Lalinál jól érezte magát. Jól indul hát a hét, pedig hol van még a vége!

8_1.jpg

Adélnak sem indul egyszerűen a hét, hiszen vívódik az apja és Márk között, de végül a felmondás mellett dönt. Ezt természetesen az apja nem hagyja, és bár gyengeségnek tartja, ha lánya az érzelmek után megy, hajlandó nem kirúgni Márkot, ha ez az ára annak, hogy Adél maradjon. Adél nagyon boldog, amiért végre ő győzött, és ennek örömére felveti Márknak az összeköltözés lehetőségét, amire a férfi boldogan bólint rá. Hamar megtörténik az összebútorozás, és csak kisebb súrlódások történnek az első napokban, Adélt csak az idegesíti, hogy Márk képtelen összerakni az új Ikeás komódot. Roland az új helyzetet eléggé megszenvedi, és Adél is kénytelen elismerni, hogy azért is volt szükség az összeköltözésre, mert szereti Márkot, és lelkiismeret furdalása van, amiért megcsalta. Roland belátja, hogy kár tovább epekednie, így Szegedre való áthelyezését kéri Adéltól, aki hajlandó segíteni.

8_2.jpg

Adél apja nem elégszik meg azzal, hogy lánya kényes helyzet elé állítja: odahív egy nőt egy átvilágító-cégtől, aki elemzi a kollégák közötti kapcsolatot és a munkamódszert, így adva tanácsot abban, hogy hogyan lehetne a cég sikeresebb. Mit szépítsem: a nőnek akkora mellei vannak, hogy még én is képtelen vagyok a szemébe nézni, amikor beszél. Senki nem örül sem a jelenlétének, sem a feladatoknak, amiket kapnak: egymásról pozitív és negatív dolgokat kell mondani, parodizálni a másikat, és hasonló időpocsékoló feladatok – bár az egymás oltása Márknak és Félixnek nagyon jól megy. Senkinek nincsenek ínyére a foglalkozások, kivéve Karesznak, aki első látásra beleszeret a nőbe.

8_3.jpg

Lucának a műsor érdekében továbbra is randiznia kellene, de a begináztatás és az ezt követő rablás kicsit kicsinálja idegileg. Azért, hogy időt nyerhessen és ne kelljen randiznia, Márkkal összehoznak egy Tourette-szindrómás lányt egy bőgős sráccal, és erről is lehet beszélni a rádióban. Következő este Luca Márk felügyeletével elmegy találkozni egy ürgével, aki a rádiónál jelentkezett. Egy hízásra hajlamos informatikussal van a randi, mi történhet? Hát nem sok jó… a srác kedves, de kiderül róla, hogy foglalkozását tekintve halott állatokat töm ki, és szabadidejében a családi vállalkozást halottaskocsi vezetésével segíti. Lucának ez túl sok a jóból, de mivel Artúr azt mondta neki, hogy a félelmein csak sokkterápiával lehet úrrá, ezért felviszi magához a srácot. A hangulat fagyos, és amikor az informatikus vágna egy szeletet a sütiből, Luca a kés láttán bepánikol, sikít, úgyhogy Márk beront, és lerohanja az IT gurut. Erről ennyit.

8_4.jpg

Mint feljebb említettem, Bencének jól alakult az éjszakája Lalinál (ezért is rabolhatták ki minden gond nélkül). Bíborka a történtek után találkozóra hívja őket, amikor is ő mondja ki a dolog végét, hiszen egyértelmű számára, hogy mi van a fiúk között. Jó a csaj, nekem biztos fogalmam nem lenne. Mindezek ellenére a dolgok korántsem mennek simán a továbbiakban, hiszen Lalinak meg kell békélnie a melegségével, és ez nem magától értetődő. Bence elmegy érte a fociedzésre, ahol Lali nagyon kellemetlenül érzi magát, hiszen korainak tartja még a coming outot. Azért azzal megpróbálkozik, hogy elkezd feltűnő ruhákba öltözködni, de Bence lebeszéli erről, hiszen mint mondja: ,,mindegy, mit viselsz, így is, úgy is meleg vagy”.

8_5.jpg

Ildikó és Dénes továbbra is dolgoznak szexuális életük javulásán, úgyhogy elmennek Artúrhoz, a terapeutához, aki felméri a helyzetet, és azt javasolja, hogy Ildikó egy napig ne szólaljon meg, hanem figyeljen arra, ami körülötte történik, és legfeljebb egy táblára írva kommunikáljon. Mivel ez nehezen megy, Dénes a száját is leragasztja, így felesége meghallgat mindenkit, és bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott – így Gézától és Olgától. A feladat végeztével jön a második próba: randizzanak úgy, mint a kapcsolatuk elején. A felszólított felek megpróbálnak hát az autóban szexelni, ám a dolog nem válik emlékezetessé számukra, hiszen kicsinek tartják az autót – az arra járó Géza és Zita számára azonban igencsak emlékezetes momentum marad. Dénes ezután hegedűst hív a házhoz, ám ez éhgyomorra nem arat túl nagy sikert Ildikónál. Géza úgy emlékszik vissza, hogy régebben, a házasságuk idején nagyon jókat piknikeztek Ildikóval. Dénes kipróbálja hát, elviszi Ildikót a mezőre piknikezni, ám nincs nagyon ínyére a dolog: ,,-Ohh… hallod a madárcsicsergést?” – lelkendezik Ildikó. - ,,Igen, majd valahogy megszokom” – mondja Dénes. Hazamennek hát, és Ildikó azon kapja magát, hogy fel-fellángolnak némi érzelmek Géza iránt – akit Ildikóék távolléte közben amúgy Olga magáévá tett.

8_6.jpg

Sokan szívükön viselik Luca ellopott cuccainak sorsát. Szilárd, a taxis ex vesz egy, az ellopotthoz nagyon hasonló tárgyat, de Luca csak addig tud őszintén örülni neki, míg Szilárd bele nem markol a fenekébe. Az igazi áttörést Félix hozza, aki PortásPepe segítségével kapcsolatba kerül a tolvajjal, akit némi erőfölénnyel még börtönbe is juttatnak. Luca nagyon örül a megkerült tárgyaknak, de figyelmezteti Félixet, hogy ettől még semmi sincs rendben kettőjük között. Luca egyébként még mindig retteg a randizástól, úgyhogy azt találják ki Márkkal, hogy egymással randiznak, de úgy, mintha nem ismernék a másikat. A randi nagyon jól telik, Luca a rádiót is megmutatja az ,,ismeretlen” Márknak, és ott esik meg, hogy hevesen megcsókolják egymást. Egy a bökkenő: a kamerák, és az, hogy PortásPepe másnap megmutatja a felvételt Félixnek, mint napi érdekesség. Félix a videó láttán nem bír magával, és amikor Luca lelkesen mesél előző esti randijáról egy ismeretlennel, Félix benyögi, hogy amúgy Márknak barátnője van, aki történetesen Adél. Ez több szinten is problémát okoz: Luca nyilvánvalóan kiakad, egyrészt azért, mert Márk nem mondta, hogy barátnője van, másrészt azért, mert ezek szerint Adél azért vette el tőle a kultúra-rovatot, mert jött Márk, és adni kellett neki valamit. Adél is kiborul, hisz így kitudódott, hogy járnak, és Márk is csak még jobban utálja mostantól Félixet – bár kételkedem benne, hogy lehet fokozni a köztük lévő ellenszenvet. Félix egyébként az esti dokinővel való iszogatás alkalmával rájön, hogy igazából ő marhára féltékeny, ezért köpött arról, hogy Márk és Adél együtt vannak. A dokinő is látja, hogy Félix már másik vonaton ül, úgyhogy lemond a rádiósról Luca javára. Igen ám, de Luca most már tényleg immunis Félixre, úgyhogy hiába a próbálkozás Félix részéről – legalábbis egyelőre.

8_7.jpg

Luca húgának, Zitának sem leányálom a szerelmi élete. Baromi féltékeny annak láttán, hogy Erik és Zsófi milyen jól elvannak, és a neki előadott sztori szerint spontán elmennek Londonba, meg koncertre. Féltékenysége egyébként nem alaptalan, mert Eriknek megtetszik Zsófi, ám a lány kijelenti, hogy neki a fiúk nem jönnek be. Kételkedem a dologban, elképzelhetőnek tartom, hogy csak csírájában el akarja fojtani Erik alakuló érzelmeit, hiszen Zitát kéne visszaszereznie. A műsor egyébként annyira jól sikerült a részükről, hogy Zita felveti Eriknek az újrakezdés lehetőségét, ám Erik passzolja a dolgot, hiszen nem bízik abban, hogy Zita nem dobja megint egy esetleges esküvő előtt.

8_8.jpg

A párkapcsolatok talaján maradva jöjjön a hét legmeglepőbb jelenete! Márk képtelen összerakni a szekrényt, amit Adéllal vettek, de Roland jó az ilyesmiben, úgyhogy Márk megkéri, csinálja meg ő, lehetőleg úgy, hogy Adél ne tudjon róla. Roland így kap egy kulcsot, és felmegy a lakásba összerakni a svéd bútoráruház csodáját. A terv szerint senkinek nem kéne otthon lennie, ám egyszer csak beállít Adél, aki eléggé lehangolt azután, hogy kitudódott a magánélete. Nem baj, ott van Roland, aki lelépne, de Adél szívesen meghálálja neki a komód összerakását. Egymásra vetik magukat, röpködnek a ruhák, s ők ketten hamar kanapén landolnak. Minden ígéretes, ám Márk állít be a lakásba és megpillantja a jelenetet. Roland zavarában ennyit tud mondani: ,,kész a szekrény, tádáám!”

8_9.jpg

A Kriszti vonal is tisztulni látszik, ugyanis a takarító csajszi végre elmondja, hogy egy faluból származnak Krisztivel, volt egy együttesük, de Kriszti kiszállt, és ilyen fura hippi lett. A takarító csaj hajlandó túllendülni azon, hogy Kriszti derékba törte a karrierjét, és alkut javasol – vagy zsarol, nem muszáj eldönteni: ha Kriszti ír neki egy ütős dalt, mint annak idején, ő lelép, és senkinek nem mondja el Kriszti régi sztorijait. Krisztinek megéri az üzlet, hiszen akkor a csaj talán Simonról is leszállna, mert látszólag ez a kapcsolat eléggé bánja a rádiós lány szemét.

Címkék: 200 elso randi
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_Rézi 2018.11.27. 14:07:31

Ez a 40. rész olyan volt, mint egy midseason finale. Minden kiderült és minden felborult. Nagyon tetszett!

A kedvenc részeim a héten:
- Ildikó a ragtapasszal elég vicces volt (bármely párterápián bevethető)
- Félix nyomozása
- Luca-Márk randi ("A tökéletes randi" volt szerintem, a kamerát és azt leszámítva, hogy a pasi foglalt :/)

Kriszti háttérsztorija: biztos nem véletlenül dobbantott anno hazulról. Talán pasi lehet a dologban (esetleg terhesség?). Mindenesetre valami elég durva történhetett, ha hajlandó volt gyökeresen változtatni az életén és mindent hátrahagyni.

Júliusi 2018.11.27. 19:42:57

@A_Rézi: Igen valami nagy titka lehet,amit nem.akar ,hogy kitudodjon.
süti beállítások módosítása