Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 37X09 – Először jól esett, aztán hirtelen nagyon rosszul…

2018. november 26. 11:00 - Laura Ingalls

Ha Torrente ott ült volna a padon az előző törzsi tanácson, biztosan odasúgta volna Dannek „Pszt…pszt kisköcsög fonákkal, fonákkal baszod. Nem érted?” és nem, mert honnan tudhatta volna, hogy ez azt jelenti, hogy ne RKT Christian arcába nyomjanak egy hatalmas tenyerest, hanem valaki másra szavazzanak, mert hátha. Így Pankrátor John balra el, no nem haza, hanem elhesszelget még vagy két hétig a tanácsokon, meg a szállodában a többi zsűritaggal, amíg Mamanucán robog tovább a survivor taktikai motorcsónakja.

nyito.jpg

Davie önkívületi állapotban mondja a kamerának a tanács után, hogy mintha pankráció lett volna, a tanácson legyőzte Pankrátor Johnt, Slamtown polgármesterét és még a dzsekijét is megszerezte, amit először magára rángat, majd azzal a lendülettel csapja a földhöz, hogy ne legyen kétségünk felőle ki itt a „bossbitch”.
A part egy másik sötét zugában Kara, Dr. Alison és Alec nyafiznak, hogy annyira kellemetlen az egész, bárcsak lett volna egy rejtett védettség a zsebükben. Én nem láttam Dr. Alisont, amint kifordítja a sarkaiból a szigetet az idolért, pedig azt kellett volna, késő bánat. Dr. Alison nem csak emiatt szorong, hanem azért is mert, mi van akkor, ha van egy titkos előny valahol és ők lemaradnak róla -van, lemaradtak- plusz Dávidéknál sem a legjobb a megítélése azok után, hogy elhúzta az orruk előtt a mézesmadzagot, ígért fűt-fát, aztán kétszer sem úgy szavazott, ahogy mondta. Arra jutnak, hogy ideje lenne felrázni a dolgokat, túl sokáig ragaszkodtak Góliáthoz.

02_53_korul_dr_alison.jpg

S.W.A.T.-os Dan kisebb fajta lelki válságba kerül, egyrészt mert rossz emberre használta a rejtett védettséget, másrészt a többiek kihagyják a tanács utáni megbeszélésből és ettől azt érzi, hogy Karával nem is olyan erős a kapcsolata, mint korábban gondolta. Mondja ezt úgy, hogy kb. 3 méterre ülnek tőle, ő meg olyan láma, hogy nem megy oda, hanem kuksol egyedül. Mi ez, óvoda? Álljá’ fel, oszt’ menjé’ oda. (A kapcsolatukról meg már az elején megmondtam, hogy nekem nemgyerebe.) Kara is így gondolja, nem hiányzik neki Dan hisztije, fájó szívvel ugyan, de megkezdi a „leválasztást”. Dan fiam, bajban vagy…

04_00_dan_azt_hitte.jpg

Jutalom játék, 23. nap. A feladat: a játékosok két öt fős csapatra osztva először átrohannak egy akadálypályán, majd megszereznek egy három számot rejtő zsákot. Átkúsznak egy földre feszített háló alatt, majd a számok felhasználásával megszereznek egy kulcsot, ami a végső kígyó-kirakós darabjait rejtő zsák lakatját nyitja. Hogy mi a jutalom? Elmehetnek a Bula Burger Bárba, ahol rendelésre készült burgerek, hideg sör és üdítők várják őket. Hogy mi a csavar? 11-en vannak, kihúzzák a csapattagokat és aki kimarad, lemarad, esélye sincs a jutalomra. Carl a „szerencsés”, szegény úgy érzi magát, mint az exile-on. A Lila csapat: Princess, Dr. Alison, Gabby, RKT Christian és Nick. A Narancssárga csapat: Kara, Filmes Mike, S.W.A.T.-os Dan, Davie és Alec.

Jeff jelére mindenki rohan, az akadályokon először átbújnak, majd ugranak és így tovább. A két csapat egyszerre ér a zsákokhoz, itt Alecet és Gabby-t emelik fel csomózni. Ezen a ponton a Narancssárgák kis előnyre tesznek szert, amit a háló alatt átkúszva tovább növelnek. Hamarabb kezdik el megfejteni melyik kombináció nyithatja a kulcsot rejtő zárat (teljes „szóképzavar”). Filmes Mike kombinál a Narancssárgáknál, RKT Christian a Liláknál. Dr. Alison nagyon szemfüles és mikor a Lilák is megérkeznek a számkombinációs részhez, egyből azt lesi milyen számokat próbálnak a másik oldalon, mondja is RKT Christiannek, hogy a megoldás nem 27, 36, 18. Próbálkoznak mindketten, de Filmes Mike hamarabb befejezi a Narancssárgáknak. Dr. Alison szalad is át, hogy megnézze a jó kombinációt, mert a Narancsok nem takarták le a megoldást. Kiabálja Christiannak a számokat, de Davie, Dan és Alec megpróbálják túlkiabálni, hogy Christian ne hallja, végül csak sikerül a Liláknak is kinyitni, kis lemaradással ők is megkezdik a kígyós puzzle-t.

A Narancssárgáknál Kara és Alec, a Liláknál Dr. Alison és RKT Christian dolgozik a kirakóson. Gyorsan dolgoznak a párok, a Lilák behozták a lemaradást, fej-fej mellett haladnak. Aztán a Narancssárgákat elkapja a gépszíj, hirtelen összeállt a fejükben a kirakós és egyik darabot a másik után teszik a helyére, kezdenek elhúzni a Liláktól. Dr. Alison meg kezd pánikba esni, kapkodni, de hiába, mert Alec és Kara gyorsan befejezi a puzzle-t, a Narancssárgák mehetnek a BB Bárba.

A Narancssárgákat elvitte egy hajó hamburgerezni, a Lilák a táborban maradtak rizset ebédelni. Gabby remek lehetőséget lát arra, hogy erősítse a köteléket Dr. Alisonnal és megpróbálja -ahogy ő fogalmaz- a jó oldalra állítani. Dr. Alison Princesst említi, mint feláldozható, erre Gabby azt mondja kicsire nem adunk, viszont Dan kiszavazása vízválasztó lenne. Dr. Alison ésszerűnek tartja a Dantől való búcsút, de elindul a régi lemez, amit már a merge óta pörget, hogy Góliát vagy nem Góliát. Amíg ő azon pörög, a többiek megérkeztek a Bula Burgerbe!

11_46_mamanuca.jpg

13_48_bula_burger.jpg

Készülnek a hamburgerek, sőt, még szinte el sem készültek, már megy a zabálás, folyik a hideg sör és a taktika. Filmes Mike rég elfelejtette a Strike Force-ot, a Rockstars formációt meg pláne és trenírozza Dant, Karát és Alecet, hogy tudom, hogy utáljuk egymást (-???-), de hatan vagyunk, össze kell tartanunk, fölényben vagyunk, ne szúrjuk már el. Dan javaslata -mintha csak beragadt volna a múlt heti szöveg- szavazzuk ki RKT Christiant. Javaslat elfogadva. Látszólag. Kara a riportban újra kihangsúlyozza, hogy ő inkább Dantől szeretne megszabadulni, ezért meg fogja környékezni ez ügyben a megfelelő személyeket.

Először is Dr. Alisonnal és Aleckel egyeztet a táborba visszaérve és elmondja nekik, amit csak ő tud -és Dan- hogy Dannek van még egy rejtett védettsége, ezért ésszel kell kiszavazni. Alec kimondja amire gondoltam, hogy a legfőbb szabály a survivorben, ha találsz egy rejtett védettséget, ne mond el S E N K I nek. A tudás hatalom, itt meg másod sincs, csak a tudás (már a szerencséseknek).
S ha már rejtett védettség. A 24. nap hajnalán, amikor még mindenki alszik és a nap sem kelt fel, Davie bújik ki a takarója alól. Carl is nyitogatja a szemét és ébredeznek a Dávidok mind. Davie narrál, hogy amikor kijátszanak egy rejtett védettséget a survivorben, tudva levő, hogy egy másik játékba kerül. Márpedig itten az előző tanácson kettőt is kijátszottak az urak, ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy új idol bújt meg valahol a szigeten. Szóval mindannyian felkerekednek rejtett védettséget keresni. RKT Christian veszi át a szót.

A hajnali keresés eredménytelenül telt, de RobotikaKutatóTudós Christian nem adja fel, mindenképp meg akarja szerezni a rejtett védettséget. Úgy közelíti meg az egészet, mint egy tisztességes robotikakutató tudós és egy általa a munkája során is használt algoritmust (breadth first search) hív segítségül. Az elv a következő: sok helyen keres a szigeten, de mindenhol csak egy kicsit, ahelyett, hogy kevés helyen keresne, de hosszú ideig. RKT Christian felosztotta a szigetet szektorokra (az első a kút környéke, a második a kúttól levezető ösvény és a környéken lévő fák, a harmadik a part vissza a tábor felé) és ezeket járja végig folyamatosan keresgélve, de sehol sem töltve sok időt. Aztán az egyik szektorban felfigyel egy különös alakú, méretes fára.

18_01_szektorok.jpg

18_21.jpg

Nézegeti-nézegeti alul felül mindenhol, aztán egy kék fonál kelti fel a figyelmét, lekapja a fáról a kék fonallal összeapplikált pici kókuszdiót és majdnem dob egy hátast örömében, mert megtalálta a rejtett védettséget. RKT Christian tudja hogy célponttá vált, nemcsak most, hanem a játék végéig, ezért nagyon kellett neki ez a védettség.
Ezzel evezünk át a hivatalos védettségi játékra. A feladat: a játékosoknak meg kell szerezniük három labdát, amiket egyenként kell átvinniük egy libikókán a labdákat egy fa lemezen/tányéron egyensúlyozva. Ha mindhárom labdát átvitték, egy kígyót formázó pályát mozgatva kell a labdákat belegurítani a pálya három mélyedésébe. Aki legelsőként fejezi be a feladatot, este védett, ő nyugodtan nézheti végig a tanács eseményeit.

Jeff jelére megindulnak és Alec egy ugrással terem a labdáknál, míg a többiek ugrálnak a lécek között. Dan és Alec érnek át először az első labdákkal. A többiek fej-fej mellett. A második labdákkal is Dan és Alec érnek vissza először, elég egyértelmű, hogy a játék ezen szakaszát ők fogják nyerni. A többiek is hozogatják közben a labdáikat, körülbelül egyenlő az állás, kis különbségek vannak. Dan kezd hozzá elsőként az utolsó szakaszhoz, Alec szorosan a nyomában. Hamar begurítják az első lyukakba a labdákat.

Carl és Kara is kezdik az utolsó szakaszt, rögtön utánuk Princess is megérkezik, mindenki próbálja behozni a lemaradását. Közben Alecnek sikerül a második labdáját is célba juttatni, mögötte Dan, Carl és Princess 1-1 labdával. Alec szépen lassan egyensúlyozva gurítja az utolsó labdáját a cél felé, mindenki más sorozatosan leejti őket. Hátul Davie, Gabby és Christian még mindig a libikókán próbálnak átjutni, de hiába, mert Alec magabiztosan billenti helyére a harmadik labdát, övé a védettség.

22_40_alison.jpg

23_49_win.jpg

Kara a táborban azon töri a fejét, hogy ahhoz, hogy Dant kiszavazzák meg kellene osztani a szavazatokat, mert felhasználhatja a rejtett védettségét. Ehhez viszont szükség lesz Dávidékra. Megkeresi Nicket és Gabby-t és elmondja nekik Dr. Alisonnal, hogy szeretnék megosztani a szavazatokat Dan és Princess között, benne vannak-e? Persze, amit szeretnétek, mindenképp – bólogat Gabby. Dr. Alison viszont a riportban már azt mondja, hogy gyanús ez neki, mert Gabby-ék túl gyorsan belementek a tervbe, mi van akkor, ha át akarják verni őket? Dr. Alison megvilágosodik, hirtelen rájön mit kell tenniük: semmit. Hatan vannak öttel szemben, sima liba, nem kell itt variálni, hátra kell dőlni és a Góliátoknak együtt szavazni. Alec is megerősíti ebben, maradjanak együtt Góliátok, ismerik egymást, tudják kiben bízhatnak, menjenek együtt Dávidék ellen. Kara leesett állal hallgatja őket, mikor ezzel előállnak.

26_21_alec_es_alison.jpg

27_11_kara.jpg

Góliáték megbeszélik, hogy mégis Christian az esti célpont. Nick és Christian észreveszik, hogy mindegyik Góliát a parton ül. Idióták - mondja Nick. Emiatt Dávidék azt feltételezik -és nem tévednek- hogy mégsem lesz szavazatmegosztás Dan és Princess között. Nehezen emésztik meg, hogy annyiszor ajánlottak fel nekik (Góliátéknak) különböző szövetségeket, mindig nyitottak voltak a javaslatokra és mégis „Goliath strong” van. Dávidék is összedugják a fejüket, hogy mit lehetne tenni. Nick elmondja Gabby-nek és Christiannek (mert ők nem tudták), hogy van egy előnye, amivel el tudja venni valakinek a szavazatát. Oh, a hangulat egyértelműen jobb. Christian erre hozzáteszi, hogy „szeretitek a meglepetéseket? Megtaláltam a rejtett védettséget.” - és ezzel nincs vége, mert Carl is elmondja, hogy mindannyian tudják, van egy rejtett védettség semlegesítője. Banzai!
Megy a matek rendesen, hogyan s miképpen használják fel a három előnyt. Egyáltalán felhasználják-e valamelyiket, bárakármelyiket?

Tanács. Érkeznek a játékosok, majd a zsűri, Cowgirl és Pankrátor John. Jeff Dr. Alisont kérdezi, változott-e valami a törzsben az előző tanács okán. Azon kívül, hogy John kiesett? Nos igen, felébredtem és 22 nap után rájötten, hogy ideje játszani. Gabby, volt káröröm? – kérdezi Jeff. Gabby hablatyol, de fordítom: volt. Jeff Danhez fordul, hogy az ébresztő (értsd az előző tanács) után van-e demarkációs vonal, a felállás végérvényesenmegmásíthatatlanul Dávid Góliát ellen? Még szép, hogy igen - mondja Dan, inkább működöm együtt az ellenséggel akit ismerek, mint azzal akit nem ismerek. Valóban, ha együtt maradnak Góliátként és csak a számokat nézzük, egyenként szavazhatják ki Dávidékat és ez nagy fegyvertény és a játék ezen pontján senki nem akarja, vagyis nem meri ezt megbontani, senki nem akar elsőként oldalt váltani, árulóvá válni - teszi hozzá Filmes Mike.

31_48_tanacs_1.jpg

Alec arról beszél, hogy a Dávidok első naptól kezdve együtt játszották a játékot, ahogy ők Góliátok is. Jobban ismerik egymást az eredeti törzsek, jobban lehet tudni ki-kiben bízhat. Kisebb vita támad arról, hogy a Góliát törzs megmaradt tagjai ennyire ragaszkodnak az eredeti felálláshoz. A fő érv ellene, hogy a survivor egy folyamatosan változó játék, ezért merni kell változtatni, mert nem tudhatják mi lesz másnap, nem kell ennyire ragaszkodni egy bizonyos dologhoz. A vita végére visszatérünk az alapkérdéshez újra: kiben lehet bízni, ezt kell eldöntenie mindenkinek. Carl ismét elmondja -amit már egy tanácson elmondott- hogy a bizalmat tettekkel kell kiépíteni, mert amíg csak üres ígéreteket durrogtatnak, addig a bizalom szónak sincs semmi jelentősége.

34_25_jeff.jpg

RKT Christian egy öreg autóhoz hasonlítja a játékot, ami nem biztos, hogy el akar, el tud indulni. Amikor elérkezett a merge, megpróbálták beindítani az autót, de egy-két nyökögés után kifulladt. Léptek egyet hátra, ok, akkor javítunk rajta és megpróbáljuk újra elfordítani a kulcsot, méghozzá ma este - mindehhez kajánul mosolyog. Tehát fontos szavazás a mai, ideje kezdeni! Jeff! - jelentkezik Nick. Van valami a zsebemben, egy titkos előny! - egyenként mutatják a Góliát arcokat, hát persze, hogy van egy előny. Nick felolvassa, hogy ellophat egy szavazatot valakitől és ezzel ő kettőt fog leadni. Nos, már az álmoskönyvben is olvastam, hogy ez nem jelent sok jót és ahogy látom, Góliáték is olvasták ugyanezt a könyvet.

És kinek a szavazatát szeretnéd? -kérdi Jeff. Hát a Dr. Alisonét! Áúcs. Dr. Alisont megfosztották szavazati jogától, hol itt a demokrácia és az egyenjogúság? Jelenleg Nick kezében, de ne akadjunk fent ezen, Dr. Alison nem szavaz, cserébe’ Nick kétszer szavaz. Ennyike. Szavazás közben drámai zene, Dr. Alison Aleckel és Karával egyeztet, bólogatnak, pontosítanak mi lesz. Dan megkérdezi Karát, használja-e a rejtett védettséget Dr. Alisonra, de a választ nem tudjuk meg. Hosszan mutatják a szavazást, de azért csak sikerül befejezni. Van rejtett védettség valakinél? - hangzik el a szokásos kérdés Jefftől és hosszú hatásszünet után Dan jelentkezik. Biztos akar benne lenni, hogy nem ő megy haza. Jeff megkérdezi magára használja fel? Miután Dan válaszol, hogy igen és leül, Jeff megerősíti, hogy az valóban egy rejtett védettségi nyaklánc.

38_30_idol.jpg

38_39_dan_idol.jpg

Majd Jeff belenyúl a szavazóurnába és kihúz belőle egy korongot, hogy „ez meg egy rejtett védettség semlegesítő”. Ami semlegesíti azt a rejtett védettséget ami ellen felhasználják és ezzel Jeff megfordítja a korongot, aminek Dan neve szerepel a hátulján. A Danre leadott szavazatok tehát számítanak. Góliáték meg fogják a fejüket, most mi lesz, hogyan alakulnak a szavazatok? Az első három szavazat: Christian, majd Princess kétszer. A hatodik szavazat: Dan. És a következő is, ahogy az utána következő is. A 10. kieső és a zsűri 3. tagja: Dan. 

Góliáték teljesen szétesve, Dávidék megint behúzták a W-t. Az állás: 5 Dávid, 5 Góliát. A kérdés: van demarkációs vonal, vagy sikerült eltörölni ezzel az estével? Jövő héten talán kapunk választ.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2018.11.26. 18:46:14

Csak simán egy jó rész lett volna, de a tribalon megint letettem a hajam, hatalmas volt. Érdekes a dinamika, nem gyakran szokott ilyen lenni a merge után, hogy az elmosódott original törzsi vonalak újra “kiélesednek”. Mindenki összevissza meggondolta magát, Kara hirtelen “szakított” és Dan ellen fordult, aztán visszatért a “Goliath strong”-ozás, de azért annyira mégse strong a csapat… szóval csak szép sorrendben:

1. Davie soundbite-ja az elején mekkora vidámság, ahogy örült magának :D ja és megkapta John kabátját? :DD (szegény Angelina…)
2. Dan miért mondja, hogy rossz embernek adta az idolt? Ha Johnt védi be, Angelina esik ki. Hacsaknem így értette…
3. Reward: Alison hogy leleste a helyes számkombinációt a narancssárga csapatról, cseles :D
4. Ez is ritka, hogy a reward kiélvezéséből szinte semmit nem mutatnak, most 1 rövid burgerezős jelenet volt, aztán már jöttek is vissza.
5. Christian idolkeresésén is besírtam, főleg a BFS (breadth-first search) algoritmuson (visszajöttek az egyetemi évek), meg hogy a kék fonal nem igazán természetes egy szigeten :D
6. Immunity: Alec hogy átugrotta a kezdő akadályt mindig, azt nagyon bírtam. És lehet, ennyi idő kellett neki összességében, bár igaz, hogy szépen lassan és biztos kézzel gurítgatta a 3 golyót a végén.
7. Nagyon bejött a jelenet, amikor minden David elmondta az előnyt, és ördögien kacagtak, hogy mennyi mindenük van 3:)
8. Gabby haja a tribalon haláli aranyosan nézett ki, majd’ megzabálom :3
9. Nem tehetek róla, de amikor tribalra bejött a kétfős zsűri szerepében Elizabeth & John, azaz a tehenészlány és a pankrátor, full olyan érzésem volt, mintha valami pornó kezdőjelenetét nézném :D
10. Christian öreg autós beindítós hasonlata tényleg zseniális :D
11. Meglepett, hogy Nick Alisontól lopott szavazatot, szerintem Dan/Mike-tól lett volna a leglogikusabb? Még arra is gondoltam, hogy hátha ezzel csak Dan idolját akarják kifüstölni, és közben másra szavaznak, de végül nem így lett.
12. A nullifierrel de megszívatták a nézőket is, az eszméletlen nagy volt, nem mutatták hogy Carl mikor játszotta ki (vagy csak nem vettem észre), és bumm, bye-bye Dan – Christian pedig úgy “védte meg” magát ismét, hogy még az idolja is sértetlen!
13. Furcsa volt a szavazatok eloszlása, úgyhogy csekkoltam is a végén: Alec és Kara flippelt Angelinára…hát látszott a tribalos szövegekből, főleg Alec-en, hogy annyira azért nem érzi biztosnak a helyét a Goliath szövetségben. És akkor most 5-5…

tar 2018.11.27. 08:11:53

Le a kalappal a Góliátok gyors reagálása előtt, ahogy az idol kijátszása után egyből keresni kezdték és megtalálták az újabbat.
Őszintén remélem, nem felejtik el, hogy ezen a törzsi tanácson is kijátszottak egy idolt (még ha semlegesítve volt is) és megint azonnal elindulnak keresni - és meg is találják :D
Szintén zseniális volt, ahogy érezve a bajt, a közös érdeket felismerve összefogtak, feltárták egymás előtt a lehetséges ütőkártyáikat és ezeket összekombózva, közösen kihozták azt a nagyon ritka végeredményt, hogy a 5-en kiszavazták a 6 fős szövetség rejtett védettségi totemmel védett tagját!
Őszintén nagyon izgultam a tanácson, hogy bejöjjön nekik - nagyon megérdemelték. Ahogy előzőleg is írtam, most mindegyiket imádom ezért és utálom a gondolatot, amikor sajna egymás ellen kell fordulnia egy ennyire szimpatikus és jó játékosokból álló szövetségnek :(

Kíváncsi vagyok vajon így 5-5 állásnál a Góliátok közül átáll-e valaki. Legnagyobb eséllyel Karára tippelnék, mert Alec és dr. Alison már annyira lejáratta magát a Dávidok előtt a folyamatos ígérgetéssel majd visszatáncolással, hogy talán már nem látják őket annyira szívesen - ezt jelezhette Dr. Alison szavazatának ellopása is.

tar 2018.11.27. 14:48:59

Mármint:Le a kalappal a DÁVIDOK gyors reagálása előtt

Laura Ingalls 2018.11.28. 06:12:36

@tar: nem vagyok benne biztos, hogy még egy idol lesz. Van egy olyan emlékem, hogy a merge-nél csak azt az idolt pótolják, amit a merge szigetén találtak. Ha belegondolunk, múlt héten két idolt játszottak ki, de csak egyet pótoltak. Azon a szigeten Dan talált egy rejtett védettséget amikor még "Tiva voltak" és most Christian. Ha megtartják ezt a szabályt (már ha lehet szabálynak hívni, inkább tendencia) akkor most nem rejtenek el újabb védettséget. Egyébként is izgalmasabb lenne, hogy sikerül-e átállítani valakit ide vagy oda.

Aleckel az a gond, hogy nem mert váltani, mert az alkalomra várt. Lehet, hogy kilép a Góliát szövetségből, de úgy látom, hogy nagy eséllyel lesz a másik alján, hacsak nem ő rakja össze az újat. A megmaradt Dávid törzs tagjai eddig is fenntartásokkal kezelték egymást, amit nagyon jól mutat, hogy nem avattak be mindenkit, ha találtak előnyt vagy védettséget. Sokkal inkább alkalmi jellegű az együttműködés, hiába vannak együtt az első nap óta. Míg Góliát oldalon benne maradtak a "többen vagyunk, szavazzuk ki őket egyenként" mondakörben és ahogy Filmes Mike mondta, senki sem mer kilépni belőle. Szerintem holnap ki fognak, mert a számok erre kényszerítik őket. Legalábbis én így látom. :)
süti beállítások módosítása