Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x21 - Szar, szar, szar, ezerszer is szar!

2018. november 25. 18:49 - lulu1.0

screenshot_from_2018-11-15_18-09-02.png

Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre összegereblyéz nekünk egy talicska majmot, illetve kicsicsiázza a villát az éppen aktuálisan trendire. Kedves Szerkik! Nem kell ahhoz Eysenck féle személyiség tipológia teszt, hogy lássuk, a bent tartózkodó humanoidok konkrétan nem bírnak értékelhető ilyennel, ergo az édesanyjukon kívül kábé senki sem érzi őket sem szórakoztatónak, sem jópofának. Az akutális rész is olyan érdekfeszítő volt, hogy többször bólintottam az álommanónak a megtekintés közben, mint gyermekkorunk bólogató kutyusa a zsiguli kalaptartóján. Láthatóan Anikó sem boldog, de még a falra vetített szmájli is rí mögötte. Hát nem véletlenül.

1.jpg

Hoppancs már jelezte tegnap, hogy vélhetően nem ér véget Zsuzsu személyes tárgyainak eltűnéséből kialakult gyanúsítás cunami és milyen igaza lett! S ha nem lenne elég ez a Columbóba oltott X-akták izgalom, hát megfejelik nekünk az eltűnt body rejtélyével is. A félreértések elkerülése érdekében jelzem, hogy ez ebben az esetben nem egy emberi test eltűnése (és milyen kár!), hanem azé a csajosabb, csipkés izéé, amiből már tudhatjuk, hogy milliószám van a villában.

7.jpg

Nekem Roli Lacika ikertornya és fordítva, depláne, ha egymás mellett is fekszenek. Csak a fülbevalók és az ívesre szedett szemöldök az, ami segít rajtuk eligazodni (meg az, hogy mindeközben folyamatosan nézegetem az RTL oldalon kifüggesztett tablóképeket). Tehát Roli kérdezgeti a romantika fellegtanyájáról épp csak visszatérteket, hogy milyenek voltak ott a nők? Hajuk-mellük? Csoki meg pont eddig bírta magában tartani az őket ért trauma részleteit és rákezdett a díszes társaságnak, hogy szart lapátoltunk öcsém, kecskét fejtünk, még a tejet is meg kellett innunk, bár nem mertem lenyelni, inkább kicsurgattam kétoldalt. Lovak és malacok elől menekültünk, a Westworld viszontagságai ehhez képest smafuk!

4.jpg

Csupa szar vagyunk! Szar volt az egész! Kibasztak velünk! Tiszta szar a cipőnk! Letisztítottuk, aztán visszazavartak minket ugyanoda, szart lapátolni!

Most, hogy ennyit szaroztunk és mert az előző írásban már megismerhettétek az egyszerre egy kádban fürdés és egy ágyban alvás minden apró részletét, tovalendülnék arra, ahogy az eddig hallgatóság megindította panaszáradatát, miszerint ők meg itten közben nem kaptak kaját és most annak a kukoricának kinéző túrónak is nagyon örülnek, amit az ifjú titánok a tanyáról hoztak szuvenírként. Mindeközben Adrira rájött a kongathatnék. Ez az az ominózus tevékenység, amikor is az ápolt jelt adhat az ápolóknak, hogy felhasználná a neki osztott szuperképességét, vagyis

Szeretném megkapni holnap a varázsló nénimet!

A riportban pedig arról nyilatkozik, hogy szerinte ez egy úgynevezett jövendő jövő jóslás lesz, meg őt nagyon érdekli, hogy milyen emberek veszik körül a villában. Hát nézz körül csillagom, nézzél körül!!!

6.jpg

Ezt követően Reni a hálóban Zsuzsuval próbál mélyebben szántó gondolatokat megosztani. Ahogy nézem a lány bávatag arckifejezését, egy krumplinyomó jelenik meg  előttem, ahogy a lyukakon irtó lassan és apró darabokban potyog át az infó a beszélgetőtárs ürességtől kongó fejébe. Pedig csak arról folyik a szó, hogy most már minden más lesz, kérem! Ezek a lányok, akik most itt ülnek előttünk a matracokon már nem azok a lányok, akik egykoron beléptek ide. Nevük innentől VV Reni és VV Zsuzsu, akikkel ennek okán fenekestül felfordul a világ. Máshogy süt rájuk eztán a nap, másként záporozza őket az eső. Csak egy sejtelem részemről, de talán Reni a vélelmezett celebséggel járó felelősségről, annak vidám és árnyoldaláról regélt, miközben Zsuzsunak ebből annyi ment át biztosan, hogy oké-oké, a nevükön túl valami még megváltozott, de hogy pontosan mi, azon még egy picit gondolkodni szükséges. Szerencsére nem kellett végignézni ezt a bebútolást, mert jön Adri, aki Zsuzsu ölelgetésébe kezd, és ezzel el is tereli a figyelmét a fentebbi értekezésről.

3.jpg

Most pedig jön egy olyan rész, amiből egy kurva szót nem értek, csak sejtem, hogy az egyik fele még mindig a paranormal activity issue, a másik meg arról szól, hogy Reni jövőbe látókat megszégyenítő módon jósolt az időközben szintén odakucorodó Vivinek, hogy neki már reszeltek, kész, vége, elbaszta, ki fog esni a picsába és csak magára vethet, mert elüzekedte itt a pozitív megítélését. Surranó pályán talán még elkegyeghet picit, de sok jóra ne számítson. Vivi vagy nem fogja fel az elhangzottakat, vagy ő a hidegvér maga, mert az összeomlás helyett egyszerűen logikus érvelésként aposztrofálja az elmondottakat, továbbá elhangzik még számtalan kibogozhatatlan mondat, amit meg fejtsenek meg a Z generációra szakosodott, azon belül is az elkorcsosulásokat vizsgáló nyelvészek. Ha még nincsenek ilyenek, akkor jelzem, hogy itt van ám egy orbitálisan tátongó piaci rés! Ki tudja, lehet, hogy az alfák lecsúszott tagjai már majd újra csak nyekegnek-makognak, elnagyolt mimikával és gesztikulációval kommunikálnak, mint anno és feltételezhetően őseink.

 Közbekérdés: Vivi tényleg mond olyat itt, hogy 18 vagyok és geci vér van bennem!?

  • nem, és húzzak el a fülészetre
  • igen, és keressek rá a gúgliban, hogy mi a szent szar lehet ez a vérbaj
  • igen, és ez annyit tesz, hogy Vivi zsenge kora ellenére is egy kis genyó és még tudja is magáról

8.jpg

 

 Ezután Adri és Reni rántja be Krisztiánt a nyugiba menetekről beszélgetni. Szabadfordításban ez annyit tesz, hogy újfent nekiállnak az eltűnésekről vekengeni. És akkor, ha már nem ezt néznétek és olvasnátok három napja, megint mindenki kavar egyet a szarosbödönben.  A lányok nyomják, hogy Vivi meg Ginu meg esetleg Zsuzsu és önlopás, Krisztán a következő vágásnál már Vivinek és Gregnek, továbbá Ginunak tolja, hogy mit hallott az imént, mindezt úgy, hogy az előző csapatnak még azt mondta, szerinte Ginu itt a legnyomorultabb és legrosszindulatúbb.

Közbevetés: Reni szerint a gondolat leterelődik, a párbaj pedig megúszik.

Valamit tattikáznak a lila kendővel is, de Krisztán agya kábé ennyit bírt befogadni és ekkorra már teljesen kiégett, aminek hangot is adott ekképpen:

Hagyjatok engem ezzel békén, olyan jó volt szart lapátolni, visszamennék!

9.jpg

Pedig még majd csak eztán következik a java. Most meg Ginu és Adri áll neki a teraszon fosni a szót erről az érdektelen semmiről, és közben mind a kettő a másikra mutogat, meg ilyeneket mondanak, hoyg csalódottak lennének, ha kiderülne, hogy a másik volt a hunyó. Aztán ezek is kirántják Krisztiánt, hogy valljon színt, ki kinek mit és hogy mondott. Nem tudom, hogy eljön- e a pillanat, amikor a retardáltnak leesik, ha csendben marad, ugyan okosabb nem, de az estéje mindenképpen nyugodtabb lett volna.  

Közbekérdés: Elképzelhető, hogy Adri VV Zsófika reinkarnációja, de legalábbis távoli rokona?

10.jpg

Mindenesetre tuti diszkomfort az érzése, mert nekiáll üvölteni, és itt szabadul el végleg a pokol, mert kisereglik az összes gyökszi és aztán már mind egyszerre üvölt, szerintem már ők se tudják, hogy mit. Aztán még néhány érdektelen jelenet (szemöldökszedés és éjszakai arcmaszk felhelyezése FÉRFIAKNAK) után végre nyugovóra térnek. Csak a szokásos. Parittyázás és a szoba telefingása következik megbolondítva azzal, hogy a maszatolásba kezdő friss párost a többiek kitágult pupillákkal fókuszálják és nagyra nyitott fülekkel hallgatják, aztán lehúzzák a delikvensekről a takarót, meg felkapcsolják a világítást, mert, hogy savanyú a szőlő. Krisztián szerint legalábbis ez lehet a baj. Semmi esetre sem az, hogy másfél órája tartja nekik a többi a gyertyát.

12.jpg

A reggelt latinos pörgéssel (nem) és az éjszaka eszkalálódott fertő kibeszélésével kezdik a lakók, én meg eközben boldogan fedezem fel a fürdőszoba falain a mostanában kedvenc IKEA lyukacsos falitábla elemeim. Krisztián egy igazi úr (lófaszt) módjára védelmezi (se) újdonsült kedvesét a frissen és helyben megalakult erkölcsrendészet támadásaitól, akik valamiért csak a párocska női tagjának cédaságára vannak kihegyezve, és ilyeneket mondd a szerencsétlennek, hogy neked nem kell itt feltétlenül mindenkivel összeveszni.

13.jpg

Váltunk arra, hogy Reni féltékeny lesz Erára. Kábé semmi arra utaló nem történt, hogy erős szimpátia ütötte volna fel a fejét Csoki és Era vonalon, de Reninek már kész forgatókönyve van arról, hogy ezek itt mit akarnak mahinálni az ő háta megett, vagy esetleg a szeme előtt. Jó, lehet, hogy a CsokiPákó nem, de, hogy az Era rá akar mászni, az ziher. Dráma, cuccdobálás és repedtfazék üvöltözés veszi kezdetét ismét.

14.jpg

 Lezárásként:

  • Itt mindenkinek kacsahangja van.
  • Őszintén szeretném nyakonbaszarintani mind.
  • Ma este kilenc után kiválasztás Péterrel, aminek kapcsán a műsorzáró tattikai megbeszélés eredményeként Ginut és Adrit látná kint első körben Csoki, Krisztián, Era és Hunor. Csoki rajta van, hogy megpakoltatja magát, annak ellenére, hogy ez még nem nagyon jött be eddig. Most épp hat jelere van ígérete. Este kiderül, hogy kik állják a szavukat. Hú de izgi.
  • Vivi Carbonarat készít.
  • Krisztián abban sem bízik meg, aki a világra hozta.
1281 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cudarka670 2018.11.25. 19:13:29

"továbbá elhangzik még számtalan kibogozhatatlan mondat, amit meg fejtsenek meg a Z generációra szakosodott, azon belül is az elkorcsosulásokat vizsgáló nyelvészek"

cudarka670 2018.11.25. 19:18:53

lulu 1.0: Vivi tényleg mond olyat itt, hogy 18 vagyok és geci vér van bennem?

Szerintem 3DIKK....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 19:29:01

Tényleg köszi meg minden, de ez baromi gyenge lett. Azért, hogy Roli és Lacika ikertornyok lennének...

bel ami 2018.11.25. 19:30:05

Era fogta Csoki pöcsit.
Csoki fogta Era csöcsit.
Reni, aki mindent látott
fájdalmasan felkiáltott!

Gia 2018.11.25. 19:30:22

Tök jó lett!Csak Zsu feltartott középső ujja maradt ki,amit a távozó Vivi után küldött.

cudarka670 2018.11.25. 19:35:17

@VV9 Velőtrázó Vélemény: hát na... Mint két tojás, a strucc meg a tyúk...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 19:36:51

@Gia: Nem csak ez maradt ki, a teljes taktikai káosz rally ábrázolása is, mint egyetlen érdekesebb elem. Konkrétan a lényegtelen részeket sikerült kiemelni a lényegesek kárára. Na mindegy, én vagyok a szar alak, aki kritizálni mer. Szorrika.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 19:42:58

Az is "lényegtelen", hogy Era arra kérte Hunyort, hogy kussoljon Roli előtt, meg hogy először a semlegeseket szórják ki a sötétekkel, amire Hunorban megszólalt a matematikai alarm.

Maximista vagyok 2018.11.25. 19:43:24

Én a szerkesztőket nagyon gyorsan basznám ki egymás után. Full amatőrök...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 19:51:31

@Maximista vagyok: Én meg helyet cseréltetnék velük a villalakókkal. Bár ahogy elnézem, nem kizárt, hogy ez történt.

Mate4182 2018.11.25. 19:58:27

ooooh de vartam mar az aktualis hogyvoltot !! :D szerintem nem lett rossz iras. semmivel sem tartom gyengebbnek mint amikor neha tenyleg csak fel oldal leiras meg 20+ kep a post

ertekelnem ha itt is lenne videobiro mint anno mikor Aniko meg Alekosz osszeutkoztek azon hogy Alekosz fellokte e Anikot vagy nem (nem), emlekszem hogy bent a villaban jatszottak le a jatekosoknak :D jo musor volt

AmanEdi 2018.11.25. 20:04:21

Erdekes kivalasztas lesz a mai de szerintem nem fogja Csoki a jeleket magara pakoltatni mert ezeknek 5 percrol 5 percre valtozik ez a tippem mara
Csak egy tipp
Adri:Vivi
Csoki:Ginu
Era:Ginu
Ginu:Csoki
Greg:Ginu
Hunor:Ginu
Krisztian:Ginu
Lacika:Ginu
Reni:Na ez kerdeses
Roli:Vivi
Vivi:Ginu
Zsuzsu:Vivi

Ego0123 2018.11.25. 20:07:25

Szerintem is Ginura raknak többen, Ő meg kiviheti Vivient, így visszajön és védett lesz.

Funk You 2018.11.25. 20:11:01

Ginu feje epic volt, ahogy a körmét reszelgette ártatlanul, mire ő lett a hibás a Reni-Csoki affér miatt. :D

Egyébként érdekes, hogy mást sem hallunk, mint hogy Ginu így keveri a szart, úgy rosszindulatú, miközben ebből semmit nem látunk. Vagy odabent hülye mindenki (ez mondjunk különben sem kétséges) vagy a műsor szerkesztése amatőr. A másik Zsuzsu személyes tárgyainak időnkénti teleportálódása, amire már a harmadik összefoglalót húzzák fel anélkül, hogy legalább a nézőknek megmutatnák mi történt. Hogy az agyhalottak vakon vannak, az oké, de nekünk talán nem kéne.

cudarka670 2018.11.25. 20:13:51

@AmanEdi: és ha nem jön össze ez a Csokira pakolunk, akkor Era meg Hunor miért rakná Ginura? Nyíltan nem hiszem, hogy betámadnák, Roli annak nem örülne.... Szerintem ők is Vivire raknák inkább....

cudarka670 2018.11.25. 20:16:54

@Funk You: telepáciával bűvölhette el valaki.... Lehet a szerkik se tudják, mivel tényleg ott volt a fiókban, csak még rendesen meg se tudták nézni, ahogy Gregen kifogott annak a fióknak a visszatolása

Funk You 2018.11.25. 20:22:45

@cudarka670: telepácia lehetett, tényleg :D

bElannaTorres 2018.11.25. 20:23:01

@Funk You: Ginu ellen csak Csoki hangolt mindenkit meg a féltékeny Reni, most már Era is féltékeny mert hunor szájrapuszit adott ginunak, meg abban is hisz, hogy Csokival kapcsolatban ő hazudott róluk - csak reni látott oda olyanokat állandóan amik nincsenek. Reninél komoly bajok vannak, vagy ennyire rosszindulatú.
Az nagyon vicces volt mikor Ginu a körmét reszelte, azt hittem az ujját is lereszeli :D

AmanEdi 2018.11.25. 20:23:47

@cudarka670: Ezeknel lehet tudni mi akarnak?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 20:24:13

@AmanEdi: Roli szerintem renire és vicaverza!
S lesz nagy meglepődés, se csoki, se Ginu, hanem vvv.
Tippem mára :)
Jujj, de izgulok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 20:32:20

nem nezem, de olvaslak majd titeket

Funk You 2018.11.25. 20:34:41

@bElannaTorres: hát ha úgy marad, hogy Csokira rakják a jeleket és kiviszi Ginut, én Ginura fogok szavazni, az tuti. De szerintem Csoki visszakozni fog.
Különben nem emlékszem olyanra, hogy amikor valaki magára pakoltatta a jeleket, az visszament volna.

Gia 2018.11.25. 20:35:25

Csoki azt mondta a riportszobában,hogy ő tényleg ad okot arra,hogy Reni féltékeny legyen.Csak mi ugyebár ezt nem láthatjuk,ezért azt hisszük,hogy a csaj alaptalanul hisztizik.Persze akkor is túlzásba viszi,et tény.

AmanEdi 2018.11.25. 20:35:55

@Hedo a szadista szexista anyuka: Roli szerintem arra tesz akit Adri mond neki

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 20:40:21

@cudarka670: ugyis tudok mindent, ami tortenik, mert itt megirjatok. es a HV altalaban sokkal jobb, mint a musor, az idei evadban kulonosen

Perah 2018.11.25. 20:43:27

@AmanEdi: Remélem, hogy Hunor nem "fekszik le" Erának, és nem fogja az ő és Csoki kedvéért Ginzura tenni!

Era most nagyon ellenszenves lett. Hátbaszúrásnak érzem, mert Ginu mellé állt a párbajnál, ő meg most ennyire Ginu ellen megy, ráadásul ok nélkül

bElannaTorres 2018.11.25. 20:46:56

@Funk You: Csokival az a baj, hogy elhiszi igaza van, és néha elgurul a gyógyszere akkor elég nagy hangon üvölt, ez meg az izmok nekem már ijesztő, való életben fosnék tőle, csak elég ha jön egy őrült reni és rám mutat. :D:D:D de szerintem se rakat magára, csak eljátszott az ötlettel, ő azért játszik, gondolkozik is néha.

Ego0123 2018.11.25. 20:47:20

@Funk You: Egyetértek. Lehet, hogy azért húzzák, mert más semmi érdekes (bár ez szubjektív nagyon) nem történik?

MosóMaca 2018.11.25. 20:51:39

Nekem az piszkálja a fantáziám,hogy Erának milyen tattikai elképzelése van,amiért kikéri a jokert most,mikor védett

bElannaTorres 2018.11.25. 20:53:14

@MosóMaca: hát én már nehezen követem őt, persze lehet az van, hogy könnyebb Csoki őszinte fejének elhinni a rosszat, mint jót kinézni a másik csajból aki hunorral csókolózott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:00:20

@MosóMaca:
Ilyenkor jojert kérni egy vicc.
Ő se langelme

Mók_Ica 2018.11.25. 21:01:39

sziasztok :))) konténer megérkezett :)))) pppornóbajusz suttogva kezd....

cudarka670 2018.11.25. 21:01:41

Kezdünk, Bajusz Úr újabb furi ingbe nyomul....

2018.11.25. 21:01:43

Na hatha kiderul a Zsu gate

tvbuzi 2018.11.25. 21:01:51

Peti legalább az egyik kezét a seggébe dughatná

cudarka670 2018.11.25. 21:02:39

Era aktiválja a képességét, Gregtől elveszi a képességet....

MosóMaca 2018.11.25. 21:03:00

@szociál: lehet olyanok,mint az ovisok,hogy még nincs kialakult időérzékük. Nem tudják,milyen sokat kell még aludni a végéig

tvbuzi 2018.11.25. 21:03:05

@Mók_Ica: stipi-stopi VIP páholy:)

tvbuzi 2018.11.25. 21:04:05

Mi a Greg képesség?

cudarka670 2018.11.25. 21:04:09

Elveszi Gregtől, hogy ne tudja elhasználni....

Mók_Ica 2018.11.25. 21:04:39

túl korai volt ez a joker felhasználás.....

cudarka670 2018.11.25. 21:04:43

Mondjuk így már logikus a felhasználás...

Cimili 2018.11.25. 21:05:04

vagyok én is, szasztok! :)@Mók_Ica: máris odaállok mellé.
@tvbuzi: tökéletes javaslat. :DDD

cudarka670 2018.11.25. 21:05:53

Azért veszi el, hogy Greg ne tudja senkire rákötni a lila kendőt....

chiccodoro 2018.11.25. 21:06:07

Sziasztok!
@Móki, a konténerre szükség lesz!

Adrika rájön, hogy gondolkozni jó lett volna... Megy a taTTikázás a hiden szauNNában

Mók_Ica 2018.11.25. 21:06:10

@szociál: mindenhol ott van.... csak nem szól :)))

iamgroot 2018.11.25. 21:06:39

Szerkik szótak, hogy használja fel.

cudarka670 2018.11.25. 21:07:00

@Mók_Ica: Hát ha már nem lesz képesség, amit elvehet a Jokerrel, akkor azzal se megy sokra....

chiccodoro 2018.11.25. 21:07:00

@Mók_Ica: EKG, ezt böven a játék 2. felében kellett volna ellöni

Mók_Ica 2018.11.25. 21:07:07

@chiccodoro: jaja.... hozom én mmkk :))))

Cimili 2018.11.25. 21:07:31

greg csókolgatja a szupi képességes kártyáját. micsoda érzékeny búcsú.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:07:41

@Mók_Ica:
Sztem Lacika egy mikroport csak azért van bent hogy vegye a hangot :)

chiccodoro 2018.11.25. 21:08:08

Jön a jósnö, Reni meg maga alá huggynat az örömtöl, pedig nem is hozzá jött XD

cudarka670 2018.11.25. 21:08:21

Greg szomcsi, Adri vigasztalja a szaunába, és szövetkezne vele...
Megjött a jósnő!!!
Reni óbégat, úgy örül a szigányasszonynak....

Cimili 2018.11.25. 21:08:31

nna még egy svéd a vellában.

MosóMaca 2018.11.25. 21:08:35

Ohh,hát azt hittem,hogy azért veszi el,mert most akarja használni ebben a hatalmas Csoki taktikázásban. Így már picit más a sztory

Mók_Ica 2018.11.25. 21:08:46

@cudarka670: az értékesebbek még ott vannak

itt a jósnő a retro budi lámpabúrával.....

Angora Cardi 2018.11.25. 21:09:04

Tetszett a poszt.
Peti továbbra sem.
Nyomi Greg jelét elvette Era, majd Greg a K-Pax zenéjére agonizál.

chiccodoro 2018.11.25. 21:09:12

@Mók_Ica: Kélküle(d) nem is lehetne kibírni ezt a stresszt, amit az ápolt-lemmingek okoznak nap mint nap XD

2018.11.25. 21:09:23

@chiccodoro: Miert? Most elvette, aztan majd akkor hasznalja fel amikor akarja. Ha meg Greg jovoheten rakoti valakire, akkor milyen szuperkepesseget vesz el aminek van ertelme is? Szerintem tok logikus volt.

Mók_Ica 2018.11.25. 21:10:30

@szociál: független mikroport :))) bárkit lehallgat :)))

vannak itt jók és rosszak is..... nagyon tud ez a jósnő :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:10:46

@Angora Cardi:
Mert nem mentalista :)
A jósok cigányok :)

cudarka670 2018.11.25. 21:11:01

Reni telepáciára tanítja Ginut....
Adri szőrös kabátja Gregen?!
A jósnő: vannak jók és rosszak, meg akarnak törni, ki kell tartani, te nem hagyod magad... Hű, micsoda jóslás....
Nem működik a telepácia, most már Greg is beszáll ...

Mók_Ica 2018.11.25. 21:12:07

reni vezetésével gyakorolják a telepciát greg és ginu.....

chiccodoro 2018.11.25. 21:12:44

@Cleveland55: Nem tom, lehet. Én abból indultam ki, hogy a szuperképességeket érdemes komolyabb párbaj elötti idöszakra tartogatni. Gregböl kinéztem, hogy nem használta volna fel, max csak ha saját magát érzi veszélyben. Ami sztem nem mostanában lesz. De az is lehet, hogy tök vakon vagyok superskill-ügyben, mert annyira nem figyeltem az erre vonatkozó szabályokat :)

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 21:12:49

Telepácia fejlesztés van, igen tudományos alapokra helyezve

cudarka670 2018.11.25. 21:12:51

@Mók_Ica: de azt már tegnap elhasználta Adri...
A jósnő mingyá megmondja a tutit...
Vivi felett sötét felhő van, vagy mi?!

2018.11.25. 21:12:52

@cudarka670: az összes kontár, nem meglepő.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:13:08

@szociál: viszem. meg a kézigránátokat is. meg tankokat is, ma vadállat vagyok

Mók_Ica 2018.11.25. 21:13:42

basszus..... időutazók tüntettek el dolgokat a villában..... megpusztulok..... a röhögéstől. :))))))))))

chiccodoro 2018.11.25. 21:13:47

Na Adrika ezzel a jósnö kártyával adott egy pofont a sz@rnak. Mábocsánat...

Lynette21 2018.11.25. 21:13:48

Nnna ez a josno bakker! Ezt en is el tudtam vona mondani! Haha

cudarka670 2018.11.25. 21:14:04

Időutazók vitték el Zsu cuccait....
Adrinak brancsot kell csinálni, akkor meggyengülnek Roliék...

MosóMaca 2018.11.25. 21:14:11

Nabazz,a jósnő megmondta a tutit! Időutazók vitték el Zsu motyóját

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:14:36

@Mók_Ica: én is gyakorlom, telepáciával kivetítem a gondolataimat az égboltra :))

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 21:15:14

A tarotkártyás cigányasszony a legnormálisabb jelenleg a villában

Tündérfürtöcske 2018.11.25. 21:15:16

Sziasztok! Pillanatra azt hittem az ezo tvre kapcsoltam. A nappaliban csoportos telepácia gyakorlat, a nyugiban jósda :o

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:15:19

@szociál: itt a válasz a kérdésre, hogy miért nem nézem, inkább telepáciázok

2018.11.25. 21:15:25

@chiccodoro: szerintem a lilakendo a legerosebb. A kiraly vagyok, meg a 20 ezer villataller eredmenyezhet olyan helyzetet, hogy megnyeri a tematikus hetet valaki, es esetleg kap vedettseget, de ez viszont biztos lila kendo. A masik ket legerosebb kepesseg a vedttseg megsemmisites, de az Hunornal van, szoval attol nem kell felni Eranak, a dupla jel/jelelvevo szerintem azert joval gyengebb. A tobbi meg gagyi.

cudarka670 2018.11.25. 21:16:05

És akkor ezt most Adri elhitte? Komolyan? Ez csak humbuk volt...

Cimili 2018.11.25. 21:17:28

hogy néz ki csoki haja? mintha szurokkal lekenték volna.

Angora Cardi 2018.11.25. 21:17:31

@szociál: Mentalistának örültem volna valami Danni izének.

2018.11.25. 21:17:42

@cudarka670: “ vannak jok es rosszak a villaban “ by Oláh Oravecz Coelho Rozália

Mók_Ica 2018.11.25. 21:17:44

csokinak milyen a haja????

cudarka670 2018.11.25. 21:18:06

Reni meg Csoki kibékülnek ...

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 21:18:37

baszod, Csoki befestette a haját feketére
patika geci

chiccodoro 2018.11.25. 21:19:53

@Cleveland55: Ezt értem. Valójában az a kérdés, Greg használta volna-e a mostani kiválasztás/párbajnál. Ahogy elnézem a szuperskill-felhasználási kedvet (ami sejtésem szerint erösen instruált by szerkik), lehet ö is elökapja (na nem azt) a lilakendö-kártyát. Szóval ebben az esetben igazad van, logikus a lépés. Másrészröl (és mivel mi csak egy kis részét láthatjuk a benti eseményeknek, ez is opció) simán lehet, hogy Greg jóval késöbbre tartogatta. Én a helyében ezt tettem volna, ezért tönt Era döntése számomra elhamarkodottnak, de franc tuGGYa

Mók_Ica 2018.11.25. 21:20:06

@Cimili: pont ezt írtam én is :))) sötét is és a formája is.... lego frizura :)))

renike tegnap cigányasszonyokat megszégyenítő módon ugatott össze csokival..... most meg anyaoroszlánként fenyegeti ánuszékat, hogy nehogy csokira merjék tenni.....

cudarka670 2018.11.25. 21:20:39

Reni nem akarja, hogy Csokit megpakolják "jellel", ezen vitáznak Anusszal meg Vivivel, elég csúnyán beszél Viviről (előtte), Csokinak nem teccik, hogy Reni Ginuval van....

chiccodoro 2018.11.25. 21:20:39

@Mók_Ica: Pontosabban: És a haja is milyen... XD (car)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:21:24

@szociál: a tegnapi performansz után csak egy alapos fertőtlenítés után vagyok hajlandó, hát fújmár :D

Mók_Ica 2018.11.25. 21:21:47

minden öfibe beadják ezt az ótvar horkolást.....

cudarka670 2018.11.25. 21:22:05

Reni szerint Ginu Hunort viszi vagy őt...

chiccodoro 2018.11.25. 21:22:35

Kiégett a retinám Adri reggeli fejétöl!
Zsu megint keres és csapkod. MoNNYuk lehet, hogy rendet kéne tenni és akkor be lehetne csuki az a kibeb@szott szekrényt.

2018.11.25. 21:22:35

Csoki Zsuszunak “ te mit ugrálsz itt gechii?”

Mók_Ica 2018.11.25. 21:23:32

@chiccodoro: téLLeg, nem helyesen kérdeztem fel :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 21:24:07

Reni tegnap óta gondolkodik. Atyaég.

cudarka670 2018.11.25. 21:24:09

Reni: "tegnap elkezdtem gondolkodni...." Húsz év után....

chiccodoro 2018.11.25. 21:24:27

Pornóbajusz szerint hamarosan felszállunk a taTTika hullámvasúTTYára. Csak nehogy összezuhanjon az egész a p-be XD

iamgroot 2018.11.25. 21:24:29

Reni nyomott egy coming out-ot az értelmét illetően! :)

Mók_Ica 2018.11.25. 21:25:07

fújjjjjjjjjjjjjjjj de ótvar ez az egymás locsolása.....

2018.11.25. 21:25:13

Úgy látom bár Zsuzsu előbb hasznalta a kepesseget, mint Adri, de nem hajlandoak valamiert megmutatni a hazugsag vizsgalatot. Komolyan ilyen ótvar szerkiket...elkéne egy kisebb-nagyobb leépítés már...

cudarka670 2018.11.25. 21:25:16

@Mók_Ica: lehet ez a szerkik napjának fénypontja....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 21:25:19

A reklám után tattyika és magaskultúra gyün.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:25:27

@úgymond olvasó mmkk:
Krisz végig mérte szemmel a többiek cerkajat
@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Szájjal szült :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:26:05

ahogy olvasom a kommenteket, a bohemian rhapsody első két sora jut eszembe: is this the real life, is this just fantasy?

Angora Cardi 2018.11.25. 21:27:19

Végre elhelyezkedtem nézéshez.

mocskosmacska 2018.11.25. 21:28:20

Megértem lulut. Ezek már arra sem jók, hogy röhögjünk rajtuk az ember. Csak ordibálnak egymással, dugnak vagy arról dumálnak, hogy kire rakják a jelet. Komolyan a legérdekesebb, amit napokon át kell ragozni, hogy hova tűnt Zsuzsa bodyja? Radics kiesésével sem lett jobb a játék, maradt ugyanolyan fos.

AmanEdi 2018.11.25. 21:29:09

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Anyum azt mondja Jézus Mária annak egy fasz bele megy a szájába úgy kinyitja

chiccodoro 2018.11.25. 21:29:11

@úgymond olvasó mmkk: Az a rossz hírem, hogy az elöbbi. És sok itt a mazochista (velem az élen) XD

mocskosmacska 2018.11.25. 21:30:26

Vivi amint kiment Radics hozzácsapódott pinailag Krisztiánhoz. Nektek nem az jut róla az eszetekbe, mintha egy utcai hölgy lenne, akinek mindig kell az oltalmazó? (Vagy ezt hogy lehet szépen kifejezni?) De tényleg olyan, mint aki reflexből keresi a következő stricit, aki majd megóvja, neki meg szexuális szolgáltatásokat kell nyújtania cserében.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:31:06

@szociál: vérmókus vagyok, nem mondtam még? :))

@chiccodoro: állítsátok meg a világot, ki akarok szállni belőle :D

mocskosmacska 2018.11.25. 21:31:15

Az eddigi műsornak egyetlenegy szórakoztató pillanata volt eddig, amikor Krisztián poénkodott azon, hogy neki milyen kicsi a farka.

chiccodoro 2018.11.25. 21:31:59

@mocskosmacska: Szebben sehogy. A csúnyábbra nem lenne elég a rendelkezésre álló 5000 karakter ;)

chiccodoro 2018.11.25. 21:32:30

@úgymond olvasó mmkk: Most mondjam azt, hogy a VVvonaton nincsen fék? XD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:32:56

@mocskosmacska: ő egy sűrűn megparittyázott királylány, még véletlenül sem éjszakai pillangó :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 21:33:32

Jó estét mindenkinek. :)
Próbáltam elolvasni a tegnapit, a mait se sikerült. :)
Remélem, ha Csokira pakolnak, kint marad. Hülye hiú majom. Kezd nekem átmenni Radicsba.
Era gusztustalan, most tuti kiszavaznám.
Maradok Ginu fan.

tvbuzi 2018.11.25. 21:33:40

Era rárakja Ginura a kendőt

Angora Cardi 2018.11.25. 21:33:43

Már mindenki a szövetségese ellen is szervezkedik.

Angora Cardi 2018.11.25. 21:34:38

Lacika tattikált csokival :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:35:08

Csoki festett magának hajat???

cudarka670 2018.11.25. 21:36:11

Roli tattikája: tegyék Ginura, hogy kivigye Vivit.... Ne tetesse Krisz magára, mert ő védi Vivit, és Adrit vinné ki...
Hunor nem bízik Adriba...
Roli szerint ő és Hunor döntik el, hogy megy a játék, és ő nem bízik Erába annyira...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:37:31

@cudarka670: a Föld lapos
Az embert ufók tenyésztik
És kiveszi a vízbű a zoxigént :) :) :)

mocskosmacska 2018.11.25. 21:37:48

Én nem értem, hogy mi a baja mindenkinek Ginuval. Nekem az a lány értelmesebbnek tűnik a többieknél, legalábbis ki tud mondani több összefüggő, tartalmilag értelmes, nyelvtanilag helyes mondatot. Lehet, hogy ez a bajuk vele? (A mélyprolik soha nem tudták elviselni, ha valaki nem olyan proli, mint ők.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:37:49

@Angora Cardi:
Én már nemtom ki kire rak, túl magas ez már :)

cudarka670 2018.11.25. 21:38:08

Adri most Renihez dörgölőzik, azt mondta, hogy amit elmond neki Roli este, arról hozza az infót...
Reni nem bízik Ginuba....

Tündérfürtöcske 2018.11.25. 21:38:40

@Cleveland55: én még remélem nem hal ez ez a szál. Talán nehezebb leszervezni a hazugságvizsgálatot, mint ezt a jósasszonyt.

tvbuzi 2018.11.25. 21:39:36

Lacika borotvált férfiherét. Hurrá

Angora Cardi 2018.11.25. 21:39:37

Ugyanaz mint amikor a hermémet borotválom. by Greg a krumplipucolásra
Reni és Lacika is beismeri h borotvált már herét.

mocskosmacska 2018.11.25. 21:39:45

Szerintem itt már az lenne a nyerő, ha valaki leszarná a kiválasztásokat, hogy ki kire tesz, nem próbálna állandóan taktikázni, hanem élvezné a benti ingyen kaját, cigit, meg még poénos is lehetne.

Angora Cardi 2018.11.25. 21:40:01

@tvbuzi: Nem tudjuk hogy kiét netán a sajátját-e.

cudarka670 2018.11.25. 21:40:50

Most Zsu, Reni meg Greg főz, vagyis próbálkoznak, Zsu elrontotta a főtt tojást...

chiccodoro 2018.11.25. 21:40:57

@Angora Cardi: Mondjuk van némi pOGRéma, ha megcsúszik a penge. De lehet Kebab arra gerjed

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:41:02

addig fognak tattikázni, amíg baj lesz belőle. majd azért írjátok meg, ki kire tett

Angora Cardi 2018.11.25. 21:41:29

Zsu szerint ő nem antitálentum. Bár ő nem gasztronómia konyhára jött ide.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:41:52

@úgymond olvasó mmkk:
Doszpot rajzoljon körbe helyett, főzzön rád Zsu :)

Angora Cardi 2018.11.25. 21:42:24

@chiccodoro: :DDD
@cudarka670: GreZsuLi krumpli készül
@szociál: Most még nekem is, de hamarosan megvilágosodunk.

chiccodoro 2018.11.25. 21:42:32

Az a baj ezzel a taTTikázással, hogy hülyék hozzá. Annyira össze fogják gabajítani a szálakat, hogy ök maguk sem fogják tudni, ki kivel van

cudarka670 2018.11.25. 21:42:47

Zsu: már főzött salátát meg kaszinó tojást...
Roli: és melyik sikerült jól?
Zsu: "nem gasztonómia konyhára jöttem ide"
wtf

Angora Cardi 2018.11.25. 21:42:51

Jénait nem teszünk előmelegített sütőbe csaxólok.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 21:43:11

Épp rakott krumplit eszem közben. :-)

cudarka670 2018.11.25. 21:44:32

Zsu megharagszik Hunorra, mert azt mondja, hogy nagy a segge, de feszes...
Lesz sírás....

chiccodoro 2018.11.25. 21:45:50

MinGYá eret vágok magamon, ha Zsu nem fejezi abba ezt a seggezést

cudarka670 2018.11.25. 21:45:54

Lacika megszólalt, hogy jó Zsu segge...
Zsu mindenhol a seggét nézi, és mindenkinek mutogatja....

Angora Cardi 2018.11.25. 21:46:04

Lacika kedves. Azt mondta zsunak jó feneke van.
...pedig amorf röcög és nagy a bricsesz is..

2018.11.25. 21:46:51

Egyebkent szerintem Zsu szarul pakolt a fiokba, azt sajat hibajabol esett be a szuperkepesseg hatra, csak ezt ciki lenne mutatni, mert most iszonyat nyomja Zsut a retek. A fél adás róla szól basszus.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:46:59

@szociál: ezt most félreolvastam, mégse vagy papagájkutya, bicsibocsi

tvbuzi 2018.11.25. 21:47:11

Lacika tényleg katasztrófaturista

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:47:15

Lacika mikor köktözött ginu mellől roli mellé? És miért?

Mók_Ica 2018.11.25. 21:47:23

kiégtem, lefagytam..... zsu fenékproblémáján...... meg asszem lassan az egész öfin..... ezmiez????????

Angora Cardi 2018.11.25. 21:47:24

Lacika egyre többször jelenik meg a tett helyszínén, most pl az egymás vízzel locsolását kibiceli.

cudarka670 2018.11.25. 21:47:52

Zsu leönti vizzel Csokit, most elkezdik üldözi egymást, meg locsolni...

Angora Cardi 2018.11.25. 21:48:29

Minden nap ordítani kell?

AmanEdi 2018.11.25. 21:48:54

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Hát lehet több de ő csak egyet mondott

Angora Cardi 2018.11.25. 21:49:09

Reni is büntet zsinórtangában.

chiccodoro 2018.11.25. 21:49:11

Nem tom értelmezni, amit látok

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:49:12

Most meg adri fekszik roli mellett.

Feladom, ehhez én hülye vagyok

cudarka670 2018.11.25. 21:49:45

Hű, most a sötét oldal is beszáll.... Tiszta dedó....

bElannaTorres 2018.11.25. 21:49:46

@Cleveland55: megnézték a fiók hátulját meg alatta is közösen és nem volt ott, később meg ott lett

MosóMaca 2018.11.25. 21:50:06

Kajagate!!!! Valamelyik évadban volt már ebből világraszóló balhé,nem?

2018.11.25. 21:50:12

Ki fogja feltakaritani azt a sok retket?

chiccodoro 2018.11.25. 21:50:41

@szociál: Pedig velük kéne felnyalatni, szó szerint

Mók_Ica 2018.11.25. 21:50:43

ez a másik legalja.... .eddig sem volt rend és tisztaság.... de most.....

cudarka670 2018.11.25. 21:51:16

A villa még undibb lett.... Vivi sminkje tönkre ment, meg a félmilliós műhaja!!!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:51:17

Ginu elitéli, ha kajával játszanak, de nem akar kimaradni belőle.

Mók_Ica 2018.11.25. 21:51:31

vvv félmilliós haja is dzsuvás lett.....

chiccodoro 2018.11.25. 21:51:41

Hüha, VVV haja fél milla vÒt! MoNNYuk ingyen én is megtépem és sokkal jobban nézne ki, mint ezzel a müsörénnyel

Cimili 2018.11.25. 21:51:52

vvv félmillás haja is elázott.

Ego0123 2018.11.25. 21:51:52

"Félmilliós haj gecci" :):):)

Angora Cardi 2018.11.25. 21:51:55

Vivi a félmilliós haját félti.

cudarka670 2018.11.25. 21:52:09

Most legalább ki lett takarítva...

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 21:52:47

Félmilliós műhaj
mennyi faszt kell ezért leszopni

Ego0123 2018.11.25. 21:52:57

Kell egy diploma Viviennek. pl. Kovitól.

Angora Cardi 2018.11.25. 21:52:58

Krisznek kell h a nőnek legyen diplomája. Röhögök.

tvbuzi 2018.11.25. 21:52:58

Kösz, ennyire csúnya vagyok? Nem, az a baj, hogy nincs faszod.

Cimili 2018.11.25. 21:53:19

mókusnak a diplomás csajok jönnek be kint, nem az ilyen ribancok. mindezt vvvnek suttogja el.

cudarka670 2018.11.25. 21:53:29

Ánusz szóba se állt volna kint Vivivel, mert Vivi ribancos, meg neki elvárásai vannak a barátnőjével dzembe, mint pl. diploma!!! Pofám leszakad!!!

makosnudli 2018.11.25. 21:53:52

Nem is tudom melyik a rosszabb. Az hogy VVV egy neszeszarban tárolja a retek póthaját, vagy hogy Ánusz egy pöcsének megfelelő hosszúságú rózsaszín plüss schlafrockban flangál...

tvbuzi 2018.11.25. 21:54:14

@Schlomo Goldberg: egy furulya az út szélén 300HUF. Akkor az annyi mint...

mocskosmacska 2018.11.25. 21:54:14

Amikor Greg nyafizott a szaunában, hogy "Jaj, ez már túl van játszva" akkor azt éreztem, hogy megértem.

Todd Chavez 2018.11.25. 21:54:15

@Cleveland55: Általában kiesnek párbajokon

Androido 2018.11.25. 21:54:18

Bajusz a nőverős kommenttől nem határolódott el ennyire, mint a kajával játszástól. (Felrértéd ne essék, egyiket sem helyeslem)

chiccodoro 2018.11.25. 21:54:20

@Cimili: Van aztán itten egó meg arc. Szerintem örüljön, hogy ilyen fejjel valaki még szóbaáll vele

Mók_Ica 2018.11.25. 21:54:42

ótvar retekklub...... a kajapazarlás ellen szót emel pppornóbajusz..... bezzeg az "amelyik nőt verik, az megérdemli"-t simán leadták, egy fél szóval nem határolódtak el..... pffffff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 21:54:45

@cudarka670:
:)))))
Csá geci jó bula vagy
Így szedte fel a csajat

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 21:54:54

@tvbuzi: nyáááá, felröhögtem a gyereket! Köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:55:26

@tvbuzi: és azt te honnan tudod, mennyi? :)))))

Mók_Ica 2018.11.25. 21:56:14

@Androido: +10000000000000 ekg!!! ez tűnt fel nekem is egyből......

tvbuzi 2018.11.25. 21:56:52

@úgymond olvasó mmkk:
@Hedo a szadista szexista anyuka:

ööö

bElannaTorres 2018.11.25. 21:58:03

@Androido: lehet bajusz azzal egyetértett, Anikó legalább lehúzta Ánuszt.

mocskosmacska 2018.11.25. 21:58:15

@Androido: Mondjuk nekem nemcsak Radics nőverő dumája volt megdöbbentő, hanem az is, hogy Reni és Vivi elkezdtek bólogatni, Reni meg még megfejelte azzal is a mondatot, hogyha ő úgy viselkedik, akkor a férfi őt nyugodtan "szétalázhatja". Basszus, ezek a nők honnan jöttek? Mit láttak otthon? Milyen apjuk és anyjuk van ezeknek? Egyszerűen megdöbbentő.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 21:58:33

egyébként a diplomával nem osztanak intelligenciát

tvbuzi 2018.11.25. 21:58:41

@cudarka670: vannak a gazdag diplomás férfiak...

Androido 2018.11.25. 21:58:54

@Mók_Ica: Az amúgy elő volt? Mert ha igen, hogy sokkot kapott a lelkem, hogy annak a vadparasztnak ennyi esze van, hogy egy ilyen elhagyja a száját, nem volt rá felkészülve.
Erre meg fel lehetett.
Bár ez nem mentség, hogy se a fülére nem mondták, se ki nem írták... Gyökerek.

chiccodoro 2018.11.25. 21:59:56

@cudarka670: Az tutifix, úgy elhajtja a p-be, hogy azt se tudja, hogy talál haza. XD Ilyen himbilimbivel meg dugópajtikkal nem menöznék meg válogatnék a helyében

makosnudli 2018.11.25. 21:59:57

És amikor azt hiszem, hogy a zsinórtangát Niki unmodischá hordta a kolumbiai éden hotelben, akkor rá kell jönnöm, hogy már megint naiv voltam. Hát de nem kurva kényelmetlen az?

cudarka670 2018.11.25. 22:00:15

@Mók_Ica: Mondjuk ott a stúdióban megnézték egyáltalán az adást Bajuszék? Lehet nem is tudták még akkor, hogy ez a nőverős cucc lement....

Cimili 2018.11.25. 22:00:28

bajusz mosakszik közben?

tvbuzi 2018.11.25. 22:00:30

Na, basszák már rája a jelet egymásra.

Androido 2018.11.25. 22:00:34

@mocskosmacska: Arra szavakat sem találok. De talán őket kicsit sajnálom, hogy ilyenek lettek. Hogy valószínűleg csak ilyenek tudtak lenni.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:01:15

Aki ebből az össznépi fröcskölésből kivetette a részét azt mind ki kell szavazni a picsába.

chiccodoro 2018.11.25. 22:01:40

Pornóbajusz miért állt bele Erába?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:02:01

Oooo puskás ki nem un téged? :)

mocskosmacska 2018.11.25. 22:02:02

Az egész évadból egyetlenegy értékelhető figura van: Krisztián, a jóindulatú, hülye, proli és piti bűnőzőke. Simán el tudnám képzelni a "Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső" egyik szereplőjeként.

cudarka670 2018.11.25. 22:03:14

Megy az értelmetlen beszélgetés a villalakók meg Bajusz között...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:03:40

Vivike nem vagy megosztó, tökéletes összhangban van a megítélésed.

chiccodoro 2018.11.25. 22:05:10

Javalom, hogy Pormóbajuszt kereszteljük át PerverzKamionsoför Bajuszra XD
bocs, unom ezt a visszanézésösdit

Angora Cardi 2018.11.25. 22:05:38

Nem akarom visszanézni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:05:55

Kibaszott ratyiról nem lehetne leszakadni? Gheczy uncsi rohadjon el

tvbuzi 2018.11.25. 22:05:58

Létezik az a szó, hogy igazándiból?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:06:16

ennek örömére beütöm a jutyubba, hogy puskás peti, és meghallgatok egy random kiválasztott számot

cudarka670 2018.11.25. 22:06:38

Jaj, ez a Vivi mekkora kamus, ezt ke se tudom írni, amit hablatyol....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:06:43

@tvbuzi: persze, 8 éveseknél ellentétje a játszásiból

Cimili 2018.11.25. 22:08:17

@tvbuzi: igazándiból én sem tudom.:DD

Van der Waals 2018.11.25. 22:08:36

Azzal a sztorival mi lett, amikor VVV beköltözött és Greggel volt valami csörte?

tvbuzi 2018.11.25. 22:09:02

Az a baj, hogy én is agyfaszt kapok azt mégis nézem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:09:25

betettem Pornóbajusz Kártyavár című opuszát, 2012-ből.

cudarka670 2018.11.25. 22:09:41

Mondjuk, ha annyi sebet kapott abba a 2 éves kapcsolatba, akkor minek ment be a gyűrűt mutogatva?

chiccodoro 2018.11.25. 22:09:54

@Van der Waals: Miután nem lett belöle spontán nyíltszíni hajtépés, elhalt ez a szál

cudarka670 2018.11.25. 22:10:50

Remélem Reni látja most, hogy Csoki húzta oda Era fejét a csóknál

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:11:59

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Bolondok háza :)))))
3 napot nem birnek ki ezekkel, mert álmunkban folytatnám meg mindet :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 22:12:27

@cudarka670: mert a gyémánt szépen csillog. ;) És így legalább öt percig van alibije kéretni magát.

cudarka670 2018.11.25. 22:12:30

@Van der Waals: ölelkezés lett a vége, mert ez így normális... Meg pusz-pusz...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:12:52

@szociál: Hármat? Egy nap alatt ötöt offolnék.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:13:14

@tvbuzi: mert még most is reménykedünk, hogy lesz műsor! Pedig csak azon röhögünk, hogy hiába lett megrágva a szarban mégis épp a kukorica szem...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:13:19

... szól a zene, nekem meg kb. a 8. másodpercnél eszembe jutott, hogy ezt már hallottam. 10 másodperccel később Pornóbajusz elkezdett énekelni, vele együtt én is. aztán elsüllyedtem.

tvbuzi 2018.11.25. 22:13:40

Hát most mit csináljak ha egyszer ez volt a feladat...

Van der Waals 2018.11.25. 22:13:46

@cudarka670: lehet greggy korábban már megtolta

bElannaTorres 2018.11.25. 22:13:57

@cudarka670: mert 18 éves és hülyegyerek is mellé

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.11.25. 22:15:49

Tetszett a hogyvót, üdvözöllek, kolléga!:)

A történtekhez meg: azt hittem, csak én maradtam le arról, hogy mi lett a body-ügy megoldása, de az írásodból sem derül ki, szóval ezek szerint mégsem bambultam el annyira. Néha kivágnak lényeges részeket, vagy a szereplők felejtik el, hogy min ordibáltak egy nappal korábban???

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:15:55

Annyira irritál ez a retkes rudas! Leokádnám

cudarka670 2018.11.25. 22:16:19

@bElannaTorres: a gyerek píze kellett neki, most a gyűrű árát meg költheti új felmilliós műhajra!!!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:16:32

Aki gondolkodik, az tudhatná, hogy Ginu visszajön párbajról ha ekkora össztűzben megy ki.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:16:43

@Cimili: a napi 160 km ingázás állandó rádióhallgatással elég mentség arra, hogy ismerem a dalocskát? :))))

tvbuzi 2018.11.25. 22:16:48

Ginu az indián lány

cudarka670 2018.11.25. 22:17:23

Úristen, de uncsi ez a visszanézés....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:17:35

@cudarka670: lehet, hogy a phöcse is nagy, meg kemény és g pont keresős görbülete van. Tippelgetek csak

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 22:17:56

Vajon kiderül most a tolvaj kiléte? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:18:08

@Cimili: '12 novemberben kezdtem ingázni, ez meg '12 októberben került fel a jutyubra, szóval tuti orrba-szájba nyomta a rádió, nekem meg mindegy volt, csak a sok idiótát ne kelljen hallgatnom :)))

cudarka670 2018.11.25. 22:18:14

Most meg jön Zsu heti balhéáradata!!!!

Cimili 2018.11.25. 22:18:31

@úgymond olvasó mmkk: óóóóó, ingázásról lemaradtam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 22:18:46

@tvbuzi: félek tőled, mondtam már, nem merek válaszolni a konkrét kérdéseidre

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 22:19:01

Ez az egész szegmens lehalkítva a legjobb

Cimili 2018.11.25. 22:19:47

zsu maradjon végig, szakadok a pofavágásain. :DDDDDDDDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:20:08

@Schlomo Goldberg:
Ahogy Zsu mondaná, csillagokat látom :)

bElannaTorres 2018.11.25. 22:20:20

@cudarka670: gondolom valamikor szerelem is volt, de vivi észrevette hogy sokan állnak sorba nála. Talán most behozza a lemaradást :D

bElannaTorres 2018.11.25. 22:20:39

Végül is csoki is ezt csinálja.

cudarka670 2018.11.25. 22:21:31

Komolyan, ha Roli volt, aki eldugta Zsu cuccát, mehet színésznek, annyira ártatlan, döbbent fejet vágott

bElannaTorres 2018.11.25. 22:22:22

@Hedo a szadista szexista anyuka: nőről nőre megy. Még a szaunában is dicsekedett hogy barátnője mellett kezelgetett egy másikat.

tvbuzi 2018.11.25. 22:22:34

@bElannaTorres: szeret új dolgokat kipróbálni

chiccodoro 2018.11.25. 22:22:36

RohaGGYon meg a retek, nem mutatják a hazugságvizsgálós villaszarkás részt x(

Lynette21 2018.11.25. 22:22:47

Zsuzsu meg mindig azt hiszi hogy csak a teve miatt latszik kovernek?!

tvbuzi 2018.11.25. 22:23:13

Zsuzsu rájött, hogy Hunornak igaza van

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 22:23:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: óóóó aktivan? Kipihented magad, milyen volt a total dance???

@Hoppancs: Nagyon jó lett! Köszcsi! A harmadik amúgy ő 18 éves és vérgeci!

tvbuzi 2018.11.25. 22:23:55

Ne pofázz már ennyit Petya

cudarka670 2018.11.25. 22:24:00

@bElannaTorres: Hát én azért megdöbbentem, hogy 18 éves, 2 éve párkapcsolatban van, 5 pasival szexelt, tehát 4gyel még 16 éves kora előtt... Durva...
Most még hozzáírhat kettőt (egy hét alatt...)

Lynette21 2018.11.25. 22:24:07

Zsuzsu most ugy nezett ki, mint az Oscar c. Fimben Mr. Provolone lanya. Nem tom hogy ki az a szineszno...

bElannaTorres 2018.11.25. 22:24:36

@Hedo a szadista szexista anyuka: :D de amúgy nem is annyira hülyegyerek és egész jól hazudik :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:24:37

és bazdmeg tovább húzzák a rétestésztát a Zsu gate ügyekben.

2018.11.25. 22:24:46

@cudarka670: @chiccodoro: Mutatja a szerkik ertelmi szinvonalat... fontosabb az egymasra vizontogetes, mint egy tovabbi eroviszonyokat meghatarozhato dolog

nicu71 2018.11.25. 22:25:19

uristen most megint vissza kellet nézni ezt a műbalhé katyvaszt .ANNYIRA ÉRDEKTELEN és gáz..
Zsu drága is csak annyit birt megjegyezni hogy KÖVÉR a felvételeken..csepppet sem az a legégőbb, csaje..

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:25:46

@Lynette21: Marisa Tomei. Csak szeretne úgy kinézni.

cudarka670 2018.11.25. 22:26:34

Akkir holnap kiderül a hazugságvizsgáló eredménye, amin gondolom kihozzák, hogy nem Roli volt, és nem tudjuk meg ki a tettes...

Cimili 2018.11.25. 22:27:33

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ha nem vág pofákat, kimondottan szép arca van. szerintem.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:28:04

@cudarka670: azt sem tudjuk meg mennyi a belépő vvv suna vándor cirkuszába.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:29:02

@cudarka670:
De ha kiderul hogy ő akkor még ki is eshet mert a nezoknel szent dolog a személyes tárgy elvetele :)

bElannaTorres 2018.11.25. 22:29:07

@cudarka670: és nem is ez a legdurvább, hanem hogy Radicsot és Ánuszt írhatja oda! :D

ibsen 2018.11.25. 22:29:40

Ez most komoly hogy az a Ginu reszelgette Reni körmét aki nem bírja? Reni csinált egy műbalhét a Csoki-Era táncból. Szánalmas. Vivien őszinte kitárulkozása meg a hab a tortán, eddig félreismertük és csak azért tette amit mert szar a kinti kapcsolata. Era ér itt valamit nő létére gondolkodik és játszik kicsit olyan mint Viki anno bár messze nem az, de használja a fejét.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:29:48

Egyéb lehetőség, hogy holnap megmutatják amint Roli Zsu bodyjában lazán átmegy a hazugságvizsgálón, majd megmutatják, hogy mégis ő volt, de még 8 éves korában, csak akkor előre utazott az időben.

ibsen 2018.11.25. 22:30:38

Zsu maradjon még mert legalább röhög az ember a baromságain :-))))

Pancsamanó 2018.11.25. 22:31:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Pont ezt írta pár napja az egyik öfiíró, talán Candy :)

cudarka670 2018.11.25. 22:31:19

Zsu vernyákolására még a cicum is felkapta a fejét

nicu71 2018.11.25. 22:31:35

dikk ugy várom már Lacikát!!! kire tesz mit fog mondani?ugye ti is :))))

Cimili 2018.11.25. 22:31:50

@VV9 Velőtrázó Vélemény: olyan kis fitos, és szemből nem is hegyes. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 22:32:00

Oscar! Imádom azt a filmet, mr. Pool Teresa, tudtam főnök csak nem sejtettem! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:32:20

@bElannaTorres: szerintem volt még pár név azon a listán! Vagy csak rovátka, mert nevüket a pia, a korom sötét éjszaka és az érdektelenség takarja!

bElannaTorres 2018.11.25. 22:32:42

@cudarka670: az ilyesmit a mi cicánk sem bírja :)))

ibsen 2018.11.25. 22:33:12

Jól látom Ginu és Reni egy szemüvegen osztozik? :-)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:33:21

Cuki ez a pulcsi csak kár, hogy vazelin szaga van.

cudarka670 2018.11.25. 22:33:25

@Hedo a szadista szexista anyuka: díjmentes, max vmi nemi betegség, de az csak következmény....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:34:13

Csak egy nevet kérek indok nélkül nincs időnk sajnos.
Holnap folytatjuk

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 22:34:41

Vajon sikerül ezúttal abszolválni a kiválasztás levezénylését időkereten belül?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:36:11

Lacika fogja az utolsó jelet rakni, de rá nem marad idő.

cudarka670 2018.11.25. 22:36:17

Ánusz kért Gregtől egy rózsaszín pulcsit? De cuki!
Lehet Gregnek Vivi jelenlegi pasija is meglesz?!

Angora Cardi 2018.11.25. 22:36:28

Szaros randi se érdekel még egyszer.

mocskosmacska 2018.11.25. 22:36:46

Kiderült már, hogy melyik leming megy párbajozni?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:36:55

@Schlomo Goldberg: kiválasztásig simán végig nézem a Harry Pottert

Lynette21 2018.11.25. 22:37:58

@mocskosmacska: Degogyis! Meg ossze kell rakniuk a szerkiknek a sorrendet...

tvbuzi 2018.11.25. 22:38:48

Era kosármérete bejön

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:38:50

Basszák meg a kecskét, a fürdőkádas jelenetet kellett volna.

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 22:39:02

Ismét mongyon le a hangmérnök!

cudarka670 2018.11.25. 22:40:23

Gregbe a mai napig tüske van, mert Era elvette a szuperképességét, úgy mondja, mintha ez nem tegnap, hanem több hete lett volna....

bElannaTorres 2018.11.25. 22:40:51

@Hedo a szadista szexista anyuka: hát ő tudja :) úgy vagyok vele , hogy ez a vv nem számít ha dug egy nő, de vivivel más a fő baj. Szétesett, okoskodik, veszekszik állandóan

Cimili 2018.11.25. 22:41:08

mókus nyitott szemmel alszik közben?

Angora Cardi 2018.11.25. 22:41:22

@cudarka670: Úgyse tudott volna vele érdemben élni.

Mók_Ica 2018.11.25. 22:41:49

bakker.... megint úgy elhúzzák az időt ,hogy nem tudnak majd mondani semmit..... a pornóbajusz sürgetni fogja őket: mondd a nevet.... mondd a nevet..... pfff

cudarka670 2018.11.25. 22:42:05

Na kezdődik....
A macskám felpörgött, mióta felébredt Zsura... Rossz hatással volt rá....

Lynette21 2018.11.25. 22:42:26

Mi van ma ezekkel? Leszedaltak mindenkit?!

Mók_Ica 2018.11.25. 22:42:52

jó vagy zsu, vvv-re tetted :)))

Cimili 2018.11.25. 22:43:35

@tvbuzi: ja, miután felkérdezte a jósnőt.

Mók_Ica 2018.11.25. 22:44:05

hunor mér lihegett annyira????

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 22:44:48

Milyen csend rend fegyelem van. Le lett mindenki baszva a gecibe, úgy tűnik.

tvbuzi 2018.11.25. 22:45:04

Reninek nem Csokira kellett volna?

Cimili 2018.11.25. 22:45:22

Lacika tud beszélni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 22:45:31

Remélem, kitaktikázza magát Csoki a villából.

Mók_Ica 2018.11.25. 22:45:36

reni recseg.... biztos nedves lett a mikroport a nagy locsolkodás közben.... pffff

no, lacika is csokira tett.... reni rikácsolni fog....

Lynette21 2018.11.25. 22:45:54

@Schlomo Goldberg: Ezt en se nagyon ertem. Valamit belekevernettek a kajajukba...

nicu71 2018.11.25. 22:46:07

@Cimili: tud hát egyemmeg :)))

Cimili 2018.11.25. 22:46:11

@tvbuzi: reni nem tudott csoki tervéről.

Mók_Ica 2018.11.25. 22:46:38

csoki fog menni.... reni pedig idegállapotba fog kerülni..... pffff

ibsen 2018.11.25. 22:46:56

Most ez a Csoki-Ginu dolog ennyire fel lett fújva? Komolytalan...

Ego0123 2018.11.25. 22:47:26

Na most Ginu megkapja ezután a szavazatom

Cimili 2018.11.25. 22:47:29

reni mekkorát fog balhézni csokival, h őt nem avatta be a tervébe.

nicu71 2018.11.25. 22:48:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is öszintén remélem,annyira irritál már.Szavazni is fogok ellene az kurvahétszentség

tvbuzi 2018.11.25. 22:48:52

Reni lelkem, milyen kis szerelmes

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:49:05

@Ego0123:
Csokira én se szavazok, szóval ennyi volt villa szereplése :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:49:11

@Cimili: ó he, akkor 17 napig minden arról a balhéról fog szólni :( rohadt uncsi lesz

Mók_Ica 2018.11.25. 22:49:30

@Cimili: de tudott róla.... pont a mai öfi elején osztotta ki a hálóban lévőket, hogy ne merjenek a csokira tenni.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 22:50:12

Reni hogy ki fog akadni, amikor Ginu visszamegy.

Cimili 2018.11.25. 22:50:13

mintha most jött volna rá csoki, h milyen balfasz volt a terve.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:50:21

1 szavazat a fantomképre csoki ellen

Cimili 2018.11.25. 22:50:50

@Mók_Ica: csak sejtette, végig tagadta neki a csoki

tvbuzi 2018.11.25. 22:50:54

Nincsenek eltiltva csak baszom a fejét széjjel ha ránéz

Ego0123 2018.11.25. 22:51:13

Ginura kellene rakni, hogy Ő válasszon

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 22:51:27

@nicu71: én már most ellene fogok, akárki lesz a fantomkép alatt.

bElannaTorres 2018.11.25. 22:51:48

Csoki azért nehezebb ellenfél sokkal mint radics :/

Ego0123 2018.11.25. 22:52:24

Bocs hülyeséget írtam

Angora Cardi 2018.11.25. 22:52:26

Zsu Vivire
Ginu Renire
Hunor Csokira
Reni Ginura
Lacikaaaaaaaaaaaaaaaa Csokira teszi tattikai lépés
Adri Ginura
Krisz Csokira
Csoki Ginura
Vivi Csokira
Era Csokira
Roli Csokira
Greg Csokira

Csokoládé viszlát mehetsz haza.

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 22:52:27

Zsu- Vivi
Ginu-Reni
Hunor-Csoki
Reni-Ginu
Lacika- Csoki
Adri-Ginu
Krisztián-Csoki
Csoki-Ginu
Vivien-Csoki
Era-Csoki
Roli-Csoki
Greg-Csoki

Schlomo Goldberg 2018.11.25. 22:52:29

Plasztikgyerek még üzent volna Maria Geronazzonak is ha van ideje

cudarka670 2018.11.25. 22:52:47

Zsu- Vivi (mert fel akarta adatni vele a játékot)
Ginu- Reni (a konfliktusok miatt)
Hunor- Csoki (tattikából, vívják meg a harcukat, akik konfliktusba vannak egymással)
Reni- Ginu (hablaty)
Lacika- Csoki (barátságbúl)
Adri- Ginu (hablaty)
Ánusz- Csoki (barátságbúl)
Bajusz is szeretne ilyen jó barátokat, mint Csokinak

tvbuzi 2018.11.25. 22:53:05

Csoki a faszára rakja a kendőt szerintem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:53:28

Ilyen gáz lekeverest, minek centizik ki ennyire?

Mók_Ica 2018.11.25. 22:54:21

csokika, menjé' csak nyugodtan......

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:54:26

@Angora Cardi:
Csoki távozik, Reni kivel fog kavarni?

tvbuzi 2018.11.25. 22:54:47

@szociál: a rendező már biztos kurvaanyázott Peti fülébe

cudarka670 2018.11.25. 22:55:00

@szociál: ja, a holnapi előzetest se adták le, nem?

ibsen 2018.11.25. 22:55:32

Renit már látom hogy fog üvölteni... :-))) Adri borzalom, Greg volt az egyetlen aki még köszönt is a többieknek. Petike nagyon utálhatja ezt az egészet jó szar is benne. Ledarálja, ott sincs a műsorban, baromságokat kérdez, magában anyázik hogy miért kellett ez neki:D

Cimili 2018.11.25. 22:55:35

ratyi biztos ott lesz a párbajon, h drukkcsizzon csokinak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 22:55:56

@ibsen: ezt Csoki fújta fel, mert Ginu megbánta a dugást, és Csokinak csak Reni maradt, mert Radics Vivit nyúlta.
És mivel elég hangosan rikácsol Ő is, meg beetette Renit is, ketten már elegen voltak, hogy Ginu ellen szítsanak.
Most kéne beküldeni olyan üzeneteket, ahol Ginut szeretik, Csokit még nem, és egyből meggondolja, hogy kit hívjon ki

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 22:55:58

Mivel Csoki megy párbajra viszi Ginut, hiába mondta el mi a terve stg, gumiszabályzatba megoldják, hogy Csoki-Ginu párbajj legyen. Keményebb dió, mert Csoki hülye, de nem rossz lelkű, néha vicces-Zsu paródia-de megnézném Renikét ahogy tutul!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 22:56:12

@cudarka670:
Semmit, mint ha a Budapest tvn lenne, falunapos szar ez a vv.
Kihivottra szavaztam.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 22:56:28

@Cimili: azok után, hogy leszophatja a retekklubb?

Angora Cardi 2018.11.25. 22:56:56

@szociál: Lehet megkívánja Lacikát. A végén az összes maradék özvegy Lacika után fog cikkcakkban pisilni. :DDD

Tündérfürtöcske 2018.11.25. 22:57:00

Kiváncsi lennék hány százalékkal vezet a fantom :D

tvbuzi 2018.11.25. 22:57:31

Rábasztam a jelem a fantomra ghecci

Pillecukor 2018.11.25. 22:57:52

Mennyire cink volt a visszakérdezés, hogy felköthetik-e a kendőt! :))))

mocskosmacska 2018.11.25. 22:57:54

Ha bent lennék, akkor nem taktikáznék, hanem élvezném az életet. Az első pár kör úgyis arról fog szólni, hogy a nagyokosok kitaktikázzák magukat. Remélem, Csoki után a bánatos özvegyek fognak repüli. Én remélem, hogy fog Krisztián farkának az átka.

mindenévfoglalt 2018.11.25. 22:58:49

Fantomképre ment egy szavazat. Ha Vivi vagy Adri lenne a kihívott (kétlem mindkettőt), átkerülne Csokira, de Ginu esetén megy majd még egy, biztos, ami biztos.
Valamiért nekem nem világos, hogy mi az az óriási problémája vele, hiszen pár napja még Reni mellől átszökött Ginu mellé az ágyba, most meg...

Lynette21 2018.11.25. 22:59:15

@ibsen: Peti gondolom a penz miatt vallalta. Az rtl-nek meg nem volt mas valasztasa, csak PP... Azert lehetne rosszabb is, pl ha a Soma vezetne a musort. Vagy Pumped Gabo... vagy Kabat Peti...

mocskosmacska 2018.11.25. 22:59:40

@szociál: Szerintem Krisztiánnal, a barátai özvegyének támogatójával.

Van der Waals 2018.11.25. 22:59:54

Csokipudingnak egy esélye van szerintem: ha ánusszal párbajozik. Vagy ha parittyázik vele.

ibsen 2018.11.25. 22:59:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ginunak sem kellett sok hogy ne sz..ja le fényes nappal a hálóban. Csoki nem egy taktikázó ha Ginut viszi a csaj kint marad mert Csokit sokan egy hülyegyereknek tartják aki hülye de szerethető és nem szürke. Ginu meg már leszerepelt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:00:03

Ment itthonról 2 szavazat a fantomképre.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:00:18

Mi lenne ha Era megvédené Ginut a lila kendővel? :-)

,, 2018.11.25. 23:00:47

senki nem kapott pontot

bElannaTorres 2018.11.25. 23:00:59

@Hedo a szadista szexista anyuka: csak remélni merem, Csoki szemét volt végig ginuval, de ő is az aki nagyon őszinte arccal tud hazudni, meg poénkodik párat és még bentmarad

Angora Cardi 2018.11.25. 23:01:25

büdös hoszé ármándót nem nézem

2018.11.25. 23:01:41

Az ápoltak közül egyedül Reni látott VV-t ? Hisz' ki is mondta, hogy ez a "pakold rám" nem működik ! A szavazás végére rendesen kiült az arcára, hogy Csoki most akasztotta fel magát a saját f@szával... :)))

pápá Csoki !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 23:02:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Nagy tett lenne, mivel kiallt mellette a parbajon.

ibsen 2018.11.25. 23:02:45

@Lynette21: Nyílván a pénz miatt vagy iyen szerződést kötöttek csomagban műsorokra. Nem hiszem el hogy nem volt egy erre alkalmas ember. Istenes is jobb volt. Baukó meg tök tehetségtelen, játékosként színesebb volt bármennyire rühelltem.

Lynette21 2018.11.25. 23:03:18

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nem hinnem hogy elpocsekolna a kendot. Raadasul o is benne volt a nagy osszeeskuvesben Csokival, es tudja hogy Ginut akarja kivinni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:03:24

@ibsen: Ginu szerepe se lett lekicsinyítve, kivette a részét belőle rendesen. A parittya előtt azt mondta, történjen meg, aztán meglátják, merre tovább. Én arra tippeltem, hogy Csoki ment volna ezen a vonalon tovább, Ginu meg látványosan megbánta, ezen Csoki felhúzta magát és azóta megy ez a komédia.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:03:42

@ibsen: Csoki kint hagyná bármely más esetben Ginut, de így nem, hogy magára pakoltatta és már előre mártírt faragott belőle. Magát taktikázta ki.

Thats What She Said! 2018.11.25. 23:03:55

Huhuuu azok a koszos körmök....

Mók_Ica 2018.11.25. 23:04:47

győzi nem manikűröztetett.....

cudarka670 2018.11.25. 23:05:01

@Angora Cardi: nálunk ez nem gond, még a képernyő is elsötétedik, ha jön a BV.... Le van tiltva minden 18-as karikás alapbúl, csak lestem, mikor egyszer a SouthParkot lestem-volna... Mondjuk párom mondta múltkor a feloldó kódot, de elfelejtettem... Rtl Most-on úgyis nézhető, de nem akarom....

Lynette21 2018.11.25. 23:05:17

@ibsen: Gondolom Bence a nemet x factor miatt nem vallalta el. Es nincs nagyon mas emberuk. Az x-et is inkabb leforgatjak a terhes Kiss Ramonaval... Meg marad nekik a felsoroltakon kivul ENB Lali... Vagy a Dombovari Istvan, aki mar leegette magat par musorban.

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 23:05:23

Közvetítsetek a belevalóban elhangzottakról, hoséármándótól hányok!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:05:25

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nem tenné. Azt mondta a hálóban, rárak Csokira, az meg vigye Ginut.

tvbuzi 2018.11.25. 23:05:30

Nem volt jó a fogai??

bElannaTorres 2018.11.25. 23:05:40

@ibsen: mondjuk érdekes ginut egy dugás miatt megítélni, ugyanazért csokit nem. Csoki vicceskedik, Ginu meg értelmes, ordítva hazudtak az arcába eddig négyen négyszer, de még így sem kiabált vissza, meglátjuk mi kell a műsorba
Hülyegyerek az a baj, hogy mindig kell

Cimili 2018.11.25. 23:05:53

@cudarka670: újpesti focista. kicsit együgyű néha, de én bírom. gabóval összehaverkodtak a dzsungeles játékban.

ibsen 2018.11.25. 23:06:16

Egyébként ezt a nagy Ginu utálatot az összefoglalókban nem látom. Ott van nincs izolálva kicsit fel van ez fújva bár a csaj elég sunyi. Szerintem inkább csak jó ürügy mert még mással nincs komolyabb konflikt.

2018.11.25. 23:06:20

elmarom a kölköktől a telefonjaikat, feloldom a tiltást és megy két szavazat a fantomképre :)))

2018.11.25. 23:06:27

Győzike a parbaj eredmenyerol : 73-17...

tjunior 2018.11.25. 23:06:39

73-17? 10 százalék kire fog szavazni?

Mók_Ica 2018.11.25. 23:06:45

@VV9 Velőtrázó Vélemény: az lenne a taTTika era részéről :)))) ennek drukkolok

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:07:05

Ez az idióta meg már 73-17 % arányt vizionál Csokinak.

Angora Cardi 2018.11.25. 23:07:07

José szerint 73-17 lesz az állás.
Ki az aki a 10%-al elszaladt?

Mók_Ica 2018.11.25. 23:07:27

@tjunior: @tvbuzi: győzire vagy évára :)))) esetleg ppornóbajuszra :)))

Lynette21 2018.11.25. 23:07:54

@cudarka670: Egy kioregedett focista. Lila focista, jelentsen ez barmit is. Ujpesti. Megnyerettek vele a celeb vagyokot, szerepelt a Nyero parosban, szerencsere ott nagyot bukott az asszonya miatt, es most a Konyhafonokben nyomatjak elore mint legjobban fejlodo fozot, pedig tok bena.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:08:01

Csoki ki fog esni, mert erős karakter, ezért a gyenge Ginu mellé áll mindenki, aki veszélyesnek tartja.

Cimili 2018.11.25. 23:08:27

greget beröptették a heteralizátorba.

2018.11.25. 23:08:30

@Nyuszomuszo83: majd csak holnap merem megnézni felvételről, pörgetve... :)))

Angora Cardi 2018.11.25. 23:08:32

@cudarka670: Már én is megbántam hogy megnéztem az első pár percet.. nézek is valami filmet inkább.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:08:44

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Bocs, lemaradt, hogy mármint a szavazók közül aki veszélyesnek látja a kedvencére Csokit, az kiszavazza onnan.

tvbuzi 2018.11.25. 23:09:36

Reninek pont ez jön be

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:09:44

Dögöljek meg betelefonálok.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:09:44

Ezeknek nem kötelező a mikroport?
Ánuszon sincs, Gregen sincs. Erán se volt, mikor Adrival kiabált

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:09:44

Roli meg úszik az árral, azért tette Csokira.

Mók_Ica 2018.11.25. 23:09:49

heteralizálás..... pffff.... erről eszembe jut a brickleberry rajzfilm egyik része, amikor Connie-t át akarják nevelni leszbiből egy gép segítségével heteróvá..... de az egy rajzfilm....

2018.11.25. 23:10:10

@VV9 Velőtrázó Vélemény: +1! hatalmas EGK !
Ezért nem működik soha a "pakoljátok rám és kint hagyom a gghhhecchibe" taTTika :))

Cimili 2018.11.25. 23:10:27

lacika fülije kiesett

Mók_Ica 2018.11.25. 23:11:22

@Maximista vagyok: hülyének kell tettetned magad, hogy bekerülj :)))

na, a mostani betelefonáló rákérdez a százalékokra :))))))))))))))))))))))))))))

cudarka670 2018.11.25. 23:11:27

@Cimili: ja, nem vagyok képbe fociba, ezen kívül semmit nem nézek se a retek tv-n, se a másik nagy kereskedelmin...
Az ENB Lalit is a VV7-ben láttam először, kolleginát kérdeztem, ez meg ki?, híres?, miért örülnek neki ennyire?

Cimili 2018.11.25. 23:11:29

@Mók_Ica: hogy te milyen filmeket nézel meg. nem is hallottam róla. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:11:30

Na, most kérdezte a telefonáló, hogy hogy jött ki a 100%

2018.11.25. 23:11:53

@Mók_Ica: b@ssszuss, most ugrott be, hogy kire emlékeztet VVV !!!!
hát a Brickleberry-ből a szőke csajszi :)))))

Mók_Ica 2018.11.25. 23:12:19

@tvbuzi: én is imádom :))))

győzi ..... hát asszem te nem vagy 100as :)))))))))))))))))

,, 2018.11.25. 23:12:34

@Angora Cardi:ha nem tudnál aludni, lesz a Sötét helyek/Dark places (by Gillian Flynn)

Jó éjt!

MosóMaca 2018.11.25. 23:13:44

De a betelefonáló kérdése után se érti,hogy mi a baj? Amúgy teljességgel nézhetetlen a mai BV

ibsen 2018.11.25. 23:13:44

@bElannaTorres: Én nem ítélem el, de az emberek nem így gondolják. Ginu értelmes? Hát annyira nem hogy az első két taktikája megbukott és mostantól "magát adja".

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:13:53

@Mók_Ica: nem én voltam, az sokkal durvább lett volna, kezdek átmenni állatba basszameg!

Cimili 2018.11.25. 23:13:57

csoki magára kapja reni tangáját. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 23:14:00

@mentoros lecsó: én is így fogok cselekedni ha érdemes!
Délelött visszaolvaslak titeket és jövök! Jó éjt mindenkinek! Puszcsi&lávcsi

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:14:21

Most mért takarják ki Csokit? Pláne sütivel. Sportszelet stílusosabb lenne.

tvbuzi 2018.11.25. 23:14:24

SEGÍTSÉG! MEGVAKULTAM!

ibsen 2018.11.25. 23:14:29

@Cimili: Jobb is mint magyar Kenként :D

Mók_Ica 2018.11.25. 23:14:38

@Cimili: rajzfilm, a comedy-n adják :)))
port.hu/adatlap/film/tv/brickleberry-brickleberry/movie-145105

csoki tangában..... szíííííííííp.....

cudarka670 2018.11.25. 23:15:41

Jó éjt mindenkinek, közel a hajnal....

Ego0123 2018.11.25. 23:16:04

@Lynette21: de szórakoztató, az ATV-n is volt pont a VV előtt a Bochkorban, azért hívják, mert kicsit le van lassulva, de szimpatikus, pedig újpesti

Commodore 2018.11.25. 23:16:16

Végtelenül prosztó győző.

Mók_Ica 2018.11.25. 23:16:19

@Maximista vagyok: veled vagyok :)))) én is lefagytam, kiégtem és idegállapotba kerültem a mai öfin....

ibsen 2018.11.25. 23:16:30

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Meglátjuk. Szerintem is el lett hamarkodva a dolog. Ginu nebből nem biztos hogy jól jön ki mert annyira nem szimpatikus a nézőknek. Csoki még szexelni fog, párban van, szerepel magyarul van róla anyag.

2018.11.25. 23:16:43

Jó estét, kedves Kommenttársak!

Lehet, hogy kicsit lemaradtam, de valaki írja már meg, hogy Dzsinu mikor és miért húzta ki a gyufát ennél a kretén Pákónál? Rosszul tartotta oda a csúnyáját? Vagy fogazott?

Bár szerintem ez a VVNiga jóindulatú, még szórakoztató is, de a magárapakoltatás miatt szavazzuk ki, lécci. Bárki ellen már nyomom is az appot ellene. Mondjuk Adrival vagy főleg Renivel megmentheti magát ,-)

Hozéármándó meg egy dráma ma is. Valahogy azt hiszi, hogy a 80-as évek NSZK pornófilmjeinek hangját utánozva jósolnak az emberek. Vagy csak rossz színész? Vagy csak full tehetségtelen mindenhez? (Megfejtés: utóbbi)

MosóMaca 2018.11.25. 23:16:46

@Maximista vagyok: úgy fogalmaznék,hogy mikor nem ez a fogyatékos gyökér vezeti,akkor,néha kevésbé idegesítő

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:16:49

Foglalt a kurva anyádat győzi, gyáva féreg vagy...

Interpretator 2018.11.25. 23:16:57

Annyira gáz ahogy kihallatszik a diktálás Padre füleséből....

,, 2018.11.25. 23:17:28

@Lynette21: coolon, csak benéztem, mert azt hittem 23:25-kor kezdődik, de 55-kor:(

bElannaTorres 2018.11.25. 23:17:34

@ibsen: ő legalább tud értelmesen beszélni,
sajnos az emberek elítélik , mert végre valamiben különbnek érezhetik magukat ez is valami

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:18:02

@Ego0123: nana, pont az az egyetlen szimpi benne, hogy újpesti

mocskosmacska 2018.11.25. 23:18:26

@ibsen: Ginu sem értelmes, csak a többiekhez képest.

Lynette21 2018.11.25. 23:19:12

@Angora Cardi: Kooooszi! A konyvet imadtam!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:19:26

@ibsen: De az egyik anyag, amiben hátulról éppen betolja Reni kedvencét.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:19:55

Egy dolgot ne feledjetek, Ginu biztos tapasztaltabb a happy finishben.

ibsen 2018.11.25. 23:20:13

Azért látszik hogy Csokival akarják a balhét elvitetni ő meg belement.. Krisztán is elég sunyi azzal a pocok képével.

Mók_Ica 2018.11.25. 23:20:28

azért azt remélem mindenki elképzelte, hogy az asztal alatt egy idióta nyomorog, hogy mozgathassa.....

2018.11.25. 23:21:01

@Spitzbauer: ezt a nagy Ginu elleni ellenségeskedést én sem értem. A kommentelők 3 napja próbálják nekem megmagyarázni, de akkor sem fér bele a szűk agyamba...

Nbl 2018.11.25. 23:21:11

Annyira ciki ez a gyökér almafasz, hogy most először inkább elkapcsoltam, majd megnézem neten és áttekerem ezt a majmot.

Nbl 2018.11.25. 23:22:02

Teszem hozzá, az ultragáz szutykos körmeivel.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:22:30

@ibsen: ha kap egy kis infót, vagy beijed, nem Ginut viszi. Viszi Adrit.

Mók_Ica 2018.11.25. 23:23:07

az baszna csak be, ha szaturnusz találkozna a jupiterrel.....

2018.11.25. 23:23:16

Holnapra me nem volt előzetes. Vagy volt?

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:23:30

Na várjál csak győzi. Most csak 36 alkalommal próbálkoztam...elkaplak bazdmeg!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 23:24:04

@mentoros lecsó: Nem tartozik egyik slepphez sem, de mindenbe beleszól, odamegy amikor mások beszélgetnek, átlátszóan direkt módon, aztán indítja a pletykát, amit ő úgy él meg, hogy az igazság bajnokaként egyből megbeszél az éppen ott lévő emberrel, aki persze pont a másik brancshoz tartozik, mivel az ellentábor kihallgatása után érkezik. Nem veszi észre magát.

Angora Cardi 2018.11.25. 23:24:09

@Lynette21: El kell olvasnom, felvettem a listámra :*

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:24:53

@mentoros lecsó: az én elméletem a nettó hiúság. Csoki akart volna még, Ginu látványosan megbánta, maradt neki Reni, H akar parittyázni, Csoki meg felhergelte Renit, aztán telerikácsolták a villát. Sztem ennyi. Mert egyik adásban sem láttam semmi olyant, ami indok lehetne.

Ego0123 2018.11.25. 23:25:31

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Már akinek bocs :))) Egyébként jól adja a kicsit gügye, tipikus sztereotíp focistát a médiában, pedig nem az. Nagyon sok műsorba hívják meg pont emiatt, mert szimpi a nézőknek.

Thats What She Said! 2018.11.25. 23:25:41

Nem nagyon néztem meg belevalot. Ez mindig ilyen semmitmondó? Győző amúgy hogy a retekbe került ide?! Volt már korábban is? Hat ez uber gaz gyerekek :)))

2018.11.25. 23:26:14

@mentoros lecsó: Akkor már kettőnknek nem tiszta. Bár ha Te sem tudod, akkor ki?

Továbbra is várom, hogy a nálam tájékozottabb hozzászólók felnyissák a szemem. Előre is köszönöm!

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:27:21

@Thats What She Said!: A disznószar se semmi a körmei alatt. Azért egy szintet hozni kellene...

2018.11.25. 23:27:26

@Spitzbauer: nem volt előzetes mert B@lfasz Bajusz nem tudta belefojtani a szót Ken babába, és a reklámnak meg jönnie kellett ugye. Kb. 24 másodperc alatt lekeverték a műsort :))))

Mók_Ica 2018.11.25. 23:27:52

@Maximista vagyok: valahogy jelezz nekünk, hogy tudjuk te vagy az a telefonban :)))

ibsen 2018.11.25. 23:28:58

Egy Ginu Adri párbaj jobb lenne. A két sunyi, jólértesült élőben szembesülhetne a kavarásaival meg az álokoskodásaival...

2018.11.25. 23:29:11

@Spitzbauer: én már csak kapkodom a fejem jobbra-balra, mint kezdő buzi a gőzben...
valszeg a kis harangnak fogok drukkolni !

2018.11.25. 23:29:21

@VV9 Velőtrázó Vélemény: De a szerecsen nem akkora igazság bajnoka, hogy ettől annyira megutálja, hogy meg se akarja reszelni... Sőtt magára pakoltat miatta. Itt még nekem valami még hiányzik a sztoriból. Lehet, hgy csak Renyhe aknamunkája. Vgay Renyhe aknájának a munkája :-)))

2018.11.25. 23:30:50

@VV9 Velőtrázó Vélemény: csak ennyi lenne ??? akkor köszönöm !!!
de továbbra sem értem :)))))))

Thats What She Said! 2018.11.25. 23:33:05

@Maximista vagyok: úgy láttam ollot vagy reszelot sem láttak azok a kormok. Inkább tövig vannak ragva. :) fincsiiiii :)

ibsen 2018.11.25. 23:36:02

Azért az durva hogy az elmúlt napokban Zsu kiakadásai voltak a legértékelhetőbb dolgok szinte....

2018.11.25. 23:36:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked is köszönöm ! ettől most még jobban bepárásodott az okulárom :)))))

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:37:09

@Mók_Ica: jelezni fogom, HV-t kiemelem!

ibsen 2018.11.25. 23:38:07

@mentoros lecsó: Szerintem nézz vissza az elejétől ha ennyire nem érted, talán közelebb leszel a megfejtéshez. Azért az hogy Ginut sokan kétszinűnek gondolják nem véletlen ahogy Adri is az.

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:40:16

@Thats What She Said!: Hogy lehet így megjelenni? Nem vagyok egy díszbuzi de azért csak leadják pár milliónak.

2018.11.25. 23:42:16

@ibsen: SSKK nem tudsz rávenni hogy visszanézzem az egészet :))))
ok, értelek !

tehát a "kétszínűség" nagyobb "bűn", mint az hogy vki ordas, útszéli, bárcás rib@nc ?!

Akkor így már értem !!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))

bElannaTorres 2018.11.25. 23:45:17

@ibsen: nem tudom ginu miért lenne az, most egyébként egyedül ülhetne, mert valahogy nem került közel senkihez, ugye renihez a csoki miatt, Erának meg elég hunor. Adrira se figyeltem annyira akkor mert aljaskodást nem láttam tőle. Gondolom adri taktikája inkább az hogy próbál jóban lenni mindenkivel, de nem kizárt hogy lemaradtam valamiről

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:46:19

Hogy rugaszkodjunk el ettől a kultúrbarbár győzitől... Meg van annak a maga bája amikor többen ia a víz, cola, narancslé öntögetésen akadnak ki, de ugye az teljesen természetes ha félrekúrunk, akárkivel, akármikor, csupán a show kedvéért. :D Good job! Ha idézhetek: az emberiség megérett a pusztulásra.

2018.11.25. 23:46:29

A huncut mindenségit neki, máááá ennyi az idő ?
Ez esetben mindenkinek jóóóóócccakát kívánok !

Lecsó balra el...

bElannaTorres 2018.11.25. 23:47:39

@mentoros lecsó: egész ginu ellenességet a reni kezdte azzal ,hogy azt mondta ginutól hallotta, hogy nézd a csoki és az era csókolózik. Ginu csak annyit mondott nézd era jól beindult. Reni olyat lát ami nincs is, mondjuk akkor nagyon durván részeg volt, meg féltékeny. kár nem rá került a kendő

ibsen 2018.11.25. 23:49:53

@mentoros lecsó: Bocs még válaszolok. Nem mérném össze a kettőt. De ha Ginu egy erős egyéniség lenne és lennének barátai vagy szövetségesei akkor ez nem igazán derült volna ki hogy ő ilyen. De amatőr.

2018.11.25. 23:50:16

@bElannaTorres: óóóó, egyem a kis bordás homlokodat ! :)))
kezd már derengeni az igazság ! köszönöm teNéked !!!! :)))))

ez a blogmotor hülye...

2018.11.25. 23:51:08

@ibsen: okéééé ! nem értetlenkedem tovább :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:51:55

@bElannaTorres: minden szarkavarásba belekeveredett Reni Ginu nevét vhogy.
Erre még jön Csoki sértődött hiúsága, mi kell még?
Mindenki hozzátesz egy kicsit, mert ugye kirekesztőnek jobb lenni, mint kirekesztettnek. Általános iskolai szokás.

ibsen 2018.11.25. 23:52:06

@bElannaTorres: Adri helyezkedik, Rolinál van helye de ki tudja meddig. Próbál "tényező" lenni de a többiek sem bíznak meg benne. na megyek, jó éjt!

Maximista vagyok 2018.11.25. 23:53:13

Én dobtam egy szavazatot erre a retekre. Nem kedvelem a pakolj rám játékot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.25. 23:53:37

@ibsen: és fiatal. 20 éves. És valszeg kevesebbet élt meg, mint pl. Vivi.

2018.11.25. 23:58:55

Tényleg köszönöm mindenkinek!
Az utolsó TIE vadászt még elérem hazafelé, jóóóóó pihit Mindenkinek !

Lecsó balra el...

bElannaTorres 2018.11.26. 00:06:06

@ibsen: annyira nem tud tényező lenni azzal a konfliktuskerülő természetével, mindegy ezek szerint nem maradtam le semmiről, nem tudtam miért kell utálni

bElannaTorres 2018.11.26. 00:11:38

Miért utálják*
Nem túl erős játékos, arra jó hogy kinthagyják

Adamadam 2018.11.26. 02:17:56

Nem tudom írtatok-e már hasonló kommentet, de látom, hogy serényen elkezdtetek Csoki ellen szavazni. Én meg nem értem ennek az okát. Persze béna taktika ez a magamra pakoltatom a jelet, de Csoki szerintem egy elég pozitív egyénisége a játéknak. Radics egy idióta volt, a nőveréses dolgával meg sokaknál elvágta magát, de Csoki az a szerethető bolond igazából. Ha pedig Ginu megy vissza akkor mennyivel lesz több a játék? Eddig egy épkézláb taktikája nem volt, az első időszakban mást se hallottunk csak őt és Renit veszekedni. Továbbá nem vicces, nem csinál semmit kb.
Csokinak is vannak primitív megnyilvánulásai (mint szinte mindenkinek a villában), de szerintem messze a legszórakoztatóbb ebből a mezőnyből.
Kilehet szórni mindenkit az elején aki vicces/harsány, csak nem lesz műsor.
Roliban látok még némi reményt, de nem lesz egy vv Attila szintű taktikus, Era meg pláne nem.

Costanza 2018.11.26. 03:22:59

Baszki en titkon josno vagyok. Mennyit keres egy ilyen? Akarom a munkajat, ezt en is tudom. Azert latom jol el belole, legalabbis kaja tuti van boven, ha azt a lovet felreteszem, akkor lehet belole egy jo SLC Merci is #careergoals2019

Costanza 2018.11.26. 04:07:47

ugyanitt hajepites is 500.000 en is tudok ilyen tollsepru szerut

Costanza 2018.11.26. 05:17:29

Ok szoval a mai nap osszegezve:
a streccsnacis, anyukaja kotott pulcsis, buzipornos mokusfiunak, aki egy mondatban haromszor is eltudja sutni azt hogy geci - CSAK! diplomas csaj jo, de az sem baj ha Mensa-tag, valoszinuleg elsoaldozo volt, lehetoleg szuz, tiszteletremelto dolgos/szorgos polgar, templomi korustag es termeszetesen ingyen bejarono.

A fo-alfa csucs pedig az atomfizikus feka csavo, aki eloszor lekurt egy not aki az elejen ellenallhatatlan volt, majd hirtelen hanyinger kerulgeti tole annyira de aaannnyira, hogy most inkabb ki akarja vinni a hora jol legyurni orszag-vilag elott is, es gondolja hogy ettol szimpatikus lesz.

Illetve vivien elo adasban megvallja, hogy kapott testi es lelki sertest 16-18-ig az elmult ketevben, gyamhatosag, rendorseg, feljelentes. Kiraly. Ja es hogy radics altal szeretve volt. JEZUSOM.

cudarka670 2018.11.26. 05:26:22

@VV9 Velőtrázó Vélemény: De akkor ez Adrira még igazabb.... Ginu azért tartozik kicsit Roliékhoz... És ő is elmond "mindenkinek mindent", sokkal kétszintűbbnek tűnik, sőt tobbszínűnel

cudarka670 2018.11.26. 05:27:39

@cudarka670: többszínűnek
Kifejezetten Zsu sem tartozik egyikhez sem, még Greg se....
Lacika meg "x akta"

cudarka670 2018.11.26. 05:38:59

@ibsen: Szerintem meg akkor inkább Adri kétszínű, mint Ginu....
Bár nekem nem teljesen világos, hogy miért kétszínű az, aki mindkivel beszélget.... Mert se Ginu, se Adri azért nem hazudozott szertem.... Pl mikor Ánusz elmondta Ginunak, mit mondott Adri a nyugiba, Ginu rákérdezett Adrinál, és ő elmondta az igazat, még Ánuszt is odahívták, de ő csak ordíjott, mert idióta, nem értette, amit Adri meg Reni mondott neki....
Azért itt a villában bárkire rá lehetne húzni, hogy kétszínű.... Valahol lényeges is a játékho, hogy az legyen....
Tiszta szív meg ilyenek?! Nevetséges.... Az se tudják mi az....

cudarka670 2018.11.26. 05:50:55

@Adamadam: Az esélytelennek esélyt adni, ez a mottónk

cudarka670 2018.11.26. 05:55:49

@Costanza: az vmi iszonyat hablaty volt Vivitől.... Szóval a Radicstól kapott "szeretet" segített neki, hogy "ott hagyja" a vőlegényét. De akkor már most Ánusz?
Nézte vki a vlogját? Még rá kell magam kényszeríteni, hátha megértem...

cudarka670 2018.11.26. 06:08:26

@cudarka670: Radics lehet szeretetbűl majd elmondja neki, hogy megérdemelte, mert ez nem lehet véletlen, ha egy nőt vernek/ lelkileg bántalmaznak, annak oka van, ezt jegyezze meg! És Reni majd bólogat mellé....

cudarka670 2018.11.26. 06:29:03

Én nem találtam ezt a VVVvlogot....
Csak a tattikájáról....
rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-vivien-taktika

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 06:31:53

Én azért szavazok csoki ellen, mert
1) ez a tattika nagyon nem bejövős
2) látni szeretném reni fejét, mikor a második erősnek hitt pasi esik ki mellőle
3) látni szeretném a sötét oldal ledöbbenését
4) látni szeretném csoki szomorú arcát, mikor rájön se villa, se 36 milla, de még ratyis se!

cudarka670 2018.11.26. 06:33:53

@cudarka670: a legérdekesebb az volt benne, hogy megtudtam, mire kellettek Zsunak azok a hosszú műkörmök

cudarka670 2018.11.26. 06:37:38

@Hedo a szadista szexista anyuka: szerintem viszont visszamegy, biztos sokan csípik, persze én is imádom, mikor olyan esik ki, akit nagyon visszavárnak... Ezt imádtam Zsut a hetedikbe, már amikor mindenki ellene volt, akkor is visszasétált, és volt ledöbbenés...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 06:48:14

@cudarka670: ne adjuk fel! Lehet még nekünk jó :)

Costanza 2018.11.26. 06:49:10

@Lynette21: illetve marisa tomei

Costanza 2018.11.26. 07:31:45

@cudarka670: meg gyakorolja a beszedet

bel ami 2018.11.26. 08:32:58

Zsuzsu te,
Hallod-e?
Jer ide,
Jer, ha mondom,
Rontom-bontom,
Fészkelődj az ölembe.
Mozgasd a kis feneked.
Azt mondják, nagy van neked?
El ne hidd, te lány!
Látod, hogy nem fáj?
Hát ne kiabálj.

csincsilla72 2018.11.26. 08:38:28

@Adamadam:"Kilehet szórni mindenkit az elején aki vicces/harsány, csak nem lesz műsor"

Én Csokit sem látom szórakoztatónak. Az nem műsor, hogy ordít, faszcimbál, parittyázik, káromkodik. Ez megy hetek óta és rohadt unalmas. Egyetlen pozitív megnyilvánulása a teljes lerészegedés miatti morgolódás volt. De rendben, engem nem izgat, hogy Vivi, Ánusz, Reni, Adri vagy ő esik ki másodiknak. De mivel jó eséllyel nem ezek közül fog választani (bár Adri még mindig adná magát a közönségszavazás alapján), részemről mehet.
Amiatt pedig nem aggódom, hogy nem lesz műsor. Maximum nem Mónika-show. Esetleg tényleg hallhatunk pár értelmes tattikai megbeszélést. Ne feledd: csak egy maradhat. Senki sem fog a többiekkel kézen fogva besétálni a döntőbe.

csincsilla72 2018.11.26. 08:39:47

@cudarka670: egytértünk :-)
A sötét oldal húzzon haza a picába, és lássam, hogy tattikázzák szét egymást a fehérek.:-)

Angora Cardi 2018.11.26. 08:49:00

@csincsilla72: Engem sem szórakoztat Csoki. Csak mert nem annyira irritáló mint Ratyics volt, még nem gondolom hogy feltétlen eleme a műsornak. A Renivelvaló romantikára meg különösen nem vagyok kíváncsi, az állandó ordibálástól és kifütyöléstől kifejezetten fáj a fejem.

Maximista vagyok 2018.11.26. 08:50:40

@úgymond olvasó mmkk: dikk :D még mindig felbasz ha eszembe jut a tegnap esti bv... Amúgy kíváncsi vagyok hogy mi lesz. Csoki vajon nagyon benézi vagy sem. Az még nagyobb lenne ha nem is a Ginut vinné és úgy is utca ajtó!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 08:54:26

@Maximista vagyok: hat akkor ne gondolj ra :D az elso tanacs ingyer volt, a masodk mar 10.000

2018.11.26. 08:58:06

@cudarka670: @Angora Cardi: @csincsilla72: +1! EKG !

apró megjegyzés: eskü' inkább elnézek nekik egy kis szolid kis "b@zdMEGelést", de ha még egyszer meghallom hogy "IZÉ", akkor vmi gonoszat fogok tenni :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 08:59:43

@Hedo a szadista szexista anyuka:

" Én azért szavazok csoki ellen, mert
1) ez a tattika nagyon nem bejövős
2) látni szeretném reni fejét, mikor a második erősnek hitt pasi esik ki mellőle
3) látni szeretném a sötét oldal ledöbbenését
4) látni szeretném csoki szomorú arcát, mikor rájön se villa, se 36 milla, de még ratyis se! "

Hidd el minden szavazó így gondolkozik, de az RTL nem fogja elengedni a Csoki kezét, mert szinte csak ő csinálja a showt meg a Zsu.
Tuti hogy a fantom már 70%-on áll.

2018.11.26. 09:01:23

@Adamadam: nálam Csoki csak egy vonással áll Ratyics felett. Gyűlölöm, ahogyan tárgyiasítják a Nőket. Felőlem eshet ki a pics@ba...

Angora Cardi 2018.11.26. 09:01:34

@mentoros lecsó: Még ha csak bazmegelés lenne... de az ismétlésben alig hallasz valamit úgy repkednek a gecik, faszok és társai, lehet ez még 15 évesen szórakoztató, hogy ezen röhögnek de bevallom engem nem szórakoztat..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:01:52

Éjjeli BV-t nem tudntam megnézni, ez már tényleg a legalja, 1 perces VV videók után hosszú percegik nézni ezt a szenvedést amit poén címén művel ez a sötét Győző.... :(
Agyfasztkapok.

Angora Cardi 2018.11.26. 09:03:36

@mentoros lecsó: Ez különösen jó meglátás Csoki és kis társaival kapcsolatban. Szép a történetben, hogy a kislányok lásd Vivi Ginu mind tárgyiasítják magukat is a fiúkák kedvéért, a beilleszkedés kedvéért, egy ilyen széria pl Usa-ban le sem mehetne mindenféle #MeToo felháborodás nélkül, itthon meg még a két nyomorék műsorvezető sem szól egy szót nemhogy a csatorna kiadna egy nyilatkozatot amiben elhatárolódik blablabla.

2018.11.26. 09:05:45

@Angora Cardi: ezekre a szavakra már immunis vagyok vmennyire... főleg egy VV kapcsán :))
De ez az "IZÉ", nagyon bassz@ a fülem. :)))) Elképesztőnek tartom, hogy ennyire ne legyen alap szókincsük...

az "IZÉ" az új "b@zdmeg"

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:06:33

@Hedo a szadista szexista anyuka:
5. Nézni a döbbent fejét, hogy a megdugni, aztán lekurvázni se nyerő a nézőknek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:07:29

@Angora Cardi:

a vicc az egészben az hogy mi beszélünk tárgyiasításról, közben meg Reni és Vivi neki esett Erának hogy miért baj az ha így beszélnek a nőkkel mint Ratyics :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:10:49

olyan okosak vagytok kora delelott

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:11:53

@cudarka670: valamennyi biztos lenne, ha nem folyton az orkok üvöltését kéne hallgatni.
De pillanatnyilag az megy, hogy aki hangosabban ordít, annak van igaza és a többi kuss.

2018.11.26. 09:13:10

@Angora Cardi: "kislányok lásd Vivi Ginu mind tárgyiasítják magukat is a fiúkák kedvéért, a beilleszkedés kedvéért"

Igen sajnos ! Ők már alapból el vannak rontva (mondhatjuk környezeti hatásnak).

Az RTL-t ezért remélem még pluszban is megparittyázzák !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:14:59

@Angora Cardi: szerintem az Rtl nem fog elhatarolodni, mert nem gondoljak, hogy ez kiverte a biztositekot az uri kozonsegnel

Angora Cardi 2018.11.26. 09:17:29

@mentoros lecsó: Mitől lenne szókincs, sem könyv sem iskola...

Angora Cardi 2018.11.26. 09:19:00

@szociál: Két ilyen buta kurvától nagyon nem vártam mást.
@mentoros lecsó: Én is kérek egy jó nagy parittyát az RTL-nek.
@úgymond olvasó mmkk: Mélyebben már nem mennék bele róluk is mi a véleményem, de értjük anélkül is :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:20:13

@mentoros lecsó: kövezzetek meg, én pont a két fiatalt látom, hogy még menthető, de Reni, Adri sztem már alapelvévé tette ezt a viselkedési normát.
Ginu meneteljen el a végéig, de ne nyerjen, mert akkor olyan faszkalap jut neki, mint a mostani párja (agyba-főbe csalta, aztán beengedte, hogy csináljon, amit akar, most még vár rá... aha, a milliókra vár).
Vivi se nyerjen, de neki is kinézhet egy idősebb értelmes pasi, aki ezt átértékelteti benne. Rolival milyen jól megvannak az elejétől, csak az ugye nem rikácsolás, ezért nem mutatják.

Pancsamanó 2018.11.26. 09:20:27

@Angora Cardi: Ez így szépen hangzik hogy a gecizés csak 15 évesen szórakoztató, mégis az itteni kommentelőket is úgy behúzta a stílus (kiparodizálasnak nevezték) hogy hetekig geci meg egyenafaszod meg hajjámeg voltak az összekötő szavak az iteni beszélgetésekben. Oké, "paródia", ahogy vki írta, de mégiscsak szórakoztatta őket hisz használták és ez szórakozást okozott számukra. Mindegy minek nevezzük a benti stílus lemásolását, attól még a tény ugyanaz: az itteni beszélgetők szórakoztatónak találták hogy teleszövik gecizéssel a mondandójukat, azaz az rtl elérte célját. Valamilyen értelemben bejött a nézőknek a VV idei szóhasználata. Parodizálásnak is hívhatjuk, tökmindegy, akkor is szórakoztató volt többeknek itt hogy a mondatuk végére tettek egy gecit vagy faszomat.

2018.11.26. 09:20:40

@Angora Cardi: nem szeretnék demagóg dumát tolni: de legalább egy ált.isk. 8-ig felszedhető szókészletet elvárnék

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:20:56

@Angora Cardi: persze, hogy ertjuk, csak pont ezen gondolkodtam, ahogy olvastam vissza a kommenteket. a kajadobalast megjegyzik, de ezt nem, ugyanmar..

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 09:22:40

@mentoros lecsó: ki is esik az tuti ;)

Bevonzuk, megbundázzuk, bevetünk bármit!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:23:13

@úgymond olvasó mmkk: ugye? De ez nem kora délelőtt, ez még hajnal fél 10.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.26. 09:23:33

@szociál: +1 pontosan, stockholm syndrome hatványozottan.

be is jelöltem a kihívottat, essen ki a néger bájgúnár. tényleg a legalja, hogy a kivénhedt sztereotípiákra játszik (nagy lőcs, barna bőr, izmos has) - malcolm x vagy black panthers mond valamit? ugyan.

Maximista vagyok 2018.11.26. 09:24:40

@úgymond olvasó mmkk: jól van! Akkor le foglak önteni vízzel és kint hagylak 73-17-be!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:24:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: igazad is van, a kora delelott az valamikor del korul kezdodikk

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:26:11

@Maximista vagyok: idefigyelj man, te, ugy gondoltam, kozosen adunk tanacsot, es felezunk, de ha kiviszel, akkor az enyem a penz

2018.11.26. 09:27:37

@Pancsamanó: a Hogyvoltozók "TUDATOSAN" használták / használják ezeket a kifejezéseket. Nem feltétlenül a paródia szót használnám, hanem inkább a "görbe tükör" illik rá, mint ahogyan azt vki korábban írta. A kommentelők felruházták ezeket a kifejezéseket sok mögöttes tartalommal is, és ennek tudatában vágtuk / vágjuk egymás fejéhez.
Nem mellesleg hozzáteszem, hogy 15 évesen sem beszéltem ilyen kib@szott rondán. Apám akkorát leb@szott volna, hogy még mindig abba az irányba szaladnék... :)))

Angora Cardi 2018.11.26. 09:30:03

@Pancsamanó: Igen a hv-n jellemzően a benti stílust felveszik/vesszük, ezáltal is röhögve rajtuk, vagy kiparodizálva, arra a pár hónapra lehet hogy megmarad de meglepne ha a kommentelők saját stílusába ezek a dolgok a VV idején túl is bekerülnének, mégis csak jó valahol kibeszélni és kifigurázni őket, ha már ezért nézzük őket, mert akárhogy is nézed nagy része azért nézi - innen biztosan - hogy megkapja a napi ledöbbenni valót. Esetleg egy tini vagy radics réteg azért nézi mert hö de jópofa a haver bekerült a téjvéjbe.

Azt nem tudom mi a rtl célja de tartok tőle nincs cél csak odatereltek pár szerencsétlen fiatalt akik majd esznek basznak káromkodnak és ezzel olcsóból kihozták a műsort (ami szánalmas) és ezzel hogy itt pár szót viccből beleszőnek a kommentelők szerintem erős lenne kijelenteni hogy az rtl itt célt ért. Milyen célra gondolsz? Az nem lehet cél hogy a gecizést a kommentelők és nézők eltanulják.

@mentoros lecsó: Én is. Régen az éjszakait azért szerettem mert néha még jókat beszélgettek. Ma már ezt sem látjuk. Ha van is ilyen nap közben csak a gecikurvázást kapjuk a pofánkba. Szép lassan ha a csokifélék bent maradnak én is lemorzsolódom mert nem szórakoztat.

@úgymond olvasó mmkk: Igen, legalább a kommentelők nehezményezik. De most őszintén egy puskástól meg fos9 anikótól mit vársz?... Puskás azt sem tudja melyik rendezvényen van, anikó meg inkább no comment.

Maximista vagyok 2018.11.26. 09:31:34

@úgymond olvasó mmkk: oké vagyis IZÉ :D ezért most hallgatok egy kis Junkie XL-t a szaunában!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:32:04

@Angora Cardi: Puskas egesz heten az X Faktorban van kb, nem szabadott volna a ket musort parhuzamosan csinalnia

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:32:38

@mentoros lecsó: egyetértek.
Én se használtam ilyen szavakat, vagyis nem napi szinten. Azért ki-kiszalad. Kocsisokat megszégyenítő módon tudnék. De minek? Itt ha használom pl., akkor is torzítva a kifejezést.
Engem pl. irritál a leírt káromkodás nyomtatásban, szinkronban. Olyan szép a magyar nyelv, az írók meg rendelkeznek azzal a képességgel, hogy elhitesse

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:33:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: .... elhitessék velem, hogy csúnyán gondolkodnak, de szépen írják le.
Itt nem érzem túlzásnak, hisz valóban görbe tükör. És csak pár nagyon jellemző kifejezés forog. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:35:12

@Maximista vagyok: Tom Hardy a szaunaban volt? en meg lemaradtam rola, a macska rugja meg (eleg szofisztikalt vagyok, te retek? :DDD)

Maximista vagyok 2018.11.26. 09:36:26

@úgymond olvasó mmkk: persze, Hardy azt hiszem Lacikával költözött be csak jobban bújócskázik izé.

2018.11.26. 09:38:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: +1! :))))

A Zasszonyal is van ilyen JÁTÉKUNK. Néha (a gyerekek távollétében) őt "hülye pics@nak" hívom, a rutin válasza erre "te vén f@sz". De ez egy "pajkos" játék kettőnk között semmi több. :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:38:54

@Pancsamanó:

A különbség az hogy én az életben nem gecizek meg tesázok, az hogy itt használjuk nem azt jelenti hogy annyira rajnak találjuk, ha ezt neked el kell magyarázni akkor már rég rossz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.26. 09:39:29

@Hedo a szadista szexista anyuka: Mindennel egyetértve veled, azért is büntetni kell Csokit mert:
5, ezzel tovább benntartja a tujákat a játékban (Adri, Lacika. Ánusz).
6, Nem láttam ebben a műsorban ennek a konfliktusnak a valódi okát és indokát.
7, Csoki újabb színt már nem fog a játékba vinni igaz, hogy Ginu sem, nade a kavarás, egymás háta mögötti intrikus sugsosódás, mégis csak ennek a játéknak az esszenciája.
8, Nagyon tetszett tegnap, amikor Ginu azt mondta, hogy bejött ebbe a játékba egy tattikával, ami gyakorlatilag az első napon porig dőlt, azóta sodródik (gondolom, hogy az erőltetett szextattikára gondolt). Szeretem az ilyen felismeréseket a játékban.
8, a fekete oldal hihetetlen, hogy úgymond barátságból képes szétforgácsolni magát.

Töltöm is le az appot. Ha Csoki nem módosít menet közben (mondjuk Adrira, vagy Lacikára, vagy bárkire, aki most tattikai barátságból rátette a voksát), Ginu ellenében én őt fogom kiszavazni.

hereverő heverő 2018.11.26. 09:39:37

Lóreggelt, sziasztok.

Nagyon szőrmentén olvasgattam vissza, megnézni meg nagyon nem akaródzik. Meg hát minek is nézném vissza, most senki nem rakott telibe senkit, semmi csöcs, semmi parittya, a csipesz-body-fésű-szuperkép.kép gate-n lovagolni meg annyira rettenetesen unalmas, hogy inkább építem a népgazdaságot az időben.

Szerkesztők! Legyetek szivesek holnap valami normális zenével felkelteni holnap a jelrakásban megfáradt lemmingeket. Ajánlom egyből ezt:
www.youtube.com/watch?v=YpaIVGn7Lo4
És mutassátok az arcokat, látni akarom!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:39:48

@Maximista vagyok: nézzetek már szét, léci, nem bújócskázik arra véletlenül Jason Momoa? Eljátszadoznék vele. :)

Angora Cardi 2018.11.26. 09:40:59

@úgymond olvasó mmkk: Én sskk nem nézek sokba senkit aki éneklős műsorból lett "világsztár" de műsorvezetőnek meg aztán... nem gondoltam valaha h Istentelen Bence hiányozni fog.

2018.11.26. 09:41:42

@Pancsamanó: @Csakazértis én vagyok a királynő: vmlyik szériában (de lehet hogy Farm volt), azt játszottuk itt, hogy "csúnya" szavak nélkül kellett káromkodni :))))
most mást játszunk !!!! :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:42:49

@VV Erőlegény: a szerkik úgyis olvassák ezt. Látják, hogy ezerrel megy a szavazás a fantomképre, hátha megsúgják Csokinak, hogy öngól, ha Ginut viszi. Vagy kimondatják vele a nevét és a gumiszabályuk szerint nem viheti.

Angora Cardi 2018.11.26. 09:43:09

@úgymond olvasó mmkk: Bencus azóta már németben építi a karriert :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:43:31

@VV Erőlegény:

Csoki nélkül lenne szép a játék, Ánusz konkrétan megsemmisülne ha látná hogy Ginu kint hagyta a legerősebb játékost :)
Csoki párszor túltolta már ezt a strici imágót, szóval az RTL helyében elengedném, emelkedne a színvonal.
Végre beszarna mindenki a villában.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:44:15

@Angora Cardi: nekem Buci hiányzik. Tegnap néztem a Sztárban sztárt, és megállapítottam, hogy tud.

,, 2018.11.26. 09:44:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)) el kell engedned, te most már havas jonnal vagy:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:44:45

@úgymond olvasó mmkk:

húzz a szaunába bástya mert utánad én jövök :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:44:55

@Angora Cardi: azt a hetvitorlas tengerjaro hajojat, es meg jol is megy neki, ahogy hallottam-lattam

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 09:45:26

Jóóóó reggelt drága kommenttársak és Nyuszipajtik!
@Hedo a szadista szexista anyuka: EKG én egy gonosz némben vagyok, de én várom már a kurvaanyázást és a Reni általi kiviszlekaghecibeéskinthagylak örjöngést. Meg a döbbent arcokat ugyanúgy ahogy Radics kiesett a pélóba! :D
Amúgy Vivike annyira setét mint a negró, mikor Erának ordította én már tegnap ki akartalak vinni a gecibe, nem érdekel a két hét meg a lila kendő. Oszt hova a náthásba akarja kivinni? A hóra? Na az majd holnaptól várható.
Még nem savaztam, megvárom a szerdát, kivi leszek, hogy viszi-e Csokesz Dzsinut vagy bekaksizik. Ha egy VVV vagy VV Renit vinne visszazavarnám a kuplerájba, de egyik az öribari a másik a szívszerelme, kvázi ez egy nagy nulla. Ha Adrit vagy Zsuzsut vinné akkor is Csokit zavarnám vissza. Ginunál gondolkodóba esnék. Mert ahogy említettem volt, Csokinak vannak poénjai. Ginu tud "vérgeci" lenni, csak ez az énje nem jelent még meg teljesen. Az hogy azért utálják mert mindenhol ott van, hát puff neki, be vannak zárva, hova menjen? Narniába a szekrényen keresztül. Az sem tetszett nekik hogy aludt. Amúgy a kisfilmjében anno-tudom, rendezett dolog- de elmondta őt utálják a nők, ez adódik az erős személyiségéből, ami most nagyon elapadt. Simán le tudna igázni benn egy Vivit vagy Renit.
Amúgy most hallottam, a pénteki blekfrájdéj kapcsán:

Kinek volt először fekete pénteke???
Robinsonnak! :D

hereverő heverő 2018.11.26. 09:45:30

@mentoros lecsó: Ilyet most is lehet játszani: Hogy a tevecsődör lógassa a fajreprodukciós szervét szárazon az emésztési csatornád kimenetelébe! Hát miért tartod titokban, hova rejtetted el a kis kiváncsi szemek elől a szexi bodyt, amelyik ruhadarab és nem a tied?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:45:35

@mentoros lecsó: az is nagy meló, virágnyelven káromkodni. :)

Angora Cardi 2018.11.26. 09:45:48

@úgymond olvasó mmkk: német x-faktort vezeti ilyen sztárokkal mint a Modern Talkingból Thomas Anders - azért mégsem ilyen éneklős műsoron talált bírákkal mint ami itthon megy

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:45:55

@szociál: a macskak jarjanak egy hetig a nyakadon, Mokuscica :))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 09:46:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nekem is hiányzik Buci, ő jó volt, ő leosztaná őket! :)

Angora Cardi 2018.11.26. 09:47:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én nem nézem, de most hogy mondod ennél Buci sokkal jobb volt, végül is ha oda elhívták nem lehetne visszahívni nosztalgiából a VV-be?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:47:44

@Angora Cardi: kotyonfitty! ket koszvenykoros kacskaringos kagylohej!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:48:03

@,,: azért még bújócskázhatok egy kicsit, ahol nem lát a kamera. ;) Meg az elcsatolt 60millió ember. :D
Havas most úgyis elfoglalt, épp feltámad. :D

2018.11.26. 09:48:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: A magasságos, nagykörúti gesztenyesütögető bácsi mártogassa bele a pennáját az összes villalakóba...

Maximista vagyok 2018.11.26. 09:48:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez az, a Momoa. Köszi ebben élek, ezt hallgatom hogy Momoa,Hardy meg a Hugh Jackman :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:49:45

@Angora Cardi: mondjuk a 10-be. Úgyis jubileumi évad lesz, jöhetnének Liluval. De hogy a soron következő ápoltak egy hét után a tengerbe vetik magukat, az is biztos. :D
Még a szar is vigyázzba áll majd bennük. :)

Angora Cardi 2018.11.26. 09:49:59

@Nyuszomuszo83: szia Nyu, tetszik a robinsonos vicc :D
Az elméleti levezetésedet +1-ezem.
Ha abból indulunk ki, hogy radics se merte rolit vinni, még csoki is bekaksizhat a majd a mi harcunk később jön el dumával, és ő igazából zsu-ra gondolt magyarázkodással, zsut pedig visszaszavazza a nézőközönség :DDD szép lenne.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:50:03

@Maximista vagyok: Jason Momoa nekem is tetszik, de csak azert, mert magas :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:50:31

@úgymond olvasó mmkk:

nyuszik topogjanak végig a görbe hátadon te mihaszna

2018.11.26. 09:51:50

@hereverő heverő: Éjszaka, lánctalp nyerítéssel robogjon át rajtad a 2. ukrán front !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:52:14

@szociál: a forgoszel kuszalja ossze a labaidat

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.26. 09:53:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: @szociál: A magamra pakoltatom a jelet és kiviszek valakit csak két taktikai esetben tolerálható számomra: 1, Taktikailag kényszerhelyzetben vagyok (viszonylag kevesen vannak már a játékban), biztos, hogy engem fog kihívni egy erős játékos, és ezt meg akarom előzni, hogy valaki mást hívhassak ki, aki ellen több az esélyem. 2, Ugyancsak taktikailag a középjátéktól kezdve. Nem érzem magam a legesélyesebb játékosnak benn, de valaki ellen komoly sérelmem, és esélyeim vannak. Ezt az illetőt ki akarom hívni, hogy utána védetté váljak. 13 játékos esetében egy kvázi erős játékos bümtetésből ne akarjon párbajozni.

Pancsamanó 2018.11.26. 09:54:12

Nekem mindegy ki mivel magyarázza nekem itt sem volt vicces a 3 geci / mondat. Egyszerűen mert zavaró, más poénok szórakoztatnak. Nem vagyunk egyformák de tény hogy a ronda beszéd itt is a közösseget szórakoztatta csak más okból. Ez lehet paródia, görbe tükör, mögöttes tartalom, "sosembeszélekcsúnyándeitt olyanvicces", mindegy, attól még egy poénfaktor lett. De ezen nem veszünk össze, jók a hozzászólások, jó beszélgetni az adásokról, csak rámutattam hogy bezony a ronda beszéd nem csak a 15 éveseket szórakoztatja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:54:26

@mentoros lecsó: @úgymond olvasó mmkk:

rakna belétek egy konténer banánt Csárli a majom

2018.11.26. 09:54:57

@Angora Cardi: Kizárt, hogy Rolit vinné szerintem Csoki. Zsu-Ginu-Adri közül lesz szerintem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 09:55:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: az sem elhanyagolhato tenyezo, de ha 160 centi lenne, akkor lehetne akarmilyen teste :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 09:57:14

@VV Erőlegény: ez így van.
De ez így most nagyon nem állja meg a helyét.
Indok nélküli.
Egyik azért utálja Ginut, mert már nem tolja oda neki, másik azért, mert már odatolta. Nem egy nyomós ok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 09:57:27

@VV Erőlegény:

igen ez jó indok lenne és pozitív, ellenben Csoki a kiviszlek és kint hagylak finoman sem nézőbarát opció, ezt sose tolerálták a nézők és ezt Reni jól tudja.
Roli meg tisztában van vele, így megszabadulhat egy erős játékostól úgy hogy ő kérte meg rá :))

Angora Cardi 2018.11.26. 09:58:45

@úgymond olvasó mmkk: Nőjön be az orra luka (a la Süsü)

Costanza 2018.11.26. 09:59:35

@Pancsamanó: itt a pseudo banda jelenseg kozben kijon belolunk az allat, de napkozben es az ismert kozegunkben szofogado nyuszik vagyunk...

Maximista vagyok 2018.11.26. 10:00:09

@Angora Cardi: a stohl drága lenne, egy műsorra hány utca kéne te jóég...

2018.11.26. 10:00:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: @úgymond olvasó mmkk: beíratom hozzátok a Zasszonyt is a klubba. Akárhányszor Stargate Atlantist (pedig nem szereti) nézünk a kölkökkel, odaül ő is nyálat csurgatni...

én kérek elnézést ! :)))

Angora Cardi 2018.11.26. 10:01:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jaj az milyen jó lenne. És már megint mi vagyunk kreatívabbak, szégyen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:01:38

@Maximista vagyok: millio kartacs es golyobis, nem kedvelem Stohl Bucit, de komolyan visszasirom, mikor PP bajuszat latom

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.26. 10:01:49

@Cleveland55: Hihetetlen, hogy pont az a Zsu, aki alkatilag képtelen bármilyen taktikázásra lépte meg a legtaktikusabbat, amikor VVV-re tette a jelét! Van rá esély, hogy újra felbassza Csoki fejét a villában, de egyébként nem gondolnám, hogy Csoki kihívná. Ráadásul egy felbaszás még kevés is lenne, gyakorlatilag napi szinten kellene az egyára mennie (mondjuk elvileg képes rá) ! :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:02:13

@Angora Cardi: Nyusssz! A rossebb esne ebbe az őrjöngő pszichiátriai esetre, nem savazzák vissza, mélységes ellenszenv szántja a lelkem iránta, de nem tehetek róla. Én kerülöm az ilyen értetlen, ostoba embereket, de ha belefutok, akkor fúrja módjára üldözöm és kergetem őket az őrületbe. Szerencsére ez nagyon ritka. :D De egy undok, utálatos, kiállhatatlan nő vagyok ám amúgy! :D Megenném ezeket benn reggelire! :D
@szociál: a nyuszik nem ilyenek max a vérnyulak! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:02:53

@mentoros lecsó: szaz Jason Mamoa sem tudna ravenni, hogy csillagkaput nezzek :)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 10:04:13

@úgymond olvasó mmkk: simán elszaladok a férjem hónalja alatt :) de rohadt nehéz csókolózni, ha ő nem akar XD
Egyébként jó, hogy magas.
Hozzám költözött és elpakolta a fűszerek mellé rakott fakanalam. Nem tudta, hogy a magas polcról azzal piszkálom le, ami kell. Most nem fakanalazok, hanem neki óbégatok.

Angora Cardi 2018.11.26. 10:04:37

@Cleveland55: Rolit radics miatt hoztam példának, de szerintem sem vinné radics, mindenképp lányt fog választani, de valami miatt azt gondolom csak szájaskodik és nem lesz ebből Ginu. @Maximista vagyok: Anno idegesített a modoros beszéde de mostanra visszasírom :D
@úgymond olvasó mmkk: Hogy fogyna el a szódátok!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:06:51

@Hedo a szadista szexista anyuka: en is magas vagyok, nehez lenne olyan ferfit mellem allitani, akinek a honalja alatt el tudnek szaladni :DDDD

Angora Cardi 2018.11.26. 10:07:06

@Nyuszomuszo83: Nyuszikám te kellenél nekem, hogy egy furmányos fúriát a világba kergess aki rajtam köszörüli a nyelvét - ketten kiűznénk a világból, egyedül csak ignorálom, ne tápláljam utálatja tüzét :DDD az jobban basztatja.

Maximista vagyok 2018.11.26. 10:07:14

@Angora Cardi: nálam buci csak annyira baszta el, hogy nem nézek pl olyan darabot, műsort amiben szerepel vagy bármi köze van hozzá :) szar embernek tartom, nem is kicsit.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:07:35

@Angora Cardi: szoruljon szilveszterkor szuk liftbe!

Angora Cardi 2018.11.26. 10:08:53

@Maximista vagyok: Ebben egyezik a véleményünk, de PP-vel annyira nem tudok azonosulni, hogy már bucit is szívesebben nézném kizárólag a VV-ben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.26. 10:10:34

Bónusz ér Csoki ellen: Ha kiszavazzuk a kanoló kanokat a szériából, hátha a végén Rolinak is összejön egy tattikai numera a villában. :-)

Maximista vagyok 2018.11.26. 10:11:07

@Angora Cardi: Peti simán nem idevaló. Rosszat nem igazán tudok róla mondani. Az X-et is csak az idiótákig szoktam követni.

Angora Cardi 2018.11.26. 10:12:24

@VV Erőlegény: Vivi önként vállalkozna :D

@Maximista vagyok: A nem idevaló bőven elég.

2018.11.26. 10:12:59

@Hedo a szadista szexista anyuka: "de rohadt nehéz csókolózni, ha ő nem akar XD"
= pszeudo fogamzásgátló

én kérek elnézést ! :)))

2018.11.26. 10:14:03

@úgymond olvasó mmkk: akkor te milyen alkotásokban tekinted meg a művész urat ? :)))

Maximista vagyok 2018.11.26. 10:15:09

@úgymond olvasó mmkk: valamivel el kell ütni az időt amíg jön a Trónok Harca :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:15:31

@Angora Cardi: Jaaaajjjj imádnám, de ilyen nekem is volt, csak olyan kis bizonyítékokat szedtem össze ellene, hogy agarak visszahúzva és puncsol, de átlátok a bestián.
Amúgy szerintem sem Ginut fogja vissni mert az átlátszó lenne. Hallgatni fog lehet Renire és kiviszi Adrit. Reni látott VV-t hiszen vellamester akar lenni az ovi óta!

hereverő heverő 2018.11.26. 10:15:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nekem meg van sámlim, ha nem érném el a felső polcot (férjem nincsen).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:16:22

@mentoros lecsó: a Tronok harcaban, a Fejlovesben, meg neha kenytelen vagyok Aquamankent legeltetnj rajta a negy szemem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 10:17:16

@Maximista vagyok: @Angora Cardi:
Buci színházban frenetikus állítólag, sajnos a tv-ben meg pont az ellentéte egy ripacs.
Még azt is elnezem neki ahogy a mappaval leszarja a savazast, mert puskaseknal nagysagrendekkel jobb.
Viszont az RTL eleve nem számolt volna vele mert tudták hogy trash lesz a vv, ide jó egy Anikó.
Másik meg hogy elvallalta a piramist, ezzel elarult minden rtl-est.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:18:14

@Maximista vagyok: meg kellene neznem a hetedik evadot, de a hatodikban valamiert annyira megharagudtam, hogy azt mondtam, soha tobbet :D (nem emlekszem mar, miert akadtam ki)

2018.11.26. 10:18:27

@úgymond olvasó mmkk: ahham... Köszönöm ! Címek továbbítva a Zasszonynak... :)))

csincsilla72 2018.11.26. 10:20:14

@VV Erőlegény: Részemről az összes kanoló/bagzó résztvevő mehet a pitsába. :-) Én valahol ott szeretnék bekapcsolódni újra, ahol ezek már nincsenek jelen és a jó oldal tagjai gyilkolják egymást halálra :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:21:11

@szociál: a piramisban okadni tudnek tole sugarban, annyira megjatszott es eroltetett, ahogy viselkedik

Angora Cardi 2018.11.26. 10:21:21

@szociál: Láttam színházban, sokkal jobb mint a tévés ripacskodás, tévében nekem rettenetesen modoros erőltetett anno a VV-s műsorvezetése is olyan kis magára erőltetett szigorral ment a fapofáskodás vagy a hehhehhe nevetgélése mai napig előttem van :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 10:23:05

@mentoros lecsó: a gyerek tökéletes fogamzásgátló ;)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:23:42

@Angora Cardi: Nekem is megmaradt a modoroskodás, de inkább ő mint ez a hadonászó csimpánz! Ezzel a pornóbajusszal, pfffi....kezdek vele úgy lenni mint hoséármandóval!

2018.11.26. 10:23:43

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi: szinkronszínésznek sem utolsó, szerintem akkor a legjobb

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 10:24:41

@csincsilla72: és beszélgetések! Igazi dumcsi partik :)

Angora Cardi 2018.11.26. 10:25:18

@Nyuszomuszo83: Igen, érdekes módon ő tűnik készültnek roli és era mellett és jó meglátásai vannak ami nekem nagyon meglepő renivel kapcsolatban, vivinek is hogy megmondta a frankót.
Az én esetemben egyértelmű bizonyítékok vannak mégsem nyerhetek csatát mert nem én cibálom az illekes faxt.
@úgymond olvasó mmkk: a kiskésit!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:25:19

@hereverő heverő: bejvaccsot akkor sem neznek, ha az lenne az utolso sorozat a foldon :)))

2018.11.26. 10:25:20

@Hedo a szadista szexista anyuka: eddig 2x dőltem be ennek a konteónak ! :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 10:25:53

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:
Piramisba egy őszinte pillanata sincs, végig szineszkedik.
Az a baj hogy rajta látszik.
Az a joszinesz akin egyáltalán nem vágod le hogy szerepben van, lásd Anger az Aranyeletben, vagy Turoczy.

Angora Cardi 2018.11.26. 10:26:34

@Nyuszomuszo83: Szegény úgy néz ki a fejletlen kis férfitestén ezzel a nagy bajusszal, mint a kisfiú aki nagyfiúnak akar látszani de a rángómozgása mindig elárulja.
@mentoros lecsó: Jól mondod, tényleg jól szinkronizál is.

hereverő heverő 2018.11.26. 10:27:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: És akkor hogy lesznek a testvérek? Félrenéz a gyerek öt percre?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:27:23

@szociál: a lanyat szoktam neha latni a ninja warriorban, ugyanolyan ripacs, mint az paja, csak noben

Angora Cardi 2018.11.26. 10:28:11

@úgymond olvasó mmkk: Anyja inkább kisszéket csinált volna..

hereverő heverő 2018.11.26. 10:28:37

@mentoros lecsó: Egyszer dőltél be. Az első az baleset lehetett :))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 10:28:45

@hereverő heverő: az osztálytársánál alszik. Hétvégén a kispajtás alszik nálunk ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:28:46

@Angora Cardi: hogy szakadna ra az adohivatal osszes nyilvantartasa

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 10:30:16

@úgymond olvasó mmkk:
:)
Valotarsakban is ő a modoroskodo, többi még úgy ahogy.
Mondjuk Nagy Ervin a másik ripacs, Szabó Győző meg Hujber Feri a vicc kategória.

2018.11.26. 10:30:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: ohhh !! :))))
Akkor viszont, Ezer+1 Szívből Gratula és Boldogság TeNéked !!!! :)))

csincsilla72 2018.11.26. 10:30:46

@Hedo a szadista szexista anyuka: EKG :-) Tattikai dumcsikat és hátbaszúrásokat akarok látni .-)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:30:51

@Angora Cardi: uhhhh, az nem jó, egy tanácsot tudok csak adni mmkk mosolyogj a képébe, az néha jobban idegesíti a másikat mint egy-két beszólás, és maradj közönyös vele! (És a kurvaanyját, hogy bántja a nyuszipajtim!). Amúgy Renin én is meglepődtem, főleg tegnap, ahogy összefüggő mondatokban kifejtettem miért nettó faszság a magamra pakoltatom a jeleket. Ha nem lenne bárcás, mocskosszájú ribanc és használná az agyát és nem csak a toszkázásra akkor simán végig is vihetné a játékot. De így ki fog hullani, lemorozsólódik mint kukorica jancsi!

Angora Cardi 2018.11.26. 10:31:51

@úgymond olvasó mmkk: Azt a jégen kopogó, köpenybe járó rézangyalát!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:32:07

@szociál: Hujber Feri agyabeteg, Nagy Ervin szimplan egy ripacs, Szabi Gyozo meg.. ehhh

2018.11.26. 10:32:13

@hereverő heverő: :)))))
Hogy a mindenható permanens mágnes formázza le az összes vincsesztered ! :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:32:44

@Angora Cardi: hogy szomorodna meg a lova! (en ezt szabad atkoltesben szomorodjal meg formaban hasznalom)

hereverő heverő 2018.11.26. 10:33:42

@Hedo a szadista szexista anyuka: Akkor ezért lett a kistestvér neve Péntek?

Angora Cardi 2018.11.26. 10:34:38

@Nyuszomuszo83: Közömbösséget szeretem :D
Renivel kapcs egyetértünk, kár hogy kibújik belőle a víre, egyébként játékosnak lehet hogy nem is lenne rossz így belemelegedve. Az a baj ha ilyen nyerne mint ő, a 36 milla hamar elmenne hajra, körömre, meg ilyen dolgokra szóval..

Angora Cardi 2018.11.26. 10:35:21

@úgymond olvasó mmkk: imádom hogy beleviszed az egyéniségedet :D
Rúgja meg a bagoly.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:36:18

@Angora Cardi: ezt meg a @szociál: szokta mondani: Doszpot Peter rajzoljon korbe :)))

2018.11.26. 10:37:04

@VV Erőlegény: Szerintem(legalábbis remélem) ellen tudna állni. Többet ér a 36 milla. Egyébként a felelsz vagy mersznél sem akarta megcsókolni Ginut. Úgy fogták a fejét, hogy Ginu le tudja kapni :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:38:26

imadkozzatok ertem, feleim, szol az ugyfelriado a fejemben, valami tortenni fog

hereverő heverő 2018.11.26. 10:41:34

Jáááj hogy mennyire kuurvahétfő van! Elmegyek főzök magamnak egy rendes kávét mert bealdfssdddkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:44:00

@Angora Cardi: BB Évi szindróma lenne. Amúgy nem láttam túl nagy villogást ha már rúdtáncol. Vagy azt csak privátban mutatja meg? Azért némelyikről kiderül tud néha értelmesen is kommunikálni, kár hogy nem adhatják néha magukat is.
Amúgy ugyebár a tippem nem jött be Ginuval kapcsolatosan a tattikai malór miatt. de ha itt mindenki a szíve szerint szavaz és nem a Csoki által felszopott emberek véleménye döntött volna, akkor Ginu ment volna párbajra. Ez evidens!

2018.11.26. 10:47:09

@Nyuszomuszo83: az a bibi, hogy majd' mindegyik ápoltnak vannak "fényes" pillanatai amivel rendesen meg is lepnek... :))) De sajnos, elég kevesen vannak, akik legalább egy minimum szintet tudnak hozni

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 10:47:41

Ki gondolja hozzám hasonlóan, hogy csoki becsokizik és adrit visz ginu helyett? De bravúr lenne, ha végül lacikát vinné

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:49:06

@Hedo a szadista szexista anyuka: Köcccönöm! EKG miért kell csoki ellen savazni! ;)

2018.11.26. 10:50:17

@Hedo a szadista szexista anyuka: nem hinném, hogy szembe merne menni azokkal akik baráCCSágos taTTikából rápakolták a jeleket a Ginu ügy miatt

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:50:18

felspannoltam magam, aztan teves riasztas volt, most porogni fogok, amig emberemre nem akadok ma :((

Angora Cardi 2018.11.26. 10:50:53

@Nyuszomuszo83: Igazából mitől vannak előrébb mintha Ginut megszórják, vagy mintha magára pakoltatja Csoki, HA Ginut viszi. Talán féltek h G mást vinne? Lehetséges. De a bosszúhadjárat remélem visszaüt.
Nemtom én nem láttam sok rúdtáncost de reni alkatra hát na..

Maximista vagyok 2018.11.26. 10:51:26

@Hedo a szadista szexista anyuka: biztos látunk a héten Csokitól ilyen bassza meg nem volt ez jó ötlet bejátszást. A gond az, hogy kinézem belőle a full hülyét és nem fog leszállni a Ginus vonatról.

2018.11.26. 10:53:05

@úgymond olvasó mmkk: akkor lassan, halkan felgöngyölöm a köpönyegem... mert még felgyújtod :))) ahogy ismerlek :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 10:55:39

@úgymond olvasó mmkk: csak Rivom van, jóóó lesz?
@Angora Cardi: Hát nem Demi Moore a sztriptízből az biztos. Oké lefogyott, akik ebben volták tudják mekkora önbizalmat ad, de ő átesett a ló túloldalára. Szerintem is féltek, hogy Renit vinné és akkor mi lesz... Renit szerintem erősnek tartják! Pedig lófaszt!

hereverő heverő 2018.11.26. 10:55:51

höhöhö, látni ahogy Mókus fejében csikorogva megmozdulnak a fogaskerekek, a megértés szikrája gyúl szemében és elégedett tudás ül ki az arcára:
rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/hihetetlen-hogy-mire-kepes-egy-kis-aramszunet

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:56:07

@mentoros lecsó: tudod te, milyen rossz az, amikor megszolal az ugyfeliaszto a fejemben, felkeszulok ra, es semmi sem tortenik? :)))

@Angora Cardi: meg nem. majd delutan megnezem, mit akarok venni

2018.11.26. 10:58:13

@úgymond olvasó mmkk: igen, meséltél róla (nem itt). SSZZUUUSSSZZZZAAAAA kicsi lány !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 10:58:25

na, jol felspanoltam magam, majd jovok

Angora Cardi 2018.11.26. 10:59:43

@Nyuszomuszo83: Igen biztos Renit védte mert ez az ótvar Ginu elleni hadjárat nem lesz jó.
Igen azért jobb lenne neki is ha reálisan látná magát, pl valós rúdtánccal rengeteget formálódna még.
@úgymond olvasó mmkk: ok :)

2018.11.26. 11:00:24

@hereverő heverő: nálunk milyen bután nézne... :))) mozgásérzékelős a budi és a gardrób világítása is :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 11:02:04

@Angora Cardi: Nyussz! EKG! Írtam neked privátot! ;)

csincsilla72 2018.11.26. 11:04:39

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én is. Csoki gyáva cenk. Csak a pofa nagy. Mint radics :-)

hereverő heverő 2018.11.26. 11:05:49

@mentoros lecsó: Miért, itt hogy néz? Csak kérdem... :)))))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 11:06:36

@csincsilla72: kíváncsi leszek ki hova áll! Lesz-e semleges.

hereverő heverő 2018.11.26. 11:07:19

@csincsilla72: A pofa és a .... De állítólag az mindegyik négernek nagy. Majd meg kell kérdezni a Ginut:
Kicsi-kisebb-ez mi?
Nagy-nagyobb-pont jó

Maximista vagyok 2018.11.26. 11:09:12

Na, végeztem a tattikai cigi+kávé kombóval. Már csak parittyáznom kéne.

2018.11.26. 11:17:26

@szociál: @Angora Cardi: A Stohl színházban is nézhetetlen számomra. Túljátsza, túlgondolja, igzi ripacs. Meg amit pl. az István a károlyban művelt Szegeden...Pfheejjjj. Bár arról gondolom Alföldi is tehetett, de a Stohl mondhatta volna, hogy Robikám, ne csináljunk ebből a Koppányból egy hisztis, drogos kisfiút.

2018.11.26. 11:20:21

@Hedo a szadista szexista anyuka: Adrira van esély. Majd Renyhe rádumálja. Annyi esze van neki is, hogy Adri utolsó volt a s(z)avazáson, és azóta csak rontott a renoméján. De most már eljutottam oda, hogy Renyhét utálom a legjobban. Dobogos még VVVribanc, és VVÁnusz.

Angora Cardi 2018.11.26. 11:20:45

@Nyuszomuszo83: yeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
@Spitzbauer: Én vígjátékban láttam anno és ott nem volt gáz :( Igen az István a királyt eltolták rendesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 11:20:50

@Spitzbauer:
Arról én is hallottam de állítólag más darabokban jó.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 11:22:39

@Spitzbauer:
Anusz, Reni, Vivi a három akit ebben a sorrendben kidobnek a villabol.

2018.11.26. 11:24:32

@szociál: Akkor ez majdnem EKG. A sorrend itt talán mindegy is. Úgyhogy EKG.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 11:28:18

@csincsilla72:
+Greg és Ginu
Így marad Roli, Hunor, Zsu, Era, és Prezident Lacika

bElannaTorres 2018.11.26. 11:41:19

Legjobb az lenne - de ennyi esze nincs, ha Hunort vinné, csak a külseje miatt hatalmas rajongótábora lehet most még talán ki lehetne ejteni, heti három szót ha beszél.
Amióta hunyorka levadászta Erát azóta nem történik semmi, erát meg hunort alig látni, jól érzik magukat, kibékültek mindenkivel :))

2018.11.26. 11:42:38

@Nyuszomuszo83: Meg ahányszor megszólal: kb. Papp Gergő (pimasz úr), de aztán jön a nagy sötétség...

2018.11.26. 11:43:42

@bElannaTorres: Szerintem Hunyor nyeri, slussz-passz. Nem neki drukkolok, de evvan.

mézescsók 2018.11.26. 11:51:31

Az elmúlt napokban nem voltam képben, kimaradtam néhány történésből:

1./ Miért akar párbajozni Csoki, miért kérte a jeleket? A tegnapi adásból nekem nem derült ki. Alapos oka volt rá, vagy kósza ötlet volt, esetleg szájhősködés, csak nem beszélte le senki?
2./ Renit nem lehetne pofánvágni? Esetleg, ha legközelebb büntetnek valakit, rendeljenek el csöndet mondjuk kezdetnek egy órára.
Aztán lehet emelni. Vagy nem tudom, kinek képessége az, hogy kivon a forgalomból pár órára valakit (az egyik korábbi szériában Laci száműzte Fannit a szaunába), de a nézőket megszabadíthatná ettől az artikulálatlan üvöltözéstől.
3./ Ginuról nem sokat mutatnak az összefoglalókban, ezért aztán nem értem, mitől közellenség? A kavarás a játék egyik eleme, engem érdekelne.
4./ Mi lett Zsuzsu szemöldökcsipeszével, fotójával és kié volt végülis az a nyüves body? Nem lehet, hogy a hölgy picit trehány?
A feneke pedig nagy. A combja meg narancsbőrös.
5./ Itt lassan minden nő bántalmazott lesz (Era, Reni, Vivi – eddig)?
Távol álljon tőlem, hogy profanizáljam a meetoo mozgalmat, megteszik helyettem azok a Renik, akik szerint ha egy nőt vernek, az meg is érdemli (ha jól emlékszem, akkor tőle származik ez a briliáns okfejtés, vagy tévedtem).
6./ Az RTL-nek nincs igazából műsorvezető utánpótlása. Balázs és Bence jó, de mindketten elég elfoglaltak és talán nem is vállalnák a Vv műsorvezetését. A nők között van Lilu, aki évente egyszer dolgozik, Kiss Ramonát pedig nem erőltetném, mert borzasztő.
Baukó és Gyózike még a BV-re is alkalmatlanok, miattuk nem nézem.
6./ Néha egy káromkodás plasztikusabbá és hangsúlyosabbá teszi a mondanivalót. Ha a meztelen lábammal belerúgok az ágy lábába és felkiáltok, hogy óh, jaj, rá se rántanak. Ha azt ordítom, hogy a kurva életbe, mindenki felkapja a fejét, aki a közelben tartózkodik.
7./ Szedte-vette teremtette.

bElannaTorres 2018.11.26. 12:00:14

@Spitzbauer: hogy nem unják a Hunor féléket.
Elfogultak - mert Hunor akkor ugyanolyan kétszínű, nem mondta el Rolinak a nyugiban amit Erával beszéltek, és Csokira tette a jelet. Roli egyedül maradt, a csapat jó része Csokit támogatja. Most pont Hunor az aki miatt nem történik semmi, eddig se sok, de most magával húzta erát, taktika helyett meg segítenek csokinak

2018.11.26. 12:03:36

@mézescsók: 5./ Nekem meg még az a metoo-s Renyhe coelho is tetszik, mikor Erát ekézte a VVNiggás csókolózás miatt: Era volt a hibás, mert mit lehet tenni VVSzerecsennel, hát férfi. Nők, akiket én ismerek, ismertem, nem biztos, hogy ezt mondanák, ha mással smárolnék...

2018.11.26. 12:05:18

@bElannaTorres: Azért azt Hunyor is tudja, hogy így nincs kockázat számára, viszont esélyt adtak Csokinak, hogy kiejtse magát. :-)) Ezt asszem meg is beszélték Erával.

bElannaTorres 2018.11.26. 12:07:10

@mézescsók: Zsu sokkal merevebb mint adri, szerintem pontosan tudja milyen ruhái vannak, Adrinak meg ugye húszmillió van, tipikus spontán, belőle simán kinézem, hogy összekeverte a sajátját zsuéval. Zsu minden cuccát árnyalatra pontosan ismeri.

A cuccait valószínű valaki eldugta, mert ott lett meg ahol már egyszer közösen ellenőrizték és akkor nem volt ott, csak hát hogy ki arról nem derült még ki semmi, nem értem én sem miért nem mutatják már

bElannaTorres 2018.11.26. 12:09:14

@Spitzbauer: ja így már legalább van egy kis értelme, mert az is jó terv lett volna, hogy Ginura tesznek és vigye ki Renit.

hereverő heverő 2018.11.26. 12:09:28

@mézescsók: Hát még akkor hogy felkapnák a fejüket ha az ágy kiáltana fel, hogy Bazdmeg! Nem tudsz vigyázni a lábamra?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 12:10:06

Azt kibeszéltük már, hogy greg belerondít az era-hunor pettingbe???

2018.11.26. 12:13:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: A Greg aranyos, meg minden, de engem taszít. Nem csak ezért. Úgy en bloc.

Angora Cardi 2018.11.26. 12:16:09

@mézescsók:
Csokival kapcsolatban az a véleményem, arcoskodni szeretne, hogy ő megbosszulja vélt sérelmén Ginun, aki elviselhetetlen. Nem igazán mutattak köztük vitát azon kívül, hogy a parittyázás után Ginu leszállt a csődörről, de Csoki azóta mindent Ginura próbál terelni és ekézi. Hátha kihívja és kint marad :D Nagyon jól nem fog ebből a magára pakoltatásból kijönni.

A fűzfánfütyülőjét neki, milyen szépen keretbe foglaltad az elmúlt 24h kommentjeit :D

2018.11.26. 12:19:28

@bElannaTorres: Az is felmerült, de el lett vetve, mert ez így egyszerűbb. Hát azért vette el Era a Pánpéter képességét, hogy nehogy megmentse VVSzerecsent az önkiejtéstől. ;-)

mézescsók 2018.11.26. 12:20:05

@Angora Cardi: Reni ahhoz magas, erős csontozatú, nem is pilllekönnyű. De egy romkocsmába vonaglani a rúd mellett és pucsítani (azt csinálja itt a villában is feszt), még elmegy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 12:22:15

@úgymond olvasó mmkk: ez igaz. :)
A sötétben minden tehén fekete elv megdől.

Angora Cardi 2018.11.26. 12:22:19

@mézescsók: Na igen, tetszik ahogy feltupírozzák a kinti karrierjüket, pedig a valódi rúdtáncosok színizom, komoly teljesítmény van mögötte.

hereverő heverő 2018.11.26. 12:25:22

Ezt a szösszenetet pedig küldeném a Való Villába és a Hatodik Lenin MGTSZ kecskefejő brigádjának, meg mindenkinek aki szereti.

www.youtube.com/watch?v=D5Oor5vhgMM

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 12:26:47

@mentoros lecsó: nem mondod, hogy Momoa játszik a Csillagkapuban. Én eddig csak McGyvert láttam.

2018.11.26. 12:27:08

@Angora Cardi: Ő a parittyázáson, meg a hajnyíráson jártatja ez eszét, a taTTikai elgondolások nem férnek bele, lefagyna az alulkonfigurált rendszer. És ennyike lesz. (Remélem). Az tényleg prájszlesz lesz, amikor Dzsinu visszatér a villába: olyan még nem volt a VVkben, amit Renyhe akkor majd leművel. Szerintem, lesz egy jó nagy vajákolás, aztán meg nekimegy Dzsinunak, és kizárják. Lehet, hogy VVVribanc is segít neki. Azt is kizárják.
Ez szerintem jobb show lesz/lenne, mint a Parittyakirály nézése még 2-3 hónapig. Baxni meg ott lesz VVarÁnusz és Hunyor. Ha lenne esély/partner, a többi fiú+Pánpéter is baxna.

,, 2018.11.26. 12:30:21

tegnap megnéztem, kik a vv szerkesztői, sírok:(

hereverő heverő 2018.11.26. 12:32:21

@Spitzbauer: De azért annyi logika lehetne benne (meg bármelyikben), hogy a "tegyétek rám a jelet" már egy fél aláírt halálos itélet. LEhet, hogy egyébként is kimenne párbajozni, de amíg nem kell, addig ne hívjuk ki a sorsot. Lehet, hogy velem senkinek nincs nagy baja a villában, ezért max 2 jelet ha kapok, de a többség valaki másra pakolna - még mindig lehet, hogy kihívnak, és akkor harc lesz. Így viszont tuti én megyek, és még az is rám pakol (mert jó fej, höhöhö) aki esetleg az ellenfelemet küldte volna ki.
Szóval a logika nem az erős oldaluk, na. Pedig már rengeteg példát megnézhettek volna.

mobilos perpetuum 2018.11.26. 12:40:36

@Spitzbauer: Nézzük, kit utált itt a többség: Radicsot.
Csoki nem csak, hogy a legfőbb támasza volt, de azóta ő a Radics 2., nőkkel szemben bátor, egy kecskétől fél.
Haverja, KrisztíÁnusz, ha épp nem volna Vivike, akit dugjon, csak aludna egész nap.
Renike egyenesen imádta Radicsot.
Szerintem is: Hajrá Ginu!

bElannaTorres 2018.11.26. 12:43:38

@Spitzbauer: köszi, így akkor logikus, át lett ez gondolva.

Attól még kicsit reménykedek, hogy majd Hunyort is kidobja valaki, milyen lenne már ha csak a két szép szeme miatt nyerne :/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 12:51:14

@Hedo a szadista szexista anyuka: Greget ne is említsd, a szombat esti belevalós előadása, ha eszembe jut, katatón állapotba kerülők még mindig :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 12:54:14

@Spitzbauer: szerintem Stohl kifejezetten élvezi azt, ha ripacskodhat. azt gondolja, hogy majd jól megbotránkoztatja a mélyen tisztelt úri közönséget. nekem nagyon nem jön át

Angora Cardi 2018.11.26. 12:56:53

@Spitzbauer: Igen egy ilyen visszatérést és után életet én is várnék :DDDD A két repedtsarkú hátha kizáratná magát egy vita hevében, nagyon drukkolok nekik.

Maximista vagyok 2018.11.26. 12:59:42

Ezt a "felkérdezni" kifejezést pontosan melyik barom csempészte be szép anyanyelvünkbe? Úgymond megpapucsoznám izé.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 13:05:06

@Maximista vagyok: felkérdeznélek szabályosan nyelvvel tesa, hogy mégis hogyan gondoltad a megpapucsozást

mézescsók 2018.11.26. 13:06:27

@Spitzbauer: Mert akiket ismersz/ismertél, azok NŐK. (Az én férjem nem tűrné enyhe mosollyal, ha mással smárolnék, de én sem, ha ő tenné!!!/

@hereverő heverő: Spontán válaszom: Hajjáááá meg. Udvarias: te engem szivatol! DDDDD

@Angora Cardi: Tehát az arcoskodás. Mondjuk totál beleillik a róla (Csoki) alkotott képembe.
Reni meg az önismeret...A beköltözéskor azt mondta, hogy ő sztriptiz-táncos. A rúdtánccal finomítani akart az összképen. De ha ránézek és meghallom, akkor nem kell szöszölnön azon, hogy melyik változat áll közelebb a valósághoz.

Gia 2018.11.26. 13:07:30

Nem indokolt,hogy Csoki Adrit vigye ki,hiszen nem is kapott tőle jelet.Adri Ginura rakta tattikából.
Vajon Ginut ki várja majd vicca?Csak Adri?

Gia 2018.11.26. 13:08:39

@Maximista vagyok: És a leművel meg a felmotivál smafu?

2018.11.26. 13:12:24

@Maximista vagyok: @Gia: Még nem volt olyan szitáció, amelyben röhögés nélkül tudtam volna használni a felkérdez igét. Viszont a leművel igét a hétköznapokban is lehet használni, főleg gyerekhisztire.
A felmotivál már nagyon VV-szagú.

hereverő heverő 2018.11.26. 13:12:48

@Gia: Adri és a teljes Hogyvolt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 13:17:48

@Gia: a leművel szót nálunk használják :)))

Gia 2018.11.26. 13:18:09

@hereverő heverő: Igen,hajrá Ginu.Csoki úgyis stabilan őt viszi.

Maximista vagyok 2018.11.26. 13:19:41

@úgymond olvasó mmkk: nem vagy te olyan bátor, bár ha gondolod felmotívállak aztán telepáciázhatsz. nem szarral gurigázok, nekem ez fontos, maximista vagyok mindenben!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 13:22:03

@Maximista vagyok: telepáciával történő felkérdezés következik. az ezora nem fogékony nézőink kérem fogják be a szemeiket.
szóval.
látom, hogy ott ülsz a monitorod előtt. látom, hogy elméd zárt, nem várod a telepáciámat. fizethetsz, bmg, ha nem nyitod ki!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 13:26:00

Radics valódi búcsúlevele, amit befújt az őszi szél az ablakon:
De szeretlek Tikteket, hogy a rák egye ki a tüdőtöket vajas kenyérrel! Na nem úgy valójában, mert tuggyátok, ezt csak viccből írom, meg csupa jóságból!
Mert fene humoros csávó vagyok, el is vittem a shót, azt most látom, mindent ízetlenül zabáltok.
Hahaha, ez is milyen jó poén volt! Ugyi?
Itt van velem Anitám az unokahúgom, aki most harmadikos a kisegítőben, remekül ír, fogalmaz, mert kitűnő a lelkem virága.
Ő a család értelmiségije, ezért segít nekem a betűvetésben, mert én szóban vagyok lásoj.
Summa summárum, ahogy a fogatlan Biri nénnye mondta a diófa árnyékában pipálva: "kibasztak fiam a villából, mint bagzó macskát a szűz hóra.
Sebaj! Nem is érdemel engem ez az alulművelt nézősereg. Ezt egy másik gondolkodó mondta a pofámba hazafelé a taxiban, miszerint Boudlaire (vagy kiafaszom) is dögölte a fehér népet, meg valami Villon is fikázta a levastagolt Margotot, tehát a művészetem a szellemiséggel párosulva helyénvaló, ellenben még nem érett meg rám, a társadalom. Mert nem érti a nép a pupák agyával az ideológiát, mely szerint ha szájba rúgok egy gádzsit és lekurvázom, azt csak romantikábúl teszem, az csak egy paskodás a pofikákra, és nem a harag vagy az ordenáré ingerültség motivál.
Ezt még a Vivike is felfogta, a piroslámpás kuckóban, pedig majom képe van, és buta mint a tök.
Jáááj Vivike ne bomolj már, csókolom a málna szádat, ide hallom a rikácsolásodat. Hát tudod, hogy mennyire szeretlek, hogy nyaljam ki a húsodat.
És sziasztok többiek, akiknek már a nevét sem tudom, mert minek, amúgy se dugtam meg mást, holott kamelom a bulákat. Van ott még valamilyen fekete gyerek, meg egy mosómedve képű koma, aki feltűnően hajaz a Pörkölt haverom mopszára.
Aztán emlékszem egy puhatestű, ápolatlan hajléktalanra. A csávó feszt beszólt, hogy miért nem fejeltem le akkor iziben a félrefésült bárgyú képét.
Továbbá a rikácsoló libákra is emlékszem, de a felvarrt szőkerengetegben nem tudom felidézni az arcukat, pedig mindet parittyáztam volna egyszerre. Mindet!
Ott sínylődik egy szépfiú is, akitől azért paráztam, mert ki tudja ugye, ha nem falkában támadunk. Jut eszembe! Ott szopik még az az agyonemancipált kurva, akivel párbajoztam? Hogy ütném ki az első két fogát!
Aztán kajakra van ott egy szakállas tébláboló faszi, akire néha gazdatest hiányában rátelepedtem. Rémlik még egy kretén pina is, akit szét zrikáltam az ostobasága miatt.
Ha a memóriám nem csal, volt ott egy homár is, akit percenként ütöttem volna ki a rózsaszín gatyájából, de valamilyen megmagyarázhatatlan okból, állandóan apának szólított. Ezért csak tíz percenként prájdoltam volna ki a homlokát egy balhoroggal, mert hát az ember fia nembáncsa a gyerekét, még akkor se, ha ratyi. Elég a baja önmagával, meg a Márijával.
Na most akkor kikerekedett szemmel kamilláztok, mint a felhevült bika, a busójáráson.
Hát benyaltátok szépöcsém? Hát hajjatok meg, hát Radicsnak hínak! Poén volt.
Hát szeretlek benneteket tesókáim. Téged is Csoki, Krisztián, Vivi, Reni. A többiektől meg úgy fosok a bokámra, mint Kisgrófó buli után, a hatodik házitól.
Egyébként szarok a szuperképességre, mint ahogy a bulvárra meg az egész kurva kanálisra!
Hisz én magam vagyok a szuperképesség, amihez a tehetségemet adta két szupervidejóval, mint a műfaj alfaja+omegája.
A lóvéra is szarok rá, van nekem elég! A becsületesen munkába futó lányok, bő nyállal szorgalmasan termelnek. Ahogy itt a helyi fauna véleményezi: a cigánybál előtt eladom a kredencet, hogy rázzam a rongyot veresre.
Emigyen osztottam meg veletek a valót a világomban, hogy részesei legyetek az örömnek.
Lassan zárom soraimat, mert Anitámnak megkérték a kezét és készülődnie kell, meg amúgy sem szeretek búcsúzkodni.
Legyetek rafkós gecik, hogy hajjatok meg tesók!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.26. 13:26:01

@Cleveland55: Az csak egy szájra száj prés volt. :-)

Maximista vagyok 2018.11.26. 13:27:09

@úgymond olvasó mmkk: jaaaj te retek, hát majdnem a torkomon akadt a mandarin magja :D

mobilos perpetuum 2018.11.26. 13:27:25

@mézescsók: "akiket ismersz/ismertél, azok NŐK".
Csak kérdezem: Lacika, KrisztiÁnusz, Greg, Hunor, Roli - ezek közül hányat lehet FÉRFI-nak tekinteni?
Hunor egy, Roli kettő. Igaz őt kevésszer mutatják. Szenzációsan parodizálta Radicsot, ezért van olyan gyanúm, hogy a Zsu kitörések és Reni-Vivi-Csoki balhék miatt marad ki az összefoglalókból.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 13:30:14

@Maximista vagyok: az elmédet kellett volna kinyitnod, nem a szádat

evacat 2018.11.26. 13:39:35

Ugye jól gondolom, hogy ez a kiszavaztatás ugy történt, hogy Csoki végigjárta az ápoltakat: szavazzatok rám, mert ki akarom vinni Ginut.
Erre egy csomó ember rábólintott: vidd, ha akarod, legalább egy hétig nem engem szavaznak ki, és eggyel kevesebben leszünk. Vagy egy gyenge megy, vagy te, ami szintén nem lenne olyan nagy veszteség számomra.
Szerintetek ezek az emberek nem kapnának egy nagy ütőkártyát a kezükbe, ha ezek után Csoki nem Ginut, hanem mást vinne ki? Esetleg visszajönne, lenne itt kva anyád, geci.

evacat 2018.11.26. 13:40:10

Ugye jól gondolom, hogy ez a kiszavaztatás ugy történt, hogy Csoki végigjárta az ápoltakat: szavazzatok rám, mert ki akarom vinni Ginut.
Erre egy csomó ember rábólintott: vidd, ha akarod, legalább egy hétig nem engem szavaznak ki, és eggyel kevesebben leszünk. Vagy egy gyenge megy, vagy te, ami szintén nem lenne olyan nagy veszteség számomra.
Szerintetek ezek az emberek nem kapnának egy nagy ütőkártyát a kezükbe, ha ezek után Csoki nem Ginut, hanem mást vinne ki? Esetleg visszajönne, lenne itt kva anyád, geci.

2018.11.26. 13:50:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Stargate Atlantis. Ha jól csalódom, a 2. évad elejétől a végéig benne van (5 évad). DVD-ről az igazi ! :))))

csincsilla72 2018.11.26. 13:50:20

@mobilos perpetuum:" Szenzációsan parodizálta Radicsot, ezért van olyan gyanúm, hogy a Zsu kitörések és Reni-Vivi-Csoki balhék miatt marad ki az összefoglalókból."
Pontosan ezért szeretném kinn látni végre a balhésokat. Hogy legyen végre nézhető műsor is :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 13:51:07

Ha Ginura kerül a kék kendő tuti rá szavazok. Annyira látni akarom, a két ajvékoló boszorkányt. @Spitzbauer: annyira egyetértünk erre számítok én is! @Angora Cardi: Nyussz! Nem kérdés hogy mit látnánk! A két vajákos banya tuti neki menne Ginunak. Reni azért is pluszba mert megígérte neki Ginus az anyukájávqal folytatott beszélgetés után, hogy nem fogja bántani a Renit!
Amúgy én lemaradtam de nagyon. Miért vette el Era Greg szuperképességét? És az mi is volt??? Please, magyarázza el valaki, mert félek hülyén halok meg!
Amúgy kiváncsi vagyok mostmár a hazugságvizsgálat eredményére és hogy ki volt a szarka! Ja,mégsem! De úgyis látni fogom! :D

mézescsók 2018.11.26. 13:55:48

@mobilos perpetuum: Lacika talán. Bár egyelőre sötét ló!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 13:56:33

@evacat: Ginu marad a kendőre, Csokker nem bírná átvészelni a pálfordulást. Ha nem marad az eredeti terv mellet, akkor megy a levesbe!

2018.11.26. 13:57:46

Ahogyan olvasgatom, a Hogyvoltozók egy elég tisztességes végső 7-8 embert bent tudnának tartani, úgy hogy még a MŰSOR is megmaradna.
Sajnos nem csak a HV kommentelők szavaznak...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 13:59:21

@Nyuszomuszo83: Érthetetlen és okafogyott...Kit védett volna meg Greg, aki amúgy is folyamatosan azt hangoztatta, hogy magának őrzi a lilát?!

2018.11.26. 14:01:10

@úgymond olvasó mmkk: mezőgazdasági gépész kollégától is hallottam már a "leműveli" kifejezést. De gyanítom ő más kontextusban használta :))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:01:21

@Udvariatlanbolond: Akkor tehát egy védettséget jelentő lila kendő volt a szuperképesség amit elvett tőle Era. Persze, hogy magának tartotta, mikor rezeg a léc magára köti, de ez nettó baromság! :)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:02:01

@mentoros lecsó: Attól tartok, hogyha nem lennének ajvékolók, még ennél is jobban belaposodna a műsor.

,, 2018.11.26. 14:03:40

@Nyuszomuszo83: bevallom, én Erát szeretném látni, ahogy pofára esik. nálam leírta magát végleg ezzel a Ginu ellen szervezkedő szarkavarással.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:03:59

@Udvariatlanbolond: ebben van valami, mert tök unalomba menne át. Én azért egy két hülyét benn tartanék, ezért írtam hogy ha a Zsut vagy Adrit- Renit és Vivit, de ezt nem fogja- vinné ki Csoki akkor Csokira menne a szavazat. Mert inkább Csoki mint a többi!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:05:12

@,,: Az nekem sem volt szimpatikus, sőt nem is értettem, mert Ginuval tök jó szövetségesek is lehetnének!

2018.11.26. 14:06:01

@Udvariatlanbolond: megmaradna az ajvékolás, de elemelkednénk kicsit az egysejtű-ostoros szintről.
Pl. azon menne a vekengés, hogy kell-e a rakott krumplira sajt vagy sem :)))
(és nem arról hogy ki b@szott meg kit)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:07:27

@Nyuszomuszo83: Bizony Era ezzel a húzással rezegteti a lécet, hogy Greg anyu ne érezze már magát olyan fenemód biztonságban. Erőfitogtatás és egyben felmotiválás, hogy Greg válasszon egy oldalt...nix ugri-bugri!

2018.11.26. 14:09:34

@mentoros lecsó: én kérek elnézést az egysejtű-ostorosoktól !!!

Angora Cardi 2018.11.26. 14:09:40

@Nyuszomuszo83: A szarka és a Greg kendője nekem is homályos.
Az ajvékolósokat hátha kivágják hamar.
Az Era - Ginu dolgot sem értem de hátha még csak nem vágták be nekünk, hogy lássuk mi váltotta ki Erából.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:11:06

@mentoros lecsó: ohhh ezek meg a főzés, eddig VVV-nél láttam némi tudományt megcsillani főzés tekintetében. (Carbornarat csinált) Én a rakott krumplira tejfölt teszek a tepsis krumplira sajtot! :D

kiskutyauto 2018.11.26. 14:11:11

Mi a faszé nézed akkó bazz... he?

,, 2018.11.26. 14:11:36

@Angora Cardi: a héten be fog indulni a reteknél is a Ginu lejárató/Csoki felszopó kampány:/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 14:12:29

@mentoros lecsó: a leművelést itt általában két esetben használjuk: hiszti, vagy szórakozóhelyen/vendéglátópari egységben történő nem megfelelő viselkedés esetén :))))

2018.11.26. 14:13:42

@Udvariatlanbolond: ráadásul Era fennhangon külön ki is fejtette a többieknek, hogy az ő Hunyorkájának ott a "megsemmisítős" képessége, neki meg már van "lila adós" képessége, úgyhogy velük ne b@szakodjon senki...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:14:13

@Udvariatlanbolond: Elkerülhetetlen a dugásvonal, amíg a szerkik nem ötletelnek a szituációs, vagy más feladatok bombázásával, ami élesztené az apatikus tespedést. Addig marad a köldökbámulás és szemmel-vagy egyébbel verés.

2018.11.26. 14:15:11

@úgymond olvasó mmkk: :))))))
(jobban vagy már SZívem Jobb Kamrai billentyűje ???)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:15:59

@Udvariatlanbolond: Greg jellemgyenge ember, nem tud dönteni, úgy érzem olyan mint egy bohóc, felvett egy álarcot, azt mutatja a külvilágnak, pánszexuális vagyok nem simán homokos, de ő a legnagyobb napraforgó. Simulékony stílusával mindenkivel jóba akar lenni, ami egy idő után ellenszenvet fog kiváltani. A Hunor-Era masszázsnál nem értettem minek trollkodott oda, tartani a gyertyát meg simogatni Era hátát. Kérem a konténert!!!!!
@Angora Cardi: véleményem szerint nagyon sok mindent nem látunk, mert ugye egy órába nehét 24 óra eseményeit belefoglalni 12 ember életéről! Ezért szerepelnek. Számomra visszatetsző volt a Greg Reni szextelefonálás is! Megjátszottnak tűnt és műnek, feltünési viszketegséggel vegyítve hogy őket mtogasság a tv-ben. Ezt is értem én csak akkor is gáz volt! @,,: EKG! :*

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 14:16:07

@mentoros lecsó: kaptam két szívinfarktust, de forradalmasítottam az orvostudományt, élek még :))

2018.11.26. 14:19:18

@Nyuszomuszo83: ha VVV-ben van vmi kis becsülendő dolog, az a konyhai szorgoskodása... látszik hogy feltalálja magát és még talán élvezi is, és még talán főzni is tud... ami lássuk be 18 éves (kkhhhmm!) lányoknál nem feltétlen divat manapság...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:19:23

@mentoros lecsó: Akkor állíthatom, persze személyeskedés nélkül, hogy az "erő velük van"?D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:19:52

Na az utolsó mondatotm jól összekeverte a telefon! Javítva: Számomra visszatetsző volt a Greg Reni szextelefonálás is! Megjátszottnak tűnt és műnek, feltűnési viszketegséggel vegyítve, hogy őket mutogassák a tv-ben. *

2018.11.26. 14:21:39

@úgymond olvasó mmkk: csak óvatosba minDÉG !!! :))
emlékszem, hogy mikről beszélgettünk és mindig féltelek téged !

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:23:00

@mentoros lecsó: Én 16 voltam amikor elkezdtem főzni- és még öregnek sem érzem magam, tehát nem volt az annyira hű de régen- így számomra ez nem meglepő, csakis az miatt becsülendő, mert a mai világban tényleg nem divat, hogy főzni tudjon egy fiatal lány! Ez az egy oldala van ami szimpatikussá teszi a szememben, ezen kívül az égadta egy világon semmi.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:23:35

@Nyuszomuszo83: Greg hosszúnyelv tattikája nem mehet a végtelenségig. Az előző széria meleg sráca is ebbe bukott el.

bElannaTorres 2018.11.26. 14:24:38

Mondjuk nem gondolom, hogy a fiatal lányoknak annyira főzni kéne tanulniuk, majd ráérnek, tanulnak a lányok is, utána különóra meg sport. Majd megtanulnak főzni, ha már lesz kire :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:24:56

@Udvariatlanbolond: A Zsóti! De Zsóti mocskos módon túltolta, amikor beöltözött Melanienak az a retinámba égett, legrosszabb rémálmaimban se lássam!

2018.11.26. 14:25:53

@Udvariatlanbolond: nincs ebben személyeskedés ! :)))
Kizárólag a Hogyvolt közösségére nézve: "Az Erő velünk van és egyek vagyunk az Erővel! " :)))

Hunyor szemszögéből ugyanez:
"Az ErA velem van és egyek vagyunk az ErÁval! "...

én kérek elnézést !

bElannaTorres 2018.11.26. 14:26:01

@Udvariatlanbolond: igen talán így már hogy nincs kendője rájön, hogy valamit ki kéne találni neki is.
Nekem tegnap Lacika volt a legjobb amúgy, mikor Zsu összezavarodott hogy nagy a segge, hallkan odasúgta, hogy szerintem csinos vagy :D :D

Angora Cardi 2018.11.26. 14:26:17

@,,: Hátha az ellenkezőjét fogja jelenteni és nem tolják vissza az arcunkba csokoládét.
@Nyuszomuszo83: Szerencsére azt a részt nem láttam de nem is akarom visszanézni ahogy az Era kibicből masszírozását sem. Greg a perverz tata szintre lépett :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:27:54

@mentoros lecsó: Ejgen, ez felettébb meglepő, de már én is konstatáltam a konyhában való forgolódását...de ha, és amennyiben valóban két éve él valakivel, akkor logikus a magyarázat.
Hiába 18, már vezetett háztartást, és nem az anyu pitéjét várta a vasárnapi asztalnál.

Angora Cardi 2018.11.26. 14:28:23

@bElannaTorres: igen Lacika ott annyira úriember volt, hogy már csak ezért is drukkolnÁk neki :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:28:50

@bElannaTorres: Ezzel nem igazán értek egyet! 16 éves voltam, tanultam, de ott volt a nyári szünet, apám ács és hazajár ebédelni, inkább a fött kaját raktam elé mint hogy egye a szalonnát meg a kolbászt. Anya este leírta egy cetlire mit hogy csináljak és azt követtem, szépen megtanultam főzni is. Nem fogok tyúkot vágni, meg tollfosztani, de bármiből bármit megcsinálok. Pedig hidd el nem voltam korbáccsal ütve hogy márpedig főzni kell, csak nevelve voltam és tiszteltem a szüleim. Most meg elmegyünk a mekibe, burgerbe, stb, abból a pénzből amit ott elbacarentanak egy 4 tagú család jól lakna. De ez az én véleményem csak!

2018.11.26. 14:29:55

@Nyuszomuszo83: talán ha Zsóóóóti volt az első "nyíltan" felvállalt meleg játékos. De lehet hogy tévedek... Az ő "reklámja" volt arra jó hogy pl. Ken Baba bejelentkezett a Vijjjjába :)))
Szerintem...

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:31:20

@Angora Cardi: Az egy perverz tata, hoséarmandóval egyetemben! :D

hereverő heverő 2018.11.26. 14:32:44

@Nyuszomuszo83: Már megbocsáss, de egy carbonara a világ legegyszerűbb étele. Majd ha összedobnak egy sajttal-sonkával töltött, fűszervajas rántottkarajt (hivatalosan kijevi sertésszelet) akkor oké, leemelem a kalapom. Én nem szoktam főzni (sütni ellenben szoktam mindenféle egyszerű sütiket és husokat), de a carbonara az alap.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:33:08

@Nyuszomuszo83: Ha már nem tettem volna meg egyszer, akkor most megkérném a kezed!
Tisztelettel!!!D

bElannaTorres 2018.11.26. 14:34:44

@Nyuszomuszo83: igen, ha valaki tud főzni az nagyon jó, sőt felnézek rá, konyhafőnök is a kedvencem, de nekem pl. Ilyenekre se időm se kedvem nem volt annak idején, tanulás és sport mellett a legtöbb időm a barátnőimmel ment el, és ezt sose bánom. Utána koleszba kerültem, na ott meg végképp nem. Azóta már tudok főzni, de pl sütni nem :/ majd kísérletezek ha épp véletlen nem fogyózunk :D :D D

moletty 2018.11.26. 14:35:48

@Nyuszomuszo83: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy 73:17 :D :D
Győzike annyira hülye, hogy már szinte művész... Jesztudéj mindenkinek !

,, 2018.11.26. 14:37:07

@mentoros lecsó: volt egy "meleg évad" a vv-kben, ott volt 1 fiú (talán ő is Zsolt?) meg 2 leszbi, kismocsok és rita.. jaaaaj. de rossz évad volt.

2018.11.26. 14:37:10

@Nyuszomuszo83: @bElannaTorres: @Udvariatlanbolond:
Szíveim, barátaim !
Ezzel nem arra kívántam célozni, hogy minden lánynak meg kell tanulnia 14 évesen háztartást vezetni. És nem is arra a közhelyre, hogy a Nőknek a konyhában van a helye. Sőt ellenkezőleg !

Jajjjj de sz@r vagyok írásban :(((

Egyszerűen csak üdítő volt a látvány, hogy feltalálja magát a konyhában. Az egyéb viselkedési formáiról inkább nem írok :))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:37:37

@mentoros lecsó: Szerintem ismerik egymást, egy kaszton belül mozognak, itt meg mindenki valakinek a valakije. Lásd Mici barinője Vivi stb. De lehet csak én látom ezt bele.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:37:48

@Angora Cardi: Laci sármos, csak halovány az arcéle....Egyébként Zsút a "nagyseggével " kapcsolatban még Ernyei Béla bá se tudta volna megnyugtatni...

Angora Cardi 2018.11.26. 14:41:16

Megnéztem Lazika videóját, lehölgyezi az ordibáló ribancokat, szerinte száműzetésbe kerül aki ellopta a dolgokat. Lacika már összespanolt az emberekkel de a kakukktojások majd eltörnek. Most nem róla szólnak a történetek de nem baj mert esnek ki az emberek és ő is közelebb kerül a lóvéhoz. Elnézést kér amiért nem öltözött ki (de kedves!) most ilyen rambósba nyomja, ragadozó stílusban, hamarosan érkezni fog a játékba egy kicsit furcsa stílussal.
HajLá Laci, várunk a játékba.

bElannaTorres 2018.11.26. 14:41:17

@mentoros lecsó: igen többször van a konyhában, talán takarít is néha, Zsu is szokott, a tegnapi rakott krumpli az vicces volt:D Reni három centis kolbászkarikái meg Zsuzsi hajszálvékony krumlikarikái :DD

Angora Cardi 2018.11.26. 14:43:05

@mentoros lecsó: És anno az a két lány, picur vagy mi?

2018.11.26. 14:43:08

@hereverő heverő: azéééé ne legyünk telhetetlenek !!! :))) Én sem kívánom, hogy kiadják a Nagy VV Szakácskönyvet...

Nagy kedvel sütök-főzök, mivel én vagyok itthon többet mint a Zasszony. Bepakolok a moSÓSgépbe, de porszívozni úúúúútálok ! :)))))

Maximista vagyok 2018.11.26. 14:43:28

A legnagyobb spíler a konyhában Zsu. 10 perc tevékenykedés után ráborítanám a konyhaszekrényt.

,, 2018.11.26. 14:43:49

@Angora Cardi: :)) nem tudom mi lehet az a kicsit furcsa stílus, de tök érdekes, hogy ilyen komoly kis tattikája van:)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:44:18

@bElannaTorres: No, meg Greg krumplipucolása...DDD

moletty 2018.11.26. 14:44:59

@bElannaTorres: Zsúú tojásai se volt semmi.... aztán hogy rácsodálkoztak :D

2018.11.26. 14:45:09

@,,: Kismocsokra halványan emlékszem, de nem tárolódnak el nálam a VV-k adatai.

Angora Cardi 2018.11.26. 14:45:19

@Udvariatlanbolond: Lacikát csak kívülről bíztatnánk, hogy kapjon már szárnyra.
Zsu feneke viszont tényleg nem apró. Nem baj ha valakinek van önkritikája de neki nincs.
@Nyuszomuszo83: fuj armandót de utálom, róla el is tudom képzelni hogy a kis 14 éves rajongó lányokat taperolja a falunapi fellépésen.
@,,: ja télleg kismocsok volt a neve nem picur

Angora Cardi 2018.11.26. 14:45:54

@,,: Nagyon drukkolok neki :DDD

2018.11.26. 14:45:57

@Angora Cardi: Kismocsokra halványan emlékszem, de nem tárolódnak el nálam a VV-k adatai.

2018.11.26. 14:46:03

@Udvariatlanbolond: Szerintem a futtatója jegyezte el, együtt laktak, és ha nem kért 1-2 maflást, kaját is neki kellett az asztalra tenni... Bár ne így lett volna.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:46:29

@mentoros lecsó: És az ablakpucolás? Valahogy az került a köztudatba, hogy az férfi munka!
????

moletty 2018.11.26. 14:47:00

A félhülye niggert ki kellene hajítani, példát statuálva a "tegyétek rám" taktika ellen !
Viszont ő több izgalmat tud okozni, mint a Ginu.... Nagy dilemma !

,, 2018.11.26. 14:47:14

@mentoros lecsó: hülye szelektív memóriám van, szenvedek is miatta:( egy csomó fontos dolgot nehezen tudok megtanulni, a lényegtelen bizbaszokra persze egész életemben képes vagyok emlékezni:(

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:47:16

@Udvariatlanbolond: ÓÓÓ te drága, még soha nem kérték meg a kezem! :D Virtuálisan hozzámegyek feleségül. Majd küldöm a kaját csak nyisd az ablakod! :D
@hereverő heverő: Elárulom, én utálom a carbonarat, pont azért mert ennyire egyszerű, a sima reszeltsajtos tésztával együtt, ha ez lenne én inkább éhen halnék. Ráadásul imádok nagy tételre főzni. A főzés nem a carbonaranál kezdődik. A kijevi is okés, főleg ha a füszervajat tudjuk milyen kemény legyen mikor beletesszük a husiba. De számomra a húsos, gombás rántott palacsinta volt a csúcs 14 emberre! :D Sütni kevésbé szeretek, de sok mindent csináltam már, csak az nekem túl pepecs. (Igaz inkább 5-ször meghajtom a pogácsatésztát mint kikeverjek valami cukros vajas borzadály krémet) Húúú, mivel mindent megkapnak amit kérnek, szerintem éjjel nappal sütnék főznék! Mindenkit a halálba hízlalnék! :D :D :D :D
@mentoros lecsó: Én értettelek! Én sem így gondolom, hogy kell, de aki emberrel hál, az főzni is tudjon, hogy annak az embernek legyen ereje a következő menetre! :D :D :D

2018.11.26. 14:48:15

@Maximista vagyok: :))))
Annál a rakott krumplinál rendesen egymásra néztünk a Zasszonyal :)))
(és nem tudtuk h kiből tör ki először a röhögés)

Angora Cardi 2018.11.26. 14:48:21

@mentoros lecsó: Nekem is már csak annyi rémlik hogy egy másik kislányra ment rá bent.

hereverő heverő 2018.11.26. 14:49:10

@moletty: Tesó, hát még az én tojásaimon mekkorát csodáloznának, ha láthatnák!

Angora Cardi 2018.11.26. 14:49:16

@Nyuszomuszo83: Mennyire jó vagy, halálra zabáltatnád a versenytársakat :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:49:24

@moletty: Jessztúdéj drága! Hogy matekból sem zseni Hoséármándó az ismét kiderült! Debil az egész ember nem hiába voltak nagy barik Debilióval, Debil&Debilió! Mint Dumb és Dumber! :D

2018.11.26. 14:49:24

@Udvariatlanbolond: hááát... nyaljam meg a radiátort, de ablakot pucolni szeretek :))))

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:49:33

@Spitzbauer: Igen, ribisors....,de legalább nemcsak az ütemes farmozgást hozta magával!

moletty 2018.11.26. 14:50:00

@Spitzbauer: Dubajban főzni kellett ! Ez a kis cigány lotyó már teljesen kifejlett ocsmány geci lehúzós féreg... és ezt be is vallotta egy gyenge pillanatában.
A vlogja szín tiszta szerecsen mosdatás és egy szava se igaz !
(Kúrni lehet h. lár púr lár is szeret, de gondosan megválogatja h. kivel teszi : akit vezérkannak tart!

katemoss 2018.11.26. 14:50:15

Sziasztok!
Csak kérdezem azoktól, akik eddig Era fanok voltak? Még mindig bírjátok? Persze én is úgy szavaztam, hogy ő térjen vissza a villába, de az inkább Radics ellen volt, mint Era mellett. És ennek így is kellett lennie, mert Radics önelégült fejét nem bírtam volna elviselni, ha ő megy vissza, de amit az elmúlt napokban Era nyomott, ahogy Ginu ellen megy, aki viszont mellette volt a párbajon, és ahogy Csokiékkal próbált szövetkezni, mint Don Corleone, meg Roli háta mögött szervezkedik.. hát hányok tőle. Nekem VVV után most ő a legunszimpibb..
Csoki párbaja meg pl nekem nem annyira egyértelmű, mivel elég szórakoztató.. ha Ginu-t hívja ki, akkor én pl nem szavazok. Ha PUA-t, akkor arra nyomok, hogy PUA tűnjön el, másra meg szerintem tuti nem teszi a kendőt.

Maximista vagyok 2018.11.26. 14:50:56

@mentoros lecsó: ott konkrétan asszony majdnem leesett az agyról, majd megjegyezte hogy ezentúl ő is így csinálja. mondtam neki hogy oké, a kutyaól üres, átcuccolhat oda :D

bElannaTorres 2018.11.26. 14:51:18

@Udvariatlanbolond: Greg az teljesen hülye :)) mondjuk az egészből reni volt a legjobb azt mondja főzzünk, egy perc múlva már a kanapén döglött mert pont bekrémezte a kezét... :D

2018.11.26. 14:52:00

@moletty: Már itt fejtegettük, hogy az igazi izgalom akkor jönne, ha Dzsinu menne vissza: olyan kérdések merülnének fel, hogy 1 vagy 2 embert zárnak ki verekedés miatt. ;-)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:52:37

@mentoros lecsó: Bráfff!! Inkább a bármi, ami kevésbé pöcsölős!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 14:52:43

@Angora Cardi: Csupa kedvesség vagyok! :D De mellettem még senki nem éhezett, ezek meg lehet az anyjukba nem ennének olyat mint nálam! :D A bibi csak az hogy soha nem jelentkeznék ilyen játékba! :D

2018.11.26. 14:53:15

@Angora Cardi: bocsánatot kérek, de XX kromoszómásként szívesen nézem leszbi lányok üzekedését... vhogy finom, emberi, nem is tudom...

tényleg bocsi ! :))))

Angora Cardi 2018.11.26. 14:53:43

@Nyuszomuszo83: Én sem! Viszont sütimérgezésben bármikor meghalnék..

2018.11.26. 14:53:50

@mentoros lecsó: XY akar az lenni !!!!!!!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 14:53:57

@Udvariatlanbolond: hat, en meg pasit ablakot pucolni nem lattam

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:54:41

@bElannaTorres: Rafkós a gádzsi! Felmotivált mindenkit, mert halós volt!
Jesszumpepi, miket írok!!!DDDD

Angora Cardi 2018.11.26. 14:55:04

@mentoros lecsó: Engem nem zavar ki mit néz :D Váljon egészségedre :D

Angora Cardi 2018.11.26. 14:56:26

Először belenéztem a fb kommentekbe, hát Vivit egyemberként utálják, de ánuszról nem láttam annyi alázó kommentet, viszont csokkert sem szereti a nép.

2018.11.26. 14:56:26

@Maximista vagyok: A pénz számolva, az asszony.... :)))))
ugye, ugye ??? Mégiscsak Ratyicsnak lesz igaza ! :))))))

2018.11.26. 14:57:37

@úgymond olvasó mmkk: javítva vagyon a kövi sorban !
nem tehetek róla, #géppuskaezakéz

katemoss 2018.11.26. 14:58:37

@mobilos perpetuum: nem gondolom, hogy Rolikát azért hagyják ki az összefoglalókból, mert Csokira vagy Zsura megy el az idő, ugyanis ha Rolika vagy bármelyik ápolt hozna olyan vicces szintet, amivel ki lehetne tölteni a drága műsoridőt, nem kéne hosszú-hosszú percekig olyan mesterséges részeket néznünk, amikor Csoki és Ánusz kakit lapátol, vagy PUA-nak hülyeségeket jósol egy cigány asszony stb. Ha ezek az agyhalottak tudnának maguktól is értelmes dolgokat művelni, akkor arról szólna a VV. Szerintem simán csak dög unalmas szinte mindegyik.

Angora Cardi 2018.11.26. 14:59:07

@mentoros lecsó: Igen csodálkoztam is de így mégis jobban illik a kárákteredhez :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 14:59:09

@úgymond olvasó mmkk: Nyuszomuszo fénypostával küldi a kaját, most nyitom az sk. pucevált ablakot. Én felvállaltam a 12 év rabszolgaságot...DDD,, oh, én szegény!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:00:52

@mentoros lecsó: Az ő csaja ki sem jöhet a kutyaólból!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:01:03

@Angora Cardi: Ha nem én sütöm jöhetnek a sütik- nem jöhetnek, nem lehet! :( brühühü- de benn tutira hetente lenne mozzarellával töltött pármai sonka, rukkola salátával koktélparadicsommal és balzsamecetes mézes öntettel! (Ez a kedvencem!!!) Bocsánat mindenkitől éhes vagyok!!! :(

Angora Cardi 2018.11.26. 15:02:08

@Nyuszomuszo83: Én most ettem és éhes vagyok. Persze nem ehetnék sütit orvosi javallatra de én egy Lacika vagyok és predátor.

2018.11.26. 15:02:25

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi: okkkéééééé ! :)))
visszavonulót fújtam ! :D :D :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:04:01

@úgymond olvasó mmkk: Természetesen! Nem vagyok híve a jól begyakorolt társadalmi konvencióknak. Maradi felfogású kispolgári attitűdnek tartom...Feladat van, oszt ennyi!

2018.11.26. 15:04:43

@Udvariatlanbolond: csak addig van nagy pofám, amíg haza nem ér a Zasszony ! :))))))

Angora Cardi 2018.11.26. 15:04:55

@mentoros lecsó: :DD ne tedd nagymester folytasd csak

hereverő heverő 2018.11.26. 15:04:56

@úgymond olvasó mmkk: Nézz meg engem - itthon én szoktam ablakot mosni. Meg takarítani is én, en bloc.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:05:17

@Angora Cardi: Én sportszelet függő lettem, főleg az az új limitált kiadású jön be nagyon, hogy a fene essen beléjük milyen finom! De nem lehet. Jön a karácsony! A Franc essen az összes zabálós ünnepbe. Lacika és predátor! :D :D :D Apropó Lacika! A kiválasztáson, összeszedett volt, tetszett, no! :D

bElannaTorres 2018.11.26. 15:05:20

@úgymond olvasó mmkk: :D de te szereted a kocsikat :))
@katemoss: nekem nagy bajom most sincs Erával, de inkább Ginunak és Zsunak drukkolok. Hoz egy karaktert, szerintem Hunorral lehúzta magát kicsit, hunor nagyon unalmas azóta úgy era is eltűnt.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:07:55

@Angora Cardi: Lacika a rejtőzködő anarchista,,,Titkon az IRA újraszervezésén fáradozik.
Állandóan lázad a puskaporos hordója! Csak magában...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:09:21

@mentoros lecsó: Ismerős...nekem is több lap van egyszerre felnyitva...DDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:11:55

@Udvariatlanbolond: Ahhh,,,nyuszomuszonak már megkértem a kezét, ráadásul bigámival vádolnátok, hogy több nővel prütykölök, és aztán meg jól kiszavaztok!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:12:19

@Udvariatlanbolond: Látom nem csak én vagyok porondon hogy feleség legyek! Hát szépen vagyunk. Most vonjam meg a kajálást!? @úgymond olvasó mmkk: Asszonta engem vesz feleségül! Kezemet is megkérte, bár még nem küldte el a gyémántos gyűrűt ajándékba, amit lő a búcsúban és 3 pálcán lesz! :D Féltékeny leszek és kiviszlek a hóra csaje! :D :D :D :D

Angora Cardi 2018.11.26. 15:13:01

@Nyuszomuszo83: Én mindent eszek ami édes, szörnyű... Még adventi kalendáriumot is rendeltem csokiból, sick much?
Lacika a kis jelölőkirály, nagyon jó volt, bár kár hogy beállt a csokisták közé de azt is mondhatnám ügyesen helyezkedik eddig.
@Udvariatlanbolond: Hehehehe Lacika ha tudná mekkora tábora van, üzenni kellene neki. Annyira röhögtem mikor az IRÁt írtad de nem mondhatom meg, hogy miért, de személyes indíttatású és nagyon jól időzített poén ennyit mondatok :DD

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:13:56

@Udvariatlanbolond: Na látom jó ember vagy te, tudod hanyas a kabát, nem versz meg a nagy pofámért, ha megérdemlem, ha nem! :D :D :D :* :* :* Megbocsátok, küldöm estére a kaját! :D

hereverő heverő 2018.11.26. 15:14:26

@Nyuszomuszo83: A kezedet is megkérte? És mit kapott, egy szerencsehozó nyúllábat?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 15:16:12

@Udvariatlanbolond: pedig olyan jolelku lany vagyok, magamnak sose kerek semmit, csak apukamnak lenne mar egy jokepu, mosogatast atvallalo veje!

2018.11.26. 15:17:01

@Angora Cardi: nádköteg vagyok a nyári viharban... :))) egy ideig bírom, aztán meghajlok :)))

a legsikeresebb (fő)emlős populációk mind NŐI vezetésűek, csakhogy mi ezt, ostoba emberek (Homo sapiens sapiens) hajlamosak vagyunk könnyelműen elfeledni

Angora Cardi 2018.11.26. 15:18:07

@mentoros lecsó: És akkor mi kikre fogunk felnézni?

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:19:32

@hereverő heverő: öööö erre most cekcuálisat tudnék írni- de végül is miért ne?- elfáradt a szám azért kérte meg a kezem- jó, ez durva volt és alpári! :D Bocsánatot kérek mindenkitől! Nem nyúlláb nincs, tejfölös nyúlpaprikást sem készítünk. Szerencsehozó nyúlfarkat kap tőlem, azt láttam már- az volt régen a zsigulikban a visszapillantó tükrökön nem??? :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:21:02

@úgymond olvasó mmkk: Átmegyek pankrátorba kitör belőlem a vérnyúl és ordítani fogom, hogy: Látom kibújt az erkölcsi kisasszony! (by VV Vivijen Erának) :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:21:35

@Udvariatlanbolond: Azt is szeretem meg az új Milka tejsütit! :D Hmmmmm!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 15:22:27

@Udvariatlanbolond: Maxiking fuggo, hat megborulok minnya :DD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:22:57

@Nyuszomuszo83: Most kirohantam a tükörhöz megfésülködni, és beretvát ragadtam...
Közben a szemem sarkából figyelem a rejtet kamerát...Valóban? Mindez velem történik?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 15:23:45

@Nyuszomuszo83: na jovan, nem leszek gyertyatarto, dikk!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 15:25:38

@Udvariatlanbolond: nekem is az a kedvencem a mogyoros milka utan :)))

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:28:19

@Angora Cardi: Mindenből kimaradok...nyiff-nyiff!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:28:40

@Udvariatlanbolond: Röntgen szemem van amelynek nincsen párja, sőt olyan mint a sasé, nem olyan éles hanem olyan csipás! :D :D :D
@úgymond olvasó mmkk: Ne szomorkodj, beveszünk téged is, simogathatod a hátam, nem vagyok én irigy, megosztozunk egyik este te alszol vele, majd másik este én! Ezt tanultam a VV-ből! :D Dikk! :D :D

2018.11.26. 15:29:16

@Angora Cardi: a "valódi NŐK" ösztönösen tudják hogy mi a pálya... most vonatkoztassunk el kicsit a VV-től :))))

mindkét szülésnél a Zasszony nyugtatott engem (!), miközben én lekapartam a falról a vakolatot és a dokit készültem fojtogatni...

hát erről ennyit ! :)))))

Angora Cardi 2018.11.26. 15:29:17

@Udvariatlanbolond: Titokban elmondom ha ejted értem a két lányt ;-)

Angora Cardi 2018.11.26. 15:30:24

@mentoros lecsó: Az vicces jelenet lehetett, el is hiszem, hogy így volt, de fő, hogy kiegészítitek egymást :D

csincsilla72 2018.11.26. 15:31:06

@katemoss: nekem az a bajom, hogy egy ilyen játékban egyáltalán nem a viccesség lenne a lényeg, hanem az, hogy lássuk, hogyan rendezik be az életüket, hogyan helyezkednek, hogyan próbálnak lavírozni a végjátékig. Nyugodtan lehetne beszélgetéseket és tattikákat is mutatni, de erre ritkán van példa. És nem véletlenül: a szerkik maguk sem különbek, mint az ápoltak, a trash-tartalmat tartják megfelelően érdekesnek csak. Ami azt mutatja, hogy ők is a Mónika-show-n szocializálódtak és baromira messze vannak bárminémű pszichológiai ismerettől vagy érzéktől.
Már a beválogatás is ezt mutatja. Pedig hidd el, nem véletlenül példálózunk a VV5-tel. Minimális szex, értelmes játékosok, MÁSFÉLE taktika is össze tudott hozni egy jó műsort.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:33:46

@Nyuszomuszo83: Ehh,,,virtuális ketrecharc kerekedett a pöti elveimért...Tény, hogy szar lennék Radics- imitátornak,, fene azt a rózsaszínmalac lelkemet!

2018.11.26. 15:34:39

@Angora Cardi: nagy butaságot mondok, és kérlek ne értsd félre !
Mindkét jövevény érkezésénél a Zasszonyt féltettem jobban nem az újonnan "érkezőt".
Igen, te mondtad jól, valóban kiegészítjük egymást ! :)))))

Angora Cardi 2018.11.26. 15:36:12

@mentoros lecsó: Nem értem félre, szerintem ez nagyon szép dolog, az érkező úgyis átverekedi magát vagy kisegítik de a szállító ilyenkor mégiscsak nagy feladatnak van kitéve :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:37:37

@Angora Cardi: Nyuszókáim! Én megástam a saját sírgödrömet....Kapkodom a fejem, mint egy Grand Slam döntőn!!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:39:25

@úgymond olvasó mmkk: Amennyiben a megfelelő ruhadarabot én választom!

hereverő heverő 2018.11.26. 15:39:59

@csincsilla72: EKG EKG EKG, azzal a kiegészítéssel, hogy a humor lenne mindennek a sója és ami elviselhetővé tenne mindent. Ha nem ilyen gyökereket válogatnénak be, hanem képesek lennének csapatként berendezni az életüket, akkor saját maguk is rendeznének valami vicces baromságot, amitől nem unják lukacsosra az agyukat. Lábujjakra kotont húzni, bábozni vele, stb.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:40:25

@úgymond olvasó mmkk: Vállalom jó minűségű iszappal, amely ápolja a bűrkémet is! :D Ugye te is? Mert akkor nem pankráció lenne, hanem bjúti! És mennyivel jobban hangzik! Félek, hogy kizárnak, így nem konfrontálódok! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:41:33

@úgymond olvasó mmkk: Ebben egyezünk, én sem osztozom! Csak jófej akartam lenni! :P

hereverő heverő 2018.11.26. 15:41:57

@úgymond olvasó mmkk: na gyere, majd én megvigasztallak. És elmegyünk @Udvariatlanbolond: és @Nyuszomuszo83: lagzijába, halálra zabáljuk magunkat ingyé!

hereverő heverő 2018.11.26. 15:43:01

@Angora Cardi: MINDENÜTT KELL KEDVESKEDNI. Nem.Nyitok.Vitát.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:43:07

@csincsilla72: Ez már az új generáció,,,gyorstalpalón tanulták a szakmát, a szemét műsorokban, amit vajmi nehéz elrontani...Ebből az érából keveredtek ki a mostaniak. Mit van mit csodálkozni?
Az értelem már elhúzott!!!

2018.11.26. 15:43:20

@Angora Cardi: :))) Nálad a pont !!!!!

Amikor a második megérkezett, büszke apu ment hogy: ügyürűűű-bögyörőőő
Erre a pici megmarkolta a mutatóujjam és ellökte: "Hagyjááámáá enngem a ghhhhechiibe pihenni jóóóó ?! Most tuszkoltak át egy konyhai lefolyón, Te meg jössz a babusgatásoddal !"

Egyből tudtam hogy az én Fiam ! :)))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:45:19

@úgymond olvasó mmkk: Ugyeeee, hogy ugye! Lehet velem egyezkedni! :D :D :D Kompromisszumképes nőszemély vagyok! @hereverő heverő: Legyen így de @Angora Cardi: -t és @mentoros lecsó: -t is meg kell hívjam ám eme neves eseményre! :D

Angora Cardi 2018.11.26. 15:45:35

@hereverő heverő: Elfogadom :DD Merek én vitatkozni!?
@mentoros lecsó: Hehe ez cuki történet, mekkorák már a kis puják? :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:46:54

@úgymond olvasó mmkk: Jaaj, de ez van, tényleg...szívesen bekukkantanék a kulisszák mögé, az átlagéletkort kutatva!

2018.11.26. 15:48:14

@Angora Cardi: úgy érted a büdös kölkök, akik szétparittyázták az életünket ? :)))
12 és 14 éves hímek....

Angora Cardi 2018.11.26. 15:50:05

@mentoros lecsó: Igen :DDD Ú akkor tudsz nekik jó sok útmutatót adni az életben, ilyen jó fej kis lecsók legyenek ők is :D

katemoss 2018.11.26. 15:50:52

@csincsilla72: persze! ok, ebben tökéletesen igazad van. De ebben a szériában egy olyan játékos sincsen, mint a VV5-ben, ez már a total trash, ha tetszik, ha nem. Itt már a viccességnek is örülni kell, és szerintem, ha kiesnek a vicces emberek, akkor sem fogunk különösebb taktikai dolgokat látni, max a tömény unalmat, mivel itt a fehér oldalnak is max egy-két bittel van több, mint a sötét oldalnak. :(

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:51:24

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: Már bocsánat...khmmm, de úgy tűnik a wellness-ből kimaradtam...Vagy a bőröndben vagyok?

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 15:53:13

@Udvariatlanbolond: dehogy maradtál szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája! Hát te első sorban fogod nézni, és ha akarsz jöhetsz kicsi a rakást játszani! :D ;) #nagyonröhögök

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:53:15

@Angora Cardi: Alátámasztom! Lecsó jó fej!! És kész!

Angora Cardi 2018.11.26. 15:56:20

@Udvariatlanbolond: Nem. Nyitunk. Vitát. Erről. :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:57:30

@Nyuszomuszo83: Sali-sali-domm-domm.!!.Végtag-marokkó..., mint a Laokoón csoport!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 15:59:26

@Angora Cardi: Még jóhogy,,!! Így is kicsi az a rakás!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 16:03:20

Megyek kultúrálni egy programot,,,majd gyűvök!

2018.11.26. 16:03:28

@Angora Cardi: @Udvariatlanbolond: Köszönöm, de sajnos nem vagyok jó fej! Nagyon szélsőséges vagyok, ez megnyilvánul néha a kommentjeimben is. Egyetlen fontos dolog van (talán kettő).
1. emberi, lojális megértő értékek szerint felnevelni a 2 emberkét
2. a humor és az önirónia képességét átadni az utókornak (erről a srácok "barátai / barátnői" tudnának mesélni :))))) )

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:03:30

@Angora Cardi: Ott van feljebb, hogy ki nem maradhatsz Nyusszom! :D HP fan vagyok, rohanok haza, nem mintha nem láttam volna még kismilliomszor! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:04:32

@mentoros lecsó: Nekem nagyon szimpi vagy Lacsó kartárs! Puszaaaaaaa

2018.11.26. 16:06:46

@Nyuszomuszo83: #lávcsivan gghhecccc ! :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:07:33

ne szeressetek mar ennyire egymast, fuj

Angora Cardi 2018.11.26. 16:07:57

@Nyuszomuszo83: Én is megnézem kismilliószázhuszonkettedjére is.
@mentoros lecsó: Lecsó mi jó fejnek tartunk mivel ebből a közegből ismerünk és itt ilyennek látunk, ez van :)
@Udvariatlanbolond: jeeee :D

2018.11.26. 16:08:26

@úgymond olvasó mmkk: nahhh szép ! és még én féltelek téged... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:08:57

@Angora Cardi: holnap szabadlabon leszek, megnezek mondjuk 2-3 reszt

Maximista vagyok 2018.11.26. 16:09:57

Most kezdjük el utálni egymást. Közben a lányok vegyék le egymásról a pólókat, a fiúk közben szotyizzanak.

2018.11.26. 16:11:26

@Maximista vagyok: csöcskontent ON !!!!!!! :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:12:15

@mentoros lecsó: tudod, hogy antiszocialias dog vagyok, nehany kivetellel :))) (volt mar rosszabb is, de koszonom, es jol esik, tenyleg)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:13:35

@Angora Cardi: nagyon, ablakot fogok pucolni, ha nem esik ez a gennylada eso, es majd az utcan rohognek rajtam, ahogy elore mondom Piton szoveget a hangszinevel

2018.11.26. 16:15:01

@Angora Cardi: a Hogyvoltot azért szeretem, mert a nyilvánvaló és szándékos "hülyeségen" kívül, mindenki a saját értékrendjét képviseli....

Angora Cardi 2018.11.26. 16:19:21

@úgymond olvasó mmkk: Nekem is kellene de áh úgyis esik ez a fránya eső :DDDDD
@mentoros lecsó: Igen, jó meglátás. Én is kedvelem a t. egybegyűltekkel való eszmecserét.

csincsilla72 2018.11.26. 16:19:23

@katemoss: Én azért ebben nem vagyok biztos. Persze, trash, de lehet, hogy a bazmegelésen kívül kijönne a szájukon értelmesebb dolog is. Ehhez viszont óhatatlanul el kell tűnnie a sötét oldalnak.
@Udvariatlanbolond: De hátha agyukhoz kapnak, ha szólunk :-)
@hereverő heverő: A humort én is hiányolom. De amit eddig nyomtak (Radiccsal az élen), az nyomokban sem tartalmazta. Úgyhogy a "humorbomba" Csoki is eltűnhet a balféken.

2018.11.26. 16:19:28

@úgymond olvasó mmkk: egyszerűen tudom (nevezd telepáCiának), hogy nagyon nem lesz egyszerű életed, amikor beüt a nagy Ő. És ettől boldog leszel...

Mi meg boldogtalanok, mert nyálas, szerelmes szövegeket fogsz nyomatni :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:21:48

@mentoros lecsó: nekem? annak a szerencsetlennek nem lesz egyszeru elete, aki engem valaszt, elore sajnalom :D

Maximista vagyok 2018.11.26. 16:24:10

Azt hogy oldom meg hogy ez a blogocska ne spammelje szarrá az email fiókomat?

,, 2018.11.26. 16:24:59

tényleg, hova tünt Penike? A hogyvolt femme fatale -ja

,, 2018.11.26. 16:25:39

@Maximista vagyok: úgy, hogy kikapcsolod az értesítéseket, te félszerzet!

2018.11.26. 16:26:47

@úgymond olvasó mmkk: számos egyedülálló hímnemű társamnak beajánlanálak ! Fantasztikus és kivételes csajszi vagy !
És ami a legfontosabb, igazán MEGÉRDEMLED (!), hogy hűséges és odaadó társra lelj !!!!!
(ezt MMKK fenntartom!)

2018.11.26. 16:29:41

@Maximista vagyok: Thunderbird-el könnyű megoldani ! :))))
Egy szabályocska és minden "blog.hu"-ról érkező bizb@sz a Kukában landol automatice...

Maximista vagyok 2018.11.26. 16:29:49

@,,: hát akkor hülye vagyok, lehet itt 4 pipát rakni amiből csak az utolsó van bepipálva, az valami achievement vagy mi a franc. így azt gondolnám, hogy nem kéne kapnom értesítéseket :D

,, 2018.11.26. 16:30:41

@Maximista vagyok: mindjárt megnézem, nálam hogy van

,, 2018.11.26. 16:32:12

@Maximista vagyok: jól gondoltad.
Nem is tudtam, hogy achievementeket lehet elérni:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:34:46

@Maximista vagyok: kamu emailcím, te majomparádé. nekem is az van :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:36:38

@úgymond olvasó mmkk: az enyémet még nem szülte meg az anyósom! Az ablakot nem puceválom meg, annyira nem retkes még kilátok rajta, valakinek nem tetszik törölje meg! Én is antiszoc tudok lenni!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:36:46

@mentoros lecsó: @hereverő heverő: ne hozzatok mán' zavarba, rontjátok itt az imázsomat :)))))) (♥)

2018.11.26. 16:36:46

@úgymond olvasó mmkk: @hereverő heverő: :)))
szerintem vagyunk páran úgy, hímneműek, hogy a "kevésbé egyszerű" lányokat szereSSük ! :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:38:32

@Nyuszomuszo83: én azt szoktam mondani, hogy az a férfi még nem született meg, aki engem hosszú távon elvisel/akihez hajlandó lennék hozzámenni, de ezentúl hivatkozok a leendő anyósomra is :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:39:20

@Maximista vagyok: kinyitottad az elmédet, és rád talált a bódottád. tízezer.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:41:16

@úgymond olvasó mmkk: tudod mikor jó az anyós, ha porhanyós, földelve van deréktól lefelé!

Maximista vagyok 2018.11.26. 16:41:38

@úgymond olvasó mmkk: tízezer :O talán futja majd a 36 gurigából...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:42:03

@Nyuszomuszo83: az én exanyósom egy áldott jó asszony volt, csak a fiával akadtak problémák :DDDD

2018.11.26. 16:43:05

@úgymond olvasó mmkk: a híg bélsáromat ürítem az imázsodra ! :)))
MMKK védeni és óvni foglak !!!!!!!!!!!! Mert ÉRTÉK vagy a közösség számára !

Aki mást mond, annak kiharapom a gégeporcát !
Ha "olyanom" van akkor kéjesen el is csócsálom (úgy véresen) és le is nyelem...
Egyéb kérdés van ? :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:45:21

@úgymond olvasó mmkk: az enyém gyülöl a maitöbbieket napig, megrontottam a felnőtt fiát, kígyót békát szór rám a boszorkány, kényszerből szakitottunk, de visszajár hozzám titokban! :D én nyertem a gyülölködésben! :D

2018.11.26. 16:45:32

@Nyuszomuszo83:

A jó anyós olyan mint a SÖR:

- 1. hideg
- 2. az asztalon van
- 3. ki van nyitva

én kérek elnézést !

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:47:06

@mentoros lecsó: drasztikus voltál, félek, kispárnám szorongatva hüppögök!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 16:48:27

@mentoros lecsó: a földelés is akkor jó mikor deréktól lefelé van, így tudja kapálni a virágokat! Jól beszéltél! Uff!

2018.11.26. 16:56:16

@Nyuszomuszo83: opcionálisan válaszható megoldás:
folyékony nitrogénben megfagyasztani és leverni a földbe, mint egy cölöpöt... :)))
(legalább gőzhajtású cölöpverőgép igénybevétele erősen javallott)

ismét én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:59:59

@Nyuszomuszo83: csak egy baj volt vele, hogy ő nevelte a fiát olyannak, amilyennek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:01:05

@mentoros lecsó: egy csomó kérdésem van. például hány éves a norvég király? :))

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:05:24

@mentoros lecsó: Gépekben te vagy a nyerő szerzel egyet nekem?
@úgymond olvasó mmkk: nyílik még a réten gaz, másikat kell szakítani! ;)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.26. 17:09:51

Az én anyósom egy angyal! 10éve meghalt.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:11:33

@úgymond olvasó mmkk: #pukedlizek Én szoktam mondani így, mások a jön egy másik buszt emlegetik még! De a gaz találóbb! Tessék válogatni a gazak közt! Én is teszem több kevesebb sikerrel! ;)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:16:19

@katica88: ez nagyon durva saját kutyájuk kölkét sem tudják névről megkülönböztetni és a felírat is el van baszva!

Gia 2018.11.26. 17:19:12

@Cleveland55: Szuper,végre kiderül,h.Roli ártatlan.

2018.11.26. 17:19:47

@katica88: a keresett oldal nem talalhato 404. Lehet mar javitjak

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:20:22

@Nyuszomuszo83: Na, itt van a ti kis gaz-emberetek!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:22:31

@Nyuszomuszo83: nem szívesen hívom a hímneműeket gaznak :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:24:01

@Cleveland55:

Ha Roli bugázott akkor szopika neki, mert a sötét nézőknél ez olyan mint ha a saját anyját szúrta volna hátba egy rozsdás vellával :)

2018.11.26. 17:24:47

@Gia: Igen. Ha o lett volna a bunos, akkor Zsu Rolira rakott volna tegnap. Viszont el tudom kepzelni hogy a jelrakas rezsben emiatt alakult ugy, hogy Zsu Vivire rakott, mert a kicsinalasanak a resze kehetett ez. Vagy pedig ugye ahogy beszeltuk tegnap, Zsu nem tud pakolni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:26:10

@Cleveland55:

ez a nagy sóhaj a vizsgálat végén történt tuti, biztos nem ő volt.

2018.11.26. 17:26:11

@szociál: Nem hinnem hogy o tette. Ha igen, akkor kb annyi esze van mint Zsunak... mert tudhato volt, hogy benne van a pakliban, a kartya hasznalata, tehat nem erdemes hazudni

2018.11.26. 17:26:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: hajjjjááá meg tesssaaaNő ! :))) felnyihogtam !!! :)))

2018.11.26. 17:26:39

@szociál: szerintem is, a szokásos kocsog vagas.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:26:50

@úgymond olvasó mmkk: Azért vannak ezek a királydinnye típusú komák...Hát azoktól az Itten óvjon minden nőneműt!

2018.11.26. 17:27:02

@szociál: ez finom áru ! :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:27:04

a 30 mp-es samsung reklám alatt lepergett az életem, ennyire hosszú lenne fél perc ? :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:28:44

@Udvariatlanbolond: ó tündérbogár üdv néked!
@úgymond olvasó mmkk: a gazat ki kell gyomlálni és némely gazra azt hisszük káros, mert gyom, közben aranyat ér, csak meg kell találni a számunkra hasznosat! Lásd pitypang,aztán ma már salátaként is esszük! ;) (Imádtam gyerekként a papsajtot, gaz és mégis ettük :D )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:29:45

Remélem több dolga nem tűnik el Zsunak mert nem marad szuperképessége és megfogja b*szni az ideg, és engem is hogy még egy hétig az lesz a téma a villában :O

2018.11.26. 17:30:19

@Nyuszomuszo83: Egy egész Birodalmi flottából választhatsz gépeket !
Utálom a papírmunkát, de vhogy kivezetem a leltárról az általad igényelt gépeket! :))))

katica88 2018.11.26. 17:30:34

@Cleveland55: aaaah.. mar biztosan sarokba allitottak azt a hulyet, aki 3szor egymás utan Lacikent hivatkozott Rolira... lassan nekik is mindegy ki-kicsoda.

Rozsgyi 2018.11.26. 17:31:01

@szociál: nem, ilyen rövid az életed ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:31:18

@Nyuszomuszo83:

pitypanggal inhalálok, tök jó mikor az orromba szívom azt a sok baszt, olyan mint ha lúdtollak közt hempergőznék :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:31:49

@Rozsgyi:

:)
Megszülettem, oááááá, azt csá :)

Maximista vagyok 2018.11.26. 17:31:57

@úgymond olvasó mmkk: én csak annyit mondok neked hogy 73-17!!! az adócsaló dzsipó is megmondta, ő meg aztán tudja!

2018.11.26. 17:32:00

@szociál: és mikor fogja Csoki megb@szni ZsuZsu body-ját úgy, hogy senki sem tartózkodik benne ?????

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:32:08

@Cleveland55: Zsu random rakosgat, valaki a rötyin ült és pipilnie kellet! De kizárásos alapon kinyomozta a tettest!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:33:30

@mentoros lecsó: köccciii, egy vállról indíthatót, egy csillagrombolot és egy anyóshatástalanítót kérnék, kölcsibe csak a tárgyi bizonyítékok ne maradjanak nálam sskk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:33:38

Érzem az esti öfiben Lacika legalább kétszer el megy a kamera előtt és láthatjuk őt, olyan mint a Loknesszi :)

2018.11.26. 17:33:45

@szociál: Engem amiatt baszott fel tegnap a dolog, hoy 1. 3-4 napja huzzaka dolgot 2. Elobb mutattak be ket szuperkepesseg hasznalast, amiket raadasul kesobbi napokon hasznaltak fel(mondjuk a josnot lehet a blaharol kukaztak 5 ezerert) Illetve, ilyen dolgon ha elsiklananak az nyilt, es pofatlan belenyulas lenne a jatekba. De vegre kiderul es lezarhatjuk. Gondolom majd a musor utolso 10 percere rakjak, hogy vegig kelljen nezni50 perc alvást, cigizest, gecchizest, meg parittyazast... VV4 ota nezem a musort, de ez toronymagasan a legszarabb szerintem...

2018.11.26. 17:35:24

@Udvariatlanbolond: Bocsi, igaz, a valodi iqjanak a 3x osát feltételeztem megint. Radics mögé is beállt mikozben az elotte es utana is anyázta őt, szóval...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:35:25

@mentoros lecsó:

Greg fogja az arcára szorítani Lacika alsóját, és ezt vágatlanul megnézhetjük a BV-ben győzike kommentárral, és telibehányjuk a lakást mint Renike.

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:36:17

@szociál: használd az ujjad, az orrodat is tisztitcsa! :D
Adom, Lacika ma is brillirozni fog és sokat lesz kameraközelben!-

2018.11.26. 17:36:39

@Maximista vagyok: ezt a szót életemben eloszor hallottam(hálistennek) és a VVnek köszönhetem szókincsem gyarapodását. Megéri valóságsóóókat nézni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:37:47

@Cleveland55:

Valszeg az van hogy már tudták mi a hazugságvizsgálat eredménye és ezért nem volt hatással a tegnapi kiválasztásra.
De akkor se tudjuk ki tette, mert csak azt hogy roli nem.
Elmennek az anyjukba ezek.
Mutassanak videót máááááár.

Maximista vagyok 2018.11.26. 17:38:06

@szociál: tegnap a táblánál se volt semmi. szerintem nem értette mi folyik itt a nagytétényi úton, így rakott a hamilton utánzatra egy szimpátia plecsnit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:38:45

@Nyuszomuszo83:

seggemmel is felszívtam párat , asztat is tisztíccsa :)

@úgymond olvasó mmkk:

te pingvinegér :P

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:39:39

@szociál: akkor 1000 XL-es konténert kérübk Mókitól hányni!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:41:02

@szociál: fú te aberrált, teeeee kiviszlek a hóra és kint hagylak hogy belegebeccc!-

Maximista vagyok 2018.11.26. 17:41:18

@Cleveland55: de. én viszont Lacika legszebb kiszavazós pillanatait idéztem fel.

2018.11.26. 17:41:27

@szociál: most hánytam Mandelbrot fraktálokat a falra...
nem volt a közelben konténer !!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:42:19

@Nyuszomuszo83: nana, aztAT nem engedem, vigyed a vőlegényed :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:42:28

@szociál: Lac Helloween- kor beöltözött a Láthatatlan embernek és rajtamaradt a hacuka!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:43:37

@Maximista vagyok:

Csoki megásta saját sírját, már csak az RTL tudná jó útra téríteni, de az meg milyen hogy azért rakatta magára a jeleket hogy kivigye Ginut, erre berosál és inkább mást visz ki :))
Remélem kiesik a g*cibe Tsokoládé.

@Nyuszomuszo83:
Még Tenyát kéne behívni a villába hogy gitározzon, nem esne a színvonal, ennél gázabb már nem lehet semmi.

@úgymond olvasó mmkk:
Hernyómajom :)

Rozsgyi 2018.11.26. 17:45:31

@szociál: nem biztos hogy találtak videót. Én kinezem belőlük hogy miután Zsu krobbantotta az ügyet a szerkik osszeneztek hogy "te tudod hogy ki tette el", "nem, de a faszom fog két hét három kameraallast vissza ez i hogy meglegyen" :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:45:40

@úgymond olvasó mmkk: jól van, viszem is a vőlgényem, nem hagyom kint, elvonulunk a nyugiba, ott meleg lesz!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:46:48

@Cleveland55: Ellenben Radics, csak lebolondozta és undorítónak titulálta, amíg Era 60 millió ember előtt retkes kurvázta...aránypárokat állított fel, mint a matematikusok! Van ott gógyi!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:47:24

@szociál: tenyát jimmyként végtelenítve majd bijonceként mikor már unják átmaszkírozva!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:48:24

@Rozsgyi:

De ez nem járja.
Zsu elengedi a témát vagy mi van ?
Mindegy ki tette el ?
Elmennek a f*szomba ha tényleg lekeverik az egészet egy pukizós poénnal :(

@Nyuszomuszo83:
Nyugiba te nem mész, mert ott én vagyok most.
Bömbi helyemre senki se megy.

@úgymond olvasó mmkk:
madárfóka

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:49:01

@Nyuszomuszo83: tegnap ő esett ki a sztárban sztár-(ban?)ból

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:49:35

@szociál: most majdnem mondtam valamit, de Cippzár ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:50:01

@Nyuszomuszo83:

Tenyát nem kell maszkírozni, ezzel a fejjel végig helloweenezheti az évet, mindenki beijed rajta :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:52:14

@úgymond olvasó mmkk: @Udvariatlanbolond:

Csávó a lovai közt él geco.
Ő már hasonlít a lovára, mint a kutyás gazdik a kutyájukra.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:52:28

@Cleveland55: Csak az egyik rap refrénjét gyakorolta..Ja ja gecci,,ja jaaaa!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:52:59

@Udvariatlanbolond: szegény lovat kitennéd ilyen sokkhatásnak, mint a vella?

@szociál: nyertél :)

2018.11.26. 17:53:23

@Nyuszomuszo83: anyós ellen, népi gyakorlat szerint Sárkányfű van raktáron
Vállról indítható "Én megmondtam" kísérleti rakéták vannak még, és 2 db Vijjjja felet keringő szabadon bevethető Csillagromboló áll a rendelkezésedre ! Ezeken túlhevített plazma alapú "Body és ÖcsiFénykép" nyomtalanul eltüntető fegyverekkel...

Az "Ásványvíz" és "Mustárbomba" fedőnevű fegyvereken jelenleg is dolgoznak a tudósaink, merrrrrr kicsit fojtogatom őket... :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:53:52

@Cleveland55:

elég indok az hogy Reni mellett horgonyzott le Hamilton, és ezért utálnia kell ginut különben nem lesz este szopika.

Angora Cardi 2018.11.26. 17:54:15

@Cleveland55: Lacika inkognitóban van de nemsoká jön a predátor énje.

2018.11.26. 17:55:25

@szociál: de a tobbiek miamfrancert akartak par nappal ezelott megszorni Ginut?! Meg mielott Csokkancs kitalalta a mestertervet.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:56:43

@Cleveland55: Ráadásul le is hegesztette! Ezek után fő a talány! Mi a pics gondja van Ginuval?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:57:45

@Cleveland55:

lövésem nincs, ezek a fogyatékosok se beszélnek róla a belevalóban, hanem nyomoznak meg velneszeznek bameg.
Utoljára néztem BV-t, tegnap is kb 5 percig bírtam.
Semmi értelme.

2018.11.26. 17:58:05

@Udvariatlanbolond: Ráadásul ugy, hogy Csoki mar vagy 5szor hulyezte le meg veszett ossze Zsuval ha jol emlekszem

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:59:12

@úgymond olvasó mmkk: Na, hát amikor ráment arra a kislányra a dzsungelben! És ezzel a hernyó-nyál mókusvakítással operálta! Eltettem az összes szúró-vágó eszközt a közelemből!!!

2018.11.26. 17:59:14

@Angora Cardi: "jön a predátor énje"

négyfelébefogkinyílni az arca ???????

magasságos teremtő kvantumelmélet, mi lesz itt még ??!! :))))

,, 2018.11.26. 17:59:46

megnéztem Vivi videóját, be akarja metoozni magát a döntőbe... nagyon vakon van...
igazándiból...megmondom őszintén....

Angora Cardi 2018.11.26. 18:00:38

@mentoros lecsó: Igen, minimum egy olyan produkciót elvárok a lapulós lacitól. :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:01:22

@Cleveland55: Zsu a box-zsák,,lehet vele vakerkodni!!!

2018.11.26. 18:01:54

@szociál: Győzike a Belevalo face oldalan elmeselte, hogy tud ő számolni, csak poenbol mondta a 73-17 et...Egyébként bent volt a Csoki haverja multkor a BVben Évánál, és kb minden válaszát azzal kezdte, hogy “Egyértelmű”. Jó kis jatekot lehetett volna jatszani kozben. 1 feles amikor kimondja, hogy “egyértelmű”

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:03:03

@mentoros lecsó: gondoltam rád hazafele, az osztrák rádión blümchen ment :))

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:05:40

Lányok! Hogy hívják azt a ruhatartó állványt, ami egyszemélyes ? Koma fogas, vagy mi a túró?

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:06:17

@Cleveland55: a lónak a faszát tud számolni. Nem beszélve az igénytelen koszos körméről. Ha már TV, jelenjünk meg valahogyan.

2018.11.26. 18:07:07

@úgymond olvasó mmkk: a Blümchen-t kérlek ne emlegesd itten, meerrr a Zasszony is olvassa, amitől pedig "tűzbe" jön... ma pedig fáj a fejem ! :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:08:06

@Maximista vagyok: hülye, itt nyugtatom a kutyát, mert idegbe' van, de így nem lehet, hogy nevetek! :DDDDDDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:08:25

@Cleveland55: ezt már az előző szériában is lenyomta Győzős! A 45%-hoz rögeszmésen 65-öt akart hozzáadni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:09:31

@Cleveland55:

:))
Mint SV Tamásnál a megmondom őszintén :)
Csatak részegek lennének úgymond :)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:10:02

@úgymond olvasó mmkk: Ez az dikk! Szobainas a Lacika!! Köszönöm!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:10:31

@Maximista vagyok:

jah rázoomoltak és olyanok voltak a körmei mint egy autószerelőnek, broáh

Mate4182 2018.11.26. 18:10:45

En amugy biztos vagyok benne hogy Lacika nem olyan szotlan mint ahogy az esti osszefoglalokbol tunik. Ha igy lenne, ez a csapat kromanyoni egesznap ezzel baszogatna (regen is folyton kipeceztek a csendeseket) viszont itt ezt soha nem hallani senkitol.
Szerintem Lacika sokat dumal, de tartok tole hogy foleg rappel (mar amit o annak hiv) es egyszeruen nem akarjak bevagni mert ... mert pont annyira fos mint Mr Bustat hallgatni az elet barmelyik szakaszaban

amugy nem surgetek en senkit de lesz ma hogyvolt a tegnapi kivalasztasrol?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:11:10

@úgymond olvasó mmkk:

miért van idegben, nálatok már szilveszter van ? :)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:11:44

@Maximista vagyok: De hogy ez nem jutott eszembe!!! Túl triviális!!!DDDDDD

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:12:03

@Udvariatlanbolond: Lacikát, az új okos férfit beküldték, csak hiányos vagy béta szoftverrel. Ilyen open béta. Most megy a nyílt tesztelése de eddig csak bugokról jött visszajelzés.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:15:12

@szociál: nem tudom, mi baja volt, de túllendült rajta, mert megsértődött :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:15:18

@Maximista vagyok:

Lacika egy hibás robot a Westworldől, lassan kilövik a pitsába :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:15:43

@Udvariatlanbolond: nem mondom, hogy szívesen, mert összetörted a szívemet.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:16:06

@Maximista vagyok: Ottan komoly a filmszakadás, vagy most jön le a metadonról..DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:16:22

@úgymond olvasó mmkk:

gondolom tacskó és 10-12 éves, azok szokták ezt csinálni :)

pörgesd meg a fejed fölött akkor megnyugszik :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 18:16:29

@szociál: igaz! Gáz pasi! Teee nekünk már seholse nincs helyünk??? Hááát bömbizz, milyen a jacu akkor oszt cshőőő!
@Udvariatlanbolond: nagyon jó ötlet leendő uram! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:17:42

@úgymond olvasó mmkk: Akkor mostan hízelgek! Nekem is van kutyám!!!Bi-bi-bi!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:20:06

@Udvariatlanbolond:

nyaka is tele van Sinaloa karteles feliratokkal, hátán meg egy óriási El Chapo arckép, sztem nem is tud magyarul :P

,, 2018.11.26. 18:20:25

@Maximista vagyok: Lacika átmenne a Turing-teszten?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:20:27

@szociál: megsértődött, mert a telefonom felett vinnyogtam ahelyett, hogy elmondtam volna neki, hogy ő a világ legszebb, legbátrabb, leghősiesebb kiskutyája :)

@Udvariatlanbolond: ezzel akarod meglágyítani a szívem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:22:00

@úgymond olvasó mmkk:

szerintem elfelejtettél kaját adni neki már két napja :))
mert mindig a telefonodat prüntyögöd :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 18:23:58

@Udvariatlanbolond: te egy dzsentlmen vagyol! Megtartalak! :D

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:25:02

@,,: á, a zebrán se tud átmenni

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:27:03

Na irány az új poszt alá! Az esti öfi után biztos odarakok egy olyan gusztusos reniset...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:30:55

" hát neked se fogom megdugni a lelked"...Hát ezen besírtam!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:40:52

@szociál: akárki miatt nem szoktam prüntyölni a telefonom, mormotacinege ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 20:00:05

@Nyuszomuszo83: ha lesz hogyvóóót VV, oda jelentkezz, megyek én is, enni szeretek, jókat enni meg kifejezetten imádok. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 20:54:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: ő főz, én meg sütök, tattikailag bekonyházzuk magunkat a döntőbe és felezünk :))

Cimili 2018.11.26. 22:02:09

jó estét nektek! még nem szavaztam, kivárok.

Cimili 2018.11.26. 22:03:55

reni meglepi reggelit készít a népeknek. megéheztem basszus.

ewita 2018.11.27. 13:05:39

Tényleg semmi nem volt tegnap, csak a Zsu nyekegés, hazugságvizsgálat (Rolit kicsit sajnáltam azért) stb...
én má csak a candy crash adagom közben háttérben nézem :D
A gőzikét nem bírom egy percig sem elviselni, valami förtelem!
Volt előzetes, kőbunkó ősemberek lesznek, adtak rájuk jelmezt is, csak nem tudom minek... eddig is azok voltak :P
süti beállítások módosítása