Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 11.26-12.02 – Advent első hétvégéjére (is)

2018. november 25. 15:00 - hektor_

Nyakunkon a karácsony, most már akkor is, ha figyelmen kívül hagyjuk a nagyáruházak október óta tartó, #veddmeg tukmálós díszítéseit, a szaloncukor akciókat és gyerekjáték-leárazásokat – és itt meg kell jegyeznem, hogy aki esetleg belefut egy kedvezményes Lego Roxfort-kastélyba, kérem mindenképp vegye fel velem a kapcsolatot.

Hétfőn akinek múltidézni támad kedve, kapcsoljon az M3-ra, ugyanis 19:05-kor adják a Vészhelyzet 163.epizódját, amiben George Clooney ugyan már nem rendel, de Goran Višnjić (igen,kimásoltam) még mindig gyógyítja a betegeket Kovac doki szerepében. 20:30-tól a HBO2 elrepít minket Themüszkirára, az amazonok szigetére a DC 2017-es Wonder Womanjében, majd 22:00-tól a The Walking Dead félévadzáróját kísérhetjük figyelemmel az RTL Spike-on, amit már csak azért is érdemes megnézni, mert mostantól zombimentes tél következik jó pár héten át. 23:40-től a Vers mindenkinek című ötpercben József Attila Ajtót nyitok költeményét Turi Bálint súgja balzsamos hangján a fülünkbe még elalvás előtt.

veszhelyzet20.jpg

Erősen nyit a kedd este, 20:30-tól a Keresztapa 3.részét vetíti a Cinemax 2, majd az RTL Spike ismét egy zárással kedveskedik nekünk, 22:00-től A visszatérők harmadik évadának befejező része jön, ráadásul dupla résszel. Ha nem jönnek be a gengszterfilmek, viszont Hugh Grant annál inkább, érdemes a Film Mániára kapcsolni, 21:00-től a Négy esküvő, egy temetés című vígjáték van terítéken, vagy később, 23:10-től Chalie Sheen a Sony Movie Channelen leplezi le az elnök elleni puccsot az Árnyék-összeesküvésben. Szerdán ha sportrajongók vagyunk, megnézhetjük 20:20-tól a török labdarúgó bajnokság ismétlését a Digisport 2-n, majd 23:20-tól a Paramount Channelen Jay és Néma Bob visszavág, de inkább menjünk aludni és pihenjük ki magunkat, csütörtökön ugyanis érdemes hazasietni a munkából, mert hosszú lesz az este: 16:50-től a Mozi+on kezd az X-men 2 – Az ellenállás vége, 18:15-től a Cinemaxon az Én,Pán Péteren pityereghetünk kicsit, majd 20:30-tól az AMC műsorán látható A bosszúállók című film, de tévedés ne essék, nem a Robert Downey Jr. által vezetett szuperhős csapat menti meg a világot ezúttal, hanem Sean Connery kaparintja kezébe az uralmat az időjárás felett, és teszi próbára az emberiség tűrőképességét. Alternatívának javasoljuk a Paramount Channelen 21:00-tól futó Grease-t, melyben a fiatal John Travolta mozgását századszorra sem lehet megunni, de ha komolyabbra vágyunk, 21:45-től startol az Amerikai szépség a Filmnow-on.

Kapcsolódó kép

Na és akkor hétvége... lenne, ha nem lenne szombaton is munkanap, szóval aki nem vette ki a másnapot szabadságnak, csínján bánjon a késői ébrenléttel. Pénteken 20:05-től az Animal Planet a Vad Hawaii című dokujában a szigetcsoport turisták előtt is rejtve maradó állat és növényvilágába kalauzol el minket. 20:55-től a HBO2 Marvel-mozit prezentál a már Tobey Maguire-mentes Pókember-Hazatéréssel, de aki mellőzné a szuperhősöket, kapcsoljon a Cinemax2-re kicsit korábban, 20:30-tól a Vén rókákban Morgan Freemanékkel kitol a nyugdíjpénztár, és úgy döntenek hogy kirabolnak egy bankot – tényleg nagyon jó vígjáték. Szombaton 13:45-től a Lopott idő című sci-fiben Justin Timberlake csillogtatja meg színészi képességeit a Mozi+on, később pedig 18:45-től a 2009-es X-Men:Farkas megy, ízelítő azokból az időkből, amikor Hugh Jackmannek még nem volt elege a mindennapos fehérjeturmixokból. Utána 21:00-tól a SuperTV2-n adják a Szaharát, ahol Matthew McConaughey Penelope Cruzzal indul kincsvadászatra, továbbá hölgy olvasóink számára képernyőre kerülnek az ókor legjóképűbb gladiátorai 21:55-től a Sony Movie Channelen a Spartacus: Vér és homok sorozatának dupla részével.

Vasárnap a Viasat3 Vissza a jövőbe maratont tart 16:15-től a trilógia első és második részével, nem csak kisgyermekeseknek ugyanitt 21:00-tól kezdődik az Agymanók című 2015-ös animációs film, majd ennek befejeztével a nemrég még pitével kamatyoló Jim nősül meg az Amerikai pite 3-ban. Mivel nem szeretnénk hogy lemaradjatok róla, utolsó hírként még eláruljuk, hogy a HBO Go-ra felkerült a Mckellen: egy legenda portréja, amiben részletesen megismerhetjük, hogyan hozták meg a Gyűrűk Ura és X-Men filmek Sir Ian Mckellennek a hírnevet, illetve ugyanilyen kategóriában elérhető még a Robin Williams: egy komikus portréja, továbbá a Bocsássatok meg, elefántok! című doku, melyben szakemberek és állatvédők szólalnak meg arról, hogyan zsákmányolják ki ezeket a gyönyörű állatokat a nem megfelelő cirkuszokban és állatkertekben.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása