Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x19 - A farm, ahol félünk

2018. november 23. 14:34 - hektor_

v12_5.jpg

Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy melyik kérdésre melyik választ adták a legtöbben.

v1.jpg

Eredmények:

  • Kivel a legnehezebb együtt élni a villában: Ginu, kíváncsi lennék, milyen vizeket zavar, az Ánusz véleménye nem sokat nyom a latban
  • Ki a napraforgó: Adri, aki mindenkivel beszélget, jogos, nem tudom mit képzel, hogy nem csak 2-3 ember ostobaságait hallgatja naphosszat
  • Legtisztább szívű: A helyes válasz Reni, saját maga szerint is, de most a legtöbben Greget írták, aki sérelmezi hogy mégsem így van
  • A legkevésbé szerethető: Ginu, ő is tudta, szegény
  • A legmegbízhatóbb: Ánusz - hát ezt Radics tezsvéred biztosan egész másképp gondolja
  • A legönzetlenebb: Greg, aki csak azért nem írta saját magát harmadszor is, hogy ne égjen be
  • A legápolatlanabb: RÓLAND az igazság bajnoka, de Renit többen írták most, ki is borul, méghogy ő, micsoda dolog ez, ezek szerint még a véglények is tudják, hogy az ápoltság nem egyenlő a sminkkel és a póthajjal

Csoki, Reni (akinél még mindig be van akadva az ápolatlan-bakelit) és az Özvegy 9x találta el a helyes választ, szóval nem keveset vágtak ki a műsorból, mivel eleve csak 7 kérdés volt feltéve. Petyka lelép, miközben Ginu utánaordítja hogy „azt hittem, magasabb vagy”, és míg a villa különböző spotjain megy a szerecsenmosdatás, Róli, aki szarik a farmra meg arra is hogy a társai szerint ő a legigénytelenebb, Erával tárgyalja meg hogy most van itt az ideje behúzni a sebzett szívű Greget a szövetségükbe hatodiknak.

Ginu kongatja a harangot, szeretné felhasználni a szuperképességét, azaz E.T. hazatelefonálhat, és ugyanezt Ánusz is elsüti, aki Pákót viszi ki a romantikus légyottra. A cigizdében Kelly Róland Lacikát kérdezi fel, aki hajlandó vele titokban szövetkezni, én meg nagyon remélem hogy ki fog derülni a titkos paktum, mert kiváló gif fog születni belőle ahogy valaki rákérdez, és Lacika lassú pislogással keresi a fejében lévő légüres térben lebegő információt, hogy ki is volt az a srác, akivel koalícióra lépett.

v9.jpg

A CSIPESZ-GATE 1.rész

A csipesz. Az a kibaszott csipesz. Hányszor megmondtam már neked, hogy ne hordjad itt a villában? Hányszor?!

Röeggelre virrad, Zsuzsu keresi a szuperképességét, nincs meg, az öccse képe sem, mellesleg én úgy emlékszem, hogy BEZZEG RÉGEN nem lehetett bevinni személyes tárgyakat a villába egyáltalán, de mivel utoljára a VV második évadát néztem ez előtt, a szavahihetőségem erősen megkérdőjelezhető ezügyben. A csipesz is megkerül, Róland fiókjából.Megkezdődik a Columbot megszégyenítő nyomozás üvöltözéssel körítve, Rolit elkapja a két felfújt tyúk, Reni és az Özvegy, náladvót a csipesz, a fésűmet is te dugtad el, hazug szarember vagy, add elő Zsuzsu cuccait. Róli tagad, a szobában summázva a történteket:

Másnak a cuccához én nem nyúlok. Fasszopó vagyok, de féreg soha nem voltam.

Greg a fürdőben tárja Zsu színe elé a felfedezését, miszerint Roli folyton rá néz, rossz hírét akarja kelteni, pedig nem ő tette el a cuccokat, közben odabent az Özvegy is óbégat, tuti nem az volt akinél megtalálják, mert itt valami akkora összeesküvés van, amihez képest a Kennedy-gyilkosság háttere kutyafasza.

v11.jpg

v10.jpg

A RANDI

Amíg a két majom azt hiszi, hogy az Arató Diszkó VIP termébe mennek ahol várja őket tíz kurva a mejjükre kihúzott csíkokkal, addig a hölgy aki a valós helyszínen, egy tanyán várja őket, láthatóan azon gondolkodik a fiúk kiszállása alatt hogy bassza meg, annyit egész biztosan nem fizettek nekem, amennyiért ezt megérte elvállalni. Na, a nyomorultak hiába fordulnának vissza, mostmár muszáj kiszállni a furgonból, meg lehet fogni a faládát, és miközben Pákó hangos GYÁJJGECI kiáltásokkal üdvözli a futkosó kecskéket, a tanya úrnője megmutatja nekünk az idei VV cukiságbombáját, ami nem más, mint egy zsír új őzike.

v13.jpg

Továbbállunk a lovakhoz, Csoki fontosnak tartja feltenni a kérdést hogy az aktussal mi a helyzet

Szoktak előttetek is?

Átmennek a disznókat és kecskéket megetetni, és itt meg kell jegyeznem a tényt, amivel valószínűleg hölgytársaim többsége egyetértene, hogy van abban valami mérhetetlenül visszataszító, ahogy felnőtt férfiak sikítozva ugrálnak el, amikor egy állat hozzájuk ér vagy röfög egyet. Az utolsó része a kirándulásnak, hogy a gyökereknek meg kell fejniük egy kecskét, percekig tartó hiszti mellett sikerül a feladat, de ez nem elég, meg is kell innia a tejet és Pákó hiába visítozik, én a szegény állatokat sajnálom a legjobban. Nagy fintorogva megissza, szeretem a tejet vagy sem-kérdés ide vagy oda, egyszer az ilyen embereket remélem összegyűjtik és kibasszák valami mezőre egy szál faszban, hogy nesze, egyél földet akkor, oszt hajjámeg.

 

A CSIPESZ GATE – 2.RÉSZ

Az Özvegy vezeti tovább a vizsgálatot, Adri az új gyanúsított, aki a múltkor a cigiről is azt mondta hogy nem tud semmit, pedig benne volt a keze, Adri terel, Vivi meg úgy rongyol oda hozzá az arcába óbégatni, hogy azt hittem, meg is üti - a kárálása kibaszott idegesítő, úgyhogy utólagos engedelmetekkel ezt most áttekerem. Zsu meg Adri később megbeszélik a cigizdében, hogy a lány már senkiben nem tud megbízni, ezt követően a többiek Greg vezetésével a „Zsuzsu bolondság és kész a szerelem” hamis éneklésével vidítják fel az érintettet.

v18.jpg

Ennyi elég is volt a hétre, holnap már nem én vagyok a soros, úgyhogy azt, hogy ki volt végül is a tettes, Hoppancs fedi majd fel.

Péci, te meg jobb ha összehúzod magadon a gatyát:

678 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2018.11.24. 15:27:09

@Udvariatlanbolond: Radics olyan nőgyűlölő, hogy szerintem férfiakkal kéne dugnia.

Angora Cardi 2018.11.24. 15:27:26

Nézem a heti ismétlést, jájj..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 15:27:42

@mentoros lecsó: élőben akarom látni, ahogy Alonso eltakarodik a náthásba :))))))

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:29:11

@Udvariatlanbolond: nem emlékszem a nevére! De R. nem látott egy részt sem és nem olvas hv-t. Az ő intelligenciája nem jut el idáig, nem értené amit olvasna! :) Ha Radics volt, üzenem neki: igy jártál hiába esküdtél Istenre hogy neked vissza köll menni! :D

2018.11.24. 15:35:17

@Nyuszomuszo83: +1 ! :)))
Erre nem is tudok jobb példát mondani, csak azt amikor az első "parittyázással" is kecsegtető randimra mentem még tini koromban. Séró belőve, higiénia/ruházat rendben, indulásra készen...
Izgatottan battyogok az ajtó felé, erre apu odaáll az utamba az előszobában. Nahhh - gondoltam - most jön a hegyibeszéd. Apu csak annyit mondott: "Ésszel !" és mosolygott. :)))

Mindketten tudtuk miről beszélgetünk ! Tudta hogy bízhat bennem és nem fogok baromságokat művelni.

ui: a randi jól sikerült, de "parittya" nem volt a végén :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:36:46

@,,: Ginura tippelek, de megkockáztatom még Zsut is, a heti folyamatos foscunamiért! :) És szerinted ki lesz a befutó?

2018.11.24. 15:37:37

@úgymond olvasó mmkk: nem kedvelted Mr. Szemöldököt ???!??? :)))))

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 15:39:09

@úgymond olvasó mmkk: Csak a virágzó fajtát. A szúróssága ellenére, minduntalan rácsodálkozom a szépségére!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 15:40:46

@Udvariatlanbolond: én is szeretem őket, csak azért kérdeztem :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 15:42:02

@,,: én tipcsiztem már? ha nem, akkor Ginu, ha igen, és nem ő, akkor átírnád nekem? *szépen néz*

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:42:31

@mentoros lecsó: tölem mindig azt kérdezték mikor jössz majd egyszer volt a válasz! A legjobb volt mikor apu meg a legjobb barátja mentek horgászni, barát rosszalóan: ezek a fiatalok, reggel fél 7-kor mennek haza. Apám nevetett rajta! Majd felkiáltva a barát nyugtázta, engem kísérnek haza 4-en a fiúk! :) ;) Biztak bennem tudták van eszem és nem teszek olyat ami nem átgondolt -soha nem ültem be részeg sofőr mellé!

2018.11.24. 15:45:42

@Udvariatlanbolond: sajnos igen ! :))))
már akkor is kifordult gondolkodású f@szkalap voltam ! :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:46:32

@,,: Kiváncsi leszek bejön-e ha már ennyien őt vizionáljuk a párbajra! Bár a jelem Zsura raknám! Tudom nagyon fikázom szerencsétlen ostobenkó lányt, de jobban irritál, mint Reni vagy Vivi!

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:48:35

@mentoros lecsó: Köszönöm a +1-et. De az első parittya életre szóló emlék, így annak így kellett történnie! ;)

2018.11.24. 15:54:54

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: vki világítsa már meg a korlátolt felfogóképességemet !

Mitől lesz Ginu a kiválasztott ?????
Mit tett ? Mit nem tett ?
Olvasom vissza a vele kapcsolatos kommenteket, de nem tudom kikódolni. R2D2 segítsége kellene. :((

A mesterségesen feljavított látásom harci helyzetekben kiváló, de sajnos az emberekhez hülye vagyok. És ha még csak emberekről beszélgetnénk ! :)))))

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 15:59:22

@mentoros lecsó: a kérdéseknél kiderült vele nem tudnak együtt élni, elviselhetetlennek tartják, nem alkalmazkodó, nem szerethető! Én ebből gondolom Ginu kiválasztottnak! Ezért írtam őt! De tartom, hogy Zsu is esélyes a heti elmeroggyant viselkedése miatt!

2018.11.24. 15:59:56

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk:
nem úgy "első" és nem amúgy az "első"... :)))
írásban nehezen megy át, amit mondani szeretnék... félreértettétek :(

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 16:01:09

@úgymond olvasó mmkk: Én is a finn alkesz örök híve vagyok!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 16:04:24

@Udvariatlanbolond: :)))) vagyunk itt egy páran Kimi fanok

Angora Cardi 2018.11.24. 16:05:27

@,,: én is módosítok Ginura

Angora Cardi 2018.11.24. 16:06:23

@Nyuszomuszo83: gyere nyuszim, elalvósok nézzük együtt <3

Angora Cardi 2018.11.24. 16:07:05

@úgymond olvasó mmkk: @Udvariatlanbolond: Már magyarul is kapható az életrajzi könyve.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 16:12:52

@Angora Cardi: írok a jesszuskának, hátha :))) (ha meg nem, akkor befáradok a libribe, és megveszem, tele mély bűntudattal)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.24. 16:13:05

@Udvariatlanbolond: most néztem vissza, 3 éve kommentelek. Előtte csak olvastam.
De olyan jó ez a társaság. :)

2018.11.24. 16:14:18

@úgymond olvasó mmkk: Kimi örök kedvenc ! :))))

A titkos favoritom Verstappen. :)))
A fiatal és lobbanékony Senna-ra és Schumi-ra emlékeztet. Feltörnek vele kapcsolatban a Prost vs. Senna emlékek :))))

Tetszik a filozófiája: "Én autót vezetni és nyerni vagyok itt, a többi hülye bekaphatja..." :)))

ui: amióta 1.6-os Opel Astra motorokkal megy az F1, az én olvasatomban ugyanolyan TRASH mint a VV9 pl.

Én kérek elnézést !

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 16:15:01

@mentoros lecsó: lehet, de akkor is úgy volt a nagy könyvben megírva, nem volt parittya! Az egyik volt pasim anno mikor megcsalt azzal védekezett hogy minden kihagyott punci a pokolban az orrára fog nőni és ő azt nem akarja! :D

@Angora Cardi: szar ez a sok sípolás, én láttam amúgy majd mindennap, kettő maradt csak ki! ;) De a nyuszik együtt nézik mmkk!

jóképűkirály 2018.11.24. 16:15:17

@Pamutbojt: ok, de akkor valahogy az alapstruktúrát kéne megváltoztatni.Eggyel magasabbra tenni a lécet ami még mindig az alja -akik most vannak az a legalja- de már felfedezhető az értelem vagy az érdeklődés csírája.Az összefoglalók mellett meg bedobni egy sima 3 órás intervallumot a napból ami egy kicsit reálisabb képet ad, ezt adnák mondjuk 23.00-2.00ig.Aki akarja néz aki nem nem.De akkor jobban megismerhetőek lennének a lakók.Így az rtl dönti el h engem vajon mi érdekel.De mit a kommentekből kiderül nem az amit leadnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.24. 16:16:01

@Maximista vagyok: én most Ginunak drukkolok, a parittyázát betudom kezdeti rossz indításnak. Azóta nekem normális. És azóta fikázza Csoki is, mióta lejött a nugátszeletről.

Angora Cardi 2018.11.24. 16:17:22

@úgymond olvasó mmkk: hehehe szuper, én az angol verzióra gyúrok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 16:17:41

@mentoros lecsó: Verstappen nekem jelenleg a semleges halmazban van, néha kifejezetten tetszik, amit csinál, aztán két versennyel később meg a fejem fogom tőle. nehéz bekerülni a "kedvelem" meg a "rühellem" kategóriába :)

jóképűkirály 2018.11.24. 16:18:22

@szociál: uncsi szerinted is vagy uncsi a szerkesztők szerint ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 16:18:26

@Angora Cardi: azt majd letöltöm :))

@mentoros lecsó: jut eszembe, kérj is elnézést!

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 16:19:33

@Angora Cardi: Azért csípem, mert nonkonformista..!!Magamra ismerek...DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:20:45

@jóképűkirály:
Mi uncsi?
Mert nem tudom mit írtam reggel :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.24. 16:21:25

@jóképűkirály: lehet, hogy nem akarják, hogy megismerjük a lakókat. Anno volt éjszakai, szerettem, aztán jött az irányítás, és mikor olyan volt, ami öfigyanús, kép el.

Angora Cardi 2018.11.24. 16:21:36

@úgymond olvasó mmkk: jó, én is
@Udvariatlanbolond: hehe hívjunk mostantól Kiminek?

bElannaTorres 2018.11.24. 16:21:49

@mentoros lecsó: ginuval kapcsolatban a legjobb tipp amit itt olvastam, az az volt, hogy Csoki nem bírta elviselni, hogy nem kell ginunak a dugás után, ezért ellenehangolta akit tudott, Renit nem volt nehéz, nagyon féltékeny. többiek meg beálltak mögé, még Lacika is pedig neki semmi baja vele. Volt egy szavazásuk, ott egységesen ginura nyomták ezeket a negatív dolgokat, hogy elviselhetetlen stb, amit nyuszi leírt. Puskás mikor bejött akkor tippelni kellett melyik volt a legtöbbször leírt név, de Ginut úgy igazán csoki meg reni utálja.

2018.11.24. 16:22:46

@Nyuszomuszo83: a férfiak "trófea vadászatát" sem értettem soha...
Igen, életem során volt pár szexuális partnerem, de kizárólag tartós kapcsolatból származóan !
Nem vagyok kódolva egyéjszakás kalandokra.
Én megmondtam hogy hülyegyerek vagyok ! :)))))

jóképűkirály 2018.11.24. 16:23:04

@szociál: hát hogy azért nem vágnak be mondjuk era-roli beszélgetést mert lehet értelmes (pl foci).

Angora Cardi 2018.11.24. 16:23:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ginut meghülyítette a csokirúd, bemutatkozójában is van, hogy ez a típus a gyengéje, de hátha visszajön a játékba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:24:18

@jóképűkirály:
Mert a dakotak a parittyara kíváncsiak meg a feszkora.
Amit otthon látnak :)

2018.11.24. 16:25:39

@bElannaTorres: ahham... nagyjából értem... jahh, NEM :((((((
még mindig te vagy a kedvenc fél-klingonom ! #lávcsivan

jóképűkirály 2018.11.24. 16:26:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: vagy az online vagy ez ,nem kell élőbe kivágnak egy 3 órás időt azt ha történik valami ha nem az megy.Persze akkor nem tudják irányítani a szavazást mert sokkal jobban megismernéd ki milyen.Lehet a Lacika is ilyen sztorizós gyerek mint amikor a kígyó ügyet mesélte de nem ez jön le az öfi-ben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:26:34

@mentoros lecsó:
Akik dizsibe járnak mind skalpvadaszok, jössz topogni geco?
Légy büszke hogy nem valtod a csajaidat mint az alsó gatyad.
Csoki meg anusz skalpvadaszok kretén.

bElannaTorres 2018.11.24. 16:27:26

@mentoros lecsó: rá csak a csoki féle csapat szavazott, kíváncsi vagyok kire tesznek Eráék

jóképűkirály 2018.11.24. 16:27:38

@szociál: ezt adom ,de a csapból is az folyik ,hogy a fiatalok vannak megcélozva.De a fiatalok egyre nagyobb része nem néz tv-t ,nincs is tv-je.Ba..a telefonját szopja a youtube-ot ,nem vágom mire alapoz az rtl.

2018.11.24. 16:27:42

@úgymond olvasó mmkk: "jut eszembe, kérj is elnézést! "

Assszzztánn most megint miért ?!?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 16:28:47

@mentoros lecsó: most éppen az astrás megjegyzésedért

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:29:02

@jóképűkirály:
A vv kivétel, az nem olyan mint a Sass kabaré, vvket mindig nézik.

bElannaTorres 2018.11.24. 16:29:12

Vagyis a jellemző tulajdonságoknál, ginura a csoki féle csapat szavazott, és rá is teszik majd a jelet eddigiek szerint, ha nem találnak ki valami mást addig. Eráék kire fognak tenni? Erre tippem sincs

2018.11.24. 16:33:04

@szociál: a '90-es években én is jártam dííízzzssibbe ! És ott "topogtam" a csajommal...
egyem a f@szod ! :))))

www.youtube.com/watch?v=IY5Ejus6kgc

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 16:37:01

@Angora Cardi: Támogatom a párt megalapítását! Nyuszik a csúcson!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:37:46

@mentoros lecsó:
Én nyocvanasban, akkor más idők jártak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 16:40:32

@Angora Cardi:
Reni Ginu parbajrol Ginu menne vissza mert a nézők szeretnek bekavarni, csoki csaj nélkül maradna :)

2018.11.24. 16:43:15

@úgymond olvasó mmkk: ezért SSKK nem kérek elnézést !!!!!

A mai F1 motorok gépészetileg a vicc kategóriát súrolják. Az F1 volt mindig a fejlesztések hajtómotorja.
Mára ez megfordult sajnos :((( Semmi újítás, csak a sz@rból épített várat próbálják fosból készült tapaszokkal szépítgetni...

Az európai gyártók mind lemondtak a kis hengerűrtartalmú szívó motorokról, mert hülyék hozzá. Mind menedzserképzőt elvégzett mérnöknek mondott pénzéhes f@szkalap.
Ehhez képest Koreában tudnak olyan szívó motorokat építeni, amik pörgősek és megfelelnek minden környezetvédelmi normának.

Angora Cardi 2018.11.24. 16:43:17

@szociál: szerintem is, bár Ginu talán nem vinné azonnal Renit hanem pl Adrit

Maximista vagyok 2018.11.24. 16:45:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem egyről beszélünk. Nem a parittyával van gond

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 16:47:38

@Angora Cardi: oszd be, hagyj belöle holnapra is!

Angora Cardi 2018.11.24. 16:49:54

@szociál: az tuti
Úgyhogy neki most ha kiválasztják nem lesz belőle dráma.

@Nyuszomuszo83: mmkk nyuszitárs, főleg hogy mindjárt kész az "ebéd"

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 16:53:52

@Angora Cardi: nyuszitárs most ebédeltem, két perce kb. :)

Angora Cardi 2018.11.24. 16:57:57

Szimpatizálok Lacikával.

2018.11.24. 16:58:42

@úgymond olvasó mmkk: igen, megsértettem !!!! Szándékosan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert az Opelnél 20 éve nem tudnak megoldást találni a kenési problémáikra !
Már nem igaz, hogy: Az Opel sosem kop el !
Az összes gyártott sz@rjuk kenési problémákkal küzd, hiába vannak már hipi-szupi olajok.

Jahhhh, hogy garanciális időn túl is szeretném használni ?!?
Erről nem szólnak az Opel marketing anyagok !!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:00:27

@mentoros lecsó: nerohaNNYámá ki, az enyémnek nincsen ilyen jellegű baja :P

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 17:00:48

@Angora Cardi: én mezei cuki nyuszi vagyok te angora cuki nyuszi vagy, de nyuszik egy EKG-n vannak müködik köztünk a TELEPÁCIA! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 17:02:38

Csoki Zsu paródiája még mindig viszi nálam a pálmát! :D

bElannaTorres 2018.11.24. 17:04:48

@Angora Cardi: renire elég jó ötlet lenne rátenni

2018.11.24. 17:05:31

@úgymond olvasó mmkk: az utolsó használható "erős" motorjuk a '94-ben megjelent C20NE motorkódú változat volt. De arra is vigyázni kellett kenési szempontból !

A megbízható Astra motor az 1.7-es, népi nevén "kis-turbós" diesel motor volt. Ez a világból kiment meghibásodás nélkül. Ez pedig egy japán (!) ISUZU motor... No comment !

Angora Cardi 2018.11.24. 17:06:46

@bElannaTorres: Rolinak bögyében van és ők még eléggé együtt mozognak.
Roli Era Hunor Ginu ha ráteszik és esetleg mást behúznak vagy a többi random jelöl, már jó lehet.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:06:52

@mentoros lecsó: az enyém is 1,7es, további kérdés? :))

2018.11.24. 17:09:06

@úgymond olvasó mmkk: írjááááá nekem egy motorkódot egy km.óra állást és megmondom mikor fog otthagyni az országúton... és mennyibe fog fájni a javítás

nem vicc !!!!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 17:10:34

Ha Renire kerül és kiesik majd Csokesz egyedül marad lehet visszakuncaorogja magát Ginuhoz, ha nem talál fogadó ölre még mindig ott van MokusÁnusz vagy SellőGreg!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:10:50

@mentoros lecsó: meg sem fordul az autó fejében az országúton otthagyás, mert megfenyegettem :))))))

bElannaTorres 2018.11.24. 17:14:26

@Angora Cardi: talán addig még Ginu is eléri hogy Lacika ne rá szavazzon, neki semmi baja vele, de amióta beállt radics mögé koslat csokiék után, csicska módon odaszavaz a végén ahová mondják neki

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:21:59

@mentoros lecsó: rendszám, telefonszám esetleg mellé? :)))

Angora Cardi 2018.11.24. 17:45:05

@bElannaTorres: Még helyezkedik az elején, nem megy szembe az árral, ami nem is rossz taktika.
@Nyuszomuszo83: Tuti visszamászna Ginura Csoki sztem.

bElannaTorres 2018.11.24. 18:15:28

@Angora Cardi: taktikának jó, igaz. Nekem nem kedvencem, kuka kicsit, de amúgy a nézőknek biztos bejön. Amíg nem derül ki milyen hülye ő is mert nem szólal meg, addig jó is lehet.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:20:15

@bElannaTorres: Jól leírtad :D Aztán a végén eltujálkodik a döntőig...
süti beállítások módosítása