Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x18 - Biztos hogy fogok másokkal is csókolózni, ha lesz még pia

2018. november 22. 12:43 - hektor_

v18.jpg

Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van ma, abban a műszőr mellénykében konferál, ami már 2002-ben sem volt csinos, levéllel nyitunk, aminek már az első mondatában elhangzik Radics istenverte neve, amit remélem hogy már csak kurva kevésszer kell hallanom az életben. Végrendelet van egyenesen az Országos Nyilvántartásból pöcsételve, Radics fel nem használt szuperképessége az özvegyre száll, és előkerül a jó öreg, rongyosra járatott lemez az örök barátságról Reni, Csoki, és Ánusz ánusza irányába.

v1.jpg

Miután túl vagyunk a seggek körbenyalásán, Zsuzsu megmutatja az igazi arcát, ugrott a Big Lash Blowout, a körmök is odalettek, először csak félhalk istenemistenem károgás hallatszik, majd miután a többiek szándékosan kerülik a tekintetét, Lacika beleesik a csapdába és megkérdezi mi történik, mire elkezdődik a száj és körömfájás hiszti. Az ágyban fekvő Adrinak mutogatja a kezét, aki a gyönyörű kifejezést húzza elő arra a fertelemre, ami a lány mancsait díszíti - „Nem tudok körömcsipeszt használni, azt hogy kell egyébként” kérdez fel Zsuzsu, ezen rugózunk még egy darabig, végül Adri megsajnálja és nekiesik a csipesszel, miközben Donna helyettem kimondja amire gondolok: bazmeg olyan az egész, mint mikor a lovakat patkolják. Váltunk Rolira, aki Hunorral pörgeti a cigizőben:

„Olyan mintha nem is emberekkel élnénk”

Gyorsan körbepillantva a villában el kell ismernem, mond valamit a srác. Roli finoman célozgat, nem kéne Erával ezt csinálni haverom, mellette alszol, ennek üzekedés lesz a vége előbb-utóbb, nem fogja/fogod kibírni hetekig. Hunor hárít, de hát ő jött rám, én mondtam neki hogy cseréljünk helyet, nem akar, pedig mennyivel másabb lenne az ágy másik oldalán, ugye. Roli osztja a csajleadási tanácsokat:

„Hát mondd meg neki, hogy biztos hogy csókolózni fogsz itt másokkal is, ha lesz még pia.”

Anikó mesél, biztos nem sokan tudjuk róla, hogy volt egy viszonylag rövid, kilátástalan időszaka az életének, de mielőtt azt hinnénk hogy ez a mondat csak azzal végződhet, hogy ekkor jelentkezett a VV-be, erre valami szar manikűrös sztorit oszt meg velünk.

Így hogy a lakók százas cigiket szívnak, tovább lehet kint pofázni, Csokifasz már osztja is Ánuszt hogy Radics amugy kb tudta hogy kacsintgatsz majd a Vivire, Ánusz tagad, nem ment rá, nem lesz itt semmi – remélem a szerkik bevágják majd ezt a jelenetet mikor két hét múlva a Mikulásbulikán virgács helyett a faszát díszíti fel Vivinek piros szalaggal. Oh wait.. oké, tegye fel a kezét akit meglepett ez a VÁRATLAN FORDULAT, hogy ez már most megtörténik! Ginu puncsol Lacikának, kire szavazol, rámszavazol-e, de az ember semmitmondó válaszokkal hümmög. Hajnal pirkad, ébrednek a játékosok, a nap első sugarait Hunor egy bőséges okádással üdvözli, de az emberek még a csipát sem dörzsölték ki a szemükből, mikor Csokiék kitalálják hogy azon nyomban felhasználják a szuperképességeiket - úgyhogy kizavarnak mindenkit, Zsuzsu mondja mingyá megyek, ami másodpercek leforgása alatt váltja ki Csokiból a napi kiagecimvagyte óbégatást, üvölt hogy a pusztuljelrádteszemajelet, Zsu csillapítja, de nem megy, úgyhogy elkezd bőgni, Csoki nem tudván mihez nyúljon előveszi Zsuzsu táncát és utánozni kezdi, igazi semmi volt az egész különben -már a kiváltó ok- de műsor a reklámig csak erről szól,  asszem lapozhatunk.

v7.jpg

v9.jpg

Era Manónak hívja az ágyban vergődő Hunort és hideg törcsipakolást tesz a hasikájára, hiába az egész anyukám, megmondta hogy amíg van pia, más szájak is vannak, úgyhogy kár a gőzért. A párbajnak alig van vége, Radics szőre még ki sincs takarítva a lefolyókból, a lakók máris betolták a taktikaszekeret és megy a ki kit visz ki és hagy kint a gecibe. A fő vonal, hogy Donna odabent okoskodik Reniékkel a kanapén, míg Vivi a cigizdében fújja a Radicshoz hasonló, nagyképű ostobaságait a fiúknak („pakoljátok rám, kiviszem és fix visszajövök”), de mindkét oldalon egyaránt Ginát kutyázzák, aki meg szarik a farmra és húzza a lóbőrt a hálóban. Vivi-Ánusz-Reni-Csoki egy ágyba kerülnek, megy a cicázás, majd Csoki jósol egy velőset

- Engem Radics vár odakint (Vivi, miközben a seggét dörgöli Ánusz farmerba szorított lőcsének)

- Hát szerintem most már nem, de szerintem Krisztiánt se! (Csoki, de azért azt is hozzáteszi hogy "amíg ittvagytok, addig lehet")

v11.jpg

Na, ezt is meg kell tárgyalni egy cigi mellett, a villa négere előtte a riportban Ginura ugat, hogy micsoda szarkavaró - akit nem mellesleg az egész adás alatt egyetlen képkocka erejéig mutattak. A két nyóckeres majom, Csoki és Lacika már ki is beszéli hogy illendő-e avagy sem a haverod csajával maszatolni, amint az nincs szem előtt, jók ezek a kiteregető eszmecserék és kellenek is, mert ha Lacikán múlna, az ő adásideje kimerülne annyiban mikor reggel a kamera körbepásztáz a villalakók kipárologtatott alvásszagában, ő is ott durmolna valahol, viszont így mindig kap pár önálló vágóképet míg valaki beszél hozzá.

v12.jpg

JÖÁÁÁTÉÉÉK jön a villamesteri poziért, kekszes feladat, én meg átkozom a napot, amikor az Oreo kitalálta az istenverte reklámját, a gyökereknek a homlokukról kell eljuttatni a szájukig a kekszet, kézzel persze nem ér, az arcukat kell mozgatni – mindenkinek egyenlő esélyt adva játszhatnak, majd a genderek szerinti 1-1 nyertes méri össze az erejét. Na, végtelennek tűnő grimaszolás, pislogás és plafonbámulás után az Adri-Ánusz páros nyer, jön a nagy csata, Vivi, akinek a póthajáról még mindig nem rohadt le a gyászszalag, csillogó szemmel méregeti Ánusz nyelvét, aki miután eleget mutatott, benyeli a harmadik kekszet is, megnyerve ezzel a versenyt. Reni szájából kijön egy „gyerekkori álmom hogy villamester legyek”, én meg hallom ahogy a világ összes tűzoltója, űrhajósa és állatorvosa egyszerre sír fel.

Ennyi volt a mai eresztés, az előzetesben mutatják hogy holnap lesz egy újabb Zsuzsu hiszti, kíváncsian várom a fejleményeket, hogy ki dugta el a fésűt.

U.i.: A Belevalóból elcsíptem egy percet míg az rtlmostra vártam a képekért, míg Győzi szájáról kifolyt a spuri, Lacika interjút készített Donnával, Zsuzsu volt a menedzsere, akinek meglepő módon elsőre ment a provokálni szó, viszont a leacsaloalacsonyodik már nem; valamint Vivinek egy rövid vágás erejéig lekerült az arcát fedő kopásálló Hammerite.

És most lőcs, csecs, és Greg a bubikban:

 

569 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:25:27

@szociál: Én Renit nagyon megkívántam amikor összehányta az ágyat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:26:15

@úgymond olvasó mmkk:

még így is szebbek mint a helyi Pánpéter :)

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:26:21

Vivire meg akkor gerjedek amikor a kötőszó is a geci/faszom

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 11:26:47

@szociál: Ja, Django elszabadult az állatsimizőben! Pöttyet túltolta a Pákó- hasonmást. Minden feka ilyen ügyifogyi mód szocializálódik, vagy ez csak egy felvett "jópofavagyok" cucc?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.23. 11:26:48

@szociál: annál még én is szebb vagyok :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:27:23

@Maximista vagyok:

Az lett volna a produkció hogy felhány és alá áll :)

Mint aki felköp és bekapja a csuláját :))

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:28:01

@Udvariatlanbolond: egyáltalán nem ilyen a többség, de őt ugye a farkasok nevelték fel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:28:42

@Udvariatlanbolond:

túljátszotta, egyértelmű :)
kamerák nélkül simán lefej egy tucat kecskét ha éhes :)

@úgymond olvasó mmkk:

szerintem szép vagyol, bár mék képet nem láttam róLLad :)

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:28:43

@szociál: :D:D:D:D:D na azt megnéztem volna!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 11:30:37

@Maximista vagyok: Hunyor is merevedett, amikor belökték alá az öntudatlan szájtátit a zuhanyban....Le-merevedett!

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:31:26

Viviből amúgy ha bent lennék simán ki tudnám provokálni hogy megüssön :) rá is mennék erre a vonalra egy-két játékos helyében, de hát buták hozzá.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 11:33:15

@szociál: Sőt, már hason kúszva, lasszóval nyomult volna!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:34:30

@Udvariatlanbolond:

szájtátit :))

@Maximista vagyok:

Szerintem nem jó tattika addig basztatni valakit amíg elpattanik egy húr, mert mi van ha nem pattanik el ?
Akkor a nézők aszongyák de paraszt ennyit cseszteti szegény lányt, simán fordítva sülhet el a tattika.

@úgymond olvasó mmkk:
majd visszaég :P

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:39:18

@szociál: lehet azt okosan is csinálni. gyönyörűen ki lehetne forgatni önmagából a kis kurvát.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 11:40:49

@szociál: Zsúnál ez adott esetben sikeredhet...Egyébként mi a túró van ezzel a "holazöcsém fényképe?"-szájbatekert monodrámával?Nem tudom megnézni a kibaszcsi összefoglalót, mert a retek nem tette fel a Most-ra! A Roli eldugta, vagy mi a frászkarika van itten?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.23. 11:41:18

@Maximista vagyok: sípolna az ügyfélradarod egész nap :D

@szociál: ;)

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 11:43:06

@Maximista vagyok: Kiforgatja a némber saját magát...Ha más nincs, önmagát kezdi provokálni, ami átmegy hisztibe!

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:44:48

@Udvariatlanbolond: Leírom neked az én verziómat: forgatókönyv alapján bemutatott darab. Full kamu az egész, gyenge próbálkozás a szerkesztőktől, továbbra is tartom hogy anyukájukat nézzék hülyének.

@úgymond olvasó mmkk: :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:46:35

@Maximista vagyok:

Okosan lehet, de ezek fogyik :)

@Udvariatlanbolond:

A belevalóban kész rejtély volt mit akar ezzel a Wattsonossal elérni Baukó, mert semmi ráutaló jel nem volt hogy ki dugta el, csak annyi hogy nyomoz ez a retardált nő :)
Fogtam a fejem, nagyon fárasztó volt.
A betelefonáló meg hiába mondta ennek az izének hogy szerinte Csokiék dugták el és ezért mondták hogy este buli lesz ezeknél, de ez nem jutott el Évike nyomozó agyáig :)

Maximista vagyok 2018.11.23. 11:50:12

Egyszer megnéznék már egy VV-t ahol normális emberek játszanak, vannak érvek, ellenérvek, stb. Nem azt mondom hogy atomfizikusok kellenek, de ennyire gyökereket sem kellene beválogatni. Alig hallottam az ideiben valami normálisabb értelmes beszélgetést játékosok között BÁRMIRŐL. Persze voltak ilyen játékosok, csak az a baj hogy elvétve. Kíváncsi lennék, hogy milyen amikor csak ilyen embereket raknának be. Szerintem egyáltalán nem lenne unalmas.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.23. 12:00:35

Amíg Zsuzsunak velocyraptor karmai voltak én féltem tőle, ápolt lennék, messzire kerültem volna. Most már fegyvertelen, lehet vele kekeckedni, de nem gondolom, hogy ütne.
Vivikét hamarabb hergelném idegbeteggé :) és eskü tűrném, hogy megkarmoljon, de cserébe kihullik a gheczybe. Ehhez egy narancsdobálás is elég.

Régi VV annyi kreatív feladatot kaptak és olyan jó volt 0.24ben kukkolni!!! Pl reklám filmeket forgattak a szponzoroknak, műfű, szauna, kerti bútor, medence. Emlékeztek?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.23. 12:00:46

Amíg Zsuzsunak velocyraptor karmai voltak én féltem tőle, ápolt lennék, messzire kerültem volna. Most már fegyvertelen, lehet vele kekeckedni, de nem gondolom, hogy ütne.
Vivikét hamarabb hergelném idegbeteggé :) és eskü tűrném, hogy megkarmoljon, de cserébe kihullik a gheczybe. Ehhez egy narancsdobálás is elég.

Régi VV annyi kreatív feladatot kaptak és olyan jó volt 0.24ben kukkolni!!! Pl reklám filmeket forgattak a szponzoroknak, műfű, szauna, kerti bútor, medence. Emlékeztek?

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:03:14

@Maximista vagyok: Nem lenne unalmas, valószínűleg értő fülekre találna a dialógus. Ám gyanítom rengeteg téma kizárva, mint például politika, világnézet, rasszizmus, drogok, meg egyebek, sorolhatnám a végtelenségig...., hiszen mindannyiunknak van tapasztalata azt illetően, hogy amikor értelmes kútfők találkoznak a szabadban, mennyi téma kanyarog és hová. Erősen kódolva vannak, legfeljebb néhány magánélet eszmecsere szüremkedik ki a párbeszédekből, de ez sem igazán. Élő eset Roli tegnapi kijelentése, hogy nem voltak szülei, kvázi a rokoni kapcsolatokat igen komolyan vesz. Hol volt ez a vallomás? Melyik adásban?

hereverő heverő 2018.11.23. 12:03:19

Tisztelt egybegyűrtek, felkerült a tegnapi összefoglaló az RTLmostra.

Az kifejezetten tetszik, hogy Pornóbajusz bemegy, szomorú képet vág és azt mondja: Szomorú hírem van, mehetünk haza. Lefújták a műsort mert kiesett a Radics.

:D :D :D

PP, ha olvasod (szerintem természetesen igen): nagy jópont neked!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:07:53

@Hedo a szadista szexista anyuka: Egyszerűen lusták a szerkik ötletelni. Összelapátoltak egy full igénytelen bandát és arra várnak, miként falják fel egymást!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:09:22

@hereverő heverő: NNNaaa végre, megyek megnézem, már elvonási tüneteim vannak a vakon tapiból!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:15:16

@Hedo a szadista szexista anyuka: Amúgy Ginu körme sem semmi, úgymond! Olyan, mint egy tőle független testrész, aminek saját röppályája van a levesbe....

bElannaTorres 2018.11.23. 12:16:24

Hunyorka beteg, elkülönítették azért nem látni?

bElannaTorres 2018.11.23. 12:20:32

@szociál: Nekem is pákó jutott eszembe, meg győzi, azok fostoztak az állatoktól. Csoki ha meg akarna verni valakit egy műanyag pókkal el lehetne ijeszteni :))) vagy játék kígyóval :)

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:20:55

Roli szövetségezik Rolival....Muhaha!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:21:54

Roli szövetségezik Rolival....Muhaha!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:23:20

@Udvariatlanbolond: Debiliót nem lehet überelni e téren!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 12:29:11

Zsú.: Valaki (Greg!) segít nekem megkeresni az öcsém fényképét ?
Greg közömbösen bámul maga elé, mintha ott se lenne....!!DDD
Nagy nehezen kapcsol a köldöknézésből...Segítsek? DDDD!!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.23. 12:49:24

@Udvariatlanbolond: és ez hol, mikor, kinek, mennyi ideig szórakoztató?
eddig arról szólt a műsor, hogy ez híg fos, de lehetne belőle szar is és jujj régen mennyivel jobb volt, és emlékeztek amikor, és milyen j lenne ez vagy az ...
nem vagyok kitartó ember, sőőőőt, szóval engem hamar elveszítenek, mert ez így nézhetetlen. A hogyvoltot olvasom, mert arra szükségem van ;)

bElannaTorres 2018.11.23. 12:55:12

@Androido: köszi, nem értettem hogy van ez, mondjuk Vivinek lehet azért kellett műhaj amit itt már beszéltünk, hogy ami látszik neki eredeti az nagyon rövid olyan mintha leégette volna - mondjuk sok vasalás és szőkítéssel

hereverő heverő 2018.11.23. 12:59:07

Előre sajnálom a mai hogyvolt íróját. Most ebéd előtt végignéztem a tegnapi öfit és a belevalót is: 8 perc volt az egész, semmi igazán humoros vagy érdekes nem történt tegnap(előtt). Majd a holnapi romantikus eper-pezsgő kombó érdekes lehet, de azt hiszem inkább mégsem... Még a végén kiderül, hogy Mókust egy hónapja dobta Pumped, mert testi adottságai miatt állandóan fogazott.
Zsuzsi annyira együgyű, hogy nekem fáj, ez a csipeszgate pedig rémesem mesterkélt. Miért nem rendeznek inkább "ki tud messzebre okádni szivárványt" versenyt Reni és Hunyor között?

Thats What She Said! 2018.11.23. 13:01:40

@Maximista vagyok: egyetértek. Bár az a tippem, hogy ennek a műsornak ELSŐSORBAN az a célközönsége, aki a dugasokra, alpári viselkedésre kivancsi, és ilyen radics fele embereket tud majmolni. Anikó is így kezdte az elején, hogy hájpolta az eseményeket: húha, már micsoda dugcsisorozat volt itt kerem, és meg mi lesz mééég?!!! Ragyogó...:) pedig igazán kavarni, taktikát mi azok tudnának, akiknek van is a fejeben valami...

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:07:29

@Hedo a szadista szexista anyuka: Teljesen igazad van, csak szemezgetünk a tehéntrágyában...

Angora Cardi 2018.11.23. 13:08:39

Én még ennyire sem vagyok motivált mint ti, hogy végig nézzem a neten, inkább megvárm du az ismétlést, addig lapátolom a munkát inkább.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:10:54

@Angora Cardi: Jaaaj bocs, csak közben szinkronban néztem...Bár ahogy elnéztem Lacus álmoskás zsákfejét, tulajdonképpen Roli magával kötött szövetséget, csak pont ott ült Laci!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:12:54

@hereverő heverő: Ez a komi jobb volt, mint az öfi!DDDD

Maximista vagyok 2018.11.23. 13:14:01

@Thats What She Said!: elég szomorú ha erre a célközönségre építenek, de ez van mindenhol, HV-n vagyunk így nem kezdem el idekeverni, hogy más területen is ez megy, elég ha megnézed a... és itt fejeztem be :)

Valahol dühít, hogy vannak emberek akiknek ez szórakozás. Valamikor az volt, de nem ebben a formában.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:18:35

@Angora Cardi: Viszketek a tetves reklámoktól....Azé!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:23:24

@Maximista vagyok: Ebben az a dühítő, hogy ezt valaki gránitszilárdan komolyan veszi! Oké, mi persze elfikázunk rajta, de inkább kínunkban....

bElannaTorres 2018.11.23. 13:32:39

@Maximista vagyok: ezt nagyon meg tudom érteni, nem néztem vv-t eddig, de a survivort szerettem, és mikor elindult múlt évben el sem hittem, hogy a konditeremből válogattak :( idén meg a végére teljes a csalódás. Miért nem lehet jól megcsinálni?
Az hogy valakinek ennyi a szórakozás, hogy röhög mikor radics bevágja Vivinek, meg félelmetesen undorító hozzászólások vannak a Fb-n, inkább azért ijesztő, mert tudod, hogy köztük vagy mikor boltba mész, vagy villamoson utazol, postán stb ..

bElannaTorres 2018.11.23. 13:33:51

A belevaló meg majdnem nézhetetlen volt..

Pancsamanó 2018.11.23. 13:46:22

Én most néztem vissza (kis túlzással...ugyanis bele-bele tekergettem). Hát ez egyre unalmasabb.
A 2 diszhím a farmon töketlenkedik, meg kerengő dervis módjára ordít az etnikumi rikácskirálylány Adrival vagy épp a pszichozsuzsu mindenkivel. Áhh, ennyit tudott az adás. Ennyire semmi nem történik, hogy rájuk szóltak hogy "gyanúsítsátok egymást lopással és csináljatok minél nagyobb hangzavart!"?

Pancsamanó 2018.11.23. 13:48:49

@Pancsamanó: Ja amúgy a szípsíges Vivijen pont olyan gesztikulációval rikácsol, mint a rakottszoknyás cigányasszony az aluljáróban ha nem veszel tőle éppmostlopott Guccsi párfűmöt...

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:51:47

@bElannaTorres: Ezek a jelek tapasztalhatóak a közegen! Nézd meg hova veszett a tolerancia, a segítség, az egymásra figyelés, akár a vezetési morál...A villán kívüli világban is, egyszer majd az utolsó lekapcsolja a villanyt. Pedig nem vagyok szkeptikus, csak látni vélem a lét torzulását.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 13:55:12

@Pancsamanó: A tapsikolós csípőre-tevős a legjobb...,mint valami haragos bolgár néptáncos!

hereverő heverő 2018.11.23. 14:02:24

@bElannaTorres: +1. Én totálisan így vagyok ezzel.

Pancsamanó 2018.11.23. 14:02:33

Lehetne már valami tematikus hét mert így belefulladnak a semmibe. A Star Academy anno le lett fújva ez az unalmas fos meg nem?! Én bevallottan VV néző voltam minden évben (csak nem kommenteltem itt), de ez a széria egy nézhetetlen hulladék. Talán kétszer maradtam fent este hogy megnézzem, ebből egyszer felénél aludni mentem.
Anno minden párbajt végigizgultam-drukkoltam (kivéve 1-2 alkalmat mikor számomra semlegesek párbajoztak), most meg azt is csak vissza-visszanézegettem, beletekergetve. Ezek az emberek odabent Nem.Érdekesek.. csak üvöltenek vagy smárolják-tapizzák egymást, ezt látnám egy elmaradottabb középsuliban is egy szimpla kedden, ez nem műsor.

bElannaTorres 2018.11.23. 14:06:35

@Udvariatlanbolond: amíg az a minta, hogy a szabályok nem mindenkire vonatkoznak, meg nem fontos az élet (egészségügy) addig csak rosszabb lesz.

hereverő heverő 2018.11.23. 14:08:01

@Udvariatlanbolond: Nem csak te látod így, sajnos a világot kezdi leuralni az IQdeficites réteg. Állítólag a neandervölgyi ember is így halt ki, pedig okosabb volt a homo sapiens sapientis-nél, de keveredtek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.23. 14:11:00

lassan utolertek engem pesszimizmusban, ez nagy teljesitmeny

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:11:54

@Pancsamanó: A következő évadban már egy swinger club-ból fognak nyomulni, ahol egy szombat esti teltháznál, belakatolják a nagykaput, betolnak néhány kamerát és felkúrnak a falra egy VV táblát...

hereverő heverő 2018.11.23. 14:12:05

@úgymond olvasó mmkk: ...meleget! Egy kis meleget keres a szaunában

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:12:07

@Pancsamanó: A következő évadban már egy swinger club-ból fognak nyomulni, ahol egy szombat esti teltháznál, belakatolják a nagykaput, betolnak néhány kamerát és felkúrnak a falra egy VV táblát...

Maximista vagyok 2018.11.23. 14:12:34

@úgymond olvasó mmkk: bejöttem sírni, közben komponálom a következő rap turnémra a dalokat, oda kell figyelnem a karrierjeimre!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:18:35

@bElannaTorres: Tyühühühűűűű,,,bele se menjünk, inkább fejest ugrok a három majom mindegyikébe egyszerre, mert tudnám napestig,,,de, mint tudjuk ez nem az a hely! maradjon is a béke szigete!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:20:27

@hereverő heverő: DDDD,,,Csak tangás kecskék jelentkeztek!

bElannaTorres 2018.11.23. 14:23:09

@Udvariatlanbolond: igen, ezért is írtam én is ilyen röviden :)

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:24:08

@hereverő heverő: Akkor Zsú egy evolúciós félreértés? Nem tudom behelyezni az emberi törzsfejlődés szakaszába! Fujjj, de genya vagyok,,pöpö!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:25:02

@bElannaTorres: De szeretlek! -ahogyan a villában mondanám...:))))

bElannaTorres 2018.11.23. 14:33:26

@Udvariatlanbolond: én is tesókám :) a HV villa a legjobb hely :)))

Az milyen volt mikor Csokiék elindultak, áhh de jó kijönni, azt mondja, aztán egy óra múlva - vigyétek vissza! :)
Viszont jó lapos volt ez a tegnapi rész. Annyi jó volt egyedül, hogy Puskás Petire női inget adtak.

Maximista vagyok 2018.11.23. 14:34:27

Egész jól haladok az új rap dalommal...

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:51:26

@bElannaTorres: Az átverés mondjuk szellemes ötlet volt! A többiek fejére vagyok kíváncsi, amikor elregélik a díszfaszok, hogy kecskét fejtek kimarcsin.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 14:56:29

@bElannaTorres: Vajon mikor esett le a tantusz? Elmentek a Rio előtt, akkor még reménykedtek, azután kivágódtak az autópályára Simagöröngyös felé! Képzelem a sofőrre zúduló kérdésbombákat!

Maximista vagyok 2018.11.23. 14:59:37

@Udvariatlanbolond: én kiraktam volna őket a Hortobágy közepén, aztán helló szia!

Madam. 2018.11.23. 15:00:27

Van vmi új rövid posz

hereverő heverő 2018.11.23. 15:00:40

@Udvariatlanbolond: kimarcsi, de régen hallottam ezt, Lecsó Vader meg egészen el fog érzékenyülni :)

Én arra gondolok, hogy melyik díszfasz agyában született meg az a gondolat, hogy a romantikus vacsira a legjobb haverjával kell elmenni... how romantisch! Bár Mókusánusz előéletét ismerve tudom már a választ.

Angora Cardi 2018.11.23. 15:04:47

@Madam.: Mindig eltűnik mire rákattintok.

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 15:11:16

@hereverő heverő: Mentolossal még osztoztunk a bocskain. Bár nem szívesen nyilatkozom a nevében, de gyanítom...
A görbe esti rész, még nincs befejezve. Valamilyen egy-takarót cibálgattak egymás kezéből, a villanyoltás előtt...Összebújnak, meg hideg is van. Kell a boa-sál ilyenkor....

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 15:17:27

@Maximista vagyok: Képzeld a csordást hajnalban...!
Két degenerált ott kóricál a tarlón és azt prüszköli, hogy jó kis parittyázás ez gethhcííí!!!!

hereverő heverő 2018.11.23. 15:25:52

@Udvariatlanbolond: Igen, tudom. Vele ezt már kibeszéltük az előző (?) évad alatt.

hektor_ 2018.11.23. 15:33:01

@Angora Cardi: van vmi gáz a bloghun, kiveszi a poszt háromnegyedét, próbáljuk megoldani

bElannaTorres 2018.11.23. 15:43:24

@Udvariatlanbolond: még akkor is reménykedtek :D De azt én sem értem Ánusz hogy lehetett ilyen hülye hogy elviszi Csokit romantikázni, meg amúgy is ráért volna elhasználni ezt

Maximista vagyok 2018.11.23. 15:45:32

@Udvariatlanbolond: :D elképzeltem ahogy Csoki fut a szürke marhák elől, egy szál faszban

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 15:57:03

@hereverő heverő: Én még itt kopasz vagyok...!

Udvariatlanbolond 2018.11.23. 15:58:43

@bElannaTorres: Prütykölni indultak,,,aztán lehet, hogy egymásra fanyalodnak..DDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.23. 18:28:59

Én nem nézem ezt a műsort, ezért kérdem, hogy az utolsó képen ruhában fürdő nő a nagycsöcsginu?
süti beállítások módosítása