Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x07 - Egy veszett ügy anatómiája

2018. november 22. 15:00 - Dzsudibí

A nyitójelenetben Oliver és Max autókáznak éppen egy találka helyszínére, ahol váltságdíjat kell hagyniuk egy előre megbeszélt helyen. A túsz egy pasas, akinek a felesége bízta meg a céget. Max kiszúrja, hogy a randihelyszínen van egy elhagyatott házikó, ami éppen megfelelne túszok fogvatartásához, de Eric ragaszkodik hozzá, hogy a pénz lerakása után induljanak vissza, és tartsák magukat a protokolhoz. Visszatérve az állapotos asszonykát nyugtatják, ízi, nemsokára itthon lesz a férjed, miközben a túsz öccse feltűnően gyengéden vígasztalja sógornőjét. Ekkor becsörög az emberrabló, mégsem elég a pénz, amit adtak, emiatt morcos, olyannyira, hogy élő egyenes adásban lelövi a férjet, majd fel is gyújtja, tuti ami bizti. Mindenki megkövült arccal figyeli a múltkor már megismert levegőbe kivetítő divájsz képernyőjét, annyi esze senkinek nincs, hogy egy ponton esetleg lekapcsolják az adást, had' ne kelljen már asszonykának végignéznie, ahogy a férjét grillcsirkére sütik. Főcím.

ke_pernyo_foto_2018-11-21_14_24_59.png

ke_pernyo_foto_2018-11-21_14_25_33.png

ke_pernyo_foto_2018-11-21_14_25_41.png

Ericéket bekéreti az FBI a helyi seriff irodájába, hogy eldöntsék, felelősek-e férj haláláért. 3 óra várakozás után Oliver már kicsit ideges, ezért inkább a sarki kocsma felé venné az irányt, ahogy minden jóravaló ember tenné a helyében, de pont ekkor érkeznek meg a zsaruk, elbaszva ezzel Oliver piálunk hajnalig tervét. Egyenként hallgatják ki őket, és az már az első pillanattól kristálytiszta, hogy a rendőrgóré nem szimpatizál Ericékkel. Az sem segít a barátságuk mélyítésében, hogy egy idő után kiderül, Ericéket megvezették, és ők ebből semmit nem vettek észre: valójában asszonyka bízott meg valakit a dark weben, hogy rabolja el, és nyírja ki a férjét, és valójában a gyerek nem is a férjétől, hanem sógorától van. Eric bamba fejjel fogadja az új infókat, innye, ezt csúnyán benéztük. Közben kiderül, rendőrgóré azért pikkel Ericre, mert Damien Delaine (aki az első részben elrabolta Evie-t, Eric lányát) kinyírta Freddie-t a főnökét és barátját, és ezért Ericet hibáztatja.

ke_pernyo_foto_2018-11-22_6_48_35.png

Asszonykát letartóztatják, Ericéket pedig szépen megkérik, hogy a nyomozás idejére maradjanak a városban, így van idejük újra átnézni a teljes anyagot, mivel Eric meg van arról győződve, hogy a rendőrök tévednek, és nem asszonyka ölette meg a férjét. Eric megkéri Olivert és Maxet, hogy készítse el rendőrgóré profilját, míg ő meglátogatja öcsit. Öcsi be van baszva, el kell adnia az egész borászatát, miközben a sógornője megölette a bátyját, így börtönben van terhesen, szóval nincs éppen a legjobb hangulatában, de annyi bizonyossá válik Eric számára, hogy nem is ő volt a megbízó. Sőt. Eric az öccsel folytatott beszélgetés hatására arra a következtetésre jut, hogy bátyja valószínűleg nem is halott, mi több, eljátszotta a saját elrablását és megölését. Egyre több részletre derül fény, a férjnek valószínűleg súlyos üldözési mánája van, és meg van arról győződve, hogy a gyerek nem az övé, és hogy asszonykának és öccsnek viszonya volt, ezért bosszúból mindent asszonykára akar kenni. Ennek érdekében még mindenféle bizonyítékokat is elhelyezett asszonyka gépén, melyek arra utalnak, hogy ő bérelt fel valakit, hogy ölje meg őt, és hogy a gyerek nem is az övé. Eric úgy gondolja, öccs is veszélyben lehet, mert valószínűleg a vendetta nem fog lezárulni asszonyka lecsukatásával, ezért prezentálja az elméletét rendőrgórénak, de amaz értelemszerűen hajlamosabb elhinni az egyszerűsített verziót, és asszonykát kikiáltani bűnbaknak. 

ke_pernyo_foto_2018-11-22_6_52_27.png

ke_pernyo_foto_2018-11-22_6_53_12.png

ke_pernyo_foto_2018-11-22_6_53_33.png

ke_pernyo_foto_2018-11-22_6_53_36.png

Eközben bátty ellátogat öccshöz, Ericnek igaza volt. A nagy terve, hogy öccsöt megfullasztja egy kocsiban, öngyilkosságnak álcázva a vérbosszút. Ericék ekkor futnak be, Eric vidáman fényképezget a kerítésen keresztül, mer azér nehogymá bizonyíték nélkül térjenek vissza, meg most a fények is pont jók, még azon az áron is, hogy öccs esetleg végül nem éli túl a kalandot. Végül bemennek, Eric szép szóval próbálja felfegyverzett bátyust meggyőzni, hogy engedje el az öccsét. Bátyus lődöz még kettőt-hármat a levegőbe, de Eric bársonyos hangja végül meggyőzi, és leereszti a fegyvert, majd kiengedi öccsét a kocsiból. Eközben befutnak a rendőrök is, bátyust bilincsben viszik el, öcsi kap oxigént, Eric és rendőrgóré kibékülnek, Oliver és Max pedig randira mennek. 

Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása