Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 9x17 - Győzelmi bulika, avagy ki kinek a szájában nem járt?

2018. november 21. 17:11 - candyperfumegirl

buli_vege_6.png

Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a kiafasztérdekel-kategóriás kiesett játékost jelképező rémisztő bábutól való búcsúzkodással. Azon szerencséseknek mondom, akik nem látták a jelenetet, hogy ezt úgy kell elképzelni, hogy egy léggömb, egy köntös, egy zöld kendő meg egy Radics papírmaszk szemlélteti az ex-villalakót, bár most, hogy belegondolok, a hevenyészett bábu klasszisokkal elviselhetőbb, mint az eredetije. Ami pedig az abszurditás újabb szintjére emeli a jelenetsort, hogy a tőle búcsúzó egysejtűek (már akik hajlandóak voltak erre a baromságra áldozni az értékes idejükből) folyamatosan CSÓKOLGATJÁK azt a csálé papírmaszkot. Ráadásul olyan megható emlékeket idézgetnek párás szemmel, mint: „amikor azt mondtad, hogy túl dagadt vagyok a sztriptízhez... igazad volt” vagy „amikor azt mondtad, milyen ronda vagyok, de szerettelek.”

reni01_1.png

 

Erre nem is érdemes több leütést pazarolni, mert jön a fergeteges Radics kiesése after, ami olyan tökéletesen, esszenciálisan foglal magában mindent, amitől Való Világ a Való Világ, hogy imádkozni se lehetett volna jobbért a trash istenségeihez. Annyit azért végszóként még mondanék a youtuberről, hogy amikor bejött, a személyisége érdekességével fordított arányosságban levő pofával, én megmondtam, hogy egy ilyen karakter semeddig nem tud eljutni ebben a játékban, és bevallom, hatalmas kaján élvezet volt látni ennek beigazolódását. Na, most már tényleg ennyit Radicsról, Az Emberről, Aki Képtelen Magát VV Kiesőként Azonosítani, és lássuk, milyen volt Era győzelmi bulikája. 

A nyitás is erős, Vivike egy pohár pezsgőtől keményre issza magát („kiviszem, és kint hagyom a gecibe’!”), majd 4 cigit szív egyszerre (nem vicc), én meg közben annyira reménykedek egy olyan VV-ben, amikor sikerül majd olyan társaságot összeverbuválni, ahol nem láncdohányos a csapat 99%-a (25 év alatt), mert valami hihetetlenül visszatetsző ezt látni minden évadban. Vivike ezek után nem sokkal kivonja magát a forgalomból, de előtte még Reni felzárkózik hozzá ordenáré részegségben és fenyegetőzős üvöltözésben, és én ezen a ponton majdnem elkapcsoltam, mert ahogy két ostoba ribanc hergeli egymást mattrészegen, annál kevés idegesítőbb dolgot tudok elképzelni. Vivike akkor lesz totálisan KO, amikor már azt haluzza, hogy a szolidan - szexisen táncikáló Era és Csoki smárolnak, és ez nála valami okból kifolyólag „HOGYKÉPZELEDRIBANC???!!!” –kategória, pedig ezen a ponton még tényleg nem történt semmi. Na de ezután. 

Ígérem, megpróbálom az érzelmi szálakat és azok ok-okozatiságát kibogozni, igyekeztem minden részletre odafigyelni, mert ami ezután jött, azt nehéz racionálisan feldolgozni egy melós keddi nap estéjén. Szóval. Ha jól láttam, az volt a kiindulópont, hogy az egymáshoz már amúgy is egy ideje közelítő Era és Hunor egyre jobban nyomták a dörgölőzős táncot (miközben még bőven Vivi részeg rikácsolása szolgáltatta a hangulati aláfestést), majd hamarosan Hunor kitalálta, hogy ideje lenne tesztelni az összes villacsaj smárképességét, hogy felelős döntést tudjon hozni, melyikkel érdemes hosszabb távra tervezni parittyázásilag. Úgyhogy kezdetnek lekapta Zsuzsut. Háromszor. Majd Lacika szambázott be a képbe, és tett sorbanállásra erősen emlékeztető mozdulatokat, de nem ám Zsuzsu irányába, hanem Hunor felé. Alakul ez. Volt még egy szájrapuszi Ginuval, majd Ginut felbiztatták, hogy csókolja meg Rolit, Era meg Hunort, és ezen a ponton valaki fontosnak tartotta megjegyezni, hogy Hunor már az összes luvnyát megkóstolta, mielőtt szövetségesének a szájára is rácuppant volna. Itt azért Erából is kibukik ám a leplezetlen féltékenység, mi az, hogy mindenki mással is csőröztél előttem, ráadásul pont Zsuzsuval??? Ekkor Csokifasz sasszézik be a balszélen, ami pont kapóra jön. Ha már Reni meg Vivi úgyis rekedtre ordibálták magukat egy fél órával ezelőtt a nemlétező Era/Csoki smáron, jöhet most az igazi, Hunor orra előtt 5 centivel, taktikailag. Mondom én, hogy alakul.

Az őszinte és lovagias Csokinak ezután első dolga, hogy lekapja az asztalon vonagló Renit, berántsa az ágyba, ráfeküdjön, és ezek után minden kertelés nélkül bevallja, hogy csókolózott Erával. Így kell ezt csinálni, semmi himihumi, sunnyogás, hazudozás! És aki azt hitte, hogy Reni ezek után atombombaként robban és szakítja le fél Budáról a háztetőket, tévedett, a sztripper már túl van a részegség agresszív fázisán, most a szeretlek- állapot van soron. Hogyan is haragudhatna Csokifaszra egy jelentéktelen szájrapuszi miatt, amikor ilyen kedves és nyílt vele, szerelmet is vall neki meg minden? Különösen úgy, hogy eközben a háló másik sarkában Era és Hunor keresi egymás manduláját nyelvvel, kifogyhatatlan muníciót szolgáltat ez az este. Mondanom sem kell, hogy ezt követően minden fronton béke van, csajok húznak is vissza bulikázni, Csokifasz röhögve nyugtázza, hogy Hunor most már sikeresen végigsmárolt (majdnem) minden csajt, akkor most jöhetnek a fiúk? Ez utóbbit nem mondja, de nekem tényleg ez volt az első gondolatom, különösen úgy, hogy Csokifasz heves mozdulataiból egy pillanatra úgy tűnt, hogy Csoki/Hunor smárolás következik. Na azzal írnának villatörténelmet, nem a szinkronparittyázással!

Csokifasz hányattatásainak azonban még nincs vége, szegény a magatehetetlenül részeg hülyepicsákat lapátolja fél éjszakán át, most éppen Renit rángatja be a zuhany alá (a farkát mosdató Hunor mellé), nehogy összehányja a közös ágyat. „Be kéne tiltani a kibaszott alkoholt az egész világon, geci!” – summáz Csokifasz, és ha nem is az egész világon, de a villában mindenképpen megérne egy kísérletet a dolog. Era és Hunor éjszakai smárolásával és paplan alatti matatásával zárjuk az estét, majd a nyomorúságos reggel képeit nézhetjük végig, ami alá a Dexter zenéjét keverték be a vicces kedvű szerkesztők. Joggal, mert ezekben a képsorokban nincs köszönet, én most értettem meg, miért ilyen késői sávban megy ez a műsor. Reni másnapos sirámai Csokifasz irányában totálisan érdektelenek, Vivikének viszont elég egy pillantást vetnie Erára, és ott folytatja a rikácsolást, ahol előző este abbahagyta, fogatlan cigány jósasszonyokat megszégyenítő módon (amint éppen elátkozzák azt, aki sajnálja tőlük a száz forintot). Szó szerint a zuhany alá kell nyomni lecsillapítani, és ebből a nőből bőven többet kaptunk ebben az adásban, mint amennyit el lehet viselni, úgyhogy ezen a ponton én be is fejezem ezt a hogyvoltot.

Illetve egy kis bonus: esetleg azt gondolta, hogy a műsorba minden csőrözés bekerült, az nem is tévedhetetett volna nagyobbat. Úgyhogy álljon itt a történeti hitelesség kedvéért ez a kis anyag, csak csajok, elég egyértelmű zeneválasztással:

 

539 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.11.22. 10:41:50

Vivike a villa kedves kis lolitája
erkölcsös nő: nem gerjed a faszra, hajigálja
műhaját és nyugiban űzi a nyuszisportot
hogy majd legyen mivel megtömni a hogyvoltot.

Csoki a néger, nő nem marad szárazon lőcsét látva
mindenki álma egy ily húsos kolbász, szájtátva
szaladnak a közelébe. Megtorpannak, menekülnek előle
mert alul és felül túl sok geci jön ki belőle.

Reni mengengedi hogy ráverje méretes haverja,
pedig a seggfejek jönnek be neki, nem a vakerja
miatt szereti a ratyist, neki ilyen a zsánere.
Bánatában lehányja az ágyat, vajon holnap rám ver-e?

Ginu maga a kellem. Szellem az nincs benne,
csak pár kisnéger kik rámennek a petesejtre
ha sikerül. Bár erre nem sok a remény, mert azóta
mindet kimosta a gazdi a lefolyóba.

Adrienn, hát ki ad nekünk tanácsot?
Senki nem csajozhat, csak majd ha látott
ilyen parízer ciciket. Ez a vonzalom tárgya
- csak engem húzna már fel valaki a faszára!

Krisztián a mókusképű diszbuzi, alvást színlel.
Első este megvolt már a műsor, habár a bűnjel
már messze jár. Régen el is felejtette már
milyen a pina belülről. Megnézem, kéne egy kiskanál...

Lacika a rapper csávó, be nem áll a szája
két hét villalét után. Ezért a villa királya
megteszi őt udvari almafának, mert csak a szaga
árulná el, ha egyszer csak holtan összeomlana.

Roli a nők álma, kipattintott izmos tökéletes,
David Hasselhoff már irigykedik. A kockahas méretes
pocakká szelidült rajta, de erről nem tehet.
Dugni nem fog a villában: nő nélkül nem lehet.

Hunor a csókkirály kétes trónjára vágyik,
kis szakállal hódít. Nem áll neki jól, és a másik
alkatrésze se kemény. Ezért Adrit már csak
közel sem engedi, pedig voltak terpesz-lábak.

Era a szív kemény harcosa, párbajban leölte
a seggfej-sárkányt. Senki nem állhat meg előtte
még Hunor sem. Igaz, neki állni nem is sikerül
pedig Eráról éjjel még a szemüveg is lekerül.

Zsuzsu csupa ész, értelem, intelligens dráma,
csókok közt térdepelve. Habár egy ilyen dáma
nem engedi meg, hogy bárki lekurvázza miután
mindent megmutatott magából egy esős délután.

Greg maradt a végére, a sellő-csillám-póni,
Se nem férfi, se nem nő. Még csak nem is homi,
mert azok a faszba szerelmesek, de ő a lélekbe.
A JÓISTEN TEGYE MÁR BELE EZEKBE!

Ay Mama, Que paso 2018.11.22. 10:43:12

azért mostmár, ennyi idő után jó lenne valamit végre tisztázni!

a nappali legyen vagy a hálószoba?

hereverő heverő 2018.11.22. 10:46:11

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm :) Pedig ez igen vacak versike. Mondhatnám nagyonszar.

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 10:46:18

@Angora Cardi: De fél éve fent volt a tip...erre rém büszke! Szerintem, pillanatragasztóval odahegesztették a csülkére...

fujimo 2018.11.22. 10:46:59

@Angora Cardi: jajj, igenigen... még alá is raktam a dallamot, h kimaxoljam az élményt, ezer bocsánat, annyi volt az input, h elmulasztottam kifejezni milyen jó ez a múltidéző hangulat és persze mennyire csodálatos lett a mű! :)) <3

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 10:48:30

@hereverő heverő: álljak neki a nyilvános fényezésednek? :)))))

Angora Cardi 2018.11.22. 10:58:50

@úgymond olvasó mmkk: Műkörmöt én sem, kifejezetten rondának tartom az ekkorákat meg főleg.

Angora Cardi 2018.11.22. 10:59:24

@fujimo: hehe semmi baj, csak izgultam tetszik-e :DDD <3

Angora Cardi 2018.11.22. 11:00:21

@Udvariatlanbolond: Ez döbbenet és mértéktelen igénytelenség...

hereverő heverő 2018.11.22. 11:03:26

@úgymond olvasó mmkk: Juhhéééé :))) nem olvastam még, mindjárt lesz egy kis időm és végigfutom. Cimili is örülni fog !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 11:04:48

@Angora Cardi: nem értem, hogy tudnak ilyen hosszú műkörömmel alapvető dolgokat elvégezni

Angora Cardi 2018.11.22. 11:05:58

@úgymond olvasó mmkk: Sehogy... anyu megcsinálja,... a szart meg a seggéből ha netán fennakad a körmön a papíron átütve, akkor lemossa igény esetén... Igény esetén rész törlendő vagy szövegben hagyandó.

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 11:06:40

@Angora Cardi: Ízlésficam! Nem tudom a bükkfürdői műkörmösasszony saját kreálmánya, vagy Zsu szolgáltatta az instukciókat? Pl. a bugyikék a ciklámenhez, nyolc centis hosszúságban!

Angora Cardi 2018.11.22. 11:14:01

@Udvariatlanbolond: Nem tudom, látok magam körül igényes mű v gél körmű lányokat, de a Zsué igazán igénytelen... Én a sima körömlakkot szeretem. Műt, pláne ekkorát nem bírnék elviselni. Ő is csak csapkod vele mint Olló Kezű Edward...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 11:16:18

@Angora Cardi: én úgy érzem a körömlakktól is, mintha kosz lenne a körmömön. meg nem is lehet őket szépen kifesteni, nem próbálkozom vele. pedig a matt körömlakkok teCCenek

Angora Cardi 2018.11.22. 11:18:11

@úgymond olvasó mmkk: Minden csak gyakorlás kérdése. Én szeretem nagyon.
Műszempillám nem volt még sosem.

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 11:18:13

@Nyuszomuszo83: Azért azt nyugtázva dicsérem nap nap után, hogy kibaszták a villából a bullshit-generátort!

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 11:28:24

@Angora Cardi: Nekem úgy rémlik ez a stílus/ technika , a 90-es évek derekán dívott...azóta rengeteget változott a körömépítés, olyannyira, hogy valamelyik eredetinek látszik. Bükkfütyin megállt az idő, úgy Gothárpéteresen....na jó, abbafejezem, nem akarok Greggelni!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 11:28:32

@Angora Cardi: ne dicsérd, nem fogadja el úgysem :)

OriginalBlackMamba 2018.11.22. 11:29:19

@szociál: ezt a szamot egy éve tanultam meg (dob), imádom ❤️

Angora Cardi 2018.11.22. 11:33:14

@úgymond olvasó mmkk: @hereverő heverő: hát pedig nem szarozom le akkor sem :DDD
@Udvariatlanbolond: De, tényleg megállt az idő... Ki tudja van egy körmös néni aki anno tanulta a szakmát, továbbképzésen meg nem volt, nem tudja, hogy már a gel a divat, nem ezek az undormányok.. :DD
De el tudom képzelni azt is, hogy ő tényleg azt hiszi, hogy ez még trendi... Mint ahogy az a szörnyű frufru is...

katemoss 2018.11.22. 11:37:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: biztos, hogy van szellőztető rendszer, egyéb esetben nem hiszem, hogy ki lehetne bírni azt szagot, ami ott lehet.
ettől függetlenül a matrac megfordítása behányás esetén epic.. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 11:42:07

@Angora Cardi: És C.C. Catch poszter feszít a télikonyhában, a "Takaros menyecske, a férjek kedvence!" falvédő mellett!

Nyuszomuszo83 2018.11.22. 11:43:08

@Lynette21: Én használom rá a szefós kifejezést, mert az. :)
@Costanza: ezt most kár volt megnyissam, majdnem leköptem a monitort. Az a segg... fúúúj!
@szociál: 14 éves magyar kislányok úgy kefélnek mint a nyulak. Bár nem az én korosztályom, de van kitől halljak ilyet. 16 évesen már jobban megy nekik a kámaszutra mint a szorzótábla. Nem kell hogy roma legyen. De tény, hogy azok is korán kezdik. Amúgy meg egymást majmolják, ciki már számukra szűznek lenni 16 évesen.

Mindent végigolvastam! Egyetértek mindenkivel. Amúgy Ancsa bejövős volt tegnap. Nem ugrált, nem mutogatott, összeszedett volt és használta sskk kifejezést! :D
Egyet nem értek! Kettő, azaz 2 hét alatt nők a királylányból, hogy tudnak leamortizálódni annyira mint egy vén boszorka kinézetileg. A viselkedésüket alapból hozzák. De két hetes műkörmöt már le kell szedni? Mi a francnak csináltatta meg ha nem bírja. Körömcsipeszt nem ismeri Zsu? Néha olyan számomra ez a lány mintha a farkasok nevelték volna és barlangban élt volna eddig, most pedig hirtelen bekerült a civilizációba, ott is egy nagyon rossz rétegbe. Mivel szefós, és már volt róla szó a szülőket hibáztatom és a környezetet, akik nem tettek semmit eddig. Klinikai eset a lány. csoki istenien parodizálta. Kannibál vaaaagy! :D nem hiába utál mindenki! És még mindig nem érti.
A kuplerájon látszik, hogy eddig sem takarítottak, nincs rá ingerük. Anyu megcsinálta.
Lacika megszólalt. amúgy Lacika pék és nekem az ugrott be azonnal, hogy:
Laci gyerek, fasza gyerek,
Szereti a pékkenyeret,
Laci gyerek, még faszább,
Megeszi a pék faszát!

Én kérek elnézést, nem az én agyam szüleménye amúgy a versike.
Győzőt néztem, mint egy idióta, a talpig fuxos hacacárés ruha beégett a retinámba. Amúgy tényleg arra élvezkedik mi folyik a takarók alatt. Beteg állat! Ajánlom figyelmébe a neten a google legjobb barátot, írja be szexvideó, igényes műveket is fog találni, meg amatőrt is, kinek mi kell... Hunor-Era közt volt tapi smaci de digidugi nem!
VVV meg már rá is reppent az újabb parittyára még ha az csak 8 cm is! :D

hereverő heverő 2018.11.22. 11:43:27

@úgymond olvasó mmkk: Neked is hiszek, és @Angora Cardi: -nak sem hiszek. És a versike vacak, nem nyitok vitát, de azért köszi az elismerést. Ha szórakoztok rajta, az nekem elég.

hereverő heverő 2018.11.22. 11:45:03

@Nyuszomuszo83: Csokié is 8 cm, de neki az az átmérője.

Nyuszomuszo83 2018.11.22. 11:49:04

@Udvariatlanbolond: Ott ahol ez elfogadott volt, valószínűnek tartom, hogy anyuka nem volt makulátlan és ezért elcsattant apukától a pofon. Majd az lett a kicsi lány fejébe súlykolva, hogy mert megérdemelte!

Nekem géllakkom van 5 éve és saját körmök, van amikor hosszabb van amikor rövidebb, de Zsu körmei igénytelenek voltak, ha ezt körmös csinálta akkor ássa el a bizonyítványát. Két hét mocskos kevés idő arra, hogy így tönkre menjen.

OriginalBlackMamba 2018.11.22. 11:49:19

OFF topic, de Slipknot lesz a VOLT-on! :D éljen!

katemoss 2018.11.22. 11:49:28

@Angora Cardi: szerintem már nincsen körmös, aki ilyet csinálna... ezt sztem magának teszi fel, mint, ahogy a szempillát is. :)

katemoss 2018.11.22. 11:53:00

Egyet áruljatok már el nekem, mert erről is lemaradtam:
Miért hívjátok Ancsát fos9-nek?

OriginalBlackMamba 2018.11.22. 11:55:08

@katemoss: ha jól emlékszem, volt az Ancsa szériájában is a feladat, hogy rangsorolják a lakók, kit tartanak a legerősebbnek és úgy megy a számozás lefelé, aki a leggyengébb. Anikót a 9. helyre rakták és a fos9-es azt hiszem az ő szájából hangzott akkor el.

hereverő heverő 2018.11.22. 11:55:39

@katemoss: Nem tudom melyik szériában szerepelt, és valami számot kaptak. Neki a kilences jutott (nem emlkszem mi volt, talán vetélkedő) és amikor megkérdezték, hogy neki mennyi, azt felelte, hogy egy fos kilences.

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 11:56:59

@Nyuszomuszo83: Mintha fél füllel azt hallottam volna, hogy fél éve fent vannak,,,,bár lehet, hogy tévedek!

katemoss 2018.11.22. 11:57:42

@OriginalBlackMamba: @hereverő heverő: ahha, köszönöm.. hogy ti mikre emlékeztek... :)

Angora Cardi 2018.11.22. 12:03:03

@úgymond olvasó mmkk: Zenét is kaptam :DD
@Udvariatlanbolond: igen azok a horgolt falvédők ó drága megboldogult nagyiéknál is volt pár olyan a falon :DD
@katemoss: Ez is elképzelhető :D Egyem a kis szívét.

hereverő heverő 2018.11.22. 12:05:33

@Angora Cardi: kapott zenét az@úgymond olvasó mmkk: is :) Ne dörgölőzzetek, mert itthagylak benneteket. Ugyis dolgozni kell, hogyafranc

mézescsók 2018.11.22. 12:27:39

@szociál: @Angora Cardi: Azt hiszem, hogy vagy rosszul fogalmaztam, vagy az előzmények merültek feledésbe (milyen zene menjen be, milyen eszközökkel lehetne rábírni őket, hogy végig is hallgassák, stb.), de én ezt az „ajándékozást” tulajdonképpen szívatásnak szántam.
Arra utaltam, hogy nemcsak quántanamói eszközökkel lehetne elérni, hogy elszenvedjenek egy mondjuk komoly zenei előadást, vagy bármit, hanem valami feladat teljesítéséért kapott ajándékkal is. Pl. ha 13 és 16 között nem faszozol, mehetsz egy koncertre. Csak nem mondjuk az ízlésük szerinti zenei programot kapna a jutalmazott, hanem mondjuk José Carrerast, de mindegy kit.
Pl. nem nagyon mozognak: Aki a legtöbb fekvőtámaszt lenyomja, azt kiviszik egy sporteseményre, de ez a meglepi, hogy hova. És ki is vinnék, csak mondjuk nem egy ketrecharcosos bulira, hanem egy óvodai tesifoglalkozásra.
Vagy: sokat cigiznek (mellesleg én is dohányzom, mea culpa, mea maxima culpa), ha valaki vállalja, hogy szellemes előadást tart a dohányzás ártalmairól, az értékes tárgyjutalomban részesül. Az ajándék meg olyan tekerős vacak, amivel cigit lehet csinálni, nem tudom, hogy hívják, de biztos tudjátok, hogy mire gondolok. Hogy jutalmul tekerheti magának, esetleg valami ellenszolgáltatásért másnak, jól jön majd még az a valami akár a kereskedős-melós héten. Esetleg mindenki hozzon össze egy esszét, aztán a nézők válasszák ki, hogy melyik a legjobb. Vagy Zsuzsu építsen műkörmöt Csokinak, még akkor is, ha Csoki nem akarja. Vegye rá. Ha sikerül, akkor kap egy körömreszelőt. Vagy kettőt.
Régebbi vv-kben voltak „ titkos megbízatások”, nem kerültek semmibe és milyen jót röhögött a nép.

És igen Szocial kommtársam! Már most áhítoznak egy kis változatosságra, pedig még egy-két hónap hátra van. Elsiették ezt a kinti vacsorát, főleg, ha figyelembe veszem, hogy nagy eséllyel nem találkoznak a pincéreken kívül senkivel, azok meg hallgatnak, mint a sír.
Bocs, hosszú voltam.

OriginalBlackMamba 2018.11.22. 12:28:16

@katemoss: néha magam is meglepődöm ezen :-o

Angora Cardi 2018.11.22. 12:30:58

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: Milyen szép családias így együtt a nyugiban zenét hallgatni :)

Pancsamanó 2018.11.22. 12:34:22

@hereverő heverő: teljesen kiborult hogy csak a 9. legerősebbnek látják a lakók :) Egymast kellett rangsorolni, és ő kapta a 9-est, olyan hisztit vágott hogy csak na :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 12:41:03

@Angora Cardi: látom, látom.. jegyzetelek, és majd megkapja a magét :))

Nyuszomuszo83 2018.11.22. 12:54:17

@Udvariatlanbolond: ha fél éve benn vannak akkor eléggé elveszett az időértékük. A józan eszüket meg úgysem vitték magukkal! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 12:55:04

@mézescsók: Esszét? De édi vagy! Azt sem tudják esszék-e vagy isszák! Amúgy az ötletek nagyon jók, de evvel melózni kéne...azt meg pedig dehogy!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 12:55:31

@Maximista vagyok: amikor utoljára voltam a volton, úgy emlékszem, hogy vót Jolly, de ködösek az emlékeim

Angora Cardi 2018.11.22. 12:57:37

@mézescsók: Korai vacsinak is az unalom lehet az oka... Mert hát mi lehet a téma? Megparittyázzam vivit vagy ne?...
Azt hittem legalább annyi üzleti érzéke lesz, hogy Csoki, odaadom a vacsit a jokeredért cserébe...

Kreativitásban vered a kreatív brigádot. Nekem nagyon tetszik minden amit felsoroltál, minden csavarral együtt. Akármilyen silány a banda, azért ha foglalkoztatnák és szívatnák őket, biztos jobban élveznék a bent létet ők is mint végig dögleni pár hetet-hónapot... Titkos küldetés kifejezetten tetszene.
A fix baba, suli hetek bevallom már nekem kicsit elcsépeltek...

Udvariatlanbolond 2018.11.22. 12:58:18

@Nyuszomuszo83: Jó társaságban gyorsan telik...D!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 12:59:15

@Angora Cardi: nem ijed meg tőlem, ismer már egy ideje :)))))))

katemoss 2018.11.22. 13:02:49

@Angora Cardi: a korai vacsinak sztem az az oka, hogy beparáztak, hogy kiviszik és kint hagyják őket a GECI-be, aztán nem lesz alkalom felhasználni. :)
Bár Csoki nekem már hiányozna, MókusÁnusz egy picit sem..

Angora Cardi 2018.11.22. 13:25:15

@katemoss: Ánusz nekem sem :D Csoki néha megvillan..
@úgymond olvasó mmkk: :DDD

mézescsók 2018.11.22. 13:42:53

@Udvariatlanbolond: @Angora Cardi: Na, jó, az esszét benéztem!
A kommentelők - nem magamra gondoltam - naponta adnak jobbnál jobb ötleteket.
A titkos küldetés nem saját kútfő. Akkoriban még nem néztem a Vv-t, csak néha tévedtem oda, de arra határozottan emlékszem, hogy egy csaj azt a feladatot kapta, hogy masszírozza (vagy manikűrözze ki?) a cellatársait. Természetesen nem árulhatta el, hogy ez küldetés. A többiek meg pilláztak, hogy ugyan, miért akarja csak úgy megmasszírozni őket. Persze egy idő után kiderült, de utána is gyanakvásra adott okot, hogy ez most őszinte gesztus-e vagy feladat.
Azokat a feladatokat mintha a bementel előtt kapták volna, de erre nem veszek mérget. Viszont nem rontana a játékon, sőt, talán még ütősebb is lenne, ha utólag kapnának valami kis titkos feladatot, mert menne a találgatás, hogy ez most mi? Tattika?
Szóval a kreatívok meríthetnének a kommtársaktól..

mézescsók 2018.11.22. 13:45:13

@Angora Cardi: Én a vacsit - Krisztiáné volt a képesség? - arra az időre hagytam volna, ha kijelölnek. A legjobb benti barátommal kettesben dumálnám meg, hogy mi legyen a párbajon, stb.

Angora Cardi 2018.11.22. 14:26:11

@mézescsók: Vagy akár kihívás előtt. Vagy ha valakinek ténylegesen felkínálná, hogy vigye ki a "csaját" más szívességet kérve az övéért. Bármit, csak ne így a levegőbe eldurrogtatva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.22. 14:38:26

@Angora Cardi: bontsák le a póthajakat egymásról. Pl. :)

Adri vágta le csipesszel Zsu kormeit, mert Zsu nem tud csipeszt használni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 14:40:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont ezen gondolkodtam, hogy azokat a póthajakat hogyan szedik le?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.22. 14:48:26

@hereverő heverő: még mondja valaki, hogy nem jó a műsor. Hát minden nap megihlet valakit ilyen csodás művek készítésére.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.22. 14:50:52

@úgymond olvasó mmkk: láttad, nem? Ollóval bont csokit, késsel darabokkal és minden bizonnyal bicskával pucol mandarint.

A nagy kérdés, hogy törli ki a valagát?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.22. 14:53:24

@úgymond olvasó mmkk: én a körömlakktól úgy érzem, izzad az ujjam, zavar. Mióta körmös csinálja a gélt, azóta szeretem. A hosszú nagyon zavar, a lenőtt még jobban.

Angora Cardi 2018.11.22. 14:54:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jah, írtam fentebb, hogy tudom elképzelni a seggtörlést... De a hajtépést is szívesen vizionálom nekik :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.22. 15:03:39

@Angora Cardi: igen, közben olvastam, bár nem kellett volna, mert megfordult a rakottkrumpli iránya. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 15:39:17

@OriginalBlackMamba:

Kisleány is jól dobol e ;)

www.youtube.com/watch?v=2g1ySx-bcA4

Mekkora volt az a rap amit Lacika lenyomott az öfiben :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 15:42:32

@úgymond olvasó mmkk:

géppel leszedi Csoki nekik :)
álmukban ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.22. 15:46:38

@szociál: milyen kis gonosz vagy :)))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 15:47:02

@mézescsók:

titkos küldetés is jó, meg az mikor két csapatra osztják őket , és egyik bent lakik a villában királyként, másik csopi meg csóringerként, és húzás alapján derülne ki ki melyik csapatba kerülne.

így lehet Era, Vivi, reni egy csapatban azt öribarik lennének két nap alatt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.22. 16:04:39

@úgymond olvasó mmkk:

Hunyor benyalt valami hányós vírust ?
Era randi volt hogy vitte a nedves törcsit a pocijára.

Costanza 2018.11.22. 18:27:35

@VV Erőlegény: nyilvan nincs/nem volt gyerekkora, nem mintha ez nem lenne hungariban altalanos

mézescsók 2018.11.23. 02:53:04

@Angora Cardi: Még szerintem sem volt itt az ideje a romantikus vacsinak, de nagyon jól esnek a májamnak a történtek.
@szociál: Erre a csapatosztásra emlékszem. Kétszer is volt, az egyik alkalommal jelmezt is viseltek. Aztán valahogy úgy jött ki, hogy a kinti nyomoroncok érezték jobban magukat.
A csapatokra oszlás ellentéte jutott eszembe. Egy-egy irdatlan balhé után arra kötelezném őket, hogy mindenki keressen magának egy sarkot, ágyat, fotelt, bármit és legalább egy óráig mindenkinek kuss. Aztán folytatódhat az asszó, ha még van hozzá kedve valakinek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 09:02:32

@mézescsók:

Néhány hsz-el fölöttünk belinkelték a 2011-es Anikó féle Király - középosztály - jobbágy itt a rangsoron akadt ki Anikó, hogy lehet a 9. paraszt :)

A két részre osztás jobb megoldás ,mert ott akik utálták egymást együtt kell éljenek egymással ha a sors úgy hozza, pl Reni Ginu Hunor.
Kérdés mennyire akarják szivatni a népet, mert hálózsákban kint aludni a minuszban nem buli.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 09:30:33

Mikor jő el vahj ez a csodás és új világ mikor Havas Henrik vezeti a Belevalót Győzike helyett ?
Mikor a Való világ játékosai bölcsészekből és leérettségizett playmatekből áll .
Amikor a Pápa is ellátogat a villába mert annyira tiszta és szeretetteljes ami a villa falain belül történik ,hogy megáldja őket szentvízzel.
Amikor Andrew Lloyd Webber írja a VV zenéjét, és Terry Giliam filmesíti meg.
Mikor kérdem éééééén ? :terdreborulesimadkozik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.23. 09:32:16

@szociál: mit álmodtál iccaka, hogy ilyen vágyaid vannak? :)))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 09:33:25

@úgymond olvasó mmkk:

sodortam egy rakétát pravdából és elszíttam :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.23. 11:25:04

@úgymond olvasó mmkk:

mézescsók szopatott meg hogy itt kommentelt hozzám :)
süti beállítások módosítása