Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x16 - "Baszósok ide nem kellenek!" (18+)

2018. november 20. 14:09 - Chat Géza

hv2_1.png

Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!

hv6_1.png

Zsuzsu nagy ravasz módjára nyitott szemmel alvást szimulálva hallgatja ki, hogy VV Nagy Csöcsi (Ginu) és Era kulturált, disztingvált csalamádé emberek módjára diskurálnak arról, hogy Era Reni és Radics mekkora egy igénytelen, szökőévente egyszer fürdő, hónalj szagú, büdös faszparaszt. És azt is megemlítik, hogy bezzeg ezek a legyek által beköpött szappanfóbiás zsellér (értelmező kézi szótár itt) gecik meg csóringer Zsuzsun röhögcsélnek titokban, hogy milyen büdös a szája. A villa műkörmökben végződő Freddy Kruegere itt pattan ki az ágyból, aztán megy is a zuhanyzóból frissen kilibbenő Erához Renihez, hogy le lett igénytelenezve. Reni megesküszik egy doboz bontatlan Head&Sholders életére, hogy nem mondja el senkinek, csak Radicsnak mondja el 120 decibelen üvöltve a nyugiban, hogy rá is azt mondták, hogy egy segg szagú parájzer. 

hv7_1.png

Nem tudom mé' mondják ezt. Tegnap óta minden nap fürdök.

- vágja ki csuklóból a választ VV Egyéniség, aki mindenkit elnyom. Amúgy VV Ken Baba (Greg) rafkós kis szukának tartja Zsu barátosnéját, mert most is milyen kis cselesen kihallgatta az ellent. Nagy kópé ez a leány, az hétszencség, van benne tálentum, na. Eközben valamilyen rejtélyes oknál fogva Hunor a villa kutatómérnökeként tudományos alapon elkezd több nőt is parittyázás körüli pályára állítani. Egyrészt VV Radicska Talicska szeánszozós emlékhelyén héderelve (az étkezőasztal melletti szereposztó díványon tespedve) markol rá prehisztorikus időkből megmaradt férfiúi ingerenciából Era tőgyeire. De csak lazán. Majd Zsuzsu haját cirógatja és cicijét csipkedi miközben megbeszélik, hogy kire köll iradatlan mennyiségben rátoszni majd a jeleket legközelebb. Amúgy ezt te hány nővel csinálod éppen? - kérdezi Zsuzsu. Az elmúlt három percben csak hárommal- válaszolja őszintén Hunor, majd jót nevet Roli combirájával ezen az épületes poénon.

A pletyka az úgy terjed a villában, mint az intim gomba.

Summázza (nem sunázza!!!) Anikó a látottakat, hallottakat. (Jó, mielőtt még hírhamisítást kiáltana valaki, nem ezt mondta, hanem azt, hogy mint a futótűz, de azt a kaliforniai erdőtűz miatt nem találtam túl etikusnak, helyette egy sokkal életszagúbb példával jöttem, mert lássuk be, ahol 12-13 ember egy pöcsköszörűnyi kis jakuzziban mereszti a három naponta megmosott betyártkörtés seggét, ott azé' előbb üti fel a fejét a kankó, mint a tűzvész. Zárójel bezárva.)

Ki lett adva ukázba a feladat, hogy az utolsó vacsora jegyében, a sarki csárdából behordott szalagavatós/bérmálós 20 fős fatál-menüt lapátolják be az arcukba, közben meg beszélgessék meg, hogy mi lenne, ha Radics vagy Era baszódna ki a villából. Már nagyban zajlik a feladat. Illetve csak azon része, hogy zabálnak, mert VV Nagy Csöcs épp a zuhanyzóban ganézza ki magát a retekből. A higiéniai 5 perc és a plusz beauty szessön után kislattyog az étkezőbe, leül egy bárszékre, majd hallgatja a sztorikat. Mivel nem tudták azonnal elkezdeni a feladatot miatta, ezért ő büntetést kap, visszavonásig kell úszógumiban, békatalpban és búvárszemüvegben lennie. De ezt megelőzően a PUA akadémia professzor asszonya,Adri megint elkezdte mondani a magáét, hogy ő amúgy Radicsot reméli (!) vissza, mert amúgy nem tetszik neki, hogy Era állandó jelleggel féltékenykedik. Na, és ezen a ponton szakadt ki mind a két lányból a masszív kurvaanyázás. Ki a fasz féltékeny? Hát kúrasd meg magad, ha annyira akarod! Én nem vagyok féltékeny! Ez hülye? Hidd el, ha kúrni akarnék, akkor itt fasz nem maradna szárazon kisanyám! Hát akkor hajrá, de mit jössz azzal, hogy féltékeny vagyok?! Faszom féltékeny, az, geci! Valahogy így zajlott a shakespeare-i drámába beillő magasztos diskurzus a látens baszásirigységről.

hv2_1.png

 Végül rákanyarodtunk az est fénypontjára: Era visszatérésére. Kopogtat a kinti ajtón. Csoki becsokizik, hogy dikk, a Radics visszajött parittyázom a csalamádé parízerpinádat Reni, gyertek má' ki, geci! (ez se pont így hangzott el, bevallom.) Ezzel a vezényszóval az ajtó elé járulnak a Radics hívők, üvöltik, hogy gyereeeeeeee! Erre Era bebassza az ajtót, hogy na, akkor kezdődhet a játék. Itt exponenciálisan megnövekedett, majd a végtelenhez konvergálódott (megérte a matek fakt, köszönöm isntenem!) az egy másodpercre jutott gecik száma. VV Vivien a nyugiban bőgve esküdözött, hogy megtépi Erát, illetve kiviszi párbajozni és megbosszulja jútyúber kedvesét. Era eközben felvette a láthatatlan King Kong jelmezét, majd elkezdte verni a mellét, hogy na, akkor ő itt legerősebb. A győzelemtől hirtelen megerősödött triumvirátusba (Humor (Bugyor), Roli, Era) próbálja befészkelni magát a büntiből Bűvár Benőnek öltöztetett VV Nagy Csöcs (Ginu), de egyelőre még csak a cserepadon szotyolázva tolja az asszisztot. Közben mindenki tudja, Erát leszámítva, hogy ezt a párbajt nem a csaj nyerte meg, hanem Radics vesztette el. 

Reni is hősi halottként siratja Radicsot, majd foga hegyéről odaköp egy olyat VV Ginunak, hogy

Baszósok ide nem kellenek!

 Ezt én felvarratnám magamra egy jól látható helyre, és úgy mennék jelentkezni a VV 10-be. Amúgy meg vicc, hogy pont ő mondja, aki - a VV szakzsargonból merítve -megparittyáztatta magát Csokifasszal. Egy szabadverssel szemléltetném az adást záró képsorokat. Lassan elül a vihar.

Már Vivien se sír,

csak békében kockázza a csirkehúst Rolival.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2018.11.21. 15:07:35

@Nyuszomuszo83: sosem vagy egyedül nyuszipajtás :)

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:12:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet, akkor ez nekem kimaradt. :) Szerintem is kár lenne érte, ha túltolná. Eddig szerintem még nem gáz (amit láttam), sehol sincs attól, amit Reni művel, csak ne süppedjen bele akkor se, ha esetleg "komolyabbra" fordul a dolog Hunorral.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:14:25

@WICKEDWITCH: elveszne benne és kiejtené magát. Ez a szórakozó évődés még jó, akkor is így kéne, ha tényleg komolyabb érzéseket kezdene érezni. Ami a bezártság miatt simán lehet. De azzal pl. elveszti Rolit is

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:15:39

@Angora Cardi: #szívecske #pacsi Nyuszi a nyuszit támogatja! :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 15:16:02

Dikk! Vajon ma mit fog alakítani VV közjegyző Lacika? Alig várom már azt 2 snittet amiben láthatom.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:16:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reggelre válik igazán viccessé a metamorfózis Reni személyében! Érteni vélem a célját, a mondandóját, hogy mit akart mondani a költő, csak nem sikerült adekvátan kifejezni a fejében gomolygó ködöket. Mint a szomszéd Józsi bácsi, amikor a tök részeg állapotból vonul a józanabb másnaposság felé, ettől elveszti a valóságot, és ismeretlen vidékeken jár az agya...

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:17:10

@Maximista vagyok: Megfordítja talán a kedvedért a bézboll satyit! :D

2018.11.21. 15:20:01

@Nyuszomuszo83: budapesti, panel-proli létemre ismerem a paducot és a jászkeszeget is... Pest környéki mesterséges horgásztavakba telepítenek belőlük (némi, őshonos halgazdálkodás felfedezhető a vízfejű vezérekben is az utóbbi években, szerencsére)

A kicsi kacsaládunkban, a fő vezérlő elv a humor ereje !!! Nincsen tabu téma. Bátran kiröhögöm vmelyik fiam barátnőjét. Ők utána lesavaznak vmi "öregkori" hibámért. :))))))
Ez így működik ! Nálunk...

ui: ha én "bevonulnék" katonai-tematikus hétre, akkor az első délelőtt már 12 hullazsákot is kellene kérvényeznem. Ééééénn pedig gyűlölöm a papírmunkát ! :)))))

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:20:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, ettől félek én is. Gondolod, hogy már az évődéssel is elvesztené Rolit?
@Nyuszomuszo83: @mentoros lecsó: támogatom a katonai kiképzős ötletet!!! :))) Esetleg Darth Vader biliben, ha a kommtárs úr nem akarja, hogy 60 millióan megismerjék :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:21:50

@mentoros lecsó: Baahhhh,,,kurva ügyesek!! A dobos kisköcsög frenetikus! És ez a kiscsajszi!!BRRRR!!!!Mé nem vagyok 15!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:21:51

Az megvan mikor Reni szája kifele csúcsosodik ébredés után, Sebaj Tóbiás vágott ilyen képet mikor szomorú volt. De valljuk be frankón bírják a piát. Én sem vagyok piskóta, de azért reggel a dühöngő majmok a fejembe Advilért kiabálnak, ezek meg a csipát lazán dörzsölik ki a szemükből. Semmi fejfájás, semmi hányinger, szarul vagyok, hol van anyu húslevese....Zárójelben megjegyzem nem is vagyok már huszonéves és mikor a 30-at átléptem akkor jöttem rá hogy a bulika hajnali 5-kor már nem buli, másnap meg pláne nincs buli és egy ilyen attrakciót minimum három napig heverek ki, zárójel bezárva! :D

katemoss 2018.11.21. 15:21:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: mire jó, ha az ember nem élőben nézi?? Én ilyenkor minden esetben eltekerem Bajszi művész úr felkonfjait, ugyanis többet árt, mint használ...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:23:59

@mentoros lecsó: neharagugggyá, de most nyelvtannáci leszek, ne használj ennyi vesszőt, dikk! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:24:35

@WICKEDWITCH: sztem igen. Azért ők vetélytársak elsősorban. És simán művészete Vivinek főzés közben. Még a maiban is lesz vmi, de nem tudom megnézni mégegyszer, mert technikailag analfabéta vagyok és nem tudom, hogy működik a tévénk. :) De rákeresek telefonon. :)

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 15:25:05

@mentoros lecsó: mennyi volt az esélye, hogy azt linkeled amit épp hallgatok? [csak az eredetit :D]

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:25:30

@Nyuszomuszo83: én sosem bírtam a piát, tapló leszek tőle, állítólag (természetesen ezt tagadom, ilyen sosem fordulna elő)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:25:56

@WICKEDWITCH: @mentoros lecsó: Basszus, a visszafojtott sirva röhögésbe szerintem bele lehet halni ám! Úgyhogy most száműzlek titeket a szaunába! :D
Idézem: Darth Vader biliben, én megközelítésem Darth Vödör! Ez volt a végső csapás!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:27:07

@Nyuszomuszo83: a szauna még mindig az enyém, mér nem bírjátok megjegyezni? :))))))))))

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:27:18

@Nyuszomuszo83: Sőőőőttt !! Pizzát majszoltak,,,az milyen má????

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:27:36

@úgymond olvasó mmkk: Én 4 szintre lépek,
1. cuki
2. gátlástalan
3. bunkó
4. hazamegyekmertelégvoltésnembíromtovább
Akkor te átlagban ugrasz a bunkóra ittam magam kategóriába? :D

hereverő heverő 2018.11.21. 15:27:39

@WICKEDWITCH: @mentoros lecsó: @Nyuszomuszo83: DEDEDE legyen katonai hét!!
Reggel fél hatkor ébresztő, egy kis reggeli torna, aztán nyolcig körlettakarítas (meg amíg nem ragyog "cső, csempe, csillár". Utána egy kis alaki az udvaron, aki visszapofázik annak futkosó. Ebéd után fegyvertisztítás (én adnék nekik rendes AMD-65-öt, ellennének vele int az ovodások), este 10 takarodó, előtte bakancsszemle és körletrend :)))
Aztán második nap lehetne menni sárban kúszni, őrt állni, esetleg egész éjjel felváltva. Harmadik nap "kitelepülés", egész nap konzervet ehetnek, és kinn kell aludni sátorban, a földön. (nekem volt rádióskocsim is, bibibi, de abban is kurva hideg volt éjjel).

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:28:38

@úgymond olvasó mmkk: jól van no, akkor legyen nekik a jaku! Kiszállás törölköző nélkül! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:28:48

@Nyuszomuszo83: majd megtanulják: első ébredés, Cataflam, nagy pohár víz, visszaalvás. Második ébredés: pisi, kávé. Harmadik ébredés: na gyerekek, most már beszélgettek, de csak halkan.
Sztem tuti kaptak vmilyen bogyót, ezt kortól függetlenül nem lehet bírni, ekkora mennyiségben. Vagy korán ért véget és tulajdonképpen aludtak min. 10 órát.

hereverő heverő 2018.11.21. 15:29:51

@mentoros lecsó: Ja és tényleg, akartam kérdezni már: A PKSZ melyik oldalról adogat a rakaszból? Én úgy emlékszem, hogy jobbról balra, de többen megesküdtek már, hogy balról jobbra.

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:30:13

@Udvariatlanbolond: VVV műzlit evett valami sárgával. :D Én ilyenkor csak vízre vágyom, sokra meg húslevesre! :D Áááá én öreg vagyok, ezek bírnak pizzát majszolni ekkora bebaszcsi után, fene a bélésük!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:30:58

@úgymond olvasó mmkk: én nagyon lassan kezdek beszélni a sok piától, és egy szemmel jobban látok, mint kettővel.
De nyilván még nem próbáltam, hisz fiatal vagyok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 15:31:00

@Udvariatlanbolond:

Ginu vs Csoki esetén hova tenném a voksot ?

Ha Ginu elkezdenek turkálni a csajok bugyikájába és nem csak tsókolózásig megy akkor Ginu.
Ha Csoki továbbra se megy át kreténbe akkor Csoki, ezt a Renit kéne már elengedni, hihetetlen gáz a nő.

@Nyuszomuszo83:
Jah Reni szája olyan mint a Krisztofórónak .
www.youtube.com/watch?v=naNWn0gFAP4

Lacika úgy fog kiesni hogy nem lesznek legszebb pillanatai :)
Egy pillanat lesz amikor a bézbóz satyit megfordíccsa :)

2018.11.21. 15:31:25

@Udvariatlanbolond: :)))))))

Dobos: korszakos zseni
Énekes: remélem, soha nem hagy fel az énekléssel és látjuk még őt felnőttként is
Bőgős: érzi a zenét, de nem meri igazán elengedni magát
Ritmus gitáros: nincs egyénisége, csak a kottát látja
Szólógitáros: nagyon fiatal még, sokat nem ért még a "zenéből"
Billentyűs: igazi kis "gépész", de csak megy a zene után
Ütős szekció: nincs véleményem...

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:31:50

@Nyuszomuszo83: :DDD Amúgy tiszteletteljes hódolatom a Sötét Nagyúr felé, de az akkor is egy bili (vagy vödör) ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:31:53

@Nyuszomuszo83: mindig bunkó vagyok, ha iszok. három éve a barátnőm akkori pasiját úgy kiosztottam, hogy megfordul azóta is a boltban, és elmegy az ellenkező irányba, ha meglát. muhaha.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:32:42

@úgymond olvasó mmkk: Deee...őőő...rendeltetésszerű a használat?

2018.11.21. 15:32:50

@hereverő heverő: ok, értelek... :)))
de ez "komolyzene" az általam küldötthöz képes :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:33:15

@katemoss: én nézem. Egyrészt mazochista vagyok, másrészt ott is hangzik el ökörség. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:34:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jól beszélsz! Bár nekem ha hazaérek betolok két 1000 MG-os C-vitamint, tudom, hogy kipisilem a felesleget, majd alvás, felkelés, advil, cigi, ha a cigit el tudom szívni végig nincs gond, ha feléig, rohanás van. Majd alvás. délután 3-kor figyelmeztetem magam, kilégzés, belégzés, ne szóljon hozzám senki, meghalok, soha többet nem iszom (ennyit). 5 óra, hol a leves, kéne hajat mosni, fürdeni, húúú szellőztessek már ki, jaj de fasza hétvége volt, tényleg, volt hétvége? A vasárnap kimaradt! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:34:50

@Nyuszomuszo83: legyen Dőlt Vödör. Azt akármilyen állapotban ki lehet mondani.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:35:10

@Udvariatlanbolond: az attól függ, mi a rendeltetésszerű használat

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:36:49

@Nyuszomuszo83: mióta újra cigizek, az a kávéhiz jön. :)
De mivel vagyok olyan okos, hogy rájöttem, hétközben is tudok inni, hát ki kellett találnom vmi jobb módszert, mert reggel meló van. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:39:31

@szociál: az is igaz!
@úgymond olvasó mmkk: akkor te sem vagy az a sarokban megbújó filodendron aki fotoszintetizál!
@WICKEDWITCH: ha véletlenül nem lenne bili, vödör, a hegesztőpajzs is megteszi! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:40:39

@Nyuszomuszo83: szégyellem magam miatta rettenetesen, de hát a pálinka az pálinka..

bElannaTorres 2018.11.21. 15:42:27

@Udvariatlanbolond: igen én is úgy láttam, ivott sokat, de mégis magánál volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 15:42:44

Ezt a primitív műsort nézzétek, a spektrumhóm adja.
Nem is ismerem ezeket, mert tuti nem régi villalakók.
A VV-be sokkal jobb dolgokról beszélnek, meg szekszelnekis, ebbe a szar műsorba meg senki se vetkőzik, még az a szemüveges csak se ,valami Pokronyi Ila a neve annaka nőnek :pfff

www.youtube.com/watch?v=ZHuhNjffQN4

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:44:54

@úgymond olvasó mmkk: én egy számomra tetsző pasit égettem be nagyon sok pálinka és 3 feles tequila után. Azután fogadtam meg házinyúlra nem lövünk, kollégák lennénk, és nem beszéltünk majd egy évig egymással! Szegényt csúnyán aláztam meg és küldtem melegebb éghajlatra! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:46:19

@Nyuszomuszo83: én azokhoz hozzá se merek szólni ;)

2018.11.21. 15:46:41

@úgymond olvasó mmkk: én még úgy tanultam a Birodalmi Főiskolán, hogy a "vessző" hangsúlyozásra is alkalmas egy összetett mondaton belül.

B@szott öreg vagyok már. Nem követem a szabályváltozásokat...
Próbálok finoman fogalmazni, hogy ne b@sszanak ki megint, mint macskát szaladgálni

ui: minden írott mondatomat megparittyázom. "vessző" = "hímvessző" = "parittyázás"
ezt az egyenletet old meg kérlek.

2018.11.21. 15:48:13

@Nyuszomuszo83: ezen az oldalon SSKK nem tagadtam, hogy vödröt viselek a fejemen ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:48:16

@mentoros lecsó: hagyjál engem a matematikával, vazze, mert nem állok jót magamért :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:52:47

@Angora Cardi: megeszem a mandarinomat, és feltétlenül megfenyegetem mutatóujjal

2018.11.21. 15:53:14

@hereverő heverő: amatőr hülyék !!!! :))) Jobbról -> balra falja a lőszert !!!!!
Van a bal oldalon a hüvelygyűjtő zsákhoz szerelvény is, mint Csokinak vagy Hunyornak.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:58:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: elképzelhető... Viszont nem lehet, hogy Vivivel csak trollkodott? (Emlékszem a jelenetre, de annyira nem figyeltem meg, hogy mit mond, és hogyan mondja) Egyszer beszélték Hunorral és/vagy Erával, hogy nem szabad azt a látszatot kelteniük, hogy sülve-főve együtt vannak... A mai előzetes nem rémlik, de majd megnézzük, csak ezért ne vesződj az ördögi szerkezetekkel (én is kütyü analfabéta vagyok) :DDD

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:59:39

@úgymond olvasó mmkk: a mandarint pedig lehetőleg ollóval bontsd föl :DDD

2018.11.21. 16:01:17

@Post Modern Prometheus: te melyik műsort nézed gghhheccc ?!?
ez a Való Világ, hajjjáááá meg ! :))))

hereverő heverő 2018.11.21. 16:04:03

@mentoros lecsó: :DDDDDDD
Akkor bár én is öreg, de még nem annyira szenilis. Bal oldalon kis ajtón jön ki az üres heveder, nagy ajtón a réz tezsvírem.

@úgymond olvasó mmkk: Egy pálinka mind felett, egy pálinka kegyetlen. Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen :D

hereverő heverő 2018.11.21. 16:07:47

@szociál: Még az előző jazz-es hozz-szóláshoz:

Blues:
www.youtube.com/watch?v=s4ABpbxIPFI
Country:
www.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
(Bár ez inkább roots/americana, de akkor is jó. Vagy ez pl:
www.youtube.com/watch?v=p4zluA60hjs

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:10:08

Dikk, aszonta nekem az ügyfél, hogy a kurvaanyámat :D Jobb is lett a mai napom. Este meztelenül beguggolok egy sötét sarokba sírni azt hiszem.

hereverő heverő 2018.11.21. 16:11:52

@úgymond olvasó mmkk: Ezt pedig neked, ILYEN mutatóujjal fenyegetni. Triggerfinger!
www.youtube.com/watch?v=YrdFjMTdg4g

hereverő heverő 2018.11.21. 16:13:56

@Maximista vagyok: Én erre azt feleltem volna, hogy: Aha, szóval a múltkor maga távozott fizetés nélkül tőle? Lenne kedves megadni a hátsó üléses szopás árát, plusz a mature pisiszex még hatezer lesz.

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:16:06

Mondjuk a körúton mit várjon az ember, ilyen ez a popszakma...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.21. 16:19:22

@szociál: Ez tényleg nagyon jó műsor, köszi, hogy felhívtad a figyelmemet rá!

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 16:21:16

@mentoros lecsó: nekem te neee, teee te, kutttyhha, rád rakom a jelem :D [elnézését kérem ő Lordsága/Darthsága [?] legközelebb majd disztingválom magam, nem akarom, hogy telepáciával megfoLYccson úgymond]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 16:24:50

@hereverő heverő:

Jó kis True detective, ott minden klappolt, hangulat, zene, színészek.

Cohenes Nevermind se fosika

www.youtube.com/watch?v=y3VGKHXpUyc

@VV Erőlegény:
Én is lemaradtam róla, szerencsére felrakták, Dombi is kezd belejönni.

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:26:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D aztán ha nem sikerül meghámozni, jelentsd ki hogy milyen már az egyik bőre!

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 16:39:20

Ismét hihetetlen délutánt szereztetek számomra! Ezer köszi! Holnap jövök, úgymond, dikk!

Belllaba 2018.11.21. 16:45:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: a hazug ember szokott azzal védekezni, hogy nem emlékszik, mikor valami neki kellemetlent hoznak fel, sajna tapasztalat a környezetemből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 16:59:17

@hereverő heverő: jegyeztem a mutogatast :))))

@Maximista vagyok: hetfon en is kurva voltam. meghozza diplomas felvagos kurva.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:00:45

@Maximista vagyok: pedig csak felvilagositottam, hogy mit enged a jogszabaly, meg mit nem

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:03:25

@úgymond olvasó mmkk: ilyen ez, de hát mi vagyunk a kutyák ugye :D amúgy én napi kétszer élem át a VV adta izgalmakat. az egyik alkalom munkába járás közben van a'la 4-6-os, utána este az rtl2-n a másik. és akkor heti szinten még pár alkalommal hozzácsapódik ilyen kurvaanyádat, mé annyi, az nem úgy vót, feljelent, lecsukat, brüsszelbe viszem az ügyet... nem unatkozom :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:04:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D:D:D:D:D nem nem bicskám van hanem poroltóm, tök jót lehet vele ütni halántékra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:05:22

@Belllaba: én azt annyira utálom. Tudom, hogy lehet filmszakadósra inni magát az embernek, de mikor épp forog a film, az ott marad, még ha nyomokban is. És hát azért nem egyedül iszik az ember, szóval más is láthatja.
Szóval egyetértek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:06:07

@Maximista vagyok: mer' attól kinyílik maddatin, csoki, mangokádó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:06:43

@Maximista vagyok: ja az rtl-lel meg a tv2-vel fenyegetes rendszeres nalam is, meg hogy a rendoroket ram kuldi, meg a pitbullkutyat, es amugyis, en, aki ebben dolgozik, ne tudjam jobban nala a torvenyt, hat o olvasta a mindenegybenblogon meg a facecookon :DDD

hereverő heverő 2018.11.21. 17:09:30

Kedves hogyvoltok, lassan én is elköcsögök. Sajna egyre kevesebb az időm olvasni, de az eszem is egyre kevesebb. Talán benézek még este, és holnap bizonyosan.
Legyetek jók és kézbe az aranyereket!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:09:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg idezem "ne basszam mar tele paragrafusokkal a kozlendomet, hat o tudja, hogy csak bosszantani akarom a joravalo allampolgarokat" :DDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:12:06

@úgymond olvasó mmkk: mer' a dolgozó azé' van, hogy szegény (nem)dolgozó atomtudós állampolgárokat atverne holmi tudással.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:14:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: elkepzelem a jelenetet, ahogy reggel fel nyolckor bekapcsolom a ceges gepet, es mikozben bebootol, elgondolkodom, hogy ma vajon a Jozsi bacsit, vagy a Mari nenit szivassam meg egy rakat jogszabalyi hivatkozassal? :)))

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:22:32

@úgymond olvasó mmkk: kedvencem a "tudom a jogaimat, olvastam a neten meg a homáron" :D ezzel csak az a baj, hogy ők valahogyan mindig azt a pici részt olvassák el ami nekik előnyös, a többit még csak észre sem akarják venni :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:24:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: poroltóval bármit IS kinyitok. ez kb olyan mint hogy minden sörnyitó! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:25:31

@Maximista vagyok: szet tudnam csapni oket, ha a homarral jonnek :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:30:58

@Maximista vagyok: valamelyik közösségi oldal, vagy bulvár, vagy szakácskönyv nem ír a kötelességekről?

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 17:31:53

@mentoros lecsó: te felkérdez elngem, hajjá meg, 1000 személyiségem van, és ha van közte olyan is, gheccibe már.
(Szerte-szét adom az ilyen kreativ covereket amugy :D a nevük is zseniális :D mentem is elfelé azonnal zsa, köszi :D)

kiskutyauto 2018.11.21. 22:25:39

Anyám... Telibe okádtam a képernyőt...
süti beállítások módosítása