Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x16 - "Baszósok ide nem kellenek!" (18+)

2018. november 20. 14:09 - Chat Géza

hv2_1.png

Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!

hv6_1.png

Zsuzsu nagy ravasz módjára nyitott szemmel alvást szimulálva hallgatja ki, hogy VV Nagy Csöcsi (Ginu) és Era kulturált, disztingvált csalamádé emberek módjára diskurálnak arról, hogy Era Reni és Radics mekkora egy igénytelen, szökőévente egyszer fürdő, hónalj szagú, büdös faszparaszt. És azt is megemlítik, hogy bezzeg ezek a legyek által beköpött szappanfóbiás zsellér (értelmező kézi szótár itt) gecik meg csóringer Zsuzsun röhögcsélnek titokban, hogy milyen büdös a szája. A villa műkörmökben végződő Freddy Kruegere itt pattan ki az ágyból, aztán megy is a zuhanyzóból frissen kilibbenő Erához Renihez, hogy le lett igénytelenezve. Reni megesküszik egy doboz bontatlan Head&Sholders életére, hogy nem mondja el senkinek, csak Radicsnak mondja el 120 decibelen üvöltve a nyugiban, hogy rá is azt mondták, hogy egy segg szagú parájzer. 

hv7_1.png

Nem tudom mé' mondják ezt. Tegnap óta minden nap fürdök.

- vágja ki csuklóból a választ VV Egyéniség, aki mindenkit elnyom. Amúgy VV Ken Baba (Greg) rafkós kis szukának tartja Zsu barátosnéját, mert most is milyen kis cselesen kihallgatta az ellent. Nagy kópé ez a leány, az hétszencség, van benne tálentum, na. Eközben valamilyen rejtélyes oknál fogva Hunor a villa kutatómérnökeként tudományos alapon elkezd több nőt is parittyázás körüli pályára állítani. Egyrészt VV Radicska Talicska szeánszozós emlékhelyén héderelve (az étkezőasztal melletti szereposztó díványon tespedve) markol rá prehisztorikus időkből megmaradt férfiúi ingerenciából Era tőgyeire. De csak lazán. Majd Zsuzsu haját cirógatja és cicijét csipkedi miközben megbeszélik, hogy kire köll iradatlan mennyiségben rátoszni majd a jeleket legközelebb. Amúgy ezt te hány nővel csinálod éppen? - kérdezi Zsuzsu. Az elmúlt három percben csak hárommal- válaszolja őszintén Hunor, majd jót nevet Roli combirájával ezen az épületes poénon.

A pletyka az úgy terjed a villában, mint az intim gomba.

Summázza (nem sunázza!!!) Anikó a látottakat, hallottakat. (Jó, mielőtt még hírhamisítást kiáltana valaki, nem ezt mondta, hanem azt, hogy mint a futótűz, de azt a kaliforniai erdőtűz miatt nem találtam túl etikusnak, helyette egy sokkal életszagúbb példával jöttem, mert lássuk be, ahol 12-13 ember egy pöcsköszörűnyi kis jakuzziban mereszti a három naponta megmosott betyártkörtés seggét, ott azé' előbb üti fel a fejét a kankó, mint a tűzvész. Zárójel bezárva.)

Ki lett adva ukázba a feladat, hogy az utolsó vacsora jegyében, a sarki csárdából behordott szalagavatós/bérmálós 20 fős fatál-menüt lapátolják be az arcukba, közben meg beszélgessék meg, hogy mi lenne, ha Radics vagy Era baszódna ki a villából. Már nagyban zajlik a feladat. Illetve csak azon része, hogy zabálnak, mert VV Nagy Csöcs épp a zuhanyzóban ganézza ki magát a retekből. A higiéniai 5 perc és a plusz beauty szessön után kislattyog az étkezőbe, leül egy bárszékre, majd hallgatja a sztorikat. Mivel nem tudták azonnal elkezdeni a feladatot miatta, ezért ő büntetést kap, visszavonásig kell úszógumiban, békatalpban és búvárszemüvegben lennie. De ezt megelőzően a PUA akadémia professzor asszonya,Adri megint elkezdte mondani a magáét, hogy ő amúgy Radicsot reméli (!) vissza, mert amúgy nem tetszik neki, hogy Era állandó jelleggel féltékenykedik. Na, és ezen a ponton szakadt ki mind a két lányból a masszív kurvaanyázás. Ki a fasz féltékeny? Hát kúrasd meg magad, ha annyira akarod! Én nem vagyok féltékeny! Ez hülye? Hidd el, ha kúrni akarnék, akkor itt fasz nem maradna szárazon kisanyám! Hát akkor hajrá, de mit jössz azzal, hogy féltékeny vagyok?! Faszom féltékeny, az, geci! Valahogy így zajlott a shakespeare-i drámába beillő magasztos diskurzus a látens baszásirigységről.

hv2_1.png

 Végül rákanyarodtunk az est fénypontjára: Era visszatérésére. Kopogtat a kinti ajtón. Csoki becsokizik, hogy dikk, a Radics visszajött parittyázom a csalamádé parízerpinádat Reni, gyertek má' ki, geci! (ez se pont így hangzott el, bevallom.) Ezzel a vezényszóval az ajtó elé járulnak a Radics hívők, üvöltik, hogy gyereeeeeeee! Erre Era bebassza az ajtót, hogy na, akkor kezdődhet a játék. Itt exponenciálisan megnövekedett, majd a végtelenhez konvergálódott (megérte a matek fakt, köszönöm isntenem!) az egy másodpercre jutott gecik száma. VV Vivien a nyugiban bőgve esküdözött, hogy megtépi Erát, illetve kiviszi párbajozni és megbosszulja jútyúber kedvesét. Era eközben felvette a láthatatlan King Kong jelmezét, majd elkezdte verni a mellét, hogy na, akkor ő itt legerősebb. A győzelemtől hirtelen megerősödött triumvirátusba (Humor (Bugyor), Roli, Era) próbálja befészkelni magát a büntiből Bűvár Benőnek öltöztetett VV Nagy Csöcs (Ginu), de egyelőre még csak a cserepadon szotyolázva tolja az asszisztot. Közben mindenki tudja, Erát leszámítva, hogy ezt a párbajt nem a csaj nyerte meg, hanem Radics vesztette el. 

Reni is hősi halottként siratja Radicsot, majd foga hegyéről odaköp egy olyat VV Ginunak, hogy

Baszósok ide nem kellenek!

 Ezt én felvarratnám magamra egy jól látható helyre, és úgy mennék jelentkezni a VV 10-be. Amúgy meg vicc, hogy pont ő mondja, aki - a VV szakzsargonból merítve -megparittyáztatta magát Csokifasszal. Egy szabadverssel szemléltetném az adást záró képsorokat. Lassan elül a vihar.

Már Vivien se sír,

csak békében kockázza a csirkehúst Rolival.

806 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.11.20. 14:25:56

Köszi Géza a korai kontentet :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:26:17

ennél szerintem egy kicsit több történt, vagy csak Dzsudi és Hoppancs több energiát fektet a VV hogyvoltjába :(

É2I 2018.11.20. 14:29:42

Yepp!
És most olvasokk.

Maximista vagyok 2018.11.20. 14:32:44

@szociál: szerintem is több történt, ott volt például Lacika produkciója! Ja, mégsem :D

Maximista vagyok 2018.11.20. 14:34:11

Amúgy nagy forma ez a Lacika. Simán az a tattikája, hogy bement 4 hónapot cigizni :D Szerintem még a neveket sem tudja :D

,, 2018.11.20. 14:35:51

"VV Bóti Csöcsi (Ginu)"
Ginunak nincs szilikonmelle, csakszólok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:36:19

@Maximista vagyok:

Ő a vv Davidja, kussban ül és a végén megnyeri :)

hereverő heverő 2018.11.20. 14:36:31

@szociál: Ajándék lónak ne nézz alája. Több volt benne, mert Era visszatérése és Vivi krokodilkönnyes nyígása megért volna pár mondattal többet, de egyrészt korán van még és megkaptuk a napi belövést, másrészt nem éri meg sokkal fényesebbre polírozni ezt a szart.

,, 2018.11.20. 14:37:11

hogy Era és Radics mekkora egy igénytelen, szökőévente egyszer fürdő, hónalj szagú, büdös faszparaszt.
Reni és Radics
Géza b+ ez csak a második bekezdés, most elgondolkodtam, hogy olvassam-e tovább

hereverő heverő 2018.11.20. 14:37:42

@,,: nem szilikon se nagyon van neki :)

...azért tetszik, na. Vén fogatlan számmal elnyammognék közöttük.

É2I 2018.11.20. 14:37:51

Jó lett, de vhogy rövid. :S

,, 2018.11.20. 14:39:28

"zuhanyzóból frissen kilibbenő Erához, hogy le lett igénytelenezve. Reni megesküszik egy doboz bontatlan Head&Sholders életére, hogy nem mondja el senkinek" mi van???

BBrigusz 2018.11.20. 14:40:28

Én azt a tábort képviselem, aki nem nézi, csak olvassa, és ha vmi nagyon vicces, azt visszanézem, de ezek a névtévesztések teljesen összezavarnak :/

“VV Bóti Csöcsi (Ginu) és Era kulturált, disztingvált csalamádé emberek módjára diskurálnak arról, hogy Era és Radics mekkora egy igénytelen, szökőévente egyszer fürdő, hónalj szagú, büdös faszparaszt. “

É2I 2018.11.20. 14:41:15

"Nem tudom mé' mondják ezt. Tegnap óta minden nap fürdök."
Ezt most komolyan mondta vagy ilyen vicceskedve? Mer, ha az utóbbi, akkor legalább volt egy vicce két hét alatt.

Maximista vagyok 2018.11.20. 14:42:26

@BBrigusz: akkor te már nem nagyon fogod nézni, mert a legviccesebb ember sajnos kiesett :/

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 14:48:40

na rendesen belekeveredtem, hogy ki kicsoda és ki kivel van :S

É2I 2018.11.20. 14:49:22

@Maximista vagyok: Egyébként csak nekem selejtes ez az évad a poénok terén (is) ? Ha a kreténséget nem vesszük viccesnek, akkor pl. egy poén sem hangzott még el.....

hereverő heverő 2018.11.20. 14:50:34

@É2I: itt kinn, vagy ott benn? Nem mindegy.

bElannaTorres 2018.11.20. 14:53:09

@É2I: szerintem nem ment minden nap és reni is elég igénytelennek látszik, én most hiszek ginuéknak. CSak ha az volt a taktikájuk hogy zsut, berántják, akkor a büdös szájat nem kellett volna mondaniuk, a csaj szinte csak azt hallotta meg :)))

bElannaTorres 2018.11.20. 14:54:16

@É2I: egyedül csoki volt eddig vicces a hajával, meg amikor Zsuzsit utánozza

Maximista vagyok 2018.11.20. 14:55:13

Figyi, ha a BV betelefonálókból indulunk ki (értelmiségiek szoktak lenni, ja nem) akkor állítólag nagyon nagy viccek szoktak lenni. Sokuknak tetszik 0 -24-es baszás is, amit nem igazán értek, lehet én vagyok a beteg. Van egy nagy szűk réteg, ilyen pár millió, akinek ez baromira begyere. Én várnám a vicceket,tattikázást,játékot de egyelőre csak sörrel fogyasztható ez az évad (is)...

Maximista vagyok 2018.11.20. 14:56:01

*nagy szűk - nagyon szűk

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2018.11.20. 15:20:26

Bocs, a nevekbe elvesztem picit, mert mindenki tök egyforma. Szóval akkor reni jött ki a zuhanyzobol frissen, majd ment radicshoz, hogy megbeszéljék, mennyire is igénytelenek ők.

pirosnyuszi 2018.11.20. 15:26:23

Imádtam ahogy Vivi olyan gyönyörűszépen nem vette magára a tőle 5 centire ülő Reni szájából elhangzó “Baszósok nem kellenek ide”-t. Ugye hát tisztelet a nagy bánatban barivá avanzsált kivételeknek... (Egyébként bármily fájdalom ez kis szívemnek, szeretém Era pocok fejecskéjét jól bebaszcsizni, és még nem is láttuk a mai összefoglalót.)

,, 2018.11.20. 15:27:44

gézuban az a jó, hogy lehet neki kritikát mondani és nem sértődikk meg:)

Perah 2018.11.20. 15:30:50

Zsu hülye a sz**keverésével. Nem értem, hogy miért kellett ezzel odarohannia először Greghez, utána meg Renihez, akivel amúgy is halálosan összeveszett a lila hajcsat miatt?! Viszont az egyértelművé vált számomra, hogy Radicsnak tényleg bejött, csak óvodás módján "udvarolt" neki mindig.

Az kemény volt, amikor Roli elmesélte (a Belevalóban volt), hogy minden formában volt már része hármas szexben, de nem zavarta a fa**, mert nem azt nézte :))). Fog ő még szexelni a villában, ha valamelyik csajt sikerül becserkésznie. Bár úgy látom, hogy most Hunor indult be nagyon, jól mondta Anikó, hogy olyan, mint akinek bájitalt csempéztek az italába.

@,,: Szerintem sem szilikon Ginu melle. Teljesen természetesnek tűnik, nem túl nagy (normál méretű) és formás.

@É2I: Akkor nem én vagyok a süket, mert én is azt hallottam, hogy tegnap óta minden nap fürdik :D. Akkor lehet, hogy tényleg büdi volt... :D Viszont azon meglepődtem, hogy a tegnap esti öfiben milyen nyugodt volt folyamatosan. Amikor Greg ott ült az ölében, Radics meg sem szólalt, és akkor sem kezdett el őrjöngeni, amikor Reni elmondta neki, hogy Eráék szerint igénytelen.

Perah 2018.11.20. 15:36:17

@pirosnyuszi: Ja, én is néztem egy nagyot, hogy Reni ezzel a "baszósok ide nem kellene dumával" mellé lőtt, mert a legnagyobb barinője (Vivi) eddig a legnagyobb ribi bent. Vivinek elvileg vőlegénye volt, Ginu viszont szingli, és Ginu nem 2 nap után kufircolt, ha jól rémlik. Meg tőle azt várja itt mindenki, hogy vajon mikor és kivel fog szexelni legközelebb, és még az sem fogja zavarni, ha az illető Radics haverja volt.

Amúgy pedig mindenkinek kellemes délutánt kívánok! :)

bel ami 2018.11.20. 15:38:44

Nem kell ide baszós? Vétkes könnyelműség!
Hisz kiesett Radics, oda a nézeccség!
Dakotáéknál is égig ér a jajszó:
Vivike, te drága, most már kivel baszó’?

Rtl agytrösztnél kész volt a megoldás,
- nem hiába volt az okos kasztingolás.
Hisz Vivike ott van, most meglesz a haszna:
Rátalál ő könnyen megfelelő faszra!

Kábel Barát 2018.11.20. 15:58:05

Ez rövid és gyenge lett.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 16:05:01

Zsu egy megfejthetetlen rejtély! Kíváncsi vagyok mennyi jelet kap holnap :)

katemoss 2018.11.20. 16:09:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: én (még) bírom.. lehet rajta mosolyogni..
Lássuk be, ha maradna Era, Rolcsika meg Hunyorka a végére, elég unalmas lenne a műsor.. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:09:59

megjöttem vala az pokol hetedik bugyrából, és mámost olvasnék vala

2018.11.20. 16:14:58

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem holnap lesz a jelelés, hanem vasárnap. Már többeknek akartam írni.

szmoti 2018.11.20. 16:15:48

Annyira unatkozom ma, hogy nézegettem radics fb oldalát és rátévedtem a barátnője oldalára is, nem tudom, hogy ez a csaj ugyan az e, mint a homevideoban, de a fb megosztásai alapján annyira nem tűnik ostobának, nem is értem hogy lehetett ezzel a gyökérrel

Véletlen az előző poszthoz küldtem ezt el először.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 16:15:52

@Chat Géza: Géza Te nézed/követed egyáltalán a szériát, vagy csak akkor, amikor Te vagy a Soros a posztírásban, és csak azt a részt tekered meg az rtl moston, amiről írnod kell ? :-) Néha ez az érzésem. :-)

2018.11.20. 16:16:41

@Chat Géza: Gézu, próbáld meg megnzni legalább azokat a részeket, amelyekről neked kell írni. Úgy a nevek is könnyebben mennek.

Sixx annyira offolja ezt a szériát, hogy csak na.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:20:58

nem viviennek vannak bóti mellei?

BarBwire 2018.11.20. 16:28:18

@Perah: Én úgy emlékszem, hogy ő választotta meg, hogy mikor kivel fekszik le. Csokit is húzta jó ideig, mire döntött. Azt hiszem a szülinapja után volt. Szerintem azért ő meg fogja gondolni ezt a dolgot, és nem fekszik csak valaki alá. Azért Vivikében nem vagyok olyan biztos.

bElannaTorres 2018.11.20. 16:28:29

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom, lehet ő is csak felnyomja, de ginunak szerintem sincs

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 16:28:44

Ginu beköltözésekor egyből elment fürdeni, és akkor a lányok kérdezték tőle, hogy szilikon melle van-e és elmondta, hogy nem.

2018.11.20. 16:31:53

Közben az ország Ratyija nem nyugszik bele a kiesésbe. Oldalán ( www.facebook.com/radics.radics.7) mennek az összesküvéselméletek, a követők nem értik, hogy nem feltétlenül változtatták meg emberek a szavazataikat, hanem egy részük csak hétvégén szavazott, a fanok "visszamenetelt követelnek" : "Csinálj balhét hogy vissza kerülj. Ilyen nincsen hogy hirtelen fordul az állás.. ha nem akar szopni az RTL akkor visszavesz" Nem bírom már, hogy ennyi hülye közt kell élnem, egy országban...Ma lesz új videója a Youtube-on a szerencsétlenjének... Esküszöm, szerintem a VVk történetének legnagyobb égése volt az ő kiesése, és még ilyen szánalmas, kisfiú lelkületű, nagyranőtt óvodást életemben nem láttam. Nekem Era is off lesz úgy érzem. Nyilván mindenkinek más személyisége van, de életemben sokkal nagyobb dolgokat értem el, mint hogy "kinnhagytam" egy presszócig*nyt valami előre megkomponált valóságshowban, de életem legsikeresebb időszakaiban ha 1/10-ed annyira voltam nagyképű mint Era, mikor visszajött, akkor szerintem nagyot mondtam. Hunor is off, végtelenül primitív énje most jön ki. Az alpári beszéd és ordítozás különbözteti meg Ratyistól, egyébként kb ugyanazok lehetnek az életcéljai (kb semmi, csak a toszás). Reni meg annyira le van lakva, hogy komolyan mikor meglátom inkább nézem a plafont, csak hallgatom. Soha nem értettem kinek jönnek be az efféle nők. Adriban nem csalódtam, ő is a Radics szintű társadalom tagja. Zsuzsu még náluk is butább. Nála a butáságánál talán még jobban idegesít a veszekedés közbeni mutogatása, fejrázása, teátrális hangsúlyozása. Megint egy széria, ahol nem adnám senkinek a nyereményt. Bár mostmár kb fele/harmadát éri ez a píz, mint 2-3 szériával ezelőtt a nyeremény, de hát tényleg egyiknek sem adnám. Rolinak sem, ő sem nagyon csinált eddig kb semmit, kivéve a Radics paródia, de az nem ér 36 millát :). Őszintém megmondom, nem biztos, hogy végig fogom nézni idén. Lehet abbahagyom 1-2 hét múlva.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:32:19

@bElannaTorres: nem ástam bele magam a témába :))

bElannaTorres 2018.11.20. 16:38:04

@Cleveland55: nem éreztem annyira nagyképűnek, ott az volt a nagy dolog, hogy kint lehet-e hagyni radicsot, az 50.000 vagy mennyi követőjével. Személyiségre nekem még ő a legnormálisabb, roli is az volt, de a tegnapi dicsekedése már sok volt, ezeknek a parittya körül forog a világ. Hunor lehet csak műsort akar csinálni, még várok de most valahogy tényleg kevés jófej került be, még egyedül eddig csokinak van humora

Maximista vagyok 2018.11.20. 16:39:11

@Cleveland55: adjuk oda Lacikának, mostanában úgyis ő csinálja a showt :D

,, 2018.11.20. 16:42:30

@Maximista vagyok: Lacika a hátán viszi az évadot!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:43:59

@,,: néha majdnem rákérdezek, hogy az meg ki

bElannaTorres 2018.11.20. 16:45:19

@úgymond olvasó mmkk: úgy én sem, fogalmam sincs.:) Eddig még nem beszéltek erről, csak ginuval

2018.11.20. 16:46:26

@bElannaTorres: Nézd én értem, hogy számok meg blabla, csak azért mégis valahogy ha valaki ezt úgy 60 évesen mikor végiggondolja az életét valami hatallmas dologként éli meg, nekem ultragáz lenne. Azért mondom, mindenki más, de én nemhogy ettől, egy ilyen játék megnyerésétől sem értem, miért kéne meggajdulnia egy embernek. Somának sem értem, hogy mindig nyomatja a 36 millió 36 millió szöveget, nyilván mivel a kisgyerek életében nem dolgozott, meg max a mekiben krumplisütőnek alkalmas, így neki ez nagy dolog. Hunor nekem ahogy mondod "műsort akar csinálni" úgy még gázabb. Mivel akkor kb fogyatékos, mert nem fogja fel, hogy ezt nem igazán díjazzák a nézők. Az meg, hogy 25 perc alatt 5 nőre rámegy ultragáz. Meg amikor mondta Erának , hogy nem szólná meg az anyja meg a nagyanyja, mert jóképű.... Bazd nem csúnya gyerek, de azért ez már sok. Egyrész mert 1. ilyen ócska dumával csajozik 2. mert semmibe sem nézi a női partnert, ha ilyen "érvet" hoz fel 3. nincs túl barázdált agya. Nekem a tegnapi öfi meg a mai előzetes túl sok volt, nem gondoltam, hogy lesz lejjebb.

csincsilla72 2018.11.20. 16:47:00

@katemoss: Miért lenne unalmas?
Az idióta Radics is azt nem értette meg, hogy mi nem Mónika-showt akarunk látni, hanem pszichológiai hadviseléssel tarkított taktikát, hátbaszúrást, kavarást. Nekem speciel nem elég, hogy egy agyhalott lemming egész nap kiabál és baszik. És mivel a végén csak egy maradhat, előbb-utóbb mindenki el kezd játszani, szövetségek köttetnek-esnek szét. Ők sem Kantról fognak beszélgetni reggeltől estig, abban biztos lehetsz. De üdítő újdonság lenne, ha a kutyázáson és a baszáson kívül történne valami, amit nézni érdemes.

Maximista vagyok 2018.11.20. 16:50:49

@úgymond olvasó mmkk: nem olyan egyszerű az, annyit sírtam idebent, hogy hogy néz mán ki az egy bőröm? kicsit rappelek még idebent, oszt kimegyek és kint hagyok mindenkit a gecibe!

2018.11.20. 16:50:57

@Maximista vagyok: Hallod a végén tényleg ő nyeri. Mindenki elfelejti, hogy bentvan. Körbeszövik majd a pókok valamelyik sarokban, azt a végén derül ki, hogy van valami Lacika nevű játékos. A másik két döntös mindenkivel párosodott, leégette magát stb, Lacika meg csak édesen aludt, ő lesz a legnormálisabb. Annyira Rap tehetsége neki is van mint VV Bélának, megnyeri a 36 millát, meg kiad pár youtube klippet amiben elmondja hogy Nájki Adidas Kálendzsíí csak ezeket hordom, meg ez lesz a legnagyobb buli buli és befut mint előadó is. Ez a szint 2018ban kb az én meglátásom szerint. (Kors, Petőfi Buli Buli stb)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:51:42

@Maximista vagyok: igyekezz, mielőtt nagyezsda táboronokova leszek

Maximista vagyok 2018.11.20. 16:52:02

@Cleveland55: Hunort amúgy még én is megdugnám :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 16:54:12

@Maximista vagyok: kezdem úgy érezni, hogy én vagyok itt az egyetlen, aki nem dugná meg Hunort :(

2018.11.20. 16:54:49

@Maximista vagyok: Én bár férfi vagyok de nem látok benne semmi extrát. Főleg úgy, hogy látszik rajta, hogy nem egy túl okos teremtmény.

bElannaTorres 2018.11.20. 16:58:04

@Cleveland55: az egyáltalán nem biztos eránál így lesz, voltak jó gondolatai eddig, ott bent meg más, nem a legokosabbak kerültek be, már nem is mernének normális embert berakni, mert azok tudnak viselkedni. Azért vagy négyet-ötöt betettem volna. Fiúknál Hunor nekem sem bejövős, pont emiatt hogy mászik mindenkire, ki bízna így meg benne, senki, így csak tattikai dugáshoz juthat. Az meg radicsnál is látszott hogy uncsi.

csincsilla72 2018.11.20. 17:01:15

@bElannaTorres: De hát odabenn nincs más, csak tattikai dugás :-)

Maximista vagyok 2018.11.20. 17:02:54

@Cleveland55: vicc vót, állítólag én is férfi vagyok

Maximista vagyok 2018.11.20. 17:03:48

@úgymond olvasó mmkk: mehetsz sírni, én addig kombózok egyet Hunorral a jakuban

hereverő heverő 2018.11.20. 17:07:47

Itt a mai bucsu ideje. A bolti csöcsöket és a csoki lőcsöket két kézre kapván integetek nektek, holnap veletek ugyanitt nedves hogyvoltok.

,, 2018.11.20. 17:07:49

@Maximista vagyok: az dzsakú, te félszerzet

Maximista vagyok 2018.11.20. 17:09:15

@,,: aztat én nem tudhatom tesó!

Maximista vagyok 2018.11.20. 17:13:51

nekem asszonta a csoki az a nők dolga, ne kérdezgess itt fel engemet!

Maximista vagyok 2018.11.20. 17:15:38

Ma volt szerencsém amúgy egy lehetséges villalakóhoz. Bejött hozzám és azt kérdezte, hogy: Maga itt van? Zavaromban annyit mondtam, hogy nem tudom.

Costanza 2018.11.20. 17:22:59

vv boti csocs egy 19 eves sima liba es nem mutott

Perah 2018.11.20. 17:27:32

@BarBwire: Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam (gyanús is volt, amikor visszaolvastam), mert én is Vivire gondoltam. Szóval Vivi lesz az, aki legközelebb is megdugatja magát, akár még egy Radics spannal is.

2018.11.20. 17:30:20

"A villa műkörmökben végződő Freddy Kruegere itt pattan ki az ágyból, aztán megy is a zuhanyzóból frissen kilibbenő Erához, hogy le lett igénytelenezve." Nem Erához, hanem Renihez vagy Kenhez.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 17:46:11

Ha választani kéne, hogy szexelek valakivel a villából, vagy meghalok, akkor a szajuna ajtót hajtanám meg, mint singer a varrógépet!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 17:59:08

@Perah: igaza is van! Ratyi kiesett, nem maghalt, felesleges gyászolni. A buli folytatódik. Krisztián lesz a befutó, huni kiesett a kosárból, mert erát támogatta és vivike most bosszút esküdött

,, 2018.11.20. 18:11:40

@Chat Géza: köszi Gézu hogy javítottad!:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 18:13:59

@úgymond olvasó mmkk: bántom? Épp egekbe magasztaltam :) azzal kettyintenék, de csokival, ánusszal, hunival neeeeeem!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 18:17:23

@Hedo a szadista szexista anyuka: én meg Tom Hardyval, de az élet nem kívánságműsor :/ :DDDDDDDD

Cimili 2018.11.20. 18:21:48

@úgymond olvasó mmkk: nna jókor jöttem. Tom Hardy ❤ ❤ ❤
nem voltam, mert nem értem rá, de telepáciával szurkoltam erának. gyorsan elovasom Gézu mit írt, már azt hittem sztrájkol. :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2018.11.20. 18:26:10

A nevek már stimmelnek. DEVISZONT! Azt írjátok páran, hogy ebben az adásban több volt. Az adás negyede azzal ment el, hogy Reni most akkor tényleg alig fürdik-e vagy sem. Ugyanez Radics.
Két dologról nem írtam, mert minek. Az egyik, hogy Zsuzsu és Era kibékültek a nyugiszobában. NEm éreztem sorsfordítónak azt a parttalan beszélgetést, ami végtelen önismétlésbe és önfényezésbe ment át. Én nem azért budoskurváztalak le, mert egy budös kurva vagy, hanem mert így vitatkozok. Jó, te meg azért ne haragudjál meg, Era, megmondom az őszintét, mert, hogy azt mondtam, hogy ragyás a pofád, csak tök ideg voltam, na.
Ez mi?
A másik meg az volt, amikor hasonlóan semmitmondó beszélgetést folytatott a hálóban Radics és Adri. A csávó ott mászkált fektetett nyolcasokat írva a padlóra, beszélte maga elé a faszságait, hogy ő itt akkora egyéniség, amekkorát még nem baszott egy VV szerkesztő se, Adri meg mondja, hogy őt várja vissza, mert tudja szeretni, amikor olyan, meg utálni is. Oké, köszönjük, hallottuk százszor, leírtuk ezerszer, lapozzunk. Ez ilyen adáskitöltő anyag volt.
Era visszatérése... Visszatért, oszt nagy lett a pofája. Megnézni oké, elmegy, hogy ül a cigiskanapén és azt mondja, hogy azért megnézte volna, hogy ha a Radics tér vissza, akkor hogy elhordják őt, a sarokban kuksoló antishowgirlt a háta mögött, míg ő itt, győztesen, büszkén, méltóságteljesen viseli a győzelmet. (lol) De ez leírva még egy kommentet se érne meg, csak már nagyon belejöttem itt a dolgokba.

Nem tudom ki kérdezte, de szoktam nézni az adásokat, nem csak azokat, amiket én írok.

Virágék 2018.11.20. 18:37:23

@Chat Géza: Szerintem meg jó volt az öfi amit írtál, tényleg nem kell ennél hosszabban leírni a semmit. Nekem Te vagy a kedvencem itt a HV-on :)

uramatyám 2018.11.20. 18:38:50

@OriginalBlackMamba: Na, mit mond ez a fa*parittya? Nyilván nem fogom megnézni/hallgatni.

Angora Cardi 2018.11.20. 18:45:49

Gézu hurrá.
Jó volt, nem láttam, az ismétlést sem, de olvasni élmény volt.

SzilajSzilard 2018.11.20. 18:46:43

A legnagyobb nyomorult ebben a szériában Krisztián.
Ő az az igazi albérletről albérletre járó (nem fizető) nyomorult, aki még egy autómosóban vagy benzinkúton is csak beugrós tud lenni, annyira gyökér.
Néha ad-vesz mobiltelefont (MOBILTELEFONT!), kúr pénzért más férfiakkal, aztán pár év múlva stróman lesz valami áfacsalásos okosságban, amiből vehet végre egy jobb autót. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 18:47:07

Vivi szltfolyt sminkje priceless

Angora Cardi 2018.11.20. 18:47:59

@Chat Géza: Gézu jó öfi volt, nem kell mindig a semmiről kisregény. Én aki nem láttam pont megtudtam belőle a lényeget.

Krétagarbó 2018.11.20. 18:51:22

@Chat Géza: minden elismerésem. Én eddig 10 percet néztem bele a hétvégén, hát kiégett az agyam. Sajnálom, hogy ennyire szétcseszték ezt a műsort. Nézhetetlen, a folyamatos sípoláson és tesázáson kívül haljak meg egy kurva szót sem értek abból, amit ezek bent vonyítanak. A parittyázáson és az ordibáláson kívül semmi elképzelésük sincs ezeknek a suttyóknak a tattikáról, a játékról, arról, hogy nekünk nézőknek valami műsort hogyan is kellene csinálni. Eddig nagyjából követtem a VV-ket, de ez már nézhetetlen, szarfos ahogy van. Eskü visszasírom még a helikopterezős Auréliot is Zsófikával, akire rádőlt a barbiház. Akkor azt gondoltam, innen már nem nagyon van lejjebb. Valami kurva nagyot kell vakítaniuk a VV10-zel, hogy még egyszer leültessenek a TV elé nézni a lemmingeket.:(

Cimili 2018.11.20. 18:51:30

@Chat Géza: Gézu, ha hibázol, ha nem, nekem te vagy a kedvencem. :) és igenis jó volt az öfid, minden lényeges benne volt. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 18:51:36

@Chat Géza: nem minden rész egyforma, ez így pont jó volt.

Sanda.Ipse 2018.11.20. 18:52:21

@Chat Géza:
Bevallom nem nézem a műsort, kivétel volt a vasárnapi rész és a párbaj. Annyit beszéltek körülöttem a nagyképű ratyiról, hogy győzött a kíváncsiság.
Én gratulálok neked is a többi posztíróval együtt. Egyáltalán azt csodálom, hogy rá tudjátok venni magatokat, hogy ebből a tömény szarból bármit is leírjatok. Önmagában ezért is hatalmas dicséret.
Egyébként jó és tömör az összefoglalód. Aki többet akar, nézze meg!:)

Madam. 2018.11.20. 18:53:34

Jóvan, radycs kérjen menedékjogot Macedóniában.

Maximista vagyok 2018.11.20. 18:54:15

Ha véletlenül a csokimegdugott Ginu kapja a legtöbb jelet, akkor valószínű hogy nemvagyokigénytelen Renit viszi? Bár mehezen tudom elképzelni hogy 4-5 jelet kapjon Ginu. Reninek kb 4 minimum kinéz, meg ugye benne van a pakliban még a segghülyevagyok Zsu is. Érdekes lesz.

Cimili 2018.11.20. 18:54:25

@Krétagarbó: szia Krétácska, már hiányoltalak!! :))

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 18:54:56

@uramatyám: Röviden: már úgy kezdi a videót, hogy ő RADICS ATTILA és nem VV RADICS, majd elkezdi hogy hát meg van kötve a keze, nem mondhat semmit a műsorról, de majd megpróbálja elmondani, hogy mégis mi volt. Tudta, hogy nem ő fogja megnyerni a VV-t és igazából csakis azért jelentkezett, hogy reklámot csináljon a jútyúb csatornájának és még több feliratkozója legyen. Ő nem nyomott el senkit, hanem egy erős egyéniség. Ő tiszteli a nőket és a kinti világban nem beszél velük csúnyán, és állítása szerint ilyen nőkkel, mint akik most a villában vannak, beszélni sem szokott. Vivikével nem lesz semmi, max. barátság és kibékült a csajával, VV Somának meg azt üzeni hogy egy kis rohadt buzi, a Blikk pedig kiszophatja a faszát, (ez utóbbit szó szerint idéztem) mivel ez a selyemfiú dolog állítása szerint hazugság.

Krétagarbó 2018.11.20. 18:57:44

@Cimili: szia:) szomorú vagyok, elvették a játékom:(((

Madam. 2018.11.20. 18:57:50

Erkölcsi vagy történelmi kvízkérdésem: milyen műsort fog vezetni radix a rötölön next time?

Cimili 2018.11.20. 18:58:19

most akkor radics előkerült, vagy sem? mondjuk nekem nem hiányzik, csak úgy kíváncsi vagyok.

Krétagarbó 2018.11.20. 18:59:35

@SzilajSzilard: ekg, én sem értem, hogyan lehet ezt nézni, ráadásul vmi vicces összefoglalót írni belőle. Mindenesetre nagy elismerés az összes posztírónak!

Maximista vagyok 2018.11.20. 19:00:15

@OriginalBlackMamba: kihagytad azt a részt hogy ő csinált rekord nézettséget(!) plusz az ő "karrierje" most fog csak igazán beindulni. Itt kaptam egy laza strokeot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 19:01:13

@Maximista vagyok: melyik karrierje, az üzekedés közben kamerába nézős?

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 19:02:09

@Maximista vagyok: igaz-igaz, elnézést is kérek, képtelen vagyok ennyi fontos információt egyszerre befogadni a nagyembertől. :D

Maximista vagyok 2018.11.20. 19:02:51

@úgymond olvasó mmkk: neki több karrierje is van, minden személyiségéhez 1-1

,, 2018.11.20. 19:05:46

@Angora Cardi: írtam a tegnapiba h remélem lesz folyt.köv a riportnak

uramatyám 2018.11.20. 19:06:30

Valaki mondta is pár nappal ezelőtt, hogy ha kiesik, biztos azzal fog jönni, hogy tudta, hogy nem nyeri meg, meg nem is az volt a lényeg neki, hanem, hogy a jutúb csatornájára jó sokan feliratkozzanak.

Cimili 2018.11.20. 19:08:32

@OriginalBlackMamba: félig bírtam megnézni a vidiét, után ránéztem a kommentekre. döbbenet, h mennyien szerették. csak tudnám miért.

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 19:12:37

@Cimili: azért, amiért 2/3-a van a Fidesznek. (Bocs hogy behoztam ide a politikát, de nem tudom mással szemléltetni)

Pamutbojt 2018.11.20. 19:13:33

@OriginalBlackMamba: ezek szerint hogyvoltot nem olvasott még. Egyből dobna egy hátraszaltót.

Angora Cardi 2018.11.20. 19:15:05

Menjen Reni ratyics után.

Maximista vagyok 2018.11.20. 19:15:51

@úgymond olvasó mmkk: az lesz majd az igazi kárrier amikor jön a böri live, előbb utóbb ott fog kikötni. Lépek csirkepaprikást enni nokedlivel
Műsor alatt után még benézek hogy kibeszéljük Lacika fergeteges alakításait.

Angora Cardi 2018.11.20. 19:16:40

@,,: Cukker vagy. Igyekszem ihletre lelni. :*

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 19:23:55

@Krétagarbó: Helló Kréta, de jó hogy megjöttél! :-) Nem olyan rossz ez a széria, ne alkoss véleményt 10 perc után. Egy kicsit el kell merülni a részletekben, egy kicsit rosztó az alakuat egy része, de vannak gumicsontocskák. :-)

,, 2018.11.20. 19:25:56

@Angora Cardi: én azon gondolkodtam, hogy a lemmingeknek tálcán van felkínálva a leggyengébb játékos: Adri (a szimpátiszavazás miatt)

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 19:32:03

@,,: nagyot nőne mindegyik a szememben, ha erre rájönnének ők is maguktól... kevés esélyt látok rá.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 19:33:14

@,,: kibaszott zseni vagy tesa a gecibe!!! És tényleg

Krétagarbó 2018.11.20. 19:33:55

@VV Erőlegény: hellóbelló, hát nem tudom még, hogy akarok -e ilyen mélyre merülni:)

Angora Cardi 2018.11.20. 19:38:03

@,,: Kérdés van-e ennyi eszük (haha).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 19:38:48

@Krétagarbó: a társaság miatt megéri :) (én sem nagyon nézem egyébként, de ez hadititok)

pirosnyuszi 2018.11.20. 19:39:24

Reni a lelakottságán kívül ártalmatlan, próbálom elfelejteni ahogy tette magát azon az igen kínos szóbeli box etapban. Aztán tényleg eléggé unnám a Roli-Hunor-Era maradékot. Zsuval amúgy miafaszvan? Azon kapom magam, hogy várom hogy felkúrják valamivel az agyát és sajnálhassam a rendkívül primitív reakciója miatt. Észrevettétek amúgy hogy mikor megmondják teki mit csináljon ő 3,2 másodperc alatt úgy magává teszi a gondolatot hogy azt már az ő sziklaszilárd elve és jaj annak aki ezt nem tiszteli. (Pl. Álljon Radics mellé, mondja el a pletyit Reninek, kérje ki magának Erával szemben)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 19:41:48

@Chat Géza: A Zsuzsu-Era kibékülés pl. sztem egy fontos részlet volt a tegnapi adásban. Így már sokkal jobban érthető Zsuzsu nagy örömködése azon, hogy Era jött vissza a párbajról, és nem Radics. Egy nappal korábban ennek nem láttuk ugyanis az okát, és többen Zsuzsu ideggyengeségének tudtuk be az előzmények akkori ismeretében az érthetetlen örömtáncát. Elég sok komment született ezzel kapcsolatban az előző napi öfinél, hogy mi volt ennek a nagy örömkitörésnek az oka. De hát ezt valóban csak akkor tudod érzékelni, ha megnézted a tegnapi adást is, és esetleg átfutod az ezzel kapcsolatos kommenteket. Nekem amúgy mindegy, és nem akarlak piszkálni, csak picit vitatkozom veled abban, hogy a karakterek megismerése szempontjából mi a fontos, és mi nem. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 19:42:53

@Krétagarbó: Igen, ezt valóban el kell dönteni, mert utána már nehéz a kiszállás. :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 20:06:00

@Chat Géza: jó volt ez így, főleg hogy javítva olvastam már.
Én is hallotram hogy tegnap óta fürdök minden nap. Ezt is néztem ki belőle!
Este nem tudom látom-e az öfit, ha nem olvasok majd! Szééép estét! :)

Intruder71 2018.11.20. 20:32:40

Géza!
Nincs "bluebox díszlet" az rtl-ben két éve!
LED háttér és épített díszlet van.
:)

Angora Cardi 2018.11.20. 20:38:39

Lacika a szellem

Lesz egy ember, szellem jelleg,
Kellemetlen csendben teng-leng.
Ellenfelek elvekengnek,
Szellem ember csendben hegyel.

Ellenben egy kedves reggel
Rettenetes reccs zengedez.
Egek, egy rettenet sereg?
Eh, szellem szellentett tetemeset.

Qqts 2018.11.20. 20:43:38

Szép jó estét mindenkinek. Bár ahogy látom/visszaolvasom már senki sincs itt. Én is rövidnek érzem ezt az öfit, dehát evan. Vivi vergődését és kamu vernyákolását nem tudom hova tenni. Túl játszott volt, főleg annak tükrében, hogy a 2évepárkapcsolatbanélekvölegényt egy vállranditással elintézte. Ez a luvnya frankón azthiszi, hogy bárki beveszi a pimpós dumáját az összetört lelkéről?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:45:06

@Angora Cardi: énis, énis! :D

Angora Cardi - Lacika a szellem - átirat

Lacika, két fülbevalóval fülében,
meg sem mozdul együltő helyében.
Naponta két percet, ha kap,
ezzel átütő sikert nem arat.
Pókhálós keze-lába,
egy boszorkány se néz rá(ja).
Biodíszletnek ugyan elsőrangú,
valószínűleg nem csengő hangú.
- itt megálltam egy kicsit, szétszakad a fejem -
Tujaszellem a sarokban,
felesleges az akolban.
Szemei a távolba révednek:
mama nélkül mi értelme az életnek?

nicu71 2018.11.20. 20:46:07

@Nyuszomuszo83: nem akarom védeni,de ezt valószínűleg egy frenetikus poénnak szánta/nem sikerült / sok minden nincs vele rendben, de tuti hogy tiszta ;)

Qqts 2018.11.20. 20:46:36

@Perah: neked még tartozom egy válasszal. Radics nagyon hangoztatta, hogy ő most direkt nem csinál műsort. Szerintem a kiesés utáni viselkedése is ennek az agyszüleménynek köszönhető.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:48:26

ha rácz jenő megmenti dr júdás panyik anitát, akkor szívinfarktust kapok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:49:18

@úgymond olvasó mmkk: akarom mondani Deutsch Anitát, már félrebeszélek a fejfájástól
kaptam egy szívinfarktust

Angora Cardi 2018.11.20. 20:50:10

I am Laci, keine paci.
Bin mama's boy, nein csacsi.
Bin rap star im sauna,
nicht töcsköl-zi bitte ohne Anyuka.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:50:17

@Angora Cardi: kösz tesa :DDD

@,,: be lehet szállni ;)

Qqts 2018.11.20. 20:51:32

@Angora Cardi: :)))) eddig ez a legjobb :)))

nicu71 2018.11.20. 20:52:08

@úgymond olvasó mmkk: nem kell megmenteni,mert jol feltalálja magát /én kimondottan kamázom dr.judást/ milyen kis helyre kaját rittyentett abbol a malacorrbol ;))

Angora Cardi 2018.11.20. 20:52:17

@,,:
Gyere hass alkoss gyarapiCCS,
Ne lapiCCS!

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 20:52:29

@úgymond olvasó mmkk: én nem vagyok vegetáriánus, de csak attól, hogy néztem ezt a csirkekopasztast, már rosszul lettem és azt hittem elhányom magam. Nem értem, hogy tudta vegaként ezt megcsinalni.

,, 2018.11.20. 20:52:43

@úgymond olvasó mmkk: inkább olvasom:) nem tudom miért de ezeken a lacika a szellem poénokon nagyon tudok röhögni:)

,, 2018.11.20. 20:53:42

@Angora Cardi: csendben figyelek (mint egy szellem) és iszom szavaitokat:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:56:12

@Angora Cardi: Laci, auf Deutsch

Laci ist so ein hübsch Mann,
dass solche nicht jemand sehen kann.
Er liebt ihre Mutter sehr,
aber nehmt nicht teil im Villaverkehr.
Spinnwebe sind óberall an ihrem Körper,
vielleicht hat er keine Töchter.

Angora Cardi 2018.11.20. 20:56:44

@,,: :DDD
Eeeegurult a gyóccerem.

Qqts 2018.11.20. 20:57:05

Hunyoros témakörre visszatérve, én helyes srácnak találom. Szórakoztat, amikor egy-két hülye mondatnál felhúzza a szemöldökét. A tegnapi adásban viszont, erőltetett és szánalmas volt ahogy mindenkire “rámozdult”. Remélem jobban kibontakozik és elfelejti ezt a mindenkinélbepróbálkozokakineklukavan Alekosz stílust

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 20:57:40

@nicu71: deutsch anitát akartam elsőre is írni, csak közben a kék arckönyvön panyik anitáról írtam, és zavar keletkezett a vinyóban :D

Qqts 2018.11.20. 20:59:26

@úgymond olvasó mmkk: azért hübsch-nek nem mondanám a formára szedett női szemöldökével, de bízom benne, hogy ez csak az írói/költői szabadság miatt került bele :)))

nicu71 2018.11.20. 21:02:19

@úgymond olvasó mmkk: jol van akkor ;) deutschot viszont elengedtem volna ,bár a küzdelme azzal a varjucsirkével tényleg emberfeletti volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:02:46

@Angora Cardi: Laci, in english

Laci, Laci, my dear ghost,
tell me, what do you love the most?
You know, sometimes you look like a fool,
I don't think you have an acting tool,
because your mama is looking at you every night,
so you can only sleep and hold on tight.

Angora Cardi 2018.11.20. 21:05:07

Esprit Laci voila en tv programme.

mocskosmacska 2018.11.20. 21:06:52

@uramatyám: Én voltam. Ez volt az egyik tippem, a másik meg az, hogy azzal jön, hogy a magyarok még nem érettek meg az ő egyéniségére.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:09:37

Laci jest duchem gry
Laci je duchom hry
Laci jeh duh igre

fujimo 2018.11.20. 21:10:05

@Perah: váááá, azt én is megtaláltam... ilyen amikor arcul csap a vidéki médiadömping fagyos szele :oO közeleg a tél... avaaagy, annyira sötétek, h tele vagyok iszonyattal :D

am, csodálatos ez a radics videjó, egyetlen sorában sem érhető tetten a valóság... még véletlenül - nyomokban sem. :)

az önreflexió magjának még a talaját is elkerüli, h véletlenül se kelljen bármivel is szembenéznie.

egyébként egy - az áltaghoz képest is - szar részhez, rövid öfi dukál, amit viszont nagyon megdobtak a kommentek. :)

" Lacika a hátán viszi az évadot!" - "néha majdnem rákérdezek, hogy az meg ki " :DDDD

@Krétagarbó: @Cleveland55: +99 EKG - kezd olyan mértékű lenni a trash. amit már gázmaazkkal is nehéz ellapátolni és vmi értelmet kihozni belőle

" Jóvan, radycs kérjen menedékjogot Macedóniában. " :DDDDD

"Ma volt szerencsém amúgy egy lehetséges villalakóhoz. Bejött hozzám és azt kérdezte, hogy: Maga itt van? Zavaromban annyit mondtam, hogy nem tudom. " :DDDDDDD

"Reni a lelakottságán kívül ártalmatlan... Zsuval amúgy miafaszvan? Azon kapom magam, hogy várom hogy felkúrják valamivel az agyát és sajnálhassam a rendkívül primitív reakciója miatt. " :DDDDDD

bonustrack: (((( kijaza tom hárdi? :$ ))))

fujimo 2018.11.20. 21:12:11

@Angora Cardi: már majdnem olyan művészi szintű, mint egy toten hosen szám!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:12:27

a mai utolsót köszönöm a gugli fordítónak
Lacika, kulaklarında iki küpeyle
Aynı yerde hareket etmiyor.
Günde iki dakika, eğer alırsan,
Bu büyük bir başarı değil.
Kendi web sitesinde
Bir cadı ona bakmıyor.
Biyolojik olarak parçalanabilir olmasına rağmen
Muhtemelen zil sesi değil.
- Burada biraz durdum, kafam kırıldı -
Köşedeki sevgilim,
çöpte gereksiz.
Onun gözleri uzak:
Annesiz, hayata ne anlam katıyor?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:13:44

@úgymond olvasó mmkk: ezt visszafordítottam magyarra, zseniális
Lacika két fülbevalóval a fülében
Nem mozog ugyanazon a helyen.
Napi két perc, ha elveszi,
Ez nem nagy siker.
A honlapjukon
A boszorkány nem néz rá.
Bár biológiailag lebomló
Valószínűleg nem csengőhang.
- Már itt vagyok,
A barátnőm a sarkon,
szükségtelen a szemétbe.
A szeme messze van:
Mi az anyanyelv nélküli élet értelmezése?

fujimo 2018.11.20. 21:15:36

nnnneeeeeee, mik ezek a versikééékkk... szakadtam már a dojcson is... the aztán a same in english-t rátettétek... :)) kécccc... :DDDDD

Perah 2018.11.20. 21:17:41

@Qqts: Szia :) Igen, tényleg lehetséges, hogy Radics azt hitte, hogy majd hiányozni fog a hülyeségivel, ha kussban marad. Pedig csak mindenkit boldoggá tett, hogy végre csend van :D. Hunor külsőleg nekem bejönne, mert magas, jóképű és az alakja is jó. Viszont belsőleg már annál inkább nem, mert egyrészt nem tűnik intelligensnek, ami nálam fontos, másrészt pedig minden csajnál bepróbálkozik. Ez nálam abszolút kizáró ok lenne, ha ismerkednénk, mert ezáltal elveszítené az értékét a szememben. Kíváncsi leszek, hogy végül kinek az ágyában fog kikötni úgy igazából :).

fujimo 2018.11.20. 21:17:52

@úgymond olvasó mmkk: "A honlapjukon
A boszorkány nem néz rá.
Bár biológiailag lebomló
Valószínűleg nem csengőhang."

azt hiszem ezzel (re-guglifordítózott kontent) önmagában versesköteteket lehetne megtölteni, hatalmas!! :DD

Angora Cardi 2018.11.20. 21:19:29

@úgymond olvasó mmkk:

Leslie loves to rap

Leslie the ghost, met Peter the host.
The mighty moustache nodded,
The adventure started.

He moved in da house, hide behind the goats.
Conversations flooded, our ghost just nodded.

Slept alone in silence, Leslie didn't mind it.
Mom's so distant, Mom's so strict,
Les is missing Mama's tits.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:21:10

@fujimo: mi az anyanyelv nélküli élet értelmezése? :DD

etikette 2018.11.20. 21:21:55

Nos megneztem vv radics video uzenetet. Nektek is olyan erzesetek van hogy arra celozgat (tobbszor is) hogy o mindent megtett amire utasitottak? Mintha az rtl club kenyszeritette volna ra ezt a senkihazi primitiv attitudot mikozben o egy aldottjogyerek hivo katolikus es az udvariassag mintaszobra? Osszeeskuvest sejtek...es mi ez a melegsoma szoveg? Tenyleg igy van? Mifolyikitt??jesztudely

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:22:36

@Angora Cardi: angol-török, török-magyar
Leslie szereti a rapport

Leslie, a szellem, találkozott Péter fogadójával.
Hatalmas bajus megrázta a fejét,
Kaland indult.

Hazát költözött, a kecske mögött rejtőzött.
Beszédek elárasztottak, a szellemünk megrázta a fejét.

Csak csendben aludt, és Leslie nem törődött vele.
Anyám olyan messze van, anyám nagyon szigorú.
Les elrabolja anyám melleit

Qqts 2018.11.20. 21:24:21

@Perah: ez szerintem is kiábrándító. Bízom benne, hogy csak megcsapta a pinafüst és volt egy pillanatnyi elmezavar. Majd rájön, hogy csak azért, hogy ürüljön a zsák nem toszunk csúnya/buta nőket, mert annak később megisszuk a levét és csak lejáratjuk magunkat. 8-as 9-es srácból hirtelen leugrott 5-ös 6-osra. A gogyi nekem is fontos, egyetlen egyszer megpróbáltam egy ostobenkóval. Igen rövid időn belül pontot tettem a végére, pedig a hosszú kapcsolatokat preferálom

Perah 2018.11.20. 21:24:56

@fujimo: Örülök, hogy más is látta ezt a förmedvényt. Őszintén szólva én le is mentettem a képet, mert annyira gáz, csak nem mertem megosztani; mert azzal személyiségi jogokat sértenék. Mert az nekik több van, mint mondjuk nekünk, normális embereknek...

Jó éjt mindenkinek! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:35:20

@Angora Cardi: éjjel nem tudtam aludni, kapcsolgattam a tv-t, és ez jött velem szembe, fogadd szeretettel:
www.youtube.com/watch?v=w_lCi8U49mY

Perah 2018.11.20. 21:35:49

@Qqts: Szó szerint nálam is 8-9-ről leugrott 3-ra, de inkább 2-re, mert nálam tényleg olyan kizáró ok, ha egy pasi ennyire alul pozicionálja magát mindenféle nőkkel, mint a dohányzás. Mondjuk a cigi az inkább 1-es, illetve 0, ha az is számít. Nekem volt egyszer egy focistám igen rövid ideig, de aztán nem bírtam, mert féltettem az agysejtjeimet a visszafejlődéstől :D.

@etikette: Nekem már a párbaj után is feltűnt, hogy azt mondta Ratyis Peti kérdésére, hogy neki semmit sem adott a VV. Úgy vágta rá, mintha azzal csábították volna be, hogy majd milyen híres lesz utána, és mennyire megnő majd a rajongótábora. Hát, ez nem jött be :))). Ezt támasztja alá az is, hogy Győző azt mondta a beköltözésekor, hogy a fiatalkori önmagára emlékezteti, meg évek óta haverok. Gondolom, hogy miután bekerült és elkezdett ilyen ocsmányul viselkedni a csajokkal, az RTL nem kockáztathatta meg, hogy tovább bent maradjon, és folytathassa az ámokfutását. Végül is már nem oszt, nem szoroz, mert a csávó elbukta és eléggé csúnyán.

Adamadam 2018.11.20. 21:36:03

Era amúgy remélem nem fog nagyon elszállni a győzelem hatására, mert semmiképp nem tenne neki jót, tegnapi összefoglalóban kezdett kicsit sok lenni, de talán az csak a győzelem utáni öröm miatt volt.

fujimo 2018.11.20. 21:38:08

@úgymond olvasó mmkk: azon már szabályosan nyerítettem :DD

Adamadam 2018.11.20. 21:38:27

Era amúgy remélem nem száll el nagyon a győzelem miatt. Tegnapi összefoglalóban kezdett már kicsit sok lenni, de reméljük az csak a győzelem utáni öröm miatt volt.

Adamadam 2018.11.20. 21:39:01

@Adamadam: De jó, hogy egyszer nem küldi be a blog aztán meg beküldi mind a kettő kommentet.

Morcz 2018.11.20. 21:40:10

@szociál: Remélem hogy nem "Lacika" nyeri...

@Maximista vagyok: "Sokuknak tetszik 0 -24-es baszás is, amit nem igazán értek, lehet én vagyok a beteg." Nem hinném, lehet, hogy nekik drága a pornócsatorna otthon...:D

@bElannaTorres: Nekem is Eddig Era a legszimpibb, és Roli, Csoki szerintem egyáltalán nem vicces, nekem olyan mintha VV 5 Fecó és Fekete Pákó szerelemgyereke lenne...összefoglalva: Brrr...kiráz tőle a hideg...

@OriginalBlackMamba: Na, ratyis próbálja magyaráznia bizonyítványt? Annyira primitív, hogy még méltósággal se tud veszíteni. Ha hamarabb visszavesz magából, akkor maradt volna.

@Angora Cardi: ezen az angol versváltozaton szétröhögtem magam, köszi! :D

@úgymond olvasó mmkk: :)))))))))))))))))))) Ez kész! Gooole fordító forever! :D

,, 2018.11.20. 21:42:34

@etikette: na én is megnéztem, legalábbis az első pár percet, kíváncsivá tettél. Természetesen a valóságban nem hívőudvariasstb mintagyerek, de ugyanaz a szitu lehet, mint tavaly a póni vivi esetében, a szerkik adták alá a lovat (unikornist) szerintem elég sokszor. Azt nem tudom h konkrét szöveget adnak-e vki szájába, erre pl kíváncsi lennék. Nyilván ez nem ment fel senkit:) hozott anyagból dolgoznak.

Morcz 2018.11.20. 21:42:54

@úgymond olvasó mmkk: "éjjel nem tudtam aludni, kapcsolgattam a tv-t, és ez jött velem szembe, fogadd szeretettel:" Akkor ajánlom figyelmedbe a Baby Shark v. nagy sikerű youtube opuszt...:D Az tuti nem megy ki a fejedből, és van egy nagyon jó metal-cover változata is. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:44:45

@Morcz: dududududu baby shark dudududu mami shark dududududu mami shark dududududuu daddy shark dududududu

bElannaTorres 2018.11.20. 21:45:24

Kamázom a verseiteket:)

Angora Cardi 2018.11.20. 21:48:55

@fujimo ihlette Deutsch Leslie der Geist

Fier kleine Leslie maister er zog ins Haus ein.
Niemand hat es sprechen hören,
Der stille Jugen saß.

Drei kleine Leslie maister der ganzen Tag schlafen,
Immer schlafen, immer aufstehen,
Oder Frühstück ist kalt mehr.

Zwei kleine Leslie maister er krabbelt auf der Couch,
Cigi schlect, ist schlechte Sache,
Leslie wurde Krank.

Ein kleine Leslie meister, so wurde es ein Geist,
Er wird kommen, Er verlassen,
Abendessen, Du!

*a Toten Hosen Zehn Kleine Jägermeister" dallamára íródott mindennemű némettudást nélkülöző kínrím.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:49:48

@Morcz: főiskolára jártam még, és gólyatábor szervező voltam, hajnali 2-kor felkeltettük a leendő elsősöket, levetítettünk nekik ilyen csodálatos dallamokat koreográfiával együtt, csapatba osztottuk őket, és 10 percük volt felkészülni belőle. ha sikerült nekik, mehettek aludni 4-ig, amikor ismét.. :)))))))))))))))))

bElannaTorres 2018.11.20. 21:49:49

@Morcz: igen nekem ő is nagyon sok. Csak az egész társaság, talán radics miatt nem tudom de inkább végig ideges és nem jófej volt, köztük úgy ahogy csoki vidám maradt, de mit csodálkozzak, parittyázott is két nőre is rámozdult
Jó lenne ha ez most már változna, legalább kapjanak feladatokat.
Ma is csak a mostról tudom visszanézni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:51:26

@Angora Cardi: ein kleiner jägermeister war nicht gern allein, drum lud er sich zum weihnachtsfest neun jägermeister ein! imádom azt a számot :)))))))))) meg is hallgatom :D (majd jön a tvbuzi, és rosszul lesz ennyi némettől :DDD)

bElannaTorres 2018.11.20. 21:52:28

@VV Erőlegény: igen ez az era-zsu nekem is fontos volt, talán nem is egyszerű bocsánatot kérni a durci zsutól, meg tényleg ezért örült annyira, mi meg azt hittük hülyébb mint eddig:)))

Angora Cardi 2018.11.20. 21:52:52

@úgymond olvasó mmkk:
Itsy bitsy titsy licky,
Climbed in mini Vivi, hihi.

,, 2018.11.20. 21:52:57

@Angora Cardi: bekapcsolom a hozzá a mnyúzikot:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:53:16

@Angora Cardi: egyébként nem szeretem a német nyelvet, á, egyáltalán *ártatlanul néz*

Angora Cardi 2018.11.20. 21:53:51

@Morcz: örömmel kedves Morcz :)

akármik 2018.11.20. 21:53:56

Néhány örökbecsű mondat azért elkerülte a figyelmed. Például amikor Radics arról elmélkedik, hogy Era nagy hibát követett el azzal, hogy „két napos álláskutatás után vonatkoztatásokat követelt magának arról, hogy szoros lesz a szavazás”. Szerinte a nézők többsége még nem is szavazott, hiszen mi van, „ha valaki csütörtök-pénteken dolgozik, és nem is van otthon”?
Ezen azért szakadtam.

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 21:54:00

@etikette: igen, ezért mondja el egyfolytában, hogy nem beszélhet, mert nyilván köti a szerződés... azt nem tudom, mi az igazság, de ő elég erősen arra céloz, hogy az egészet az rtl szervezte így, ezért is mondta, hogy tudta, hogy nem nyerhet. Anno a VV Attis szériában volt VV Peti beépített ember.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 21:58:31

@Angora Cardi: ha melóban társalgok barátnémmal telefonon, akkor németül beszélek hozzá, mert azt nem érti senki a közelben :)))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:01:20

@Angora Cardi: muszáj, mert ha az épület egyik felében köhögök, a másik végében már tüdőrákos vagyok.. :DDDDD

Cimili 2018.11.20. 22:01:26

kezdődikk bajusz pávatánca:DDDDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.20. 22:01:40

Petikére ráférne egy kis szanatórium

malevil2050 2018.11.20. 22:03:10

Megnéztem egy pár részt utólag. Fényévekre van ez attól h időt és energiát pazaroljak rá. Ha ez kell akkor legyen , de nélkülem Ave!

Mók_Ica 2018.11.20. 22:04:45

helló, szia, szeva mindenkinek :)))) látom Krétácska is bekukkantott..... jöhetnél máskor is, hiányoznak a szösszeneteid

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:05:16

@Angora Cardi: a telepácia meg nem működik telefonon keresztül :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:05:34

vajon valaki megüti boxzsák Radicsot?

tenylegnemazalany 2018.11.20. 22:05:40

azt nem tudja valaki, hogy korábbi évadot hol lehet visszanézni? pl vv5

Cimili 2018.11.20. 22:05:57

minyá sírok én is. :((((((

chiccodoro 2018.11.20. 22:06:44

Szevasztok tesák! Az milyen undi, hogy ezek Radics papírból kivágott fejét puszilgaSSák sorban... HaJJAk meg kéCCer!

tvbuzi 2018.11.20. 22:07:49

"De szeretem"
"De szeretlek"
Ez az új nekem ez túmáccs

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 22:07:58

Akciós volt a nyaktetoválás? Krisztiannak és Gregnek is ugyanott, ha nem ugyanaz a tetko van. Semmi egyediség...

Mók_Ica 2018.11.20. 22:08:45

@Ay Mama, Que paso: ez jutott az eszembe nekem is, amikor megláttam.... sztem nem véletlen a báb alapanyaga :))))

@Cimili: ugye, hogy úgy nézett ki krisz???? greg is bekönnyezett.... azért a puszi nem kellett volna....

@úgymond olvasó mmkk: apádnál van..... nem tudom hová dugta..... :******

Cimili 2018.11.20. 22:08:58

@chiccodoro: ekg.:) az is érdekes, h a zösszes barátja azt mondja, h szívtad a véremet. :DD

chiccodoro 2018.11.20. 22:09:12

@OriginalBlackMamba: Gregtöl minimum egy csillámfaszlámasellös tetkót vártam volna... Csak mert ö egy EGYÈNISÈG!!! XD

Mók_Ica 2018.11.20. 22:09:39

vivike meghatódott saját magától......

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:10:06

@chiccodoro: az igazi egyéniségeknek csillag tetoválása van, hát nem tudtad?

tvbuzi 2018.11.20. 22:10:34

Baszatáskára gondolt?

Mók_Ica 2018.11.20. 22:10:36

adrika nem búcsúzott el????????

Morcz 2018.11.20. 22:10:45

@úgymond olvasó mmkk: Az lesz az! :))))
Amúgy tetszett a gólyatáboros sztori, nálunk jó volt, éjjel lehetett aludni, már bírtál a hajnalig tartó dizsitől, másnap meg mindeni hulla volt, ebből kifolyólag a badacsonyi hajókirándulása a tábornak érdekesre sikeredett....:))))

@bElannaTorres: feladatok tényleg kellenének nekik, ha én lennék a főszerki az adás legelső napjától felültetném az egész bandát a szopórollerre...:)))

chiccodoro 2018.11.20. 22:11:39

Kemény, hogy itten két hét alatt (vagy még annyi se, elvesztettem a fonalat) sírig tartó barátságok és szerelmek szövödtek... Höhö

Mók_Ica 2018.11.20. 22:12:13

@Cimili: leugrott gyufáért..... oszt azóta nem láttam.... :(((((

amikor össze-, felkötik a hosszabbított hajat, elég igénytelenül néz ki.....

Cimili 2018.11.20. 22:12:29

nna hány perc múlva rakja meg valaki vivikét?

chiccodoro 2018.11.20. 22:12:46

@úgymond olvasó mmkk: Nem, tök vakon vagyok tetkóügyileg... XD

Na tesák miGYá`beindul a foslavina...

,, 2018.11.20. 22:12:56

Volt egy Lacika-észlelésem!!

Ecotrans 2018.11.20. 22:13:02

A mókusarcú még a papírkutyának is vagy háromszor gecizett, hát lol!

Cimili 2018.11.20. 22:13:09

@Mók_Ica: Majdnem leköptem a monit. :DDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.20. 22:14:16

aperolt töltöget csoki?? azt nem magában kéne inni...... (ha nem az, akkor én kérek elnézést.... csak a színéről tippcsiztem)

,, 2018.11.20. 22:14:28

@Cimili: áá, csak éppen átsuhant...:(

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:14:41

@Morcz: ha mi nem tudtunk aludni (mert feladat volt, vagy át kellett szervezni a következő napot hajnal 2-kor, vagy csak simán kényelmetlen volt a hálózsák), akkor ők se aludjanak már :)))))) és általában nem tudtunk..

Schlomo Goldberg 2018.11.20. 22:14:46

Vivike remélem elkezd köpködve csicskaaaghecizni

Todd Chavez 2018.11.20. 22:15:14

VVV 3 cigit szív egyszerre, komoly ember

Mók_Ica 2018.11.20. 22:15:21

@Cimili: :)))) :**

vivike cigit szív eCCerre......?????????? óóóóóóóóóó

Ecotrans 2018.11.20. 22:15:53

Amúgy a bekarmolt vivit vajon megparittyázza valamelyik? Elég nagy poén lenne.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:16:16

@Mók_Ica: 4 (kimaradt)

csók1: hunor zsu

chiccodoro 2018.11.20. 22:16:34

@Mók_Ica: Meg az Apperol am´gy sem beb@szcsi-apalanyag... Kár ezekbe komolyan!

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:16:41

az lehet a baj, hogy Lacika mikroportja kontakt hibás
és nem veszik észre

chiccodoro 2018.11.20. 22:17:07

Vivi megborult, Zsu kurvul

Schlomo Goldberg 2018.11.20. 22:17:56

Hunyorka Zsura fanyalodott

Mók_Ica 2018.11.20. 22:17:59

hunor miért csókolózik ennyire zsuval???? greg kuksizza.....

vivike bebaszcsizott és sírósra itta magát.....

chiccodoro 2018.11.20. 22:18:45

Gregnél beindult a sellöuszony

Morcz 2018.11.20. 22:19:19

@Angora Cardi: Köszönöm! :D

Felolvastam Géza mostani HV-ját az asszonynak aki kidőlt a röhögéstől.
Most megyünk öfit nézni utánn jövök! :)))

tvbuzi 2018.11.20. 22:19:27

Hunort kajakra sajnálom

Krétagarbó 2018.11.20. 22:19:40

@Mók_Ica: szia Mókica. Megpróbálom, adok egy esélyt, de nem igazán köt le. Undorító egytől egyig, egy (legalább kicsit) szerethető sincs köztük.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:19:46

reni "kedvesen" rikácsol, mert era erotikásan táncizik csokival, közben vivike bebaszcsizva ül a wc-n, krisz meg csak úgy ott volt velük....

hunor beindította a csajozás rakétát.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:21:05

@tvbuzi: mennyi empátia szorult beléd, zokogok :))

Mók_Ica 2018.11.20. 22:21:20

@Krétagarbó: mi sem szeretjük őket :)))) de jó itt együtt nézni..... sajnos a színvonal egyre lejjebb, egyre trash-ebb......

perszepolisz 2018.11.20. 22:21:28

Ez a buli az eddig mélypont. LEgalábbis remélem. komolyan mondom félek, pedig itt ülök a kanapém.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:22:00

@úgymond olvasó mmkk:
Nigga Reni a kövi párbaj hős, és kint marad

tvbuzi 2018.11.20. 22:22:51

Elmegyünk reklámra?

chiccodoro 2018.11.20. 22:23:27

Ez eddig asszem a legalja... Reni húzzon kifelé! MOST!

tvbuzi 2018.11.20. 22:23:44

Féltékenység, dráma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:23:51

@úgymond olvasó mmkk:
Tök mindegy kint marad, összes kokerot kiszavazzak :))))

Mók_Ica 2018.11.20. 22:23:56

reklám után: csók: hunor-era, hunor-ginu, csoki-era..... és jön a botrány, mert csoki vallomást tesz reninek..... popcorn-t ide :))))

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:24:11

Puskás Peti egy hétig Istenes Bence videókat nézett
vajon tartottak műsorvezető castingot vagy ő kapta az állást?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:24:36

@szociál: akkor minimum a fél vella mehetne azonnal

,, 2018.11.20. 22:24:56

Erának a féltékenység lesz a veszte, mint edinának

Mók_Ica 2018.11.20. 22:24:59

@perszepolisz: ne félj, itt vagyunk veled :))) fogjuk a kezed? kérsz popcorn-t? :)))

Qqts 2018.11.20. 22:25:49

@,,: hangosan felröhögtem :DDD

Cimili 2018.11.20. 22:25:57

összefoglalnám az eddigieket: mindenki rikácsol mindenkivel, mindenki smacizik mindenkivel. aki nem, gondolatban az is és tapsikol.

chiccodoro 2018.11.20. 22:25:58

@Mók_Ica: De azért tarCSAd lécci szárazon a konténert is...

Mók_Ica 2018.11.20. 22:26:04

@nicu71: egyébként radics teste is kb ilyen volt..... :)))))

@Ay Mama, Que paso: nem volt más jelentkező......

Cimili 2018.11.20. 22:27:45

@szociál: ebből is látni, sík hülye, nem tanul a ratyi kieséséből.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:28:23

@,,: előbújt a szennyeskosárból??? :)))))))))

@Cimili: aki nem - greg - elraktározza jól, hogy éjszaka tudjon mire gondolni :))))

@chiccodoro: mmkk szárazon és tisztán hozom nektek :))) VIP helyekkel, homlok-fogással, stb.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:28:32

@úgymond olvasó mmkk:
Mennek csak sorjában :)
Roli de jól néz ki félmeztelenül :)
Halott a buli radics nélkül, milyen sokat nevettünk volna a poenjain.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:29:30

@Cimili:
Renikenek ez az utolsó hete, sulihetet kihagyja.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:29:42

reninek rendeljünk egy kozmo kürtöt.... az megváltoztatja a hangját :))))

nicu71 2018.11.20. 22:30:19

@Mók_Ica: hát súyba lehet, hogy megegyeznek de ami rolinál hasi háj az radicsnál karizom... de mindegy :))

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:30:49

@Mók_Ica: korunk Jókai Mórja?
bár neki az összefoglalók közti idő lehet kevés lenne a képernyőn a BVVhoz képest

Qqts 2018.11.20. 22:30:50

@szociál: néha pont annyit is értek belőle sok egyszerre ordítástól

Mók_Ica 2018.11.20. 22:31:00

@szociál: most is nevetünk radics poénjain .....

Angora Cardi 2018.11.20. 22:31:18

@Cimili: Miért kell mindenkivel részegen smárolni?

Cimili 2018.11.20. 22:31:40

most látom, bajuszra abroszt adtak. :DDD

tvbuzi 2018.11.20. 22:32:22

Roland ma este kicsapja

Cimili 2018.11.20. 22:32:22

rolit megerőszakolják????

Mók_Ica 2018.11.20. 22:33:10

@nicu71: nekem egyik sem jön be.... :))))

@Ay Mama, Que paso: ha nem is Jókai, de vmi antik hős..... a suttogása idegesítő....

chiccodoro 2018.11.20. 22:33:12

Pfuuuuuujjjjjjj.... Broáf Csoki

Angora Cardi 2018.11.20. 22:33:48

Greget is smacizza le valaki úgy polkorrekt.

Cimili 2018.11.20. 22:34:23

@Angora Cardi: :DDDDDDDDDDD

era milyen féltékeny. :DD

Cimili 2018.11.20. 22:35:22

télleg milyen szomorúk ratyi nélkül.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:35:37

@Cimili: teCCik neki hunor..... :)))) de most jött a csók csokival......

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:36:05

@szociál: biztos fajna a hasad a nevetestol

chiccodoro 2018.11.20. 22:36:13

Zsu nagyon nem érti, mi a fax történik

tvbuzi 2018.11.20. 22:36:28

Reni hogy örül, azt hiszi parittyázni viszik

Mók_Ica 2018.11.20. 22:36:56

tragedy alert!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csoki vallomást tett reninek.....

Todd Chavez 2018.11.20. 22:37:17

BRÉKING! Laci megszólalt

tvbuzi 2018.11.20. 22:37:56

Era csak poénkodott

Todd Chavez 2018.11.20. 22:38:03

Bulizó fiatalokhoz képest elég komolyan veszik a felelsz vagy merszet

Angora Cardi 2018.11.20. 22:38:09

Dehát Csocsi húzta oda Era fejét kis hazug kutya.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:38:41

renike buta vagy.... áldozatvállalási szindrómában szenved.... mindent elvisel, csak hogy megkapja csokit....

szmoti 2018.11.20. 22:38:43

Csoki olyan kis gyökér, már már szerethető :D lehet Csoki fan leszek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:39:02

Tartósan nem tud haragudni, tényleg egy áldozat típus ez a Reni, Fanni sorsára jut néhány év múlva.

Todd Chavez 2018.11.20. 22:39:33

Micsoda drámai belépő Csokitól

Mók_Ica 2018.11.20. 22:39:48

@Todd Chavez: mit mondott? lemaradtam a pillanatról....

reni mingyá depis lesz.....

Angora Cardi 2018.11.20. 22:40:14

Nem bírom ezt az érzelmi hullámvasutat, inkább valaki rakja meg Vivit.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:40:22

a szoba közepén vannak a közös ruhák
(lehet azok alatt van Radics szuperképessége)

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:41:27

@Todd Chavez: de ez nem számít mert terepszínű kommandós kabátban van

perszepolisz 2018.11.20. 22:41:36

@Angora Cardi: Vivit szerintem a szerkik kivették a detoxba.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:41:45

lacika beszél, csak nem hallani.....

tvbuzi 2018.11.20. 22:41:53

Lacikát legalább a riportszobában beszéltethetnék

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:42:32

@szociál: en sem tudok tartosan haragudni, gyenge vagyok :))))

Angora Cardi 2018.11.20. 22:42:35

@uramatyám: biztos a nyugiban döglik részegen

Mók_Ica 2018.11.20. 22:43:34

@perszepolisz: sztem kapott iza teájából..... még találtak valahol a hűtő mélyén.....

renit rakták be a zuhany alá???

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:43:36

@uramatyám: lehet hogy a totálrészeg félájult alvó Vivi nem ennyire érdekes
de lehet mindjárt felkel

Angora Cardi 2018.11.20. 22:43:40

Hunort miért blőrözik ki, ha az összes pinust végig kellett nézni?

nicu71 2018.11.20. 22:43:49

@Mók_Ica: tuti nem jo a mikroportja,ellenben csokinak meg TUL hangosra van állitva

chiccodoro 2018.11.20. 22:43:55

Sajna azt kell mondjam, hogy Cokinak igaza van... Nincs rondább egy pics@ részeg nönél...

perszepolisz 2018.11.20. 22:44:21

Renitől még az hiányzik, hogy össze is fossa magát ott a zuhanyzó padlóján. Mint egy igazi hardcore csöves.

uramatyám 2018.11.20. 22:44:32

Ez milyen szürreális volt, hunyi a farkát mossa, reni félájultan fekszik alatta, csoki meg üvölt, hogy basszátok meg.

tvbuzi 2018.11.20. 22:44:59

Hunor hamarosan meglasszózza Erát

Schlomo Goldberg 2018.11.20. 22:45:01

Behányt Renike, gyengéden bebaszták a hideg zuhany alá

Pillecukor 2018.11.20. 22:45:11

Láttátok Radics búcsúvideóját?
VV Soma és a Blikk a hibás :)
www.youtube.com/watch?v=ZVHGJXW82Q4&feature=youtu.be

Cimili 2018.11.20. 22:45:39

@tvbuzi: még ott is a szófosását hallgassuk?

Mók_Ica 2018.11.20. 22:45:46

@nicu71: igen, úgy tűnik...

@chiccodoro: csoki is jól be volt nyomva...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:45:57

ezek megisznak fejenkent annyi piat egy bulikaban, mint amennyit en a kovetkezo 60 evben sem fogok

Angora Cardi 2018.11.20. 22:46:15

Pállott szájú Tóbiások.

Rozsgyi 2018.11.20. 22:46:20

Ki ez a harmadik szőke csaj? A törpe. Már az elmúlt adasban is láttam de fogalmam sincs ki ő, egy játékos? :)

Cimili 2018.11.20. 22:46:45

ki aludt vivi mellett?????????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 22:46:55

@szociál: ne mondd meg, mit csinaljak, jo? :)))

Mók_Ica 2018.11.20. 22:47:55

renin a poló kifordítva.... nem emlékszik hogy került a villába :))))

uramatyám 2018.11.20. 22:47:59

@Rozsgyi: ő volt a farmban is, nem?

Mók_Ica 2018.11.20. 22:49:12

vivike józanul is úgy üvölt, mint aki be van nyomva......

Rozsgyi 2018.11.20. 22:49:22

@Cimili: na, hát nem lettem okosabb. Nem is tudtam hogy van ilyen nevű játékos :)

Cimili 2018.11.20. 22:49:30

kedves szerkik! reni összefoglalójába kérem a fürdőszobás reni beájulós jelenetet!!

perszepolisz 2018.11.20. 22:49:33

Istenem 5 perc nem telt el óbégatás nélkül.

uramatyám 2018.11.20. 22:49:56

Bebizonyítom, hogy milyen vagy.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 22:50:16

Megcsinálod Vivi!
vagy megcsinálnak
vagy mindkettő!

Cimili 2018.11.20. 22:50:30

vivi erának rikávsolja: erkölcsi dolgaid fényt vetettek.

Mók_Ica 2018.11.20. 22:50:34

vivi is elfelejtette hogyan kell úgy beszélni, mintha okos lenne :)))

Schlomo Goldberg 2018.11.20. 22:50:38

erkölcsi dolgaid most fényt vetettek - Vivike Erának

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:51:07

@úgymond olvasó mmkk:
Seggfej viviket is kint hagyja Era :)
Mindenki kihivja azt kint marad az összes dade :))

Cimili 2018.11.20. 22:52:19

@tvbuzi: hülllyjje:DDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.20. 22:53:27

Csoki a pszichomókus

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 22:54:12

Győzi
10-14 éves lányok emailjet várom fotókkal :)

,, 2018.11.20. 22:54:14

Kezdenek alakulni a dolgok:) a fehér csapiban kezd zavar támadni az erőben:)

tvbuzi 2018.11.20. 22:54:45

Az én erkölcsi dolgaim is vethetnének már egy kis fényt bakker

Cimili 2018.11.20. 22:56:49

@tvbuzi: tucc úgy rikácsolni, mint era? mert anélkül nem megy!!

nicu71 2018.11.20. 22:57:05

Marslakócskáktól agyfaszt kapok!!!!! kozmopult :((( kiborultam gecii

Qqts 2018.11.20. 22:59:18

Itt aztan volt minden. Bebaszokosztösszehányommagam Reni vajon szerelmi bánatában aljasodott le ennyire?

Qqts 2018.11.20. 23:00:40

@Mók_Ica: csak kigyütt a vére

Mysterious Thinker 2018.11.20. 23:01:45

@chiccodoro: Ugyan olyan ronda a részeg öntudatlan nő, mint a részeg,öntudatlan férfi.

,, 2018.11.20. 23:02:21

Évike szörnyelladefrásznak öltözött

chiccodoro 2018.11.20. 23:03:44

@Mysterious Thinker: Jogos! Nöként hajlamos vagyok e téren a nöket szigorúbban megítélni...

Mók_Ica 2018.11.20. 23:03:57

@Qqts: ki bezony.... :)))

kodolányi költészete..... höhöhöhöhöhö

Qqts 2018.11.20. 23:05:23

Győzike: “Én a magyar Jókai Mór!”

Ezt jól hallottam?! :’D

Mók_Ica 2018.11.20. 23:05:49

@Pillecukor: mindenki hibás.... azt sejteti, hogy instruálták.... de ő nem mond semmit..... ugyanolyan idióta, mint bent..... ja, és biztonsági övét sem kapcsolta be.... lehet, majd kap büntit, mint anno győzi.....

Meridian74 2018.11.20. 23:06:17

Próbálom beazonosítani ezt a retek barnafejűt... ez most nigger vagy kokeró? :D
Amúgy ma is pazar volt a poszt... könnyesre röhögtem magam. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 23:06:22

Kisvicces kisfilm volt, ó bammeg

Meridian74 2018.11.20. 23:07:06

Amúgy Zsu fogja sztem megnyerni... pont ugyanaz az faék ostoba értelmi szint, mint anno Alekosz volt. EZ bejön a pórnépnek :D

Mysterious Thinker 2018.11.20. 23:07:22

@chiccodoro: Én még soha nem ittam magam öntudatlanra. Voltam részeg, de csak annyira,hogy ne égessem be magam és bárhonnan hazaérjek épségben akár egyedül is.
Azonban anyukám mindig azt mondta, hogy ha egy nő dolgozhat úgy ,mint egy férfi, akkor ihat is úgy ,mint egy férfi :D Ennek ellenére ő sem egy iszákos típus :D

Cimili 2018.11.20. 23:08:52

hú, ennek a betelefonáló dezsőnek hunor teccik. :DDD szerinte meg lacikát ki kéne picsázni. :DDDDDD

Mók_Ica 2018.11.20. 23:09:18

jön a többi lemming búcsúja is radics-babától.... remélem most látunk pofont is

Mók_Ica 2018.11.20. 23:10:21

@Cimili: évike hirtelen nem értette.... pedig pont tegnap hirdette a másság elfogadását :))))

Cimili 2018.11.20. 23:10:44

lacika azon gondolkozik, honnan ismeri ezt a fotót. :DDDDD

,, 2018.11.20. 23:10:45

Lacikának asse tudja ki ez a bábu

chiccodoro 2018.11.20. 23:12:19

@Mysterious Thinker: Szerintem ez azon múlik, hogy érzi-e, hol van az a bizonyos határ, amit nem kellene átlépni. Persze hogy egy nö ihat annyit, mint egy férfi (ill. egy férfinak sem KELL ipari mennyiségben elviselni tudni a piát), de egy nö maradjon mmkk nö (ezt meg az én anyukám tanította nekem) :o)

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 23:12:45

@,,: eggyel kevesebb játékosra terveztek, ezért van bent Lacika

jóképűkirály 2018.11.20. 23:13:21

Ez a Lacika gyerek hogy az istenbe ment át a rostán.Csak jelentkeznek 4-500-an és abból sikerült egy ilyet bedobni a toptizenakárhányba.Mit tehetett le az asztalra a körök során amire valaki azt mondta ,hogy be vele.Mi lehetett a skillje. Nem vágom.

Mysterious Thinker 2018.11.20. 23:14:00

@chiccodoro: Ebben egyetértünk. Nekem elég a tudat,hogy megtehetném és semmi jogalapja nem lenne bárkinek szóvátenni :D

Angora Cardi 2018.11.20. 23:15:29

Viszlát ezt a részegen leszbicsókolózást már nem kérem.

Todd Chavez 2018.11.20. 23:15:36

Nem lehet, hogy Lacit instruálták, hogy naponta max 30 szót mondhat, mert kell egy “titokzatos szűkszavú karakter”?
Vagy egy ritka betegség miatt csak rappelve tud kommunikálni.

Cimili 2018.11.20. 23:15:54

besza, lacika oda se mer nézni a smacizó csajokra.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 23:16:01

@jóképűkirály: jól bírja a bezártságot, feszültséget, nyugodt

tvbuzi 2018.11.20. 23:16:41

Lacika a biodíszlet

Mók_Ica 2018.11.20. 23:17:26

én úgy látom, hogy senkinek nincs joga, semmit a másik szemére vetni...... mindenki csókolózott itt mindenkivel, elég pánszexuálisan, nem nézték, hogy fiú vagy lány.... csak csókolóztak..... kíváncsi vagyok ki lesz legelőször mononukleózisos..... pfffff

,, 2018.11.20. 23:17:49

@tvbuzi: a terepszínű álcaruhában

Mók_Ica 2018.11.20. 23:18:23

@Todd Chavez: a limit max 10 szó / nap....

Cimili 2018.11.20. 23:20:20

@Mók_Ica: ezek má rég átestek rajta.

tvbuzi 2018.11.20. 23:20:23

Csókok? Parittya elfogyott?

,, 2018.11.20. 23:20:51

Évike a pua szakértő

Mók_Ica 2018.11.20. 23:21:36

évike, most olyan, mint amikor egy buta okoskodik.... dikk

jóképűkirály 2018.11.20. 23:21:47

@Mók_Ica: ja azt hallottam :) tegyük fel így van - nyilván magyarul se tud rendesen - ezt bent nagyon tudja kamatoztatni a sok tudóspalánta között.

OriginalBlackMamba 2018.11.20. 23:22:02

A Belevaló szerkesztői milyen szeren vannak rajta?

Mók_Ica 2018.11.20. 23:22:28

@tvbuzi: megmondta reni: baszósok nem kellenek ide.... höhöhöhöhöhö

,, 2018.11.20. 23:22:54

A "cicára" ütnék

tvbuzi 2018.11.20. 23:23:52

Azt hittem a sellő alányúl

tvbuzi 2018.11.20. 23:25:20

Én nem mondom meg mit csinálok tíz percig de utána alszom.

Ecotrans 2018.11.20. 23:26:08

Most a hunyorgyerek meg se kúrta a zerát?

Mók_Ica 2018.11.20. 23:26:16

@tvbuzi: hogy gondolhatsz ilyet egy sellőről????? csak odarakta a szivárványpónit :)))))
egyébként januárban még a tv2-n szerepelt....(radics videója után jött fel :)) )

www.youtube.com/watch?v=dufUdCbTXcI

Mók_Ica 2018.11.20. 23:26:51

@tvbuzi: tuti visszaintegetsz évának :))))

tvbuzi 2018.11.20. 23:27:32

Úgy érzem, ezekkel az esti másfél órás tévézésekkel teszem fel a koronát a napra.

Morcz 2018.11.20. 23:30:51

Megnéztem az öfit és a Belevalót is.
Isten bizony a belevaló élvezhető volt, végigröhögtem az egészet, Éva tök jól vezeti.
Az öfibe miért csak az ilyen elb@szott üvöltözős konfliktusok kerülnek bele?
A Redicsos búcsúzkodás annyira nyál és gáz volt, Vivi és Reni a buliban detto. Ki velük!

Morcz 2018.11.20. 23:31:22

@Mók_Ica: Ez nem sellő, hanem egy tengeri uborka! :)))

Morcz 2018.11.20. 23:32:02

@Mók_Ica: Ez egy tengeri ubi nem sellő! :)))

Morcz 2018.11.20. 23:32:16

Hülye blogmoci...

fujimo 2018.11.20. 23:40:17

@jóképűkirály: hide in shadows, camouflage, invisibility, stealth, ghost form :)))

Gia 2018.11.20. 23:45:58

Már a szereplők látványától is becsíptem..jujj..

Gia 2018.11.20. 23:48:08

Nem tudom ki írja holnap az öfit,de ki ne hagyja,hogy Csoki szerint Vivi már annyira beszórakozott,hogy már értelmesen(!) leülni sem bír.. :-))))))

jóképűkirály 2018.11.20. 23:48:27

Bedobhattak volna két idősebb játékost is.Egyébként a Vivike amikor nagy monológja van és belekezd egy összetett mondatba (nem sokan vannak rajta kívül akik megkockáztatják) mindig izgulok ,hogy vajon értelmes lesz-e vagy nem.Félelmetes.

Maximista vagyok 2018.11.20. 23:51:49

Off: a főzős műsort Király Petinek kell nyerni.

On: szerintem elsőként megfejtettem kicsoda valójában Lacika.

Elemezni holnap szándékozom, nem tudom feldolgozni a mai műsor 90%-át :D

Morcz 2018.11.21. 00:04:57

@Gia: "Már a szereplők látványától is becsíptem..jujj.. " Nem csodálom...:)))

Mára el, jó éjt mindenkinek!

Maximista vagyok 2018.11.21. 00:27:48

Lacika nem lehet más mint a közjegyző. Ez tuti!

2018.11.21. 02:46:05

Ha még nem volt:
Rekordszámú, összesen 127148 szavazat érkezett applikáción keresztül a ValóVilág9 powered by Big Brother vasárnap esti párbajára.

Ez a szám az alkalmazáson keresztüli voksolás történetében a legmagasabb: az előző ValóVilág átlagos szavazatszáma 90424 volt.

A vasárnap esti szavazásban Era a szavazatok 55,51 százalékát gyűjtötte be, 70577 voksot kapott, míg a végül kieső Radicsra 56571-en szavaztak.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-era-nagyon-elhuzott-a-szavazason-radics-mellett/kc7418x

2018.11.21. 04:00:34

Ez a Reni hány cigó?

2018.11.21. 05:09:49

Ha odabent még egy faszi előlről fogja meg egy nő nyakát golyót repítek az internetbe. Eddig csak höri csinálta, most már Hunor is. Erőszakot és fenyegetést sugároz ahogyan folytogatnak.

Costanza 2018.11.21. 06:57:33

a sok piatol csoki Comptonba halluzta magat

Costanza 2018.11.21. 07:00:35

helyes pasi ez a humor csak gaz a neve

cudarka670 2018.11.21. 07:05:27

Áhhhh, ezt már kérdeztem egyszer, de el se küldte

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 07:24:36

Jo reggelt!
Még nem olvastam a kommenteket, de addig is, nem tudom, hogy vagytok vele, de én a tegnapi részen végre elöször (öfi+bv) jot szorakoztam, kivéve Vivi és Reni szirénázásán. Valahogy az az érzésem, hogy kettöjükön kivül mindenki rájött és ugy kezeli az erőviszonyokat, ahogy az ilyen szituban várhato.

tvbuzi 2018.11.21. 08:06:26

Vajon kire teszi a jelet Lacika?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.21. 08:44:36

@Post Modern Prometheus: Nekem is tetszett a tegnapi öfi+bv. Kövezzetek meg, de Csokiban van valami sármőr szerű, tegnap szórakoztató volt.

,, 2018.11.21. 08:47:31

@jóképűkirály: "Mi lehetett a skillje"
a stealth skillje pl. level 10-es

,, 2018.11.21. 08:53:16

@,,: ez így tök félreérthető volt, a dishonored stb játékokra gondoltam, még mielőtt

É2I 2018.11.21. 09:02:20

Gyóreggelt!

A fene vinné el, még a tegnap előttit se tudtam visszanézni. Látom azért tegnap este ment a bulika. No meg még kísért a radics szelleme, béke poraira.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 09:07:43

Jó reggelt! :)
Szerintem Lacikára most már a szerkik is rájátszanak. Eleinte még betettek vele riportszobás beszélgetéseket (abban a gyönyörű ingben), de most mintha már az sem lenne...
@Telepácia Paic Róbert: ugye? Én ezt nem is hagyom. Szerintem valami pornóban látták (meg aztán egymástól), és most azt hiszik, így kell. De hát amit Ánusz művelt tánc címszó alatt, az is milyen gáz volt már
@VV Erőlegény: nem kövezünk meg, akkor is szórakoztató volt, amikor a garázsban parodizálta Zsut :) Tegnap meg tök megértettem, hogy kiakadt, amikor ő szólt előre, aztán mégis neki kellett kínlódnia a seggrészeg Renivel...
Amúgy volt abban valami szürreális, hogy a villa legnagyobb ribanca erkölcsről magyaráz a legkisebbnek... :DDD

WICKEDWITCH 2018.11.21. 09:13:35

@WICKEDWITCH: és Erát itt most nem akartam leribancozni, csak az ellentétet akartam kifejezni a két csaj között

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.21. 09:29:07

tegnapi műsoron és bulikán már lehetett érezni, hogy felszabadultabbak a páciensek.
pontosan megértettem Roli múltkori jelét, ma én is szórnám Renire ahogy csak lehet. se nem vicces, se nem izgalmas, viszont roppant trágár és aljas.

Viviennek még van ideje észbe kapni és hirtelen módosítani a játékán, mert a Reni jelölte irány (előre a radicsi úton) kész öngyilkosság.

btw Radics jó 3 hónap után feltett tegnapi videója is nézhető, bár az ellenállást VV Somával kapcsolatban nem értem. min kapta fel a vizet drága Attilánk, mivel bánthatta meg őt Soma? a blikkes kirohanását jogosnak tartom, még egészen finom is volt.

hereverő heverő 2018.11.21. 09:33:05

Lóreggelt. Megyek olvasni és visszanézni, de a gyorspörgetés gombon lesz a mancsom. Az már elsőre is lejött, hogy hunyorka csak bebaszcsizva tudta lesmárolni a csajokat. Mármint kölcsönös bebaszcsizás után, nagy a vonzalom juhéé

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 09:38:50

Jóreggelt. :)
Kávé mellett terveztem visszaolvasni, de megittam az összeset, és sehol se tartok, karácsonyig már nem alszom. :)
Most meg visítanak a gyerekek. :) Felmondok és megyek vv-t nézni. :)

2018.11.21. 09:47:46

@adamskij: Soma az Era melletti szavazásra buzdított. Illetve ő megnyert egy VVt ez a szánalom meg első párbaj veszteseként kiesett, szerintem nála elég ennyi indok, hogy bárkit útáljon... :) Figyelj, nem tudom mire alapozták a "selyemfiú" cikket a blikknél, de azért nem érzem AKKORA bűnnek ezt, mintha egy normális emberről írtak volna ilyet. Gáz, tudom, de valahogy az ilyenekről mindig az jut eszembe, mint a Ratyi, hogy futtat vagy drogot árul vagy melegpornózik. (Mivel látványosan homofób, ezért akár egy látens bi-t is kinéznék belőle, márcsak a kinézete, gesztusai miatt is...)Lehet én vagyok lemaradva, de úgy tudom nincs alapjövedelem Mo-n, és végzettség és munka nélkül tudtommal az ember éhenhal. :D Ő meg él és virul. Szóval, szerintem majd' mindegy, hogy sejemfiú "tevékenységet" ír a Blikk vagy más hasonló aljanépekre jellemző "munkát"

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 09:48:23

Szééép napot kedves kommenttársak!
Végigolvastam mindent. A tegnapi érdekes volt, ha lett volna otthon popcorn tuti bontok egyet, de megint fogyizok így 6 után nincs kaja. Nem tudom mennyit ittak benn, de az biztos hogy a mennyiség nem volt kevés. Mértéken voltak. Mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt. Era bebaszcsizott ez nem kérdés, de ha nem lesz esze úgy bele esik Hunyiba mint vak ló a gödörbe. Hunyi részéről érzem a taktikát, hogy kell az a mindenkire rámászok vonal. Aleszosz de ja vu-m volt. Csak itt Hunyi jobban néz ki mint Alek. Amúgy nekem sem esetem Hunyor, úgy vagyok vele mint a zsiráffal. Szép, szép, de otthonra nem kéne!
Reni undorító gusztustalan csótány volt. Ennyire lealjasodni összehányni mindent művészet. Nekem tetszett, hogy bebaszták a víz alá ruhástól. :D
Csokin jókat röhögtem. Azok a beszólások... És amit Vivinek mondott.. :D
Amúgy nem láttam a kommentek közt, de az hogy volt, hogy egyik snitten Vivi a fekete műbőr naciban feszít a következő snittben pedig rózsaszín kezeslábas hálóhatyóban, ott mi volt, vagy átsiklottam valamin? Utána üvöltözik részegen, hogy Te smároltál a Csokival, miközben előtte felkelés után ette a műzlit. WTF????
Hunyor Era vonalat tolják most, tuti szerki utasítás. Lesz szex is szerintem!

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: Ti valami frenetikusak vagytok, én csak nyugdíjas búcsúztatóra , osztálytalálkozóra írok 8-10-12 versszakosakat! :D Abban ne hagyjátok!!! Kell a kultúra mint szomjazónak a sivatagba, hogy le ne süllyedjünk az ápoltak szintjére.
@nicu71: Poénnak gyenge volt, őszinteségnek szar. De Racsnics már nem rombolja az idegeim! :D

Amúgy megihlettetek. Én is összedobtam mindenkiről egy kis versikét az elmúlt fél órában! Bocs, ha nagyon béndzsa! :D

Radics vagyok, kiestem,
Tattika volt dögivel,
Enyém volt a legjobb nő,
akinek most Ánusz köll.

Vivi vagyok, nem hülye,
Elment Radics, sírni kell,
Jó lesz nekem a tattika (Ánusz farka)
Nem leszek itt benn mihaszna (baszatlan)

Reni vagyok a rúdtáncos,
Sose voltam tudományos,
Csokifaszba beleülök,
Mindegy kié, kell az öröm!

Néger vagyok, nem fehér,
Csoki vagyok, kőkemény!
Életem a parittya,
Reni, Ginu komálta.

Zsuzsu vagyok nagyon buta,
Bükfütdőn a szűzkurva
Ne szójjá' be kiakadok,
ordítok és mutogatok,
Szefós vagyok nem tagadom!

Adri vagyok, jól eltűntem,
Radics nélkül nincsen élet,
Tetszett nekem hülye feje
poénjait nem feledem.

Ginu vagyok nagyon laza,
Kisfilmemben kurva voltam,
Azóta már összementem
Búvárbéka lett belőlem.

Én vagyok a Krisztiánusz,
Pumped Gabó az én párom,
Éjjel nappal álmodozom,
Csak utána vágyakozom.

Era vagyok, a győztes,
Kiviszlek a gechibe
Bejön ez az exrendőr,
remélem hogy meglőcsöl!

Roli vagyok, apatesttel,
nem félek én reggel este,
okos vagyok nem kérdés
Én leszek az ellenség.

Lacika a kis kuka,
Törpök közt is ostoba,
Bejön ez a taktika,
Nem lesz ebből nagy hiba.

Greg vagyok a kis sellő,
Geronazzo barátnő,
Radics volt az apukám
Mi lesz veled kiskomám?

Megjött Hunor, exrendőr
Nem leszek én kieső
Én leszek a VV király
Minden csaj csak engem imád!

12 ápolt ugrál csak,
Kitart ez még februárra,
Legyetek hát türelemmel,
De jó is a süketeknek! :D

Nekem most ennyire futotta! Bocsánat! :D

2018.11.21. 09:52:36

Egyébként burkoltan Ratyinak címzett nyílt levél Somától a videóra reagálva: Aki ismer tudja kivagyok , honnan jöttem , mit értem el és , hogy milyen ember vagyok..

Falatkányi 2018.11.21. 10:00:42

@Nyuszomuszo83: ez a hat után nem evés nem tesz jót a diétádnak :) borul az inzulin meg minden nyavalya, egyél (2 órával lefekvés előttig) csak főleg zöldséget!

hereverő heverő 2018.11.21. 10:08:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én főztem-hoztam magamnak egy kávét, a srácok meg suliban vannak, csend van...

@Nyuszomuszo83: Reni amikor vigasztalta VVV-t, betántorogtak a mosókonyhába, és berontott utánuk Lacika és Ánusz, akkor látszott, hogy Vivi a WCn ücsörög letolt nadrágban. Talán a baleset után öltözött kezeslábasba, de simán lehet, hogy Reni rókabundába öltöztette véletlenül. Nagyon bekészültek a jányok na...

bElannaTorres 2018.11.21. 10:11:34

@Telepácia Paic Róbert: de utálom ezt a folytogatást, az éden 3ban is ez ment mindig. Ráadásul veszélyes is lehet ha leszorítja a nyaki ereket, akar még ájulást is okozhat.
Csoki meg ha nem a villában lenne neki ment volna ginunak..

2018.11.21. 10:12:11

@cudarka670: Nemtom mi van, a telefonomon a hsz-ed sokkal hosszabb, és azt feszegeti, hogy Csokinak miért ilyen abcúg Dzsinu...

Kedves Kommenttársak, én is ezen gondolkodtam, hogy most miért utálja a szerecsen ennyire Dzsinut? Ahogy láthattuk, Dzsinu mindent megtett, ment a parittya, aztán, lehet hogy lemaradtam valamiről, snitt, és már hülye/rohadt/szemét/aljas/ghecchi. Ez csak a Renyhe aknamunkájának köszönhető vagy volt valami konkrétum?
Várom (várjuk) a felvilágosítást.

Egyébként tényleg a Renyhe a legalja: buta, sértődékeny, bosszúálló, stb. Nehéz lehet a kedvére tenni, ha ő eldöntötte, hogy te nem tudsz a kedvére tenni SSKK (sha, semmilyen körülmények között).

És a VVPákótól sem szép, hogy egy ilyen parittyázás után ennyire hamar Dzsinu ellen fordul...

katemoss 2018.11.21. 10:18:01

Jóreggelt!
Tegnap esett le nekem, h nézni kell a bv-t is, mert ha ezt nem teszem, lényeges infókról maradok le.... bár Győzőt nem bírom elviselni, ezért visszanézem a moston, és áttekerem az érdektelen részeket...
valaki kérdezte itt, h mi lett a Ginu-Csoki szállal.. hát azt nem tudom pontosan, de tegnap láttam egy régebbi bv-ban, hogy Ginu sírt Kebabnak, mert megbánta, h megkóstolta a csokif@szt, hiszen otthon van a barátja, akivel megbeszélték, h bármi belefér, ha megnyeri a 36milliót, de utólag mégsem tűnt ez jó ötletnek..
amúgy az elején végtelenül unszimpi volt nekem Gina, de most, h kezdi elhagyni a ribi kraktert kezdem megkedvelni..

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 10:19:21

@Falatkányi: speckó diétám van betegségekből kiindulva. 3 éve még 110 kilót nyomtam, most sem vagyok álomsúlyon, mint ami voltam- 10 éve 62 kg. De már több mint 35 kiló mínuszban vagyok. Napi 5-ször keveset ezt kell tartanom. Egyetlen nagy bűnöm maradt, hogy két naponta kell egyek egy sportszeletet! Függő vagyok. 3 éve a fanta citrommal voltam igy két napra elosztva a fél liter, de beszüntették sajna! :( A diétám ilyenkor meghatározott zöldségekből áll, hús 3-5 dkg naponta és nem mindegy milyen. Tejet, sajtot korlátlanul ehetek. Szénhidrátot is pótolom és sokszor vagyok vega étrenden. Nem éhezem soha! Sajnos zöldségből sem ehetem mindegyiket! (ráadásul van amit utálok is) :D
@hereverő heverő: Fiatalság bolondság, de ennyire lealjasodni szégyen! :/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 10:21:06

@katemoss: ja, a baratjanak a penzert belefer minden? szep

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2018.11.21. 10:22:20

@Intruder71: ha behívnak a belevalóba, akkor lecsekkolom. De szerintem azért még akad egy-két helyen blue box.

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 10:22:22

@Spitzbauer: @katemoss: Így van, azért nincs barátság szerintem is mert Ginu megbánta a történteket. És nekem is kezd szimpi lenni, hogy nem a kisfilmben mutatott mindent megkapok, kurva vagyok, ha kell egy új ruha, telefon megveszik a pasik nekem oldalát mutatja.

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 10:26:17

@Telepácia Paic Róbert: nekem akkor volt rossz érzésem, mikor Hunor a fürdőszobában volt Zsuval és Hreg rájuk zárta az ajtót. Jó persze nyilván nem volt erőszak, de nekem azért ott nőként összeszorult a gyomrom.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 10:26:51

@Nyuszomuszo83: szerintem megmondjak nekik, hogy milyen karaktert kell hozniuk a kisfilmben, azt se tartom kizartnak, hogy elore megirjak a szovegeket is. meg a honlapon a mottokat is, mert nehezen tudom elkepzelni, hogy Zsu mondta azt, hogy "Kell végre egy női győztes. Eléggé tudnám szórakoztatni az embereket, és érzéseket kiváltani belőlük. Színes egyéniségnek tartom magam. A külsőm és az arcom is kitűnik a tömegből."

katemoss 2018.11.21. 10:31:04

@úgymond olvasó mmkk: ezekben a körökben úgylátszik így megy ez... meg sem lepődöm.. minden esetre egészen eddig a beszélgetésig nem is tudtuk, h Ginunak van pasija.. a bemutatkozásos kisfilmjében utsó ribit játszott.. most már csak az a kérdés ezt a szerepet ő találta ki magának, vagy az rtl akasztotta rá? A lényeg, h annyira nem sokáig sikerült játszani.
Amúgy ha valaki nem látta ezt a részt, érdemes visszanézni, mert mesterien van összevágva..

É2I 2018.11.21. 10:31:32

@úgymond olvasó mmkk: Gondolom rendes, dolgos ember aki......otthon bassza a rezet.

@Chat Géza: Szeva Gézu! :D Na mondjad csak mikor leszel a bv-be? Ha már elszóltad magad. :D
(A bv.t nem nézem, de ha te vagy valamelyik hogyvoltos bent lesz, azt tuti megnézem :) )

cudarka670 2018.11.21. 10:31:33

@Spitzbauer: Akkor nem csak én nem vagyok képbe

2018.11.21. 10:34:34

@Nyuszomuszo83: De akkor a történetmesélés szempontjait figyelembe véve, kellenének olyan bejátszÓk, hogy a szerecsen nyomul, Dzsinu hárít, stb. Szerintem itt Renyhe ekézi Dzsinut egyfolytában, nem csak annyit amannyit ezt láthattuk az öfiben.

Kicsit más, de szintén megjelent ez a vélemény a háeszekben: aki nem száll le a Ratyis Expresszről, az tényleg rosszul fog járni, de engem szórakozat. A legjobban azon röhögök, hogy Ratyis gyáván kihívta Erát, aki nem hiszem, hogy párbajozni akart, de a számítások ellenére kint hagyta azt a (és az a kifjezésetek is tetszik) presszócigányt, és VVV azt ordibálja, megtépem, kiviszem és kinthagyom a ghecibe, kicsinálom... Sötétség.

É2I 2018.11.21. 10:35:55

@úgymond olvasó mmkk: Biztos lehetsz benne. Már nem is tudom melyik szőke állt ki az erkélyre és adta elő, hogy minden reggel onnan kiabál. Nos igen, annyira életszű, kb. 3-4. ilyen akciója után hívnák rá a rendőrt vagy csak simán kapna egy kis hidegvizet a nyakába. :P

2018.11.21. 10:36:17

@cudarka670: túl érzékeny pontra kérdeztél, és offolták :-D

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 10:37:49

@úgymond olvasó mmkk: Ebben azt hiszem nagy igazság van és egyetértünk! a szerkik rafkósak és saját malmukra hajtják a vizet! :)

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 10:37:54

@Nyuszomuszo83: Vivi este volt a fekete nadrágban, de olyan hamar bebaszott, hogy a buli felétől már nem is láthattuk, mert a nyugiban aludt. A rózsaszín nadrág már másnap reggel volt rajta (abban aludt) és az a kiabálás Erával másnap reggel volt, igaz, Vivi úgy karogott mint aki még mindig be van baszva.

2018.11.21. 10:38:34

@É2I: Adri, ha így hívják. Mert hívhatnák nullának is. Lacika és Adri mehetnek a picsbe, nem csinálnak semmit.

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 10:38:41

@OriginalBlackMamba: ja és mindezt azért reggel üvöltötte, mert ő ataludta a sztorit, reggel mesélte el neki Reni.

cudarka670 2018.11.21. 10:39:58

@Spitzbauer: Lehet volt valami, és nem akarják, hogy megtudjuk

2018.11.21. 10:40:53

Még egy velős(?) gondolat: azt is írták itt többen, hogy kár Ratyisért, mert nem lesz főgonosz: hát én már most jobban utálom Renyhét.

cudarka670 2018.11.21. 10:43:30

@Nyuszomuszo83: nekem is szimpi már, mióta nem a ribi vonalat képviseli ☺️ Az már a riportokban múlt héten feltűnt, hogy ez a csaj nem is annyira idióta, értelmesen, összefüggően beszél, stb

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 10:47:32

Kicsit még zsizseg a fejem a tegnap esti tébolytól, ezért végigolvastam nagyjából a komikat, de még most sem tudom felvenni a fonalat....Nem lehet, hogy ez egy nagyszabású gőzkiengedés volt, hogy a bentiek megszabadultak egy hajcsártól? Mindenesetre, igen nagy ökumenikus összeborulás volt tapasztalható.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 10:50:13

@Spitzbauer: Csokker felvetése alapján a Dzsinu lány lesz a főgonosz, azon az oldalon...rá fognak röppennni..!!

hereverő heverő 2018.11.21. 10:51:08

@Cleveland55: Tudom, hogy soma, és van éreccségije is, ezért segítek neki: Ki vagyok, két szó.
Jellemfejlődés egy szó. Játékba elmegy az ember, és játékbaN tölt el nem két hetet. Showmen többes szám, szóval showman. MindenbeN fejlődnek az emberek. Ebben a témábaN. Úgyis meg fogja tudni (két szó). Kívánom (gondolom elütés).

És a saját véleményem, hogy attól nem lesz valakiből ember, hogy 10 év múlva is negatív példaként emlegetik a nevét, mert szerepelt a VV-ben. Lásd Szalacsi, vagy Uhrin Benedek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 11:00:11

jaj dicsak olyan zizegés van, assetudom hol áll a nagy fejem

@Chat Géza: Gézut a belevalóba!

@katemoss: én meglepődöm. mindig.

@É2I: :DDDD

É2I 2018.11.21. 11:02:10

@hereverő heverő: Na mondjuk nekem a fasomáról is buzi pornó ugrik be elsőre, másodikra az éreccségi, mármint az ővé, mármint hogy milyen lehet ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 11:03:42

@hereverő heverő: Somának éreCCSégije van, ő helyesen ír, nem tudtad? :)))

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 11:11:27

@OriginalBlackMamba: Ugyanezt néztem én is tegnap :D [a Belevaló szerkesztősre meg, szerintem zseniális, és tippelnék rá, hogy gyakornokokkal csináltatják, ha nem tudnám, hogy az RTL-es gyakornoki állás kb Kimenő hívásokból áll, ezért sem mentem oda, hiába van velük kapcsolatban az egyetem ahova járok. Persze tévedhetek is, ha így van, akkor tuti az unatkozó gyakornokok a "leselejtezett-élőbe-már-nem-fér-bele" contentből gyártják a videókat.]

@Qqts: Jól, engem is megborított, pár napja mikor először lement ez a bejátszás.

@Morcz: +1

2018.11.21. 11:12:19

@hereverő heverő: Figyelj én nem azért másoltam be a posztját, már én bármennyibe nézem őt... Nekem ő is egy nagy 0, bár az én szememben még mindig egy-két árnyalattal kevésbé, mint Ratyis.

hereverő heverő 2018.11.21. 11:15:45

@úgymond olvasó mmkk: Hát akkor van még mit tanulnom, úgyLáCCik. És holnap felgyújtom az éretségimet is meg a diplomámat is, mert az ember csak úgy lehet valaki ha előtte buzipornóban szerepel, viszont utána 10 évig tuGGYák a nevét. Az urológusok legalábbis.

hereverő heverő 2018.11.21. 11:20:12

@Cleveland55: Persze, nem is azért mondom neked, csak éppen a te hozzászólásodban volt a leövél. Amúgy meg EKG, Soma akkor is kis pöcs marad, ha kapott 36 misit - amiből egy életet talán el lehetne indítani, de inkább elbaszni elég. Ratyisnak pedig még ennyi sem jutott, illetve DE! megtöcskölhette a villa legjobb nőjé..legnagyobb ribizlijét. Kétszer is, nagy ember az ilyen!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 11:20:51

@hereverő heverő: én már felgyújtottam a diplomámat rituálisan, mikor Ádiná megjelent a színen anno

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 11:21:22

@Cleveland55: Soma egy ártalmatlan lény, olyan kistesó típus!

Tündérfürtöcske 2018.11.21. 11:23:27

Sziasztok! Most nézem vissza a tegnapi öfit (tök jó, így el lehet tekerni a ratyics utáni vinnyogást), és csak ámulok és bámulok. Nem sikerült ezt a körsmárolási fonalat felvennem, akárhogy erőlködtem, csak szegény Kenbabot sajnálom, hogy kimaradt a buliból.
Ez a Reni Vivi páros borzalom, nem is tudom melyiknek a rikácsolása idegesítőbb. Nagyon drukkoltam végig, hogy Vvvvvivinek eldurranjon az "agya", és menjen neki Erának, aztán viszlát, és hátha jönne helyette valami elviselhetőbb.
Én Lacikának többször mintha láttam volna mozogni a száját a bulika alatt, bár hangot nem észleltem, lehet szegénynek elszállt a mikroportja napokkal ezelőtt, csak senki nem veszi észre :D

Rozsgyi 2018.11.21. 11:23:40

@OriginalBlackMamba: és mikor volt az amit a reggeli felkeleshez vágtak be ha jól emlékszem hogy a fekete gatyas VVV-t olelgeti az ágyban Kriszitan?

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 11:27:18

@Rozsgyi: azt nem tudom, de a reggeli zenebonanal mutattak hogy Krisztián és Vivi együtt aludt a nyugiban, meg a Vivi le reggeli, másnapos fejét, az beleégett a retinamba, még mondta is hogy a sok sírástól be vannak dagadva a szemei. Es mindez után történt hogy nekiment az Erának, ez biztosan reggel volt.

bElannaTorres 2018.11.21. 11:28:15

Amúgy jó volt ez a búcsúzkodás ratyistól, három ember is mondta a barátai közül, hogy mindig elmondtam neked a gondom, igaz nem figyeltél/nem mondtál semmit - igazi jó barát :)))
Greg meg adhatott volna szájrapuszit is a fényképnek az lett volna a legjobb:))))

hereverő heverő 2018.11.21. 11:30:05

@bElannaTorres: Én tuti lehugyoztam volna élő adásban a bábut.Mint a kiskutyák.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 11:31:20

@úgymond olvasó mmkk: "Az eléggé tudnám szórakoztatni az embereket..." mondatot simán kinézem Zsuból, a többit tényleg nem
@Udvariatlanbolond: ja, eléggé olyan érzés volt. Csak a két idióta liba hisztizett meg rikácsolt.
Reni most már tényleg a legalja, és még csak nem is azért, mert berúgott. VVV meg ugyanaz pepitában. Egyre kevésbé látszik úgy, hogy észhez akarna térni...

Angora Cardi 2018.11.21. 11:34:48

@hereverő heverő: Én csak röhögőgörcsöt kaptam volna, leköpöm és kimegyek.

bElannaTorres 2018.11.21. 11:34:49

@hereverő heverő: :D Meg az is milyen, hogy Lacika akkkor se bírt kinyögni egy mondatot, lehet ő a legbutább

WICKEDWITCH 2018.11.21. 11:36:29

@Tündérfürtöcske: hát, így jár az, aki sem férfinek, sem nőnek nem tartja magát... :DDD
@hereverő heverő: :DDDD

hereverő heverő 2018.11.21. 11:46:13

@WICKEDWITCH: Miért, amúgy melyik? még Ötziben is több férfiasság van, mint ebben a ... nokedliban.

Angora Cardi 2018.11.21. 11:57:05

@Nyuszomuszo83: Nagyon jó volt állatcukker volt!

Magentax 2018.11.21. 11:58:37

Sziasztok! Most néztem végig a történéseket. Hááát, izé, hogyismondjam....
Nekem a fehér oldal is kezd átmenni feketébe. Ők is elkezdték a Radics és Csoki-féle vonalat,
trágárkodás, túltolt bulikázás, minden második szavuk a dugás körül forog...
Hunyorka is milyen kedvesen legecizte Erát, pedig pont emiatt káráltak, hogy Ripacs milyen tiszteletlenül beszél a nőkkel.
Erának amúgy vicces volt az öltözéke. A LIDL-ben kábé féléve lehetett kapni ezt a hálóinget, amit ő buliruhácskaként használt. :D
Reni és VVV mindkettő egy ócska hányadék.

Maximista vagyok 2018.11.21. 11:59:41

Lacika továbbra is viszi a műsort :D Tegnap láttam pl. hogy megfordította a sapkáját, na az nagyon jó volt! A Radicsos babát szerintem Lacika fel sem ismerte, kapott egy hibaüzenetet belül a kis kobakjában de nem talált megoldást a Win95 a problémára :D Csokin végig szakadtam, pláne amikor Renit bebaszta a zuhanyzóba :D Vivi,Reni,Adri mehetne már, semmi értelme a szereplésüknek, kutya nem kíváncsi rájuk.

bElannaTorres 2018.11.21. 12:05:03

@Maximista vagyok: akkor kivel bulikáznának csokiék? :))
Adri elég uncsi menjen ő, többet vártam mivel emberekkel foglalkozik, de csak asztalon tud ugrálni bulizáskor.

fujimo 2018.11.21. 12:07:02

"volt egy laci észlelésem" "lefotóztad?!" "áá, csak átsuhant" :D :D :D

akkor ez az egyed továbbra is olyan, mint a jeti vagy az ufók... ilyen legenda számba megy, h létezik... én majd elhiszem, ha látom... :)

fujimo 2018.11.21. 12:09:00

@bElannaTorres: jahh... annyira elbúcsúztak tőle, h a kutyának nem hiányzott utána 3 perccel később... és nekifutásból úgy lealjasodtak, mint előtte soha... hibátlan! :D

cudarka670 2018.11.21. 12:09:17

Amúgy én megfejtettem a VVV ruházkodását....
Szóval ruhástul beájult a nyugiba, reggel felkelt, beszélt, reggelizett, majd elment zuhizni, és vissza akart feküdni, ezért pizsit húzott, de pihi előtt még kiordíjjotta magát!!!

WICKEDWITCH 2018.11.21. 12:12:08

@hereverő heverő: megközelítés kérdése. Elvileg akinek kukija van, az férfi (tudom, hogy vannak olyanok, akik komoly válságként élik meg ezt a "milyen nemű vagyok" dolgot, nem róluk beszélek, hanem az ilyen divatmajmokról), de én sem nevezném őt sem férfinek, sem férfiasnak.

Maximista vagyok 2018.11.21. 12:15:57

Azt jól hallottam a BV-ben, hogy a kiválasztás vasárnap lesz? Akkor lehet még variálok egyet a tippemen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:20:51

@WICKEDWITCH: ott a lenyeg, a mondatod elso szava: elvileg

bElannaTorres 2018.11.21. 12:23:25

Talán ginu és reni fogja kapni a legtöbb jelet, és kiviszik Adrit. Adri repül, de vasárnapig még változhat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 12:28:50

@Udvariatlanbolond:

"....Csokker felvetése alapján a Dzsinu lány lesz a főgonosz, azon az oldalon...rá fognak röppennni..!!...."

Ha Ginura b*sszák a jeleket a "sötétek"(már pedig azok) akkor az összeset kint hagyja a gecbe, még Kriszt is.
De lehet hogy kicsit bekaksizik és inkább Adrit vagy Lacikát viszi, mert ezek tényleg csak szellemek.
Ginunak jó a beszélőkéje egy párbajon megfingatná Renit vagy Vivikét seperc alatt.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 12:29:34

@úgymond olvasó mmkk: igen, ebben a témában nem nagyon akarok állást foglalni, mert ismerősöm sincs ilyen, meg nagyon felületesek az ismereteim. Annyit tudok, hogy vannak olyanok, akiknek tényleg problémája van ezzel a dologgal, és őket nem is akarom ide keverni. Azokat nem bírom, akiknek uncsi már sima melegnek lenni, és mindenféle hülyeséget kitalálnak, hogy sellők, meg unikornisok, meg mittudoménmik.

hereverő heverő 2018.11.21. 12:32:46

Na, végignéztem, ezer részletben. Zuzu Petász fejében visszhangzik az a két szó, hogy "Hunor csókol" és egész bulika alatt ezt próbálja megemészteni. Nagy jópont Mókusnak, amikor normálisan próbálta vigasztalni a pocsolyarészeg Renit. Gina is jópofa volt, amikor lesmárolta minden nő legkívánatosabb felsőtestét, Rolit :) A két beállt liba egyszerűen szánalmas volt, csakúgy mint Csoki, aki pedig becsületes gyerek, elmond mindent és vállalja (különben nem verheti újra a Renyhe hasára, ójajj!). Pedig széééétbaszta az ideg, amikor kissé kocsonyás nőjét kedvesen a zuhanyba fektette. Vivient én udvariasan pofánvágtam volna egy székkel, de Era jobban viseli az ilyen légypiszkokat mint az a "nő" aki majd jól kiviszi Erát. Innen üzenem Vivinek, hogy reggel a kis helységben én is kiejtettem egy hozzá hasonlót.
PUAdrit kicsit sajnálom, csak verődik jobbra-balra mint fing a gatyában, ÉS! egyszer láttam egy szellemet, fordított sapkában. Ilyenkor a szellemeknek nincs hangjuk mint az köztudott, és csak a szaunában látszanak rappelés közben.

hereverő heverő 2018.11.21. 12:35:44

@WICKEDWITCH: Akkor kívánom nekik, hogy csakis sellővel vagy unikornissal párosodjanak. És lesz belőle egyszarvú kentaur:
c1.staticflickr.com/3/2292/2189491893_77026f6fa8.jpg

Csillepityu 2018.11.21. 12:36:22

@hereverő heverő: Írtam Neked 2018:11:20:38-kor a 9x15 2018.11.20.10:36::57 HSZ-edre egy szösszenetet,de sajnos nem vettél észre,pedig nem bánnád meg,ha elolvasnál.A dicséretem sugárzik belőle.
Üdv: Én.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:36:30

@WICKEDWITCH: en a "rendes hetero" ferfiakra is gondoltam

@hereverő heverő: a szauna az enyem, jo? :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:38:25

@úgymond olvasó mmkk: szivarvany pillango eccavu cica, legyunk pontosak

hereverő heverő 2018.11.21. 12:38:36

@Csillepityu: pillanat, megnézem. Nem olvastam vissza a tegnapikat.

bElannaTorres 2018.11.21. 12:42:41

Az is jó volt a tegnapiban, mikor kitört a balhé hogy era csókolózott Csokival (de akkor még nem ha jól tudom) senki nem hallgatta meg ginut, csak leordibálták, utána viszont tényleg volt csók, és most Reni meg VVV szerint Era egy hazudós kurva :D

hereverő heverő 2018.11.21. 12:46:39

@Csillepityu: itt válaszolok: Persze. Szerintem ez a normális emberi viselkedés, és most ilyen értelemben tök mindegy, hogy valaki hetero vagy meleg, vagy sellő, hívő vagy ateista. Egy EMBER a társad, akit TE választottál magadnak, és fogadtad el - csakúgy mint ő.

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 12:49:09

@VV Erőlegény: +1, szerintem is tud ő vicces lenni, csak ne övültsön úgy, mint az állat

@,,: *insert Skyrim Illsion: 100 meme here* :D

WICKEDWITCH 2018.11.21. 12:49:28

@szociál: Csokitól és Renitől esélyes a jel Ginura. Reni rühelli, és Csokinak is folyamatosan ekézi. Arról én is lemaradtam, hogy a parittyázás után mikor és miért "költözött vaddisznó a barátságuk erdejébe" (Kedvenc hogyvoltos idézetem, csak már elfelejtettem, hogy kitől. Aki ráismer, jelentkezzen, hogy eztán rendesen tudjam idézni. :) ). Ha marad ez a bandafelosztás, akkor esélyes Ginu, mert Hunorra szerintem nem akarnak rakni, Erára nem lehet, Rolira meg nem mernek. De esélyes Zsu is, mert mindenkit kiakaszt. Ha meg gondolkoznak is (hehe), akkor ott van Adri, aki a közönségszavazás alapján a leggyengébb volt. Bár lehet, hogy őt meg inkább kihívni volna érdemes...

2018.11.21. 12:50:04

Jóóóóó Reegggelit !

Ez volt az első epizód (egy-két visszataszító jelenetet leszámítva), ami bírt is némi szórakoztató értékkel. Ennek a Csoki gyereknek néha egész tiszta pillanatai is vannak, jó meglátásokkal, jó dumával... :))))

hereverő heverő 2018.11.21. 12:50:55

@úgymond olvasó mmkk: az enyém szebb beeeee :)) A szauna lehet a tied, nagylelkűen neked ajándékozom. Én csak egyszer láttam benne egy Lacikát, de az is lehet hogycsak káprázat volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:52:26

@hereverő heverő: annyira nagylelku vagy, nem talalok szavakat

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:52:47

@hereverő heverő: es.. a szeprol mas fogalmaink vannak :P

2018.11.21. 12:54:06

Gregnek mi volt a célja az unikornis Hunyorra való helyezésével ?!
Hunyor dugj@ Erát -> Unikornis dugj@ Hunyort > Greg beleül unikornis szarvába ?!? :))

WICKEDWITCH 2018.11.21. 12:54:19

@úgymond olvasó mmkk: hát, igen, köztük is jó párnak csak a neme férfi... @hereverő heverő: csodálatos képek, már csak a medvedisznóember hiányzik :DDDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 12:55:50

@WICKEDWITCH:

Zsu tényleg esélyes mert átállt a fehér emberek oldalára.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 12:56:18

@mentoros lecsó: hadd kerdezzelek fel szabalyosan nyelvvel: te amugy skizofren vagy? :))

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:00:12

@,,: köszönöm szépen! Remélem ez nem irónia. Nem bántásiból jöttek a szavak, csak úgy. :D Ennyire futotta! :D
@Rozsgyi: Ugyeee én is úgy láttam, hogy fekete naci, reggeli, majd másik ruha- rózsaszín hálónaci- és részegen üvöltözik, hogy te smároltál a csokival és húzza el a Renyhe. Szerintem rosszul vágták.

2018.11.21. 13:01:35

@úgymond olvasó mmkk: csak részben... :)))
a gúnyám alapanyaga a skizo-propilén

2018.11.21. 13:02:29

@úgymond olvasó mmkk: amúgy meglett már a tankod ? :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 13:06:01

@mentoros lecsó: érzékeny témára tapintottál..

@szociál: fehér emberek oldala :)))

2018.11.21. 13:06:35

@Nyuszomuszo83: ezekbe a feszülős, tipi-tapi narrrágokba, nem pálik bele a punc@ ???
soha nem értettem ezt a viseletet...

2018.11.21. 13:09:48

@úgymond olvasó mmkk: Hmmmm ? Segítsek megkeresni ?

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:09:57

@mentoros lecsó: Ibolyám nincs, mert rajtam úgy állna mint a telefosott búvárruha így nem rendelkezem ilyennel. De ha a véleményem akarod olvasni, szerintem bele lehet bűzűlni, műbőr! :D Süni, megdöglöttél???? :D

hereverő heverő 2018.11.21. 13:10:14

@mentoros lecsó: mert nem érteni kell, hanem nézni. Azért veszik fel, majd hamarosan le, ez a rendeltetése. Ők meg a lenge boxert nem értik, hogyhogy nem zavar minket, hogy csak úgy lóbálódzik a kocsirúd jobbra-balra a gatyában?

katemoss 2018.11.21. 13:14:21

Amúgy ha esetleg Zsu lenne a kiválasztott, legalább jiszámíthatatlan lenne, h kit hív ki, mert nála annyira kicsi a tárhely, hogy mindig csak az éppen aktuális utolsó történések, beszélgetések maradnak meg, így mindenki tudja terelgetni, akinek egy bittel több jutott.. :)

2018.11.21. 13:15:39

@hereverő heverő: a "lenge boxert" jómagam sem komálom... nem vagyok én harangláb

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 13:21:09

@úgymond olvasó mmkk:

Jah Roliék a fehérek, Reniék a mexikóiak :)

@mentoros lecsó:

Egyszer Gálvölgyi vendék volt a VV-be asszem Oki kérte be őt celeb vendégnek, bmg fekete bőrgatyában ment be mint egy rossz buzi :O

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 13:22:36

@Nyuszomuszo83: na visszanéztem, mert már én is megkavarodtam, tényleg rettenet szarul lett ez megvágva, Vivien a buli szettben aludt, majd abban csinált elvileg reggelit magának, megette a reggelit, Reni felkelt, amíg Csokihoz ment nyalizni addig Vivi vagy fürdött vagy valami, átöltözött, aztán kb. 1 mp alatt Reniről is lekerült a pizsi és hirtelen már fürdőruhában volt (Wtf?) de annyi bizonyos, hogy ez az ordibálás ez reggel történt.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:23:08

@szociál: Sanszos, hogy Csokibré veszi át a vezérürü szerepet, még ha nem is vágyik különösebben a titulusra. Egyszerű faszméregetés alapján, amihez lássuk be, nem kell subler.
Ennek alapján Ginu az ügyeletes görény, aki, mint tudjuk ide-oda kacsintgat, ráadásul mostanság Ginu léte, nem feltétlen Csokipöcs óhajtásában manifesztálódik. Hogy a ráhangolás mennyire lesz sikeres, hogy a búvópatak biodíszletek(Adri, Laci, Ken,) mennyire ülnek a hintába, az a holnap titka. És, hogy a megszórás után Ginbaby, melyik hernyótalpast választja, az a háttér gerjesztés révén, szinte egyértelmű: Csoki! Bár nem szeretnék prejudikálni, mindazonáltal racionális( a jelét is rákúrta a táblánál..szo!)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:25:18

@OriginalBlackMamba: Naaa köszönöm, én mondtam, hogy szarul vágták össze és a snittek összekeveredtek! Köszönöm a megerősítést! ;)

2018.11.21. 13:25:40

@Nyuszomuszo83: ne dergadáld magad lefelé ! :)))) már korábban megbeszéltük, hogy bombanő vagy !

@hereverő heverő: Kinőttem már abból a korból, hogy egy 18 éves (ahham!) csitri lázba hozzon. Ha VVV-re nézek, mintha a 14 éves fiam barátnőjét látnám. Eszembe se jutna hogy..... Bbrrrr..... Pfffujjj...

Ha az ideális női alak felé vergődnénk (és senkit nem szeretnék megbántani!), akkor szerintem Ginu a legnőiesebb az egész bentlakó pin@hordában (szigorúan csak a testi adottságait nézve!).

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 13:26:44

@Udvariatlanbolond: Szerintem Soma [és a hozzá hasonló emberek] iszonyat kártékonyak, mert azzal érvel, hogy neki van érettségije és ezért ő már egy tanult, okos ember [nem az], néha napján képes 3 összefüggő mondatot kinyögni, talán érvelni is [lehet csak a mostani eresztéshez képest tűnik úgy], de mindezek mellett meg olyan oltári primitív amit és ahogy mond és a tetejébe még buta, de mivel magabiztosan az, ezért a környezete benyeli, hogy ő azért mégis csak valaki.

@bElannaTorres: azt én is néztem, mikor mondták [Kriszre emlékszem, hogy mondta], és így lettek életspanok villán innen s túl :D:D

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:26:51

@hereverő heverő: @Nyuszomuszo83: A meztelen csiga is bűzöl a napon, ha nem sokat mozgatják.

hereverő heverő 2018.11.21. 13:27:12

@mentoros lecsó: Én is inkább hátracsapom. Akkor legalább naponta egyszer luk közelébe kerül.

2018.11.21. 13:27:52

@úgymond olvasó mmkk: éééénnn megpróbáltam !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 13:28:29

@mentoros lecsó: rosszkor kopogtatsz, bicsibocsi, szánombánom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 13:28:42

@Udvariatlanbolond:

Csoki kezdi felvenni a jófiú imidzst, ezzel a minek van a villában alkohol kirohanására adtam neki egy virtuális lájkot a homlokára.
Neki rosszul esik látni ha állat módjára szétütik magukat a piával a lányok, Krisztől alkoholmérgezésbe meg is purcanhatna az összes, az kb egy állat.

2018.11.21. 13:29:37

Óóóóóóóóooo @hereverő heverő: b@@@@zzzdmeg.... Vizuális típus vagyok, ez most beleégett az agyamba, te elmebeteg ! :D :D :D

hereverő heverő 2018.11.21. 13:30:14

@Udvariatlanbolond: No meg a pálpusztai sajt, meg az erjedő sörmaláta. Ezek ketten pedig egy ilyen műbőr nadrágban, napon, mennyei lehet!

2018.11.21. 13:32:06

@hereverő heverő: halcsalinak szoktam müa. vederben búzát rothasztani, annak is van bukéja... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 13:32:13

@szociál: pedig nálam jobb fény nincs ezen a földön

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:34:48

@mentoros lecsó: Áhhh, imádás van! :D
De ha egy másik megközelítésből nézem ezek a latex bőrutánzatos cuccok egy szado-mazo dominára hajaznak! Az meg nem az én világom. Szürke ötven árnyalata sem lett a kedvencem! :D Gondolom ez a bőrimitáció divat erre megy rá. A másik amitől sikítófrászt tudok kapni az a nőkön a terepmintás cuccok- hát mi a f@szom vagy te G.I. Jane???? A terepmintás télikabát rózsaszín szőrgallérral a kapucnin értelmezhetetlen számomra!

2018.11.21. 13:34:53

@katemoss: ZsuZsu remélem sokáig bent marad még! Ilyet még a NatGeo-n sem látni.
Olyan mint egy közúti baleset. Elhajtasz mellette, de nem tudod megállni, hogy ne bámuld !

én kérek elnézést !

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:36:45

@Post Modern Prometheus: Az ilyen együgyű teremtmények, számomra szórakoztatóak.
Úgy mustrálgatom őket, mint a dísznövénykertészetben a sarokba csapott hervatagokat, vagy a sintértelepen a legcsapzottabb "kisbetyárt".... Kicsit fel kell őket kozmetikázni, hogy eladhatóak legyenek, legyen rájuk igény. Ilyenkor jönnek a pántlikák, a masnik, a karók, az éreccségik, miegymás!

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:36:58

@mentoros lecsó: Meg májat rohasztani a harcsáknak, naaa annak van ám szaga! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:38:31

@hereverő heverő: basszuuuuussss ezt most olvastam! Felnyerítettem! Készen vagytok! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 13:40:02

na asszem mára nem is kell vers, vannak itt hüJJék rajtam és szerzőtársamon kívül :)))))

2018.11.21. 13:41:16

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: csak a második bőre fénylik egyenlőre, de azt az első bőre elnyeli...

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:42:12

@szociál: Ok ez esetben hová tennéd a voksodat? Ginu Vs Csok?

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:44:21

@Udvariatlanbolond: :D :D :D :D Tudom, a könyv meg ott nyílik ahol sokat nyitogatják! :D

,, 2018.11.21. 13:46:07

@Nyuszomuszo83: most nem tudom pontosan mire gondolsz, én a fogyáshoz és az egészséges életmódhoz kommentáltam, semmi irónia nem volt benne!

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:47:03

@Nyuszomuszo83: A bödönbe kitavaszodott töltöttkápi sem pite!

2018.11.21. 13:47:07

@Nyuszomuszo83: a Szürke ötven árnyalata, egy 15 éves kamasz éjszakai elcseppenős vágyálma... Egy vicc...
Akkor inkább "A titkárnő /Secretary/"... :P :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:48:45

@,,: Jaaaaaa azt hittem a versem fogott meg ennyire! :D :D :D A fogyásomhoz, köszönöm szépen, minden szó jól esik a lelkemnek! :)

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 13:49:00

@Udvariatlanbolond: Ez teljesen rendben van, hasonlóan vagyok ezzel én is, csak a "kis tesó" jelzőt véltem igazságtalannak midnen kis tesóval szemben :D [pedig én nem is vagyok az] valahogy nekem róla nem az ugrik be, hogy öcsike, hanem ámulatba ejt a tény, hogy még életben van

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:49:33

@Nyuszomuszo83: Ezért kell a faragott könyvjelző!:) Ott folytatod, ahol abbahagytad...

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:52:31

@Udvariatlanbolond: Fúúúúj, az milyen kurva büdös mááár! Rothadt májat szagoltam már, nem szándékosan, volt szerencsém a csomagtartóban kikelt csontikhoz is. A rohasztott búza és kukorica is fincsi szagot áraszt! :D

WICKEDWITCH 2018.11.21. 13:54:04

@Nyuszomuszo83: én kirándulni szeretek terepmintás gatyában :) Amit viszont nem tudok értelmezni, az a magassarkú tornacipő...

2018.11.21. 13:56:29

@Nyuszomuszo83: májjal rákászni szokok ! kapkod rá a harcsa is ???
egyszer egy 90 éves bácsi megtanított "kuttyogtatva" harcsázni, azóta csak így megyen...

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 13:57:10

@mentoros lecsó: khm A titkárnőből láttam részletet. Nem jutottam el még hogy megnézzem, de meg fogom! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 13:57:56

@Post Modern Prometheus: nem tudom, hogy az emberi szánalomnál, illetve lesajnálásnál van-e megvetendőbb érzület. Ezek a figurák totál kómában vannak önmaguktól és keresve kutatják azt amivel többnek hiszik magukat. Teljes tévút, amiből nincs ébredés. A szerénység, az alapvető intelligencia kritériuma, ami igen távol áll a selejtek indentitástudatában.

2018.11.21. 13:59:31

@Nyuszomuszo83: több évig voltam katona, mint kötelező lett volna. Voltak terepmintás ruhás katonalányok... És hát ! Finoman fogalmazva is, méltatlanul nagy halomba tudtam volna őket "szeretgetni"... :))))

katemoss 2018.11.21. 13:59:43

@mentoros lecsó: ne kérj elnézést! Szívemből szóltál! Nekem Zsuzsu szórakoztató, bár elég valószínű, ha szabadul BB Évi lesz belőle.. ha megnyeri, ha nem..

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:00:02

@mentoros lecsó: Mi az hogy! Imádják, mert erős véres szaga van! Büdös, intenzív, így könnyen rárabol!
De hogy nálam okosabb is megerősítsen: fishingtime.hu/horgaszmagazin/ragadozo/horgaszsuli-harcsa-horgaszata

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:01:23

@mentoros lecsó: Azt én értem de azok katonalányok voltak, az oda való egyenruhában, nem divathobortként viselték ezen ruhadarabokat és rózsaszín szőr sem volt rajtuk max ha a saját szőrük színezték be! :D

2018.11.21. 14:01:27

@Nyuszomuszo83: személyes véleményem szerint, sokkal többet megmutat a BDSM világból, mit a "világsiker" Szürke 50 árny....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 14:02:49

@WICKEDWITCH: múltkor láttam egy igazán "csinos", farmermintás darabot. beleégett a retinámba :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:03:14

Megyek a szaunába. Megnézem a tegnapit. :)
Viszek magammal egy bulihordót. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:04:13

@mentoros lecsó: olvastam anno róla összefoglalót és ezért vetettem el akkor a megnézését, aztán el is felejtettem. Jött ez a szürke 50-es őrület pedig ha jól megnézzük egy koppintás pont abból a műből. DE meg fogom nézni azt a filmet, mert ha a szürkét kibírtam akkor ez gyerekjáték lesz! ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 14:04:56

@Nyuszomuszo83: te megnézted a szürke 50 árnyalatát? uramég, elismerésem. engem 2 lóval se tudtak volna elhúzni a moziig :D

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:05:18

plusz a paramount chanelen december 4-én fogják vetíteni éjjel 1:50-kor. :D

,, 2018.11.21. 14:06:20

@úgymond olvasó mmkk: én akárhányszor be akarok menni a szaunába, mindig a maximistát találom ott, rappelve

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 14:07:07

@Udvariatlanbolond: ebéd utáni menetrendszerinti kaja-kóma beálltával csak azt tudom mondani, hogy ezt én se fogalmazhattam volna meg szebben [úgymond dikk :D]
és sajnos van "szerencsém" közvetlen közelről tanulmányozni [családon belül] az ilyen Reni és VVV típusú lakótelepi, proli lányokat [nem akarok álszent lenni, de meg sem próbálok szépíteni az imént használt jelzőkön, mert nem érzem őket ennél többnek, pedig egyébként valahol én sem vagyok jobb a deákné vásznánál csak van önkritikám, önkontrolom és normális keretek között próbáltam [azt hiszem sikerült is] kitörni abból a közegből amilyenben Reni és VVV mozognak, illetve a fent említett IRL megfigyelési alany]

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:07:23

@úgymond olvasó mmkk: Megnéztem moziban az első két részt, a harmadikat otthon laptopon. A 4 könyvet pedig olvastam- igen, nem írtam el, hogy 4, a Grey szemszögéből írottat is elolvastam- amúgy a könyveket nem vettem meg, hanem pdf-ben olvastam végig! :D Beteg vagyok! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:12:07

Renyhe búcsúja muhaha: igazad van, kövér vagyok, nem vagyok táncosnak való.

Csökkent puszilgatja, vááá. Megvigyázza a buláját. Na ja.

Ánusz: csá geci. Végre meg tudok szólalni. Jó barát. De legalább felébredt.

Ken: szerep. Kamerának. Apa-fia. Fasza családja lehet.

VVV: azóta nem fésülködött. Hát kimutatta neki azt az oldalát, amit másnak nem. Ez így igaz. :)

De Peták mi a f*sznak kalimpál??????
Megtömték a csapattáskát? Wtf?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 14:14:31

@,,: pedig kipateroltam már onnan párszor, menjen a dzsakuba, vagy ahova akar, a szauna az enyém, és oda csak azok jöhetnek, akiket én akarok :)))

@Nyuszomuszo83: én az első könyv negyedéig jutottam, és feladtam. pedig előtte összesen 3 könyv volt, amit nem olvastam végig :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 14:17:24

@,,: szoktam ott drónozni is, máshol nincs rá lehetőségem mert ha meglátja úgymond olvasó mmkk, akkor leköp.

2018.11.21. 14:18:27

@Nyuszomuszo83:

"Mi az hogy! Imádják, mert erős véres szaga van! Büdös, intenzív, így könnyen rárabol! "
- kipróbálom... Köszönöm ! Teljesen hülyének fogsz nézni, de én a halakat is tisztelem egy horgászat során. Kell hogy legyen harc, fárasztás. Akit csak úgy kifogok, az általában mehet is vissza. Akivel igazán megküzdök és nyerek, az megy a halászlébe :))))))

"Azt én értem de azok katonalányok voltak, az oda való egyenruhában"
- ez mondjuk igaz ! :))) De azért van az úgy, hogy egy terep-rejtő-mintázat is jól tud állni egy bikinin is például... :P :))))

"Jött ez a szürke 50-es őrület pedig ha jól megnézzük egy koppintás pont abból a műből"
- kizárólag a személyes véleményemet közöltem... :))))

ui: tényleg egy csajszival beszélgetek horgászatról ezen a fórumon ??????
Zavart érzek az erőben ! :))))

Owl La La 2018.11.21. 14:19:40

Nagyon belaposodott a műsor. Oké, tegnap volt pia meg bulika, de most komolyan, abban mi a poén, hogy Hunyorka már nagyon ki akar lépni a tuja szerepből, így aztán ahhoz folyamodik, hogy minden létező nőt, aki nincs elköteleződve bent, válogatás nélkül végigsmárol...Ez inkább valami szánalmas vergődés, hogy legalább szerepeljen ő is valamivel, bár kétségtelen, hogy jó gyomra van, egyik-másik lánylényt elnézve... Friss hír, hogy már Adrika tetsnyílásaiban is kotorászott. Nekem ő nagy csalódás. Hiába a tetszetős külső, kisugárzás nem sok van. Vivike sem őt választotta, pedig Szépfiú nála is felajánlkozott rendesen, szinte könyörgött a csókért pár napja még a kufircok előtt(nem kapott tőle).Era is túltolta, már azzal, milyen nagy arccal ment vissza, kiesett az erkölcsnagyasszonya szerepből (amit valahol Radicsnak köszönhet), Csokira pattant rá, mikor megtudta, Hunorka másnak is felajánlotta habtestét, ajkait, pedig Csoki köztudottan Renivel kavar. A harmadik Lúzer Fc tag, Puhatestű Roli
meg képzeletbeli (szerencsére) gépkarabéllyal végiglövi a védekezésre képtelen Radics kartonpapírt. Ezek után komolyan nem tudom, kinek drukkoljak most...

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:21:25

@Post Modern Prometheus: Pontosan! Az önkritika a bűvös szó, amiből az okulás, illetve az empirizmus ered. Átfogó értelemben az önrávilágításért, a neveltetés, vagy az oktatás felel, akik épp most tartanak sírásóversenyt egymás közt. Mellesleg örülök neked!!!

Angora Cardi 2018.11.21. 14:22:39

@Nyuszomuszo83: Nem vagy, én is pdf-ben olvastam, és utána a mozi óriás csalódás volt, könyvben sokkal jobb volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:24:15

Bulika: VVV öt perc alatt bebaszcsi. Sajnálom a nadrágját, ki ne égesse, kell nekem. :)
Érzelmi szál, bammeg, lefosom a bokámat.
Zsu-Hunyi csók: Ken benedvesedett.
De végre látok vkit pisilni. :)
Csoki-Era: és megint a nő a hibás. Sose Csoki. Annak felmentése van. Az az asztalon dughat, akkor is a másik a hibás. Hülye Reni húzzon haza, vigye magával VVV-t. Era beindul=Reninek ez azt jelenti, hogy smárolt. Érdekes az értelmezése.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 14:24:31

@Udvariatlanbolond: tényleg! :D
@úgymond olvasó mmkk: ízléses darab lehetett... :)
@Nyuszomuszo83: én csak az első 3 könyvet olvastam, mert kíváncsi voltam, mi ez a felhajtás. Azóta se értem, se pro, se kontra. Annyira nem nagy szám, hogy így istenítsék, de a habzó szájú tiltakozókat se értem. A filmet még nem bírtam megnézni, pedig a Once Upon a Time vadásza szerepel benne... :)))

2018.11.21. 14:25:53

@Owl La La: még egy picit türelmes lennék... :))
ez volt az első este, az érzelmi vámpír, mindenkit elnyomó Ratyics nélkül...
szerintem ki fog ez alakulni lassan ! :))
már a bulika alatt is voltak "jelek", hogy talán nem fullad bele az egész, egy kizárólag b@szós reality-be...

Maximista vagyok 2018.11.21. 14:27:41

@úgymond olvasó mmkk: :D stabil vagyok, ostor lábam van csaje

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:27:42

@Owl La La: Már én sem,,,komolyan stimulálom az agyam, hogy valakire rápörögjek!

WICKEDWITCH 2018.11.21. 14:30:35

@Post Modern Prometheus: pont az "önkritika", az "önkontroll" és a "normális keretek között" a kulcsszavak, pont ezek különböztetnek meg tőlük. Én is örülök neked, hogy sikerült kitörnöd! :)

bElannaTorres 2018.11.21. 14:31:16

@szociál: csoki nálam is feljött most, nagyon figyelt a lányokra, meg minden másra is, neki inkább fárasztó lehetett ez az este :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 14:32:18

@mentoros lecsó: Igeeen, tényleg egy csajszival beszélgetsz! Eszméletlenül univerzális nő vagyok (ez az én óriási hibám, szereltem én már wc-t, elzett zárat cseréltem, és mosogató szífont is sziloplaszttal). A halak közül én mindig azt mondom hogy a harcsa a király, kifogásához ész kell, nem adja könnyen a húsát! 5-6 kg-ig szeretem mert akkor még nem pudvás a húsa. A harcsa minden formátumban jöhet, a süllő rántva, a csuka meg pörinek. Horgászni is tudok, szeretem is! A halakat tisztelni kell, én még a törpicurt is tisztelem, csak leszórom sóval és megvakarom a hátát! Az angolna egyedül számomra ami riasztó, a húsáért sem rajongok!

Szürke 50-es árnyalata- én is a véleményem írtam. Levonva a konklúziót egy raklap szar volt.

Parancsolgatni én is tudnék, bár kérni jobban szeretek. Egyenruhások közt dolgozom! Ők a legnagyobb hősök! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:32:57

Smár játék: Zsu néz nagy bután. Era kiakad. Ugyanaz, mint a Renyhe. Féltékeny.
Renyhe felkészül a részeg parittyázásra, erre kapja Csoki "vallomását".
Vááá, innom kell. Nappal lehet? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:33:55

@úgymond olvasó mmkk: ígérem, kitakarítok magam után. :)
De vki jöhetne velem inni. :)

Maximista vagyok 2018.11.21. 14:35:21

@bElannaTorres: Csoki szerintem se tré, kezd kibontakozni és tudok rajta szórakozni. Amúgy ezt a verzióját nem ismertem a felelsz vagy mersznek, hogy fullba mer mindenki :D

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:36:20

@mentoros lecsó: Pedig az elsiratott alkoholmennyiség okán, én vártam volna epilógusként, egy nagy ökumenikus össztoszást!

2018.11.21. 14:37:49

@úgymond olvasó mmkk: mára nem feltétlenül kell a veRS...
vmi könnyed csecsemő-csökkentő, kutyadaráló költészetre gondoltam, hangszerekkel megtámogatva:

www.youtube.com/watch?v=IfP11m-3KrU

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:40:04

Renyhe bedobás a a zuhany alá epic.
És tényleg behányt az ágyba. Gusztustalanra itta magát.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:42:04

@mentoros lecsó: Uhh,,ez nagyon Fal-ba baszós! Nem ismertem, kösz!

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:45:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerencsére az öklendezésből kimaradtunk,,na, akkor csúsztam volna a kanapé alá!

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 14:47:17

@bElannaTorres: Pedig ő is beleállt a szittyózásba, de szerintem nagyon bírja!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 14:48:30

@Maximista vagyok: akkor stabilan tolass ki a szaunámból

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:51:24

Peták szerencsére keveset mondta az "elképesztő' szót, ellenben annyit kalimpált, meg hadonászott, hogy tikkel a szemem. :)

2018.11.21. 14:53:26

@Nyuszomuszo83: a Zasszonyt be fogom hozzád íratni, egy OKJ-s "Emelt Szintű Asszonyászati" tanfolyamra !!! :)))))

Náluknál:
Csuka, csakis nyárson és parázson
Harcsa, mindenféle elkészítési módon
Süllő, olvasztott vajjal, citrommal nyárson

Látom, hogy a ragadozó halacskákat szereted ! :P :))) Pedig az iszaptúrók is lehetnek nagyon finomak :))) Csak jóféle vízből kell őket megfogocskázni.
Az angolna is finom étek. A Zasszony nem szereti amikor "parittyázok" velük. Magyarul a kicsi fejüket a parti sziklákhoz b@szkodom. :)))

Én kérek elnézést !

ui: noha már nem viselek egyenruhát, mégis a Zasszony az úr a háznál ! :))) Amikor gestapo üzemmódban van, akkor a gyerekek vigyázzba állnak. Ha további gond lenne, akkor csak foghegyről mordulok, és akkor már be is sz@rnak... :)))))))))))))))))

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 14:53:49

@Udvariatlanbolond: @WICKEDWITCH:
Köszi :) még messze a vége, de azért úgy érzem, hogy most megvan a jó irány, aztán majd möglássuk :D

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Era szerintem [legalábbis nekem az arcából ez jött le], hogy csak poénból "féltékenykedett" hunorra, lehet volt benne igazi "érzelem" is, de nekem inkább tűnt poénnak, mint igazinak :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 14:57:20

@Post Modern Prometheus: azt láttam, hogy mikor Ginu csók volt, arra elég féltékenyen reagált, és nulla mosoly, hiába mondták a többiek, hogy játék. Mikor meghallotta, Zsuval is, akkor röhögött. Ami nem szimpi, hogy a piára fogta, hogy nem emlékszik, meg hogy nem féltékeny. De nem volt ő annyira.

OriginalBlackMamba 2018.11.21. 14:57:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D :D :D :D :D meg néhány mozdulata olyan volt, mint az ilyen rémisztgetős színészeknek a horror színházakban :D

2018.11.21. 14:58:28

@Udvariatlanbolond: műűűveletlen vagy ghhhecci ??? Nem olvasol Kodolányit ?
Hajjjjjjáá meg, egyem a f@szodat !

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.21. 14:59:11

Jót tett nekik, hogy Radics nincs bent... tényleg ráült a társaságra!

Maximista vagyok 2018.11.21. 15:00:15

@úgymond olvasó mmkk: kijöttem, már szöktetem a málnácskákat kint a kertben.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:00:17

@Post Modern Prometheus: én is úgy láttam, hogy röhögött. Mármint Era. Megvan benne a féltékenység csírája, remélem, nem uralkodik el rajta a dolog, de a tegnapi nem volt komoly.

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:00:25

@Angora Cardi: @WICKEDWITCH: Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül! :D

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 15:00:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: arra így már nem emlékszem, valamiért csak az utóbbi maradt meg, na majd lehet visszanézem :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:02:27

@WICKEDWITCH: kint a cigisben igen, de bent a Humornak nem. Remélem, nem tolja ezt a vonalat, ez Renyhés.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:03:14

@OriginalBlackMamba: hátrébb is ugrottam a tévétől, azt hittem, kiböki a szemem. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:04:19

@mentoros lecsó:" Most elvetted nálam a sulykot!"DDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:07:15

Reninek kéne kimenni. Ha Csoki megszabadul a ballanszttól, talán normális lenne, Vivike elveszítené az usztítóját.

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:07:31

@mentoros lecsó: Igen ragadozzó halak a kedvenc, de a paducot és a jászkeszeget is szeretem, sajnos nem ismert kiveszendő félben lévő halak! Az angolnát szögre kell akasztani, a bőrét megvágni majd két kombinátfogóval megszabadítani a bundától és fokhagymásan megsütni. A csukapörkölt csuszatésztával fenséges, szalonnapörccel alápirítva. Bár én a halászlét gyufatésztával nem passzírozva eszem. De ez ugye nem vita tárgya mert ahány ház annyi szokás. Ha iszaptúróról beszélünk, nem szeretem az amurt sem, a pontyot immel-ámmal rántva, de sajnos a diétám a halat nem nagyon engedélyezi, így a fogyasztását évek óta hanyagolnom kell! :( Asszonyképzést nem vállalok, magam sem vagyok az hogy adhatnék tanácsot így?!
Látom rátok igaz a katonás rend uralkodik mondás! Te nem akarsz bevonulni ezekhez katonai kiképző tábor tematikus hetezni? (Lehetne egy kis kínzás is, de most eltekintek a szappankészítés és gázkamra használatától) :D

Angora Cardi 2018.11.21. 15:07:35

@Nyuszomuszo83: sosem vagy egyedül nyuszipajtás :)

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:12:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet, akkor ez nekem kimaradt. :) Szerintem is kár lenne érte, ha túltolná. Eddig szerintem még nem gáz (amit láttam), sehol sincs attól, amit Reni művel, csak ne süppedjen bele akkor se, ha esetleg "komolyabbra" fordul a dolog Hunorral.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:14:25

@WICKEDWITCH: elveszne benne és kiejtené magát. Ez a szórakozó évődés még jó, akkor is így kéne, ha tényleg komolyabb érzéseket kezdene érezni. Ami a bezártság miatt simán lehet. De azzal pl. elveszti Rolit is

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:15:39

@Angora Cardi: #szívecske #pacsi Nyuszi a nyuszit támogatja! :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 15:16:02

Dikk! Vajon ma mit fog alakítani VV közjegyző Lacika? Alig várom már azt 2 snittet amiben láthatom.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:16:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reggelre válik igazán viccessé a metamorfózis Reni személyében! Érteni vélem a célját, a mondandóját, hogy mit akart mondani a költő, csak nem sikerült adekvátan kifejezni a fejében gomolygó ködöket. Mint a szomszéd Józsi bácsi, amikor a tök részeg állapotból vonul a józanabb másnaposság felé, ettől elveszti a valóságot, és ismeretlen vidékeken jár az agya...

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:17:10

@Maximista vagyok: Megfordítja talán a kedvedért a bézboll satyit! :D

2018.11.21. 15:20:01

@Nyuszomuszo83: budapesti, panel-proli létemre ismerem a paducot és a jászkeszeget is... Pest környéki mesterséges horgásztavakba telepítenek belőlük (némi, őshonos halgazdálkodás felfedezhető a vízfejű vezérekben is az utóbbi években, szerencsére)

A kicsi kacsaládunkban, a fő vezérlő elv a humor ereje !!! Nincsen tabu téma. Bátran kiröhögöm vmelyik fiam barátnőjét. Ők utána lesavaznak vmi "öregkori" hibámért. :))))))
Ez így működik ! Nálunk...

ui: ha én "bevonulnék" katonai-tematikus hétre, akkor az első délelőtt már 12 hullazsákot is kellene kérvényeznem. Ééééénn pedig gyűlölöm a papírmunkát ! :)))))

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:20:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, ettől félek én is. Gondolod, hogy már az évődéssel is elvesztené Rolit?
@Nyuszomuszo83: @mentoros lecsó: támogatom a katonai kiképzős ötletet!!! :))) Esetleg Darth Vader biliben, ha a kommtárs úr nem akarja, hogy 60 millióan megismerjék :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:21:50

@mentoros lecsó: Baahhhh,,,kurva ügyesek!! A dobos kisköcsög frenetikus! És ez a kiscsajszi!!BRRRR!!!!Mé nem vagyok 15!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:21:51

Az megvan mikor Reni szája kifele csúcsosodik ébredés után, Sebaj Tóbiás vágott ilyen képet mikor szomorú volt. De valljuk be frankón bírják a piát. Én sem vagyok piskóta, de azért reggel a dühöngő majmok a fejembe Advilért kiabálnak, ezek meg a csipát lazán dörzsölik ki a szemükből. Semmi fejfájás, semmi hányinger, szarul vagyok, hol van anyu húslevese....Zárójelben megjegyzem nem is vagyok már huszonéves és mikor a 30-at átléptem akkor jöttem rá hogy a bulika hajnali 5-kor már nem buli, másnap meg pláne nincs buli és egy ilyen attrakciót minimum három napig heverek ki, zárójel bezárva! :D

katemoss 2018.11.21. 15:21:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: mire jó, ha az ember nem élőben nézi?? Én ilyenkor minden esetben eltekerem Bajszi művész úr felkonfjait, ugyanis többet árt, mint használ...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:23:59

@mentoros lecsó: neharagugggyá, de most nyelvtannáci leszek, ne használj ennyi vesszőt, dikk! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:24:35

@WICKEDWITCH: sztem igen. Azért ők vetélytársak elsősorban. És simán művészete Vivinek főzés közben. Még a maiban is lesz vmi, de nem tudom megnézni mégegyszer, mert technikailag analfabéta vagyok és nem tudom, hogy működik a tévénk. :) De rákeresek telefonon. :)

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 15:25:05

@mentoros lecsó: mennyi volt az esélye, hogy azt linkeled amit épp hallgatok? [csak az eredetit :D]

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:25:30

@Nyuszomuszo83: én sosem bírtam a piát, tapló leszek tőle, állítólag (természetesen ezt tagadom, ilyen sosem fordulna elő)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:25:56

@WICKEDWITCH: @mentoros lecsó: Basszus, a visszafojtott sirva röhögésbe szerintem bele lehet halni ám! Úgyhogy most száműzlek titeket a szaunába! :D
Idézem: Darth Vader biliben, én megközelítésem Darth Vödör! Ez volt a végső csapás!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:27:07

@Nyuszomuszo83: a szauna még mindig az enyém, mér nem bírjátok megjegyezni? :))))))))))

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:27:18

@Nyuszomuszo83: Sőőőőttt !! Pizzát majszoltak,,,az milyen má????

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:27:36

@úgymond olvasó mmkk: Én 4 szintre lépek,
1. cuki
2. gátlástalan
3. bunkó
4. hazamegyekmertelégvoltésnembíromtovább
Akkor te átlagban ugrasz a bunkóra ittam magam kategóriába? :D

hereverő heverő 2018.11.21. 15:27:39

@WICKEDWITCH: @mentoros lecsó: @Nyuszomuszo83: DEDEDE legyen katonai hét!!
Reggel fél hatkor ébresztő, egy kis reggeli torna, aztán nyolcig körlettakarítas (meg amíg nem ragyog "cső, csempe, csillár". Utána egy kis alaki az udvaron, aki visszapofázik annak futkosó. Ebéd után fegyvertisztítás (én adnék nekik rendes AMD-65-öt, ellennének vele int az ovodások), este 10 takarodó, előtte bakancsszemle és körletrend :)))
Aztán második nap lehetne menni sárban kúszni, őrt állni, esetleg egész éjjel felváltva. Harmadik nap "kitelepülés", egész nap konzervet ehetnek, és kinn kell aludni sátorban, a földön. (nekem volt rádióskocsim is, bibibi, de abban is kurva hideg volt éjjel).

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:28:38

@úgymond olvasó mmkk: jól van no, akkor legyen nekik a jaku! Kiszállás törölköző nélkül! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:28:48

@Nyuszomuszo83: majd megtanulják: első ébredés, Cataflam, nagy pohár víz, visszaalvás. Második ébredés: pisi, kávé. Harmadik ébredés: na gyerekek, most már beszélgettek, de csak halkan.
Sztem tuti kaptak vmilyen bogyót, ezt kortól függetlenül nem lehet bírni, ekkora mennyiségben. Vagy korán ért véget és tulajdonképpen aludtak min. 10 órát.

hereverő heverő 2018.11.21. 15:29:51

@mentoros lecsó: Ja és tényleg, akartam kérdezni már: A PKSZ melyik oldalról adogat a rakaszból? Én úgy emlékszem, hogy jobbról balra, de többen megesküdtek már, hogy balról jobbra.

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:30:13

@Udvariatlanbolond: VVV műzlit evett valami sárgával. :D Én ilyenkor csak vízre vágyom, sokra meg húslevesre! :D Áááá én öreg vagyok, ezek bírnak pizzát majszolni ekkora bebaszcsi után, fene a bélésük!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:30:58

@úgymond olvasó mmkk: én nagyon lassan kezdek beszélni a sok piától, és egy szemmel jobban látok, mint kettővel.
De nyilván még nem próbáltam, hisz fiatal vagyok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 15:31:00

@Udvariatlanbolond:

Ginu vs Csoki esetén hova tenném a voksot ?

Ha Ginu elkezdenek turkálni a csajok bugyikájába és nem csak tsókolózásig megy akkor Ginu.
Ha Csoki továbbra se megy át kreténbe akkor Csoki, ezt a Renit kéne már elengedni, hihetetlen gáz a nő.

@Nyuszomuszo83:
Jah Reni szája olyan mint a Krisztofórónak .
www.youtube.com/watch?v=naNWn0gFAP4

Lacika úgy fog kiesni hogy nem lesznek legszebb pillanatai :)
Egy pillanat lesz amikor a bézbóz satyit megfordíccsa :)

2018.11.21. 15:31:25

@Udvariatlanbolond: :)))))))

Dobos: korszakos zseni
Énekes: remélem, soha nem hagy fel az énekléssel és látjuk még őt felnőttként is
Bőgős: érzi a zenét, de nem meri igazán elengedni magát
Ritmus gitáros: nincs egyénisége, csak a kottát látja
Szólógitáros: nagyon fiatal még, sokat nem ért még a "zenéből"
Billentyűs: igazi kis "gépész", de csak megy a zene után
Ütős szekció: nincs véleményem...

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:31:50

@Nyuszomuszo83: :DDD Amúgy tiszteletteljes hódolatom a Sötét Nagyúr felé, de az akkor is egy bili (vagy vödör) ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:31:53

@Nyuszomuszo83: mindig bunkó vagyok, ha iszok. három éve a barátnőm akkori pasiját úgy kiosztottam, hogy megfordul azóta is a boltban, és elmegy az ellenkező irányba, ha meglát. muhaha.

Udvariatlanbolond 2018.11.21. 15:32:42

@úgymond olvasó mmkk: Deee...őőő...rendeltetésszerű a használat?

2018.11.21. 15:32:50

@hereverő heverő: ok, értelek... :)))
de ez "komolyzene" az általam küldötthöz képes :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:33:15

@katemoss: én nézem. Egyrészt mazochista vagyok, másrészt ott is hangzik el ökörség. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:34:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jól beszélsz! Bár nekem ha hazaérek betolok két 1000 MG-os C-vitamint, tudom, hogy kipisilem a felesleget, majd alvás, felkelés, advil, cigi, ha a cigit el tudom szívni végig nincs gond, ha feléig, rohanás van. Majd alvás. délután 3-kor figyelmeztetem magam, kilégzés, belégzés, ne szóljon hozzám senki, meghalok, soha többet nem iszom (ennyit). 5 óra, hol a leves, kéne hajat mosni, fürdeni, húúú szellőztessek már ki, jaj de fasza hétvége volt, tényleg, volt hétvége? A vasárnap kimaradt! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:34:50

@Nyuszomuszo83: legyen Dőlt Vödör. Azt akármilyen állapotban ki lehet mondani.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:35:10

@Udvariatlanbolond: az attól függ, mi a rendeltetésszerű használat

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 15:36:49

@Nyuszomuszo83: mióta újra cigizek, az a kávéhiz jön. :)
De mivel vagyok olyan okos, hogy rájöttem, hétközben is tudok inni, hát ki kellett találnom vmi jobb módszert, mert reggel meló van. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:39:31

@szociál: az is igaz!
@úgymond olvasó mmkk: akkor te sem vagy az a sarokban megbújó filodendron aki fotoszintetizál!
@WICKEDWITCH: ha véletlenül nem lenne bili, vödör, a hegesztőpajzs is megteszi! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:40:39

@Nyuszomuszo83: szégyellem magam miatta rettenetesen, de hát a pálinka az pálinka..

bElannaTorres 2018.11.21. 15:42:27

@Udvariatlanbolond: igen én is úgy láttam, ivott sokat, de mégis magánál volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 15:42:44

Ezt a primitív műsort nézzétek, a spektrumhóm adja.
Nem is ismerem ezeket, mert tuti nem régi villalakók.
A VV-be sokkal jobb dolgokról beszélnek, meg szekszelnekis, ebbe a szar műsorba meg senki se vetkőzik, még az a szemüveges csak se ,valami Pokronyi Ila a neve annaka nőnek :pfff

www.youtube.com/watch?v=ZHuhNjffQN4

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 15:44:54

@úgymond olvasó mmkk: én egy számomra tetsző pasit égettem be nagyon sok pálinka és 3 feles tequila után. Azután fogadtam meg házinyúlra nem lövünk, kollégák lennénk, és nem beszéltünk majd egy évig egymással! Szegényt csúnyán aláztam meg és küldtem melegebb éghajlatra! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:46:19

@Nyuszomuszo83: én azokhoz hozzá se merek szólni ;)

2018.11.21. 15:46:41

@úgymond olvasó mmkk: én még úgy tanultam a Birodalmi Főiskolán, hogy a "vessző" hangsúlyozásra is alkalmas egy összetett mondaton belül.

B@szott öreg vagyok már. Nem követem a szabályváltozásokat...
Próbálok finoman fogalmazni, hogy ne b@sszanak ki megint, mint macskát szaladgálni

ui: minden írott mondatomat megparittyázom. "vessző" = "hímvessző" = "parittyázás"
ezt az egyenletet old meg kérlek.

2018.11.21. 15:48:13

@Nyuszomuszo83: ezen az oldalon SSKK nem tagadtam, hogy vödröt viselek a fejemen ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:48:16

@mentoros lecsó: hagyjál engem a matematikával, vazze, mert nem állok jót magamért :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 15:52:47

@Angora Cardi: megeszem a mandarinomat, és feltétlenül megfenyegetem mutatóujjal

2018.11.21. 15:53:14

@hereverő heverő: amatőr hülyék !!!! :))) Jobbról -> balra falja a lőszert !!!!!
Van a bal oldalon a hüvelygyűjtő zsákhoz szerelvény is, mint Csokinak vagy Hunyornak.

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:58:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: elképzelhető... Viszont nem lehet, hogy Vivivel csak trollkodott? (Emlékszem a jelenetre, de annyira nem figyeltem meg, hogy mit mond, és hogyan mondja) Egyszer beszélték Hunorral és/vagy Erával, hogy nem szabad azt a látszatot kelteniük, hogy sülve-főve együtt vannak... A mai előzetes nem rémlik, de majd megnézzük, csak ezért ne vesződj az ördögi szerkezetekkel (én is kütyü analfabéta vagyok) :DDD

WICKEDWITCH 2018.11.21. 15:59:39

@úgymond olvasó mmkk: a mandarint pedig lehetőleg ollóval bontsd föl :DDD

2018.11.21. 16:01:17

@Post Modern Prometheus: te melyik műsort nézed gghhheccc ?!?
ez a Való Világ, hajjjáááá meg ! :))))

hereverő heverő 2018.11.21. 16:04:03

@mentoros lecsó: :DDDDDDD
Akkor bár én is öreg, de még nem annyira szenilis. Bal oldalon kis ajtón jön ki az üres heveder, nagy ajtón a réz tezsvírem.

@úgymond olvasó mmkk: Egy pálinka mind felett, egy pálinka kegyetlen. Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen :D

hereverő heverő 2018.11.21. 16:07:47

@szociál: Még az előző jazz-es hozz-szóláshoz:

Blues:
www.youtube.com/watch?v=s4ABpbxIPFI
Country:
www.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
(Bár ez inkább roots/americana, de akkor is jó. Vagy ez pl:
www.youtube.com/watch?v=p4zluA60hjs

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:10:08

Dikk, aszonta nekem az ügyfél, hogy a kurvaanyámat :D Jobb is lett a mai napom. Este meztelenül beguggolok egy sötét sarokba sírni azt hiszem.

hereverő heverő 2018.11.21. 16:11:52

@úgymond olvasó mmkk: Ezt pedig neked, ILYEN mutatóujjal fenyegetni. Triggerfinger!
www.youtube.com/watch?v=YrdFjMTdg4g

hereverő heverő 2018.11.21. 16:13:56

@Maximista vagyok: Én erre azt feleltem volna, hogy: Aha, szóval a múltkor maga távozott fizetés nélkül tőle? Lenne kedves megadni a hátsó üléses szopás árát, plusz a mature pisiszex még hatezer lesz.

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:16:06

Mondjuk a körúton mit várjon az ember, ilyen ez a popszakma...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.21. 16:19:22

@szociál: Ez tényleg nagyon jó műsor, köszi, hogy felhívtad a figyelmemet rá!

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 16:21:16

@mentoros lecsó: nekem te neee, teee te, kutttyhha, rád rakom a jelem :D [elnézését kérem ő Lordsága/Darthsága [?] legközelebb majd disztingválom magam, nem akarom, hogy telepáciával megfoLYccson úgymond]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 16:24:50

@hereverő heverő:

Jó kis True detective, ott minden klappolt, hangulat, zene, színészek.

Cohenes Nevermind se fosika

www.youtube.com/watch?v=y3VGKHXpUyc

@VV Erőlegény:
Én is lemaradtam róla, szerencsére felrakták, Dombi is kezd belejönni.

Maximista vagyok 2018.11.21. 16:26:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D aztán ha nem sikerül meghámozni, jelentsd ki hogy milyen már az egyik bőre!

Nyuszomuszo83 2018.11.21. 16:39:20

Ismét hihetetlen délutánt szereztetek számomra! Ezer köszi! Holnap jövök, úgymond, dikk!

Belllaba 2018.11.21. 16:45:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: a hazug ember szokott azzal védekezni, hogy nem emlékszik, mikor valami neki kellemetlent hoznak fel, sajna tapasztalat a környezetemből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 16:59:17

@hereverő heverő: jegyeztem a mutogatast :))))

@Maximista vagyok: hetfon en is kurva voltam. meghozza diplomas felvagos kurva.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:00:45

@Maximista vagyok: pedig csak felvilagositottam, hogy mit enged a jogszabaly, meg mit nem

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:03:25

@úgymond olvasó mmkk: ilyen ez, de hát mi vagyunk a kutyák ugye :D amúgy én napi kétszer élem át a VV adta izgalmakat. az egyik alkalom munkába járás közben van a'la 4-6-os, utána este az rtl2-n a másik. és akkor heti szinten még pár alkalommal hozzácsapódik ilyen kurvaanyádat, mé annyi, az nem úgy vót, feljelent, lecsukat, brüsszelbe viszem az ügyet... nem unatkozom :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:04:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D:D:D:D:D nem nem bicskám van hanem poroltóm, tök jót lehet vele ütni halántékra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:05:22

@Belllaba: én azt annyira utálom. Tudom, hogy lehet filmszakadósra inni magát az embernek, de mikor épp forog a film, az ott marad, még ha nyomokban is. És hát azért nem egyedül iszik az ember, szóval más is láthatja.
Szóval egyetértek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:06:07

@Maximista vagyok: mer' attól kinyílik maddatin, csoki, mangokádó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:06:43

@Maximista vagyok: ja az rtl-lel meg a tv2-vel fenyegetes rendszeres nalam is, meg hogy a rendoroket ram kuldi, meg a pitbullkutyat, es amugyis, en, aki ebben dolgozik, ne tudjam jobban nala a torvenyt, hat o olvasta a mindenegybenblogon meg a facecookon :DDD

hereverő heverő 2018.11.21. 17:09:30

Kedves hogyvoltok, lassan én is elköcsögök. Sajna egyre kevesebb az időm olvasni, de az eszem is egyre kevesebb. Talán benézek még este, és holnap bizonyosan.
Legyetek jók és kézbe az aranyereket!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:09:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg idezem "ne basszam mar tele paragrafusokkal a kozlendomet, hat o tudja, hogy csak bosszantani akarom a joravalo allampolgarokat" :DDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:12:06

@úgymond olvasó mmkk: mer' a dolgozó azé' van, hogy szegény (nem)dolgozó atomtudós állampolgárokat atverne holmi tudással.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:14:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: elkepzelem a jelenetet, ahogy reggel fel nyolckor bekapcsolom a ceges gepet, es mikozben bebootol, elgondolkodom, hogy ma vajon a Jozsi bacsit, vagy a Mari nenit szivassam meg egy rakat jogszabalyi hivatkozassal? :)))

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:22:32

@úgymond olvasó mmkk: kedvencem a "tudom a jogaimat, olvastam a neten meg a homáron" :D ezzel csak az a baj, hogy ők valahogyan mindig azt a pici részt olvassák el ami nekik előnyös, a többit még csak észre sem akarják venni :D

Maximista vagyok 2018.11.21. 17:24:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: poroltóval bármit IS kinyitok. ez kb olyan mint hogy minden sörnyitó! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 17:25:31

@Maximista vagyok: szet tudnam csapni oket, ha a homarral jonnek :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.21. 17:30:58

@Maximista vagyok: valamelyik közösségi oldal, vagy bulvár, vagy szakácskönyv nem ír a kötelességekről?

Post Modern Prometheus 2018.11.21. 17:31:53

@mentoros lecsó: te felkérdez elngem, hajjá meg, 1000 személyiségem van, és ha van közte olyan is, gheccibe már.
(Szerte-szét adom az ilyen kreativ covereket amugy :D a nevük is zseniális :D mentem is elfelé azonnal zsa, köszi :D)

kiskutyauto 2018.11.21. 22:25:39

Anyám... Telibe okádtam a képernyőt...
süti beállítások módosítása