Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A helyzet kábé változatlan - Walking Dead S09E07

2018. november 20. 10:08 - Sick Rhymes

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

Gyakorlatilag beindult a Walking Dead 1.5, vagyis a Rick és Maggie nélküli sorozat, és őszintén szólva az előző rész izgalmai után most megint egy kicsit lassabbra vették a tempót. Na, nem mintha ne lett volna így is bőven látnivaló, de érezhetően a készítők igyekeznek a suttogókat a midseason fináléra tartogatni.

Maggie sehol

qqq.jpg

Ahogy erre számítani lehetett Lauren Cohan szerződése miatt, Maggie-nek nyoma sincs, és az epizódból ki is derül, hogy Jézus veheti át a Hilltop vezetését, méghozzá olyan választáson, amelyen más nem indul (ha csak nem Tara). Maggie elment Georgie-val, a nyolcadik évad segítőkész és misztikus idős nőjével létrehozni egy új közösséget, amelyről Siddiq is csak annyit tud, hogy jó messze van. Ha ez nem egy ordas nagy előkészítése valamilyen spinoffnak, akkor most egyen meg a fene. Mindenesetre úgy tűnik, hogy Rick és Maggie is valamilyen úton módon a Commonwealth vonzásába került, remélem ezt azt jelenti, hogy Maggie később felbukkan az Andrew Lincoln-féle filmtrilógiában, ami valószínűleg a Commonwealth történetét mutatja majd be közelebbről.

Hilltop vs. Alexandria

qqqqqqq.jpg

Valami történt a két közösség között, hiszen Michonne nem is tudott Maggie lelépéséről, majd nemet mondott egy olyan buli megszervezésére, ami összehozta volna a két tábort. Mint kiderül, a két település tagjai titokban, protokolt megszegve találkozgatnak egymással, mint példéául Aaron, aki harcolni tanul Jézustól. Érdekes lesz az, hogyan oldják meg a készítők, hogy kvázi cliffhangerként a midseason fináléra hagyják a részletek kibontását a konfliktussal kapcsolatban. Az egyre valószínűbb, hogy Darylre sem azért talált Carol az erdőben, mert gombászott, hanem mert ő is komolyan érintett lehetett a konfliktusban, és pont olyan karakter, aki az ilyeneket önéntes számüzetésben vezeti le. Viszont klassz volt látni, hogy Hilltop milyen szép nagyra nőtt az évek során..

Daryl

qq.jpg

Annyit tudni, hogy rohadtul hiányzik Caroléknak, de ő boldogan el van magányosan. Elmondja, hogy gyanúsan sok mostanság a zombi, és nem teljesen biztos abban, hogy Rick meghalt. Előbbi tuti a suttogók munkája, utóbbi pedig bármit is jelentsen, Norman Reedus esetében máris ott a potenciál, hogy szintén felbukkan majd az új filmtrilógiában. Ja, és Darylnek lett egy új kutyája, akit Kutyának hívnak.

Michonne és az újak

qqqqqqqqqq.jpg

Egy másik erős gyanúm, hogy Michonne szokásosnál is erősebb bizalmatlansága szorosan kapcsolódik a Hilltop vs. Alexandria-beefhez. Van rá pár söröm, hogy a Hilltop elrontott egy bizalmi kérdést, amelynek Alexandria itta meg a levét (vagy fordítva), és ezért Michonne még úgyis ordas köcsög az új arcokkal, hogy azok láthatóan tök korrektek, és többen köztük elég hasznosnak is tűnnek, mint a badass csajpáros. Akkora seggfej, hogy konkrétan kettévágja szegény Luke hegedűjét, aki ebben a borzalmas világban is keresi a művészetet, amely szerinte megkülönböztet minket a neandervölgyiektől. Hatásvadász, de okos jelenet volt, és Luke már most az egyik legszimpibb figura, akit valószínűleg az évad végére úgyis felzabálnak a zombik.

Midseason finálé

A Nagy Eugene Mentő Akció lesz ennek a neve, hiszen szépen összehordta az arcokat a szél egy helyre a végén. Az is biztos, hogy itt bukkannak majd fel rendesen a suttogók, de kétlem, hogy ennyire hamar kiderülne, hogy kik is ők valójában. Szintén elég valószínű, hogy a nagy mentőakció közepette a szereplők szépen kitrécselik a korábbi problémáikat, amelyet eddig csak kicsit érintettek.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBrigusz 2018.11.20. 11:12:00

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Maggie offscreen lelépése nagyon nem jött be :/

Jól vettem az adást amúgy, hogy Daryl és Michonne hátán ugyanolyan sebhely van?

Gia 2018.11.20. 11:41:50

@BBrigusz: Jól láttad,bennük (illetve rajtuk) van az x faktor. ;-)
süti beállítások módosítása