Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x15 - Van két videóm, jutyuber vagyok (18+)

2018. november 19. 17:44 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2018-11-19_17_27_51.png

Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha megbocsájtjátok nekem apró-cseprő hibáimat. Peti bajsza meg lett szabályozva, és azt ígéri, ma rengeteg izgalom vár még ránk, hiszen Radics vagy Era, Era vagy Radics, mindenkinek egy szavazata van, és nekem hiányzik, ahogy Bencus azt mondja huncut szemekkel, hogy én ezzel az egy szavazatommal úgy sáfárkodok, ahogy kedvem szottyan. 

Táncdalfesztvál - 1978.

1_18.png

Természetesen összefoglalóval kezdünk, Zsu, Reni és Dzsinu beszélik meg a kanapén ülve, hogy ki csokis, ki nem, Zsu a szája miatt aggódik, Reni meg gondolom a hasa miatt, Dzsinu meg kussol, mert rajta már minden csokis. Krisztiánusz ritkán szólal meg két alvással kombinált bőgés között, de akkor olyan értékes igazságokat oszt meg velünk, mint most is teszi, vagyis minden fiúnak nagy szempillái vannak, Greg nem elégedett, ezért felkérdezi a többieket, hogy van-e valakinek soros pillája, ugyanebben a másodpercben valahol a párt székházában pirosan gyullad fel a veszélyt jelző riasztórendszer, hogy valaki már megint összeesküvést sző kicsiny hazánk ellen. A csoportos műszempilla ragasztás apropóján derül ki, hogy Zsu világoslila csipeszének nyoma veszett, mely bűneset nem köthető egyértelműen Renihez, de azért nem is zárható ki, hogy titokban gyűjti mások világoslila csipeszeit, így teljesen érthető okokból ebből kurva nagy ordibálás lesz, én meg egykedvűen ülök itt hajnali ötkor, és gondolkozom, hogy mégis mi a veretes bütykös lófaszért is keltem én fel, mert már nem emlékszem. 

nov_-19-2018_16-47-12.gif

Radics offolta magát. Ő itten annyi mindent adott a közönségnek, a faszára szívecske van tetoválva, benne panem et circenses felirat, erre tessék, ez a gennyes magyar nép meg ezzel hálálja meg neki. Hát hol van a 90%-10%? Hol az igazság? Újabb bőrt húzúnk le a ki ki mögé áll feladatról, Reni a VV-k történetében először ejti ki azt a bizonyos mondatot, amit én mindig is nagyon hiányoltam a tengernyi tesózás, életre szóló szerelmek és barátságok óceánjának végtelenjében - Nem szeretlek, mert nem ismerlek. VÉGRE VALAKI BASZDMEG. Csoki, Ánusz, Reni, és mostmegintRadiccsalvagyok Vivi értelemszerűen a jutyuber mögé sorolnak, Adri viszont úgy érzi, Radics hazudik neki, és ő mostmár tudni szeretné, hogy mi van vagy mi nem van, mindenesetre a Radics támogatását jelképező zöld pólót leveszi, azonban Era nem szeretné, ha Adri őt támogatná, úgyhogy Adrinak kurva nagy mákja van, mert amíg a többiek vesztegetik az idejüket kortárs beszédekkel, meg egyéb értelmetlen csapatfeladatokkal, addig ő kényelmesen meresztheti a valagocskáját a jakuban. Zsu is gondban van, mert ha tehetné, előbb húzná le a klotyón a világoslila csipeszét, minthogy bármelyik párbajozó mellé odaálljon, de végül úgy dönt, Radicsot választja, mert vele majd párbajozni akar, illetve tiszteletteljesen megkéri Radicsot, hogy utasítsa el csatlakozási kérlemét, és akkor menne Adrival áztatni magát. Radicsot sem kell kétszer kérni, hiszen az, hogy ő úgy beszél a nőkkel, mintha a seggéből előrángatott szarfoltos törlőrongyok lennének, az egy dolog, na de Zsu miatt lett ez az egész így felfújva, és ha Zsu nem lenne, még mindig szabadon kutyázhatná itt a nőket, úgyhogy nem akarja a csapatában látni. Lacikával bevonulnak ezek után a nyugiba kiértékelni az eseményeket, mert már tegnap is remek beszélgetőpartnerre talált benne, Lacika meg engedelmesen rávágja mindenre, hogy ja geci, mert elképzelése sincs arról, hogy mi lehet a neve annak a tagnak, aki mellette fekszik az ágyban, és jobb az ilyesmit titokban tartani. 

7_6.png

8_6.png

9_5.png

Miközben Era és Hunor bimbózó szerelmének lehetünk tanúi a háló egyik sarkában, addig a másikban Csoki és Reni összekapnak azon, hogy Csoki azt mondja, "tattikában vagyok veled", mely kifejezés nem nyeri el Reni tetszését (még egy piros Reninek), mire Csoki teljesen jogosan szólítja fel Renit több ízben is, hogy "pusztulj a faszomba" üvöltve. Ezek után még persze Reni próbálna Csoki után menni, ahogy ez ebben a szubkultúrában szokás, én mindenesetre reflexből basztam volna bele Csoki arcába kettőt, hogy pusztulj te a faszomba kis gyökérpálca. Csoki megmagyarázza, ideges vót, érthető, ő nem idegeskedni jött ide, meg logikázni, hanem vicceskedni meg parittyázgatni, és az idegeskedés meg a logikázgatás két utóbbitól veszik el az időt. Az udvarra megy cigizni, sebzett oroszlánként rója a köröket, Reni nyilván utána, Csoki szerint mindenki segghülye itt, csak ő asztali lámpa, miközben a kínos csöndeket két üvöltés között a 17.42-es szolnoki IC távoli zakatolása enyhíti csak.

nov_-19-2018_16-48-26.gif

nov_-19-2018_16-49-52.gif

10_6.png

11_7.png

12_6.png

Sajtótájékoztató. Azaz a lakók egyenként felkérdezhetik a párbajozókat, elsőnek Radics áll ki a hiénák elé. Dzsinu tudni szeretné, hogy Radics miért érzi kötelességének, hogy másokat megalázzon, és leszóljon a gecibe, mire Radics elnézést kér (mert úriember), majd közli, hogy Dzsinu kérdése végtelenül ostoba, hiszen ő csak tette, amit tennie kellett, minden balhéba beleállt (ennél a pontnál végigsimít a már fent említett tetoválásán), ő igazán nem tehet róla, hogy a villa lakói és a nézők ennyire senkiháziak, hogy ezt nem értékelik. Dzsinut érdekelné továbbá az is, hogy Radicsnak mi a véleménye az elvekről, és hogy megkúrta engemsenkinemkúrhatmeg Vivit, Radics szerint ez teljesen érthető, hiszen senki nem tudja milyen érzés itt bent lenni, ilyen szép nővel, miközben Vivit mutatják, és ahogyan a holdfény sejtelmesen megcsillan a pajeszán. - Akkó mér dubajos prostiztad le? - teszi fel a jogos kérdést Dzsinu, de Radicsnak erre is van polkorrekt válasza, azér, mert tetszett neki, de nem akarta, hogy bármi is elinduljon közöttük, ezen a ponton Roli kérdése igen helytálló, miszerint akkor minden neki tetsző nőt le szokott-e kurvázni, de Radics nem Radicsból lenne, ha nem azt válaszolná erre, hogy persze, de akik ismerik, azok pontosan tudják, hogy neki ez a szavajárása, és ebben a formában ez legitimizálja a nők leribancozását, hiszen ez ugyanolyan, mintha azt mondaná, de szeretlek, de imádlak. Aki azt hinné, hogy vége, az kurvára téved, Radics egója egyre fényesebben világít, ahogy a kérdések záporoznak feléje, a mai nappal ugyanis bebizonyította, hogyha ő háttérbe vonul, akkor nincsen itt a villa falain belül lófasz se, nemhogy műsor, egyébként meg magára húzta a legjobb nőt, tehát, TEHÁT ebből egyértelműen le lehet vonni a következtetést, miszerint ő itten az óriási, eszettlen nagy király. 

Era jön, Ánusz kezdi a kérdezősködést az m1 híradó stílusában, hogy ugye Era szerint is azért kurvázza és kutyázza Radics a nőket, mert kurvaként és kutyaként viselkednek, tehát megérdemlik? Illetve kiderül, hogy Ánusz nemigen nézte vissza a korábbi évadokat, hiszen szerinte mindig erős karakterek nyertek, én akkor erre meg mondanám, hogy Soma, Robin, Milo, és Szabolcs. Reni nem most fogja elnyerni a hesteg metoo, de még csak a női egyenjogúságért küzdő tömegek szóvivőjének posztját sem, szerinte ugyanis minden nő, akit kutyáznak, a maga szerencséjének a kovácsa, és Era csak azért szólal fel az ellen, hogy Radics alsóbbrendő lényként aposztrofálja, mert ezzel akarja magának megnyerni a nézőközönség soraiban ülő többi alsóbbrendű lény szavazatát. Vivi is kérdez, de nem tetszik neki a válasz, ezért lebassza Erát, hogy ő csak egy egyszavas választ várt, amely minden riporter legnagyobb álma. A sajtótájékoztatónak vége, Radics levonja a megfelelő következtetést, Erának volt egy faszija aki verte, és annak bizony oka vót, melyet Vivinek is külön kiemel, jegyezze meg, de jól, mert ha verésre kerül a sor, arról majd Vivi és a lepcses pofája tehet majd. 

19_4.png

20_4.png

21_4.png

22_4.png

Érdekes bejátszás jön, ugyanis amennyire unalmas Roli és amilyen kibaszott kurva idegfelbaszós Radics, olyan jól működik a kettő ha keverjük, Roli ugyanis azt a feladatot kapja, hogy utánozza Radicsot, ami olyan kurva jól sikerül neki, hogy néha még én is majdnem elmosolyodok, pedig az nagyon ritkán fordul elő. Radics szerint Rolinak könnyű dolga volt, mivel neki sok kisugárzása van, ezért könnyű őt utánozni. Nem, kedves Radics, nem ez az oka, hanem az, hogy te egy primitív véglény vagy, egy nagyon hangos kifordított segglyuk, ezért ha valaki téged akar utánozni, elég faszságokat üvöltenie nullahuszonnégyben, és kész is a kis Radics. Egy kósza pillanatig azt hiszem, Zsu is ezt a feladatot kapta, de aztán rájövök, hogy ő csak önmagát adja, de azt teljes erőbedobással. Roli egyetlen mondatban összefoglalja nekünk azt, amit Radicsról tudni érdemes, má úgy en bloc:

"Van két videóm, jutyuber vagyok geci."

Ezennel pediglen vége az összefoglalónak, PÁRBAJ GECI. Peti szerintem direkt a mi bajszunk húzogatására mondja úgy a műsor címét, hogy Páveredbáj, de én nem szállok fel erre a vonatra kedves Péter, nem ám! És gyerekek, én eskü már úgy utálok ezen lovagolni, de muszáj VAGYOK mégis, mert kibebaszott gáz, hogy élő adás, itt járunk a kilencedik évadban, és az rtl-nél még mindig képtelenek összehangolni a munkát, hogy Józsi akkor tegye oda a hangot, amikor kell, és a Géza meg akkor mondja be Peti fülébe a számokat, amikor az következik. Így lehetséges, hogy megint kínosan hosszú másodpercekig nézzük egymást Petivel, amíg arra várunk, hogy tegyék mán ki azt a két kurva fantomképet a kivetítővászonra, Peti többször engedélyt ad - Jöhetnek a fantomképek - de csak nem jönnek, mert Józsi éppen most nyomja még el a dekket a dohányzóban. Az állás megfordult egyébként, Erának jó előérzete van. Radics vonul ki a stúdióba elsőként, nem búcsúzik egyenként senkitől úgyhogy GEGV sincs, mer ugye úgyis ő jön vissza, ha meg nem, akkor azért, holnaputánmáránuszfarkánlovagolok Vivi Harley Quinnek öltözött a nagy alkalomra, mert Radics az ő Jokere. Radics kisfilmje, üvöltés, sírás, üvöltés, még több üvöltés, Radics a stúdióban, ahol az őszinteség, kétszínűség meg az igazság szavakat ismételgeti rendületlenül. Jön Era, aki csak Hunortól, Rolitól és Dzsinutól köszön el, Era kisfilmje, amíg áttipeg a stúdióba. 

28_4.png

Era átér, Radics újraindítja az őszinte-kétszínű lemezt, szerinte Era kétszínű, mert az őszinte emberek előlről jönnek, nem hátulról, nekem meg rögtön beugrik a kép, ahogy hátulról rakja Vivit. Ha most ivós játékot játszanánk az őszinteség, kétszínűség és csinálom a showt kifejezések bármelyikével, a párbaj végére garantált lenne a sugárban hányás, Radics szerint Erának el kéne mennie logopédushoz, mert a beszéde tele van helyesírási hibával. ENYÉM VOLT A LEGJOBB CSAJ, azt hiszem még ezt lehet kiemelni ebből a szócsatának nem nevezhető üvöltözésből, illetve hogy VV Maci a közönség soraiban, de most éppen senkinek a hónalját nem ujjazza. Kortárs beszédek, amelyeknek Peti szerint óriási jelentősége van a párbaj kimenetelére, de ha ez valóban így lenne, akkor nem a szavazás lezárása előtt harminc másodperccel adnák le őket, illetve Era elég szarul járt volna, mert Roli beszéde gyengébb, mint Radics poénjai. Úgy látom Vivi nagy terve, hogy lejáratja Radicsot, füstbe ment, de mondjuk ezt még akkor találta ki, amikor szünetet tartottak, így Ánusz beszél, és bár ő sem a szívem csücske, de legalább kerek egész mondatokban tudja kifejezni, amit szeretne. Jönnek a fantomképek, százalékok, 44,49% - 55,51% ellenében, Peti azt hiszem nem ismeri a "század" fogalmát, mert a számokat következetesen úgy mondja, hogy negyvennégynegyvenkilenc és ötvenötötvenegy százalék, LÁSSUK, Era nyert, akinek egyébként sikerült egy olyan rövidke ruhát felvennie, hogy amikor lehajol puszit adni a VESZTES Radicsnak, kissé kivillan a sejhaj, de ez legyen a legnagyobb baj, Radics tikkel, Radicsnak nem adott semmit ez az élmény, a villa egy szar, az egész egy szar, mindenki szar, ő itt a szívét adta, nekünk meg nem kellett, veszíteni tudni kell. 

UPDATE: Radics nem jelent meg ma 11-kor a Blikknél, hogy válaszoljon a nézők kérdéseire, látom magam előtt, ahogy magányosan kóborol a november rainben, és tikkelve ismételgeti, hogy ő mindent beleadott, ő magát adta, ő ilyen, ő csinálta a showt, nélküle műsor sincs, szprájt. 

47.png

Hát ez meg nem kimaradt véletlenül?!

nov_-19-2018_16-49-24.gif

713 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nbl 2018.11.19. 18:00:37

Hát ez jó volt, örvendezzünk! :)

Angora Cardi 2018.11.19. 18:01:36

Jó volt Dzsudi.

Most az ismétlés utolsó megalázó perceit újra nézem hogy ismét átélhessem a patkány kipaterolását.

perszepolisz 2018.11.19. 18:06:00

Villalakók reakciója nem volt? Már a párbaj után

Angora Cardi 2018.11.19. 18:14:03

Gratulálni persze a sötétek sportszerűségből sem...

Perah 2018.11.19. 18:15:02

Hát, ez nagyon jó volt Dzsudi, könnyezve röhögtem a posztodon, és a képek is jók voltak hozzá! :D

Pont ugyanazt írtam a másik poszthoz, hogy Reni ezzel a beszólásával, hogy Era és a többi csaj biztosan megérdemelte, hogy Radics így beszél vele, azt érdemelné meg a Sorstól, hogy egy ilyen palija legyen, ha kijön a villába. Majd akkor megnézném, hogy mennyire lenne empatikus a nőtársaival...

Kiveséztük már, de még egyszer nagyon boldog vagyok, hogy Radics húzott haza, hála Istennek győzött az igazság, a normális gondolkodású nézők! Közösen kipateroltuk az egyik főgonoszt a villából :). Természetesen a VV és Radics oldalán egyből rasszizmust kiáltanak - a fő ütőkártyájukat - de az nem jut az eszükbe, hogy pont azért szavaztuk ki őt, mert nem jön be az ilyen ótvar stílus a nézőknek... Pont ugyanolyan stílusban írogatnak az ilyenek, ami miatt neki is mennie kellett. Ezt vajon mikor fogják fel az ilyen egysejtűek?!

perszepolisz 2018.11.19. 18:20:35

@Perah: az igazság az, hogy az olyan primítív nőknek mint Reni pontosan olyan faszija is van mint Radics. Abban a szubkulturában bizony elfogadott a nőverés is és ezt a nők ott teljesen természetesnek veszik. Nem újdonság ez, köztudomású dolog.
Ami viszont érdekes: (na jó nem) Vivien. Az összes lakóról nagyjából tudom, hog mit várhatok ezért nem lepődök meg rajtuk. De ez a lény a többinél is elfajzottabb, állatiasabbvalami, amit nem is tudnék emberként jellemezni. Egyszerűen értetlenül állok a viselkedése, az egész lénye előtt.

Nbl 2018.11.19. 18:30:10

@Angora Cardi: Ratyis sem bírt (magától legalábbis tuti nem), Era ment oda hozzá, de még arra sem vette a fáradtságot h felálljon, sőt, mintha Era mind a két pofájára akart volna puszit adni, ez a gyökér meg tolta el magától ...

Maximista vagyok 2018.11.19. 18:30:28

@Perah: a rasszista kártyát ezek bármikor előrántják, ez olyan mint hogy jogaim vannak (csak ugye mellé párosulna hogy kötelezettségek is, de azt elfelejtik)

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 18:34:09

Megint imádás van Dzsudibí, ismét nagyon jó volt, ez volt fos napom legjobb pár perce!

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 18:45:21

Szuper írás, sírva nevettem a villamoson

drxmarton 2018.11.19. 18:50:34

Azért egyszer megnéznék egy VV szerződést.Lehet a mai távolmaradás Ratyisnak a youtube keresetebe került.

bElannaTorres 2018.11.19. 18:51:18

Köszi az öfit, nagyon jó lett:)) “de csak nem jönnek, mert Józsi éppen most nyomja még el a dekket a dohányzóban” :D
belevalóban meg Baukó fordítgatta a fejét, csak a kamerás nem akarta követni, a végén már oldalról láttuk végig ahogy nekünk magyaráz. Olcsósítanak, de akkor egy jó tipp, elég egy kamerába beszéljen és akkor nincs ez :)))

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 18:51:30

Szuper lett Dzsudi, gratulálok!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2018.11.19. 18:53:19

hát ennek a Zsunak a mimikája priceless.

É2I 2018.11.19. 18:56:23

Yep jó lett!

Ez a radics meg ment oda, ahová való: este bébaszott és már a zinterjúvon se nem sikerült megjelenni: ennyi; pötifasz, aki - ergo amely - magával nincs tisztában és +sértődick, ha nem a saját karanténban kell kergemarha kórt játszani. LöPá! ""!""

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 19:04:41

@MolnarErik:Nekem az oviban volt egy ilyen túlmimikálós, mórikálós barinőm,,,beleégett a retinámba a 180-van fokos csőrhajlítás !

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 19:08:34

@É2I: Fake News: Radics jelentkezett a 2019-es Survivor-re!

Funk You 2018.11.19. 19:09:04

dzsudibí, imádom a humorodat!

ez most akkor egy történelmi, erkölcsi kvízjáték (by mostkiveldugjakVivi) vagy mi, hogy Radics kétvideósjútyúbsztár kiszavazódott?

miciur 2018.11.19. 19:18:01

Nem is, mert 3 videója is van ennek a gyökérnek!

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 19:18:09

@É2I: Mivel Radicsnak sok kisugárzása van, rákötötték Paksra! De hová tűnt Radics Hill?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 19:32:01

Ezt a borítóképet kirakhatom melóba háttérnek? Imádom

Gia 2018.11.19. 19:33:40

Ha jól láttam Reni meg Erát parodizálta,ez kimaradt az összefoglalóból.De amúgy szupi.

WICKEDWITCH 2018.11.19. 19:42:03

Remek összefoglaló! :)
Az jutott eszembe, hogy ha Radics méltósággal veszít, és normálisan elvégzi a dolgát (BV szereplés, interjú), akkor holnapután már a kutya nem foglalkozna vele. Így viszont, hogy duzzog, lóg, és még most is azt bizonygatja, hogy ő milyen rohadt vicces, még nagyon sokáig fogunk röhögni rajta. Tiszta olyan, mint Zsu: márpedig én tudok főzni! :DDDDDDDD

moletty 2018.11.19. 19:58:23

Radics a faszparaszt raj kan cigány prototípusa
A miatta vernyákoló 2 ribanc pedig a tipikus cigány-kurva !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 20:12:50

Radics taborosan : nagy vagy Dzsudi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 20:14:54

@moletty: ők a húszmillió, Radics urán síró tini megtestesítői, hát még ezt sem tudod? :))

Angora Cardi 2018.11.19. 20:21:04

J1: - Képzelt riport egy magyar popfesztiválról, mehet:

J2: - Üdvözlöm a művészurat a Jósvafői falunapon. Mi indította el a pályán?
J3: - Hát a Győző azt mondta menjek be abba a villába aztán kijövök és csapassuk.
J2: - Úgy tudom elsőként esett ki a villából.
J3: - Tévedés, én magamtól estem ki.
J2: - Magát taktikázta ki?
J3: - Én nem taktikáztam, ilyen vagyok, magamat adtam de sok voltam nekik. Inkább feladtam a játékot, hogy az a sok kis hernyó is érvényesülhessen.
J2: - Értesüléseink szerint Ön párbajon esett ki, méghozzá az elsőn.
J3: -Hazugság, le akarnak járatni. Én egy önzetlen ember vagyok, önként jelentkeztem kiesőnek.
J2: - Maga nem Katniss Everdeen! Ember magát kiejtették, még két hetet is alig töltött bent.
J3: - Nem igaz, a fináléig vittem.
J2: - Dehát kiejtették! Egy nő!
J3: - Engem kiejteni? A kurva anyádat ejtették ki, akit 20 ezerért kamunyaltam, nem engem. Miféle nő?
J2:- Hát Era!
J3: - Ki az az Era? Én nem ismerek semmiféle Erát. Csak egy nő volt bent, azt meg is kúrtam de az nem Era volt. 18 éves. Bár személyit nem kértem.
J2: - Az aktus idején a hölgy fent nevezett K. Vivien még nem töltötte be a 18. életévét így Ön kiskorú sérelmére elkövetett...
J3: - Milyen aktus! Nem volt aktus csak megkúrtam, aktusról nem volt szó, mindig bugyiban fürdött, sose láttam róla aktust.
J2: - Szóval kiskorú...
J3: - Milyen kiskorú, a kurva anyádat három éve Dubaiban kurválkodik hogy lenne már kiskorú. Le akarsz járatni? Le akarsz járatni, te geci!?
J2: - Főorvos Úr! Nyugtatót, ennek a Ragyicsnak megint elgurult a gyógyszere a színjátszó terápián.
J1: - Nővér, fecskendőt, újabb két hét kényszerubbonyt. Dugják be a gumiszobába, aztán újra megpróbáljuk szembesíteni a valósággal.

Függöny le. Játszók 1,2 meghajolnak, játszó 3 mögött csukódik a mentőajtó.

Qqts 2018.11.19. 20:26:17

Végeztem én is a melódiában és egy frenetikus öfit kaptam jutalmul! Köszi-köszi. Még a kamu sixx ígéret is megbocsájtva :))
Ratyics nagyon cink. Full szégyen.

Erától nagyon tetszett, hogy nem kért Adriból. Tökös volt

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 20:27:58

@Angora Cardi: DDDDDDDDD!!!!!Naon jóóóóóó!!!!

Le 2018.11.19. 20:33:47

Jó öfi! Bár én megemlítettem volna a szedett szemöldökű, retardált szurkoló táborát. A sopronkőhidai szigorított teljes legénysége betöltötte a lelátót. 40 évet úgy lehetett volna kiosztani, hogy az ügyvédjeik sem fellebbeznének.

jog-ász 2018.11.19. 20:39:44

a belevaló egy tanulmány volt..egy szót nem tudott éva kihúzni radicsból, majd lekeverte, hogy akkor nézzük meg a lányok hogyan borotválták a puncijukat:))durva volt.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 20:40:11

@Angora Cardi: Borogatnom kell az agyvelőmet, az állkapcsomat pedig még nem sikerült visszadrótoznom a helyére!!!!

2018.11.19. 20:43:57

Dzsibuti a legjobb. De télleg.
Két hibát véltem felfedezni:
Arra nem a szolnoki IC jár, hanem a kanizsiai, veszprémi, pécsi stb.
És nem bejátszás, hanem bejátszó :-DDDDD

A csúcs: "Csoki megmagyarázza, ideges vót, érthető, ő nem idegeskedni jött ide, meg logikázni, hanem vicceskedni meg parittyázgatni, és az idegeskedés meg a logikázgatás két utóbbitól veszik el az időt."

Nekem ez eddig az idei posztok legjobb mondata. Szerintem.

Angora Cardi 2018.11.19. 20:49:03

@Udvariatlanbolond: @úgymond olvasó mmkk: Köszönöm, köszönöm, csak egy kis ámátőr szösszenetbe bújtatott wishful thinking :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 21:00:38

@Spitzbauer: És ez? " Akkó mér dubajos prostiztad le? - teszi fel a jogos kérdést Dzsinu, de Radicsnak erre is van polkorrekt válasza, azér, mert tetszett neki, de nem akarta, hogy bármi is elinduljon közöttük, ezen a ponton Roli kérdése igen helytálló, miszerint akkor minden neki tetsző nőt le szokott-e kurvázni, de Radics nem Radicsból lenne, ha nem azt válaszolná erre, hogy persze, de akik ismerik, azok pontosan tudják, hogy neki ez a szavajárása, és ebben a formában ez legitimizálja a nők leribancozását, hiszen ez ugyanolyan, mintha azt mondaná, de szeretlek, de imádlak."-Óriási!!!DDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 21:00:54

@Spitzbauer: És ez? " Akkó mér dubajos prostiztad le? - teszi fel a jogos kérdést Dzsinu, de Radicsnak erre is van polkorrekt válasza, azér, mert tetszett neki, de nem akarta, hogy bármi is elinduljon közöttük, ezen a ponton Roli kérdése igen helytálló, miszerint akkor minden neki tetsző nőt le szokott-e kurvázni, de Radics nem Radicsból lenne, ha nem azt válaszolná erre, hogy persze, de akik ismerik, azok pontosan tudják, hogy neki ez a szavajárása, és ebben a formában ez legitimizálja a nők leribancozását, hiszen ez ugyanolyan, mintha azt mondaná, de szeretlek, de imádlak."-Óriási!!!DDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 21:02:38

@Angora Cardi: De jót tett az én kis malacrózsaszínű lelkemnek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 21:03:57

Dzsudibí köszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy a zárógiffen melyik csaj van Vivi mellett a rózsaszínű bikiniben háttal?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 21:05:56

@Spitzbauer: A bejátszó marhára idegesít engem is, de már tök általánosan használják.

2018.11.19. 21:12:56

@Udvariatlanbolond: Az egészet végigrötyögtem!

Csődör Johnny 2018.11.19. 21:21:26

napiszar.com/mi-szarunk/2012/09/07/dofi-dako-megint-bulazik

BTW0305 2018.11.19. 21:22:18

Még egy percet nem láttam ebből az eresztésből (csak a parittyázgatásokat, de azt ugye mindenki megnézi, az is aki nem), de ezért a blogért érdemes kinyitni az internetet. Geccc.

Pancsamanó 2018.11.19. 21:34:44

Ez volt eddig a leszuperebb összefoglaló. Hangosan felnevettem, a kedvenc pedig ez a mondat:
"Lacika meg engedelmesen rávágja mindenre, hogy ja geci, mert elképzelése sincs arról, hogy mi lehet a neve annak a tagnak, aki mellette fekszik az ágyban, és jobb az ilyesmit titokban tartani. "
De az egész poszt ezerszer szórakoztatóbb volt, mint maga az adás! Radics arcai pedig..... priceless válogatás! :)

Angora Cardi 2018.11.19. 21:35:11

@úgymond olvasó mmkk: Jó! Mmkk alkotok valamit, keresek ihletet :DD

Pancsamanó 2018.11.19. 21:36:55

@Udvariatlanbolond: Remélem elássák a dzsungel közepén a csapattársai....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 21:37:01

eljutottam odáig, hogy megnézzem az eredményhirdetést. istenem, az a fejszerkezet!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 21:39:22

@Angora Cardi: ha találsz ihletet, szólj, én meg írok verseket hozzá :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 21:47:46

Szabad stílus (Freestyle) írta Bódi -VV- Lacika

Betömöm a szádba a bugyikád hey!
Babám úgy szétfalnám a punikád
Bennem kajakra lángol a vágy
Úgyhogy ne csak szívd, hanem huzigáld!

A faszomat, ami csattog majd benned
Úgy látom itt már járt pár száz ember
Minden nő ellátva a kezeim kitárva,
Várom az összes ribancot.

mert!

Minden nő bevállal akinek van ára
Úgyhogy szopjatok la
Na sziasztok!
Szopjál le vele
kitalálom a neved
Majd egész nap tekergetheted a seggedet.

A fekete maszkba baszlak majd hanyat
Elverem a picsád és tépem majd a hajad
Szorítom a torkod, érzed a sorsod
Nyisd szét a segged török bele borsot

Pikk-pakk kupak és csattan az ostor
Csinálok egy képet és küldöm a posztot
Ne játszd meg magad, hogy öt-öt forintot ér a szavad
Ötért meg mindent szabad

Minden ribancnak az ügye hogy a faszom szopja ki
Veletek kibasznak, kurvák vagytok, ezt el kell mondani!

klipjogok az rtlnél

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 21:48:40

@BTW0305:
Pedig beszarsz az agyhalottakon.
Én már bepelenkaztam magam az estire :)

Egyallampolgar 2018.11.19. 21:49:07

Szia Dzsubidi!

Nem tudom hova kell írni, lehetne hogy erről az aljas mocsok műsorról nem írtok többet? Lehetne, hogy azt hogy meghadjátok a Ripostnak és a Lokálnak esetleg a 888-nak? Szerencsétlen kilátástalan emberek műbalhéznak és valakik ezen szórakoznak?
Sajnos nem megoldás, hogy ÉN nem veszek róla tudomást, mert ez a gyökérség attól még létezni fog. De ha az index átnézne rajta akkor talán jobb lenne a világ. Köszi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 21:49:45

Ismét nagyon jó poszt. :)

@Angora Cardi: ez a szösszenet hatalmas. :) Írhatnál hv-ot. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 21:51:07

Szép estét mindenkinek. :)
Egy álló napig olvasták vissza titeket. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 21:51:31

jajmán, megint beszabadultak ide az olvasni nem tudó értelmiségiek, fussunk, amerre tudunk

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 21:51:38

@Egyallampolgar:
Van néhány műsor amiről nem kéne tudomást venni, kB a 80% ami megy a tv-ben.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 21:54:10

@szociál: amúgy, kövezz meg, tesa, de megtekintettem ma rékasi ripacs károly performanszát a színes dobozban. egészen trash volt. szégyellem magam mélységesen, kapcsolok is át a natgeora

csincsilla72 2018.11.19. 21:54:28

@Egyallampolgar: Keress más műsort. Ez a blog erről az aljas mosok műsorról szól. Neked meg ott a távkapcsoló.

BTW0305 2018.11.19. 21:55:10

@szociál: igazából kb a második-harmadik széria óta nem nézem, az utóbbiakat is csak írott formában követtem. Ez ad egy ilyen "büszkevagyokráhogynemnézem-deazértfullképbenvagyokhavalakikérdi" feelinget.

Zabkása 2018.11.19. 21:56:00

Hála az égnek, hogy kiesett ez a balfasz. Úgy ültem le, hogy ha ő marad, akkor max itt olvasom a posztokat és nem nézem tovább, egyszerűen nézhetetlenné tette a mórikálása és a kontroll nélküli gyökérségeire. Kínrímek, önszopás, okoskodás, megmagyarázás, tánc, pofavágás, bunkóság, alpáriság... és még sorolhatnám. Legszebb az egészben, hogy szerinte ő show-t csinált ezzel, mert neki show=bármi csak ne kussban legyek.

Reni szintén kritikán aluli (bár itt ki nem?!), de a női mezőnyből ő idegesít úgy, mint a srácoknál Radics tette. Az Era paródiája fos volt, a mórikálása fos, a viselkedése fos, minden fos. És ahogy nyalizott a Radicsnak az interjú meg a boxmeccs alatt, az is gyomorforgató volt.
Zsú boszorkány, úgy gesztikulál, mint valami mesefigura. Alapvetően szerethető együgyü karakter (SIC!) lenne, de ezek a hisztik nameg ez az affektálás az agyamra megy.

Addig nem gondolkoznak a játékosok, hogy nem csak azért szavaznak valakire, mert csípik, hanem valaki ellen is tudnak, sőt, kifejezetten vártam a reakciót Era visszaérkezésére, mert Radicsot tartotta bent a sleppje a legerősebbnek, vajon hogy dolgozzák fel. Reni visszafogja magát? A tuják felerősödnek? Vivike Ánuszon találja magát napokon belül? Megannyi érdekes kérdés :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 21:56:38

@szociál: nekem az nincs, óriási lelki törés ez most

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 21:56:46

@BTW0305:
Én meg az első hármat nem néztem, 4-5-6.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 21:58:40

@Zabkása:
Reni gazabb mint Vivi pedig ő se semmi.

Zabkása 2018.11.19. 22:01:26

@szociál: Reni a leggázabb a női szekcióból egyértelműen

Mók_Ica 2018.11.19. 22:01:27

szép jó estét kommenttársak :))) ma megnyugodva ébredtem, rend van mégis a világban, hogy egy ilyen radics gyorsan kiröppent a villából :))))

ma este ismét ancsi van velünk

csincsilla72 2018.11.19. 22:02:07

Anikó ismeri a "század" fogalmát.:-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:02:17

@szociál: megnyitNÁK valami operát a jutyubon, de salynos nem tudom, hoty kell leirni, hoty ludvíg van bétóven

Mók_Ica 2018.11.19. 22:03:17

zsu egy idióta picsa......

Mók_Ica 2018.11.19. 22:04:16

xandír még mindig kedveli zsut????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:04:38

@Mók_Ica: szevasz Mutti, vegyél nekem egy opera cédét, léccccccciiiiiiiiiiiii *-*

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:05:00

@Mók_Ica:
Greg büszke, párbaj után meg befosik :)))

jóképűkirály 2018.11.19. 22:05:37

@Egyallampolgar: ha troll vagy korrekt :) ha nem akkor húzz a p.-ába.Nekünk ez a minőségi szórakozás.

tvbuzi 2018.11.19. 22:05:54

Milyen kis gonosz ez a Greg

Mók_Ica 2018.11.19. 22:05:56

agyhalottaknál a sz@rkavarás = taTTika

csincsilla72 2018.11.19. 22:06:05

Reni tényleg kibaszott igénytelen

csincsilla72 2018.11.19. 22:07:06

@szociál: Hát persze. De ezt Zsuzsuka is tudja?

tvbuzi 2018.11.19. 22:07:41

Tánc only with baszómozdulatok

Mók_Ica 2018.11.19. 22:08:29

@úgymond olvasó mmkk: kapol karira, kicsi lyányom..... már megvettem.... úgyhogy a meglepidnek annyi......

@szociál: remélem felvillan némi fény az agyában.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:08:54

@tvbuzi: voltál te mostanában dizsiben? ez a trendy!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:09:31

@Mók_Ica: jó, de a tankomat is kérem vissza

@szociál: geco! :*

csincsilla72 2018.11.19. 22:09:57

@szociál: Ezt hívják tattikának :-)

Angora Cardi 2018.11.19. 22:11:13

Magmix úr még olyan életidegen a zombik közt.

Mók_Ica 2018.11.19. 22:11:24

@úgymond olvasó mmkk: azt apád vette el és dugta el vhová.....

csincsilla72 2018.11.19. 22:11:54

A fiúk interjúztatnak? :-)))

tvbuzi 2018.11.19. 22:12:26

@úgymond olvasó mmkk: lekközelebb csinász egy szelfivideót a dixóba?

Mók_Ica 2018.11.19. 22:12:36

zsu drága, te nem távolságtartó vagy, hanem buta, ostobenkó p*csa

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:14:09

@tvbuzi: te, hát úgy ismersz engem, mint aki dizsibe jár? :)))))))

Mók_Ica 2018.11.19. 22:14:23

zuhanyozás közben is kell újabban a mikroport???? ezért kapott büntit és volt rajta tegnap az a hülye szerkó :))))

tvbuzi 2018.11.19. 22:15:54

@úgymond olvasó mmkk: honnét tunnád mi ottan a trendy?

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:16:05

Lacika pont képernyőn van és beszél
de tele van a szája

Mók_Ica 2018.11.19. 22:16:25

de jól beszél era most is :))))

WICKEDWITCH 2018.11.19. 22:17:14

Pontosan. A nézők okosok, nem buták. Te mondtad, Radics... :DDDD

Mók_Ica 2018.11.19. 22:17:21

@Ay Mama, Que paso: lacika undi.....pffff

radics mennyire magabiztos..... aztán jól magába zuhant......

Perah 2018.11.19. 22:17:22

Azt meg kell jegyeznem, hogy Zsu bár nagyon hülye és idegbeteg, ezerszer szebb a seprű nagyságú műszempillái nélkül. Sajnos ma este nem tudom megnézni az öfit, majd holnap visszanézem az agyhalott társaság előadását. Biztosan lesz sírás-rívás, hogy nem ment vissza a legerősebbnek tartott, szerintük nagyon vicces Radics.

@perszepolisz: Igen, sajnos tudom, hogy vannak ilyen nők, de szerencsére a környezetemben nincs. Az is mutatja, hogy ez náluk teljesen elfogadott, hogy csomó csaj van, aki élteti Radicsot fb-n, és "bundázza" az RTL-t, de 99%-ban ugyanolyan háttérrel rendelkezik (hogy pc legyek), mint Radics.

@Maximista vagyok: Jaj, ne is mondd, tele van amúgy a hócipőm ezzel a dumával. Egy rokonom általános iskolában dolgozott könyvtárosként. Ide nagy ritkán betértek a kisebbségiek is, egyszer két 12 éves forma fiú és lány. Elkezdtek ott smacizni, aztán amikor rászólt a könyvtáros, hogy ezt fejezzék be és hagyják el a könyvtárat, jöttek a dumával, hogy "persze azért, mert mi c*****ok vagyunk". Aztán persze helyretette őket, hogy "nem b*meg, azért, mert ez egy könyvtár, ti meg 12 évesek vagytok" :D. Ki is takarodtak szépen, mert sajnos a szép szóra nem mindig hallgatnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:18:01

@Mók_Ica: akkor azért lapít :))

@tvbuzi: a szomszéd unokatestvérének a barátnőjének a nagybátyjának a kutyaszitterétől?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:18:29

@Mók_Ica: levél volt és feladat, vacsi közben megbeszélés. Ginu erre elment tusolni.

Mók_Ica 2018.11.19. 22:20:04

adrika felébredt..... pffff..... jobb vót, amíg csendben vót

csincsilla72 2018.11.19. 22:20:08

Adri mehetne már haza. Balhén kívül mást nem tud.

tvbuzi 2018.11.19. 22:20:41

Reninek micsoda egy lelakott kurva feje van

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 22:20:43

Na, hogy összekaptak a faszon a lánykák

Todd Chavez 2018.11.19. 22:21:55

Már az olvasással gondok vannak..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:22:31

Adrika a holnapi ofiben be fog kussolni hogy Era visszament :))

tvbuzi 2018.11.19. 22:22:57

Hunor vajon kit fog először leparittyázni?

Mók_Ica 2018.11.19. 22:23:46

vvvivi kinga-stílusban fogja nyomni .....

csincsilla72 2018.11.19. 22:24:05

Reni és Vivi már önmaga paródiája. Két randa bohóc.

tvbuzi 2018.11.19. 22:24:42

VVV kicsit túltolja

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:26:15

@tvbuzi: Adri. Adri mondta, hogy most, hogy bosszantsa Erát, rámegy Hunorral. Azért az szép, hogy ilyen nagyszerű indokot talált arra, amire első este óta készül. Csak most tanút keresett rá, és legalizálta. Így nem lesz Vivike, hanem csak megmutatja. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:26:17

Azért érthető Era öröme alig volt ember aki vissza várta, leirtak a kretenek :)

tvbuzi 2018.11.19. 22:26:23

Győző visszatért már Zalakarosról?

Perah 2018.11.19. 22:28:57

@Angora Cardi: Jó volt a szösszenet, és tényleg simán mondhatná a Radics is! :D :D

@csincsilla72: Így van, kb. az öfiket várom a legjobban a nap folyamán, meg ahogy elnézem sokan mások is. Híreket inkább már nem is olvasok, mert azok cseppet sem viccesek. Az ilyen ember amúgy szerintem simán álszent, mert ha nem tetszik, akkor nem kell idejönnie olvasni. Én sem megyek fel bizonyos oldalakra, ha nem szeretem a cikkeket, amiket ott írnak. Ráadásul úgy veszem észre, hogy az ide kommentelők nagy százaléka intelligens, helyesebben tud írni, mint egy átlag újságíró, csak egyszerűen jó szórakozni a VV-lakókon.

Rozsgyi 2018.11.19. 22:29:18

Azért valljuk meg, éra hihetetlenül agresszív tud lenni. Ugyanez volt Radics sal meg Zsuzsival is. Szerintem elobb-utobb mindenkivel össze fogja rúgni a port. Azért örülök hogy az öntelt Radics kiesett :)

Rozsgyi 2018.11.19. 22:29:56

@Rozsgyi: Era természetesen, rohadt autocorrect...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:31:03

@Perah:
Havas Henrik vagyok, persze h helyesen írok csaje.

Mók_Ica 2018.11.19. 22:33:39

zsu arca egy tanulmány, ahogy hallgatja erát.....

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:33:58

Zsuzsu a bükkfürdői kobra

Mók_Ica 2018.11.19. 22:34:54

egyébként tényleg sokkal bájosabb zsu arca a hihetetlen pillák nélkül.... most már csak a karmoknak kell lehullani...... de ami késik, ........................ :)))))

Mók_Ica 2018.11.19. 22:36:31

na ezért örült annyira zsu tegnap....

csincsilla72 2018.11.19. 22:37:05

Zsu most meglepően értelmesen fogalmaz. Néha elfelejti elvenni a fogalmazásgátlót:-)

Mók_Ica 2018.11.19. 22:37:39

radics .... pffffff......

tvbuzi 2018.11.19. 22:37:44

Ja, én se nyomkodom a telefonom csak hétvégén

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:37:53

@Mók_Ica: ez szép volt
majd kiderül, hogy igaz-e

csincsilla72 2018.11.19. 22:37:59

@csincsilla72: bevenni a fogalmazásgátlót :-)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:38:00

Fuuuuuujjjjj ez az Adri!!!!

Costanza 2018.11.19. 22:38:05

@Ay Mama, Que paso: most ment el az egyik, erre mar itt is van a masik einstein, boaa hanyok

tvbuzi 2018.11.19. 22:38:22

Adri sötétben öltözött fel??

Mók_Ica 2018.11.19. 22:38:39

@csincsilla72: igen :))) nem akadoztak a kerekek annyira.....

@Udvariatlanbolond: jó húzás volt erától :))

Perah 2018.11.19. 22:39:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: Remélem, hogy Hunor elküldi Adrit a halálba, és inkább Eránál próbálkozik tovább. Adri féltékeny Erára, mert látja, hogy Hunornak bejön, őt pedig - finoman - de elhajtotta az első éjszaka, amikor együtt aludtak a nyugiban.

@szociál: Na, az szép, akkor jó estét Kedves Tanár Úr! :) Persze tudom, hogy csak viccelsz, de azért meglepő volt (és mulatságos) - én meg Friderikusz vagyok :D.

@Mók_Ica: Valami baja van vajon, vagy csak simán ennyit fintorog?! Nem szóltak rá soha az iskolában vagy a szülei, hogy ezt nem illik? Főleg nem folyamatosan mindenre...

tvbuzi 2018.11.19. 22:39:48

Lacika olyan mint egy zombi

uramatyám 2018.11.19. 22:39:48

kinga reinkarnálódott

Rozsgyi 2018.11.19. 22:40:06

Ez a Zsu/Era es Radics/ismeretlen szőke csaj beszélgetés eléggé instrualtnak tűnt. Mintha utasítást a kaptak volna hogy ezt beszéljek meg.

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 22:40:20

kiviszem a ghecibe - vivike

Mók_Ica 2018.11.19. 22:40:30

@Ay Mama, Que paso: igen

a sötétek bevonultak a nyugiba szomorkodni...... a gheccccibe.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:40:37

Trogerek ott ülnek a nyugiba a helyemen

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:41:20

Lacika az egyetlen ork, aki gratulált Erának.

Todd Chavez 2018.11.19. 22:42:02

Vivike meg akarja bosszúlni, hogy a Radics kihívta Erát, és kinn maradt. :’D az értelem

naezjó... 2018.11.19. 22:42:04

@Rozsgyi: ugyanerre gondoltam... gyak. Era minden mondata ilyen, ha épp nem teli torokból kurvaanyázik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:42:10

@szociál: kivágom őket onnan, te Havas Henrik.

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 22:43:01

a sötétek elveszítették a szellemi vezérüket
vivike egyben a stricijét is

Mók_Ica 2018.11.19. 22:43:14

@Perah: sztem nincs vele tisztában, hogy minden így kiül az arcára

vivike remegett..... jöhet az új taTTika

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:43:37

Renike Ginunak: te meg ne örülj, baszósok nem nyerhetnek. Mondja úgy, hogy Vivike ott ül mellette. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:43:45

Reni olyan ,mintha rehabról jött volna vissza!

agimano 2018.11.19. 22:44:04

ezt a szánalmat, gheci

Zabkása 2018.11.19. 22:44:25

Krisz már húzza magára ... másodjára :DDD pár nap és vígasztalja

naezjó... 2018.11.19. 22:44:32

Vivien nekiállhatna egy real-time Harley Quinnek.

Mók_Ica 2018.11.19. 22:44:38

ennyire meg kell siratni egy 1 hetes "barátságot"????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:44:38

na de várjunk, ha a Bőgős nincs a szaunában, és én sem vagyok ott, akkor ki van ott?

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 22:44:57

vivike úgy néz ki mint akik lenyomott egy mélytorkos menetet

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:44:59

Alaposan be vannak szarva!!!

mocskosmacska 2018.11.19. 22:45:09

A fekete birgád úgy viselkedik, mintha az édesanyjuk halt volna meg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:45:28

@Todd Chavez: az a baja, hogy megint egy új f*szt kell megszoknia. :)
Pedig ebbe már olyan jól belejött, illetve beleült.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 22:45:30

@Mók_Ica: nekik legalább vannak egyhetes barátaik, nekem még azok sincsenek :(

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:45:46

Reni előbb menne párbajozni, csak Csoki, Krisztián ne essenek ki
ilyen a jó szövetséges

Mók_Ica 2018.11.19. 22:45:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: erre én is felkaptam a fülem.... (ha élhetek ezzel a képzavarral :)))) )

Zabkása 2018.11.19. 22:46:35

Hopp Krisz harmadjára :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:46:51

@Mók_Ica: villabarátságban, villaidőben az több év

Rozsgyi 2018.11.19. 22:47:07

"nem meghalt, hanem kimenet" ez mondjuk jó volt :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:47:27

Krisznek benőtt a bönyörője...Fosik a retard cigótól!

tvbuzi 2018.11.19. 22:47:28

Vivike puhítja a nézőket

WICKEDWITCH 2018.11.19. 22:47:54

Na, a gyászoló özvegy... A nagy rafkós taktikus, aki úgy ment be, hogy majd ő itt mindenkit túlokoskodik...

Mók_Ica 2018.11.19. 22:48:09

@úgymond olvasó mmkk: ilyen barátokat nem kívánok neked......

naezjó... 2018.11.19. 22:48:23

a kinyílt csipájú Erára nagy szüksége van a világnak.

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:49:51

@naezjó?: Radics sem pótolhatatlan
Erá már kiejtene valaki mást is

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:50:01

Amúgy jó lenne, ha Era leállna!

Mók_Ica 2018.11.19. 22:50:16

@Ay Mama, Que paso: lehet, én ezt nem tudhatom.....túltoltnak éreztem a bánatot....

Mók_Ica 2018.11.19. 22:51:09

@Udvariatlanbolond: @Ay Mama, Que paso: nem lenne jó, ha most era tolná túl.....

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:52:18

@Mók_Ica: Pontosan,,,csak szép szerényen!!!

nicu71 2018.11.19. 22:53:50

@naezjó?: hát nekem egyáltalán nem lett szimpi Era ,egyáltalán nem erős ,nem kedves ,nem tul szép .Igazábol Radics ellen szavaztak a nézők nem pedig erre a nőre...

Mók_Ica 2018.11.19. 22:53:59

@Udvariatlanbolond: visszatérés után még megbocsátható..... remélem "elmúlik" a nagy arc

holnap mindenki mindenkivel csókolózik...... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

tvbuzi 2018.11.19. 22:54:05

Összevesznek a nők a Csokin

naezjó... 2018.11.19. 22:54:36

Egy kiéhezett Okit érdemelne az egész bagázs.

Zabkása 2018.11.19. 22:54:47

na a holnapi adás is arany lesz úgy néz ki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 22:55:09

@naezjó?:
Kinek ne nyílt volna ki, végig oltottak és szavaztak, ehhez képest visszafogott volt.
Radics szted hogy jött volna vissza?

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 22:55:29

@Mók_Ica: én sem, csak próbáltam együttérző lenni

@Udvariatlanbolond: Era sem különb Radicsnál, ha úgy érzi, hogy nála van a hatalom, csak Radicsnak ehhez nem kellett győztes párbaj

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 22:55:45

@tvbuzi: Vivi milyen mérges. Már félig ül benne, hogy ilyen mélyen érintette az a smár?

Mók_Ica 2018.11.19. 22:55:57

hunor csókolózik ginuval, zsuval és erával, era csokival..... és reni kiakad erára......

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:55:57

@Mók_Ica: Ez cink...Visszatérés után arcoskodás, utána meg bikabűvölés...Hátnemistudom!!!

Nbl 2018.11.19. 22:57:09

Huhh, a szerkik gyengíteni szándékozzák az Ers-Roli-Hunor tengelyt vagy hirtelen tényleg ekkorát változott mindenki?

naezjó... 2018.11.19. 22:57:12

@nicu71: vakok közt cilinderes dioptriás félszemű.

Qqts 2018.11.19. 22:59:04

@Mók_Ica: én is úgy érzem, hogy csöppet nagy lett az a kabát.
Az, hogy a Hunornak, meg a Radicsnsk is nekiugrott. Remélem visszatér fejben, mert kár lenne érte. Nem is értem. Nem esett le neki, hogy most ezért nyert?! Senkt nem érdekel egy nagykepű magamutgató majom. eddig ezt ő is látta, hiszen különben nem erre épített volna...

naezjó... 2018.11.19. 22:59:38

@szociál: Figyu, Radics 1 szimpla jelenkori tahó, de ettől még nem lesz jó fej Era.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 22:59:58

@Ay Mama, Que paso: Néhány óra alatt több rosszpontot gyűjtött, mint Radics!
Radics legalább az elejétől türhő, nem kellett csalódni benne!

Maximista vagyok 2018.11.19. 22:59:58

Én fegyvert adnék mind kezébe. Zavarjuk le ezt a szart 10 perc alatt... Hajrá Hunor, már most behúzom győztesnek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:01:57

@szociál: az egyértelmű, de úgy viselkedik, mintha a tulajdona lenne. Pláne, hogy látszott, hogy valamiféle hecc, vagy fogadás eredménye volt a smár.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:02:02

@naezjó?:
Gondolj bele a többiek hogy jöttek volna vissza egy erősnek hitt játékos ellen.
Pl Reni visszafogottan?
Kijott belőle mert mindenki leirta, majd kialussza.

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 23:02:21

@Udvariatlanbolond: eddig Radicsot mutatták és most Erára épült a második rész

@Maximista vagyok: Arm the homeless!!

2018.11.19. 23:02:44

Következő utáni párbaj kiesője: Era vs Bárki.... VV Béci sem tolta ennyire túl, pedig neki aztán nem volt kis arca...

tvbuzi 2018.11.19. 23:02:49

Remélem volt bánat-parittya, a belevaló ne maradjon már uncsis

Qqts 2018.11.19. 23:03:15

@Mók_Ica: Hunyorka is nagy csalódás. Eddig aztmondtam, hogy meglepően értelmes. Erre elkezdte ezt a hülyeséget, hogy mindenkire rámegy válogatás nélkül

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:03:56

ÉE tudtam, és tudtam, és tudtam,,,ezt feszegettem délután, hogy Laci látens meleg!

Mók_Ica 2018.11.19. 23:04:08

kiábrándultam......

naezjó... 2018.11.19. 23:05:10

@szociál: a Roli féle "mivangechi" mentalitás sztem ugyanaz volt, mintha Radics jött volna vissza. Én nem akarlak meggyőzni, csak nekem egyik sem fényesebb eddig a másiknál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:05:30

Hunor vakon van a hármas szexet illetően.

Mók_Ica 2018.11.19. 23:05:49

@Qqts: ez a mostani beszélgetés is kiábrándító.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:06:53

@szociál: ekg mmkk ;) (tudom, hogy imádod a mozaikokat)

Mók_Ica 2018.11.19. 23:06:54

radics greget ölelgeti.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:07:06

@naezjó?:
Néhány nap múlva kiderul, de sztem nem fogják kivinni erat mostanában, Zsu következik vagy Reni.

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 23:07:51

Radics szuperképessége a villán kívül is működik?
egyszer csak bevágják egy jelrakásnál és bekavar
kinek adta?hazavitte?e-bay?

2018.11.19. 23:08:16

@szociál: hát mivel védett nyilván a mostanit megússza.

tvbuzi 2018.11.19. 23:08:33

én is akarok fejmasszázst

WICKEDWITCH 2018.11.19. 23:08:55

Na, én ezt utálom a való életben is: az, aki általában hülye, annak már mindenki tapsikol, ha néha normális, aki meg általában normális, az rögtön leírja magát, ha néha hülyeséget csinál. Ha Era továbbra is "arcoskodik", akkor az tényleg gáz, de az, hogy egy ekkora megkönnyebbülés után így viselkedett azokkal, akik egész eddig alázni próbálták, az tökre érthető. És szerintem még visszafogott is volt.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:08:58

Én baromira lemaradtam valamiről...mikor védte meg Greget Ánusz, vagy Radics?

naezjó... 2018.11.19. 23:09:23

@szociál: Na, egy Zsu párbajt lassítva, hang nélkül... Mimika killa :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:09:47

@Cleveland55:
Sztem meg azután se viszik ki, de nem vagyok Era fan, ezt jelezném :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:10:48

@Ay Mama, Que paso: Az Ecserin nyomja, egy Tiziánóért!

tvbuzi 2018.11.19. 23:11:06

Egyem ki az életedet??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:11:12

@naezjó?:
Ramarok a mute gombra ha Zsu parbajozik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:12:19

@Mók_Ica: azért Radics ölelése nem Bt túl természetes. :) Kicsit merev volt a karja, mint aki muszájból ölelgeti.

Qqts 2018.11.19. 23:12:20

@Mók_Ica: azért ezt is Brekk húzta túl. Megint ő hozakodott elő ezzel a látens dumával

bElannaTorres 2018.11.19. 23:13:16

Teljesen lemaradtam még nem tették fel a mostra, csak Era szállt el vagy a Roli - Hunor is?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:14:23

@Qqts: Szeret "megmártózni" a témában!

nicu71 2018.11.19. 23:14:48

@Udvariatlanbolond: valószinűleg többször is ,de mivel ezt a vonalat nem tartották érdekesnek a szerkik ,nem játszották be ,csak a botrányokat .

WICKEDWITCH 2018.11.19. 23:15:48

@bElannaTorres: Rolin én nem vettem észre, Hunor meg csak minden tyúkra rárepül

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 23:16:25

Degrenerált állat? ezt mondta hozé gáspár?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:16:52

@Udvariatlanbolond: Vegyes ...Roli a kifutón, Era földkörülin, Hunyor szalutál!

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:18:11

Győzit de telibeverném...

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 23:18:20

@tvbuzi: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Schlomo Goldberg: a dadaista írás után Győző megalkotta a dadaista beszédet
ebben is első a VV9

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:18:30

@nicu71: De hogy mééééé nem ez az érdekes,,? Mééé a kibaszott parittya???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:18:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: @tvbuzi: mit vártok attól, aki a Mariahilferstrassét Mariastimferfrassénak mondja? dicsak, Buksi!

Qqts 2018.11.19. 23:19:22

@tvbuzi: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Schlomo Goldberg: no nehéz szó! Mit akartok? Értelmesen beszélő műsorvezetőt? Azok kihaló félben vannak

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:19:43

Laci gyereknek összesen nettó 2 perce nem volt. Ő kicsoda, minek van bent? :D

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:21:06

@úgymond olvasó mmkk: kijöttél már a szaunából csaje? Mennék sírni meg száraz drónozni...

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:21:11

Ez minnyá recskázik erre!!!

bElannaTorres 2018.11.19. 23:21:15

@WICKEDWITCH: köszi, alig várom hogy pótoljam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:21:59

@Udvariatlanbolond:
Ez beteg bazmeg.
Eddig mindig tekertem de most elobe nézem.

tvbuzi 2018.11.19. 23:22:27

Azt nézném már meg, hogy Győző ül bele valakinek a pömpölőjébe

Mók_Ica 2018.11.19. 23:22:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: biztos azért ölelgette greget, mert vivi krisz fejét masszírozta :)))

@Qqts: greg valószínű többször is bedobta már ezt a témát...... ami nekem megdöbbentő, hogy mennyire természetes nekik a többes szex....másrészt szinte mindegy hogy kivel szexelnek..... érzelemmentesnek tűnnek..... illetve a szexet keverik az érzelmekkel.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:22:37

@Ay Mama, Que paso: ekg :)

@Maximista vagyok: takaríts ki magad után, te szígyentelen

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:22:55

@Maximista vagyok: egyszer megölelte Adrit, egyszer Renit, és egyszer felemelte a lábát. Az már sok. :)

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:23:17

@Ay Mama, Que paso: mikor rappelt? :D vagy fog majd nagyon? nem értem hogy mit csinál...

Qqts 2018.11.19. 23:23:29

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk azon kishíjján bepislantottam :DD

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:23:31

@szociál: Engem is terhel...utána néznem kell egy brutál horrort, hogy kisimuljak!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:24:02

@Mók_Ica: hát, nem tudom. :)
Egyenesen arányos a büntetés Vivinek? :)

Mók_Ica 2018.11.19. 23:24:50

@Qqts: az email címet sem tudta elolvasni.... tudom, ne legyenek ekkora igényeim :))))

Schlomo Goldberg 2018.11.19. 23:24:58

@Ay Mama, Que paso: A Kazinczy Társaság gondozásában

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:25:01

@Qqts: nem á fáluban vót a gádzsi :DDD

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:25:09

@úgymond olvasó mmkk: aha, azért bejönnép mellém hogy megnézd a hátam...átlátok rajtad tesa, stabil szettem van!

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 23:25:25

áldjon meg a szeretet amit felétek áramlok
Győző evangéliuma 12.11.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:26:12

@naezjó?:
Ez mellé egy óriási trombitat kéne tekerni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:26:13

@Maximista vagyok: vegyél magadnak egy stabil szemüveget, a jakuzziba menekültem

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:26:42

@Mók_Ica: Olyan, mint a Tequila! Lehúzod és csak később érzed az ízét!

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:27:11

@úgymond olvasó mmkk: á, azt nem hagyom, jövök fecske nélkül mert maximista vagyok geccciiii

Qqts 2018.11.19. 23:27:29

@Mók_Ica: mert fogalmuk sincs mi a különbség. Ez tök szomorú. Főleg, hogy korombeliek és én annyira nem ez vagyok. Nem véletlen idősebb emberekkel pajtizom, meg is lepődnek, ha kiderül a korom

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:27:52

@Maximista vagyok: a szaunában rappelt pár napja. Bár ne tette volna. Szellemként szimpibb volt.

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 23:28:32

@Maximista vagyok: tegnap rappelt belevalóban
most csak neked ideteszem még egyszer, kitéve magam a szerzői jogvédelem hatóság blogügyi nyomozóosztályának

Szabad stílus (Freestyle) írta Bódi -VV- Lacika

Betömöm a szádba a bugyikád hey!
Babám úgy szétfalnám a punikád
Bennem kajakra lángol a vágy
Úgyhogy ne csak szívd, hanem huzigáld!

A faszomat, ami csattog majd benned
Úgy látom itt már járt pár száz ember
Minden nő ellátva a kezeim kitárva,
Várom az összes ribancot.

mert!

Minden nő bevállal akinek van ára
Úgyhogy szopjatok la
Na sziasztok!
Szopjál le vele
kitalálom a neved
Majd egész nap tekerheted a seggedet.

A fekete maszkba baszlak majd hanyat
Elverem a picsád és tépem majd a hajad
Szorítom a torkod, érzed a sorsod
Nyisd szét a segged török bele borsot

Pikk-pakk kupak és csattan az ostor
Csinálok egy képet és küldöm a posztot
Ne játszd meg magad, hogy öt-öt forintot ér a szavad
Ötért meg mindent szabad

Minden ribancnak az ügye hogy a faszom szopja ki
Veletek kibasznak, kurvák vagytok, ezt el kell mondani!

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:29:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: az kimaradt szerencsére, de továbbra se értem ezt a madarat, szeintem azt se tudja hol van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:29:45

@Mók_Ica: nekem még az, hogy tuti Greg húzta magára, Radics meg legszívesebben ledobta volna, de Greg fényesre nyalta képletesen a seggét, ezért kivárt.

Qqts 2018.11.19. 23:30:42

@Mók_Ica: betű is, szám is, speciális karakter is...ezekhez az ismeretekhez már diplomás gázsi kell...

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:30:53

@Ay Mama, Que paso: :D:D:D köszönöm, inkább nem értékelném.

Mók_Ica 2018.11.19. 23:31:00

@Qqts: remélem nem az az általános, ami bent van .... én már nem az ő korosztályuk vagyok.....

@Csakazértis én vagyok a királynő: kiábrándító volt az rap.... lacika is mehet a levesbe felőlem

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:31:20

@Maximista vagyok: haggyámá, mítú van, feljelentelek a ghecibe

Mók_Ica 2018.11.19. 23:32:52

@Udvariatlanbolond: még életemben nem kardoztam, eskü :)))) és tequilát sem ittam még :)))

@Qqts: arra meg már nem fussa a reteknek.... :))))

WICKEDWITCH 2018.11.19. 23:33:16

No, én megyek alukálni, jó éjszakát mindenkinek! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:33:21

Bencus kifejezetten hiányzik a VV-ből, brühühü

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:34:21

@úgymond olvasó mmkk: jaj csaje, tudom hogy tetszik a vaker, hát én viszem a műsort, én poénkodok, majd lelkizünk egy kurva nagyot a szaunába aztán meglátod mekkora raj vagyok!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:35:13

@Maximista vagyok: gondolja, Majkának bejött, most ő jön. Csak a tehetség hiányzik hozzá, meg a szövegezése inkább Radicsos.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:35:49

@Maximista vagyok: csak a Bömbölős jöhet be hozzám a szaunába

Qqts 2018.11.19. 23:36:02

@Ay Mama, Que paso: nagy betűs gengszter.

a kinyúlt sharpei bőrével kifejezetten hiteles, mint lányok tucatjait szoptató dzsiggggolooooo

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:36:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kocsmadiplomácia! Képzeld, ha Radics bent marad, a csajok meg kiesnek...ki marad más, mint a kedves fényesre nyaló!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:36:52

@úgymond olvasó mmkk:
Eltartott kisujjal kapcsolj át a mezzora, jazz megy, az való nekünk nem ez a sötétség.

Qqts 2018.11.19. 23:37:05

@Mók_Ica: mert fizethetik a büntit a határokat nem ismerő szereplők miatt :))))

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:37:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: a szöveg egyenlő a nullával, így fejben dallamot se tudok elképzelni hozzá. az ilyen kőbányai rapperek nem igazán szoktak jók lenni...

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:37:37

@Mók_Ica: Tudom, és még csak egy nyamvadt poncsód sincs!

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:38:44

@úgymond olvasó mmkk: akkor megint a jacuzziban éjszakázok, pedig azt hittem hogy megdumáljuk az élet nagy dolgait :/

Mók_Ica 2018.11.19. 23:39:22

@Qqts: meg a tegnapi öfiben hallható metoo miatt is félre kellett tenni.....

jó éjt mindenkinek :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:39:35

@szociál: igazad van, felveszem a csipkekesztyűmet, és megkeresem a távirányítót

Qqts 2018.11.19. 23:39:57

@Maximista vagyok: kezdj el zihálni, mintha hiperventillálnál
Meg van?
Na ez az üteme. Először azthittem rohamot kapott a fiú és itt tudom meg, hogy az rap volt :)))

Mók_Ica 2018.11.19. 23:39:58

@Udvariatlanbolond: van kalapom.... az jó??? :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:40:22

@Maximista vagyok: ne próbálj a szociális érzékenységemre hatni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:40:25

@úgymond olvasó mmkk:
Kiwi tv és a muzsika tv között van geco, megtalalod :)

Qqts 2018.11.19. 23:41:20

@Mók_Ica: pölö ilyenekre gondoltam :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:41:35

@Qqts:
Reppel a dade Radics?
Van videjo?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:41:46

@Mók_Ica: Határeset...,de a déli Trump-határon ne sétálj benne..:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:42:45

@szociál: muzsikától agyérgörcsöt kapok, geco

Qqts 2018.11.19. 23:43:13

Én is elájulok és ahogy nézem mindjárt csörög az ébresztő óra

Búcsúzom, jó éjt mindenkinek

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:44:04

@úgymond olvasó mmkk: ahha, van olyanod? azért majd egyszer cigizünk egyet a kertben és megdumáljuk dolgokat. elvégre te vagy leginkább én nyerem a játékot :D

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:44:57

@Qqts: aztakurva :D ez így oké, de így is szar...

Qqts 2018.11.19. 23:45:18

@szociál: a dade Radics a Lacika? :))) végem.

Talán a belevalóban volt, de volt olysn kedves és vki be/kiírta ide a remek szöveget. Adnék hozzá konténert, de az enyém megtelt.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 23:45:49

Radics ment, a lazúrcinege meg jött...Új madárfaj Magyarországon...Megy ez magától,,jönnek mennek a madarak!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:45:53

@Maximista vagyok: sütök párszor, és döntős vagyok, tesa

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:47:08

@úgymond olvasó mmkk: akkor kombózni fogunk mert én is döntős vagyok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:49:07

@Qqts:
Szellem László rappelte?
Érdekes, van hangja? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:49:43

@Maximista vagyok: a szöveg nulla, a téma jellemző.
Kőbánya nem is olyan rossz. ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:49:52

@Udvariatlanbolond:
Én is elkoszonok, ahogy a francia mondaná gudnajt

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:51:19

@úgymond olvasó mmkk: ez nem álom, jutyúber vagyok, neked meg erre buknod kell, ez a logikus állítólag. szóval ja, oda vagy értem meg vissza.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 23:51:50

jóccakát méhikék, jön az éj, a sötét. auf wiedersehen

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:51:52

@úgymond olvasó mmkk: várjál már hadd menjek ki a szaunából. :)
Csak nem akartok ti ketten mellettem? :) Akármit csinálni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.19. 23:52:34

El is mentem aludni. :)
Jóéjt mindenkinek. :)

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:52:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: kőbányától amúgy elnézést, van aki onnan jött és fasza. de ez a Laci szimplán szar.

Qqts 2018.11.19. 23:53:35

@szociál: bezony! Saját szájával! Ilyen ügyes volt...bár kevésbé szellemes, de ki vagyok én, hogy egy vella lakóról ítélkezzek. Amúgy 12nyelven beszél egy barátja szerint (szerintem 12 különböző nyelvet sem tud felsorolni és tuti, hogy a klingont is beleszámolták, meg biztos párszaszájú is)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 23:55:23

@Qqts:
Először bizonyítsa be hogy tud beszélni :)

Ezeknek egész nap jazzt nyomatnek be a villaba, egyből feladnak a játékot :)

Maximista vagyok 2018.11.19. 23:58:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor pláne fasza köbánya! Jó nyolcast neked is, én még trógerkedek hamár sokáig nyomhatom az ágyat.

Maximista vagyok 2018.11.20. 00:13:23

Jó éjt minden HV lakónak,holnap re és stippi stoppi a szauna! Most én sírok majd.

Costanza 2018.11.20. 04:00:59

Ratyiics... :( hupp hupp... Why oh why??? I am exciting. A vilag megszunt forogni... <3

Qqts 2018.11.20. 06:21:12

@szociál: szerintem azt a 12 nyelvet is ilyen csendben beszéli. Így akár lehet 36 is :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 07:19:04

Guten morgen, ahogy a francia mondaná.

Úgy tudom ezt a villát kapja a VV nyertes, csaj is hozzá jár ,meg a fercsó is.
Ánusz és Renike egy hét alatt lelakná putrira.

www.youtube.com/watch?v=1Ue9I-HuNzw

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 07:19:53

@Qqts:

Ez annyira tud 12 nyelven ,amennyire Pán Greg

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 07:27:31

@szociál: bonzsur. zsönöpálpáfronszé, ahogy a franciául nem tudó magyar mondaná

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 08:00:49

@úgymond olvasó mmkk:

dobro jutro

nem tudsz fogást találni rajtam

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 08:02:30

Jóóóóó reggelt! A tegnapi képzelt riport valami fenomenális! Érdemes volt visszaolvasni a hsz-ket.
Néztem tegnap (mert mi mást csinálnék, aludni úgysem tudok?!). A Greg ölelése is szerintem arra ment, hogy a melegek is Ratyicsra szavazzanak, mert neki nincs baja velük. Mókus feje csodálatos- nekem tényleg visszajön Misi Mókus, bár nem akarom azonosítani vele, mert imádtam azt a mesét és könyvben is megvan- és Greg nyomta neki is a hetero emberek befogadnak és barátaim lesznek, soha nem gondoltam volna dumát, eközben Mókus nem vetette meg a pimpilit sem, ha ezt tudná Greg már rámászott volna tutihétszentség. :D
Reni remélem nagyon gyorsan pottyan ki a következő párbajon, és megy vissza a rúdra valagat rázni. Velejéig romlott primitív nő, rém irritáló hangszínnel és stílussal- ő csak manipulálni, tattikázni akar, de annyira rosszul teszi, hogy átlát rajta az aki értelmes, nem ilyen Zsu félék. Az a nő számomra egy kérdőjel! Hogy maradt ez eddig életben? Miért nem szólt neki senki a mimikájával és a viselkedésével kapcsolatban Bükfürdőn? Barátai vannak? Hogy a picsbe? Ha vannak azok is megragadtak ezen az óvodás szinten. Amúgy egy pletykás vénasszony, aki rohant elmondani Reninek amit hallott... Roli nekem fura volt ahogy radicstalanított Vivivel megbeszélte Erát. Oké, azt el kell ismerni, hogy nem csak azért ment vissza Era mert ő a legerősebb- bár kétség kivül, jelenleg őt látom annak akinek 1 agysejttel több van, tehát fej a káposzták közt, Rolival együtt- de jútyúber Radics ellen bárki visszament volna. Era, ha a győzelmi mámor után nem vesz vissza az arcból akkor a következő párbaján repül. Nem kéne elmenni a Csokival csőrőzünk vonalra majd még a végén parittyázni is fognak? Remélem ez csak alkoholos gátlástalanságig ittam magam állapot folyománya csak. Ha szépen alakulgat a romi szál Hunorral azt jobban elnézegeti szerintem mindenki ha uncsi is mint hogyha elkezd szexelni. De ha lehet inkább a csajos flörtölős, pasihülyítős vonalat vegye fel azt jobban csípem.
Vivi az előzetesben látszott már verekedős bunkóra itta magát lefolyt sminkkel, tényleg olyan volt mint egy bohóc. (Utálom a bohócokat)
Nem vagyok már huszonéves, sok mindent próbáltam, de ezek úgy tolják a hármas szexet meg a gruppent, mintha ez totál normális lenne és elvárt. Greg és a sellőzés. Bevallotta, hogy meleg, de a pán azért áll közelebb hozzá mert ő különleges. Kvázi divatból kell pánszexuálisnak lenni, mert olyan nincs és snassz azt mondani, hogy szimplán buzi.
Filozofálgatok csak, mert nem értem, elfér itt a falon! :D
Amúgy meg ha ez nem lenne, hogy aludnék naponta csak 6 órát? Még a végén túlaludnám magam! :D Úgyhogy legyen mindenkinek szép napocskája a kulipintyón kívüli való világban! :D

,, 2018.11.20. 08:04:41

@Angora Cardi: nagyon jó volt, remélem minden kiesőről lesz ilyen!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 08:08:44

@úgymond olvasó mmkk:

"..Az Ethnologue, a világ nyelveinek enciklopedikus feldolgozása 7.106 nyelv leírását tartalmazza..."

Teszem azt leszáll egy UFO és kommunikálni szeretne, kretének szerint alap hogy angolul állna neki diskurálni az emberrel :))
Lehet a kínai jobban feküdne nekik, vagy a perzsa.
De egy plazmaágyúval gyorsabban a mondat végére érnének, és nem kellene fölöslegesen pofázni, hess ember a Földről, ez már a mijenké nyenyenyeee :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 08:10:00

@szociál: szerintem gudzsaráti nyelven kell velük kommunikálni első körben. aztán jöhet az ágyú :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 08:12:28

@úgymond olvasó mmkk:

De a plazmaágyú náluk van, mi csak pislogunk és meresztjük a farkunkat.
Persze Trump egyből atomot szórna rájuk, de az lepattogna róluk.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 08:13:50

@szociál: mondanám nekik, hogy hess, kötsögök :)

hereverő heverő 2018.11.20. 08:23:35

Szebb jó reggelt mindenkinek. Ma reggeli korhatáros kontent, munkahelyre nem ajánlom:
www.xnxx.com/video-owmph4a/radics_es_az_exe_akit_viviere_cserelt_le.

A következtetéseket mindenki levonhatja. [köp]

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 08:38:17

@úgymond olvasó mmkk:

Trump pont így küldené el őket a twitteren :)

@hereverő heverő:
Elég szakadt a csaj, mint vivike smink nélkül.
De ennek a lámának mindegy, Reni félék jönnek be neki akiknek nincs agyuk és dugnak mint a nyilak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 08:39:41

@szociál: és még hozzátenné, hogy SAD.

@hereverő heverő: korán reggel 18 pluszos kontent? még a teámat se ittam meg

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 08:43:30

@szociál: ez nem mozaikszó, ez egy angol szó, azt jelenti, szomorú, és Trump egy csomószor odateszi a twwetjei végére :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 08:45:01

@úgymond olvasó mmkk: tweet. iszok egy teát, mert már írni sem tudk

hereverő heverő 2018.11.20. 08:49:43

@úgymond olvasó mmkk: Munkahelyi levelezésben kaptam :) És még én sem ittam teát, de már forr a víz.

@szociál: Hogy milyen a lány (külsőleg) az mindegy. De:
1: ki az a faszparaszt, aki videóra veszi ahogy kefél, majd felpakolja az internetre? Ezt nevezik romantikának, szerelemnek, érzelmeknek.
2: ki az a mélysötét nő, aki ebbe belemegy? Persze drágám, keféljünk, de közben telefonnal vedd fel ahogy dugsz, az jóóó! És vágjál mókás pofákat közben!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 08:52:33

@hereverő heverő: már eltávolították! Gyors volt! Brühühü!

katemoss 2018.11.20. 09:13:15

@Ay Mama, Que paso: asztamindenségit neki.... József Attila elmehet a GECIbe... Aláírás gyűjtésbe fogok kezdeni, hogy tegyük át a költészet napját Lacika szülinapjára! ;)

Post Modern Prometheus 2018.11.20. 09:25:46

Dzsudi <3
Jó reggelt/munkát mindenkinek [csak szépen csendben, titokban olvaslak titeket, ez csak egy tattikai komment volt :) ]

É2I 2018.11.20. 09:31:33

Gyóreggelt!

Mostanra tudtalak elolvasni titeket :) Este nem szoktam nézni a kreténeket, de azt látom semmi különös nem volt.

Ez a reppernek mondott arc tényleg tolt ilyet? Mert repnek is szar. Ilyet kb. tízévesen firkáltam a iskolai budi falára - nem vagyok rá büszke ;)

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 09:38:10

Nyónyeggelt, vagy mi van most...!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 09:41:41

Ha már a finn szóba került: Hyvää huomenta! Amúgy is finn napom lesz, mert este Nightwish koncert!

Era szép kis adrenalin löketet kapott a párbajtól, de le fog ő higgadni. Ha okosak a hármak, akkor elkezdik szétszedni a másik oldalt. Csoki simán leszedhető onnan, Lacika amúgy is egy szellem, Greg lényegtelen. Marad a cickány meg az a ribanc Vivi mellett. Logikus lépésnek Reni kivitele tűnik, szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 09:51:04

@úgymond olvasó mmkk:

Ó cseszdmeg :))))))))

Ezért minden mondat végére írok mozaikszavakat, IKEA, ALDI, SPAR és majd elmagyarázom mit jelent :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 09:54:03

@hereverő heverő:

Az esetek nagy hányadában pont ezekért lopkodják el a telefonokat, nem is azért hogy tovább passzolják, ránézésre meglehet mondani kinek a telóján van puncis szelfi, vagy dugós videó szerintem TESCO

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 09:55:46

@É2I:

Döglégy számai ehhez képest Shakespeare, buta mint a tök a csávó ha csak erre képes.
Még hogy 12 nyelven tud, lófaxt, még magyarul se.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 09:57:02

@Nyuszomuszo83: Remek iromány, szó-szót követve értek egyet mindennel!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 09:57:12

@úgymond olvasó mmkk:

már bekaptam, ettem egy kis rizseshúst, virslit és tejcit FBI

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 09:59:26

@úgymond olvasó mmkk: A fényekből ítélve elfogadom...Az munkahelyi balesetnek számít, ha látványosan visszaalszom?

bElannaTorres 2018.11.20. 09:59:55

@Nyuszomuszo83: Hunor meg Rolival azért vitatkozott Era, én úgy láttam, mert azt érezte meg akarják hazudtolni, annyit akart mondani, hogy radics elhitette hogy ő a legerősebb, ezt nagyon sokan tényleg elhitték, közülük viszont a leggyengébbet hívta ki, tehát az ő csapatuk annál is erősebb lehet mint gondolták. De nem tudta végigmondani, mert folyton belevágtak, ááh dehogy hittük stb. De azért erát egy hétig rendesen nyomasztották Radicsék, az a feszkó is kijött.
Hunor legalább nem beszélt ilyen partikról, vagy igaz vagy nem, Roli az rendesen dicsekedett.
Radics nagyon beletette mindenki fejébe, hogy kell a műsor -csak ő csinál műsort, csak tudott hatással lenni a többiekre, mindenkin meglátszott

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 10:01:04

@szociál: te :)))))))))

@Udvariatlanbolond: nagyon kiképzett vagyok munkahelyi balesetekből, ezért úgy vélem, elfogadható.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:02:19

@bElannaTorres:

Egy hétig kapta az ívet Era Radicstól, persze hogy kijött a csajon, kiszakadt, én ezt nem rovom fel neki, szépen lenyugszik a héten.
Egy Reni vagy Vivi felgyújtaná a villát akkora partyt csapna ha vissza jön egy párbajról, még Zsu ellen is :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 10:02:56

@szociál: ha most az iratomba belekerült valami oda nem való, akkor véged. van fél perced elbujdokolni, amíg odamegyek a nyomtatóhoz, és végigfutom a 4 oldalt

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:05:26

@szociál: Hogy én mé nem írok rapnótákat? Pályát tévesztettem! Néha azon töprengek, hogy Shakespeare mennyire volt nyelvújító, az akkori begyepesedett angolszász irodalomban?
Vajon Ő volt akkor Lacika?

bElannaTorres 2018.11.20. 10:06:59

@szociál: :D azt meg is nézném, de jó lenne ha most olyan esne ki aki uncsi

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:09:00

@szociál: Igen elfogadható. Lehet hivatkozni az eufóliára, meg a telepáciára!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:11:33

@Udvariatlanbolond: Nagyon szépen köszi! Örülök, hogy van aki egyetért a véleményemmel. Barátnőm szerint egy perverz állat vagyok, hogy képes vagyok ezt nézni (persze eközben a kis hamis mindenről tud ami benn zajlik az akolban, csak szerinte ciki) én meg kattogok azon legalább, hogy az én elbaszott életem mennyivel másabb és értékesebb mint ezeké az agyhalottaké! :D Ráadásul ahogy olvasom itt évek óta a kommentelők véleményét, látni vélem, hogy nem egyedül vagyok olyan, aki szimplán trollkodni, nevetni akar az ilyen exhibicionista, bipoláris, pszichológiai esettanulmányokba illő alanyokon. Szándékosan nem ember írtam, mert Radics a nőveréssel és a viselkedésével számomra és sokunk szemében elásta magát, gyökértivy ugyanez a kategória! Úgyhogy summa-summarum örülök, hogy itt lehetek köztetek, elolvastok és néha véleményegyezés is van!

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:13:27

@úgymond olvasó mmkk: Most látványosan nyomom a Merengőhözt, olyan Vörösmartysan!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:17:46

@szociál: Pedig nő létemre két albumot is szóról szóra tudok idézni Ganxsta Zoliéktől,fiúk közt szocializálódtam, de nekem ez a szövegelés semmi, nincs tartalma. Nem fog belőle semmi fennmaradni. Én a mai napig használom az elnyomlak mint a sörszagot az orbit mondatot! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:18:37

@Udvariatlanbolond:

De Sexpír nyelvújító volt, ez meg szimplán egy rendeck, már csak egy lukas szalmakalap kell a fejére és egy rongyos gatya, azt bendzsózhat a villába a sötét fiú.

Telepáciában én se hiszek, de a Lalosföldben igen, gavitáció is tök hüjeség.

@Nyuszomuszo83:
Én rajongó vagyok, nem trollkodni járok ide, most éppen Krisz rajongó vagyok, olyan szeretnék lenni mint ő, izmos és csajozós/pasizós :P

hereverő heverő 2018.11.20. 10:19:37

@Udvariatlanbolond: Szerintem ilyen rap nóta bárkinek menne, erre ne legyél büszke :) Anno még én is becopyztam ide valahova egy szösszenetet Mici és Krisztián háloszobatitkairól, annál csak jobbat tudsz.

@Nyuszomuszo83: Én kifejezetten csak ezért nézem, hogy szörnyűlködjek. Mennyivel rosszabb mint a Szulejmán, vagy mint az Izaura TV enbloc? És természetesen a hogyvoltok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:20:25

@Nyuszomuszo83:

Ne tudd meg mikor jártam egy csajjal az non-stop a Helldorádót akarta hallgatni az autóban, mindig a döglégy szólt, faszom kivolt e, igaz a kislány sötét is volt, de ritka szép csaj, úgy tipitapi meg kukinuni mellett nem is foglalkoztam gangsztával :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:22:33

@úgymond olvasó mmkk:

jah igen olyan szeretNÁK lenni mint Greg, aki tárgyként tekint mindenkire aki szép, de csak a pasikkal kefél :)

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:23:39

@bElannaTorres: Abszolút igazad van! Az nekem is feltünt, hogy olyan volt mintha meghazudtolnák. Még a párbajkor is azt mondta Roli bízom benne hogy Era jön vissza, de ha fogadni kéne 50-50%, ha maximálisan bízott volna erában azt mondja én el akarom hinni hogy erősek vagyunk és Era 100%-ban visszajön, mert az embereknek nem ez a majomparádé kell.
Nekem Hunor azért lett szimpi mert nem szállt be a dicsekvős ki hány nőt dugott meg csevejbe. Pedig a kinézete alapján nem egy volt és a kisfilmje alapján- jóóó tudom megrendezett az egész- is szereti nagykanállal falni az életet és a nőket is. Mégis tartotta magát, hogy nem teregeti ki a nőügyeit. Lehet később fogja, és ha elnézem, tuti neki is volt többes kalandja. Kizártnak tartom, hogy nem. Ez mára annyira trendi, hogy szingliként nem egyszer teszik fel a kérdést nekem is és többesben voltál már? Meglepődnek a nem válaszon!

bElannaTorres 2018.11.20. 10:24:33

Szerintetek tényleg nem nagyon zuhanyzott radics meg a reni? Kinézem belőlük.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 10:25:32

@szociál: nem volt hiba az iratomban, szerencséd. pedig akkor kaptál volna vérmókust

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 10:25:54

@Nyuszomuszo83: A 9-es szériához érve nem értem, hogy miért fáj/kellemetlen/kiakasztó az nekünk semleges nézőknek, hogy ők ott bennt tattikából/biológiai kényszerből/vagy szerelemből és érzelemből stb. parittyáznak, esetleg jobbra-balra. Nem kötelező ezt a műsort nézni, de aki ezt a műsort nézi, annak a műsor evolúcióját, illetve nyilvánvaló szerkesztési elveit is figyelembevéve ezt a gátlástalanságot természetesen kellene kezelnie. Nem neked szegezve, hanem általánosságba véve mondom, hogy picit álszenteskedésnek érzem, hogy szinte alig várjuk a szaftos részeket, aztán pedig itt konténerezünk, és szörnyűlködünk rajta. Más a helyzet természetesen hozzátartozóként, vagy rokonként. Nekem teljesen mindegy, hogy ők ott benn mit csinálnak, azzal nekik kell tisztában lenniük, hogy az internet nem felejt. Egy részük valószínűleg ezzel tisztában is van, és ezt bekalkulálva cselekszik. Úgy gondolja, hogy az ő életterében ezzel nincs mit vesztenie. Valójában egy csomó filmben is azt látjuk, hogy akár az egyébkénr szimpatikus főszereplők a szexualitást egyfajta eszköznek, vagy feszültség levezetőnek tekintik a céljaik eléréséhez. A Vivi és Roli témával kapcsolatban azt sem tartanám ördögtől valónak, ha ők ketten a játék során összejönnének. Radics távozásával két enber maradt benn, akiben van valamiféle főgonosz (főintrikus/kavarógép) karakter, az egyik Vivi, a másik Roli. Ha Vivi azt bevállalja, hogy kamerák előtt takaró nélkül szexel a második napján Radiccsal, nem gondolom, hogy az a nehezére esik, hogy összebútorozzon akár az apukás testű Rolival is. Igazából dramaturgiailag ez egy sokkal érdekesebb, és meglepőbb szituáció lenne, mint befogadni a tulajdonképpen mindenkire gátlástalanul rárepülni képes, ámde a játékban súlytalan Ánuszra, de még Hunorra is. Ezzel kapcsolatban tegnap már értekeztem.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:26:14

@szociál: Azt az albumot én is csíptem, be kell valljam! Hogy nem foglalkoztál behatólag Dögléggyel valahogy megértem, nekem sem zsánerem. :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:28:16

@Nyuszomuszo83: Szerintem a hogyvoltozás nélkül, ez egy elfogadhatatlan, szürreális képtelenség volna. Én is azért csatlakoztam...Akik ide szédelegnek, egytől-egyig ős-VV-sek, akik még a régi érák viszonylagos élvezhetőségén nőttünk fel, ugyanakkor töpörödtünk bele, egy nézhetetlen ganéba. Csak a maró gúny, az intrikák, a pikírt szarkazmus képviseli a feloldást. Örkény esetében Tóték voltak a villalakók...,és láss csodát,,, a magyar irodalom, egyik briliáns alkotása.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:29:12

@úgymond olvasó mmkk:

Gázmaszkban melózz, akkor nem rókázod össze az iratokat :)

@Nyuszomuszo83:
Sztem a legjobb albumuk, de a Szerb határ felé se gyenge szám.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 10:30:14

@szociál: megmutatom én neked mindjárt, hogyan melózok, de abban köszönet nem lesz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:30:44

@VV Erőlegény:

Szerintem itt senki se várja a dugást és a zuhanyzós jeleneteket.
Én egy VV5-ös szintű VV-t várnék ami a tattikáról szól és nem a csajozásról.

bElannaTorres 2018.11.20. 10:33:51

@Nyuszomuszo83: jah ez nekem is fura. Balázs meg nyerő párosban cinkelte az egyik pasit, hogy nem volt még egyéjszakás kalandja, kinevették. Érdekes, hogy nőktől nem kérdezik, pedig pont ugyanannyi nőnek volt egyéjszakás kalandja mint férfinak :)

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:34:17

@VV Erőlegény: nekem a szex-szel semmi bajom nincs, ha nem akarnám nézni nem nézném, hiszen a tvn van még 150 csatornaváltási lehetőség. Engem ami inkább kicsinál az az emberi butaság. Ahogy már említettem most ismételték a VV1-et, és mennyivel normálisabb emberi érdemeket felsorakoztató emberek voltak benn. Tudtak valamennyivel választékosabban is beszélni. Értem én hogy nem Kazinczy est meg Ady vers találkozó, de könyörgöm nem tudnak két mondatot úgy összerakni hogy értelmes legyen. Na engem ez botránkoztat meg. Vivi simulékony, mindenki közelében akarja tudni magát, a feltűnési viszketegsége miatt. Fiatal kora ellenére nála látok egyedül olyan dolgokat amikkel még szimpatizálni is tudok- konyhában való sündörgés- ha nem keféli el a Radiccsal magát még lehet bírnám is, de nem... mégsem. túl akarja taktikázni a dolgot, kitalál valamit majd kettő perc múlva az ellenkezőjét teszi és meg is gondolja magát. Nincsenek elvei amik mellett kiálljon, lásd párkapcsolat. Bement nemdugokmertkétévevankapcsolatom, majd két nap múlva már úgy dugták mint a lopott biciklit....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:34:56

Zsu többször figyelmeztettünk hogy használd a mikroportodat, mivel nem tartottad be ezért büntetésből menj a nyugiba és ezt a videó klipet nézned kell egy órán keresztül.

www.youtube.com/watch?v=O59eqoNna4w

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 10:34:59

@szociál: Ma a zuhanyzás, és a dugás szerves részét képezi a tattikának. Attól, hogy meztelenül zuhanyoznak, és dugnak, még taktikázhatnak is, egyébként szerintem taktikáznak is, ki jobban-ki rosszabbul.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:36:49

@Udvariatlanbolond: Húúú de igazad van, EKG! :D ;)

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:36:57

@VV Erőlegény: OKOKOK,,,elfogadom,,,és minden álszentség nélkül mondom : engem, a HOGYAN!, bánt....Lehet, hogy többet kéne a hajógyári partokon sétálgatnom éjjelente, hogy ne ütközzem meg öt percenként, minden egyes párbeszéden, minden egyes cselekményen?

hereverő heverő 2018.11.20. 10:38:26

@VV Erőlegény: Magvas kérdés, de nem hiszem, hogy szörnyülködnénk. Ellenben engem kifejezetten zavar a szexualitás ilyen mérvű lealacsonyítása. Én úgy szocializálódtam, hogy a szex az kizárólag két ember magánügye, és nem eszköz valamire, valamihez. És úgy is éreztem minden alkalommal, hogy szeretkezem, és nem baszok, mint az állatok. Nekem mindig is fontos volt a partnerem, fontosabb mint én. Ezért ekézem az agyhalottakat, és messze nem várom a szaftosabb részeket. Ha pornót akarok nézni akkor ott a net, de tudom, hogy azoknak ott ez a munkájuk és ebből élnek - nem itélem el őket. Ellenben Radicsot és Vivient igen.
Hogy dramaturgiailag mi lenne az előnyös, még nem tudom, Ken véletlenül leejti a szappant a zuhanyzóban?

WICKEDWITCH 2018.11.20. 10:39:03

Sziasztok! :)
@VV Erőlegény: Neked nincs olyan érzésed VVV-vel kapcsolatban, hogy csak egy kislány, aki megpróbál nagylányosat játszani (finoman fogalmazva)? Nekem ez a Radiccsal való egész hetes produkciója a tegnapi műsorral megkoronázva nagyon ellentétesnek tűnt azzal, amit akkor mutatott, amikor bement. És az is fura, hogy 10 percenként változtatgatja a "taktikáját". Még nem vennék rá mérget, de egyre inkább az az érzésem, hogy a beköltözős határozottsága csak egy lufi volt, amely szép lassan leereszt... Szóval nagypofájúnak nagypofájú, de igazán ész nem sok van mögötte.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:41:33

@szociál: Én a Jégre teszlek albumot is imádtam, a Fekete ló számukat különösen és Lory B-t is a Heroinnal. Mai napig a telefonomon laknak! :D
@bElannaTorres: Ma már elfogadott dolog a szabadosabb viselkedés. Persze ha faluban él az ember vagy egy kisvárosban ott hamar szájára veszik az emberek a viselkedését a másiknak. Én ezért csináltam mindig okosban a kis dolgaim! De a nők nem különbek a férfiaknál, csak még mindig nem elfogadott, mert azért vagyunk nők, hogy legyen némi tartásunk...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:42:33

@hereverő heverő:

pontosan ezért találták ki azt a szuperképességet is hogy romantikus randevú külső helyszínen, azt elmennek egy hotelbe mint valamelyik évadba és ott pezsgőztek és szeretkeztek (kamerán kívül).
De ezek már első héten úgy qrták a csajokat mint egy pornó videóban, két dugás közben meg úgy beszéltek velük mint a xarral, és szerintem is ez a különbség a régi VV-k és az újak között.
Meg az hogy sokkal retardáltabb játékosokat válogatnak be már.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:42:45

@Nyuszomuszo83: A gond ez esetben a trend változása..Nézzétek meg kik vezetek e Belevalót!
Egyszerűen ezt sugallják a majdani jelentkezőknek, hogy ez a menő! Az erkölcsi züllés egyik a alapköve szerintem Aurélió volt, a helikopterezős-minden csajt felnyársalok ars poeticájával. Utána meg az özönvíz!

hereverő heverő 2018.11.20. 10:45:03

@szociál: Nem csak ez, pl a Truth is nagy sláger volt. És ennek a szövege is érdekes ám.

@Udvariatlanbolond: EKG EKG EKG.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:46:41

@Udvariatlanbolond:
Tegnapi Győző nagyon durva volt, néztem ki a fejemből hogy lehet ennyire perverz valaki :O
Úgy arcon rúgnám egy jégkorival hogy ő lenne utána a sebhelyesarcú.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:48:13

@szociál: Ha tudná ki az, akkor holnaptól nem Ármándózna, hanem Montánázna!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 10:49:44

Nem értek egyet azzal, hogy a műsor evolúciójához tartozik amit most látunk, hogy egyre inkább megy trashbe. Az is tény, hogy az ingerküszöbünket az egekbe emelik lassan a médiamunkások, de aki itt van és követi, kommentel, az mind a taktika, a vállalhatatlan arcok várható kicsinálása miatt nézi. Van ugyanakkor egy réteg, akiknek ez a valódi élet és emiatt is szavaznak ezerrel Radicsra, meg ilyen gyökerekre. A másik fele meg pont ez ellen "harcol" azzal, hogy letölti az appot és szavaz egy műsorban, amit amúgy nem tenne. Ha játékos szempontból nézem, szerintem az nyerhet bármikor is VV-t, aki a nézőknek egyértelművé teszi, hogy játszik, manipulál, ugyanakkor képes ember maradni. Magyarul aki a leginkább ellen tud állni a szívóhatásnak és nem felejti el, hogy egy játékban van.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 10:51:41

@Udvariatlanbolond: No igen, ahogy már írtam, nekem még mindig Buci az etalon. Sem Balázs sem pedig balázsutánzó bencus nem ütötte meg a szintet. A Belevalót írtad, nos Az az ember aki a saját neve helyett hoséarmandó az számomra a legalja, tavaly is úgy néztem hogy ha ő volt nem néztem, Auréliót lehalkítottam. Most Évát inkább elnézegetem akármilyen prosztó is, de számomra inkább ő mint az a majom. Aztán ha úgy nézzük tényleg követendő nyom azoknak akik bemennek a VV-be hogy tessék ezek is ott voltak most meg a másik oldalon állnak, kárrier megvan...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 10:52:10

@WICKEDWITCH: Összefoglalom röviden. Ő egy rideg számító pénzéhes kurva a gondolataiban, valójában azonban egy idejekorán kiégett kislány, aki szélsebesen vágtat az önértékelési válság felé.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:53:02

@szociál: Túl sok a szereplő, még összezavarna! Csak a brazil, sejjj!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 10:53:13

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

Sajnos az RTL vitte ebbe az irányba a műsort, már Aurélióval elkezdődött, de ő még a lájtos verzája volt ami a dugásokat illeti, sztem nem is dugott.
De a 7-8-9 évad már erre megy rá hogy minél sötétebb arcok éljenek a villába, mert akkor vicces majd az iskolahét ésatöbbi ésatöbbi :(
Meg majd a gyereknevelős nap mikor párt alkotnak és papás mamás lesz, etetni kell ha éhes éjjel kettőkor.

hereverő heverő 2018.11.20. 10:56:27

@Udvariatlanbolond: és @VV9 Velőtrázó Vélemény:

nem ennek kellene lennie a trendnek, de sajnos tény, hogy ezen röhög a nagyérdemű. Egyszer érdekes és még humoros is volt amikor valaki nem tudott egy ötödikes feladatot, aztán ránk szakadt a sötétség: lettek az újabb VV-k, az Észbontók, az Éden hotel stb.

WICKEDWITCH 2018.11.20. 10:56:31

@VV9 Velőtrázó Vélemény: jaja, valami ilyesmire gondoltam. Szóval egyre inkább kételkedek abban a főgonosz-potenciálban...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 10:57:32

@hereverő heverő: tutui, hogy az észbontók volt idén az előválogató

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 10:58:38

@Nyuszomuszo83: Nem emlékszem, hogy bármelyik VV-ben bármelyik szereplő kívülről idézgetett volna Karinthy, vagy Ady versekből. Szerintem a régi brigádok sem voltak sem jobbak sem rosszabbak, mint ez. Időben haladtunk közben 15-20 évet, és 9 szériát. Ebben látom a cselekmények felgyorsulásának elsődleges okát..

@hereverő heverő: Én úgy szocializálódtam, ..... Ezért ekézem az agyhalottakat . Én is másképpen szocializálódtam, de nem biztos, hogy utólag örülök neki, hogy sok (kamerák nélküli) helyzetben esetleg gátlásosabb, vagy prüdebb voltam, a kelleténél. A világ mindenesetre nem ebbe az irányba halad, ez egy más generáció, és a beköltözők más közegből is érkeztek, mint mi, ezt én megpróbálom semleges nézőként maximálisan figyelembe venni. Engem egy ilyen műsorban a huzamos ideig tartó tujaság az, ami a legjobban zavar.

@WICKEDWITCH: Én azt látom rajta, hogy ő a tipikus gettóban nevelkedett lány. 18 éves kora ellenére nagyon határozott, és céltudatos, gondolkosásmódjában sokkal érettebb a kortársainál. Tattikailag valóban kicsit meggondolatlan, és kapkodós, de rögtön reagál a helyzetekre, és cselekszik.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 10:58:42

@Nyuszomuszo83: Igen Baukó egyetlen előnye, hogy hiteles, hisz ő is bent rohadt...ezért elfogadható és autentikus Ancsa is...,nem feltétlen a tehetsége állította pellengérre.

É2I 2018.11.20. 10:59:12

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:00:25

@úgymond olvasó mmkk: A beszédben való helyesírás!- mint azt Radics mestertől tuggyuk!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:00:48

@szociál: Ez a mai média működése, amiben az RTL az élen jár. Elég megnézni a tartalmakat, amiket nyújtanak. Könnyen cserélhető percemberek felszínes érzésekkel, minden mű, minden gagyi, minden szánalmas, közben meg megy a manipuláció és egyre selejtesebb minden. Ezt tolják a képünkbe és közben csodálkozunk, hogy milyen világban élünk. Azt mutatják, hogy csak így lehet boldogulni. Persze ott a másik véglet, a közmédia, de állítom, hogy már régóta kevesebb kárt okoz egy nézőben amit ott talál mint amit a bulvárfosban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:01:31

@VV Erőlegény: már az előző szériánál, meg a mostaninál is megkaptam párszor, hogy nekem ez biztos tetszik, és tuti, hogy én is ilyen züllött semmirekellő vagyok, mint ezek ott benn a vellában, pedig aztán.. az előzőnél még próbáltam megmagyarázni, hogy nem, mára már feladtam :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:02:26

@VV Erőlegény: az lemaradt, hogy csupán azért, mert egy korosztály vagyok velük, nagyjából

Pancsamanó 2018.11.20. 11:03:41

Lenne egy kérdésem hozzátok, ezer bocsi ha már tárgyaltátok en csak most néztem vissza a tegnapi adást:

A párbaj estéjén előben a párbaj után Peti szólt a lakóknak, hogy megszületett az eredmény menjenek ki mert MIND bent ültek. Kiszaladtak.

DE a tegnapi adasban Vivi, Reni kint cigiztek és kiabaltak hogy "valaki kopogott".. és ők hívták ki a többieket! Ekkor lépett be Era

EZ MI A JÓ FRANC VOLT?!? Kétszer vették fel 2 különböző forgatókönyv szerint?!?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:05:49

@szociál: Igen, ezt is ismerem, imádom amikor műfaji korlátokon átnyúló értékeket gondoznak egyesek.

De ma nálam Nightwish nap van, este koncert, az Apple Music pörgeti nekem a teljes repertoárt. Tizedik NW bulim, jubilálok.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:06:18

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nos,ebben vitatkoznék...A közmédia etikai, a kereskedelmi tévé erkölcsi értelemben rombol...manapság ezért nem néz tévét senki!!!

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 11:06:32

@VV Erőlegény: Vivi má ezzel kiemelkedik a társai közül
neki és Rolinak van terve a játék megnyerésére, a látottak alapján

mobilos perpetuum 2018.11.20. 11:07:06

@Nyuszomuszo83: Tegnap Éva biztatott ,mindenkit, hogy fogadjuk el a MÁSSÁGOT.
Egyrészt még őt, magát se nagyon tudjuk elfogadni, max, Aurélió üvöltözése jobban zavart, másrészt a "pánszexuális" Greggel nem az a baj, hogy más, hanem hogy ugyanolyan. Gyenge játékos mint a többi.

Pancsamanó 2018.11.20. 11:07:42

Lenne egy kérdésem hozzátok, ezer bocsi ha már tárgyaltátok en csak most néztem vissza a tegnapi adást:

A párbaj estéjén előben a párbaj után Peti szólt a lakóknak, hogy megszületett az eredmény menjenek ki mert MIND bent ültek. Kiszaladtak.

DE a tegnapi adasban Vivi, Reni kint cigiztek és kiabaltak hogy "valaki kopogott".. és ők hívták ki a többieket! Ekkor lépett be Era

EZ MI A JÓ FRANC VOLT?!? Kétszer vették fel 2 különböző forgatókönyv szerint?!?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:08:13

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

RTl, TV2, Viasat már tényleg erre ment rá, a főzőműsoraikkal próbálnak kompenzálni, de kevés sikerrel mert lassan oda is csak Survivor szereplőket hívnak be főzikélni.

Ez az ipar a bulvárra épül, nem véletlenül vállal el egy celeb ilyen műsorokat mint a Nyerő páros vagy a Sztárban sztár, vagy ezek az agyhalottak a VV-t, mert a szerződésben benne van hogy szerepelni fognak a blikkben, sztori magazinban és a fókusz műsorában, és a sok sötét meg szalad az újságoshoz és veszi ezeket.
Nem is emlékszem mikor vettem utoljára újságot, minden fent van a neten.

Pancsamanó 2018.11.20. 11:09:49

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nagyon gáz, hatalmas baki volt ez.... nem tudom kit néz a csatorna hülyének. Bár lehet legtöbbeknek fel sem tűnt. Nekem azonnal és csak hüledezek azóta is :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:10:13

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
két éve követem a csávót legalább, kurvajól ülteti át metálba a popot is.

van egy csaj ismerősöm az metál buzi, sőt ő inkább már a death metál felé húz, traitor a minimum nála, pedig jól néz ki mint állat :)

csincsilla72 2018.11.20. 11:11:35

@Pancsamanó: Nekem is feltűnt. Meg is lepett.

É2I 2018.11.20. 11:12:08

Na az dulvaisten, hogy én első sorban a hogyvoltok miatt kezdtem el nézni. Piszkosul nem érdekel, hogy ezek élnek-halnak. Max qrvaanyázok egyet, ha valamelyik faszparaszt. Az meg, hogy mára már úgy vannak szocializálva a népek, hogy a dugás nem több, mint az evés-ivás és ha a másik nem egy pöcegödör már jöhet is a menet.

Hogy ez kinek a szegénységije? Hmm, úgy látom, hogy ez a trend; legyél minél prosztóbb, lefele taposs, felfele nyalj és hátha munka nélkül folyni fog a lé.
Amúgy meg a butákat lehet jól vezetgetni, uh. csináljunk minnél több hülyét, debilt, a leghangosabbra akasszunk egy kolompot....

Van aki őszintén, van aki kínjában röhög rajtuk - én is-is :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 11:12:15

@Nyuszomuszo83: Lacika a Sex Action és a korai Kartell letűnésévél keletkezett óriási zeneipari lyukba próbál betörni
nincs ezzel gond
Bors a seggbe lehetne az első kislemez címe
az új Pain

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 11:13:12

Milyen apropóból ittasodtak le az ápoltak? Mit beszélt meg rudas és era csokiról? miért akasztotta ki nembiztoshogycsakratyisfaszánpattogok vivkét era és csoki műsmacija?

Miért tartják mókust jópasinak? Tök ijesztő a pici szemeivel meg amikor húzza a száját a füle felé jááááááá

Hunor kit fog megdugni? vagy kiket? milyen sorrendben?

WICKEDWITCH 2018.11.20. 11:13:28

@VV Erőlegény: határozottnak határozott fellépésű, a céltudatosságban viszont én már kételkedek. Nagyon hamar elfelejtette, hogy hol van, és miért jött, és befeküdt Radics alá (ezt most átvitt értelemben is értem). Ez talán a gettós háttér miatt lehet, ehhez nem sokat tudok hozzászólni. Az érettséggel viszont mindenképpen vitatkoznék. Szerintem pont ez az össze-vissza kapkodása mutatja, hogy inkább csak érettnek akar látszani, pedig nem az.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:13:29

@szociál: Önfuttatás! Ezért tartják a szorgosbocs ügynökeiket. A celebek jó része be van szarva, ha nem esik szó róluk az adott hónapban...Az egy másik valóvili!!!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:13:43

@Udvariatlanbolond: A bulvár etikátlanabb szerintem, csak kevésbé veszed észre a manipulációt. Vegyük például a híradókat. Az M1 termelési riport és eredménykommunikáció anyagait kiszeded és kapsz mellette beszámolókat kulturális rendezvényekről, fesztiválokról, stb. Nézd meg ezzel szemben az RTL Híradót, vedd ki az ellenzéki politizálást helyettesítő maszlagot, a világot szörnyű és gyilkosok, katasztrófák halmazának bemutató tudósításait, marad a cuki pandakölyök meg a belterjes gálákról való saját műceleb megszólaltatás. Számomra egyértelmű, hogy a kötelező maszlagról tudomást sem véve melyik hordoz valami kis értéket.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:14:45

@szociál: nem dugott, csak teot ujjazta. Alig várom a két tematikus hetet, lesz ott minden én meg röhöghetek.
@Pancsamanó: naa ez nekem is feltűnt, tuti kétszer vették fel. Egyszer olvastam valamelyik lemming mondta, hogy ha nem volt jó vagy nem úgy sikerült, rájuk szóltak hogy ezt most újra. Úgy keveri a retek ahogy akarja. Árpa Attila könyvében van pár érdekesség, hogy miként manipulálták a bekerülést. Szo sem volt ekkora szavazatokról az elején smsben amit beküldtek.

Mók_Ica 2018.11.20. 11:15:27

Sziasztok :)))))

Jajjj, olyan jókat írtatok!!! EKG, EKG és EKG :) ezért szeretem a hogyvolt-ot ill. a VV-t a hogyvolt-tal kiegészítve :))))
@Nyuszomuszo83: ekg
@Udvariatlanbolond: ekg
@VV9 Velőtrázó Vélemény: ekg

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:16:51

@Udvariatlanbolond:

De mindennek van ráhatása mindenre, a premier ligában is rohadt sok pénz van, nem csak a jegybevételek és a közvetítési jogok, a sportszermárkák, az újságok címlapon hozzák a derbiket, műsorok épülnek rá, rohadt sok pénz van a fociban is, csak egy olyan hétvégén amikor két derbi van egy liverpúli meg egy londoni mennyi sör fogyhat meg cider ?
Igaz ha nem lenne meccs akkor meg azért innának mert szomorúak :)

Maximista vagyok 2018.11.20. 11:16:51

@Pancsamanó: reggelt HV lakók! nekem eddig fel se tűnt :D a szerkesztők is fullba nyomják a kretént.

É2I 2018.11.20. 11:17:13

@mobilos perpetuum: Én elfogadom a másságot! A díszbuzikat viszont nem :P

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:18:05

@Ay Mama, Que paso: juuuj pain szex vajon mi... már akkor is fájt de kegyetlenül. Inkább vietnámi balzsam a seggbe! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:18:08

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

kifejezetten utálja a női előadókat :)
és imádja az UFC-t :)

Pancsamanó 2018.11.20. 11:18:45

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Igen, de ez most nagyon szembetűnő változtatás volt. Ami fura hogy a kopogás előtt Viviék úgy cigizgettek mintha nem előtte 3 perccel bőgtek volna hogy Radicska kiesett........szóltak nekik hogy fejezzék be a sírást, higgadjanak le, igazítsanak sminket és üljenek ki cigizni hogy "meghallják a kopogást"
Ez baromi szürreális amúgy és bár nyilván tele ilyenekkel az egész, mégis valahol überciki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:19:31

@Nyuszomuszo83:
De a Vikin kívül mindenkivel smárolt, kondiszoli Józsi meg úgy ment be hogy ráraboltat a harcsájára, erre beül egy sarokba és néz ki a fejéből :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:19:48

@szociál: tegnap le tudtam volna verni dr júdás panyik aljegyzőasszony anitát

,, 2018.11.20. 11:20:06

@VV Erőlegény: bezzeg a tv2-s star academyben idéztek József Attilát a dzsakuban (holmáshol), be is bukott, kukázták az egész formátumot. Egyszerűen unalmas volt, semmi történés... és a legszomorúbb, hogy milyen kétségbeesetten igyekezett a stáb párzásra ösztönözni a játékosokat, aztán aki belement, megszívta, mert országkurvája lett, azt a t. közönség méltóztatott ignorálni h a legjobb hangú énekesnő.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:20:48

@VV Erőlegény: néha már nekem kellemetlen, hogy "csalódást" okozok a viselkedésemmel :)

Pancsamanó 2018.11.20. 11:21:09

@Nyuszomuszo83: Gigi és Jerzy kinti randija után mondta anno Gigi :) De azt be se tették adásba, neten láttam :)))))
Mikor mesélte a többieknek a randi részleteit, akkor szúrta be hogy "ránkszóltak hogy akkor ezt most vegyük újra"..... :)) Azonnal lekeverték!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 11:21:20

@Ay Mama, Que paso: Én úgy látom, hogy Vivi és Roli (korábban Radics) taktikája a játékmeghatározó főintrikus, Era, Csoki, Reni, Hunor, Greg, Ginu, és Zsuzsu szimpátia függvényében szórakoztató (vagy nem szórakoztató) karakterszereplők, Ánusz, Adri, és Lacika tuják. Az első és második csoport nézhető, a harmadik kuka. Lacikának adok még 1-2 napot, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy az RTL utolsóként egy ilyen szereplőt beköltöztetett a villába.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:21:47

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Mindkettőnél más a megvezethetőség prioritása,,, és nem szeretnék politizálni, mert akkor grrrrrrr!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:21:54

@Pancsamanó: ebben most tévedsz, mikor jött a kipikopi az ajtón még nem tudták hogy radics ment a levesbe. Addig Era szerintem kint állt úgy vették fel kétszer! De ez csak szerintem!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:22:00

Hogy egy kicsit fényezzem magunkat, messze a VV Hogyvoltok alatti fórumozó gárda a leginkább képzett, művelt társaság, szinte bármilyen más, fullon pörgő fórummal szemben. Mindez azért, mert ide azok járnak, akik értik a görbe tükröt és nem a FB-on nyomják saját név alatt a hülye megvezetett lényük baromságait. Itt mindig el tudunk kanyarodni komolyabb témák felé, szinte a kétharmada OFF, de ez így van jól. Van egy nagyon bő mag, akik egymás kezébe adják a fonalat minden nap, bármikor felvehető, akár visszaolvasás nélkül is. Közben ráadásul nagyrészt egyet is értünk abban, hogy kinek kell mennie vagy maradnia.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:22:02

@úgymond olvasó mmkk:

Rácz matyizik rá titkon, bejön neki a júdás :)

Maximista vagyok 2018.11.20. 11:23:57

@VV Erőlegény: ekkora rap tehetségnek bent a helye :D

Mók_Ica 2018.11.20. 11:24:08

@Maximista vagyok: talán mert ők is ápoltak voltak korábban :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:25:06

@Maximista vagyok:

hozzá tuti nem fog bemenni a Dopeman, esetleg a Bangómargit.

,, 2018.11.20. 11:25:24

@úgymond olvasó mmkk: aljegyző lett a júdás, vagy az volt?

É2I 2018.11.20. 11:25:44

@úgymond olvasó mmkk: Júdáska bejön a cigányséfnek, ennyi :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:26:15

@szociál: Rácz olyan, mint egy kiskutya, már csak a nyelvlógatás hiányzik, amikor ránéz anitára

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:27:37

@É2I: @úgymond olvasó mmkk:

összejönnek nem vitás :)

pedig nem nagy szám a Panyik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:27:56

@,,: survivor előtt is az volt, és utána is az maradt

@É2I: azokkal meg milyen bunkó volt, akik nem tetszenek neki

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:28:02

@Mók_Ica: a konténered nélkül néha nehéz lenne! ;)
@VV9 Velőtrázó Vélemény: abszolút ekg. Én sok dologra itt figyeltem fel, filmek, olyan ismert vagy kevésbé ismert emberek akikről nem hallottam. Most a sorozatgyilkosos könyv. És ez oda-vissza érvényes, mert egymásnak adjuk az infókat! Pár éve egyszer már hozzászóltam itt, de volt egy troll aki úgy leosztott hogy megmaradtam csendesnek. Igaz Sixx utána úgy kivágta mint macskát szarni! :D Azóta élvezem amúgy az ittlétet :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:28:59

@Udvariatlanbolond: Pont a politikát meg a világnézetet vedd le róla. Tényleg csak ennyi marad.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:29:44

@szociál: Mintha air-bag lenne a mellében...vagy tévednék?

É2I 2018.11.20. 11:30:59

@Nyuszomuszo83: Ha szabad kérdeznem, melyik nicket baccta ki sixx?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:31:11

Erre a Zappa klipre mit lépne Zsu ? :)))))))))
Az a fej amit levágna :)))))))

www.youtube.com/watch?v=PLTOc2TVAs8

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:31:49

@Udvariatlanbolond:

senkinek se áll így még pusáp melcsitartóval sem :)

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:32:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Vaj tudnánk-e a köztévéről hogyvótozni? DDDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:32:22

@Nyuszomuszo83: Sixx engem is kibaszott párszor a legutóbbi szériánál. Lehet, hogy most is kifog, mert kurvára böki a csőrömet, hogy a Radics féle megjegyzések kapcsán már megint nem ekézi az RTL-t, bezzeg ha más hangszínben csuklik egy TV2-s valaki mint ami neki tetszik, arról kora reggel ott a cikk a kávé mellett.

É2I 2018.11.20. 11:32:25

@Udvariatlanbolond: Az még hagyján, de a feje is olyan, mint egy lufi amire ráfirkáltak egy arcot. Én kérek elnézést.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 11:34:13

@,,: december végén kezdik forgatni a tv2 új showját Dominikán
na majd Az!

Maximista vagyok 2018.11.20. 11:34:38

@Udvariatlanbolond: arról tudnánk csak igazán! van ott téma dögivel :)

bElannaTorres 2018.11.20. 11:35:59

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ezzel egyetértek. Éden kettőben volt szlovák kurvázás, ott egyből bocsánatot kellett kérnie a fiúnak.
Itt meg Győzike helyeslését hallgathatjuk, hogy a radics milyen fasza gyerek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:36:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

jéééézusom hogy néz ki az a pali

mondaná :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:36:31

Mondjuk Zsuról nekem elsőnek ez a klip ugrik be mimikailag: youtu.be/g93mz_eZ5N4

hereverő heverő 2018.11.20. 11:36:32

@szociál: Hi dear people i'm Bobby Brown :)))

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:38:07

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Pontosan azt mondaná, hogy ezeket el kéne a neurológiára vinni agyat cseréltetni, és a végén csücsörítene egy asszonyosat!

É2I 2018.11.20. 11:39:55

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Mondjuk azon nem csodálkozok, hogy van némi kettős mérce. Azért néha csurgat nekik egy kis mézet adott csatorna. Ha jól emlékszem sixx volt kint a survi helyszínén, Gézu meg itt az akolban tölhetett el egy napot több újságíróval - utóbbi nem biztos, hogy nagy élmény volt :P
Szóval én egy kicsit elnéző vagyok a hogyvoltos csapattal, főleg így, hogy azért savazzák is a műsorokat. a nyelvezet meg egyértelműen bejön.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:40:06

@szociál: Szerintem Greg elmagyarázná neki, hogy ez egy androgün alak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 11:40:47

istentelenül elbasztam az ebédemet, úgyhogy most bánatomban távozok, majjövök

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:40:52

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Zsu a XIX század végén egy primadonna lenne,,,mosná Blahalújzit!

,, 2018.11.20. 11:41:02

@Ay Mama, Que paso: remélem celebes, az nagyon hiányzik a kínálatból!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:41:06

@Udvariatlanbolond: De a kanapéra ugorva sodrófával, felfelé mutató ujj-köröm kombóval.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:41:22

@É2I: Húúú ibolyám nincs már, a Debiliós széria idején volt ez még a helikopterezős naplementék alkonyában! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:41:46

@VV9 Velőtrázó Vélemény: @hereverő heverő:

Ha megkérdeznék Zsut ki a kedvenc előadója, nem lepődnénk meg szerintem, tuti Kozsó vagy valami hasonló gyöngyszem :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:41:48

@É2I: Vannak dolgok, amik felett nem szabad szemet hunyni.

hereverő heverő 2018.11.20. 11:43:21

@É2I: A hogyvolt szerintem csatornasemleges. A Pumpedék pl TV2 produkció volt, azt is ugyanennyien ekéztük, meg a Cölöp vagyok ments ki szériát is. Egyszerűen az RTL a VV-kkel nagyobb szarral gurigázik.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:44:25

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Na, akkor fagyna végképp a mimik az orcájára!

,, 2018.11.20. 11:45:00

@VV9 Velőtrázó Vélemény: pont sixxnek volt egy felvetése mikor kirobbant az ÉH balhé, hogy ugyan Alekosz (és talán Attila is, bár lehet h ezt csak én vonom össze) nem volt-e egy kicsit erőszakos fizikailag és verbálisan a nőkkel, és az miért nem zavart senkit. Kettős mércéje nem csak sixxnek van.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 11:47:02

@,,: az alatt a logo alatt most (is) nehéz jót csinálni....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:47:04

@Ay Mama, Que paso: Ne tereld politikai síkra. :-) Ne hozzanak egyet se máskor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 11:47:28

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

meg az irigymirigy, rohadt viccesek :)

(nem)

@Ay Mama, Que paso:

Ezek az állatok mind ismerik egymást ?
Akkor ezért őket tették be a VV-be :(
Akkor a jelentkezők 99%-át elhajtották a pitsába, már meg volt nekik a 12 fő.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:48:38

@,,: Itt nem felvetésről van szó, hanem felelősségről. Szó nélkül hagyni ezt a Radics stílust...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.20. 11:49:35

Na léptem, csak holnap leszek, estére jobb dolgom van. :-)

Maximista vagyok 2018.11.20. 11:49:44

@Ay Mama, Que paso: egy alomból való mind, direkt tenyésztik őket ilyen műsorokhoz.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 11:52:50

@É2I: uhhh, totál illik Zsuhoz, még a mimika is! :D

,, 2018.11.20. 11:52:56

@Ay Mama, Que paso: a mici meg a kochizának volt a spanja, soma vikinek (aki kizáratta simont), nem lehet h vv6 óta ugyanabból az adatbázisból szelektálnak?

É2I 2018.11.20. 11:54:27

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Jó ez még ma is, simán megállja a helyét.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 11:56:08

@,,: Mondom,hogy a Hajógyárin castingoltak....

bElannaTorres 2018.11.20. 11:56:55

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nekem ugyanannyira fájt az is ahogy survivorben a lányokat a döntő előtt fizikai feladatokkal kiejtették. Utána úgy kell tennünk, hogy ez normális, tudták mit vállalnak stb. Szandi végül meg is teszi majd, diplomatikus lesz majd a következő kibeszélőben, mit tud mást csinálni. Majd ott fog bólogatni ő is hogy a két hülyegyerek mekkora nagy taktikus volt, kár hogy mindenki őket akarta kidobni akkora taktikusok voltak.
Ezt sem tudom elfogadni, de a radicsos ezen is túlmegy. Talán 100 év múlva már mindenki mondthat amit akar, de még nem tartunk ott hogy ne lenne érzékeny a téma

É2I 2018.11.20. 12:00:13

@Nyuszomuszo83: Nem véletlenül ugrott be ez a jó pár éves klipp azonnal - régóta diagnosztizálva van ez feleim :D

@,,: Már évadokkal ezelőtt ki lett tárgyalva, hogy bizony ez egy belterjes bagázs. Kézen-közön (inkább pötchön-csöcsön) járnak, ismerik egymást. Benne vannak a retek könyvbe és direkt meghívót kapnak. ;)

mocskosmacska 2018.11.20. 12:00:15

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hát, Hunor mindenkit meg fog szép sorban, Adri is megmondta. De szerintem REnivel kezdje, mert ő fog először kiesni.

hereverő heverő 2018.11.20. 12:02:19

@bElannaTorres: Az nekem is bacta a csőrömet, hogy a lányoknak és a fiúknak ugyanazokat a feladatokat kellett megcsinálniuk mint a hímeknek, és ugyanígy a Ninja Warrior-ban is bacca. Persze, vannak olyan nők akik simán kenterbe vernek egy pasit ilyen feladatokban, csakhogy ők nem kerülnek képernyőre.

bElannaTorres 2018.11.20. 12:04:21

.@Ay Mama, Que paso: biztosra mennek, hogy tuti jó műsort kapjunk :D

mocskosmacska 2018.11.20. 12:04:29

@Maximista vagyok: Nagyszínpad! Nagyszínpad! (Ha fiatalabb vagy, mint én: Uhrin Benedek a sziget egyik mellékszínpadán lévő fellépése után ordibálta ezt a közönség)

hereverő heverő 2018.11.20. 12:05:32

@mocskosmacska: És szegény öreg meg azt hitte, hogy ennyire szeretik. Van nekem egy pulikutyám...

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 12:05:49

@szociál: Igen, mindenkivel smárolt és a legvégén a fogadás miatt a vikivel is aki megjegyezte hogy nyálas! :D
@É2I: Beteg egy szám, ahogy a címe is. Bár az sem különb amit most a Belevaló Győzis ajánló alatt megy! Meghallgattam, borzalom!

Pancsamanó 2018.11.20. 12:06:52

@Nyuszomuszo83: Igazad lehet! Azert nem látszott rajtuk ciginél a hiszti nyoma..

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 12:07:45

@mocskosmacska: Érdemes elolvasni Tvrtko könyvét amiben ír az öregről....Elszállt magától a bácsi nem kicsit, hogy őt hogy szeretik. Annyira szar volt hogy fájt... Rebeka! :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 12:10:42

@,,: jó, de Iza kifutós modell, érthető, hogy vele sokan barátkoznak

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.20. 12:11:12

@mocskosmacska: erának se szurkolok a négercsók óta! Hunor hozzáér rudihoz és neki se fogok! Ginu is pletykagép, roli meg puhapöcsi..

Nem tudom szurkoloke valakinek is :(

hereverő heverő 2018.11.20. 12:11:12

@Nyuszomuszo83: Tvrtko könyvét SSKK nem érdemes olvasni :) Nagyon visszataszító az az ember.

É2I 2018.11.20. 12:11:45

@hereverő heverő: Ha meg külön feladatot, akadályokat kapnának akkor az lenne, hogy diszkrimináció. Jó ez így, főleg, hogy a jánykák tudják, hogy nincs kivételezés. És így ahogy mondod; vannak csajok akik jó néhány díszfasznál tökösebbek. (Lsd. gólem a tevekettőn)

Rozsgyi 2018.11.20. 12:11:59

24.hu/szorakozas/2018/11/20/valo-vilag-9-vv9-vivien-fonyeremeny-36-millio-7-millio-macska-selyemmajom-ashera/amp/

Szegény VVV annyira ostoba hogy annak sem nézett utána hogy nincs is ilyen macska, azt csak valami szelhamos találta ki egy "átlagos" szavanna macskara. Mondjuk az se olcsó nem 7 milla. Szerintem ha valaki fogna egy talicska tragyat és rairna hogy 36 millió ő boldogan megvenné.

mocskosmacska 2018.11.20. 12:13:30

@Nyuszomuszo83: @hereverő heverő: És mégis. Uhrin Benedek már meghalt, de mégis emlékszünk rá. Egyébként én a kora miatt érzek iránta tiszteletet, és nem akartam a hozzászólásommal megalázni őt, de Lacika művészetéről ez jutott az eszembe. Szal. nem Uhrin Benedeket akartam cikizni, hanem Lacikát.

bElannaTorres 2018.11.20. 12:15:57

@É2I: igen az nekem is elfogadható, az egy ilyen műsor, bár engem untat, egy két kört meg tudok nézni, de nekem azért kicsit rossz nézni azt is mikor csúnyán esnek le :D

mocskosmacska 2018.11.20. 12:16:17

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én akkor tudtam volna rolinak szurkolni, ha magára köti a zöld kendőt, (az első szériában még lehett volna ilyen, pl. szerintem majka vagy leo simán megteszi) aztán röhög egyet, és kihívja radicsot.

hereverő heverő 2018.11.20. 12:17:30

@mocskosmacska: Nincs is ezzel gond, Uhrn Benedek borzalmas volt, a tömeg meg gúnyt űzött belőle, amit az öreg félreértett, van ilyen. Szalacsira is emlékszünk, mert sok nevetős percet köszönhetünk neki. És horrible dictu, Adolf Hitlerre is emlékszünk, pedig semmi jót nem tett velünk. Az emlékezet nem értékmérő.

bElannaTorres 2018.11.20. 12:18:25

@mocskosmacska: rendesen be van kaksizva mind, főleg elsőnek rossz kiesni

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 12:20:21

@Rozsgyi: menhelyes kutyája van
rossz ember nem lehet

@hereverő heverő: Benedek bácsi a beteg fiát próbálta eltartani és nem ment nyugdíjból ezért kezdett idősebb korában zenélni, szerintem volt nagyszínpadon is

mocskosmacska 2018.11.20. 12:22:41

@bElannaTorres: Ez a lényeg. Én meg szeretnék végre egy olyan játékost látni, aki nincsen bekaksizva, hanem azt mondja, hogy a végén úgyis csak egy maradhat, ha győzni akarok, akkor mindenkit ki kell ejtenem, a sorrend tök mindegy. Egy bátor embert szeretnék látni, a sok rémülten lihegő nyáltenger helyett.

Ay Mama, Que paso 2018.11.20. 12:25:02

ha a műsorkészítőknek van egy kis szívük, akkor az egyik belevalóban előkerül Vivi volt exe, akit Greg csábított el

hereverő heverő 2018.11.20. 12:28:35

@Ay Mama, Que paso: A cél nemes, de az eredmény attól még borzasztó. Sajnos a nép ezt ki is használta, és nem azért éltették, mert mindenki segíteni akart rajta és a beteg fián.
Az érem másik oldalán pedig talán egy-egy ilyen fellépés az öregnek hozott annyit, hogy könnyebb legyen az élete, és egy vállrándítással elintézze az egészet (bár ezt nem hiszem)

É2I 2018.11.20. 12:31:55

@Ay Mama, Que paso: Yep! Mondjuk néztem is amikor - kb a 2. percben - ez kiderült. Bár nem stílem ez a csaj, de azért egy pánszexszes - vagy mifasz - biztos nem tudott volna eltéríteni. (Persze, tudom az a partnere is homokos volt igazából, mert másképp ez nem müx. )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:32:05

@hereverő heverő:

".... Az nekem is bacta a csőrömet, hogy a lányoknak és a fiúknak ugyanazokat a feladatokat kellett megcsinálniuk mint a hímeknek, és ugyanígy a Ninja Warrior-ban is bacca. Persze, vannak olyan nők akik simán kenterbe vernek egy pasit ilyen feladatokban, csakhogy ők nem kerülnek képernyőre....."

Nem szokásom nézni a ninját, de belepislantottam néha és a feladatokat csak az tudja végrehajtani aki szálkás izmos, lehetőleg 180 magas legyen és rendelkezzen erős alkarral mint egy falmászónak, alacsony testsúly hogy ne savasodjon be gyorsan .
Kevés 180 magas izmos nő van országunkban akiknek erős a csuklójuk és az alkarjuk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:34:51

@mocskosmacska:

Még VV Attila is néha bavolt kaksizva, pedig ő fejben végig ott volt, ő volt a legerősebb VV játékos.
Ott bent felőröl a sok elmebeteg, hogy ne robbanj ahogy néha Zsu teszi, végig higgadtnak kell maradnod, és úgy leoltanod azt aki próbál beléd állni.
Csajozási technika is elmehet smárig, de dugás felejtős, esetleg a kinti randin, de azt nem mutatja a kamera.

,, 2018.11.20. 12:36:33

@úgymond olvasó mmkk: ne emésszen, kiviszem és kinthagyom!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 12:37:58

azt várom, hogy Geronazzo Mária mikor áll elő Greggel közös szerelmi történetével

@,,: :*

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:38:49

Zsut a vv után megfogják környékezni Ánusz féle alakok és azon fognak viccelődni hogy megvolt a debil csaj, és még az is lehet hogy kiposztolják mert ezeknek semmi se szent.
Előre féltem a szerencsétlent

VV Villamanó 2018.11.20. 12:44:42

Kedves hogyvolt-lakók!
Bátorkodom megejteni első hsz-emet itt köztetek meg úgy egyáltalán. Évek óta olvasom VV hogyvoltot és kommenteket, de eddig még nem vitt rá a lélek, hogy írjak is sskk... :)
De a vasárnapi párbaj óta nem tudom magamba fojtani a szót... látva, hogy akkor többen is előléptek a homályból 1-2 hozzászólás erejéig... ráadásul én is, mint sokan köztetek nem tudom a környezetemben megbeszélni, hogy mi történik az öfikben, mert természetesen senki sem nézi... (ahaaha) :)
Ez a Radics nálam nagyon a legalja, talán ennyire még nem szurkoltam senki ellen a VV történelemben, pedig nagyjából az összes szériát néztem (bár nem állítom, hogy mindenre pontosan emlékszem). De hála istennek nem kell többet a patkányfejét bámulni. Mondjuk tanulmányt azt lehetne írni róla. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kire hagyta a szuperképességét, ez ilyenkorra már ki szokott derülni, nem? Mert azért azzal még szerdán be tudnak kavarni...
Én is örülnék most egy nyugisabb tuja-párbajnak, de ezeknél nem lehet tudni.
Többször volt róla szó, hogy a szerkik vagy a műsorvezetők olvasnak titeket és szerintem tuti így van, mert valaki írta múltkor, hogy Évi és Anikó is hitelesebb lenne, ha a saját élményeiket beleszőve kommentálnák a villalakók életét és tegnap Anikó mondott valami olyasmit, hogy ő, egyszer párbajozott és akkor sem győzött (stb.), előtte este asszem, Éva is. (bár ő többször utal ilyesmire szerintem)
Győzi... hoséármándó...mivan?? Nem tudom értelmezni mióta berakták a BV-be...:) Bár bevallom néha elmosolyodom be/elszólásain (nem rajta)
Anikó és PP nekem tök semleges, anno Bencus is több reakciót váltott ki belőlem, viccesebb és összeszedettebb volt. Balázsékról, Buciról nem is beszélve.
A lakókról meg csak annyit, hogy FIXen hülye mind, komolyan, felmerül bennem a kérdés, hogy nem csak megjátszák-e (megjátszatják-e velük)??? Nagy KARAKTER mind... De azért még adok időt a fehér oldalnak, ott látok némi fantáziát bennük. (Era, Roli, Hunor?) Ginu különben az utóbbi időben nálam feljebb lépett a listán. Az igaz, hogy ez egy gyorsan változó lista. :) Mondjuk engem ettől függetlenül is szórakoztat a műsor, szóval bírom. :) Hajrá tuják! :))))))))
Köszi h olvastatok ghecii, pacsi :))

mocskosmacska 2018.11.20. 12:51:49

@VV Villamanó: Ginu nekem is szimpi volt tegnap este, ahogy az idétlen szerelésében örömködött. Meg tetszett, hogy poénra vette a fürdős szettet.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 12:55:22

@hereverő heverő: Én csernobil és a pörbölyi vonatbaleset utáni dolgokra voltam kíváncsi, aztán az észak-koreai diktatórikus rendszer is érdekelt. Mikor leakciózták a könyveit 399 Ft-ra akkor vettem meg az egész sorozatot. Ennyiért már megérte.
@Rozsgyi: Vivinek nem elég jó egy mentett cica, pedig mentett kutyusa van? Érdekes! Nekünk egy Skót logófülű van, aki a világ legnyugisabb cicája, a halál torkából hoztuk vissza, így maradt nálunk, nem pénzért. Amúgy az Ashera macska egy marketinghúzás eredménye, ráadásul nem hiszem, hogy akármit megeszik, és mivel nyúlánk, magas a mozgásigénye, agresszív is kb. mint egy savannah vagy bengáli. Nem való egy ilyen eszetlennek egy ilyen komoly állat.
@mocskosmacska: Lacika megszólalt és dőlt a fos a szájából. Szegény Benedek már időskori demenciával bírt, Isten nyugosztalja.
@Ay Mama, Que paso: naaa azt megnézném akárki vezeti a belevalót!

mocskosmacska 2018.11.20. 12:57:41

@Nyuszomuszo83: Vivis vs. Ashera macska harcnál ti kinek drukkolnátok?

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:02:19

@VV Villamanó: ÜDv Néked is! Abszolút EKG! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:03:38

@mocskosmacska: Cica fan vagyok, csakis az ashera cicónak. Én hatalmas macskaimádó vagyok. Nem hiába szoktam azt mondani, hogy én leszek a tipikus macskás öregasszony. :D

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:04:52

@VV Villamanó: Üdv! :) Ugye? Nekem is feltűnt Ancsa beszólása a saját párbajáról, és ha jól hallottam, most úgy ejtette a powered szót, ahogy itt leírták páran, de erre nem vennék mérget, visszanézni meg ezért nem fogom. Most szerdán lesz a kiválasztás? Nem úgy szokott lenni az elején, hogy párbaj után egy tematikus hét jön, aztán vasárnap kiválasztás, szerdán kihívás és vasárnap párbaj?

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:06:37

@mocskosmacska: naná, hogy a macskának :D
@Nyuszomuszo83: szintén zenész. A barátnőmmel mi is annak készülünk. :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:08:02

@WICKEDWITCH: a powered nekem is feltűnt, még hangosan meg is jegyeztem hogy ezek kurvahétszentség hogy olvasna minket. Ráadásul hogy többen Lacikát itt szellemnek aposztrofáltuk és lőőőn szellemes videócska született belőle a belevalóban! :D
Szerintem is úgy szokott,de most lesz kiválasztás, lehet felpörgetik őket, bár tegnap már belekezdhettek egy tematikus hétbe mivel csak a vasárnapot láttuk, a hétfőt meg ma fogjuk! ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 13:08:30

@Ay Mama, Que paso: Én szeretem a máodik csoportot is, nálam onnan is lehet nyerni.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:08:48

@WICKEDWITCH: Az én barátnőm feszt az idősek otthonát nyomja, hogy beköltözünk és nézzük a papikat. Én hajlok a macskás öregasszony szerepre! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:20:38

@szociál: Ebben nagy igazság van, de én megkockáztatok neki egy idegösszeomlást is ha kijön a villából és kell menni haknizni, és el fogja hinni, hogy őt szeretik az emberek, majd mikor lecseng beleszakad. Ráadásul ha kritika fogja érni magából kikelve üvölt és mutogat, nem fogja ő ezt bírni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:23:11

@Nyuszomuszo83:

Ha olvasnak minket akkor tegyenek be ezeknek egy órányi jazzt, de a durvábbik fajtából :)
Felérne egy kínzással, mindenki húzna a szaunába meg a nyugiba hogy ne hallják :))
Vagy legyen ez a büntetés mert nem takarítanak rendesen.
Jobb ötletem nincs :P

@úgymond olvasó mmkk:
teletabik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 13:24:22

@szociál: száradna le a faszuk az ilyen alávaló kibaszott köcsög véglényeknek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:25:15

@VV Villamanó:

üdv ittEN

@Nyuszomuszo83:

Nem jósolok neki fényes jövőt :simi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:26:19

@úgymond olvasó mmkk:

most úgy beszélsz mint Ánusz és Ratyics, ne menj le az ő szinTYükre, olvasNÁK tőled szépeket :)

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:26:51

@Nyuszomuszo83: Én is a macskásra szavazok :)))

VV Villamanó 2018.11.20. 13:27:01

@mocskosmacska: Igen, szimpi volt ahogy lereagálta... Meg ha tattikából csapódott át Eráékhoz, akkor is pozitív valamennyire
@Nyuszomuszo83: Köszii:)
@WICKEDWITCH: Győzi mondta tegnap a BV-ben, de tényleg úgy szokott lenni, lehet most felpörgetik, bár akkor nem tudom, hogy tart ki februárig

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:27:59

@úgymond olvasó mmkk:

kedves naplóm

ma megnéztem az esti adást, és agyvérzést kaptam.
puszi holnap jövök újra

:*

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:29:30

@szociál: Az ötletet támogatom, a jazzre nem tudnak táncikálni és énekelni sem, nem tudnak elbujdokolni mert mindenhol hallani lehet szerintem a reggeli zenélést. Tegnap azt néztem, mekkora oltári kupleráj honol a kulipintyóban. Múltkor már megjegyeztem, hogy ezek soha nem mosnak vagy takarítanak. De nem. Tegnap Ancsa mondta hogy kaptak normális kaját a párbaj előtt a villalakók, nem nekik kellett kutyulni. (Zsu mondta a riportban úgy főztek Vivivel, hogy érzéssel... fincsi lehetett) De ha eszembe jut Zsu paprikája amit a lecsóhoz szelt... Tuti tojást ütöttem volna bele és úgy sütöm meg, vagy kevertem volna körözöttet, hogy nesztek direkt vágtam ilyenre! :D De akinek a szójaszósz bárbekjú, attól mit várok, én naiv állat!? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:29:48

@úgymond olvasó mmkk:

akkor szexregényeket romanákat :)

a nunim 50 árnyalata :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:32:23

@Nyuszomuszo83:

Nem vagyok egy jazz rajongó, sőt van olyan amivel kitudnak üldözni a világból, most képzeld el ezeket hogy kikészülnének :)
A retek jó indok lenne rá, sose takiznak, holnap patika lesz minden ha bevetik a jazz atomot.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:33:14

@VV Villamanó: Lehet rájöttek, hogy ebből a bandából elég január eleje is! :D Ha jól emlékszem volt már ilyen, hogy beharangozták meddig fog tartani és felpörgették így hamarabb vége lett!

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:35:45

@Nyuszomuszo83: Úgy gondolják, hogy valamilyen all inclusive-on nyomják, ahol reggel jön a szobaszervíz...még nem vették észre, hogy kurvára ne jön....

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:39:59

Baszki!!Állandóan zavarnak a melóban! Nem lehet rátok figyelni, rendesen!!!

É2I 2018.11.20. 13:41:16

Na most gondold el milyen kupiban lakhatnak ezek otthon, ahol nincs külső ösztökélés; hogy adás előtt takaríccsá, baszdmeg! :D

Maximista vagyok 2018.11.20. 13:41:49

Az azért tényleg félelmetes amit a konyhában művelnek, bezzeg az insta meg a face csuklóból megy nekik. Én igazából ezt a bandát raktam volna ki egy szigetre olyan survivor mintára, nem csináltam volna semmiféle játékot, aki a végén életben marad, azt az egyet hazahoznám, a többi meg így járt.

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:44:04

@Udvariatlanbolond: én egy all inclusive-ban is szégyellném a pofámat, ha ekkora kuplerájt hagynék magam után, nemhogy a tévében...

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:45:08

@szociál: Én kifejezetten nem szeretem a jazzt, de a hörgős metált sem illetve az operáért sem rajongok, meg a komolyzenéért sem. Tudom retardált vagyok, de nem megy! ezek hallgatása kínzás lenne számomra így bármit kb megtennék... lehet oktató jelleggel bevezetném nekik. Megnézném ahogy rohangálnak. Mint a hangyák a bolyban mikor megzavarod őket. Pazar esti műsor kerekedne belőle, ahogy Reni idegesen rohangál gheccciii ezt most miért kell? Vagy Zsu forgatja a szemét, hogy kussoooojjatok már! Esetleg Vivi rikácsol: Kimegyek és megtéplek, szíjjel szaggatlak! Csoki: A faszomba itt mindenki okos nak hiszi magát de mindenki hülye mint a faszom! :D Mókus magára húzná a takarót! Roli a fülébe pamut darabokat tépne a kék polókból és a fülébe tenné. Ginu meg röhögne, hogy a bünti is jó! (amúgy szimpi volt hogy duzzogás puffogás nélkül vette fel a búvárbéka jelmezt, mint ügyeletes lúzer) Greg meditálna és Geronazzonak rimánkodna, hogy ő celeb, mentsék ki innen. Adri szerint mindenki féltékeny ez azért van! Era pedig hadarva közölné, hogy elmennek a picsába, ő játszani akar! :D

Ááááá, túlvizionáltam! :D Pedig princess lenne!

Amúgy egy ismerősöm jelentkezett a vv-be, de ő nem kellett. Ő illett volna ide nem Radics. Zseni a srác, de fullba tolja a kretént. Néha fárasztó, néha nagyon vicces. Bekostolta már Alekoszt is és rommá trollkodta az oldalát! Van egy piros háromkerekű gyerek triciklije mint a Fűrészben és játszik. "Kezdődjön a játék!" A szeretet jegyében játszik viszont, jó cselekedetekkel, nem horrorra alapozva! :D Naaaa ő itt tolná a sódert! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 13:46:21

@Nyuszomuszo83: valld be, te is eltartott kisujjal kapcsolsz a mezzora

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:46:42

@É2I: A Retek már jövő hétre berendelte a bogárirtást!!!

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:49:38

@Nyuszomuszo83: Ezen most szakadtam! :DDDDDDDDDDDD

VV Villamanó 2018.11.20. 13:51:38

@szociál: üdv, köszi:)
@Nyuszomuszo83: Ja meg lehet addigra elfogynak maguktól, mert mindet be kell utalni :D

Amúgy régen volt, hogy kisállatokat raktak be hozzájuk, én simán el tudnÁk képzelni egy malacot vagy kecskét nekik... Zsu arcára külön kíváncsi lennék :) A szexvonalat meg nem szeretném piszkálni, de lehet KrisztiÁnusz örülne nekik :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:52:17

@WICKEDWITCH: Akkor már megérte, hogy reggel elgurult a nyugibogyesz! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:52:56

@Nyuszomuszo83: Lassan írhatod te is az öfit!!DDD

É2I 2018.11.20. 13:56:38

@Udvariatlanbolond: A laposabb bogarakra is? Mert sztem az se nem ártana. :P

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:59:18

@Udvariatlanbolond: @É2I: :DDDD A kajmán megoldaná azt is... :DDDD

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:00:55

@VV Villamanó: Az állatkínzást büntetik! És ez az állatoknak -nem a bent lévőknek- lenne kínzás. Én konkrétan rendes nagy göbéket raknék be nekik, malacokkal. Itt a gabona, nektek kell a darálóval ledarálni, majd a moslékot bekeverni nekik, a ganyézást megoldani stb.... De nem! Még mindig sajnálnám a göbét, elapadna a teje, nem jutna a kiscocáknak! :D Már korábban is ahogy Fanniék nyúzták a törpemalacokat fájdalom volt nézni! Kíváncsi lennék, hogy pl. egy pánikszobás játék mit hozna ki belőlük! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:01:44

Én még a vendégekre vagyok kíváncsi? Vajon ki meri felvállalni ezt a szériát?

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:02:21

@Udvariatlanbolond: Jaaaaj, nem török ilyen babérokra, ezt meghagyom az iróknak. Dzsudibít és Candyt úgysem tudom überelni! :D ;)

É2I 2018.11.20. 14:03:12

Amúgy meg simán kijelölnék sorshúzással felelősöket a rend betartatására. Nem lenne kötelezően hallgatniuk rá, viszontha nincs meg a háló/szekrény, stb., akkor nekik kellene megcsinálni. De ez sem lenne kötelező, ki lehetne váltani két órányi vellany termelő binyiglizéssel.
Ami szintúgy nem lenne kötelező, de akkor két órára nincs vellany, más hiába tekerne, akkor se kapnának delejt.
Vízionálok erre szép nagy qrva anyázásokat és egyéb csörtéket - legalább ki lennének mozdítva a gyesznó ól meleg ganyéjából.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:04:49

@Udvariatlanbolond: VV8 Krisztián, Micike, Dennisz, Dina, Ádina és természetesen Geronazzo Mária! Esetleg beküldeném még Kiszel Tüncit, mert Zsúval megtalálnák egymást tutira! :D

É2I 2018.11.20. 14:05:13

@Udvariatlanbolond: Lenne, lesz rá jelentkező; van hasönszőrű kretén cölöp millió.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:07:00

@Nyuszomuszo83: Ez az ! Zsu egy Kiszel hasonmás!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:07:26

@É2I: Az elején Roli próbált vellamesterként, de feladta az első napon. Amíg valamelyik nem osztja le a feladatokat és nem lesz retorzió marad a retek és kupleráj!
@Udvariatlanbolond: Képesek lennének rá! De szerintem összeszarnák magukat! Zsut, Renit és Adrit mentővel vinnék el! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:09:15

@É2I: Ez estben nem tartana februárig a műsor...Forró dróton lenne kapcsolva a rendőrség és a baleseti sebészet!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:09:54

@Udvariatlanbolond: Egyszer utaztam vele a 2-es villamoson, észre sem vettem, csak az affektálás ütötte meg a fülem , hogy ma este leszek a tv-ben jaaaj nééézzzeeed szívem! Puszika, puszika és ahogy odanéztem, ott állt a maga teljes valójában a Tünci. Azt figyelte ki nézi, játszotta magát, de a munkában megrogyott utazó közönség le sem szarta! :D Akkor volt együtt azzal a fiatal sráccal, ezért volt a tv2-ben. Nannáááá hogy este megnéztem a Fiktívet! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:11:02

@É2I: Hát, én frankón paráznék bemenni!!

É2I 2018.11.20. 14:13:29

@Nyuszomuszo83: Ezért "díjaznám" a beleszarást és így van retorzió nélkül tojnak rá.
Befigyelhetne cigi, pia megvonás is - az még az egészségüket is óvna, no meg mondjuk 1-2 diétás, vega nap is. De majd meglátjuk mit dobnak be a szerkik - mert sztem lesz ilyen is. ☻

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:14:00

@Nyuszomuszo83: A kis sétáló váci részén én is belebotlottam...Eleve tök alacsony a várthoz képest, se smink, se rütyütyü, ..,úgy nézett ki, mint egy kiMarcsis bejárónő! Lepetéztem!

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:15:44

@É2I: Ja,,kíváncsi vagyok mikor vetik be a jól kiérdemelt szopatást?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:16:47

@Nyuszomuszo83:

a hörgősMETÉLT annyira én se, de a Faith no more az minden mennyiségben jöhet, Patton apa egy állat.
Jazz nagyon ritkán, opera, komolyzene kuka.

De rockban mindent meghallgatok.

1 óra jazzel engem is kilehetne kergetni a villából, pedig elég jó a tűrőképességem.
Mondjuk Kisgrofóval szintén kitudnának nyírni, látszik mennyire sötétek a dzsudzsákék, hogy ugráltak rá, egyedül Királygabi érezte kellemetlenül magát a sok sötét "focista" közt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:21:11

@É2I:

vagy a villamestert b*sszák meg, hogy nem tudta munkára serkenteni a brigádot.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:21:42

@szociál: Rájöttem, hogy a jazz, csak élőben jó, az első sorban. Úgy azért pörögnek a percek..,ha, és amennyiben míves a muzsika!

É2I 2018.11.20. 14:28:35

@szociál: Az alap a villamesteri poszt, ő felel globálisan mindenért. De. Felelősöket is kijelölnék, amik csak rész feladatok. Külön szekrény-, ágy-, asztal-, stb rend. Így tudnák egymást is felkérdezni (sic!)
(A nagyon degetzi változatom, hogy az ágyra telepedni fél nyóctól du. ötig tilos! Ejj, beszép lenne :P)

hereverő heverő 2018.11.20. 14:28:56

@szociál: Rock is bármikor, jazz is bármikor, komoly is bármikor (opera inkább ne). Kisgrófó, rap, hiphop és hasonló csak kínzásként. És folk is jöhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:38:37

@hereverő heverő:
Amitől herotom van reggie, blues néha és folk :)
Techno se nagyon jön be, van bajom :)

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:50:23

@É2I: A veganapot retorziót üdvözölném, a cigi megvonás nagyon rossz, én dohányzom(fúj), de egyszer próbáltam leszokni az első nap aludtam a második nap sírva akartam agyonverni bárkit egy cigiért. ezek legyilkolnák egymást. Lásd Csoki üvöltözésénél mondta is cigim sincs ghecci! @szociál: Ezekre ugrálnénak, engem Jollyval kisgrofóval szintén lehetne kínozni! :D

Bryan élete 2018.11.20. 14:59:28

@mocskosmacska: ahhoz kellene némi agysejt is, de itt azok ki vannak tiltva. Hógyisne, még valaki kigógyizná magának a 36 millát okosan, céltudatosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:10:39

@Nyuszomuszo83:

Ha tisztaság van és rend akkor kapnak cigit és kigrófót, ha ragad minden a kosztól és kupi van, akkor jazz és cigi megvonás, 3 óránként egy szál esetleg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:12:37

@úgymond olvasó mmkk:

neröhöggyé :P

www.youtube.com/watch?v=-_U6165DVeM

cigeretta no more, alkohol no more, érted more ? :)

mézescsók 2018.11.20. 15:13:51

Több témához össze-vissza:
Greg – a pánszexualitással akar érdekes lenni, mivel igazából senki sem tudja, hogy mi az. Gyanítom, ő sem, ezért frankón kitalálta magának ezt a sztorit. Mert ezzel ki lehet tűnni. Milyen ciki lenne simán egy buziság, olyan már volt, vagy egyszerűen bevallani, hogy hölgyeim és uraim, aszexuális vagyok. Utána olvastam kicsit, hogy mi is a lényege, de sokkal okosabb nem lettem, bár a hiba az én vevőkészülékemben is lehet. E tekintetben eléggé a földhöz ragadtam. Mindenesetre felőlem akár a tűzoltókészülék iránt is érezhet olthatatlan vonzalmat, egészségére, feltéve persze, ha a habbal oltó és a tűzoltóság sem ellenzi.
Ettől függetlenül taplóság saját nyomorát rádumálni Rolira (azt hiszem, őt szivatta Radiccsal kéz a kézben ücsörögve a kanapén, hogy ő tulajdonképpen meleg), mert az egy homofób néző szemében még karaktergyilkosság is lehet.

Szóba került, hogy a Vv nézők tagadják, hogy nézik a szériát. Tudom, hogy egyedül nem reprezentálom a populációt, de tőlem még senki sem kérdezte meg. Jelentem, nézem a Vv-t, sőt tv-m is van, nem is egy és elárulom, hogy a műsor nemcsak tv-n látható. Ha a fanyalgók még nem tudnák.

Hogy a szex miatt nézzük, ebben a formában így ez sem igaz. Én pl. a játék miatt nézem. Nyilván akad, aki nem. Amit csak azért nem értek, mert minőségi hivatalos pornóoldalak vannak, amik lényegesen többet nyújtanak úgy kivitelezésben, mint látványban Csoki 15 másodpercig pumpáló seggénél, ahogy Ginu hátranéz, hogy befejezte-e már. Az első szériákat nem láttam anno, nemrégiben ismételte valamelyik RTL tulajdonú csatorna. Érdekesebbek voltak, annak ellenére, hogy a szex-vonalat már akkoriban is tolták és most konkrétan Maya Gold bevitelére gondolok.

Ne jazz-t kapjanak, mert azt még talán élveznék, Oratóriumokat vagy gregórián éneket. Esetleg misével.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:19:01

@mézescsók:

ha azt mondod hogy ezt a 2 órát végig hallgatnák akkor szerintem tévedsz :))

www.youtube.com/watch?v=lurmkc6AhYU

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:20:14

@szociál:
mondjuk ez 42 perc, de ha beállítod 0.5-ös sebességre akkor kijön a másfél óra :))

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.20. 15:21:04

+1 a jazzre ráadásul vagy a freejazz klasszikus Ornette Coleman bármely lemezét, vagy a kortárs noise és free jazz pápáját, John Zornt és terebélyes new yorki barátait jelölöm meg.

de lelki szemeim előtt a Painkiller - Guts of a Virgin lemezét adják le full hangerővel reggel ébresztő helyett (John Zorn - alt sax, Bill Laswell - bass, Mick Harris - drums --> igen, ő a Napalm Death eredeti dobosa).
en.wikipedia.org/wiki/Painkiller_(band)

kérlek szerkik, kérlek!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:25:44

@adamskij:

Painkiller adja :)))))))))))
Te nyertél, ez legyen inkább :))
Átfutnak a villafalon ki a szabadba, ezt nem bírnák 15 percig se :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:29:40

vagy ébresztőnek az Albert Einstein Bizottságtól a Milarepaverziót :)
Milyen fejet vágnak rá :))

www.youtube.com/watch?v=AV3dAbrB_6w

,, 2018.11.20. 15:30:57

@adamskij: tipcsike lesz holnapra?

Perah 2018.11.20. 15:53:03

@Mók_Ica: Ja lehet, hogy nem veszi észre magát Zsu. Engem valahogy az óvodás kislányok fintorgásaira emlékeztet. A lányom már általános iskola első osztályában sem vágott ilyen fejeket, sem most, pedig még most is csak 12 éves. Valahol nagyon megrekedt ez a Zsu, vagy esetleg Tourette-szindrómás lehet még, azt el tudnám képzelni.

@Nyuszomuszo83: Tényleg többen hívtuk már szellemnek Lacikát, én rendre kifelejtem a számolásban, amikor végig veszem a lakókat, hogy ki kire tehet a kiválasztásnál :). Mondjuk lehet, hogy direkt csinálja, mert látta Robint, hogy ugyanezzel a taktikával nyert anno... Nem igazán foglal állást, nem szid senkit sem, ami nem olyan rossz taktika. A nézőket is kevésbé irritálja, mint egy fa**kalap, aki csesztet másokat vagy rosszindulatú.

@VV Villamanó: Szia, üdv az oldalon komment- és olvasótárs! :) Nekem is hiányzik Bencus, ő vezette legjobban a VV-t, laza volt és vicces. Nem kellett volna kiköltöznie Németo-ba, bár megértem. Amúgy én Anikót is bírom, szerintem néha kifejezetten jó a humora és van öniróniája, például tegnap este a párbajos beszólása is jó volt :).

@szociál: Na, hasonlít a zenei ízlésünk, mert én is utálom a jazz zenét. Főleg azt, amelyikben "ének", illetve inkább hörgés is van, mert minden olyan zene kikerget a világból, ami nagyon disszonáns. Imádom viszont a komolyzenét, de pont az előbb leírtak miatt nem szeretem Bartók darabjait, pedig mondhatni, hogy a leghíresebb magyarunk.

Maximista vagyok 2018.11.20. 16:01:41

@,,: nálam húzz be egy Renit kérlek, köszönöm

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 16:12:53

@,,:
Reni vagy Zsu kapja a legtöbb jelet

szmoti 2018.11.20. 16:13:29

Annyira unatkozom ma, hogy nézegettem radics fb oldalát és rátévedtem a barátnője oldalára is, nem tudom, hogy ez a csaj ugyan az e, mint a homevideoban, de a fb megosztásai alapján annyira nem tűnik ostobának, nem is értem hogy lehetett ezzel a gyökérrel

Adamadam 2018.11.20. 17:52:18

Nem tudom ki, hogy van vele, de remélem Era nem fog elszállni a győzelem hatására. A tegnapi a győzelem hevében belefért, de nem lesz szimpatikus a nézőknek ha most brutálisan elszáll.

Csillepityu 2018.11.20. 18:20:38

@hereverő heverő: Üdvözöllek gondolat-társam. Uszkve két éve HV olvasó vagyok,és csak akkor vetemedek HSZ írásra,ha a sorozat valamiért elnyerte tetszésem,vagy a kommentelő véleménye egyezik az enyémmel.Bocsánat a tegező mondatszerkesztésemért,de ez itt általános,úgy találom.Ezen figyelő időszak alatt,sok olyan HSZ.-t olvastam Tőled, ami felbátorított arra,amit a megszólításodban igyekeztem kifejezni.Magam is az "együttlétben" a legnagyobb kegyeit nekem ajándékozónak elsőbbsége a fontos.Szerintem az, amit mai felfogásúnak adnak elő kekszualitás címén a VV-ben ,az csak is a (szenny)csatorna ferde hajlamú felelős vezetőinek köszönhető.Ha castingon közölnék az azon résztvevőknek,hogy NUKU keksz,mert az azonnali kizárással jár,valószínű,hogy csak olyanok mennének át a rostán,akik a szürke állományukat tényleg arra használnák ,amire azt a Tetemtő rendelte,és ami a játékhoz kell. Itt tulajdonképpen azt látom,hogy nézettségért a beteges ,embertelen,észlényhez méltatlan ,ösztönöktől vezérelt lényekre alapoznak.Mi HSZ írók,akik ostorozzuk,kritizáljuk (persze nem mindenki) a látottakat,sajnos akarva-akaratlanul mi is tömjük a (szenny)csatorna zsebét.A reklámoztatónak nem kell mást megmutatni,hogy ha hozzá szólt,akkor megnézte a leadott részt,evvel együtt a közben sugárzott reklámokat is.Tehát lehet a kasszához fáradni!
Bízom benne,hogy elfogadsz véleménytársnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 18:32:12

@,,:

Reni mert a white team rá fog pakolni, Ginunak is beszólt, alap hogy ő is megpakolja.

mézescsók 2018.11.20. 23:38:02

@szociál: El lehetne érni, hogy végighallgassanak bármit, de ezeket e módszereket a nemzetközi jog is tiltja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 09:06:39

@mézescsók:

Guantanamora gondolsz ?
azok a rabok nem tudtak elvonulni a nyugiba a zene elől :)

mobilos perpetuum 2018.11.21. 12:57:49

@Csillepityu: A reggeli merevedés, és az éjszakai spontán magömlés egészséges fiatal férfiaknál előfordul. Főleg, ha női egyedek is vannak ott. Az a megoldás, amit még VV5 Attila se szégyellt bevallani, hogy a mellékhelyiségben segített a problémán, szintén elég furcsa, ha abba belegondolunk, hogy kamerák ott is vannak, illetve a kamerák mögött emberek.

Mondjuk: Reggel sorbanállás a klotyó előtt, és ha valakinek sürgős nagydolga lenne, beszólna, hogy verjed gyorsabban, mert mindjárt beszarok.
Lányok répát és uborkát csak szeletelve kaphatnak, ha pl. rendszeresen nem hordják a mikroportot.
Na, szóval jó, amit írsz, csak nem működik.
süti beállítások módosítása