Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x15 - Van két videóm, jutyuber vagyok (18+)

2018. november 19. 17:44 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2018-11-19_17_27_51.png

Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha megbocsájtjátok nekem apró-cseprő hibáimat. Peti bajsza meg lett szabályozva, és azt ígéri, ma rengeteg izgalom vár még ránk, hiszen Radics vagy Era, Era vagy Radics, mindenkinek egy szavazata van, és nekem hiányzik, ahogy Bencus azt mondja huncut szemekkel, hogy én ezzel az egy szavazatommal úgy sáfárkodok, ahogy kedvem szottyan. 

Táncdalfesztvál - 1978.

1_18.png

Természetesen összefoglalóval kezdünk, Zsu, Reni és Dzsinu beszélik meg a kanapén ülve, hogy ki csokis, ki nem, Zsu a szája miatt aggódik, Reni meg gondolom a hasa miatt, Dzsinu meg kussol, mert rajta már minden csokis. Krisztiánusz ritkán szólal meg két alvással kombinált bőgés között, de akkor olyan értékes igazságokat oszt meg velünk, mint most is teszi, vagyis minden fiúnak nagy szempillái vannak, Greg nem elégedett, ezért felkérdezi a többieket, hogy van-e valakinek soros pillája, ugyanebben a másodpercben valahol a párt székházában pirosan gyullad fel a veszélyt jelző riasztórendszer, hogy valaki már megint összeesküvést sző kicsiny hazánk ellen. A csoportos műszempilla ragasztás apropóján derül ki, hogy Zsu világoslila csipeszének nyoma veszett, mely bűneset nem köthető egyértelműen Renihez, de azért nem is zárható ki, hogy titokban gyűjti mások világoslila csipeszeit, így teljesen érthető okokból ebből kurva nagy ordibálás lesz, én meg egykedvűen ülök itt hajnali ötkor, és gondolkozom, hogy mégis mi a veretes bütykös lófaszért is keltem én fel, mert már nem emlékszem. 

nov_-19-2018_16-47-12.gif

Radics offolta magát. Ő itten annyi mindent adott a közönségnek, a faszára szívecske van tetoválva, benne panem et circenses felirat, erre tessék, ez a gennyes magyar nép meg ezzel hálálja meg neki. Hát hol van a 90%-10%? Hol az igazság? Újabb bőrt húzúnk le a ki ki mögé áll feladatról, Reni a VV-k történetében először ejti ki azt a bizonyos mondatot, amit én mindig is nagyon hiányoltam a tengernyi tesózás, életre szóló szerelmek és barátságok óceánjának végtelenjében - Nem szeretlek, mert nem ismerlek. VÉGRE VALAKI BASZDMEG. Csoki, Ánusz, Reni, és mostmegintRadiccsalvagyok Vivi értelemszerűen a jutyuber mögé sorolnak, Adri viszont úgy érzi, Radics hazudik neki, és ő mostmár tudni szeretné, hogy mi van vagy mi nem van, mindenesetre a Radics támogatását jelképező zöld pólót leveszi, azonban Era nem szeretné, ha Adri őt támogatná, úgyhogy Adrinak kurva nagy mákja van, mert amíg a többiek vesztegetik az idejüket kortárs beszédekkel, meg egyéb értelmetlen csapatfeladatokkal, addig ő kényelmesen meresztheti a valagocskáját a jakuban. Zsu is gondban van, mert ha tehetné, előbb húzná le a klotyón a világoslila csipeszét, minthogy bármelyik párbajozó mellé odaálljon, de végül úgy dönt, Radicsot választja, mert vele majd párbajozni akar, illetve tiszteletteljesen megkéri Radicsot, hogy utasítsa el csatlakozási kérlemét, és akkor menne Adrival áztatni magát. Radicsot sem kell kétszer kérni, hiszen az, hogy ő úgy beszél a nőkkel, mintha a seggéből előrángatott szarfoltos törlőrongyok lennének, az egy dolog, na de Zsu miatt lett ez az egész így felfújva, és ha Zsu nem lenne, még mindig szabadon kutyázhatná itt a nőket, úgyhogy nem akarja a csapatában látni. Lacikával bevonulnak ezek után a nyugiba kiértékelni az eseményeket, mert már tegnap is remek beszélgetőpartnerre talált benne, Lacika meg engedelmesen rávágja mindenre, hogy ja geci, mert elképzelése sincs arról, hogy mi lehet a neve annak a tagnak, aki mellette fekszik az ágyban, és jobb az ilyesmit titokban tartani. 

7_6.png

8_6.png

9_5.png

Miközben Era és Hunor bimbózó szerelmének lehetünk tanúi a háló egyik sarkában, addig a másikban Csoki és Reni összekapnak azon, hogy Csoki azt mondja, "tattikában vagyok veled", mely kifejezés nem nyeri el Reni tetszését (még egy piros Reninek), mire Csoki teljesen jogosan szólítja fel Renit több ízben is, hogy "pusztulj a faszomba" üvöltve. Ezek után még persze Reni próbálna Csoki után menni, ahogy ez ebben a szubkultúrában szokás, én mindenesetre reflexből basztam volna bele Csoki arcába kettőt, hogy pusztulj te a faszomba kis gyökérpálca. Csoki megmagyarázza, ideges vót, érthető, ő nem idegeskedni jött ide, meg logikázni, hanem vicceskedni meg parittyázgatni, és az idegeskedés meg a logikázgatás két utóbbitól veszik el az időt. Az udvarra megy cigizni, sebzett oroszlánként rója a köröket, Reni nyilván utána, Csoki szerint mindenki segghülye itt, csak ő asztali lámpa, miközben a kínos csöndeket két üvöltés között a 17.42-es szolnoki IC távoli zakatolása enyhíti csak.

nov_-19-2018_16-48-26.gif

nov_-19-2018_16-49-52.gif

10_6.png

11_7.png

12_6.png

Sajtótájékoztató. Azaz a lakók egyenként felkérdezhetik a párbajozókat, elsőnek Radics áll ki a hiénák elé. Dzsinu tudni szeretné, hogy Radics miért érzi kötelességének, hogy másokat megalázzon, és leszóljon a gecibe, mire Radics elnézést kér (mert úriember), majd közli, hogy Dzsinu kérdése végtelenül ostoba, hiszen ő csak tette, amit tennie kellett, minden balhéba beleállt (ennél a pontnál végigsimít a már fent említett tetoválásán), ő igazán nem tehet róla, hogy a villa lakói és a nézők ennyire senkiháziak, hogy ezt nem értékelik. Dzsinut érdekelné továbbá az is, hogy Radicsnak mi a véleménye az elvekről, és hogy megkúrta engemsenkinemkúrhatmeg Vivit, Radics szerint ez teljesen érthető, hiszen senki nem tudja milyen érzés itt bent lenni, ilyen szép nővel, miközben Vivit mutatják, és ahogyan a holdfény sejtelmesen megcsillan a pajeszán. - Akkó mér dubajos prostiztad le? - teszi fel a jogos kérdést Dzsinu, de Radicsnak erre is van polkorrekt válasza, azér, mert tetszett neki, de nem akarta, hogy bármi is elinduljon közöttük, ezen a ponton Roli kérdése igen helytálló, miszerint akkor minden neki tetsző nőt le szokott-e kurvázni, de Radics nem Radicsból lenne, ha nem azt válaszolná erre, hogy persze, de akik ismerik, azok pontosan tudják, hogy neki ez a szavajárása, és ebben a formában ez legitimizálja a nők leribancozását, hiszen ez ugyanolyan, mintha azt mondaná, de szeretlek, de imádlak. Aki azt hinné, hogy vége, az kurvára téved, Radics egója egyre fényesebben világít, ahogy a kérdések záporoznak feléje, a mai nappal ugyanis bebizonyította, hogyha ő háttérbe vonul, akkor nincsen itt a villa falain belül lófasz se, nemhogy műsor, egyébként meg magára húzta a legjobb nőt, tehát, TEHÁT ebből egyértelműen le lehet vonni a következtetést, miszerint ő itten az óriási, eszettlen nagy király. 

Era jön, Ánusz kezdi a kérdezősködést az m1 híradó stílusában, hogy ugye Era szerint is azért kurvázza és kutyázza Radics a nőket, mert kurvaként és kutyaként viselkednek, tehát megérdemlik? Illetve kiderül, hogy Ánusz nemigen nézte vissza a korábbi évadokat, hiszen szerinte mindig erős karakterek nyertek, én akkor erre meg mondanám, hogy Soma, Robin, Milo, és Szabolcs. Reni nem most fogja elnyerni a hesteg metoo, de még csak a női egyenjogúságért küzdő tömegek szóvivőjének posztját sem, szerinte ugyanis minden nő, akit kutyáznak, a maga szerencséjének a kovácsa, és Era csak azért szólal fel az ellen, hogy Radics alsóbbrendő lényként aposztrofálja, mert ezzel akarja magának megnyerni a nézőközönség soraiban ülő többi alsóbbrendű lény szavazatát. Vivi is kérdez, de nem tetszik neki a válasz, ezért lebassza Erát, hogy ő csak egy egyszavas választ várt, amely minden riporter legnagyobb álma. A sajtótájékoztatónak vége, Radics levonja a megfelelő következtetést, Erának volt egy faszija aki verte, és annak bizony oka vót, melyet Vivinek is külön kiemel, jegyezze meg, de jól, mert ha verésre kerül a sor, arról majd Vivi és a lepcses pofája tehet majd. 

19_4.png

20_4.png

21_4.png

22_4.png

Érdekes bejátszás jön, ugyanis amennyire unalmas Roli és amilyen kibaszott kurva idegfelbaszós Radics, olyan jól működik a kettő ha keverjük, Roli ugyanis azt a feladatot kapja, hogy utánozza Radicsot, ami olyan kurva jól sikerül neki, hogy néha még én is majdnem elmosolyodok, pedig az nagyon ritkán fordul elő. Radics szerint Rolinak könnyű dolga volt, mivel neki sok kisugárzása van, ezért könnyű őt utánozni. Nem, kedves Radics, nem ez az oka, hanem az, hogy te egy primitív véglény vagy, egy nagyon hangos kifordított segglyuk, ezért ha valaki téged akar utánozni, elég faszságokat üvöltenie nullahuszonnégyben, és kész is a kis Radics. Egy kósza pillanatig azt hiszem, Zsu is ezt a feladatot kapta, de aztán rájövök, hogy ő csak önmagát adja, de azt teljes erőbedobással. Roli egyetlen mondatban összefoglalja nekünk azt, amit Radicsról tudni érdemes, má úgy en bloc:

"Van két videóm, jutyuber vagyok geci."

Ezennel pediglen vége az összefoglalónak, PÁRBAJ GECI. Peti szerintem direkt a mi bajszunk húzogatására mondja úgy a műsor címét, hogy Páveredbáj, de én nem szállok fel erre a vonatra kedves Péter, nem ám! És gyerekek, én eskü már úgy utálok ezen lovagolni, de muszáj VAGYOK mégis, mert kibebaszott gáz, hogy élő adás, itt járunk a kilencedik évadban, és az rtl-nél még mindig képtelenek összehangolni a munkát, hogy Józsi akkor tegye oda a hangot, amikor kell, és a Géza meg akkor mondja be Peti fülébe a számokat, amikor az következik. Így lehetséges, hogy megint kínosan hosszú másodpercekig nézzük egymást Petivel, amíg arra várunk, hogy tegyék mán ki azt a két kurva fantomképet a kivetítővászonra, Peti többször engedélyt ad - Jöhetnek a fantomképek - de csak nem jönnek, mert Józsi éppen most nyomja még el a dekket a dohányzóban. Az állás megfordult egyébként, Erának jó előérzete van. Radics vonul ki a stúdióba elsőként, nem búcsúzik egyenként senkitől úgyhogy GEGV sincs, mer ugye úgyis ő jön vissza, ha meg nem, akkor azért, holnaputánmáránuszfarkánlovagolok Vivi Harley Quinnek öltözött a nagy alkalomra, mert Radics az ő Jokere. Radics kisfilmje, üvöltés, sírás, üvöltés, még több üvöltés, Radics a stúdióban, ahol az őszinteség, kétszínűség meg az igazság szavakat ismételgeti rendületlenül. Jön Era, aki csak Hunortól, Rolitól és Dzsinutól köszön el, Era kisfilmje, amíg áttipeg a stúdióba. 

28_4.png

Era átér, Radics újraindítja az őszinte-kétszínű lemezt, szerinte Era kétszínű, mert az őszinte emberek előlről jönnek, nem hátulról, nekem meg rögtön beugrik a kép, ahogy hátulról rakja Vivit. Ha most ivós játékot játszanánk az őszinteség, kétszínűség és csinálom a showt kifejezések bármelyikével, a párbaj végére garantált lenne a sugárban hányás, Radics szerint Erának el kéne mennie logopédushoz, mert a beszéde tele van helyesírási hibával. ENYÉM VOLT A LEGJOBB CSAJ, azt hiszem még ezt lehet kiemelni ebből a szócsatának nem nevezhető üvöltözésből, illetve hogy VV Maci a közönség soraiban, de most éppen senkinek a hónalját nem ujjazza. Kortárs beszédek, amelyeknek Peti szerint óriási jelentősége van a párbaj kimenetelére, de ha ez valóban így lenne, akkor nem a szavazás lezárása előtt harminc másodperccel adnák le őket, illetve Era elég szarul járt volna, mert Roli beszéde gyengébb, mint Radics poénjai. Úgy látom Vivi nagy terve, hogy lejáratja Radicsot, füstbe ment, de mondjuk ezt még akkor találta ki, amikor szünetet tartottak, így Ánusz beszél, és bár ő sem a szívem csücske, de legalább kerek egész mondatokban tudja kifejezni, amit szeretne. Jönnek a fantomképek, százalékok, 44,49% - 55,51% ellenében, Peti azt hiszem nem ismeri a "század" fogalmát, mert a számokat következetesen úgy mondja, hogy negyvennégynegyvenkilenc és ötvenötötvenegy százalék, LÁSSUK, Era nyert, akinek egyébként sikerült egy olyan rövidke ruhát felvennie, hogy amikor lehajol puszit adni a VESZTES Radicsnak, kissé kivillan a sejhaj, de ez legyen a legnagyobb baj, Radics tikkel, Radicsnak nem adott semmit ez az élmény, a villa egy szar, az egész egy szar, mindenki szar, ő itt a szívét adta, nekünk meg nem kellett, veszíteni tudni kell. 

UPDATE: Radics nem jelent meg ma 11-kor a Blikknél, hogy válaszoljon a nézők kérdéseire, látom magam előtt, ahogy magányosan kóborol a november rainben, és tikkelve ismételgeti, hogy ő mindent beleadott, ő magát adta, ő ilyen, ő csinálta a showt, nélküle műsor sincs, szprájt. 

47.png

Hát ez meg nem kimaradt véletlenül?!

nov_-19-2018_16-49-24.gif

713 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:32:05

@hereverő heverő:

".... Az nekem is bacta a csőrömet, hogy a lányoknak és a fiúknak ugyanazokat a feladatokat kellett megcsinálniuk mint a hímeknek, és ugyanígy a Ninja Warrior-ban is bacca. Persze, vannak olyan nők akik simán kenterbe vernek egy pasit ilyen feladatokban, csakhogy ők nem kerülnek képernyőre....."

Nem szokásom nézni a ninját, de belepislantottam néha és a feladatokat csak az tudja végrehajtani aki szálkás izmos, lehetőleg 180 magas legyen és rendelkezzen erős alkarral mint egy falmászónak, alacsony testsúly hogy ne savasodjon be gyorsan .
Kevés 180 magas izmos nő van országunkban akiknek erős a csuklójuk és az alkarjuk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:34:51

@mocskosmacska:

Még VV Attila is néha bavolt kaksizva, pedig ő fejben végig ott volt, ő volt a legerősebb VV játékos.
Ott bent felőröl a sok elmebeteg, hogy ne robbanj ahogy néha Zsu teszi, végig higgadtnak kell maradnod, és úgy leoltanod azt aki próbál beléd állni.
Csajozási technika is elmehet smárig, de dugás felejtős, esetleg a kinti randin, de azt nem mutatja a kamera.

,, 2018.11.20. 12:36:33

@úgymond olvasó mmkk: ne emésszen, kiviszem és kinthagyom!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 12:37:58

azt várom, hogy Geronazzo Mária mikor áll elő Greggel közös szerelmi történetével

@,,: :*

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 12:38:49

Zsut a vv után megfogják környékezni Ánusz féle alakok és azon fognak viccelődni hogy megvolt a debil csaj, és még az is lehet hogy kiposztolják mert ezeknek semmi se szent.
Előre féltem a szerencsétlent

VV Villamanó 2018.11.20. 12:44:42

Kedves hogyvolt-lakók!
Bátorkodom megejteni első hsz-emet itt köztetek meg úgy egyáltalán. Évek óta olvasom VV hogyvoltot és kommenteket, de eddig még nem vitt rá a lélek, hogy írjak is sskk... :)
De a vasárnapi párbaj óta nem tudom magamba fojtani a szót... látva, hogy akkor többen is előléptek a homályból 1-2 hozzászólás erejéig... ráadásul én is, mint sokan köztetek nem tudom a környezetemben megbeszélni, hogy mi történik az öfikben, mert természetesen senki sem nézi... (ahaaha) :)
Ez a Radics nálam nagyon a legalja, talán ennyire még nem szurkoltam senki ellen a VV történelemben, pedig nagyjából az összes szériát néztem (bár nem állítom, hogy mindenre pontosan emlékszem). De hála istennek nem kell többet a patkányfejét bámulni. Mondjuk tanulmányt azt lehetne írni róla. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kire hagyta a szuperképességét, ez ilyenkorra már ki szokott derülni, nem? Mert azért azzal még szerdán be tudnak kavarni...
Én is örülnék most egy nyugisabb tuja-párbajnak, de ezeknél nem lehet tudni.
Többször volt róla szó, hogy a szerkik vagy a műsorvezetők olvasnak titeket és szerintem tuti így van, mert valaki írta múltkor, hogy Évi és Anikó is hitelesebb lenne, ha a saját élményeiket beleszőve kommentálnák a villalakók életét és tegnap Anikó mondott valami olyasmit, hogy ő, egyszer párbajozott és akkor sem győzött (stb.), előtte este asszem, Éva is. (bár ő többször utal ilyesmire szerintem)
Győzi... hoséármándó...mivan?? Nem tudom értelmezni mióta berakták a BV-be...:) Bár bevallom néha elmosolyodom be/elszólásain (nem rajta)
Anikó és PP nekem tök semleges, anno Bencus is több reakciót váltott ki belőlem, viccesebb és összeszedettebb volt. Balázsékról, Buciról nem is beszélve.
A lakókról meg csak annyit, hogy FIXen hülye mind, komolyan, felmerül bennem a kérdés, hogy nem csak megjátszák-e (megjátszatják-e velük)??? Nagy KARAKTER mind... De azért még adok időt a fehér oldalnak, ott látok némi fantáziát bennük. (Era, Roli, Hunor?) Ginu különben az utóbbi időben nálam feljebb lépett a listán. Az igaz, hogy ez egy gyorsan változó lista. :) Mondjuk engem ettől függetlenül is szórakoztat a műsor, szóval bírom. :) Hajrá tuják! :))))))))
Köszi h olvastatok ghecii, pacsi :))

mocskosmacska 2018.11.20. 12:51:49

@VV Villamanó: Ginu nekem is szimpi volt tegnap este, ahogy az idétlen szerelésében örömködött. Meg tetszett, hogy poénra vette a fürdős szettet.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 12:55:22

@hereverő heverő: Én csernobil és a pörbölyi vonatbaleset utáni dolgokra voltam kíváncsi, aztán az észak-koreai diktatórikus rendszer is érdekelt. Mikor leakciózták a könyveit 399 Ft-ra akkor vettem meg az egész sorozatot. Ennyiért már megérte.
@Rozsgyi: Vivinek nem elég jó egy mentett cica, pedig mentett kutyusa van? Érdekes! Nekünk egy Skót logófülű van, aki a világ legnyugisabb cicája, a halál torkából hoztuk vissza, így maradt nálunk, nem pénzért. Amúgy az Ashera macska egy marketinghúzás eredménye, ráadásul nem hiszem, hogy akármit megeszik, és mivel nyúlánk, magas a mozgásigénye, agresszív is kb. mint egy savannah vagy bengáli. Nem való egy ilyen eszetlennek egy ilyen komoly állat.
@mocskosmacska: Lacika megszólalt és dőlt a fos a szájából. Szegény Benedek már időskori demenciával bírt, Isten nyugosztalja.
@Ay Mama, Que paso: naaa azt megnézném akárki vezeti a belevalót!

mocskosmacska 2018.11.20. 12:57:41

@Nyuszomuszo83: Vivis vs. Ashera macska harcnál ti kinek drukkolnátok?

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:02:19

@VV Villamanó: ÜDv Néked is! Abszolút EKG! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:03:38

@mocskosmacska: Cica fan vagyok, csakis az ashera cicónak. Én hatalmas macskaimádó vagyok. Nem hiába szoktam azt mondani, hogy én leszek a tipikus macskás öregasszony. :D

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:04:52

@VV Villamanó: Üdv! :) Ugye? Nekem is feltűnt Ancsa beszólása a saját párbajáról, és ha jól hallottam, most úgy ejtette a powered szót, ahogy itt leírták páran, de erre nem vennék mérget, visszanézni meg ezért nem fogom. Most szerdán lesz a kiválasztás? Nem úgy szokott lenni az elején, hogy párbaj után egy tematikus hét jön, aztán vasárnap kiválasztás, szerdán kihívás és vasárnap párbaj?

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:06:37

@mocskosmacska: naná, hogy a macskának :D
@Nyuszomuszo83: szintén zenész. A barátnőmmel mi is annak készülünk. :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:08:02

@WICKEDWITCH: a powered nekem is feltűnt, még hangosan meg is jegyeztem hogy ezek kurvahétszentség hogy olvasna minket. Ráadásul hogy többen Lacikát itt szellemnek aposztrofáltuk és lőőőn szellemes videócska született belőle a belevalóban! :D
Szerintem is úgy szokott,de most lesz kiválasztás, lehet felpörgetik őket, bár tegnap már belekezdhettek egy tematikus hétbe mivel csak a vasárnapot láttuk, a hétfőt meg ma fogjuk! ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.20. 13:08:30

@Ay Mama, Que paso: Én szeretem a máodik csoportot is, nálam onnan is lehet nyerni.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:08:48

@WICKEDWITCH: Az én barátnőm feszt az idősek otthonát nyomja, hogy beköltözünk és nézzük a papikat. Én hajlok a macskás öregasszony szerepre! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:20:38

@szociál: Ebben nagy igazság van, de én megkockáztatok neki egy idegösszeomlást is ha kijön a villából és kell menni haknizni, és el fogja hinni, hogy őt szeretik az emberek, majd mikor lecseng beleszakad. Ráadásul ha kritika fogja érni magából kikelve üvölt és mutogat, nem fogja ő ezt bírni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:23:11

@Nyuszomuszo83:

Ha olvasnak minket akkor tegyenek be ezeknek egy órányi jazzt, de a durvábbik fajtából :)
Felérne egy kínzással, mindenki húzna a szaunába meg a nyugiba hogy ne hallják :))
Vagy legyen ez a büntetés mert nem takarítanak rendesen.
Jobb ötletem nincs :P

@úgymond olvasó mmkk:
teletabik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 13:24:22

@szociál: száradna le a faszuk az ilyen alávaló kibaszott köcsög véglényeknek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:25:15

@VV Villamanó:

üdv ittEN

@Nyuszomuszo83:

Nem jósolok neki fényes jövőt :simi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:26:19

@úgymond olvasó mmkk:

most úgy beszélsz mint Ánusz és Ratyics, ne menj le az ő szinTYükre, olvasNÁK tőled szépeket :)

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:26:51

@Nyuszomuszo83: Én is a macskásra szavazok :)))

VV Villamanó 2018.11.20. 13:27:01

@mocskosmacska: Igen, szimpi volt ahogy lereagálta... Meg ha tattikából csapódott át Eráékhoz, akkor is pozitív valamennyire
@Nyuszomuszo83: Köszii:)
@WICKEDWITCH: Győzi mondta tegnap a BV-ben, de tényleg úgy szokott lenni, lehet most felpörgetik, bár akkor nem tudom, hogy tart ki februárig

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:27:59

@úgymond olvasó mmkk:

kedves naplóm

ma megnéztem az esti adást, és agyvérzést kaptam.
puszi holnap jövök újra

:*

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:29:30

@szociál: Az ötletet támogatom, a jazzre nem tudnak táncikálni és énekelni sem, nem tudnak elbujdokolni mert mindenhol hallani lehet szerintem a reggeli zenélést. Tegnap azt néztem, mekkora oltári kupleráj honol a kulipintyóban. Múltkor már megjegyeztem, hogy ezek soha nem mosnak vagy takarítanak. De nem. Tegnap Ancsa mondta hogy kaptak normális kaját a párbaj előtt a villalakók, nem nekik kellett kutyulni. (Zsu mondta a riportban úgy főztek Vivivel, hogy érzéssel... fincsi lehetett) De ha eszembe jut Zsu paprikája amit a lecsóhoz szelt... Tuti tojást ütöttem volna bele és úgy sütöm meg, vagy kevertem volna körözöttet, hogy nesztek direkt vágtam ilyenre! :D De akinek a szójaszósz bárbekjú, attól mit várok, én naiv állat!? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:29:48

@úgymond olvasó mmkk:

akkor szexregényeket romanákat :)

a nunim 50 árnyalata :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 13:32:23

@Nyuszomuszo83:

Nem vagyok egy jazz rajongó, sőt van olyan amivel kitudnak üldözni a világból, most képzeld el ezeket hogy kikészülnének :)
A retek jó indok lenne rá, sose takiznak, holnap patika lesz minden ha bevetik a jazz atomot.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:33:14

@VV Villamanó: Lehet rájöttek, hogy ebből a bandából elég január eleje is! :D Ha jól emlékszem volt már ilyen, hogy beharangozták meddig fog tartani és felpörgették így hamarabb vége lett!

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:35:45

@Nyuszomuszo83: Úgy gondolják, hogy valamilyen all inclusive-on nyomják, ahol reggel jön a szobaszervíz...még nem vették észre, hogy kurvára ne jön....

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:39:59

Baszki!!Állandóan zavarnak a melóban! Nem lehet rátok figyelni, rendesen!!!

É2I 2018.11.20. 13:41:16

Na most gondold el milyen kupiban lakhatnak ezek otthon, ahol nincs külső ösztökélés; hogy adás előtt takaríccsá, baszdmeg! :D

Maximista vagyok 2018.11.20. 13:41:49

Az azért tényleg félelmetes amit a konyhában művelnek, bezzeg az insta meg a face csuklóból megy nekik. Én igazából ezt a bandát raktam volna ki egy szigetre olyan survivor mintára, nem csináltam volna semmiféle játékot, aki a végén életben marad, azt az egyet hazahoznám, a többi meg így járt.

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:44:04

@Udvariatlanbolond: én egy all inclusive-ban is szégyellném a pofámat, ha ekkora kuplerájt hagynék magam után, nemhogy a tévében...

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:45:08

@szociál: Én kifejezetten nem szeretem a jazzt, de a hörgős metált sem illetve az operáért sem rajongok, meg a komolyzenéért sem. Tudom retardált vagyok, de nem megy! ezek hallgatása kínzás lenne számomra így bármit kb megtennék... lehet oktató jelleggel bevezetném nekik. Megnézném ahogy rohangálnak. Mint a hangyák a bolyban mikor megzavarod őket. Pazar esti műsor kerekedne belőle, ahogy Reni idegesen rohangál gheccciii ezt most miért kell? Vagy Zsu forgatja a szemét, hogy kussoooojjatok már! Esetleg Vivi rikácsol: Kimegyek és megtéplek, szíjjel szaggatlak! Csoki: A faszomba itt mindenki okos nak hiszi magát de mindenki hülye mint a faszom! :D Mókus magára húzná a takarót! Roli a fülébe pamut darabokat tépne a kék polókból és a fülébe tenné. Ginu meg röhögne, hogy a bünti is jó! (amúgy szimpi volt hogy duzzogás puffogás nélkül vette fel a búvárbéka jelmezt, mint ügyeletes lúzer) Greg meditálna és Geronazzonak rimánkodna, hogy ő celeb, mentsék ki innen. Adri szerint mindenki féltékeny ez azért van! Era pedig hadarva közölné, hogy elmennek a picsába, ő játszani akar! :D

Ááááá, túlvizionáltam! :D Pedig princess lenne!

Amúgy egy ismerősöm jelentkezett a vv-be, de ő nem kellett. Ő illett volna ide nem Radics. Zseni a srác, de fullba tolja a kretént. Néha fárasztó, néha nagyon vicces. Bekostolta már Alekoszt is és rommá trollkodta az oldalát! Van egy piros háromkerekű gyerek triciklije mint a Fűrészben és játszik. "Kezdődjön a játék!" A szeretet jegyében játszik viszont, jó cselekedetekkel, nem horrorra alapozva! :D Naaaa ő itt tolná a sódert! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.20. 13:46:21

@Nyuszomuszo83: valld be, te is eltartott kisujjal kapcsolsz a mezzora

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:46:42

@É2I: A Retek már jövő hétre berendelte a bogárirtást!!!

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:49:38

@Nyuszomuszo83: Ezen most szakadtam! :DDDDDDDDDDDD

VV Villamanó 2018.11.20. 13:51:38

@szociál: üdv, köszi:)
@Nyuszomuszo83: Ja meg lehet addigra elfogynak maguktól, mert mindet be kell utalni :D

Amúgy régen volt, hogy kisállatokat raktak be hozzájuk, én simán el tudnÁk képzelni egy malacot vagy kecskét nekik... Zsu arcára külön kíváncsi lennék :) A szexvonalat meg nem szeretném piszkálni, de lehet KrisztiÁnusz örülne nekik :D

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 13:52:17

@WICKEDWITCH: Akkor már megérte, hogy reggel elgurult a nyugibogyesz! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 13:52:56

@Nyuszomuszo83: Lassan írhatod te is az öfit!!DDD

É2I 2018.11.20. 13:56:38

@Udvariatlanbolond: A laposabb bogarakra is? Mert sztem az se nem ártana. :P

WICKEDWITCH 2018.11.20. 13:59:18

@Udvariatlanbolond: @É2I: :DDDD A kajmán megoldaná azt is... :DDDD

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:00:55

@VV Villamanó: Az állatkínzást büntetik! És ez az állatoknak -nem a bent lévőknek- lenne kínzás. Én konkrétan rendes nagy göbéket raknék be nekik, malacokkal. Itt a gabona, nektek kell a darálóval ledarálni, majd a moslékot bekeverni nekik, a ganyézást megoldani stb.... De nem! Még mindig sajnálnám a göbét, elapadna a teje, nem jutna a kiscocáknak! :D Már korábban is ahogy Fanniék nyúzták a törpemalacokat fájdalom volt nézni! Kíváncsi lennék, hogy pl. egy pánikszobás játék mit hozna ki belőlük! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:01:44

Én még a vendégekre vagyok kíváncsi? Vajon ki meri felvállalni ezt a szériát?

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:02:21

@Udvariatlanbolond: Jaaaaj, nem török ilyen babérokra, ezt meghagyom az iróknak. Dzsudibít és Candyt úgysem tudom überelni! :D ;)

É2I 2018.11.20. 14:03:12

Amúgy meg simán kijelölnék sorshúzással felelősöket a rend betartatására. Nem lenne kötelezően hallgatniuk rá, viszontha nincs meg a háló/szekrény, stb., akkor nekik kellene megcsinálni. De ez sem lenne kötelező, ki lehetne váltani két órányi vellany termelő binyiglizéssel.
Ami szintúgy nem lenne kötelező, de akkor két órára nincs vellany, más hiába tekerne, akkor se kapnának delejt.
Vízionálok erre szép nagy qrva anyázásokat és egyéb csörtéket - legalább ki lennének mozdítva a gyesznó ól meleg ganyéjából.

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:04:49

@Udvariatlanbolond: VV8 Krisztián, Micike, Dennisz, Dina, Ádina és természetesen Geronazzo Mária! Esetleg beküldeném még Kiszel Tüncit, mert Zsúval megtalálnák egymást tutira! :D

É2I 2018.11.20. 14:05:13

@Udvariatlanbolond: Lenne, lesz rá jelentkező; van hasönszőrű kretén cölöp millió.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:07:00

@Nyuszomuszo83: Ez az ! Zsu egy Kiszel hasonmás!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:07:26

@É2I: Az elején Roli próbált vellamesterként, de feladta az első napon. Amíg valamelyik nem osztja le a feladatokat és nem lesz retorzió marad a retek és kupleráj!
@Udvariatlanbolond: Képesek lennének rá! De szerintem összeszarnák magukat! Zsut, Renit és Adrit mentővel vinnék el! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:09:15

@É2I: Ez estben nem tartana februárig a műsor...Forró dróton lenne kapcsolva a rendőrség és a baleseti sebészet!

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:09:54

@Udvariatlanbolond: Egyszer utaztam vele a 2-es villamoson, észre sem vettem, csak az affektálás ütötte meg a fülem , hogy ma este leszek a tv-ben jaaaj nééézzzeeed szívem! Puszika, puszika és ahogy odanéztem, ott állt a maga teljes valójában a Tünci. Azt figyelte ki nézi, játszotta magát, de a munkában megrogyott utazó közönség le sem szarta! :D Akkor volt együtt azzal a fiatal sráccal, ezért volt a tv2-ben. Nannáááá hogy este megnéztem a Fiktívet! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:11:02

@É2I: Hát, én frankón paráznék bemenni!!

É2I 2018.11.20. 14:13:29

@Nyuszomuszo83: Ezért "díjaznám" a beleszarást és így van retorzió nélkül tojnak rá.
Befigyelhetne cigi, pia megvonás is - az még az egészségüket is óvna, no meg mondjuk 1-2 diétás, vega nap is. De majd meglátjuk mit dobnak be a szerkik - mert sztem lesz ilyen is. ☻

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:14:00

@Nyuszomuszo83: A kis sétáló váci részén én is belebotlottam...Eleve tök alacsony a várthoz képest, se smink, se rütyütyü, ..,úgy nézett ki, mint egy kiMarcsis bejárónő! Lepetéztem!

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:15:44

@É2I: Ja,,kíváncsi vagyok mikor vetik be a jól kiérdemelt szopatást?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:16:47

@Nyuszomuszo83:

a hörgősMETÉLT annyira én se, de a Faith no more az minden mennyiségben jöhet, Patton apa egy állat.
Jazz nagyon ritkán, opera, komolyzene kuka.

De rockban mindent meghallgatok.

1 óra jazzel engem is kilehetne kergetni a villából, pedig elég jó a tűrőképességem.
Mondjuk Kisgrofóval szintén kitudnának nyírni, látszik mennyire sötétek a dzsudzsákék, hogy ugráltak rá, egyedül Királygabi érezte kellemetlenül magát a sok sötét "focista" közt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:21:11

@É2I:

vagy a villamestert b*sszák meg, hogy nem tudta munkára serkenteni a brigádot.

Udvariatlanbolond 2018.11.20. 14:21:42

@szociál: Rájöttem, hogy a jazz, csak élőben jó, az első sorban. Úgy azért pörögnek a percek..,ha, és amennyiben míves a muzsika!

É2I 2018.11.20. 14:28:35

@szociál: Az alap a villamesteri poszt, ő felel globálisan mindenért. De. Felelősöket is kijelölnék, amik csak rész feladatok. Külön szekrény-, ágy-, asztal-, stb rend. Így tudnák egymást is felkérdezni (sic!)
(A nagyon degetzi változatom, hogy az ágyra telepedni fél nyóctól du. ötig tilos! Ejj, beszép lenne :P)

hereverő heverő 2018.11.20. 14:28:56

@szociál: Rock is bármikor, jazz is bármikor, komoly is bármikor (opera inkább ne). Kisgrófó, rap, hiphop és hasonló csak kínzásként. És folk is jöhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 14:38:37

@hereverő heverő:
Amitől herotom van reggie, blues néha és folk :)
Techno se nagyon jön be, van bajom :)

Nyuszomuszo83 2018.11.20. 14:50:23

@É2I: A veganapot retorziót üdvözölném, a cigi megvonás nagyon rossz, én dohányzom(fúj), de egyszer próbáltam leszokni az első nap aludtam a második nap sírva akartam agyonverni bárkit egy cigiért. ezek legyilkolnák egymást. Lásd Csoki üvöltözésénél mondta is cigim sincs ghecci! @szociál: Ezekre ugrálnénak, engem Jollyval kisgrofóval szintén lehetne kínozni! :D

Bryan élete 2018.11.20. 14:59:28

@mocskosmacska: ahhoz kellene némi agysejt is, de itt azok ki vannak tiltva. Hógyisne, még valaki kigógyizná magának a 36 millát okosan, céltudatosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:10:39

@Nyuszomuszo83:

Ha tisztaság van és rend akkor kapnak cigit és kigrófót, ha ragad minden a kosztól és kupi van, akkor jazz és cigi megvonás, 3 óránként egy szál esetleg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:12:37

@úgymond olvasó mmkk:

neröhöggyé :P

www.youtube.com/watch?v=-_U6165DVeM

cigeretta no more, alkohol no more, érted more ? :)

mézescsók 2018.11.20. 15:13:51

Több témához össze-vissza:
Greg – a pánszexualitással akar érdekes lenni, mivel igazából senki sem tudja, hogy mi az. Gyanítom, ő sem, ezért frankón kitalálta magának ezt a sztorit. Mert ezzel ki lehet tűnni. Milyen ciki lenne simán egy buziság, olyan már volt, vagy egyszerűen bevallani, hogy hölgyeim és uraim, aszexuális vagyok. Utána olvastam kicsit, hogy mi is a lényege, de sokkal okosabb nem lettem, bár a hiba az én vevőkészülékemben is lehet. E tekintetben eléggé a földhöz ragadtam. Mindenesetre felőlem akár a tűzoltókészülék iránt is érezhet olthatatlan vonzalmat, egészségére, feltéve persze, ha a habbal oltó és a tűzoltóság sem ellenzi.
Ettől függetlenül taplóság saját nyomorát rádumálni Rolira (azt hiszem, őt szivatta Radiccsal kéz a kézben ücsörögve a kanapén, hogy ő tulajdonképpen meleg), mert az egy homofób néző szemében még karaktergyilkosság is lehet.

Szóba került, hogy a Vv nézők tagadják, hogy nézik a szériát. Tudom, hogy egyedül nem reprezentálom a populációt, de tőlem még senki sem kérdezte meg. Jelentem, nézem a Vv-t, sőt tv-m is van, nem is egy és elárulom, hogy a műsor nemcsak tv-n látható. Ha a fanyalgók még nem tudnák.

Hogy a szex miatt nézzük, ebben a formában így ez sem igaz. Én pl. a játék miatt nézem. Nyilván akad, aki nem. Amit csak azért nem értek, mert minőségi hivatalos pornóoldalak vannak, amik lényegesen többet nyújtanak úgy kivitelezésben, mint látványban Csoki 15 másodpercig pumpáló seggénél, ahogy Ginu hátranéz, hogy befejezte-e már. Az első szériákat nem láttam anno, nemrégiben ismételte valamelyik RTL tulajdonú csatorna. Érdekesebbek voltak, annak ellenére, hogy a szex-vonalat már akkoriban is tolták és most konkrétan Maya Gold bevitelére gondolok.

Ne jazz-t kapjanak, mert azt még talán élveznék, Oratóriumokat vagy gregórián éneket. Esetleg misével.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:19:01

@mézescsók:

ha azt mondod hogy ezt a 2 órát végig hallgatnák akkor szerintem tévedsz :))

www.youtube.com/watch?v=lurmkc6AhYU

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:20:14

@szociál:
mondjuk ez 42 perc, de ha beállítod 0.5-ös sebességre akkor kijön a másfél óra :))

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.20. 15:21:04

+1 a jazzre ráadásul vagy a freejazz klasszikus Ornette Coleman bármely lemezét, vagy a kortárs noise és free jazz pápáját, John Zornt és terebélyes new yorki barátait jelölöm meg.

de lelki szemeim előtt a Painkiller - Guts of a Virgin lemezét adják le full hangerővel reggel ébresztő helyett (John Zorn - alt sax, Bill Laswell - bass, Mick Harris - drums --> igen, ő a Napalm Death eredeti dobosa).
en.wikipedia.org/wiki/Painkiller_(band)

kérlek szerkik, kérlek!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:25:44

@adamskij:

Painkiller adja :)))))))))))
Te nyertél, ez legyen inkább :))
Átfutnak a villafalon ki a szabadba, ezt nem bírnák 15 percig se :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 15:29:40

vagy ébresztőnek az Albert Einstein Bizottságtól a Milarepaverziót :)
Milyen fejet vágnak rá :))

www.youtube.com/watch?v=AV3dAbrB_6w

,, 2018.11.20. 15:30:57

@adamskij: tipcsike lesz holnapra?

Perah 2018.11.20. 15:53:03

@Mók_Ica: Ja lehet, hogy nem veszi észre magát Zsu. Engem valahogy az óvodás kislányok fintorgásaira emlékeztet. A lányom már általános iskola első osztályában sem vágott ilyen fejeket, sem most, pedig még most is csak 12 éves. Valahol nagyon megrekedt ez a Zsu, vagy esetleg Tourette-szindrómás lehet még, azt el tudnám képzelni.

@Nyuszomuszo83: Tényleg többen hívtuk már szellemnek Lacikát, én rendre kifelejtem a számolásban, amikor végig veszem a lakókat, hogy ki kire tehet a kiválasztásnál :). Mondjuk lehet, hogy direkt csinálja, mert látta Robint, hogy ugyanezzel a taktikával nyert anno... Nem igazán foglal állást, nem szid senkit sem, ami nem olyan rossz taktika. A nézőket is kevésbé irritálja, mint egy fa**kalap, aki csesztet másokat vagy rosszindulatú.

@VV Villamanó: Szia, üdv az oldalon komment- és olvasótárs! :) Nekem is hiányzik Bencus, ő vezette legjobban a VV-t, laza volt és vicces. Nem kellett volna kiköltöznie Németo-ba, bár megértem. Amúgy én Anikót is bírom, szerintem néha kifejezetten jó a humora és van öniróniája, például tegnap este a párbajos beszólása is jó volt :).

@szociál: Na, hasonlít a zenei ízlésünk, mert én is utálom a jazz zenét. Főleg azt, amelyikben "ének", illetve inkább hörgés is van, mert minden olyan zene kikerget a világból, ami nagyon disszonáns. Imádom viszont a komolyzenét, de pont az előbb leírtak miatt nem szeretem Bartók darabjait, pedig mondhatni, hogy a leghíresebb magyarunk.

Maximista vagyok 2018.11.20. 16:01:41

@,,: nálam húzz be egy Renit kérlek, köszönöm

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 16:12:53

@,,:
Reni vagy Zsu kapja a legtöbb jelet

szmoti 2018.11.20. 16:13:29

Annyira unatkozom ma, hogy nézegettem radics fb oldalát és rátévedtem a barátnője oldalára is, nem tudom, hogy ez a csaj ugyan az e, mint a homevideoban, de a fb megosztásai alapján annyira nem tűnik ostobának, nem is értem hogy lehetett ezzel a gyökérrel

Adamadam 2018.11.20. 17:52:18

Nem tudom ki, hogy van vele, de remélem Era nem fog elszállni a győzelem hatására. A tegnapi a győzelem hevében belefért, de nem lesz szimpatikus a nézőknek ha most brutálisan elszáll.

Csillepityu 2018.11.20. 18:20:38

@hereverő heverő: Üdvözöllek gondolat-társam. Uszkve két éve HV olvasó vagyok,és csak akkor vetemedek HSZ írásra,ha a sorozat valamiért elnyerte tetszésem,vagy a kommentelő véleménye egyezik az enyémmel.Bocsánat a tegező mondatszerkesztésemért,de ez itt általános,úgy találom.Ezen figyelő időszak alatt,sok olyan HSZ.-t olvastam Tőled, ami felbátorított arra,amit a megszólításodban igyekeztem kifejezni.Magam is az "együttlétben" a legnagyobb kegyeit nekem ajándékozónak elsőbbsége a fontos.Szerintem az, amit mai felfogásúnak adnak elő kekszualitás címén a VV-ben ,az csak is a (szenny)csatorna ferde hajlamú felelős vezetőinek köszönhető.Ha castingon közölnék az azon résztvevőknek,hogy NUKU keksz,mert az azonnali kizárással jár,valószínű,hogy csak olyanok mennének át a rostán,akik a szürke állományukat tényleg arra használnák ,amire azt a Tetemtő rendelte,és ami a játékhoz kell. Itt tulajdonképpen azt látom,hogy nézettségért a beteges ,embertelen,észlényhez méltatlan ,ösztönöktől vezérelt lényekre alapoznak.Mi HSZ írók,akik ostorozzuk,kritizáljuk (persze nem mindenki) a látottakat,sajnos akarva-akaratlanul mi is tömjük a (szenny)csatorna zsebét.A reklámoztatónak nem kell mást megmutatni,hogy ha hozzá szólt,akkor megnézte a leadott részt,evvel együtt a közben sugárzott reklámokat is.Tehát lehet a kasszához fáradni!
Bízom benne,hogy elfogadsz véleménytársnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.20. 18:32:12

@,,:

Reni mert a white team rá fog pakolni, Ginunak is beszólt, alap hogy ő is megpakolja.

mézescsók 2018.11.20. 23:38:02

@szociál: El lehetne érni, hogy végighallgassanak bármit, de ezeket e módszereket a nemzetközi jog is tiltja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.21. 09:06:39

@mézescsók:

Guantanamora gondolsz ?
azok a rabok nem tudtak elvonulni a nyugiba a zene elől :)

mobilos perpetuum 2018.11.21. 12:57:49

@Csillepityu: A reggeli merevedés, és az éjszakai spontán magömlés egészséges fiatal férfiaknál előfordul. Főleg, ha női egyedek is vannak ott. Az a megoldás, amit még VV5 Attila se szégyellt bevallani, hogy a mellékhelyiségben segített a problémán, szintén elég furcsa, ha abba belegondolunk, hogy kamerák ott is vannak, illetve a kamerák mögött emberek.

Mondjuk: Reggel sorbanállás a klotyó előtt, és ha valakinek sürgős nagydolga lenne, beszólna, hogy verjed gyorsabban, mert mindjárt beszarok.
Lányok répát és uborkát csak szeletelve kaphatnak, ha pl. rendszeresen nem hordják a mikroportot.
Na, szóval jó, amit írsz, csak nem működik.
süti beállítások módosítása