Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 31-35. rész

2018. november 19. 11:00 - Gillotte

Eljött a hét, amikor a tervek szerint a hallgatók, és Luca is végső búcsút vesznek Félixtől, hiszen indul a tévéműsor, így Luca ülhet Félix székébe a rádióban. Luca egyébként szerelmesebb a rádiósba, mint valaha, az az előző esti csók adott számára bizonyságot arról, hogy Félix odáig van érte. Bence szerint ez baromság, de Luca meg sem hallja. Műsorvezetőként debütál ma, és valami elkezdődött Félixszel, szuperül kezdődik a hét! – lelkendezik. Félix már nem ilyen szerencsés: találkozóra hívja őt Várkonyi Zsolt, a rádiós örök ellensége, akivel aznap kezdődnének a közös tévéműsor munkálatai. Várkonyi azonban azt a szomorú hírt közli, hogy a rádiója többet ajánlott érte, mint a tévé, ezért inkább marad a mikrofon mögött, magyarán a műsor ugrott. Félix nagyon szeretne felébredni álmából és jót röhögni az egészen, de sajnos nem álom. Feltételezi, hogy Várkonyi nagyon csúnyán megviccelte, és a televíziós szerződés is kamu volt, de a fickó állítja, hogy erre meg ő sem lenne képes, csupán inkább visszatáncol a rádióba. Félix érthető módon kiakad, bár az valamiért nem merül fel benne, ami bennem rögtön: ez hogy a fenébe lehetséges aláírt szerződés esetében, a munka kezdetének napján, hogy csak úgy kilép a másik egy tévés produkcióból?! Bár láttunk már olyat a való életben, amikor a csatorna vállalta a büntetés kifizetését is, de ha még ez is történt Várkonyi esetében, akkor sem hiszem, hogy Félixszel így el lehetne bánni – már ami a dolog jogi oldalát illeti. Viszont azt, hogy Félix végre nagyon megszívja, kifejezetten szorgalmaznám, alább olvashatjátok, miért.

7_1.jpg

Szóval ez a jó ember amint meghallja a hírt el nem kezdődött tévés karrierje végéről, egyből Lucához rohan, na nem vigaszért, hanem azért, hogy előadja a mártírt, miszerint ő mégis a rádió mellett döntött, Lucáék az ő családja úgyhogy inkább hagyja a tévézést. Luca teljesen odáig van ettől az emberi nagyságtól, éppen ezért mindent megtesz Adélnál és az apjánál, hogy visszavegyek Félixet – ami már mintha Félixnek is kínos lenne. Adélék észnél vannak, nemleges válasszal küldik Lucát a stúdióba, hiszen kezdődik az élő műsor. Luca nekiáll a műsornak, ám egyszer csak olyan szavakat hallok a szájából, ami miatt már én érzem kínosan magam: ,,kedves hallgatók, jó hírem van, ugyanis Félix visszatér a Délelőtti gyors élére!” Félix fülét-farkát behúzva megy be a stúdióba, s azt mondja, hogy szívesen visszatér, persze csak akkor, ha nem bánják a kedves hallgatók. A kedves hallgatók jelzései alapján nincs bajuk Félixszel, de Luca annyira kedves és jó – írják többséggel. A lány ezt úgy értelmezi, hogy ,,látod Félix, mindenki téged akar?!” de úgy tűnik, a másik bolygóról, ahol ő most tartózkodik, nem látta tisztán a hallgatók üzeneteit. Félix tehát marad a rádióban, és Adélék feje majd’ szétdurran, hiszen innentől kezdve nem lehet mit csinálni, ha már élő adásban bejelentették Félix visszatérését. A fizetését és az egyéb, reklámbevételből származó juttatásait viszont az új szerződésben igencsak megvágják. ,,Sajnálatomra” Félixnek nem osztanak lapot, hisz kicsi ez a szakma, Adél apja is tudomást szerez arról, hogy kényszerből tért vissza, úgyhogy nincs sok választás: kénytelen aláírni a szerződést.

7_2.jpg

Luca továbbra is szerelmes, és este a megbeszélt étteremben várja Félixet, hiszen a férfi randizni hívta. Félix késik, de ott van Várkonyi Zsolt, aki felvilágosítja Lucát arról, hogy szeretett rádiósunk miért is nem vetett gyökeret a televízióban. Miután Luca megtudja a hírt, a késve érkező Félix hiába jópofizik, egyedül kell elfogyasztania a vacsoráját. Luca újra felkeresi Artúrt, a terapeutát, aki egy Luca képével ellátott ,,boxzsákot” püföltet a lánnyal, elvégre nem Félix a hibás, hanem ő, Luca, amiért megint bedőlt a férfinak. Artúr egyébként elérkezettnek látja az időt, hogy felhagyjon a kezeléssel, hiszen a lány homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, amit a szakértő mond. Luca persze visszakönyörgi magát, úgyhogy Artúr enged. A kezelt lány egész jól tartja magát ahhoz, hogy Félix egy rohadék, hiába ünnepli őt, és az értük hozott áldozatát mindenki. Az ajándékba kapott rohadt drága óra, és a legjobb kollégás póló már Félixnek is sok, úgyhogy vall: igazából kényszerből tért vissza. Az első sokk után is hős marad a kollégák szemében, hiszen mekkora bátorság kell ahhoz, hogy ezt elmondja valaki. Pff….

7_3.jpg

Ildikóéknál lenyugszanak a kedélyek, bár Dénes egy éjszakát a kanapén tölt amiért nem szólt arról, hogy urológushoz vitte a problémáját. Géza főzés közben felteszi a legkézenfekvőbb kérdést: orvos vagy, nem tudtad volna felírni magadnak a kék tablettát? Már késő, Dénes szerez gyógyírt a bajára, és bevetés előtt el is fogyaszt belőle egy szemet, így Ildikó 32-fogas mosollyal ébred reggel. Másnap este viszont átkutatja Dénes dolgait, hiszen sejti, hogy a szeretett férj nem magától kapott szárnyra. Nem talál semmit, de már forró nyomon járt, ezért Dénes jobbnak látja megkérni Gézát, hogy legyen kedves és rejtse el a szobájában az ipari mennyiségű kék bogyót tartalmazó tasakot. Géza így is tesz, ám arra nem számíthat, hogy Ildikó a távollétében kitakarítja a szobáját, és az ágy alatt megtalálja a zacskót. A nő szembesíti exférjét, mire Géza barátja elárulását elkerülendő azt találja mondani, hogy kereskedik a bogyókkal, s erre Ildikó olyan pipás lesz, hogy elküldi Gézát a fenébe. A férfi Lucához megy, de neki sem számol be a történtekről. Dénesnek nagyon kellemetlen, hogy Géza esik pofára miatta, ezért bevallja az igazat Ildikónak, úgyhogy pillanatokon belül ő is Lucánál találja magát. A helyzetet Géza és Olga orvosolja: úgy intézik, hogy Ildikó és Dénes ne jussanak ki Luca lakásából, így kénytelenek legyenek megbeszélni a dolgokat és békét kötni. Ildikó megérti, hogy Dénes csak öregszik, de ettől még szereti őt, Dénes pedig ígéri, hogy ezentúl semmit nem titkol a felesége elől. Ráadásképp természetesen Gézát is visszaveszik a házba.

7_4.jpg

Zita interjúról interjúra jár, de nincs sikere. Még jó, hogy erről a város egyetlen bárjában panaszkodik az orvosira járó pultos csajnak, aki különösebb interjúzás nélkül felveszi. Zita egész nap gyakorol, és a délelőtti sörcsapolás során keletkező 10 centis hab a nap végére 5 centisre csökken. Erik is arra jár, mert miért ne, és csodálkozva veszi tudomásul, hogy imádatának tárgya beállt a gályába. Nem baj, ott van a pultos lány, aki az orvosi meg a bár miatt is jóban van Erikkel, úgyhogy Zita legnagyobb megdöbbenésére a lány ráveszi Eriket egy közös sziklamászásra, sőt, meg a közösségi oldalra is regisztráltatja – ami csak azért durva, mert Zitának csak azt sikerült eddig elérnie Eriknél, hogy átfusson a zebrán, ha villog a zöld a gyalogosoknak. Erik és Zsófi, a felszolgáló még azt is emlegetik, hogy majd együtt sátraznak és ó jaj, Zsófinak nincs sátra, úgyhogy Erik udvariasan felajánlja, hogy megosztja a lánnyal a sátrát. Ennél a pontnál merül fel bennem, hogy ez csak egy műsor, és lám: nem sokkal később a fiatalok Ildikónál kötnek ki, és beszámolnak neki arról, hogy milyen jól megy a színjáték, amit Zitának nyomnak. Ildikó még egy húszezrest is felajánl Zsófinak a szolgálataiért, de a lány nem fogadja el, hiszen azért teszi, hogy Erik és Zita újra együtt legyenek.

7_5.jpg

Bence továbbra is Lalival, a fénymásoló szerelővel kínlódik, bár már inkább nem is szól, ha elromlik a gép, nehogy ki kelljen hívni. Nem baj, kihívja más, úgyhogy mégis találkoznak, és Bence annyira belehergeli magát mondandójába – miszerint Lali állítása szerint csak hülyülés volt az a csók – hogy ott fénymásolóknál csókolja meg Bence a fénymásolóst, hiszen úgyis csak poén. A történet ezen szálát lezártnak is tekinthetnénk, ha Bibi, Lali barátnője nem köszönné meg másnap Bencének, azt hogy Lali előző este négyszer is ,,kitett magáért”. Ugyan a lánynak fogalma sincs arról, hogy Bence milyen tanácsot adott, de hálája jeléül áthívja hozzájuk estére kajálni – ,,ellenvetésnek helye nincs” jeligére. Természetesen a lányt behívják dolgozni, de azért noszogatja Bencét, hogy menjen csak be, és kajáljanak Lalival ketten. Megtörténik az említett étkezés, leöblítve némi borral, és a pia hatására már Lali sem fogja vissza magát, és megcsókolja Bencét.

7_6.jpg

Ahogy Bencéé, Adél szerelmi élete sem egyszerű. Rolandtól megtudja, hogy Márk diktálta neki az e-maileket, amiket Adélnak küldött, és azt mondta akkor, hogy azért tud olyan jól szerelmes levelet írni, mert amikor írja, a szerelmére gondol. Ettől Adél teljesen visszaszerelmesedik Márkba, úgyhogy megkéri Rolandot, felejtsék el, ami történt. Roland ezt nem tudja garantálni, mert nagyon szereti Adélt. A főnökasszony sajnos nem tud Roland lelkével foglalkozni, mert helyzet van az apja és Márk között. A rádió minden évben zsűrizik egy könyvfesztiválon, és ugyan általában Félix megy, az ismert körülmények miatt Adél most Márkot akarja küldeni. Adél apja is benne lenne a dologban; Márk is örül, s biztosítja az öreget: mindent megtesz, hogy a legjobb döntést tudja hozni a könyvek bírálásakor. ,,Ezzel nem kell foglalkoznod” – mondja az atya - ,,minden el van döntve, neked csak ott kell lenned”. Márk ebben az előre lezsírozott nyertes dologban nem akar részt venni, és Adél nagyon pipás lesz rá, hisz így csak az apja előtt szégyeníti meg őt. Márk ezt orvosolandó felmegy a potenciális apóshoz, és elfogadja az ajánlatot, hisz jobban szereti Adélt az elveinél. Az apának nagyon nem tetszik, hogy a lánya együtt van Márkkal, ezért a férfi kirúgására szólítja fel Adélt. A lány először az ideg miatt szünetet kér Márktól, majd úgy dönt, hogy ideje szembeszállni az apjával: eddig neki soha senki nem volt elég jó, az előző szerelmének is hogy-hogy nem felajánlottak egy állást a világ másik végén, aminek nyilván semmi köze nem volt apuci kapcsolataihoz. Adél tehát úgy határoz, ha Márk megy, megy ő is. Na erre vajon mit reagál az öreg?!

7_7.jpg

Főszereplőnkkel is zajlik az élet: összefut egy volt osztálytársával, aki nagyon jóképű fickó lett az évek alatt. Van ugyan egy gyereke, de elváltak a feleségével, úgyhogy hamar megbeszélnek egy randit, ami jól sikerül. A fickó azonban a randi helyszínén felejti a pénztárcáját, a telefonszámát nem adta meg Lucának, úgyhogy Luca elviszi a tárcát a fickó házához, ahol csöngetésre a feleség jön ki, aki nem tud arról, hogy elváltak volna. Lucának ez a sok koppanás elveszi a kedvét a randiktól, de a műsornak mennie kell, ezért némi nyomás hatására elmegy a gimis osztálytalálkozójára. Semmi kedve viszontlátni azokat az embereket, akik csúfolták (Luca-koca), de Szilárd, a szintén volt osztálytárs ex-pasi taxis elviszi, és a feleségeként mutatja be, mert továbbra is szerelmes. A találkozón a sipítozós hülye csajok, akik régen csúfolták Lucát most már odáig vannak érte, szelfiznek is az osztály celebritásával, ráadásul, az egyik csaj férje is rányomul Lucára – sőt, azért segített csak rettenetes feleségének a szervezésben, hogy találkozhasson vele. Ebből nyilván lesz egy kis balhé, úgyhogy röviden: nem sikerül jól a találkozó, de legalább Márkkal másnap jól el lehet beszélgetni róla. Később Luca megint a bárban köt ki, ahol leszólít egy francia nyelvű könyvet olvasó srácot, akiről kiderül, hogy remek koktélokat csinál. Míg elvannak a bárban, odamegy Félix, és a régi-új barátnője, a dokinő, aki úgy volt, hogy elmegy Afrikába gyógyítani. Hát nem tartott sokáig. A nő egy adott pillanatban figyelmezteti Lucát, hogy szálljon le az ő Félixéről. Itt hagyod fél évre, aztán utasítgatsz? Szép.

7_9.jpg

Múlt héten említettem Kriszti, és Viki, a takarító csajszi régi ismeretségét, de lényegében továbbra sem haladtunk előrébb a történetben. Simonnak nagyon tetszik Viki, úgyhogy elviszi randizni egy karaoke bárba, ahol feltűnik neki a lány nagyon jó énekhangja. Vikinek van egy régi képe magáról és Krisztiről, és nagyon úgy tűnik, hogy Kriszti lelépett valamiből, talán egy zenekarból? Talán a héten erre is választ kapunk!

Címkék: 200 elso randi
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androido 2018.11.20. 22:17:10

Köszi a hogyvoltot! :) Tetszik, hogy tömbösítve írod.

Ennél a blokknál majdnem abbahagytam a sorozatot, annyira felhúztam magam Luca szánalmas viselkedésén... Ugye nem vagyok ezzel egyedül? :D

Gillotte 2018.11.21. 19:05:28

@Androido: Köszi! :) Még tömbösítve is hosszú, sokszor csak fogom a fejem, hogy mennyi minden történik egy hét alatt.
Én inkább Félixen borultam ki, hogy tudatosan kihasználja Lucát, pedig azt hittem, hogy valamennyire tényleg fontos neki. De tuti az lesz a vége, hogy Félix tényleg beleszeret Lucába, de akkor már késő lesz. Viszont ha Luca most nem távolodik el tőle érzelmileg, akkor tényleg reménytelen.

KapitányG 2018.11.22. 06:58:32

@Androido: Nekem Luca "szánalmas" viselkedése bőven belefér, szerintem éppen az ilyen karikírozásoktól működőképes - és jó - ez a sorozat.

Androido 2018.11.22. 11:19:07

@Gillotte: Igen, Félix egy rohadék... Volt 1-2 pillanat, amikor azt gondoltam, hogy na talán most egy kicsit, csak egy kicsit önzetlen lesz, de valószínűleg esélytelen. Én is erre tippelek, hogy bele fog zúgni, bár eléggé karakteridegennek érezném. Azt hamarabb el tudom képzelni róla, hogy amikor Luca összemelgszik Márkkal, csak azért is bele fog tenyerelni, hogy nehogymár ne ő legyen az imádat tárgya.

@KapitányG: Persze, értem én, hogy valahol karikatúra sz összes karakter, de szerintem ez a szintű kutyába lemenés már sok volt.

Viszont Roland egy cukorfalat, nagyon szerelmes vagyok belé :D

KapitányG 2018.11.22. 12:44:56

@Androido: Nálam az olyan szürrealisztikus eseményeknél kezdődik az "ez már kicsit sok", mint (talán) tegnapelőtt a "valaki van az autótokban"-jelenet, vagy a picsogós fiú meg a "nekem van egy ilyen betegségem"-csaj összehozása :)
Roland cukorfalat, de nem az esetem...

Androido 2018.11.22. 21:58:28

@KapitányG: Na igen, az is több mint érdekes volt. Nem láttam át, hogy a viráglelkű srácnak hogy lesz jó a beszólós-lepofozós csajjal (még akkor is, ha nem direkt csinálja).
Első ránézésre nekem sem volt az esetem, de valahogy "eladta" magát <3 :)

Gillotte 2018.11.22. 23:09:40

@Androido: Tényleg kedves figura Roland, de a szőkített hajat nem tudom megérteni, hogy mi szükség van rá, az nagyon hazavágja :S

Androido 2018.11.23. 08:20:19

@Gillotte: Pont ez a fura számomra is, hogy annyira egyértelműen műszínű az a szőke, és annyira elüt a sráctól, és mégis jó, szerintem.
Dehát ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan :)

Gia 2018.11.23. 08:26:04

@Androido: Csak egy kicsit rövidebbre kellene vágni,komolyítana is a kinézetén.Más frizurával szuper pasi lehetne.

KapitányG 2018.11.27. 06:41:43

@Lynette21: De izgalmas! Az üzenetről szóló értesítésben más (hosszabb) szöveget látok, mint itt, a kommentedben :)

Lynette21 2018.11.27. 07:51:03

@KapitányG: Ugye?! Hosszabbat is irtam! Es ez nem eloszor fordul elo velem, hogy a kommentem csak elso mondata jelenik meg... nem is ertem... Nekifutok megegyszer, hatha...Valami olyasmit irtam azt hiszem, hogy nekem amugy ez a Roland fiu sem karakterben, sem szineszileg sem sehogy nem tetszik, de nagyon jo hangja van, es ez a klipp nagyon tetszik! Megneznem ot valami mas szerepben! Aki viszont a sorozatbol nekem bejon mint pasi, az Mark, es (sajnos vagy nem sajnos) Bence!

KapitányG 2018.11.27. 10:06:48

@Lynette21: Ezt a mostanit látom itt is teljes egészében :)
Az előzőről ezt küldte a komment-értesítő:
@KapitányG: Huhhh! Ez de jo volt!

Lynette21 2018.11.27. 22:29:01

@KapitányG: A! En mar feladtam hogy ezt megertsem. Hogy en csinalok valamit rosszul, vagy nem tudom ki szarakodik velem, mert mar nem az elso eset volt... es nem mindig van kedvem ujra bepotyoreszni mindent...

KapitányG 2018.11.28. 02:36:51

@Lynette21: Valami varázslat lehet... Amikor bemásoltam azt, amit a kommentértesítő küldött, az meg is jelent, most meg az általam bemásoltból is csak annyi látszik, mint a te hozzászólásodban. Most akkor megpróbálom úgy, hogy nem copy-paste, hanem pepötyügöm a "megmaradt" mondat után következő részt:

Nekem egyáltalán nem jön be sem a pasi, sem Roland karaktere, sokkal inkább Márk, és (sajnos) Bencét imádom a legjobban, de ez a dal nagyon tetszett! Köszi, hogy megosztottad.

Nos, ezt nyelte le a blogmotor. Vagy valami szellem. Egyszer talán kiderül, hogyan és miért :)
süti beállítások módosítása