Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x14 - Csak az kiabál aki fél (18+)

2018. november 18. 15:38 - Dzsudibí

0.png

Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek, mindkét tábornak üzenem, hogy szevasztok. Úgy tűnik Petit addig csesztettük a bajsza miatt, hogy ezen a héten egy zacskóval a fején ücsörgött otthon egy bögre meleg kakaó és a kedvenc fikusza társaságában, Anikó szerint holnap már lesz, de Anikó azt is mondja, hogy gyufásskatulyákat egymásra helyezni nem olyan könnyű feladat, szóval nem vagyok benne biztos, mi az igazság. Mindenesetre ténysvaló, hogy a nyomoroncok egyike másika csoda, hogy nem felejt el levegőt venni parittyázás közben, úgy tényleg nehéz, a párbaj egyébként félrekúráselőttleveszemagyűrűt Vivi és Era között zajlik, a tét pedig Era joker szuperképessége. 

1_17.png

Ahogy elnézem a szerkik biztosra mentek, és még ehhez az egybites feladathoz is 16 oldalas szabálykönyvet mellékeltek az agyhalottaknak, akik még ezek után sem biztosak, hogy a pittyegő hangnál egy darab dobozt kell a torony tetejére rakni, vagy ahány pittyegés elhangzott, ráadásul kutya hideg is van, kétnapigbírtamfasznélkül Vivi pedig az időjárási körülményeknek megfelelően haspólóban állt neki a feladat teljesítéséhez - az udvaron. Ezek után persze Era nyer, de jóhátmegbotlottam Vivi nincs elkeseredve, és nekem nagyon improvizál az örök optimizmusa, szerinte a joker kártya az ő KARAKTERÉHEZ amúgyis túl nagy durranás lett volna, úgyhogy jól van ez így, ráadásul:

"Igen, ő tényleg egy olyan ellenfél volt, aki mellett hogyha veszítek, szerintem abszolút nem szánalom."

nov_-18-2018_09-16-43.gif

Radics és Vivi a kanapén búgnak féllábú szerelmes galambpárként. Ehhez szorosan kapcsolódik, hogy kedvesférjem általam oly nagyra becsült jó szokása, hogy néha, a szobán áthaladva megáll a tv előtt, és belekérdez, hogy "Ez a nője? De akkor miért dugja, ha nem? Akkor most haragszik rá? A fekán miért van láda? És ő ki? De az nem az a másik? De ugyanúgy néz ki.", amivel nettó három és fél másodperc alatt tudja emelni a vérnyomásom 250/200 fölé, tegnap például éppen havégeajátéknakköltözhetekRadicshoz Vivi és Radics rövid, ámde annál eseménydúsabb szerelmének történetét meséltem el neki minden igényt kielégítő részletességgel, azzal zárva a dolgot, hogy felbomlott a kolalíció, nincs tovább, kihűlt a szerelem. Erre ezek itt nekem megint üldögélnek. Összebújva. Hát szórakozzatok mással, én nem bírom követni a hormonszint ilyen sebességű ingadozását. Radics udvarol. DE GYEREKEK. Hát nem akárhogy. Vivi bizonytalan, hogy taktikából lett-e megcsinálva a csúnyája, avagy sem, de Radics biztosítja vonzalmáról, hát azért ő csak úgy nem KÚR meg valakit taktikából. Azért KÚRTA meg Vivit, mert tetszik neki, Vivinek meg szeme se rebben a szóhasználat miatt, hát kúrták őt már korábban is olyanok, akiknek tetszett. Ennek megfelelően, most hogy Radics biztosította őt érzelmeinek és szándékainak komolyságáról, bevonulnak a fürdőbe, és majdnem kúrnak.  

8_4.png

9_3.png

10_4.png

11_5.png

Másnap reggel. Csokit annyira idegesíti a makroport, hogy jobbnak látja, ha barátként tekint rá, mert úgy könnyebb lelkileg ezt a terhet cipelnie. Zsuzsu gondban van, mert most minden nap ugyanazt azt az egyen gyászneonzöld pólót kell viselniük, és mit van mit tenni, tegnap bizony bebüdösödött, melyre szerinte megoldás, ha hónaljból egy kicsit összevizezi magán, Csoki és tegnapmegintmajdnemmegkúrtak Vivi a hasukat fogják a kacagástól. Csoki elárulja Zsunak a titkot, ő már előző este kimosta, Zsu megveszi az ötletét.

"Há én is most tegnap este ki fogom mosni."

12_4.png

13_4.png

nov_-18-2018_09-12-30.gif

Hogy akkor most ehhez időkaput épít magának gyufásdobozokból, vagy csak a Bergendytől a Ma lesz a holnap tegnapja illetve a Beatles Yesterday című slágerét felváltva dúdolva tesz pontot feladvány végére, azt egyelőre sajnos nem tudjuk meg, mert ugrunk egy olyan részre, amelytől kellemetlenül fészkelődöm a kanapén, de így sem találom a helyem, és csak fluimucil Ábel kérdése zakatol a fejemben végtelenítve. Era és Radics verbális boxmeccse jön ugyanis, boxkesztyűkkel, meg olyan rigmusokkal, melyek újraalkotják a kínrím fogalmát, brit tudósok azóta is próbálják megfejteni, hogy az univerzum mely elbaszott törvényei alapján létezhet az, hogy ez a szerencsétlen háromnál több követőt tudott magának összeguberálni jutyubon. ÉS BASZDMEG. A reklám után van második menet is. Krisztián bemegyek, megtetszik megbaszom gondolatmenetét továbbvíve Radics a nőket tiszteli, csókolja és kinyalja, kivéve Erát, aki szerinte alsóbbrendű lény, én meg tengermély tisztelettel ezúton kérném akkor szépen az Alsóbbrendű Lények Szakbizottságát, hogy engem is vegyenek be a klubba, ha ez ilyen kiváltságokkal jár. Illetve. Drága szerkesztők. A közegészségügyi kockázatokat illetve a műsor fiatalokra, idősekre, és gyengébb képességűekre gyakorolt értelmi és érzelmi pusztító hatásait figyelembe véve kérlek titeket, hogy szakemberrel egyeztetve módosítsatok Radics gyógyszeradagján, és cseréljétek le mihamarabb az intravénás kokain-spuri keveréket. Ezen kívül, ha már elkezdtem üzengetni, kedves Radics, ha majd a kényszergyógykezelésedről szabadulva jövő ilyenkor olvasod, akkor szeretném neked küldeni a Hiperkarma - Csak az kiabál aki fél cím számát. Köszönöm.

14_4.png

15_4.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_00_02.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_01_01.png

Gregnek annyira elege van a villát betöltő negatív energiákból, hogy kénytelen telepatikusan felvenni a kapcsolatot Dzseronáddzó Máriával, én meg azonnal csalást kiáltok, hát nem ér, a többi lakó kitől fogja kapni a pozitív energiákat? Zsu a módszer hatékonyságát erősen megkérdőjelezi, Bükfürdőn ugyanis így csak levegőt lehet gyűjteni, energiát nem, TELEPÁCIÁVAL legalábbis. Zsu a materialista világban hisz, de azért a kiskegyed horoszkódját ő is el szokta olvasni, ezt el kell ismernie. 

nov_-18-2018_09-16-23.gif

Ugrunk az utolsó témára, a tegnapi élő kapcsolás következményeit nézhetjük meg, Era sír a boldogságtól, hogy nem 90%-10%, ahogy Radics jósolta, leaglábbis Roli így fordítja azt, hogy Radics szerint 90%, hogy visszajön. Eközben Radics a mardosó kételytől meggyengülve roskad a kanapéra Lacika mellé, aki ma már másodjára szólal meg:

"Kicsit elbizonylottál most, nem?"

22_3.png

23_3.png

24_3.png

25_3.png

Radicsnak rossz kedve van, de nem azért mert elbízta magát (ÉN JÖVÖK VISSZA GECCI), hanem mert neki háttere van, gondolom itt a 12-17 éves korosztályból kikerülő milliós rajongótáborára gondol, akikkel már Primitivi is milyen messzire jutott. És bár úgy sejtem Radics sem az önostorozás, sem a mea culpa kifejezés jelentését nem ismeri, mégis ösztönösen ebben az irányban indul el, és olyan motivációs gyöngyszemekkel próbálja magát talpra állítani, mint "Úúúúúúúúúú, geci. Geciszeddmáösszemagad. Baszóggyá meg." Szerencsére a nehéz pillanatokban a legjobb ember van most mellette, Lacika, aki olyan léleksimogató Coelho-i, tápláló gondolatokkal járul hozzá Radics rehabilitációjához, mint "Ja geci", meg "aha". Majd Radics egyedül folytatja az önmardosást, és monológot intézve önnön magához megidézve Alekosz szellemét emlékezteti magát, hogy mennyivel jobb is ő, mint EZEK. Adri máris múlt időben emlegeti a jutyúbcsászsárt, ő kedvelte, de neki már átesett egy határon, ami az ő szintjében nem fér bele. Zárásként Anikó biztosít minket affelől, hogy holnap már visszakapjuk Petit, hogy zacskóval vagy anélkül, arról már sixx fog nektek, ennyi volt a móka mára, zárul Dzsudi mókatára. 

26_3.png

27_3.png

28_3.png

29_3.png

Parittyakontent!

 

És még!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2018.11.18. 15:58:02

Nagyszerűen öfizted.

Akkor hajrá Era!

WICKEDWITCH 2018.11.18. 16:14:10

Nagyon jó lett, köszi! :) Azon én is kiakadtam, hogy az előző napi után megint itt nyalják-falják egymást...
Kicsit más: az előbb néztem Mókusánusz vlog videóját. Csak én nem látok logikát a következőben: a benti viselkedése függvénye, hogy a csaja folytatja-e vele, erre ő bemegy úgy egy bekamerázott házba, hogy azt hiszi, az ott bent egy külön világ, amely nincs hatással a kintire???

Madam. 2018.11.18. 16:17:33

Hallod, megérjük, h szavazni nemsokára villapárok ríl parittyázására kell

charlie 2018.11.18. 16:21:02

Viki faszija aszondja:

– Ami bekövetkezik, annak be kell következnie azért, hogy támogasson téged, aminek pedig nem kell bekövetkeznie, az nem is fog. Minden okkal történik –

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/valovilag-megcsalas-szex-vv-vivien-vv-radics-szakitas-botrany/dm9fleh

,, 2018.11.18. 16:36:10

@Angora Cardi: kezdődikk már? izgulok, mert ha nem Era nyer, itt elszabadul a pokol a hv-on, azt meg nem szeretem:( de a vellalakókra is kíváncsi vagyok, hogy milyen tanulságokat vonnának le.
Amúgy ha (amikor) R. kiesik, számomra az lesz a legundorítóbb ember a vellában, aki Erához fog törleszkedni a R. csapatból (gondolok itt Adrira, Renire, Zsura, akik eddig úgy tűnt utálják R-t mint a szart, de most mégis becsicskultak mögé... pfúj)

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 16:39:23

Többször is hangosan felnevettem a munkahelyemen, az összefoglalót olvasva, köszi! :D

Angora Cardi 2018.11.18. 17:06:40

@,,: Anikó azt mondta, 9-kor kezdődik.
Ha elszabadul a pokol, addig elbújunk :D

,, 2018.11.18. 17:09:52

@Angora Cardi: megyek addig bedeszkázom az ajtókat, ablakokat, megélezem a késeket, a széklábakból hegyes karókat faragok:) olyan lesz, mint a Purge:)

tvbuzi 2018.11.18. 17:17:22

a belevalóböl miért nincs öfi/posztcsi?

BarBwire 2018.11.18. 17:24:34

Szép jó estét mindenkinek. Ennyi ribit egy házban ritkán lát az egyszeri ember.
Kiváncsi vagyok mi lesz a mai párbajon, Era miket fog előhozni magából. Azt ígérte
Radics köpni-nyelni nem fog tudni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 17:33:37

@BarBwire: köpni fog, hörögni, visítani és haza sunnyogni! Ámen

2018.11.18. 17:49:45

Azert a tavalyiból tanulhatott volna az RTL nen kell youtube genya. Amúgy is esélyegyenlőtlenség a többi lakóval szemben

2018.11.18. 17:50:59

@tvbuzi: mert az már nem munka hanem bűntetés lenne a blog írónak

2018.11.18. 17:53:43

LégPuskaTornásPornóBojuszPetike, hogy fogja bírni ma? Kimozog majd a studióból?

2018.11.18. 17:55:07

LégPuskaTornászPornóBojuszPetike
kimaradt a "z" betű:-(

Adamadam 2018.11.18. 18:01:51

Csoki egyébként miért nem reagált semmit, mikor Radics beszólt Ginunak egy ilyen szöveggel, hogy "leszoptad a néger faszt"?
Nem azt mondom, hogy sértődjön meg a néger szón, de azért itt elég negatív jelzőként volt használva.

mézescsók 2018.11.18. 18:02:25

Három nap után sikerült ismét naprakésznek lennem, de mint látom, nem történt semmi érdemleges, csak a szokásos.
Felmerült bennem, hogy Zsuzsu nem csak játssza-e, hogy hülye, de kizárt. Ennyire spontán idiótasághoz nagyon okosnak kéne lennie.
Era helyében a párbajon megjegyezném Radicsnak, hogy remélhetőleg a kedves barátnő is félrekúrt a távollétében, persze kizárólag egészségi okokból a hormonszint szintentartása miatt.
Bár ez szemétség a barátnővel szemben, aki nem tehet a villában történtekről, hacsak azt nem, hogy pont egy ilyen nyomorultat választott magának.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 18:10:01

Köszi Dzsudibí! Várom az este 9-et! Remélem R. megy haza és elvonul egy klinikára. Mondtam én, hogy sajnálom, hogy Lipótot bezárták, kiváló alany lenne benn! Én várom, ha kiesik a Blikk meginterjúvolja és remélem vki szembesíti a Gabó+Ánusz mély barátságával! :D #dörzsölömatenyerem Hajrá Era!

mézescsók 2018.11.18. 18:16:58

@Adamadam: A szériában kötőszóként röpködnek a fasz, kurva, geci, baszd meg, feka és társaik kifejezések. Múltkor Csoki valakinek a kurva anyját emlegette. lMiért pont a négeren akadt volna ki. Afroamerikainak mégsem hívhatja, a pasas elefántcsontparti-magyar származék!
Nem is értem, néha miért sípolnak. Oly mindegy!

Perah 2018.11.18. 18:20:39

Remélem, hogy ma Radics haza takarodik és koppan egy akkorát, hogy a fal adja a másikat! Jó lenne, ha kicsit olvasgatná a hv-posztok alatti kommenteket, akkor tudná, hogy a népnek mi a véleménye róla. Megdöbbentő, hogy erre a stílusra valaki vevő a Youtube-on, bár ugye, ahogy a mondás is tartja: "nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés".

@Adamadam: Szerintem nem volt kint az udvaron, amikor ez a párbaj ment (Vivi sem volt ott amúgy). Tegnap bejátszották az előzetesben, hogy Csoki valamin nagyon ki van akadva. Lehetséges, hogy ezen a tegnapin, bár a szerkesztőket ismerve, simán lehet, hogy csak összevágtak valamit, hogy úgy tűnjön... Azért egy ilyen beszólásért egy önérzetesebb fekete pasi simán szájba verte volna.

2018.11.18. 18:24:02

@Perah: Azért egy ilyen beszólásért egy önérzetesebb fekete pasi simán szájba verte volna.

Mivel? 100%-os parittyadzsúzzal? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 18:25:34

@Nyuszomuszo83:
Te az este 11-et várod, akkor derül ki :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 18:28:31

@BarBwire:
De ennyi stricit is ritkán látni egy helyen.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.18. 18:29:07

Komolyan remélem, hogy nem a tapló megy vissza. Itt és most elnézést kérek a gombák nemzetségétől, hogy összeRadicsoztam egy hozzájuk tartozót!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 18:44:31

@szociál: ohhh pardon, mélységesen igazad van, azt várom!
@Telepácia Paic Róbert: Teccik a neved! Remélem magasra állva mutogacc kidüllesztett szemekkel miközben működik köztünk a telepácia! :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 18:52:42

Csak egy gyors beköszönés a részemről, aztán megyek is. Ugyebár élőt nem nézek, mert fizikailag fáj, a tegnapi öfihez meg már kedvem sem volt, Radicsból már rég elég, nem történik semmi. Ha ébren tudok maradni, akkor megnézem a voksolás végét, de ennyi elég mára. Nektek azért jó szórakozást, rángassátok ki azt a majmot onnan.

Adamadam 2018.11.18. 18:52:51

@mézescsók: @Perah: Persze afroamerikainak nem hívhatja, mert nem amerikai. De ez olyan, hogy ha van egy néger haverom akkor nem fogom negatív dologként feltüntetni azt, hogy néger. Kb mint ha Csoki szólt volna be Vivinek, hogy "leszoptad a cigány faszt". Biztos vagyok benne, hogy ment volna miatta a hiszti rendesen.
Most megnéztem Csoki ott ült és talán mellette Vivi volt.
Nyilván Csoki nem olyan hülye, hogy emiatt megüsse, de legalább egy "ez erős volt tesó"-t odamondhatott volna.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 18:57:36

megjöttem, geco! most olvasok

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:02:05

@Adamadam: szerintem egy kicsit értelmesebbnek találod őket, mint amilyenek valójában. Sajnos szerintem az a helyzet, hogy Csoki fel sem fogja, hogy ez egy negatív jelző volt, egyszerűen bele sem gondol, nem hogy szólna érte...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:03:07

@úgymond olvasó mmkk: Üdv újra!
Én míg nem kezdödikk nézen a Sztárban sztárt... Bár Majkát és a dadogós nyomorultat rühellem...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:05:06

Dzsudi, te istennő, imádlak!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:11:37

@Nyuszomuszo83: én is azt nézem. Papp Szabit kifejezetten kedvelem, ő az egyetlen, aki annak látja a műsort, ami valójában, a beszédtempónk körülbelül egyforma, simán megértem, mit mond :D

chiccodoro 2018.11.18. 19:13:48

Szevasztok mindenki! HaJJak meg, gh*ci, de jó lett a posztcsi!
Jövök a 9-es üzemkezdésre tesák, adDIK lelkileg készülök a lemmingek bosszújára! Puszcsi

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:14:30

@úgymond olvasó mmkk: a hadarással nincs gondom, ha nem dadogna tlnyleg nem lenne bajom vele, mert abszolút ő látja helyesen a műsort. Úgyhogy ebben EKG! ;)

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:17:06

@úgymond olvasó mmkk: Papp Szabi for president! Szerintem egy zseni a csávó.

etikette 2018.11.18. 19:19:48

Felelmetesen sok megint bent az egysejtu. Esk direkt igy kasztingoltak: ostoba ribancok (szvsz van okos fajta is de nem itt), primitiv onimado ostoba stricik, 8 altalanos a max es aki ezen kivul van annak igertek par plusz forintot azert hogy birjak ki kis ideig a tobbi szerencsetlent. Es mindenki dohanyzik! Ezt mondjuk betiltanam...otlet a kov evadra: mindenki kap egy szep karperecet es aki karomkodik az mar kapja is a pici de annal fajdalmasabb aramutest!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:20:27

@Telepácia Paic Róbert: és énekled közben Zoltán Erikától a Tölcsért csinálok a kezemből örökérvényűt! #hangosanröhögök

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:20:55

@OriginalBlackMamba: imádom!

@Nyuszomuszo83: ő az egyetlen, aki azt mondja általában, amit én is gondolok

Tündérfürtöcske 2018.11.18. 19:22:33

Sziasztok, belenéztem a VV face oldalába, és teljesen le vagyok többenve mennyien szurkolnak ennek az agyhalott primitív Radicsnak, merthogy "szórakoztató"?!? Nem akartam szavazni, de most már csak azért is letöltöttem az appot, hogy dobjak egyet Erára, mert engem a Radics megnyúlt képe szórakoztatna, amikor kiesik, és pár villalakó arcára is kiváncsi leszek. Csak a párbaj várható színvonala aggaszt, nézhetetlen ordibálást prognosztizálok.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:27:56

@Tündérfürtöcske: ahogy a tegnapiban láttuk meglepő lenne, ha nem így lenne!
@úgymond olvasó mmkk: sűrűn egyetértünk, de nem minden esetben. Viszont a zsigerből jövő poénjaitt csípem. Nekem ő a vicces, ha radics ilyen lenne értékelném is mint jútyúbert!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:30:01

@Nyuszomuszo83: milyen uncsi lenne, ha mindig mindenki egyetértene mindenben egymással :)

BarBwire 2018.11.18. 19:32:13

@szociál: csak pislogok mint szűz lány a kupiban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:33:00

@Angora Cardi: megnéztem ma a legendás állatok 2. részét, hajjakmeg!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:34:49

@Tündérfürtöcske:
Felgyujtom a tv-t utána a lakást aztán magam ha Radics megy vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:38:41

@Tündérfürtöcske:
De szerintem tv2-s Habony trollok Radicsoznak hogy beegessek az RTL - t

csincsilla72 2018.11.18. 19:41:17

@szociál: Ó, én nem teszek kárt a szép lakásunkban. Csak elengedem az évadot. Akkor nézze a showt az, akinek szánták.:-(

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:41:54

rtl.hu/rtl2/valovilag/megujulas-szinte-ra-se-lehet-ismerni-zsuzsura

szerintem műszempilla nélkül sokkal helyesebb Zsuzsu arca (okosabb sajna nem lesz ettől)... Meg majdnem minden csajnak jobban állna a természetesség szvsz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:43:13

@úgymond olvasó mmkk:
Laposfoldesek és habonyek osdzefogtak és 70%-al vissza megy a fogyatékos és hetekig uvoltozni fog.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:44:57

@szociál: van benn egy beépített emberük is a laposföldeseknek

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:45:09

@úgymond olvasó mmkk: Nagy HP rajongó vagyok, minden könyv meg még a mesekönyv is megvan. Ez a film milyen???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:49:29

@Nyuszomuszo83: akármennyire is azt mondják, nem függ össze a Harry Potterrel, a francokat nem! a mostani, második filmben van egy csomó utalás a HP-re (az elsőre így kapásból nem emlékszem, de abban is volt). kicsit más, mert van benne egy kicsi Amerika, a második részben Párizs, a fő sztori alapvetően Salmander-Goldstein lányok-Grindelwald, de egyre nagyobb szerepe van Dumbledore-nak is. szerintem kell hozzá némi HP előismeret, mert voltak benn olyanok, akiknek fogalmuk sincs a HP-ról, és nem értették pl. a kapcsolatot Grindelwald-Dumbledore között. nem fogok spoilerezni, de olyan vége lett a 2. résznek, hogy azóta is keresem az állam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:52:16

@Nyuszomuszo83: előttem akik ültek, azt se tudták, mik azok a muglik, és nem értették azt sem, hogy a mugliknak miért van több megnevezése. vagy hogy Salmander miért rajong ennyire az állatokért, meg ki az a Nagini (az állatok cukkerborsók benne!) majdnem agyoncsaptam őket diszkréten :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:57:07

@úgymond olvasó mmkk:
Meg egy hal kentaur aki hess negatív energiazik.
Kész bolondok háza.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:58:28

@úgymond olvasó mmkk: Uhhh muszáj lesz megnéznem! Köszönöm szépen!
Soha nem értettem, hogy ha már elolvassák egyesek a film előzetesét és kiderül némileg hogy miről szól, ha nem tudja mi az előzmény minek nézi meg??? A tetovált lánnyal jártam ugyanígy mint te. Az elöttem ülőknek ibolyájuk nem volt miről szól a film. Illetve a szürke 50 árnyalata trilógia 2. részénél a mellettem ülők nem értették ki kicsoda.

WICKEDWITCH 2018.11.18. 20:01:50

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk: már én is tűkön ülök, de megígértem valakinek, hogy együtt nézzük meg, és ő csak decemberben jön haza, úgyhogy most önmegtartóztatást kell gyakorolnom :((( Minek megy el valaki egy trilógia második, és egy univerzum 9.(10.) filmjére, ha fingja nincs, miről van szó?!
Amúgy hogy ON is legyen, asszem, ma én is kihagyom az élőzést, mert hulla vagyok. Ha ébren leszek még, akkor a végét megnézem, aztán az eredménytől függően vagy visszanézem, vagy nem. Hajrá Era!!! Itt meg jó szórakozást és szurkolást mindenkinek! :)))

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 20:02:06

Holnap megtartjuk a valóvilág első párbaját -Anikó

Angora Cardi 2018.11.18. 20:02:56

Insidous-t nézem épp vége lesz a párbajra.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 20:04:11

@Schlomo Goldberg: ja, az ismétlést nézem streamen, baszki

Angora Cardi 2018.11.18. 20:06:09

@úgymond olvasó mmkk: ó hajjakmeg én is akarom! Láttam a kommentekből, hogy tetszett.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:06:29

@WICKEDWITCH: Közvetítünk majd úgyis, ha lemaradsz és nem akarod visszanézni itt értesülhetsz! ;) Én letöltöm majd, itt csak egy fapados mozi van! :D
Jó pihenést Neked az orditást legalább kihagyod! ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:10:47

@szociál: beszótá, geco? kapsz a szádra, bömbölős :)))))))

@Nyuszomuszo83: érdemes. főleg a végét :))

@WICKEDWITCH: ezt én sem értettem. én sem mentem be a gyűrűk ura egyik részére sem, mert semmilyen szinten nem érdekel (először a star warst akartam írni, de abból láttam tán 3 részt)

@Angora Cardi: rettenetesen! Rowling még ennyi idő után is meg tud lepni :)

Funk You 2018.11.18. 20:11:16

Sziasztok! Tud valaki működő streamet?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:12:46

ja, egyébként is, ma lesz a HP 7. a Coolon, annak van streamje, úgyhogy szabad tv hiányában azt fogom nézni, úgyhogy igényelném én is a közvetítést úgymond

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:13:31

@úgymond olvasó mmkk: úgyhogy úgyhogy úgymond, f@szommá, a szóismétlés monnyonle

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:14:08

@úgymond olvasó mmkk:
Egyik csaj ismerősöm fejből löki a gyűrűk urat bakker, 3 órás film és előre tudja mit mondanak :)
És nem ronda csaje :)

,, 2018.11.18. 20:14:25

@Vadkacsa Befőtt: m.nyest.hu/hirek/csunya-e-a-csunyaja
ha Kálmán László sem tudja pontosan, akkor vszínű senkisem:)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:16:12

@úgymond olvasó mmkk: haha sem gyűrűk urát sem star wars részt nem láttam, de nem is ülnék be rájuk.Megnézem, ha azt írod megdöbbentő a vége akkor pláne meg fogom nézni, mert a kritikák nem írtak jót, igaz eddig még kb soha nem értettem egyet a kritikusokkal. Pl. A viharszigetet olvastam hogy lehúzták de nekem pl azóta is egyik kedvenc filmem. Igaz a Hetediket nem übereli. :D

chiccodoro 2018.11.18. 20:16:32

@Funk You: Az egyik KOMtárs javaslatára appot töltöttem le (upc), azzal muxik a dolog.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:16:40

@szociál: nem láttam belőle egy másodpercet sem, tényleg. nem szégyellem magam miatta :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:17:00

@Angora Cardi:
Durva :)
Első két rész után elengedtem, nem bírom a fantazit.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:17:37

@Angora Cardi: még nem

@Nyuszomuszo83: fúha, rá kell ülnöm a kezemre, hogy ne tajtékozzak írásban is :D

,, 2018.11.18. 20:17:50

@Angora Cardi: lájk:) vissza a jövőbe?

Angora Cardi 2018.11.18. 20:18:47

@,,: Azt is mindig megnézem. És a Jurassic Parkot is.

,, 2018.11.18. 20:20:00

@Angora Cardi: nálam az Amerika kapitány megy háttérzajnak, de ezt a részt nem szeretem. Amerika kapitányt igen (nyáladzik)

Angora Cardi 2018.11.18. 20:20:45

@,,: Na én azt a fajtát annyira nem :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:20:56

@úgymond olvasó mmkk: mondanám, hogy spoilerezz, de ne, megnézem inkább, hogy izguljak, szeretem, ha nem tudom a végét. Pedig hidd el parittyázza a csőröm! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:20:58

@Angora Cardi: jövő héten beszabadulok végre valami tisztességes könyvesboltba (és elköltöm a fizetésem felét, hah!), majd megnézem, megvan-e. vagy elkérem valakitől, és bescannelem, és távolvasunk :D

Angora Cardi 2018.11.18. 20:21:40

@,,: Most az Az megy folyton hbo-n, el is akarom olvasni.

,, 2018.11.18. 20:22:06

@Angora Cardi: milyen fajtát tee? a filmet vagy a pasit?

Angora Cardi 2018.11.18. 20:22:54

@,,: filmeket
Nekem túl van már lihegve a szuperhős téma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:22:59

@Nyuszomuszo83:
A preri urai elég ütős.
Chris Pine azt hittem gáz lesz, de szuper benne.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:23:20

@,,: amerika kapitány az Chris Evans, ugye?

,, 2018.11.18. 20:24:38

@úgymond olvasó mmkk: igen, nem az esetem alapból de az Avangersben olyan szép volt a haja

,, 2018.11.18. 20:25:07

@,,: mármint az újban, amikor hosszú

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:30:50

összefoglalót ma senki nem néz? :D

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:31:57

Ezt most itt hagyom :)

imgur.com/a/C2K3Aow

A hátamat megcsináltam mert ugye az egyik legfontosabb testrészem, ha nem oké, ki sem megyek az uccccára gecci! Hajrá Era!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:32:08

@Angora Cardi: az AZ fenn van letölthető pdf-ben a neten. Én elkezdtem, de túl fullasztó volt és bevallom félbehagytam, pedig nem szokásom! :)

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:33:29

Ja és kurva stabil a szettem a krémszarvasos sapkámban dikk!

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:34:00

Megyek a szaunába, sírni fogok a sarokban.

Angora Cardi 2018.11.18. 20:34:05

@Nyuszomuszo83: Megvettem könyvben, de amit tudok letöltök, majd megnézem :)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:34:21

@OriginalBlackMamba: még a tegnapi megy Radicsbol szájkaratéjából akkor elég volt, ma még úgyis fullba fogja tolni a kretént, remélem utoljára!

WICKEDWITCH 2018.11.18. 20:36:15

@Nyuszomuszo83: köszi! A kommenteket mmkk vissza fogom olvasni :))) Az ordítás valahogy most pont nem is hiányzik...
@úgymond olvasó mmkk: én Harry Potter is, Gyűrűk Ura is, Star Wars is, Trónok harca is, Marvel is, DC sorozatok is. Szeretem a meséket, na. Meg a szép szál szuperhősöket is szívesen elnézem... :DDDD
Akkor most már tényleg sziasztok! :)))

kocsolas 2018.11.18. 20:41:48

nincs valakinek működő streamje véletlen?

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:47:35

@Nyuszomuszo83: jaaaa, csak port.hu-n láttam, mert dolgozom és azt hittem már az megy.. :D

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:51:25

@Angora Cardi: Nekem ma Anyukám mondta fogjam vissza a könyvvásárlást mert már könyvtárat nyithatnék és nincs már polcom-ez igaz-de mondtam neki inkább veszek még egy könyvespolcot! És még 10 könyv van pdfben ami olvasásra vár! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:52:37

@WICKEDWITCH: Trónok harcát én is nézem, de a Marvel-DC vonal kimaradt :)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:52:54

@OriginalBlackMamba: 9-kor kezdődik-azaz minnyá-az ámokfutás! :D

BarBwire 2018.11.18. 20:55:04

@Vadkacsa Befőtt: mert a férfi embert az viszi a bűnbe. Az meg nem lehet szép. Engem is zavar, de engem is így neveltek. Sajna. Van is belőle gondom.

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:55:39

igen, ilyenkor még a fű se nő... :(

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 20:57:14

Sziasztok!

Dzsudibí, tök jó lett a poszt, KÖSZI!!

Mindjárt kezdődik, ááááá, izgulok, hajrá Era!!:)

Angora Cardi 2018.11.18. 20:59:37

@Nyuszomuszo83: én is lassítottam, inkább letöltök, a régi könyveket valami könyvtárba beadnám egyszer de nem kommersz az ízlésem :DD

chiccodoro 2018.11.18. 21:00:26

Na mindenkinek jó nagyot, mindjárt elszabadul a pokol!!!! :D

chiccodoro 2018.11.18. 21:02:11

Jáj PPPP, még jobban fog fájni, mint gondoltam....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 21:02:41

Radics tábora csak dakotakbol áll bazmeg :(

BarBwire 2018.11.18. 21:05:11

Zsuzsi és a pilla, nyolc éves? Urrrrrissssteeeeennnnn

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:05:18

Hát kérem szépen a műszempillánál és a csipesznél nincs fontosabb a világon... :D

chiccodoro 2018.11.18. 21:05:35

Pillagate... Dzsízesz. Zunak van egy 8 éves müszempillája. A csipesze viszont eltünt, úgyhogy hiszti lesz itten...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:05:35

Zsu soros szempillája 8 éves 15 éves kora óta megvan. Most vekeng a csipeszén ami eltűnt. Mindjárt balhé!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:07:14

eltűnnek a kupiban a dolgok.. :) , pedig most úgy ahogy rend van

Angora Cardi 2018.11.18. 21:07:29

Nincs idegem egy ilyen ordibálós párbajhoz.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:07:51

Eltünt a hszem, ezek debilek! Ha rend lenne meglenne! Uff!

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:07:56

csipesznyire szűkült bent a tér

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:08:02

@úgymond olvasó mmkk: akkor savazlak a jakuzziból, a talpamat nem fogom megmutatni!

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:08:07

ééééés már üvölt is!:))))

Mók_Ica 2018.11.18. 21:08:29

sziasztok :)))

zsu mindenkivel összeveszik.... nem kicsit.....

bElannaTorres 2018.11.18. 21:08:40

Biztos ott van az ágy előtti szemét és ruhakupacban

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:08:45

Agyrákot kapok ezektől dikk

BarBwire 2018.11.18. 21:09:09

Volt egyáltalán lila csipesze?

hűholélek 2018.11.18. 21:09:11

Közvetítené néha valaki, hogy mi történik? Csak másnap, felvételről tudom nézni, de most rettentően drukkolok, hogy kiessen a Radics féle véglény. Köszi, ha valaki.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:09:22

@chiccodoro: meglett a hszem! Tényleg, itt is a soros az oka mindennek! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:09:28

Nehezen bírom bunkó proli rúdast

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:09:38

@chiccodoro: meglett a hszem! Tényleg, itt is a soros az oka mindennek! :D

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:10:16

a reggeli szájszagos tánc az ki van adva feladatba vajon

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:10:53

@Mók_Ica: én megértem! Ott lennék kettőt már feldaraboltam volna centi szer centis kiskockákra

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:10:58

Zsu párbajozni szeretne Radiccsal ezért me essen ki. Csoki és Era beszélgetnek!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:11:15

@szociál: erre gondoltam én is..... ki állna mögé???

chiccodoro 2018.11.18. 21:11:51

Zsu keményen nyomja AZÈRTTTT... Drukkol a Ratyicsnak, hogy öt vihessemajd most jeszterdéj párbajra... Kész ez a csaj...

Mók_Ica 2018.11.18. 21:12:20

@Hedo a szadista szexista anyuka: még ha igaza is van.... a stílusa borzalmas

Todd Chavez 2018.11.18. 21:12:23

Zsu csak egyszer jöjjön olyan idegállapotba, hogy tettlegességbe fajuljon.. popcornnal fogom nézni ahogy kicsapják

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:12:42

Zsu Greg usznak a padlón vagyis Zsu uszik...

chiccodoro 2018.11.18. 21:13:10

Mi volt ez az uccsó jelenet? Nem értem...

hűholélek 2018.11.18. 21:13:24

@agimano: Köszi, látom, írtok is, nagyon jó. Percenként frissítek:D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:13:46

@Mók_Ica: ez bükkfürdői dolog, mink nem érthessük

Mók_Ica 2018.11.18. 21:14:02

@szociál: azok is megutálják, akik eddig védték.....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:14:03

Ismét ki kihez áll vekengés megy

chiccodoro 2018.11.18. 21:15:23

Jól érzem, hogy Radics MEGENGEDI a spannjainak, hogy beálljanak a csapatába (mögé)?

Angora Cardi 2018.11.18. 21:15:35

Ujra csapatot kell valasztani, Adri atallt Erahoz.

,, 2018.11.18. 21:16:02

Na megvan az első sunyi, adri. Pfej. Leírtam.

Mók_Ica 2018.11.18. 21:16:24

@chiccodoro: akkor jól láttam, hogy nem értem mi is történik ott.....

@Hedo a szadista szexista anyuka: majd megyünk kirándulni oda, hátha megértjük :)))

újra osztják magukat a támogatók.... adri semleges lett, a többiek ugyanoda álltak

,, 2018.11.18. 21:17:29

Itt a másik, Zsu.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:17:38

Radics angolja azért nagyon ütős

bElannaTorres 2018.11.18. 21:17:51

Zsuzsinak tényleg kezeltetni kéne magát

agimano 2018.11.18. 21:17:53

most allnak be egymas moge: Csoki: R, Krisz :R, Lacika: R, HUnor: E, Vivi: R, Reni: R, Adri: E (R amugy sem engedte volna, hogy moge alljon - E is kiakad, hogy miert nem alapbol moge allt, es nem akarja, h bealljon moge) Guni: E, Roli: E, Greg: R, Zsuzsu: semleges szeretne lenni, de inkabb a R moge all, mert ki akarja hivni parbajra, orulne, ha R nem fogadna be, R szerint Zsuzsu miatt utaltak meg a nezok, nem fogadja be Zsuzsut

Angora Cardi 2018.11.18. 21:18:21

Ginu atallt Erahoz.
Zsu meg mindig radicsozik. Radics nem ker belole. Igy ketten semlegesek.

chiccodoro 2018.11.18. 21:18:27

Szegény Zsu... Annyira sötét... Ö nem semleges lesz, hanem egyik csapat se akarja befogadni. És még mindig nem érti!!!!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:18:31

zsu összevissza beszél..... radics nem fogadja be..... era sem.....
az arcán is az látszik, hogy beteg..... csoki meg is jegyzi....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:18:53

pp hadonászik Zsu módra, vagy Zsu utánozza ppt?

Angora Cardi 2018.11.18. 21:18:56

Csoki leselejtezi zsut. Megint sir.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:18:57

Zsu arcmimikája amikor ideges, az valami utánozhatatlan

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:19:15

Csoki fejeket vág Zsura! :D Aki semleges lesz és karakán. Csoki szerint selejt! Radics kiakad hogy vannak semlegesek, Zsu sír mert neki mmkk igaza van!

,, 2018.11.18. 21:19:50

Adri és Zsu emberileg legalja nekem. Rosszabbak mint Radics, bocs.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:20:09

Nem volt jó ötlet ennyi taurint pumpálni beléjük :(

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:20:14

Krisztián már akkor sztár, hogy csak a feladatokra kel fel

Angora Cardi 2018.11.18. 21:20:50

Hunorka felajanlja a bucsuszexet Erának.

chiccodoro 2018.11.18. 21:21:22

Radics hü fegyverhordózója Laci, adiig Vivi ha jól látom Hunyorral kavarka a kakaót.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:21:48

@,,: reni is odavaló! Pék lapáttal simogatnám a pofáját! Nekifutásból! Kétszer! Mosolyogva!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:21:49

@,,: nekem nem, radicsnál nincs rosszabb most :))) zsu meg idegbeteg, egyikkel se lennék egy szobába, Adrival még kibírnám

chiccodoro 2018.11.18. 21:21:56

Vagy az Era volt? Nem tok egyszerre gépelni és telón nézni a lemmingeket, sorry vagyok

Mók_Ica 2018.11.18. 21:21:58

@Angora Cardi: erához nem is akart beállni.....mert era le-alpárikurvázta..... ami nem így indult és erának igaza is volt.....

agimano 2018.11.18. 21:22:01

Radics kifejti, hogy Era legjobb pillanata is neki koszonheto, amikor kifestette az o kormeit, Hunor bucsuszexet akar Eraval. csoki egy josnak erzi magat, DIKK, tudja, hogy ki hogy fog kiesni, felidegesitette magat, mert tul sok a logikazas

Angora Cardi 2018.11.18. 21:22:41

Csoki ordit, frusztralt bent.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:22:47

Ez a Csoki amúgy nem rossz gyerek, csak retard szegény

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:22:50

azért ez a Csokki is klinikai eset!

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:23:11

azért ez a Csokki is klinikai eset!

chiccodoro 2018.11.18. 21:23:15

Alacsonyan repkednek bent ma a f@szok

agimano 2018.11.18. 21:23:29

"mindenki annyira okos, de kozben mindenki hulye mint a faszom", Csoki jarkal es uvolt

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:24:31

Csoki Renire akadt ki meort logikázik, nem hülyéskedés megy. Mindenki okosnak hiszi magát de annyira hülye mint a faszom. Reni csititaná de üvölt, hogy nem érdekel! Reklám!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:24:38

csoki miért került idegállapotba??? reni meg mi a francért puncsol neki???
csoki elkapta zsutól az idegbajt...

pppornósbajusz nincs ma a topon..... kimerítette a tegnapi x

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:26:05

én kezdek Radics és Vivi felé húzni
leginkább nekik van elképzelésük arról, hogy játékkal megnyerik a pénzt, például Erához képest, vagy Hunorhoz, vagy Csokihoz stb.
Vivit láttam mosogatni!! az nagy plusz
nem gondolom, hogy Roli ne szúrná hátba Erát, ha az kell a győzelemhez, amikor tegnap odament vigasztalni Erát, emberibb volt mint Radics de, na ... egy maradhat

Lacika egyetlen esélye, hogy csinál egy enklávét

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:26:16

Most erről lemaradtam, nem értem, Csokit Renike húzta fel, vagy csak szimplán ideges lett a saját gondolatait ól???

Mók_Ica 2018.11.18. 21:26:19

@Angora Cardi: nem, csak válaszoltam :)))

Angora Cardi 2018.11.18. 21:26:45

@Mók_Ica: csak mert nem arra amit én irtam

,, 2018.11.18. 21:27:00

@bElannaTorres: oké, megértem. Én ettől az elvtelenségtől borulok ki

Mók_Ica 2018.11.18. 21:27:50

@Hedo a szadista szexista anyuka: első este próbálta volna, de kificamodott reni válla.... azóta csak imitált parittya volt

bElannaTorres 2018.11.18. 21:28:29

@Ay Mama, Que paso: láttam vivit krumplit pucolni is, nem is keveset pucolt meg, szóval még főzött is :)

,, 2018.11.18. 21:29:17

@Hedo a szadista szexista anyuka: Reni még kivár, de ha visszajön Era hogy fog nyalni neki

bElannaTorres 2018.11.18. 21:29:47

@,,: lehet még senkivel nem került közelebbi kapcsolatba, csak valamennyire a renivel, én még nem tudom nagyon hová tenni őt

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:29:53

@Mók_Ica: akkor ezért :) nem akar kimaradni a parittya klubból

chiccodoro 2018.11.18. 21:30:29

@,,: Kiváncsi vagyok, ki fog hirtelen "átállni". Nagyon drukkolok, hogy Era meNNYen vissza!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:30:58

@Hümmögő Hammogó: Csoki talán attól lett ideges, hogy erával beszélt és egyetértettek abban, hogy radics taktikája nem jó, ő meg kénytelen oda állni :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:31:04

@bElannaTorres: vivi engem szórakoztat és egyszerre undorodom is. Remélem sokáig marad

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:31:18

@bElannaTorres: Vivike aktív
mások annyit fekszenek, hogy már villatársaiknak is zavaró

Lacika meg külön kaszt, lehet ma kimond egy nevet, hogy kit vár vissza

,, 2018.11.18. 21:31:35

@chiccodoro: én is kíváncsi vagyok.

chiccodoro 2018.11.18. 21:33:47

Mi ez az ipari ronda egyen-esökabát??? Broáf...

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:33:48

Cristofel is túlpörögte

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:33:54

Vivient láttuk már smink nélkül?

,, 2018.11.18. 21:34:46

Csoki hogy kamillázott:)

chiccodoro 2018.11.18. 21:35:11

Prosti/kurva=szeretlek
Radics mind kommunikációs tréner... Jézus micsodájára...

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:35:36

Hogy néz ki a Vivi bőre?

bElannaTorres 2018.11.18. 21:35:53

Mindenki röhög rajta, de észre se veszi

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:36:32

@,,: És Krisztián is!! Remélem most leesett nekik, hogy alázva vannak rendesen a nagy "barátjuk" által...!

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:36:40

Zsuzsu mehetne a kormányinfoba

agimano 2018.11.18. 21:36:42

sajtotajekoztatot tartanak - VV Radics valaszol: mit erzett az eredmenyek lattan: bekaksizott, felsz? -azt majd en tudom, , megkongatta a harangot, miert? senki sem tudhattya ezt. miert tapos bele masok lelkebe? -buta kerdes, belelovallta magat, mindenbe beleallt, blabla, o csinalja a showt, -nem a kerdesre valszolt, - belefer a megcsalas? 10 bol 10 megtette volna, nem gaz, mert mas is megcslata volna a csajat egy ilyen lannyal, - akkor mar nem dubaios meg prosti? nem. - mindenki fele nyitni akar, akit lekurvazik? nem mert ok ezt ertik, hogy mit jelent, akik ismerik ot. - volt mar ilyen ember korabban a VVben, azokat is kitettek a nezok - R szerint rajta all vagy bukik a musor. - R szerint az a musor lenyege, hogy masokat megfosszona velelemynuktol. -miert eros jatekos? mert a legjobb csaj vele dugott. - miert dugott veled? mert eros jatekos, aztan beleszeretett. - mit erez az ex irant - semlegesseget. - hany %-ban oszinte a Vivivel valo kapcs, 80%ban oszinte, hogy taszitja el magatol. - mi lesz mas, ha nem jon vissza? R chilles napot akart, chilles nap lett, ez lesz nelkule, - Miben kulonbozol a Tivztol - meg egy olyan, mint o (R) nincs.

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:39:19

nietzsche-i mélységekhez érünk hamarosan

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:39:43

Renike most jól leírta magát... szerintem.

chiccodoro 2018.11.18. 21:39:45

Dzsízesz, Renike az, akit nem alázott meg a Radics, mert nem TUDTA megalázni... Melyik világon élnek ezek????

chiccodoro 2018.11.18. 21:41:02

Micsoda undorító pofákat vág egy a f@szkalap... Má`bocsánat...

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:41:54

Lacika chill sapkában :DD

,, 2018.11.18. 21:42:03

@Hümmögő Hammogó: szerintem egész jól érvelt reni, ahhoz képest h szarból kell várat építeni

agimano 2018.11.18. 21:42:13

Era:
Erosnek kell nyerni, ha r elnyomja a tobbieket, akkor o eros, mirol beszelunk? - a tobbiek csak kovetik, es hulyet csinalnak magukbol
-miert azzal ervelsz, hogy R megalazza a tobbi not, a nok szavazatait akarod? - volt egy ilyen abaratja, mindent kiolt belole ezzel a stilussal, a velemenyt megalazas nelkul is el lehet mondani. - csak azt lehet megalazni, aki ad erre feluletetet, akikkel ezt csinalta, megerdemlik. - mindenki azt engedi meg maganak, amit lehet, azon sertodik meg, amin akar, aki velem minosithetetelenul beszel, azzal szemben kiallok.
- Vivit nem ertem, hogy mit kerdez:) - nem no es ferfi parbaj, hanem Radics es Era parbaj lesz
- erkolcsi musor v. szines oldal? - kinek mi fer bele. mi az, hogy szines oldal? hogy elso nap lefekszunk valakivel? veszekedes, ertelmetlen szocseples, Vivi hangja elcsuklik mar, es felrebeszel. Hulyesegeket kerdeznek. Era szerint nem ,magyarul beszelnek kb a tobbiek, nem erti, hogy mit kerdeznek. En sem...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:42:29

Vivi ostoba :( elengedem

Rúdas meg már 100m mélyre süllyedt

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:42:45

Lacika lassan rájön hogy nem az X Faktorban van, még mindig nem szólították a színpadra énekelni. De vár, türelemmel.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:43:18

Lacika feje közben...:)))) Ő amúgy ért magyarul?? Úgy néz ki ott közöttük, mint egy külföldi cserediák!:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:43:39

@Ay Mama, Que paso: mintha egy pillanatra azt érezte volna, hogy nincs jó helyen

bElannaTorres 2018.11.18. 21:43:39

Hányok radicstól - ok nélkül nem vernek senkit, mivel karakán megérdemli
Akit megaláznak az meg is érdemli...

chiccodoro 2018.11.18. 21:43:53

"Ok nélkül nem vernek senkit" öletvezetés by Radics 2

nicu71 2018.11.18. 21:43:59

@Ay Mama, Que paso: Lacika egyelőre a nyugalom szobra ,annyira birom

tjunior 2018.11.18. 21:44:06

ok nélkül nem vernek senki...ez az csávó egy beszélő emberi trágya

Todd Chavez 2018.11.18. 21:44:10

Baszd meg, Radics! Apád faszát! Ezzel az utolsó megjegyzéssel elástad magad végleg.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:44:36

Kvíz, ezek milyen műsorban vannak??? Legyen ön is milliomos, de úgy hogy hülye! :)

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:45:32

Eddig nem akartam szavazni de radics utolsó mondatánál letöltöttem ezt a szart. A kurva anyádat radics geci!

Qqts 2018.11.18. 21:45:44

Jó estét-jó estét!

Radics dumája kiverte nálam a biztosítékot. “Azért verte, mert megérdemelte!” És pornóbajusz ettől nem határolódik el, de két bmegtől igen?! MIIIIVAAAAN?!

Todd Chavez 2018.11.18. 21:46:36

Roli viszont eddig jól hozza a paródiát erről a rákossejtről

agimano 2018.11.18. 21:46:56

R besertodott azon, ahogy Roli kiparodizalta, R szerint on sokat lehet szakadni

chiccodoro 2018.11.18. 21:46:58

@Maximista vagyok: Remélem most vesztette el végleg a játékot! Tetüfészek...

,, 2018.11.18. 21:47:04

@bElannaTorres: @tjunior: és ezt hány magyar pasi is vallja. Meg h a nemi erőszakot a nők provokâlják ki.

agimano 2018.11.18. 21:47:47

Era rohog azon, ahogy reni kifigurazza ot

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:48:23

Radicsnak sikerült megfognia a női szavazóbázist, mekkora taktikus.

bElannaTorres 2018.11.18. 21:49:00

@,,: erőszakos, primitív ösztönlények

mandarinos csoki 2018.11.18. 21:49:24

Sziasztok!
Eddig nem kommenteltem, csak követtelek benneteket, de nem bírtam ki, hogy most ne szóljak hozzá. Eddig is ki nem állhattam ezt a köcsög Radicsot, de ezzel a megjegyzésével végérvényesen leírta magát. App letöltve, szavazat ment az Erára!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:50:16

Roli nagyon jól játsza ratyist.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:50:44

Roli jó, Reni kretén! Zsu magát adja és mutogat, fenyegetőzik ujjal! Szánalmas. Bolondok háza!

,, 2018.11.18. 21:50:45

@bElannaTorres: az a durva h ezt diplomás, intelligens, konzervatív pasitól is hallottam:( szerinte az a fogalom h nemi erőszak nem létezik, mert a nő igazából mindig benne van:/

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:51:15

@,,: Nem is a mondat-összerakásával van bajom, Radicshoz képest sokkal jobban meg tudja fogalmazni, hogy mit szeretne mondani (mint tegnap a bokszolásnál), nekem a mondandójának a tartalma nem tetszett...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:52:31

@Qqts: csókolom csókolom! Pp cirkuszi bohócnak is lepkefing, nemhogy mentornak, műsorvezetőnek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 21:52:31

@,,: diplomaval nem osztanak intelligenciat

agimano 2018.11.18. 21:52:32

jutyuber vagyok, geci:DDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:52:59

naaa,,,Roli tök ügyes!!!

Todd Chavez 2018.11.18. 21:53:14

A nézőtéren az Országos Asszonyverő Egyesület tagjait tisztelhetjük..

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:53:18

Roli hatalmas volt, imádtam! Van ott humor! Hajrá Era!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:54:16

@Nyuszomuszo83: reni a mumusom, őt nétni hallgatni olyan, mint aranyérre vietnámi balzsamot kenni

agimano 2018.11.18. 21:54:57

mutattak mar amugy allast?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:55:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: detto, akaromde mondani EKG! Irritáló buta luvnya.

Todd Chavez 2018.11.18. 21:55:51

Ha visszamegy ez a retek, csalódottabb leszek, mint április 8-án

bElannaTorres 2018.11.18. 21:56:26

@,,: :( az iq nem kizáró ok, hogy seggfej legyen valaki, de gondolom a többség inkább a radics szinten van ma már.

Qqts 2018.11.18. 21:56:44

@Hedo a szadista szexista anyuka: könyörgöm a metoo mozgalom közepén, műsorba engedünk egy ilyen senkihàzi dumát?! Ha meg PPnek nem jut eszébe, hogy ezt korrigálni kellene, mert qrva gáz, nincs ott senki, aki a fülére mondja, hogy TÖKI nyögj már ki vmit?!

Qqts 2018.11.18. 21:57:16

@Todd Chavez: juuuj de szívemből szólt

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:58:46

Eddig én sem szavaztam, de tegnap elszakadt valami és letöltöttem az ápppplikációt KETTŐ telefonra is, és nyomtam Erára! Mindenkinek javaslom:)

katica88 2018.11.18. 21:59:37

@mandarinos csoki: én is így vagyok...
egyébként 3. napja mondom már hangosan a tv-nek, hogy huuuu de meg kéne verni/etni ezt az undorító gyökeret..

cudarka670 2018.11.18. 22:00:05

Remélem kiesik ez a f@sz, hú de gusztustalan!!!

Qqts 2018.11.18. 22:00:06

Viszont jó látni, hogy hasonló értékrendű emberekkel folyik itt ez a kis kibeszélő. Az, hogy egyszerre hördültünk fel tökre szívmelengető. Virtuális pacsi mindenkinek!!

,, 2018.11.18. 22:00:08

@Qqts: a metoo mo-n szitokszó

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:00:44

@Qqts:
Amúgy nekem is pont a metoo jutott eszembe, és hogy TALÁN a szerkik is ezzel akarták végleg leírni radicsot...

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:00:56

Jacuzziba valaki? Itt szotyizok, meg nézem milyen a többiek másik bőre :(

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:02:35

Imádkozzuk vissza Erát valahogyan, bár félek hogy a sötétség hatalmasabb (munkahelyi tapasztalat sajnos).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:02:46

letöltöttem az appot, és szavaztam

cudarka670 2018.11.18. 22:02:50

@Qqts: Én csak olvasok, idén még nem kommentáltam az eseményeket, hát de ehhez már nem lehet nem hozzászólni!!!

Qqts 2018.11.18. 22:03:29

@,,: mert kicsit túl lett tolva. Néha nőként engem is irritál, mert átestek a ló túloldalára. Kicsit visszaéltek páran vele.

Ettől függetlenül,ilyet, így komment nélkül tovább engedni szarvashiba. Kvázi hallgatás beleegyezés/egyetértés

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:03:34

Másik telóról is ment Erára, plusz laptopról.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:03:38

Aludni kéne, mert fél 5kor riadó lesz :(

kúszó_lép 2018.11.18. 22:03:43

en eskuszom nem tudom tultenni magam azon, hogy az rtl szo nelkul hagyta a radicsgeci megjegyzeset, most mit kell csinalni? feljelenteni oket vagy mi?

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:04:17

Hát ez már nálam is kiverte a biztosítékot, sose gondoltam volna,hogy letöltöm az appot. Hajrá Era! Ez a férfiak szégyene egy perccel többet se tölthessen a képernyőn! A YouTube-on nézze a hozzá hasonló... Amúgy úgy tűnik az RTL meg akarja buktatni, az összefoglaló eléggé a lejáratására van kihegyezve. Vagy csak naivan remenykedek abban, hogy ez már nekik is vállalhatatlan?

Mók_Ica 2018.11.18. 22:04:24

pp eredményt akar mutatni???? elkapott vmit az agyhalottaktól....

bElannaTorres 2018.11.18. 22:04:42

@,,: az :(

Pp viccből dicsérte meg Lacika haját :)))

cudarka670 2018.11.18. 22:05:56

Reni nagyon gagyi volt, mint Era....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:06:21

Pp imbolyog mint a szarógalamb! 45.45-54.55 az állás perpillanat!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:06:33

Pp imbolyog mint a szarógalamb! 45.45-54.55 az állás perpillanat!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:07:00

Követelem, hogy rudas essen kétségbe és adja fel az egészet ratyi kiesése után! Még ma

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:07:21

Blogmoci mongyon le! :D

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:07:23

Ginu fején úszósapka meg búvárszemüveg, bünti vagy csak fashion statement?

agimano 2018.11.18. 22:07:23

jók a programok, csak sok köcsög van

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:07:26

Ez a változás sokat sejtet...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:07:48

a nézőtéren radics-támogatói túltengés van :((((
nagyon remélem, hogy era megy vissza.... pláne radics mai öfibeli megnyilvánulása után.....

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:07:53

Régen még az udvarra sem kísérhették ki őket

Ego0123 2018.11.18. 22:07:53

@Thats What She Said!: Én is ugyanaz. Remélem kiesik Radics.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:07:59

Faszomat se érdekli ratyi, ne mutassátok többé!

hűholélek 2018.11.18. 22:08:06

@Nyuszomuszo83: Döbbenet! És nem tudok szavazni:(

Qqts 2018.11.18. 22:08:22

@Hümmögő Hammogó: bízzunk benne

@cudarka670: ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Megértem, hogy ezt már nem bírtad ki.

Mákja van, hogy nem vagyok a vellában, mert ha ezt élőben hallom az arcába verek

cudarka670 2018.11.18. 22:08:33

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én Renit eddig aránylag bírtam, de a mai adás után elég negatív lett róla a véleményem....

pirosnyuszi 2018.11.18. 22:08:35

Hejhó! Én eddig csak ilyen csendben olvasgatós típus voltam itt, de muszáj közölnöm a mélyen tisztelt nagyérdeművel, hogy én már akkor kivertem a patáliát a családban, hogy mindenki kurvagyorsan töltse le az rtl24 appot amíg szépen vagyok, akkor mikor még ki sem hívott senkit ez a primitív retek, és szavazzunk arra a bizonyos bárki másra. Eddig még senki sem váltott ki bennem ilyesmit meg az a nyomorult Tivi sem.

malevil2050 2018.11.18. 22:09:08

Honnan a lekvárból akasztották le ezt a szpikert?
Ilyen fizimiskát utoljára a verduni csatában láttam a lövészárokban.

Amúgy kellő tisztelettel üdvözlöm a publikomot!
ELP barátom után szabadon: " Mindenkit csókoltat a dunántúli ÁFÉSZ "

Talán békapcsolódom...

cudarka670 2018.11.18. 22:09:43

Az eddig csendben olvasók, milyen aktívak lettek hirtelen....

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:10:00

Radics vicces pillanataihoz nem találtak anyagot

Oh my... 2018.11.18. 22:11:00

@Qqts: egyetértek, ez botrány. Minimum el kellett volna határolódniuk, elő műsorban ezt a műsorvezető nem kellesz volna megtennie! Hogy Bajusznak lányos zavarában ez nem jutott eszébe (gondolom, erősen rástresszel az élőzésre), azt meg el tudom nézni, de hogy a FÜLÉRE NEM MONDJÁK RÁ?? Na azt nem.

Ez a tróger ratyics nálam elért a gödör aljára, de hűséges fegyverhordozója, a rudas véglény ugyancsak, és a világ ostobája, lotyókismenyasszony sem kevésbé, sőt. Egyik undorítóbb, mint a másik. Szívből remélem, hasonlóképp arconcsúszva takarodik ki ma ez a debil gyökér is a műsorból, mint a 8-asból a málnás idióta.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 22:11:26

Meglátjuk Radics, meglátjuk!!!

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:11:26

@Schlomo Goldberg: nem emlékszel pedig annyi volt tudod az izé, meg a másik izé, aztán az újabb izé...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:11:29

úristen.....mindjárt elélvez a színpadon ez a pöcsfej a sok pöcsfej rajongó láttán......

BarBwire 2018.11.18. 22:12:00

Csak nekem nem működik az app?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:12:13

Era kétszínű, Radics őszinte és erős egyéniség! Hányok!Kérem a konténert, pedig csak az elején járunk!

MosóMaca 2018.11.18. 22:12:56

Csendes olvasóból előlépnék egy kérdés erejéig. Ez egy szerkesztett,vágott műsor,amit látunk,vagy nem? És akkor ezt az “akit vernek,az megérdemli” dumát beteszik adásba?! Bravo rtl... pláne,ha vissza is engedik ezek után

Oh my... 2018.11.18. 22:13:34

@oh..my..gosh!: Bocsi, javitok (köszi gboard!), szal "műsorvezető nem kellesz" helyett: a műsorvezetőnek KELLETT VOLNA megtennie... Mármint az elhatárolódást!

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:13:34

Radics szurkolótábora minimum 30 év fegyház/fő

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:13:57

@pirosnyuszi: üdv Tesó! A nyufik egyetértenek!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:14:15

Holnap írok a nane egyesületnek! Nem tudom magam túltenni ezen a kijelentésen, azon meg főleg nem, hogy ezt a retek hirdeti...

cudarka670 2018.11.18. 22:14:25

@BarBwire: nekem működött, most töltöttem le párom telójára, és szavazott is... :P

Mók_Ica 2018.11.18. 22:14:36

@Nyuszomuszo83: párbaj konténert hoztam..... használd nyugodtan :)

@MosóMaca: ha visszamegy radics, remélem jól megbüntetik a retekklubot..... gáz, hogy ezt így leadták

,, 2018.11.18. 22:15:27

@oh..my..gosh!: éden hotel is csak akkor lett balhé amikor neten posztoltak róla (nórika) addig semmi probléma nem volt vele nekik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:15:39

@Mók_Ica: Mutti, basszus, ide nekem azt a vip belépőt :)))))

Oh my... 2018.11.18. 22:16:28

@Nyuszomuszo83: ide már egy konténer nem lesz elég... minimum Lecsó kartács gigantikus méretű Csillagrombolója kell mára. :D

Qqts 2018.11.18. 22:16:58

@oh..my..gosh!: gázgázgáz és elképedek, hogy még mindig nem és még mindig nem és megint stúdió ÉS MÉG MINDIG NEM! Kapják be mind!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:17:06

@MosóMaca: De most már élő!
@Mók_Ica: Köszönöm, drága vagy, mire vége lesz 3 db 5 xl-es lesz tele!

cudarka670 2018.11.18. 22:17:08

@MosóMaca: Azért írták itt páran, hogy lehet ezzel akarják megbuktatni...
Persze Bajusz biztos előre megnézi, és nem mond semmit... (pedig én imádom Petit, de műsorvezetőként, hát...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:17:32

@úgymond olvasó mmkk: már kitettem neked :))))

@Hedo a szadista szexista anyuka: remélem radics megy haza és ő is megkapja a magáét

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:17:58

Azt a Radics szurkolótábort....!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:18:38

@Qqts: ártatlan kicsi lelked elhitette veled, hogy ettől nyilvánosan elhatárolódnak? Édes kis zserbó popcake vagy!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:18:57

@oh..my..gosh!: @Nyuszomuszo83: minden felszerelés itt van, ne aggódjatok :)))

radics egy igazi hülye!!!

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 22:18:57

én nem látom jelenleg az adást. Valaki le tudná írni hogy mit mondott a Radics?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:19:02

@oh..my..gosh!: úgy biza, Lecsó kartács csillagrombolója is duplázva!

Csak Era most ne bassza el. Bár a növerés a legalja! Aki ezt nem érti addig ütném ok nélkül is míg mozog!

bElannaTorres 2018.11.18. 22:19:34

Pp nagyon rossz , Anikó jobb lett volna sokkal mára

szmoti 2018.11.18. 22:19:49

Mit mondott Radics? Ami most itt mindenkit kiakasztott? Olvaslak titeket, háttérben megy a vv, de nem értettem, mert épp macskatámadás áldozata lettem

Pamutbojt 2018.11.18. 22:20:21

@MosóMaca: Hát igen...legközelebb nyakon is vágja majd valamelyik csajét, csak hogy tudja, hol a helye.Mert megérdemli. Meg mert az olyan férfias. Az Rtl-nek ez sem tűnne fel, sőt...

nicu71 2018.11.18. 22:20:58

Lemaradtam,mit mondott radics ami így kiverte a biztosítékot?

MosóMaca 2018.11.18. 22:21:25

Az még teljesen érthető,hogy leadják,ha elhangzott,mert hozzá tartozik ennek a primitív senkiházinak a jellem(telen)rajzához. De ahogy többen is írtátok,a minimum egy képernyőfelírat a csatorna elhatárolódásáról,vagy bárakármi...

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:21:42

@szmoti: Nem véletlenül verték, /valamelyik csajra mondta/ , amelyik nőt verik az meg és érdemli
kb ez volt

malevil2050 2018.11.18. 22:21:46

Nahh akkor a komát kiszavazzuk ántipátikus,,,,menj haza ecsém!

chiccodoro 2018.11.18. 22:21:57

Helyesírási hiba szóban... Van némi fogalomzavar

cudarka670 2018.11.18. 22:23:08

@szmoti: Ha Erát verte a barátja, akkor meg is érdemelte, nem lehet véletlen, hogy megütötte...

chiccodoro 2018.11.18. 22:23:10

Tesák mindjárt hányok ettöl a f@szkalaptól

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:23:16

brazil gépsor az első sorban

Qqts 2018.11.18. 22:23:30

@Hedo a szadista szexista anyuka: lehetséges, még hiszek a mesékben.

@OriginalBlackMamba: az Era elmondta, hogy őt alázta az exe. Erre ő azt tudta mondani, hogy nem csodálkozik, hogy verte. 2 féle nő létezik; aki megérdemli, hogy verik és aki nem. Era karakán csaj, szóval megérdemelte

szmoti 2018.11.18. 22:23:39

@Schlomo Goldberg: egy igazi gyökér, azthiszem gyors letöltöm az appot

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:24:38

@chiccodoro:
Én már hánytam
.
Era megy vissza, nagyon túl tolja a fogyatékos, annyi cigány nincs aki vissza szavazna.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:24:41

@szmoti:
@nicu71:
Radics folyamatosan azt mondogatja, hogy itt csak ő képes csinálni a sóóót (mint pl.sírás, nevetés, szex) ezen kívül meg tök hülyeségeket beszél és ordít...

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 22:25:07

@Qqts: Jézus... ************ Köszönöm.

Oh my... 2018.11.18. 22:25:14

@Schlomo Goldberg: én mintha Gombit láttam volna ott... Vagy behaluztam csak..?

cudarka670 2018.11.18. 22:25:38

Nekem Lacika a best off!!!
Kellene egy olyan rész, amibe csak ő van

Todd Chavez 2018.11.18. 22:25:48

VV Asszonyverő, menjél haza a faszba!

ibsen 2018.11.18. 22:25:50

Radicsnak kéne egy pofáraesés, de ettől még se férfi nem lesz és felnőni sem fog. Megérdemli Vivien is és a kinnti csaja is ezt a palit.

drxmarton 2018.11.18. 22:26:36

@Schlomo Goldberg: Mint egy Maunika só... Romantikus youtuber spanok... Dikk...

Qqts 2018.11.18. 22:26:59

@MosóMaca: ez még jobban idegesít, minthogy egyáltalán elhangzott. Hiszen ez a gyökér nem tud felelelni a szavaiért, hát nem is értené, hogy ezen mit hőzöngünk itt, mert egy ösztönlény.

ibsen 2018.11.18. 22:27:19

@oh..my..gosh!: Gombi az, az érzékeny fodrászfiú :-)))

Oh my... 2018.11.18. 22:27:52

@bElannaTorres: Szerintem pedig Bajusz jobb mint Ancsa, nem laggol annyira... ;P

BarBwire 2018.11.18. 22:28:01

@cudarka670: volt egy egész belevaló rész csak róla.

ibsen 2018.11.18. 22:28:10

@Hümmögő Hammogó: A paródia róla jobb lett mint az eredeti.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:28:26

Ergo Era megérdemelte hogy verték és minden nőt okkal vernek! Megajóédesanyját! Kár hogy őt nem kiverte az apja a lepedőre, egy retardálttal kevesebb lenne! Az hogy nem határolódott el a csatorna már meg sem lep, de ez évben ez a téma igen erős volt, a nagy jutyúber pont nem tájékozódott??? Amúgy ki is nézem belőle, hogy lazán csattan a pofon, meg jön a rugdosás... ha visszamegy tényleg feladom és nem nézem és azt hiszem nem leszek egyedül!

MosóMaca 2018.11.18. 22:30:05

@Qqts: igen,pontosan ez a legnagyobb gáz. Ő fel sem fogja(,nem is várjuk el),de azért csak dolgoznak exVV-seken kívül értelmesebb emberek is ott,akik felszisszenhettek volna erre

bElannaTorres 2018.11.18. 22:30:24

@oh..my..gosh!: hát jó, de nem könnyű eldönteni, ez olyan mint győzi vagy baukó? :D

ibsen 2018.11.18. 22:30:27

Nem láttam, de az hogy ez a Radics megkongatja a harangot már az elején mindent elárul... Ez nem a youtube az kiderült:D

Oh my... 2018.11.18. 22:30:42

@ibsen: ohh, akkor jó ;) és mitha az Era-szurkolótábort erősítette volna... Ezt is jól láttam? (Remélem!)

Qqts 2018.11.18. 22:31:35

@Nyuszomuszo83: hát én mindjárt lerúgom a tv-t a helyéről, ahogy ez isteníti magát...gusztustalan óvodás kis pöcs

Wuuuu nekem ma lement a roló, bocs skacok

,, 2018.11.18. 22:31:48

De most komolyan, senki nem emlékszik az éden hotel balhéra? Ott sem volt semmi kommentár, amíg nem került szóba h jogi útra terelik

MosóMaca 2018.11.18. 22:31:49

De úgy tűnik a kanális meg is ágyazza a távozását. Rendkívül hízelgő bejátszásokat kap :)

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:32:10

@Nyuszomuszo83:
Nem leszel egyedül, én is úgy voltam, hogy vele nem bírom tovább, még így TV-n keresztül sem, a mai megnyilvánulása után meg aztán végképp nem... :((( Úgyhogy naggggyon remélem, hogy nem ő megy vissza, mert amúgy meg VV-t akarok!:)

2018.11.18. 22:32:23

am puskáspeti nem azért volt tegnap is paprikás kedvében (és ma is annyira kis életunt lagymatag), mert a barátnője, eke angéla a pénteki csak show és más semmiben a produkciójuk végén lesmárolta a színész srácot, aki a párja volt?

nicu71 2018.11.18. 22:32:40

@cudarka670: nekem is .Lacikaaaaaa!Remélem soha nem esik ki de ha párbaja lesz az első sorba fogom ordibálni LA CI KA ! LA CI KA!!

MosóMaca 2018.11.18. 22:32:48

@,,: jogos. Ott is a nézők adtak hangot a problémának,miközben a műsor leforgott hónapokkal előtte...

Qqts 2018.11.18. 22:33:22

@ibsen: hülye kérdés, de mint jelent a harang kongatás?

cudarka670 2018.11.18. 22:33:38

@BarBwire: Azt nem nézem, az már sok(k) lenne

Oh my... 2018.11.18. 22:33:40

@bElannaTorres: jahja, kb... bár, azért ott nehezebb a szitu, mert egyik gagyibb, mint a másik, itt legalább mindkét műsvez szimpi - legalábbis nekem.. ;)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:33:42

@,,: én emlékszem, pedig édent nem néztem

Mók_Ica 2018.11.18. 22:34:37

@Nyuszomuszo83: ekg

radics legjobb pillanatai..... háááát, eléggé alátett a csatorna.... remélem ez az elbocsátó szépüzenet radics részére.....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:34:37

@ratsliveonnoevilstars: szt a műsort nem szoktam nézni! Link van?

nicu71 2018.11.18. 22:34:40

@ratsliveonnoevilstars: az egy előre lerendezett" szinpadi " csók volt.Marhaság ,annak a xarnak a nézettségét emelendő szánalmas probálkozás..

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 22:34:53

@Qqts: feladja a játékot
illetve használja a szuperképességét

bElannaTorres 2018.11.18. 22:35:54

@,,: én emlékszek, mert nagyon kiakadtam. Addig néztem a műsort.
Látszott a lányon, hogy kényelmetlen neki, rosszul érzi magát, de akkora műsornak gondolták, hogy leadják nekünk. Örülök hogy voltunk páran akik szerint undorító volt.
Itt megy a dugás össze vissza de abba beleegyezik mindkét fél

Qqts 2018.11.18. 22:35:56

@,,: sok-sok évvel ezelőtt, megrángatak egy játékost egy menjél vissza a Gangeszba/Gangeszhez dumáért. Ohaz másik csatorna volt...

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:36:37

újranézhettük Zsut a neurológián:))

,, 2018.11.18. 22:36:39

@Qqts: viszont baukó évával:)

ibsen 2018.11.18. 22:37:12

@oh..my..gosh!: Radicsét inkább ahogy látom.

,, 2018.11.18. 22:37:12

@Qqts: és egy másik korszak.

Qqts 2018.11.18. 22:37:12

@Ay Mama, Que paso: jaaaaaaaaaj köszönöm. Azt nem csak mondta, kongatott is? Ez kimaradt nekem. Köszönöm a kisegítést

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:37:28

@Hedo a szadista szexista anyuka:
@Qqts: @Hümmögő Hammogó: maximum innen tájékozódom, de nézni nem fogom. Én ugyanígy vagyok, ha nem félteném a tvm lerúgnám. Én remélem hogy mint az ÉH-nál akár jogi út lesz a nane simán megléphetné zokszó nélkül, a gyökér ellen és az retek ellen is. Dőlne a lóvé!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:37:56

a legdurvább, hogy radics legjobb pillanataiból tényleg elhiszi magáról, hogy mekkora ász..... broáf

Oh my... 2018.11.18. 22:38:01

@MosóMaca: ezek szerint nem........ és ez nagyon szomorú!!!

Pamutbojt 2018.11.18. 22:38:12

@Qqts: én sem tudom nézni, itt várom a végeredményt. Aztán ha kiesett, visszanézem, mert felveszem...Ha visszamegy, akkor... pfffff....hát akkor majd felvételről fogom nézni, és ha feltűnik, áttekerem, mert nekem ő nézhetetlen.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:38:12

Balfasz Roli! Én ratyishoz basztam volna a kurva kék kendőt, rakd rá te, a kihívó dolga. Vagy gondot okoz egy csomó megkötése?

Most is felidegel, ekkor engedtem el Rolit.

2018.11.18. 22:38:15

@nicu71: hmm, hát kicsit túltolták azért :D én meg azt gondoltam, hogy attól borult meg szegény, mert nagyon látszott rajta tegnap is, és most is olyan kis zavart

chiccodoro 2018.11.18. 22:38:28

@Qqts: Mondjuk ezért a növerös beszólásért Radicsot reptettem volna a villából...

Qqts 2018.11.18. 22:39:03

@,,: ott is ott volt? Már erősen megkoptak az emlékek.

Amúgy elszállhatna már a lila köd, ahogy nézem nem tudok írni. :Dd

ibsen 2018.11.18. 22:39:25

Azért az hogy van hogy szinte csak Era állt ki mint nő magáért és tette szóvá hogy ez a faszkalap hogy beszél a nőkkel?

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:39:27

Radics direkt látványosan hangosan beleásított Era mondanivalójába, undorító!!!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:39:29

radics "kedvesen" és hangosan ásít, mialatt era beszél..... péklapát....

Oh my... 2018.11.18. 22:40:06

Jááj Petya, mekkorát oltott már ezen az idiótán!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:40:10

@Mók_Ica: én is reménykedem, hogy a retek direktbe tolja ezt és visszamegy Era!

Adamadam 2018.11.18. 22:40:14

Eddig nem akartam szavazni, sőt egy bizonyos pontig tetszett Radics hülyéskedése. Viszont ez már sok, két telefonra is leszedtem az appot és ment a szavazat Erára!

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:40:30

Ott van a baj, hogy minden a csatorna javára válik. Felhajtották valahonnan a fél brigádot, koztuk ezzel a Radiccsal is, tudják hozni a nézettséget, többen azon kapjuk magunkat, hogy letöltjük az appot stb...törlöm is. Meg ennyire sem érdemes az egész musor.

Todd Chavez 2018.11.18. 22:41:07

Még mindig semmi reakció..

Mók_Ica 2018.11.18. 22:41:27

kortárs beszédek...... azért ász radics mert övé a villa legjobb nője..... pfffff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:41:54

Krisz téged már kiutott a peloval Pumped :P

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:42:09

KrisztiÁnusz mekkora csicska, te jóég! :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:42:14

Na, meccsnek vége, becsatlakozom, mert rohadtul remélem, hogy kiesik ez a féreg a picsába. Közben olvastam a hsz-eket, de én már meg sem lepődöm, 2 napja nem nézem Radics miatt az öfiket. Ha ma visszamegy, akkor részemről ennyi a VV9. Az RTL pedig csak a szokásos álszent dolgait hozza. A metoo balhé kapcsán beleállnak bárkibe, még csak konkrét bizonyíték sem kell, amikor meg náluk van vállalhatatlan, az szemhunyást ér csupán. Sixx, tessék, tálcán kapod ezt a lehetőséget, tedd szóvá!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:42:18

@ibsen: mert agyhalottak ezek nem nők, nem érzik hogy miként beszélnek velük, számukra tehát megszokott!

cudarka670 2018.11.18. 22:42:21

Jé, Krisztiánuszt felkeltették?

Oh my... 2018.11.18. 22:42:36

@ibsen: ezt már tegnap megfejtettük: mert kb ahhoz is ostobák, hogy átlassák a helyzetüket, amikor alázzák őket a gyökerek....

,, 2018.11.18. 22:42:57

@Nyuszomuszo83: az emberi méltóság megsértésére hivatkozhatnának (éh-ben is ez volt szerintem) de ha nincs tettlegesség nehéz ügy lenne... a szerződéssel kb alávetették magukat az ilyesminek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:43:03

@Adamadam:
Hidd el mindenki erara szavaz, kap 60%-ot

Mók_Ica 2018.11.18. 22:43:42

bajusz nagyon visszafogottan beszél......

no lássuk ki nyert

csincsilla72 2018.11.18. 22:43:50

@Mók_Ica: Repült a fagyott ponty is. Ez a faszkalap annyira kiverte nálam a biztosítékot, hogy két konténert is megtöltöttem.
RTL, ha ez továbbmegy, én is feljelentelek benneteket :-(

Lynette21 2018.11.18. 22:44:05

Huuuuu de izguloook! Hajra Era!

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:44:11

@ibsen:
Ezen én is elgondolkodtam... Milyen nők ezek?

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:44:27

Közjegyző :,D persze az anyátok picsáját

ibsen 2018.11.18. 22:44:38

@oh..my..gosh!: Ez csak egy hangos gondolkodás volt...

Hogy hogy nem a nagy "szerelem" olvasta a kortesbeszédet Radicsnak? Se Csoki, se Lacika...elég gáz ez a Krisztián gyerek.

chiccodoro 2018.11.18. 22:44:48

@csincsilla72: Csatlakozom!!! Annyira drukkolok Erának!

bElannaTorres 2018.11.18. 22:44:58

Dzsunkel gyerekek az első sorban :)))

Qqts 2018.11.18. 22:45:22

@Nyuszomuszo83: @chiccodoro: @Pamutbojt: Szintén, párbaj nélkül kibaszarintottam volna a hatalmas arcával együtt.

Amúgy én is csak nagy szájjal mondtam. Nem mernék a férjem színe elé kerülni, ha bántanám a tv-t. Naaaa nem mintha megütne, de nem dícsérne meg érte... főleg, ha megtudná, hogy eme remek műsor miatt repült az eszköz :))))

MosóMaca 2018.11.18. 22:45:26

Remélem az ominózus bejátszás után Era elhúz a százalékokkal toronymagasan

chiccodoro 2018.11.18. 22:45:49

@Hümmögő Hammogó: Ott a gond, hogy nem nök, csak valami nönemü lények...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:46:18

era megy vissza :))))))))))))))))))

Ego0123 2018.11.18. 22:46:26

Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:46:33

Ezzzzzazzzzzzz. :) Era. :)
Radics feje költemény. :)

ibsen 2018.11.18. 22:46:43

Na koppannak sokan....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:46:53

Van Isteeeen! IGEEEEN! Era!!!

Qqts 2018.11.18. 22:46:54

EEEEEZAAAAAZ MEHETSZ HAZA TE ERŐSS “FÉRFI”. Te asszonyverő nyomorult senkiháziiii

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:47:15

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM! :)))) Tovább nézhetem a VV-t!!! :D

cudarka670 2018.11.18. 22:47:29

Hú, de várom a benti gyökerek arcát, mikor meglátják Erát az ajtóban!!!

,, 2018.11.18. 22:47:36

Huhh, megkönnyebbültem

Oh my... 2018.11.18. 22:47:42

JESSSSZTUDÉÉÉJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!

chiccodoro 2018.11.18. 22:47:44

Mekkora koppanás lesz bent!!!!

Nbl 2018.11.18. 22:47:44

Cincike milyen fejet vágott a közönség soraiban, mikor bukott a Ratyis :D

Mók_Ica 2018.11.18. 22:47:45

radicsot pedig jól megbírságolnám...... egyébként még mindig nem érti..... idióta pöcs..... pffff

ibsen 2018.11.18. 22:48:05

A youtubeos rajongók bealudtak rendesen vagy lehet kijózanodtak :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:48:22

Jobb most kiesni aszongya :)))))

Angora Cardi 2018.11.18. 22:48:30

Viszlát radics, lófasz se voltál.

Továbbra is hajrá Era, tovább a fődíjig.

agimano 2018.11.18. 22:48:32

sajnos Radics túl jó volt ide, Magyarország még nem érett meg erre XD

tvbuzi 2018.11.18. 22:48:56

Megszívta a faszt a köcsög

AmanEdi 2018.11.18. 22:48:58

Remélem Vivi nem vág valamit Era hoz amikor bemegy

Mók_Ica 2018.11.18. 22:49:15

radics lefagyott.....

2018.11.18. 22:49:39

Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:49:40

Jaaaaj a fejekre nagyon kíváncsi leszek! :) Radicsnak semmit nem adott a vv! Gyökér!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:49:46

Hehe, ezt a semmitmondó búcsúklipet. :-P

agimano 2018.11.18. 22:49:48

na, ő is végiggondolja, hogy megérte-e neki ez az egész, a nagy jutyúb karrier...

,, 2018.11.18. 22:49:54

beírtam a pontocskákat

Oh my... 2018.11.18. 22:49:59

"Ekszájting" ( by ratyis) várom a benti gyökerek reakcióit...

ibsen 2018.11.18. 22:50:01

@Mók_Ica: De érti csak gáz bevallani hogy szart sem ért az egész amit csinált.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:50:07

Érdemes lesz folytatni egyáltalán radics nélkül, ezt kell eldönteni a producernek

katica88 2018.11.18. 22:50:13

@AmanEdi: ha megis, legalabb o is mehet a kis pajtasa utan...

BarBwire 2018.11.18. 22:50:17

Első sor csalodott, nem tudják elkölteni a zsét.

Angora Cardi 2018.11.18. 22:50:27

Vivikét ma már más fogja baszni.
A nagy hangú cigóbanda hogy elcsendesedett.

tjunior 2018.11.18. 22:51:07

Túl jó vagyok ezeknek a kutyáknak. Valami ilyesmi látszik Rdcs sértődött fejében :D

bElannaTorres 2018.11.18. 22:51:36

Nagy a baj :)) Vivinek új hálótársat kell keresnie ha csinálni akarja a műsort..

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:51:38

Zsu minek örül, nem párbajozni akart vele?? :)))

2018.11.18. 22:51:43

vivienke azt gondolta h 36 milláért kúrt :))) remélem hamar megy a levesbe ő is

Ego0123 2018.11.18. 22:52:08

Remélem sorba mennek a lecsóba.

bElannaTorres 2018.11.18. 22:52:08

@tjunior: nekem olyan fura, hogy vannak akik fel tudnak nőni úgy hogy közben óvódás szinten maradnak :)

Angora Cardi 2018.11.18. 22:52:16

@,,: jóóó :D

A két cigókurva hogy rí. Beszarok nem jött be az idei pinával tattikázás eddig.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:52:27

Ezek a fejek.... Kéééééééész! :P

Mók_Ica 2018.11.18. 22:52:40

óóóó.... vivike hogy sír..... biztos a szerelem miatt...... nem mintha 2 napja ő maga akarta volna kitaktikázni radicsot......

chiccodoro 2018.11.18. 22:52:41

Zsuzsut most engedtem el végleg

ibsen 2018.11.18. 22:52:49

@szociál: Hogy megúszott egy párbajt:-)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:52:52

Műbalhés Vivike. Könny sehol. Többiek döbbent feje. :)

cudarka670 2018.11.18. 22:53:15

@AmanEdi: akkor legalább mehetett volna ki ő is a b@szópajtása után....

MosóMaca 2018.11.18. 22:53:25

Na,akkor most lemegy még a Belevaló,vagy azt is azonnali hatállyal törlik,hisz ratyis nélkül nincs értelme a műsornak? RIP VV :D

2018.11.18. 22:53:35

szerkesztők tuti rászóltak hunorra, h csinálnia kellene valamit, amihez ért... pl. dugni egy jót (ha már bekerült) :D lacika egyelőre alvóügynök.

cudarka670 2018.11.18. 22:53:41

@szociál: én is ezen gondolkodám....

2018.11.18. 22:53:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagyon nagy döbbenet. Hahhhahhhhaaaaaa!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:54:06

@Hümmögő Hammogó: @szociál: ezt néztem én is.... radics mögül "kibaszarintották", era mögé nem állhatott be.....

ibsen 2018.11.18. 22:54:17

@chiccodoro: Eddig miért nem? Ez a csaj sötét mint szén a sötét pincében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:54:28

@,,: Úgy örülök, hogy nem lett pontom. :)
Kifejezetten jólesik. :)

Jóska Pista 2018.11.18. 22:54:37

Vivit ki fogja tovább baszni?

malevil2050 2018.11.18. 22:54:50

Nem értik á lámántinok , há ez meg hogy lehet???

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:54:55

Ezt a belevalót biztos nem nézem meg

2018.11.18. 22:55:12

@ratsliveonnoevilstars: Következő párbaj lehetne Adri - Lacika.
Az a párbaj csak happy endet érhetne.

pirosnyuszi 2018.11.18. 22:55:13

Akkor ezek szerint többen vagyunk értelmesek akik ezt a műsort úgy nézik mint a NatGeot - csak emberekkel. Egy olyan fajt akikkel a hétköznapokban nem találkoznánk sohasem. De legalább a bentlakók nagy része ártalmatlan, ez az abuzív véglény pedig nem érdemli meg, hogy bárki pazaroljon rá egy percet is az életéből. Szép volt, Era!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:55:21

@chiccodoro: sztem ő lesz az egyik a kövi párbajon.... és kint is marad

,, 2018.11.18. 22:55:22

Bakker saját magamat nem raktam be, mekkkora láma

Nbl 2018.11.18. 22:55:27

Remélem, a történtek hatására Ánusz záros határidőn belül összeomlik és elhúz a f@szba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:55:44

@Spitzbauer: Lacika nem volt bent a nyugiban a négyessel. Ő hamarabb levágta a sztorit?

ibsen 2018.11.18. 22:56:02

Zsuról annyit hogy magától nem lett volna semleges, Radics mögé akart beállni akit utált, de az nem kért belőle Era mögé nem akart és még neki van gerince.Na ja.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:56:02

huszmillio tini fogja magat alomba zokogni az ejszaka

Angora Cardi 2018.11.18. 22:56:25

@Schlomo Goldberg: Nézzed már, most fogják porig alázni másodjára a hát és ez hogy történhetett kérdésekkel. Ki lesz hozéarmandó? Háttezsvírem hogyhogykiestél egy ekkora sóman?

csincsilla72 2018.11.18. 22:56:31

Asszem eljött a pillanat, amikor át kell gondolniuk, mennyire is vonzó a szex, mint műsor. Cinci és Radics után talán az agyhalottak is elgondolkodnak.
Gyanítom, Kismenyasszony ezért rí, nem a szerelem miatt. Lehet új tattikán törnie a buksit. :-)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:56:40

Azt mondani, hogy nem adott neki semmit a műsor, az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent az RTL-el szemben.

cudarka670 2018.11.18. 22:57:06

@Jóska Pista: Krisztiánusszal majd megvigasztalják egymást!

agimano 2018.11.18. 22:57:08

lehet, hogy a Vivi a Csokira fog rámászni

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:57:44

@Jóska Pista: Csoki bevállalja. De ott áll sorba a lyuknál Mókus is. Nem marad parittyázás nélkül.

drxmarton 2018.11.18. 22:57:51

Hàt... Régen volt ilyen párbaj, aminél ennyire szurkoltam az egyik játékosnak. Még az eredmény előtt eldöntöttem hogy ha Ratyis megy vissza nekem ez a szeria ennyi volt. De nagyon kivancsi vagyok merre indulnak a benntmaradtak es a gyokerbanda hogy fog szetzilalodni. Ahogy VVV Ànuszba kapaszkodott szerintem hamarosan megint parittya...Emlekezesbülból...

csincsilla72 2018.11.18. 22:57:52

@ibsen: Zsu elvtelen napraforgó. Illetve csak próbál az lenni, mert túl ostoba hozzá.

MosóMaca 2018.11.18. 22:58:07

@pirosnyuszi: mindig ezt mondom! Úgy kell nézni,mint egy hangyafarmot. Én,az üvegen túl meg a kis lények (elnézést kérek az okos,szorgos kis hangyáktól)

ibsen 2018.11.18. 22:58:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem az az elérzékenyülő típus de szerintem nem volt oda Radicsért annyira vagy magában zokog:)

agimano 2018.11.18. 22:58:24

@ibsen: Zsu azt is mondta, hogy remélei, hogy Radics nem engedi, hogy mögé álljon, és akkor lehet semleges

chiccodoro 2018.11.18. 22:58:31

@ibsen: Igen, de az elején kevésbé tünt rosszindulatúnak mint a többi. Kicsit drukkoltam neki, mint a nép egyszeri lyányának, de ezzel a magatartásával lehúzta magát a klotyón...

ibsen 2018.11.18. 22:58:48

Ezek a csajok Era kivételével talán, ugye nem fognak szülni?

2018.11.18. 22:59:00

@Schlomo Goldberg: Szerintem lyólesz! Attila le lesz sokkolva (még napokig egyébként).

Jut eszembe: Attila, hun vagy. Értik, ugy, hogy Attila hun? ;-DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:59:34

@Nbl: Vivike ártalmasabb. KrisztiÁnusz elalszik addig a sarokban.

Qqts 2018.11.18. 22:59:56

@csincsilla72: ebből látszik, hogy csak pinája van, igazi tattikája nincs. Mert ahhoz ész is köllene, de az sincs...csak pennája

ibsen 2018.11.18. 23:00:03

@chiccodoro: Amit én Zsuból láttam eddig az a butaság magasiskolája és ebben hisz. De azt hiszem a villalét kicsinálta.

,, 2018.11.18. 23:00:09

Förtelmes főnökök, zsír

Puncylla 2018.11.18. 23:00:40

Jól van, nekem ez így tetszett. A görénykedés ne legyen nyerő.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:00:50

Ha Baukó lesz leosztja Radicsot a nőverésért, erőszakért? A metoo mozgalomban kivette a részét, nem???

Angora Cardi 2018.11.18. 23:01:23

És kire marad a szuperkípessíg?

hűholélek 2018.11.18. 23:01:33

Köszi mindenkinek a közvetítést! Örülés van.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:01:49

@pirosnyuszi:
@MosóMaca:
Én is így nézem! Kész tanulmány:)

chiccodoro 2018.11.18. 23:02:10

@Mók_Ica: Esélyes. Egy darabig legalább csöndben volt és "veszélytelennek" tünt, de ebböl a taTTikázásból nem tud jól kijönni. Azt sem értem, miért állt egyáltalán bárhova is (bár tippem lenne: tartozni valahova, ahol utálnak még mindig jobb, mint kiközösítve lenni) és miért várta meg, amág Radics küldi el. Ezzel bányászbéka üzemmódba kapcsolta magát szvsz...

csincsilla72 2018.11.18. 23:02:11

@Qqts:Biztos vagyok benne, hogy előbb fog újra parittyázni, mint gondolkodni :-)

,, 2018.11.18. 23:02:17

Lacikával lehetne holvanwaldót játszani

agimano 2018.11.18. 23:02:18

bekapcsolták a szaunát, és Lacika rappel

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:02:49

Nem csak Lacika, a szauna is meglett!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:02:59

@ibsen: belőle még kinézem, hogy csak megfigyel. És most, hogy kiesett a hangadó, talán átértékelése.
De most hallgatom a szaunában ajvékolását, hát, húzzon haza ő is.

tvbuzi 2018.11.18. 23:03:15

Reni - Zsuzsu párbaj egy hét múlva?

Angora Cardi 2018.11.18. 23:03:39

a műsor házigizdája :D van humora a szerkinek

Mók_Ica 2018.11.18. 23:03:46

asszem jobb vót, amíg lacikát nem hallottuk..... broáf

@Nyuszomuszo83: pontosan.....

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:03:48

Bakker, Lacika beszél!! Illetve rappel, lehet mondták neki, hogy énekelhet is, csak csináljon már valamit:))

tvbuzi 2018.11.18. 23:03:51

Nem van más van hátra

ibsen 2018.11.18. 23:04:13

Aszongya Baukó nyíljon az utca ajtó és belép Radics.Onnan kilépni szoktak...

2018.11.18. 23:04:19

Mit akartok? Lacika is megszólalt (ékesen), és a szauna is rendeltetésszerűen lett használva.

Mók_Ica 2018.11.18. 23:04:49

radics elbúcsúzik vivikétől.....

cudarka670 2018.11.18. 23:05:07

@Nyuszomuszo83: Ja, a Havast miatta rúgták ki az Atv-ből, biztos nem csípi az ilyen pasikat, persze az is csak x év múlva jutott eszébe, úh ki tudja....

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:05:14

Évánk hogy néz ki ma??? Milyen a bőre... És jól kipakolt mindent...

Angora Cardi 2018.11.18. 23:05:27

Vivi a két éves kapcsi után nem sírt úgy mint ezután a háromlövetű után.

agimano 2018.11.18. 23:05:33

Lacika rózsafüzérrel a nyakában trágárkodott:)

Thats What She Said! 2018.11.18. 23:05:40

Nektek is úgy tűnt, hogy Puskás Peti teljesen enerváltan vezette a műsort?
Amúgy pedig Erának nagy gratula :)

bElannaTorres 2018.11.18. 23:05:45

Vivi hagymával jobban menne

Oh my... 2018.11.18. 23:06:03

Vivien végre önazonosan néz ki, bravó!

Mók_Ica 2018.11.18. 23:06:04

radics túl sok ehhez a műsorhoz..... höhöhöhöhöhöhö

Nbl 2018.11.18. 23:06:09

Vivien jól nyomja a könnyek nélküli bőgést.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:06:46

Szentég, hogy' bőgnek.... Úgy siratják, mintha a tenyerén hordozta volna őket, és elhalmozta volna őket csupa gyönyörű bókkal...

2018.11.18. 23:06:54

@csincsilla72: Ánusz már lyukra terelte a golyót (Vivikét), felkészül VV Niga.

agimano 2018.11.18. 23:07:04

Éva, hogy tolja neki, de Radics sajnos nem megy bele

Angora Cardi 2018.11.18. 23:07:26

Bütyök úgy letört nem is akar nyilatkozni hiába firtatja éva nemtán az arcoskodás miatt esett ki?

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 23:07:28

Van Isten,,,kiesett a minősíthetetlen!!!

Mók_Ica 2018.11.18. 23:07:42

@Thats What She Said!: utólag visszagondolva, talán nem véletlenül......

@oh..my..gosh!: alkalomhoz illő volt a smink.... :))))

tvbuzi 2018.11.18. 23:07:54

Radics nem túl közlékeny

Oh my... 2018.11.18. 23:08:09

@Angora Cardi: talán felfogta, hogy ez a saját bukását is jelenti egyben.... szal, rossz lóra tett, ennyikeh ;PP

Alice Csodaországban 2018 2018.11.18. 23:08:28

Élőben online lehet nézni valahol?

Angora Cardi 2018.11.18. 23:08:57

@,,: Nem marad sokáig vígasztalan a kis árva.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:09:21

@cudarka670: @Mók_Ica: és persze egy szó sem esik erről!
Évának bajusza van??? :D

tvbuzi 2018.11.18. 23:09:22

Egy megosztó kurva

chiccodoro 2018.11.18. 23:10:01

@Alice Csodaországban 2018: Alkalmazást tudsz letölteni, azon megy (upc)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:10:07

Baukó óriási: Amikor elkezdte, hogy "Én egy kurva..." :-P

MosóMaca 2018.11.18. 23:10:08

Az ország egyik fele utált,a másik ország fele szeretett by Baukó

Mysterious Thinker 2018.11.18. 23:10:53

Lacika meglett! MEghalok :D

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:10:58

Radics most kezd igazán magába zuhanni...

chiccodoro 2018.11.18. 23:11:06

Radics vérig van sértve

Betty Covet 2018.11.18. 23:11:33

Szerintetek is be van baszva Éva? Fel se mert állni, vörösek a szemei...

tvbuzi 2018.11.18. 23:11:37

Holnaptól én is így bontom a csokit banyek

Androido 2018.11.18. 23:11:55

Pfúúú, báttya hogy kikészült, dikk!
Nem csodálkoznék, ha hirtelen felrugdosná a székeket Évával együtt, hogy visszaálljon az elveszett önbizalma és férfiassága... Mert ugye vannak nők, akik megérdemlik, Évike meg nagyon kérdez... Hülye paraszt.

Angora Cardi 2018.11.18. 23:11:56

@oh..my..gosh!: Remélem :D De neki a vérében van, hamar ráereszkedik majd az első álló kóróra.

agimano 2018.11.18. 23:12:21

Zsu nem tudja felynitni a milka csokit, beszarok. Sajnos nem vágta le az undorító műkörmét

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 23:12:31

biztos az volt a receptben, hogy "felvágom a csokit"

tvbuzi 2018.11.18. 23:12:45

Mit evett még VV Afrika?

Mók_Ica 2018.11.18. 23:12:50

@Betty Covet: azt mondta beteg.....

csokin mi volt az a fehér krém???

zsu körmei undorítóak!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:13:11

Ez az idióta (Zsu) barbár állat mit művel? A milka csomagja simán nyitható és hogy vágta azt a szerencsétlen csokit???

cudarka670 2018.11.18. 23:13:12

@MosóMaca: a Trianontól elcsatolt területek szertem

Mók_Ica 2018.11.18. 23:13:49

évike jókat kérdez

no, itt van a verekedés téma......

Oh my... 2018.11.18. 23:14:16

@Nyuszomuszo83: pont ő??? Tőle hiteles lenne, igen.

Ja, nem.

Ócska hazug sz@rdarab.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:14:31

Ez felért egy metoo beismeréssel, nem?

agimano 2018.11.18. 23:14:50

Gregen és Zsun miért ugyanolyan gatya van vajon?

Androido 2018.11.18. 23:14:55

@agimano: Állítása szerint...
Azt tudjuk, hogy mitől van szarul, amitől tud hadarni, de felállni nem? :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:16:00

@Betty Covet: Amikor Radics kiesett megivott egy üveg pezsit, a másikba meg beleült.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:16:32

@Betty Covet: azt mondja, rosszul van. Simán lehet.
Azért próbál jókat kérdezni. Hülye Radics nem tud válaszolni.

tvbuzi 2018.11.18. 23:16:35

Ez az energiacucc volt tegnap is, nem?

ibsen 2018.11.18. 23:17:00

@Nyuszomuszo83: És akkor a műkörmével mi lesz??? :D

Oh my... 2018.11.18. 23:17:38

@Angora Cardi: az tuti, már csak arra kéne tippelni, hogy ki lesz a következő szerencsés, akire rákuporodik.. xDDD

agimano 2018.11.18. 23:17:41

@tvbuzi: igen, ma egy kicsit máshgy volt megvágva

Angora Cardi 2018.11.18. 23:18:13

Radics mindenféle pótcselekvést csinál, rettenetesen kompenzál.

tvbuzi 2018.11.18. 23:18:21

Éva mellei ugyanakkorák mint Radics feje

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:18:43

@Mók_Ica:
Az a krém szerintem valami borotvahab lehetett, vagy ilyesmi... De nemtom. Vagy naptej, nehogy leégjen:))

,, 2018.11.18. 23:18:45

Jó éjt vellalakók

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:18:46

@bElannaTorres: azok a körmök, remélem felénél törik el neki! :D #gonoszvagyok (nekem volt, igaz soha nem volt ennyire hosszú a körmöm, de ritka fájdalmas mikor annyira félbe törik,hogy vérzik) áááhhh rém buta nő!

Mók_Ica 2018.11.18. 23:19:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: radics még mindig nem érti és vérig van sértődve......nem is válaszol.....

ha ő nem nyerhette meg, akkor senki más nem nyerhet......

Morcz 2018.11.18. 23:19:07

Sziasztok!

És igen, imáink meghallgatásra találtak!!!! :D Éljen Era!!! :D

Morcz 2018.11.18. 23:19:56

@Mók_Ica: nem is fogja érteni, mivel egy korlátolt ösztönlény...

Angora Cardi 2018.11.18. 23:19:59

@oh..my..gosh!: Én ánuszra már tippeltem :D mondta neki már a fiatalasszony, hogy neki Ánusz jön be neki a legjobban.

csincsilla72 2018.11.18. 23:20:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: Valszeg vírus. Plusz olyan cipő a lábán, amiben egészségesen is nehéz járni. Radics fejében kiégett a biztosíték.

Mók_Ica 2018.11.18. 23:20:53

@Morcz: shrek-et idézem: jobb kint, mint bent :)))))

bElannaTorres 2018.11.18. 23:21:09

De buta ez a radics nem tud elmondani egy értelmes mondatot, amúgy is csak a parittyáról tud beszélni.

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 23:21:15

Radics show már nem tartott ki a belevalóig
bár Éva nem tudom,mit vár mert olyan kérdéseket tesz fel amire egyszavas válaszokat lehet adni

Morcz 2018.11.18. 23:21:23

Közben az jutott eszembe, hogy Csokinak kevés volt a ládás szívatás a mikroport miatt, én bezártam volna a nyugiba és két órán át hallgattattam volna vele, hogy "Edina mikroport!!!" :D

nicu71 2018.11.18. 23:21:34

Baukó eléggé igazán szórakoztató,pedig elég nehéz a helyzet

tvbuzi 2018.11.18. 23:21:36

Megsértődött szegény fiú

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:21:43

Baukón látszik, hogy mennyire rühelli Radicsot.

cudarka670 2018.11.18. 23:22:10

@agimano: most nem nézem, a csíkos? Mert az volt 2-3 adáson keresztül...
Vagy van nekik ebből több...
Nekem a börtön jut eszembe róla...

csincsilla72 2018.11.18. 23:22:22

@Spitzbauer: Na ja. Várjuk. (Várja a franc :-)
Akkor holnaptól kapunk végre műsoridőt Erával és csapatával is? Mára elég volt Vivike és Renike műsírásából.

tvbuzi 2018.11.18. 23:22:26

Baukó meglepően jól kezelte ezt a fos Radicsot

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 23:22:30

a Blikkesek szopni fognak vele holnap :D :D :D

Morcz 2018.11.18. 23:22:30

@Mók_Ica: igaz! :D Tényleg az élő adás mikortól van éjjel, holnap belekukkantok...:)

Mók_Ica 2018.11.18. 23:22:44

ma jó volt évike :))))

agimano 2018.11.18. 23:23:34

@Morcz: nincs is élő. avgy tévedek?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:23:36

Hát ezt a gyereket se hiszem, hogy nagyon tolná a jövőben a Retekklub.

2018.11.18. 23:23:50

@Angora Cardi: @oh..my..gosh!: Ánusszal már Radics mellett is kikezdett.
Arra várnotok, hogy Vivike megugorja Ánuszt nem kell félnetek jó lesz ha mindeki egyetért én nem ellenzem

nicu71 2018.11.18. 23:23:53

basszameg mennyire utálom ezt a rohadt kinos nyálas kinder reklámot"apa sirnak a felhők?"

Kartontigris 2018.11.18. 23:24:24

Jól megcsinálta a "énfaingyerek" vagyok a showt most hogy kibaszták. Mi a fasz van, most már nem akar műsort csinálni? Így nem is fog egy Belevalóig se' eljutni!

Thats What She Said! 2018.11.18. 23:24:28

@Mók_Ica: mintha bánná, hogy nevét adta ehhez a műsorhoz..
Nem is neki való ez, bár nem csinalja rosszul. Engem Anikó pl jobban idegesít.( az esti leosztás egy büdös szóra sem érdemes, úgy tré ahogy van)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:24:39

@tvbuzi: "ne haragudj, én nem szexelnék veled" -Éva.
Azért gyorsan hozzátette, most. De attól kihallatszott, hogy sose.

Jóska Pista 2018.11.18. 23:24:45

Radics drága megsértődött. Amilyen nagy volt a szája beköltözéskor, annyira kussol most.
Akkor az RTL és Radics együttműködésének ennyi. Az idióta nem fogja fel, hogy ez neki is reklám lenne.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.18. 23:25:06

Kicsit sajnálom, hogy nem Hozé Ármándó a műsorvezető. Rajta legalább lehet röhögni, Baukó kurva unalmas és kínos. Meg a parittyázásával is szembesíthették volna Radicsot.

Angora Cardi 2018.11.18. 23:25:33

@Spitzbauer: Én azt nézném meg, ahogy a stúdióbeli radics banda végig megy rajta, illetve nem az aktust, hanem hogy utána is ekkora pofája lenne-e vivikének. Mert ha kijön, gyanús, hogy körbeadják.

Lynette21 2018.11.18. 23:25:45

@Mók_Ica: Szerintem a feher krem Csokin az szortelenito krem volt.

Mók_Ica 2018.11.18. 23:26:07

@Morcz: sztem nincs élő

@Spitzbauer: :))))))))))))))))))))))))

@VV9 Velőtrázó Vélemény: megy a süllyesztőbe...... egyébként sztem annyira idióta volt, hogy már előre elköltötte fejben a nyereményt...... oszt első párbajon, első kieső lett....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:26:35

Éva jó volt, Győző az égbe dicsérete volna az ő tezsvírit, klónját, fiatalkori mását. Évi oltotta, meg van pukkadva radics nem is válaszolt,minél hamarabb kotródni akart a nagy duzzogásában! Holnap még lesz róla szó, mi történt ma és keddtől teljesen radicstalanítva lesz a vella!

nicu71 2018.11.18. 23:26:43

@Mók_Ica: igy van egyre jobb ,a multori szériában is az elején görcsölt aztán lazább lett/nem jó,attol ugye távol van ,de egész elviselhető amikor elengedi magát .

Morcz 2018.11.18. 23:26:48

@csincsilla72: Vivi és Reni két szellemi fekete lyuk, akik minden hímet megpróbálnak beszippantani a villában...csak éppen alul...:D

MosóMaca 2018.11.18. 23:26:51

@VV9 Velőtrázó Vélemény: szerintem lesz holnap pár megjelenő cikk nőverő témában és ha van eszük,akkor nem futtatják,hanem nagyon gyorsan elássák. Szerencsénkre

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:27:20

@Mók_Ica: én azt is el tudom képzelni, hogy annyira buta, hogy nem is fogja. Még van győződve a maga dicsőségéről és az a fajta ember, aki sskk nem keresi magában a hibát, okot. Ez a mindenki hülye, csak én vagyok helikopter tipikus esete. Emellett egy alja tirpák suttyó paraszt.

ibsen 2018.11.18. 23:28:00

Baukó úgy néz ki mint egy leharcolt prosti. Ahhoz képest hogy a retek klubbot elküldte a francba mert nem hívták vissza most újra itt csücsül de harmatgyenge.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:28:17

@Morcz: de milyen nagy barinők lettek. Vivi utálta és lebutázta. Most már mindegy? Vagy ő maradt csak neki.

Morcz 2018.11.18. 23:28:30

@Mók_Ica: kár ha nincsen élő....:( Régen de jó volt hajnalig kielemezni itt a HV-n, hogy mi történik.

Oh my... 2018.11.18. 23:28:34

@Angora Cardi: mondta mondta, de mégis a "mindenevő" ratyis kellett neki, szal, szerintem odaférhet bárki... Csoki pl...
Apropó, ez a mindenevőség vajon mi mindent jelenthet nála? Greget is, Lacikát is akár? xD

Mók_Ica 2018.11.18. 23:29:02

@Thats What She Said!: egyik sem jó műsorvezető, sajnos.....

@Lynette21: lehet, holnap kiderül :))))

2018.11.18. 23:30:16

@Angora Cardi: Ja, az a "nemzetiségi" tizenegy az első sorban epic volt. Fele nem tudta, hogy mi történik, mert ők a lakótelepen járőröznek amikor megy VV9 páuvöröd (minek bele a vé???), és ők addig kis csicskáktól veszik el a mobiltelefont, vagy a Vivihez hasonló lányoktól szedik be az addigi bevételt. Szerintem.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:30:31

Nincs élő! Öfi van 10-töl és slussz! Köszi az estét nektek, Mókinak az extra konténert! :D Jó éjt!

Oh my... 2018.11.18. 23:31:04

@Morcz: jaja, az nagyon hiányzik.... volt, aki közvetített is, asszem Ay mama... ha nem tudta nézni az ember, csak elolvasta utólag... tökre jó volt!

Morcz 2018.11.18. 23:31:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: tudod, úgy tartják a hasonló hasonló vonz...:D
Sajnos ma elkövettem azt a hibát, hogy kinyitottam a Story magazint, és basszus Kenbaba volt benne, majdnem visszajött az ebéd...:S

@MosóMaca: úgy legyen. Ámen! :)

Mók_Ica 2018.11.18. 23:32:20

jó éjt nektek, megyek konténert takarítani :))) közben megnézem a förtelmes főnököket.....

agimano 2018.11.18. 23:32:31

@Nyuszomuszo83: Győzike és Radics Győzi állítása szerint 4 éve barátok

Morcz 2018.11.18. 23:32:45

@oh..my..gosh!: igen, nagyon jó volt, mikor közvetítettünk, meg kibeszéltük. :) Hiányzik!

Morcz 2018.11.18. 23:33:28

@Mók_Ica: Jó éjt!

Én is megyek aludni, holnap folyt köv, sziasztok!

Angora Cardi 2018.11.18. 23:34:43

@Spitzbauer: Lehet, hogy ilyen badigárdok a fiatalemberek, de beszarás volt ahogy arcukra fagyott a radicsradics.
Én is megmondtam hogy nem kell v bele :DDD
@oh..my..gosh!: ne viccelj, lány fiú miegymás minden mehet neki szerintem elnézve milyen lazán csőrözött ginuval, sokat megélt kurváról beszélünk, hamar be fog csusszanni a következő angolna a barlangba

Oh my... 2018.11.18. 23:34:59

@Spitzbauer: ... és a második "ö", az minek?? Hihetetlen, hogy egyszer képtelenek normálisan kiejteni, ull Bajszinak egyszer (!) sikerült, de sajnos azóta sem....

Peti, ha olvasod: PHÁUÖRD!!!! (az "r"-t nem pörgetve;)

Angora Cardi 2018.11.18. 23:35:03

Radics ha olvasod, szar vagy mint a fos.

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 23:35:20

vajon most Vivi esküdözik Reninek, hogy kicsinálja Erát?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:35:35

@Mók_Ica: köszi még egyszer! :D
@agimano: miért is várnék mást győzőtől? Gyökér, és hasonló a hasonlóval barizik!

2018.11.18. 23:36:58

@oh..my..gosh!: Sőt, a Queen's English-ben Pháuőd (r-t is kihagyva)!

mézescsók 2018.11.18. 23:37:09

@Morcz: Húúúúúú, de gonosz vagy!!! Az nagy ötlet volt-

Angora Cardi 2018.11.18. 23:38:33

@Spitzbauer: egyetértünk egy régi kommentben én is artikuláltam az ápoltaknak de nem hallották

Qqts 2018.11.18. 23:38:39

Egy élmény volt hölgyek/urak. Én is álomra hajtom fejem. Jó ejt, holnap este folytköv

Angora Cardi 2018.11.18. 23:38:58

@Angora Cardi: benti ápoltaknak természetesen

2018.11.18. 23:39:49

@Angora Cardi: Most röhögtem!

@Ay Mama, Que paso: Biztos vannak már ilyen fogadkozások, de nemcsak VVV részéről.

Oh my... 2018.11.18. 23:40:43

@Angora Cardi: hmm, igazad van :) Elnézve a mai öfit, egy valami ordítóan feltűnt: hogy valami elképesztően lelakott feje van! Az egy dolog, hogy nem lehet 18 éves, de 28-nak is lepukkant, kiélt arca van, és nem holmi "kutyaharapástól"... Rendesen elhasználódott, foglalkozzon bármivel.

Maximista vagyok 2018.11.18. 23:42:27

Most mi lesz velünk a presszócigány nélkül? Nem lesz poén meg műsor? Ja, nem! Ennyit érsz te szardarab, remélem hamarosan megy utánad a kurvád, azt majd lehet ütni.

Oh my... 2018.11.18. 23:43:21

@Ay Mama, Que paso: ahogy Ratyis a Rolit Cintyike hazazavarása után? ;)

Angora Cardi 2018.11.18. 23:43:28

@Spitzbauer: :DDDD
@oh..my..gosh!: a tendenciát tekintve ő sem innen fog 36 millát hazatolni, remélem...

Kívánok jó8

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 23:45:06

@oh..my..gosh!: ez kötelező elem a vvben , a bosszú indulatból, azonnali reakcióként bűnbakot keresni

Oh my... 2018.11.18. 23:45:45

@Angora Cardi: hát ne is! :DD Hajrá Era, hajrá Roli!!

2018.11.18. 23:47:29

@oh..my..gosh!: többek nevében mondhatom: EKG

Oh my... 2018.11.18. 23:47:39

@Ay Mama, Que paso: persze ;) és remélem, ugyanolyan sikerrel is fogja abszolválni, mint az általam emlitett... ;P

,, 2018.11.18. 23:50:05

@Maximista vagyok: mi az h azt majd lehet verni? Ugyanazt mondod hajszálpontosan, mint Radics, vannak nők, akiket lehet, vannak akiket nem.

bel ami 2018.11.18. 23:50:13

Utcára nyílik a villaajtó.
Na, ki lesz az első párbajt-elbukó?
Radics jön, fekete szalag a faszán,
Vivike, kis kurva, szerbusz babám!

Oh my... 2018.11.18. 23:50:13

@Spitzbauer: de milyen jó már, hogy végre van bent pár olyan játékos, akiknek lehet szurkolni...! Nem-e? ;)

,, 2018.11.18. 23:53:03

@Maximista vagyok: de ha most itt az a konszenzus h egy cigány nőt lehet verni, akkor tényleg leléptem

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:54:40

@Morcz: látod, ahelyett, hogy az Élet és tudomány magazint lapoznád. ;)

Oh my... 2018.11.18. 23:54:54

@Ay Mama, Que paso: Hú ez...... de jó volt elfelejteni... epic mindemesetre! xD

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:56:32

Az éjszakai élőzés nekem is hiányzik, de szép is volt az... (sóhaj) Nézni ahogy horkolnak:))

Jóccakát mindenkinek, én is fekszem, jó volt itt ma Veletek!

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:58:11

@Ay Mama, Que paso:
Húúú tényleg!! Ez nem semmi volt:))

Oh my... 2018.11.18. 23:58:12

@Spitzbauer: úgy is okés, csak attól tartok, az még messzebb esik a magyarosh inglistől... ;)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:58:19

@Ay Mama, Que paso: öt perce Zsut akarta kicsinálni, előtte Radicsot, majd ehhez is pont tartani fogja magát. Öt percig. Aztán belegabalyodik a saját taktikázásába.

Oh my... 2018.11.19. 00:03:15

@Morcz: igen, azok az online közvik voltak a legjobbak, és utólag is konténernyi KÖSZI mindenkinek, aki anno közvetített! :)

Maximista vagyok 2018.11.19. 00:07:36

@,,: nem, egyáltalán nem, csak kicsit túlpörögtem, nem támogatom az erőszakot. elnézést kérek szarul jött le. engem csupán zavar hogy az a vivien még bent van.

Oh my... 2018.11.19. 00:08:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: meg a katyvaszos szövegeibe.... esküszöm, Zsúra emlékeztet a 7-es szériából, az tudott ilyen szana-széjjel folyó, sehová se vezető zagyvulásokkal fárasztani a cigis kanapén szerencsétlen Danit (amikor az még soha állt vele)... csak néztünk mindig, hogy mivvaaa', mit akar ez..? xDDD

Nbl 2018.11.19. 00:16:35

Azért annyiban meg kell követnem Ratyist, hogy a végére tényleg ő csinálta a showt, mert még soha, egy VV párbaj alatt (és az utána jövő Belevalón) sem szórakoztam olyan jól, mint a mostanin ... És ez csakis neked köszönhető, Ratyis!

Történelmet írunk, de olyat, ami még a nagy Spontán Duplatöcskölést is übereli!

Ugyanis most először (többször) meg fogok nézni egy VV és egy BV adást RtlMoston úgy, hogy már élőben is megvolt!!

Köszi Ratyis! A fejed és a világ felé érzett sértettséged prájszlessz!

Maximista vagyok 2018.11.19. 00:23:42

@,,: baszki ténlyeg ne haragudj, szerintem csak szarul fogalmaztam, ez ha beszélgetünk szemtől szembe teljesen más lett volna és értetted volna mit akarok közölni. na ezért is utálom a netet, picsába.

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 00:24:23

@oh..my..gosh!: annál a Zsunál jóval határozottabb, és fiatalságának számlájára írandó, hogy mindenkire ugrik. Az a Zsu egy elgyötört anyuka volt, a mondatlezárás mindenféle képessége nélkül, Vivi meg egy kannibál, eddig egyből egy Radics
egyébként Radics kapott jó sok szavazatot ami nem Era mellett, hanem Radics ellen szólt, persze ez nem von le semmit Era érdemeiből
remélem Vivi egy-két nap után feltámad
Roli meg helyzetben van, csak gólt kell lőnie

Oh my... 2018.11.19. 00:25:58

@Kartontigris: Ne is jusson, süllyesztőben a helye. Mondjuk, minden oka megvan a letörtségre, elsőnek kihullani.... a létező legnagyobb gáz ebben bizniszben, és ezt ő nagyon jól tudja. Persze, ez volt a minimum, amit kiérdemelt ezzel a siralmas szerepléssel, amit mutatott bent /és kint is, ma este.

,, 2018.11.19. 00:25:59

@Maximista vagyok: nem haragszom hüle, elfogadtam a választ . Aluggyá:)

Ay Mama, Que paso 2018.11.19. 00:26:00

@Nbl: látod?Radics még a kiesésével szerzett pár kattintást a cégnek, már a webműsört is ő viszi

Oh my... 2018.11.19. 00:29:24

@Ay Mama, Que paso: Egyetértek, én kizárólag a hömpölygő, sehová nem vezető, zagyva szóáradatra céloztam, ami mindkettejük sajátja, függetlenül a személyiségük egyéb vonásaitól.

Oh my... 2018.11.19. 00:31:29

@Nbl: xDDDDDDD Ez de jóóó!

2018.11.19. 00:41:39

@oh..my..gosh!: De-e. Eddig is vótak, csak nem hittem el, hogy van esélyük. Ez a tegnapi jólesett...

Oh my... 2018.11.19. 00:44:33

@Angora Cardi: na ezzel vitatkoznék viszont, szerintem ilyen nem lesz, mert nagy valószínűséggel az ő szolgáltatásai fizetősek amúgy - nem véletlenül olyan lelakott, amilyen (az ő korában..!)

Oh my... 2018.11.19. 00:47:19

@Spitzbauer: mondjuk... előző szériában... ki? ;P És az azelőttiben?

2018.11.19. 01:18:12

@oh..my..gosh!: Nem biztos, hogy értem a kérdést, de az előző szériában a végül már Micinek drukkoltam, meg Dávidnak a legvégén. Soma nagyon semeges volt, azzal nyert is, párbaj nélkül egyébként. Ja és Evcsike nagyon tetszett, amig meg nem szólalt...
Az azelőttiben, Zsunak drukkoltam sajnálatból (is), de inkább Ádiná ellen. A végére nem maradt szimpi szereplő, de még a győztes, tuja Robin volt a legvállalhatóbb...
Na jojcakát mindenkinek.

Oh my... 2018.11.19. 02:33:03

@Spitzbauer: jól értetted, és ezek szerint egy platformon voltunk akkoriban, vagyis egy volt az ekg-nk ;) mert nálam is ezek voltak a preferáltak, viszont hozzá kell tegyem, hogy mindkét szériában kizárólag jobb híján, kisebbik rosszként, vagy az ellenszenves figurák ellen szurkoltam éppen ezeknek a játékosoknak....
De olyan egyik esetben sem volt, mint most, Roli és Era esetében, hogy amint bementek, egyből ígéretesnek tűntek, és azóta sem okoztak csalódást (legalábbis eddig).

Costanza 2018.11.19. 04:49:32

Na. Kicsit jobb lett ma a vilag.

Costanza 2018.11.19. 05:51:06

aha, szoval radicsrol a belevaloban meg pluszban az is kiderult, hogy veri is a nojet, vagy egymast verik, de ez mar szinte teljesen mindegy.. Csucs. (testbeszed jobb felfele nez) #mindennoalma

AmanEdi 2018.11.19. 06:46:16

Még jó hogy a védettség megsemmisito Hunor nal

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.19. 06:50:35

annyira nyilvánvalóan megsértett feje volt a szerencsétlennek és elképesztően izgult. egész biztos volt párbaj előtti kiképzés, mert kivételesen nem vágtak egymás szavába.
Era egészen összeszedett volt, jól építette fel a mondandóját, bele is szállt a Vivienes kalandba és sikerrel.

kíváncsi leszek, ki lesz a következő kiválasztott; ha véletlenül Rolira tennének az agyhalottak, akkor vinném Vivient, Reni előtt (de nagyon szoros).
Ánusz vagy Greg is egy könnyebb célpont.

É2I 2018.11.19. 07:23:28

Gyóreggelt!

Bealudtam a párbajt, de majd visszanézem. Viszont örvendetes a végeredmény. Legalább ez a radics hazamehetett jól elverni a zasszonyt - végre.

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 07:34:34

Jó reggelt!!!!
@szociál: Tegnap említettem A réri urai filmet, ma lesz 9-től a Paramount Chanelen! Mivel azt írtad jó lehet megnézem! :)

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 07:35:09

Említetted* csak még nem tudok írni! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 07:38:59

A tegnapi párbajon a normalitás győzött. Érdekes, hogy a szerkik nem játszották még be Era "szerelmi szálát" a párbaj előtt. Jómagam nem szavaztam, mert a játéknak ebben a fázisában még nem tudtam eldönteni, hogy a normális jó tuját, vagy a sok hibával játszó aktív főgonoszt kívánatosabb a játékban tartani. Era egyébként az utolsó napokban nagyon jól érvelt, és kijelenthető, hogy az első két hét nem vette el a realitás érzékét. Megjegyzem jelenleg erősebb játékosnak érzem Rolinál, különösen, ha a Hunyor szár még egy kicsit a képernyőre is hozza. Nagyon remélem, hogy a következő párbajok a gyenge tuják kiszórásával fognak telni. Adrinak, és az eddigi Lacikának semmi helye a játékban, Krisztiánuszt még visszahozhatja egy kavarószál Vivivel, azonban őt sem nagyon bánnám ha kiesne, de Gregnek is rá kellene tenni egy jó nagy lapáttal az eddigi produkciójára.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 07:41:32

@Nyuszomuszo83: ő meg nem tud olvasni, ne aggódj :)

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.19. 07:57:00

A jelenségre elég egy szó:

médiaprostitució

Angora Cardi 2018.11.19. 07:57:10

A mai világban még nagyobb százalékkal kellett volna Erának visszamenni, a százalékot betudom korlátolt kis hazánkban túltengésben lévő kisradicsoknak és kisviviknek akik túlnyomórészt a sutyerákra szavaztak, egy ideális világban egy ilyen férget egy szavazat nélkül vágtam volna ki a picsába. Utolsó kijelentéseit, hogy Erát verte a pasija - mert megérdemelte - azt gondolom minden szinten túlment egy határon. Remélem ez az utsó patkány féreg eltűnik a süllyesztőbe, nagy büdös nulla, a haverjaival együtt.

További szép napot mindenkinek, és hajrá Era a végéig.

Angora Cardi 2018.11.19. 07:59:36

@Costanza: Hirtelen ment át nagy kanból megsértett kisfiúba, nulla a csávó.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:00:06

@Nyuszomuszo83:

Rohadt jó film, végre nem egy agyhalott Csalálosabb iramban fosadék.

www.youtube.com/watch?v=bacMAeBAqnA

@VV Erőlegény:

Szerintem most mindenki mobilt ragadott még azok is akik nem napi szinten nézik a VV-t.
A lehető legrosszabb taktikát választotta a jutuber pöcs, tényleg azt hitte a csatornája követői többen vannak mint a normál nézők akiknek rohadtul nem jön be ez a fogyatékos viselkedés.
Baszki forgatta a szemét, pofákat vágott, egy 6 éves szokott ilyeneket csinálni.
És arra büszke hogy a villa prostiját megtudta izélni, rajta kívül más is meg fogja ezt garantálom :))
Az igazi énje akkor jött ki mikor a belevalóban Éve feltette neki a kérdéseket, durcás kis fasz lett, megsemmisült teljesen.
Meg ez a szöveg hogy jobb most kiesni mint a végén :)))))))))))))))))))))))))
Minél tovább bent vagy annál többen iratkoznak fel a csatornádra ha nem vagy szararc, csak megsúgom Radicska.
Ezt az előnyt nem tudta kihasználni, akkor ha nem lenne jutuber hány százalékot kapott volna, 2-t ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:01:03

@Angora Cardi: lehet volt az annyi, csak fostak, hogy Radics és a sittesek szétkapják a stúdiót

Angora Cardi 2018.11.19. 08:05:47

@szociál: Nem sokkal előtte agonizált Csokkerral, hogy egy két hónapot el kell bent tölteni és akkor már jó, ciki elsőnek kiesni - hát kiesett elsőnek :DDD

@úgymond olvasó mmkk: Viszont meglepően csendes párbaj volt, azt hittem végig ordítja majd ez a barom, meg a haverjai. Meg is nézem a híreket nem volt-e éjjel egy kis késelős verekedős balhé a stúdió környékén, hogy levezessék a fáradt gőz a dzsentlimenek :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:07:02

@Angora Cardi: nem láttam, majd ma meló után visszanézem

Angora Cardi 2018.11.19. 08:08:20

Radics valahol nyilatkozott: "Túl erős voltam ebbe a villába"
Hahahaha kisapám semmise vagy, egy nagy lófasz se vagy, egy nulla, lepkefing, annyi se.

Angora Cardi 2018.11.19. 08:09:42

@úgymond olvasó mmkk: Én eleinte csak némítva mertem nézni de aztán szerencsére láthatóan normális volt ratyics, mondjuk nem Bajusz tekintélye miatt, nyilván kint már megfegyelmezték, hog y nem őrjöngeni elvtárs.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:10:08

@Angora Cardi: vagy félt a rajongótáborától, haha

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:10:38

@úgymond olvasó mmkk:

Szerintem is volt 70%-a Erának, csak nem merték felvállalni, mert a romák azt hitték volna hogy bunda.
Így még hihető a számukra.
Mennyi sittes elem ült a Radics táborban bazmeg, tipikus nagy vagy tesós kommentelők, köztük meg a ribi szintike, milyen képet vágott mikor kiderült a végeredmény :))))))))))

@Angora Cardi:
Minden egyes megnyilvánulása kamu volt ennek a csávónak, egyedül az volt az igazi arca amikor megtudta hogy szarban van, mikor először felakarta adni akkor is mekkora csicska volt , bömbizett mint egy fürdős.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:11:39

@szociál: így is azt fogják hinni, hogy bunda, muhaha

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:12:25

@úgymond olvasó mmkk:

tök mindegy mit hisznek, a lényeg az hogy a képét már nem kell látni, sokkal jobb lesz a vv mostantól.

Angora Cardi 2018.11.19. 08:12:51

@szociál: igen az vicces volt, az volt az egyetlen vicces pillanata amin nevettem amikor bömbizett

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:13:05

@szociál: legyél mán egy kicsit empatikus a 20 millió bőgő tinédzserrel :)))))

É2I 2018.11.19. 08:13:37

@szociál: EKG. Én eddig egyik vv-ben sem voksoltam, de most nyomtam ez ellen az önjelölt mediagecc ellen. Nulla, azaz nulla amit ez (nem ő) bent csinált, azt is a legellenszenvesebb módon. Az külön tanulmányt érdemelne, hogy hányszor hangoztatta, hogy mennyire vicces, de egy meztelen csiga kezein lehetne megszámolni mennyire volt az. ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:17:18

@úgymond olvasó mmkk:

nem vagyok én patikus, sose érdekeltek a gyógyszerek :P

@É2I:

Én szeretek szavazni blogokon, de műsorokat magasról lexarom, se faktor, se anyámpitsájah.
De most a VV-re fogok párszor mert a bent élő dakotákat kiakarom szavazni, Vivikét, Renit, Kriszt, Lacikát, Adrit és Zsut, azt legelőször.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 08:17:54

@É2I: Lássuk be, az effajta játékok lényege a személyiség fejlődése. Radics fejében a terv, a szárnyaló fantázia szülte kreálmány, aminek a lényege, a jól begyakorolt ilyen vagyok, felirat.
A komoly pofára esés a tagnál, hogy ez az asszonyverős, fennhéjázós duma nem vált be, ami népiképp megnyugtat. Szerencsére a társadalom rezonanciája, úgy tűnik a helyén van.
Megfordította az állást! A magától beájult vajda, két nap alatt leamortizálta magát.
Hogy valamit is fejlődött a személyisége? Azt talán hagyjuk....

WICKEDWITCH 2018.11.19. 08:17:57

Sziasztok! Végül megnéztem, de fölkelni, és a laptopot bekapcsolni már lusta voltam. :) Era nagyon ügyes volt! Radicsról csak annyit, hogy bár általában elhatárolódok az erőszaktól, őt tegnap legszívesebben csúnyán orrba vágtam volna. Csak úgy nevelő jelleggel. Mert megérdemli.
@szociál: a 6 éves unokaöcsém már kinőtt ebből, sőt, nem emlékszem, hogy valaha is így viselkedett volna... Amúgy EKG :)))

Angora Cardi 2018.11.19. 08:19:44

@WICKEDWITCH: Majd a megcsalt barinő és annak T. családja gondoskodik Radicsról, kívánom neki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:22:34

@WICKEDWITCH:
Bocs akkor 4 éves szinten tolta a jutuber páva.
Ez azzal cseszte el hogy szerepben maradt, azt akarta hozni amit a csatornáján csinál, de egy pornós a magán éltben sem szokott mindenkit megdugni az utcán, vagy Fördős Zé se fog neki állni főzni ha elmegy valakihez vendégségbe, vagy Messi sem egy labdával a hóna alatt sétál mindenhova hogy produkálja magát, szerényebben sokkal tovább jutott volna,.

@Angora Cardi:
és ilyeneket látva ne legyen az ember homofób ? :O
Kirókázom a belem, tegnap úgymond mmkk is bedobta ezt a hírt, de volt annyira patikás hogy nem linkelte :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 08:24:14

@szociál: Érdekes átrendeződés várható a sötét oldalon...,megkondul a szürkeállomány!
Most tkp, mi a fasz van? Lehet, hogy a nézőknek rohadtul nem jön be az alpáriság?
Beindul a para és elkezdődik az oldalazás a fehér oldal irányába....kérdés, hogy ki akad fent a hálón?

csincsilla72 2018.11.19. 08:24:18

@VV Erőlegény: Radics nem aktív főgonosz volt, hanem egy ordító egér vállalhatatlan szöveggel. Majd a jútyúbon oszthatja tovább az észt, ide azért egy fokkal normálisabb genya kellene. Vivike lesz az egyetlen, aki erre alkalmas, mert a többiek nem elég gátlástalanok hozzá. Majd a puncikája révén fenntartja az érdeklődést.

Angora Cardi 2018.11.19. 08:27:28

@szociál: Hát én ettől nem lennék homofób, sőt a művészt magát még el is ismerem :PP Kis felhajtás meg kell ebben a versengő világban :DD
Akkor most engem nem tartasz patinásnak, rendben megjegyzem.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 08:28:20

@szociál: Pont ez az egy agysejt kellett volna hozzá, hogy ezt átlássa,,,ami nincs!
A fickó túlságosan meg van győződve magáról!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:28:35

@Udvariatlanbolond:

azért ezek a St Quentin szökevények még fognak szavazni a dakotákra, tesók, szóval nem dőlhetünk hátra még.
Zsu ujjongását nem értettem, úgy örült mint ha a legjobb barátja jött volna vissza, holott utálja mint a xart, fogyi a lány nagyon durván.
Tuti hogy a megpakolják jelekkel, még a haverjai is megbolondulnak tőle, 6 jelet kap minimum, és bárkit visz ki kiesik 30 %-al.

skupapa 2018.11.19. 08:29:24

Nyilván nem fog elgondolkodni radics (kisbetű) azon, hogy akkora mayer volt a villában, hogy egy, a beköltözés végén beesett, igazából semmitmondó/átlagos külsejű-belsejű csaj ellen simán kiesett a faszba. Ennyit ért a nagypofájú, agyatlan cigánykodása. Talán eddig nem is baszódott pofára életében ennyire...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:31:47

@Angora Cardi:

velem szemben nem vagy em patikás , vele igen :)

@Udvariatlanbolond:

Színjáték volt az egész részéről, egy rossz ripacs.
Era volt Meryl Streep, ez meg Chuck Norris akihez osrcár bácsi nem jött el :)

WICKEDWITCH 2018.11.19. 08:33:11

@Udvariatlanbolond: plusz szerintem túl is kompenzál... Nem értek hozzá, szóval javítsatok ki, ha tévedek, de a testbeszéde nem egy magabiztos emberé, hanem olyané, aki magabiztosnak tetteti magát. Aztán persze félig-meddig maga is elhiszi ezt, de az első akadálynál összeomlik és duzzog.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:33:57

@skupapa:

ezerszer elfogja mondani hogy az beszéljen aki lakott bent a villában, mert csak azok értik :)))))
Meg hogy a legjobb nőt ő tekerte meg, nem más :)))

A dádék meg jó volt tesázzák majd, az összes közmunkás táblákkal fog az RTL elé vonulni, hogy vissza radics ! :)

WICKEDWITCH 2018.11.19. 08:35:27

@szociál: a legjobb nős dolgot szerintem már nem sokáig fogja tudni mondani, vagy max úgy, hogy ő IS megtekerte... :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:36:00

@WICKEDWITCH:

persze ezt vágja mindenki :)
konkrétan ezzel nyerte meg Era a párbajt, látták mennyire megzuhan ha gáz van, és mekkora hatalma van ha előnyt élvez, lásd mikor még villamester volt kb 2 óráig :))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:37:22

@WICKEDWITCH:

Csoki és Krisz megfogja húzni, és lehet hogy Hunyor is betolja a végét a nunciba ;)
És még Greg is megujjazhatja ha veszélyben érzi magát a kis hercegnő :P

csincsilla72 2018.11.19. 08:38:30

@Udvariatlanbolond: Tulajdonképpen azt nem értem, hogy a francba nem jutottak el még oda, hogy az alpáriság nem bejövős. Már Cinti és Adri népszerűtlensége el kellett volna juttassa őket oda, hogy az ordenáré ordibálás és a folyamatos káromkodás nem kifizetődő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 08:41:17

Szoli Józsi is úgy vonult be hogy ráraboltat a harcsára, azt mi lett szegénnyel, sírt a szoli után, egy csajhoz hozzá nem ért, bömbizett, és feladta :))

www.youtube.com/watch?v=RXYc8-t-Vl8

2018.11.19. 08:44:46

@É2I: Sziasztok. Én most szavaztam az appról először. Nem Ratyisra.

Costanza 2018.11.19. 08:45:34

@Angora Cardi: minden szavad igaz. sima vegleny, viszont nagyon nagyon karos, minden teren.

Valami olyasmi lesz a sorsa, hogy akkor most elkezd vergodni valami zenei karrier-szeru izevel, biztos osszeall valami hasonlo felkegyelmuvel es probal haknizni.
Aztan ez lecseng, es kenytelen elmenni dolgozni teherautosofornek, de az mar eleg szegyen ugye hogy dolgozni kell a penzert, ezert mellekallasban drogdealer vagy valami hasonlo kriminal lesz belole (escort/pornos/novero/stb?), es aztan 5 plusz ev mulva sitten lesz, addigra fel is szed minimum 30-40 kilot, a haja szepen felkopik ketoldalt, ego persze addigra min. 200x. De legalabb tisztabb lesz a levego tole... Az a nyul-dugas amit eloadott szanalom. Nyelvnyujtogatas undorito. A body egy fos. Ronda is, de ezt most nem reszletezem. Belul egy hulladek. Csak a sajat primitiv vegleny koreiben lesz valaki, de ahogy vegigneztem azon a sor figuran, mind hasonforma luzer.

Annak az ostobenko viviennek meg ugy tehetnenek egy szivesseget, hogy bevagjak a szexvideojukat es lassa milyen gunyolodos bandzsitos debil idiotat rangatott magara nagy okosan, hogy kicsit helyre alljon a rozsaszin szemuveg a fejen. A ket hulye jol az ujja kore csavarta a masikat, hittek ok.
Mondjuk ebbol a szempontbol en speciel a lanyt sajnalom csak, vegul is megiscsak 18 eves. Messze van meg a nap amikor magahoz ter es rajon hogy targykent pozicionalta magat.

É2I 2018.11.19. 08:48:16

@Udvariatlanbolond: +1
"Szerencsére a társadalom rezonanciája, úgy tűnik a helyén van." Ez a mondat pedig külön kiemelendő, mind tartalmilag, mind megfogalmazásban. Respect!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 08:49:54

@csincsilla72: De a filmdramaturgia alapján eddig ő játszotta a főgonoszt a játékban, csak szarul. Túltolta, és simán kiesett. Ezt szerintem jól látta.
Azért az úgymond "gengszter brigád" végül is őt követte benn. Szerintem Vivi fogja átvenni a szerepét. Mondjuk szívesen megnéztem volna azt is, hogy a játékban később hogy megy egymásnak a fekete oldal, a végén csak egy maradhat szellemében, de mindegy, így is lesz van még néhány variáció. Látok pl egy jó kis konfliktus lehetőséget Vivi és Era között Hunyor kegyeiért.

Angora Cardi 2018.11.19. 08:52:25

@Costanza: Minden szavaddal egyetértek. Felőlem nyugodtan mehet radics a süllyesztőn minél lejjebb. Max az idősebb nők fogják kitartani mint eddig is amire oly büszke volt. Nyelvnyújtogatást (légnyalás ahogy én hívtam) is mennyire szánalom, de jót tett neki az élet hogy most koppant bár ő ebből nem fog tanulni.

Viviről: bevallom neked nem tudom sajnálni, akármilyen fiatal de nagyon is tudatosan él úgy, ahogy, ha valaha megjön az esze és megbánja az életmódját, hálistennek.

A többi megélhetési prosti kislányról a villában: számomra továbbra is döbbenet hogy ezek az alig 18-20 éves kis luvnyák ennyire céltudatosan az életben a punciból élnek évek óta és akarnak élni, könnyű munka, gondolják, közben meg leamortizálódnak. Viszont a saját választása. Lehet becsületes munkából is, nyilván kevesebbre vinné, nem feltétlen telne műhajra stb, de tükörbe tudna nézni. Ők meg tükörbe is úgy néznek, mintha legalábbis atomfizikával keresnék a kenyérre valót. Az én világomtól ez nagyon messze áll. Szerencsére.

Nálam most kezdődik a munkaidő, úgyhogy további jó csevegést :)

É2I 2018.11.19. 08:53:17

Aki látta: El lett árulva mi lesz a radics szuperképességével? Megkapta valaki?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 08:53:48

@Spitzbauer: Mondd, hogy eddig nem volt okostelefonod. :-P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 08:54:14

@szociál: sokkoltalak eleget tegnap, nem akartam meg Ezra Millert is megmutatni ;)

@Angora Cardi: ez nekem mar sok.

Angora Cardi 2018.11.19. 08:54:32

@É2I: Nem volt az adásban, ha csak nem a maira tartogatják.

Costanza 2018.11.19. 08:55:16

@szociál: a Zsu nem annak orult hogy az Era visszament, hanem hogy a radics nem ment, tiszta extazisban volt attol hogy kiesett az abuzere, es ez tokre ertheto, mivel kifejezte sokszor hogy piszkalja

csincsilla72 2018.11.19. 08:57:59

@VV Erőlegény: Igen, túltolta. De igazad van, erre a posztra ő lett volna a legideálisabb jelölt, csak ehhez ész is kellett volna. No, az nincs.
@Angora Cardi: A bóti melleket még megértem, de műhajra költeni??? Nő az magától is, vazze. Csak ápolni kellene.

csincsilla72 2018.11.19. 08:59:03

@Costanza: Már csak azt nem értem, hogy akkor miért állt be Radics mögé. Ha ennyit abuzálta.

Angora Cardi 2018.11.19. 09:01:13

@úgymond olvasó mmkk: Akkor elnézést kérek.
@csincsilla72: Ez a műhaj divat nem tudom bizonyos körökben miért ekkora divat, nekem nem kellene..

,, 2018.11.19. 09:01:23

@VV Erőlegény: @csincsilla72: attól függ mit értünk főgonosz alatt
Pl szerintem simán megvan Roliban is a potenciál, de ez egyelőre csak megérzés
Mondjuk úgy h irl nem bíznék benne egy percig sem.

É2I 2018.11.19. 09:01:40

@Angora Cardi: Köszi!

@Costanza: De a szefos azért mögé állt be :O, a nagy tattikus. (Lehet a szegényégi bizonyítványom, de egyedül ezen a szerencsétlenen tudok szórakozni - jó néha azért szánom is. De a maga kis zárt világában sztem néha fel se fogja mi történik körülötte.)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:02:48

@szociál: Zsu reakciója evidens. Egy olyan pszichés nyomáson kerekedett felül, amit, még az Ő kis begyűrözött Stockholm- szindrómás agya is megsüvegelt. Nem tudta leplezni az örömét, hisz láthatóan semmiféle önkontroll nem létezik nála. Egyszerűen kiengedte a feszkó-gőzt, mert azt azért érzékeli szerencsétlen, hogy uralták,alázták egy 24-ben.

Costanza 2018.11.19. 09:02:52

@Angora Cardi: en ertem hogy erted, de 18 evesen (foleg ha mar most itt tart) meg nem tudja eldonteni hogy mi a jo es mi a rossz, foleg hosszu tavon. Nem is latszik hogy nagyon neveltek volna, csak vegig kell nezni, hogy kikhez csapodik... Jo munkat. en csicsizem.. :)

tvbuzi 2018.11.19. 09:03:55

Csak azért vagyok szomcsi, mert még a ma esti műsorban is szerepel még VV Bitchfucker:(((

Angora Cardi 2018.11.19. 09:04:22

@Costanza: Nézd ez már nem a mi problémánk, bevallom nem is akarom a mindenki problémáját még elméleti szinten sem megoldani ...
jó éjt neked!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 09:04:48

Ez van ha kiesik Radics, mondtam hogy ez lesz ha a dakoták bundának vélik ! :P
Dobálóznak a közmunkás mellényeikben, és gyújtogatnak az RTL székház előtt !

kepek.444.hu/2018/11/18/tobb-mint-negyszazan-serultek-meg-benzinaremelkedes-elleni-franciaorszagi-tunteteseken

WICKEDWITCH 2018.11.19. 09:05:55

@csincsilla72: a műhajat én sem értem (ahogy a rajzolt szemöldököt sem)... VVV-nek sokkal jobban állna egy vállig érő, tépett frizura, akkor legalább nem úgy nézne ki, mint egy tucatribanc (a viselkedése már más kérdés)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 09:06:25

@Costanza: @Udvariatlanbolond:

Hidd el hogy ez a bolond ,akkor is így örült volna ha Radics jön vissza, ő is egy művésznő, ne feledjétek, néha rájátszik mennyire fogyatékos szerintem :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 09:06:39

@Costanza: Teljesen hypotetikus, de sztem Zsu kb ugyanígy örült volna, ha Radics jön vissza. Végül is Era ugyanúgy abuzálta őt verbálisan (legalább is szte). Én szerintem ő inkább egy olyan nagy belső feszültségbe, izgalmi lázba, került a párbaj miatt, ami miatt újra elvesztette a minimális realitásérzékét, és csak azt érzékelte, hogy valaki kiesett, aki őt abuzálta korábban. Ez a feszültség pedig így jött ki belőle.

Costanza 2018.11.19. 09:06:48

@csincsilla72: nem nagyon akart beallni, de gondolom azt hiszi hogy a musorszerkesztok az atyauristenek, es neki kell egy oldalra allni. Nem tudja hogy mondhat nemet is vagy maradhat partatlan. Valahogy igy kepzelem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 09:06:58

@tvbuzi: te is hülye :DDDD VV Bitchfucker :DDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 09:07:58

@,,: Ezzel egyetértek! Sztem is benne van.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:08:36

@csincsilla72: Elvész a külvilág, csak a benti erőviszonyok alapján kalkulálnak....Cintike azért esett ki, mert Ánusszal vegyült, és nem az ordenáré stílusa miatt...,egyszerűen így gondolják, így fordítják le...belekeverednek a hangosan káromkodók örvényébe....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 09:09:34

@Angora Cardi: lemaradr a smiley, dicsak! ne kérj elnézést :*

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 09:10:16

Tegnap este miután megjelent a Blikkben, hogy váratlan fordulat brékingnyúz, kiesett radics, megnéztem a kommentáradatot a facebookon a megosztás alatt(63 komment mára, cenzúrázott a Blikk lehet). Azt az alpáriságot amit ott tapasztaltam a sok dakotától- főleg nők írták- Szopkodjátok le Erát, Radics az Isten, te voltál a legjobb, döglött az egész mert ő csinálta a sót, aki pedig Radics ellen írt, az fíreg és geci volt, és persze jött az aduász is, azért mert cigány... Viszont nagyon sokan írták, hogy siessen haza jön a postát a családival, meg megérdemelte stb.
Erősebb ordítozós párbajra számítottam, örültem, hogy nem lett annyira hangos mint anno tivy-é, aki mellett nem lehetett megszólalni, mert üvöltött, ostorlábazott és szöktek a málnácskák, egyszerűen fullba nyomták nála a spurit. Ez a retardált, forgatta a szemét, tömjénezte magát. Hánytam mikor mutatta a nagy rajongó tábornak a kezével, hogy gyerünk, gyerünk, istenítsetek. Ott még egyértelműen hitt abban, hogy innen csak ő mehet vissza ez a szőke csaj le lesz nullázva, meg lesz alázva és ő győztesként vonul vissza, történelmet csinálva, hogy legalább az egyik jutyúber visszament, ha már az előző évados leszerepelt. Ő is, méghozzá csúnyán. Idekint valaki pofán vághatná a viselkedése miatt, hogy köpködje a fogait.
Majd a hisztis duzzogás a belevalóban tetszetős volt. Inkább nem beszélt, csak tőmondatokban válaszolt, Éva meg is jegyezte olyan mintha saját magával beszélgetne. Ma még megnézzük, hogy miként telt a vasárnap és keddre csak emlék marad.
Vivinél gyanítok inkább egy olyan tattikát, hogy a másik csapatban fogja meglátni az erőt és rárepül Hunyorra, még megkockáztatom Roli apateste is megmozgatja kicsiny fantáziáját, hogy tattikázzon. Ánuszt pedig hülyíti majd kicsit, lehet engedélyez számára egy parittyát is. Sokáig nem bírja szex nélkül, mint láthattuk, úgyhogy radicstalanítottvivin ki fog törni a faszhiány és beszerez egy másikat. Ha véletlenül nem találna jelentkezőt, akad ott banán, esetleg padlizsán, uborka, jégcsapretek... :D De hát tudjuk a legjobb csaj a villában. Vivi míg ki nem esik parittyázni fog mmkk.
Én vizionálok egy Zsu kiválasztást. Nincs már benn olyan ember akivel ne lett volna összetűzése. Mivel fő ellenségét kiejtették, Erát nem viheti így vagy egy Ginu lesz vagy egy Reni a kihívottja, bár még egy Csoki is esélyes lehet. Amúgy innentől kb. tök mindegy kit visz az ostobenkó ellene szavaznék, hogy kikerüljön, egy kivétellel, ha Renit viszi- irritáló nő, de akkor nem lehetne mindkettőt egyszerre kint hagyni?! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 09:10:53

@úgymond olvasó mmkk:

minimum, nyenyenye :)

@Udvariatlanbolond:
Aki mellé Radics áll az ki fog esni a párbajon :))))

Na tényleg lépek mert egy véka 500 euróst el kell égetnem a kandallóban, nem fér a széfbe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 09:11:57

@szociál: Zsu a párbaj kimenetelét tekintve win-win helyzetben volt. :-) EKG veled és Udvariatlanbolonddal, kivéve, hogy Zsu rájátszik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 09:12:02

@szociál: utánad is sír 20 millió tinilány? ;)

mézescsók 2018.11.19. 09:13:29

@Angora Cardi: Az általad említtett megjegyzést - Erát verte a pasija és megérdemelte - a Bv-ben tehette Radics, mert a párbajon nem erről volt szó. Puskás Peti kérdésére Era elmondta, hogy kb. két évig volt egy barátja, aki módszeresen és rendszeresen úgy lealázta, hogy úgy érezte, elvesztette a nőiségét. Nem a nőiességét, hanem női mivoltát. Én ezt úgy értelmeztem, hogy nem feltétlenül tettlegesen bántalmazta, hanem szavakkal. Mert úgy lehet valakit igazából lelkileg ronggyá kikészíteni, összetörni ám!

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:14:07

@VV Erőlegény: Való igaz...,A legdöbbenetesebb reakciója a "ki mellé álljak" monodráma!
Finoman figyelmeztették Zsút, hogy a barikarkötős vetélytársa 60 millió ember előtt lekurvázta.
Sőt! Alpári kurvázta! Látszott a nőn, az emlékekben való turkálás...És lőn világosság!
Tényleg! A Radics mellé állok!....Ez kész!

Angora Cardi 2018.11.19. 09:18:17

@mézescsók: Nem tudtam megítélni fizikai vagy verbális erőszak érte, de Era említette a boxmeccs alatt, hogy ezért tanulta meg ezt a típust kezelni. Aztán bent a villában a spanoknak arcoskodott radics hogy nem véletlen verte meg van az a nő aki megérdemli és era megérdemli mert hát milyen kis KARAKÁN stb, nagyon buta mondatok voltak - ezt sztem nem adták le a BV-ben de végül is nincs jelentősége, fő h adásban még a párbaj előtt lement így pár plusz szavazatot Era ezzel még begyűjtött. És a gáz az, hogy tényleg van aki még így gondolkodik manapság, mondjuk látjuk hogy kik meg kifélék, de akkor is..

Costanza 2018.11.19. 09:23:36

@VV Erőlegény: en nem tudom, en mindig online nezem, es nekem teljesen egyertelmu hogy a Zsu olyan-amilyen fura stb. de o partatlan es nem huz eros jatekosokhoz, van sajat egyenisege es kedvelni akar embereket, de ha kihuzzak nala a gyufat akkor hisztizik. Nem birja a kritikat, mindent magaravesz, de lehet bolondnak nevezni meg idegbajosnak, a csaj egy natural, szerintem jopofa nezni (nem hazavinni persze), sima falusi lany, vannak hatarai, vetkozni belefer, de azt mar nem arulja el hogy intim dolgokat mit szeret, es inkabb ezerszer o mint pl a bohocarcu szurke szinu sztriptiztancos. Az Eraval osszeveszett de az a veszekedes nem is arrol szolt hogy direkt abuzaljuk egymast, hanem valami tok nonszensz hulyeseggel kezdodott. na. szetelemeztem. :) lenyeg hogy elment az a gyik, es kisimulnak az idegek.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:25:27

@Nyuszomuszo83: No,de ne feledkezzünk meg, a mindent felülíró bosszúszomjról! Az első dührohamban Roli lesz a célpont, az tuti, hisz a mesterterv kiötlője, az apatestű jámbor.
Azután tisztul a kép és vonulnak a felhők...megkezdődik a sumákolás. Lassan kikerül a célkeresztből Roli, és a helyi spontán viták bűvkörében fognak voksolni.

Maximista vagyok 2018.11.19. 09:28:51

Belevalóban is milyen szimpi volt ez a humorista nem? :D egyrészt ott is egyfolytában röpködtek a poénok plusz a műsort is csinálta. :D az már más kérdés hogy semmire nem tudott értelmes választ adni.

É2I 2018.11.19. 09:31:32

@Udvariatlanbolond: Én mindig szakadok, amikor megáll a szoftver, piszkosul keresi az adatbázisban mi is az a szó amit kapott inputnak. Ilyenkor az arca láthatóan kiszabadul az ellenőrzés alól és önálló életet él egészen addig, míg vissza nem jön a válasz az eredménnyel. Ugyanakkor láthatóan gyenge a kereső algoritmus: rossz találati arány, téves beazonosítás elég sokszor. Valószínű, hogy az adatbázis is eléggé defregmentált, szinoníma szótárral pedig egyáltalán nem rendelkezik.

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 09:32:56

@Udvariatlanbolond: Ez igaz, de lehet eljut az agyukig az is, hogy Era ment vissza és mivel a lány Rolival van jóba így nem éri meg jelen pillanatban kivinni. Szerintem is a spontán viták lesznek a mérvadók és Zsuzsi ostobasága, folyamatos visítása és ostoba, húgyagyú viselkedése eljuttatja őket oda, hogy szerdán ő legyen a legtöbb jelet bitorló.Jelet kaphat: Csoki, Era, Reni, Zsu, Ginutól és ha tegnap látta Vivi hogy visitott hogy ősellensége kiesett, akkor bosszúból tőle is. Roli renire fog tenni. Amúgy ha most összekeverem saját magam és jól belegondolok Rúdlény is esélyes erre a ződ kendőre.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:33:34

@Costanza: Egyet kell, hogy értsek! Az összes szériában volt Zsúra hajazó sárgatányér, akik igencsak népszerűek voltak...Képzeld, ha itt lenne az előző szériából Vivi! Milyen mélyreszántó eszmecserét folytatnának Kierkegaardról és a telepáciáról...

É2I 2018.11.19. 09:36:44

@Angora Cardi: És tudod mi volt mellé még gáz? Hogy a mellette álló, kardoskodó sztipper is úgy bólogatott, mint ha alig várná, hogy jól hasbarugdossák :O Ezen jobban csodálkoztam, mint a radicson, mert róla egylértelműen tudtam, hogy türhő.

Angora Cardi 2018.11.19. 09:44:22

@É2I: Érzelmi és értelmi nullák...

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:45:37

@É2I: Tökéletes! Azért kiegészíteném, mielőtt végképp elvesztenéd a sulykot nálam!
A szó, amit inputnak kap, a vitatkozó fél mondata, amit töredékként használ a saját érvei alátámasztására...pl. Era: Te olyan sötét vagy kívül, mint belül! Reakció : Te olyan sötét vagy, hogy az agyadat a neurológián ki kell cserélni!
Kvázi, egy szófoszlány ér el az adatbázisig, ellenben telve a tárhely....

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:55:05

@Nyuszomuszo83: Radics szelleme bejárja Európát...:) A busmanok törzsi gyűlést hirdetnek!
Megemlékeznek nagyszabású tetteiről, a parittyázást a legjobb nővel, az önazonos péniszt siratják az orcáján, és bánatukban agyba-főbe rugdalják egymást...máris öt retardáltal kevesebb!!
Ezek elintézik magukat....

ascii 2018.11.19. 09:55:28

gyönyörű napra ébredtünk

ascii 2018.11.19. 09:57:53

az rtlnek uszkve 15 éve nem sikerült megoldani azt a logikai bukfencet a játékban, h a szavazás lezárása előtt közvetlenül mondják el a lemmingek a kortes beszédet?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 09:58:15

@Nyuszomuszo83: Rúdlény lesz az első, aki kifarol...az a nő hosszútávon nem ostoba!

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:02:32

@ascii: A semmin kívül pont annyi értelme van...ártani nem használ!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 10:02:53

vajon Krisztiánusz vagy Csoki repül rá előbb Vivire?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:10:04

@úgymond olvasó mmkk: Szendvics...,mint tudjuk ilyen még nem volt! Történelmet kell írni, mert mi lesz a Blikk címlapján?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:14:39

@úgymond olvasó mmkk: És még a beterelt állatkákkal sem....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 10:18:02

@Udvariatlanbolond: elég sok állat van a villába terelve

É2I 2018.11.19. 10:23:26

@Udvariatlanbolond: Az ökörsütés nekem is gyanus. De bizonyos adottságok miatt csokkert tartom esélyesnek há'turul, mókuscickány meg előről; támasztócsapágynak.
Én kérek elnézést ;P

tvbuzi 2018.11.19. 10:24:42

Krisztiánusz veszi át VVV kezelését szerintem

hereverő heverő 2018.11.19. 10:28:15

Lóreggelt mindenkinek!

Visszanéztem gyorsan a weben a párbajt. Kicsit csalódott vagyok a 45-55 arány miatt, de ennek a díszfasznak a feje egy tanulmány volt. Mondjuk az összes gesztusa (szétcsapott lábakkal terpeszkedni a székben) grimasza (csak egyféle grimaszt tud, csücsörít és bandzsít, de még szex közben is) visszataszító volt. No és a szurkolótábor is. Remélem mindegyiktől elszedték a pillangókést mielőtt beengedték őket a studióba. Radics teátrális keresztszórása és imája után előkerestem a lefűrészelt csövűt és az őzsörétet.

Közben rájöttem, kire hasonlít legjobban a Zsuzsa: VV Teóra. Az arca (orra) és a mindjobban elterülő hátsó fele is, meg az agyatlan ordibálás és a mértéktelen műszempilla...

Bocsánat, nem olvasok mindent vissza, ha valakit ismételtem az ezért van.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.19. 10:29:44

@É2I: Reni hátterébe simán belefér egy ilyen sztori, jobb egy csak egyszer hasbarúgó strici, mint aki rendszeresen erőszakol.

Roli már említette, hogy Vivientől tart a legjobban, ezért szeretné hamar kitenni, ugyanakkor Reni és a trehánysága biztos nap mint nap problémát okoz.

kíváncsi vagyok, mire jut a vezér nélküli csorda, de csak eljutnak a gondolatig, hogy Era győzelme után nem Rolit kéne támadni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 10:29:54

@tvbuzi: gyűrűsmenyasszonyvagyokVivike biztos nem marad magányos :))

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:31:27

@É2I: Igen,igen ..cickány kiékelése megfelelően szalonképes, hisz ő csak segít, mint az apparátus a kerékcserénél .! Hajrá Csokilton!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 10:32:36

@tvbuzi: Ő átvenné, de szerintem az, hogy Vivi kivel parittyázik az Vivin múlik elsősorban és nem a hímeken. Vivi rafkós, azt simán levehette eddig, hogy Krisztián eléggé habkönnyű játékos (maximum szexuális tuja). Namármost, én sokkal inkább azt gondolom, hogy Vivi tattikailag bele fog akarni kavarni a bimbódzó Era-Hunor románcba, sőt ad abszurdum, én azt is értékelném, ha Rolit próbálná meg becserkelni a következő hetekben...

artax 2018.11.19. 10:37:31

@hereverő heverő: Azok a szurkolók mind az osztálytársai voltak Radicsnak.Legalábbis amikor facebookon néztem az oldalát,akik drukkolt neki,nagy többség az élet iskolájába járt,ahol isten a tanár.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:40:55

@hereverő heverő: Nemrég jártam Marokkóban. Az egyik beduinnak volt egy kezelhetetlenül makacs tevéje....a kérődző szájmozgásból, és a fülsiketitő fejhangból ítélve, hát nem is tudom Zsu...

ascii 2018.11.19. 10:42:00

így mulatott az éjszaka a női nem tisztelője, az mta tag a mensas tagokkal, a legnagyobb adófizetőkkel és az innovátorokkal:

i.imgur.com/PkKQTW5.jpg

cider power

hereverő heverő 2018.11.19. 10:42:41

@artax: Nekem sok ismerősöm van elég alja környékekről is (Békés megyéből), soknak csak 8 általános iskolai végzettsége van és mégis normálisabbak mint ez a pöcs. Az élet iskolájában nincsen youtube... És ezzel nem téged minősítelek, hanem Radicsot és a haverjait.

É2I 2018.11.19. 10:44:09

@hereverő heverő: Hmm, annyira biztos, mint ahogyan a roma bitch-ek általában, aztán futhat ettől lukra, kb mint az előzőben a zevelynke.

@artax: Bahh :D:D:D

hereverő heverő 2018.11.19. 10:45:22

@ascii: A festői sörösrekeszek élvezetes társaságában, a méltán híres Kispipacs Restaurant különtermében.

artax 2018.11.19. 10:46:39

@hereverő heverő: most azt hitted ez az én "poénom",de hidd el nem viccelek,soknak ez van beírva facebookon iskolához.teljesen függetlenül a valódi végzettséghez.

É2I 2018.11.19. 10:47:04

@ascii: Jáájj, tesa, nem fűtenek abban a csehóban?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 10:47:11

A következő napok taktikai kulcsmozzanatai sztem a következőek:

1, VVV milyen irányban indul el a játékban. Könnyebb megoldás, marad a gengszter brigád élén, és belemegy egy unalmas szexjátékba Ánusszal. Nehezebb és izgalmasabb megoldás, átkavar a másik oldalra (is).

2, Lacikában van-e bármi, ami eddig rejtve maradt, mert ha nem, akkor nem értem a szerkiket, hogy mit láttak benne 13. (valóságban 14.) beköltözőként a villába.

3, Komollyá válik-e az Era-Hunor románc?

4, Ginu lepattan-e jobban a gengszter brigádról, és elkezd-e egy újabb románcot Hunor, vagy Roli oldalán (utóbbi tattikai), elképzelhetőnek tartom nála azt is, hogy Lacikára ugrik, már ha utóbbi egyáltalán bármilyen érdekességgel szolgál a játékban ?

hereverő heverő 2018.11.19. 10:48:58

@úgymond olvasó mmkk: Pusztaottlaka, Medgyesbodzás, Csabaszabadi. Elég szegény vidék, és meglehetősen kevéssé tartják tiszteletben a magántulajdont.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:49:08

@VV Erőlegény: Bingó! A pinavarázs befigyel! Hunyor amúgy is rá van vadulva gyűrűsmenyasszonyvagyoknembaszokfélre Vivire. Krisztiánusz mókusvakítása egy unaloműző gyermekded kacsalódás. A nagyvadak most a másik oldalon tenyésznek!

É2I 2018.11.19. 10:50:03

@artax: Ez a poen már az iwiwen is tré volt. Ezek szerint a fácse kezd felnőni hozzá :P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 10:50:57

@hereverő heverő: Szerintem igen. A rafkós nálam nem egyenlő az okossal, de nem hülye, aki a saját érdekei mentén aktívan próbálja alakítani és kihasználni a környezetét.

tvbuzi 2018.11.19. 10:53:19

@ascii: :DDDDD
honnan szerváltad? ez kajak tegnapi kép?

Magentax 2018.11.19. 10:54:08

@hereverő heverő: Alja környék? Jártál már Szuarvason? Gyulán? Békéscsabán? A kisebb falvak is sokkal tisztábbak , zöldebbek és rendezettebbek, mint sok más helyen. Tény, hogy kevesebb a munkalehetőség, mint Pesten, mivel szinte az összes gyárat bezárták.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:54:15

@VV Erőlegény: Lacika pánszexuális, de még nem tudja!

Magentax 2018.11.19. 10:54:57

@Magentax: Szuarvas = Szarvas... ehh

ascii 2018.11.19. 10:55:28

@hereverő heverő: van ott még rendesen: Kevermes, Kunágota, Magyarbánhegyes, Kaszaper, Pitvaros, Kardoskút etc. bravúros helyek, ismertem innen tsz-szökevényeket, mai napig nem tisztázott ezeken a településeken az internet és a huszonegyedik század fogalma.

ascii 2018.11.19. 10:56:40

@tvbuzi: én is ott vagyok a képen, pssszt!

É2I 2018.11.19. 10:57:35

off:

@hereverő heverő: Kb. az 5-6 nagyobb városon kívül fel lehetne sorolni az összes települést, sajnos. Borsod után a legelmaradottabb -nem véletlenül. Még a jelenlegi nomenklatúra is emlékszik a "Viharsarok" megjelölésre, fosnak is - persze már alaptalanul. De azért a biztonság kedvéért egy valamire való utat se építettek az elmult 30 évben.

On:

Magentax 2018.11.19. 10:58:20

@hereverő heverő: Ilyenek vannak Pest megyében is, sőt máshol, pl. a Tiszta-tó környékén volt egymás után több település, ahol csak kisebbségi lakott. ...hogy pl.Borsodról már ne is beszéljünk.

hereverő heverő 2018.11.19. 10:58:29

@Magentax: Hogyne jártam volna, többször is, de ne keverjük a nagyobb városokat a fentebb írt apró falvakkal. Mondjuk úgy, hogy a tisztább és rendezettebb relatív fogalom, maradjunk annyiban hogy nem a legjobb élményeim. Tisztelet a kivételeknek, mert nyilvánvalóan láttam olyan portát is aki igyekezett.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 10:59:49

@ascii: Város, kontra kistelepülés...nem összekeverendő!

ascii 2018.11.19. 11:00:29

@Magentax: Szarvas a legkirályabb hely, ott még a romák is gazdagok

ascii 2018.11.19. 11:01:52

@Udvariatlanbolond: fuss neki mégegyszer, én jól asszociáltam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 11:02:20

@VV Erőlegény: Egyébként VVV-n kívül Reni is rafkós, csak kevésbé gátlástalan, mint VVV, Ginu is rafkós, csak nem olyan széles eszköztárral dolgozik, mint VVV, és Roli is rafkós a másik oldalon, de ő egyelőre csak "elméleti" ember benn.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:04:14

@É2I: Bocsánat,de ez a kormánypropaganda direktívája...Kényelmesebb a sok szellemi árvízkárosultat riogatni!

hereverő heverő 2018.11.19. 11:04:15

@VV Erőlegény: A "széles eszköztár" kifejezés eufemizmus, hiszen kutyapózban használta az eszköztárát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 11:05:08

@Udvariatlanbolond: Ha Lacika nem villant valamit, akkor RTL monnyon le, mert miatta 2 héttel hosszabb a széria, de legalább egy héttel, ha fel lett prögetve a műsör, ezt nemtom.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:07:30

@VV Erőlegény: Esetleg egy lóherés tetkót varrat a zacsijára élőben!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 11:10:05

@Udvariatlanbolond: :-D Ha megteszi, akkor tényleg megérkezne a játékba! :-)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:11:11

@hereverő heverő: Ellenben Vivi a szusi-pózt is abszolválta...talán Rúdlény dereka szakadt le az akrobata mutatvány közben a cigiző fertályán.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:13:40

@VV Erőlegény: Vagy felébredne....Rohadtul fájna!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 11:15:49

@Udvariatlanbolond: A 36 milláért azért meg kell szenvedni. :-)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:24:01

@VV Erőlegény: Ha, most az orra alá ficcantanának egy szerződést, hogy viheti a lóvét, akkor az emberünk az egész boxertartalmát, ultramarinkék tintába ültetné...

2018.11.19. 11:40:26

@ascii: Ez nem valami sufni italdiszkont hátsó raktára? Szép csapat...

É2I 2018.11.19. 11:40:37

off
@Udvariatlanbolond: Ja, hogy ők is ezzel riogatják a pösti népeket? De nyugodjál meg, fosnak ők éppenséggel maguk is. Már sugaras géppel jár kolbászt gyúrni a főgörény.
on
Befejeztem. :)

bElannaTorres 2018.11.19. 11:43:23

Nagyon tisztelem azt Erában, hogy ilyen nyíltan tudott beszélni a volt barátjáról, sokan annyira szégyellik ezt, hogy még a családjuknak se beszélnek róla. Ő tanult az egészből és örökre elfordult az ilyen pasiktól. Ráadásul idejében, sokan csak akkor engedik el az ilyen kapcsolatot mikor már gyerek is van, akkor meg pont emiatt nehezen.
Írtátok, hogy vivit is lehet sajnálni, én is sajnálom azért mert így félrement az élete, de mikor Era beszélt azt láttam rajta hogy figyelt. Hátha eljutott valami az agyáig belőle.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:46:10

@É2I: A nagy fehér törzsfőnököt kéne kitölteni kolbásszal..,részemről detto befejeztem!

Maximista vagyok 2018.11.19. 11:48:15

@Cleveland55: persze hogy nem, én tudom is hol van. állítólag annyira vicces volt, hogy most jelenleg a rádiókabarénál lett főszerkesztő.

hereverő heverő 2018.11.19. 11:51:55

@ratsliveonnoevilstars: Igen, arra gondolok amire te gondolsz :) ptsd a lófart, lehet hogy így jobb csak még nem tudjuk.
Radar, ugyanmáááár, azt se tudják merre van a kupola tetején a luk.

2018.11.19. 11:52:06

@Maximista vagyok: :D Tegnap életében először vicces volt. Az a fej a százalékok után, meg a belevalóban... Majd szerződésszegés miatt is meg lesz b*szva a műmájer.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 11:53:26

@Cleveland55: kapja az ívet rendesen :) nem sok " úgy sajnálom, hogy kiestél" meg "neked kellett volna megnyerni" hozzászólás van, de olyan sincs, hogy "alád feküdnék"
A hörcsögeim együttlétei is érzelmesebbek, szexisebbek, romantikusabbak és élvezetesebbek voltak, mint az ő nyúlbagzása

2018.11.19. 11:53:33

És kire hagyta Ratyis a szuper(?)képességét? Vagy én maradtam le, vagy a szerkik. Ha a második, akkor az ő duolguk lett volna. Szerintem.

hereverő heverő 2018.11.19. 11:53:35

@Cleveland55: csak kuuurvára fáj a foga... ööö a feje a tegnap esti welcome parti után.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 11:55:05

@Udvariatlanbolond: A családon belüli erőszak még mindig tabu téma. kevesen merik felvállalni az őket ért atrocitásokat...,ez az "asszony verve pénz számolva" becsípődés, egy generációs átok.
Gyanítom, aki a félelmein felül tud kerekedni és szakít a rosszul beidegződött folyamattal, talán, egy újra kezdett életben, messziről elkerüli a szadista agresszorokat...pl.Era!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 11:56:19

@Spitzbauer: van valami búcsúlevél, a távozás másnapján olvassák fel, abban írja le kire hagyja a képességét
meg a genyó kiesők szoktak írni nagy igazságokat is, hogy cicamica én tudom ám, hogy a róka ettem meg a kolbász kerítést

2018.11.19. 11:57:26

Egyébként nekem Radics viselkedésén kívül volt még egy nagyon undorító pillanat. Mégpedig Gombi. Ott ült a fejenként 20 év fegyház Radics fanokkal, és éltette Radicsot, ujjongott, tapsolt. Na most bár vélhetőleg egy etnikumba tartozik ő és Radics, de neki egy tejfehér bőrű, szőke magyar barátnője van és nemrég született lánya... A vereség után még el is mentek együtt(Gombi-Radics meg a fegyencek) piálgatni is. Azért nekem ez a legalja. Lányos apukaként nem hogy belefér neki, hanem egyenesen szavazásra buzdít a nők verését normálisnak tartó Radics bennmaradásának érdekében...

Gia 2018.11.19. 11:58:16

Nem írtam tegnap,de öröm és bódottság van. :-)
Ráadásul Ratyi kifigurázása jutalomjáték volt Rolinak.Kicsit ő is megvillanthatta a humorát.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:00:09

@Spitzbauer: Mi is volt Radics szuperképessége?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:02:19

Tegnap öfiben a leggázabb jelenet az volt mikor a riporter pitsák betámadták Erát hogy miért akarja megszólítani a női szavazókat, meg hogy miért baj az ahogyan a nőkkel beszél :)
A leggázabb prostik a villában ez a Vivi meg a Reni, ezekről minden lepereg, ezek nem is nők, hanem tárgyak.

@ascii:

mint egy mehikói zsebes galeri, kóláznak meg tonikoznak.
Hol az arany beretta meg az arany áká, és a tálca kokain ?

Fejre 25-életfogytig.
Az ott balra nem a Gombi ?

@artax:

Élet iskolája, kurvázni, dealerkedni, bugázni, itt a piros holapirosozni, az összes hulladék .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:03:24

@Udvariatlanbolond:

Joker kártya: birtoklója bárki szuperképességét elveheti. (ERA)
Batyu: a „száműzetés joga”, tehát aki ezt kapja, bármikor elvonulhat egy neki tetsző szigetre. Na jó, nem is, valójában ő küldhet valakit 8 órára a szaunába, ha már nagyon elege van belőle. (RENI)
Dupla jel/jelelvevő: valakire két jelet tehet, vagy kizárhatja a szavazásból (RADICS)
Lila kendő: ráköthet egy ilyet magára, vagy (abban a pillanatban semmilyen kendőt nem viselő) társára. (GREG)
„Én vagyok a király”: egyelőre titok, de egyszer majd jól jön. (CSOKI)
Pinocchio: Reni tippje sem rossz („össze-vissza hazudhatok”), de nem ezt jelenti, hanem azt, hogy a jogosult poligráfos vizsgálatra küldhet valakit. „hahahaha, az jó”, kommentál Greg, én meg egyetértek vele, biztos mókás lesz. Háromszor használható, két párbaj között egyszer. (ZSUZSU)
Párbajtanács: kihívás vagy párbaj előtt tanácsot lehet kérni kívülről. (LACIKA)
Húszezer „villér”: helyi fizetőeszköz, még erről sem tudjuk, mire jó. (ROLI)
Hazatelefonálás. (GINU, aki anyukáját szeretné megkérdezni, mit gondol "a játékról és az erőviszonyokról", szóval úgy néz ki, a kamera előtti csokizás témakörét kerüli majd.)
Védettségmegsemmisítő. (HUNOR)
Randi odakint. (KRISZTIÁN)
Jósnő igénybevétele: Anikó hangsúlyozza, hogy profi szakemberről van szó, tehát biztos, hogy kendő lesz a zavarba ejtően vastagon kisminkelt fején, inga a kezében, és olyanokat mond majd, hogy „vigyázz, mert nem, mindenki adja önmagát ebben a játékban”. (ADRI)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:03:25

@Cleveland55: Nekem mintha feltűnt volna a bagázsban, a fülnyaligáló habtestű Laci is!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 12:03:59

@Udvariatlanbolond: hogy levegővétel nélkül ömlött a szájából a fos!

WICKEDWITCH 2018.11.19. 12:05:44

Era szavaiból én is azt vettem le, hogy nem fizikálisan, hanem verbálisan/lelkileg alázták, és az sokkal rosszabb. Minden tiszteletem az övé, ha túl jutott rajta, és tanult belőle.

2018.11.19. 12:05:51

@Udvariatlanbolond: Milyen Laci? "a zutcagyerek" vv7 laci?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:06:20

@Cleveland55:

Meglepődtél gombin ?
Egy szobanövény volt a csávó aki egész nap rinyált, kb annyi agya van mint Zsunak.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:08:32

@szociál: Qrva jó gondolatmenet, csak pont a Ratyi bűvöskilencese maradt ki....bocs, lusta vagyok utána nézni!

2018.11.19. 12:10:17

@szociál: Azon lepődtem meg, hogy barátnő és lánygyerek mellett tud egy ilyen őstuloknak a szavazására buzdítani. Egyébként tudom, hogy nem egy észkombájn, van "szerencsém" összefutni vele kb 2 hetente a lottózóban.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:11:23

@Cleveland55: Az a dagadt bálna, aki az egyik suna fülcimpáját nyaligálta , mint erogén zóna...talán pont a megboldogult Fannikáét...,,már bocsánat, de a beazonosítás miatt ide kellett biggyesztenem a nevét...

2018.11.19. 12:12:14

@Udvariatlanbolond: Jaj :D Az nem Laci. Hanem Maci.... :D :D

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:12:48

@szociál: De hol a picsben van a kilences? Most má megnízem!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:12:50

@Cleveland55:

FeldobNÁK egy kérdést neki, mit szólna ha Ratyics így beszélne a lányával, vagy ahogy Krisz szokott a nőkkel ott bent ?
Hebegne a tulok.
Nincs agyuk ezeknek, annyi eszük van mint egy biliárdgolyónak .

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:13:43

@Cleveland55: Ez az basszus! De nem Laci volt eredetiben?

,, 2018.11.19. 12:14:16

@Udvariatlanbolond: hónalj, ujjazó, maci, de egyébként stimmelt!:)

2018.11.19. 12:15:31

@Udvariatlanbolond: Maci. Az eredeti neve Bulyáki Zsolt :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:16:20

@szociál: Pityizne az ablak előtt...nyiff-nyiff!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 12:16:36

Radics szuperképességével mi történt?

2018.11.19. 12:17:17

Mondjuk tőle nekem az alvajárós rész tetszett. Mármint Macitól. A sok egybites nem vágta le, hogy megjátszotta. www.youtube.com/watch?v=Ot7OAYqVmUc

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:19:18

@Cleveland55: Minő szentencia...most már jobban esik a víziló hús! Hát persze, Zsóti!

bElannaTorres 2018.11.19. 12:20:24

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom, jó kérdés, lehet megtartotta magának. Ha nem akkor krisznek adja, mert úgy van vele mint survivor tamás, csak egy jó emberé lehet :D

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:20:31

@Cleveland55: Igen, a beteges perverzió mellett arc volt a figura...

mobilos perpetuum 2018.11.19. 12:20:51

Valaki meg tudná mondani, Radics, mintha olyan hallottam volna, hogy a harangot megkongatta, hogy kikérje a szuperképességét. Azt most nem is volt lehetősége felhasználni. (Valakire két jelet tehet, vagy kizárhatja a szavazásból.)

,, 2018.11.19. 12:21:18

sztem amúgy a kretén lesz az első a vellatörténelemben, aki megszegi a szerződése titoktartási részét bosszúból

2018.11.19. 12:22:22

@Cleveland55: Ja, MaciLacit én is felfedeztem, még mindig jó kövér. Két dolog jutott eszembe:
1. Miért nem fogy le, az arca szép, férfias, a dumája is türhető, és a sok kikosarazás után, egy jó kinézettel több esélye lenne szép és/vagy normális lányokra. (Bocsi ha van szép/normális barinője/neje)
2. Mennyit kaphat egy ilyen beülésért a retektől? Magamban 10 eFt-ra tippeltem. Kis stílű karrierek!

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:22:28

@úgymond olvasó mmkk: könyörgöm, bökje már ki valaki, hogy mi volt Radics szupcsiképessége?
Itt hánykolódom a földön a mutáns miatt!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:23:26

@úgymond olvasó mmkk:

Radics szuperképessége az hogy a muterja átkot szór az ellenfelére, vagy aki rosszat mond róla, és elsorvadunk a pitsába :)
Egyáltalán ezt anya szülte ? O.o

uramatyám 2018.11.19. 12:23:48

@Cleveland55: Az a gyerek ilyen veledismegtörténhet sokad rangú epizódistája volt

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 12:24:01

@Udvariatlanbolond: valakire két jelet tehetett volna, vagy kizárhatta volna a szavazásból

@bElannaTorres: édes istenem, a sültbolond a sültbolondnak.. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:24:23

@Udvariatlanbolond:

Nem bekopiztam neked ?

Dupla jel/jelelvevő: valakire két jelet tehet, vagy kizárhatja a szavazásból (RADICS)

Qqts 2018.11.19. 12:24:56

@WICKEDWITCH: nekem is úgy jött le. Ez a faék értette úgy, hogy verték. Lehet, hogy szerinte bántani csak ököllel/fizikálisan lehet. Mert ostobenkóóó

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:25:39

@Spitzbauer: És rögtön vitte a Mekibe, egy dupláért...Egyszerűen szeret zabálni. A Villában is gondjai voltak a kalóriával....

2018.11.19. 12:26:38

@mobilos perpetuum: Én ezt úgy értettem, hogy Ratyis a "kiakarokmennimertrottyvagyok" harangot húzta meg, de a szerkik ezt "elég" diszkréten kezelték. Lehet, hogy annyira rotty volt Ratyis, hogy azért is engedték el ilyen könnyen. Ja, és a közjegyzőt ugye senki sem gondolja komolyan? Tehát az marad, akikre a szerkik áment mondanak. Slussz.

uramatyám 2018.11.19. 12:27:37

@Spitzbauer: A közjegyző is a rötölö fizetési listáján van.

ascii 2018.11.19. 12:28:28

@Cleveland55: nem mondod, h ez itt baloldalon a Gombi? a bőgőmasina, a picúúúúúúr?

i.imgur.com/PkKQTW5.jpg

Qqts 2018.11.19. 12:28:40

@mobilos perpetuum: szerintem értelmetlensèg lett volna kongatni. Ennyire talán még ő sem hülye...vagy de?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:28:52

@szociál: Köszi,,,Hinnye, azért ez nem semmi! Miért nem használta? A turáni átokra apellált anyai ágon?

Hétkilenced 2018.11.19. 12:31:07

Háhh! Hajrá Radics, sétálj csak tovább tátott szájjal a faszerdőbe. Én nem baszakodnék rtl-ékkel, de te tudod, hisz oly intelligens vagy, meg tudod ítélni magad is. :D Ekkora primkó még tivi sem volt, pedig ugye...

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:34:42

@Spitzbauer: Igen, látszódott a nyomorulton, hogy a menekülő útvonalat keresi. Úgy kapaszkodott a bőröndjébe, mint Manyi néni a Keletiben, amikor uncsit vár. Egyébként, amikor Era számon kérte, hogy hogy beszél a nőkkel, szintén lelécelt, erőltetett harsány nyihogások közepette...
A csávó full zavarban van, ha sarokba szorítják!

2018.11.19. 12:38:05

@uramatyám: A közjegyző említéséről itt az jut eszembe, amikor a Fargo sorozatoknál, hosszasan elmondják az alején, hogy minden úgy történt, csak a neveket változtatták meg, az a végén van egy 5 másodperces kiírás, hogy minden kitalált. Csak itt nincs ilyen kiírás, ez nem a Marika.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:39:30

@úgymond olvasó mmkk:

mindig lehüjézel te hüje :)

@Udvariatlanbolond:
Azért nem tudta felhasználni mert a szavazás után kapták meg a képességeket, kövi kiválasztón felhasználhatná Vivike, mert tuti ő kapta meg, gondolom a ma estibe benne lesz, és amilyen láma ráteszi mind a két jelet Zsura-aki fog kapni alapból 6 jelet :)

Bár az is lehet hogy Zsut erősnek tartják mert annyira fogyatékos, és azt hiszik kint vicces, közben meg ellene bárki visszamenne, még egy veréb is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:41:28

@Hétkilenced:

Mér' mi van Ratyiccsal, hogy baszakodik RTL-el ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:44:47

jah hogy a közjegyző is belső ember, RTL fizeti ?
Mégis mit hittetek a szavazók döntik el ki jusson tovább ? :)
Mi csak irányt mutatunk neki hogy ki essen ki kommentekkel stb, és ebből leszűrik kit szeretne a nép.
Az x faktort se merik rábízni az emberekre, hátha szavaz 2 millió dáde egy Bangómargit imitátorra és behasítana a döntőbe, ezt ők nem engedhetik meg maguknak sok lóvé van benne.
Radicsot elengedték mert észrevették hogy csak a pofája nagy és a műsor amit nyom egy rakat szar.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:45:40

@szociál: Nem értek egyet...,mint fentebb említettem volt, a nézősereg kedveli az együgyű fenoméneket..Lásd előző széria, Vivi! Hát ő sem állt sorban a Szabó Ervin előtt könyvtári tagságért, mégis döntős volt...,de audenciára hívom a jósnőmet..:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:45:52

Emlékeztek Gombi úgy került be hogy a haverok iszonyat mennyiségű sms-t küldtek.

2018.11.19. 12:46:03

@szociál: Azért Zsuzsunak nálam volna esélye Ánusz, Adri és Renyhe ellen. Ánusz és Adri ellen mindenképp: az egyik majdnem olyan taszító, mint Ratyis, a másik meg szobanövény. Meg Ánusz is tujul egyelőre, de majd VVViVit majd csak neki kell most meg"vígasztal*"nia, és akkor kap műsoridőt.

* értsd: "parittyáz"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:46:51

@Udvariatlanbolond:

Én azt nem néztem de biztos viccesebb karakter volt mint a radics, ennél mindenki viccesebb, még egy kaktusz is.

Qqts 2018.11.19. 12:47:17

@szociál: én is Vivire tippelnék. Hát akkora a szerelem, hogy főteljesítményként ki kellett emelni, hogy levarrta a legjobb nőt. Ez az ostobenkó meg kihúzta magát, mert csak annyit hallott, hogy legjobb. Gigamega brühühü is meg volt, amikor észlelte, hogy nem a Don Juan-ja gyütt vissza. Tuti ő örökölte a dupla jelet.

Szerintem is esélyes Zsuzsu. Csoki is végig pofákat vágott, amikor újra csapatot/védencet kellett választani. Én is úgy érzem, hogy őt sorozzák meg

Gia 2018.11.19. 12:47:30

@szociál: Mivel Zsu időnként olyan szórakoztatóan buta nem biztos,hogy könnyen kiesne.Pocok Krisztián és az Adri ellen van esélye.Pölö.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:48:27

@Spitzbauer:
Ánusz - Bükkfürdő párbajon én is a butakislányra szavaznék, ez alap.
Rohadt irritáló az a homárhörcsög

2018.11.19. 12:50:35

@szociál: Azért még arra "vigasztalásra" maradjon idő, lécci, mert úgy lesz Ratyis veresége teljes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:50:59

@Qqts: @Gia:

Az szinte biztos hogy ZSU-ra fognak pakolni, mindenkinek van indoka és a többiekkel nem kell konfrontálódni úgymond, és megmondomőszintén sose fog létre jönni egy Bükkfürdő - Ánusz párbaj mert a kiscsaj nem fog pasit kivinni, majd rárakja a kendőt Erára mert elvette a csipeszét, amit nem is vett el :))

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:51:00

@Qqts: Hadd legyek saját érveim ügyvédje. Zsu fertelmes butaságára szükség van...persze ez csak telepácia!

2018.11.19. 12:51:43

@szociál: Renyre, mert Era védett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:51:48

@szociál:

nem Erára hanem Renire, ennyi buzi név bmg

Gia 2018.11.19. 12:52:30

Figyeltétek,hogy Ratyi a végén nem mert elköteleződni Vivike felé,mert először fel akarja térképezni,hogy hogyan áll idekint az 5 éves kapcsolata.Megnézném a csaját..Ja,meg hát Vivike úgyis befűz még bent valakit.

Qqts 2018.11.19. 12:53:29

@Udvariatlanbolond: ezt én is îgy gondolom. A vellalakóktól ne várjunk logikus döntést. Én azt gondolom, hogy vmiért őt kiáltják ki bűnbaknak hősük elvesztése miatt

mézescsók 2018.11.19. 12:54:19

@Angora Cardi: Helyben vagyok ezek után az Era - verés ügyben.
Radics aranybecsű megjegyzését a verhető nőkről hallottam, hát a baráti körében lehet, hogy így van, de azt sem tartom kizártnak, hogy pukkasztásnak szánta.

Radicsot úgy, ahogy volt nem kedveltem és nagyon mosolyogtam tegnap este az eredmény láttán. Ő meg nem. Amíg a játékban volt, sokszor az volt az érzésem, hogy még kint felkészült a játékra. Elhatározta, nyilván a korábbi szériákból felcsippentve ezt-azt, hogy erős figurát fog hozni, akitől tartanak És a szex, az mindenképpen kell, mert zabálják a nézők és sokáig elnyűglődhet egy megfelelő partnerrel. Magadra kell húznod egy szerepet - én vicces vagyok -, ha sokáig hajtogatod, a birkák elhiszik. Feltétlenül kell valami, ami manapság menő a srácok körében: youtuberkedés, pont megfelel. Ja, és a rap, mert mutatni kell, mekkora gengszter fazon vagyok. Lehetőleg üvöltsd le az ellenfeledet, mert mindig annak van igaza, aki hangosabb. Ja, nem, de ezt az idióták úgysem tudják. Lehetne még sorolni, de semmi értelme. Túljátszotta az egészet, és annyi esze nem volt, hogy ezt még időben észre is vegye magán. Ha lett volna némi önismerete, talán rájön, de hát hova is beszélek én???
Szerintem a többiek közül még vannak néhányan, akik készültek és próbálnak hozni egyfajta "karaktert" (Vivi, Roli, Ánusz, Zsuzsu), de lényegesen gagyibb kivitelben.

Radicsot egy pillanatig nem sajnálom, de tény, hogy a villa legszinesebb lakója volt. Béke poraira.
Sorok átrendeződnek némiképp. Era társasága marad alapvetően, még oda sasszolhat Greg,
Zsuzsu, de nagyon csípném, ha nem kérnének belőle, Adri, Lacikáról meg nem tudni semmit.
Remélem nem érzi szent kötelességének Radics örökének átvételét, bár felőlem át is veheti, legalább hamarabb kiesik.

A legnagyobb fejtörést a kommentelők körében jelenleg úgy látom az okozza, hogy vajon kit választ Vivike, ki választja Vivit. Jelölt több is van, bármelyik bejöhet.
Radicsnak bármelyiket meg kell értenie, hiszen az ő szerelmük is a hormonok tombolása, a szex kölcsönös szeretete miatt szökkent szárba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:55:05

@Gia:

kell egy érzelmes szál, és behivatja a barátnőjét, aki elküldi az anyjába, és mi kuncogni fogunk :)

Qqts 2018.11.19. 12:55:14

@szociál: amennyire érti a játékot, lehet megpróbálja Radicsot kivinni :DDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:56:03

@Gia: Na, abból lesz a komplex balhé...A Vajda kijelentette, hogy az asszonyállat az övé!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 12:58:03

@szociál: A legidegesítőbb számomra Adri és Lacika bújkálása. Az első két napi bebaszcsis asztalon táncikálását és üvöltözését követően, Adri mintha ott sem lenne. De még csak véletlenül sem kerül adásba. Ez a két árnyák 4 héttel hosszabbítja meg a műsoridőt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 12:58:09

@mézescsók:

Kívánom hogy Krisz anyukáját úgy kefélje körbe egy csippendél csávó ahogy Krisz a vetkőzős csajokat a villában, hátulról, alulról, felülről körbe légkefélte a bagázst :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 12:58:38

@Qqts: Mondjuk az bukta, hogy vehemensen vihorászott, amikor nem a passzív-agresszív lelki zsaroló lépett be a vellába!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:00:09

@VV Erőlegény:

Andi néha beszél, és oda áll ahol beszélnek, de Lacika konkrétan csak ténfereg és semmit nem mond senkinek :)))))))))
Miért nem basszák ki ? :)
Látod a neve fel sem merült mert elfelejtettem hogy bent van a villában, lehet az ott élők se veszik észre és elfelejtenek szavazni rá :))

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:02:02

@VV Erőlegény: Beépített kellékek, masszív biomassza....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:02:30

@Qqts:
Vagy Radicsot fogja keresni a táblán, vagy a védett Erát választja majd :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:04:56

@szociál: Vagy a kanapét, mert megszúrta az ánuszát és kinyújtotta a nyelvét...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 13:05:00

@mézescsók: Re: "Túljátszotta az egészet, és annyi esze nem volt, hogy ezt még időben észre is vegye magán." Szerintem észrevette, mert konkrétan ki is mondta, amikor magában, vagy valamelyik combijével a nyugiban rinyált, Csak ahhoz nem volt elég tehetsége, hogy változtasson. 1000 arcúnak gondolta magát, látszik, hogy azok közé tartozott, akik egy kicsit (fel)készültek tattikailag, csak nem volt egy megvalósítható B terve, amit néhány napig tudott volna tolni. A másik, hogy elfelejtette az aranyszabályt, hogy nem a villán belül kell erősnek lenni, hanem kinn szimpatikusnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:05:23

@Udvariatlanbolond:

Képes Rolit kivinni Zsu, én kinézem belőle :))))))))
Belőle bármit kinézek :))

É2I 2018.11.19. 13:06:11

Csokira leszek kíváncsi, hogy most kinek a seggébe bújik, mert egy szimbióta típus. Nem a parittyára gondolok itt - azt megoldja -, hanem a mindennapi villalétre.

mobilos perpetuum 2018.11.19. 13:06:14

@ascii: Az a vicc, hogy Picúrra még emlékszünk, egy csomó bentlakóra már az utolsó szériákból se.
starity.hu/images/articles/uploaded/8_o_-picuur.jpg Mondjuk Gombit később lapátra is tette. Egy ilyen csajszi egyszer a villába kerülne, az összes fiú belebolondulna. Greg talán kivétel.

Perah 2018.11.19. 13:06:43

Annyi komment van, hogy képtelenség végig olvasni. Viszont remélem, hogy nagy százalékban ugyanúgy örömködnek a hsz-írók, mint én is, hogy Radics végre eltakarodott haza! :)))
Hála Istennek és a normális gondolkodású embereknek, hogy kiszavaztuk ezt a gyökeret. Mennyivel kisebb lett az arca és a szája, szegény Peti sem, de még Éva sem tudott belőle kihúzni egy értelmes mondatot azután, hogy pofára esett a szavazás után. Erre mondják, hogy magasról lehet nagyot esni :D.

bElannaTorres 2018.11.19. 13:08:23

Lacika a legunalmasabb, rá nem is fognak szavazni, ő az lesz akit kivisznek és remélhetőleg kint hagynak a picsbe. De biztos, hogy megvan a rajongótábora, mert aki ilyen csendes abból mindig inkább jókat néznek ki ,közben pedig lehet segghülye. Kint lehet értékelni, de a villában uncsi :)

2018.11.19. 13:09:34

@ratsliveonnoevilstars: Mondjuk a semmi meg a 10 eFt között nem sok a különbség. ;-)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:09:44

@ratsliveonnoevilstars: Azt ne felejtsd el, hogy az ide jelentkezők zöme munkanélküli, céltalan semmittevő, akik úgy vélik, ez az össz kiugrási lehetőség a mocsárból...A naivitás mellet lelkesen ugranak fejest a fertőbe!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:11:01

@É2I:
Csoki már nagyon furán nézett Radicsra mikor volt a szópárbaj meg a riporterkérdéses izé, szóval ő örül hogy megszabadult tőle.

@Perah:

konkrétan kisomfordált a villából, semmi integetés a haveroknak meg a nézőknek, teljesen összetört , és egy világot tett boldoggá :))))))))))))))
Imádtam azt mikor kiderült a végeredmény, olyan volt mint egy előkrácsonyiajándék.

WICKEDWITCH 2018.11.19. 13:11:51

@Udvariatlanbolond: én speciel csillámfaszpóni Vivit is rühelltem. Az elején még viccesnek találtam, de ez hamar elmúlott.
@Spitzbauer: igen, velük szemben lenne dilemma. Nálam jelenleg Reni és Ánusz a legalja, de szorosan ott van Zsu és Adri is. Nehéz kérdés, mert Ánusz és Adri nem sokat mutatkozik, Reni és Zsu pedig piszok idegesítő. Meg persze ott van VVV, de benne megvan a lehetőség, hogy főgonosz-féle legyen, őt még bent hagynám. Butább, mint amilyennek hiszi magát, de abban egyetértek, hogy rafkós és gátlástalan.

Gia 2018.11.19. 13:13:21

@É2I: Mivel Csoki Krisztiánnal költözött be,nyilván Radics nélkül is spanok maradnak.Bár amennyit a Pocok alszik...Nem sok hasznát lehet venni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 13:13:37

@Qqts: Ha a szerkikben lenne egy kis humorérzék, megadnák még Zsuzsunak a lehetőséget, hogy játékon kívül párbajozzon egyet Radiccsal. :-D

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:13:47

@szociál: Indok: Roli Era barinője, azé a retkes luvnyáé, aki az egész országvilág előtt lekurvázta, Trianontól-Lesothóig! Logikus!

Perah 2018.11.19. 13:14:16

Kíváncsi vagyok, hogy ezek után hány napig bírja Vivi, hogy ne dugjon egy újabb kannal, és ki lesz a következő. Én KrisztiÁnuszra tippelek, mert már eddig is kerülgette, vagy esetleg Csokira. Viszont pár napja még Hunornak is bejött külsőleg Vivi, szóval nem lepődnék meg, ha végül köztük lenne némi szex. Hunor már ki van éhezve, ő biztosan fog szexelni valakivel 1 héten belül, ha beadja valamelyik csaj a derekát (Adrit kivéve, mert őt nem akarja megdugni).

@Udvariatlanbolond: Szerintem az előző évadban Vivi csak kattant volt, de emellett jóindulatú. Itt az volt a baj a Radiccsal, hogy ő rendkívül rosszindulatú és még buta is. Ezt a kombinációt általában nagyon utálják az emberek, legalábbis azok, akik reality-ket néznek, és ők szavazhatnak a játékosokról. Lásd pl. Soma is eléggé ostobenkó volt, de ő sem az a rosszindulatú fajta, meg is nyerte a játékot. Ebben a szériában szerintem a Csoki ilyen típus, eléggé butuska, de aránylag jóindulatú, legalábbis tudatos nem akar ártani senkinek sem. Emiatt szerintem őt nem fogják kidobni hamar a villából, bár attól függ, hogy kivel kell párbajoznia.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 13:15:10

Hol lehetne indítványozni, hogy a következő párbaj Reni-Zsu legyen és a végén mindkettő hazamegy???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:17:43

@WICKEDWITCH:

Szerintem Reni az egyik legalja játékos Vivivel, nem véletlenül utálja Roli Renit, ő többet lát belőle.
Csoki is elküldte az anyjába a fürdőbe, lepergett róla, ez nem nő bakker.
Lehet hogy néha vicces, de durván prosti a csaj.

bElannaTorres 2018.11.19. 13:18:23

@Perah: szegény vivi elég buta, mert nem szex kell hanem lebegtetni, hogy lesz szex, az pár hétig benttartaná.

uramatyám 2018.11.19. 13:18:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nálam indítványozhatod. Bár ráhatásom semmi nincs a műsorra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:19:02

@Udvariatlanbolond:
Tudod miért választja Rolit, hogy legyen csavar a játékban :))))))
Kérlek Vivi állj fel és add oda a kendőt Reninek, te Reni pedig add tovább Rolinak, Roli téged hívlak ki párbajra.

Qqts 2018.11.19. 13:19:54

@Perah: még egy utsó és estig eltűnök, mert koncentrálnom köll a munkámra, de mindig kizökkenek.

Szóval, Radics akkora sóműsor dzséniusznak tartja magát, meg hogy nélküle nem lesz műsor, hogy szándékosan állt le. Kitanálta, hogy ha kiszavaznak kussolok, mert ez nem kellett nekik. Szerintem próbálta ezzel eladni a hisztikéjét. Mert ő bizony ideikint is tattikázik, mert lángész.

Na tényleg csóközön, mert a fönökeim levágják a fejem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:20:21

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Írok egy levélkét az RTL-nek, hátha tesznek egy ilyen csavart a játékba, tiszta survivor lesz a VV :))

2018.11.19. 13:21:00

@Perah: Én előre kiegyeznék azzal, hogy Csoki nyerje. "Megdolgozik" érte. Persze igazándiból hajrá Roli és Era. Ha valaki nem ebből a háromból nyer, akkor homorú leszek ;-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:22:30

@szmoti:

Kaksizott ?
Bokáig tiszta fos a csávó :))
Babypempers kéri fel a felnőttpelenka reklámjára.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:22:41

@Perah: Radics egy fertőző betegség, ami még a társadalom ingerküszöbét is elérte. Kellő bizonyítvány a hasonló habitusú retkeknek! Az én analógiám Zsú vonatkozásában érvényes..
Az ostobaság bocsátható bűn....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 13:23:32

@É2I: Szerintem Csoki egyre magabiztosabb a játékban. Nincs senkivel sem ellenséges viszonyban a nőiességében sértett Ginun kívül, és őt is villámgyorsan ki tudná engesztelni. Nem rosszindulatú, nem hinném, hogy csapódni fog. Alapvetően marad a gengszter oldalon, de sokáig nem fogják bántani, mert az infantilizmusával együtt az egyik legjobb hín a villában, nem lép fel támadólag, a hülyeségekben rendszerint benne van, és nem taktikázik, ő csak él a mának (parittya és haj).

bel ami 2018.11.19. 13:23:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: El tudom intézni neked. Mennyit szánsz rá?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:24:25

@szociál: Most nagyon röhögök,, de tényleg!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:24:41

@szmoti: biztos várták a jutyuber rajongói valahol, na

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:30:37

@Udvariatlanbolond: ő a blikk felett áll, úgymond

@szociál: fogadjunk, hogy te is ott állnál az első sorban egy rajongói találkozón

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:30:59

@szociál: Várja egy feminista baráti kör!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:31:20

@úgymond olvasó mmkk:

vártam de nem jött, pedig piszok hideg van, buzi Radics !
Már nem is rajongok érted !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:32:53

@úgymond olvasó mmkk:

nyugiba leszek, ne zavarjon senki, bömbiznem kell

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:33:28

@úgymond olvasó mmkk: A Blikk csíra...,legfeljebb a Celebrity- nek böffent!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:33:31

bömbi = önparittya és sírás kombó

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:34:57

@szociál: vigyázzál, mert a rajongóid követelni fogják az élő közvetítést

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:35:41

@szociál: Fel a fejjel Szociál,,! Csapodj a nyócba, ott minden második Radics...

Gia 2018.11.19. 13:35:52

Radicska lehet,hogy világgá ment.Hááát..égés ellen napolaj..

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 13:35:59

@szociál: mikor küldte el a fürdőben? le vagyok maradva

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:36:14

@szociál: a nyugiajtót csukd be magad után, hadd legyek nyugodtan a szaunámban

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:36:26

@Udvariatlanbolond:

The Economyst és a The New Yorkert is lemondta , pedig ide repültek a keleti partról direkt miatta, mert színes játékos.

Angora Cardi 2018.11.19. 13:37:21

@mézescsók: Imádom a hsz-eidet :)
Teljes mértékben egyetértünk...
Radics állítólag (komment alapján) Győzike haverja évek óta. Na most ha Győzike meg tv show-t kaphatott és már tavaly is a BV-t vezette, gondolj bele micsoda tippeket kaphatott a kis radics, hát gyere drága öcsém bemész elintézem neked, ott adod nekik a sóman-t, még egy jutyub csatornát is indíthatnál pár hónappal a show előtt, ott meg látod nekem is bejött, csak ordibálsz ahogy mink cigányok szoktuk, nézd meg én is milyen sokra vittem tezsvírem, majd megyünk utána haknizni...stb stb. És még el is hiszem, hogy van ennek alapja bár ezt csak idefantáziáltam.

Mindenesetre az látszott, hogy teljes mértékben felépített szerep volt radicsnál. A nő helye és szerepe témák bár viccesnek voltak szánva (főleg a jutyubján) de elnézve a csodakan haverokat ők tényleg így gondolják és élik ezt meg. És láttad, Vivi önként ugrott a nagy jutyub sztár alá... Ennél szebb és jobb pali alá is ugorhatott volna, de nem, neki az ő saját kis szubkultúrája sztárja "kellett". Meg is kapta a szemguvasztós nyuszibaszást mert az minden volt csak szex nem. Kis baxcsi és kész. Gondold el ahogy az idősebb pénzes hölgyeket hágja ilyetén mód drága radicsunk :DD kívánok még neki sok mammert a célból vagy ahogy ő mondta használt zoknit. Azoknál még lehet jópofa a légnyalás...

Vivi ha ennyire szexmániás ahogy elmondja, valóban hamar fog a következő kan alá ugrani, valamiért úgy érzem, nem lesz ebből Hunyorizálás, max a kis VarÁnusz fogja megrakni, ott már volt előzetes körbepuhatolózás egymásnál, Csokker marad a könnyű lepattanónál, ha Ginu nagyon rá akar kucorodni, megengedi neki, de akarunk-e fogadni, hogy az "elvhű" (haha) Reni is hamarabb rá fog mászni a csokifaxra nehogymár a végén Ginué legyen végleg az ő álomlovagja.

A többieket illetően Hunor és Era között nem jósolok komolyat max kis játszadozást ahogy az utsó nap láthattuk. Erának fontosabb (eddig úgy tűnt) a nyeremény, mint hogy palit keressen bent magának.

Lacika szerintem csak amiatt állt radics mellé, mert nem akarta, hogy kiszekálja a mester, de nem tűnik ilyen rosszindulatú csávónak, meglátjuk, kellene valamit villantson de talán most, hogy a nagymester eltűnt a képből.
Zsuzsu szerintem pontosan olyan sötét és buta mint amilyennek látjuk. Kizártnak tartom hogy a három agysejtjével ő kitaláta a buta vagyok tattikát, no no... ő egyszerűen ilyen kis egyszerű mégis frusztrált kislány és emiatt ordít mint a fába szorult féreg állandóan, lesz még pár ilyen megnyilvánulása aztán megy le a lefolyón ő is.
Roli szerintem nem fog nagy tattikus szerepre törni, ő és Era csak normálisan akarnak ott tattikázni de persze majd meglátjuk, annak örültem hogy Hunor nem állt át Radicshoz, illetve a többiek annyira jellegtelenek, már most eszembe sem jutnak...
Adri.. unalmas fos, hamar a két nap szereplés után elfelejtette mire küldték be, megy majd a levesbe egy párbajon.
Reni... nekem utolsó prosztó cigánylány ő is és radics nyomán megy majd ő is alkalom adtán kifelé de nem látok a karakterbe semmi extrát ami miatt kár lenne érte.
Ginu, valahol őt sajnálom, még nem volt túl sok negatív megnyilvánulása, de pozitív sem, Renivel hasonló életutat járhattak be, a mindenkin átgázolok beköltözőszöveg a fasorban sincs, de végül is nincs is rá szükség, ha már 3-4 normális arc a többit a normálisabb nézhető irányba húzza akkor élvezhető a műsor.

Végül pedig nagyon örülök, hogy radics kapott egy jó kis pofont, végül is a nagy arcával elsőnek kiesni, priceless.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:37:44

@Hedo a szadista szexista anyuka:

egyik alkalommal elmondta mindenféle reteknek Renit a Csoki és hogy ilyen nő neki nem is kéne mert jobbakat dug, azt rá pár órára már együtt kavartak.
Ez nem nő

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:38:55

@szociál: ne szappanoperázzál már, geco!

Angora Cardi 2018.11.19. 13:40:29

@Gia: nap kommentje, imádom!

WICKEDWITCH 2018.11.19. 13:41:13

@szociál: ugye, milyen gáz? Nekem már a paprika-gate-nél sem tetszett a viselkedése, de azóta csak még tovább rontott rajta, ez a Radicsnak való benyalás meg végképp betette a kiskaput.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:41:39

@Angora Cardi: te, figyejjémán nyulambulam, mondtad a legendás lények könyvre, hogy black firday lesz. hol?

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:42:09

@szociál: Kátrányos helyzetű..,de majd az ombudsman+Strasbourg!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:43:14

@ratsliveonnoevilstars:

Szerinted ez kínzás velük ?
Bárki feladhatja a játékot, benne van a szabályzatban.
Nem ütlegelhetik egymást, szóval vér se fog folyni.
Egész álló nap ehetnek ihatnak ingyen.
Bónuszként az egyik madár nyerhet egy konténer pénzt, ezért hogy elvisel pár embert és szerepel a tv-ben.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:43:28

@Udvariatlanbolond: de rég hallottam ezt, hogy kátrányos helyzetű :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:44:19

@ratsliveonnoevilstars: nagyanyám szokta mondani, hogy aki kurvának áll, az ne sírjon, ha megbasszák.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:45:54

@WICKEDWITCH:

Szerintem Roli szemében a leggázabb nő a villában a Reni, és tényleg kint akarja látni, mert sztem nagyobb prosti mint a vivike, aki beleül mindenkibe .

Angora Cardi 2018.11.19. 13:47:09

@úgymond olvasó mmkk: bookline.hu küldi minden nap hírlevélben ott érdemes megnézni és van sok antikvár cucc is, én is úgy vettem az AZ-t na persze IT formájában :D nézd meg hátha

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:47:49

@úgymond olvasó mmkk:

buzi bárba ne hajolj le semmiért, azt is mondja grandma ? :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:48:43

@ratsliveonnoevilstars: Anemjóját! Olybá tűnik ezt belülről írod!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:49:19

@szociál: azt is szokta mondani, hogy idegeneknek ne valljam be, hogy vérmókus vagyok ;)

,, 2018.11.19. 13:51:54

@Udvariatlanbolond: szerintem offold ezt a témát, pls

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:52:14

@úgymond olvasó mmkk:

inkább azt ne valld be hogy Radics csaja vagy :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:52:36

olvastam ebédszünetben a velveten, hogy PP szombaton nekiesett Gáspár Lacinak az X faktorban, lehet ezért volt annyira enervált tegnap

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:53:51

@szociál: haggyá geco, bevonultam a szaunába, és morcos vagyok

Angora Cardi 2018.11.19. 13:54:56

@úgymond olvasó mmkk: ez a feltartott középső ujj jele?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:55:48

@úgymond olvasó mmkk:

belenéztem és pont elkaptam azt a pillanatot.
Azon akadt ki puskáspé hogy már többször azt rótta a szemére hogy ő a zenész (mármint Gáspár) meghallja a hibákat az éneklésben, Puskás meg nem, de puskás ugye később jutott szóhoz szóval nem is tudta volna mondani mert először a Gáspár kapott szót, és teljesen kiakadt :))

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 13:56:18

@ratsliveonnoevilstars: Ne magadat hozd érvénybe...Ahogy látom, szellemi értelemben van mit a tejbe aprítanod...Még gondolati síkon is elborzasztó egy serpenyőre helyezni, az ide beskatulyázott véglényeket, és az erkölcsi zsinórmértéket...Aki ide jelentkezik azt már serdülő korában betemette a lavina...A kiásott fényről hiszi a megoldást, pedig az csak egy újabb alagút.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:57:01

Puskás majdnem idegösszeomlást kapott és kezdett Radics lenni , de jogos volt a kirohanása egyébként :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:57:02

@szociál: mondom, hogy haggyá'! (mindig ilyenekről maradok le, szörnyű)

Angora Cardi 2018.11.19. 13:57:05

Üzenjünk együtt radicsnak:

,,!,,

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 13:58:05

hol a kommentem már megint kérdőjel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 13:59:16

@Udvariatlanbolond:

az jelentkezik a VV-be akinek nincs vesztenivalója
Akinek van egzisztenciája, az nem meri kockára tenni, mert kihullik mellőle mindenki ha szarul játszik.
De egy ország is megszeretheti.
Lehet Zsunak 3-nál több barátja lesz, mert tuti nincs, már megérte neki, úgymond.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 14:02:23

@szociál: ja, most, hogy bevonultam a szaunába morcosan, most már jófej vagy :))) (köszcsi :*)

WICKEDWITCH 2018.11.19. 14:02:55

@ratsliveonnoevilstars: Szia! :) Igen, ez egy emberkísérlet, és tényleg durva, de azért a börtönhöz, meg a kórteremhez ne hasonlítsd, mert ide önként és dalolva mennek be az emberek, és akkor jönnek ki, amikor akarnak. A média és a reklám világát én innen is olyannak látom, amilyen, és eszembe nem jutna még a közelébe se menni, de nem mindenki olyan, mint én. Valakinek ez az élete. Egészségére! Van, aki meg egy kicsit többet megtud önmagáról, és tanul belőle. :) Meg sem próbálom azt állítani, hogy tudom, milyen belülről, de senkit nem kényszerítenek, hogy jelentkezzen...

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:05:03

@szociál: Putykátypeti érzékeny pontja, ha nem tartják zeneértőnek...,mondjuk ez valóban kínos egy mentor esetében.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 14:05:04

@szociál: most akkor döntsd el, hogy :* vagy ,,!,,

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:07:11

Ez a stolen beat a két instás ratyi gyerekkel bejut a döntőbe mert cukifijúk akik instáznak és szeretik őket a kiscsajok, rókázok tényleg.
Egy rakat szar volt a kft feldolgozásuk.

rtl.hu/rtlklub/xfaktor/stolen-beat-afrika-kft

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:07:50

@WICKEDWITCH: Esztet mán a jó öreg Zimbardo proff. is megasszonta!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:07:58

@úgymond olvasó mmkk:

tudod nálam ez a lájk jele, az ujjazós ,,I,, :)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:09:30

@szociál: És még csak nem is parittyáztak a színpadon! Piha!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 14:10:52

@úgymond olvasó mmkk: amikor könnyes szemmel ült le Era helyére... hjajjj úgy megsajnáltam. Mondtam is neki: mennyé nyugodalmasan radiccsal!

de süket ez a bajszi, mer' oszt csak nem ment ű sehová se. France se érti, jót akar neki az ember, oszt ehun van-e.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.19. 14:11:02

@szociál: Vagy a VV7 Maci féle hónalj kufircé? :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:11:36

@Udvariatlanbolond:

ezeket parittyázzák :)

Ez a csaj meg letette az asztalra amit lekell tenni

rtl.hu/rtlklub/xfaktor/arany-timi-focus-ariana-grande

WICKEDWITCH 2018.11.19. 14:14:03

@Udvariatlanbolond: mármint melyik részre gondolsz? Egyébként tudja a fene, kinek lehet hinni, én ilyet is találtam: index.hu/tudomany/2018/06/15/kamu_volt_a_hires_stanfordi_bortonkiserlet/

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 14:14:18

@szociál: úgy belemártogatnám a reggeli kávémba azt a hirtelen szőke mucika fejét, hammmm a másik meg dalolásszon közbe.
Simán elhallgatnám őket a Tiszakutykuruttyi jubileumi 17ik tehénlepény reptető verseny középdöntője alatt! Simán

bElannaTorres 2018.11.19. 14:15:33

@Hedo a szadista szexista anyuka: nekem PP-től az volt sok, mikor tegnap azt mondja radicsnak, hogy láthattuk milyen érzékeny vagy - viccnek nem jó, mert sokan elhiszik erről az érzéketlen bunkóról :/

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:15:52

@WICKEDWITCH:

igen erről kiderült hogy bekamuzta a kísérletet, hihetetlen hogy eddig titokban tudták tartani.

WICKEDWITCH 2018.11.19. 14:17:05

@szociál: látom, itt is a vv sztájlisztjai trollkodnak... Az a törölköző a csaj fején... (Tudom, kiszűrtem a lényeget :D)

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:17:43

@szociál: Baszki! Tegnap döbbentem rá a fürdőkádban , hogy Arany Timi honnan ismerős!
És az Ének iskolájában nyomult a lelkem 13 évesen...Mekkora blamázs, hogy úgy tesznek, mintha nem tudnának róla! Csak hát, a konkurens csatorna terméke, és mint tudjuk asztat mi nem reklámozzuk kérem szépen...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:17:47

@Hedo a szadista szexista anyuka:

De ha 14 éves kislány lennél bizseregne a nuncid tőlük :)

Ilyen fos zenével bakker, esetleg gyereknapon felléphetnek Somogy megyében

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 14:18:51

@szociál: én ha 14 éves lennék, se tartanám őket cukinak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:19:22

@WICKEDWITCH:

:))

@Udvariatlanbolond:
De a kisfilmjében kiderül hogy a csaj gyerek kora óta fellép mindenhol és maximalista, szóval ő még meg is érdemelné a főnyereményt mert tolja ezerrel.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 14:19:36

@szociál: 14 évesen nekem max az agyam bizsergett pikaccsutól!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:20:16

@úgymond olvasó mmkk:

akkor nem tudom hány éves lányok követik őket instán de vagy 254379 millió üzit kaptak a kiscsajoktól, lehet hogy 8 éves mind :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:21:15

@Hedo a szadista szexista anyuka:

14 évesen nekem mindenem, estem keltem, tele voltam sebekkel, vagy a grundon vagy a bringával estem el, csoda hogy élek.

bElannaTorres 2018.11.19. 14:21:18

@Udvariatlanbolond: mint az a csaj amelyik az éden háromban volt, az már a székesnél kiesett, pedig nem volt rossz hangja

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:23:14

@bElannaTorres:

én eddig nem követtem a faktort, csak az élőbe néztem bele, azt se tudtam kik jutottak be a táborból.
de elég szar a felhozatal.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:27:09

@WICKEDWITCH: A kísérlet hitelessége végül is lényegtelen. A fent maradó eredő a lényeges, tudniillik, lehet-e az emberekkel ilyen formában lelki labirintust játszani...?.Herarchia, önmeghasonlás, meghunyászkodás,ármány,jóság, gonoszság, territórium, tattika, stb.
Hogyan alakul ki egy mikrokörnyezetben a társadalmi rétegződés? Esetleg személyiség fejlődés?
Hiszen, mi is ezért ülünk itt....:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 14:27:11

@szociál: imádom a jókívánságaidat ♥

bElannaTorres 2018.11.19. 14:28:18

@szociál: az, volt ott pedig jó, volt egy csaj akit azért rúgott ki a Gáspár mert ő szerinte már “kész”.

Gia 2018.11.19. 14:33:32

@Nyuszomuszo83: Fentebb már szerepelt.Bittos elbújdosott szégyenében.

2018.11.19. 14:35:18

Radics "Mr eltűnt tegnap kiesett karakter" interjúja a kiesés után. Ismét szó van a nőkről...: www.life.hu/sztarok/20181119-vv-radics-a-villaban-lako-lanyokrol-a-parjuk-szetverte-oket.html

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:35:44

@bElannaTorres: Jaja, a gitáros csajszi, aki saját szerzeményt hozott. A lánnyal az volt a baj, hogxytúl okos volt a Gáspárhoz, és attól darelt a mentortárs, hogy ezzel nem tud mit kezdeni.
Kész volt tőle!

Nyuszomuszo83 2018.11.19. 14:37:54

@Gia: Ohh azt nem láttam, de duzzog őnagysága az tuti!

2018.11.19. 14:38:24

"Annyira vicces voltam, hogy nem tudtak kibontakozni" by Radics.... :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:39:48

@Udvariatlanbolond:

Az ilyen jellegű műsorok akkor lennének jók ha nem retardáltakat tennének be a műsorba, persze legyenek különbözőek, mert a kísérlet akkor működne.
Ilyen fogyatékosokkal ez nem VV hanem pornhub csatorna.
VV1 ebben jó volt, első volt, nem tudták hova jelentkeznek, és nem volt mindegyik fogyatékos.
Akik őket követték másolják őket, vagy már ellesnek dolgokat, nem maguktól döntenek úgy ahogy akarnak, hanem már túl taktikázzák.
VV 7-8-9 már a dugásról szól, előtte nem arról szólt, most mindet kiakarnak maxolni.

@bElannaTorres:

:))
Már kész vagy, túl jó vagy, neked már nem kell egy x faktor viszlát :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:43:16

@Cleveland55:

"Elnyomtam mindenkit, a legviccesebb voltam ezért szavaztak ki" :)))))))))))))))

jah jót röhögtünk mikor kiestél Ratyics :)))

Nbl 2018.11.19. 14:44:06

Sztárchat: Eltűnt VV Radics

Frissítés: 11 órára vártuk VV Radicsot, egyelőre nem tudjuk, hol van. A mai Sztárchat ezért elmarad, nem tudjuk elérni a Való Világ első kiesőjét. Ha sikerül előkeríteni, új időpontban lehetséges, hogy újra nekifutunk, és válaszol majd az olvasói kérdésekre.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/a-valovilag-9-elso-kiesoje-vv-radics-parbaj-kerdezzen-tole-sztarchat/0d7v6rv

Muhahaha, a becsületes, karakán showcsináló úgy megsértődött, hogy el sem ment Blikkékhez válaszolni a nézői kérdésekre.

tvbuzi 2018.11.19. 14:44:54

@Nbl: jobb lenne ha elásta volna magát

Nbl 2018.11.19. 14:45:19

@Nbl: Bocsánat, most látom, már többször is volt ... mondjuk ezt nem elég egyszer olvasni :)

2018.11.19. 14:47:01

@Nbl: Majd megmagyarázza, hogy már este meghívták egy ma délelőtti standup haknira(mert hát ő vicces vót), és emiatt elfelejtette, a telefonját meg emiatt kapcsolta ki.

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 14:48:34

@szociál: Igen, ezek a fényévekre lévő, és minden évben várt vágyálom.
Sablonválogatás panelek alapján...persze a felhozatal is kétségbeejtő lehet!
A Hajógyáriról hozott trágyából szemezgetik az emészthetetlen kukoricát! EEEvan!
Szarra varrjál gombot!

bElannaTorres 2018.11.19. 14:49:12

Uhh ez a radics semmit nem fogott fel az egészből. Vannak nők akikkel lehet beszélni - gondolom akik bólogatnak neki, és vannak akik csak teszik a fejüket.. gondolom őket kell megverni akkor majd lesz szex is.
Én ezért nem szidom soha a kurvákat, legalább az ilyen alja radics félék valahol le tudják vezetni az energiájukat, ha már basznak dolgozni.

Maximista vagyok 2018.11.19. 14:50:55

radics szettje nem volt elég bástya, meg raj, meg tökömtudja mi még

2018.11.19. 14:52:08

@bElannaTorres: Lehet felárat kérnek Bandzsítós nyusziszex fétisért. Egyébként nekem meg az jutott eszembe, hogy a tegnapi kb 3 perces Roli utánozza Ratyisot részben "miniepizódban" több poén volt, mint Ratyis elmúlt két hét villában töltött idejében.

katica88 2018.11.19. 14:52:12

@Nbl: azon morfondírozok, ha az rtl szervezi ezeket a megjelenéseket, akkor ez a lépése (vagy másik, ahol majd nem jelenik meg) nem számít szerződésszegésnek?
Ha neadjisten igen, még a végén "szegénykém" mínuszba fog kijönni a nagy showból...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 14:52:17

@Udvariatlanbolond:

Még az esélyét se adják meg hogy te szavazz arra akit bent akarsz látni, már az RTL dönti el ki lesz VV lakó, ez is faszság.
De lehet úgy se járnánk jól mert ha csak a Mónika shows szereplőkből válogatnak akkor meg vagyunk lőve.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:00:49

Előttem a kép ahogy a szerkesztő vakarják a fejüket és gondolkoznak mit csináljanak Lacikával :)))
Talán a riportban mindenkinek adnak egy tippet hogy jelöljék meg :))
Hihetetlen szar választás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:03:27

Zsu ASMR videóit megnézném, biztos abban is üvöltözne :)))))))))

katemoss 2018.11.19. 15:03:53

Először is sziasztok!
Eddig csak olvasgattalak benneteket, hàtha választ kapok egy mélyen bennem rekedt kérdésre, de nem találtam semmit erről, îgy most megkérdezem: Ken baba miért Radicsot támogatta a párbajon?? Valahol lemaradtam? Az elején még a normikkal volt, mikor és miért állt át a sötét oldalra?? Valaki válaszolja már ezt meg nekem, mert álmatlanok az éjszakáim...
Köszcsi a választ előre is testvíreim!

Nbl 2018.11.19. 15:04:55

@katica88: Ez nekem is eszembe jutott, vicces lenne :)

Egyébként innen is látszik mekkora gyíkarc a csávó, h ha emelt fővel és ugyanolyan könnyedséggel fogadta volna a kiesését mint ahogy bent kreténkedett másokkal, akkor legalább a saját gyökér dzsátubén szerzett rajongótáborát meg tudta volna győzni arról, hogy ő mekkora fasza gyerek és csak a világ nem értette ezt meg, de így valszeg azok szemében is csak egy csicska lesz.

Nbl 2018.11.19. 15:06:39

@katemoss: szia,

ez nekem sem vili, pedig minden adást néztem ... de mindenesetre a csávó elvágta magát nálam ezzel. "Apám helyett apám" - broáf, remélem még szoptatta is

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:07:25

@katemoss: szerintem szimplán tartott tőle hogy ha visszamegy ez az állat, akkor veszélyben lehetne a következő kiválasztáson mert Era-t pártolta. ezek úgy be vannak szarva egymástól hogy az félelmetes.

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:09:05

@úgymond olvasó mmkk: more, mikor szándékozol már kitolatni a szaunából? mennék be már sírni egy jót halljak meg!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:10:17

@Maximista vagyok: hajjámeg, úgyvan! ne sürgess, dikk, a szauna az enyém

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:10:55

@katemoss: biztos Geronazzo Máriától kért telepáciás segítséget, és ő tanácsolta neki

mézescsók 2018.11.19. 15:14:51

@Angora Cardi: Győzi mondta az egyik belevalóban, hogy Radiccsal 4 éve spanok, tehát a kommtárs hiteles infót adott át.
Zsuzsuról nem azért mondtam, hogy taktikus, mert így is hiszem, hanem, mert csodálom, hogy ennyi ésszel még életben van. Meg valahol szinte már sajnálom a nőt. Egyébként, ha az utolsó szériára gondolok, akkor Vivike sem ostromolt IQ szinteket felfelé, de benn volt az utolsó háromban. Ezen az alapon sokáig elmenetelhet, kivéve, ha előbb nem megy annyira agyára a lakóknak, hogy kiszavazzák gyorsan.
Lacika - Hunor: nekem két tetszetős biodíszlet egyelőre.
Hunor és Era: még összejöhet, de az a nagy helyzet, hogy én már nem akarok szexet látni a villában. Élem a magamét, ha ez nem lenne valamiért elég, akkor majd keresek magamnak valami szinvonalasabb látnivalót. Valamiért egyébként úgy érzem, hogy Hunornak igazából nem az Era típusú nők jönnek be, de ennek semmi konkrét alapja. A filmje alapján nem szereti a műnőket, Era pedig nem az, de mégis...
Kiváncsi vagyok nagyon a szerdai kiválasztásra, mert érdekel, hogy atomjaira hullott-e szét a népesebb csapat és egyáltalán: van-e még valaki ellen taktikázni most, hogy az ősellenség leszerepelt.
@szociál: Egyik korábbi kommentedhez: Radics anyukájának mindenféle csúfságot kívántál, pedig nem ezt érdemli tőlünk az a drága asszony. Milyen kedves, helyes, udvarias, jóravaló, törekvő, okos, de főleg vicces fiúcskát nevelt!!! Valamennyiőnk épülésére.

Gia 2018.11.19. 15:16:28

Greg át fog állni Roliékhoz eccercsak.

Gia 2018.11.19. 15:18:28

@mézescsók: Era tényleg nem műnő,de az a hajzat...Szörnyű..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:18:31

@katemoss: @úgymond olvasó mmkk:

Greg egy páva, és beszari játékos, pusztán ezért farolt át Radicshoz.
Meg ugye Erának nincs farka, nem tudná megfújni a trombitáját :)

@mézescsók:
Az az asszony egy szent, micsoda férfit nevelt fel, büszke lehet rá. :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:19:04

@katemoss: én sok jó dolgot képzeltem Gregről és addiga ratyis apuci pontig ki is tartottam mellette. Ott és akkor vége lett köztünk mindennek a telepáciát is megszakítottam vele.

Olyan bezélgetésük lehetett, amit a szerkik nem tartottak érdekesnek, de Gregben megrekedt, mint amcsi gyerekben a halovín édesség cunnami utáni első széklet. Másra nem tudok gondolni. meg nem is akarok

katemoss 2018.11.19. 15:19:22

@Nbl: volt ilyen mondat, h apám helyett apám??? :( most szomcsi vagyok, én alapjáraton bírtam Ken babát, de ezt az átállást nem értettem..

Az a baj, h én itt senkinek nem tudok szorítani. Itt majdnem mindenki Rolit hozza ki, de ez csak megalkuvás sztem.. vakok között a félszemű.. nekem mondjuk nem szimpi Rolika.. sztem igazi lúzer lehet a való életbe.. mikor elmesélte, h ő szokott partyba vágni csajokat, majdnem hánytam... :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:24:28

@katemoss:
Gondolom nem láttad roli haveját a belevalóban, kb olyan mint Kriszék csak volt agya neki, ez a különbség, sztem roli csajozik mint állat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:26:18

@katemoss:

Ezek között a legkevésbé Roli és Hunor ment le állatba, itt már mindenki szarrá égette magát, és még nem is volt sulihét :)

Nbl 2018.11.19. 15:26:36

@katemoss: Jaja mondott ilyet, megtoldva vmi ilyesmivel, h "pedig öregebb vagyok nála" ... egyébként én is pont így vagyok, írtam már vhova korábban, Roli nekem sem szimpatikus, sztem VV Attilának képzeli magát, csakhogy Attila nem ilyen látványtaktikát folytatott, úgy tudott manipulálni, h nem kellett megbeszélni senkivel, Roli meg mintha inkább a kamerának mutatná, h mekkora kombinátor.

rives 2018.11.19. 15:26:57

belevaló priceless jelenet:

Baukó próbálná kérdezgetni véglényt a (szex)taktikáról

-véglény: inkább ebbe ne menjünk bele szerintem
-Baukó: DE, fejtsd ki, egy egy ilyen...
-véglény: nem tudom, nem tudom ezt kifejteni...
-Baukó:....

...hát akkor most....
...hát akkor most lássuk, hogy a lányok hogy borotválják a puncijukat a villában!

katemoss 2018.11.19. 15:29:24

@Nbl: végre valaki, akinek nem jön be Rolika... :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:29:52

@rives: én egyszer vv ápolt lennék, az tuti, hogy nem borotválkoznék! Villatörténelmet írnék :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:29:53

@Nbl:
De Attila lement állatba, úgy kikészítette a csajokat mint senki, igaz a döntő előtt elmondta hogy ez volt a tattika része, de akkor is néha rohadt genya volt.
Roli még nem volt genya senkivel.

2018.11.19. 15:32:08

Gyereket! Megmondtam, vagy megmondtam, hogy "elaludt" :D ???!!! "Kedves blikk végre egy jó cikk nem eltűntem hanem. Végre aludtam egy jót ha már két hétig nekem kellett csinálni műsort és nem tudtam aludni " :D WTF

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:32:53

Igen a szerkesztők nem hagyhatták ki a punci borotválást, kellett mint egy falat kenyér. Gondolom látunk majd olyat is, hogy Vivike szarik, ami ismét egy üde színfolt lenne. Ja várj, nem...

katemoss 2018.11.19. 15:36:55

@szociál: okok, egyetértek, vagyis EKG (?)
Viszont Hunyorkának is olyan sokszor a tekintete, amiből az látszik, hogy nem sok minden történik a kicsi fejében...
Belevalót nem láttam, az már nekem is sok..
Ezt is titkolom, h nézem, sokan elítélnének érte.. amúgy nincs tv-m, azon pedig nem jön az rtl.. :D

2018.11.19. 15:37:22

@Maximista vagyok: Az a durva egyébként, hogy ez úgy volt, hogy Éva kérdezett valamit Ratyistól, aki kb egy ilyen 1-2 szavas választ adott a kérdésre, aztán kussolt. Éva erre odafordult a kamerához, hogy "hát akkor most lássuk, hogy a lányok hogy borotválják a puncijukat a villában, jó?" Mint ha elmondta volna, hogy mittudomén holnap esni fog az eső. :D

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 15:37:44

@katemoss: Greg önerőből gyenge...Oda hajbókol, ahol magasabb a trónus. A Vajda kisülésével más patrónust kell találnia. Szerintem, hirtelen jóban lesz Rollerral.....

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 15:39:46

Na visszanéztem a tegnapi fantasztikus adást. :) Nagyon örülök neki, hogy pofára esett ez a semmirekellő Radics, nagyon vicces volt látni, ahogy nem tud mit kezdeni a helyzettel és szerintem még bünti is vár rá, amiért eltűnt...

A tegnapi összefoglalóból nekem Csoki dühkitörése volt a legszimpatikusabb, kövezzetek meg, de kezdem megkedvelni, mert ha bár nem a legélesebb kés, de szerintem alapvetően jószívű gyerek. Ginuban is kellemeset csalódtam, szerintem ő is kezdi megmutatni a normálisabb oldalát, vagy ami eddig volt, az csak egy erőltetett dolog volt, mivel folyamatosan úgy érezték, hogy a kamerák miatt valamit produkálniuk kell, viszont két hét után szerintem elfogyott ez és már nem tudnak tovább szerepben maradni, mindenki kezdi megmutatni, hogy valójában milyen. Viszont én sem tudom megtippelni sem, ki nyeri a VV-t, valószínűleg Hunor, Rolit nem csípem, idegesítő, Lacika nem létezik, nő biztosan nem nyer idén sem (de aztán ki tudja)...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:40:11

@katemoss:

tv-m nekem sincs én is csak olvasom a hogyvoltba, netem sincs, ezt is faxon írom :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:42:01

@Cleveland55:

608 ismerős és az összes dakota :O

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:42:17

@szociál: :D:D:D:D:D azt hittem hogy írógépről tolod minimum!

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:43:40

@szociál: na! rendes dolgos nép. tudod te milyen kurva nehéz 10 kilométeren elbontani a felső vezetéket észrevétlenül?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:44:01

@katemoss: szerintem sokak titkoljuk a munkahelyen és a barátok előtt, hogy nézzük :)
Ide tömörülünk, ez az anonim VV-isták szentélye

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:44:06

@Maximista vagyok: olvasni nem tud, úgy olvastatja fel magának a hogyvoltot is

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:45:06

@Maximista vagyok: kulisszatitok: a felsővezetéket csak úgy lehet elbontani, ha hagyják azok, akik értenek hozzá :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:45:35

@OriginalBlackMamba: ha rúdreni kibukna onnan, Csoki és Ginu akár normális párrá is fejlődhetne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:45:57

@Maximista vagyok:

Diktálom mit írjon a muter, itt ül mellettem, aztán a postagalamb elviszi a helyre ahonnan faxolják :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:46:02

@Cleveland55: a pontosság ugye erény, neki meg még az sincs

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:46:49

@Maximista vagyok:

ezeket nem bassza meg az áram, lehet hogy galambok

2018.11.19. 15:47:20

@szociál: Roli nekem se a leximpatikusabb, de evvan. Vakok között félszemű a király. Egyébként a Ratyis paródia Qrva jó volt...

Attila meg olyan mocsok volt, és úgy bejött neki, hogy annak az évadnak a nagyrészét kihagytam. De ő legalább rendelkezett szürkeállománnyal. Itt a közelébe sem ér senki. IQ-ban Roli a legjobb, de ő is csak átlagos. A többiek valahol az elmaradott (Era, Hunor, Dzsina) és a debil között vannak. Látszik is, hogy az első csopotalkotásuknál az IQ szint (az IQ-mélység) volt a szelektáló elv. Illetve még VVVV-ke is fifikás, csak nagyon kavarni akarja a xart, ahoz meg még nincs elég tapasztalata, illetve nem elég óvatos.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:47:29

@Cleveland55: az olyan volt Évától, hogy baszódjá meg gyökér, nálad még a pina borotválás is igazlamasabb

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:48:43

@szociál: neked is ajánlom a fentebbi hozzászólásom, olvastasd fel magadnak, tesó

katemoss 2018.11.19. 15:50:02

@Hedo a szadista szexista anyuka:
Ok, ezesetben:
Sziasztok! Kate Moss vagyok, 8 éve VV függő..

2018.11.19. 15:52:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem szokott hozzá, hiszen életében 1 percet sem dolgozott...

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 16:00:45

@Hedo a szadista szexista anyuka: akár, bár én ezeket a villabeli enyelgéseket kifejezetten utálom. Sokkal szimpatikusabb mindkettő, amióta nem azt látom, hogy egymás szájában vannak, meg megy a parittyázás meg a féltékenykedés. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:04:02

@Spitzbauer:

De még a villa "kurvája" aki nem feküdt le senkivel Seherezádé is magasan veri ezeket a csajokat.

Charlie100 2018.11.19. 16:14:31

@Cleveland55: Köszi, hogy ide kitetted! Epic ennek a gyökérnek a kommentje! Nem tudott eddig a Villában aludni, mert annyira csinálta a showt! :))))))))))
You made my day!

Magentax 2018.11.19. 16:14:33

@Cleveland55: Perszepersze.... :D Esetleg megtalálták és belengettek neki egy ordas nagy pénzbüntit szerződésszegés miatt

2018.11.19. 16:23:55

@Charlie100: @Magentax: :D Van egy két hozzá hasonló patkány ismerősom, akik oszottak, kommenteltek lájkoltak fsz tudja mi a fszt csináltak , hogy benn maradjon ez a féreg. Így értesültem az új profiljáról is, mert odaírta az egyik idióta, hogy "Te vagy a legjobb, esni fog a nézettség" bröháhhh. Egyébként nekem úgy most tudatosult a sokadig "Ánusz-Krisztiánusz" szó után, hogy Soma hozzá hasonló meleg pornósként("csak" róla képek készültek) nyerte meg a VVt. Nem lehet, hogy Gabo haverja megrakta valamelyik langyi főfő akárkit? Mert én a franctudja milyen meleg Milán melegprostitól hallottam még régebben, hogy volt VV castingon, de kb valamit "nyújtania" kellett volna a bekerülésért. Nyilván ez nincs szerződésbe foglalva, csak valami ilyesmit hallottam. Lazán el tudom képzelni. Gabo is inkább kicsapja 100 csávó farkát, mint hogy elmenjen pultozni a bulinegyedbe...(Pedig oda valószínűleg felvennék valahova, a "jó öreg Cristofel" is a Fröccsteraszon-ban dolgozott egy ideig.

2018.11.19. 16:24:24

@szociál: Szerintem az értelmi szint Fannikáékkel kezdett látványosan esni. Előtte még olyan játékosok is voltak, mint Péter, Olivér, de a Béla vagy a Gigi sem volt ennyire hülye mint ezek. Alek és Au külön kategoria voltak :-DDD

2018.11.19. 16:27:54

@Spitzbauer: Hát az Aurélió szériában(VV6) azért ott volt a 60-as IQ-s Zsófika, meg Párosztkrisztián- Iza- Gyúrós feladom a játékot Jóska- Fújatós Ádám-Prostituált Charlotte... Nekem az volt az első igazi 1. trash. Az 5. ben is a "Hostess" Sehi-Kinga-Fecó?-Vera elég gáz volt, de talán még mindig több eszük volt.

2018.11.19. 16:30:11

@Cleveland55: Igaz: Gyúros Jóska volt a Rubikon.

2018.11.19. 16:31:20

@Spitzbauer: Tehát nem a bűvös kocka feltalálóján volt a Józsi, hanem Józsi volt maga a határ(folyó).

2018.11.19. 16:34:08

@Rozsgyi: Vigyázzatok, ez annyira szörnyű, hogy 18-as karikával megy, kattintani is kell, hogy elmúltál 18... :-DDD

hereverő heverő 2018.11.19. 16:39:15

@Cleveland55: Igaz. Bár a VV6 (amit Aurélió nyert meg) még mindig nézhetőbb volt, bár trash de arcok voltak benn. A dagadt Vikit utáltam, Simon kattant és hatalmas figura volt, Charlotte nekem tetszett mint nő és gondolom az igazi érzelem volt akkor. Aurélión lehetett röhögni és a Zsolt is humoros csóka volt. Mondjuk a nőjét, VV Dorkát lapáttal vertem volna, Teót meg...meg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:40:09

@Cleveland55:
De még Iza krisztianja is vallalhatobb ezeknel.

bElannaTorres 2018.11.19. 16:41:14

Hunor mintha korábban azt mondta volna Vivinek hogy neki az olyan típusú nők jönnek be mint ő.

Így én most Erának drukkolok :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:41:16

@hereverő heverő:
Dorkat és Izat meghuznam volna és Teot is,de ő bi.

hereverő heverő 2018.11.19. 16:44:55

@szociál: Krisztián tök normális volt, ha nem bonyolódik Izával kalandba, szerintem megnyerhette volna a fődíjat. Így meg megnyerte a királykisasszonyt vagy hogy hívta, aki szépen el is taposta.
Egyedül neki volt annyi esze, hogy malom táblát rajzoljon szemceruzával az asztalra, üdítőskupakokból lettek a korongok. Csak hogy ne unják halálra magukat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:48:30

@hereverő heverő:
De ha nincs Iza akkor nem sok dolog történt volna vele, Vikivel is osszeveszett, igaz Iza miatt mert elviszik a showt :)

Perah 2018.11.19. 16:51:54

@úgymond olvasó mmkk: Az X-re reflektálva én speciel még soha nem láttam Puskást ilyen idegesnek, sőt még nagyon vitázni sem. Látszott rajta, hogy majd szétdurran a feje, és amúgy meg is értettem az okát. Viszont valószínűleg ez csak valami utolsó csepp a pohárban, vagy más miatti frusztráció lehetett nála. Talán pont amiatt volt ideges, mert tudta, hogy másnap neki kell vezetnie a Radicsos párbajt, és már előre rühellte :))).

@szociál: Totál egyetértek veled Renivel kapcsolatban. Egyrészt elhiszem Rolinak, meg mi is látjuk, hogy semmit sem csinál a házban soha, még akkor sem segít takarítani, amikor a srácok takarítanak vagy megkérik rá. A másik meg, hogy hatalmas szégyen volt, ahogyan ott tapsikolt Radicsnak, sőt még biztatta is biztatta az Erával "vívott" szópárbaj során. Megérdemelné, hogy a kinti életben a következő palija ilyen legyen és úgy viselkedjen vele, ahogyan a Radics a nőkkel! Akkor talán érteni fogja a többi csajt, akik Radicsról rossz véleménnyel voltak (pl. Era, Zsu és Adri). Akkor remélhetőleg nem mond többet olyat, hogy ők megérdemelték, mert vele bezzeg soha nem beszélt még így a Radics, ergo nincs baj a stílusával. Egy totális idióta a nő. A másik meg Radics, akivel kapcsolatban én is úgy éreztem, amikor kiesett és láttam a fejét, mintha valami nagy ajándékot kaptam volna. Jól mondod, előkarácsonyi meglepetés :)))

@WICKEDWITCH: Tök igazad van, szerintem is erős ezt börtönhöz hasonlítani, hiszen a VV-be a lakók önként jelentkeznek több ezer másik mellett, sőt oltári nagy menőség számukra, ha őket választják ki. Nem kötelező és valljuk be, hogy elég jó dolguk van ott bent, nincs kb. semmire sem gondjuk. Akit zavar, annak nem kötelező nézni, mi viszont többekkel egyetemben nagyon jókat szórakozunk rajtunk, és nem mellesleg pszichológiai tapasztalatnak is kiváló :).

@bElannaTorres: Igen, Vivi buta, pedig először azt hittem, hogy egy karakán csaj. Aztán megmutatta, hogy nincs túl sok agysejtje, mivel Radics mellé állt, és még úgyis kitartott mellette, hogy az megkérte, álljon át a másik csapatba. Kíváncsi leszek, hogy mit szól majd, ha kijön és meglátja, hogy a szex után másnap már őt is leundorítóférgezte a "szerelme" :D.

@Qqts: Szerinted Radics csak megjátszotta taktikából a néma Leventét, amikor kiesett? Ezen még nem gondolkodtam el, mert úgy láttam, hogy mivel nem akarja elbőgni magát a kudarc miatt (lásd benti "feladom-feladom" hisztit), ezért inkább meg sem szólal, nehogy eltörjön a mécses, vagy még jobban leégesse magát... Nem tudom, de a Blikkbe sem ment be az interjúra, de ahogy látom, írják többen is, hogy végül előkerült.

2018.11.19. 16:53:18

Nekem amiatt nem volt "normális" VV6 krisz, mert bár gáz, volt, ahogy viselkedett vele izaurácska, én az ilyenekkel össze sem állok, ha meg mégis, akkor meg az első gáz viselkedésnél heló. Nem csinálom ki magam miatta, mert van annyi eszem, hogy látom, hogy ez egy hülye idióta picsa, nem ér annyit, főleg nem, hogy elcsesszem vele a főnyereményt. szerintem is egyébként egy brutál szoros Au-krisz vége lett volna. (az elején krisznek még voltak jó beszólásai "szívd ki a vetőmagot a földből".)

2018.11.19. 16:55:02

@hereverő heverő: De ott aztán azért mentek szét, mert Krisztián többször is megdádázta Izát már a civil életben, nem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:57:15

@Perah:
Reni az a fajta nő akinek nincs meltosaga, az ilyen palikat szereti akik megalazzak.
Csoki is beszélt úgy vele mint krisz szintivel vagy Radics Eraval.
Ha megverik is marad a palijaval.

Perah 2018.11.19. 16:58:12

Na, most nagyon utálom ezt a blogmotort :(. Eleve tök nehéz visszaolvasni ennyi kommentet és reagálni legalább azokra, amelyekben az embert megszólították, és akkor még be sem teszi normálisan mindegyik kommentárs nevét, akiknek válaszolok. Remélem, hogy azért nem hiába írtam be az előző hosszú hsz-emet, és @WICKEDWITCH:@szociál:@úgymond olvasó mmkk: fogja látni az előző kommentemet.

Minden kedves hv-olvasónak és kommenttársnak szép estét kívánok! :)

2018.11.19. 16:58:52

@Spitzbauer: Úgy tudom énis, hogy volt dádá. Egyébként egy kis nosztalgia trash :D : www.youtube.com/watch?v=ZdaAStb_qkk&t=4s

Angora Cardi 2018.11.19. 17:01:04

@mézescsók: Oh értem köszi, akkor hát Győzi majd felkarolja, hajrá... pár falunapon esetleg majd együtt fellépnek.
Ha az rtl ezt a selejtet futtatni fogja, az szégyen lenne.
Olvasom a kommentekben, hogy azt nyilatkozta amit, hát nem tudom valaha lesz-e neki helyes énképe, de kétlem, és a társai is csak ráerősítenek a hülyeségre. Szomorú. Jövendőbeli párját és gyerekeit sajnálom.
Igen valahol én is sajnálom Zsut de látok benne rosszindulatot olyankor már nem annyira sajnálom, de mindenképp szánom.. Kitörési lehetősége a tanulás lenne de szerények a képességei, mindenesetre remélem nem köt ki ő is valami svájci bordélyban.
Laci és Hunor szerintem is kellemes látványra, kíváncsi vagyok Lacikából mi hozna ki egy kis szereplést.
Én nem gondolnám egyébként hogy bármi lesz Era és Hunor között, de meglátjuk.

Az én tippem a következő kiválasztottnak Reni. Ha Roli irányít, akkor mindenképp. Bár most még Vivit is időben kitennék mielőtt megerősödik valamelyik hím rúdján és a szavazó közönség bent akarná tartani a további kureszok reményében. Zsun még elröhörésznék bent, pár műsorszám még van benne.
Gregre kíváncsi vagyok hogy helyezkedik, nekem is csalódás volt hogy a sötétséghez állt.

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:02:59

@szociál: áldozat típus, létező jelenség

bElannaTorres 2018.11.19. 17:06:11

@Maximista vagyok: én is látok zsuban rosszindulatot is, és az ő gyerekeit kicsit jobban sajnálom, olyan akinél elgurul a gyógyszer a legkevesebbre is :/

bElannaTorres 2018.11.19. 17:06:27

Vagyis ha majd lesz gyereke

Gia 2018.11.19. 17:09:20

Ha már azért nem ment el a Radicska a Blikk interjújára mert bealudt,akkor remélhetőleg közben rajzoltak valami "szépet" az arcára.. :-D

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:09:32

@Cleveland55: Tivy-t elfogadnám otthonra, most van úgy is egy üres kutyaólunk

Perah 2018.11.19. 17:09:39

@szociál: Igen, egyetértünk. Pedig amúgy én először kedveltem, meg most is látom, hogy vannak azért jó poénjai. Kár érte... Vajon miért nem működik nálam a beszúrás, amikor válaszolni akarok másoknak?! Vagy egyszerre nem lehet már több embernek válaszolni, mint régebben?!

@Spitzbauer: Én is bírom Csokit a hülyeségével együtt is :). Néha kifejezetten felüdülés egy kevésbé okos, de jóindulatú embert nézegetni, mert sokszor az okosabbak túlzásba viszik a taktikát, amit nem szeretek. Egy valamiről kellene leszoknia: hogy olyan sokat káromkodik, de talán Radics kiesésével kevésbé fog trágárkodni. Rolit és Erát is kedvelem, bár Roli egy kicsit nekem csalódás volt, hogy a szóbárbajnál nem szólt oda Radicsnak, hogy fogja vissza magát. Néha gyávának tűnik, de egyelőre még szimpi, mert van humora is. A lányok közül egyértelműen Era, és mostanában Ginu is kedvelhető - amióta kikerült a Radics banda bűvköréből.

bElannaTorres 2018.11.19. 17:10:17

De még Zsunál nem tudom mennyit játszik rá, mennyi ebből a műsorcsinálás, mert összevitázik sokakkal, aztán utána már túllép, nem idegenkedik egész nap, annyit tud, hogy ki mellé miért nem állhat

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:11:49

@bElannaTorres: Zsu amúgy full kretén, nem hinném hogy ő ezt eljátssza, ha mégis akkor instant Oscar!

hereverő heverő 2018.11.19. 17:13:20

@Spitzbauer: Úgy rémlik, hogy ilyet írtak az ujságok, személyesen nem ismerem őket. És valahol nem is csodálkozom rajta :)

Perah 2018.11.19. 17:16:23

@WICKEDWITCH: Jaj, de jó! Akkor remélem, hogy a többiek is fogják, hiába jelzi úgy, hogy nem aktív a link :).

@Maximista vagyok: Szerintem inkább ne fogadd örökbe Tivy-t, jobban jársz, ha beadod egy állatmenhelyre a kutyaólat, azzal nagyobb jót teszel, és nem kell etetned (és hallgatnod) Tivy-t :D.

@bElannaTorres: Jó lenne, ha Zsúnak addig nem lehetnének gyerekei, amíg valami orvos meg nem szabadítja a hisztériás rohamaitól. Jaj annak a kisgyereknek, akinek ilyen anyja van, mert egy életre megnyomorítja szegényt az idegbetegségével :(.

,, 2018.11.19. 17:16:44

@Angora Cardi: beírjam Renit? Nem ma lesz a kiválasztás, ugye?

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:21:22

@Perah: pedig hogy szöktetné a kertben a málnát egyem a lelkét. szinte látom ahogy boldogan kalimpál a kertben én pedig munkából hazaérve már a kapuból baszom hozzá az odakészített b30-as téglát...

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:30:10

Nehéz a következő kiválasztást megtippelni, Zsu és Reni között vacillálok, de Lacikát sem tartom esélytelennek zöld kendőre. Roli tuti 1-2 jelet kap, de nem ő fog menni.

hereverő heverő 2018.11.19. 17:33:14

@,,: Tényleg Szörnycsi, meg kell tippelni a következőt! Bár én már bevéstem Rolit, és tartom is, hogy a véglény csapat rápakol, hiszen elesett a vezír, és Roli tette rá a jelet (és milyen helyesen!)

hereverő heverő 2018.11.19. 17:35:33

Na és akkor mindenkinek szép estét és szép hogyvoltokat ma estére, jó lesz nézni az öfit azzal a biztos tudattal, hogy Radics már otthon rángatja a parittyát, csak hogy fel tudja dolgozni a vereséget. Szegéééééény... (NEM).

Esti műszaknak külön sok-sok pacsi, konténert nem összepiszkolni!

Costanza 2018.11.19. 17:38:43

@ascii: pont azt neztem, hogy radics minden elso sorban ulo haverja gyorsan kigyurta magat az adasra, legalabbis tuti az elmult egy hetben mindennap volt edzes, gondolom szortelenites, haj es fanszor trim, majd gyorsan kolcsonkertek a baratnojuk legszukebb polojat erre a nagy esemenyre ha nehogyma ne latszon az a rengeteg "ero"

Perah 2018.11.19. 17:39:19

@Maximista vagyok: Én nem vagyok agresszív, de azért egy hideg vízzel meglocsoltam volna Tivy-t, amikor még bent volt a villában anno, és hülyeségéket óbégatott össze-vissza :D.

@,,: Elvileg szerdán vannak a kiválasztások, nem?

Szerintem is Reni lehet kiválasztott, mert Roliék őt utálják a legjobban. Hacsak nem csinál valaki valamilyen nagy baromságot addig. Az ex-Radics banda meg lehet, hogy most Ginura vagy Hunorra tesz, mert egyrészt Ginu szerintük valószínűleg "elárulta" Radicsot, Hunort meg tarthatják gyengének, mert keveset beszél. Bár, ha lenne eszük Radics kiesése után nem gondolhatják azt, hogy a hangoskodás szimpatikus a nézőknek.

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:42:51

@Perah: így hirtelen 5 jelet tudok elképzelni Reni neve mellett

Perah 2018.11.19. 17:43:01

@hereverő heverő: Neked is szép estét! Tényleg szuper, hogy Radics kiesett! Kíváncsi lennék, hogy a nője várta-e, vagy már nevet és címet változtatott inkább, hogy ne találja meg ez a nyomoronc...

@Costanza: Nekem a párbaj alatt konkrétan hányingerem lett látva azt a sok sittes kinézetű surmót, akik a Radicsnak szurkoltak és üvöltöztek :S. Itt is pontosan beigazolódott a mondás igazsága: "madarat tolláról, embert barátjáról".

csincsilla72 2018.11.19. 17:43:30

@,,: Én Renire tippelnék. Nyílt kiállása VV Gyökér mellett elég indok. Ő viszont Zsut fogja kihívni.

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 17:44:57

@Perah: számomra az volt ijesztő, ami Radics szemében volt, amikor a kigyúrt haverjai kántálták a nevét. Az a tekintet az mindent elárult, hogy mennyire beteg ember...

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 17:47:59

akarom mondani *skandálták a nevét. Már beszélni sem tudok...

bElannaTorres 2018.11.19. 17:48:20

@Perah: :( épp emiatt nálam zsu a legrosszabb, aztán krisztiánusz, utána reni
Viszont karakterek kellenek, úgyhogy most inkább Lacika menjen túl unalmas.

Perah 2018.11.19. 17:51:38

@Maximista vagyok: Roli, Era, Hunor és Ginu mellett ki tenné még Renire szerinted? Most nem jut eszembe több név. Ha Csoki, Krisz, Reni és Vivi Rolira teszik, akkor egyenlő. Greg, Zsu és Adri számomra még nem egyértelmű, mert Zsu és Adri ellensége Radics volt, ő ment. Gregnek tulajdonképpen senki sem ellensége, bár ő teheti Hunorra, mert egyszer volt valami mini-összetűzésük. Kihagytam valakit? Basszus és Lacit tényleg, szóval ő tényleg egy szellem :D. Ő még tehet Rolira.

@OriginalBlackMamba: Jaja, én is néztem, hogy olyan Radics tekintete, mint egy eszelősé. Néha meg úgy mutogatott a kezeivel, mintha azt hinné, hogy el tudja hallgattatni őket csak egy legyintéssel.

Viszont Cintia feje a nézőtéren priceless volt, amikor megmutatták az eredményeket. Hogy meg volt róla győződve, hogy majd bosszút állnak miatta, aztán úgy repült az "erős" jutúber, mint a huzat :))).

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:51:45

Estét HV lakók, lehet az öfi után még benézek!

jóképűkirály 2018.11.19. 17:58:29

Nem tudom volt e szó róla fent -nem tudtam minden kommentet végigolvasni- de ,hogy amikor állást mutatnak azt,hogy 44,51% és Puskás Peti azt mondja ,hogy 4451 áll az 5446-al szemben és nem lehet normálisan kimondani úgy ahogy kell én ettől rosszul vagyok.De lehet csak nekem bassza a csőröm :)

Madam. 2018.11.19. 18:01:57

@jóképűkirály: retorikai alaptétel (pp nem tudja, csak elmondták neki), h be kell lőni, kinek beszél. Számukra ez így érhetőbb, a tizedestört csak megzavarná őket. Meg pp-t is.

,, 2018.11.19. 18:10:02

@Angora Cardi: @csincsilla72: okés
@hereverő heverő: bezony:)
@Perah: passz, nem tudom mennyire gyorsan akarják lezavarni az évadot.

Perah 2018.11.19. 18:20:34

@bElannaTorres: Igen, nekem is ez a legfőbb bajom Zsúval, mert amúgy néha még sajnálni is szoktam, amikor rászállnak a többiek. Viszont utána mindig elcseszi azzal, hogy olyan dolgokon akad fenn, amin más inkább röhögne, és azt is maximum hangerőn teszi. Lacit konkrétan majdnem kifelejtettem az előző hsz-emből, amikor összeszámoltam, hogy ki kire tehet majd jelet :D. Kétszer kellett végig gondolnom, hogy kik vannak bent, hogy ő eszembe jusson.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 18:59:29

dikk, elvesztem, aztán megkerültem, és már van új poszt

Costanza 2018.11.19. 19:17:28

@Perah: Zsu abszolult textbook HPD (Histrionic Personality Disorder) gyanus, ha valaki latta az Elfujta a szelet ismeri ezt a tipusu diva szindromat, legjobb pelda Scarlett O'Hara, nem lehet ra nagyon haragudni.
Az egyetlen szerencsetlensege, hogy nincs nagyon jateka, mert mint csaj nem olyan nagy szam (viszont szerintem a pasiknak erdekes ott bent legalabbis latjak rajta a ribi kodot, csak kezelhetetlen nekik)

www.youtube.com/watch?v=N7LgeBVrtZw

Csődör Johnny 2018.11.19. 21:12:37

Az megvolt, hogy Radics Attila volt Döfi Dákó a napiszaron 2012-ben?

Csődör Johnny 2018.11.19. 21:14:11

napiszar.com/mi-szarunk/2012/09/07/dofi-dako-megint-bulazik

www.facebook.com/dofidako.attilaradics

mézescsók 2018.11.19. 21:44:23

@Gia: Fogalmam nincs, miért gondolja a villabeli nők korosztálya, hogy a nagy sörény dögös és mindenkinek jól áll. Mert nem.
@Angora Cardi: Reni nem tudom, mennyire esélyes. Nem adná rá a jelét szerintem Csoki, Ánusz, Vivi, Zsuzsu, Greg, Laci, de nem sajnálnám.

mézescsók 2018.11.19. 21:49:43

@szociál: Lehet, hogy az apai példa volt erősebb. Halkan jegyzem meg, a kölyköknek meg se kottyan, hogy a legédesebb csecsemőből egy rettenetté váljon felnőttkorára.

Dauda András 2018.11.23. 11:31:37

@Adamadam: Valami feka revenge filmet vártál? Mondtak neki különbet is sztem!

Dauda András 2018.11.23. 11:34:18

@Adamadam: Sztem ők már rég letisztázták magukban h a cigény négerezhet. A néger meg cigényozhat.
Azt a sértést Radics meg ilyen ultimate kombónak spájzolta Ginu, Reni stb felé...
süti beállítások módosítása