Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 9x14 - Csak az kiabál aki fél (18+)

2018. november 18. 15:38 - Dzsudibí

0.png

Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek, mindkét tábornak üzenem, hogy szevasztok. Úgy tűnik Petit addig csesztettük a bajsza miatt, hogy ezen a héten egy zacskóval a fején ücsörgött otthon egy bögre meleg kakaó és a kedvenc fikusza társaságában, Anikó szerint holnap már lesz, de Anikó azt is mondja, hogy gyufásskatulyákat egymásra helyezni nem olyan könnyű feladat, szóval nem vagyok benne biztos, mi az igazság. Mindenesetre ténysvaló, hogy a nyomoroncok egyike másika csoda, hogy nem felejt el levegőt venni parittyázás közben, úgy tényleg nehéz, a párbaj egyébként félrekúráselőttleveszemagyűrűt Vivi és Era között zajlik, a tét pedig Era joker szuperképessége. 

1_17.png

Ahogy elnézem a szerkik biztosra mentek, és még ehhez az egybites feladathoz is 16 oldalas szabálykönyvet mellékeltek az agyhalottaknak, akik még ezek után sem biztosak, hogy a pittyegő hangnál egy darab dobozt kell a torony tetejére rakni, vagy ahány pittyegés elhangzott, ráadásul kutya hideg is van, kétnapigbírtamfasznélkül Vivi pedig az időjárási körülményeknek megfelelően haspólóban állt neki a feladat teljesítéséhez - az udvaron. Ezek után persze Era nyer, de jóhátmegbotlottam Vivi nincs elkeseredve, és nekem nagyon improvizál az örök optimizmusa, szerinte a joker kártya az ő KARAKTERÉHEZ amúgyis túl nagy durranás lett volna, úgyhogy jól van ez így, ráadásul:

"Igen, ő tényleg egy olyan ellenfél volt, aki mellett hogyha veszítek, szerintem abszolút nem szánalom."

nov_-18-2018_09-16-43.gif

Radics és Vivi a kanapén búgnak féllábú szerelmes galambpárként. Ehhez szorosan kapcsolódik, hogy kedvesférjem általam oly nagyra becsült jó szokása, hogy néha, a szobán áthaladva megáll a tv előtt, és belekérdez, hogy "Ez a nője? De akkor miért dugja, ha nem? Akkor most haragszik rá? A fekán miért van láda? És ő ki? De az nem az a másik? De ugyanúgy néz ki.", amivel nettó három és fél másodperc alatt tudja emelni a vérnyomásom 250/200 fölé, tegnap például éppen havégeajátéknakköltözhetekRadicshoz Vivi és Radics rövid, ámde annál eseménydúsabb szerelmének történetét meséltem el neki minden igényt kielégítő részletességgel, azzal zárva a dolgot, hogy felbomlott a kolalíció, nincs tovább, kihűlt a szerelem. Erre ezek itt nekem megint üldögélnek. Összebújva. Hát szórakozzatok mással, én nem bírom követni a hormonszint ilyen sebességű ingadozását. Radics udvarol. DE GYEREKEK. Hát nem akárhogy. Vivi bizonytalan, hogy taktikából lett-e megcsinálva a csúnyája, avagy sem, de Radics biztosítja vonzalmáról, hát azért ő csak úgy nem KÚR meg valakit taktikából. Azért KÚRTA meg Vivit, mert tetszik neki, Vivinek meg szeme se rebben a szóhasználat miatt, hát kúrták őt már korábban is olyanok, akiknek tetszett. Ennek megfelelően, most hogy Radics biztosította őt érzelmeinek és szándékainak komolyságáról, bevonulnak a fürdőbe, és majdnem kúrnak.  

8_4.png

9_3.png

10_4.png

11_5.png

Másnap reggel. Csokit annyira idegesíti a makroport, hogy jobbnak látja, ha barátként tekint rá, mert úgy könnyebb lelkileg ezt a terhet cipelnie. Zsuzsu gondban van, mert most minden nap ugyanazt azt az egyen gyászneonzöld pólót kell viselniük, és mit van mit tenni, tegnap bizony bebüdösödött, melyre szerinte megoldás, ha hónaljból egy kicsit összevizezi magán, Csoki és tegnapmegintmajdnemmegkúrtak Vivi a hasukat fogják a kacagástól. Csoki elárulja Zsunak a titkot, ő már előző este kimosta, Zsu megveszi az ötletét.

"Há én is most tegnap este ki fogom mosni."

12_4.png

13_4.png

nov_-18-2018_09-12-30.gif

Hogy akkor most ehhez időkaput épít magának gyufásdobozokból, vagy csak a Bergendytől a Ma lesz a holnap tegnapja illetve a Beatles Yesterday című slágerét felváltva dúdolva tesz pontot feladvány végére, azt egyelőre sajnos nem tudjuk meg, mert ugrunk egy olyan részre, amelytől kellemetlenül fészkelődöm a kanapén, de így sem találom a helyem, és csak fluimucil Ábel kérdése zakatol a fejemben végtelenítve. Era és Radics verbális boxmeccse jön ugyanis, boxkesztyűkkel, meg olyan rigmusokkal, melyek újraalkotják a kínrím fogalmát, brit tudósok azóta is próbálják megfejteni, hogy az univerzum mely elbaszott törvényei alapján létezhet az, hogy ez a szerencsétlen háromnál több követőt tudott magának összeguberálni jutyubon. ÉS BASZDMEG. A reklám után van második menet is. Krisztián bemegyek, megtetszik megbaszom gondolatmenetét továbbvíve Radics a nőket tiszteli, csókolja és kinyalja, kivéve Erát, aki szerinte alsóbbrendű lény, én meg tengermély tisztelettel ezúton kérném akkor szépen az Alsóbbrendű Lények Szakbizottságát, hogy engem is vegyenek be a klubba, ha ez ilyen kiváltságokkal jár. Illetve. Drága szerkesztők. A közegészségügyi kockázatokat illetve a műsor fiatalokra, idősekre, és gyengébb képességűekre gyakorolt értelmi és érzelmi pusztító hatásait figyelembe véve kérlek titeket, hogy szakemberrel egyeztetve módosítsatok Radics gyógyszeradagján, és cseréljétek le mihamarabb az intravénás kokain-spuri keveréket. Ezen kívül, ha már elkezdtem üzengetni, kedves Radics, ha majd a kényszergyógykezelésedről szabadulva jövő ilyenkor olvasod, akkor szeretném neked küldeni a Hiperkarma - Csak az kiabál aki fél cím számát. Köszönöm.

14_4.png

15_4.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_00_02.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_01_01.png

Gregnek annyira elege van a villát betöltő negatív energiákból, hogy kénytelen telepatikusan felvenni a kapcsolatot Dzseronáddzó Máriával, én meg azonnal csalást kiáltok, hát nem ér, a többi lakó kitől fogja kapni a pozitív energiákat? Zsu a módszer hatékonyságát erősen megkérdőjelezi, Bükfürdőn ugyanis így csak levegőt lehet gyűjteni, energiát nem, TELEPÁCIÁVAL legalábbis. Zsu a materialista világban hisz, de azért a kiskegyed horoszkódját ő is el szokta olvasni, ezt el kell ismernie. 

nov_-18-2018_09-16-23.gif

Ugrunk az utolsó témára, a tegnapi élő kapcsolás következményeit nézhetjük meg, Era sír a boldogságtól, hogy nem 90%-10%, ahogy Radics jósolta, leaglábbis Roli így fordítja azt, hogy Radics szerint 90%, hogy visszajön. Eközben Radics a mardosó kételytől meggyengülve roskad a kanapéra Lacika mellé, aki ma már másodjára szólal meg:

"Kicsit elbizonylottál most, nem?"

22_3.png

23_3.png

24_3.png

25_3.png

Radicsnak rossz kedve van, de nem azért mert elbízta magát (ÉN JÖVÖK VISSZA GECCI), hanem mert neki háttere van, gondolom itt a 12-17 éves korosztályból kikerülő milliós rajongótáborára gondol, akikkel már Primitivi is milyen messzire jutott. És bár úgy sejtem Radics sem az önostorozás, sem a mea culpa kifejezés jelentését nem ismeri, mégis ösztönösen ebben az irányban indul el, és olyan motivációs gyöngyszemekkel próbálja magát talpra állítani, mint "Úúúúúúúúúú, geci. Geciszeddmáösszemagad. Baszóggyá meg." Szerencsére a nehéz pillanatokban a legjobb ember van most mellette, Lacika, aki olyan léleksimogató Coelho-i, tápláló gondolatokkal járul hozzá Radics rehabilitációjához, mint "Ja geci", meg "aha". Majd Radics egyedül folytatja az önmardosást, és monológot intézve önnön magához megidézve Alekosz szellemét emlékezteti magát, hogy mennyivel jobb is ő, mint EZEK. Adri máris múlt időben emlegeti a jutyúbcsászsárt, ő kedvelte, de neki már átesett egy határon, ami az ő szintjében nem fér bele. Zárásként Anikó biztosít minket affelől, hogy holnap már visszakapjuk Petit, hogy zacskóval vagy anélkül, arról már sixx fog nektek, ennyi volt a móka mára, zárul Dzsudi mókatára. 

26_3.png

27_3.png

28_3.png

29_3.png

Parittyakontent!

 

És még!

1302 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2018.11.18. 15:58:02

Nagyszerűen öfizted.

Akkor hajrá Era!

WICKEDWITCH 2018.11.18. 16:14:10

Nagyon jó lett, köszi! :) Azon én is kiakadtam, hogy az előző napi után megint itt nyalják-falják egymást...
Kicsit más: az előbb néztem Mókusánusz vlog videóját. Csak én nem látok logikát a következőben: a benti viselkedése függvénye, hogy a csaja folytatja-e vele, erre ő bemegy úgy egy bekamerázott házba, hogy azt hiszi, az ott bent egy külön világ, amely nincs hatással a kintire???

Madam. 2018.11.18. 16:17:33

Hallod, megérjük, h szavazni nemsokára villapárok ríl parittyázására kell

charlie 2018.11.18. 16:21:02

Viki faszija aszondja:

– Ami bekövetkezik, annak be kell következnie azért, hogy támogasson téged, aminek pedig nem kell bekövetkeznie, az nem is fog. Minden okkal történik –

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/valovilag-megcsalas-szex-vv-vivien-vv-radics-szakitas-botrany/dm9fleh

,, 2018.11.18. 16:36:10

@Angora Cardi: kezdődikk már? izgulok, mert ha nem Era nyer, itt elszabadul a pokol a hv-on, azt meg nem szeretem:( de a vellalakókra is kíváncsi vagyok, hogy milyen tanulságokat vonnának le.
Amúgy ha (amikor) R. kiesik, számomra az lesz a legundorítóbb ember a vellában, aki Erához fog törleszkedni a R. csapatból (gondolok itt Adrira, Renire, Zsura, akik eddig úgy tűnt utálják R-t mint a szart, de most mégis becsicskultak mögé... pfúj)

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 16:39:23

Többször is hangosan felnevettem a munkahelyemen, az összefoglalót olvasva, köszi! :D

Angora Cardi 2018.11.18. 17:06:40

@,,: Anikó azt mondta, 9-kor kezdődik.
Ha elszabadul a pokol, addig elbújunk :D

,, 2018.11.18. 17:09:52

@Angora Cardi: megyek addig bedeszkázom az ajtókat, ablakokat, megélezem a késeket, a széklábakból hegyes karókat faragok:) olyan lesz, mint a Purge:)

tvbuzi 2018.11.18. 17:17:22

a belevalóböl miért nincs öfi/posztcsi?

BarBwire 2018.11.18. 17:24:34

Szép jó estét mindenkinek. Ennyi ribit egy házban ritkán lát az egyszeri ember.
Kiváncsi vagyok mi lesz a mai párbajon, Era miket fog előhozni magából. Azt ígérte
Radics köpni-nyelni nem fog tudni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 17:33:37

@BarBwire: köpni fog, hörögni, visítani és haza sunnyogni! Ámen

Paic Róbert 2018.11.18. 17:49:45

Azert a tavalyiból tanulhatott volna az RTL nen kell youtube genya. Amúgy is esélyegyenlőtlenség a többi lakóval szemben

Paic Róbert 2018.11.18. 17:50:59

@tvbuzi: mert az már nem munka hanem bűntetés lenne a blog írónak

Paic Róbert 2018.11.18. 17:53:43

LégPuskaTornásPornóBojuszPetike, hogy fogja bírni ma? Kimozog majd a studióból?

Paic Róbert 2018.11.18. 17:55:07

LégPuskaTornászPornóBojuszPetike
kimaradt a "z" betű:-(

Adamadam 2018.11.18. 18:01:51

Csoki egyébként miért nem reagált semmit, mikor Radics beszólt Ginunak egy ilyen szöveggel, hogy "leszoptad a néger faszt"?
Nem azt mondom, hogy sértődjön meg a néger szón, de azért itt elég negatív jelzőként volt használva.

mézescsók 2018.11.18. 18:02:25

Három nap után sikerült ismét naprakésznek lennem, de mint látom, nem történt semmi érdemleges, csak a szokásos.
Felmerült bennem, hogy Zsuzsu nem csak játssza-e, hogy hülye, de kizárt. Ennyire spontán idiótasághoz nagyon okosnak kéne lennie.
Era helyében a párbajon megjegyezném Radicsnak, hogy remélhetőleg a kedves barátnő is félrekúrt a távollétében, persze kizárólag egészségi okokból a hormonszint szintentartása miatt.
Bár ez szemétség a barátnővel szemben, aki nem tehet a villában történtekről, hacsak azt nem, hogy pont egy ilyen nyomorultat választott magának.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 18:10:01

Köszi Dzsudibí! Várom az este 9-et! Remélem R. megy haza és elvonul egy klinikára. Mondtam én, hogy sajnálom, hogy Lipótot bezárták, kiváló alany lenne benn! Én várom, ha kiesik a Blikk meginterjúvolja és remélem vki szembesíti a Gabó+Ánusz mély barátságával! :D #dörzsölömatenyerem Hajrá Era!

mézescsók 2018.11.18. 18:16:58

@Adamadam: A szériában kötőszóként röpködnek a fasz, kurva, geci, baszd meg, feka és társaik kifejezések. Múltkor Csoki valakinek a kurva anyját emlegette. lMiért pont a négeren akadt volna ki. Afroamerikainak mégsem hívhatja, a pasas elefántcsontparti-magyar származék!
Nem is értem, néha miért sípolnak. Oly mindegy!

Perah 2018.11.18. 18:20:39

Remélem, hogy ma Radics haza takarodik és koppan egy akkorát, hogy a fal adja a másikat! Jó lenne, ha kicsit olvasgatná a hv-posztok alatti kommenteket, akkor tudná, hogy a népnek mi a véleménye róla. Megdöbbentő, hogy erre a stílusra valaki vevő a Youtube-on, bár ugye, ahogy a mondás is tartja: "nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés".

@Adamadam: Szerintem nem volt kint az udvaron, amikor ez a párbaj ment (Vivi sem volt ott amúgy). Tegnap bejátszották az előzetesben, hogy Csoki valamin nagyon ki van akadva. Lehetséges, hogy ezen a tegnapin, bár a szerkesztőket ismerve, simán lehet, hogy csak összevágtak valamit, hogy úgy tűnjön... Azért egy ilyen beszólásért egy önérzetesebb fekete pasi simán szájba verte volna.

Paic Róbert 2018.11.18. 18:24:02

@Perah: Azért egy ilyen beszólásért egy önérzetesebb fekete pasi simán szájba verte volna.

Mivel? 100%-os parittyadzsúzzal? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 18:25:34

@Nyuszomuszo83:
Te az este 11-et várod, akkor derül ki :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 18:28:31

@BarBwire:
De ennyi stricit is ritkán látni egy helyen.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.18. 18:29:07

Komolyan remélem, hogy nem a tapló megy vissza. Itt és most elnézést kérek a gombák nemzetségétől, hogy összeRadicsoztam egy hozzájuk tartozót!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 18:44:31

@szociál: ohhh pardon, mélységesen igazad van, azt várom!
@Telepácia Paic Róbert: Teccik a neved! Remélem magasra állva mutogacc kidüllesztett szemekkel miközben működik köztünk a telepácia! :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 18:52:42

Csak egy gyors beköszönés a részemről, aztán megyek is. Ugyebár élőt nem nézek, mert fizikailag fáj, a tegnapi öfihez meg már kedvem sem volt, Radicsból már rég elég, nem történik semmi. Ha ébren tudok maradni, akkor megnézem a voksolás végét, de ennyi elég mára. Nektek azért jó szórakozást, rángassátok ki azt a majmot onnan.

Adamadam 2018.11.18. 18:52:51

@mézescsók: @Perah: Persze afroamerikainak nem hívhatja, mert nem amerikai. De ez olyan, hogy ha van egy néger haverom akkor nem fogom negatív dologként feltüntetni azt, hogy néger. Kb mint ha Csoki szólt volna be Vivinek, hogy "leszoptad a cigány faszt". Biztos vagyok benne, hogy ment volna miatta a hiszti rendesen.
Most megnéztem Csoki ott ült és talán mellette Vivi volt.
Nyilván Csoki nem olyan hülye, hogy emiatt megüsse, de legalább egy "ez erős volt tesó"-t odamondhatott volna.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 18:57:36

megjöttem, geco! most olvasok

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:02:05

@Adamadam: szerintem egy kicsit értelmesebbnek találod őket, mint amilyenek valójában. Sajnos szerintem az a helyzet, hogy Csoki fel sem fogja, hogy ez egy negatív jelző volt, egyszerűen bele sem gondol, nem hogy szólna érte...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:03:07

@úgymond olvasó mmkk: Üdv újra!
Én míg nem kezdödikk nézen a Sztárban sztárt... Bár Majkát és a dadogós nyomorultat rühellem...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:05:06

Dzsudi, te istennő, imádlak!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:11:37

@Nyuszomuszo83: én is azt nézem. Papp Szabit kifejezetten kedvelem, ő az egyetlen, aki annak látja a műsort, ami valójában, a beszédtempónk körülbelül egyforma, simán megértem, mit mond :D

chiccodoro 2018.11.18. 19:13:48

Szevasztok mindenki! HaJJak meg, gh*ci, de jó lett a posztcsi!
Jövök a 9-es üzemkezdésre tesák, adDIK lelkileg készülök a lemmingek bosszújára! Puszcsi

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:14:30

@úgymond olvasó mmkk: a hadarással nincs gondom, ha nem dadogna tlnyleg nem lenne bajom vele, mert abszolút ő látja helyesen a műsort. Úgyhogy ebben EKG! ;)

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:17:06

@úgymond olvasó mmkk: Papp Szabi for president! Szerintem egy zseni a csávó.

etikette 2018.11.18. 19:19:48

Felelmetesen sok megint bent az egysejtu. Esk direkt igy kasztingoltak: ostoba ribancok (szvsz van okos fajta is de nem itt), primitiv onimado ostoba stricik, 8 altalanos a max es aki ezen kivul van annak igertek par plusz forintot azert hogy birjak ki kis ideig a tobbi szerencsetlent. Es mindenki dohanyzik! Ezt mondjuk betiltanam...otlet a kov evadra: mindenki kap egy szep karperecet es aki karomkodik az mar kapja is a pici de annal fajdalmasabb aramutest!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:20:27

@Telepácia Paic Róbert: és énekled közben Zoltán Erikától a Tölcsért csinálok a kezemből örökérvényűt! #hangosanröhögök

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:20:55

@OriginalBlackMamba: imádom!

@Nyuszomuszo83: ő az egyetlen, aki azt mondja általában, amit én is gondolok

Tündérfürtöcske 2018.11.18. 19:22:33

Sziasztok, belenéztem a VV face oldalába, és teljesen le vagyok többenve mennyien szurkolnak ennek az agyhalott primitív Radicsnak, merthogy "szórakoztató"?!? Nem akartam szavazni, de most már csak azért is letöltöttem az appot, hogy dobjak egyet Erára, mert engem a Radics megnyúlt képe szórakoztatna, amikor kiesik, és pár villalakó arcára is kiváncsi leszek. Csak a párbaj várható színvonala aggaszt, nézhetetlen ordibálást prognosztizálok.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:27:56

@Tündérfürtöcske: ahogy a tegnapiban láttuk meglepő lenne, ha nem így lenne!
@úgymond olvasó mmkk: sűrűn egyetértünk, de nem minden esetben. Viszont a zsigerből jövő poénjaitt csípem. Nekem ő a vicces, ha radics ilyen lenne értékelném is mint jútyúbert!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:30:01

@Nyuszomuszo83: milyen uncsi lenne, ha mindig mindenki egyetértene mindenben egymással :)

BarBwire 2018.11.18. 19:32:13

@szociál: csak pislogok mint szűz lány a kupiban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:33:00

@Angora Cardi: megnéztem ma a legendás állatok 2. részét, hajjakmeg!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:34:49

@Tündérfürtöcske:
Felgyujtom a tv-t utána a lakást aztán magam ha Radics megy vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:38:41

@Tündérfürtöcske:
De szerintem tv2-s Habony trollok Radicsoznak hogy beegessek az RTL - t

csincsilla72 2018.11.18. 19:41:17

@szociál: Ó, én nem teszek kárt a szép lakásunkban. Csak elengedem az évadot. Akkor nézze a showt az, akinek szánták.:-(

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 19:41:54

rtl.hu/rtl2/valovilag/megujulas-szinte-ra-se-lehet-ismerni-zsuzsura

szerintem műszempilla nélkül sokkal helyesebb Zsuzsu arca (okosabb sajna nem lesz ettől)... Meg majdnem minden csajnak jobban állna a természetesség szvsz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:43:13

@úgymond olvasó mmkk:
Laposfoldesek és habonyek osdzefogtak és 70%-al vissza megy a fogyatékos és hetekig uvoltozni fog.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:44:57

@szociál: van benn egy beépített emberük is a laposföldeseknek

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:45:09

@úgymond olvasó mmkk: Nagy HP rajongó vagyok, minden könyv meg még a mesekönyv is megvan. Ez a film milyen???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:49:29

@Nyuszomuszo83: akármennyire is azt mondják, nem függ össze a Harry Potterrel, a francokat nem! a mostani, második filmben van egy csomó utalás a HP-re (az elsőre így kapásból nem emlékszem, de abban is volt). kicsit más, mert van benne egy kicsi Amerika, a második részben Párizs, a fő sztori alapvetően Salmander-Goldstein lányok-Grindelwald, de egyre nagyobb szerepe van Dumbledore-nak is. szerintem kell hozzá némi HP előismeret, mert voltak benn olyanok, akiknek fogalmuk sincs a HP-ról, és nem értették pl. a kapcsolatot Grindelwald-Dumbledore között. nem fogok spoilerezni, de olyan vége lett a 2. résznek, hogy azóta is keresem az állam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:52:16

@Nyuszomuszo83: előttem akik ültek, azt se tudták, mik azok a muglik, és nem értették azt sem, hogy a mugliknak miért van több megnevezése. vagy hogy Salmander miért rajong ennyire az állatokért, meg ki az a Nagini (az állatok cukkerborsók benne!) majdnem agyoncsaptam őket diszkréten :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 19:57:07

@úgymond olvasó mmkk:
Meg egy hal kentaur aki hess negatív energiazik.
Kész bolondok háza.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 19:58:28

@úgymond olvasó mmkk: Uhhh muszáj lesz megnéznem! Köszönöm szépen!
Soha nem értettem, hogy ha már elolvassák egyesek a film előzetesét és kiderül némileg hogy miről szól, ha nem tudja mi az előzmény minek nézi meg??? A tetovált lánnyal jártam ugyanígy mint te. Az elöttem ülőknek ibolyájuk nem volt miről szól a film. Illetve a szürke 50 árnyalata trilógia 2. részénél a mellettem ülők nem értették ki kicsoda.

WICKEDWITCH 2018.11.18. 20:01:50

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk: már én is tűkön ülök, de megígértem valakinek, hogy együtt nézzük meg, és ő csak decemberben jön haza, úgyhogy most önmegtartóztatást kell gyakorolnom :((( Minek megy el valaki egy trilógia második, és egy univerzum 9.(10.) filmjére, ha fingja nincs, miről van szó?!
Amúgy hogy ON is legyen, asszem, ma én is kihagyom az élőzést, mert hulla vagyok. Ha ébren leszek még, akkor a végét megnézem, aztán az eredménytől függően vagy visszanézem, vagy nem. Hajrá Era!!! Itt meg jó szórakozást és szurkolást mindenkinek! :)))

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 20:02:06

Holnap megtartjuk a valóvilág első párbaját -Anikó

Angora Cardi 2018.11.18. 20:02:56

Insidous-t nézem épp vége lesz a párbajra.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 20:04:11

@Schlomo Goldberg: ja, az ismétlést nézem streamen, baszki

Angora Cardi 2018.11.18. 20:06:09

@úgymond olvasó mmkk: ó hajjakmeg én is akarom! Láttam a kommentekből, hogy tetszett.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:06:29

@WICKEDWITCH: Közvetítünk majd úgyis, ha lemaradsz és nem akarod visszanézni itt értesülhetsz! ;) Én letöltöm majd, itt csak egy fapados mozi van! :D
Jó pihenést Neked az orditást legalább kihagyod! ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:10:47

@szociál: beszótá, geco? kapsz a szádra, bömbölős :)))))))

@Nyuszomuszo83: érdemes. főleg a végét :))

@WICKEDWITCH: ezt én sem értettem. én sem mentem be a gyűrűk ura egyik részére sem, mert semmilyen szinten nem érdekel (először a star warst akartam írni, de abból láttam tán 3 részt)

@Angora Cardi: rettenetesen! Rowling még ennyi idő után is meg tud lepni :)

Funk You 2018.11.18. 20:11:16

Sziasztok! Tud valaki működő streamet?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:12:46

ja, egyébként is, ma lesz a HP 7. a Coolon, annak van streamje, úgyhogy szabad tv hiányában azt fogom nézni, úgyhogy igényelném én is a közvetítést úgymond

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:13:31

@úgymond olvasó mmkk: úgyhogy úgyhogy úgymond, f@szommá, a szóismétlés monnyonle

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:14:08

@úgymond olvasó mmkk:
Egyik csaj ismerősöm fejből löki a gyűrűk urat bakker, 3 órás film és előre tudja mit mondanak :)
És nem ronda csaje :)

,, 2018.11.18. 20:14:25

@Vadkacsa Befőtt: m.nyest.hu/hirek/csunya-e-a-csunyaja
ha Kálmán László sem tudja pontosan, akkor vszínű senkisem:)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:16:12

@úgymond olvasó mmkk: haha sem gyűrűk urát sem star wars részt nem láttam, de nem is ülnék be rájuk.Megnézem, ha azt írod megdöbbentő a vége akkor pláne meg fogom nézni, mert a kritikák nem írtak jót, igaz eddig még kb soha nem értettem egyet a kritikusokkal. Pl. A viharszigetet olvastam hogy lehúzták de nekem pl azóta is egyik kedvenc filmem. Igaz a Hetediket nem übereli. :D

chiccodoro 2018.11.18. 20:16:32

@Funk You: Az egyik KOMtárs javaslatára appot töltöttem le (upc), azzal muxik a dolog.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:16:40

@szociál: nem láttam belőle egy másodpercet sem, tényleg. nem szégyellem magam miatta :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:17:00

@Angora Cardi:
Durva :)
Első két rész után elengedtem, nem bírom a fantazit.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:17:37

@Angora Cardi: még nem

@Nyuszomuszo83: fúha, rá kell ülnöm a kezemre, hogy ne tajtékozzak írásban is :D

,, 2018.11.18. 20:17:50

@Angora Cardi: lájk:) vissza a jövőbe?

Angora Cardi 2018.11.18. 20:18:47

@,,: Azt is mindig megnézem. És a Jurassic Parkot is.

,, 2018.11.18. 20:20:00

@Angora Cardi: nálam az Amerika kapitány megy háttérzajnak, de ezt a részt nem szeretem. Amerika kapitányt igen (nyáladzik)

Angora Cardi 2018.11.18. 20:20:45

@,,: Na én azt a fajtát annyira nem :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:20:56

@úgymond olvasó mmkk: mondanám, hogy spoilerezz, de ne, megnézem inkább, hogy izguljak, szeretem, ha nem tudom a végét. Pedig hidd el parittyázza a csőröm! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:20:58

@Angora Cardi: jövő héten beszabadulok végre valami tisztességes könyvesboltba (és elköltöm a fizetésem felét, hah!), majd megnézem, megvan-e. vagy elkérem valakitől, és bescannelem, és távolvasunk :D

Angora Cardi 2018.11.18. 20:21:40

@,,: Most az Az megy folyton hbo-n, el is akarom olvasni.

,, 2018.11.18. 20:22:06

@Angora Cardi: milyen fajtát tee? a filmet vagy a pasit?

Angora Cardi 2018.11.18. 20:22:54

@,,: filmeket
Nekem túl van már lihegve a szuperhős téma.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 20:22:59

@Nyuszomuszo83:
A preri urai elég ütős.
Chris Pine azt hittem gáz lesz, de szuper benne.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:23:20

@,,: amerika kapitány az Chris Evans, ugye?

,, 2018.11.18. 20:24:38

@úgymond olvasó mmkk: igen, nem az esetem alapból de az Avangersben olyan szép volt a haja

,, 2018.11.18. 20:25:07

@,,: mármint az újban, amikor hosszú

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:30:50

összefoglalót ma senki nem néz? :D

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:31:57

Ezt most itt hagyom :)

imgur.com/a/C2K3Aow

A hátamat megcsináltam mert ugye az egyik legfontosabb testrészem, ha nem oké, ki sem megyek az uccccára gecci! Hajrá Era!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:32:08

@Angora Cardi: az AZ fenn van letölthető pdf-ben a neten. Én elkezdtem, de túl fullasztó volt és bevallom félbehagytam, pedig nem szokásom! :)

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:33:29

Ja és kurva stabil a szettem a krémszarvasos sapkámban dikk!

Maximista vagyok 2018.11.18. 20:34:00

Megyek a szaunába, sírni fogok a sarokban.

Angora Cardi 2018.11.18. 20:34:05

@Nyuszomuszo83: Megvettem könyvben, de amit tudok letöltök, majd megnézem :)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:34:21

@OriginalBlackMamba: még a tegnapi megy Radicsbol szájkaratéjából akkor elég volt, ma még úgyis fullba fogja tolni a kretént, remélem utoljára!

WICKEDWITCH 2018.11.18. 20:36:15

@Nyuszomuszo83: köszi! A kommenteket mmkk vissza fogom olvasni :))) Az ordítás valahogy most pont nem is hiányzik...
@úgymond olvasó mmkk: én Harry Potter is, Gyűrűk Ura is, Star Wars is, Trónok harca is, Marvel is, DC sorozatok is. Szeretem a meséket, na. Meg a szép szál szuperhősöket is szívesen elnézem... :DDDD
Akkor most már tényleg sziasztok! :)))

kocsolas 2018.11.18. 20:41:48

nincs valakinek működő streamje véletlen?

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:47:35

@Nyuszomuszo83: jaaaa, csak port.hu-n láttam, mert dolgozom és azt hittem már az megy.. :D

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:51:25

@Angora Cardi: Nekem ma Anyukám mondta fogjam vissza a könyvvásárlást mert már könyvtárat nyithatnék és nincs már polcom-ez igaz-de mondtam neki inkább veszek még egy könyvespolcot! És még 10 könyv van pdfben ami olvasásra vár! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 20:52:37

@WICKEDWITCH: Trónok harcát én is nézem, de a Marvel-DC vonal kimaradt :)

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 20:52:54

@OriginalBlackMamba: 9-kor kezdődik-azaz minnyá-az ámokfutás! :D

BarBwire 2018.11.18. 20:55:04

@Vadkacsa Befőtt: mert a férfi embert az viszi a bűnbe. Az meg nem lehet szép. Engem is zavar, de engem is így neveltek. Sajna. Van is belőle gondom.

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 20:55:39

igen, ilyenkor még a fű se nő... :(

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 20:57:14

Sziasztok!

Dzsudibí, tök jó lett a poszt, KÖSZI!!

Mindjárt kezdődik, ááááá, izgulok, hajrá Era!!:)

Angora Cardi 2018.11.18. 20:59:37

@Nyuszomuszo83: én is lassítottam, inkább letöltök, a régi könyveket valami könyvtárba beadnám egyszer de nem kommersz az ízlésem :DD

chiccodoro 2018.11.18. 21:00:26

Na mindenkinek jó nagyot, mindjárt elszabadul a pokol!!!! :D

chiccodoro 2018.11.18. 21:02:11

Jáj PPPP, még jobban fog fájni, mint gondoltam....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 21:02:41

Radics tábora csak dakotakbol áll bazmeg :(

BarBwire 2018.11.18. 21:05:11

Zsuzsi és a pilla, nyolc éves? Urrrrrissssteeeeennnnn

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:05:18

Hát kérem szépen a műszempillánál és a csipesznél nincs fontosabb a világon... :D

chiccodoro 2018.11.18. 21:05:35

Pillagate... Dzsízesz. Zunak van egy 8 éves müszempillája. A csipesze viszont eltünt, úgyhogy hiszti lesz itten...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:05:35

Zsu soros szempillája 8 éves 15 éves kora óta megvan. Most vekeng a csipeszén ami eltűnt. Mindjárt balhé!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:07:14

eltűnnek a kupiban a dolgok.. :) , pedig most úgy ahogy rend van

Angora Cardi 2018.11.18. 21:07:29

Nincs idegem egy ilyen ordibálós párbajhoz.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:07:51

Eltünt a hszem, ezek debilek! Ha rend lenne meglenne! Uff!

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:07:56

csipesznyire szűkült bent a tér

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:08:02

@úgymond olvasó mmkk: akkor savazlak a jakuzziból, a talpamat nem fogom megmutatni!

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:08:07

ééééés már üvölt is!:))))

Mók_Ica 2018.11.18. 21:08:29

sziasztok :)))

zsu mindenkivel összeveszik.... nem kicsit.....

bElannaTorres 2018.11.18. 21:08:40

Biztos ott van az ágy előtti szemét és ruhakupacban

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:08:45

Agyrákot kapok ezektől dikk

BarBwire 2018.11.18. 21:09:09

Volt egyáltalán lila csipesze?

hűholélek 2018.11.18. 21:09:11

Közvetítené néha valaki, hogy mi történik? Csak másnap, felvételről tudom nézni, de most rettentően drukkolok, hogy kiessen a Radics féle véglény. Köszi, ha valaki.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:09:22

@chiccodoro: meglett a hszem! Tényleg, itt is a soros az oka mindennek! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:09:28

Nehezen bírom bunkó proli rúdast

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:09:38

@chiccodoro: meglett a hszem! Tényleg, itt is a soros az oka mindennek! :D

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:10:16

a reggeli szájszagos tánc az ki van adva feladatba vajon

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:10:53

@Mók_Ica: én megértem! Ott lennék kettőt már feldaraboltam volna centi szer centis kiskockákra

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:10:58

Zsu párbajozni szeretne Radiccsal ezért me essen ki. Csoki és Era beszélgetnek!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:11:15

@szociál: erre gondoltam én is..... ki állna mögé???

chiccodoro 2018.11.18. 21:11:51

Zsu keményen nyomja AZÈRTTTT... Drukkol a Ratyicsnak, hogy öt vihessemajd most jeszterdéj párbajra... Kész ez a csaj...

Mók_Ica 2018.11.18. 21:12:20

@Hedo a szadista szexista anyuka: még ha igaza is van.... a stílusa borzalmas

Todd Chavez 2018.11.18. 21:12:23

Zsu csak egyszer jöjjön olyan idegállapotba, hogy tettlegességbe fajuljon.. popcornnal fogom nézni ahogy kicsapják

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:12:42

Zsu Greg usznak a padlón vagyis Zsu uszik...

chiccodoro 2018.11.18. 21:13:10

Mi volt ez az uccsó jelenet? Nem értem...

hűholélek 2018.11.18. 21:13:24

@agimano: Köszi, látom, írtok is, nagyon jó. Percenként frissítek:D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:13:46

@Mók_Ica: ez bükkfürdői dolog, mink nem érthessük

Mók_Ica 2018.11.18. 21:14:02

@szociál: azok is megutálják, akik eddig védték.....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:14:03

Ismét ki kihez áll vekengés megy

chiccodoro 2018.11.18. 21:15:23

Jól érzem, hogy Radics MEGENGEDI a spannjainak, hogy beálljanak a csapatába (mögé)?

Angora Cardi 2018.11.18. 21:15:35

Ujra csapatot kell valasztani, Adri atallt Erahoz.

,, 2018.11.18. 21:16:02

Na megvan az első sunyi, adri. Pfej. Leírtam.

Mók_Ica 2018.11.18. 21:16:24

@chiccodoro: akkor jól láttam, hogy nem értem mi is történik ott.....

@Hedo a szadista szexista anyuka: majd megyünk kirándulni oda, hátha megértjük :)))

újra osztják magukat a támogatók.... adri semleges lett, a többiek ugyanoda álltak

,, 2018.11.18. 21:17:29

Itt a másik, Zsu.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:17:38

Radics angolja azért nagyon ütős

bElannaTorres 2018.11.18. 21:17:51

Zsuzsinak tényleg kezeltetni kéne magát

agimano 2018.11.18. 21:17:53

most allnak be egymas moge: Csoki: R, Krisz :R, Lacika: R, HUnor: E, Vivi: R, Reni: R, Adri: E (R amugy sem engedte volna, hogy moge alljon - E is kiakad, hogy miert nem alapbol moge allt, es nem akarja, h bealljon moge) Guni: E, Roli: E, Greg: R, Zsuzsu: semleges szeretne lenni, de inkabb a R moge all, mert ki akarja hivni parbajra, orulne, ha R nem fogadna be, R szerint Zsuzsu miatt utaltak meg a nezok, nem fogadja be Zsuzsut

Angora Cardi 2018.11.18. 21:18:21

Ginu atallt Erahoz.
Zsu meg mindig radicsozik. Radics nem ker belole. Igy ketten semlegesek.

chiccodoro 2018.11.18. 21:18:27

Szegény Zsu... Annyira sötét... Ö nem semleges lesz, hanem egyik csapat se akarja befogadni. És még mindig nem érti!!!!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:18:31

zsu összevissza beszél..... radics nem fogadja be..... era sem.....
az arcán is az látszik, hogy beteg..... csoki meg is jegyzi....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:18:53

pp hadonászik Zsu módra, vagy Zsu utánozza ppt?

Angora Cardi 2018.11.18. 21:18:56

Csoki leselejtezi zsut. Megint sir.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:18:57

Zsu arcmimikája amikor ideges, az valami utánozhatatlan

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:19:15

Csoki fejeket vág Zsura! :D Aki semleges lesz és karakán. Csoki szerint selejt! Radics kiakad hogy vannak semlegesek, Zsu sír mert neki mmkk igaza van!

,, 2018.11.18. 21:19:50

Adri és Zsu emberileg legalja nekem. Rosszabbak mint Radics, bocs.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:20:09

Nem volt jó ötlet ennyi taurint pumpálni beléjük :(

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:20:14

Krisztián már akkor sztár, hogy csak a feladatokra kel fel

Angora Cardi 2018.11.18. 21:20:50

Hunorka felajanlja a bucsuszexet Erának.

chiccodoro 2018.11.18. 21:21:22

Radics hü fegyverhordózója Laci, adiig Vivi ha jól látom Hunyorral kavarka a kakaót.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:21:48

@,,: reni is odavaló! Pék lapáttal simogatnám a pofáját! Nekifutásból! Kétszer! Mosolyogva!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:21:49

@,,: nekem nem, radicsnál nincs rosszabb most :))) zsu meg idegbeteg, egyikkel se lennék egy szobába, Adrival még kibírnám

chiccodoro 2018.11.18. 21:21:56

Vagy az Era volt? Nem tok egyszerre gépelni és telón nézni a lemmingeket, sorry vagyok

Mók_Ica 2018.11.18. 21:21:58

@Angora Cardi: erához nem is akart beállni.....mert era le-alpárikurvázta..... ami nem így indult és erának igaza is volt.....

agimano 2018.11.18. 21:22:01

Radics kifejti, hogy Era legjobb pillanata is neki koszonheto, amikor kifestette az o kormeit, Hunor bucsuszexet akar Eraval. csoki egy josnak erzi magat, DIKK, tudja, hogy ki hogy fog kiesni, felidegesitette magat, mert tul sok a logikazas

Angora Cardi 2018.11.18. 21:22:41

Csoki ordit, frusztralt bent.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:22:47

Ez a Csoki amúgy nem rossz gyerek, csak retard szegény

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:22:50

azért ez a Csokki is klinikai eset!

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:23:11

azért ez a Csokki is klinikai eset!

chiccodoro 2018.11.18. 21:23:15

Alacsonyan repkednek bent ma a f@szok

agimano 2018.11.18. 21:23:29

"mindenki annyira okos, de kozben mindenki hulye mint a faszom", Csoki jarkal es uvolt

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:24:31

Csoki Renire akadt ki meort logikázik, nem hülyéskedés megy. Mindenki okosnak hiszi magát de annyira hülye mint a faszom. Reni csititaná de üvölt, hogy nem érdekel! Reklám!

Mók_Ica 2018.11.18. 21:24:38

csoki miért került idegállapotba??? reni meg mi a francért puncsol neki???
csoki elkapta zsutól az idegbajt...

pppornósbajusz nincs ma a topon..... kimerítette a tegnapi x

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:26:05

én kezdek Radics és Vivi felé húzni
leginkább nekik van elképzelésük arról, hogy játékkal megnyerik a pénzt, például Erához képest, vagy Hunorhoz, vagy Csokihoz stb.
Vivit láttam mosogatni!! az nagy plusz
nem gondolom, hogy Roli ne szúrná hátba Erát, ha az kell a győzelemhez, amikor tegnap odament vigasztalni Erát, emberibb volt mint Radics de, na ... egy maradhat

Lacika egyetlen esélye, hogy csinál egy enklávét

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:26:16

Most erről lemaradtam, nem értem, Csokit Renike húzta fel, vagy csak szimplán ideges lett a saját gondolatait ól???

Mók_Ica 2018.11.18. 21:26:19

@Angora Cardi: nem, csak válaszoltam :)))

Angora Cardi 2018.11.18. 21:26:45

@Mók_Ica: csak mert nem arra amit én irtam

,, 2018.11.18. 21:27:00

@bElannaTorres: oké, megértem. Én ettől az elvtelenségtől borulok ki

Mók_Ica 2018.11.18. 21:27:50

@Hedo a szadista szexista anyuka: első este próbálta volna, de kificamodott reni válla.... azóta csak imitált parittya volt

bElannaTorres 2018.11.18. 21:28:29

@Ay Mama, Que paso: láttam vivit krumplit pucolni is, nem is keveset pucolt meg, szóval még főzött is :)

,, 2018.11.18. 21:29:17

@Hedo a szadista szexista anyuka: Reni még kivár, de ha visszajön Era hogy fog nyalni neki

bElannaTorres 2018.11.18. 21:29:47

@,,: lehet még senkivel nem került közelebbi kapcsolatba, csak valamennyire a renivel, én még nem tudom nagyon hová tenni őt

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:29:53

@Mók_Ica: akkor ezért :) nem akar kimaradni a parittya klubból

chiccodoro 2018.11.18. 21:30:29

@,,: Kiváncsi vagyok, ki fog hirtelen "átállni". Nagyon drukkolok, hogy Era meNNYen vissza!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:30:58

@Hümmögő Hammogó: Csoki talán attól lett ideges, hogy erával beszélt és egyetértettek abban, hogy radics taktikája nem jó, ő meg kénytelen oda állni :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:31:04

@bElannaTorres: vivi engem szórakoztat és egyszerre undorodom is. Remélem sokáig marad

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:31:18

@bElannaTorres: Vivike aktív
mások annyit fekszenek, hogy már villatársaiknak is zavaró

Lacika meg külön kaszt, lehet ma kimond egy nevet, hogy kit vár vissza

,, 2018.11.18. 21:31:35

@chiccodoro: én is kíváncsi vagyok.

chiccodoro 2018.11.18. 21:33:47

Mi ez az ipari ronda egyen-esökabát??? Broáf...

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:33:48

Cristofel is túlpörögte

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:33:54

Vivient láttuk már smink nélkül?

,, 2018.11.18. 21:34:46

Csoki hogy kamillázott:)

chiccodoro 2018.11.18. 21:35:11

Prosti/kurva=szeretlek
Radics mind kommunikációs tréner... Jézus micsodájára...

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:35:36

Hogy néz ki a Vivi bőre?

bElannaTorres 2018.11.18. 21:35:53

Mindenki röhög rajta, de észre se veszi

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:36:32

@,,: És Krisztián is!! Remélem most leesett nekik, hogy alázva vannak rendesen a nagy "barátjuk" által...!

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:36:40

Zsuzsu mehetne a kormányinfoba

agimano 2018.11.18. 21:36:42

sajtotajekoztatot tartanak - VV Radics valaszol: mit erzett az eredmenyek lattan: bekaksizott, felsz? -azt majd en tudom, , megkongatta a harangot, miert? senki sem tudhattya ezt. miert tapos bele masok lelkebe? -buta kerdes, belelovallta magat, mindenbe beleallt, blabla, o csinalja a showt, -nem a kerdesre valszolt, - belefer a megcsalas? 10 bol 10 megtette volna, nem gaz, mert mas is megcslata volna a csajat egy ilyen lannyal, - akkor mar nem dubaios meg prosti? nem. - mindenki fele nyitni akar, akit lekurvazik? nem mert ok ezt ertik, hogy mit jelent, akik ismerik ot. - volt mar ilyen ember korabban a VVben, azokat is kitettek a nezok - R szerint rajta all vagy bukik a musor. - R szerint az a musor lenyege, hogy masokat megfosszona velelemynuktol. -miert eros jatekos? mert a legjobb csaj vele dugott. - miert dugott veled? mert eros jatekos, aztan beleszeretett. - mit erez az ex irant - semlegesseget. - hany %-ban oszinte a Vivivel valo kapcs, 80%ban oszinte, hogy taszitja el magatol. - mi lesz mas, ha nem jon vissza? R chilles napot akart, chilles nap lett, ez lesz nelkule, - Miben kulonbozol a Tivztol - meg egy olyan, mint o (R) nincs.

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:39:19

nietzsche-i mélységekhez érünk hamarosan

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:39:43

Renike most jól leírta magát... szerintem.

chiccodoro 2018.11.18. 21:39:45

Dzsízesz, Renike az, akit nem alázott meg a Radics, mert nem TUDTA megalázni... Melyik világon élnek ezek????

chiccodoro 2018.11.18. 21:41:02

Micsoda undorító pofákat vág egy a f@szkalap... Má`bocsánat...

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 21:41:54

Lacika chill sapkában :DD

,, 2018.11.18. 21:42:03

@Hümmögő Hammogó: szerintem egész jól érvelt reni, ahhoz képest h szarból kell várat építeni

agimano 2018.11.18. 21:42:13

Era:
Erosnek kell nyerni, ha r elnyomja a tobbieket, akkor o eros, mirol beszelunk? - a tobbiek csak kovetik, es hulyet csinalnak magukbol
-miert azzal ervelsz, hogy R megalazza a tobbi not, a nok szavazatait akarod? - volt egy ilyen abaratja, mindent kiolt belole ezzel a stilussal, a velemenyt megalazas nelkul is el lehet mondani. - csak azt lehet megalazni, aki ad erre feluletetet, akikkel ezt csinalta, megerdemlik. - mindenki azt engedi meg maganak, amit lehet, azon sertodik meg, amin akar, aki velem minosithetetelenul beszel, azzal szemben kiallok.
- Vivit nem ertem, hogy mit kerdez:) - nem no es ferfi parbaj, hanem Radics es Era parbaj lesz
- erkolcsi musor v. szines oldal? - kinek mi fer bele. mi az, hogy szines oldal? hogy elso nap lefekszunk valakivel? veszekedes, ertelmetlen szocseples, Vivi hangja elcsuklik mar, es felrebeszel. Hulyesegeket kerdeznek. Era szerint nem ,magyarul beszelnek kb a tobbiek, nem erti, hogy mit kerdeznek. En sem...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:42:29

Vivi ostoba :( elengedem

Rúdas meg már 100m mélyre süllyedt

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:42:45

Lacika lassan rájön hogy nem az X Faktorban van, még mindig nem szólították a színpadra énekelni. De vár, türelemmel.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:43:18

Lacika feje közben...:)))) Ő amúgy ért magyarul?? Úgy néz ki ott közöttük, mint egy külföldi cserediák!:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:43:39

@Ay Mama, Que paso: mintha egy pillanatra azt érezte volna, hogy nincs jó helyen

bElannaTorres 2018.11.18. 21:43:39

Hányok radicstól - ok nélkül nem vernek senkit, mivel karakán megérdemli
Akit megaláznak az meg is érdemli...

chiccodoro 2018.11.18. 21:43:53

"Ok nélkül nem vernek senkit" öletvezetés by Radics 2

nicu71 2018.11.18. 21:43:59

@Ay Mama, Que paso: Lacika egyelőre a nyugalom szobra ,annyira birom

tjunior 2018.11.18. 21:44:06

ok nélkül nem vernek senki...ez az csávó egy beszélő emberi trágya

Todd Chavez 2018.11.18. 21:44:10

Baszd meg, Radics! Apád faszát! Ezzel az utolsó megjegyzéssel elástad magad végleg.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:44:36

Kvíz, ezek milyen műsorban vannak??? Legyen ön is milliomos, de úgy hogy hülye! :)

Maximista vagyok 2018.11.18. 21:45:32

Eddig nem akartam szavazni de radics utolsó mondatánál letöltöttem ezt a szart. A kurva anyádat radics geci!

Qqts 2018.11.18. 21:45:44

Jó estét-jó estét!

Radics dumája kiverte nálam a biztosítékot. “Azért verte, mert megérdemelte!” És pornóbajusz ettől nem határolódik el, de két bmegtől igen?! MIIIIVAAAAN?!

Todd Chavez 2018.11.18. 21:46:36

Roli viszont eddig jól hozza a paródiát erről a rákossejtről

agimano 2018.11.18. 21:46:56

R besertodott azon, ahogy Roli kiparodizalta, R szerint on sokat lehet szakadni

chiccodoro 2018.11.18. 21:46:58

@Maximista vagyok: Remélem most vesztette el végleg a játékot! Tetüfészek...

,, 2018.11.18. 21:47:04

@bElannaTorres: @tjunior: és ezt hány magyar pasi is vallja. Meg h a nemi erőszakot a nők provokâlják ki.

agimano 2018.11.18. 21:47:47

Era rohog azon, ahogy reni kifigurazza ot

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 21:48:23

Radicsnak sikerült megfognia a női szavazóbázist, mekkora taktikus.

bElannaTorres 2018.11.18. 21:49:00

@,,: erőszakos, primitív ösztönlények

mandarinos csoki 2018.11.18. 21:49:24

Sziasztok!
Eddig nem kommenteltem, csak követtelek benneteket, de nem bírtam ki, hogy most ne szóljak hozzá. Eddig is ki nem állhattam ezt a köcsög Radicsot, de ezzel a megjegyzésével végérvényesen leírta magát. App letöltve, szavazat ment az Erára!

bElannaTorres 2018.11.18. 21:50:16

Roli nagyon jól játsza ratyist.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:50:44

Roli jó, Reni kretén! Zsu magát adja és mutogat, fenyegetőzik ujjal! Szánalmas. Bolondok háza!

,, 2018.11.18. 21:50:45

@bElannaTorres: az a durva h ezt diplomás, intelligens, konzervatív pasitól is hallottam:( szerinte az a fogalom h nemi erőszak nem létezik, mert a nő igazából mindig benne van:/

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:51:15

@,,: Nem is a mondat-összerakásával van bajom, Radicshoz képest sokkal jobban meg tudja fogalmazni, hogy mit szeretne mondani (mint tegnap a bokszolásnál), nekem a mondandójának a tartalma nem tetszett...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:52:31

@Qqts: csókolom csókolom! Pp cirkuszi bohócnak is lepkefing, nemhogy mentornak, műsorvezetőnek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 21:52:31

@,,: diplomaval nem osztanak intelligenciat

agimano 2018.11.18. 21:52:32

jutyuber vagyok, geci:DDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 21:52:59

naaa,,,Roli tök ügyes!!!

Todd Chavez 2018.11.18. 21:53:14

A nézőtéren az Országos Asszonyverő Egyesület tagjait tisztelhetjük..

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:53:18

Roli hatalmas volt, imádtam! Van ott humor! Hajrá Era!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 21:54:16

@Nyuszomuszo83: reni a mumusom, őt nétni hallgatni olyan, mint aranyérre vietnámi balzsamot kenni

agimano 2018.11.18. 21:54:57

mutattak mar amugy allast?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 21:55:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: detto, akaromde mondani EKG! Irritáló buta luvnya.

Todd Chavez 2018.11.18. 21:55:51

Ha visszamegy ez a retek, csalódottabb leszek, mint április 8-án

bElannaTorres 2018.11.18. 21:56:26

@,,: :( az iq nem kizáró ok, hogy seggfej legyen valaki, de gondolom a többség inkább a radics szinten van ma már.

Qqts 2018.11.18. 21:56:44

@Hedo a szadista szexista anyuka: könyörgöm a metoo mozgalom közepén, műsorba engedünk egy ilyen senkihàzi dumát?! Ha meg PPnek nem jut eszébe, hogy ezt korrigálni kellene, mert qrva gáz, nincs ott senki, aki a fülére mondja, hogy TÖKI nyögj már ki vmit?!

Qqts 2018.11.18. 21:57:16

@Todd Chavez: juuuj de szívemből szólt

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 21:58:46

Eddig én sem szavaztam, de tegnap elszakadt valami és letöltöttem az ápppplikációt KETTŐ telefonra is, és nyomtam Erára! Mindenkinek javaslom:)

katica88 2018.11.18. 21:59:37

@mandarinos csoki: én is így vagyok...
egyébként 3. napja mondom már hangosan a tv-nek, hogy huuuu de meg kéne verni/etni ezt az undorító gyökeret..

cudarka670 2018.11.18. 22:00:05

Remélem kiesik ez a f@sz, hú de gusztustalan!!!

Qqts 2018.11.18. 22:00:06

Viszont jó látni, hogy hasonló értékrendű emberekkel folyik itt ez a kis kibeszélő. Az, hogy egyszerre hördültünk fel tökre szívmelengető. Virtuális pacsi mindenkinek!!

,, 2018.11.18. 22:00:08

@Qqts: a metoo mo-n szitokszó

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:00:44

@Qqts:
Amúgy nekem is pont a metoo jutott eszembe, és hogy TALÁN a szerkik is ezzel akarták végleg leírni radicsot...

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:00:56

Jacuzziba valaki? Itt szotyizok, meg nézem milyen a többiek másik bőre :(

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:02:35

Imádkozzuk vissza Erát valahogyan, bár félek hogy a sötétség hatalmasabb (munkahelyi tapasztalat sajnos).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:02:46

letöltöttem az appot, és szavaztam

cudarka670 2018.11.18. 22:02:50

@Qqts: Én csak olvasok, idén még nem kommentáltam az eseményeket, hát de ehhez már nem lehet nem hozzászólni!!!

Qqts 2018.11.18. 22:03:29

@,,: mert kicsit túl lett tolva. Néha nőként engem is irritál, mert átestek a ló túloldalára. Kicsit visszaéltek páran vele.

Ettől függetlenül,ilyet, így komment nélkül tovább engedni szarvashiba. Kvázi hallgatás beleegyezés/egyetértés

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:03:34

Másik telóról is ment Erára, plusz laptopról.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:03:38

Aludni kéne, mert fél 5kor riadó lesz :(

kúszó_lép 2018.11.18. 22:03:43

en eskuszom nem tudom tultenni magam azon, hogy az rtl szo nelkul hagyta a radicsgeci megjegyzeset, most mit kell csinalni? feljelenteni oket vagy mi?

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:04:17

Hát ez már nálam is kiverte a biztosítékot, sose gondoltam volna,hogy letöltöm az appot. Hajrá Era! Ez a férfiak szégyene egy perccel többet se tölthessen a képernyőn! A YouTube-on nézze a hozzá hasonló... Amúgy úgy tűnik az RTL meg akarja buktatni, az összefoglaló eléggé a lejáratására van kihegyezve. Vagy csak naivan remenykedek abban, hogy ez már nekik is vállalhatatlan?

Mók_Ica 2018.11.18. 22:04:24

pp eredményt akar mutatni???? elkapott vmit az agyhalottaktól....

bElannaTorres 2018.11.18. 22:04:42

@,,: az :(

Pp viccből dicsérte meg Lacika haját :)))

cudarka670 2018.11.18. 22:05:56

Reni nagyon gagyi volt, mint Era....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:06:21

Pp imbolyog mint a szarógalamb! 45.45-54.55 az állás perpillanat!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:06:33

Pp imbolyog mint a szarógalamb! 45.45-54.55 az állás perpillanat!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:07:00

Követelem, hogy rudas essen kétségbe és adja fel az egészet ratyi kiesése után! Még ma

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:07:21

Blogmoci mongyon le! :D

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:07:23

Ginu fején úszósapka meg búvárszemüveg, bünti vagy csak fashion statement?

agimano 2018.11.18. 22:07:23

jók a programok, csak sok köcsög van

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:07:26

Ez a változás sokat sejtet...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:07:48

a nézőtéren radics-támogatói túltengés van :((((
nagyon remélem, hogy era megy vissza.... pláne radics mai öfibeli megnyilvánulása után.....

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:07:53

Régen még az udvarra sem kísérhették ki őket

Ego0123 2018.11.18. 22:07:53

@Thats What She Said!: Én is ugyanaz. Remélem kiesik Radics.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:07:59

Faszomat se érdekli ratyi, ne mutassátok többé!

hűholélek 2018.11.18. 22:08:06

@Nyuszomuszo83: Döbbenet! És nem tudok szavazni:(

Qqts 2018.11.18. 22:08:22

@Hümmögő Hammogó: bízzunk benne

@cudarka670: ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Megértem, hogy ezt már nem bírtad ki.

Mákja van, hogy nem vagyok a vellában, mert ha ezt élőben hallom az arcába verek

cudarka670 2018.11.18. 22:08:33

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én Renit eddig aránylag bírtam, de a mai adás után elég negatív lett róla a véleményem....

pirosnyuszi 2018.11.18. 22:08:35

Hejhó! Én eddig csak ilyen csendben olvasgatós típus voltam itt, de muszáj közölnöm a mélyen tisztelt nagyérdeművel, hogy én már akkor kivertem a patáliát a családban, hogy mindenki kurvagyorsan töltse le az rtl24 appot amíg szépen vagyok, akkor mikor még ki sem hívott senkit ez a primitív retek, és szavazzunk arra a bizonyos bárki másra. Eddig még senki sem váltott ki bennem ilyesmit meg az a nyomorult Tivi sem.

malevil2050 2018.11.18. 22:09:08

Honnan a lekvárból akasztották le ezt a szpikert?
Ilyen fizimiskát utoljára a verduni csatában láttam a lövészárokban.

Amúgy kellő tisztelettel üdvözlöm a publikomot!
ELP barátom után szabadon: " Mindenkit csókoltat a dunántúli ÁFÉSZ "

Talán békapcsolódom...

cudarka670 2018.11.18. 22:09:43

Az eddig csendben olvasók, milyen aktívak lettek hirtelen....

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:10:00

Radics vicces pillanataihoz nem találtak anyagot

Oh my... 2018.11.18. 22:11:00

@Qqts: egyetértek, ez botrány. Minimum el kellett volna határolódniuk, elő műsorban ezt a műsorvezető nem kellesz volna megtennie! Hogy Bajusznak lányos zavarában ez nem jutott eszébe (gondolom, erősen rástresszel az élőzésre), azt meg el tudom nézni, de hogy a FÜLÉRE NEM MONDJÁK RÁ?? Na azt nem.

Ez a tróger ratyics nálam elért a gödör aljára, de hűséges fegyverhordozója, a rudas véglény ugyancsak, és a világ ostobája, lotyókismenyasszony sem kevésbé, sőt. Egyik undorítóbb, mint a másik. Szívből remélem, hasonlóképp arconcsúszva takarodik ki ma ez a debil gyökér is a műsorból, mint a 8-asból a málnás idióta.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 22:11:26

Meglátjuk Radics, meglátjuk!!!

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:11:26

@Schlomo Goldberg: nem emlékszel pedig annyi volt tudod az izé, meg a másik izé, aztán az újabb izé...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:11:29

úristen.....mindjárt elélvez a színpadon ez a pöcsfej a sok pöcsfej rajongó láttán......

BarBwire 2018.11.18. 22:12:00

Csak nekem nem működik az app?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:12:13

Era kétszínű, Radics őszinte és erős egyéniség! Hányok!Kérem a konténert, pedig csak az elején járunk!

MosóMaca 2018.11.18. 22:12:56

Csendes olvasóból előlépnék egy kérdés erejéig. Ez egy szerkesztett,vágott műsor,amit látunk,vagy nem? És akkor ezt az “akit vernek,az megérdemli” dumát beteszik adásba?! Bravo rtl... pláne,ha vissza is engedik ezek után

Oh my... 2018.11.18. 22:13:34

@oh..my..gosh!: Bocsi, javitok (köszi gboard!), szal "műsorvezető nem kellesz" helyett: a műsorvezetőnek KELLETT VOLNA megtennie... Mármint az elhatárolódást!

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:13:34

Radics szurkolótábora minimum 30 év fegyház/fő

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:13:57

@pirosnyuszi: üdv Tesó! A nyufik egyetértenek!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:14:15

Holnap írok a nane egyesületnek! Nem tudom magam túltenni ezen a kijelentésen, azon meg főleg nem, hogy ezt a retek hirdeti...

cudarka670 2018.11.18. 22:14:25

@BarBwire: nekem működött, most töltöttem le párom telójára, és szavazott is... :P

Mók_Ica 2018.11.18. 22:14:36

@Nyuszomuszo83: párbaj konténert hoztam..... használd nyugodtan :)

@MosóMaca: ha visszamegy radics, remélem jól megbüntetik a retekklubot..... gáz, hogy ezt így leadták

,, 2018.11.18. 22:15:27

@oh..my..gosh!: éden hotel is csak akkor lett balhé amikor neten posztoltak róla (nórika) addig semmi probléma nem volt vele nekik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:15:39

@Mók_Ica: Mutti, basszus, ide nekem azt a vip belépőt :)))))

Oh my... 2018.11.18. 22:16:28

@Nyuszomuszo83: ide már egy konténer nem lesz elég... minimum Lecsó kartács gigantikus méretű Csillagrombolója kell mára. :D

Qqts 2018.11.18. 22:16:58

@oh..my..gosh!: gázgázgáz és elképedek, hogy még mindig nem és még mindig nem és megint stúdió ÉS MÉG MINDIG NEM! Kapják be mind!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:17:06

@MosóMaca: De most már élő!
@Mók_Ica: Köszönöm, drága vagy, mire vége lesz 3 db 5 xl-es lesz tele!

cudarka670 2018.11.18. 22:17:08

@MosóMaca: Azért írták itt páran, hogy lehet ezzel akarják megbuktatni...
Persze Bajusz biztos előre megnézi, és nem mond semmit... (pedig én imádom Petit, de műsorvezetőként, hát...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:17:32

@úgymond olvasó mmkk: már kitettem neked :))))

@Hedo a szadista szexista anyuka: remélem radics megy haza és ő is megkapja a magáét

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:17:58

Azt a Radics szurkolótábort....!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:18:38

@Qqts: ártatlan kicsi lelked elhitette veled, hogy ettől nyilvánosan elhatárolódnak? Édes kis zserbó popcake vagy!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:18:57

@oh..my..gosh!: @Nyuszomuszo83: minden felszerelés itt van, ne aggódjatok :)))

radics egy igazi hülye!!!

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 22:18:57

én nem látom jelenleg az adást. Valaki le tudná írni hogy mit mondott a Radics?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:19:02

@oh..my..gosh!: úgy biza, Lecsó kartács csillagrombolója is duplázva!

Csak Era most ne bassza el. Bár a növerés a legalja! Aki ezt nem érti addig ütném ok nélkül is míg mozog!

bElannaTorres 2018.11.18. 22:19:34

Pp nagyon rossz , Anikó jobb lett volna sokkal mára

szmoti 2018.11.18. 22:19:49

Mit mondott Radics? Ami most itt mindenkit kiakasztott? Olvaslak titeket, háttérben megy a vv, de nem értettem, mert épp macskatámadás áldozata lettem

Pamutbojt 2018.11.18. 22:20:21

@MosóMaca: Hát igen...legközelebb nyakon is vágja majd valamelyik csajét, csak hogy tudja, hol a helye.Mert megérdemli. Meg mert az olyan férfias. Az Rtl-nek ez sem tűnne fel, sőt...

nicu71 2018.11.18. 22:20:58

Lemaradtam,mit mondott radics ami így kiverte a biztosítékot?

MosóMaca 2018.11.18. 22:21:25

Az még teljesen érthető,hogy leadják,ha elhangzott,mert hozzá tartozik ennek a primitív senkiházinak a jellem(telen)rajzához. De ahogy többen is írtátok,a minimum egy képernyőfelírat a csatorna elhatárolódásáról,vagy bárakármi...

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:21:42

@szmoti: Nem véletlenül verték, /valamelyik csajra mondta/ , amelyik nőt verik az meg és érdemli
kb ez volt

malevil2050 2018.11.18. 22:21:46

Nahh akkor a komát kiszavazzuk ántipátikus,,,,menj haza ecsém!

chiccodoro 2018.11.18. 22:21:57

Helyesírási hiba szóban... Van némi fogalomzavar

cudarka670 2018.11.18. 22:23:08

@szmoti: Ha Erát verte a barátja, akkor meg is érdemelte, nem lehet véletlen, hogy megütötte...

chiccodoro 2018.11.18. 22:23:10

Tesák mindjárt hányok ettöl a f@szkalaptól

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:23:16

brazil gépsor az első sorban

Qqts 2018.11.18. 22:23:30

@Hedo a szadista szexista anyuka: lehetséges, még hiszek a mesékben.

@OriginalBlackMamba: az Era elmondta, hogy őt alázta az exe. Erre ő azt tudta mondani, hogy nem csodálkozik, hogy verte. 2 féle nő létezik; aki megérdemli, hogy verik és aki nem. Era karakán csaj, szóval megérdemelte

szmoti 2018.11.18. 22:23:39

@Schlomo Goldberg: egy igazi gyökér, azthiszem gyors letöltöm az appot

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:24:38

@chiccodoro:
Én már hánytam
.
Era megy vissza, nagyon túl tolja a fogyatékos, annyi cigány nincs aki vissza szavazna.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:24:41

@szmoti:
@nicu71:
Radics folyamatosan azt mondogatja, hogy itt csak ő képes csinálni a sóóót (mint pl.sírás, nevetés, szex) ezen kívül meg tök hülyeségeket beszél és ordít...

OriginalBlackMamba 2018.11.18. 22:25:07

@Qqts: Jézus... ************ Köszönöm.

Oh my... 2018.11.18. 22:25:14

@Schlomo Goldberg: én mintha Gombit láttam volna ott... Vagy behaluztam csak..?

cudarka670 2018.11.18. 22:25:38

Nekem Lacika a best off!!!
Kellene egy olyan rész, amibe csak ő van

Todd Chavez 2018.11.18. 22:25:48

VV Asszonyverő, menjél haza a faszba!

ibsen 2018.11.18. 22:25:50

Radicsnak kéne egy pofáraesés, de ettől még se férfi nem lesz és felnőni sem fog. Megérdemli Vivien is és a kinnti csaja is ezt a palit.

drxmarton 2018.11.18. 22:26:36

@Schlomo Goldberg: Mint egy Maunika só... Romantikus youtuber spanok... Dikk...

Qqts 2018.11.18. 22:26:59

@MosóMaca: ez még jobban idegesít, minthogy egyáltalán elhangzott. Hiszen ez a gyökér nem tud felelelni a szavaiért, hát nem is értené, hogy ezen mit hőzöngünk itt, mert egy ösztönlény.

ibsen 2018.11.18. 22:27:19

@oh..my..gosh!: Gombi az, az érzékeny fodrászfiú :-)))

Oh my... 2018.11.18. 22:27:52

@bElannaTorres: Szerintem pedig Bajusz jobb mint Ancsa, nem laggol annyira... ;P

BarBwire 2018.11.18. 22:28:01

@cudarka670: volt egy egész belevaló rész csak róla.

ibsen 2018.11.18. 22:28:10

@Hümmögő Hammogó: A paródia róla jobb lett mint az eredeti.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:28:26

Ergo Era megérdemelte hogy verték és minden nőt okkal vernek! Megajóédesanyját! Kár hogy őt nem kiverte az apja a lepedőre, egy retardálttal kevesebb lenne! Az hogy nem határolódott el a csatorna már meg sem lep, de ez évben ez a téma igen erős volt, a nagy jutyúber pont nem tájékozódott??? Amúgy ki is nézem belőle, hogy lazán csattan a pofon, meg jön a rugdosás... ha visszamegy tényleg feladom és nem nézem és azt hiszem nem leszek egyedül!

MosóMaca 2018.11.18. 22:30:05

@Qqts: igen,pontosan ez a legnagyobb gáz. Ő fel sem fogja(,nem is várjuk el),de azért csak dolgoznak exVV-seken kívül értelmesebb emberek is ott,akik felszisszenhettek volna erre

bElannaTorres 2018.11.18. 22:30:24

@oh..my..gosh!: hát jó, de nem könnyű eldönteni, ez olyan mint győzi vagy baukó? :D

ibsen 2018.11.18. 22:30:27

Nem láttam, de az hogy ez a Radics megkongatja a harangot már az elején mindent elárul... Ez nem a youtube az kiderült:D

Oh my... 2018.11.18. 22:30:42

@ibsen: ohh, akkor jó ;) és mitha az Era-szurkolótábort erősítette volna... Ezt is jól láttam? (Remélem!)

Qqts 2018.11.18. 22:31:35

@Nyuszomuszo83: hát én mindjárt lerúgom a tv-t a helyéről, ahogy ez isteníti magát...gusztustalan óvodás kis pöcs

Wuuuu nekem ma lement a roló, bocs skacok

,, 2018.11.18. 22:31:48

De most komolyan, senki nem emlékszik az éden hotel balhéra? Ott sem volt semmi kommentár, amíg nem került szóba h jogi útra terelik

MosóMaca 2018.11.18. 22:31:49

De úgy tűnik a kanális meg is ágyazza a távozását. Rendkívül hízelgő bejátszásokat kap :)

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:32:10

@Nyuszomuszo83:
Nem leszel egyedül, én is úgy voltam, hogy vele nem bírom tovább, még így TV-n keresztül sem, a mai megnyilvánulása után meg aztán végképp nem... :((( Úgyhogy naggggyon remélem, hogy nem ő megy vissza, mert amúgy meg VV-t akarok!:)

2018.11.18. 22:32:23

am puskáspeti nem azért volt tegnap is paprikás kedvében (és ma is annyira kis életunt lagymatag), mert a barátnője, eke angéla a pénteki csak show és más semmiben a produkciójuk végén lesmárolta a színész srácot, aki a párja volt?

nicu71 2018.11.18. 22:32:40

@cudarka670: nekem is .Lacikaaaaaa!Remélem soha nem esik ki de ha párbaja lesz az első sorba fogom ordibálni LA CI KA ! LA CI KA!!

MosóMaca 2018.11.18. 22:32:48

@,,: jogos. Ott is a nézők adtak hangot a problémának,miközben a műsor leforgott hónapokkal előtte...

Qqts 2018.11.18. 22:33:22

@ibsen: hülye kérdés, de mint jelent a harang kongatás?

cudarka670 2018.11.18. 22:33:38

@BarBwire: Azt nem nézem, az már sok(k) lenne

Oh my... 2018.11.18. 22:33:40

@bElannaTorres: jahja, kb... bár, azért ott nehezebb a szitu, mert egyik gagyibb, mint a másik, itt legalább mindkét műsvez szimpi - legalábbis nekem.. ;)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:33:42

@,,: én emlékszem, pedig édent nem néztem

Mók_Ica 2018.11.18. 22:34:37

@Nyuszomuszo83: ekg

radics legjobb pillanatai..... háááát, eléggé alátett a csatorna.... remélem ez az elbocsátó szépüzenet radics részére.....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:34:37

@ratsliveonnoevilstars: szt a műsort nem szoktam nézni! Link van?

nicu71 2018.11.18. 22:34:40

@ratsliveonnoevilstars: az egy előre lerendezett" szinpadi " csók volt.Marhaság ,annak a xarnak a nézettségét emelendő szánalmas probálkozás..

Ay Mama, Que paso 2018.11.18. 22:34:53

@Qqts: feladja a játékot
illetve használja a szuperképességét

bElannaTorres 2018.11.18. 22:35:54

@,,: én emlékszek, mert nagyon kiakadtam. Addig néztem a műsort.
Látszott a lányon, hogy kényelmetlen neki, rosszul érzi magát, de akkora műsornak gondolták, hogy leadják nekünk. Örülök hogy voltunk páran akik szerint undorító volt.
Itt megy a dugás össze vissza de abba beleegyezik mindkét fél

Qqts 2018.11.18. 22:35:56

@,,: sok-sok évvel ezelőtt, megrángatak egy játékost egy menjél vissza a Gangeszba/Gangeszhez dumáért. Ohaz másik csatorna volt...

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:36:37

újranézhettük Zsut a neurológián:))

,, 2018.11.18. 22:36:39

@Qqts: viszont baukó évával:)

ibsen 2018.11.18. 22:37:12

@oh..my..gosh!: Radicsét inkább ahogy látom.

,, 2018.11.18. 22:37:12

@Qqts: és egy másik korszak.

Qqts 2018.11.18. 22:37:12

@Ay Mama, Que paso: jaaaaaaaaaj köszönöm. Azt nem csak mondta, kongatott is? Ez kimaradt nekem. Köszönöm a kisegítést

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:37:28

@Hedo a szadista szexista anyuka:
@Qqts: @Hümmögő Hammogó: maximum innen tájékozódom, de nézni nem fogom. Én ugyanígy vagyok, ha nem félteném a tvm lerúgnám. Én remélem hogy mint az ÉH-nál akár jogi út lesz a nane simán megléphetné zokszó nélkül, a gyökér ellen és az retek ellen is. Dőlne a lóvé!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:37:56

a legdurvább, hogy radics legjobb pillanataiból tényleg elhiszi magáról, hogy mekkora ász..... broáf

Oh my... 2018.11.18. 22:38:01

@MosóMaca: ezek szerint nem........ és ez nagyon szomorú!!!

Pamutbojt 2018.11.18. 22:38:12

@Qqts: én sem tudom nézni, itt várom a végeredményt. Aztán ha kiesett, visszanézem, mert felveszem...Ha visszamegy, akkor... pfffff....hát akkor majd felvételről fogom nézni, és ha feltűnik, áttekerem, mert nekem ő nézhetetlen.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 22:38:12

Balfasz Roli! Én ratyishoz basztam volna a kurva kék kendőt, rakd rá te, a kihívó dolga. Vagy gondot okoz egy csomó megkötése?

Most is felidegel, ekkor engedtem el Rolit.

2018.11.18. 22:38:15

@nicu71: hmm, hát kicsit túltolták azért :D én meg azt gondoltam, hogy attól borult meg szegény, mert nagyon látszott rajta tegnap is, és most is olyan kis zavart

chiccodoro 2018.11.18. 22:38:28

@Qqts: Mondjuk ezért a növerös beszólásért Radicsot reptettem volna a villából...

Qqts 2018.11.18. 22:39:03

@,,: ott is ott volt? Már erősen megkoptak az emlékek.

Amúgy elszállhatna már a lila köd, ahogy nézem nem tudok írni. :Dd

ibsen 2018.11.18. 22:39:25

Azért az hogy van hogy szinte csak Era állt ki mint nő magáért és tette szóvá hogy ez a faszkalap hogy beszél a nőkkel?

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:39:27

Radics direkt látványosan hangosan beleásított Era mondanivalójába, undorító!!!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:39:29

radics "kedvesen" és hangosan ásít, mialatt era beszél..... péklapát....

Oh my... 2018.11.18. 22:40:06

Jááj Petya, mekkorát oltott már ezen az idiótán!!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:40:10

@Mók_Ica: én is reménykedem, hogy a retek direktbe tolja ezt és visszamegy Era!

Adamadam 2018.11.18. 22:40:14

Eddig nem akartam szavazni, sőt egy bizonyos pontig tetszett Radics hülyéskedése. Viszont ez már sok, két telefonra is leszedtem az appot és ment a szavazat Erára!

Thats What She Said! 2018.11.18. 22:40:30

Ott van a baj, hogy minden a csatorna javára válik. Felhajtották valahonnan a fél brigádot, koztuk ezzel a Radiccsal is, tudják hozni a nézettséget, többen azon kapjuk magunkat, hogy letöltjük az appot stb...törlöm is. Meg ennyire sem érdemes az egész musor.

Todd Chavez 2018.11.18. 22:41:07

Még mindig semmi reakció..

Mók_Ica 2018.11.18. 22:41:27

kortárs beszédek...... azért ász radics mert övé a villa legjobb nője..... pfffff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:41:54

Krisz téged már kiutott a peloval Pumped :P

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:42:09

KrisztiÁnusz mekkora csicska, te jóég! :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:42:14

Na, meccsnek vége, becsatlakozom, mert rohadtul remélem, hogy kiesik ez a féreg a picsába. Közben olvastam a hsz-eket, de én már meg sem lepődöm, 2 napja nem nézem Radics miatt az öfiket. Ha ma visszamegy, akkor részemről ennyi a VV9. Az RTL pedig csak a szokásos álszent dolgait hozza. A metoo balhé kapcsán beleállnak bárkibe, még csak konkrét bizonyíték sem kell, amikor meg náluk van vállalhatatlan, az szemhunyást ér csupán. Sixx, tessék, tálcán kapod ezt a lehetőséget, tedd szóvá!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:42:18

@ibsen: mert agyhalottak ezek nem nők, nem érzik hogy miként beszélnek velük, számukra tehát megszokott!

cudarka670 2018.11.18. 22:42:21

Jé, Krisztiánuszt felkeltették?

Oh my... 2018.11.18. 22:42:36

@ibsen: ezt már tegnap megfejtettük: mert kb ahhoz is ostobák, hogy átlassák a helyzetüket, amikor alázzák őket a gyökerek....

,, 2018.11.18. 22:42:57

@Nyuszomuszo83: az emberi méltóság megsértésére hivatkozhatnának (éh-ben is ez volt szerintem) de ha nincs tettlegesség nehéz ügy lenne... a szerződéssel kb alávetették magukat az ilyesminek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:43:03

@Adamadam:
Hidd el mindenki erara szavaz, kap 60%-ot

Mók_Ica 2018.11.18. 22:43:42

bajusz nagyon visszafogottan beszél......

no lássuk ki nyert

csincsilla72 2018.11.18. 22:43:50

@Mók_Ica: Repült a fagyott ponty is. Ez a faszkalap annyira kiverte nálam a biztosítékot, hogy két konténert is megtöltöttem.
RTL, ha ez továbbmegy, én is feljelentelek benneteket :-(

Lynette21 2018.11.18. 22:44:05

Huuuuu de izguloook! Hajra Era!

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:44:11

@ibsen:
Ezen én is elgondolkodtam... Milyen nők ezek?

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:44:27

Közjegyző :,D persze az anyátok picsáját

ibsen 2018.11.18. 22:44:38

@oh..my..gosh!: Ez csak egy hangos gondolkodás volt...

Hogy hogy nem a nagy "szerelem" olvasta a kortesbeszédet Radicsnak? Se Csoki, se Lacika...elég gáz ez a Krisztián gyerek.

chiccodoro 2018.11.18. 22:44:48

@csincsilla72: Csatlakozom!!! Annyira drukkolok Erának!

bElannaTorres 2018.11.18. 22:44:58

Dzsunkel gyerekek az első sorban :)))

Qqts 2018.11.18. 22:45:22

@Nyuszomuszo83: @chiccodoro: @Pamutbojt: Szintén, párbaj nélkül kibaszarintottam volna a hatalmas arcával együtt.

Amúgy én is csak nagy szájjal mondtam. Nem mernék a férjem színe elé kerülni, ha bántanám a tv-t. Naaaa nem mintha megütne, de nem dícsérne meg érte... főleg, ha megtudná, hogy eme remek műsor miatt repült az eszköz :))))

MosóMaca 2018.11.18. 22:45:26

Remélem az ominózus bejátszás után Era elhúz a százalékokkal toronymagasan

chiccodoro 2018.11.18. 22:45:49

@Hümmögő Hammogó: Ott a gond, hogy nem nök, csak valami nönemü lények...

Mók_Ica 2018.11.18. 22:46:18

era megy vissza :))))))))))))))))))

Ego0123 2018.11.18. 22:46:26

Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:46:33

Ezzzzzazzzzzzz. :) Era. :)
Radics feje költemény. :)

ibsen 2018.11.18. 22:46:43

Na koppannak sokan....

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:46:53

Van Isteeeen! IGEEEEN! Era!!!

Qqts 2018.11.18. 22:46:54

EEEEEZAAAAAZ MEHETSZ HAZA TE ERŐSS “FÉRFI”. Te asszonyverő nyomorult senkiháziiii

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:47:15

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM! :)))) Tovább nézhetem a VV-t!!! :D

cudarka670 2018.11.18. 22:47:29

Hú, de várom a benti gyökerek arcát, mikor meglátják Erát az ajtóban!!!

,, 2018.11.18. 22:47:36

Huhh, megkönnyebbültem

Oh my... 2018.11.18. 22:47:42

JESSSSZTUDÉÉÉJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!

chiccodoro 2018.11.18. 22:47:44

Mekkora koppanás lesz bent!!!!

Nbl 2018.11.18. 22:47:44

Cincike milyen fejet vágott a közönség soraiban, mikor bukott a Ratyis :D

Mók_Ica 2018.11.18. 22:47:45

radicsot pedig jól megbírságolnám...... egyébként még mindig nem érti..... idióta pöcs..... pffff

ibsen 2018.11.18. 22:48:05

A youtubeos rajongók bealudtak rendesen vagy lehet kijózanodtak :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 22:48:22

Jobb most kiesni aszongya :)))))

Angora Cardi 2018.11.18. 22:48:30

Viszlát radics, lófasz se voltál.

Továbbra is hajrá Era, tovább a fődíjig.

agimano 2018.11.18. 22:48:32

sajnos Radics túl jó volt ide, Magyarország még nem érett meg erre XD

tvbuzi 2018.11.18. 22:48:56

Megszívta a faszt a köcsög

AmanEdi 2018.11.18. 22:48:58

Remélem Vivi nem vág valamit Era hoz amikor bemegy

Mók_Ica 2018.11.18. 22:49:15

radics lefagyott.....

2018.11.18. 22:49:39

Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá! Hurrá!

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 22:49:40

Jaaaaj a fejekre nagyon kíváncsi leszek! :) Radicsnak semmit nem adott a vv! Gyökér!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:49:46

Hehe, ezt a semmitmondó búcsúklipet. :-P

agimano 2018.11.18. 22:49:48

na, ő is végiggondolja, hogy megérte-e neki ez az egész, a nagy jutyúb karrier...

,, 2018.11.18. 22:49:54

beírtam a pontocskákat

Oh my... 2018.11.18. 22:49:59

"Ekszájting" ( by ratyis) várom a benti gyökerek reakcióit...

ibsen 2018.11.18. 22:50:01

@Mók_Ica: De érti csak gáz bevallani hogy szart sem ért az egész amit csinált.

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:50:07

Érdemes lesz folytatni egyáltalán radics nélkül, ezt kell eldönteni a producernek

katica88 2018.11.18. 22:50:13

@AmanEdi: ha megis, legalabb o is mehet a kis pajtasa utan...

BarBwire 2018.11.18. 22:50:17

Első sor csalodott, nem tudják elkölteni a zsét.

Angora Cardi 2018.11.18. 22:50:27

Vivikét ma már más fogja baszni.
A nagy hangú cigóbanda hogy elcsendesedett.

tjunior 2018.11.18. 22:51:07

Túl jó vagyok ezeknek a kutyáknak. Valami ilyesmi látszik Rdcs sértődött fejében :D

bElannaTorres 2018.11.18. 22:51:36

Nagy a baj :)) Vivinek új hálótársat kell keresnie ha csinálni akarja a műsort..

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:51:38

Zsu minek örül, nem párbajozni akart vele?? :)))

2018.11.18. 22:51:43

vivienke azt gondolta h 36 milláért kúrt :))) remélem hamar megy a levesbe ő is

Ego0123 2018.11.18. 22:52:08

Remélem sorba mennek a lecsóba.

bElannaTorres 2018.11.18. 22:52:08

@tjunior: nekem olyan fura, hogy vannak akik fel tudnak nőni úgy hogy közben óvódás szinten maradnak :)

Angora Cardi 2018.11.18. 22:52:16

@,,: jóóó :D

A két cigókurva hogy rí. Beszarok nem jött be az idei pinával tattikázás eddig.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 22:52:27

Ezek a fejek.... Kéééééééész! :P

Mók_Ica 2018.11.18. 22:52:40

óóóó.... vivike hogy sír..... biztos a szerelem miatt...... nem mintha 2 napja ő maga akarta volna kitaktikázni radicsot......

chiccodoro 2018.11.18. 22:52:41

Zsuzsut most engedtem el végleg

ibsen 2018.11.18. 22:52:49

@szociál: Hogy megúszott egy párbajt:-)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:52:52

Műbalhés Vivike. Könny sehol. Többiek döbbent feje. :)

cudarka670 2018.11.18. 22:53:15

@AmanEdi: akkor legalább mehetett volna ki ő is a b@szópajtása után....

MosóMaca 2018.11.18. 22:53:25

Na,akkor most lemegy még a Belevaló,vagy azt is azonnali hatállyal törlik,hisz ratyis nélkül nincs értelme a műsornak? RIP VV :D

2018.11.18. 22:53:35

szerkesztők tuti rászóltak hunorra, h csinálnia kellene valamit, amihez ért... pl. dugni egy jót (ha már bekerült) :D lacika egyelőre alvóügynök.

cudarka670 2018.11.18. 22:53:41

@szociál: én is ezen gondolkodám....

2018.11.18. 22:53:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagyon nagy döbbenet. Hahhhahhhhaaaaaa!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:54:06

@Hümmögő Hammogó: @szociál: ezt néztem én is.... radics mögül "kibaszarintották", era mögé nem állhatott be.....

ibsen 2018.11.18. 22:54:17

@chiccodoro: Eddig miért nem? Ez a csaj sötét mint szén a sötét pincében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:54:28

@,,: Úgy örülök, hogy nem lett pontom. :)
Kifejezetten jólesik. :)

Jóska Pista 2018.11.18. 22:54:37

Vivit ki fogja tovább baszni?

malevil2050 2018.11.18. 22:54:50

Nem értik á lámántinok , há ez meg hogy lehet???

Schlomo Goldberg 2018.11.18. 22:54:55

Ezt a belevalót biztos nem nézem meg

2018.11.18. 22:55:12

@ratsliveonnoevilstars: Következő párbaj lehetne Adri - Lacika.
Az a párbaj csak happy endet érhetne.

pirosnyuszi 2018.11.18. 22:55:13

Akkor ezek szerint többen vagyunk értelmesek akik ezt a műsort úgy nézik mint a NatGeot - csak emberekkel. Egy olyan fajt akikkel a hétköznapokban nem találkoznánk sohasem. De legalább a bentlakók nagy része ártalmatlan, ez az abuzív véglény pedig nem érdemli meg, hogy bárki pazaroljon rá egy percet is az életéből. Szép volt, Era!

Mók_Ica 2018.11.18. 22:55:21

@chiccodoro: sztem ő lesz az egyik a kövi párbajon.... és kint is marad

,, 2018.11.18. 22:55:22

Bakker saját magamat nem raktam be, mekkkora láma

Nbl 2018.11.18. 22:55:27

Remélem, a történtek hatására Ánusz záros határidőn belül összeomlik és elhúz a f@szba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:55:44

@Spitzbauer: Lacika nem volt bent a nyugiban a négyessel. Ő hamarabb levágta a sztorit?

ibsen 2018.11.18. 22:56:02

Zsuról annyit hogy magától nem lett volna semleges, Radics mögé akart beállni akit utált, de az nem kért belőle Era mögé nem akart és még neki van gerince.Na ja.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 22:56:02

huszmillio tini fogja magat alomba zokogni az ejszaka

Angora Cardi 2018.11.18. 22:56:25

@Schlomo Goldberg: Nézzed már, most fogják porig alázni másodjára a hát és ez hogy történhetett kérdésekkel. Ki lesz hozéarmandó? Háttezsvírem hogyhogykiestél egy ekkora sóman?

csincsilla72 2018.11.18. 22:56:31

Asszem eljött a pillanat, amikor át kell gondolniuk, mennyire is vonzó a szex, mint műsor. Cinci és Radics után talán az agyhalottak is elgondolkodnak.
Gyanítom, Kismenyasszony ezért rí, nem a szerelem miatt. Lehet új tattikán törnie a buksit. :-)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 22:56:40

Azt mondani, hogy nem adott neki semmit a műsor, az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent az RTL-el szemben.

cudarka670 2018.11.18. 22:57:06

@Jóska Pista: Krisztiánusszal majd megvigasztalják egymást!

agimano 2018.11.18. 22:57:08

lehet, hogy a Vivi a Csokira fog rámászni

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:57:44

@Jóska Pista: Csoki bevállalja. De ott áll sorba a lyuknál Mókus is. Nem marad parittyázás nélkül.

drxmarton 2018.11.18. 22:57:51

Hàt... Régen volt ilyen párbaj, aminél ennyire szurkoltam az egyik játékosnak. Még az eredmény előtt eldöntöttem hogy ha Ratyis megy vissza nekem ez a szeria ennyi volt. De nagyon kivancsi vagyok merre indulnak a benntmaradtak es a gyokerbanda hogy fog szetzilalodni. Ahogy VVV Ànuszba kapaszkodott szerintem hamarosan megint parittya...Emlekezesbülból...

csincsilla72 2018.11.18. 22:57:52

@ibsen: Zsu elvtelen napraforgó. Illetve csak próbál az lenni, mert túl ostoba hozzá.

MosóMaca 2018.11.18. 22:58:07

@pirosnyuszi: mindig ezt mondom! Úgy kell nézni,mint egy hangyafarmot. Én,az üvegen túl meg a kis lények (elnézést kérek az okos,szorgos kis hangyáktól)

ibsen 2018.11.18. 22:58:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem az az elérzékenyülő típus de szerintem nem volt oda Radicsért annyira vagy magában zokog:)

agimano 2018.11.18. 22:58:24

@ibsen: Zsu azt is mondta, hogy remélei, hogy Radics nem engedi, hogy mögé álljon, és akkor lehet semleges

chiccodoro 2018.11.18. 22:58:31

@ibsen: Igen, de az elején kevésbé tünt rosszindulatúnak mint a többi. Kicsit drukkoltam neki, mint a nép egyszeri lyányának, de ezzel a magatartásával lehúzta magát a klotyón...

ibsen 2018.11.18. 22:58:48

Ezek a csajok Era kivételével talán, ugye nem fognak szülni?

2018.11.18. 22:59:00

@Schlomo Goldberg: Szerintem lyólesz! Attila le lesz sokkolva (még napokig egyébként).

Jut eszembe: Attila, hun vagy. Értik, ugy, hogy Attila hun? ;-DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 22:59:34

@Nbl: Vivike ártalmasabb. KrisztiÁnusz elalszik addig a sarokban.

Qqts 2018.11.18. 22:59:56

@csincsilla72: ebből látszik, hogy csak pinája van, igazi tattikája nincs. Mert ahhoz ész is köllene, de az sincs...csak pennája

ibsen 2018.11.18. 23:00:03

@chiccodoro: Amit én Zsuból láttam eddig az a butaság magasiskolája és ebben hisz. De azt hiszem a villalét kicsinálta.

,, 2018.11.18. 23:00:09

Förtelmes főnökök, zsír

Puncylla 2018.11.18. 23:00:40

Jól van, nekem ez így tetszett. A görénykedés ne legyen nyerő.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 23:00:50

Ha Baukó lesz leosztja Radicsot a nőverésért, erőszakért? A metoo mozgalomban kivette a részét, nem???

Angora Cardi 2018.11.18. 23:01:23

És kire marad a szuperkípessíg?

hűholélek 2018.11.18. 23:01:33

Köszi mindenkinek a közvetítést! Örülés van.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:01:49

@pirosnyuszi:
@MosóMaca:
Én is így nézem! Kész tanulmány:)

chiccodoro 2018.11.18. 23:02:10

@Mók_Ica: Esélyes. Egy darabig legalább csöndben volt és "veszélytelennek" tünt, de ebböl a taTTikázásból nem tud jól kijönni. Azt sem értem, miért állt egyáltalán bárhova is (bár tippem lenne: tartozni valahova, ahol utálnak még mindig jobb, mint kiközösítve lenni) és miért várta meg, amág Radics küldi el. Ezzel bányászbéka üzemmódba kapcsolta magát szvsz...

csincsilla72 2018.11.18. 23:02:11

@Qqts:Biztos vagyok benne, hogy előbb fog újra parittyázni, mint gondolkodni :-)

,, 2018.11.18. 23:02:17

Lacikával lehetne holvanwaldót játszani

agimano 2018.11.18. 23:02:18

bekapcsolták a szaunát, és Lacika rappel

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.18. 23:02:49

Nem csak Lacika, a szauna is meglett!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.18. 23:02:59

@ibsen: belőle még kinézem, hogy csak megfigyel. És most, hogy kiesett a hangadó, talán átértékelése.
De most hallgatom a szaunában ajvékolását, hát, húzzon haza ő is.

tvbuzi 2018.11.18. 23:03:15

Reni - Zsuzsu párbaj egy hét múlva?

Angora Cardi 2018.11.18. 23:03:39

a műsor házigizdája :D van humora a szerkinek

Mók_Ica 2018.11.18. 23:03:46

asszem jobb vót, amíg lacikát nem hallottuk..... broáf

@Nyuszomuszo83: pontosan.....

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:03:48

Bakker, Lacika beszél!! Illetve rappel, lehet mondták neki, hogy énekelhet is, csak csináljon már valamit:))

tvbuzi 2018.11.18. 23:03:51

Nem van más van hátra

ibsen 2018.11.18. 23:04:13

Aszongya Baukó nyíljon az utca ajtó és belép Radics.Onnan kilépni szoktak...

2018.11.18. 23:04:19

Mit akartok? Lacika is megszólalt (ékesen), és a szauna is rendeltetésszerűen lett használva.

Mók_Ica 2018.11.18. 23:04:49

radics elbúcsúzik vivikétől.....

cudarka670 2018.11.18. 23:05:07

@Nyuszomuszo83: Ja, a Havast miatta rúgták ki az Atv-ből, biztos nem csípi az ilyen pasikat, persze az is csak x év múlva jutott eszébe, úh ki tudja....

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:05:14

Évánk hogy néz ki ma??? Milyen a bőre... És jól kipakolt mindent...

Angora Cardi 2018.11.18. 23:05:27

Vivi a két éves kapcsi után nem sírt úgy mint ezután a háromlövetű után.

agimano 2018.11.18. 23:05:33

Lacika rózsafüzérrel a nyakában trágárkodott:)

Thats What She Said! 2018.11.18. 23:05:40

Nektek is úgy tűnt, hogy Puskás Peti teljesen enerváltan vezette a műsort?
Amúgy pedig Erának nagy gratula :)

bElannaTorres 2018.11.18. 23:05:45

Vivi hagymával jobban menne

Oh my... 2018.11.18. 23:06:03

Vivien végre önazonosan néz ki, bravó!

Mók_Ica 2018.11.18. 23:06:04

radics túl sok ehhez a műsorhoz..... höhöhöhöhöhöhö

Nbl 2018.11.18. 23:06:09

Vivien jól nyomja a könnyek nélküli bőgést.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 23:06:46

Szentég, hogy' bőgnek.... Úgy siratják, mintha a tenyerén hordozta volna őket, és elhalmozta volna őket csupa gyönyörű bókkal...

2018.11.18. 23:06:54

@csincsilla72: Ánusz már lyukra terelte a golyót (Vivikét), felkészül VV Niga.

agimano 2018.11.18. 23:07:04

Éva, hogy tolja neki, de Radics sajnos nem megy bele