Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x14 - Csak az kiabál aki fél (18+)

2018. november 18. 15:38 - Dzsudibí

0.png

Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek, mindkét tábornak üzenem, hogy szevasztok. Úgy tűnik Petit addig csesztettük a bajsza miatt, hogy ezen a héten egy zacskóval a fején ücsörgött otthon egy bögre meleg kakaó és a kedvenc fikusza társaságában, Anikó szerint holnap már lesz, de Anikó azt is mondja, hogy gyufásskatulyákat egymásra helyezni nem olyan könnyű feladat, szóval nem vagyok benne biztos, mi az igazság. Mindenesetre ténysvaló, hogy a nyomoroncok egyike másika csoda, hogy nem felejt el levegőt venni parittyázás közben, úgy tényleg nehéz, a párbaj egyébként félrekúráselőttleveszemagyűrűt Vivi és Era között zajlik, a tét pedig Era joker szuperképessége. 

1_17.png

Ahogy elnézem a szerkik biztosra mentek, és még ehhez az egybites feladathoz is 16 oldalas szabálykönyvet mellékeltek az agyhalottaknak, akik még ezek után sem biztosak, hogy a pittyegő hangnál egy darab dobozt kell a torony tetejére rakni, vagy ahány pittyegés elhangzott, ráadásul kutya hideg is van, kétnapigbírtamfasznélkül Vivi pedig az időjárási körülményeknek megfelelően haspólóban állt neki a feladat teljesítéséhez - az udvaron. Ezek után persze Era nyer, de jóhátmegbotlottam Vivi nincs elkeseredve, és nekem nagyon improvizál az örök optimizmusa, szerinte a joker kártya az ő KARAKTERÉHEZ amúgyis túl nagy durranás lett volna, úgyhogy jól van ez így, ráadásul:

"Igen, ő tényleg egy olyan ellenfél volt, aki mellett hogyha veszítek, szerintem abszolút nem szánalom."

nov_-18-2018_09-16-43.gif

Radics és Vivi a kanapén búgnak féllábú szerelmes galambpárként. Ehhez szorosan kapcsolódik, hogy kedvesférjem általam oly nagyra becsült jó szokása, hogy néha, a szobán áthaladva megáll a tv előtt, és belekérdez, hogy "Ez a nője? De akkor miért dugja, ha nem? Akkor most haragszik rá? A fekán miért van láda? És ő ki? De az nem az a másik? De ugyanúgy néz ki.", amivel nettó három és fél másodperc alatt tudja emelni a vérnyomásom 250/200 fölé, tegnap például éppen havégeajátéknakköltözhetekRadicshoz Vivi és Radics rövid, ámde annál eseménydúsabb szerelmének történetét meséltem el neki minden igényt kielégítő részletességgel, azzal zárva a dolgot, hogy felbomlott a kolalíció, nincs tovább, kihűlt a szerelem. Erre ezek itt nekem megint üldögélnek. Összebújva. Hát szórakozzatok mással, én nem bírom követni a hormonszint ilyen sebességű ingadozását. Radics udvarol. DE GYEREKEK. Hát nem akárhogy. Vivi bizonytalan, hogy taktikából lett-e megcsinálva a csúnyája, avagy sem, de Radics biztosítja vonzalmáról, hát azért ő csak úgy nem KÚR meg valakit taktikából. Azért KÚRTA meg Vivit, mert tetszik neki, Vivinek meg szeme se rebben a szóhasználat miatt, hát kúrták őt már korábban is olyanok, akiknek tetszett. Ennek megfelelően, most hogy Radics biztosította őt érzelmeinek és szándékainak komolyságáról, bevonulnak a fürdőbe, és majdnem kúrnak.  

8_4.png

9_3.png

10_4.png

11_5.png

Másnap reggel. Csokit annyira idegesíti a makroport, hogy jobbnak látja, ha barátként tekint rá, mert úgy könnyebb lelkileg ezt a terhet cipelnie. Zsuzsu gondban van, mert most minden nap ugyanazt azt az egyen gyászneonzöld pólót kell viselniük, és mit van mit tenni, tegnap bizony bebüdösödött, melyre szerinte megoldás, ha hónaljból egy kicsit összevizezi magán, Csoki és tegnapmegintmajdnemmegkúrtak Vivi a hasukat fogják a kacagástól. Csoki elárulja Zsunak a titkot, ő már előző este kimosta, Zsu megveszi az ötletét.

"Há én is most tegnap este ki fogom mosni."

12_4.png

13_4.png

nov_-18-2018_09-12-30.gif

Hogy akkor most ehhez időkaput épít magának gyufásdobozokból, vagy csak a Bergendytől a Ma lesz a holnap tegnapja illetve a Beatles Yesterday című slágerét felváltva dúdolva tesz pontot feladvány végére, azt egyelőre sajnos nem tudjuk meg, mert ugrunk egy olyan részre, amelytől kellemetlenül fészkelődöm a kanapén, de így sem találom a helyem, és csak fluimucil Ábel kérdése zakatol a fejemben végtelenítve. Era és Radics verbális boxmeccse jön ugyanis, boxkesztyűkkel, meg olyan rigmusokkal, melyek újraalkotják a kínrím fogalmát, brit tudósok azóta is próbálják megfejteni, hogy az univerzum mely elbaszott törvényei alapján létezhet az, hogy ez a szerencsétlen háromnál több követőt tudott magának összeguberálni jutyubon. ÉS BASZDMEG. A reklám után van második menet is. Krisztián bemegyek, megtetszik megbaszom gondolatmenetét továbbvíve Radics a nőket tiszteli, csókolja és kinyalja, kivéve Erát, aki szerinte alsóbbrendű lény, én meg tengermély tisztelettel ezúton kérném akkor szépen az Alsóbbrendű Lények Szakbizottságát, hogy engem is vegyenek be a klubba, ha ez ilyen kiváltságokkal jár. Illetve. Drága szerkesztők. A közegészségügyi kockázatokat illetve a műsor fiatalokra, idősekre, és gyengébb képességűekre gyakorolt értelmi és érzelmi pusztító hatásait figyelembe véve kérlek titeket, hogy szakemberrel egyeztetve módosítsatok Radics gyógyszeradagján, és cseréljétek le mihamarabb az intravénás kokain-spuri keveréket. Ezen kívül, ha már elkezdtem üzengetni, kedves Radics, ha majd a kényszergyógykezelésedről szabadulva jövő ilyenkor olvasod, akkor szeretném neked küldeni a Hiperkarma - Csak az kiabál aki fél cím számát. Köszönöm.

14_4.png

15_4.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_00_02.png

ke_pernyo_foto_2018-11-18_9_01_01.png

Gregnek annyira elege van a villát betöltő negatív energiákból, hogy kénytelen telepatikusan felvenni a kapcsolatot Dzseronáddzó Máriával, én meg azonnal csalást kiáltok, hát nem ér, a többi lakó kitől fogja kapni a pozitív energiákat? Zsu a módszer hatékonyságát erősen megkérdőjelezi, Bükfürdőn ugyanis így csak levegőt lehet gyűjteni, energiát nem, TELEPÁCIÁVAL legalábbis. Zsu a materialista világban hisz, de azért a kiskegyed horoszkódját ő is el szokta olvasni, ezt el kell ismernie. 

nov_-18-2018_09-16-23.gif

Ugrunk az utolsó témára, a tegnapi élő kapcsolás következményeit nézhetjük meg, Era sír a boldogságtól, hogy nem 90%-10%, ahogy Radics jósolta, leaglábbis Roli így fordítja azt, hogy Radics szerint 90%, hogy visszajön. Eközben Radics a mardosó kételytől meggyengülve roskad a kanapéra Lacika mellé, aki ma már másodjára szólal meg:

"Kicsit elbizonylottál most, nem?"

22_3.png

23_3.png

24_3.png

25_3.png

Radicsnak rossz kedve van, de nem azért mert elbízta magát (ÉN JÖVÖK VISSZA GECCI), hanem mert neki háttere van, gondolom itt a 12-17 éves korosztályból kikerülő milliós rajongótáborára gondol, akikkel már Primitivi is milyen messzire jutott. És bár úgy sejtem Radics sem az önostorozás, sem a mea culpa kifejezés jelentését nem ismeri, mégis ösztönösen ebben az irányban indul el, és olyan motivációs gyöngyszemekkel próbálja magát talpra állítani, mint "Úúúúúúúúúú, geci. Geciszeddmáösszemagad. Baszóggyá meg." Szerencsére a nehéz pillanatokban a legjobb ember van most mellette, Lacika, aki olyan léleksimogató Coelho-i, tápláló gondolatokkal járul hozzá Radics rehabilitációjához, mint "Ja geci", meg "aha". Majd Radics egyedül folytatja az önmardosást, és monológot intézve önnön magához megidézve Alekosz szellemét emlékezteti magát, hogy mennyivel jobb is ő, mint EZEK. Adri máris múlt időben emlegeti a jutyúbcsászsárt, ő kedvelte, de neki már átesett egy határon, ami az ő szintjében nem fér bele. Zárásként Anikó biztosít minket affelől, hogy holnap már visszakapjuk Petit, hogy zacskóval vagy anélkül, arról már sixx fog nektek, ennyi volt a móka mára, zárul Dzsudi mókatára. 

26_3.png

27_3.png

28_3.png

29_3.png

Parittyakontent!

 

És még!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:24:28

@katemoss:
Gondolom nem láttad roli haveját a belevalóban, kb olyan mint Kriszék csak volt agya neki, ez a különbség, sztem roli csajozik mint állat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:26:18

@katemoss:

Ezek között a legkevésbé Roli és Hunor ment le állatba, itt már mindenki szarrá égette magát, és még nem is volt sulihét :)

Nbl 2018.11.19. 15:26:36

@katemoss: Jaja mondott ilyet, megtoldva vmi ilyesmivel, h "pedig öregebb vagyok nála" ... egyébként én is pont így vagyok, írtam már vhova korábban, Roli nekem sem szimpatikus, sztem VV Attilának képzeli magát, csakhogy Attila nem ilyen látványtaktikát folytatott, úgy tudott manipulálni, h nem kellett megbeszélni senkivel, Roli meg mintha inkább a kamerának mutatná, h mekkora kombinátor.

rives 2018.11.19. 15:26:57

belevaló priceless jelenet:

Baukó próbálná kérdezgetni véglényt a (szex)taktikáról

-véglény: inkább ebbe ne menjünk bele szerintem
-Baukó: DE, fejtsd ki, egy egy ilyen...
-véglény: nem tudom, nem tudom ezt kifejteni...
-Baukó:....

...hát akkor most....
...hát akkor most lássuk, hogy a lányok hogy borotválják a puncijukat a villában!

katemoss 2018.11.19. 15:29:24

@Nbl: végre valaki, akinek nem jön be Rolika... :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:29:52

@rives: én egyszer vv ápolt lennék, az tuti, hogy nem borotválkoznék! Villatörténelmet írnék :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:29:53

@Nbl:
De Attila lement állatba, úgy kikészítette a csajokat mint senki, igaz a döntő előtt elmondta hogy ez volt a tattika része, de akkor is néha rohadt genya volt.
Roli még nem volt genya senkivel.

2018.11.19. 15:32:08

Gyereket! Megmondtam, vagy megmondtam, hogy "elaludt" :D ???!!! "Kedves blikk végre egy jó cikk nem eltűntem hanem. Végre aludtam egy jót ha már két hétig nekem kellett csinálni műsort és nem tudtam aludni " :D WTF

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:32:53

Igen a szerkesztők nem hagyhatták ki a punci borotválást, kellett mint egy falat kenyér. Gondolom látunk majd olyat is, hogy Vivike szarik, ami ismét egy üde színfolt lenne. Ja várj, nem...

katemoss 2018.11.19. 15:36:55

@szociál: okok, egyetértek, vagyis EKG (?)
Viszont Hunyorkának is olyan sokszor a tekintete, amiből az látszik, hogy nem sok minden történik a kicsi fejében...
Belevalót nem láttam, az már nekem is sok..
Ezt is titkolom, h nézem, sokan elítélnének érte.. amúgy nincs tv-m, azon pedig nem jön az rtl.. :D

2018.11.19. 15:37:22

@Maximista vagyok: Az a durva egyébként, hogy ez úgy volt, hogy Éva kérdezett valamit Ratyistól, aki kb egy ilyen 1-2 szavas választ adott a kérdésre, aztán kussolt. Éva erre odafordult a kamerához, hogy "hát akkor most lássuk, hogy a lányok hogy borotválják a puncijukat a villában, jó?" Mint ha elmondta volna, hogy mittudomén holnap esni fog az eső. :D

Udvariatlanbolond 2018.11.19. 15:37:44

@katemoss: Greg önerőből gyenge...Oda hajbókol, ahol magasabb a trónus. A Vajda kisülésével más patrónust kell találnia. Szerintem, hirtelen jóban lesz Rollerral.....

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 15:39:46

Na visszanéztem a tegnapi fantasztikus adást. :) Nagyon örülök neki, hogy pofára esett ez a semmirekellő Radics, nagyon vicces volt látni, ahogy nem tud mit kezdeni a helyzettel és szerintem még bünti is vár rá, amiért eltűnt...

A tegnapi összefoglalóból nekem Csoki dühkitörése volt a legszimpatikusabb, kövezzetek meg, de kezdem megkedvelni, mert ha bár nem a legélesebb kés, de szerintem alapvetően jószívű gyerek. Ginuban is kellemeset csalódtam, szerintem ő is kezdi megmutatni a normálisabb oldalát, vagy ami eddig volt, az csak egy erőltetett dolog volt, mivel folyamatosan úgy érezték, hogy a kamerák miatt valamit produkálniuk kell, viszont két hét után szerintem elfogyott ez és már nem tudnak tovább szerepben maradni, mindenki kezdi megmutatni, hogy valójában milyen. Viszont én sem tudom megtippelni sem, ki nyeri a VV-t, valószínűleg Hunor, Rolit nem csípem, idegesítő, Lacika nem létezik, nő biztosan nem nyer idén sem (de aztán ki tudja)...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:40:11

@katemoss:

tv-m nekem sincs én is csak olvasom a hogyvoltba, netem sincs, ezt is faxon írom :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:42:01

@Cleveland55:

608 ismerős és az összes dakota :O

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:42:17

@szociál: :D:D:D:D:D azt hittem hogy írógépről tolod minimum!

Maximista vagyok 2018.11.19. 15:43:40

@szociál: na! rendes dolgos nép. tudod te milyen kurva nehéz 10 kilométeren elbontani a felső vezetéket észrevétlenül?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:44:01

@katemoss: szerintem sokak titkoljuk a munkahelyen és a barátok előtt, hogy nézzük :)
Ide tömörülünk, ez az anonim VV-isták szentélye

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:44:06

@Maximista vagyok: olvasni nem tud, úgy olvastatja fel magának a hogyvoltot is

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:45:06

@Maximista vagyok: kulisszatitok: a felsővezetéket csak úgy lehet elbontani, ha hagyják azok, akik értenek hozzá :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:45:35

@OriginalBlackMamba: ha rúdreni kibukna onnan, Csoki és Ginu akár normális párrá is fejlődhetne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:45:57

@Maximista vagyok:

Diktálom mit írjon a muter, itt ül mellettem, aztán a postagalamb elviszi a helyre ahonnan faxolják :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:46:02

@Cleveland55: a pontosság ugye erény, neki meg még az sincs

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 15:46:49

@Maximista vagyok:

ezeket nem bassza meg az áram, lehet hogy galambok

2018.11.19. 15:47:20

@szociál: Roli nekem se a leximpatikusabb, de evvan. Vakok között félszemű a király. Egyébként a Ratyis paródia Qrva jó volt...

Attila meg olyan mocsok volt, és úgy bejött neki, hogy annak az évadnak a nagyrészét kihagytam. De ő legalább rendelkezett szürkeállománnyal. Itt a közelébe sem ér senki. IQ-ban Roli a legjobb, de ő is csak átlagos. A többiek valahol az elmaradott (Era, Hunor, Dzsina) és a debil között vannak. Látszik is, hogy az első csopotalkotásuknál az IQ szint (az IQ-mélység) volt a szelektáló elv. Illetve még VVVV-ke is fifikás, csak nagyon kavarni akarja a xart, ahoz meg még nincs elég tapasztalata, illetve nem elég óvatos.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.19. 15:47:29

@Cleveland55: az olyan volt Évától, hogy baszódjá meg gyökér, nálad még a pina borotválás is igazlamasabb

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 15:48:43

@szociál: neked is ajánlom a fentebbi hozzászólásom, olvastasd fel magadnak, tesó

katemoss 2018.11.19. 15:50:02

@Hedo a szadista szexista anyuka:
Ok, ezesetben:
Sziasztok! Kate Moss vagyok, 8 éve VV függő..

2018.11.19. 15:52:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem szokott hozzá, hiszen életében 1 percet sem dolgozott...

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 16:00:45

@Hedo a szadista szexista anyuka: akár, bár én ezeket a villabeli enyelgéseket kifejezetten utálom. Sokkal szimpatikusabb mindkettő, amióta nem azt látom, hogy egymás szájában vannak, meg megy a parittyázás meg a féltékenykedés. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:04:02

@Spitzbauer:

De még a villa "kurvája" aki nem feküdt le senkivel Seherezádé is magasan veri ezeket a csajokat.

Charlie100 2018.11.19. 16:14:31

@Cleveland55: Köszi, hogy ide kitetted! Epic ennek a gyökérnek a kommentje! Nem tudott eddig a Villában aludni, mert annyira csinálta a showt! :))))))))))
You made my day!

Magentax 2018.11.19. 16:14:33

@Cleveland55: Perszepersze.... :D Esetleg megtalálták és belengettek neki egy ordas nagy pénzbüntit szerződésszegés miatt

2018.11.19. 16:23:55

@Charlie100: @Magentax: :D Van egy két hozzá hasonló patkány ismerősom, akik oszottak, kommenteltek lájkoltak fsz tudja mi a fszt csináltak , hogy benn maradjon ez a féreg. Így értesültem az új profiljáról is, mert odaírta az egyik idióta, hogy "Te vagy a legjobb, esni fog a nézettség" bröháhhh. Egyébként nekem úgy most tudatosult a sokadig "Ánusz-Krisztiánusz" szó után, hogy Soma hozzá hasonló meleg pornósként("csak" róla képek készültek) nyerte meg a VVt. Nem lehet, hogy Gabo haverja megrakta valamelyik langyi főfő akárkit? Mert én a franctudja milyen meleg Milán melegprostitól hallottam még régebben, hogy volt VV castingon, de kb valamit "nyújtania" kellett volna a bekerülésért. Nyilván ez nincs szerződésbe foglalva, csak valami ilyesmit hallottam. Lazán el tudom képzelni. Gabo is inkább kicsapja 100 csávó farkát, mint hogy elmenjen pultozni a bulinegyedbe...(Pedig oda valószínűleg felvennék valahova, a "jó öreg Cristofel" is a Fröccsteraszon-ban dolgozott egy ideig.

2018.11.19. 16:24:24

@szociál: Szerintem az értelmi szint Fannikáékkel kezdett látványosan esni. Előtte még olyan játékosok is voltak, mint Péter, Olivér, de a Béla vagy a Gigi sem volt ennyire hülye mint ezek. Alek és Au külön kategoria voltak :-DDD

2018.11.19. 16:27:54

@Spitzbauer: Hát az Aurélió szériában(VV6) azért ott volt a 60-as IQ-s Zsófika, meg Párosztkrisztián- Iza- Gyúrós feladom a játékot Jóska- Fújatós Ádám-Prostituált Charlotte... Nekem az volt az első igazi 1. trash. Az 5. ben is a "Hostess" Sehi-Kinga-Fecó?-Vera elég gáz volt, de talán még mindig több eszük volt.

2018.11.19. 16:30:11

@Cleveland55: Igaz: Gyúros Jóska volt a Rubikon.

2018.11.19. 16:31:20

@Spitzbauer: Tehát nem a bűvös kocka feltalálóján volt a Józsi, hanem Józsi volt maga a határ(folyó).

2018.11.19. 16:34:08

@Rozsgyi: Vigyázzatok, ez annyira szörnyű, hogy 18-as karikával megy, kattintani is kell, hogy elmúltál 18... :-DDD

hereverő heverő 2018.11.19. 16:39:15

@Cleveland55: Igaz. Bár a VV6 (amit Aurélió nyert meg) még mindig nézhetőbb volt, bár trash de arcok voltak benn. A dagadt Vikit utáltam, Simon kattant és hatalmas figura volt, Charlotte nekem tetszett mint nő és gondolom az igazi érzelem volt akkor. Aurélión lehetett röhögni és a Zsolt is humoros csóka volt. Mondjuk a nőjét, VV Dorkát lapáttal vertem volna, Teót meg...meg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:40:09

@Cleveland55:
De még Iza krisztianja is vallalhatobb ezeknel.

bElannaTorres 2018.11.19. 16:41:14

Hunor mintha korábban azt mondta volna Vivinek hogy neki az olyan típusú nők jönnek be mint ő.

Így én most Erának drukkolok :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:41:16

@hereverő heverő:
Dorkat és Izat meghuznam volna és Teot is,de ő bi.

hereverő heverő 2018.11.19. 16:44:55

@szociál: Krisztián tök normális volt, ha nem bonyolódik Izával kalandba, szerintem megnyerhette volna a fődíjat. Így meg megnyerte a királykisasszonyt vagy hogy hívta, aki szépen el is taposta.
Egyedül neki volt annyi esze, hogy malom táblát rajzoljon szemceruzával az asztalra, üdítőskupakokból lettek a korongok. Csak hogy ne unják halálra magukat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:48:30

@hereverő heverő:
De ha nincs Iza akkor nem sok dolog történt volna vele, Vikivel is osszeveszett, igaz Iza miatt mert elviszik a showt :)

Perah 2018.11.19. 16:51:54

@úgymond olvasó mmkk: Az X-re reflektálva én speciel még soha nem láttam Puskást ilyen idegesnek, sőt még nagyon vitázni sem. Látszott rajta, hogy majd szétdurran a feje, és amúgy meg is értettem az okát. Viszont valószínűleg ez csak valami utolsó csepp a pohárban, vagy más miatti frusztráció lehetett nála. Talán pont amiatt volt ideges, mert tudta, hogy másnap neki kell vezetnie a Radicsos párbajt, és már előre rühellte :))).

@szociál: Totál egyetértek veled Renivel kapcsolatban. Egyrészt elhiszem Rolinak, meg mi is látjuk, hogy semmit sem csinál a házban soha, még akkor sem segít takarítani, amikor a srácok takarítanak vagy megkérik rá. A másik meg, hogy hatalmas szégyen volt, ahogyan ott tapsikolt Radicsnak, sőt még biztatta is biztatta az Erával "vívott" szópárbaj során. Megérdemelné, hogy a kinti életben a következő palija ilyen legyen és úgy viselkedjen vele, ahogyan a Radics a nőkkel! Akkor talán érteni fogja a többi csajt, akik Radicsról rossz véleménnyel voltak (pl. Era, Zsu és Adri). Akkor remélhetőleg nem mond többet olyat, hogy ők megérdemelték, mert vele bezzeg soha nem beszélt még így a Radics, ergo nincs baj a stílusával. Egy totális idióta a nő. A másik meg Radics, akivel kapcsolatban én is úgy éreztem, amikor kiesett és láttam a fejét, mintha valami nagy ajándékot kaptam volna. Jól mondod, előkarácsonyi meglepetés :)))

@WICKEDWITCH: Tök igazad van, szerintem is erős ezt börtönhöz hasonlítani, hiszen a VV-be a lakók önként jelentkeznek több ezer másik mellett, sőt oltári nagy menőség számukra, ha őket választják ki. Nem kötelező és valljuk be, hogy elég jó dolguk van ott bent, nincs kb. semmire sem gondjuk. Akit zavar, annak nem kötelező nézni, mi viszont többekkel egyetemben nagyon jókat szórakozunk rajtunk, és nem mellesleg pszichológiai tapasztalatnak is kiváló :).

@bElannaTorres: Igen, Vivi buta, pedig először azt hittem, hogy egy karakán csaj. Aztán megmutatta, hogy nincs túl sok agysejtje, mivel Radics mellé állt, és még úgyis kitartott mellette, hogy az megkérte, álljon át a másik csapatba. Kíváncsi leszek, hogy mit szól majd, ha kijön és meglátja, hogy a szex után másnap már őt is leundorítóférgezte a "szerelme" :D.

@Qqts: Szerinted Radics csak megjátszotta taktikából a néma Leventét, amikor kiesett? Ezen még nem gondolkodtam el, mert úgy láttam, hogy mivel nem akarja elbőgni magát a kudarc miatt (lásd benti "feladom-feladom" hisztit), ezért inkább meg sem szólal, nehogy eltörjön a mécses, vagy még jobban leégesse magát... Nem tudom, de a Blikkbe sem ment be az interjúra, de ahogy látom, írják többen is, hogy végül előkerült.

2018.11.19. 16:53:18

Nekem amiatt nem volt "normális" VV6 krisz, mert bár gáz, volt, ahogy viselkedett vele izaurácska, én az ilyenekkel össze sem állok, ha meg mégis, akkor meg az első gáz viselkedésnél heló. Nem csinálom ki magam miatta, mert van annyi eszem, hogy látom, hogy ez egy hülye idióta picsa, nem ér annyit, főleg nem, hogy elcsesszem vele a főnyereményt. szerintem is egyébként egy brutál szoros Au-krisz vége lett volna. (az elején krisznek még voltak jó beszólásai "szívd ki a vetőmagot a földből".)

2018.11.19. 16:55:02

@hereverő heverő: De ott aztán azért mentek szét, mert Krisztián többször is megdádázta Izát már a civil életben, nem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.19. 16:57:15

@Perah:
Reni az a fajta nő akinek nincs meltosaga, az ilyen palikat szereti akik megalazzak.
Csoki is beszélt úgy vele mint krisz szintivel vagy Radics Eraval.
Ha megverik is marad a palijaval.

Perah 2018.11.19. 16:58:12

Na, most nagyon utálom ezt a blogmotort :(. Eleve tök nehéz visszaolvasni ennyi kommentet és reagálni legalább azokra, amelyekben az embert megszólították, és akkor még be sem teszi normálisan mindegyik kommentárs nevét, akiknek válaszolok. Remélem, hogy azért nem hiába írtam be az előző hosszú hsz-emet, és @WICKEDWITCH:@szociál:@úgymond olvasó mmkk: fogja látni az előző kommentemet.

Minden kedves hv-olvasónak és kommenttársnak szép estét kívánok! :)

2018.11.19. 16:58:52

@Spitzbauer: Úgy tudom énis, hogy volt dádá. Egyébként egy kis nosztalgia trash :D : www.youtube.com/watch?v=ZdaAStb_qkk&t=4s

Angora Cardi 2018.11.19. 17:01:04

@mézescsók: Oh értem köszi, akkor hát Győzi majd felkarolja, hajrá... pár falunapon esetleg majd együtt fellépnek.
Ha az rtl ezt a selejtet futtatni fogja, az szégyen lenne.
Olvasom a kommentekben, hogy azt nyilatkozta amit, hát nem tudom valaha lesz-e neki helyes énképe, de kétlem, és a társai is csak ráerősítenek a hülyeségre. Szomorú. Jövendőbeli párját és gyerekeit sajnálom.
Igen valahol én is sajnálom Zsut de látok benne rosszindulatot olyankor már nem annyira sajnálom, de mindenképp szánom.. Kitörési lehetősége a tanulás lenne de szerények a képességei, mindenesetre remélem nem köt ki ő is valami svájci bordélyban.
Laci és Hunor szerintem is kellemes látványra, kíváncsi vagyok Lacikából mi hozna ki egy kis szereplést.
Én nem gondolnám egyébként hogy bármi lesz Era és Hunor között, de meglátjuk.

Az én tippem a következő kiválasztottnak Reni. Ha Roli irányít, akkor mindenképp. Bár most még Vivit is időben kitennék mielőtt megerősödik valamelyik hím rúdján és a szavazó közönség bent akarná tartani a további kureszok reményében. Zsun még elröhörésznék bent, pár műsorszám még van benne.
Gregre kíváncsi vagyok hogy helyezkedik, nekem is csalódás volt hogy a sötétséghez állt.

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:02:59

@szociál: áldozat típus, létező jelenség

bElannaTorres 2018.11.19. 17:06:11

@Maximista vagyok: én is látok zsuban rosszindulatot is, és az ő gyerekeit kicsit jobban sajnálom, olyan akinél elgurul a gyógyszer a legkevesebbre is :/

bElannaTorres 2018.11.19. 17:06:27

Vagyis ha majd lesz gyereke

Gia 2018.11.19. 17:09:20

Ha már azért nem ment el a Radicska a Blikk interjújára mert bealudt,akkor remélhetőleg közben rajzoltak valami "szépet" az arcára.. :-D

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:09:32

@Cleveland55: Tivy-t elfogadnám otthonra, most van úgy is egy üres kutyaólunk

Perah 2018.11.19. 17:09:39

@szociál: Igen, egyetértünk. Pedig amúgy én először kedveltem, meg most is látom, hogy vannak azért jó poénjai. Kár érte... Vajon miért nem működik nálam a beszúrás, amikor válaszolni akarok másoknak?! Vagy egyszerre nem lehet már több embernek válaszolni, mint régebben?!

@Spitzbauer: Én is bírom Csokit a hülyeségével együtt is :). Néha kifejezetten felüdülés egy kevésbé okos, de jóindulatú embert nézegetni, mert sokszor az okosabbak túlzásba viszik a taktikát, amit nem szeretek. Egy valamiről kellene leszoknia: hogy olyan sokat káromkodik, de talán Radics kiesésével kevésbé fog trágárkodni. Rolit és Erát is kedvelem, bár Roli egy kicsit nekem csalódás volt, hogy a szóbárbajnál nem szólt oda Radicsnak, hogy fogja vissza magát. Néha gyávának tűnik, de egyelőre még szimpi, mert van humora is. A lányok közül egyértelműen Era, és mostanában Ginu is kedvelhető - amióta kikerült a Radics banda bűvköréből.

bElannaTorres 2018.11.19. 17:10:17

De még Zsunál nem tudom mennyit játszik rá, mennyi ebből a műsorcsinálás, mert összevitázik sokakkal, aztán utána már túllép, nem idegenkedik egész nap, annyit tud, hogy ki mellé miért nem állhat

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:11:49

@bElannaTorres: Zsu amúgy full kretén, nem hinném hogy ő ezt eljátssza, ha mégis akkor instant Oscar!

hereverő heverő 2018.11.19. 17:13:20

@Spitzbauer: Úgy rémlik, hogy ilyet írtak az ujságok, személyesen nem ismerem őket. És valahol nem is csodálkozom rajta :)

Perah 2018.11.19. 17:16:23

@WICKEDWITCH: Jaj, de jó! Akkor remélem, hogy a többiek is fogják, hiába jelzi úgy, hogy nem aktív a link :).

@Maximista vagyok: Szerintem inkább ne fogadd örökbe Tivy-t, jobban jársz, ha beadod egy állatmenhelyre a kutyaólat, azzal nagyobb jót teszel, és nem kell etetned (és hallgatnod) Tivy-t :D.

@bElannaTorres: Jó lenne, ha Zsúnak addig nem lehetnének gyerekei, amíg valami orvos meg nem szabadítja a hisztériás rohamaitól. Jaj annak a kisgyereknek, akinek ilyen anyja van, mert egy életre megnyomorítja szegényt az idegbetegségével :(.

,, 2018.11.19. 17:16:44

@Angora Cardi: beírjam Renit? Nem ma lesz a kiválasztás, ugye?

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:21:22

@Perah: pedig hogy szöktetné a kertben a málnát egyem a lelkét. szinte látom ahogy boldogan kalimpál a kertben én pedig munkából hazaérve már a kapuból baszom hozzá az odakészített b30-as téglát...

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:30:10

Nehéz a következő kiválasztást megtippelni, Zsu és Reni között vacillálok, de Lacikát sem tartom esélytelennek zöld kendőre. Roli tuti 1-2 jelet kap, de nem ő fog menni.

hereverő heverő 2018.11.19. 17:33:14

@,,: Tényleg Szörnycsi, meg kell tippelni a következőt! Bár én már bevéstem Rolit, és tartom is, hogy a véglény csapat rápakol, hiszen elesett a vezír, és Roli tette rá a jelet (és milyen helyesen!)

hereverő heverő 2018.11.19. 17:35:33

Na és akkor mindenkinek szép estét és szép hogyvoltokat ma estére, jó lesz nézni az öfit azzal a biztos tudattal, hogy Radics már otthon rángatja a parittyát, csak hogy fel tudja dolgozni a vereséget. Szegéééééény... (NEM).

Esti műszaknak külön sok-sok pacsi, konténert nem összepiszkolni!

Costanza 2018.11.19. 17:38:43

@ascii: pont azt neztem, hogy radics minden elso sorban ulo haverja gyorsan kigyurta magat az adasra, legalabbis tuti az elmult egy hetben mindennap volt edzes, gondolom szortelenites, haj es fanszor trim, majd gyorsan kolcsonkertek a baratnojuk legszukebb polojat erre a nagy esemenyre ha nehogyma ne latszon az a rengeteg "ero"

Perah 2018.11.19. 17:39:19

@Maximista vagyok: Én nem vagyok agresszív, de azért egy hideg vízzel meglocsoltam volna Tivy-t, amikor még bent volt a villában anno, és hülyeségéket óbégatott össze-vissza :D.

@,,: Elvileg szerdán vannak a kiválasztások, nem?

Szerintem is Reni lehet kiválasztott, mert Roliék őt utálják a legjobban. Hacsak nem csinál valaki valamilyen nagy baromságot addig. Az ex-Radics banda meg lehet, hogy most Ginura vagy Hunorra tesz, mert egyrészt Ginu szerintük valószínűleg "elárulta" Radicsot, Hunort meg tarthatják gyengének, mert keveset beszél. Bár, ha lenne eszük Radics kiesése után nem gondolhatják azt, hogy a hangoskodás szimpatikus a nézőknek.

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:42:51

@Perah: így hirtelen 5 jelet tudok elképzelni Reni neve mellett

Perah 2018.11.19. 17:43:01

@hereverő heverő: Neked is szép estét! Tényleg szuper, hogy Radics kiesett! Kíváncsi lennék, hogy a nője várta-e, vagy már nevet és címet változtatott inkább, hogy ne találja meg ez a nyomoronc...

@Costanza: Nekem a párbaj alatt konkrétan hányingerem lett látva azt a sok sittes kinézetű surmót, akik a Radicsnak szurkoltak és üvöltöztek :S. Itt is pontosan beigazolódott a mondás igazsága: "madarat tolláról, embert barátjáról".

csincsilla72 2018.11.19. 17:43:30

@,,: Én Renire tippelnék. Nyílt kiállása VV Gyökér mellett elég indok. Ő viszont Zsut fogja kihívni.

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 17:44:57

@Perah: számomra az volt ijesztő, ami Radics szemében volt, amikor a kigyúrt haverjai kántálták a nevét. Az a tekintet az mindent elárult, hogy mennyire beteg ember...

OriginalBlackMamba 2018.11.19. 17:47:59

akarom mondani *skandálták a nevét. Már beszélni sem tudok...

bElannaTorres 2018.11.19. 17:48:20

@Perah: :( épp emiatt nálam zsu a legrosszabb, aztán krisztiánusz, utána reni
Viszont karakterek kellenek, úgyhogy most inkább Lacika menjen túl unalmas.

Perah 2018.11.19. 17:51:38

@Maximista vagyok: Roli, Era, Hunor és Ginu mellett ki tenné még Renire szerinted? Most nem jut eszembe több név. Ha Csoki, Krisz, Reni és Vivi Rolira teszik, akkor egyenlő. Greg, Zsu és Adri számomra még nem egyértelmű, mert Zsu és Adri ellensége Radics volt, ő ment. Gregnek tulajdonképpen senki sem ellensége, bár ő teheti Hunorra, mert egyszer volt valami mini-összetűzésük. Kihagytam valakit? Basszus és Lacit tényleg, szóval ő tényleg egy szellem :D. Ő még tehet Rolira.

@OriginalBlackMamba: Jaja, én is néztem, hogy olyan Radics tekintete, mint egy eszelősé. Néha meg úgy mutogatott a kezeivel, mintha azt hinné, hogy el tudja hallgattatni őket csak egy legyintéssel.

Viszont Cintia feje a nézőtéren priceless volt, amikor megmutatták az eredményeket. Hogy meg volt róla győződve, hogy majd bosszút állnak miatta, aztán úgy repült az "erős" jutúber, mint a huzat :))).

Maximista vagyok 2018.11.19. 17:51:45

Estét HV lakók, lehet az öfi után még benézek!

jóképűkirály 2018.11.19. 17:58:29

Nem tudom volt e szó róla fent -nem tudtam minden kommentet végigolvasni- de ,hogy amikor állást mutatnak azt,hogy 44,51% és Puskás Peti azt mondja ,hogy 4451 áll az 5446-al szemben és nem lehet normálisan kimondani úgy ahogy kell én ettől rosszul vagyok.De lehet csak nekem bassza a csőröm :)

Madam. 2018.11.19. 18:01:57

@jóképűkirály: retorikai alaptétel (pp nem tudja, csak elmondták neki), h be kell lőni, kinek beszél. Számukra ez így érhetőbb, a tizedestört csak megzavarná őket. Meg pp-t is.

,, 2018.11.19. 18:10:02

@Angora Cardi: @csincsilla72: okés
@hereverő heverő: bezony:)
@Perah: passz, nem tudom mennyire gyorsan akarják lezavarni az évadot.

Perah 2018.11.19. 18:20:34

@bElannaTorres: Igen, nekem is ez a legfőbb bajom Zsúval, mert amúgy néha még sajnálni is szoktam, amikor rászállnak a többiek. Viszont utána mindig elcseszi azzal, hogy olyan dolgokon akad fenn, amin más inkább röhögne, és azt is maximum hangerőn teszi. Lacit konkrétan majdnem kifelejtettem az előző hsz-emből, amikor összeszámoltam, hogy ki kire tehet majd jelet :D. Kétszer kellett végig gondolnom, hogy kik vannak bent, hogy ő eszembe jusson.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 18:59:29

dikk, elvesztem, aztán megkerültem, és már van új poszt

Costanza 2018.11.19. 19:17:28

@Perah: Zsu abszolult textbook HPD (Histrionic Personality Disorder) gyanus, ha valaki latta az Elfujta a szelet ismeri ezt a tipusu diva szindromat, legjobb pelda Scarlett O'Hara, nem lehet ra nagyon haragudni.
Az egyetlen szerencsetlensege, hogy nincs nagyon jateka, mert mint csaj nem olyan nagy szam (viszont szerintem a pasiknak erdekes ott bent legalabbis latjak rajta a ribi kodot, csak kezelhetetlen nekik)

www.youtube.com/watch?v=N7LgeBVrtZw

Csődör Johnny 2018.11.19. 21:12:37

Az megvolt, hogy Radics Attila volt Döfi Dákó a napiszaron 2012-ben?

Csődör Johnny 2018.11.19. 21:14:11

napiszar.com/mi-szarunk/2012/09/07/dofi-dako-megint-bulazik

www.facebook.com/dofidako.attilaradics

mézescsók 2018.11.19. 21:44:23

@Gia: Fogalmam nincs, miért gondolja a villabeli nők korosztálya, hogy a nagy sörény dögös és mindenkinek jól áll. Mert nem.
@Angora Cardi: Reni nem tudom, mennyire esélyes. Nem adná rá a jelét szerintem Csoki, Ánusz, Vivi, Zsuzsu, Greg, Laci, de nem sajnálnám.

mézescsók 2018.11.19. 21:49:43

@szociál: Lehet, hogy az apai példa volt erősebb. Halkan jegyzem meg, a kölyköknek meg se kottyan, hogy a legédesebb csecsemőből egy rettenetté váljon felnőttkorára.

Dauda András 2018.11.23. 11:31:37

@Adamadam: Valami feka revenge filmet vártál? Mondtak neki különbet is sztem!

Dauda András 2018.11.23. 11:34:18

@Adamadam: Sztem ők már rég letisztázták magukban h a cigény négerezhet. A néger meg cigényozhat.
Azt a sértést Radics meg ilyen ultimate kombónak spájzolta Ginu, Reni stb felé...
süti beállítások módosítása