Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x13 - Rege a két legfontosabb testrészről

2018. november 17. 12:17 - hektor_

v18.png

Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről ma egyáltalán nem lesz szó - Anikó a tárlatvezetőnk, fontosnak tartja elmondani hogy az Era-Radics közötti összecsapásra szavazó nézők közt kisorsolnak egy 2018-as évjáratú polaroid fényképezőt. Kapcsolják a villát, párbajozók, hogy érzitek magatokat? Az említettek nincsenek túlságosan feldúlva, kb vállvonogatva közli mindkettő hogy jaj, nagyon izgul, nagyon nagyon ideges és azt reméli ő van elöl a szavazásban – közben szinte mindenkiről mutatnak egy közelit, így van alkalmunk summázni hogy még csak másfél hét telt el ugyan, de már elkezdtek lecsövesedni a résztvevők. Megmutatják a fantomképeket, nagggyon szoros az állás, úgyhogy Radics innen is üzeni a rajongóinak, hogy jó lesz összekapni magukat.

v2.png

Nna, akkor csapatokra bontjuk a társaságot, mindenki lesz szíves oldalt választani hogy kit támogat a párbajban,ezt később egyenpóló viselésével is demonstrálni kell, remélem ugyanazt kell hordaniuk a következő 3 napban. A banda nagy része óvatosan előrevetíti hogy bár nagyon bírja Erát, Radics mögé kell álljon, úgyhogy a felállás 8-3 a férfi javára így:

  • Era: Hunor, Roli, Ginu
  • Jutyuber: Reni, Adri, Haveromvagy Krisz, Apámvagy Greg, Haveromvagy Csoki, Tegnapreszeltünk Vivi, Eralekurvázottegyországelőtt Zsuzsu, és VégreMegkaptamA14másodpercAdásidőm Lacika.

A két tábor különvonulva kezdi meg a haditerv építését, közös pont hogy mindkettőben oltják a youtube sztárt, a saját népe azért mert ahogy bánik a nőkkel, az undorító, és a legjobb tanács amit ki tudtak nyögni az volt, hogy ne csináljon semmit, akkor is nyer (Krisz); Era polgárai - akinél ugyan nem a jósnő kártya van, de a kendője azért a fejére került - ők meg azért, mert Radics mindenkit elnyom.

Radics szerint ő nem beszél csúnyán a nőkkel, csak Era váltotta ki a tenyérbemászóundorítógecizést. Vivi Kriszt bűvöli a kanapén, kilátásba helyezve hogy bár ugyan tegnap a vloggerrel hágott, VarÁnusznak sem kellene sokat letennie az asztalra a vele való koituszért.

De te amugymeg ez azér izé mer te amugymeg az az érzékesebb vagy. (Vivi)

v11.png

Este nem volt bekarmolás, eljön a másnap reggel, megszólal az ébresztő muzsika a horkolástól zengő szobában, Vivi fullsminkben alszik ahogy azt minden magára adó asszonynak illik ugye, jómagam is így szoktam - csak úgy recseghetnek a csipától az XXL műszempillái mikor kinyitja a szemét, mindenesetre egy hetet adok neki és lekerül a bőrét fedő farkasbundányi Make up cover. Radics felbassza magát azon hogy a többiek még mindig alszanak, ez ellen tenni kell, úgyhogy harmadmagával bemegy énekelni meg két fedővel csapkodni, mondanom sem kell, osztatlan a siker. Renivel aztán nagy taktikai megbeszélés folyik, nem tudom hogy jutottunk el a tegnapi kúrástól mára Vivi sunyikétszínűpicsázásához, de a lényeg hogy megtörtént, úgyhogy Reni szerint offolni kell a csajt, mielőtt a nézők ezt látják és az hiszik, hogy ez a csávó ilyen és elveszti a női szavazóit, mert megcsalta a barátnőjét – haverom, remélem ha most nem is, de a játék végére leesik majd hogy a nézők MINDENT LÁTNAK, tehát azt is, ahogy megbeszélitek hogy mit mondjon ez a nyomorult lélek nekik vasárnap. Radics dönt, figyelni fogja a csajt a nap minden percében, na nem mintha nagyon lenne más dolga odabent ugye, Csokinak meg kiadja az ukázt, hogy menjen rá a nőre. Megérkezik közben az emlegetett szamár is, mire Radics lepisszegi Renit, amit Vivi nyilván meghall úgyhogy már megy is Hunoréknak panaszkodni akik szerintem telibeszarják a hisztit.

VV Afrika kutyaszorítóba került, nem volt fodrásznál két hete, tovább tűrni nem hajlandó ezt az igénytelenséget, úgyhogy fogja a hajvágógépet és kipát metsz vele a fejére, nyilván a műveletnek szükséges volt seggpucéran nekiállni, ahogy az Hajas Laci szalonjaiban is szokás ugye. Persze hogy nem volt előre beállítva a méret, úgyhogy elkezdődik őrjöngve a kopaszleszekgecizés, s lőn, Lacika segít neki levágni a maradékot, mert neki is a haja a legfontosabb.

A hajam meg a faszom! A két legfontosabb testrészem, érteed? (Csoki)

Mindeközben a többiek nekikezdenek az alvó UrÁnusz bepanírozásának, porzik a liszt a takarókon, asszem 10 lehettem mikor egy táborban csináltunk hasonlókat, de akkor még a fogkrém volt a divat.

v17.png

v18.png

Cicafül, a Taktikázás Istenének földi helytartója Csokival tárgyal a terveiről nyugiban, aki később ugyanúgy visszaböfögi Radicsnak a szobában hallottakat, mint ahogy azt Ánusz Pannoniusz teszi jelenleg a cigizőben. „Ti amugy azt hiszitek hogy én buta vagyok” mondja Vivi, pedig. Na, Radics a híreken felbuzdulva oda is rongyol a főzést imitáló csajhoz, aki egy sima pólót is képes úgy felvenni hogy kinn legyen belőle a félig szügyfogója, kéri hogy húzzon át a másik hordához mert az övében ugyan nincs maradása, igenám, csak ezt nem te döntöd el, fiacskám - osztja Vivi- , ráadásul letelt a két perc amit kértél, úgyhogy SZOSZI VAN! Nem semmi, Radics farkát behúzva el is kullog.

v19.png

v20.jpg

v23.png

Sokkal fontosabb ennél viszont, hogy Csoki megszegte a villa egyik alaptörvényét, azaz hogy a mikroportot Alekosz után szabadon Mindig Minden Körülmények Között hordani kell, úgyhogy jön a bünti. Tehát Csoki most „visszatér a rabszolga időszakRA” és álló nap hurcibálhat maga után egy kurva nagy ládát, a társai persze jó viccnek tartják és bele/rá is ülnek. A végére még megkapjuk Vivi Ginuval való szövetkezését ahol elhangzik a KORTÁRS-beszéd kifejezés többször is, valamint Zsuzsu próbálkozását a mangóval, ami majdnem hányással végződik - szerinte édes sajtpüré íze van hát, Bükfürdőn végül is nem őshonos a gyümölcs, sütném el, ha Anikó nem tenné meg helyettem.

v24.png

v25.png

Akik azért maradtak, hogy kiránthassák egy kis műleszbizésre, azoknak alább kedvez a szerencse:

851 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2018.11.17. 12:31:21

A szugyfogo zsenialis. Hasznalni fogom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:52:49

"De te amugymeg ez azér izé mer te amugymeg az az érzékesebb vagy. (Vivi)"

Pedig ez pont olyan mint ha Krisztiánusz mondta volna, haljakmeg.

MégéletembennemettemmangótZSU, BelevágtamahajambafeladomajátékotCsoki, Hiányzikacsajomdemegb*sználakKrisz....stb

huber66 2018.11.17. 12:55:35

szánalmas, legalja

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 12:57:16

@szociál: megihlettél
Még életemben nem ettem mangót Zsu,
szeretné, ha valaki megparittyázná alulrú'
Belevágtam a hajamba, feladom a játékot Csoki,
szókincse másból nem áll, mint parittya meg szoszi
Hiányzik a csajom, de megbasználak Krisz,
Krisznek van kinn nője? mekkora állat lehet az is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:58:35

Köszi a posztot. :)

Tudtam, hogy jól hallom azt a kortárs beszédet. :)

Qqts 2018.11.17. 12:59:27

@szociál: szerintem ez a mondat Vivi reszerol tattika volt. Igy “be tudja folyasolni”, ha az o nyelven beszel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:01:04

EljegyezteknemdugoksenkivelcsakhalevettemagyűrűtVivi :)

MindennőttisztelekmégaférgeketisésénvagyokalegviccesebbRadics.

Qqts 2018.11.17. 13:06:57

@szociál: jelezéselőttparittyázok Ginu? Apánszekszualitásaztjelentihogyakedvemszerintválasztommegagenderemetdehamásezzelpróbálkozikaztkikéremmagamnak Gerg?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:10:49

@Qqts:

:))

Greg szimplán meleg, ő csak fh*szt szopizna ha tehetné :)

GyorsanvalakidugjonvelemhogyneessekkiRadics.

Qqts 2018.11.17. 13:16:33

@szociál: okosanszartkeverőnemúgymintaGinukáddugómellű Adri?

Kérdés: Radics után vajon Hunor és Vivi fognak parittyázni? Vaaaaaagy Krissz fogja gerincre vágni előbb?

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 13:20:16

Kíváncsi vagyok egyébként, hogy ha Era megy vissza, akkor vajon Vivike majd azt hiszi, ő tattikázta ki a villából Radicsot? Simán el tudom képzelni, hogy még nagyobb lesz az arca, mint eddig, bár én a felét se értem annak, amit mond...

Hercegnő21 2018.11.17. 13:22:42

Ez egy borzalom! Eddig nem kommenteltem, de most eljött a pillanat, mert ezeket a hajakat nem lehet szó nélkül hagyni. Mostanában ez a póthaj a divat? És ezt nem lehet mosni, vagy miért néznek ki ezek a nők(?) úgy mint akit megvágott a 220?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:22:59

@úgymond olvasó mmkk:

Bókember vagyok ;)

A Laár féle ;)

@OriginalBlackMamba:
Az összeset feliratozni kéne, mint ha nem egy nyelvet beszélnének.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:24:08

@Hercegnő21:

örülj hogy nincs hányás a hajukba :)

cascade 2018.11.17. 13:24:18

@úgymond olvasó mmkk: Lófasz van neki nem nője. A Pumped Gabó köcsögje.

Qqts 2018.11.17. 13:24:31

@OriginalBlackMamba: szinte biztos, hogy bizonyitékként élné meg.

Tattikainagyasszonytimegassssziszitekhogybutavagyok Vivi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:26:11

@Qqts:

KapucnibanjárokkelekmertrajvagyokKrisz fogja megtolni Vivikét, Hunyor kamerák előtt nem reszel szerintem, ahogy Roli sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 13:26:22

@szociál: na de várjál, ha Greg a f@szt szereti, akkor Geronazzo Máriának is az van? :DD
akkor bókolsz, amikor már nem tudod visszatartani? :))

Hercegnő21 2018.11.17. 13:26:52

@szociál: Ne legyünk azért ebben annyira biztosak :O

bElannaTorres 2018.11.17. 13:28:54

@Hercegnő21: úgy vannak már vele, hogy februárig csak elvannak hajmosás nélkül. Viszont Lacika és Csoki meg túl igényes - nekik a hajuk a legfontosabb testrészük :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:28:55

@úgymond olvasó mmkk:

Azt ne mond hogy Geronazzoval kavart ez a kis tejfölösszájú sellőimitátor.

@Hercegnő21:
Era nem tolta túl a piát, az összes többiében lehet répa és kukorica.

Qqts 2018.11.17. 13:30:00

@úgymond olvasó mmkk: én is azt gondolom, hogy mindkét kapura játszik.
Báááár az is látszik, hogy előbb akad meg a szeme a fiúk LELKÉN, mint a lányokén

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 13:30:13

@szociál: de, tegnap két cikket is beraktam az aktuális poszt alá :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:30:44

@bElannaTorres:

Csokinak már nem, ő már bele törődött :)
A VV Lacika olyan mint ha nem is villában élne, egy szellem, egy szó nem sok annyit nem hallottam tőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:31:26

@úgymond olvasó mmkk:

de azt nem olvastam el mert megijedtem a képtől :)

és nem tudok olvasni :P

perszepolisz 2018.11.17. 13:31:46

Krisztiánusz rendesen lekókadt mióta kiesett a dugópalytása. Lassan már annyit alszik, mint Szandika a legendás VV4-ben.

perszepolisz 2018.11.17. 13:33:14

@szociál: alapíthatnánk egy Arany Vándor Gombi díjat, amit eddig tényleg Lacika érdemel meg.

bElannaTorres 2018.11.17. 13:33:57

@szociál: én még hiszek benne, hogy azért került be mert greg felé húzna :D majd ha kiesik a radics lehet már merne lépni

Qqts 2018.11.17. 13:35:45

@szociál: deeee mondta, hogy tesó, amikor beállt Hülyéneknézemazösszesnézőtésmegpróbálomelhitetnivelükhogymegbántamareszelést Radics mögé. Egyértelműen megérkezett a jàtékba. Ha a mai részben kimondja, hogy parittya még meg is nyerheti az egész jàtékot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:36:49

@perszepolisz:

Gombiról egy jut eszembe, hogy énekelt valami dalt és folyton bömbizett :)

@úgymond olvasó mmkk:

linkeld, mert meg nem keresem :)

@bElannaTorres:

Hát buziszex tényleg nem volt még, ha ezért küldték be akkor elmegy az RTL az anyjába :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:38:32

@Qqts:

VégigviszemúgyajátékothogynembeszéleksenkivelésígynemisveszekösszevelükésmegnyeremavvtLacika

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:39:14

@OriginalBlackMamba: elhiszi. És ez jó is lesz, mert nagyobbat fog zuhanni. Pláne, ha a csajok kikezdik. De ha Radics kint marad és Ginu tartja magát, hogy nem kér több nugátszeletet, Csoki nem fogja folytatni a Radics által rátukmált menjráVivire tattikát és nem muszáj volt, hanem a következő parittyázásig ott ragad Vivike lába közt és kiesik. Sztem Reni meg húzza csoki agyát, és nem adja be a derekát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:40:47

@úgymond olvasó mmkk:

:O:jajj

Ez nem kellett volna máma a gyomromnak.
Bár sötétben Geronazzo szájjal tudna meglepetéseket okozni ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 13:41:34

@szociál: fúj :( én csak azt nem értem, ha márciusban Mária asszonyba volt szerelmes a sellő, akkor hogy van 4 éve párkapcsolata egy hímneművel

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:42:49

@szociál: Jaffar nagyon érzékesen nézte Greg hiányzikacumi és Ginu nemadugáshanemamilyendugás bömbizését. Valamelyikre rá fog röppenni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:43:32

@úgymond olvasó mmkk:

úgy hogy egy szava sem igaz, egy kamugép ez a Greggyerek.

Vagy párban él a pasijával és Geronazzo csak a bors féle szennylapok miatt fontos számára, hogy celeb maradhasson.
Mondjuk eddig azt se tudtam ki ez a csóka.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:43:36

@úgymond olvasó mmkk: hát mert ő a lelkével buzi, nem a testével. Úgy meg akárkibe lehet szerelmes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:45:06

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Nagyon érzékesen nézte azt láttam :))

@Qqts:
FerdéntartomafejemariportbanRoli

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:45:44

@szociál: "örülj hogy nincs hányás a hajukba :)"
Ami késik, nem múlik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 13:46:19

@szociál: nekem csak az jutott eszembe, hogy vajon melyikük fizetett a másiknak

Qqts 2018.11.17. 13:49:11

@úgymond olvasó mmkk: azért az egyik cikkben a svájc is befigyel. Nyilván nem svájcibicskáért ugrott ki. Mindegyikről kiderül egy kis turpisság. Nagyon huncutok ám

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:49:12

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Ezek azt nem használnak, egymásra mennek rá , ahogy egy Lord Csoki mondaná :))

@úgymond olvasó mmkk:

Én se vágom melyik a nagyobb celeb.
Talán ha Varnus Xavért oboázná Greg több címlapon megjelenne az orcája :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:51:50

@szociál: én már azon röhögök, mikor meglátom Vivikét. Ahogy megjelenik, azt hiszi, hogy milyen királynői és milyen magabiztos. Pedig csak egy lelakott szabolcsi kitartott.
Ahogy megszólal, azt hiszi, csupa okos és tattikus mondat hagyja el a száját, pedig csak random egymásra hajigálja a valahol hallott kifejezéseket, ráadásul beszédhibásan, sutyorogva és helytelenül. Vicc az a nő (?).

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 13:52:46

@szociál: már amennyi oboázás közben látszik az arcáról.

Qqts 2018.11.17. 13:54:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem csak gyereklány, aki betöltötte a 18-at és azthiszi, hogy már mindent IS tud.
A lelakott szabolcsi kitartottert külön köszönet

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 13:59:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: "a lelkével buzi" :DDDDDDDD

@szociál: fújbazdmeg, Varnus Xavér.. hol van a konténer?

@Qqts: nem véletlenül hangzott el a műveltségi vetélkedőben több embertől is, hogy Svájc szomszédos ország :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 13:59:59

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Én a csajok között Vivikét tudnám tovább nézni, ő vetkőzik is, parittyázik is, hátha lesz esélye Hunyornak, meg ahogy jár a kis szája, vicces a lelkem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:01:20

@úgymond olvasó mmkk:

Nem akartam Friderikuszt írni :P
Makó meg ott van Mekka mellett :)

Qqts 2018.11.17. 14:01:58

@úgymond olvasó mmkk: mé’ nem szomszédos? Ne már!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:03:22

@Qqts:

Megmondom őszintén szerintem is szomszédos, úgymond

Qqts 2018.11.17. 14:04:13

@úgymond olvasó mmkk: lehet úgy értették a szomszédost, hogy az összes szomszéd odajár. Olyan eggggyértelmű

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 14:10:35

@Qqts: de ha busz megy oda, akkor szomszédos, nem? Hát ha messzebb lenne, ki menne busszal? :)

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 14:17:56

@szociál: ez a nemtom hány terület amit Trianontól elvettek...Pont!

bElannaTorres 2018.11.17. 14:20:48

Győzike a legnagyobb tirpák

Qqts 2018.11.17. 14:25:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: egyértelmű ééés milyen hasznos kis beszélgetés ez. Ezek alapján Görögország is szomszédos

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:36:17

@Udvariatlanbolond:
Szegény Trianon milyen jó kis ország volt.

@Qqts:
Az itt van a szomszédba :)

@Brigante:
Mindenkit dugás egyeteme :)

Adamadam 2018.11.17. 14:39:13

Greg pánszexualitása csak nekem furcsa amúgy?
Mármint többször elmondta, hogy ő nem szexuális alapon működik, neki az az utolsó, ő csak az emberek lelkébe szeret bele.
Na most ha ez tényleg így van akkor:
-Miért tabu a megcsalás az ő párkapcsolatukban? Hiszen az csak testiség lenne.
-Mesélte Rolinak, hogy egyszer elment egy meleg párhoz és bevették harmadiknak, és ketten “dolgoztak” az egyik srácon. Na ezt miért csinálta ha nem szexuális alapon működik, és az emberek lelkébe szeret bele? Mire jó neki így a gruppen?
Illetve nekem ez az egész pánszexuális dolog azért furcsa, mert minden ember legyen az hetero, homo vagy biszexuális, a másik ember lelkébe (is) beleszeret nem? Szóval ha valaki csak külsőre jön be, de a személyisége (lelke) nem tetszik akkor ott nem is nagyon alakulhat ki szerelem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 14:40:49

@Qqts: ezt látod, a vv nélkül nem is tudnánk. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 14:42:44

@szociál: Legalább 60 millió nézővel szomszédos.....

bElannaTorres 2018.11.17. 14:47:59

@Adamadam: nem egy hetero párhoz ment harmadiknak? És szendvicsbe rakták a csajt akkor ért össze a mogyi ezt mesélte, de én se hallom mindig jól amit mondanak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:48:16

@Udvariatlanbolond:

Csokinak elég lenne ha a franciák is tudnának szavazni a VV-re, ott van pár szaracén :)

@Adamadam:
El kell engedni, egy beteg ember ez a greg, nem pán.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 14:49:09

@Adamadam: Greg viszketegsége feltűnő, így a pán-sípon talál lelket....

Adamadam 2018.11.17. 14:52:44

@bElannaTorres: én úgy emlékszem valami ilyesmit mondott, hogy “jól meg... szegény kis passzívot, nem is tudom, hogy bírta ki”. Passzív úgy tudom a melegeknél az a fél aki kapja a dolgokat és nem adja.
De ha hetero párhoz ment volna akkor is furcsa, mert neki elvileg a lélek a fontos, szóval abban sem kéne örömet lelnie, hogy egy nővel vannak ketten.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 14:53:52

@Adamadam: ez azért van, mert Greg egyszerűen buzi, és a farkát szereti, de azt snassz bevallani, az nem trendi és az nem szokatlan. Azzal nem lehet kitűnni és nagyot mondani.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:55:31

Szerintem az olasz Big Brothereket csak szőke csajok nyerték :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 14:55:55

@Adamadam: igen, a passzív a fogadó fél, az általában a meleg, aki adja, az lehet bi is, és nem is kell melegnek lennie.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 14:56:24

@szociál: Inkább szerecsen momentán, evvel a baszom nagy ládával a hátán....
Heuréka! Innen hát a szerencsi csoki...,tudtam én,,a fenébe Szerenccsel!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:57:12

@Udvariatlanbolond:

:)

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Pontosan.
A homokos a szegényember Sellője, már pedig ő sellőhercegnő

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 14:58:17

@Udvariatlanbolond:

úgy beszéltek mint ha menne valami live stream a VV-ből

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:01:04

Az a sikítás gec :)))))))
Meg ahogy Adri beáll oda 00:30-nál :))))))))))))
Kész vagyok :))

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/18-zsuzsu-kielemezte-ginu-puncijat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:02:55

az Greg féle fürdés :))))))))))
broááááááh

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:02:57

@szociál: duplakonténer, fúúúúúúúúúúúj

bElannaTorres 2018.11.17. 15:06:19

@Adamadam: akkor én sem értem, valószínűleg különválasztja a szexet a szerelemtől :) ezt bent többen is könnyedén megteszik :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:07:18

@úgymond olvasó mmkk:

te jobban bírod, neked elég egy kis papír zacsi :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:09:14

@szociál: nem mondom, hogy nem vagyok megedződve, de akkor is, V. Xavér és F. Sándor együtt már sok :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:09:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Greg full exhibicionista, nárcisztikus személyiséggel felruházva...tipik annyira szereti a saját farkát, hogy azt másba használni érdem kérdése...,innentől kapcsolódik be, az úgymond lelki vonal....Ha egyáltalán sípolni képes a fütyülővel?
Nekem gyanús a leselkedő impotencia a háttérben...logikus lépés az asszexualitás-lelki bigyó indok irányába....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:12:44

@úgymond olvasó mmkk:

VV végére belejössz, semmitől se fogol hánykolódni :)

@Udvariatlanbolond:

Greg a villában mindenkit lefurujázna ha hagynák, én így gondolom, ezek a lelki dolgok csak vetítések, mert simán melegnek lenni prosztóság.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:13:48

@bElannaTorres: szerintem is tirpák Győző, de a bentiek között van nála tirpákabb (*) is
(* nem tudom, így kell-e úgymond fokozni a tirpákot, mint jelzőt, nem vagyok magyartanár)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:13:59

@Vadkacsa Befőtt:

na itt az első néző aki darabokra törte az okostelóját :)

bElannaTorres 2018.11.17. 15:15:03

@úgymond olvasó mmkk: pedig f. Sándorral hasonlóan beszélnek, néha greg hangszíne is olyan, lehet példaképe

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:15:51

@szociál: szerintem ez a sellő-unikornis-exhibicionizmus a prosztóság, ha csak meleg lenne, nem lenne semmi gond vele

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:16:59

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: utoljára 6 évesen csináltam pöcsbehúzást a farpofámba, mert kíváncsi voltam milyen lehet a lányok sunija....lehet, hogy meleg vagyok?

bElannaTorres 2018.11.17. 15:18:27

@úgymond olvasó mmkk: tesó én asztat nem tudom, a nyelvtan olyan primitív :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:22:52

@úgymond olvasó mmkk:
Egy Geronazzoval villog, szánalmas. @Udvariatlanbolond:
Én asszem 14 évesen is kiprobaltam a tükör előtt, utána hobbim lett az emberi bőrök megmunkálása, szép lampaernyot és huzatot lehet csinálni belőle fotelra. :)

Angora Cardi 2018.11.17. 15:23:14

Most nézem vissza a hetit, sorstársak, nem mintha rajtam kívül ez mást érdekelne :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:27:20

@úgymond olvasó mmkk: Főképp, ha némi értelem is szorult volna a fejébe....hozzáteszem, még így is kitűnik az agyhalottak között, mindazonáltal felvette a sodrásirányt a lecsó-cigó- alpár irányba....tanúság : csak annyira érdemes feltűnni, amivel nem érdemes kitűnni!

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:30:36

@szociál: Most nagyon elvesztetted a sulykot nálam....:)!

bElannaTorres 2018.11.17. 15:30:40

@Udvariatlanbolond: greg a kakilás után is lelkibeteg kicsit, hogy le kellett húzzon magából egy darabot :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:35:19

@szociál: bírlak, geco ;)

@Udvariatlanbolond: a környezet nagyon le tudja húzni az embert.. vagy felemelni, de ez a vellára nem igazán jellemző

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:36:28

@szociál: Jean-Baptiste Grenouille szolgálatában!

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:43:19

@úgymond olvasó mmkk: Na, pont itt kapna szerepet az individuum, továbbá az erős gerinc!
Amit persze nyomokban tartalmaz a sok porhüvelyes véglény....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:47:37

@Udvariatlanbolond: nem tudom, melyik női lényt tartaná érdemesnek arra, hogy parfümöt készítsen belőle

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:48:39

@szociál: :*
asszem a Gyilkos elmékben feldolgozták Ed Gein sztoriját, de nem vagyok benne 100%-ig biztos

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:50:57

@szociál: Akkor lapot húzok a tizenkilencre : Andrej Romanovics, alias Evilenko...,Rosztov rejtett tartaléka!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:51:16

@szociál: meg a Psycho! egy idézet volt kinn belőle a falamon sokáig

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:53:26

@úgymond olvasó mmkk: Nem is tudom...,játszásiból Vivi bűrébe beszagolnék!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:54:33

@úgymond olvasó mmkk:
Ed Gein kiasta a hullakat és azoknak a bőrét nyuzta le, de a koponyajukat is felhasznalta.
Ed Kemper durvább volt, a közös az volt bennük hogy mindegyik mutrrja terrorizalta őket.
Edmund Kemper levagta az anyja fejét és szajbaparittyazta :)
Előtte meg az áldozatai fejét a muterja ablaka alá asta el úgy hogy őt nezzek :)
Mindhuntersben feldolgoztak.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 15:55:30

@úgymond olvasó mmkk: megosztanád? Most futkos a borsólé a hátamon,,,még a nyikogást is hallom, tejóég!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 15:57:05

@Udvariatlanbolond: lefordítva: dugnak, csak nem tud ezért már nem is akar? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 15:59:50

@Udvariatlanbolond: ha közben pánsípot faragtál és sóhajtoztál egy pink picsagatya után, akkor mindenképp. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:01:17

@szociál: kimerítő és pontos felsorolás,,,Testközeli tapasztalat a Murder kiállításról, ami alapból fos volt, de legalább pippantottam, mint anyámatfelhívom G.-pont, a csokicsákót!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 16:01:46

@Angora Cardi: sokkal jobb csapatban nézni, hidd el, így telerókázol egy tartályhajót. :)
De majd fogom a te homlokod is. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:04:26

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem én voltam bolond hanem ők :)

@Udvariatlanbolond:
Én csak olvastam ilyen témájú könyveket, na jó nem olvastam, kifesto volt.

Qqts 2018.11.17. 16:05:12

@szociál: kössz a tippet, utánna fogok olvasni. Egész sok ilyet ismerek, de ezzel a Kemper-rel még nem találkoztam. Sose gondoltam volna, hogy ide kanyarodik a téma a VV-ről.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 16:08:42

@szociál: mennyi parafíliás vadállat :))))))))))))))))

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:09:23

@szociál: Mint tuggyuk az irodalom hüjeség...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:10:02

@Qqts:
Efbijajos személyiség elemzők könyveiben rengeteg ilyen téma van, egyik pali ott volt a baranyok hallgatnak forgatasan hogy tippeket adjon a filmhez a tapasztalataiból.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:10:46

@szociál: már elnézést, de udvariatlan bolond!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 16:12:14

@szociál: Anthony E. Zuikertől a 26-ot olvastad? (akarom felkérdezni, megvan a kifestője?)

Qqts 2018.11.17. 16:13:18

@szociál: bírom amikor jó részletesen kitárgyalnak ilyen beteg állatokat. Én így borzongok, a horrorfilmek nekem undorítóak. Konkrét könyv címet is tudsz mondani?

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:15:46

@úgymond olvasó mmkk: Pontosan! Casting előtt könyörögni kéne a plasztikai sebésznek, hogy operáltasson meg!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:23:54

@Qqts:
felakartam tölteni a képet a képshosttal de megszünt, kretének.
na mondom.
Az efbijáj kulisszatitkai : Sorozatgyilkosok (John Douglas , Mark Olshaker)

Másik könyv, Megszállottak (John Douglas , Mark Olshaker)

Itt a sorozat Kemperről, elég jó lett.
www.youtube.com/watch?v=FDYBmNYc8IA

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:24:38

@úgymond olvasó mmkk:
az is jó ha küldesz színes zsírkrétát

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 16:25:47

@szociál: mostan színes tintákról álmodom :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 16:27:41

@szociál: milyen pimasz ez a honlap, megkérdezi, elmúltam-e 18. nem tudja, hogy egy nőtől nem illik megkérdezni a korát?

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:29:00

@szociál: A betűk előtt én is szemet sütök...,

Angora Cardi 2018.11.17. 16:29:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Elaludtam többször, vagy mást néztem, de ha vagyok is, kommentelni nem sokan szoktak rám úgyhogy visszanézem egyedül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:30:39

@úgymond olvasó mmkk:

:)

@Udvariatlanbolond:

Én is szemlesütveL olvasom.

De hagyjuk ezeket az állatokat, ha vannak kreténebbek is a villában :)

Angora Cardi 2018.11.17. 16:36:59

Kiblőrözve ismétlik a táncokat, pedig a teleszart búvárruhán akartam újra nevetni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 16:38:11

@Udvariatlanbolond: fennáll a veszély, hogy a becsiccsentett hölgy nem az igazat mondja. állítólag.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:39:30

@szociál: offolom magam egy időre...sorr

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:41:06

@Angora Cardi:
:))
Én inkább nem nézem újra, láttam mindet :)

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 16:41:54

@úgymond olvasó mmkk: Ígérjünk rá egy könnyű álmot......)kösz mutti!

Qqts 2018.11.17. 16:43:27

@szociál: kössz-kössz! Bele is mélyedtem a témába

lacuna666 2018.11.17. 16:43:30

@úgymond olvasó mmkk: Jól emlékszel,feldolgozták. Gyilkos elmék rajongó voltam :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:45:28

@Qqts:
Kellemes olvasmányt, egy forró tea mellet olvasni a kizsigereleseket felettébb élvezetes elfoglaltság :)

Qqts 2018.11.17. 16:49:27

@szociál: összedobtam egy kis tonhalkrémet, azt falatozom közben

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 16:52:09

@Qqts:

jobb mint a majomagyvelő, jó választás

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 17:00:32

@szociál: én azokat nézem meg, ami nincs az öfiben, visszanézni csak akkor, ha lemaradok. Mint pl. ma este, muszáj kocsmázni is. :)

Angora Cardi 2018.11.17. 17:04:19

@szociál: Én nem, kár hogy a BV-ket nem ismétlik.

@Qqts: Én fasirtot készítettem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 17:06:01

@Angora Cardi:
Bv ott van a vv oldalán a 18-as karikanal

Qqts 2018.11.17. 17:09:00

@szociál: az pont nem volt itthon

Angora Cardi 2018.11.17. 17:09:08

@szociál: nem akarok regisztrálni, kell hozzá?

Angora Cardi 2018.11.17. 17:10:36

@Qqts: Nem is :D Már falatozok is perceken belül csak a mutogatós veszekedés megy.

Gia 2018.11.17. 17:24:20

Észrevettétek,hogy a párzási videók alatt mindig milyen vészjósló zene megy? :-)

Costanza 2018.11.17. 17:27:28

@Adamadam: aki ilyet mond az meg keresi onmagat, sima meleg, csak barizik nokkel is, es azt hiszi belejukszeretett, de biztos lehetsz benne hogy lefekudni nem nokkel szokott

Angora Cardi 2018.11.17. 17:31:25

@OriginalBlackMamba: köszi! :)
@szociál: Mamba már megválaszolta :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 17:33:41

@Gia: mert nagyon veszélyes és egyben izgalmas a jelenet, és ez megkívánja a megfelelő aláfestő zenét.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 17:42:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Pedig egy Wagner-féle Valkűrök lovaglása c. bejátszás ötletesebb volna a szerkiktől.....

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 17:49:21

@Udvariatlanbolond: Hogy a Valhalla rúgja meg a baszobát !

rostás 2018.11.17. 18:03:14

Egy kezemen meg tudom számolni, ki nem cigány ebben az évadban. Radics, Vivien, Ginu, Lacika, Reni tuti az )Zsuzsu gyanús), Csoki tiszteletbeli roma, legalábbis nagyon szeretne annak látszani. Az ország lakosságának 10%-a sem cigány. Mire való ez akkor? Igaz, ezt a félállati primitív stílust garantálni lehet vele, az igaz.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:06:39

@rostás: A kis ökumenikus szubkultúrák találkozása....

Angora Cardi 2018.11.17. 18:11:54

@rostás: A célközönséget ki kell szolgálni.

2018.11.17. 18:15:53

VVV egyáltalán tudja, hogy melyik kapura játszik? Mondják már el neki, hogy két térfeles egy pálya. Komolyan szerintem nem is tudja sokszor mit is beszél.
Radicsnál nem értem a női rajongókat. Mi ad mentséget a viselkedésére? Mert ha még humoros lenne. De csak össze vissza 2 percenként változik a véleménye. Önző egy állat ja és fél.
Ezt a hörcsög gyereket meg nem ruházta meg még soha se egy volt csajának apja, vagy bátyja? Mert ahogyan a nőket kezelni hát előbb utóbb valaki nagyon helyben fogja hagyni. A rajongóinak kívánom, legyen a vejük és az ő lányukkal csinálja azt amit itt csinált a villában a többi lánnyal.
Amúgy nem értem a mai csajokat önbecsülés mint olyan megszűnt létezni?

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:17:51

@Angora Cardi: Be is szerzek valamilyen mesztic cipő boxot!

mobilos perpetuum 2018.11.17. 18:20:07

@rostás: Hetet sorolsz fel a tizenháromból, de már azok közül se vagy biztos, hogy mind tényleg cigány. Marad eszerint hat, és te egy kezeden meg tudod őket számolni. Vagy hatujjú vagy, netán a matek nem az erősséged.

rostás 2018.11.17. 18:21:35

@Angora Cardi: igen, úgy tűnik valóban ők a célközönség+a szellemileg hozzájuk hasonult "whitetrash"' Sajnos egyre többen vannak.

2018.11.17. 18:22:55

Ja Csokkernek ajánlom figyelmébe:

Romantika szó jelentése:Érzelmes, ábrándos rajongás meseszerűen tökéletes helyek és helyzetek iránt. Eredet [romantika < francia: romantique (romantikus) < romance, romanz (latin nyelv < „római”) < latin: Romanus (római) < Rome (Róma)]
További részletezés:
1. Érzelmes rajongás; szerelmes hangulat, amely áthat egy alkalmat, helyet vagy kapcsolatot.
2. Mesés hangulat vagy életérzés; a valóság megszépítése. Ártatlanul hiszékeny, képzeletdús eszményítés.
3. Lelkesedés nagy célokért. Mély érzések iránti fogékonyság.
4. Művészet: Régi stílusirányzat, amely a 19. század elején virágzott. Jellemzője az érzelem, a szenvedély és a képzelet hangsúlyozása. Az egyéniség fontosságát és a természet varázsát hirdette. Felhagyott a hagyományos, klasszikus formákkal.

Feltéve ha fel tudja fogni ezen szavak külön külön jelentését.
Vagy csak két bites a szókincse: Parittya, Patika. Megakadt a lemez a "P" betűnél

rostás 2018.11.17. 18:23:31

@mobilos perpetuum: ugye milyen ügyes vagyok? Komolyan ez a legnagyobb problémád ezzel?!

Angora Cardi 2018.11.17. 18:24:26

@Róbert Paic: Annyira szabados az erkölcs és az élevitel, hogy nem is gondolnak az önbecsülésre, nekik is egyfajta üresség pótlék vagy vagánykodás ez, ahogy én látom. Meg persze megélhetési forrás...

@Udvariatlanbolond: Francba, nekem nincs :D Még egy mexikói poncsóm sem...

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:25:28

@Róbert Paic: úgymond generációs probléma....a kétéveelvagyokjegyezveViviésnemdugok a saját szavaival analizálta Radicsot : ugyanolyan csaladó, mint én, hát akko mé ne! Utána meg a mindenható tattikából dugtam vele gyün!

Angora Cardi 2018.11.17. 18:25:47

@rostás: Az biztos... megérett a világ a pusztulásra.
:DDD

,, 2018.11.17. 18:26:36

@rostás: szerencsére itt senki sem néz ilyesmit és nem is kommentál róla:)
/nagyonröhög

Angora Cardi 2018.11.17. 18:26:54

@rostás: Mókusarc is gyanús nekem.

Angora Cardi 2018.11.17. 18:28:27

@,,: Én nézem. Mint fentebb rámpirítottak: egyedül :DDD

,, 2018.11.17. 18:29:58

@Angora Cardi: na ugyi:) majd este becsatlokozom hozzád, én olvaslak:)

mobilos perpetuum 2018.11.17. 18:30:07

@rostás: Nyilván nem, inkább az, hogy Reni szerintem nem cigány, arcberendezésén nem látok jellegzetes vonásokat, Zsuzsu sem az, Csoki néger.

Angora Cardi 2018.11.17. 18:30:29

Azt a részt még nem értem, Radics miért kezdte kutyázni Vivikét mikor a kis gyémántpuncit is megkapta és még el is dobta utána.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:31:22

@Angora Cardi: Hát a Hajógyáriak és a Pál utcaiak.... Roli a Nemecsek!

Angora Cardi 2018.11.17. 18:31:33

@,,: Most kihúztam magam :DDD

bElannaTorres 2018.11.17. 18:32:10

@Róbert Paic: nem az átlagból válogattak. Radics mentségére szolgáljon, hogy nem nő, akkor nem lenne 1% szavazója sem :)
Csokihoz meg annyit hogy igenis érzékeny fiú, elég érzékeny pontja a tánc és a haja :)))

2018.11.17. 18:33:16

A BB1-ben még az volt a jó számomra, hogy voltak igazán teljes személyiségében szerethető karakterek. Volt akinek drukkolni lehetett. Itt a VV-kben már folyton az volt egy-egy párbaj alatt, hogy azért drukkolt az ember, hogy egy gyökérrel kevesebb legyen, hogy kiessen valaki. És ezt látom a kinti életben is. Pl. foci meccs nem valakinek szurkolnak, hanem mocskos ...., meg buzi ...., stb. Hiányoznak a médiából és a közéletből a szerethető példamutató, pozitív értékrenddel rendelkező személyek akire az egyszerű polgár felnézhetne és lehetne neki példakép, hogy igen ez egy követendő példa, pl. Polgár lányok. De amíg ezt tolja a média és a politika is addig csak a butítás fog menni. Ja és majd ez a generáció fogja nekem a nyugdíjamat megtermelni? Kétlem, elpusztulnak addigra szifiliszben a sok szaporodási kísérleteik közben.

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 18:33:41

Átértékeltem magamban most minden villalakót... :D Ami a legmeglepőbb, hogy ebből a 4 percből egészen úgy tűnik, mintha KrisztiÁnusz nem is lenne olyan ostoba (szigorúan csak a többiekhez képest természetesen)

rtl.hu/rtl2/valovilag/muveltsegi-teszt-probara-tettuk-a-villalakokat

Angora Cardi 2018.11.17. 18:34:23

Mennyire retarált radics, hogy egyik szavával eldobja vivikét, a másikkal meg már Krisztiánuszt szidja amiért a "nője" körül kering...

2018.11.17. 18:34:40

@Angora Cardi: Mert ő megbecsüli az öt éves kapcsolatát.

Angora Cardi 2018.11.17. 18:35:15

@bElannaTorres: Meg kicsit néha idegbeteg is.

Angora Cardi 2018.11.17. 18:36:36

@Róbert Paic: De hát azt is kutyázta már a kuresz után két perccel :DDD
Elképesztő hányinger ez a viselkedés.

Nyomorult Zsu tényleg odavan radicsért de osztom a véleményeket akik szerint enyhén retard a nő és nem kicsit idegbeteg ő is.

2018.11.17. 18:38:02

Az RTL már nem szarakodik a hangosítással. Videó helyett már csak dialógus közöl
rtl.hu/rtl2/valovilag/hetiklasszikusok-szerelmi-haromszogek-bolcsessegei-es-haboru-minden-mennyisegben

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:39:22

@Angora Cardi: Mert ezt menőnek gondolja.... a külvilágban ez játszik. Ott vesztette el most magánál a sulykot, hogy itt nem tud felszállni a hajnali hatos tujára....
Rohadtul be van zárva egy disznóólba, ami még nem kottyant le!

2018.11.17. 18:40:24

@Angora Cardi: Ezek közül odabent valamelyik szedhet rendszeresen valami nyugtatót vagy antidepresszánst? És még ihat is rá?
Amúgy Zsu szerintem nem szeret itt senkit. Nem hiszem, hogy a kinti életben is valaha tud e valakiben bízni. Túl sok bántást kaphatott és amiatt alakulhatott ki ez a stílus amivel védeni próbálja magát de nem működik neki.

2018.11.17. 18:42:55

Zsu rántotta készítése megvolt? Na az én konyhámba biztos nem tehetné be a lábát.

A nőket viszont kipróbálnám szívesen. Megnézném először, hogyan főz, mos takarít, hogyan cserél pelenkát. Ha ezekben jó akkor villanthatna, hogyan tud parittyázni, talán.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:44:28

@Angora Cardi: Reninek csak a stílusa brazil...Dákoroma gyökerek legfeljebb!

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:46:59

@Róbert Paic: A zsülienre vágott lecsópaprika szelet vitte a pálmát....még Ánusz is merengett!

rostás 2018.11.17. 18:48:34

@mobilos perpetuum: Aki nem cigány, az miért használ olyan szavakat, hogy "tesó", "gádzsi" stb. Csoki gyakorlatilag végig VIII. kerületi cigányul beszél mióta belépett. Lehet a feka fater cigány anyut termékenyített meg. Mostanában ez elég nagy divat. Már a rendőrségi is elég sokat foglalkozik vele :) Mert persze ezt is pénzért csinálják, semmi romantika sincs benne. Reni egy lelkinyomorék kreol lány. Segítségre lenne szüksége, mint majdnem mindenkinek odabent. Kezdenek faji határok mellett elkülönülni a csoportok. Roli, Era stb. "okosoknak" írják őket, pedig ők is csak nyomorult, buta prolik, De legalább nem cigányok, így mégis van bennük valami minimális tartás és beszédkészség. :)
.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:50:03

@Róbert Paic: talán Ketamint, Zsu artikulálásából ítélve....

bElannaTorres 2018.11.17. 18:51:51

@Udvariatlanbolond: szerintem se brazil reni, tipikusan inkább olyan mint akik nagyon szegény családban nőttek fel, aki mellé nem ültek le hogy megírja a háziját.

Angora Cardi 2018.11.17. 18:52:53

@Udvariatlanbolond: Kíváncsian várom a szavazók döntését, menő-e radics (nem).

@Róbert Paic: Nyilván nem véletlenül ilyen Zsu. De felnőttként felelős a viselkedéséért. Ő pedig az ordításon kívül nemigen tud másként megnyilvánulni. Szegény Greg is hogy várta a barikarkötőt, és mindig pátyolgatja ez a szeretncsétlent. Én a helyében ott elálltam volna a barizástól.
Simán el tudom képzelni, hogy szedálják egyiket-másikat (ebben az évadban Zsut).

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 18:57:17

@rostás: Lassabban írom...,mert menő! Ezek kulcsszavak, belopakodás a rokonlélek halmazába...,nem feltétlen faji kérdés. Cintike volt a leghangosabb "hajjámegbazmeg", ugyanakkor köze nem volt a cigány vérhez. Felvett, diplomáciai attitűdök a szellemileg korlátozottak alvilágában!

Angora Cardi 2018.11.17. 19:00:24

@Udvariatlanbolond: Félig benne van szerintem. De ezen nem veszünk össze.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 19:01:46

Amikor sikított Zsu aszongya Ginunak, had sikítsak ha jól esik.
Előtte Greg buzizta azt a buziságot amit leszedett Zsu arcáról, az meg aszongya, ha leszeded sikítok, kb 10 mp eltelik és roppant spontán módon sikít egy iszonyatosat :))))))))
Én elküldtem volna az anyjába, mert tuti kaptam volna egy szélütést ijedtemben :)

Angora Cardi 2018.11.17. 19:02:11

Era viszont nagyon jól látja radicsot és fajtáját, és ki is mondja, ő ezért lett számkivetett a radics bandánál.

rostás 2018.11.17. 19:02:32

@Udvariatlanbolond: Hm... Igazad lehet. Ezek szerint ma - bizonyos társadalmi körökben - menő cigánynak lenni?! Hát ez kurva szomorú... :(

Angora Cardi 2018.11.17. 19:03:01

A három díszfasz gyerek egyébként továbbra is gyomorforgató, annyira legalja palik, ezeket kicsit megijesztenék jobban, hamarabb szarnák tele a gatyát mint egy-két csaj ott bent.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:04:37

@bElannaTorres: Igen, igen...Szegény Reni, a szociális hálón fennakadtak mintapéldánya!

rostás 2018.11.17. 19:06:25

@Angora Cardi: Erről beszélek. Persze semmit sem szabad nevén nevezni, mert az ultralibsi rtl bosszút állna, de "értelmi" szinten kezd szétválni a társaság hablatyoló, artikulátlanul óbégató ösztönlényekre és másokra.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:11:07

@Angora Cardi: persze elismerem,,, a cigányság körében autentikus, sőt a vidékiek is felveszik az összezártság okán...., meg ugye a cigókkal nem árt jóban lenni, vágod tesó?
Pesten ez az ok, okafogyott, bár bizonyos kerületekben igen nagy a vegyülés....
Lásd Vella...ott az egész nyócker!

SzilajSzilard 2018.11.17. 19:11:51

Csicskavérű gyászok és ugató kutyák!
Ideje megtennünk a téteket. Ki lesz a nyertes? A jól tippelők között kisorsolunk egy valamilyen szinten kortárs beszédet, dikk!

Az én tippem:
Hunor

Angora Cardi 2018.11.17. 19:13:05

@rostás: Igen ezt én is utálom, hogy ha nevén nevezed már te vagy a szemét meg fajgyűlölő és gyűlöletkeltő. A valós probléma bent mégsem ez, hanem az, hogy annyira alpáriak és primitívek a szerencsétlenek, hogy az a néhány, aki nem megy le a szintjükre, azokat kutyázzák a menők.

Szánalmas ahogy vivi ellen szít a szájkaratés.

Angora Cardi 2018.11.17. 19:14:14

@Udvariatlanbolond: Nem lehet, hogy csak a menőzés az oka, hogy mások is felveszik ezt a stílust?

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:15:34

@rostás: A stílus!!! Hmmm... A stílus meg maga az ember! Pocsék egy közhely, ráadásul cigányképző....,,,hagyjuk a vonalat másra, inkább vigyenek a padlásra!

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:18:17

@Angora Cardi: Bele fog bukni.....,,ha Erába nem is , de Vivibe tuti!

Angora Cardi 2018.11.17. 19:20:32

@Udvariatlanbolond: Lehetőleg mielőbb. Most demagóg és nyugger leszek, de "nem jó, hogy ezt látják és tanulják a fiatalok a tévében" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nekem meg csak simán hányinger.

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:21:22

@Angora Cardi: Ostoba ez a cigánygyerek! A saját egója ment az agyára...Ergó, szomorú vég jósolható ...,pedig Adri még jegeli!

bElannaTorres 2018.11.17. 19:23:33

@SzilajSzilard: hunyorra tippelek, de én nem rá fogok szavazni

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:24:06

@Angora Cardi: Iszonyatosan romboló, hiszen minták alapján serdülnek a kölkök...nos, ha ez a menő, és ezzel lehet valaki médiaceleb....riasztó!

Angora Cardi 2018.11.17. 19:24:14

@Udvariatlanbolond: Persze, hogy ostoba, de vajon ezek a szerencsétlenek valaha rádöbbennek mennyire nyomorékok?

OMG ez a frizura-gate annyira megjátszott, hát Csokoládénak megmondták, hogy a hajad miatt kell legalább egy db műbalhé a bent léted alatt és már meg is csinálta, el ne felejtse, meg hát akkor ő sem számít hosszú bent létre :DD

Angora Cardi 2018.11.17. 19:28:18

A két agytröszt kibeszéli vivit, krisz és radics, közben radics a száját piszkálja végig, micsoda kompenzáló fasz, szerencsétlen.

bElannaTorres 2018.11.17. 19:30:47

@Udvariatlanbolond: alig nézik a tévét, a youtuberól többet tanulnak, amúgy meg mindig van valami. Régen pl. Ütötték a gyereket, és az iskolában is, így a gyerek azt tanulhatna meg hogy az erősebb leverheti a gyengébbet. Most meg folyamat bazdmegelnek a gamervideókban is, játék közben ők is átveszik, meg maguk között, de a tanárokkal nem beszélnek így.
Amúgy is régebben is megvolt ez a réteg, az éjszakai életben, biztonsági őrök, meg masszőrcsajok.

Angora Cardi 2018.11.17. 19:35:58

Mangót etetnek zsuval, nem avokádót, ahogy kinyitja neki roli látszik a különbség.

Angora Cardi 2018.11.17. 19:38:26

@Angora Cardi: egyem a kis egyszerű szívét..

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:42:03

@Angora Cardi: Csoki és Ánusz a péniszhúzogatással kompenzál...,vagy fürcsi közben nem mossák a gallér alatt! Tudomisén....

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:49:08

@Angora Cardi: de Lacának is fontos a haj...tartja a sérót a rephétre!

Angora Cardi 2018.11.17. 19:52:18

@Udvariatlanbolond: Laca eddig azon kívül, hogy radics mögé helyezkedett, még elég normálisan viselkedik.

bElannaTorres 2018.11.17. 19:56:10

@Angora Cardi: még nem tudom hová tenni lacikát, radics mögé állt be, csendes, de lehet hasonlóan gondolkozik. Várnék már valamit tőle, különben nem fogom sajnálni ha kiesik

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:56:29

@Angora Cardi: vagy tök üres a fickó...,ha hullik a mezőny kiderül!

bElannaTorres 2018.11.17. 19:57:13

Ezért lenne jó, ha radics kintmaradna, végre megszólalhatnának azok is akiket elnyom

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:58:40

@bElannaTorres: mondjuk ne vitassuk..,annyi ösztönös érzéke van, hogy a hangadók feltűnőek!

Angora Cardi 2018.11.17. 19:58:46

@bElannaTorres: Szerintem azért mert nem hisz abban, hogy Era visszajön, így jó pont lenne radicsnál, hogy megtámogatta. Én is vártam volna többet, de nem gondolok sokat a figurába. Ellenben Hunor legalább nem állt oda, még ha ki is vár "a karaktere kibontakoztatásával"...

@Udvariatlanbolond: üreskének tűnik..

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 19:59:54

@bElannaTorres: sajnos Radics kell...kellenek az ősgörény szálmozgatók!

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 20:02:40

@Angora Cardi: Viszont Era megbolygatná a "hollandiakat"! Komoly átrendeződés lenne!

Angora Cardi 2018.11.17. 20:05:11

@OriginalBlackMamba: Több eszközről próbáltam és mindenáron a regisztrációt kéri.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 20:08:57

Ó, he! Amelyik hüvelyes radicsra szavaz, az csak annyira képes, hogy stabil 38,5 fokon tartsa a punikát!!!!

bElannaTorres 2018.11.17. 20:19:19

Az a vicc, hogy aki nem ribiskedik az unalmas, azért essen ki, aki ribiskedik, az meg azért.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 20:25:21

@bElannaTorres: kár, hogy nem lehet 0-24ben kukkolni! Sokáig Robin is tujának tűnt, aztán kapott műsor időt és kiderült, hogy van humora. Lehet, hogy Erának is vannak jó, de kivágott jelenetei.

Annyira nem gáz, mint az a csaj, akinek Szandika azt javasolta, hogy becsültesse fel magát.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.17. 20:34:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: biztos, hogy van, mert a lányka eléggé jó humorúnak tűnik nekem. 3 megmozdulását vágták be, mind a három olyan volt, hogy érdekes volt nézni. Csak nem őt akarják a szerkesztők futtatni...

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 20:34:50

@Angora Cardi: :((((((((((( akkor sorry. én szerintem be vagyok jelentkezve folyamatosan és azért nem látom, hogy kérne bármit is. Azt hittem hogy ha a teljes adást nem is, de a belevalóban leadott videókat regisztráció nélkül is meg tudod nézni.

Puncylla 2018.11.17. 20:35:08

@SzilajSzilard: Én is Hunort mondom. (Lány nem nyerheti.)

Angora Cardi 2018.11.17. 20:38:08

@OriginalBlackMamba: Nem gond, ha annyira fontos lenne, megoldanám, csak amiatt néztem volna meg, mert a kommentekből láttam hogy jópofább jeleneteket az éjjelire hagynak.

Már most is álmos vagyok pedig reméltem, hogy hétvégén megnézem a kommenttársakkal együtt :D

jóképűkirály 2018.11.17. 20:47:23

@OriginalBlackMamba: Én esküszöm nem vágom,hogy hogy lehet úgy élni ,létezni ,hogy nem vágod milyen országok vannak körülötted.Viccen kívül.Fizikálisan nem értem,hogy hogy kerül el az információ 25év alatt.

bElannaTorres 2018.11.17. 20:52:30

@Udvariatlanbolond: volt aki nyert így? Jó rég nem néztem vv-t, csak rákerestem a nyertesekre egyszer és talán egy volt nő

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 20:59:18

@jóképűkirály: Renitől nagyon erős volt a Görögország és az Olaszország, és az olaszt azt hiszem azzal indokolta, hogy oda szoktak menni busszal :D :D :D szégyen...

Maximista vagyok 2018.11.17. 20:59:22

Üdv kommentlakók! Vajon a mai műsor is a presszócigányra lesz kihegyezve? A tegnapi adástól majdnem agyrákot kaptam, sötétség a köbön b+

jóképűkirály 2018.11.17. 21:02:45

@OriginalBlackMamba: :) Hihetetlen sötétség bujkál a fejekben.Németországot is azért mondták mert gondolom hallják ,hogy "jaj gyere németbe mert ott raj" különben még országokat se tudtak volna mondani nemhogy határosakat.De a görög viszi a pálmát.Azért nem értem ezt mert ez alapjáraton nem iskolázottsági kérdés.Térképet nem láttak életükbe vagy hogy.N.E.M. V.Á.G.O.M.

chiccodoro 2018.11.17. 21:14:15

Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet e az RTLII-öt online élöben nézni? Hajjakmeg, a Gugli nem a barátom, valahogy nem muxanak a linkek... Nem mintha feltétlen élöben szeretném meghalasztani az agysejteimet ezzel a f*ssal, de jó lenne írni veletek a müsor alatt és nem csak csendes magányomban olvasgatni titeket... hüpphüpp

Maximista vagyok 2018.11.17. 21:17:53

@chiccodoro: a upcnek és a telekomnak is van erre applikációja

Udvariatlanbolond 2018.11.17. 21:31:24

@jóképűkirály: A szakszerűen magára hagyott oktatásprogram gondoskodik a sötétségről....

chiccodoro 2018.11.17. 21:37:13

@Udvariatlanbolond: Nemtom, nyilván oktatás kérdése is, de az az érzésem, hogy ezek az emberek az iskoláig se nagyon jutottak el. Élnek a kis világukban, ami kb. bulikából meg parittyázásból áll, oszt ennyi. Gyereknek meg csak nöttek mint a gaz az udvarban... Ezt a mértékü sötétséget nehéz értelmezni...

Qqts 2018.11.17. 21:41:03

@Angora Cardi: én is elálmosodtam, nemrég ébredtem fel

bElannaTorres 2018.11.17. 21:46:11

@chiccodoro: szerintem se, és megnéztem pár radics szurkolót a Fb-on és talán nem véletlenül nem írnak iskolát :D

Mók_Ica 2018.11.17. 21:56:13

sziasztok kommentlakók :)))) mingyá kezdünk..... pppornóbajusz élő xfaktorozik, így ma is ancsit kapjuk :)))) sztem jobban járunk

Angora Cardi 2018.11.17. 21:56:41

@Qqts: Én is kitámasztottam a szemhéjamat :)))

Qqts 2018.11.17. 22:00:45

@Angora Cardi: helyes-helyes. Kezdünk!

tvbuzi 2018.11.17. 22:00:46

Csapjunk bele a lecsóba

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:00:49

@Qqts: az én férjem is szívja a vérem miatta! Mondtam is neki, hogy az első randink alatt is VV adás volt és én nem a tévét néztem :)

Angora Cardi 2018.11.17. 22:02:21

Lássuk Vivi el tudja-e nyerni Era joker kártyáját.

Cimili 2018.11.17. 22:03:17

@Mók_Ica: az biztos, de szegény ancsát az ágyából rángathatták ki, ideje se volt, h levegye a hálóingét.:DD

Mók_Ica 2018.11.17. 22:04:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: ekg :))))

@Cimili: csak gyorsan felrántott egy harisnyát a kis görbe lábaira és már itt is van műsort vezetni :)))

Cimili 2018.11.17. 22:05:02

hogy tudom eccerre nézni az X-et és a VV-t?

chiccodoro 2018.11.17. 22:05:34

Hogy áll ezen a nön az a zöld trikó????? Dzsízesz....

mocskosmacska 2018.11.17. 22:05:53

@Róbert Paic: Nekem az jutott az eszembe, hogy ezek olyan emberek, akik a legkisebb megerőltetéstől is félnek, pánikba esnek. (jó példa erre a nagy kemény radics, aki elbőgte magát azon, hogy roli lett a villamester) Ezért nem alkalmasak egy kapcsolatra, mivel abba energiát kell fektetni. (mondjuk a jó szexbe is, de ők ezt szerintem nem tudják)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:06:19

@Cimili: kapcsolgatsz ;) vagy visszanézed a kedvenceidet, a többi meg le van sajnálva.

Mók_Ica 2018.11.17. 22:07:18

@Hedo a szadista szexista anyuka: magára tekert mindent, amit talált, mert megfagy, de mezítláb van, tanga papucsban.....

chiccodoro 2018.11.17. 22:07:23

Nemhogy jelen pillanatban nincs képessége, hanem egyáltalán nincsen nekije...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:08:04

@Mók_Ica: ajvé, pedig arra fogadtam, hogy nyerni fog!

mocskosmacska 2018.11.17. 22:08:11

@Cimili: másodpercenként kattingatsz a távirányítóval

bElannaTorres 2018.11.17. 22:08:27

Hihetetlen ez a radics nagyon erős nulla emberismerettel egy szociális játékban :))

Mók_Ica 2018.11.17. 22:08:33

@Cimili: xfaktor foscsi..... nekem ennyi elég volt belőle mára....

Angora Cardi 2018.11.17. 22:08:58

Radics és vivike ismét nagy szerelemben.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:09:04

@Cimili: most reklám van, maradj a lemmingekkel

chiccodoro 2018.11.17. 22:09:15

@Mók_Ica: M´ki, ugye van nálad konténer??? Asszem kéne... Broáf

Cimili 2018.11.17. 22:09:24

@Hedo a szadista szexista anyuka: hát ja. a régi tévében volt olyan PIP funkció és eccerre tudtam 2 adást nézni.

tvbuzi 2018.11.17. 22:09:24

Gyerekek, itten ma is parittya lesz

Cimili 2018.11.17. 22:10:06

@Angora Cardi: ezen le is vagyok döbbenve. óóóóóóóóó

chiccodoro 2018.11.17. 22:10:26

@tvbuzi: Sztem nem ez a kérdés, hanem hogy milyen és hányas (hányás???) felállásban!

bElannaTorres 2018.11.17. 22:10:34

@Angora Cardi: össze is illenek, amúgy vivi nagy taktikus, mindig elhatároz valamit aztán kitart mellette egy percig:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:10:52

Hátsó kapu... azt hittem elmeséli, hogy volt seggből szájba

Angora Cardi 2018.11.17. 22:11:11

Mekkor tahók hogy befekszenek Laca mellé de ugye nem dugja ott ugy hogy lac alszik egy centire tőlük?

Mók_Ica 2018.11.17. 22:11:30

@tvbuzi: a neten megnézhetjük..... :))))

eskü, a szerkik olvasnak minket :))))

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:11:31

ő volt radicsnak a legnagyobb első számú közellenség - Anikó

tvbuzi 2018.11.17. 22:11:58

Honnan szedik ezeket a fos zenéket?

Mók_Ica 2018.11.17. 22:12:14

@Angora Cardi: tuti ezért nem mutatják az öfiben :))))

chiccodoro 2018.11.17. 22:13:31

"Én is most tegnap este ki fogom mosni" Ez milyen nyelvtani szerkezet???

Angora Cardi 2018.11.17. 22:13:32

@Mók_Ica: basszus de undi
@bElannaTorres: döbbenet buták
@Cimili: :DDD

bElannaTorres 2018.11.17. 22:14:00

@tvbuzi: spárban hallják :D sose értettem miért megy ott mindig olyan fos zene

Angora Cardi 2018.11.17. 22:14:01

@chiccodoro: aztán felháborodik hogy kiröhögik

Mók_Ica 2018.11.17. 22:14:18

zsu magát készíti ki...... bárki hozzá szól, az már támadás.....

uramatyám 2018.11.17. 22:14:43

Az időutazók konferenciáját múlt hét kedden fogják megtartani.@chiccodoro: Az időutazók konferenciáját múlt hét kedden fogják megtartani.

Cimili 2018.11.17. 22:15:05

a menyecske megen magaslóról oktat.:DD

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:15:16

Zsu polón keresztül mossa a hónalját, azért egyszer érdemes lenne elmenni Bükfürdőre

chiccodoro 2018.11.17. 22:15:21

@Angora Cardi:úgy-úgy... Zsuban egy nyelvújító veszett el! (Jó mélyen...)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:15:21

joestet, jo szurkolast, tesak

Angora Cardi 2018.11.17. 22:15:38

Szegény zsuzsu azt hiszi kint okosnak tartjuk?

Mók_Ica 2018.11.17. 22:15:42

@chiccodoro: speciális zsu nyelvtani szerkezet, speciális igeidő egyeztetéssel

bElannaTorres 2018.11.17. 22:16:19

@Schlomo Goldberg: jó tudni, hogy legalább néha mosakodnak

Mók_Ica 2018.11.17. 22:16:40

@úgymond olvasó mmkk: ideértél, kicsi lyányom? :))) :*

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:17:12

lusta vagyok vegigolvasni, amit irtatok, ugyhogy ekg mindenkinek, akinek meg nem, annak nem

Angora Cardi 2018.11.17. 22:17:56

Zsu másfél honapja kefélt utoljára azaz nem pókhálós.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:17:56

Banyek Zsuzsu, felállsz és odébb mész! Ha meg élvezed, carul mutatod ki.

Qqts 2018.11.17. 22:18:30

Csokinak most tök igaza volt. Tényleg csak úgy tud beszélni, hogy kalimpál. Aztán, ha vitára kerül a sor fel kell állni valahova, hogy magasabb legyen

Angora Cardi 2018.11.17. 22:18:45

Szocsatát nem akarom mert radics csak ordit.

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:18:49

milyen gettó kupleráj a háló, és mind a csajok cucca

chiccodoro 2018.11.17. 22:20:05

@Hedo a szadista szexista anyuka: De annyire egyszeri szegénykém, hogy ezt az akadályt sem képes venni. Mondjuk én az elején kicsit drukkoltam neki...

Mók_Ica 2018.11.17. 22:20:32

ezt szokta a jútyúbon is nyomni radics??? foscsi

Angora Cardi 2018.11.17. 22:20:33

Radics szerint "te olyan hülye vagy mint a... nem tudom mi"... szókincs kisfiam?

chiccodoro 2018.11.17. 22:20:41

@Hedo a szadista szexista anyuka: De annyire egyszeri szegénykém, hogy ezt az akadályt sem képes venni. Mondjuk én az elején kicsit drukkoltam neki...

tvbuzi 2018.11.17. 22:21:15

Borzasztó lehet ezzel a köcsöggel együtt lakni.

chiccodoro 2018.11.17. 22:21:15

Blogmotor... váááááá

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:21:30

Még mindig várom hogy radics valami vicceset mondjon

Mók_Ica 2018.11.17. 22:21:35

@Schlomo Goldberg: ezt néztem én is.... de ha nekik jó, nem mi lakunk ott :))))

Mók_Ica 2018.11.17. 22:22:11

@Schlomo Goldberg: fetrengünk a röhögéstől, mint minden este......

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:22:22

@chiccodoro: még most is drukkolhatsz neki kicsit, nem oszt nem szoroz

Angora Cardi 2018.11.17. 22:22:48

Radics és reni a végén ordít.. szegény Era meg már csak döbbenten nézi, hogy mekkora tahó.

chiccodoro 2018.11.17. 22:22:55

Mekkora gennyláda ez a jútyúber

Cimili 2018.11.17. 22:23:16

@tvbuzi: a szomszédja se lennék

Mók_Ica 2018.11.17. 22:23:25

ha eddig nem szavaztam volna erára, akkor most szavaznék......

bElannaTorres 2018.11.17. 22:23:57

@Schlomo Goldberg: nagyon durva, még pár nap és használt betét is lesz a ruhák között

Angora Cardi 2018.11.17. 22:24:09

Ezt a büdös, perverz armandót mikor takarítják már el?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:24:09

Reklám! Nézzünk ikszez :) csak pp ne lenne ott (is)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:25:51

nezek inkabb valami sorozatot ehelyett

Qqts 2018.11.17. 22:28:12

@Schlomo Goldberg: arra én is! Lehet előbb fog teljesen őszbe borulni a hajam, minthogy ez bekövetkezzen

tvbuzi 2018.11.17. 22:28:14

Kvando-kvando-kvando, faszomat már

csincsilla72 2018.11.17. 22:28:25

Ez nagyon szörnyű :-(
Baromarc jútyúbert eddig is rühelltem, de látom, még lehet fokozni.
Hajrá Era, bár lehet, könnyebb lenne neki, ha megszabadulna a bolondokházából.

chiccodoro 2018.11.17. 22:30:32

@csincsilla72: Engem az szomorít el, hogy ezt a f*stalicska embert sztárolják és követik és meg van arról gyözödve, hogy ö VALAKI !!!!

Qqts 2018.11.17. 22:31:39

@Angora Cardi: háááát...ha a Renike segítségére van szükség egy szópárbajnál, ott nagy a baj. Ahogy nézem először forgott az agya, Radics meg lebőgött, mert magától nem sikerült összerakni 1 mondatot

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:32:18

radics rajongoi az elet iskolajaba jartak, ahol isten a tanito

Angora Cardi 2018.11.17. 22:32:24

@Qqts: szaros stúdióban is ott fog ordítani mint a fába szorult féreg

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:33:38

@úgymond olvasó mmkk: az élet iskolája? Utca nevel? Csak Isten ítélhet meg? Mikor lesz önálló gondolatuk?

chiccodoro 2018.11.17. 22:33:54

@Angora Cardi: Mást nem tud... érvei nincsenek, marad a hangerö...

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 22:34:33

Kibaszottul idegesítő kis f@szfej ez a Radics gyerek... Bocs a stílusért, de tényleg már nem tudok rá szebb jelzőt használni. Nyomorult senkiházi.

Mók_Ica 2018.11.17. 22:34:41

radics unatkozik era mondandója alatt..... ja, mert nem fogja fel, amiről era beszél..... végülis egy tesa, báttya, stb. nem volt benne

Angora Cardi 2018.11.17. 22:34:45

Radics Erát alsóbbrendű lénynek tartja de az összes többi nőt öleli csókolja és a nyelvével illeti a levegőt - hányinger.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:35:10

@Hedo a szadista szexista anyuka: korulbelul ezen a vonalon mozoghatnak, bar lehet meg igy is tul sokat kepzelek roluk

Angora Cardi 2018.11.17. 22:35:39

Csótány alatt vagy - mondja Erának.
És Mátyáshoz hasonlítja magát, aki az igazságosztó.

Angora Cardi 2018.11.17. 22:35:55

Csótány alatt vagy - mondja Erának.
És Mátyáshoz hasonlítja magát, aki az igazságosztó.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:35:59

Valaki ássa el radicsot! Most!

bElannaTorres 2018.11.17. 22:36:02

Bentiek se nevetnek a jó humorán, biztos mindenki mással van a baj:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:36:33

@Angora Cardi: morcos vagyok, de ezen a "nyelvevel illeti a levegot"on hangosan rohogok, koszcsi

Angora Cardi 2018.11.17. 22:36:36

Radicsnak ezer arca van - saját bevallása szerint :DDDD

Cimili 2018.11.17. 22:36:45

köcsög radics, holnap takarodni fogsz a villából!!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:37:01

@Angora Cardi: engem csak ne illessen, mer telibeokádom

bElannaTorres 2018.11.17. 22:37:07

@úgymond olvasó mmkk: igazából oda az is jár aki iskolába is jár :D ezt nem értik meg :))

Mók_Ica 2018.11.17. 22:37:09

zoltán erika..... tölcsért csinálok a kezemből.... aham.....
nem tud mit mondani ez a pöcsfej, ezért berreg, vihog meg üvöltözik.....

csincsilla72 2018.11.17. 22:37:10

@chiccodoro: Hát, hozzá hasonlóak.
Valami döbbenet ostoba és bunkó.
Kedves szerkik, szarjatok sünt! Mi a francnak kell ilyet ostoba feladatot adni nekik, amikor így is ordibálnak reggeltől estig?

Angora Cardi 2018.11.17. 22:37:18

@úgymond olvasó mmkk: olyan volt, mintha a világ összes nyugger mamáját egyszerre akarta volna légnyalni (ha már van léggitározás)..

chiccodoro 2018.11.17. 22:37:24

Ez a csávó klinikai eset...

Angora Cardi 2018.11.17. 22:38:00

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én is elutasítom még a gondolatot is (broáf)

tvbuzi 2018.11.17. 22:38:04

Ez bazi idegesítő

Androido 2018.11.17. 22:38:12

Remélem kibasszák ezt a félkegyelmű kretént... Jézusom.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:38:19

@bElannaTorres: radics biztos úgy érzi, hogy kevesek ahhoz, hogy érccsék a pojént!

mocskosmacska 2018.11.17. 22:38:23

@Angora Cardi: Ahogy fiatalkori ivócimborám, S.Zoltán mondaná: na, ez a kemény, nem a faszom.

chiccodoro 2018.11.17. 22:38:37

Kontéééééééééénert!!!!! MOST!!!!!!

Angora Cardi 2018.11.17. 22:38:48

@mocskosmacska: az szép :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

WICKEDWITCH 2018.11.17. 22:38:51

Édes istenem, szegény Era!!! Én nem is tudom, erre mit mondjak...

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:38:57

el kéne ásni a kert végében, mészhidrátot rá és annyi

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:39:26

@Mók_Ica: erősen kompenzál! Van mit, egy nagy rakás guanó nagyobb értéket képvisel

Mók_Ica 2018.11.17. 22:39:40

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóbasssz...... greg most lép telepatikus kapcsolatba gheronazzo mariaval

bElannaTorres 2018.11.17. 22:39:43

Era beleszólt a férfiak dolgába, ami radicsot nézve a parittyázás és megbeszélése, meg mások alázása óvodás módon

Oh my... 2018.11.17. 22:39:47

Hú emberek, eljutottam arra a szintre, hogy azt kell mondjam, a szerencsétlen Tivtivy ehhez az ostoba gyökérzethez képest... hát, szinte felértékelődik, de legalábbis rehabilitálódik, bakker!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:39:54

ugy tunik, jol valasztottam, amikor atkapcsoltam a ket het mulva orokke c. filmre, pedig nem is szeretem a romanticse filmeket. dikk.

Angora Cardi 2018.11.17. 22:39:56

@WICKEDWITCH: Jól állta a sarat a fogyatékossal szemben, én simán otthagytam volna.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:40:21

@mocskosmacska: répa megoldja! Hozzá kell kötni, jó erősen

Oh my... 2018.11.17. 22:40:54

Telepácia, óh anyám!!!!!!!!!! Nikket váltok mindjárt xDDDDD

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:41:03

Telepácia, jóslás, én ezekben a dolgokban nem hiszek - Zsu

chiccodoro 2018.11.17. 22:41:25

@Qqts: El kéne kezdeni írni az aranyköpéseit. A maiból van már eleve kettö! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:42:18

Ez a reni is csak egy véglény

tvbuzi 2018.11.17. 22:42:39

Na mi van NEGATÍV??

Mók_Ica 2018.11.17. 22:42:46

@Hedo a szadista szexista anyuka: persze, hogy kompenzál..... a nagy nihilséget, ami a fejében van....

zsu és greg egyen-szponzor naciban van :))))

Pamutbojt 2018.11.17. 22:42:48

@úgymond olvasó mmkk: ajjj de jó ez, nagyon iga (így z nélkül, ahogy írni szokták az egybites tesók egymásnak fészbukkon)

mocskosmacska 2018.11.17. 22:42:57

Ezért nem semmi ez a mostani vv. Majdnem az összes csaj azzal indított a bemutatkozó filmjében, hogy a mostani vv-t nőnek kell lenni, meg elég az elnyomásból. Aztán most meg körbeugrálnak egy nőket alsóbbrendű szarnak kezelő, egybites faszfejet.

WICKEDWITCH 2018.11.17. 22:43:03

@Angora Cardi: Az biztos, minden elismerésem neki... Én is döbbentem bámultam (volna) rá, aztán ott hagyom a picsába...

Angora Cardi 2018.11.17. 22:43:39

@tvbuzi: szöknek a málnácskák?

Angora Cardi 2018.11.17. 22:44:24

@WICKEDWITCH: én levegőnek nézem az ilyet papucsállatkát :D

Oh my... 2018.11.17. 22:44:39

De, mondjuk a rúdlény is árnyalta a képet szépen magáról.... na nem mintha eddig különösebb talány lett volna a nyomorult kis (kis..? eh!) személyisége, de most sikerült még lejjebb csúsznia a rúdon.

Angora Cardi 2018.11.17. 22:45:05

Radicsot azért megrengette ez hogy kevés a százalék különbség.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:45:15

Radics feje a százalékok láttán, gheci tesa freskóra kívánkozik! Döbbenet, nem 100-0???

Mók_Ica 2018.11.17. 22:46:25

radics kiborult ::)))))

bElannaTorres 2018.11.17. 22:46:27

@Angora Cardi: az a legjobb, alatta van annak a szintnek amikor még érdemes vitatkozni, rá már inkább ráhagyják :)

tvbuzi 2018.11.17. 22:46:40

Szerinted mi miatt lehetett ez? :DDDD

Angora Cardi 2018.11.17. 22:46:46

"nem azért mert elbíztam magam" hát de radicska

chiccodoro 2018.11.17. 22:47:09

Radics padlót fogott! :D

Cimili 2018.11.17. 22:47:10

holnap jobban pofára fogsz esni radics!!!

bElannaTorres 2018.11.17. 22:47:15

@oh..my..gosh!: szegény csajt szerintem ilyen pasik veszik körül a munkájából adódóan.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:48:09

@tvbuzi: a negatív telepácia lelohasztotta a csoki rudit és 2 csaj nyála se hozta vissza! Azéééééé

tvbuzi 2018.11.17. 22:48:18

Lacika is okos segítő:DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:48:36

@Mók_Ica: aterzem a lelkiallapotat, annyira empatikus vagyok ma, istenem.

Angora Cardi 2018.11.17. 22:48:41

@Hedo a szadista szexista anyuka: hehehehehehe
@WICKEDWITCH: :DDDDDDD
@bElannaTorres: pontosan :D

Kicsi radics azt mondja, nem gondolta hogy ennyien utálják. :D

Oh my... 2018.11.17. 22:48:44

@mocskosmacska: ahhoz is ostobák, hogy ezt felfogják, az a két-három agysejtecske, ami a fejükben lézeng... ehhez kevés.

Cimili 2018.11.17. 22:48:47

lacika tekintete enyhén szólva is sunyi

Ay Mama, Que paso 2018.11.17. 22:48:52

Lacika metadon kúrán van bent?

Mók_Ica 2018.11.17. 22:49:00

mit gondol, hogy kell összeszednie magát radicsnak??? nem jött be az "én csinálom itt a sóóót"

csincsilla72 2018.11.17. 22:49:00

Nahát, radics rájött, hogy egy nímand.
Mondjuk ezt mindig tudtuk :-))

Pamutbojt 2018.11.17. 22:49:16

@mocskosmacska: ezt csak tattttikából csinálják, mint a parittyázást. Valamiért erősnek gondolják, és ezért hemzsegnek ott mellette... Meg amúgy sen emlékeznek már, hogy mit mondattak el velük a kisfilmben...

mocskosmacska 2018.11.17. 22:49:31

Viszont, ha radics kiesik, akkor mit fog mondani. Nekem két tippem van.
1. A magyar társadalom még nincsen felkészülve egy olyan megosztó személyiségre, mint én.
2. Ő ezt pont így tervezte, hiszen nem akart bent sokáig maradni, csak egy-két hetet, amíg felfuttatja a youtube csatornáját, de már annyi a feliratkozója, hogy sokat is volt bent.

Angora Cardi 2018.11.17. 22:49:38

sírjál már egyet radics

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:49:46

Holnapra remélem átírja a statot az RTL 70 - 30-ra, és úgy zavarják az utcára ezt a retardot

WICKEDWITCH 2018.11.17. 22:49:54

Bevallom, én most nagyon élvezem, hogy Radics bekaksizott! :DDD

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:50:04

@Ay Mama, Que paso: na bazz köszke, felröhögtem a gyereket!

Angora Cardi 2018.11.17. 22:50:48

másikakat lealázza - zsu

Mók_Ica 2018.11.17. 22:50:49

@úgymond olvasó mmkk: ne azonosulj vele

radics magányosan csinálja sóóót.....

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 22:50:59

Adrika hogy kezd kifarolni, hogy rájött, Radicska mégsem olyan erős... :D

Cimili 2018.11.17. 22:51:28

nemértemnemértem, miért álltak be a csajszik radics mögé, ha ez a véleményük róla?????

mocskosmacska 2018.11.17. 22:51:30

@oh..my..gosh!: Puzsér után szabadon: "Hol van ilyenkor egy Pap Réka Kingával felszerelt Antoni Rita, hogy rárúgja az rtl kluba az ajtót?"

Angora Cardi 2018.11.17. 22:51:44

radics szerint még mindig mindenki kétszínű csak ő őszinte és nem az igazság fog győzni hanem a kétszínűség ha kiesik - beröhögök a gatyámba mindjárt

Oh my... 2018.11.17. 22:51:47

@Angora Cardi: ha tudná.... hogy ennél mennyivel többen! :PP most megint összezuhant, ennyi elég is volt neki.. :D

Mók_Ica 2018.11.17. 22:51:54

radics az igazság, era a kétszínűség???? pfffff

chiccodoro 2018.11.17. 22:52:08

Lassan a zöldek elkezdik áttaTTikázni magikat a "másik oldalra".
Radics. Itt mindenki kétszínü csak én vagyok helikopter... Vanbaj

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:52:28

Aha, boldog lenne ha kiesne! Szuper, aki r-ra szavazott, tegye át voksát Erára! Ettől lesz boldog a ti istenetek

mocskosmacska 2018.11.17. 22:53:13

@Pamutbojt: Most kicsit komolyra fordítva a szót, ezek a nők valahogy azt hiszik, hogy a nők lealázása egyet jelent a férfiassággal.

Oh my... 2018.11.17. 22:53:13

@Schlomo Goldberg: én 80/20-ban reménykedem... ;))

WICKEDWITCH 2018.11.17. 22:53:49

@Cimili: mert gondolkodásra képtelen ostobák, akik azt hitték, hogy Radics "valaki"

Angora Cardi 2018.11.17. 22:53:57

Miért gondolod hogy egy erős játékos vagy?
radics: mert a legjobb csaj velem dugott

Ezúttal üzenem radics támogatónak, hogy egy szánalmas faszt támogattok kis málnácskák szökjetek mielőbb.

Cimili 2018.11.17. 22:54:03

a zöldek is sík buták, mert ha bent maradna a radics, nem sok esélyük lenne nyerni.

Pamutbojt 2018.11.17. 22:55:22

@mocskosmacska: vannak "kultúrák", ahol igen, ez megszokott, sőt ez az elvárás...

uramatyám 2018.11.17. 22:55:59

szivodirmidisszíííiiii

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 22:56:22

@Hedo a szadista szexista anyuka: valaki nem esett hasra a 20 centis farka előtt, gondolom

Adamadam 2018.11.17. 22:58:09

Mekkora lenne ha időközben menyasszonyvagyokdekúrok Vivi terhes lenne Radicstól:D
És Radics fizethetné a “legjobb csajnak” a gyerektartást.
Azt hiszem még Vv Fanni (rip) kért terhességi tesztet a villába.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:58:19

@Schlomo Goldberg: skandallum! Fel kéne adnia a játékot.

mocskosmacska 2018.11.17. 22:58:27

@Pamutbojt: Most tényleg nem akarok nagyon komolykodni, mert ez a fórum nem arról szól, de az rtl klub szégyene, hogy ezt a kultúrát népszerűsíti.

chiccodoro 2018.11.17. 22:58:52

@Schlomo Goldberg: *farkában... Mert neki akkora ;o)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 22:59:46

@Adamadam: jujj! Ezek a csajok szerintem már 10 évesen fogi bogyit szedtek!

Oh my... 2018.11.17. 23:00:16

@Hedo a szadista szexista anyuka: az hagyján, de mindnek egytől-egyig a béka hátsója alatt van az önbecsülése, jó mélyen a földbe ásva.... kik nevelték ezeket a lányokat vajon, egyáltalán, nevelték, szerették őket..?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:00:50

@Angora Cardi:
Ez a Radics fogyatékos, most kiderult :))))))))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:01:41

@oh..my..gosh!: az utca! A postás, a rendőr, a villanyszerelő, a házmester, a fia és a díjbeszedő

chiccodoro 2018.11.17. 23:01:46

@oh..my..gosh!: És ha abból indulunk ki, hogy nem nevelte/szerette öket a kutya se sajnos, akkor honnan a péklapátból tud ennyi szerencsétlent kikukázni az RTL???

bElannaTorres 2018.11.17. 23:01:58

Jó olcsón megoldják ezt a belevalót:D

Angora Cardi 2018.11.17. 23:03:04

@szociál: Remélem mindenki számára :DDD

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 23:04:22

Baszki, reni azt hiszi a fiúknak is van valami olyasmi mint a lányoknak a szzhűrtya

mocskosmacska 2018.11.17. 23:05:02

@chiccodoro: A szexiparból. Ott szerintem nagyon sok sérült lány lehet.

Angora Cardi 2018.11.17. 23:05:05

Éva mint miss Márpül segítője, meg akarja keresni Lacikát..

Commodore 2018.11.17. 23:05:16

Alekoszt keresed? Ott iszik Érden.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:05:18

@Angora Cardi:
Már nekem volt kínos hogy néztem :)
Ez a leggazabb villalako ever, ha ezt bent tartja az RTL akkor nagy bajok vannak.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:05:20

@Schlomo Goldberg: ne mán! Hova tud még süllyedni a szememben?

mocskosmacska 2018.11.17. 23:05:55

@Schlomo Goldberg: Na, végre. Ő hisz az egyenjogúságban, hogy a férfi és a nő egyenlő.

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:06:29

Miss Marple-t és a Harry Pottert is sikerül meggyalázni a BV-ben, és még csak most kezdődött...

Mók_Ica 2018.11.17. 23:07:20

cikizhetik lacikát..... de hogy nem szerepel annyit, nem konfrontálódik, szépen lassan belavíroz a döntőbe...... láttunk már ilyet

Commodore 2018.11.17. 23:07:29

@szociál: zsigerből négerezett...

mocskosmacska 2018.11.17. 23:07:30

Nem nézem, de jól gondolom, hogy valami olyan feladat volt, hogy a párbajozóknak jellemzi kellett egymást, mire radics hozta a tőle elvártat, aztán mutatták az állást, és a kunsági james bondnak leesett, hogy az nem 2-98, ezért nekiállt bőgni?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:07:36

@Mók_Ica: most en vagyok az univerzum, a vilag osszes erzeset aterzem. vagy mi

chiccodoro 2018.11.17. 23:07:54

Azt hittem, a vv-nél nincs lejjebb... Gigamegatrash

tvbuzi 2018.11.17. 23:08:08

Lacika kissé rémisztő

Cimili 2018.11.17. 23:08:13

X-ben bajusz az új radics. :DDDDDDDDD

bElannaTorres 2018.11.17. 23:08:21

Az ilyen Lacika és survivor beni féle emberek jól mutatják, csak azzal nincs bajunk aki meg se szólal :D

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 23:08:33

ez a szellemes összeállítás most a belevalóban kurva vicces :D

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:08:53

@Mók_Ica: ja, bár annak nem vagyok a rajongója :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:08:58

@Commodore:
Még nem tartok ott felvételről nézem.

Angora Cardi 2018.11.17. 23:09:23

@szociál: Igen, kíváncsi leszek mit akar az rtl. Eddig sem nagyon néztem őket de a vv után sem nagyon fogom, vagy Era után... meglátjuk. :D

Adamadam 2018.11.17. 23:09:29

Basszus, Radics tényleg úgy kufircolta meg Vivit, hogy Lacika ott alszik mellettük?

Mók_Ica 2018.11.17. 23:09:31

@úgymond olvasó mmkk: oksa.... vagy mi

bakker, téLLeg parittyázott radics vvvivikével lacika mellett..... pfffff

mocskosmacska 2018.11.17. 23:09:42

@szociál: Pedig a leggázabb villalakó verseny nagyon erős. Nálam Segal, Ágica, Szandika, Olivér, Viki és Alekosz voltak a legirritálóbbak. Meg még biztos voltak, de most nem jutnak az eszembe. Ja, meg a pszichopata Vera Attiláék évadában.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:09:44

Nem csalnak szemeim r lacika mellett kúrel, igénytelen, büdös bunkó, tajparaszt! Takaroggyá haza

Angora Cardi 2018.11.17. 23:09:56

Tehát radics újra megrakja vivit... a műsor végén megtudjuk, hogy hol.

Oh my... 2018.11.17. 23:10:43

@chiccodoro: hát basszus, sokan vannak - egyrészt, másfelől meg éppen ez a típus keresi megszállottan a visszajelzéseket, amiket otthon nem kapott meg; és látod, ilyen kevéssel is beérik - parittya, alázás, a tudat, hogy egyáltalán beveszik egy csoportba - az se baj, ha csak röhögnek rajta, mint szegény szefós Zsuzsun, az is beáll közéjük, ennyi alázás után is....

Mók_Ica 2018.11.17. 23:10:49

lacika 12 nyelvet beszél????? óóóóóóóóóóóóó

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:11:06

@Adamadam: @Mók_Ica: pofám leszakad, és nekem van szekunder szégyenérzetem

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:11:45

@Mók_Ica: elegettem delutan a sutemennyel egyutt a tepsit is, baszki! beneztem a hofokot, de rendesen :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 23:12:02

Era jól mondta a box párbajban Radicsnak két énje van, a tettetett önbizalom túltengéses, és a valós önbizalom hiányos.

tvbuzi 2018.11.17. 23:14:09

Elpattantak a húrok

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:14:53

Reni legyen a kövi villán kívüli!

chiccodoro 2018.11.17. 23:14:58

@oh..my..gosh!: Tulképp sjnálom ezeket a lánykákat (amellett, jogy jókat szörnyülködök is rajtuk), Szánalomra méltó, hogy ennyire nincs tartásuk és kiszolgáltatják magukat a benti hímeknek (direkt nem férfit írok, mert ezek nem azok)!

Mók_Ica 2018.11.17. 23:15:16

@Hedo a szadista szexista anyuka: nem kell....

renike is parittyázott csokival.....

@úgymond olvasó mmkk: remélem tepsistől kidobtad a sütit.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:15:40

@Mók_Ica: en is beszelek annyit siman. magyar, angol, nemet teljesen megy. lovari egesz mondatokban, bar erteni talan jobban ertem. cseh, szlovak, lengyel, szerb, orosz -> kifejezesek, lengyelul mondatok is, ha megeroltetem magam. szavakat tudok finnul, olaszul, franciaul, portugalul, tessek, ez mar 13 :DDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.17. 23:16:41

Jó ötlet, Hunor biztos örült volna neki.

Adamadam 2018.11.17. 23:16:51

@Mók_Ica: Renike tényleg parittyázott Csokival? Nem csak poénból ugrált rajta?

bElannaTorres 2018.11.17. 23:16:52

Nekem most baukó kicsit jobb mint a hülye almafa

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:18:27

@Adamadam: de, az szerintem is csak poén volt

Mók_Ica 2018.11.17. 23:18:29

@Adamadam: gondolod? először én is azt gondoltam.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:18:33

@Mók_Ica: ki hat, pedig a szivem-lelkem beletettem

AmanEdi 2018.11.17. 23:18:56

En ma nem neztem oket mert x faktort nezek de mindjart vege es addigra fent lesz az rtl most on es megnezem remelem Era holnap vissza megy

Angora Cardi 2018.11.17. 23:19:06

@Adamadam: poén volt, közben leste Ginu figyeli-e őket

tvbuzi 2018.11.17. 23:20:09

Ha leszopnám arra se kelne fel.
Hát akkor használjuk ki.
:DDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:20:17

@Mók_Ica: tudod, miert nem. egy het utan kenyszerzubbonyban vinnenek ki, es berelt helyem lenne a vigyorgoban :))

Angora Cardi 2018.11.17. 23:21:23

Vivikét a nappali kanapén bassza radics.

Mók_Ica 2018.11.17. 23:22:01

@WICKEDWITCH: renike már első este parittyázott volna.... csak kificamodott a válla.....

Angora Cardi 2018.11.17. 23:22:09

@Angora Cardi: közben úgy látom kint többen cigiznek tehát simán rájuk látni

Schlomo Goldberg 2018.11.17. 23:22:09

nappaliban eddig még nem kúrtak, most ez a fal is ledőlt

uramatyám 2018.11.17. 23:22:34

Andalognak, fekve. Király!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:22:49

Ebben mi a romantikus? Az tényleg romi, hogy az ájtatos manó letépi szex után a hím fejét, mer így tuti nem fog félrekefélnu! De ez??????

Angora Cardi 2018.11.17. 23:23:29

3. betelefonáló volt aki radicsnak drukkol

tvbuzi 2018.11.17. 23:23:32

Ijesztőek a betelefonálók

Mók_Ica 2018.11.17. 23:23:41

eddig a telefonálók radicsot akarják vissza a villába :((((((((((((((((((

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:24:00

@Angora Cardi: mikor volt a villában gond, hogy bárki látja a kufircot?

Oh my... 2018.11.17. 23:24:10

@chiccodoro: igen, én is, azaz nem tudok igazából haragudni, bár, ha jobban belegondolok, ezen logikai vonalon haladva a fiúkra se kéne, mert azok se véletlen lettek ilyenek, amilyenek (elképzelem az apai mintát, amit otthon láthattak... eh, inkább mégse!)

Qqts 2018.11.17. 23:24:23

@tvbuzi: gondolom a lelkét szerette volna kihasznàlni álmában...

csincsilla72 2018.11.17. 23:24:23

@bElannaTorres: Hát, az attól függ. Ha Radics a pofázó fél, mindenképpen :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:24:28

Zsu laposfold hívő, haljakmeg.

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:24:32

@Mók_Ica: igen, de ezt szerintem most Ginának adták elő

chiccodoro 2018.11.17. 23:24:41

@Angora Cardi: Véletlen lenne? Hmmm...
Ezt csak én érzem nagyon gáznak, hogy a kanapéfelavatást romantikus pásztorórának próbálja eladni a retek?

csincsilla72 2018.11.17. 23:25:20

@Mók_Ica: Mot őszintén, ti betelefonálnátok?
Ez valszeg a pajtik. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:25:28

@tvbuzi: most gondold el, hogy én munkaidőben mennyi ilyen hívást kapok, és sajnálj egy kicsit! :))))))

tvbuzi 2018.11.17. 23:25:29

@Qqts: VV Ken első poénja volt

Oh my... 2018.11.17. 23:26:01

@Mók_Ica: meg még több szexet.......... any question? (KONTÉNERT!!!!)

Angora Cardi 2018.11.17. 23:26:30

@Hedo a szadista szexista anyuka: igen, csak engem zavar :D
@chiccodoro: igen, hisz Éva szerint "tangóztak"

Összes betelefonáló kisradics típus volt.

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:27:16

@szociál: :DDDDD Én arról még mindig várom a "kész átverés" bejelentést...

Angora Cardi 2018.11.17. 23:27:39

@szociál: Mindenesetre biztos, hogy fogalma nincs mi mi körül kering, ha egyáltalán hallott már ilyet.

Qqts 2018.11.17. 23:28:39

@szociál: az iskola héten kiderül

tvbuzi 2018.11.17. 23:29:21

@úgymond olvasó mmkk: nyugi, én is kapok frankó hívásokat üffelektől:(((((

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:30:18

@tvbuzi: imádjuk az üffeleket ♥ majd írunk közösen memoárt róluk

Qqts 2018.11.17. 23:30:32

@Angora Cardi: ha tudná, hogy forog a föld, kapaszkodna és sipítozna, hogy szédül.

Amúgy a felirat rengetegszer nem stimmel az elhangzottakkal. Pl Era tökre nem felvidéket mondott

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:31:23

@chiccodoro: nem, ez az egész nagyon gáz... romantikus, pffff

bElannaTorres 2018.11.17. 23:32:49

@csincsilla72: az biztos, dobják már ki onnan, nézhetlen. Kis önbizalomhiányos pöcs, és azt sem hiszem el, hogy olyan jó nézni ahogy takaró alatt reszel

WICKEDWITCH 2018.11.17. 23:33:37

No, megyek, kipihenem a mai sokkokat. Jó éjt mindenkinek! :)

Angora Cardi 2018.11.17. 23:34:12

@Qqts: Valószínűleg nem érti az sem aki feliratozza..

Angora Cardi 2018.11.17. 23:35:51

@bElannaTorres: telefonáló is azt mondta, hogy jó sok szexet akar az évadban - ezek ott ülnek otthon a sörrel a kezükben a kanapén és röhögnek, hogy mekkora kan és májer a haver

Qqts 2018.11.17. 23:36:12

@bElannaTorres: azért azt elég jó volt látni, hogy sz arcára fagyott a mosoly a szorosállás miatt. Ha van humor a szerkikben a fantomképek felfedése előtt feljebb húzzák Era százalékát

bElannaTorres 2018.11.17. 23:36:33

@Angora Cardi: akkor megvan kinek vicces a radics :D

Oh my... 2018.11.17. 23:37:26

@oh..my..gosh!: á, mekkora sz@rságokat javít már ez az idióta gboard itt nekem... naszóval, azt akartam volna mondani, hogy a lanyokra *ezért* nem tudok haragudni igazából, mert belegondolok, hogy honnan, milyen elcseszett gyerekkorral a hátuk mögött jöhettek ezek be ide, ebbe az emberkertbe.... egyből megsajnálom őket.

bElannaTorres 2018.11.17. 23:37:31

@Qqts: az milyen jó lenne :))))

Qqts 2018.11.17. 23:38:43

Eldőlök én is. Holnap folyt.köv

Angora Cardi 2018.11.17. 23:39:17

@bElannaTorres: @úgymond olvasó mmkk: szánalmas kis faszverő mind, tárgyként tekintenek a nőkre, de közben a sört anyu veszi a pofájukba fogadni merek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:40:39

Aludjatok madarkak, én is mindjárt dőlök.

Oh my... 2018.11.17. 23:42:04

@Qqts: óóó, az de f@ca lenne!!! :DDDDD Mondjuk, anno a 8-ban Tivadarunk is szépen arcra esett a párbaján... eh de jó is volt!! :P

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.17. 23:42:17

@Angora Cardi: és közben a net tele sokkal jobb ingyenes pornóval

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:42:27

@oh..my..gosh!:
Van benne valami, egyiknek se lehet tuti a hatteruk, most kitorhetnek.
De nagyon kevesnek sikerül.

Angora Cardi 2018.11.17. 23:43:29

@Hedo a szadista szexista anyuka: Gondolom ezek arra izgulnak, hogy a haver hogy megkúrta a kis vivit..

én is jó éjt kívánok a T. társaságnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:44:43

@oh..my..gosh!: ma szívtelen dög vagyok, előre szólok. az én gyerekkorom is az elbaszott fajtából van, mégsem vagyok ott a vellában, nem baszatom meg magam ilyen radics-félékkel, és nem játszom a retardáltat ország-világ. nem is sajnálom őket, engem sem sajnált soha senki, hála istennek, bele is pusztultam volna a sajnálkozásokba.

AmanEdi 2018.11.17. 23:45:19

Na vege az x faktornak az igen egy adas alatt egyszerre 3 man is mentek a valo vilagban ezt nem lehetne megcsinalni hogy egyszerre 3 man megyenek?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:45:21

@úgymond olvasó mmkk: ország-világ előtt, akarommondani, dikk

bElannaTorres 2018.11.17. 23:48:06

@Angora Cardi: meg takarít meg mos rájuk. Igénytelen, koszos minden de a hajuk az meg van csinálva :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:53:04

na, most, hogy kimutattam a fogam fehérjét, megyek vissza a szaunába, tesók. aviszonnhallásra

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 23:56:05

@úgymond olvasó mmkk:
:simi
De vannak nálad szerényebb kepesseguek, ezeknek csak ez az esély ad valami reményt, de én is lexarom ezeket, mindenki dug mindenkivel.

bElannaTorres 2018.11.17. 23:56:52

@úgymond olvasó mmkk: az benne van, hogy ezek bent agyhalottak is :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 00:04:52

@bElannaTorres:
Aki úgy játszik hogy egész nap dug az tényleg agyhalott.
Radics még dugott egy utolsót, és vasárnap könnyes búcsú.
Mert szakadni fogok :)))

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.18. 00:09:33

Vivinek szolni kellene, hogy ne aludjon sminkben, mert az lesz vele, mint VV7 Fannival, akiről nagy fájdalmak közt valami csodaszerrel kellett leolvasztani a műszempillahegyet, mert nem szedte le esténként és reggel mindig újat ragasztott.

Amúgy kezd nagyon idegesíteni engem. Sírni tudnék a hatalmas képétől, az a kép, amin csípőre tett kézzel áll az ágy szélén valamiért nagyon irritál.

Maximista vagyok 2018.11.18. 00:19:13

Szánalmas amit a retekklub tol. Ki kíváncsi állandóan erre a gyökérre? Mit akarnak köré építeni? Mert műsort azt nem lehet...

Maximista vagyok 2018.11.18. 00:23:51

A belevalós műsor a másik fele. 3-ból 3 betelefonáló alsóhangon is C kategória, a véleményük egyenesen félelmetes. Tartok tőle hogy nyernek a sötétek és ez egy fasza kis tükörképe lesz jelen kis hazánknak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 06:50:45

@Maximista vagyok:

Szerintem biztos hogy a Radics esik ki, direkt van tele Radiccsal az öfi, és mindig látni hogy a magasságokból bezuhan a mélybe ahogy megézi a vesztét, teljesen más ember lesz, nagyarcúból behúzott farkú csivava, lásd dumapárbaj vs mikor megtudta a százalékokat, egy tanulmány az ember :))
És most hogy Era ennyire örült hogy nem lesz megalázó a veresége, még fognak Erára szavazni.
Meg ugye az összes szavazás ami elindult a FB-on mind 70% körüli Era győzelmet vetít előre.
Ha nem nyúl bele az RTL akkor simaliba hogy Era megy vissza.
Még egy utolsót parittyázott evettkével azt búcsú a villesztől :integet :kabbef*szomradicspápá

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 06:51:22

@Costanza:
jah az
második évad meg az Unabomberről szólt.
Kíváncsi leszek a kövire kit vesznek elő ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 06:56:30

@mobilos perpetuum:

Nagyon fura összehasonlítani a VV5 és a VV9 lemingjeit, elképesztően nagy a szakadék a két tábor között a VV5 javára, még az a buta roma csávó is magasan erősebb karakter mint ezek a Radicsfélék, fogomafejem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 07:12:44

L.A.-ben vagyok itt most este 22:12 van :)

Costanza 2018.11.18. 07:12:48

@szociál: www.666.hu/sorozatgyilkosok/unabomber/ wow, erdekes lesz ezek szerint, nem tudtam ki ez eddig... csak hallottam mar a nevet az remlik.

Costanza 2018.11.18. 07:14:34

@szociál: yey, hello.. en meg east coast... gyanus volt, azert kerdeztem, senki nincs itt ejjel csak en meg te.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 07:16:23

@Costanza:

Reggel 7 óra, Pécsi vagyok bakker :))

Costanza 2018.11.18. 07:18:54

@szociál: akkor megsem L.A? en viszont FL. ugyhogy megyek is alukalni akkor... legyen szep napod. ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 07:21:09

@Costanza:

Floridában megdöglenék, nem bírom a 70%-os párát :O
Gudnájt

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 07:42:30

Valaki segítsen kérem! Volt régen egy zombis film, szegény valóságsó szeteplők semmit se tudtak, csak hirtelen magukra maradtak. Nem küldtek nekik kaját, nem hívták őket riportra stb. Mi a címe? Köszönöm

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 07:46:08

@Angora Cardi: kutyákok! :)))

@szociál: ezaz, mindig csak a kombózás meg a parittyázás, kész fertő

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.18. 07:57:20

@úgymond olvasó mmkk: de! Ez az :) köszönöm. Lehet, hogy egyben ledaráltan és emiatt filmként maradt meg emlékeimben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:03:07

@úgymond olvasó mmkk:

De most ne parittyázzál :)
Eltudod képzelni azt a forgatókönyvet ilyen faszbukos szavazati előnynél (ami reprezentatív mert mindenkinek van profilja, még ha kamu is) hogy Radics menjen vissza ?
Én azt sem hiszem el hogy szoros az állás, én 70%-ot adok Erának.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:05:12

Egy ilyen beszélgetést Reni és Krisz között mikor fogunk hallani ? :)))))))))))))
Ez a Seherezádé is kenterbe veri az összes nőt a villában, pedig ő volt a legbutább a VV5-be.

www.facebook.com/valovilag05/videos/267300127323821/UzpfSTI3MDg1NDE3OTYwMDM1MDoyMTU2NjExMDkxMDI0NjQw/

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:06:17

@úgymond olvasó mmkk:

11 után elájultam.
Nem tudNÁK 9-ig dögleni, kidob az ágy.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:10:29

Csoki nem parittyázik, hanem gong az eleje, gong a vége :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 08:12:33

@szociál: elképzelni bármit el tudok, de szerintem nem Radics megy vissza. én sem tudok 9-ig fetrengeni, az már fényes délelőtt :))

Qqts 2018.11.18. 08:13:58

@szociál: juuuj de jogos. A fejének meg KONG az eleje és KONG a vége

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:16:19

@úgymond olvasó mmkk:

Csak akkor megy vissza ha az RTL belenyúl, még a sötét emberek se szeretik az ilyen nagyképű parasztokat, nem olyan nagy az a jutuber tábor.

@Qqts:
Előemberek ezek, esznek és dugnak :)

csincsilla72 2018.11.18. 08:24:21

@szociál: Helóka, kikérem magamnak az előemberek nevében is.:-)
Jártam Vértesszőlősőn Samu lakhelyén, és nem volt összeszarva az udvar, készültek szép kőeszközök is az ő idejükben. Nem csak evéssel és dugással életk ők sem :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:27:28

@csincsilla72:

Visszaszívom :))
Sőt lehet a szókincsük is bővebb volt a kis kovaköves mezitlábas szőrmókoknak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 08:35:19

Ezek a franciák mit csinálnának ha annyi lenne az üzemanyag adója mint nálunk ???
Kajak felgyújtanák a parlamentet.

444.hu/2018/11/17/tobb-mint-120-ezren-tuntettek-franciaorszagban-az-uzemanyagado-emeles-ellen

mocskosmacska 2018.11.18. 08:44:10

@szociál: Talán a vv3-ban volt az első párbaj egy katka nevű csaj, és egy segal nevű seggfej között. Segal ilyen radics féle volt, nagyhangú bunkó, aki folyamatosan alázza a környezetében élőket, főleg a nőket. Mindenki totál biztos volt benne, hogy segal jön vissza ,mert "ő viszi a showt". Aztán katka fölényes győzelmet aratott. Volt akkor egy olyan elmélet, hogy ennek az oka az volt, hogy segal - miskolci lévén utálta a cigányokat, és élőben rengeteg erre utaló megjegyzést tett, ami ugye nem fért bele az rtl klub arcába, így gyorsan eltávolították. És akkor most ezt találtam radicsról: www.youtube.com/watch?v=uUhFVZ-ZUaA Lesz-e párhuzam a két sztori között?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.18. 08:47:07

@szociál: ugyanerre céloztam az évad kezdetekor. a 8as is fényévnyire a mostanitól, az 5ös pedig külön csillagrendszer ehhez képest.

a legújabb résszel megint időutazunk, réseket töltenek meg a már ismert cselekmények között. úgy érkezünk párbajra, hogy a teljes péntek-szombat ismeretlen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 08:47:53

@szociál: kovaköves mezitábas szőrmókok :DDDD ha kiköpöm a tejlyámat, megkereslek, és meghívatom magam egyre bosszúból

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.18. 09:04:53

@mocskosmacska: Amikor beköltözött, talán ezt, meg még egy videóját néztem meg, mert ezeket dobta fel a jutyub, és ugyan fenntartásokkal, de azt gondoltam, hogy egész jó, és vicces anyag. Na most ezt most is tartom, de két megjegyzésem lenne:
1, Az önkritikus video ellenére a VV-ben egészen szépen eljátszotta eddig a parodizált cigány típust.
2, Elgondolkoztam azon, hogy mi inspirálhatta erre a videóra, talán csak nem az, hogy a nem cigányok között akart így követőket találni?
Radicsnak a VV szerintem sokat fog rontani a vlogger hitelességén.

Angora Cardi 2018.11.18. 09:36:54

Na jó, megtörtem és megnéztem két videót ettől a ganyétól.
Egyik egy bemutatkozó féle volt: mi a célja a jutyubbal? meg akarja tudni mi a mentalitása.... Hőbazmeg hallottunk egy két idegen szót és durrogtatjuk, hogy okosabbnak tűnjünk a nézőközönségtől.
Másik egy csajozási tippek ami másról sem szó, csak legyünk férfiak és ne papucsok köcsögök és buzik, a nők pedig nem más nekik, mint egy lyuk, takarító és felszolgálónő. Láthatóan fingja nincs milyen egy 'normális' kapcsolat és erre büszke is. Egy nő szerinte azt várja hogy a férfi megmondja neki, mit kell csinálni, ülj a sarokba, stb. Továbbá szerinte a pénz és farokméret számít - bár a farokméret téma máris neki buzis - nem csak tele van a gyerek előítélettel tévhitekkel gyűlölettel de még büszke is magára, hogy ő mekkora kan.
Párbeszéd a haverral:
haver: Mutassátok meg ki az úr. Nem megalázni kell a nőt,
radics közbevág: De! Néha azt is kell.

Kb. minden mondat után röhöhöhö-höhöhöhö saját mondandóján röhög.
Többet nem vagyok hajlandó megnézni. Nyomorult szerencsétlen. Elmegyek okádni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 09:43:08

@Angora Cardi: javaslom a normal lanyok vs ribancok videojat megtekintesre, dikk :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.18. 09:45:38

@VV Erőlegény: Tivyvel is ugyanez történt: beleállt a földbe. Radiccsal se lesz másként.
a hitelességét az összeomlásai (egy hét alatt 3) ássák alá, teljesen világos, hogy felvett szerepet játszik.

Angora Cardi 2018.11.18. 09:47:49

@úgymond olvasó mmkk: Micsoda egysejtű, komolyan az ilyet eltüntetném egy munkatáborban...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 09:49:19

@Angora Cardi: levágnám kezét-lábát, még lehet meg is vakíttatnám, aztán kiraknám az utcára, hogy boldoguljon. kisköcsög

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 09:52:09

@mocskosmacska: @adamskij:

Én szinte biztos vagyok benne hogy a nézők szeretnék látni ahogy beég egy Era ellen a párbajon mikor meglátja hogy egy csaj ellen kiesett :)
A nézők olyanok, hogy beleképzelik magukat teszem azt az Era helyébe, és felháborítónak tartják hogy egy ilyen fogyatékos hogy mer beszélni másokról.
Az meg ultra gáz hogy saját magáról állítja ez a jutubercigó hogy vicces, eddig egy visszajelzést se kapott hogy poénos, még a parittyás haverjai fején is kiül a wtf? mikor elkezdi produkálni magát, annyira erőltetett, télleg a VV leggázabb és legalja játékosa, kizárt hogy visszamegy a villába.
Sztem az RTL-nél se ennyire kretének hogy visszateszik, szerintük is szánalmas, egy Anikónak szánalmas, akkor a szerkiknek szerintetek ? :))

@úgymond olvasó mmkk:
Nevetel e ?

@VV Erőlegény:

Egyik videóját sem találom viccesnek, még nyomokban sem, nálam picit magasabb a léc.

@Angora Cardi:

Csoda hogy nem hívta fel a lelkisegélyszolgálatot mikor meglátta mennyire szoros, ez akkora paragép mint állat, egy őszinte megnyilvánulása sincs mindig szerepel, ezzel nem lehet leülni beszélgetni, még Seherezádé is szétoltaná bakker :))
Krisznek meg Csokinak adjanak kompressziós harisnyát mert az összes vér a farkukba megy egész nap, és ezért nem tudnak beszélni rendesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 09:55:31

@úgymond olvasó mmkk:

"...ha pedig Vivien ilyen tempóban folytatja kapcsolatépítést és sokáig bent marad a villában, akkor a végére összejöhet egy szegény ember Coelhoja gyűjtemény a vőlegény idézeteiből...."

:)))))))))

Angora Cardi 2018.11.18. 09:56:58

@úgymond olvasó mmkk: elég ennek a faszát levágni máris vége lenne a világának
@szociál: lófasz ez a gyerek, nekem döbbenet, hogy ezt 51ezer gyerek nézi és követi, sztárolja...
Krisz és Csoki is ugyanaz a nulla semmirevaló alak a szereplési kényszer nélkül. Nem való egyik sem semmire.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 09:57:08

@szociál: méghozzá hangosan nevetelek, tesa! szerencséd, hogy megmaradt a teám :))) Vivi pasija meg egy instant coelho

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 09:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

Mexikói kartelek előszeretettel csonkítják a rivális tagokat, bekéne dobni hogy ez félnótás is a rivális kértel dealere, hátha ide utazik egy csoport és lekapja a végtagjait :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 09:57:55

@Angora Cardi: mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának :)

Qqts 2018.11.18. 10:00:02

@úgymond olvasó mmkk: ebből nekem csupán csak annyi jött le, hogy a Zurával egy agysejten osztozkodik Csaktattikábólbaszok Vivienn

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:01:44

@úgymond olvasó mmkk:

Hol élsz te tunéziába?
ott tejáznak ennyit :)

@Angora Cardi:
Ki akarna ilyen barátokat m,agának ?
Csak a strigók, meg a prostik.

Nem értem az RTL-t, sztem egy korrekt gárdával megemelhetnék a nézőszámot, nem mindenki a parittyára és a gecózásra kiváncsi, lehetne pl Alföldi Robi Puskás és Anikó helyett, vagy Gesztipeti.
Presser csinálna egy új VV indulót, stb stb :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:03:26

Be menne a Zorán és gitározna nekik, kvantumfizikáról és az élet értelméről diskurálnának :)

Qqts 2018.11.18. 10:03:37

@szociál: egy próbát megérne. Micsoda hogyvoltot lehetne belőle rittyenteni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:04:09

Nem csoda hogy az energia ital gyártók a szponzorok, ezek a retardáltak csak azt isznak :)

Angora Cardi 2018.11.18. 10:04:33

@úgymond olvasó mmkk: pontosan
@szociál: Nyilván a saját fajtája barátkozik az ilyennel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:04:55

@Qqts:

imádnám :)

Parittya helyett Kundera könyveit elemezgetnék kinőtt pulcsiban és saruban :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:06:00

@úgymond olvasó mmkk:

mik ezek a mozaikszavak bakker ? :))
omfg :)

Qqts 2018.11.18. 10:06:05

@szociál: nem is értem, hogy tud ennyit aludni ennyi enerdzsídrink után Bemegyekmegtetszikmegbaszomelfelejtemmitkellenemondanom Krisztián

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:06:25

óbazdmeg, megnyitom a velvetet, erre mit látok? Ezra Miller Playboy nyuszinak öltözve. kész, mára becsukom az internetet

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:06:46

STFU lenne az első mozaikszavam ha elkezdene durrogni Radics :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:07:19

@szociál: lusta vagyok. győr-moson-sopron :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:09:17

@Qqts: hát ezaz, én ha neadjisten iszok egy kólát fél 6 körül, akkor még éjfélkor sem bírok tőle aludni, ezek meg literszámra töltik magukba az enerdzsit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:09:25

@Qqts:

Hörcsögfej egy fél kiló kokain után is aludna, koala az anyja és hörcsög az apja :)

@úgymond olvasó mmkk:

Az életben nem hallottam erről a csávóról, ki ez a metroszexuális színész ?

Qqts 2018.11.18. 10:09:37

@szociál: se ezt se az EKG-t nem értem :S :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:11:05

@Qqts:

nem mertem bevallani de az EKG-t én se értem :)))

biztos olyan mint a magaspacsi, valami dicséret :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:11:06

@szociál: ez egészen idáig egy rendes hetero férfi volt, de most felült a sellő-vonatra :(

,, 2018.11.18. 10:11:47

jó reggeltet! a tipcsizőket kérdezném, hogy akarnak-e a párbaj előtt lemminget választani, vagy azt hagyjuk a picccsába?:)

Qqts 2018.11.18. 10:12:04

@úgymond olvasó mmkk: én is így vagyok ezzel, vki elmeséli, hogy ivott egy kv-t és féléjszaka forgolódom.

@szociál: valahol egy Bőgőmajom is van a felmenők között és egy lajhár is...vagy egy brutális gang-bang volt és mindegyik ott volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:12:35

@úgymond olvasó mmkk:

ahogy elnézem a portfolióját egy normális filmben sem sikerült szerepelnie, mondjuk ilyen fizimiskával csak tini horrorokba tenném be.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:12:47

@,,: én mmkk Erát választom

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:13:09

@szociál: @Qqts: egy EKG-n vagyok veled, tesó = egyetértek veled. talán az Auréliós évadban volt, vagy a 8-ban, már nem emlékszem pontosan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:14:49

@Qqts:

Radics a patkány és a kacagó hiéna keresztezése, fejre is tiszta pati feje van :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:15:36

@úgymond olvasó mmkk:

egyet értek veled
EÉV

sehogy se jön ki az EKG

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:15:59

@Qqts: kávéról még beszélni sem szabad előttem, maximum a buzikávét iszom meg :)

@szociál: a színészi képességeit nem is méltattam, de akkor is, eh :/

Qqts 2018.11.18. 10:16:24

@úgymond olvasó mmkk: hálás köszönetem. Ma is okosodtam. Amúgy azt, hogy Görögorszag is szomszédos csak poénból írtam be, aztán az IQ teszten ez a csököttagyú tényleg bemondta. Kiégtem :)))

Angora Cardi 2018.11.18. 10:16:40

@úgymond olvasó mmkk: ő már kisfiú korától a kisfiúkat is szereti

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:17:19

@szociál: valamelyik magas szellemi képességekkel rendelkező lemming használta az EKG-t az egyetértése kifejezésére, semmi köze az EKG eredeti jelentéséhez

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:18:06

@Angora Cardi: tényleg? nekem ez új információ

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:19:22

@úgymond olvasó mmkk:

Én ezt az ekg-t nem fogom használni gecó, inkább a jessztudéjt :)

,, 2018.11.18. 10:19:33

@Angora Cardi: mást nem? (ha mindenki választ, csak akkor írom be, de jegyeztem)
/tegnapit nem láttam mégse

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:20:08

@Angora Cardi:

Leríróla e hogy a makkot szereti tiszta Greg feje van.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:20:14

@úgymond olvasó mmkk: Régen utána olvastam amkor elkezdett itt-ott felbukkanni és tipikusan az a halivudi újhullámos gyerek, akinél sem saját magánál sem a partnerénél nem számít a nem, én ezt divatbuziságnak mondanám, meg hát így jobban tudnak manapság érvényesülni, ő queerként írja le magát, de a sallangokat leszedve bi.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:21:35

@,,: persze, Era jön vissza, beírhatod hozzám :)

@szociál: dik, még a végén Győző beperel :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:21:36

@,,:

Ne hívjuk lemmingeknek, mert azok cukik.
Ezek nem cukik, hívjuk inkább csótányoknak mostantól :))

Angora Cardi 2018.11.18. 10:21:49

@,,: mire gondolsz? a mait kérdezted hogy kire tippelnénk, nem?
@szociál: igen eléggé :/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:23:49

@Angora Cardi: nem értem, miért nem lehet szimplán azt mondani, hogy biszexuális vagyok. miért kell ilyen sellő-queer-unikornis cuccba csomagolni? mondaná azt szimplán mindegyik, hogy szeretem a f@szt is, meg a pin@t is, ennyi. nem lenne belőle nagy ügy.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:23:57

@úgymond olvasó mmkk:

Meg is nyerné az a fax, garázsban egy lambóval meg ferrárival.
Nem igaz hogy nem talált rajta fogást a NAV, Poltpeti haverja ez is ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:25:30

@úgymond olvasó mmkk:

De szerintem túl proli biszexnek lenni, magasságokba emeli magát ezzel a Sellő izével, ő egy unikornishercegnőcsillámlófasz.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:25:36

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem ez azért van mert így érdekesebbnek tűnnek és a másságot felhasználva lehet dübögtetni az ajtókon, hogy nekem azért jár ez a szerep mert, és ha nem, akkor kiközösítesz mert izé vagyok. Nekem ez az egész divatbuziság gáz de persze nem nyomulok Halivudban, nem tudhatom manapság mi mindent kell produkálni a szerepekért.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:26:05

@szociál: Ő az a Greg aki Greg sosem lesz...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:29:31

@szociál: tezsvír. azokat nem bántjuk. holnaptól én is unikornishercegnőcsillámfasz leszek, úgy döntöttem.

@Angora Cardi: nyilván egy biszexuális előnyökkel indul a szereposztó díványokon. más magyarázatot nem tudok rá.

Qqts 2018.11.18. 10:31:20

@szociál: de az miért kell? Lelketszeretemnemafaszt Greg is kinek akarja bemesélni a dumáját? Minden gondolata a töcskölés körül forog...nem sellő, nem unikornis, csak egy magamutogató proli

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 10:31:34

Én kérek elnézést mindenkitől a szekszárdi retardált miatt, bár meg sem lepődöm ezen... sok a réti nigger erre és radicsféle... Este remélem úgy kivágják ezt a csótányt mint macskát szarni.
Azon gondolkodtam, hogy ezek hol éltek eddig? Nem ismerik a mangót, a sushit, a wasabit, a szójaszósz meg bárbekjú. Én tuti gyümölcs túltengésben szenvednék a villában, imádnám. Az a rántotta... pfff. Imádtam, hogy ratyicska bekaksizott és nem 90-10 az állás. Én is otthagytam volna a szóbox alatt ezt a rángatózó idegbeteget, de szerki utasításra nem tehette meg Era. És tuti olvassák a HV-t,mert itt volt többször emlegetve, hogy Lacika szellemet játszik, és lőn szellem lett. Zsombor Vivi exvölegénye Londonban próbál felejteni és elengedni....

,, 2018.11.18. 10:34:40

@Angora Cardi: azt már beírtam, most arra gondoltam, hogy van-e olyan akiket favorizálsz (minden körben ahol nem esik ki v párbajon győz, pluszpontyot érne )
@szociál: de én szeretem a lemming szót használni:(
@úgymond olvasó mmkk: ezt tegnap találtam:D beststuff.hu/assets/media/product/1000/sellotakaro4.jpg

Qqts 2018.11.18. 10:35:23

@Nyuszomuszo83: az a Vivi is, 2 éve(!) azaz KÁTTŰ éve nagy szerelmes a beköltözéskor és a reszelisóstó után bemondja, hogy ez már bonyolult meg lejátszott dolog volt...most akkor mi vaaaaaan?!

Qqts 2018.11.18. 10:36:46

@Nyuszomuszo83: ebből kiindulva nen tudom mit kőll Londonban felejteni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:37:14

@Qqts: egyébként tényleg vannak ilyen emberek, de szerintem Greg csak valami szófoszlányokat hallhatott, megszorozta kettővel, és a maga képére formálta. az ilyen emberek (nevezhetjük őket divatosan pánszexuálisnak, demiszexuálisnak, bárminek, tudományosan szürke aszexuálisnak) szenvednek az "állapotuktól", de egyáltalán nem úgy tűnik nekem úgy, hogy Greg szenved. kamu az egész.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:37:31

@,,: favorizálom Erát, Rolit, sajnos a sztefeotípia miatt Hunort de még Lacikát is.
Ha csak egyet lehet akkor Era, maradok feminista.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 10:38:37

@úgymond olvasó mmkk:

és azt a csillámlóf*szt hol fogod hordani ? :)
biztos cukin fog állni ;)

@Qqts:

Nagyon primkó és gusztustalan mikor a szexról beszél ez a csávó, miattuk ennyi a homofób az országban (én is az vagyok) én azokat a melegeket csípem akikről elsőre nem vágom le hogy a palikat szereti, pl a survivor Dávid szimpi lenne, mert nem tettevette magát :)

@Nyuszomuszo83:

Hidd el sokkal több nézőt megbotránkoztat Radics, az hogy ellőtt pár patront Vivikébe/re az nem számít, ez nem fogja bent tartani mert egy láma.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.18. 10:40:11

@szociál: Az EKG egy kardiológiai vizsgálat (azt hiszem, hogy valami a szívritmus, és vérnyomás kombinációja). Az EKG hv-on valami olyat jelenthet egyszerre ver a szívem veled, azonos hullámhosszon frekvenciaszámon stb vagyunk, kis csúsztatással egy hullámra jár az agyunk, ugyanazt gondolom, mint Te.

,, 2018.11.18. 10:40:48

@Angora Cardi: hű bakker már azt hittem radics.... huhhh

Angora Cardi 2018.11.18. 10:42:06

@Nyuszomuszo83: Sok ilyen étel nincs mindenfelé és pl nem mindenki utazik (kupizás nem számít) de hallani éppenséggel hallhattak volna róla. Nekem is van amit ebből elvből nem eszek meg de az más.

Qqts 2018.11.18. 10:42:20

@úgymond olvasó mmkk: elhiszem, hogy van ilyen. De Greg nem ez a fajta. Így én mostantól Szivárványnapsugárszekszuális vagyok. Mert a heterot lassan ciki kimondani. @szociál: rengeteg meleg ismerősöm van. Meleg és nem ratymarák homár. Nem értem miért fontos picsáskodni és affektálni, hogy nyomatékosítva legyen a szekszualitás. Nem bírom, egy homártól és egy nem homártól sem. Beszélj normálisan

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:43:23

@Qqts: még egy valami, és esküszöm, többet nem beszélek ilyenekről :)
jó páran közülük annyira frusztrálttá válnak attól, hogy nem tudják megélni a saját vágyaikat, meg a rájuk nehezedő társadalmi nyomástól (ezek az emberek 40-45 évesen még szüzek!), hogy saját maguk ellen fordulnak, és jobb esetben a vigyorgóban kötnek ki, rosszabb esetben meghalnak, a legrosszabb esetben meg zöldségként vegetálnak további életükben. borzasztó, na!
befejeztem.

Angora Cardi 2018.11.18. 10:43:34

@,,: ja félreolvastam, nem színész hanem az esti telefonos radics fan

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 10:44:05

@Qqts: Szerencsétlen lehet benézte és táplált érzelmeket iránta ha már kettöü éve dugta, Vivike meg szerintem nem csak most járt félre. Az a baj, hogy lehet megbotránloztat mégis sokan őt akarják. Csak nem értem, ez miért vicces vagy szimpi. Olvastam pár kommentet hajrá radics sok volt közte. Az hogy megkettyintette a "legjobb csajt" párszor nem érdemel olimpiai aranyat, hiszen könnyü volt táncba vinni...

Qqts 2018.11.18. 10:48:26

@szociál: mármint nem te, hanem egy picsogó beszéljen normálisan, mindennemű allűrtől mentesen.

Na Pajtikák egy időre búcsúzom, mert családi hepöning lesz, de jövök még :)

Qqts 2018.11.18. 10:53:47

@Nyuszomuszo83: na jó egy utsó aztàn húzok fürdeni....szóval Zsombika szerintem nem létezik. Jól hangzott, hogy van és majd mekkora izgi lesz, ha még így is megpocsékolják, mintha ezelőtt Seheretádé (ezt félreütöttem, de marad mert megtetszett) nem játszotta volna el ugyanezt X évvel ezelőtt

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 10:58:45

na, jót ne halljak rólatok, amíg korzózni vagyok! majd jövök.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:00:44

@VV Erőlegény:

Na így már van értelme :)
Azért az EKG-t azt vágom hogy mi, nem vagyok Zsu :))

@Qqts:
Szerintem még a nők körében is visszatetsző ha affektál egy meleg, esetleg a Capellában vagy a Kék osztrigában nem, de IRL gáz.
Én gombolyagotkergetőcicaszexuális leszek.

@úgymond olvasó mmkk:
Ők megtalálják maguknak a Geronazzojukat, akik már annyira rondák hogy szóba is állnak vele :)

@Nyuszomuszo83:

Be vannak zárva, kint az életben szóba se állna vele Vivike, és ezt tudja Radics is, ezért tartja olyan nagy számnak hogy a prosti lányt megreszelte.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:02:24

@Qqts: Én megnéztem Zsombor instáját, ott voltak a közös képek, csokolózva, medencében smárolva, kutyasétáltatással. Hogy volt-e eljegyzés az más kérdés, lehet csak wishről rendeltek egy bizsut, de a madár a pasija volt... A srác tuti talál másik tucatbigét százával, vhogy nem tudom sajnálni. Stabil vót a kapcsi mint a babkaró! ;) Az hogy egyik nap szidja Radics utána meg pocsikolja, hát ennyit a tartásról! Én tutira mikor le akarta vetetni a zöld pólót fejébe húztam volna a fazekat. Amúgy milyen büdösek lehetnek azok a pólók ha némelyik abban is aludt!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:02:25

@Qqts:

szerintem akiknek van párkapcsolatuk azok nem kamuzzák be mert eljön az a pillanat amikor őket behívják a nyugiba, mint anno Majkának a csaját stb.
Szóval ha még sincs akkor beégnek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:04:42

@Nyuszomuszo83:

nincs váltás zöld póló, nem futja az energia reklámokból az RTL-nek ?

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:10:26

Úgy látszik nincs, ha Zsuzsa elszólását is figyelembe vesszük, hogy kimossa majd ... pontosan nem tudom visszaidézni mert ennyire még nem haltak el az agysejtjeim.
Amúgy visszaolvasva a sorozatgyilkosos könyv felkeltette érdeklődésem, ha valaki tud letölthető pdf linket örömmel venném. Gömbibömbi Éliás Jr. Jól vagyok számát énekelgette. És Zseraldin kért terhességi tesztet a Tivyvel való parittyázás után, nem megboldogult Fannika! Bocsánat, ha okoskodásnak tűnik csak feltűntek ezek a kommentek. Úgymond! :D

Pamutbojt 2018.11.18. 11:14:17

@szociál: Az tényleg kis megnyugvás lenne, ha a sötét ripacs beégne. Én is láttam a fentebb belinkelt cigány-videót, és nem tudom értelmezni. Ő ugyanis mindent hoz, ami egy tanulatlan, legalja gettó-cigánytól elvárható: szerinte attól férfi valaki, hogy: meghág egy prostit, megcsalja a nőjét, szüntelenül ordít, mindenkit leugat, illetve volt az Era-meccs alatt egy olyan elszólása, hogy " mert beleszólsz a FÉRFIAK dolgába". Ez a tipikus gettó-tempó, a nőknek kuss van. A kan bárkivel bármikor bármit, a nő meg csituljon,mert baj lesz.
Az a baj, hogy az RTL szerint ez vicces.

Angora Cardi 2018.11.18. 11:15:48

@Nyuszomuszo83: az a durva én sem a nevekre sem az arcokra már nem is emlékszem, annyira eltűntek a süllyesztőben azután a pár hét szereplés után

drxmarton 2018.11.18. 11:16:32

Az egyébként milyen volt hogy Reni adta a szuper hím szájába a szavakat a bokszos parbajon?
Nyugodt ember vagyok de azon gondolkodtam hogy volt olyan pont Radics monologjaban amikor rauvoltottem volna ha osszezarnak vele...

WICKEDWITCH 2018.11.18. 11:16:39

Helló! Apu tegnap előállt egy (számomra) új kategóriával: bioszexuális (fűvel-fával). VVV egyelőre jó úton halad ... :D

Angora Cardi 2018.11.18. 11:17:23

Egyik videójában radics mindennek elmondta pumped gabót a homoszex video miatt. Mi lenne a villában, ha megtudná hogy országos cimborája KrisztiÁnusz is hasonló karriert futott be? Még hypoval is lemosná a kezést radics hogy ez buzihoz hozzáért.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:32:07

@Angora Cardi: megvallom, hogy a Gömbis évadot csak itt olvastam vissza évekkel később, előtte sem láttam egyet sem, mert még zsenge fiatalkorom éltem és más sokkal jobban érdekelt. Azóta öregebb lettem, bölcsebb is talán és néha kikapcsolt az agyam ezekre a degeneráltakra mert csak így lehet ezt nézni. Úgyhogy a Traktoros Krisztián-Iza, Aurelió-Zsófika évadtól követem a vvk alakulását.
Ha tudná lehet gyanítom már nem lennének cimborák. Lesz itt meglepődés ha kijönnek! #dörzsölömatenyerem #hangosanördögisátánkacaj

Angora Cardi 2018.11.18. 11:34:34

@Nyuszomuszo83: Igen egy két kulcs karakter megmaradt nekem is az első évadokból de nem az utóbbi néhányból.
Haha igen én is dörzsölöm veled :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:37:49

@Nyuszomuszo83:

ncoreon van fent két doksi film sorozatgyilkosokról.
De a gogli is sok találatot dob fel, Albert Fishtől kezdve, Ted Bundyig.

@Pamutbojt:
Szerintem az RTL szerint se vicces, ők is többet vártak tőle, de csak azt látni mennyire szánalmas, és elfogják engedni a kezét, mert ezzel magukat égetik be.
Ha visszamenne nem is tudnám nézni ezt mert túlharsogná a villát és végig tolná ezt a fogyatékos izét amit tol, mindenkit elnyom, innen lesz játék ha kiesik.
Már csak Roli múlik elbassza e, ha kicsit szerényebben fogja fel Radics kiesését akkor van esélye bejutni a 3-ba.

@Angora Cardi:
Lehet Krisz mindenkinek megfújná :)
Ő a nagy macsó erre betették neki is :))
Csoki elküldené az anyjába ha kiderülne.

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:38:11

@Pamutbojt: A cigányoknál úgy szokás, elől a férfi utána a kutya majd az asszony. Azt hiszem valami kultúrális műsorban hallottam vagy Grofóéknál vagy a Bódi familiánál, hogy a nő nem ülhet egy asztalnál a férfiakkal, mert ami ott elhangzik az nem való a nőknek. A nők utolsók a hierarchiában még a kutyatelefonnak is beelőzi öket. Ezért mondta Radics hogy beleszólt a FÉRFIJAK dolgába...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:39:53

@Angora Cardi: Szupcsi! EKG! :D (Az EKG is Debilitól származik, ő mondta! :D)

Angora Cardi 2018.11.18. 11:40:42

@szociál: Arra gondoltam nem véletlen Krisz tujulása. Nem is a kinti nője és nem is cinti miatt búskomor, hanem mi van ha volt egy beszélgetése amiben Radics nekik is előadta ezt a pumped elméletet és somát sem csípi radics, pedig Ánusz hagy haverja. Az szép lenne ha épp amiatt bújkál a szomi álarc mögé, mert fosik hogy még bent kiderül a titkos videó hiszen büszke biztos nem lehet rá...

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:41:03

@szociál: Én attól félek Roli örömmámoros ordításba fog kezdeni és elbacca!

Angora Cardi 2018.11.18. 11:42:57

@Nyuszomuszo83: Főzősműsorban is előbb ettek a kanok a nők meg kisasztalnál várták a maradékot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:45:22

@Nyuszomuszo83:

A székely mondás szerint a medve nem játék, a sör nem ital, az asszony nem ember :)

A muszlimok nem véletlenül szeretik annyira a kecskéket, nézz meg egy bulit törökországban vagy egy Borat filmben, csak bajszos faszik táncikálnak egymással :))
Tuti hogy buzi az összes muzulmán :))

@Angora Cardi:

TudNÁK örülni neki ha kiderülne az a videó, hogy bömbizne a nyugiba egyedül, csak Greg látogatná meg néha hogy betakargassa a farkával :))

Nyuszomuszo83 2018.11.18. 11:48:08

Pajtik, megyek megeszem anyum husilevesét, este jövök együttszenvedni a párbajt! Puszcsilávcsi!

Angora Cardi 2018.11.18. 11:48:21

@szociál: Á, feladná a szégyentől szerintem :DD

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 11:49:23

Sziasztok! Most sikerült megnéznem a tegnapit Túlzottan nem lepődtem meg Radicson, a vita során, mondhatni ezt vártam tőle....Azonban a második rész lesokkolt! Ott már villant a fogfehérje, és csak úgy csapott a gyűlölet...Ahogy Kenbaba mondta a" negatív energiák"!
Azt viszont imádtam, amikor a despota megtudta a százalékokat...HAHAHA!!!!

Qqts 2018.11.18. 11:50:03

@szociál: nőből vagyok. Nekem nagyon visszatetsző. De ha egy sima hisztis picsa csinálja (pölö Vivi) attól is falra mászom

@úgymond olvasó mmkk: elhiszem. Ezt viszont divatnak élem meg, amit a gigászi mindentelkelfogadni PC világ szabadított ránk. Minden hülyeséget kitalálnak már csak, hogy kitűnhessenek.
Úgyhogy én továbbra is rénbószánsájn szekszualitást képviselem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:53:47

@Qqts:

De a szivárvány a melegek szimbóluma, a napfény a fényevőké vagy fényembereké lásd Pataky UFO, most akkor te egy meleg UFO-nauta vagy ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 11:55:54

@Udvariatlanbolond:

Teljesen megzuhant az eredménytől :))
A döntő neki egy inkvizíció lesz, 2 óra szenvedés és a végén kivégzés :))
Egy ország előtt égeti be magát ez a szerencsétlen :)

Qqts 2018.11.18. 11:57:49

még nem ért ide a vendégsereg szóval tobzódom még itt egy kicsit.

Szóval, cikk volt már amiben meginterjúvolják Dzseronazzót, hogy küldött enerdzsiát Brekknek, mert látta...öhm..izé érezte, hogy telepáciával próbált a soulbrother rákapcsolodni?

Anikó csak nekem nüansznyit hiteltelen, amikor kifigurázza a bent lakókat, mintha pár éve nem ugyanígy élt volna a vellában?

Qqts 2018.11.18. 11:59:10

@szociál: ők elbitorolták a szivárványt a gyerekektől, én meg einstandoltam tőlük. Kegyetlen világot élünk, az erősebb kutya...

Qqts 2018.11.18. 12:09:18

@szociál: és különben is. A sima heteró mán nem fancy, szóval ránbószánsájn és kész

Qqts 2018.11.18. 12:13:10

@Angora Cardi: sokkal jobb és egyedibb lenne, ha ilyeneket mondana. “Naaaa nem mintha nálunk nem így lett volna...” vagy “ekkora hülyeséget, még tőlem sem idéztek”
Csak hát ugye elfelejtettük, hogy magunk alácsináltunk, amikor az elállófülü, gyurma fejű xfaktoros gyerektől csókot loptunk...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 12:15:51

@Qqts:

Drukkolok neked hogy reálelj rémbószánsájn baridra :)

Te mit fog ez a Radics kapni a csatornáján, milyen savazás fog menni az első új posztja alatt :)
Szét fogom oltani, befogja szüntetni az oldalt gec :))))))
De várom már, kikészítem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 12:18:17

@Qqts:

De Baukó is kiröhögi ezeket, pedig emlékeim szerint ő őrjöngött a villában, szavazáson meg gurgulázott bakker :))))))))))))
Mint ha két irodalmi Nóbel díjas vezetné a műsort annyira lenézi ezeket :))

Angora Cardi 2018.11.18. 12:20:50

@Qqts: Nos ő már más kategóriának érzi magát miután csináltatott egy gyereket egy rtl-essel... Ő innentől nagyasszony aki fentről szemléli a játékosokat. Ne felejtsük el h szandika is megujjazta anikót a paplan alatt, a nagyságos asszony hamar elfelejtette honnan jön.

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 12:23:17

Sziasztok!
Csatlakozom az Erát visszavárók táborához, Radicstól kiráz a hideg... Nem is tudom, hogy tovább tudnám-e nézni, ha véletlenül ő menne vissza...!?
De majd küldök neki NEGATÍV TELEPÁCIÁT, hogy ESS KI, ESS KI, ESS KI!!! :)))

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 12:23:45

@szociál: Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen orbitális baromsággal fogja indokolni a kiesését?
A hatalmánál fogva ő akarta így, és elintézte jelbeszéddel, vagy füstjelekkel? Proppó! Radics dohányzik? Nekem nem rémlik....

Qqts 2018.11.18. 12:23:53

@szociál: de tényleg! :)))))))))

Radicsot meg nem kell kicsinálni, majd kér egy beutalót a Péterfybe a pszichiátriára, ha kiesik egy lány ellen.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 12:29:23

@Angora Cardi: A vella a bebábozódás időszaka volt. Azóta pillangójány lett és a babábozódás idejét éli....Lássuk be! Kifizetődőbb!!!!

Angora Cardi 2018.11.18. 12:35:10

@Udvariatlanbolond: Hát végül is egyszerűbb mint a kamionsoron karriert csinálni :D
@Hümmögő Hammogó: Tartok tőle én sem nézem ha mégis radics kerül vissza. Onnan ez már semmi más nem lesz csak pronyó pornó villa.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 12:38:16

@Qqts: Csernus már terülj-terülj asztalkámmal várja!

Angora Cardi 2018.11.18. 12:40:21

@Hedo a szadista szexista anyuka: dzsézusz még jó hogy szelektív a memóriám..

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 12:46:46

@Angora Cardi: Egyetértek... Vagy ahogy itt ma én is megtanultam: EKG!:)
Szerintem a többiek is sokkal jobban ki tudnának bontakozni, ha ez az őrült nem forgatná ott közöttük azokat az elborult szemeit...

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 12:56:28

Erát tök sajnáltam tegnap a "bokszmeccs" alatt, ahogy állt ott tehetetlenül, hogy most mit kezdjen ezzel az agyhalottal... Az meg csak bürrögött prüttyögött a szájával vagy nem is tudom mit csinált:)

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:03:54

@Hümmögő Hammogó: Egyébként a jobb szemhéját folyamatosan rángatja az ideg!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:04:08

@Udvariatlanbolond: @Qqts:

Tök mindegy mivel indokolja a kiesését, szét fogom oltani a csávót, le fog tiltani a g*cibe :))
De nem baj majd egy másik jutub profillal folytatom, csak jöjjön már ki :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:05:40

@Hümmögő Hammogó:

Nyugi már csak két összefoglalóba lesz benne, maiba és a hétfőibe és csá Radics.
Remélem se a blikk se a bors nem keresi meg ezt a fogyatékost, ennek reklám....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:07:13

@Angora Cardi:

Erre a szandis ujjazósra nem emlékszeK :O

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:08:17

@Angora Cardi: Ha azt vesszük az utolsó szériák mindegyike egy kamionsor...Kérdés, ki kerül vissza a bolgár műszerfalra...?

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 13:11:19

@Udvariatlanbolond: Én már azt várom, hogy a mai párbaj után az egész fejét rángatni fogja az ideg! ;)

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 13:13:04

@szociál: A próféta szóljon belőled! És én is remélem, hogy a kis jutub világa is szétomlik...

Angora Cardi 2018.11.18. 13:15:15

@Hümmögő Hammogó: pontosan így van illetve lenne... meglátjuk
@szociál: nem mondod hogy pont ez esett ki
@Udvariatlanbolond: hehehe na igen szegények várják a nagy kiugrást aztán nem lesz belőle semmi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:16:07

@Hümmögő Hammogó:

ez a forma egy ország előtt járatta le magát, ha ez nem bukás akkor mi ? :)
Kiesik a VV elején a nagydumás :))))))))))
Csak azt tudja felhozni hogy a paráznabillegetőt beporozta háromszor, mást nem tud felmutatni.

2018.11.18. 13:16:12

Sziasztok!
Megnéztem a tegnapi öfit, hát ettől a VVV vs Radics történettől teljesen kész vagyok. Zsu hozta a formáját, hónalj pancsi. Csoki felpolírozta az egész Vella padlóját, majd tanulhatnak tőle a szakik, amúgy szerintem egy kanál vízbe megfojtották volna. Lacika szereti, ha mellette tosznak? Ha már beszélni nem tud? Na ez a box meccs jobb lett volna ha kimarad. A hülyeséggel nem lehet vitatkozni. Roli feje sokat mondó volt. Basszus én inkább ott hagytam volna ezt az agyament Radicsot. Mondjuk ilyen magas lóról szép pofára esni. Hajrá Era!!!
Telepácia behalok.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:16:28

@szociál: Nem fog rajta a sav....Szerintem, a negatív kritikákat is dicsőségnek véli! Nála a mindenható prioritás, az önmaga fontossága! Tivtivy is a saját egója megszállottja volt!
Semmi kontroll, semmi önrevízió! Sarokba szorítás esetében, őtet mindenki bántcsa, és a leglátványosabb ütőkártya ha már nincs más, : mert cigány vagyok,azé!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:17:21

@Angora Cardi:
Télleg nem emlékszem rá hogy lett volna bármi közte és szandika közt :)
Asszem Olivér akarta megrépázni, de közben lelkiismeretfurdalása lett és bejött a csaja a riportba :))

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:18:52

@Róbert Paic: Én még ennyire ostoba nőt nem láttam, mint ez a Zsu!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:19:14

@Róbert Paic:
Lacika helyében elküldtem volna az anyjába Radicsot hogy beágyaz mellé a ribivel, sikítottam volna egy akkorát mint Zsu azt csengő füllel menekült volna a szerencsétlen :))

@Udvariatlanbolond:
Páran összefogunk és szétoltjuk, napok kérdése és törli a csatornáját :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:20:19

Radicson van fogás, konkrétan magaslabda minden egyes tette :)

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 13:20:23

@szociál: "a paráznabillegetőt beporozta háromszor" ez jó!:))))

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:21:42

@szociál: Pedig cuppant a gyűrűsujj,,biza!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:24:54

@Udvariatlanbolond:

esetleg videjó ? ;)
De hagyjuk hátha olvassa Anikó :)

Kriszről a homár dolgot valahogy be kéne juttatni a villába :P

Hümmögő Hammogó 2018.11.18. 13:34:17

Most kicsit lépnem kell, hogy valami hasznosat is tegyek az esti megmérettetés előtt, de majd még jövök!

Ja és a Szandika-Anikó paplan alatti dologra és nagy sóhajokra én is emlékszem, csak az nem maradt meg, hogy kettejük közül ki dugta be és ki élvezte!? :)
Ettől függetlenül semmi bajom Anikóval, szerintem csomót fejlődött! Mármint műsorvezetésben, a többi dolgáról nincs tudomásom...;)
Na sziasztok!

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:36:51

krumplit reszeltem ...jelentem, bitang szar meló!!!!

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:45:33

@szociál: Beégett a memóba...bocs,részemről az internethez tök kuka vagyok...,hogy itt írogatok is, egy fizikai önNobel....De Ancsának ott pihen a sublótfiókban...Jól jöhet még az emlékirataihoz!
Krisz homárkodása szerintem kiderül,,,vagy egy jól szerkesztett papírrepülő!...?

Angora Cardi 2018.11.18. 13:47:37

@szociál: volt pedig és ahogy fentebb megjegyezték, vica versa

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.18. 13:50:04

A tegnapi adásig kétségeim voltak, most már tudom, hogy jobb lenne ha Radics menne haza!

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:51:00

@szociál: Egy okos, nagydumás nő, konkrétan két perc alatt kifeszítené...,várjál..ismerek ilyet?
Aha,aha...de ők még hallomásból se költöznének, még a Villa közelébe sem....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:54:54

@Udvariatlanbolond:

pl egy kibeszélő show keretén belül meglehetne fingatni :)

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:55:26

@Brigante: Nem csak az lenne tré, ha megnyerné a szavazást, az nagyobb gáz lenne, ha visszamenne!!! Már most azt hangoztatja, hogy kicsinál mindenkit...

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 13:57:43

@szociál: Maunikásan,,,kaukosszal etetni..!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 13:58:23

@Udvariatlanbolond:

nehéz lenne kicsinálnia mindenkit egyedül, kezdi mindenki megutálni.
Előbb fog ő a nyugiba elvonulni bőgni.

Pamutbojt 2018.11.18. 14:02:23

@Udvariatlanbolond: Persze ez a hangosan gondolkodása is egy gyenge próbálkozás volt. Kicsinálok minden kétszínű fííírget, csak várjatok.... VAGYIS: Szavazzatok vissza, mert akkor majd jön a balhé meg a cirkusz. Mert ugye ő azt hiszi, hogy ez olyan rohadt érdekes.

2018.11.18. 14:07:49

Dikk mán Lacika dekket csinált?

Perah 2018.11.18. 14:08:46

Ez a Radics egy undormány, remélem, hogy ma haza takarodik! Mellesleg az összes nő egy szégyen, aki erre szavaz kint, vagy akár beáll mögé a villában (pl. Zsu, Adri, Reni, Vivi). Ráadásul Zsúval és Adrival már többször is úgy beszélt, hogy én ennek a feléért is elküldtem volna a halál fa**ára! Szerencséje van Erával, hogy egy nyugodt és udvarias nő, velem rosszabbul járt volna.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:12:01

@Pamutbojt: Lehet benne igazad...a kamerába nyönyörgés egy jól bevált manipulatív módszer!
De!!!! A fasziban sokkal több zsigeri gonoszságot látok! Már most borítokolom, ha neadjisten visszakerül, vérköcsög lesz....A többiek meg még inkább fosnak majd tőle....tipik börtön sztájl!
Na mi van csírák? Ki a góré?

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:14:10

@szociál: A "mindenkit", egyenlőre uralja! Ha visszamenne, még inkább leigázná a csordát...

2018.11.18. 14:15:40

Boci mindenkitől lenyúltam a nicket még amíg Zsu nem védeti le.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:19:16

@Perah: Az a durva és elkeserítő, hogy ezek a nők, így szocializálódtak...Így beszél apu az anyuval, ezt hallja ki a szomszéd üvöltéséből, ezt tapasztalja a baráti körben....Ez egy össz- társadalmi, nép lélektani dráma! Egy riasztó tükörkép....

Pamutbojt 2018.11.18. 14:20:23

@Udvariatlanbolond: Ha visszakerül, akkor az egész széria kuka, mert csak erről a majomról fog szólni. Nélküle beindulhatna a játék, és talán lehetne még érdekes is.
Hunor és Roli arckifejezése mindent elárult a "meccsen". Nem tudom, mi a célja az RTL-nek, de hamarosan kiderül.

bElannaTorres 2018.11.18. 14:20:48

@Udvariatlanbolond: nekem pl azokról a férfiakról is megvan a véleményem akik radics mögé állnak, de szerintem páran lányok és fiúk közül is tényleg elhitték, hogy radics az erős és taktika volt csak

mobilos perpetuum 2018.11.18. 14:24:07

@Angora Cardi: Kiesése után Szandikától megkérdezték a Belevalóban, mi volt ott a takaró alatt. Szandika: Anikónak olyan kézügyessége van, kár lett volna nem kihasználni.
Az Éva-Anikó párbajon viszont már Balázs is megelégelte, hogy Szandika üvöltözve Évának szurkolt a nézőtéren: Valaki adjon már be neki egy lónyugtatót. :)

bElannaTorres 2018.11.18. 14:24:32

@Udvariatlanbolond: igen egyetértek amúgy, tényleg ezt láthatják :/

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:27:17

@Pamutbojt: A Retek ezt elengedi, amennyiben az óbégatós- faszcibálós hiszticunamit pártolja.
Egyébként, valóban érdekesebb lenne a játék, ha Tony Montana hűvösre kerülne!

drxmarton 2018.11.18. 14:31:56

@Perah: Mondjuk en Csoki helyeben is elbeszelgetnek vele, miután ordenáré módon nekiugrott Ginunak hogy "egy NÉGER faszàt szopta, csicska faszszopo"

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:32:18

@Pamutbojt: Az a gyanúm, hogy a Retek elengedi a mizériát, amennyiben a óbégatós-faszcibálós-hiszticunamit vélik tartósnak...
Egyébként valóban érdekes átrendeződésre lehetne számítani, ha Tony Montanat a hűvösre tennék....

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:39:56

@bElannaTorres: Vitathatatlan, hogy a figurában van erő.....Biztosan találkoztál már, az effajta önhitt , szuggesztív pasival...Nem tudod hová tenni! Irritál a pofátlansága és taszít, ugyanakkor vonz a kielégítetlen vágy, hogy valamikor el tudd végre küldeni a picsába! A hatás a lényeg, a provokáció állandósága, amit ez a húgyagyú az empirizmus alapján elsajátított...!
És működik!

drxmarton 2018.11.18. 14:45:22

@szociál: Belevalóban volt egy jó kis rész a Szellemlacival, basszus tényleg úgy járkál mint aki ott sincs, a többiek között is úgy él, hogy rá sem néznek, nem is látják mikor ott van.

Btw a Belevaló nekem kellemes meglepetés, ha a két műsorvezetőt lenémítod, akkor kreatív és szórakoztató animációk, sok kimaradt jelenet és vizuálorgia. Győző ráadásul nem is erőlteti a telefonos meg interjús vonalat, hanem csak a kontent megy a ripacs felvezetéseivel. Mondjuk az jó volt mikor jótanácsként bevallotta, hogy rommá csalta Bea asszonyt.. :))

bElannaTorres 2018.11.18. 14:47:57

@Udvariatlanbolond: igen, ez a legrosszabb fajta. Még annál a nőgyülőlőknél is rosszabb, akik naphosszat tudnák mondani nyugodt hangon, megingás nélkül a hülye elméleteiket.
Nekem van is ilyen rokonom, szerinte pl. nem kellenek kórházak, mert az ember öngyógyuló. Stb. Ráhagyom előbb szabadulok. De radics féléktől nehéz, mindig talál alkalmat hogy belekössön a másikba.

bElannaTorres 2018.11.18. 14:49:37

@drxmarton: szegény Bea annak csak örült szerintem

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 14:55:15

@bElannaTorres: Az akinek képtelenség megfelelni....tipik hímsoviniszta attitűd!

bElannaTorres 2018.11.18. 15:02:50

@Udvariatlanbolond: közben az a vicces, hogy nem veszi észre mások mennyire hülyének nézik őt, azok a nők akiket meg lenéz, azok is utálják, meg hülyének nézik. Most is a villában azért örül mert ingyen dughatott

bElannaTorres 2018.11.18. 15:03:11

Úgy értem nehezen hiszem el, hogy van barátnője :D

bElannaTorres 2018.11.18. 15:04:50

Radicsból alkalmi és rövid kapcsolatokat nézek ki, bar elképzelhető, hogy van olyan nehéz helyzetben lévő nő, akinek még ő is jobb mint otthon lenni.

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 15:08:45

@bElannaTorres: Az önmeggyőzés alapja, hogy másokat meggyőz önmagáról. Ha valaki kikerül a bűvkörből és önállóan mer kritikai véleményt formálni, az csótány, vagy leveli béka, vagy valami ilyesmi..., nesze neked törzsfejlődés!

mobilos perpetuum 2018.11.18. 15:17:43

@drxmarton: Szellemlacival oké, hogy egy viccesnek szánt klipet összeállítanak róla, de egyáltalán: mit láttak benne, akik beválogatták?
Amúgy egy unalmas alakról bármilyen klippet készítenek, engem még az is untat.
Győzőt lenémítottad, azzal sincs gond. Viszont nem lenémítani, hanem letiltani kellene.

bElannaTorres 2018.11.18. 15:17:47

@Udvariatlanbolond: félelmetes. Az ilyeneknél csak remélni lehet hogy nem bolondul meg .

Marcsee 2018.11.18. 15:33:24

Jöhetne már az új öfi..lassan kezdődik az élő őrület, itt meg laposodik a hangulat.

Btw nincs vhol a retekIInek streamje? Hajjakmeg nincstévém, de a kíváncsiság meg parittyázza a csőrömet.

Marcsee 2018.11.18. 15:34:01

Jöhetne már az új öfi..lassan kezdődik az élő őrület, itt meg laposodik a hangulat.

Btw nincs vhol a retekIInek streamje? Hajjakmeg nincstévém, de a kíváncsiság meg parittyázza a csőrömet.

Perah 2018.11.18. 17:26:39

@Udvariatlanbolond: Teljesen igazad van, én is gondoltam már arra, hogy ezek a lányok hasonlóképpen élhették a mindennapjaikat gyerekként, hasonló mintát láthattak otthon, ha ezt így eltűrik egy pasitól. Legalábbis pszichológiailag azokra a nőkre jellemző az ilyen pasik bevonzása vagy elviselése, akik ezt a példát szokták meg. Saját tapasztalatom is ezt mutatja, mert nálunk anyu simán helyreteszi fatert, és én sem tűrtem meg soha olyan csótányokat magam körül, mint pl. a Radics. Mondjuk, az ilyen Radics-félék fosnak is az erős nőktől rendesen, azért utálja annyira az Erát is, mert ő nem hagyja magát.

@bElannaTorres: Én is csodálkoztam a palikon, hogy egyik sem szólalt fel Era mellett, hogy azért vegyél már vissza Radics. A százalékok megmutatásakor látszott a fejeken rendesen, hogy megdöbbentek a szoros álláson, jó volt nézni a nyomoroncok fejét, főleg a Radicsét :D. Összedőlt az "erős és vicces vagy, így csináld továbbra is" kártyavár. Ja, én is meglepődtem azon, hogy ennyire nem veszi észre, hogy inkább szánalmas, mint vicces. Mert azért, ha ránézett volna a többiek fejére, akkor láthatta volna, hogy senki nem nevet, a nagyon buta Renin kívül...

@drxmarton: Abszolút egyet értek. Lehet, hogy a mai adásban ezen akad ki a Csoki - az előzetesben mutattak valamit. Az ilyen Radics-féle emberek még a "barátaikról" is így beszélnek, mert egyszerűen rosszindulatúak. Ezt lassan megtapasztalhatják azok is, akik mellé álltak, mert mindegyiket be fogja támadni, ha frusztrálttá válik, vagy ha nem az történik, amit ő akar. Csokival szerencséje van, mert bár butus, de legalább nem rosszindulatú. Lehet, hogy egy másik fekete pasi szájba verte volna egy ilyen szövegért. Meg szerintem Csoki nem is volt kint akkor, amikor Radics ezt kiabálta oda Ginunak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.18. 17:34:46

@bElannaTorres:
Már csak egyet kell aludni és nem látjuk többet a kocsog fejét :)

kutyás majmok népe (törölt) 2018.11.18. 18:19:55

Büdös parasztok vagytok. Ezek itt reklámozzák a dohányzást, amitől a gyerekeitek rákot kapnak. Ja, nem számít...

kutyás majmok népe (törölt) 2018.11.18. 18:23:32

Nem akarom elhinni, hogy ennyi retardált képes ide kommentelni kettővel több osztállyal, mint amennyi a vonatnak van. Aki ilyen szemetet néz, az családban szaporodik, vagyis fideszes...

kutyás majmok népe (törölt) 2018.11.18. 18:27:22

Blogger: "Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim."

Jesszusom, te cigányvagy? Nem is tudtam, hajjá meg.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 19:14:39

mi van itt ma, index címlapról ideszabadultak az éreCCségis értelmiségiek? geco, dikk,

ibsen 2018.11.18. 21:00:52

Belenéztem pár adásba, hát trash garantált. Nem tudom milyen ez az Era, de ezek közül még ő is simán top3-as lenne... Ez a Radics nemhogy gáz egy nagy dupla 0. Eg iuskolás stílusában szövegel, ennek van nagy youtube-os rajongótábora??? Ennek? Sok az agyhalott. Ennél még Aurelio okosabb:D

bElannaTorres 2018.11.18. 21:01:24

@Perah: tényleg, körbe se nézett, amúgy sem nagyon érdekli más véleménye, Csokiék meg csak bólogatnak neki, még az is lehet látják, hogy vele máshogy nem is lehet kijönni.

Maximista vagyok 2018.11.18. 22:48:35

Egyem a faszotok de boldog vagyok dikk! Irány a szaunaaaaaa!!!! :D

Bryan élete 2018.11.19. 14:38:49

@Udvariatlanbolond: " Vitathatatlan, hogy a figurában van erő--------És működik"
Lófaszt működik, egy nagyképű fajankó, különben nem bőgött volna a mosodában, hogy ő mindig a rossz faszt szopogatja.
süti beállítások módosítása