Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 2x01 - Te is fiam, Aurelio?

2018. november 17. 10:00 - BBrigusz

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt, még ki sem hevertük az előző brigádot, máris itt van a következő. Sőt, Tenyáék hamarabb verték el az utolsó fillért is, mint ahogy mi megbarátkoztunk volna győzelmük gondolatával, máris itt az újabb celebhorda. Név szerint Berki, Aurelio, VV Ágica, Laky Zsuzsi, Weisz Fanni, Csórics Balázs (?), Cooky és a +1 főik.
1.jpg


Weisz Fannit a férje rendkívül elegánsan mutatja be, siket, és szépségkirálynő, AKI NEM ISMERNÉ, a lány pedig már a hajón belengeti, hogy amúgy ő mindentől fél. Aureliot inkább nem mutatom be most, amúgy is nehéz szavakat találni, maradjunk annyiban, hogy nem ő a legfényesebb csillag a derűs máltai égbolton. Berkinél irritálóbb embert azért keveset találni a világon, de úgy fest, ő zsák a foltját-alapon sikeresen teljesítette ezt a lehetetlennek tűnő küldetést, már most a tengerbe vetném a csajt egy 5 másodperces bejátszás után. Cooky és a felesége a többiekhez képest kirívóan normálisnak tűnnek, Laky Zsuzsiról pedig olyan unottan és morcosan beszél a férje, hogy én kérek érte elnézést. Ágica szája szokáshoz híven be nem áll, megállás nélkül fecseg, a faszija ügyvéd, nagyjából ennyi a lényeg. Csórics Balázs, színész, bár ezt a csaja szerint mindenki nagyon jól tudja. Hát kisanyám nem, elárulom, halvány lila fingom nincs ki ez a csávó, szerencsédre a gugli felvilágosít, hogy bariköztös eresztés. Emlékeztek még kedveskéim arra a gondolatmenetemre amiben kifejtem a TV2-es celebműsorok receptjét? Ex-vv-szereplő, ex-bariköztös… helyben vagyunk.
2.jpg
Az első feladat ugyanaz a ketrecben leláncolós téma, mint amit már láttunk egyszer bemutatkozó feladatként, ismerkedésként pont jó lesz. Berkiék és Lakyék kezdenek, Laky Zsuzsi férje (LZSF) , Guszti, sportemberhez méltóan szakszerű utasításokkal látja el a feleségét. Berki önmagához híven semmit tesz, csak áll, mint katiban a gyerek, nem is értem mások miért lepődnek meg ezen.

 


„Hát persze, ez egy csöves.”- kommentálja Aurelio a történteket


Lakyék kemények, Berkiék feladják, próbálja ennek súlyát férfiasan a csajára hárítani, majd amikor Majkáék rávilágítanak arra, hogy lófaszt se’ csinált, közli, hogy igazából ennek nincs jelentőssége. A következő kör Aurelioéké Csóricsékkal, nem várok nagy csodát. Aurelio szerint egyik kulcs sem nyitja a lakatot, mondjuk nekem nem lenne nagy gondom azzal, ha ő örökre ott maradna, ezt én már Ápdét Norbinál is javasoltam, de senki nem hallgatott rám.  Komolyan, olyan ez a csávó mint valami elbaszott pokémon. Végül vagy 40 merülés után inkább feladja, igazi férfiállat. Cookyék is feladják, majd Weiszék is majdnem, de ők végül kiszenvedik magukat a partra. Mi ez kérem, hova keveredtem? Megtudjuk, hogy amúgy Fanniéknak eszük ágában sem volt az idő előtti kicsekkolás a feladatból, egyszerűen csak jeleltek. Ágica teljes pánikban, de végigcsinálja, egyszerűen nem fér a fejembe, hogyan lehet hosszútávon elviselni ezt a folyamatos hisztis szófosást. Lakyék, Ágicáék, Csóricsék, Weiszék, majd a feladók a sorrend.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg


Na, visszatérünk a jól ismert erődbe, a dolog pikantériája, hogy Aurelioék nem kapnak szobát. A toronyszobában Cooky szerint szamárszag van, én elhiszem neki, annyira hidegen hagy ez az egész beköltözősdi, hogy tőlem aztán abált szalonna szagot is érezhet. Számomra megdöbbentő milyen elvakult imádattad figyeli Berkiné szeretett Gollamja minden egyes szavát, persze még mindig nem tisztem megkérdőjelezni az őszinte szerelmet.


„Mi vagyunk három lúzer”- Cooky

 

Cooky felismerve az előző feladatban nyújtott nem épp pallérozott teljesítményüket megállapítja, hogy igazából ők itt Berkiékkel meg Aurélioékkal a társaság elengedhetetlen gyökér-rétegét képezik, de idomulva a két agytröszthöz megszületik a paktum: „A SZÍNÉSZ”-nek kell mennie. A helikopterező nyomoroncnál egészen nettó 4 órás ott tartózkodás után törik el a mécses, indul a hisztivonat, bár ezt a műbalhét még a drámai aláfestő zene sem teszi hitelessé. Má’ nem bírja, má’ így is kivan, kicsit úgy érzem mintha VV-t néznék. Mondjuk az a képsorozat, ahol a markával visszalapátolja a pár perce dühből felrúgott virágcserépbe a földet szerintem kurva vicces. Plusz az is, amikor Weisz Fanni megosztja velünk hosszú kapcsolatuk titkát: ha veszekszenek, ő csak leoltja a villanyt, és kuss a csávó neve. Az est végeztével Aurelio a szalmaágyára leheveredve vérszomjas bosszút esküszik.

A reggelinél LZSF/Cápa motiváló szavainak hatására megszületik az AtomCookyTerminator, ezt az aktuális napi játéknál fel is lehet avatni. Magasban zászlóösszegyűjtős, kötélmászós feladat a téma, amit Ágicáék kezdenek egy gyors buktával. WFF is next (aki amúgy Hajmásy Péter Pál, csókoltatom a szülőket innen is így kell megalapozni egy gyerek általános iskolai traumáit), Fanni fél, mondjuk, én sem lennék túl magabiztos ilyen magasságban, és én még vele ellentétben szarul is nézek ki. Amúgy ügyesek, teljesítik. AtomCookyTerminator sem jut sokáig, úgy tűnik,  a lúzerek klubja tovább menetel együtt. A Berki matching outfitet inkább nem kommentálom, nekem visszajön az ebédem az ilyesfajta hímpáváktól, de hát ki vagyok én ugye…Nekik is sikerül a feladat, bár ezúttal is a csaj volt tökösebb. A Cápa végiginstruálja feleségét, náluk is pipa ez a challenge, én igazából kíváncsian várom, hogy ezt a csávót ki tudja-e zökkenteni valami. Színészt kezdem sajnálni, hogy egy rendes pólóra már nem futotta a bariköztös lovettából, bár lehet, hogy azt remélte, a hónalj résznél befigyelő kis lyukacska még csábítóbbá teszi őt. Náluk is siker. Aurelio csaja kiborul, feladják, Cookyra meg zabos az asszony, mondván azt gondolta, egy létrán képes felmászni. Jogos felvetés, ebből nem lesz otthon családi croquembouche-sütés, sőt ez az utolsó helyet, és biztos párbajt jelent nekik, Csóricsék védettek.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg


A lúzerek hármas szövetsége abban marad, hogy Fanniékra, vagy Lakyékra kell szavazni, bár ez a triumvirátus éppen annyira áll stabil lábakon, mint Kabát Péter jártassága a trigonometrikus egyenletek megoldásában. A megbeszéltek szerint Gollamék Lakyékra szavaznak, Fanniék Ágicáékra a nagy reality-kézikönyv egyik kötelező frázisával indoklásként: tudtuk, hogy ők úgysem lesznek veszélyben. A színészék Berkiékre, Ágicáék Fanniékra, viszonozva ugyanazokat az elcsépelt kliséket, amiket ők is kaptak. Cookyék Lakyékra, ők pedig Berkiékre, majd a végső csavar: Aurelio nem tartja a szavát és nyom egy voksot Gollamra, így ők mennek párbajozni. Cooky szerint Aurelio most Brutus, nekem tetszik a párhuzam.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

A párbajt Tilla ezúttal is egyedül vezényli le, simán lehet, hogy sorsot húznak előtte Majesszel, és mindig ő húzza a rövidebbet. Első feladatként az újrahasznosítás jegyében ugyanazt a gúlát kell kirakni, amit pár hete láttunk, mindkét páros full vakon van, végül Berkiék nyerik ezt a kört. A második challenge egy kérdezz-felelekkel megspékelt célba dobás, amúgy ez nekem tetszik. Cooky nője nem igazán brillírozik, bár a kérdések ezúttal sem az űrkutatással kapcsolatosak, a „mi a másik legmagasabb iskolai végzettsége?” mégis túl bonyolultnak bizonyul. Így ők távoznak, őszintén szólva én még bírtam volna a kis fransziát. Nekem személy szerint jobban bejön ez az évad így első blikkre, talán azért mert kevésbé egyértelmű a klikkesedés, talán azért mert nem kell Norbi csöcseit bámulnom.

26 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slara 2018.11.17. 11:11:42

Pörfict.....potyognak a könnyeim és lefejeltem a porszívót, azért az megnyugtat, hogy 1 véleményén vagyunk! :) pokemon, gollem és a franszia......kėėėész vagyok, BBrigusz le a kalappal! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 11:40:23

Csórics Balázséknak szurkolok, eldöntöttem.
köszönjük a posztot, nagyjából mindent elmondtál, amit az egészről gondolok.

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2018.11.18. 17:57:06

Már régebben megfogadtam, hogy amiben ez a BerkiGólem vagy az Aurpörgettyű szerepel, azt nem nézem, de az összefoglalót elolvastam. Szerintem szórakóztatóbb, mint maga az adás lehetett.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.19. 09:42:49

olyan jó lenne, ha Berkiék vagy Aurélióék mennének haza, de úgyse

É2I 2018.11.19. 12:05:36

Vessetek rám követ, de nekem debilió szórakoztató volt - persze a maga módján kell kezeleni. Viszont tanulmány volt a vasaltheréjű feje, amikor debilió viszonzásképp rárakott. Azt hitte ez a díszfasz, hogy mindenkit megvezethet, még akkor is, ha előtte jól kicikizte.

Azt sajnáltam, hogy kuki kiesett, de valljuk meg, hogy a fele olyan idős asszonkával, kb. annyit tudtak enymásról, mint pl. én róluk.

Arra "színész" gyerekre pont ez volt a reakciónk az asszonnyal, mint BBrigusznak, csak engem még annyira sem érdekelt, hogy utána nézzek.

A Fanni nekem aranyos volt, olyan természetes és nyúltam én is a villanylekapcsolós poénon.

Összeségében én szurkolok mindnek, mert itt legalább meg kell dolgozni a pénzért, nem csak lábat lógatni napestig. (Na jó az ilyen megúszós díszfaszoknak, mint gollem, meg az előzőben a lófejű hugának a faszija - a fene sem emlékszik a nevükre -, na nekik nem.)

slara 2018.11.19. 14:51:46

@úgymond olvasó mmkk: én még tartanám pokemont...valamin kacagni is kell:)

Sanda.Ipse 2018.11.19. 17:48:23

@É2I:
Csak éppen a választásával Cookyékkal szúrt ki.
Engem Au eszement ordibálása cseppet sem szórakoztat.

slara 2018.11.20. 13:33:42

@Sanda.Ipse: nem vitatkoznék, de a kis franszia szerintem bárki ellen kiesett volna..... sajnos, én bírtam volna még

Sanda.Ipse 2018.11.21. 09:00:21

@úgymond olvasó mmkk:
Tegnapig drukkoltam Csóricséknak. Not any more!
Mi ez a hülye duma őszinteségről, a párjának meg érzésekről a játék kapcsán? Aunak is igaza van, hogy a 10 milla lebeg a szeme előtt és Berikinek is, aki élvezi a játékokat a párjával együtt és minél tovább maradni szeretne. A legtöbb játékos csak néhány napja ismeri egymást. Miféle érzelmek léteznek közöttük, ami felülírja a nem kis összegű fődíj elérését és a játékban való minél további részvételt? Ez az igazi őszintétlenség! Utálom a pátoszos, megjátszós embereket, úgyhogy kiestek nálam a pikszisből. Csóricsra a továbbiakban is csak musicalekben vagyok kíváncsi:)

Sanda.Ipse 2018.11.21. 09:01:17

@slara:
Vagy igen, vagy nem. De legalább nem a "szövetségese" aktív közreműködésével:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 10:23:59

@Sanda.Ipse: ők lesznek az idei évad Németh Kristófja és kimondhatatlan vezetéknevű Zitája. kár.

slara 2018.11.21. 10:28:33

@Sanda.Ipse: Ebben egyetértünk, Csóri nője nekem olyan xanaxkòros:) Csóri meg operettpasi....nincs karaktere, de végre kiesett az aszott fejű hisztérika, a csigaszerű doktoråval együtt:) Hatalmas volt ahogy Guszti ütötte vágta a Samut, nem picit agresszor az a fura testű ürge...

slara 2018.11.21. 10:29:31

@úgymond olvasó mmkk: jelezni szeretném h ebben az évadban értük dobog a pici szíved...bumm bumm :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 11:06:44

@slara: meggondoltam magam mán', semleges néző lettem

úgymond olvasó mmkk 2018.11.21. 11:08:13

@slara: nem tetszett a tegnapi produkciójuk

slara 2018.11.21. 11:33:13

@úgymond olvasó mmkk: olyan cuki vagy, nekem nincs kedvencem, mind1 is ki nyeri.... csak kritizálok, de azt versenyszerűen:)

Sanda.Ipse 2018.11.21. 11:40:26

@slara:
Hány éves Ágnes asszony? Nagyon leharcolt a feje.
Gusztinak meg az izmos teste mellett van egy kerek nagy hasa. Ilyen alakot még nem is láttam. Nem gyúr hasizomra?

Perah 2018.11.21. 11:42:22

A tegnapi részt még nem láttam, de az elsőben abszolút egyetértettem Au-Pokémonnal :))), sőt tetszett is, hogy átverte Gollam fejét, mert megérdemelte! Ő is sokakat átvert már, most legalább megtapasztalta ő is. Meg szerintem az lett volna a "te is fiam, Brutus" helyzet, ha Berki kedvéért Cápára tett volna, aki tök normális Au-val, és odament hozzá vigasztalni, amikor kiborult.

@É2I: Nekem is nagyon tetszett Fanni poénja a villanylekapcsolós veszekedésről :D. Egyelőre a férje is pozitív csalódás, mert amiket összehordtak róla/róluk a sajtóban, kb. olyan volt, mintha ő lenne maga az ördög. Ehhez képest én azt látom, hogy tényleg szeretik egymást Fannival, és szerintem fontos neki a lány.

Ma megnézem a tegnapi részt is, várom majd az öfit BBrigusztól, gondolom, hogy megint ő írja. Ja, és egyébként nagyon jó volt Brigusz, szeretem a stílusodat és a poénjaidat! :)

slara 2018.11.21. 14:30:21

@Sanda.Ipse: Hé hé hé Sanda, az a test izmos? Nekem kissé pötyi szálkásnak tűnt, de ki tudja, lehet gyenge a kėpcsövem:) Ágika szerintem korai negyvenes.... a sok sírás rívás szét szárította az arcát:)

Lynette21 2018.11.22. 11:48:06

@Sanda.Ipse: A sztarlexikonban azt olvastam hogy Agnes asszony 1976. aprilis 29-en szuletett.

Sanda.Ipse 2018.11.22. 12:31:30

@Lynette21:
Köszi:) Én ötvennek gondoltam.
süti beállítások módosítása