Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x12 - Greg megijedt a csokianakondától (18+)

2018. november 16. 18:38 - Hoppancs

bscap0023.png

Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a részleteket!

A sulihétre hajazó bejátszásban többen is lelkesen jelentkeznek, amikor Anikó megkérdezi, hogy vajon kitalálták-e, mit jelképeznek a falon elhelyezett képecskék. Bizony, egy-egy extra jogosultságot, amelyek átruházhatók, cserélhetők, sőt, a kiesett játékosoktól „örökölhetők” is. Adri azonnal begyűjt egy piros pontot, ugyanis „nagyon ügyesen észrevette”, hogy tizenkettő van belőlük. Ami *drámai zene* eggyel kevesebb, mint a villában tartózkodók létszáma.

bscap0000_1.jpg

Sorshúzással dől el, milyen sorrendben választhatnak, közjegyző is van ám, viccel Anikó, amit egy pillanatra beveszek, de velem azt is el tudta hitetni a csoporttársam egy évszázadokkal ezelőtti, napsütéses április 1-jén, hogy a dékán gyilkossági ügybe keveredett. Szóval nem ítélem el Renit, amiért bedől, és tekintetével izgatottan keresi, melyik sarokban bújt el a jogszerűségért felelős, szigorú tekintetű ötvenes, dr. Kovácsné dr. Szabó Gizella. De neeem, nincs is ilyen, szétszedhető kis gömbök viszont vannak. Ezért remélem, hogy aki VV-nézés közben olyan ivós játékot játszik, hogy mindig leküld egy felest, amikor Anikó nagyon erősen megnyom egy mássalhangzót, az - ekkorra már jelentős - alkoholos befolyásoltsága ellenére is tudatosította magában: ez NEM lottósorsolás. Nehogy aztán feleslegesen örüljön itt nekem. Vagy szomorkodjon.

bscap0034.jpg

Amikor már csak a 9-es és 10-es marad bent, Radics izgatottan közli, hogy neki előbbi a kedvenc száma, és ha nem azt húzza, baj lesz. Már készülök egy elmés jegybankelnökös poénra, amikor a Google megmondja, hogy rosszul emlékeztem, az a nyolcas volt. A fenébe!

Na, de nézzük, mik ezek a szupererők, és melyik, kihez került:

  1. Joker kártya: birtoklója bárki szuperképességét elveheti. (ERA)
  2. Batyu: a „száműzetés joga”, tehát aki ezt kapja, bármikor elvonulhat egy neki tetsző szigetre. Na jó, nem is, valójában ő küldhet valakit 8 órára a szaunába, ha már nagyon elege van belőle. (RENI)
  3. Dupla jel/jelelvevő: valakire két jelet tehet, vagy kizárhatja a szavazásból (RADICS)
  4. Lila kendő: ráköthet egy ilyet magára, vagy (abban a pillanatban semmilyen kendőt nem viselő) társára. (GREG)
  5. „Én vagyok a király”: egyelőre titok, de egyszer majd jól jön. (CSOKI)
  6. Pinocchio: Reni tippje sem rossz („össze-vissza hazudhatok”), de nem ezt jelenti, hanem azt, hogy a jogosult poligráfos vizsgálatra küldhet valakit. „hahahaha, az jó”, kommentál Greg, én meg egyetértek vele, biztos mókás lesz. Háromszor használható, két párbaj között egyszer. (ZSUZSU)
  7. Párbajtanács: kihívás vagy párbaj előtt tanácsot lehet kérni kívülről. (LACIKA)
  8. Húszezer „villér”: helyi fizetőeszköz, még erről sem tudjuk, mire jó. (ROLI)
  9. Hazatelefonálás. (GINU, aki anyukáját szeretné megkérdezni, mit gondol "a játékról és az erőviszonyokról", szóval úgy néz ki, a kamera előtti csokizás témakörét kerüli majd.)
  10. Védettségmegsemmisítő. (HUNOR)
  11. Randi odakint. (KRISZTIÁN)
  12. Jósnő igénybevétele: Anikó hangsúlyozza, hogy profi szakemberről van szó, tehát biztos, hogy kendő lesz a zavarba ejtően vastagon kisminkelt fején, inga a kezében, és olyanokat mond majd, hogy „vigyázz, mert nem, mindenki adja önmagát ebben a játékban”. (ADRI)

bscap0002_1.jpg

Vivien marad előny nélkül, mert ő húzta a tizenhármast, de később még hozzájuthat, mert a játék egy adott pontján lehetősége lesz rá, hogy egy bárkivel összecsapjon, és elnyerje tőle az övét. „Rafinált vagy” mondja Vivi a VV szabályaiért nyilvánvalóan felelős személynek, azaz Anikónak. És persze nagyon örül, hogy kibontakoztathatja a taktikai adottságait, és innentől folyamatosan bizonygatja, hogy így járt a legjobban. Kicsit túl is tolja, mint elhagyott szerető a „jól vagyok, bulizok, nem sírok utánad” tematikájú Facebook-fotókat. Greg szerint Era őrülten szerencsés, a lány viszont annak tulajdonítja a sikerét (vagyis az egyes sorszámot) hogy imádkozott. Méghozzá Istenhez, mielőtt félreértenénk. 

„Jól megkombinálták ezt a játékot.”  (Zsuzsu)

bscap0035.jpg

Radics azzal húzza Krisztiánt, hogy féltékeny rá, amiért Vivi becserkészésével a nagy csajozós játszmában éppen ő áll nyerésre, utóbbi meg csak azt szeretné, ha mindenki felfogná, hogy ő „telibe szarja, hogy Radics mennyire gecire idegesítő”, és csak azért sem fogja magát felhúzni, a  rohadt életbe már. De akkor miért villog úgy a szemed, mint Rubint Rékának, amikor meglátja, hogy más edzők fotója is szerepel a fitneszrendezvény plakátján? – teszi fel a jogos kérdést Radics. Ja, hát nem az irigységtől, csak mer’ izélgetsz.

„Én a Krisztiánt nagyon csípem. Egyem a szívét, az úgy ki van borulva, hogy neki nincsen nője most….és szerintem sem szép dolog… szóval megértettem Radicsot, hogy ez neki nem tetszik neki, mert ez azért tényleg nem szép…”

– mondja Csoki, akit a következő pillanatban már Ginu szeretget a szájával 16-os karikához képest túlságosan félreérthető helyzetben. Hiába kérleli a csajt, hogy az NMHH szerelmére, hagyja már abba, ő pihenni szeretne, nem tágít, lehet, hogy látjuk még Csokit erőszakellenes tüntetésen a „ A nem az nem!” táblával vonulni.


bscap0010_1.jpg

Ginu persze nem puszta élvezetből vetemedik ilyesmire, ennek stratégiai céljai vannak, hiszen Csoki a „nemi szerve irányítja”, és ha megtörténik a dolog, akkor „vagy tovább halad az egyik irányba, vagy megszűnik az egyik irányba”. Csak majd azt kéne tisztázni, hogy melyik melyik, és hová vezet. Vivien, aki a látszat ellenére nem Radiccsal jár jegyben, arra kéri hálótársát, hogy ne suttogjon, és pláne ne mutogasson Krisztiánnak, mert ő mindkettőt hallja ám. Na tessék, itt van nektek egy valódi szuperképesség! A fiúk morgolódnak: Hát sajnálja ezt a kis örömöt is szegény sráctól, akinek szerelme, az ordas kurva távozása óta csak egy cuki plüss Hulk melegíti az ágyát? Ha nem tetszik, mehet haza a vőlegényéhez.

bscap0009_2.jpg

Nem megy, inkább smárolásba és vidám hentergésbe kezd Radiccsal, miközben  Ginu és Csoki is parittyázik egyet, amit a következő párbeszéddel vezetnek be:

- Nem bírnád ki **** nélkül a hónapokat, úgyhogy…(G)

- Dehogynem! Én kibírom! (Cs)

- Akkor hagyjuk is? (G)

- Hagyjuk. (Cs)

- Igen? (G)

- Én kibírom. (Cs)

- Akkor off? Mi? (G)

Aztán egymásnak esnek. Visszaszívom korábbi szavaimat, Csokinál a nem mégis igent jelent, én kérek elnézést.

(Ja, és itt szeretném megkérdezni, hogy ugye tényleg Ginu volt? Csak mert órákig agyaltam, milyen szőke nővel kavart most, aki nem Adri, nem Reni és nem is Era, aztán persze akkor sem értettem a nevet, amikor beszéltek róla, majd leesett, hogy nem is szőke, csak az éjjeli felvétel miatt néztem el, és akkor jöttem rá, hogy Ginu. Mármint, ha tényleg…)

bscap0036.jpg

A zseniális, triplapárhuzamos szerkesztésben a kettős kufírc mellett a kevésbé szerencsés többieket is megcsodálhatjuk, ahogyan  Britney Spears-re táncolnak az asztalon, Francis Ford Coppola besírna, de tényleg.

„Nagyon jó bőre van, még fiatal..nem ezek az elhasznált zoknik.” nyilatkozik partneréről Radics, és minden 18 feletti nő nevében köszönöm a kedvességét.

Aztán:

„Amikor megtudtam, hogy a barátom is betette a dákeszét, örültem….ilyen még nem is volt a Való Világ történelmében…történelmet írtunk…”

Ezek szerint van olyan éjjel, amikor Csoki nem húz magára senkit?

A felismerés olyan örömködést generál Radicsban és a neki pucéran ajtót nyitó drága cimborában, mintha most született volna meg közös gyermekük, a kis Csodics. „Szerintem vedd le a jegygyűrűt”, javasolja Greg a frissen felavatott Viviennek, aki erre elárulja, hogy már reggel óta nincs rajta. Húúú, de tisztességes lány vagy te, ámuldozik Greg. A volt menyasszony nem titkolja tovább a megrendítő okokat:

„Nem, nekünk bonyolult volt, és ki is alakult. Én őt elengedem, mert…azért engedem el, mert ő boldogabb lesz így, neki jobb lesz.”

Most tartsunk egy perc néma csendet, és képzeljük ezt a drága fiút, aki ölében Vivi szétvagdosott kedvenc ruhájával suttogja a tévének, hogy „én is elengedlek, drágám”. Bár öreg vagyok, és gyanakvó, ezért kétlem, hogy egyáltalán létezik. Vivi éri, hogy most Radics arcánál is terebélyesebb támadási felületet kreált magán, ezért tisztázza a dolgokat a csúnyájával kapcsolatban:

„Én sem adtam oda, csak úgy használtam, hogy nekem is jó legyen. Most mi van abba’, dikk?”

Már érzem is, ahogy zsugorodik az a felület.

bscap0006.jpg

Radics sem bánja, hogy ezzel ő is tönkre vágta az ötéves kapcsolatát, nem olyan hűséges lovag ő, mint Krisztián. Aztán mintha keresztet vetne, aminek értelmezését ráhagyom a nézőkre. Greg, aki nem lepődött meg, mert ha bizony feláll, akkor ész megáll, rohan a hírrel Zsuzsuhoz és Lacikához, előbbi valahogy fennakad a tényen, hogy Vivi el van (volt) jegyezve. Hogy egyesek milyen betegesen konzervatívak! Aztán a csokiszerszámra terelődik a szó, amelyet Greg most látott először (mármint Csokiét), és rendesen meg is rémült…Zsuzsut az új információk hivatalosan ribanctalanították, na most kéne az a közjegyző, hogy papír is legyen róla.

bscap0014_1.jpg

„Eléggé szürreális éjszakai csendéletnek lehettünk tanúi”, állapítja meg Anikó, én meg visszatekerek, és elkezdem keresni a plafonon szétfolyó gyümölcsös tálakat, de hiába.

Ugrunk a másnap reggelre, amikor Vivient súlyos kérdések emésztik, ami érthető is egy ilyen érzelmileg megterhelő, erkölcsi dilemmákkal teli éjjel után. "Vajon a nyugiban jobb aludni, ahol csend van vagy a hálóban, ahol kényelmesebbek az ágyak? ", vívódik.  Radiccsal megegyeznek abban, hogy mindketten „szar alvópartnerek”, és jobb is, ha többé nem beszélnek, legfeljebb tanúként a bíróságon, amikor Vivi exe visszapereli a lánynak adott értékes ajándékait.  Radicsot és Csokit is mélyen elgondolkodtatták a történtek, és rádöbbentek, hogy az élet csodálatos, teljesült az álmuk, itt lehetnek a villában, lehet enni, inni, parittyázni, beszélgetni a parittyázásról, tervezgetni a következőt, cigizni, parittyázni, szóval végtelenek a lehetőségek.

bscap0037.jpg

Némileg keserűbb hangulatú dialógus zajlik az önmegtartóztató Reni és a szépkorú Roli között, a fiú tudni véli, mire megy ki Radics és Vivien játéka, így fog majd a zöld kendős bent maradni végig, hiszen annak kulcsa nem más, mint a szex. Meg talán a huszonnégy órás Ulysses-idézés angolul, de azt még senki sem próbálta. Miközben a többiek Vivien taktikáját vitatják meg, az érintett Renit analizálja. Magát tartja a butuskát játszó táncoslány kriptonitjának, hiszen amióta bent van, rohamosan gyengül. Csoki bólogat, vagy nagyon egyetért, vagy csak tudja, hogy ezt kell tenni, ha egy luvnyának mozog a szája.

bscap0020.jpg

Vivien további terve, hogy kikészíti Zsuzsut, annyira, hogy feladja a játékot. Méghozzá úgy, hogy kétszer-háromszor beleáll, oltogatja, mint az erdőtüzet, reggeltől estig kínozni fogja, Kiszel Tünde és Gerencsér Tomi duettjét játssza neki végtelenítve, bükfürdői képeslapokat tép szét előtte, nem lesz a nyomorultnak egy nyugodt pillanata.  Közben odakint ellene is formálódik az összeesküvés, többen is abban reménykednek, hogy majd Radics nem jön vissza, és kiközösíthetik a csajt, mint macskaallergiást a vénlányklubban. Reni nem zavartatja magát, szerinte Vivi nem vitapartner számára, pattoghat, amennyit akar. És nem baj, megkörnyékezi Csokit, ő csak egy kis mellékes szórakozás.

bscap0023.jpg

„Ha hátba szúr, akkor megint egy kicsit elbotlok, aztán felállok", mondja az acélhátú Ginu.”

Maga Radics is nevet Vivien próbálkozásán, hogy az ő jó erős péniszén kapaszkodjon fel, összeveszejtve őt a haverjaival, ennél okosabb fickó, nem fogja hagyni. „Undorító féreg”, jellemzi kedvesét, amióta megkapta, nem is érdekli már. Azóta „rossz érzete van iránta”, a következő kamatyig talán hozzá sem ér. Még nem talált benne hibát (az undorító féregséget leszámítva), de majd fog, csak akad neki is egy szőrös anyajegye. „Figyelem, figyelem, ez egy bankrablás”, tesz pontot a diskurzus végére a szobába rontó Reni és Zsuzsu.

bscap0027.jpg

E pillanatban ugrunk vissza a kiválasztás előttre, amikor Radics éppen Adrit halmozza el bókokkal.Kiváló szarkavaró lesz szerinte, mert szart kavarni lehet szarul is, ahogy Ginu, meg vérprofin is, mint ahogy majd ő fogja, és ráveszi az embereket, hogy megöljék egymást, sőt, ő végez velük személyesen, mert ez a lényege a játéknak: elpusztítani egymást a milliókért, itt a pénz a tét. Majd ha vége gyilkolásnak, ő nevető Jokerként gurul (!) majd be a véres csatamezőre, megmutatva kemény énjét. Tízből kilencszer fog visszajönni csak ERRŐL a párbajról, ami már önmagában elismerendő teljesítmény. Lesz. Meg akarja kavarni „az álló szart”, persze csak ha nem jön át a villagondnok, hogy megszüntesse a dugulást.

bscap0025_1.jpg

Krisztiánban csalódott, mert „követi Vivit”, sőt, beszélget vele, de nem féltékeny persze, mert gógyis, de azért ez mégis csak túlzás, szóba állni azzal az undorító féreggel, akitől többé nem akar semmit. De ettől függetlenül az ő csaja, akire a barátja nem mehet rá, „a mai világban ez egy farkastörvény”. Mindezt úgy, hogy odabent itt nincsenek barátságok, meg szerelem sem. Aztán megcsókolja Vivit, és elküldi, mert „csimpánzfejű”. Majd újra csókot kér. Ennek állítólag érdekelnie kellene Zsuzsut, aki gombnyomásra ki is borul, mert elege van. Radics most már tényleg  „95 milliárd százalékra” biztos benne, hogy bejön Zsuzsunak, mert mindig zokon veszi, ha a jelenlétében más lányt becéz csimpánzfejűnek. Deja vu érzésem van, mert megint ott tartunk, mint múlt héten ilyenkor, Zsuzsu ideges, Radics örül, mert szereti, amikor a lány „artikulál”.

bscap0029.jpg

És most tényleg kézzel-lábbal artikulál, főleg, amikor Krisztián dobálással szakítja meg Renihez intézett panaszos monológját. Reni próbálja megértetni barátnőjével, hogy higgadtabban kéne kezelni s csipkelődést, mert ha minden alkalommal lenyomja ezt a műsort, agyvérzés lesz a vége, azzal meg még senki sem nyert VV-t.  Miután jobban meglepődtünk a kiválasztás eredményén, mint Ricky Martin coming outján, Radics fényezi magát egy cseppet, mert vagány csávó, aki tartja a szavát, és még milyen elmés is! Era eszén viszont nem tudott túljárni, ő tudta, hogy ez lesz a csavar, és garantálja, hogy később is minden úgy fog történni, ahogyan ő megjövendöli. (Hát kell ide másik jósnő?) Rolival elérzékenyülve vallják meg, hogy szeretik egymást, ha Era kint marad, Roli azonnal viszi is Hunort kifelé, nem lesz maradása a villában. Zsuzsu közben eldönti, hogy ő Radics mellé áll, hiszen Era – a „csúszómászó fing” by Adri lekurvázta, bezzeg Radics szereti, ha szív nélkül született is.

És egy kis szavazás:

Címkék: való világ 18+ vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:05:08

első?
dikk-blokkolót a vellába! dikk.
köszcsi a posztot, Hoppancs

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.16. 19:05:25

Jó volt Hoppancs. Esküszöm a Hogyvolt nélkül ezek a műsorok a negyedét nem érnék :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:05:43

@Madam.: bocs, nem mondta a blogmoci, hogy kommentáltál már :))

Bekkara 2018.11.16. 19:06:53

Eskü, én az eleje óta shippelem Radicsot és Zsuzsut, szerintem a Radicsnak nagyon tetszik a csaj, vannak elszólásai, amiket aztán poénnal leplez. Nem számít, ami Vivivel volt, azt az alfahím pozíciója megerősítéséért csinálta, meg még női szemmel is azt mondom, bolond lett volna kihagyni Vivit, ha már hagyta magát.
Amúgy Gregnek jobb lába van, mint a villanőknek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:07:06

szeretnék Batyu szuperképességet én is, de nem csak egy emberre, hanem többre. fullon lenne a szauna 0-24ben

Maximista vagyok 2018.11.16. 19:10:35

@úgymond olvasó mmkk: :D a blogmotor meg monnyon le, amikor vakeráltam itt még nem volt komment

Schlomo Goldberg 2018.11.16. 19:11:17

Végre 5 óra van, jó lett a posztcsi @Hoppancs , köszi!

bElannaTorres 2018.11.16. 19:12:22

@úgymond olvasó mmkk: sok jó ember kis helyen is elfér :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:12:23

@Maximista vagyok: te lennél a második, akit kizavarok oda!

Madam. 2018.11.16. 19:15:03

@úgymond olvasó mmkk: semmi gond ;-) amúgy is épp sírtam radics és csoki gyerekén..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:15:11

@bElannaTorres: egyszerre csak egyet merek kitenni, élek, kárt tennének a szaunában

Maximista vagyok 2018.11.16. 19:15:12

@úgymond olvasó mmkk: dikk, onnan savaználak, csinálnék olyan vlogot mind feladnátok a gamet!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:16:01

@úgymond olvasó mmkk: félek, akarom mondani

@Madam.: nem vagyok vizuális típus, de fúj :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:17:09

@Maximista vagyok: egy szavad nem lenne onnan bentről, felfűteném a szaunát szépen, és erőtlenné válnál, mint sámson a haja nélkül!

gorgo 2018.11.16. 19:20:48

Én már várom azt a jelenetet, hogy a "Te is?" "Én is!" életérzést ne öklözéssel pecsételje meg Grádics és Csoker, hanem széles mozdulatokkal megejtett zacsipacsival.
"Tezzsvííírem... Jer keblemre!"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 19:24:01

Hoppancs
Megmondom őszintén beletettel apait anyait, úgymond.
Grat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 19:25:44

Impotenciat okozó szupetkepesseget akarok, csokit szemmel vernem.

Angora Cardi 2018.11.16. 19:34:01

mint macskaallergiást a vénlányklubban

Kérem szépen ennél a poénnál kifeküdtem, nagyon jó.

Továbbra is ismétlem magamat: fuj fertő :D Kezdjünk már inkább játszani.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:35:11

nem bírom értelmezni Greg riportszobás szettjeit, picsanadrág meg alufóliakabát, eh

Angora Cardi 2018.11.16. 19:35:41

@szociál: Én is azt kívánok nekik.

Angora Cardi 2018.11.16. 19:36:41

@BELANNATORRES: Én is lánynak szurkolnék, de az utóbbi években nem volt bent egy épkézláb...

Angora Cardi 2018.11.16. 19:42:50

@Angora Cardi: Most Erának tudnék drukkolni végre ha vasárnap nem vágná haza Radix.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 19:45:23

Jók ezek a szuperképesség ötletek a végén. Tetszett! :-D

bElannaTorres 2018.11.16. 19:48:42

@Angora Cardi: ha más nem marad greg ő végül is sellő :)))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 19:50:21

Én már a nyugtatólövedékkel várakozó stábtagoknál kifeküdtem! Zseniális volt, Hoppancs, köszönjük! :)

Morcz 2018.11.16. 19:52:22

Sziasztok!

Jó látni hogy hosszú távollét után vannak itt ismerős arcok. :)
Jó volt a HV nagyokat röhögtem rajta.
Remélem a párbajról Era jön vissza, Radics kifejezetten visszataszító, igazából eddig csak két villalakó szimpatikus nekem az ERa-Roli páros.
Radicson kívül még leginkább a VV5 Fecóba oltott Fekete Pákótól , VVV-től és Renitől ver a víz.
Cintikét sajnáltam egy kicsit.

Abban tud valaki segíteni, hogy Windows phone-ra letölthető e az app és ha igen honnan?
Szeretnék voksolni Era maradására.

Amúgy tudja valaki, hogy Greg mire olyan büszke, mivel haknizott az országban?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 19:55:56

@Morcz:

Azt se tudtam ki ez a Greg, azt úgy vonult be mint ha ő lenne Pamela Anderson.

Madam. 2018.11.16. 19:57:20

A 'csimpánzfejű' kifejezést versbe kellene foglalni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:57:53

@szociál: nem, dicsak. téged akartalak a szaunába küldeni úgymond, de most meggondoltam magam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:58:58

@Madam.:
Radics vagyok, nagyon menő,
fejemben nincs más, csak levegő.
aktuális csajom haján nincsen tetű,
micsoda szerencse, hogy csimpánzfejű.

Morcz 2018.11.16. 19:59:52

@szociál: kb igen, be csak egy kis.....számomra irritáló, nem ad hozzá semmit a VV-hez, a hisztin kívül, de inkább szeretek a VV-ken röhögni, mint balhét látni és káromkodásokat hallgatni.
Néha a sok sípolástól szinte lehetetlen követni kinek mi baja van...:D

Madam. 2018.11.16. 20:01:38

@úgymond olvasó mmkk:... S lehullunk az ószi avaron... Sírok. Úgymond. Kösz.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:02:30

@szociál:
Greg haja olyan, mint a májusi libafos,
sellőként ez talán mégsem illdomos.
Pamela Anderson ha ezt látja,
dilibogyóját a patikában ki sem váltja.
legújabb riválisa a való világban parolázik,
Pamela meg hahotázik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:02:46

@úgymond olvasó mmkk:

szaunába küldős szuperképességet csak egyszer tudod ellőni, de utána ki nem robbanok a nyugiból, onnan viszem végig a játékot.

Maximista vagyok 2018.11.16. 20:03:04

@úgymond olvasó mmkk: á, helikopterrel (nekem az drón csak) simán visszahűteném a szaunát csaje!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:04:16

@szociál: mondom, hogy nem téged küldelek be

@Maximista vagyok: helikopáter, mi? aztán honnan van neked olyanod a vellában?

Angora Cardi 2018.11.16. 20:05:09

@bElannaTorres: Gregnek is odaadnám, nem olyan gáz mint a hetero kanok nagy része bent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:05:17

@Morcz:

éjjel nincs sípolás, csak rohadt későn van, ennyi erővel adhatnák hajnal kettőkor is.

@úgymond olvasó mmkk:

Ezt énekeld el most D molban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:05:44

@Angora Cardi:
hetero kanok,
felpumpált karok,
uramatyám, hol vagyok?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:06:21

@szociál: bárhangom van, tekints el ettől kérlek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:09:01

@szociál: a beszédhangom parfüm (egy csepp is elég belőle), az énekhangom bár, offolNÁK mindenféle énekes feladatot, tesa

miciur 2018.11.16. 20:10:42

A VV4 ota ez a csapat a “legjobb”. Pusztulat az egesz banda:)

Angora Cardi 2018.11.16. 20:12:53

@úgymond olvasó mmkk: NaGGYon jóóóó :D
még a pinákokat is légyszi parodizáld énekkel

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:14:25

@Angora Cardi:
pinák.
hibák.
ha meglátom őket,
inNÁK.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:17:57

@úgymond olvasó mmkk:
Olyan a hangod mint Veranak?
Neki nagyon csilingelt :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:18:01

@Angora Cardi: alternatív:
pinák.
hibák.
ha pasi volNÁK,
inNÁK.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:19:17

@szociál: csak szeretném, ha magas hangom lenne :((

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:20:34

@úgymond olvasó mmkk:
KB olyan magas hangja volt mint egy varjunak :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:21:21

@szociál: a varGYú hozzám képest énekesmadár :DDDDDD

Dirty Dettiy 2018.11.16. 20:21:26

@úgymond olvasó mmkk: Kicsit átdolgoztam, ne haragudj!

Radics vagyok, nagyon menő,
a fejemben csak levegő.
csajom haján nincsen tetű,
szerencsére csimpánzfejű.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:23:20

@úgymond olvasó mmkk:
Nem félnek a macskaid? :)

Kicsit ledolok, hulla vok hajjakmeg.
Majd jövök

Angora Cardi 2018.11.16. 20:25:12

@úgymond olvasó mmkk: Végül is lényeg benne van. :DDD

Hibás libák inát kivált kívánt igás bigák...
Sivár világ!...- kiált Iván - király gigám imát imád.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:25:17

@szociál: nem figyelsz, macskás nő majd csak leszek, 55 év múlva. a kutyám meg egy hős, az egyetlen férfi, aki elvisel 12 éve egyfolytában, és szerintem már süket.. :))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 20:35:41

@úgymond olvasó mmkk:
Mert a 80-ra és a macskakra még emlékszek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:36:57

@szociál: penge vagy matekból, tesa, mit keresel te a vellában? :)))

,, 2018.11.16. 20:54:12

Nem merem belinkelni, mert már így is idegállapotban vagytok a vellalakók miatt, de a vv honlapon van egy mini-műveltségi kvíz a lemmingekkel...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:57:44

@,,: mindegyik hónapban van 28 nap, aztakurvaéletbemár! :DDDDDD

Mysterious Thinker 2018.11.16. 20:58:13

@szociál: Nem kell este nézni. Ha lement az esti adás, szinte azonnal elérhető az RTL Most-on és a sorozatbaráton is a cenzúrázatlan verzió.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 21:01:38

dikk, Hunyor meg Roli kiemelkedik a mezőnyből

,, 2018.11.16. 21:03:41

@úgymond olvasó mmkk: Görögország volt a kedvencem:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 21:05:31

@,,: olaszországba ki lehet menni busszal, ezért szomszédos ország (Reni)

,, 2018.11.16. 21:08:50

@úgymond olvasó mmkk: minek, a történelem olyan primitív dolog

WICKEDWITCH 2018.11.16. 21:09:42

@,,: fú, bakker, ez büntetett...

WICKEDWITCH 2018.11.16. 21:12:00

Az azért vicces volt, hogy Hunor annyira dedósnak találta a kérdéseket, hogy azt hitte, beugratós (a 28 naposnál) :DDD

WICKEDWITCH 2018.11.16. 21:14:27

@,,: ja, a történelem a primitív... Az őskor meg valami mese...

mocskosmacska 2018.11.16. 21:16:22

@,,: Ez félreértés volt. Radics mondta, hogy az, hogy csoki és ő szinkronban parittyázott, az történelem. Az Adri fejében keringő három agysejtet ez zavarhatta meg.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.16. 21:21:01

@Morcz: (Nem tudom, hogy megválaszolták-e már neked a kérdést, nem látom a válaszok között, ha igen, akkor bocs.) Greg azzal haknizott, hogy ő a magyar kenbaba.

Mysterious Thinker 2018.11.16. 21:24:22

Parittyazo (Dugovics) Titusszal kapcsolatban meglepodtem, hogy hányan kötöttek össze a török lerantasaval. Igaz, rossz helyen, de azért kellemes meglepetés.

Mysterious Thinker 2018.11.16. 21:27:16

@WICKEDWITCH: Manapság már mindennel lehet (ha Berkivel lehet diszkóban haknizni). Én speciel melegbarokban tudom elkepzelni Kebabot, ahogy egy travi felkonferalja és utána illegeti magát vagy 10 percig a színpadon. Valakit úgy látszik bevonz az ilyesmi.

Perah 2018.11.16. 21:28:27

Hoppancs, ha olvasod a hsz-eket, akkor nagyon jó volt az írás, jót röhögtem rajta :))).

@Bekkara: Én is gondoltam már rá, hogy Radicsnak bejön Zsu, csak úgy udvarol, mint általában az ovisok és az általános iskolás srácok, csak ő nem fizikálisan rúg bele Zsuba.

@Angora Cardi: Remélem, hogy Era megy vissza a villába, de persze lehetséges, hogy Radicsnak több a "rajongója". Furcsa módon fb-on sok csaj azt írja a VV oldalán, hogy a Radics jó fej, őt várják vissza. Hát, kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, ha járnának vele és Radicsra rájönne a napi verbális k***vázhatnék.

Angora Cardi 2018.11.16. 21:34:26

@Perah: Nagyon gyenge teljsítmény, de látod ez a kínálat - és erre is van igény. Ahogy a villabeli lányok, úgy sok a való életben is önként ugrana Radics alá, mert mekkora "sztár". De milyen világuk van ezeknek a lányoknak? Suli-pia-dizsi? vagy pultozás-pia-dizsi? Nagyjából ezt a szintet képzelem el. Esetleg még konzumálás-pia-dizsi...

Én is drukkolok Erának az utolsó percig :) hátha...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 21:34:45

@Mysterious Thinker: parittyázó titusz :D a nap kommentje :D

Morcz 2018.11.16. 21:51:18

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Szia, köszönöm, még nem. :) Magyar Kenbaba? Brrr. fúj...
Az igazi a Matteltől a kardjába dőlne Greg láttán...Barbie meg visítva szaladna hazáig. :D

Morcz 2018.11.16. 21:55:00

@Angora Cardi: Drukkoljunk együtt Erának! Ha emlékszel a VV5-ben is nem az ment vissza (A nagypofájú Krisztofel) akiről hitték. Remélem itt is megismétlődik a csoda, mert az a "cselekményt" is jól felkavarná, és nézhetőbb lenne a műsor. :D

Maximista vagyok 2018.11.16. 21:56:04

@úgymond olvasó mmkk: hallod devlázzam a májadat. ez egy stabil szett, rajtam van, mind a 2 centi, ezzel csinálom az orkánt. bástya vagyok anya, rajba nyomom a debilt!

bElannaTorres 2018.11.16. 21:59:07

Radicsnak van esélye visszakerülni, megy a facebookon az össze -vissza ribancozás, mai fiatal lányokozás már megint, mintha nem a legősibb foglalkozás lenne. Radicst meg az elhasznált zoknis véleménye ellenére is visszaszavazzák az elhasznált zoknik :D

gabest1 2018.11.16. 21:59:47

Persze, 12 képesség, és pont vvvvvvvivinek nem maradt. Le volt ez már zsírozva, mielőtt rájöttek, hogy be kell nyomni az adásba soron kívül.

Schlomo Goldberg 2018.11.16. 22:01:28

Miért van egyébként 13 játékos, nem 12 volt a default setting?

Lynette21 2018.11.16. 22:03:06

PBajuszPPetit kirugtak, vagy mi?

Mók_Ica 2018.11.16. 22:03:11

szasztok :))) zöldek és kékek megnézik a fantomképeket.....

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:03:17

@Schlomo Goldberg: Mert valaki még vagy fel fogja adni, vagy kizárják valami miatt. Adok a dolognak egy hetet

Mók_Ica 2018.11.16. 22:03:51

@Lynette21: sztem gyakorol az xfaktoros csapatával :))))

Mók_Ica 2018.11.16. 22:04:39

szavaztam erára, remélem megnyerem azt a kis fuji kamerát *-* :)))))

2018.11.16. 22:05:25

Hellóka!
Ratyicsban most megállt a xar. Már megérte!

Angora Cardi 2018.11.16. 22:05:29

@Morcz: Szuper, örömmel drukkolok együtt :)
Gyakran nem jött be nekik az arcoskodás, de mindig vannak meglepetések, azért kiváló visszajelzés lenne a fekete oldalnak, ha Radix kint maradna :DD

@Mók_Ica: Mennyi az állás Mók_Ica? :)

Lynette21 2018.11.16. 22:05:42

@Mók_Ica: Es ezt nem tudtak elore? A ket dolog parhuzamosan fog futni. Na mindegy. Nem mintha hianyozna.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:05:49

Az élő után milyen meglepő, hogy ki hova áll...

Mók_Ica 2018.11.16. 22:05:53

radics és csoki gyereke csodics..... hamarosan megszületik :))))) (köszi Hoppancs :)) )

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:06:57

@Spitzbauer: Szerintem vagy nem szavaz a kutya sem, vagy ezzel akarják "izgalmasabbá" tenni ezt a foscsyt.

2018.11.16. 22:07:07

@gabest1: A nézettségért, nincs mese, baxni kő! És ehhez a legjobb egy hivatásos.

,, 2018.11.16. 22:07:34

Mekkora csicskák...Ginu legalább nem csicskul, ez tetszik

Schlomo Goldberg 2018.11.16. 22:08:08

Radics apám helyett apám - plasztikgyerek
az igen

Mók_Ica 2018.11.16. 22:08:22

@Angora Cardi: 46, valamennyi és 53, valamennyi..... a tizedekre nem emlékszem :))))

vvvvvvvvlevettemajegygyűrűmvivi radiccsal akar még témázgatni..... pfffff
xandír mér' áll radics mögé????

@Lynette21: tudták, csak nem sejtették :))) (egyébként én is csak tippcsiztem, nem tudom)

bElannaTorres 2018.11.16. 22:09:18

Már rasztásodik a hajuk :D

Todd Chavez 2018.11.16. 22:09:33

Nagyon gyakori, hogy az megy vissza, akit kevésbé támogattak bent..

,, 2018.11.16. 22:09:50

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ez jobban undorít mint a parittyázás

Mók_Ica 2018.11.16. 22:10:00

@,,: meglepődtem én is, de jól tette :)))

@Schlomo Goldberg: xandír ráadásul idősebb az "apjánál" :)))) micsoda képzavar :))))

Mók_Ica 2018.11.16. 22:11:10

radics és csapata csoda okos.......

2018.11.16. 22:11:24

@Mysterious Thinker: Ja. Tutti, hogy 60-40 vagy még rosszabb a valódi állás. Úgy számolják, ahogy akarják...

Még azért azt is jó volt hallani, amikor Ratyis azt mondta: a "rajongóim". Broáf.

,, 2018.11.16. 22:11:54

@Mók_Ica: most kapott tőlem egy pluszpontot:)

Todd Chavez 2018.11.16. 22:12:20

Radics még mindig azt hiszi, hogy vicces :DDDDD

bElannaTorres 2018.11.16. 22:12:31

Era ezt jól mondja az ilyen radicsok leépítik a nők önbizalmát, legalábbis megpróbálják.

Mók_Ica 2018.11.16. 22:12:35

vivi mondandójának van valami értelme???? komolyan nem tudom miről hablatyol taktikai tanács néven...... pfffff

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:12:39

Radics vicces marad, megnyugodtam.

Mók_Ica 2018.11.16. 22:13:21

@,,: tőlem is, pedig nem kedvelem

2018.11.16. 22:14:14

Milyen éjszaka volt ez? Semmi parittya?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:15:16

Ginu kiszorgoskodta magát, egyből lehiggadt.

Mók_Ica 2018.11.16. 22:16:29

most jön csoki félresikerült fejborotválása.....

radics vicceskedik most is...... a f@szom....

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:18:04

@Mók_Ica: majd megfulladok a röhögéstől,olyan vicces ez a két brikett a fedőkkel.

Todd Chavez 2018.11.16. 22:18:22

De kibaszott okos a Ratyis csapat

Mók_Ica 2018.11.16. 22:18:23

reni haja milyen gyorsan leamortizálódott és előbújt a sötét színe.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:18:26

Mindig azt sikerül feliratozni, amit értek és amit nem, az le van szarva.

Schlomo Goldberg 2018.11.16. 22:19:10

Radics remélem pofára esik, de nagyon

Mók_Ica 2018.11.16. 22:19:44

@úgymond olvasó mmkk: kölcsönkértem apádét :)))) :*****

@Mysterious Thinker: ugye?? én úgy fetrengtem, mint baukó éva a győztes párbaj után :))))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 22:19:56

Az nem fordul meg a fejükben, hogy a női szavazók esetleg ezt a beszélgetést is látják???

2018.11.16. 22:20:08

Renyhe kavarja a xart rendesen. Ez teccik, mert a ratyisnak kavarja.

bElannaTorres 2018.11.16. 22:20:31

Meg lehet ezt magyarázni, Krisztiánusznak is sikerült

Todd Chavez 2018.11.16. 22:20:33

De komolyan.. 8 évad után még mindig azt hiszik, hogy ha párbaj előtt pár nappal kampányolnak a nézőknek, az tesz bármit is? Minden nap látjuk, hogy milyenek vagytok, a nézők ez alapján döntenek, ostobák

Mók_Ica 2018.11.16. 22:21:22

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ha értenénk a szavakat, akkor sem értenénk miről vakernak.....

2018.11.16. 22:22:04

Ez most tipikusan az az eset amikor a hülyék okoskodnak (és nem az okosok hülyéskadnek).

Rozsgyi 2018.11.16. 22:22:22

Ezt a tömény sotetseget amit itt mutatnak, te jó ég!

bElannaTorres 2018.11.16. 22:23:22

@WICKEDWITCH: meg azt is láttuk, mikor kérdezték a parittya után, mi van az öt éves kapcsolatoddal? -le se szarom
:D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:26:10

Én spec abban bízom, hogy a nézők ennyi trash után azt élvezik majd ki, hogy arcon pörgetik ki a villából a nagy sómeneket.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:26:45

@Mók_Ica: Biztos azért, mert mi még vonalas telefonon beszélünk.

WICKEDWITCH 2018.11.16. 22:27:08

@bElannaTorres: ja, ráadásul az is volt :DDD De nem baj, láttuk mindezt, aztán hallgattuk, hogy mivel akarnak megetetni minket, aztán majd amikor elénk állnak, úgy teszünk, mintha elhinnénk... és szépen Erára szavazunk. :))))))))

Mók_Ica 2018.11.16. 22:28:18

@VV9 Velőtrázó Vélemény: érdekes, téged mindig hallak és értelek ennek ellenére :)))))

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:28:41

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Mert akik feliratoznak, azok is csak azt értették...
@WICKEDWITCH Akikre az ilyenek, mint Radics, számíthatnak, mint szavazókra , azokat ennél durvább dolgok sem érdekelnék. Szelektíven hallanak,látnak.
Gondolj csak arra,mikor egy szituációban egyértelmű, hogy valaki valamit elrontott, ő mégis mondjuk arra hivatkozik, hogy őt hátrányosan megkülönböztetik,mondjuk a bőrszíne végett (igen, itt a "há' csak azé' mer' én cigány vagyok?!' örökérvényű klasszikusra gondoltam. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:29:38

@WICKEDWITCH: az nem. Ahhoz ész kell. Azt hiszik, csak a nagy csattanók, a kufirc meg a kiabálás kerül az adásba.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:31:04

@Mysterious Thinker: a hátrányos megkülönböztetés kártya annyiban necces, hogy itt a vellában ugyancsak sokfelé kell szétosztani. :)

Mók_Ica 2018.11.16. 22:31:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: mer' olyan okosok, mint vv8csillámpónivivi...... jé, ezt is veszi a kamera???? :)))))))))))

Mók_Ica 2018.11.16. 22:33:09

xandír smikel???

csoki az étkezőben szórja szét a levágott haját...... igényes.....

Mók_Ica 2018.11.16. 22:34:42

csokikám, az ész a fontos, nem a haj :)))) no de akinek nincs, annak marad a haj, mint fontos tényező :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:34:48

@Mók_Ica: ja. Igénytelen. Aztán majd jól széthordják. De úgyis akkora mocsok van bent, fel se tűnik. Lényeg, hogy a smink a helyén legyen.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:34:50

Zsuzsu tedd rá a hajkefét!!!!!!!!!!!!!

2018.11.16. 22:35:26

Ez a CsokoládéPákó rühes most?

bElannaTorres 2018.11.16. 22:35:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D meg amúgy is inkább női rajongók szavaznak rá, mert híres

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:36:20

@bElannaTorres: Radicsnak vannak egyáltalán női rajongói?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:36:36

Csoki haja, mint testrész. Leülhetsz, egyes.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:36:40

A haja és a fasza? Összekeverhetné melyiket kell levágni!

bElannaTorres 2018.11.16. 22:37:09

Jah hogy eddig jófiú volt Csoki :D

bElannaTorres 2018.11.16. 22:37:33

@úgymond olvasó mmkk: ahogy én látom inkább a nőknek vannak ellenrajongóik :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:39:13

VVV most azt hiszi, ő taktikázik a Csokival, miközben a Csokit Radics küldte rá.

bElannaTorres 2018.11.16. 22:39:19

Viviben az az érdekes, hogy mindig kitalál valami tattikát aztán egy percig se tartja magát hozzá :))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:39:53

Radics még mindig olyan szépen beszél a nőkről.

,, 2018.11.16. 22:40:40

Full le van égve a haja vivinek, most megnéztem

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:42:06

@bElannaTorres: igaz :D

@Csakazértis én vagyok a királynő: Radics lyuksógorságot akar létrehozni maga és Csoki között?

Mók_Ica 2018.11.16. 22:42:46

@VV9 Velőtrázó Vélemény: meg a nőkkel is..... pfffff ja és vicces is....

bElannaTorres 2018.11.16. 22:43:54

@,,: annyika az eredeti hossza, elégett a hajvasalástól és szőkítéstől, műhaj nélkül most nagyon csúnya lenne. Pedig azt kéne hogy bevállalja levágja és majd visszanő mert így igénytelen

Mók_Ica 2018.11.16. 22:44:27

ez most jó poén volt csokitól: visszatértem a rabszolga időszakba :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:45:06

@úgymond olvasó mmkk: hát az imént gatyán keresztül kicsit megpiszkálta Csoki segglyukát. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:46:02

@bElannaTorres: én is vasaltam egy évig kb., aztán fodrászt váltottam, és közölte, hogy ennek annyi, 35 centit le kell belőle vágni. nagy trauma volt :/ :D

Mók_Ica 2018.11.16. 22:47:47

zsu és a mangó nem lesznek jó barátok......

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:47:55

@,,: ocsmány nagyon. De a többiek is, aki el póthaj van a fején. Ginunak szép a haja.

,, 2018.11.16. 22:47:56

@bElannaTorres: nagyon ronda, tiszta sprőd

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:48:13

Milyen mangó ez, hogy édes sajt íze van?

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:48:33

@bElannaTorres: Lehet,hogy Viviennek is csak olyan haja van ,mint nekem. Magától is törik, mert gondör. Csak ő mozdonyszőke én meg alapból szőke vagyok

Mók_Ica 2018.11.16. 22:49:29

dzsinu, mint egy pasi, simogatja magát beszélgetés közben....

agimano 2018.11.16. 22:49:40

haljak meg, de az egy avokádó volt, tessssó

,, 2018.11.16. 22:50:17

@úgymond olvasó mmkk: én nyár óta nem vasalom, hanem göndören hagyom + szulfát-minden mentes sampon és nagyon látványos a változás

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:50:37

Vivien tisztában van vele, hogy itt a nézők szavaznak?

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:50:39

@Mók_Ica: Vagy a borotválás miatt viszket neki, vagy valamit elkapott a csokipénisztől.
Előbbire voksolok azért. Mondjuk ezzel úgy vagyok, hogy ha egy férfi turkálhat,akkor egy nő is :D

Mók_Ica 2018.11.16. 22:50:40

kár, hogy vivi ezt csak elmeséli.... jó lett volna, ha ezt megcsinálja :))))

bElannaTorres 2018.11.16. 22:51:00

@úgymond olvasó mmkk: uhh, akkor meg se szólalok, nekem is égette már el, de csak párszor próbáltam. Hagytam a fenébe, jó hullámosan is

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:51:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: elsőre azt hittem, rosszul hallom, de 3x mondta. Vagy kortárs, vagy kortás.

,, 2018.11.16. 22:51:11

@Mysterious Thinker: curly girl method, ajánlom neked is

Mók_Ica 2018.11.16. 22:52:13

@Mysterious Thinker: férfitől sem szép.... pláne beszélgetés közben .... tiszta al bundy volt :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:53:00

@,,: 2 év alatt jött rendbe, azóta az enyém is szép, és nő. kivágtam a kukába a hajvasalót, nem is értem, minek vasaltam, mikor kb. 45 percig maradt egyenes :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:53:39

Na ez a békából királynő beszólás cuki volt.

,, 2018.11.16. 22:54:13

@úgymond olvasó mmkk: pont így! Kis pára és már összevissza állt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:54:14

@,,: a frufruja nem tetszik. Meg neki is ápolatlan hatása van. Pedig szép lenne az ő haja is.

Mók_Ica 2018.11.16. 22:54:34

@úgymond olvasó mmkk: szép a hajad kicsi lányom ..... nem kell azt egyenesítgetni

bElannaTorres 2018.11.16. 22:55:33

@Mysterious Thinker: nekem is amúgy, de valószínű igen, azért vasalja a festés meg rátesz

Mók_Ica 2018.11.16. 22:55:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: mangóba is és avokádóba is hámozás nélkül harapunk bele.... jó nagyot.... és akkor nem érezzük a sajtízt :)))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:56:07

@,,: a pára most is hatással van rá. kb. félévente egyszer nővé változom, és szépen beszárítom, persze, pont akkor, mikor vagy 500% a páratartalom, vagy köd van. annyi a szép beszárításnak, önálló életre kel :DD

bElannaTorres 2018.11.16. 22:56:43

Nekem az argánolaj vált be, hajmosás után kicsi, meg néha lefekvés előtt attól függ milyen száraz

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 22:57:30

@Mók_Ica: sztem egyiket se ettem, csak felismertem, hogy mi nem. :)

Mysterious Thinker 2018.11.16. 22:57:44

@,,: Próbálkoztam vele. Egy napig bírom úgy a hajamat. Az első pár órában Balázs Pali vagyok, utana meg raszta. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 22:58:33

@bElannaTorres: az enyém azóta szárazabb egy kicsit, amióta festve van. előtte 2 naponta moshattam

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 22:58:44

Az avokádónak nem ilyen a magja. Egy még nyers mangó volt szerintem.

Todd Chavez 2018.11.16. 22:58:44

Csoki: “Visszatértem a rabszolga-időszakba” most érzem, hogy pokolra fogok jutni mert felröhögtem :’D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:00:11

@VV9 Velőtrázó Vélemény: de mi a francnak küldenek be ilyet? Most nem a villamester írja össze mindenki kívánságát? Haribo is van tökig.

bElannaTorres 2018.11.16. 23:00:53

@úgymond olvasó mmkk: akkor biztos jobban bírja a festést is, az argán olaj inkább száraz hajra jó, legalábbis lemosás nélkül :)

WICKEDWITCH 2018.11.16. 23:00:54

@Todd Chavez: ne is törődj vele, leszünk ott egy páran ;)

,, 2018.11.16. 23:01:01

@Mysterious Thinker: akkor sorstárs vagy, dettó. Viszont az állaga tényleg nagyon sokat javult. A cél az lenne nekem is h legalább 2 napig bírja, mert minden nap belőni nonszensz...

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:01:24

@úgymond olvasó mmkk: Nekem a vége egy hét múlva is száraz lenne, a töve a baj. Amúgy Írországban élek, itt durva a pára és a sok eső, de most teljesen le vagyok hidalva az új hajvasalómtól. Egyenes marad a hajam tőle így is...nyilván nem akkor ,ha megázik, de párában igen. Mondjuk zsírosítani zsírosít, mert ilyen keratinos baszt ereszt ki magából (ami számomra a hihetetlen kategória lenne), de valamit tényleg csinál :O

bElannaTorres 2018.11.16. 23:02:52

Csoki gumit húz most mondta, tessék meg is van a válasz :) nem lesz közös gyerek radiccsal :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:05:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: borzasztóak vagyunk, nekünk semmisejó, se az egyenes, se a göndör :D

@Mysterious Thinker: keratinos basz :DDDD

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:05:36

Győzi nincs tisztába azzal,hogy mit jelent a gruppen? Már tegnap is megfigyeltem. Én úgy láttam,hogy Ginu és Vivi külön parittyáztak a fiúkkal.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:06:36

@bElannaTorres: Renit akarja tologatni, nem? Arra kell gumi. Ginuval jó volt anélkül?

Perah 2018.11.16. 23:07:36

Komolyan hányingerem van a Győzőtől, ahogy beszél és amiket mond

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:08:31

@úgymond olvasó mmkk: hullámosat akaroooooooook. :) Erre sima. :) De legalább festett szőke, úgy az igazi. :)

Mók_Ica 2018.11.16. 23:09:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: én szeretem mind a kettőt és eskü nincs sajtíze :))))

@VV9 Velőtrázó Vélemény: mangó volt :))) és érett is volt, ha így szétszedték, egyébként nagyon finom az érett mangó

dzsinu jól megbánta a csokis kekszet.....késő bánat....

WICKEDWITCH 2018.11.16. 23:10:44

További jó szórakozást mindenkinek, nekem csörög a pizsim! :)

Angora Cardi 2018.11.16. 23:10:48

@Perah: Ma nem tudtam (akartam) nézni (valami más néznivaló javára) de Győzit utálom, legalább olyan szánalmas mint Radics, buta és kéjenc, és semmi szórakoztató nincs benne.

agimano 2018.11.16. 23:11:00

most az apukájáról beszél a Ginu?

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:11:19

@úgymond olvasó mmkk: Én már az összes árnyalatát kipróbáltam, mert gyárilag is az, de a vörössel rengeteget kacérkodtam. Nem voltam eddig elég bevállalós. Egy bemosóval elértem egy rohadt jó színt, de egyszerűen festékkel nem sikerülne, ezért inkább nem csinálom:D

Mók_Ica 2018.11.16. 23:11:44

@Perah: mind a kettő irritáló.... baukó pronyóan alpári, hozéármándó bután alpári......

bElannaTorres 2018.11.16. 23:12:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudok rajta kiigazodni, lenyírta az agyát:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:12:26

@úgymond olvasó mmkk: én voltam olyan is, mint az avatarom. Most csíkos. :)

agimano 2018.11.16. 23:12:32

@agimano: közben rájöttem, hogy igen, csak néha olyan volt, mintha valami eltitkolt pasijáról beszélne

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:12:57

@Mysterious Thinker: én gyárilag ilyen izé hajszínű vagyok (sötétbarnának túl sötét, feketének meg világos, meghatározhatatlan), most vörösesbarna, de voltam lila is :)))

Mók_Ica 2018.11.16. 23:13:46

na... zsu, micsoda állásajánlatot kapott..... mehet takarítani hozéármándóhoz :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 23:16:15

@Mók_Ica: Én szeretem a mangót, de nem tűnt érettnek annyira.

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:16:38

Na most mondja valaki, hogy Zsuzsu simán buta és nem rosszindulatú.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 23:16:46

Nem kell belevalót nézni, én le is kapcsoltam, irány a kád.

bElannaTorres 2018.11.16. 23:17:09

Zsu nagyon nem bírja a kritikát :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:17:10

Ez a Zsu kretén. Beakadt a lemez. Amire rákattan, azt pörgeti. Öt percig, egy óráig, egy napig, egy hétig.

,, 2018.11.16. 23:17:14

Kodolányi Dezső

Mók_Ica 2018.11.16. 23:17:45

@VV9 Velőtrázó Vélemény: elég könnyen szétszedték és kanállal ették a héjjából..... ezért gondoltam, hogy érett

Adamadam 2018.11.16. 23:17:47

Zsu milyen idegesítő.
Egyrészt ez a sikítás, majd elkezd arról beszélni, hogy Ginunak idézem: “szétkúrt a pinája” mint ha Zsu valami szent szűz lenne.

,, 2018.11.16. 23:19:35

Az a helyzet, hogy Radics buzibb mint xandir.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:20:39

Én azt hittem, Vivikét akarják partiba vágni a fiúk, erre Ginut fűzik?
Radics: itt dugni kell. Történelmet írunk. Fasza. Melyik tankönyvben lesz majd benne?

bElannaTorres 2018.11.16. 23:22:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: abban amit ők is elolvasnak :D nem a primitív félében :))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 23:22:32

@Mók_Ica: Mit szólna Zsu egy hurmához (datolyaszilva, sharongyümölcs), pláne ha megtudná, hogy kaki néven is nevezik. Tényleg, miért nem lehet végre dűlőre jutni, hogy nálunk milyen néven nevezzük ezt a remek gyümölcsöt?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:22:50

Mókus: miért nem Hunorral dugsz?
Vivike: mert túl romantikus. Azért dugok Radiccsal, mert te túl érzékes vagy.

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:23:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Balázs showból Erzsike megvan még? Na Zsúról mindig ő jut az eszembe.
www.youtube.com/watch?v=2i7Dz9Df-GI
@Adamadam: Szegény egyáltalán nincs tisztába az anatómia alapjaival. Szerintem vele azt is el lehetne hitetni, hogy KrisztiÁnusznak azért kicsi és vékony, mert annyit használta,hogy elkopott..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:24:01

@bElannaTorres: nem tudnak olvasni. :) Amelyik tud, az is csak képregényt. Amire tankönyv van írva, az fertőző. :)

bElannaTorres 2018.11.16. 23:24:13

Győzike: hölgyeim és uraim kérem most akinek bélyeg van a farkán az írjon nekünk.

szmoti 2018.11.16. 23:25:59

Az csak nekem új, hogy Ken és Geronazzo M. elvileg egy pár? :O

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:26:38

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ne zavard össze. :) Amiből nem látott pálinkát főzni, olyan állat, illetve gyümölcs nincs is. :)

Mók_Ica 2018.11.16. 23:27:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: datolyaszilvától hangosabban sikítana, mint attól, hogy levette a követ a műszempillájáról xandír..... buta ez a lány, ámde nem okos......

Adamadam 2018.11.16. 23:27:49

@Mysterious Thinker: Zsunak mivel 10 osztálya van már nem járt suliba mikor a szaporodást vették bioszból. Bár én úgy emlékszem, hogy nyolcadikban is van róla szó csak kevésbé részletesen.
És akkor azt mondja teljesen szét van nyílva neki, szegény teljesen bolond:D

Mók_Ica 2018.11.16. 23:28:26

@szmoti: kennek egy renátó nevű fiú a szerelme....

Perah 2018.11.16. 23:28:58

@Angora Cardi: Hát, nem tudom, hogy miért szereti néhány lány az ilyen bunkókat, mint a Radics. Győző számomra egyszerűen elviselhetetlen, pont emiatt nem is szoktam nézni a Belevalót. Most csak még fent vagyok, ezért bekapcsoltam a tv-t, de kár volt. Ráadásul érteni sem lehet, amiket összevakerálnak a villalakók. Ja, meg is látszik, hogy jó haverok Radiccsal már 4 éve. "Madarat tolláról..."

@Mók_Ica: Én sem bírom őket, de Éva kevésbé idegesít - kb. 1 fokkal.

Én is fekszem, jó éjt mindenkinek!

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:30:56

@Adamadam: Pedig mindenki jobban járna, ha az összesnek össze lenne nőve :D

szmoti 2018.11.16. 23:32:06

@Mók_Ica: köszi, akkor megtévesztett a bulvár :D vagy fáradt vagyok és mindenfélét vizionálok már :)

szmoti 2018.11.16. 23:33:24

@Mók_Ica: köszi :) akkor úgy tűnik összezavart a bulvár :)

szmoti 2018.11.16. 23:34:30

Blogmoci monnyon le....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:35:05

@Mysterious Thinker: lehet Zsué csak szimplán össze van ragadva, mert nem használja senki.

szmoti 2018.11.16. 23:36:13

@úgymond olvasó mmkk: valami hasonló cikkre leltem én is, csak novemberi dátummal, ez zavart meg :D

Mók_Ica 2018.11.16. 23:36:23

@úgymond olvasó mmkk: egyem a szívüket milyen édesek.... ja, nem.... broáf

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:36:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: én csak felkérdeztem doktor google-t azzal, hogy geronazzo mária és ken baba :( :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:37:35

@Mók_Ica: jaj már, irigyled a tiszta szerelmüket? :)))))

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:38:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: :DDDD

Amúgy elnézve a facebookon a kommenteket, lehet, hogy mégis Era lesz a kieső.

Angora Cardi 2018.11.16. 23:39:46

@Perah: Jó éjt!
Jaj ne megint ez a ki kinek a haverja alapon bekerülés... rosszabb mint a kamionsoron összeszedett ribik esete.

Mók_Ica 2018.11.16. 23:42:16

@úgymond olvasó mmkk: a mi szerelmünk apáddal nem elég tiszta neked, kicsi lányom???? :))))

Morcz 2018.11.16. 23:42:44

@úgymond olvasó mmkk: na ettől rosszat fogok álmodni....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:43:52

@Morcz: a vv-től nem álmodsz rosszat? :D

Mók_Ica 2018.11.16. 23:44:22

@úgymond olvasó mmkk: :)))) pusszancs

elteszem magam holnapra, jó éjt :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 23:45:57

@Mysterious Thinker: nem, csak az előző szériánál örökbefogadtak, mondván fiJLYatal vagyok :)))))))

Mysterious Thinker 2018.11.16. 23:47:06

@úgymond olvasó mmkk: Erre pont nem emlékeztem, pedig mindig olvasom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 23:55:50

@Mysterious Thinker: csak nem. Remélem, nem. Ezt a gülüszemű majmot kellene nézni még napokig?

Maximista vagyok 2018.11.16. 23:57:20

Bassza meg reggel majd értékelek meg van mmk-val beszélnivalóm dikk, faszom by csoki

Nbl 2018.11.17. 00:29:57

Na, ezzel a Ratyishoz intézett apám helyett apám (broáááf) szöveggel Gregnővér is elvágta magát nálam, pedig azt hittem, szorult bele némi értelem ... de már full úgy nyomja a gecit meg a többi töltelékszót mint a többi agyhalott.

Győző állandó punikázása meg a perverz nézése meg felvetette bennem azt a kérdést, nem pedofil-e ez a nyomoronc?

Nbl 2018.11.17. 00:34:53

Btw, azért kíváncsi lennék, h a mai szavazásállás-bemondás után mi játszódott le Ratyis fejében ... valszeg "mivel ő csinálja itt a showt", minimum 90-10-re gondolhatott az ostoba agyával, remélem most éppen azon kattog, h ha még egy ilyen általa gyengének vélt játékost is ilyen kevéssel ver (ha ver egyáltalán), akkor mégsem akkora király a nézők szemében, ahogy elképzelte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 04:22:09

Megmondom őszintén a legviccesebb a társaságban a parittyás csoki, amikor szét nyírta a fejét tépett madárként meghaltam, ez a Radics kb annyira poénos mint az Áderjani.

Greg kb KrisztiÁnusz szintjén van már, egyre gázabb jelenség ez a kamu sellő.

Roli avokádót etetett meg mangó címén Bükkfürdővel ? :))
Igaz akinek a legegzotikusabb gyümölcs a krumpli annak minden új :)
Kis mangórágónak fogom hívni Zsut :)

Én mindet felveszem és a reklámokat áttekerem, belevalóba nem idegesít se Éva se Győzi mert áttekerem a retardált fejüket is a kövi jelentig :))
Fura hogy a belevaló jobb volt mint az esti adás, a legjobb jeleneteket abba teszik a gecók.

Ahogy úgymond mondja tuti nincsenek Radicsnak női szavazói, szerintem beletörik a bicskája Era oltogatásába, az előzetesben megint leférgezte a szöszkét, szóval orál lesz a köbön.
És valljuk be minden pénzt megér látni a pofijukat a végeredménynél, ahogy Radics csak kummog majd mint egy makogó majmocska vicces lesz :))
Meg mikor vissza megy Era és a többiek meg lesokkolva állnak hogy kint hagyta a jutubert, és kattog az agyuk hogy nem kellett volna Radics mellé állni :))))))
Sokkal jobban átrendezi a villát ha Era menne vissza, izgalmasabb lenne a játék, Vivike lefeküdne hörcsöggel, vagy Csokival utána, nem állna meg a játék, színesebb lenne Radics nélkül esztetet a hüje is tudhassa :)

Costanza 2018.11.17. 07:25:53

Mi lennenk a befolyasolt nyunyikak?

Angora Cardi 2018.11.17. 07:51:37

@Nbl: De, minden bizonnyal egy kis pedofília és nagy adag perverzió van Győziben, elég blama a csatornának..

Angora Cardi 2018.11.17. 07:53:03

@Costanza: sskk be nem vagyunk folyásolva ha jól idézem az előző széria nyelvújítóit.

Costanza 2018.11.17. 07:55:53

@Angora Cardi: a donald kacsa hangu lany mondta, es en elhiszem neki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 07:56:58

A támogatásban 3 játékos okozott meglelpetést számomra:

1, Ginu, pozitív, furcsa, mert amikor nem a szex szálat pengeti, akkor egész értelmes tud lenni, kár ezért az értelmetlen szex szálért, és nem az a bajom vele, hogy szexel, hanem ahogyan szexel (indok, személy, időzítés).
2, Jaffar Lacika, negatív, azt hittem, hogy bevállalja, hogy Radiccsal szemben helyezkedik el, de sajnos egyrészt a vér nem válik vízzé, másrészt, nem törekszik a tartalék alfa szerepre.
3, Adri, negatív, egyrészt Radics már őt is erősen savazta, hogy mindig az erősebb felé húz, másrészt a Rolinak tett "hűségesküje" miatt a szimpátiakiszavazás előtt. Nagyon jellemgyenge tuja karaktert hoz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:19:33

Jó volt ez a Csoki hátas pőrén a műfűbe! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 08:22:26

Adri , Jaffar, Zsu azért csapódott Radicshoz mert kuláznak tőle, ezért inkább vele vannak.
Ginu tök korrekt volt, először azt hittem azért megy hozzájuk hogy kémkedjen, de nem.
Vivi meg azért korrekt mert kémkedik, és savazza Radicsot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 08:23:59

És általában úgy van, már pedig úgy van, hogy az jut vissza akit kevesen támogatnak, rengetegszer megtörtént már hogy aki mellé nem állnak, azt megsajnálja a néző, és ebben az esetben ezt becumizta Radics radicsovics radicsov.

Nyuszomuszo83 2018.11.17. 08:25:12

Jóóó reggelt! Visszaolvastalak titeket! A versek frenetikusak, jókat röhögtem a kommenteken. Köszi Hoppancsnak a posztcsit, jó lett. Tényleg raklap szart sem érne az egész, ha nem lennétek. Nem láttam az estit, társadalmi életet éltem, de mindjárt visszafejlődöm és megnézem, csak megcsinálom a reggeli kvt! Kiváncsi vagyok az aktuális állásnál a fejekre! :D Meg a leborotvált csokifejre. Pervert vagyok, hogy ez (is) érdekel! :D

Ecotrans 2018.11.17. 08:26:03

Biztos hogy az ecsethajút fogják visszaküldeni. Kell a népnek a feszkógenerálás, meg a parittya. Bár az Era meg csinálhatna bent jó kis cicaharcot, azt inkább elnézném.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:29:08

@szociál: Zsu nem volt meglepetés, Greg sem ért meglepetésként.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.17. 08:29:59

megnéztem a 12-13as részeket.
- Adri azért állt ezúttal Radics mellé, mert Erában hasonló karaktert és vetélytársat lát, már a top6ban gondolkozik és szerintem abban igaza van, hogy a végén két hasonló karakter gyengíti egymást
- Ginunak lenne agya a játékhoz, de nem használja, Vivivel többet kéne kooperálnia
- Vivi kamu karaktert hozott be, de a játéknak jót tesz ez a többpólusú küzdelem
- Radics a jelrakás után kvázi szembeköpte magát, hányszor nagy hangon mesélte másoknak, hogy viszi ki majd Rolit, erre most mindenki előtt: “majd a döntőben meglátjuk”. pontosan úgy viselkedett, ahogy Roli jósolta. vagy ahogy a szegényebb romáktól várható.
- Roli és Era párbeszéde az eddigi legmeghatóbb jelenet. tegnap itt valaki félrebeszélt, Roli _nem_ Hunort akarná kivinni, hanem megkérni Hunort, hogy kiválasztásnál (feltéve, Rolin lesz a zöld kendő ami messze nem biztos a 13. adás után) vegye le Radicsról szuperképességével a lila kendőt, így Roli kihívhatja és viheti Radicsot másodjára.
- kár, h Vivi nem vitte végig, amit eltervezett :( mégsem tökéletes barbibaba.
- a 13as rész alapján úgy gondolom, alakul az egységfront Vivi ellen. ugyan Radics és Roli nem beszéltek - nem láttuk még - de mindketten őt nevezték meg a legfontosabb célpontnak. ez pedig új játékot indíthat el.

végre kezd beindulni a játék :) tetszik!
ám az agyhalottakat: Krisz, Csoki szeretném kint látni és ugyanígy Radicsot is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:33:29

Kérdés Csokihoz később:

Mi volt a legextrémebb hely ahol parittyáztál életedben? Egy rám kötött makroport ládán a VV-ben. :-)

Angora Cardi 2018.11.17. 08:35:15

@adamskij: Nekem még vissza kell néznem a tegnapit, a kommentekből nem áll össze a teljes kép. Te kommented legalább segít. Még Ginut írd le hova állt.
Ki van most Erával?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:40:05

Ginu masztizott a nyugiban, miközben Vivien a taktikáját mesélte ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:44:11

@adamskij: Csoki szerintem humoros, és aktív, maradjon még. Ha egy mondatával kellene őt jellemeznem: "Két dolog a legontosabb számomra a hajam és a farkam".Valóban, ezt a karaktert teljesen hitelesen, és helyenként viccesen hozza is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 08:45:25

Vivi egyébként akárki akármit mond egy szuper VV karakter!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 09:10:39

Tegnap sztem. jó volt a Belevaló. Sok kiegészítő életkép, mini párbeszéd volt benne, csak jó lenne, ha nem lenne közötte ez az értelmetlen és gügye Jose Armandós almafa felkonf, és a Baukós sem. Amit megspórolnak ezen a két hülyén, bele lehetne tenni + költségvetésnek a műsorba.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.17. 09:13:08

@VV Erőlegény: igazad van, akkor menjen Reni és Ánusz.
nekem Greg is unalmas már és Lacikától jóval többet vártam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.17. 09:19:18

@szociál: Szerintem inkább Adri, Jaffar, és Greg az, aki kulázik, és már a párbaj utánra helyezkedik, mert azt gondolják, hogy Radics jön vissza a párbajról. Zsu nem kulázik, ő agyatlan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 09:33:02

@VV Erőlegény:

A 3 kretén közül Csoki a legnormálisabb ha a vicces oldalát nézzük, egyébként ő is paréj :)

Igen Zsu szerintem se taktikázik, ő annyira egyszerű játékos, héjastul megenné az avokádót bmg :)))))

@úgymond olvasó mmkk:

próféta e vagyok ;)

Ha nem, akkor kibaszoma tévét tesa.
Sokkal nagyobb csavar lenne Era visszamenetele még szerki szempontból is, végre mindenki tudna érvényesülni és nem a Ratyicsról szólna minden.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 09:34:19

@adamskij:

Greg, Adri, Lacika hót unalom
Roli is az de legalább neki van agya és tudja mozgtani a szálakat, többi lófaszt se csinál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 09:39:57

Csak Era visszamenetelével ne hogy azt váltsa ki Roliból amit Radcisból is kiváltana hogy elszáll mennyire erősek, mert azzal megássa a saját sírját.
Ők is láttak VV-t bmg 8-at, nem igaz hogy nem tudják ezt végig gondolni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 09:42:00

Az a jó hogy aki magabiztos volt a vellában és úgy ment ki hogy kint hagylak tesa, azok mind kint maradtak, mindig az esélytelenebb ment vissza.
És Radics mindig hangoztatja hogy ő itt a minden a villában, nélküle nem lenne VV :))

Nyuszomuszo83 2018.11.17. 10:08:39

Tezsvéreim, végig néztem az öfit és a belevalót-hoséarmándót áttekertem- érdekes volt. Ezek soha nem mosnak és takarítanak? Akkora kupleráj és retek van benn mint a legmocskosabb putriban... Mire vége lesz a szériának megeszi őket a retek vagy beküldenek nekik egy takarító brigádot. Igényes bagázs no!

bElannaTorres 2018.11.17. 10:18:36

@Nyuszomuszo83: ezért röhögtem mikor greg azt mondta hunyor úgy tetszik neki, mint egy szép tárgy, mint ez a villa és körbemutatott a putrin:))

Nekem is tetszett mikor szerencsétlen csoki lenyírta a haját, mutatták ahogy búsan cigizik. Most három napig rosszfiú lesz, amíg visszanő neki az az egy milliméter:D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.17. 10:19:08

@szociál: Roli már két lépéssel élorreb jár, tudja, hogy Era is ellenfél....

Era a favoritom, Radics nagyon elnyomja a játékot....

bElannaTorres 2018.11.17. 10:20:38

Viszont érdekes, hogy Era a kiválasztás óta három mondatot mondott csak, hogy van ez? :)))
Remélem a szerkik nem radicsot akarják vissza, vagy ha igen, akkor nyugodtan dobják ki az összes nőt a szimpátialista alapján megnézném, hogy csinálnak műsort csak a fiúk, miről beszélgetnének? Eljönne végre greg napja

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:31:42

@bElannaTorres:

Jah 0.1 haj még jó fiú imágó, de ha nullás akkor ukrán maffiózó :))
GTA5-be beférne Csoki ;)

www.iamag.co/wp-content/uploads/2013/10/gta5-concept26.jpg

@Brigante:

Radics nélkül hasítana mindenki, ez elnyomja a villát bakker, ezt nem látják a szerkik ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:32:24

@bElannaTorres:
Minél többet mutatnak Radicsból annál jobb, mert mindig beégeti magát :)

bElannaTorres 2018.11.17. 10:38:44

@szociál: ez igaz:D tegnap is nagyon gondolkozott, hogy magyarázza ki magát, hogy megcsalta a nőjét. Kíváncsi vagyok mivel áll elő, bizos nagyon vicces lesz! :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.17. 10:41:03

@bElannaTorres: Azért mert a szerkik úgy gondolják Erának kell vesztenie... szerintem nem... az a srác nekem nagyon furcsa

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.17. 10:42:44

@szociál: ezek szerint... jó lenne ez a srác, de mutathatnának belőle kevesebbet is... ahogy mondják, a kevesebb néha több!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:44:25

@bElannaTorres:

szégyen a csávó, egyszer teljesen bele van őrülve Vivibe (kint a bagóba) hogy de jó nőnek tartja, azt mikor megvolt eldobja mint a taknyos zsebkendőt :))
Ezt egy női szavazó az aplikációs szavazatával éreztetni fogja.
Erának meg egy baklövése van, az hogy egy fogyatékost lekurvázott, kérdem én ki szurkol Zsunak ? :)))))))
Aki úgy csapkodja fel magára a púdert mint egy festő, aki héjastul eszi meg az avokádót amit mangónak hisz mert azt mondják neki, aki úgy örjöng mint egy retardált, aki Radics mellé áll mert CSAK :))

Nbl 2018.11.17. 10:45:22

@VV Erőlegény: Csoki nálam is abszolút pozitív, főleg az agyhalott társaságból de abszolút értékben is... Az egyetlen ami irritál benne, h ennyire büszke a f@szára, de egyébként tényleg vicces és alapvetően nem sunyi és nem rosszándékú figura, simán benne van, h Hunyor mellett ott legyen a döntőben.
Rolival egyébként bajban vagyok olyen szempontból, h pozitív h van esze, de a játéka egyébként abból a szempontból nem szimpatikus, h
1. Egyáltalán nem vicces
2. Túlságosan látványosan kombinál, mintha nagyon mutatni akarná kifelé, h ő a VV9 Attilája, miközben Attilában pont az volt a zseniális, h úgy tudott taktikázni, h próbálta nem látványosan a tudtára adni sem a nézőknek, sem a többi lakónak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:46:28

Erának az is jó pont hogy kiosztotta Radicsot és az is jó pont hogy kiosztotta Zsut, szóval ha nem fúrja meg a szavazást az RTL akkor alap hogy Radics esik ki a villából, aki a jutub csatornáján meg fogja kapni az osztást hogy milyen béna fasz hogy második körben kiesett :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:47:43

@Nbl:

KrisztiÁnusz az izmaira büszke ezért jár atlétába télen, Csoki meg a pöcsére, és ezért jár meztelenül :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:49:08

@Nbl:

Roliból keveset vágnak be a szerkik, mert szinte non stop parittya megy a villában, meg Csoki bermuda háromszög, kié legyen Csoki szál :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 10:51:20

@Brigante:
Tuti az RTL össze tudna vágni Radicsból egy olyan bestoffot amiben rohadtul megkedvelné mindenki, simán meglehetne vezetni a nézőket, de direkt beadják a kretén oldalát, ezzel lehet hogy tényleg kint akarja látni az RTL is :)
Bízzunk benne.

bElannaTorres 2018.11.17. 11:02:53

@szociál: meg Zsuzsi beleköpött a közös csapba és nem nyitotta rá a vizet :O
De azért szurkolnak neki, pedig a lány inkább ijesztő, nem bírja a kritikát és egyből nagyhangon támad, kicsit rosszabb napján ütne is szerintem

bElannaTorres 2018.11.17. 11:04:39

@Nbl: Csokiban nekem az nem tetszik, amúgy ő legalább tényleg vicces, hogy két lányt hülyít.

Nyuszomuszo83 2018.11.17. 11:25:05

Csokin jót röhögtem, mert agyhalott, de vicces volt. Ami Radicsot illeti, a párbajon befogja a pofáját-hát persze, nagyon röhögök-tisztelettel beszél a bent lévő nőkkel, majd bejátszás a végén, Erának: te egy ótvar fíreg vagy! Ha ez a tisztelet akkor nem kérnék belőle. Bár egy ilyen Radics féle majmot úgy hajtanék el a vérbe, mint a magzatot. Vivi a nagy manipulátor tattikázó szeretne lenni, de saját magát keveri össze. Ginun meglepődtem, hogy Erához állt és hogy vekeng a kapcsolatán (?) -nem ezt tolta pár hete még- de vannak jó meglátásai. Valószínűleg kipattogott, azért vakaródzott úriasszonyként beszélgetés közben. Reni ribi. Zsu ismét alkotott. Nem volt vicces csak szánalmas.

Qqts 2018.11.17. 11:31:23

@bElannaTorres: Zsu semmit nem fog fel abbol, amit beszelnek hozza csak a serteseket. Pl.: amikor Hunor probalta elmagyarazni, hogy a Radics madarnak nezi ot, annyit szurt le, hogy a Hunor lemadarazta.
Nehez elete lehet. Egyebkent en is ijesztonek latom. Ahogy forgatja a szemeit...lehet, hogy ertelmifogyatekos?

Pamutbojt 2018.11.17. 11:31:43

@szociál: Bennem az is felmerült, hogy kapott egy ígéretet ez a sötét ripacs, miszerint ha csinálja a sóóót, akkor bent fogják tartani az első pár körben. Annyira magabiztos. Nem hiszem, hogy csak a néhány speciális iskolás ún. rajongói miatt érzi magát ennyire nyeregben.

Pamutbojt 2018.11.17. 11:36:01

@Qqts: Szerintem Zsu enyhén értelmi fogyatékos, és az rtl nagyon komoly hibát vétett, hogy beválasztotta.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 11:41:37

@szociál: megérdemelné-e úgymond -e a tv-d, hogy kivágd az ablakon-e? :))

bElannaTorres 2018.11.17. 11:42:45

@Pamutbojt: egyetértek , kicsit sajnálom amúgy , nem szabadott volna bekerüljön

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 11:43:01

jól értelmezem, Radicsnak van kinn nője?

Qqts 2018.11.17. 11:44:23

@Pamutbojt: Remelem, hogy nincs igazad. Radics annyira nagykepu, hogy azthiszi kizarolag rola szol a musor. Vannak vicces huzasai. Pl a tegnapi reszben a lisztes dobalozason felnevettem....dee ezek nagyon minimalisan vannak bevagva az osszefoglalokba. Azt sokkal tobbszor lathatjuk, hogy rosszindulatu es a sajat “baratait” sem kimeli. Nem szabad neki hatat forditani

mobilos perpetuum 2018.11.17. 11:44:58

@Pamutbojt: Látod, én például még még mindig jobban elviselem Zsu-t, mint az ÉRZELMI fogyatékos Radicsot. Zsu szerepelni ment be, lehet, rájátszik a saját hisztijeire.

Qqts 2018.11.17. 11:46:05

@Pamutbojt: orulok, hogy ezekszerint nem csak en velem igy. Vajon a VV elott is van pszichologiai felmeres/teszt, mint a surviver-nel?

Qqts 2018.11.17. 11:47:45

@mobilos perpetuum: szerintem veszelyes jatek. Lehet, ha tul feszitik a hurt ugy elszall az agya, hogy ratamad egy lakora.

OriginalBlackMamba 2018.11.17. 11:49:14

@szociál: az tényleg mangó volt, mert sárga volt a belseje, az avokádónak viszont teljesen zöld a belseje.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:04:24

@bElannaTorres:

Beleköpött a közös csapba ? :))))
Ez kimaradt :)

@Pamutbojt:
Survivor Dávid is halvérű nyugalommal vitte végig a játékot sose érezte magát veszélyben, mert tudta hogy megmenti az RTL.
Lehet Radiccsal is van egy paktumuk b*sszameg, de ezzel a játékot tönkrevágják.
Az lesz a jussa Erának hogy kis aránnyal esik ki, és ennek örülhet, más nem jut neki, pedig ha szavazó fejjel nézem Radics nem kaphat sok szavazatot a paraszt viselkedései miatt.

@úgymond olvasó mmkk:
Már a premier ligát se nézem, a fociból is elegem lett, sorozatokat a monitoron nézem, szóval kibaszhom a tv-t a pitsábah gecó :)

@OriginalBlackMamba:
De a mangónak nincs sajt íze :))
Inkább az avokádónak, mert azt nem az íze miatt eszik hanem az omega3 miatt, mangót meg az íze miatt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 12:07:07

@szociál: premier ligát néztél? mást inkább ne vallj be, nehogy mélyen csalódnom kelljen :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:08:10

@úgymond olvasó mmkk:
mér" szerined mit, a Puskás akademit egyem a szád :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 12:13:18

@szociál: igényesebb pornót is lehet az interneten találni, mint az nb1, állítólag. természetesen én ezt nem tudhatom, csak úgy hallottam.. én nem vagyok oda a premier ligáért, megnézem, ha muszáj. bundásliga rulez :)

Qqts 2018.11.17. 12:13:42

@szociál: en is mangonak neztem. Az avokadonak nem voroses-barnas a heja es az alakja is masabb, mint a mangoe.

Mysterious Thinker 2018.11.17. 12:24:52

Hát nem tudom. Engem Zsú konkrétan idegesít, de szeretem az ilyen Maunika showba való karaktereket. Páldául remekül a szájára tudnám illeszteni a lelufiztad az uramat? részt.
Fannit is tudtam sajnálni az első pár hétben, tavaly előtt Vivient is , annak idején Tordast is..
Mindig van ilyen karakter, akiről nem tudja a néző eldönteni, hogy szimplán ostoba, megjátsza vagy tényleg értelmi fogyatékos.

mobilos perpetuum 2018.11.17. 12:27:11

@Qqts: Az, hogy mikor támad egy játékos a másikra, nem az értelmi képességektől függ. Narancsdobálós Zsuzsi, aki ki is zártak emiatt, nem volt butább, mint a többi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:28:44

@úgymond olvasó mmkk:

pornót én se nézek, hithű muszlimzsidó vagyok, kizárólag kecskéket simizek.
Rókázni tudNÁK a ManCity meg a PSG típusú csapatoktól, ezekre semmilyen szabály nem érvényes, Bundes meg egy vicc, a Herta meg a dortmund minig megsz*patott a tippmixen, ha nem raktam rájuk akkor nyertek, amikor beraktam kötésbe csak ezek mentek el, rohadjon meg az összes bundásligás.

@Qqts:
jah az avokádó zöldes fekete, de miért érezte sajt ízűnek ez a szerencsétlen ?
Meg egyből héjastul esne neki, dinnyét se héjastul eszi :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:28:46

@úgymond olvasó mmkk: jól. Az hírlik, van egy 5 éves kapcsolata.
Azt próbálja menteni a Reni által javasolt hiányérzet miatt dugtam kifogással. Na de 2x dugott. A második mire kellett? Ja, tudom. A kamerának.

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.17. 12:28:46

@Qqts: Biztos van teszt. Emlékszem 1-2 évaddal ezelőtt volt valami csaj, akinek az elsők között kellett volna beköltözni, de az RTL az utolsó pillanatban elküldte, mondván, hogy a tesztek alapján ön- és közveszélyes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:30:24

@Mysterious Thinker:
Zsu a Charlotte kategória majdnem, az is így tekerte a száját és furán beszélt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:31:08

@szociál: beleköpött, mikor mosta ki a száját a mangokádó megkóstolása után. És ki se mosta. Igénytelen mind. Vivi meg kibontott póthajjal főz, ott rázza a fazék mellett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:31:18

@Csakazértis én vagyok a királynő:

De a kamerák előtt mondják el a taktikát hogyan befolyásolhatják a nézőket, ekkora lámák :))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:33:24

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Ez a hollywoody filmekben mindig jelen van, megmossa a fogát, bele köpi és nem öblíti le, és még a fogkefét is úgy teszi le :)))
Tipikus hollywoody kreténség hogy az összes szereplő cipővel döglik az ágyon, de minden amerikai filmben sorozatban, ezek ilyen állatok :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:33:33

@Nbl: Rolinak van egy olyan oldala, mint Radicsnak, mikor fejébe száll a hatalom. Akkor ugyanúgy keménykedik, hogy kiszór mindenkit a villából, meg majd ő megmutatja. De amúgy jobban játszik, mint a többiek, de egyedül kevés lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:35:04

@szociál: háde ez nem hálivúd. Mondjuk attól alapból agyfaszt kapok, mikor minden filmben, sorozatban tűsarkú van főznek otthon a kiscsaládnak és talpig sminkben alszanak. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:35:42

@szociál: mert annyira ostobák, hogy azt hiszik, ők mozgatják a szálakat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:36:36

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Igen amerikában mindenki gyönyörű és tökéletesch :)

Qqts 2018.11.17. 12:36:59

@szociál: azt varjuk ki. Lehet, ha bekuldenek egy dinnyet abba is beleharap

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:37:52

@mobilos perpetuum:
sok az a 31% Radicsra .

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Így még nem vártam a vasárnap 23 órát :)

bElannaTorres 2018.11.17. 12:38:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: konyhafőnökben is ezen vagyok kiakadva, ott lóg mindig a kaja fölé a nagy hajuk - hát nem irigylem a kóstolókat

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:38:46

@mobilos perpetuum: Amúgy sztem Radicsban már nincs sok látnivaló. Vivi kifújt, mert amilyen kretén hímsoviniszta, még a tattika kedvéért se tudná az ágyába visszacsábítani. Most fűzi a Ginut Mókussal egy hármasba, de az nem lesz meg. Mást meg nem tud.

bElannaTorres 2018.11.17. 12:39:12

@szociál: igen ez nekem is feltűnt, szaros cipőjükkel mindig felmásznak az ágyra

Maximista vagyok 2018.11.17. 12:39:36

@úgymond olvasó mmkk: more este meg akartam mutatni a szaunába a 2 legfontosabb testrészemet, ami a hátam és a talpam, erret te parittyázol a nyugiba? tudod mi az a troll? Na ugye hogy nem, az ilyen egy szemü gechi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:39:44

@Qqts:

sztem dinnyével találkozott bükkfürdőn :)

Anikó beszólása is szép volt, hogy a mangó nem bükkfürdőn terem :)
De nem is Pesten bmg , attól még a spárban kaphat :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:40:21

@szociál: lehet, hogy azt mondták nekik, hogy vmi amcsi producer nézi őket?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:41:56

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Úgy élnek mint Mel Gibson a Halálos fegyverben, tiszta gány minden :)

Maximista vagyok 2018.11.17. 12:42:32

Amúgy jó reggelt! Ma megyek fotózgatni, lövök nektek képet a diliházról :) A műsor készítői meg lesznek szívesek és bőnyállal! Era szinte nem is volt az öfiben, egyáltalán nem feltűnő...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:42:46

@bElannaTorres: egyébként tökmindegy, a szaros cipő se rosszabb, mint a teleparittyázott ágynemű. A padló is hót retek, a talpuk is retkes. A felmosót sztem még nem találták meg. Már ha felismerik egyáltalán.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:42:59

@Maximista vagyok:

átadom a nyugit, ott parittyázhatod a lányt aki macskásnő lesz 25 év múlva :)

mobilos perpetuum 2018.11.17. 12:43:40

@szociál: Kamera van mindenhol, suttogásért valamelyik szériában komoly büntit adtak. Azt nem kellett volna direktbe kimondani, hogy a nézőket befolyásolni akarjuk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:43:46

@szociál: Anikó nekem speciel tetszik. A munkája és a beszólásai. Jobb, mint Peták.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:44:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:

nem kell takarítani, a reggeli zenére táncizni kell, utána fogat mosni és bagózni.
Aztán enni egy jót, és bebaszni a tányérokat a többi közé :)
Miért nem eldobható papír tányérokat kapnak ha ennyire igénytelenek ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:45:32

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nálam egyforma a két műsorvezető zseni, egyforma xarok :)
Lilu jó volt, ő tök viccesen tolta anno.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:46:14

Amúgy rájöttem, hogy jobb este nézni a műsort, amíg itt vagytok és megy a kommentáradat, ritkábban kell a konténer. Ha egyedül nézem, tartályhajó kell minimum. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:47:06

@mobilos perpetuum:

Az ilyen taktikák ,hogy csinálj úgy mint ha megbánnád stb elég bénák, sztem azt hiszik ezt nem vágják be, elvégre egész nap pofáznak nem férhet bele 45 percbe minden :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.17. 12:47:39

@szociál: na, hát Lilu az kéne ide. Vágna rendet, a beszólásain meg kifeküdnék. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 12:49:02

@Maximista vagyok: valamit benéztél, tesa, én egész este a szaunában búslakodtam :D

@szociál: ezért nem kell szerencsejáték-függőnek lenni, én nem tipszmixelek, és mégis milyen jól elvagyok! (és majd én azt eldöntöm, ki parittyázhat meg, jó? :DD)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:55:47

@Csakazértis én vagyok a királynő:

az tuti hogy rend volt
Tegnapi live bekapcsolásnál milyen spontnul ott ólt mindenki, Anikó meg is dícsérte őket, tuti ott ültek már vagy 20 perce vigyázba :))))))))

@úgymond olvasó mmkk:

Nem kell ótvar sok lóvét pakolgatni, hanem csak játékból, de jelezném hogy 2001 óta egy szál cigit se szívtam ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 12:56:34

jav : spontánul ott ült mindenki

hogy rákosodjon el az ujjam tesa

Cpeti654321 2018.11.17. 13:06:16

Beteg egy tv műsor...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:10:11

@úgymond olvasó mmkk:

1.5 years sereg alatt elszívtál volna néhány szál cigit az őrségben asszem :)
Mármint az őrtoronyban, nem erdélyben :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 15:41:03

@szociál: mikor eltörölték a kötelező szolgálatot, én éppen valami nyálas fiúbandáért rajongtam, gondolom :)))))))))) (2004. november, ha jól emlékszem)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 15:45:15

@úgymond olvasó mmkk:
Had ne mondjam meg mikor voltam szoldzsör :)

Kalocsai Tamás 2018.11.17. 16:28:53

Hol a 'csába lehet megnézni a műsorkészítőket? Merthogy a műsor végén rohamtempóban lepörgetik a neveket és feltűnt valami fő... akárki, akit Radics Andrásnak (?) hívnak. Ez sima véletlen? Merthogy mintha csak a szerencse is eddig ezt a tökfejet támogatná minden erejével. Megfejthetetlen karakter. Mit lehet rajta kedvelni? :P

Mysterious Thinker 2018.11.17. 21:25:26

@Kalocsai Tamás: Ezt ugye viccnek szántad? :D A Radics az egyik leggyakoribb roma családnév Magyarországon. :D
@szociál: 'Nem kell ótvar sok lóvét pakolgatni, hanem csak játékból, de jelezném hogy 2001 óta egy szál cigit se szívtam ;)" -- ezt de sokat hallottam, mintha kötelező lenne egy káros szenvedély és ,ha az egyik nincs ,akkor kell lennie a másiknak :D Nem, nem álltam beléd, nem kérdeztelek fel, nem FARSULTAM ki mellőled tesa :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.17. 21:33:02

@Mysterious Thinker:
Káros szenvedély?
Lehet a futás is az mert az utcán esik össze infarktussal, ejtoernyozes elég káros ha meghal. Volt nagyobb buktam is de azokból tanul az ember. Annál van gond aki még hisz a csodákban, mert a fogadoiroda jobban kaszalnak mint a drogbarok Kolumbiában.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 22:27:18

@szociál: az elet is egy karos szenvedely #kibaszottfilozofusvagyok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 23:10:40

ma a blogmoci sem szeret :(

@Mysterious Thinker: ez mekkora bolcsesseg! ezt fogom kitenni a falamra, a psycho reszletet most szedtem le

@szociál: teged meg meg mindig birlak :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.18. 07:49:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a Hitchcock-fele Psycho (Anthony Perkins a foszereplo)

Udvariatlanbolond 2018.11.18. 12:52:57

@úgymond olvasó mmkk: ohhh

Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2018.11.18. 18:20:31

Istenem, hogy tudtak a szerkesztők összeválogatni ennyi tökéletesen érdektelen plázakurvát és himringyót.... és ez még hónapokig megy.
Az egész bagázsnak egy értelmes gondolata nincs a baszás témakörén kivül......

fujimo 2018.11.19. 09:30:01

@Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...): ... úgy tudom ugyanazok a kreatívok, mint a survivor-ben... így már annyira nem is csodálkozom a szellemi potenciál hiányán... :( :/

...60x jobban meg lehetett volna / lehetne oldani a balance kérdést és az értelmesebb foglalkoztatást is... a castingról már nem is beszélve...

...és nekem ez nem is szakmám, csupán sokat szerepjátékoztam... :) (=egy virtuális világban kell egy csapatnyi válogatott idiótát tutujgatni)
süti beállítások módosítása