Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x11 - A területek, melyeket elcsatoltak Trianontól (18+)

2018. november 15. 18:27 - Dzsudibí

screenshot.png

Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok Csokifaszt bíztatják, hogy úgyis ő fog nyerni, hát olyan rutin ez neki, mint Ica néninek eltalálni, hogy hány szelet párizsi a 20 deka 40 évnyi csemegepultozás után. Elsőnek rögtön Csoki kezd, és nagyon izgul, mert szerette volna, hogy komoly legyen, mer neki a tánc az érzékeny pont, mert ő kérem, mindenki kapaszkodjon meg, maximista. Pont ez jön le nekem is, amikor Zsu kezeit a csokifasz irányába gyömöszöli, mialatt Reni lézerszemeivel rögzít minden mozdulatot, hogy később majd számon kérhesse csokiszínű parittyapartnerét. 

Adri: De aranyos amúgy, mekkora kis ribi vagy te?!

Zsu: Hát igen.

1_16.png

Greg egy rózsaszín unikornist gyaláz meg egy olyan rózsaszín szettben, amire elsőre azt hittem, nem lehet tovább fokozni, de aztán bevágnak vele is egy riportszobás jelenetet, ahol már egy tenyérnyi szvarovszkis gyémántbasszal a homlokán mesél nekünk arról, hogy jobban izgult a táncverseny előtt, mint a kiválasztásnál, hát ugye, kinek mi a fontos ebben a játékban. Krisztiánusznak nem magyarázták el a feladatot elég részletesen, így kissé félreértelmezi, és regyszemélyes dothraki seregként erőszakolja végig a nőket ruhán keresztül, má úgy romantikusan, amit az említett nők hangos üdvrivalgással és örömteli visítázzal nyugtáznak. Radics a bevonulásnál akkorát taknyol, hogy öröm nézni, Roli pedig tudja, hogy ezt a feladatot csak kreativitással nyerheti meg, amit ő sajátosan úgy értelmez, hogy ugyan ugyanazokat a reszelő mozdulatokat imitálja a bulákon, mint a többiek, csak ő bepakolt két kötött zoknit a tojásos virsli mellé, mert az milyen vicces. Na de, vesztegetjük itt az időt a kanokra, amikor a bulák még csak most jönnek, kétévevagyokpárkapcsolatban deazértlehethogyráugrokazelesőfaszra Vivi sajnálkozik, hogyhát de kellemetlen, mert ő ugye két éve párkapcsolatban, és most meg vetkőzni kell, a kötelesség mindenestre kötelesség, és akkor már inkább belead apait anyait, minthogy elbliccelje a picsarázogatást, milyen kár, hogy a fiúk előre megállapodnak, hogy a versenyt Zsu nyerje, mert akkor pont jól jön ki estére a logisztika egy kis potenciális parittyázáshoz. 

5_8.png

2_12.png

nov_-15-2018_16-59-15.gif

4_10.png

6_4.png

nov_-15-2018_16-57-10.gif

nov_-15-2018_16-58-43.gif

Era egy erotikától és fülledtségtől csöpögő számot, a Kör közepén állokot választja, saját bevallása szerint szégyenlős, ehhez képest azért elég komfortosan tekereg a kanok körül, már ha azt veszem számításba, hogy én hasonló helyzetben nagy valószínűséggel garbóban és sínadrágban macarenáznék egyet, oszt mindenki hajjon meg. Dzsinu is nagyon izgul, ellenben a következő bevágásban már úgy rázza a picsáját Krisztiánusznak, mintha az élete múlna rajta, majd következik Reni, aki - sose találjátok ki - NAGYON IZGUL, még a gyomra is liftezik, ami teljesen érthető, hiszen azért a rúdtánc mennyire más kategória, mint az öltánc. Bizonyára az izgalom hatása, de nagyjából olyan kecsesen mozog a kanokon, mint egy háromlábú elefánt bedzsinázva, amit azzal magyaráz, hogy:

"Talán úgy éreztem magam, mint amikor az első napom volt a munkahelyen."

8_3.png

9_2.png

11_4.png

Kétéveugyanazonafaszonugrálokcsak Vivi próbálja magát visszafogni, mert azért nagyanyáink illemkódexe jegyesség idejére valami olyasmit ír elő, hogy picsádat kartávolságnál közelebb más férfi arcába ne rázzad, ennek megfelelően Vivi sem akar magából túl sokat mutatni, ami szerintem maximálisan sikerült is neki.

nov_-15-2018_17-02-02.gif

12_3.png

Az egyetlen, aki itten kérem nem izgul, nem más mint Zsuzsu, mely a performanszán is meglátszik, táncának harmadik másodpercében lekerül a melltartó, és onnantól a szerelemvonatból nincs kiszállás, a kanok őrjöngenek, a bulák pedig elismerően nyilatkoznak Zsuzsu bátorságáról, Reni szerint pedig - a kormány gyermekvállalási kampányának elsöprő sikerét vízionálva - egy ország, azaz hatvanmillió ember látta most Zsut így kitárulkozni. Ezek után természetes, hogy Zsu nyeri a versenyt, fiúknál Greg, aki érdekes, most kivételesen nem sértődött meg, hogy a férfinemhez sorolták, nyereményük a nyugi, pezsgő és szusi, ami csak azért szerencse, mert Zsu ízig-vérig vidéki lyány révén a gyesznyóhúst szereti meg rántott csirkemellet, neki itten nyers hallal ne kedveskedjenek. Külön köszönöm a szerkiknek, hogy pálcát is beküldtek is nekik a poén kedvéért, Zsu jogos felháborodását kiváltva ezzel, mert hát egye a szusit pálcával a kínai, ahogy szokta, neki hozzák be a bicskáját. Zsu azért tesz még egy próbát, és keresi az ismerős ízeket a szusiválogatásban, ezért a szójaszószt kinevezi bárbekjú szósznak.

nov_-15-2018_17-02-35.gif

13_3.png

14_3.png

Gyűrűvanazujjamon Vivi és Radics tattikáznak a kanapén, Vivi nem szeretné, ha ez az egész átmenne enyelgetősbe, Radicsnak az elejétől nagyon bejön Vivi, csak a korával van egy kis baja, amit remélem úgy ért, hogy fiatal, mindenesetre megállapodnak, hogy villaszövetségüknek a legnagyobb titokban kell maradnia, mert csak úgy van értelme. Radics tartja is a titkot, ameddig ez emberileg elvárható tőle, azaz egészen másnap reggelig, és ekkor is csak két legmegbízhatóbb barátjának, Csokinak és Krisztiánusznak számol be a kötelékről, mely közte és cicafül között köttetett, utóbbi az arckifejezéséből ítélve nem biztos, hogy vissza tudná kerek egész mondatokban mondani, hogy akkor most ki kivel van és ki előtt kell titkolni. Radics elbeszéléséből azt is megtudjuk, hogy kétévepárkapcsolatomvan Vivi alvás előtt azért odatörleszkedett egy kicsit seggből a farkához, má úgy visszafogottan, ahogy azt egy gyűrűs menyasszonynak illik. 

15_3.png

16_2.png

17_2.png

Radics édesdeden aluszikál a kanapén, Era és Csoki kitalálják, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom hogy Radicsról önarckép szülessen az arcára egy fasz képében, melyet szemceruzával abszolválnak. Ha már erre nem kelt fel, akkor belefér még egy kis piros körömlakk is, és ha még ezek után is alszik, akkor nyilvánvaló, hogy az arcát vastagon le kell fújni Vivi csillámporával. Zsuzsu egy hajkefét is rátenne Radics hasára, de Era szerint az nem vicces, és aki esetleg nem értené, hogy ilyen jelentéktelen részleteket minek írok le, az valószínűleg az sem fogja érteni, hogy hogyan lobbantja fel ez az apró véleménykülönbség az első igazi kiagecimvagyte üvöltözést Era és Zsuzsu között, egy teljes nappal azután, hogy egymásnak adták a mindhalálig jóban-rosszban karkötőt. A vita során előkerül természetesen Zsu csöcsmutogatása, mely csak olaj a tűzre, és néhány másodperc alatt gyorsul nulláról százra, olyanokat üvöltve egyre hangosabban, hogy attól még hogy szemüveg van rajtad nem leszel okos, meg hogy láttál-e már kozmetikust, illetve az agyadat is cseréld ki a neurológián, Iza és Krisz szájbaköpködése ehhez képest mindenesetre eltérő vélemények ütköztetése volt kultúrált formában. 

"Nagyon elvesztetted a sulykot most nálam." (Zsu)

nov_-15-2018_17-02-56.gif

illetve 

"Ilyen fejem lenne térden állva könyörögnék a plasztikai sebésznek, hogy operáltasson meg."

nov_-15-2018_16-56-13.gif

És akkor azt hiszem ez az a pillanat, kedves feleim, amikor mindenki üljön le és kapaszkodjon meg a szék karfájába, de kurva erősen, mert Zsut nem csak az ország előtt alázták meg, hanem egy hajszállal átírva a történelmet:

"Egy ország előtt kurvázott le. És még a országhoz csatlakozó nemtom hány területet amit Trianontól elvettek."

19_2.png

20_2.png

21_2.png

Hogy akkor most ennek megfelelően átírják-e a nyolcadikos történelemkönyveket jövőre, avagy sem, azt én nem tudom egyelőre megmondani teljes bizonyossággal, de mindenesetre érdemes a történeteket ebből a szemszögből is átgondolni, és megtervezni az alternatív "Nem! Nem! Soha!" szélvédőmatricákat. 

22_2.png

Ugrunk a kihívásra, Radics élő adásban fikázik, amivel biztosan rengeteg új támogatót szerzett magának a Merülj el könyékig mozgalom tagjai között, de be akar törni az autentikus british english-t beszélők insta klubjába is, ezért úgy fogalmaz, hogy ő nagyon ekszájting, amivel nem árulok el azt hiszem nagy titkot, ha elmondom, hogy nem arra céloz, hogy ő egy izgalmas személyiség. Ezek után Anikónak vagy fagy a szoftvere, vagy nem tud egyszerre figyelni a fülében duruzsuló hangra és a beszédre is egyszerre, de amíg helyreáll a rend, megnézzük Radics konfliktusait a villában, összegezve a látottakat Anikó megállapítja, hogy többségében lányokkal került összetűzésbe - Mi ennek az oka Radics, kicsi a faszod? - Radics bölcsen megállapítja, hogy az, hogy csak a lányokkal vitázik, csakis amiatt lehet, hogy a fiúkkal nem. Era szerint Radics nem tiszteli a nőket, és olyan szóhasználatokat enged meg magának, ami az ő értékrendje szerint nem megengedhető, vagyis Radics a tűz ő meg a föld.

24_2.png

25_2.png

26_2.png

27_2.png

28_2.png

Van rendesen felszopó matéria a név kimondása előtt, mert kapunk vlogot, meg privát beszégetést is Anikóval, Radics Anikónak elmondja, hogy pontosan azt csinálta, mint én a töriérettségi előtt: egész nap úgy tett, mintha gondolkodna, de igaziból nem, és csak a kiválasztás előtt 10 perccel hozta meg a döntését, és erre egyébként marha büszke, mert milyen kurva jól összezavart mindenkit, egyébként meg ki ha ő nem, mert ha kiesik, akkor kb össze is pakolhat a stáb, hiszen nélküle nincs értelme a műsornak. Radics vissza a többiekhez, magához veszi a kéket, majd mindenkinek egyenként megmondja az őszintét, illetve majdnem mindenkinek, mert sajnos elfogy az idő, szól közbe Anikó - MONDD KI A NEVET - és Radics elsüti a jó öreg, Roli állj fel és kösd rá Erára a kendőt poént, ami már hárommal ezelőtt sem ütött, de Radics ettől függetlenül nagyon elégedett magával.

29_2.png

Zsu ropja, emígy-e:

714 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.11.15. 18:44:31

Szégyen gyalázat, de valaki irja már meg minek a rövidítése az EKG. Tudom hogy nem az elektrokardiograf

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:46:16

feleim, zavar van az erőben, a kommentdobozon kívül minden fekete

sixx · http://comment.blog.hu 2018.11.15. 18:49:42

@úgymond olvasó mmkk: videóra klik, és eltűnik, de ez így nem jó.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:56:11

Hát ez nagyon jó volt, sírva röhögős. :)

Angora Cardi 2018.11.15. 18:57:51

Hát szuper volt, kár hogy nem volt itt az egész Zsu produkcijó.

2018.11.15. 18:58:34

@Róbert Paic: Valamelyik agyhalott mondta az előző szériákban, hogy egy EKG-n vagyunk, érts egy véleményen vagyunk: EKG = én is így gondolom. Vagy más szavakkal, kb.: Kerázlak gheci.

charlie 2018.11.15. 19:04:02

Zsu csöcsös tánca nincs fent valahol?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:06:18

@charlie: az ertéelmost-on néztem meg az imént (mondjuk bár ne tettem volna

Dzsudibí 2018.11.15. 19:10:02

@charlie: a poszt végén van belinkelve

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:12:17

Dzsudibí, mindig megfogadom, hogy nem dicsérlek már többet, és talán mostantól be is tartom, hogy Candy-vel együtt csak akkor fogok közvetlenül a poszt minőséghez kommentelni, ha valami szignifikáns minőségromlást tapasztalok, de még utoljára akkor, nagyon király a lett az öfi! Részletekbe menő, kirobbanóan (és férfiasan) humoros, lendületes és a giffek is szenzációsak! Grat!

WICKEDWITCH 2018.11.15. 19:13:08

Vinnyogva röhögős volt megint, köszi! :) Kedvenc részem: "nagyanyáink illemkódexe jegyesség idejére valami olyasmit ír elő, hogy picsádat kartávolságnál közelebb más férfi arcába ne rázzad". :DDD Ha belegondolok, hogy nagyanyámat dédnagyanyám moziba nem engedte el a barátnőivel, amíg papám katona volt, mert jegyesség idején ilyet nem illik...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:18:11

@WICKEDWITCH: hát, valtoznak az idok. :)
De kérem, hát a Vivikén látszik, hogy komoly illemszabályzat szerint el. :) Igazi úrinő. :)

Dzsudibí 2018.11.15. 19:18:18

@VV Erőlegény: nyugodtan dicsérj csak, ennyi meló után mindig jó tudni, hogy megérte-e keccsölni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:18:50

@VV Erőlegény: Szóval tényleg az a jó nálad Dzsudibí, hogy az írásaidból az jön le, hogy nem csak szereted, de élvezed is! :-)

Qqts 2018.11.15. 19:21:29

Azon gondolkozom, hogy vmi szamlalora lenne szukseg, ami szamontartja hanyszor hangzik el az idei szeria kedvenc szava, a K-A-R-A-K-T-E-R

Egyebkent a villamano lehetne olyan kedves es bedobhatna par szinonimat a lakoknak. Jol emlekszem, hogy mar rajottek arra, hogyan nyilik a postalada?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:21:34

@Dzsudibí: Ok, ha jól esik a muníció, akkor szívesen felrakom a sercegő, és örök ismétléses bakelit lemezemet. Ami jár az jár! :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:21:57

@Dzsudibí: megérte, hidd el, nagyon jó volt. Hangosan felolvastam zuramnak, fetrengett ő is. :)

WICKEDWITCH 2018.11.15. 19:22:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: az hát. Egészen a negyedik(?) éjszakáig várt a vadidegen férfiakkal való parittyázással... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 19:23:28

@WICKEDWITCH: finom úrinők gyülekezete

@Dzsudibí: még mindig feleségül vennélek, ha férfi lennék ♥ :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:23:59

@WICKEDWITCH: hát akkor meg még tartása is van. És mivel úrinő, a faszt is szalvétával fogja meg, majd lesz itten csodálkozás. :)

WICKEDWITCH 2018.11.15. 19:26:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: jobban is teszi, ha szalvétával fogja, hátha sok jön belőle :D (Én kérek elnézést!)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 19:26:59

@WICKEDWITCH: még egy ilyen, és lefejelem a laptopomat :DDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:29:05

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Lassú munkához idő kell, de megérte várni nem? :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:29:33

@WICKEDWITCH: évfordulós vacsorára előveszi a csipkekesztyűt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:30:28

@úgymond olvasó mmkk: Re: @Dzsudibí: még mindig feleségül vennélek, ha férfi lennék ♥ :D Azért ez manapság már nem akadály, ha a másik fél is szeretné. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 19:32:17

@VV Erőlegény: konzervatív lány vagyok, a férfiakat preferálom :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:32:52

@Angora Cardi: A mutatóujjas fenyegetéses giff, az egészen klasszikus lesz! :-)

Angora Cardi 2018.11.15. 19:33:46

@VV Erőlegény: Igen, nagyon nagy fegyvertára van ennek a menyecskének :DDD
Legközelebb veszekszem valakivel elkezdem mutatóujjal fenyegetni.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 19:36:35

@úgymond olvasó mmkk: bocsi! Ezt nem tudtam kihagyni... :DDDDD
@Csakazértis én vagyok a királynő: de szigorúan eltartott kisujjal :DDDDD

WICKEDWITCH 2018.11.15. 19:37:26

@Angora Cardi: a hozzá való arckifejezést is gyakorold, úgy az igazi :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 19:38:37

@Angora Cardi: Az önmagában kevés. Mutatóujjas fenyegetés + hiteles arcmimika + agresszív fel hátracsapás + bükfürdői tájszólásos női fejhangos aranyköpés üvöltés.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 19:40:02

@VV Erőlegény: azért egy fél csillám a műszempillán elkelne, anélkül a tekintet nem annyira fenyegető. :)

bElannaTorres 2018.11.15. 19:41:10

“Mindenkinek egyenként megmondja az őszintét, illetve majdnem mindenkinek, mert sajnos elfogy az idő”
Mindig elfogy :D

mézescsók 2018.11.15. 19:52:10

A pasik közül egyiknek sincs kockahasa, a csajoknak viszont Vivi kivételével mindegyiknek van
kisebb-nagyobb pocakja. Nem gondolom, hogy a modellalkat elvárás, de huszon...aligévesek és mindegyik világi jó nőnek tartja magát. Háááát....
A táncmulatság remek volt, bénáztak. A metoo mozgalom élharcosainak most van min felhördülniük.
Az este fénypontja Zsuzsu attrakciója volt, nem sok kellett hozzá, hogy elhányjam magam.
A Zsuzsu - Era paláverben Erának adok igazat. Zsu pedig nem a falusi lyányka, hanem a faluvég boszorkája átokmondás közben (az ujjal fenyegetős jelenet).
Radics választása nem lepett meg, a pasi annyira nem hülye és nem is bátor, hogy egy igazán nagy ellenfelet válasszon.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.15. 19:55:29

Jó volt köszi!

Sajnálom Erát, Érdekes személyiség és Radicsnak sem most kellene mennie... mind a kettőjüktől kevesebb lesz ez a műsor ha kiesnek.... Vihette volna ki Zsu-t is, az kevésbé lenne zavaró... Vagy Ginut vagy hogy a pékbe híjjják

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 19:57:08

júdáspanyikanita a konyhafőnökben, az első körben továbbjutott, dikk

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 20:02:47

@VV Erőlegény: Meg biza, a candymeter végre másnál is elérte a pozitív tartományt! A többi sajnos resztli.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:02:57

@mézescsók: szerintem a vellába nem is engednek be olyan női lényt, aki azt mondja magáról, hogy vannak nála jobbak is.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 20:05:17

@Brigante: Te vagy az első, aki szerint Radics nélkül a műsor kevesebb lenne.

bElannaTorres 2018.11.15. 20:07:30

Reni azért izgult a tánc előtt, mert nem szereti a privátozást :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 20:07:45

Szerintetek Gregnél ez a pánszekszualitás, ez inkább hormon, vagy inkább divat ?

Lynette21 2018.11.15. 20:07:51

@úgymond olvasó mmkk: off: Pedig nem jot fozott, de Jeno racuppant! Mondjuk ezt aztan tenyleg elore lezsiroztak, mert kulonben hogy jonne ki a 12-12?! Ugyhogy drjudasdrpanyikanitat megbocsajtom neki. Na de Kabat Petit??!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 20:08:18

Ma ugye nem folytatódik a villa negró románca?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:09:38

@Lynette21: nagyon látszik, kik jönnek be Jenőnek. Soma nekem sem a kedvencem pl., de tegnap ahogy Jenő beszélt vele, meg nézett rá.. csalódtam. Kabát meg remélem elsőként fog kihullani

Angora Cardi 2018.11.15. 20:11:01

@mézescsók: Mindennel EKG, szépen összefogaltad amiket én tegnap részletekben szintén megerősítettem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:11:51

@VV Erőlegény: szerintem túl sok my little ponyt nézett (a 6 éves unokahúgom van oda az unikornisokért, meg néhány debil kamaszlány, utóbbiak értelmi szintjéhez közel áll Greg)

mézescsók 2018.11.15. 20:12:01

@úgymond olvasó mmkk: Ettől azért mutatóba akadhatna néhány...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 20:12:02

@VV Erőlegény: Nem tudom, hajlok rá, hogy nála a pán szón van a lényeg, ezért jön ki jól a tehenészlánnyal is. No nem azért mert nimfa lenne, hanem mert birkapásztor jellem.

Azért látszik hímnek, mert a pánsípja a lába közt nőtt ki.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 20:13:58

@VV Erőlegény: ezen még nem gondolkodtam el, de hogy következetlen, az biztos

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 20:14:12

@úgymond olvasó mmkk: Ennél már csak az lenne bizarrabb, unikornisok helyett alukarnisokhoz vonzódna.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:14:51

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ki tudja, mik derülnek ki róla, ha sokáig benn marad

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 20:18:23

@VV Erőlegény: ez szimplán a fasz szeretete, csak jobban hangzik mint a sima buzi

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 20:19:10

mint Greg a kisütő napsugarakat a vella gyepén elterülve, úgy vártam ezt a poszt. gyönyörű, igényes munka, grat!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:23:54

@Schlomo Goldberg: ha csak simán buzi lenne, semmi gond nem lenne vele, inkább az a nagy adag exhibicionizmus, ami benne van.. taszító

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 20:25:48

@VV Erőlegény: sztem divat. Egy sima meleg srác, de az már nem trendi. Sokszor kiesik a szerepéből és pl. elfelejti kikérni magának, hogy ő pasi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 20:26:18

@úgymond olvasó mmkk: Én is ezt érzem, szóval, hogy ő nem annyira buzi, mint amennyire mutatja.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 20:27:07

@Schlomo Goldberg: most, hogy elgondolkodtam rajta (kemény 5 percig), hajlok rá, hogy egyetértsek veled. Valahogy nem tudom elképzelni Xandirt (nekem ő már csak Xandir marad) nővel. De ha mégis, akkor meg bi. Az jelenti azt, hogy két kapura játszik. Az, hogy a másiknak a lelkébe szerelmes, abban nincs semmi különleges, mert ezzel mások is így vannak. Vagy félreértettem valamit (annyira nem mélyedtem el a témában)? Ez a pán dolog amolyan divathóbortnak tűnik, vagy a bi szinonímája...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 20:31:09

@úgymond olvasó mmkk: én azt sajnálom, hogy az ilyen cuki dolgokat, mint pl. unikornis, szivárvány, póni, rózsaszín, annyira kisajátították és mocskossá tették, hogy kedvem nincs hozzá, látni se. Megpocsíkolni egy plüsst az erőltetett erotikusnak cseppet se látszó tánccal. Fúj.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:32:17

@VV Erőlegény: benyelte a blogmoci az előzőt. egy kicsit erőltetettnek tűnik, mint anno Zsolti a tütüszoknyával és a varázspálcával

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:33:01

@mézescsók: érdekes lenne

@Csakazértis én vagyok a királynő: be se merem vallani, hogy születésem pillanatától gyűlölöm a rózsaszínt :))))

WICKEDWITCH 2018.11.15. 20:36:12

Fú, bocsi, de nem emlékszem, ki írta tegnap, hogy a melegek viselkedése attól függ, milyen szerepet töltenek be a kapcsolatban. Távolról sem tartom magam szakértőnek, de két meleg párt ismerek (fiúkat), és mind a négyen teljesen normálisan viselkednek/kommunikálnak. Az egyik pár tagjairól (szigorúan a megnyilvánulásaik/gesztusaik alapján) még szorosabb ismeretség után sem lehet megmondani, hogy melegek, a másik pár tagjairól azért igen, de nem olyan könnyen, és eléggé figyelni kell hozzá a részletekre. Most akkor hogy van ez?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 20:36:30

@Schlomo Goldberg: maximális egyetértésem. Engem ma röhögtek ki, mert kifejtettem, hogy sztem mi a különbség a meleg és a divatratyi közt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:39:45

@WICKEDWITCH: szerintem sokmindentől függ: szocializáció, családi hozzáállás, baráti kör, lakóhely, értékrend, alapszemélyiség. az a teóriám, hogy azok a melegek, akiket elfogad a családjuk/baráti körük, és nem a szexuális orientációtól teszik függővé a szeretetüket/megbecsülésüket, azok nem viselkednek így, mint Greg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 20:40:03

@úgymond olvasó mmkk: van az úgy. Nekem az egy szín, de lassan már annak is jelentése lesz. A lányaim imádják.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 20:40:18

@úgymond olvasó mmkk: Zsolti nekem hitelesebb volt, mint saját nemáhez vonzódó... De valami zavar Greg melegségében, inkább aszexuálisnak érzem, amit ezzel a pánszexuális divattal kompenzál.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:41:36

@VV Erőlegény: a pánszexualitás a szürke aszexualitás egy fajtája :))) (befogtam, ígérem, nem beszélek erről többet)

@Csakazértis én vagyok a királynő: apukám egyszer próbált rózsaszínbe felöltöztetni, nagyon bánja azóta is :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 20:41:38

@WICKEDWITCH: Freddy Mercury milyen übermacsó volt már...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 20:43:55

@úgymond olvasó mmkk: Re: apukám egyszer próbált rózsaszínbe felöltöztetni, nagyon bánja azóta is :DDD
Hirtelen elsötétedett előtte a világ? :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 20:45:04

@VV Erőlegény: fizikálisan nem bántottam, a többiről meg mélyen hallgatunk mindketten :))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.15. 20:49:27

Segal is első párbajban hullott ki, csaj ellen ...

OriginalBlackMamba 2018.11.15. 21:00:49

Ez az idei évad eddigi legjobb posztja

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 21:06:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem, azt szórom a fejemre. úgy szoktak vezekelni, nem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 21:10:10

@úgymond olvasó mmkk: miközben megszaggatod a ruháidat, csak a szokás kedvéért. :)

mézescsók 2018.11.15. 21:12:49

@úgymond olvasó mmkk: Fogalmam nincs, hányadik volt Attiláék szériája, de - teljesen más karakterekkel - fényévekkel jobb volt. Szóval nem reménytelen kevésbé ostoba és exhibicionalista alakokkal jó vv-t csinálni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 21:17:48

@mézescsók: talán kifogyott az emberanyag. vagy a castingosok szívnak :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 21:29:49

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): melyik része? (hol lehet megnézni, melyik hsz-re kaptam választ?/

mézescsók 2018.11.15. 21:34:36

@úgymond olvasó mmkk: Inkább az utóbbi. Vagy inkább a koncepció a széria előtt. Taktikázósabb játékosok jöjjenek-e vagy kurvák a kamionsorról. (Megjegyzem Attila sem volt piskóta, anno róla is leírták a kommentelők, hogy súlyos pszichopata, nem ezen múlik.)
Szerintem nem én fogom megfejteni a titkot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 21:47:23

@mézescsók: itt az osztrák határ mentén aztán lenne hol válogatniuk a szerkiknek, sok a pillangóközpont :D

Cimili 2018.11.15. 21:51:51

sziasztok! Dzsudibí, köszi a remek posztcsit, élvezet volt olvasni!
úgy szeretném, ha radics kihullana, de szerintem nem fogják hagyni a szerkik, mert nélküle uncsibb volna a vv9. bár ne lenne igazam!!

WICKEDWITCH 2018.11.15. 21:52:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én a divatratyi helyett a buzi szót szoktam használni megkülönböztetésképpen, de a divatratyi jobb! :)
@úgymond olvasó mmkk: lehet
@VV Erőlegény: a Queent egyébként imádom, de hallgatni, és nem nézni. Ha belegondolok, kb. az összes albumuk megvan (bár már rég hallgattam őket), de klipet nem sokat láttam...

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.15. 21:57:23

Fúúú engem Krisztián chippendale "tánca" meg amikor Ginut megragadta és hozzábaszta a farkát (nem úgy van, hogy ilyen helyeken nem szabad megfogni a táncost? Ezt itt mér nem tudták bevezetni?) nagyon felbaszott. Legszivesebben TV-n keresztül megvertem volna. Most a "ki a legkevésbe unszimpatikus ebben a nyomorult villában" listám legmélyebbjénél is mélyebbre került. Zsut szintén kurvára nem bírom rohadt buta a csaj.

(Amúgy Era hogyhogy szégyellős volt tánc előtt? Nem sztriptíztáncos volt? Bár ezt az infót a Wikipédián láttam, ami simán hazudhat, szóval lehet, hogy nincs igazam.)

charlie 2018.11.15. 21:58:34

@Dzsudibí: Mikor írtam még valamelyik másik ribanc tánca volt. de köszi :)

Mók_Ica 2018.11.15. 22:00:35

imhol a konténer :)))) nagyon ekszíjting vagyok a mai öfire várva :))))
Dzsubidí, köszi a szuper posztcsit :))))

már tegnap is akartam írni, zsu szemei alatt iszonyú sötét karikák vannak..... ettől még inkább pszicho a kinézete.....

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:01:05

@Cimili: Szia! Ámen! (mármint hogy ne legyen igazad) Szerintem egyébként nem lenne unalmasabb, max. akkor, ha a csokifasz körüli keringésre mennének rá, arra meg sajnos így is megvan az esély, mert valamiért azt hiszik, hogy a "szerelmi háromszög" érdekel minket... :(((

Mók_Ica 2018.11.15. 22:02:27

ancsika ma konszolidált tanárnéni..... szigorúan alsós osztályban

no, most jönnek a tegnap beharangozott és kimaradt szuperképességek.....

Cimili 2018.11.15. 22:02:35

köszi a konténert, meg a tegnap esti közvetítést is! :)

Mók_Ica 2018.11.15. 22:03:23

@Cimili: én erára szavaztam.... remélem nem kell módosítanom :))))

Cimili 2018.11.15. 22:04:13

Zsu vajon érti a szuper képesség kifejezés jelentését???

Mók_Ica 2018.11.15. 22:05:48

zsu arcát nagyon szereti a kamera ..... minden arckifejezése egy önálló tanulmány

Mók_Ica 2018.11.15. 22:06:41

@Cimili: próbálja az értelmet varázsolni az arcára..... kevés sikerrel.....

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:06:58

W.O.A.W.
world of amazing wonders

Mók_Ica 2018.11.15. 22:08:08

radics az új fos9-es :)))))))))))

2018.11.15. 22:08:33

Bay Éva, magyar hangja Nádai Anikó, nem?

Totál hűlyének nézi az ápoltakat! :-D

tvbuzi 2018.11.15. 22:10:06

Édesanyját szeretné felhívni, hogy elmondja neki mikor van a szülinapja.

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 22:10:18

Plasztikgyerek azért nyomta a homlokára azt a gyöngyös plecsnit, hogy mindenki biztosan tudja hogy buzi?

bElannaTorres 2018.11.15. 22:11:01

Survivor Tamásnak jó feleség lenne zsu. Zsu szerint előfordulhat hogy az emberek a villában hazudnak :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:11:49

@Spitzbauer: hát most nagyon bírom Anikót. :)
És senki nem veszi észre, mennyire hülyének nézi őket. ;)
A fej, amiket vág közben, nagyon király. :)

tvbuzi 2018.11.15. 22:12:11

Bárkinek a szuperképességét megkaphatja egy parittyázás után.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:12:26

Ancsát most bírom! :)

Cimili 2018.11.15. 22:12:59

@Spitzbauer: télleg, pont ugyanúgy, suttogva okoskodik.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:13:50

@bElannaTorres: pláne, ha még meg is vizsgálhatja :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:14:02

Gina most annyira ostoba, mint Zsu. Felhívja anyukáját, hogy megkérdezze az erőviszonyokat. :) Na persze, H el? Nem nézett vv-t? :)

2018.11.15. 22:14:21

@Cimili: Még lottóhúzás is volt!

bElannaTorres 2018.11.15. 22:14:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem is tetszett :)) úgy beszélt velük mint az óvodasokkal

Mók_Ica 2018.11.15. 22:15:48

ez bakker..... nyílt színi fújatás mindenki előtt???? óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Mók_Ica 2018.11.15. 22:17:10

2évegyűrűsmenyasszony eddig tartotta magát....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:17:58

Vivike hozza az illemszabályzat szerinti menyasszonyi normákat. Úgy kell azt

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:18:10

felirtat készítő egy korábbi VVs lehet

Cimili 2018.11.15. 22:18:54

@Mók_Ica: ágyneműcsere lesz. :)

mocskosmacska 2018.11.15. 22:18:54

@bElannaTorres: Mondjuk Ancsának mindig is volt egy vénlány tanítónős stílusa, már akkor is, amikor még belül nyomta a vv villa falait.

uramatyám 2018.11.15. 22:19:19

Gumicska nélkül nyomták?

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 22:19:24

telibevágták a menyasszonyt, meg azért Ginu is megkapta a fekete faszt végül

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:20:36

Édesjóistenem.
Kontééééneeeeeeeert.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:20:40

@Cimili: az...

most jön, hogy a fiúk kibeszélik ki hogy csinálta meg az aktuális csajt.....
ó.... vivike levette reggel a gyűrűt.... hirtelen elengedte a vőlegíííínyt..... szerintetek is így volt, ugye??? zsu, hazugságvizsgálóba kell küldeni, csak szólok..... :))))))))))))))

Todd Chavez 2018.11.15. 22:20:44

A Forma1 erotikusabb mint Ripacsék “parittyázása”

csincsilla72 2018.11.15. 22:20:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Pont ezen értetlenkedem én is.Tudja ez a sötét luvnya, hogy az nem privát beszélgetés lesz és anyukája semmit sem mondhat a játékról?

2018.11.15. 22:20:49

A mai szaporodók: 3 czigány + 1 néger

Mók_Ica 2018.11.15. 22:21:36

@Cimili: kicsire nem adnak.....

@uramatyám: lesz majd villabébi :))))

csincsilla72 2018.11.15. 22:21:51

Kismenyasszony eddig volt menyasszony.:-)

uramatyám 2018.11.15. 22:21:52

@Ay Mama, Que paso: Hát, nem a bőgyermekáldásra gondoltam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 22:22:26

ugy latom, nem fogom megbanni, hogy a nivos fodbalmerkozest nezem ehelyett

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:24:06

egyébként Gregnek igaza van
nincs itt semmi látnivaló, fiatal egészséges emberek közös megegyezésre szexelnek
mindennapos, csak ezt 60 millióan látják

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 22:24:42

@úgymond olvasó mmkk: bar, oszinte leszek ugymond, azt hittem, hogy a porno-arany forditva lesz a ket musor kozott

Mók_Ica 2018.11.15. 22:24:54

@uramatyám: kihívják a sürgősségi bőr- és nemi beteggondozót? :))))

kismennyasszony hangjával ki lehet üldözni bárkit a világból...... ritka irritáló

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:25:03

@Mók_Ica: vagy tényleg kamu volt az egész vőlegényesdi, vagy ritka visszafogott úrinővel van dolgunk...

bElannaTorres 2018.11.15. 22:25:04

@Mók_Ica: .:D

Jaj úgy megmondtátok, hogy a vivi két napon belül meg élsz parittyázva, hat majdnem :))) felek Radics így bentmarad. Már a villában :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:25:09

@csincsilla72: nem. Ostoba, mint a többi, csak ő meg okoskodik is. Majd rájön. Addig is fogyaszt egy kis csokiszeletet a bentmaradás kedvéért.

2018.11.15. 22:25:11

@Ay Mama, Que paso: plusz akiket elvettek Trianontól!

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:25:23

@WICKEDWITCH: ja, ha kamu volt, akkor is...

Cimili 2018.11.15. 22:26:03

@Ay Mama, Que paso: nekem az is fura, h 1 perc múlva már eldicsekszenek vele, sőt, mindenki előtt tárgyalják meg.

Ecotrans 2018.11.15. 22:26:17

Ezek most parittyázás közben átszaladgálnak egymást lecsekkolni, vagy miafax?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:26:27

@csincsilla72: attól még menyasszony, mert csak a vőlegényt engedte el, a gyémántos gyűrűt nem. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:27:33

@uramatyám: hát volt már valóságshow ami a nemi gondozó eredmények miatt majdnem elmaradt

Mók_Ica 2018.11.15. 22:27:56

@WICKEDWITCH: ritka is és visszafogott is.....

Rozsgyi 2018.11.15. 22:28:37

Már tényleg csak az első live emberölés hiányzik a repertoárbol. De ahogy elnezem ezeket a hulloagyu ösztönlényeket az is meglesz ebben a szériában.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:28:43

@WICKEDWITCH: nem láttam se a szalvétát, se a csipkekesztyűt, mondjuk a tangát se vette le, csak úgy arrébb húzta.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:29:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: extra-hiper-giga-mega nagyot hozok :)))) kell ehhez a szériához, ahogy látom..... :)))))))))))))))))))

2018.11.15. 22:29:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az anyukája meg majd azt mondja: há' á rák rágjá meg á májádát, há' ott vót két sukár cigánygyerek, te meg ázzál á csokoládévál kheráztá, lyányom? Há' á éz á Rátyis, áz jobb lett vóna, de a Láciká se lett vóná rosszább.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:29:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: mondjuk végig háttal volt, az majdnem olyan, mintha ott se lenne.

2018.11.15. 22:30:02

@Rozsgyi: Mint ahogy a minap kifejtettem, előbb a buziszex jön. Csak utána a gyilkosság.

Lynette21 2018.11.15. 22:30:20

Radicsnak es Rolinak milyen szuperkepesseg jutott? Mert azt valahogy pont nem hallottam.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:30:56

@Mók_Ica: legközelebb a száját tömik be. Ezeknek mindegy, lassan már takaró se kell

Mók_Ica 2018.11.15. 22:31:31

@Lynette21: roli villapénzt ún. villért kapott.....

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:31:57

@Lynette21: Hunor - védettség elvétele
Radics - dupla jel kiválasztásnál, vagy - 1 jel valakitől kiválasztásnál
asszem

2018.11.15. 22:32:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: A végén Izáék is takaró nélül nyomták, meg Fannika (RIP) is...

Mók_Ica 2018.11.15. 22:32:17

@Spitzbauer: sztem gruppen is lesz.....

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:33:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, a csipkekesztyűt én is hiányoltam... és arról sem tájékoztattak minket, hogy mennyi jött ki... gyalázat... :DDDDDD

Mók_Ica 2018.11.15. 22:33:31

vivike feje reggel..... óóóóó.... azért 18 évesen szebbnek kellene lennie reggel

csincsilla72 2018.11.15. 22:33:35

Ez az elképesztő mocsok és rendetlenség..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:33:36

Vivike feje fodrász nélkül kezd egy lelakott tollseprűre hasonlítani.

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 22:33:55

ha Era elvenne a jósnő kártyát, megtudhatná, hogy kiesik vagy bent marad

csincsilla72 2018.11.15. 22:34:01

@Mók_Ica: van a csaj 30 is. Mondjuk akkor is lehetne szebb :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:34:48

@WICKEDWITCH: hallod, lovagolt takaró nélkül, mondja Radics. Igazi úrinő.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:34:58

@WICKEDWITCH: és hová spriccelt?? (én kérek elnézést :))))))))

radics már ki is ábrándult kismenyasszonyból..... érdemes volt eldobni azt a gyűrűt.... hihihihihii

csincsilla72 2018.11.15. 22:36:27

@Ay Mama, Que paso: Hát, nem tudom. El nem tudom képzelni, hogy ott bármi is készül.

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 22:36:30

a Vivkének harapta meg az egyik bőrét egy kutya?

Mók_Ica 2018.11.15. 22:37:13

vivike milyen "szimpi"...... igazi görény

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:37:53

@Mók_Ica: ahajaismilyen.
Tok rövid, lenott és fúj. Basszus, 18 évesen nagyon gáz az egész nő.

nicu71 2018.11.15. 22:38:31

Lacika mindig tesz vesz,hallgatodzik,figyel

bElannaTorres 2018.11.15. 22:38:37

Greg homlokcsilláma lecsúszott az arcára

2018.11.15. 22:38:39

@Mók_Ica: A fajtája mintapéldánya. És pattis az arca (pofája).

Rozsgyi 2018.11.15. 22:39:17

@Mók_Ica: nem volt ott semmilyen gyűrű szerintem, csak próbál érdekes lenni

Mók_Ica 2018.11.15. 22:39:28

renike mit csinált a kezével???? most ő nem is parittyázott senkivel....

bElannaTorres 2018.11.15. 22:39:34

@nicu71: Lacika nem tudja mit csináljon három napja nincs már tiszta gatyája

2018.11.15. 22:40:04

Lacikát kezdem kedvelni. Medgyessy Péter jut róla eszembe...

mocskosmacska 2018.11.15. 22:40:21

@bElannaTorres: Pedig lehetnek óvatosabb így párbaj előtt, hiszen aki eddig parittyázott, az kiesett. Bár most, hogy ezt leírtam rájöttem, hogy nem az, aki parittyázott, hanem akit megparittyáztak.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:41:19

@Spitzbauer: nem szép, ámde buta is

@Rozsgyi: sztem se..... és érdekes sem lett, pláne hogy 2 napig bírta csak

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 22:41:39

@Spitzbauer: útelágazódáshoz érkezett vele a VV

bElannaTorres 2018.11.15. 22:41:48

@mocskosmacska: persze mindig csak a lányok . El is döntöttem hogy nálam ez nem szól bele kinek drukkolok. Ha lány ha fiú mindegy

Mók_Ica 2018.11.15. 22:42:15

@bElannaTorres: pólója sincs több..... csak az a trombitafolyondáros....

Cimili 2018.11.15. 22:42:44

ez a radics kurva okosnak képzeli magát.

bElannaTorres 2018.11.15. 22:42:55

@Mók_Ica: látszik, hogy anyu mos rá :D

Mók_Ica 2018.11.15. 22:43:29

radics intelligensen könyékig a szájába túrt, miközben adrikának osztotta az észt..... pfffffff

2018.11.15. 22:43:43

Legyen a Ratyicsnak pl. vakbélgyulladása. Szavazzuk meg!

Mók_Ica 2018.11.15. 22:44:21

@bElannaTorres: kereshet másik tiszta szponzor polót :))))

2018.11.15. 22:44:42

A szerkik Ratyicsra áldozzák az egész adást. Evvan.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:45:59

az a baj, hogy zsu nagyon buta.... és ezért tudják szívatni ennyire..... :(((((

nicu71 2018.11.15. 22:47:05

@Mók_Ica: amugy az hibiszkusz,meg pálma es filodendro levél csak szólok bazzmeg, már kurvára idegeeel!!

Todd Chavez 2018.11.15. 22:47:08

Megadnám, hogy Zsu hisztije egyszer tettlegességig fajuljon :3

2018.11.15. 22:47:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Velem lehet alkudni, de azzal nem biztos, hogy kivinnék a vellából. Legyen kankó, az nem tünetmentes, ha jól tudom. VVVivikétől meg is kaphatta... Reméljük.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:47:32

milyen pasijai lehettek zsunak, ha radics megjegyzéseit udvarlásnak érzi????

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:47:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát nem? :)))))
@Mók_Ica: azt sem mondták... most hogy fogok így aludni?! :DDDDDDDD
Zsuzsi kivel ordibált már megint? Pont nem láttam...

bElannaTorres 2018.11.15. 22:47:58

@Spitzbauer: igen nagyon tetszik nekik hogy vivike meg lett vagdosva. Radics bentmarad :/

Kentetsu 2018.11.15. 22:48:16

Miért vannak ezek az emberek, miért?

csincsilla72 2018.11.15. 22:48:43

Zsuzsa lassan eljut a buta pszichopata állapotig. Remélem, hamarosan szedálják.

Cimili 2018.11.15. 22:49:29

@Spitzbauer: sajnos nem véletlenül.:(((((((

bElannaTorres 2018.11.15. 22:50:15

@Mók_Ica: :)) az megint jó lesz neki egy hétig.
Amúgy nem értem tegnap látták, hogy néznek ki, azt hittem mára megfésülködnek majd, de nem :)))

2018.11.15. 22:50:18

Végre, 1 hét után, két EMBER beszélget. Bár nem ezért nézzük ezt a fost, de most üdítően hat. (Era-Roli)

Mók_Ica 2018.11.15. 22:51:26

@nicu71: én kérek elnézést :)))) legközelebb jobban figyelek :))))

@WICKEDWITCH: kérsz egy kis csokit (nem vvcsokit) ??? :)))) vagy bort?

2018.11.15. 22:52:16

Ratyis rulez! (sajnos)

De csak 46.57%, ez most hazugság egyébként.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:53:12

Ha Zsunak lenne esze, ami nincs, és nem is lesz, most lehetne semleges, és nem
áll egyik mellé sem, mert mindkettőt utálja.

bElannaTorres 2018.11.15. 22:53:37

@mocskosmacska: az nem néztem, de most látom hogy hasonlóan beszél hozzánk nézőkhöz is :D

Mók_Ica 2018.11.15. 22:54:07

@Spitzbauer: kérjük ki zsu szuperképességét :)))) kit küldjünk el ??

idióta viccek napja lesz holnap...... vajon eljutnak jackass szintre????

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:54:13

A holnapi király adás lesz. Csoki feje egy tanulmány, ahogy belenyírt a hajába. :)

Rozsgyi 2018.11.15. 22:54:15

Radics a végeig fogja vinni, mert a sík primitív rajongóinal egy minimálisan okosabb, azok meg felnéznek rá. Eranak ket hátránya van, az hogy nő és nem néz ki jol. Egy agresszív nagydumas férfi mindig le fogja győzni. Mindegy a végén úgyis Hunor fog győzni :)

tvbuzi 2018.11.15. 22:54:27

Úgy láttam Csokinak minden oka megvan, hogy feladja a játékot.

Owl La La 2018.11.15. 22:55:04

@Mók_Ica: Zsu szemei körül nagy barna foltok, karikák van, én is kiszúrtam már, gondoltam is olyan, mint egy INVERZ PANDA. Ha épp nincs alapozóval lefedve, mint a lábain az előző napi zúzós buli maradványai. Egyébként VV Aurélió szemei körül is ilyen nagy barna foltok vannak minden fotóján. Nem tudom mitől lehet, valami májfene vagy valami szer?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:55:58

@Spitzbauer: akkor könyörgöm, akasszuk fel. :) Azzal kiviszik.

Mók_Ica 2018.11.15. 22:56:32

ha vivike 18 éves és 2 éve menyasszony.... akkor 16 évesen jegyezték el????????????
hazugságvizsgálóba vele!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

WICKEDWITCH 2018.11.15. 22:56:45

@Mók_Ica: köszi, aranyos vagy! Borból már megittam a mai decimet, de csoki (nem vvcsoki) bármikor jöhet. :)))))

mocskosmacska 2018.11.15. 22:58:01

@Cimili: Furcsa, hogy ezt mondom, de szerintem radicsnak a többiekhez képest több esze van. De ettől még nem okos, csak több esze van, mint a két parittyakirálynak meg Zsunak.

2018.11.15. 22:59:27

@tvbuzi: Az ilyen velős meglátásokért érdemes itt lenni. (Nálunk senki nem nézi, engem hülyének néznek, szerintük szégyen, hogy nézem, így "megbeszélni" is csak veletek tudom.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 22:59:30

@Mók_Ica: dobjuk bele a konténerbe. :)
Máshol tuti hazudna.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:00:26

@Owl La La: vese probléma vagy totál kialvatlanság.....

@úgymond olvasó mmkk: oksa :)))) küldöm :)))

@Spitzbauer: olyan legyen, ami látható tüneteket produkál ....

2018.11.15. 23:01:17

@Mók_Ica: Ez pl. igaz lehet, mert ugye van az a vicc is, hogy ha elmúltál 13, van bátyád, és még nincs gyereked, az hogy lehet?

Mók_Ica 2018.11.15. 23:01:34

na, hozé ármándó mingyá izgalomba jön......

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 23:02:00

@Mók_Ica: akkor balta. Az elég látható nyomokat produkál. :)

Mók_Ica 2018.11.15. 23:02:11

@úgymond olvasó mmkk: óóó dehogyis, eszembe sem jutott!!!!

Cimili 2018.11.15. 23:02:48

@mocskosmacska: szerintem meg nem okos, csak jó a beszélőkéje. mint a piacon a cigó csajok, amikor rád akarnak sózni valamit. levegővétel nélkül jár a szájuk. :)

2018.11.15. 23:03:11

Hozéármándó 44 éves, de 60-nál nem néz ki többnek.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:03:32

@Spitzbauer: az a vicc, hogy ez nem vicc..... (azért röhögtem :))) )

@Csakazértis én vagyok a királynő: :))))))

2018.11.15. 23:04:36

Lesz gruppem, a két gádzsi bennevan.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:05:34

@úgymond olvasó mmkk: mmkk, kicsi lányom :))))))))))))) (apád hol van? és hogy tesztek ilyen cuki jeleket a kommentbe?????????)

@Spitzbauer: ésahajaismilyenmármegint??? :))))))))))))))))

bElannaTorres 2018.11.15. 23:06:33

győzi azt hiszi mert szemüvege van mindjárt okos is
:D

Mók_Ica 2018.11.15. 23:06:47

Ginu - gével..... győzi..... erre csak ezt tudom mondani: jesztödéj

2018.11.15. 23:07:17

@Mók_Ica: Erről jut eszembe, Dzsinu apja nem biztos, hogy felveszi a telefont ezek után sem.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:07:22

@bElannaTorres: zsu is ezt mondta erának tegnap :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 23:07:25

@Mók_Ica: hát ezaz, hol van? (én telefonról vagyok, ezért tudok cukiskodni)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 23:07:25

@Spitzbauer: Radics hármuktól kért puszit az arcára. De hát Hunyor volt a harmadik. :)
Nem mellesleg most Hunyorban nagyot csalódtam. Vivike hajt. Akkor meg is érdemli.

mocskosmacska 2018.11.15. 23:07:40

@Cimili: Én is butának tartom, de ebből a mezőnyből még ő az egyik legfényesebb csillag.

tvbuzi 2018.11.15. 23:08:06

Hová máshova költözött volna a legjobb barátja mint Kanadába.

Nbl 2018.11.15. 23:08:50

Nekem változatlanul okádnom kell ettől a nyomorék Győzőtől.

2018.11.15. 23:09:08

Győzi gyermekien élvezi, hogy láthat végre egy dugást a tévében.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:09:17

@Spitzbauer: hát nem.....

jön a gruppen szerkesztői utasításra.....

Cimili 2018.11.15. 23:09:42

@Mók_Ica: nem emléxel,még tavaly tanultuk ezt a trükköt TVBUZItól. :)

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.15. 23:09:44

Mi az a színes csík a képernyő alján? Ki az isten szerkeszti a Belevalót és mit drogozik

2018.11.15. 23:11:25

És a Ratyis mér' az Ánusz ágyában (és Ágyneműjében) prütykölt?

Mók_Ica 2018.11.15. 23:11:49

@Cimili: nem emléxem ..... de most már tudom :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 23:12:49

@Spitzbauer: mert hülye lett volna a sajátját összekenni. Tattikából.

mocskosmacska 2018.11.15. 23:13:12

Pár óvszert azért bedobtak hozzájuk a szerkik?

Mók_Ica 2018.11.15. 23:13:14

ma is és tegnap is azt hiszi győzi, hogy ezek a jelenetek felizgatják azt a 60 millió nézőt.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 23:13:50

Az összes konténer kívül-belül össze van hányva.

2018.11.15. 23:14:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: azé' az véleményes, pedig én rugalmas vagyok.

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 23:14:58

Reninek többet kéne szerepelni

Mók_Ica 2018.11.15. 23:15:16

radics tud egy szót és rögtön májjjjjernek hiszi magát......

2018.11.15. 23:15:25

Hapci meg Trészi... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2018.11.15. 23:15:41

"Ki az a Hapci meg a Tréfi" - Reni

tvbuzi 2018.11.15. 23:15:43

A betelefonálók is dakoták

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 23:15:51

Lesz még itten élőben magzatelhajtás.

bElannaTorres 2018.11.15. 23:16:45

A belevaló mindig ilyen volt? :D nekem kicsit közvetlen

Mók_Ica 2018.11.15. 23:17:22

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nem igaz, mindig ügyelek, hogy ne legyen kívül..... csak belül :)))))

szusi-póz??????????????????????

2018.11.15. 23:17:45

Laszika meg alamuszi macska. Reméljük nagyot ugrik.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:18:24

@bElannaTorres: nem közvetlen..... sz@r..... :))))))

Maximista vagyok 2018.11.15. 23:18:35

Gheccciii! Ez mi volt ez? Anikó úgy magyarázta az agyhalottaknak a képességeket mint ha debilekhez beszélt volna. Erre adok egy csillagos ötöst Anikónak!!! No de a többi.... Vvszétbaszatommagam18évesenamikamu Vivi egy ordas kurva, ráadásul butább mint amit gondol magáról, eltattikázza geci! Csoki hót hülye a játékhoz, Krisz helloszia státuszban van. A tuják eddig jól csinálják!

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 23:18:46

@Mók_Ica: olyan mint a mongol lovas csak a csaj fordítva van a csávó meg áll

mocskosmacska 2018.11.15. 23:19:40

@tvbuzi: hogy jó példát mutassanak a fiataloknak a biztonságos szexet illetően

2018.11.15. 23:22:24

Szinte biztos, hogy a két luvnya az ertéel által fizetett örömlány. Ennyire nem akarnak a mai lányok sem dugni, csak úgy mondom.

2018.11.15. 23:23:01

@Spitzbauer: Mármint, hogy 2 napig sem bírják...

mocskosmacska 2018.11.15. 23:23:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért ez megnyugtatót. De azért kicsit jobban ki kellene ezt domborítani ,hogy legyen népnevelő hatása. pl. Csoki Dzsinu megparittyázása előtt látványosan felhúzza a gumit, és közben ezt mondja: "én most egy óvszert húzok a farkamra, mert tudom, hogy a szex felelősség, vigyáznom kell magamra és a partnerem is, óvni mindenkit a nem tervezett terhességtől, ráadásul az óvszer a nemi úton terjedő betegségektől is megóv. Gyerekek, akik néztek most engem: ti is tartsátok ezt észbe, mindig húzzatok gumit a farkatokra dugás előtt." Esetleg ezt a társadalmilag pozitív példát össze lehetne kötni egy szponzorációval, így Csoki nem sima gumit mondana, hanem: "én most lifestyle óvszert húzok a farkamra...."

tvbuzi 2018.11.15. 23:24:46

@mocskosmacska: ebben is csak annyira tudnak jó példát mutatni mint bármi másban

Mók_Ica 2018.11.15. 23:24:51

mára kiégett az agyam......

mocskosmacska 2018.11.15. 23:25:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt simán el tudom képzelni, de azt is ingyen csinálják, mert úgy gondolják, hogy egy vv szereplés után magasabb árakat kérhetnek.

2018.11.15. 23:25:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: bevallom, erre kell, hogy gondoljak...

Nbl 2018.11.15. 23:26:39

@Mók_Ica: Ráadásul saját magával próbálta megmagyarázni, szerinte a troll az aki trollkodik.

tvbuzi 2018.11.15. 23:26:41

@Ay Mama, Que paso: az nem a svéd helikopter csak fordítva?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 23:26:46

Na, akinek ezektől a kedve jött meg és nem az epéje...

bElannaTorres 2018.11.15. 23:27:01

@Spitzbauer: benne van, főleg hogy a Radiccsal kiválasztás előtt dug a csaj. Tattikából sem értem, mi van ha kiesik?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 23:28:07

Belevaló Rabbit Edition. Olyan sztájlban nyomták mintha két cifrafosás közben kellett volna lezavarniuk.

Maximista vagyok 2018.11.15. 23:28:57

Azért megvan a maga gusztustalanul szép mivolta annak, hogy állítólag ezek aztán kemény játékosok. Hovatovább azonban a kurvaanyját mindnek! Mehetne egy levél hogy ha parittya mész a gecibe haza... Azt lássuk mire mennek egymással. Mert ugye pornónak szar ami megy, játéknak szintén, akkor ez most mi? Nincsenek nagy elvárásaim, de azért valami szórakoztató legyen már ami nem nettó 2 perc az öfiben hanem mondjuk adjuk a 2 percet a baszásra, a többi meg legyen nézhető egy sör mellett.

Mók_Ica 2018.11.15. 23:30:04

@Nbl: mert ő sem tudja pontosan, csak hallotta ezt a szót :)))

@VV9 Velőtrázó Vélemény: hozéármándó kedve jött meg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 23:31:09

Azt bírtam a legjobban, hogy Radics alighogy leszállt a nőről már futott Csokihoz, hogy tudassa vele a hírt... Bakker itt nem a dugás maga a fontos, hanem a dugás híre! :-)

Mók_Ica 2018.11.15. 23:31:22

@Maximista vagyok: csak azért mondod ezt, mert maximista vagy :DDDDDDD

uramatyám 2018.11.15. 23:31:47

@Spitzbauer: Nekem is ez jutott eszembe viviről. El nem tudom képzelni, hogy a radics bejön neki. Hát gina (gével) meg ugye erotikus masszázó volt. Mondjuk nekem vivike is egy sima hivatásosnak tűnik, szőkített kokeró/dakota/perui.

Maximista vagyok 2018.11.15. 23:33:50

@Mók_Ica: jogos! De azért lehetne valami vonal mentén is vágni a műsort nem csak ugy simán belebaszni az arcba hogy dikk má megint basznak a legkeményebb vv-sek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 23:34:04

@mocskosmacska: VV7 Dori még pont ezért nem dugott a szériában. Nem akarta leértékelni magát kinn.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 23:35:28

Jose Armando egyébként miért hívja mostanában almafának magát?

Mók_Ica 2018.11.15. 23:39:08

@VV Erőlegény: elvette a maradék 2 agysejtjét a villabeli szex..... (szimplán hülye)

Oh my... 2018.11.15. 23:42:32

Anyám..... őszintén remélem, ezek a nyulakat megszégyenítően párzó ösztönlények hamar kitakarodnak a vellából szépen sorjában, és azután lesz végre normális műsor is, mert ami most megy, az nekem már trashnek is sz@r, nézhetetlen fos! De most komolyan, mit képzel az rtl, ki kivancsi az etnikum minden normál emberi gátlást nélkülöző szaporodási metódusára? Mert én NEM! Akit ez érdekel, látogasson el a Hős utcai gettóba vagy a mittomén hányas főút mellé, vagy ott az xHamster, a XXI. században nem lehet kihívás netes pornót találni (akár ezekkel a ruppótlan szereplőkkel is) igény szerint, de nehogy már ez menjen "reality" címszó alatt is, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy ez képezi le a mai magyar átlagot, még a 20-25 közötti merítésben sem!!

Most komolyan, kikérem magamnak ezt az igénytelenséget. SZERKIK, KAPJÁTOK MÁR MAGATOKHOZ, tényleg csak EZT tudjátok, ne már!

OriginalBlackMamba 2018.11.15. 23:43:08

Olyat, hogy szavazás a hogyvolton (párbaj) tartunk majd most is?

Maximista vagyok 2018.11.15. 23:44:40

Amúgy meg puha szarok a kanok meg a kurvák is. Ha azt akarják mutatni hogy ettől jó játékosok igazán akkor hajrá. Toljon le valamelyik párocska egy olyan igazi Rocco féle throatfuckot, azt a romantikus sminkelmosódósat, úgyis tudnak udvarolni ezek a helyes srácok. Természetesen takaró nélkül, lámpafénynél ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 23:49:36

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nekem az a bajom, hogy valahogy semmi logikai vonalat nem látok a szex szál mögött. Szerelem nincs, de taktikailag sem érzek mögötte semmilyen hozadékot. Amúgy Reninek egy jópontot adok, hogy - legalább is ideiglenesen - kiszállt ebből. Leginkább Ginut nem értem ebből a négyesből. Mit tud nyerni ebből a játék vonatkozásában?

FájAzÉletÉsAVilágIs 2018.11.15. 23:51:34

Amúgy most jöttem csak rá, hogy az eddigi 13 játékos közül heten dugtak vagy voltak dugás közeli állapotban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 23:54:32

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Gondolom, hogy Reni a 7., de tévedsz, mert 9-en, hiszen az első este Hunor és Adri is közel voltak.

Maximista vagyok 2018.11.16. 00:00:30

Kívételesen valamelyik tujának szorítok, nem kell ebbe a játékba belemenni. Pl ez a Lacika gyerek néha tud értelmeset is böfögni mint amikor a hálóban témáztak ki kit varrt le, a trianoni csaj meg ugye elájult hogy de hát el van jegyezve. A tuja csak annyit mondott hogy kamu! Mondom hoppá itt egy ostros moszat, volt jele az életnek.

2018.11.16. 00:07:19

@uramatyám: Voltam Peruban, ott a fiatal kis indián csajok sokkal jobban néznek ki. Ne sértegessük őket :-)))

2018.11.16. 00:12:44

@VV Erőlegény: Nem olyan rossz a helyzet, mint gondoljátok: 14 játékosból, és nem 13-ból! :-DDD

bElannaTorres 2018.11.16. 00:43:20

@oh..my..gosh!: ez nem az átlag , nem is azt keresik, de nem tudom milyen egy jó vv. Survivor az lehetett volna sokkal jobb, az rendesen elbaszták. Majd leshetnek jövőre milyen nők fognak jelentkezni. Abból is csinálhatnak dugós műsort, csak adjanak nekik ételt meg szappant, a végén meg az nyerjen aki száz kilót tovább tud megtartani a vállán.
A mai rész radicsról szólt, szóval szerintem ezt a parittya vonalat akarják még sokáig vinni. Era szinte nem is szerepelt

nicu71 2018.11.16. 01:02:46

@Maximista vagyok: Jaj hát a Lacikát imádom ahogy ott figyel ,ül, jön ,megy,néz . Szerintem ő egy megfigyelő tipus :)) komolyan üditő a sok szereplési kényszeres között.

drxmarton 2018.11.16. 01:20:26

Btw en kétszer meghallgattam és nekem nem Trianon hanem Tyrion...De ne legyen igazam...
Egyebkent meg igazi konzervatív himsovinisztakent is zavar hogy a noket higy kezelik odabent.Ijeszto es megdobbento,hogy Krisztian Cintike kiesesen bankodva odaszolt,hogy kell ma melle egy no,az egyik bujjon oda. De nyugi nem lesz baszas. Mivaaan??!! Brrr...
Nagy fan vagyok,de annyira irrealisak a reakciók hogy csak kapkodom a fejem,mert ez nem egy sajatos valosag,hanem egy telnesen mas..

Adamadam 2018.11.16. 01:40:47

Sokan írjátok, hogy Vivi valójában nem 18 éves hanem sokkal idősebb. Az arca tényleg nem a legszebb, de azért a testén látszik, hogy nagyjából 18-20 év környékén kell lennie. Illetve azt is írtátok páran, hogy kamu volt az eljegyzés és valójában csak egy hivatásos. Az eljegyzést nem tudom mennyire volt kamu, de instán fent van a most már ex pasija (Zsombor a neve, valami instaceleb) pár napja vette le az összes közös képüket, de előtte voltak 1-2 éve feltett közös képek csókolózva, wellnessezve stb. szóval a kapcsolatuk nem volt kamu, sőt a beköltözés napján kitett egy közös képet, hogy legyen ügyes a villában, gondolom nem pont így értette ahogy alakult:D

Costanza 2018.11.16. 06:28:15

Sodoma es Gomora 2.0

Angora Cardi 2018.11.16. 06:48:45

Döbbenten olvastam az esti kommenteket, szerencsére meglátogatott az álomtündér, így lemaradtam a bagzó VV tegnapi adásáról. Mindenkivel egyetértek aki előttem már leírta, hogy ez már gyomorforgató. Ha Era esik ki és marad a pronyó pornó szekció, gyanús, hogy nem nézem ezt az évadot. Jó lett volna jókat röhögni rajtuk, akár még Zsun is, na de ne ezt a bagzást kelljen már nézni. Nekem ez a nyilvános tömegszex is érthetetlen, de ez eddig is volt a VV-kben, ahelyett, hogy diszkrétek lennének, netán tekintettel azokra akik még ott fekszenek és aludnának.

Más:
Szeretném hinni, hogy Era, Roli, Lacika valami játékot is mutat, Hunor úgy tűnik üresebb az előző háromnál, illetve még Zsun is szívesebben röhögnék pár adásban, mint a hivatásos szekciót nézzem.
A leírtak alapján szerintem is full kamu Vivi, a kora, a gyűrűje, még azt is el tudom képzelni, hogy a pasija volt a szerencsétlen felszarvazott zsombor de megbeszélték, hogy anyukám a 36 milláért kefélhetsz, ha kell. Az hogy Vivi pont Radicsra mászott rá, taktikának tűnik, de baszki nem hiszem el ezeknek a kis repedt sarkúaknak erre van gyomra, hogy minden faszra rápattannak, hátha a nyeremény ezáltal közelebb kerül. Szal így első olvasásra undorító volt az adás, várom a posztot belőle.

Angora Cardi 2018.11.16. 06:53:47

@FájAzÉletÉsAVilágIs: Eráról nem tudom elképzelni, hogy sztriptíztáncos volt.

Angora Cardi 2018.11.16. 06:54:29

Ha valaki összefoglalná ki milyen szuperképességet kapott, megköszönném. A kommentek csak érintőlegesen tárgyalták ezt az átfogó komoly témát :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 07:11:06

Remélem a mai műsort Erára szánják, mert tegnap Radics túltengett, ez így nem fair.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 07:14:18

@Angora Cardi: +1 ugyanígy, bagzás helyett legyen játék és szuperképességek.

listának örülnék, köszönöm!

Angora Cardi 2018.11.16. 07:17:39

@adamskij: kezdem azt érezni a szerkik ezt a bagzó évadot a tiniknek gyártják vagy a kukkolóknak lásd győziről a kommentek - és örülök, ha velem egyenvéleményeket olvasok, ezen röhögni sem lehet már, aki meg pornöt akar, ennél színvonalasabbat néz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 07:19:35

@adamskij: @Angora Cardi: Az öfiben du 5-kor biztosan meglesz a lista, szerintem annyira most még nincsen jelentősége, nem hiszem, hogy Karácsony előtt használni fogják. Legalább is a fontosabbakat.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 07:20:38

@Angora Cardi: sajnos bármelyik pornsite többet ajánl ennél, tehát ez az irány nem trash, hanem fekete lyuk.

egyetértek veled, ha ez lesz az irány, hagyom az évadot.

Angora Cardi 2018.11.16. 07:20:54

@VV Erőlegény: Csak kíváncsiságból érdekelt, ha már átaludtam :D

Angora Cardi 2018.11.16. 07:22:08

@adamskij: Ezt is elkúrják mint a survivort...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 07:22:19

@VV Erőlegény: rendben! nézd, a vv8-ban pár napon belül felhasználta Soma azt a kupont, amivel az utolsó hétig juthatott volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 07:23:39

@adamskij: Miért, nem ő nyerte meg így is a szériát ?

Pancsamanó 2018.11.16. 07:30:22

Jó reggelt! Feléig néztem tegnap. Nekem is sok volt már az egész, mint az állatok a karámban....azzal a különbséggel, hogy ezek utána még meg is beszélték kalákában. Amikor Radics odaszaladt Csokihoz hogy "Te is? Én is!" Látta vki a Diszkópatkanyokat? Amikor a 2 nyominger elvesztette a szüzességüket UGYANEZT csinálták :)))))))

Angora Cardi 2018.11.16. 07:31:19

@Pancsamanó: Dedós és ösztönlény szintjén tolják, hányinger.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 07:41:00

@Pancsamanó: Igen, tisztán látszik, hogy itt a hírérték a fontos, nem a tény. Mindegy, szerintem ezen túl kell lendülni, aztán majd leül az adás bagzási szempontból.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 07:41:31

Jóóóó reggelt! Vissza kell olvassak mindent, este beájultam, de ahogy nézem a Blikk címlapján az agyhalottak nem tétlenkedtek! :D

Angora Cardi 2018.11.16. 07:44:05

@Spitzbauer: Kicsit túl vannak ők is és a bagzás is tolva már.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 07:45:41

@Nyuszomuszo83: pont most láttam én is. hányadék banda

Angora Cardi 2018.11.16. 07:50:21

@Nyuszomuszo83: Megnéztem a blikket miattad és kismenyasszony hótpucéran se takaró se semmi, azért mégiscsak egy szaros valóságsóban van, mifolyikittgyöngyösön?

Angora Cardi 2018.11.16. 07:54:13

@Angora Cardi: Csak engem zavar, hogy a körülöttük alvókat is leszarva bagzanak?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 08:03:00

@VV Erőlegény: viszont minden egyes kiválasztásnál felhasználhatta volna és fel is használta az elsőnél.

arra gondolok, hogy már év végéig felhasználják a srácok képességeig felét.

temperepempe 2018.11.16. 08:09:51

Megmondom az őszintét én is a fanyalgók táborához tartozom. Úgy látszik, hogy nem én vagyok a célcsoport, pedig szívesen nézném, hogy néhány értelmesebb, érettebb ember hogyan reagál arra a szitura, hogy ősszezárják vadidegenekkel hónapokra (én mondjuk begolyóznék 1 hét után). De egyértelmű, hogy a castingon csak egyetlen szempont van: legyenek minél fiatalabbak, naívabbak, butábbak, mert azok fognak dugni. Úgyhogy részemről ezzel az évaddal is az lesz, mint az utóbbi néhánnyal: pár adást megnézek, aztán kuka, és legfeljebb néhány hogyvoltot olvasok majd el. Pedig jó kikapcsolódás volna napi szinten valóságsót nézni, amennyiben az nem egy nagy farkú cigányba oltott néger és igénytelen, primitív társai nyomorult vergődéseiről és kamatyolásairól szólna. Ezt elkúrták, nem kicsit, nagyon.
Haljak meg gec'.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 08:16:03

@Angora Cardi: Engem ez nem zavar. Először is, ezt gyakorlatilag vállalták akkor, amikor bementek, másodszor, szerintem majdnem mind megtenné (ki előbb, ki utóbb), aki nem az vélhetően csak azért, mert nem jön be senkinek (pl. Roli), de még ez is vehet akár olyan fordulatot is. Én inkább a kinnti hozzátartozókat sajnálom, és nem is elsősorban a kamu jegyeseket, hanem a szülőket, rokonokat.

Különben Radicsot a sírásain kívül az is gyengíti az alfaságában, hogy mindig ő rohan a hírrel a másikhoz. Most is meg kellett volna várnia, hogy Csoki menjen hozzá jelenteni, és nem neki kellett volna Csokihoz. A szexpartnerét erősebb alfának érzem a nők között. Úgy érzem itt az első számú alfa Vivike most a villában. Most is nem Radics választotta Vivit, hanem Vivi döntött úgy, hogy valamilyen megfontolásból Radiccsal szexel (először ! ), de fog ő még mással is.

Angora Cardi 2018.11.16. 08:23:20

Tehát az rtl oldalon fent van a video, érdemes hozzátenni, a játékosok sorszámot húztak és annak sorrendjében maguk választották ki, hogy mely szuperképességet kérik.

Era: joker, elveheti bárki más szuperképességét
Greg: lila kendő: védettséget adhat magának v másnak vele
Lacika: párbajtanácsot kérhet
Hunor: védettség megsemmisítés
Ginu: hazatelefonálás
Csoki: én vagyok a király szuperképesség
Zsu: hazugságvizsgálatra küldhet valakit, 3x lehet felhasználni, két párbaj között 1x
Krisztián: romantikus randevú - üzletelni akar majd a képességgel
Radics: dupla párbaj jel: vagy kettőt rakhat ő, vagy egy valakiét elveheti
Roli: villér, azaz villa fillér
Adri: jósnő látogatja meg és kérhet tőle jóslást
Reni: száműzhet valakit a szaunába 8 órára
Vivi: mivel a 13-ast húzta és 12 szuperképesség van - nem kap szuperképességet, de egy játék keretében párbajozhat majd valakik - 2 ember - szuperképességeinek megszerzéséért

Volt pár szuperképesség amit nem választottam volna, de a választás is elég jól leírta a karaktereket... Zsu ha jókat kérdez a hazugságvizsgálaton akkor beégethet 3 embert - mondja Roli - én itt röhögtem fel a Zsu és a jókat kérdez na jó hagyjuk... :D Jósnő is nettó faszság. Lacika is minek tanácsot kér a sok erős jelet meg otthagyta és 3.-ként választhatott...

,, 2018.11.16. 08:24:55

@úgymond olvasó mmkk: beírtalak téged meg heverőt docs.google.com/spreadsheets/d/1kH5m6Z_GHGHxLyyC0oOHz0CkuimvWKebVSq11ZsXaTk/edit?usp=sharing
a kövi kihívottra még nem kell tipizni.

válasszatok lemminget is! hajlandó vagyok engedni a 3-ból, lehet kevesebb is

A kroki meg bújjék elő jáccani!

Angora Cardi 2018.11.16. 08:26:17

@temperepempe: Egyetértünk.

@VV Erőlegény: Hát, kit mi zavar... El lehetne a bagzást intézni más szobákban is, mint eleinte tették, nekem ez a másik tökéletes levegőnek nézése, spec egy szobában velem csinálnák mondjuk így minden textil nélkül, valószínű kizavarnám a kurva anyjába a szobából.
Vivivel kapcs egyetértünk, sztem rá fog ugrani minden ágaskodó faszra.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 08:29:25

@úgymond olvasó mmkk: EKG, ugyanez jutott eszembe nekem is.
@Angora Cardi: Valaki írta volt rajta bugyi, nem volt ott semmi más csak Radics farka. Tényleg olyanok mint a bagzó nyulak. Bugyi a Ginán volt- majd nem volt! Csokis lett!

@Adamadam: Egyetértünk. A teste tényleg 18 évesnek felel meg. Az a csöcs lehet még nem bóticsöcs- bár a fene se tudja, de 18 évesen nekem is olyan volt mintha bóti lenne, azóta megöregedtem :D Én is láttam a közös képeket a pasijával instán, de ezeknél úgy működnek a nagy szerelmek hogy a két év már életre szóló szerintük, mert hetente váltják őket. Ezek 30 éves korukra 5-ször lesznek menyaszörnyek! :D

Amúgy valaki írta Era sztriptíztáncos, az Reni volt. Illetve hogy Erának van kutyaharapás az arcán. Az meg a Vivi. Vivi azért pakol magára 3 kiló primert, alapozót, bb krémet- povered báj BigBráder- ezzel tünteti el a heget az arcán. Radicsot benn fogják tartani a szex miatt és mivel kilátásba van helyezve egy gruppen party, ami nem volt még ugyebár, és kell a nézettség, így nem kérdés a vasárnapi párbaj! :( :( :( Erával ilyen nem lesz, így nem fog nézőket vonzani az, hogy két agysejtnél több van neki és beszélget. De ne legyen igazan! A megcélzott korosztály pedig a 20 év körüliek, azért a sok bacás. Hajrá Era!

Angora Cardi 2018.11.16. 08:29:44

Hogy Vivi miért pont Radicsra mászott fel először: nyilván számításból, bár lehet hogy az ő szintjén is Radics a jani, de ha ő ezzel a pinaszállal megmenti a párbajozót máris még jobban előnybe tolja magát a ranglétrán. Rideg számító kurva az én szememben.

Angora Cardi 2018.11.16. 08:31:59

@Nyuszomuszo83: Nem volt ott bugyi... sőt még a takarót is levágta magáról.

Én is erre tippelel, hogy Era nem tud a swinger szakosztállyal szemben bent maradni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 08:33:59

@,,: Ha Era jön vissza a párbajról, akkor nem gondolnám, hogy Roli lesz a következő kiválasztott. Viszont szerintem Radics jön vissza (52-48-al), és így Roli lesz a következő kiválasztott.

,, 2018.11.16. 08:40:37

@VV Erőlegény: a Radicsot beírhatom neked?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 08:40:48

Radics segge már félig kint volt a villából, erre vissza qrja magát bmg :(
A tegnap összefoglaló konkrétan a Radicsról szólt, Erát kb 1 percre vágták be :)

Tiszta óvoda, oda rohan és bejelenti hogy megvolt b*szval a vivike és pacsiznak :)))))))))))))
Az anyjuk meg ül a tv előtt és a sztrók éppen kinyírja, bár az ilyenek muterja már mindent látott, vagy pont leszarja mit csinál a kölke mert így nevelte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 08:42:05

Sztem Vivi már 16 éves kora óta tolja profin a reszelést, ő profi a szakmában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 08:42:56

@Angora Cardi: Eléggé sajnálatos ez a párbaj rögtön itt az elején, jobban örültem volna egy töltelék szereplők párbajának. A legideálisabb egy Adri-Krisztián párbaj lett volna, az semmilyen irányban nem befolyásolta volna az adástmenetet.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 08:48:38

milyen nagy az egyetértés, tesák

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 08:55:15

@Nyuszomuszo83: a hálóban meg rajta volt a tanga, amit nemes egyszerűséggel arrébb toltak. A nyugiban viszont semmi.
Radics ezt nem is felejtette el megmutatni, mikor direkt lehúzta a takarót, hogy mindent jól lásson a 60millió néző.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 08:56:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: a trianontól elszakított nézőket ki ne felejtsd!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 08:57:07

@szociál: ha nem otthon lakik a Vivike (ami 16 évesen ugyebár több, mint érdekes, pláne, ha a pasijának is ott a tojáshéj a seggén), akkor nincsenek illúziói szegény mamának.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 08:57:36

@úgymond olvasó mmkk: én kérek elnézést. Úgy elszakadtak, hogy kifejtettem. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 08:58:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: vajon Vivike gyűrűs vőlegénye mit szól a tegnap esti produkcióhoz?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 08:59:09

@,,: mire kell tippelni? Hogy ki jön vissza, vagy kút szeretnénk? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 09:00:03

@úgymond olvasó mmkk: kiment Londonba és azt kérte, ne írjanak a követői az oldalán erről. Elég jól lereagálta, mármint írásban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 09:08:30

@Angora Cardi: Zsu még ha tudná is kérdezni, a válaszokat akkor se tudná értelmezni. Majd jól kihasználja vki saját céljára.
Lacika is fődbuta, de ez neki még mindig jobb, ha mondjuk kap egy olyan tippet, hogy pl. ne hívja ki az erős játékost, és megmondják, ki T ki számít gyengének.
Ezzel szemben Ginu az, aki ostoba, mert azért választotta a hatatelefonálást, hogy majd az anyukája megmondja, milyenek az erőviszonyok és a kinti hírek a bentiekről. Napersze.
A Csoki királyság képességet nem tudom, mi.
A Mókusé meg vicces, nem ismerik azt a szót, hogy randevú. Anikó besegített nekik megérteni, de legalábbis felismerni a képesség megnevezését.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 09:10:32

Amúgy Radics az ocsmány beszéden és a mostani szexen kívül mit mutatott? A nagy arcát, hogy ő egy jútyuber. De kevés ez!
Vivi gyűrűs vőlegénye keres egy újabb ribizlit vagy egy fiúkát aki megbántott lelkét rendbe teszi. Úgymond. Bár lehet sírdogál most egy sarokban! :D

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez mekkora! :D

hereverő heverő 2018.11.16. 09:14:53

Lóreggelt kedves hogyvoltlakók!

@,,: Köszi a táblázatot, amint lesz egy@Nyuszomuszo83: kis időm megyek tipizni!
@Angora Cardi: Szerintem meg pont ezért fog benn maradni. Ne felejtsük el Cincikét aki jól megríkatta a Mókusánuszt és szépen kiszopta magát a vellából.

hereverő heverő 2018.11.16. 09:17:07

A blogmotor mondjon le. Nyuszomuszo neve hogy került ide? Ehh... Sixx, lehet nem bír ennyi hozzászólást a bloghu?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 09:18:06

ezennel lefújom a stiriczavazást

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 09:19:34

@Nyuszomuszo83: néztem a csávóka fejét, hát több, mint vicces. Olyan, mintha egy kamasz heccből ráphotoshoppolja a pelyhedző állú pattanásos fejét egy újságban talált izomagy fotójára. Nekem groteszk a látvány.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 09:21:00

@hereverő heverő: Nálam is történt ilyen a napokban! Cinci nem volt ennyire "erős" mint egy Vivi, Radicsot a retek sztárolja. Örülnék ha kipukkanna a lufi és kibacarentanák az akólból a barmot!

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 09:25:46

@,,: Én is Erára szavazok!!!
@úgymond olvasó mmkk: Ki nyert??? Én Hunyorra szavaztam! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 09:27:27

@Nyuszomuszo83: egyelőre döntetlen, még ki kell gondolnom, én kire savazok úgymond

Maximista vagyok 2018.11.16. 09:28:02

Így buszozás közben megállapítottam egy nagyon fontos dolgot, Vivinek szép a pinája. És ezzel ki is merültek a képességei. Jó lenne a VV9 mert ez a szuperképességesdi érdekesen csavarhatja a dolgokat, kár érte :/

hereverő heverő 2018.11.16. 09:32:12

@Angora Cardi: Ebből is látszi, mennyire hisznek magukban. Era azt választotta, hogy bárki szuperképességét elveheti, Radics meg a dupla jelet. Radics tehát abban bízik, hogy vissza fog jönni, Era pedig óvatos. Most bárki szuperképességét elvenni felesleges lenne, és ha a legerősebb szuperképesség kiesik a párbajon, akkor ezzel majd kényelmesebbé teheti a benntlétet, úgyis védett lesz a következő kiválasztáson. Ha meg Era esne ki, akkor meg tök mindegy. Radics abban bízik, hogy majd jól fel fogja használni ezt a képességet amikor úgy tünik, hogy megint ki fogjkák küldeni. Pedig szerintem utcaajtó lesz ebből.
De addig még hátra van a kampányhét és a kortárs beszédek. Mit fognak a radicsok berakni a kampányhétbe? Kiakasztják az elhasznált papírzsepiket a nyugi elé?

Costanza 2018.11.16. 09:34:18

@Maximista vagyok: szerintem inkabb menj be a villaba ha ezt a szintet akarod hozni itt, ok?

Angora Cardi 2018.11.16. 09:35:48

@hereverő heverő: ki fog ezért (miért?) bennmaradni? Nem találom mire reagáltál.
@Csakazértis én vagyok a királynő: A butábbak egyértelműen nem fognak tudni élni még azokkal a szar képességekkel sem... de mondjuk ahhoz tényleg hülyének kell lenni, hogy egy erős képesség helyett kér egy lófaszt..

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 09:36:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, nevetséges látvány, de ő is csak ilyen koksz által felfújt kis nyúlbéla. Ha nem szedné két hétig, leeresztene mint a lufi. De semmilyen férfiasságot nem fedeztem fel benne, ha 18 éves lennék akkor sem az ilyenre buknék. Minden lány tucat- ugyanaz a haj, hajfonás, vastag szemöldök, csücsörítés, öltözködés- és minden fiú is tucat aki menő akar lenni- lógó nadrág, szedett szemöldök, tollseprű haj- semmi egyediség, semmi stílus, csak utánzás. Az én időben is megvolt ez- de vén vagyok, jaa nem is annyira- de volt valami egyediség bennünk. A csótányroppantó cipő megvolt minden csajnak meg a buffalo, bomberdzseki a fiúknak, de valahogy mégis más volt. Vagy csak nekem szépültek meg az emlékek.
Úgyhogy exmenyasszonyvivien pasija nem sokáig fog könnyeket hullajtani, jön egy újabb aranyásó ribizli! :D

Angora Cardi 2018.11.16. 09:39:42

@hereverő heverő: Képesség elvétel is erős dolog, az ellenfelét jól megszívathatná vele. Jó lenne ebből igazi játékot játszani, nem csak a szerencsétlenek vergődését a jósnővel, míg az erősek kihullanak egyenként az erős képességeket meg hátrahagyják valami másik szerencsétlenre.
Radicsok ordibálni fognak a kampányhéten, szerintem Era egy mondatot nem fog tudni rendesen elmondani sem ott sem a stúdióban, aztán legyen igazunk, hogy Radics utcaajtó..

Angora Cardi 2018.11.16. 09:43:06

@,,: engem is beírsz? Erára tippelek, hogy visszajön. A táblát nem tudom megnyitni.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 09:52:40

@,,: kérlek véss be Erára még egy jelet, köszönöm!

Maximista vagyok 2018.11.16. 09:56:35

@Costanza: próbálok lesüllyedni a szintre, a visszajelzésből ítélve jó az irány ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 09:59:15

@,,: Radics jön vissza.
(én személy szerint Erát szeretném, de sztem kiejtik, de ne legyen igazam és inkább bukjam a tippet :) )

Angora Cardi 2018.11.16. 10:02:51

@úgymond olvasó mmkk: jövőre meg már ő vezeti a BV-t?

Maximista vagyok 2018.11.16. 10:04:49

@,,: Erára tippelek én is (vagyis nagyon remélem, hogy ő megy vissza a vellába)

hereverő heverő 2018.11.16. 10:09:09

@Angora Cardi: Ugyanúgy el fog tünni mint a seggfej Tivi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:10:29

@hereverő heverő: A megmaradt/nem felhasznált szuperképesség korábban nem esett ki a párbajon. A búcsúlevélben lehetett adományozni valamelyik bennmaradó játékosnak.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 10:11:28

Én is csak reménykedem Era visszatértében, de a retek ezt a gyökeret fogja nyomni, bízom benne kimaxolja magát mint gyökértivy!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 10:14:22

@hereverő heverő: ha Radics esik ki, kérdés, kire hagyja a képességét. Sztem Vivire és azzal fogja a haverok előtt kimenteni magát, hogy nem tudott választani.
Ha Era esik ki, Rolira hagyja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:15:31

@mobilos perpetuum: Ez hülyeség ezzel a mindegyik/egyik sem választással, ki is hagyom.

Bekkara 2018.11.16. 10:15:53

Szerintem Era sajnos kiesik, a készítők egyértelműen Radicsot nyomják. Meg az sem segített Erán, hogy veszekedett Zsuzsuval, mert érdekes módon Zsuzsu a maga butusságával szimpatikusabb a nézőknek, mint a nagyarcú lányok. Sok olyan véleményt olvastam, hogy azért szavaznak Radicsra, mert ő legalább őszinte. Az enyém amúgy Erán van, mert Radicstól a frász kerülget. Azok a szemmozgások...

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 10:22:37

A velveten is Era vezet!

Ki térjen vissza a vellába szavazás:

Era: 751
Egyik sem: 502
Radics: 250
Mindegyik: 28

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 10:23:01

@Csakazértis én vagyok a királynő:
én nem csak vivikére gondoltam, hanem inkább a parittyásokra, csokira, hörcsögre, radicsra...ott suhog a golyszijuk a takaró alatt mama meg nézi milyen ügyes a fiacskájuk, így kell játszani :))

Zsu taktikája lehetne az hogy visszavesz a pszihopata örjöngéseiből (lásd fotók) és átmegy elesett kis nyuszómuszóba akit mindig baszogat Vivike vagy bárki, és akkor a döntőig bömbizhetné magát, mert megsajnálnák, oda adnám neki addig a nyugit :)

Viszont azzal hogy a Radics mellé áll elveszít néhány szavazót, mert Era csak egyszer küldte el a picsába, Radics meg non stop basztatta, de annyira fogyatékos szegény hogy a sötétek rábeszélik ezt rokikártyást :simi

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:25:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Radicsnak azért is fontos volt ez a tegnapi numera, mert ha ő esik ki holnap, akkor legalább a spannoknak elmondhatja a jutuber, hogy bár elsőnek esett ki, de azért mégsem villaszüzen, és azért megtette, amit megkövetelt a haza. Era kiesése sajnos nagyon megerősítené a trash oldalt, Rolinak hatalmasat kellene alakítania, hogy megerősítse a fehérek oldalát, viszont előbb-utóbb tuti, hogy elkezdene harcolni egymással Radics és Vivi, és ezek ketten tuti, hogy szétgyilkolnák egymást a középjátéktól kezdve. Ha Era jön vissza akkor viszont lesz nagy riadalom a fekete oldalon, és kérdés, hogy ki lesz majd a feketék főnöke.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 10:25:28

@szociál: milyen cukkerborsó vagy, hogy megsimized szegény retardált Zsuzsukát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 10:25:52

@Bekkara:
Azért Radicsnak volt néhány elszólása Viviről hogy már unja meg hasonlók, eldobja mint a kapcarongyot, vagy valami ilyesmi, ez a női szavazókat hogy maga mellé állítja.
A kisegítőiskolás Hős utcai szavazókat viszont Radics szólította meg a parittyával.
Az mennyire gáz volt mikor pofákat vágott miközben megcsinálta vivikét, ez tényleg fogyatékos :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 10:26:43

@úgymond olvasó mmkk:

dehogy simizem, nem ér annyit, csak ez lehetne jó tattika részéről, de ő bolond sajnos és ő lesz a kövi aki kizuhan a villaajtón.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 10:28:49

@VV Erőlegény:

Radics ha ráun a csajra akkor ojan oltásokat fog tolni Vivikének hogy az szétb*ssza az ebédlőasztalt a jutuber fején, kenterbe veri Izát is figyeld meg.

hereverő heverő 2018.11.16. 10:30:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: bárkire hagyja, attól Era elveheti, nála van az atombomba

jóképűkirály 2018.11.16. 10:30:18

Ha esetleg valakinek megvan a tegnap esti kurelés vágatlanul valahol,valamelyik oldalon az kérem ne tartsa magában a linket.Előre is köszönöm.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 10:32:17

@jóképűkirály:

Belevalóban mutatnak kukit nunit, én mindig felveszem mert engem csak ez érdekel, kvantumfizikát lexarom azzal foglalkozzon Zsu meg Reni, ők az agyasok.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 10:32:38

@szociál: ilyen hejesen irsz ugymond, oszt mék én fatyok az értelmiségi, gec!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:33:01

@szociál: Radics sztem. előremenekülve védekezik. Sokkal inkább Vivi fogja őt otthagyni hamarabb, különösen, ha visszajut a fülébe, hogy hogyan vélekedik a kapcsolatukról Radics. Vivit sokkal rafkósabbnak, és kíméletlenebbnek érzem, mint Radicsot, és ő még egy pillanatra nem lágyult el a játékban. Igaz néhány nappal később is ment be.

Angora Cardi 2018.11.16. 10:33:07

@szociál: a mai blikken telibe felrakták a két videot, ott is látható minden

jóképűkirály 2018.11.16. 10:33:49

@szociál: láttam a belevalót de az vicckategória volt, ahogy leadták.Fent lesz hosszabb formában valamelyik oldalon csak ki kell várni.

Magentax 2018.11.16. 10:33:56

Sziasztok!
Hááát, a tegnapi adás....brrrrrrrr.
Nekem is az a véleményem, a szerkik annyira tolják Ripacsot - és ugyebár tök véletlenül épp most dugott a "kétévevagyokpárkapcsolatbandeazértlehethogyráugrokazelesőfaszra" (köszi Dzsudibí)Vivikével és mindezt premier plánban láthatják az érdeklődők - Era fog kiesni és ezt a gyökeret tolják vissza.
Érdekes volt Ginu szuperképesség választása. Azt hiszi, majd anyukája beszámol a benti erőviszonyokról, meg a véleményekről..

Magentax 2018.11.16. 10:43:27

@szociál: Lehet abban valami, hogy Zsunak titokban nagyon is bejön Radics. Ezért viselkedik olyan hisztis óvodás módon. Csak rá kell nézni, majd elolvad, amikor Radics táncol körülötte.
Azzal a szállal mi lett amúgy, hogy Ánusz megdugja Zsut?
Era sztem taktikai hibát vétett, hogy meg sem próbált kibékülni Zsuval, vagy legalább megpróbálni megbeszélni a történteket.
A fehér oldal úgy látom elvesztette Zsut - de ha véletlenül mégis Radics esne ki, hová csapódna újfent szegényke?

Angora Cardi 2018.11.16. 10:44:57

@Magentax: Szuperképesség választás után is Eráékkal volt Zsu.

Costanza 2018.11.16. 10:46:38

@Maximista vagyok: na ez egy egesz osszeszedett mondat volt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:48:12

@Magentax: Most azon kívül, hogy nyilván ezt nem fogják megengedni a szerkik, de honnan veszi, hogy anyukája ismerni fogja az erőviszonyokat? Ha Ginu az anyukájától örökölte a tattikai érzékét, akkor jótól kérdezné. Fogalmatlan, ejj pedig azt hittem, hogy ő fogja a VVV játékot játszani. Btw jelenleg a legészrevétlenebbül, de mégis többször a képernyőn a lányok közül Reni játszik. Egészen jól érzi az bevállalom-tujulok arányokat, kezd feljönni a szimpátialistámon.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 10:49:06

@szociál: ha olyan lenne mint én akkor maga lenne a megtestesült félig ördög félig angyal! :D :D :D Nem akarom, hogy olyan legyen- nem bömbizek mindenen és a sajnálatot sem csípem)
Zsu szefós, azok a szemforgatások, ahogy mereszti, vagy amikor látszik, hogy totál vakon van, valami ritka durva cuccot szívthat vagy szedálják tényleg! (Meg sem lepődnék rajta)

jóképűkirály 2018.11.16. 10:51:25

@Schlomo Goldberg: kösz bátyja, az komoly ,azt hittem annyi van fent mint a belevalóban :)

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 10:54:08

@jóképűkirály: Ugyanezt akartam neked küldeni de láttam lemaradtam! :D

WICKEDWITCH 2018.11.16. 10:54:30

Üdv néktek! Jelentem: takarítottam a telefonomon, letöltöttem az appot, és szavaztam Erára. A szerkiknek meg üzenem: exmenyasszony Vivike másokba is készségesen bele fog ülni, ezért ugyan nem érdemes bent tartani Radicsot

Maximista vagyok 2018.11.16. 10:55:42

@Costanza: segítettek a megfogalmazásban

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 10:55:56

@Magentax: igen, a Zsu vs Era veszekedést taktikai hibának érzem én is.
nem láttam a részt, szerintem Zsu nem nagy veszteség. a madárnál is percekig nem értette a szólást, szóval Roliék hagyják. aztán ha valakinek nincs jobb ötlete, kint hagyja egyszer.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 10:56:53

@WICKEDWITCH: Szupi vagy boszi! Pedig te is azt irtad nem szavazol, nem? Aztán úgy mint én mégis! :D
EKG, beleülne ez még a jegesmedve jégbevert f...ba is! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 10:57:12

@WICKEDWITCH: Az mekkora lenne már, ha mindig az esne ki akivel előtte kavar, és a végén megnyerné, mert végigment az egész társaságon, csajostul Gregestül! A végzet asszonya! :-)

Mi0 2018.11.16. 10:57:52

Hol beszéljük meg ha nem itt: az "...és még a országhoz csatlakozó nemtom hány területet amit Trianontól elvettek" mondatszerkezet tartalmilag tökéletesen helyes. Ezt a szóképet az irodalom- és retorikatudomány metonímiaszerű antonomáziának nevezi. Ebben a példában a beszélő a békeszerződés közismert helyszínét egyfajta kiterjesztett képként használja, összekapcsolva a hallgatóságban a magyarság számára oly fájó döntés fogalmához tartozó jellemzőit: így tartalmát és időpontját (...azokat a területeket, amelyeket Trianontól (a trianoni békekötés időpontjától) elcsatoltak [Magyarországtól]).

Magentax 2018.11.16. 10:59:44

@Angora Cardi: De azt mondta, hogy Radicsot fogja visszavárni. Ez azért nem lesz túl szimpi az eddigi szövetségeseinek és lehet, hogy emiatt kiközösítik..

WICKEDWITCH 2018.11.16. 11:00:34

@Nyuszomuszo83: nem, csak azt írtam, hogy még nem tudok, mert nem fér rá az app a telómra. De megoldottam. :)))
@VV Erőlegény: a Fekete Özvegy (és itt kérek elnézést az igazi Fekete Özvegytől!) :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 11:02:48

@Maximista vagyok: tesa, ki a nyelvtantanárod? hajjámeg, ajánljál be, geco!

bElannaTorres 2018.11.16. 11:03:45

@VV Erőlegény: az lesz, hogy az összes lány akit megparittyáztak kiesik, az parittyázók továbbjutnak, a végén pedig az nyeri meg aki nem csinált semmit, csak túlélt köztük :)))

Magentax 2018.11.16. 11:04:51

@VV Erőlegény: Miért? Lehet, hogy anyukája hatalmas social network fogyasztó, lehet, h még a hogyvoltot is olvassa :DD, képben van az ápoltak megítélésében.
Az is lehet, hogy előre megegyeztek valamiféle kódban - számítva rá, hogy lesz kapcsolattartási lehetőség és a szerkik figyelmeztetik anyut, hogy nem adhat ki infókat. Én így tennék. :))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 11:09:48

@Magentax: mert te használod azokat a tekervényeket, amelyek a fejedben vannak... :) Amúgy szerintem annyira nem rossz az a képesség, eljöhet az a pillanat, amikor valaki úgy megzuhan ott bent, hogy sokat tud jelenteni egy hazatelefonálás...

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 11:13:46

@WICKEDWITCH: Karácsony nagy lelki válság lesz nekik. És ha lehet cserélni, lehet olyannal cserél, akinek nagyobb szüksége van rá!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:14:25

@VV Erőlegény:

Olyan szuperképesség kellett volna hogy ha kéri bárkiről lehessen kompromitáló videót bemutatni, ahogy kibeszéli pl a háta mögött Radics Vivit, 3 videó megnézése elég rendesen bekavarhat mindenkinek, ez még többet érhet mint a védettség.

@úgymond olvasó mmkk:

véletlenül írtam lyól asztat, nem vagyék én anyira okos

@Magentax:
Vasárnapig biztos meglépi a nyugiban, kibeszélik magukat Zsuval Eráék és öribarikarkötőt adnak egymásnak mézecskalácsszívből :)
Egy Radics - Zsu kapcsolatból milyen egy géniusz ivadék foganna :))))))

@Nyuszomuszo83:
Zsu szerintem szellemileg elmaradott, bocs ha durvát mondtam, de ahogy artikulál az valami defektnek a kivetülése, őt nem lett volna szabad ide beengedni mert sérültebben jön ki innen, mint a VV Évi az első BB-ből, ő teljesen kész lett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:15:46

@Schlomo Goldberg:

Látszik hogy Vivi ma kezdte, szinte szűz a lány, fogalma nincs mi a szex :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:16:35

Szerintem ha Era kiesik akkor Rolinak adja a Joker képességet, ő meg széjjel szopat valakit vele, remélem.

WICKEDWITCH 2018.11.16. 11:19:48

@Nyuszomuszo83: igen, akkor rendesen fel fog értékelődni ez a képesség, ha még meglesz...

moletty 2018.11.16. 11:22:41

@Magentax: Pont az a Ginu akar beszélni az anyjával, akit szülinapján azon bőgött h. az előző 4-en az anyja fel se köszöntötte, mert elfelejtette . Mintha Csoki barnító krémet szeretne szuperképességnek :D
Én Erát akarom vissza,de mint mondtam meg is parittyáznám őt (köpjetek le , kiviszlek a gecibe!)
Egyébként parittyázás végén mi repül ki a parittyából ? Vesekő ? :D

moletty 2018.11.16. 11:24:05

@szociál: Nem érted ezt Tesó ! Hát LEVETTE a gyűrűjét előző nap ! Onnantól a minden kis szűzmenyasszony ordas nagy számító kurva lesz.... amíg újra fel nem veszi !

Magentax 2018.11.16. 11:26:09

@szociál: Emlékszem, régebben a kiválasztás, kihívás előtt mutattak nekik újságkivágásokat, videókat ezekről a kibeszélésekről.
2-3 évad óta viszont teljesen vakon tartják őket. Pedig milyen jó kis balhék lehetnének. :) Sokkal érdekesebb lenne, mint ez a tömény trágárkodás és parittyázás.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 11:27:35

@szociál: véletlenül beindult a második agysejt?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 11:28:26

@moletty: vesekő :DDDDDDD te hülye :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:28:55

@moletty:
Ginu azért akar beszélni vele hogy megtudja hogy állnak hozzá a külvilágban a nézők, nem azért mert érdekli mi van a muterrel :)))))))
De azt nem tudja hogy ilyet sztem nem kérdezhet hogy ki hogyan áll.
Ezért kapott más tanácsadót párbajra, az viszont beszélhet az erőviszonyokról.

@Magentax:
Igen kaptak sms híreket, még a hozzátartozók is bemehettek hozzájuk és elmondhatnák mi a rossz taktika, még óra is volt bent, de ugye ez még az első VV volt.

Magentax 2018.11.16. 11:29:02

@moletty: :DDDDD
Lehet, hogy Ginu épp most akarna kibékülni anyucival. Nyilván van oka, hogy az anyja levette róla a kezét. A cigók többnyire eléggé családcentrikusak - legalábbis akiket én ismerek.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 11:29:21

@szociál: Abszolút helytálló amit leírtál, csak én szefósnak tituláltam -szellemi fogyatékos- gyanítom, hogy nem látják át viszont a szülei, hogy egy beteg a gyermekük, így nem fog vele semmi változás orvos behatására történni. Márpedig sajnos szükség lenne rá, pszichológus és pszichiáter segítségére. Elfojtott agresszió, szereplési vágy, depresszióra hajlamosság, bipoláris zavart is látok a rendszerben. Én ragaszkodom azon felvetésemhez hogy kap benn valami nyugtatót, főleg az Erás veszekedés után. Ahogy ült leszedálva a cigis részlegen és oda nem illő kérdést intézett a két fiú felé, az elég gyanús volt és sokatmondó is egyben számomra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:29:40

@úgymond olvasó mmkk:
jah ittam egy iskollla tejt és kiokosottam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 11:31:23

@szociál: dik, kár, hogy én nem iszoMK telyet, bisztos én is még ennél is okosabb volNÁK

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:32:04

@Nyuszomuszo83:

biztos kapnak a riportban bogyót ha kérik, anno VV Baukó is kapott annyira ki volt néha.
Alekosznak nem kellett mert az végig itta az egész bennlétet, minden nap piált, olyan mája lett mint egy ír piásnak :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:32:39

@úgymond olvasó mmkk:

de eztet tök lyól írtad, már okos vagyol

WICKEDWITCH 2018.11.16. 11:32:52

Megvan! Gyűrű nélküli Vivi az, aki Villa Grand Slamre tör, és gyorsan dugnia, oppárdon, parittyáznia kellett Radiccsal, mielőtt az kiesik! :DDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 11:33:53

Héja-nász az avaron
Útra kelünk. Megyünk az Őszbe,
Vijjogva, sírva, kergetőzve,
Két lankadt szárnyú héja-madár.
Új rablói vannak a Nyárnak,
Csattognak az új héja-szárnyak,
Dúlnak a csókos ütközetek.

Szállunk a Nyárból, űzve szállunk,
Valahol az Őszben megállunk,
Fölborzolt tollal, szerelmesen.

Ez az utolsó nászunk nékünk:
Egymás husába beletépünk
S lehullunk az őszi avaron.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 11:35:32

Radics túl van tolva, képletesen is elhálta az utolsó vaktöltényét is, ez most érdekes, két hét múlva már senkit nem érdekelne. Ki fog esni a picsába. Remélem Pumped picsájába.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 11:36:30

@szociál: felteszem a okulárématot, aztán még okosabbak léCCok tölle

WICKEDWITCH 2018.11.16. 11:36:43

@VV9 Velőtrázó Vélemény: vagyunk páran, akiket most sem érdekel... :)))

bElannaTorres 2018.11.16. 11:39:21

Miért kell olyan hosszú műhaj, ha nem mossák mert félnek hogy leesik? Vicces lenne ha leesne :D Zsunak már így is eltűnt az egyik műszempilla ékszere, greg megtalálta és az arcára ragasztotta

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 11:40:27

Szegény Ady, ha tudta volna, hogy egyszer az új héja-szárnyak helyett más szárnyak csattognak a magyar kultúra horizontján...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:40:43

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Vasárnap kiderül ki nyeri, a sötétség fejedelme, vagy Era.
Sajnos vele megerősödik a retard oldal és mindenki át fog állni hozzá, onnantól elengedem a műsort, túl sok lesz az máN.

@úgymond olvasó mmkk:

Ne légy rest, húzd hát fel, MTA-s légy e

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:41:44

blogmotor megette a szövegemet ? >(

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.16. 11:43:11

Vajon amikor előírták a castingra a szempontokat, ki keverhette el a széles vertikum kifejezést a rémes etnikummal?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 11:50:06

na léptem majd gyüvök
elvonulok bömbizni a nyugiba

,, 2018.11.16. 12:06:53

@bElannaTorres: ezt én sem értem, tök gusztustalan. Vivinek ráadásul értelmezhetetlen az a rövid rész hátul, ha nem szándékos volt, hanem a szőkítő égette le, akkor le fog törni az összes eredeti haja is:S

moletty 2018.11.16. 12:13:35

Ez az Ady nevű tesó (hajjon meg szifiliszbe!) milyen bonyolultan írta le, hogy "mégeccő utoljára parittyázunk egy nagyot kinn az erdőben a fődön, oszt húzzunk a gecibe csaje!"
Ánusz vagy Csoki még ennél is tömörebben le tudná írni, de hát én már öreg vagyok :(

moletty 2018.11.16. 12:15:16

@VV Erőlegény: Én nem is értem ezt pontosan : most parókájuk van, vagy egyik másik szál műszál vagy hogy van ez ? ( Én csajaim mind kopaszok vótak, nem tudom ezt geci, ne röhögjé, hajjá meg, válszoljá má!)

Angora Cardi 2018.11.16. 12:20:13

@Magentax: Nem láttam, majd az ismétlést megnéze.

bElannaTorres 2018.11.16. 12:20:47

@,,: nem értek hozzá, de nem lehet hogy akkora az eredeti haja? És a hosszabbított rész a mű?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 12:21:10

@Angora Cardi: Erának lehet, jó lenne a ki ki mellé áll balhé előtt egy közeledés Zsu felé, amolyan anyáskodó kibéküléses. Elmagyarázni az ő szintjén, hogy mi is volt az a vita. Ezzel elvinni Radics mellől. De ez csak sztem.

Angora Cardi 2018.11.16. 12:24:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem tudom, én kinti szemmel ilyennel nem állnék már le, lehet benti szemmel át tudnám gondolni, de ugye én kintről kibicelek :D

Maximista vagyok 2018.11.16. 12:28:15

@úgymond olvasó mmkk: hallod bástya, dikk, most győzihez és aurélióhoz járok nyelvészetre, halljak meg beprotezsállak gecc! utána tuti mindenkit kint hagysz a gecibe rajosan!

bElannaTorres 2018.11.16. 12:31:57

Azon gondolkoztam, hogy szerintem a nézők miatt is süllyedt a színvonal, azzal hogy nő nem nyerhet. Így csak pornósok jelentkeznek, akiknek legalább jól a reklám

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 12:32:32

@Maximista vagyok: hazudol, more! túl jó a helyesírásod!

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 12:34:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én elengedném ezt a npt, de tattikából tényleg jó lenne ha Era megjátszaná, mert a sok liberálisan gondolkodónak az jönne le na mégis emberbarát... De aki hülye, az hülye, sajnos nem tudsz vele semmire menni. Mert:
"Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert!"

Maximista vagyok 2018.11.16. 12:38:03

@bElannaTorres: miért ne nyerhetne nő? a gond ott van, hogy eddig én még olyan nőt nem láttam a VV-k történetében aki végig tudna vinni egy ilyen "játékot". villán kívül vannak ilyen nők, nem is egy szerintem, de ők nem jelentkeznek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 12:39:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: De miért, most komolyan Zsu támogatása mit oszt, vagy mit szoroz a villán belül? Tattikailag arra sem emlékszik néha, amit egy perccel korábban mondott. Zsu az Zsu, ide-oda téblábol a villában, mint egy béna kacsa, néha másodpercek alatt begőzöl a semmin, néha leszedált állapotba kerül. Taktikailag teljesen kiszámíthatatlan (lásd Greg kiakadása a barátságkarkötőnél) és haszontalan. Különben is ez a ki-kit támogat tök felesleges. A nézők nem a kortesbeszédek alapján döntenek, és főleg nem a kortesidő alatti irányított játékok szerint, ezt már tudhatnák az előző szériákból.

Perah 2018.11.16. 12:40:26

@Dzsudibí: Én is csatlakozom azokhoz, akik szerint te vagy az egyik legeslegjobb posztíró a hv-n! Szóval megéri vele keccsölni, bár megértelek, mert nekem nem lenne hozzá türelmem. Mondjuk, nem is vagyok ennyire vicces :). Nekem már a Survivor alatt is te voltál az egyik kedvencem, meg itt is! Sajnos a kommenteket már nem tudom (akarom) itt végig olvasni, mert annyira sok van, hogy egyszerűen időpazarlás, főleg, mivel sokan egymással beszélgetnek csak.

Amúgy ez az évad elég durva, már ami a gyorsaságot illeti a szexben. Viszont nem értek egyet azokkal, akik szerint a két csaj (Ginu és VVV) beépített emberek (k***ák) lennének, mert egyértelműen azt mutatja a testbeszédük és viselkedésük, hogy jók náluk a parittyázó kanok (Csoki és Radics). Elég nagy szégyen, hogy ilyen hamar odaadták magukat, főleg Vivinek, aki már nem is érdekes Radics számára, ami tök természetes a pasik gondolkodását ismerve. Semmilyen kant nem lehet megfogni hosszútávra pusztán szex-szel.

Azon ki vagyok kicsit akadva, hogy Zsu annyira ostobenkó, hogy egy olyan pasi mellé áll, aki folyamatosan kifigurázza és megalázza. Elhiszem, hogy Erával összeveszett, pedig előző nap még neki adta a barátság-karkötőt, viszont abban a veszekedésben Zsu is olyanokat mondott Erának, ami miatt én lehet, hogy szájon csaptam volna. Tehát az egyik 19, a másik egy híján 20.

hereverő heverő 2018.11.16. 12:40:32

na, két telefon között megnéztem a vágatlan verziókat. Hát bammeg, a Radics úgy parittyázik mint Rocco és Ron Jeremy plusz Kovi összes színésze kétszer. Ez olyannyira romantikus dugás volt, hogy egészen a markomba érzékenyültem tőle, és amikor elszaladt elujságolni Csokihoz a nagy tettet, az priceless. Ha ez a majom benn marad, én ne lássam többet a segglukam.
Abban is biztos vagyok ezek után, hogy Vivi már egy ideje lerendezte magában ezt a lelkiismereti dilemmát (t.i. hogy ismeretlenek pénzért kúrhatják meg), csak most az a kérdés motoszkál a fejében, hogy ha mégse nyeri meg a 36 milkát akkor ez vajon ingyenmenetnek fog-e számítani?

Maximista vagyok 2018.11.16. 12:41:27

Vagyis lehet hogy jelentkeznek, csak nem válogatják be. Az ok meg egyértelmű, ha valaki nem ostoba és/vagy ordaskurva az a készítők szerint nem lehet érdekes (mekkora epic fail bazdmeg!) Pedig mennyivel élvezhetőbb játék lenne ez, ha normál emberek lennének bent...

felhőkergető 2018.11.16. 12:42:28

számomra az az érthetelen az egészben, hogy ki kíváncsi még erre? sötét, buta emberek arénáznak, műbalhéznak, üvöltenek, kúrnak stb egymással. mi ebben az érdekes?

hereverő heverő 2018.11.16. 12:43:45

@Perah: Ezt a megfogalmazást remélem csak a VV pasikra érted: " már nem is érdekes Radics számára, ami tök természetes a pasik gondolkodását ismerve. ". Ugyanis a magam nevében, de az ismerettségi köröm nevében beszélve is mondhatom, hogy nem az a fokmérőm , hogy hányszor sikerült megmászni a hölgyet. Ez így eléggé sértő a "normál" férfiakra nézve.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 12:45:04

@Maximista vagyok: szerintem sem válogatják be őket, mert ők nem csinálnák azt a műsort, amire a szerkesztőség szerint a mélyen tisztelt úri közönség vevő. megkérdezték maguktól, hogy mi hozza jobban a nézettséget, a parittyázás, vagy a Kant filozófiájáról való diskurzus, és az előbbit választották

bElannaTorres 2018.11.16. 12:45:13

@Maximista vagyok: hát azzal van a baj, hogy nőtől többet várnak el, itt van pl. Cintike, akitől mondjuk Krisztián sokkal undorítóbb volt, mégis ő esett ki. És ez már a legalja, korábbi részekben mindenki normálisabb volt.

Maximista vagyok 2018.11.16. 12:48:21

@bElannaTorres: ez még nem teljesen a legalja. Ha pl. az orosz trash realityhez hasonlítom, ahol ugye a verekedés, gruppen, meleg pornó sem kizárt akkor van még hova "fejlődjön" a műsor. Sajnos :/

bElannaTorres 2018.11.16. 12:49:27

@Maximista vagyok: sajnos, mert eddig mindig volt miről beszélgetnünk, még vicces is volt, de a tegnapi rész már nekem unalmas lett :(

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 12:50:25

@Perah: "ami tök természetes a pasik gondolkodását ismerve" egy férfi ismerősöm szokta mondani, hogy azok, akik azt mondják, hogy minden férfi egyforma, miért próbálták ki az összeset? :))) szerintem a bentiek nagyon messze vannak a normálistól (vagy szerencsés vagyok, és nincs ilyen sem a közvetlen, sem a tág környezetemben)

bElannaTorres 2018.11.16. 12:50:53

@hereverő heverő: semmiképp nem ingyen reklámnak jó az :D

,, 2018.11.16. 12:52:02

@bElannaTorres: persze lehet, de nekem gyanús ránézésre az állaga, szerintem az a rész ott meghótt neki
@VV Erőlegény: vv alapján ez kérdés?:)
@Maximista vagyok: nekem van erről egy elméletem, de elég meredek. szerintem a nézőket jobban motíválja az "érdekes, normál műsornál", ha úgymond (társadalmi) igazságot szolgálthatnak. Elég csak megnézni a politikát, hogy mivel lehet megfogni a zembereket (és akkor itt befogom, mert megfogadtam, h a vv-ben nem politizélek)

Maximista vagyok 2018.11.16. 12:53:24

@bElannaTorres: szórakoztató műsornak kellene ennek lenni, de nem az. Ha pornót akarok nézni, akkor vannak arra igényes oldalak, megoldások, nem a VV-ben keresi az ember az ilyet. De ez van, ezt kapjuk, még mindig jobb egy kicsivel, mint állandóan a politikai fostengerben úszkálni. Régebbi szériákat volt hogy végigröhögtem, kikapcsolt, most meg a hányinger kerülget.

bElannaTorres 2018.11.16. 13:03:06

@Maximista vagyok: tegnapiban már tényleg nem volt semmi szórakoztató. Radics üvöltését hallgatni, ahogy ünnepli magát mert dughatott. Utána előadja, hogy nem jelent neki semmit.
A csajnak se de mindegy.
Ha kiteszik radicsot még van egy kis esély rá, hogy normálisabb legyen a műsor, de látod, még Erának aki nem kurvult, neki sincs könnyű dolga, sőt valószínűleg kiesik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 13:05:38

@,,: ebben is van valami, úgyhogy ekg :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 13:19:18

@moletty: én nő vagyok, mégsem értem a műhajat. sem a felrakását, sem a hordását, semmit (te hajjá meg, tesa!)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.16. 13:25:41

@,,: Teljesen egyetértek a meglátásoddal csak azt gondolom, hogy a VV-ben több szálon is kell tudnod játszani, és nem lehetsz csak a (társadalmi) normalitás és igazságosság bajnoka. Tehát először amikor bejösz a játékba meg kell tudni mutatni az érdekes, játékos, és/vagy a humoros énedet, majd ahogy halad előre a játék, úgy kell előjönni egyre inkább az igazság bajnoka éneddel. Amit Eránál és Rolinál nagyon hiányolok az az érdekes, és játékos énjük.

Maximista vagyok 2018.11.16. 13:32:55

@VV Erőlegény: én eddig humort is csak nyomokban véltem felfedezni, pedig azzal mekkorát lehetne gurítani a nézőknél...

hereverő heverő 2018.11.16. 13:38:23

@Maximista vagyok: Azért Ken-Xandír villantott egy kis humort, mikor elújságolta a nagy tetteket a hálóban Zsuzsunak:
K: Radics megbaszta a Barbibabát, a Csoki meg a Ginut.
Zs: Úgy hogy a csaj el van jegyezve?!?!
K: Áh, az kamu, vége a kapcsolatnak. Úgyhogy Zsuzsika, most már van támadási felületed, hogy ki itt a ribanc.

,, 2018.11.16. 13:39:10

@úgymond olvasó mmkk: <3 :)
@VV Erőlegény: én ezzel is egyetértek. csak arra akartam célozni, hogy a nézőkben az Radics/vivke stb alakok kiszavazása ESETLEG (sok kérdőjel) nagyobb elégtételt okoz, mint egy könnyed, vicces, okos műsor

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 13:43:52

@bElannaTorres: sztem akkora a saját és a többi haj a pót. Randa nagyon.

hereverő heverő 2018.11.16. 13:48:02

@VV Erőlegény: és @,,: EKG, azzal a kiegészítéssel, hogy nem baj ha egyszerre mutatod meg az érdekes, humoros stb. énedet és az igazság bajnokát is, de ehhez intelligencia és valódi stratégia kell. Először beleállsz a dolgokba a gyengébb oldalán, gondosan kiépítesz magadról egy képet a többiekben és utána szépen előveszed az aljas eszközöket is. Mindezt humorral leplezve.
Más kérdés az, hogy a szerkik mit fognak belőled bevágni az adásba.

artax 2018.11.16. 13:48:18

Azért az mindent elárul a szavazás komolyságáról,hogy nyomjuk Erára a szavazatokat,és közben a szerkesztőknek"üzenünk",hogy Radics hagy essen ki.Tudjuk hogy úgyis ők döntenek.Most nem emlékszem,ehhez az évadhoz van e köze Rubin Kristófnak,de ha igen,és a survivorből indulok ki,akkor mindenkinek aki Radicsot kint látná,van egy rossz hírem...

hereverő heverő 2018.11.16. 13:55:46

@,,: Köszi, kitöltöttem egy ideig, majd még agyalok rajta. Visszjövő játékost nem tudok tippelni, majd írd bele azt te légyszi. Tökjóóó ez a táblázat!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 13:56:34

@artax:
Ha survivoros szemmel nézzük akkor hunyor nyeri.
Dávid is kuka volt végig, azt végig egyengettek a játékát.

bElannaTorres 2018.11.16. 13:57:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: éden kettőben ebből a világból csak egy nő volt, ő nem ment be soha a vízbe, biztos azért mert félt hogy leesik a műhaj és szempilla. Ezért nem mosnak hajat ezek sem bent :O Erának is látszik meddig ér az igazi.
De legalább mire Anikó jött a konyhát úgy ahogy rendbevágták :)))

artax 2018.11.16. 14:00:25

@szociál: hunyor nyeri,csak azt a pár hónapot úgy kell nézni hogy a Radics is ott rikácsol mellette

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:05:43

@artax:
Hónapokig nem fogom nézni azt a szégyent tesa, haljalmeg.

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:05:50

@artax: az eddigiek alapján nem bánnám ha Hunor lenne a befutó

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 14:06:54

@WICKEDWITCH: olyan, mint a világszép nádszálkisasszony mesében (nem, ő nem világszép). Mikor kivágják a másból, azt mondja mind: vizet, vizet, mert mindjárt megfulladok. Az első kettő nem kap időben, meg is fulladt. A legkisebb nem.
Ez Vivike meséjében úgy hangzik: farkat, farkat, vagy mindjárt elszáradok. :)
Ezen vonal mentén végigüli a villát, mi t egy sojfogasos vacsorát. :)

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:08:25

A táblázat alapján miből gondoljátok, hogy Roli lesz a következő? Szerintem nagyon nem ő lesz. Addig van még idő, de szerintem Adri-Zsu sokkal esélyesebb.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 14:11:52

@Maximista vagyok: szerintem Lacika se esélytelen, mégha nem is a legélesebb kés a fiókban.

Belllaba 2018.11.16. 14:17:33

@szociál: ha survivoros szemmel nézzük, akkor Lacika nyeri. Az is kuka, ez is kuka, az is langyi, ez is...
Bár én Hunyorkának jobban örülnék. Ő eddig nem ment le állatba. Mondjuk szerintem ő is parittyázott volna Vivivel, ha a lány őt választja Radics helyett. Már szinte könyörgött Vivi csókjáért, de azt csak Ginu kapott, Radicsnak meg nem csak csókot adott, de a kígyóját is beengedte:) Bár végül lehet ezzel jobban járt Hunor, de nem rajta múlott.

hereverő heverő 2018.11.16. 14:18:10

@Maximista vagyok: Mert a kiesett Radics bandája bosszút forral. Mivel Roli küldte a vágóhídra a nagyhangú bélférget, hát logikus, hogy a hívek megpróbálják kidobni őt is a vellából.

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:19:52

@Belllaba: elVOLTAMjegyezveamiszinténkamu Vivinek szerintem bent bármelyik betenné, még Greg is...

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:21:07

@hereverő heverő: titkon még esélyes lehet a Krisz gyerek is, kinézem a csótányból hogy ha visszamegy akkor almon belülről kirakatja szundit.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:22:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: dik...disz..dikszri.. hátrányos megkülönböztetés!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:22:34

@Belllaba:
Lacika nem jön be senkinek, hunornak még én is betennem :)
Hunor nyeri ahogy a vv1-et Szabi.

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:23:25

Azt ráadásul át sem gondoltam még, hogy kinek milyen ütőkártyája (szuperképesség) van amit felhasználhat. Az még nagyon bekavarhat.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:24:19

@szociál: nekem nem tetszik Hunor sem (fene az ízlésem)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 14:25:51

@Angora Cardi: kint én se. De neki most gondolkodni kéne, mert bent akar maradni. És kameraidőt akar. Ahhoz meg néha színészkedni is kell. Nem kell őszintének lennie, nem kell öribari legyen, csak beszéljenek és a szóhasználatért kérjen elnézést. Az neki kedvező lenne. Zsu pont nem érdekel ebben a sztoriban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:26:51

@szociál: nem erek ra szaunazni most, te retek. szimplan nem tetszik, nincsen vele semmi baj, esztetikailag magasan a tobbi felett van, de.. meh

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 14:26:57

@Nyuszomuszo83: Era szempontjából néztem, Zsu ebben a sztoriban annyira nem érdekel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:28:36

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem meg a ratyi Dávid nem teccett meh :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 14:29:16

@VV Erőlegény: Era a lényeg benne. Hogy ő megpróbálta. A saját megítélése miatt gondoltam, nem a Zsu személye, vagy támogatása miatt. Ha Zsu marad, lesz kit kivinni majd, addig még az ő szavazótábora jól jön

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:29:59

@szociál: o sem tetszett. nem tudok olyan pasit felidezni a vv6 ota, aki bejott volna (az elotte levoket nem neztem)

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:31:30

@úgymond olvasó mmkk: "nem erek ra szaunazni most, te retek" :D:D:D:D mekkora stabil bástya vagy hogy vigyelekiagecibe!

Belllaba 2018.11.16. 14:31:50

@szociál: :D
Az eddigiek alapján úgy legyen!
Korábban egyébként azt hittem, nem merik már megnyeretni tujákkal, mert egy esetleges következő szériában mindenki bekussolna, alkalmazkodna, meghúzódna majd, senki nem csinálná a műsort. De már másképp látom, egy-egy tuját beraknak, a többinél meg feltétel, hogy minél sötétebb, IQ lájtosabb legyen, aki zsigerből képtelen nem nyomni a balhét, valódi taktikázásra képtelen, ha előtör belőle az ösztön.

bElannaTorres 2018.11.16. 14:33:57

@úgymond olvasó mmkk: nekem se tetszik. Szerintem majd direkt ellene is szavazok :))) nem bírom a túl esélyeseket:))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:34:43

@Maximista vagyok: dikk. te ilyen kis bokolos gadzso vagy, tesa?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:38:49

@úgymond olvasó mmkk: @bElannaTorres:

Valogattok mint Zsu hogy menjekel rátok tesak.

@Belllaba:
Csoki felek nem fognak rtl-be műsort vezetni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:40:45

@szociál: elmeleti valogatasban nagyon jo vagyok, hogy szomorodnal meg, tesa

Maximista vagyok 2018.11.16. 14:41:35

@úgymond olvasó mmkk: tudok én udvarolni geci, raj vagyok stabil szettel, tokkal, vonóval!

bElannaTorres 2018.11.16. 14:42:38

@szociál: ez a tattikám, nem linkre vagyok itt dísznek tesa :D

bElannaTorres 2018.11.16. 14:44:49

@szociál: “Csoki felek nem fognak rtl-be műsort vezetni” Győzikéről is ezt hittük :D

É2I 2018.11.16. 14:47:32

@szociál: "Csoki felek nem fognak rtl-be műsort vezetni. " Ellenben a kész átverésben szívesen látnám viszont, mint torkos borzot :P (A pákó is milyen jó alapanyag volt vagy háromszor)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:49:31

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem jó Vivike, valogatasbol elég ennyike :)

@bElannaTorres:
Bauko még durvabb pelda,az még Gyozit is kenterbeveri.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 14:51:23

@úgymond olvasó mmkk:
Vidd ki gec :)

@É2I:
Baukoek szerepeltek abban a vazelines műsorban.
Ezek is fognak, tuti Radicsot fogják tolni ha most nem esik ki.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:51:26

@szociál: meg mindig konzervativ lany vagyok, es a ferfiakat preferalom :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 14:54:26

@szociál: menjen a divat a picsaba, en egy eccavut akarok!

Maximista vagyok 2018.11.16. 15:00:04

@szociál: apropó Baukó :) elég nagy "mázlista" vagyok mert a villától 5 percre lakok és ugye a belevalót a közelében hegesztik. Nos, Baukó drága elég sokra vitte, hogy rendszeresen velem utazik a 133-ason, hogy a ló nyalja meg a szemeit :D Arra is gondoltam már, hogy a kupola tetejéről néha beköpdösök ennek a bandának.

bElannaTorres 2018.11.16. 15:03:33

@szociál: baukót még nem láttam szerencsére:))
@úgymond olvasó mmkk: Mint greg? Vagy Ő pónival nyomta a szexuális táncot? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 15:04:39

@úgymond olvasó mmkk:
Mondom hogy valogacc geca :)

@Maximista vagyok:
Dobj be uziket hogy te nyersz Radiiiiiics :)
Azt vasárnap lesz 20%-a :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 15:07:59

@bElannaTorres: Greg sello, nem? :DDDD

@szociál: nem en valogatok, hanem engem valogatnak, azert fogok macskas nokent megmurdelni 80 evesen

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 15:18:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: egyetértek, gondoltam erre a lépésre és Erának jót tenne mindenképp, pláne ha Greg (aki ott helyben torzított) is jelen lenne. pusztán Era megítélése miatt.

WICKEDWITCH 2018.11.16. 15:18:41

@artax: Azért egy próbát megér, hátha elgondolkodnak rajta, hogy a nézők nem feltétlenül a bagzásra (mert ez már az)@Csakazértis én vagyok a királynő: kíváncsiak. :) Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz: a 21. században elképzelésem sincs, hogy kiket izgat fel ez a dolog, ráadásul annyira, hogy ezért bent tartsanak valakit. Biztos létezik pár perverz, aki valóságshowszereplődugásphiliában szenved, de őszintén remélem, hogy ők nincsenek sokan...

Pancsamanó 2018.11.16. 15:18:57

@szociál: mert Győzike mennyiben különb? :)

Pancsamanó 2018.11.16. 15:20:14

@Maximista vagyok: legalább egy pár ágyi poloskát dobj be nekik :) Vagy egy nágyon kígyót!

WICKEDWITCH 2018.11.16. 15:20:21

@WICKEDWITCH: nem tudom, miért tette bele a közepébe csakazértis én vagyok a királynőt...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 15:20:53

@szociál: haleberi 150 evesen is koroket fog ram verni jonosegben, geco!

WICKEDWITCH 2018.11.16. 15:21:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: naszóval: ez a csaj végig, de mi lesz vele, ha elfogynak??? :))))

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.16. 15:25:39

@hereverő heverő: hasonlóképp gondolom. Roli ekkor simán viheti Renit, akit jelölt is, vagy a hármasból ÁnuszMókust, aki ellen bőven van fogás és lassú is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 15:25:47

@WICKEDWITCH:
Valójában ez a műsor a kukkolasrol szól, és akik a duginapokra kíváncsiak azok csak ezért nézik.
Már annak orulnek hogy zuhanyozik valamelyik, közben meg egy kattintás az internyeten és oklozik egymást a csajok, fura.

@úgymond olvasó mmkk:
Haleberi nem teccik kuklkuxklanos vagyok :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 15:26:07

@Maximista vagyok: egész addig én is azt gondoltam, hogy Hunor jó lesz befutónak, de mikor láttam, hogy simogatja Arácska lábait, hát, broáf.

Maximista vagyok 2018.11.16. 15:26:59

@WICKEDWITCH: ha így amortizálódik a VV akkor nem tartom kizártnak, hogy lassan utolérjük a ruszki valóságsókat, sőt aztán köröket is verünk rájuk mert pl beraknak majd egy lakatos jézön stetemet aki majd végigszurkál pár tesót.

WICKEDWITCH 2018.11.16. 15:37:59

@szociál: én azt kukkolnám, hogy hogy viselkednek bent a szereplők, hogy alakulnak a bandák, hogyan játsszák ezt a társasjátékot, mert szerintem az ilyen típusú reality igazából egy hatalmas társasjáték (kellene legyen). Ha trash-t akarok nézni, arra ott vannak a különféle Shore-ok, meg Housewife-ok, azoknak nincs tétje, ha jól tudom, ott nem az a cél, hogy te nyerj. Ha meg pornót, arra meg számtalan oldal a neten. Én sajnálom, hogy ez így elment trash irányba. Az nem zavar, ha dugnak, még az sem, ha a BV-ben levetítik (legföljebb nem nézem meg), meg nyilván kellek bele trash-esebb szereplők is, de ez, ami most megy, ez nekem már durva, az meg még durvább, ha ennek oltárán föláldozzák azt, amiről ennek a játéknak szólnia kellene. Na mindegy, evvan. Csak azért írom le, mert hátha valaki illetékes elolvassa és elgondolkodik rajta... A remény hal meg utoljára... :)))))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 15:42:11

@Maximista vagyok: ígéretes kilátások... Akkor majd indítványozni fogom, hogy azon a bizonyos lyukon keresztül betonnal öntsük fel a létesítményt. :DDD

bElannaTorres 2018.11.16. 15:59:08

@WICKEDWITCH: nem érdekli őket ehhez értenek azt kész. Survivort is próbálták erre vinni, múlt évben panyikot elvitték randira hátha dugni fog, most meg mindig szegény csajok seggére közelítettek a kamerával. Nőknek is jó legyen ezért mind a kettőt férfiszépség nyerte, illiász még modell is volt, de dávidtól se áll messze pózolás.

bElannaTorres 2018.11.16. 16:00:15

Kéne egy főzős dugós műsor is.

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:14:15

@bElannaTorres: az mekkora lenne :D:D:D:D RTL-nél a helyed, halljak meg tesó! El is képzeltem ahogy a pulton parittyáznak a zöldségesláda mellett! Egy álom lenne!

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:15:22

Lenne ott szuvidált kombó, konfitált parittya, meg textúrák :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:21:28

@WICKEDWITCH:

Az a baj hogy a kreténeket válogatják be, és szerintem valami kikötés is van, ha dugtok az első héten vagy bármikor a bent létetek alatt ,akkor kapsz valami bónusz gázsit kéz alatt.
VV Attila féle játékosokkal jobb lenne pedig, nem csak az lenne a napi téma hogy parittya, ha nem lennének durván mások a karakterek még a csapat választás klikkesedés is sokkal nehezebb lenne, ez lenne a kihívás, akkor mindegy egyes kieső hiányozna lehet, így már azt várjuk hogy zúgjon ki az összes a pitsába és nyerje meg hunyor vagy Roli :)
Én se akarom nézni Csoki seggét ahogy liffeg a zsákja dugás közben, vagy Kebab rinyáját mert nincs rajta smink és lezombizzák :)
Egy korrekt kis VV-t szeretnék, de sajnos nem ez az irány, hanem a trash, pláne ennyi indiánnal :brühühü

WICKEDWITCH 2018.11.16. 16:22:29

@bElannaTorres:@Maximista vagyok: :DDDDD Aztán egyék is ám meg, amit főztek... :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:22:42

@bElannaTorres:
VIP konyhafőnökben csinálj úgy rizottót hogy közben Gézának vered a faxát, van rá 10 perced !
Óra ........indul !

uramatyám 2018.11.16. 16:24:40

@Maximista vagyok:
A savak is fontosak. Azt meg ugye kóstolással lehet megérezni. (nefürgéylé)

bElannaTorres 2018.11.16. 16:25:17

@Maximista vagyok: :D valamelyik részben már így is elhangzott hogy Anikó nem elég stabil :D hát tényleg nem volt rajta stabil szett, bokáig érő nagymami ruhában ment be :))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 16:30:03

@szociál: legalább okos indiánok lennének... Amit a dugásról írtál, az már nekem is megfordult a fejemben, bár a gázsira nem gondoltam, de az tuti, hogy ezek VVszextörténetből készültek, másból nem. Azzal vannak elfoglalva, hogy mi nem volt még, meg hogy ők legyenek az elsők valamiben, meg hogy történelmet írjanak (höhö), és kenik-vágják, hogy korábban volt-e már takarós, takaró nélküli, stb. szex. Nem sok agysejtjük van, de azokkal ezt tanulmányozták...

bElannaTorres 2018.11.16. 16:31:45

@szociál: na adunk itt használható ötleteket is a szerkiknek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:35:48

@uramatyám:

most feljött az ebédem a reggelivel együtt :)

@WICKEDWITCH:
Szerintem a kertben kint még nem dugtak a VV-kben, majd a pajti aki mellettük lakik bedobja az üzit, hogy Csoki dugd meg a kertben valamelyik gádzsit ! :)

@bElannaTorres:
Hiába adunk úgy is lexarnak minket, pláne ha Radicsot is bent tartják akkor végképp lexarnak minket :)

hereverő heverő 2018.11.16. 16:43:27

@WICKEDWITCH: @bElannaTorres:

- Na a dugás megvan, most ti mit főztök?
- Kúróstésztát!
- És miért a farkával keveri a tésztát?
- Mert momentán nincs túrónk.

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:43:36

@szociál: még fújatás sem volt premier plánba, azt is a kert közepén kéne, mondjuk nappal

uramatyám 2018.11.16. 16:46:10

@szociál: Na, akkor te már érzed is a savakat.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 16:46:48

@úgymond olvasó mmkk: nnaaaa nyert Hunyor a strici szavazáson! Az én választottam!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:50:22

@Maximista vagyok:

az nagyon hiányozna :)

@uramatyám:
igen reflux, sav minden jött :)

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 16:53:01

@hereverő heverő: @Maximista vagyok: @szociál: Nagggyooon kész vagytok én meg vizuális! Nem akaroü ezt látni, ha mégis akkor eltakarom a szemem (és nyitott ujjakkal leskelődök!) majd sírva röhögök! :D

Angora Cardi 2018.11.16. 16:54:32

Radics úgy érzi, hogy a parittyával már meg is nyerte a játékot.

bElannaTorres 2018.11.16. 16:57:57

@hereverő heverő: sajnos én is vizuális vagyok :D vv csokinál van a fakanál :)))

bElannaTorres 2018.11.16. 16:58:24

@Angora Cardi: vicc az hogy nem is rá, hanem vivire kíváncsiak a szavazói :(

Angora Cardi 2018.11.16. 16:59:49

@bElannaTorres: legszebb lenne, ha egyikre sem lennének kíváncsiak....

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:00:55

@Angora Cardi: hülyéskedsz? persze hogy megnyerte, a Radicsság egy életérzés vagy mi tök. olyan természetes arcot vágott az alatt a másfél perc alatt, hogy Rocco Twitteren bejelentette a visszavonulását.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:01:23

Nézem a tegnapi öfit, Radics lefírgezte a Vivit! Princess! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:05:12

@úgymond olvasó mmkk: dehát pont nem disz.... disz..... izé, az. :) Mindenből egy kicsikét. :)

Angora Cardi 2018.11.16. 17:05:55

@Nyuszomuszo83: Én is nézem, egészen durva, még a kommentek sem adták vissza mennyire.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:08:31

@szociál: nekem Lacika majdnem bejön. :) Olyan, mint a szaracén Saladin. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:11:14

@Angora Cardi: igen, abszolút nem ez jött vissza a kommentekből, Radics ahogy probálja keverni a szart. Roli nagyon szépen rávilágított mit akar a jutyúber, miért a szexet erőlteti. Vivi szintén jól látja Zsút miként offolhatja. Roli Era egy síkon vannak. És a férgezés csak ömlik belőlük! ;
:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:11:30

Emlékeztek régen, mikor a Vöröskereszt vagy az S.O.S. gyermekfalu alapítvány kérte az adományokat karácsonykor a 1353-ra és a Villalakók járták be a szegény településeket és mindenki ismerte őket, és dőlt a lóvé ?
Azt nem értem hogy ismerték őket a lurkók ha 10 kor volt az adás :O
Na mindegy, akkor még nem volt akkora arcvesztésük a lemingeknek hogy ne lehessen velük legalább erre a célra felhasználni az ismeretségüket, DE ezek az állatok akik most laknak a villában szóba se jöhetnek ilyen téren :)
Parittyás Csoki kéri hávjátok a 1363-at lécci, vagy fujatós Krisz kéri a nézőket hogy küldjenek egy sms-t bmg.
Elbaszott egy karácsony lesz szegény nélkülözőknek, ezeknek meg virgácsot és kőporos vazelint küldjenek be karira, mert csak azt érdemlik.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:11:30

nagyon szoros az állás a fantomképek alatt

hereverő heverő 2018.11.16. 17:12:27

@Maximista vagyok: És Pumped twitteren jelentette be, hogy egyrészt Mókusánusz egy fíreg, mert nőkkel is, másrészt Radics készítse a testét a kiszavazás utáni estére mert az összes vazelin Mókusnál maradt.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:14:21

@Nyuszomuszo83: Jó, hogy bent páran átlátják, a sötéteknek meg próbálnak segíteni felfogni.

bElannaTorres 2018.11.16. 17:14:26

@Angora Cardi: közben pedig szintikét kidobták a parittya miatt, radicsot ez hozta fel :/

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:14:34

@szociál: vagy majd a két hím a vége előtt az udvaron csapja ki, egymás örömére. Fúj. Broáf.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:14:50

@Csakazértis én vagyok a királynő:

bártenderval :)

@Angora Cardi:
Ha szoros akkor a Radics marad, remélem feldobban a Nap és elpárolog a Föld.

hereverő heverő 2018.11.16. 17:14:53

@szociál: Miért baj ha néma? Nem sikoltozik elég hangosan?

bElannaTorres 2018.11.16. 17:16:32

Radics bent marad és azt hiszi majd hogy a jó humora miatt, így még több vicceset láthatunk tőle

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:17:31

@Angora Cardi: kicsit falra hányt borsónak tartom, ösztönlények, ha kefélni akarnak fognak, nincs kontroll. Ginu is látja milyen Vivi, Greg alapból rühelli bent meg elviseli mert nincs más választása, de ismeri a való életből! ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:18:11

@Csakazértis én vagyok a királynő:

A döntőn tuti kiverik egymásnak a tesók, mert azt még egyik villalakó se csinálta még meg :)

@hereverő heverő:

Egész nap mutogatnál neki, meg tátikáznál ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:20:24

@bElannaTorres:

Azt ne mond hogy nem vicces, fáj a hasam annyit nevetek rajta, Woody Allen a kanyarban sincs.
Nagyon vicces ez a Radics, imádom minden poénját :ugral

Angora Cardi 2018.11.16. 17:21:13

@bElannaTorres: Igen de a szavazók többsége még mindig nő, akik "féltékenyek" is lehetnek Ánuszkára, innen nézve Cinti kiesése nem annyira meglepő és pont emiatt félő, hogy Radics megússza.

@szociál: Óriási arca lesz sajnos azután, ami nem tesz jót majd ismét a játéknak.

@Nyuszomuszo83: Nincs kontroll, épp ezért vicces a randi nyeremény, még Anikó is megjegyezte, hogy nincs nekik gát bent sem, nem úgy mint anno Gigit kivitték, hogy Pácsó megrakhassa.

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:21:20

@bElannaTorres: esetleg a csuklyás módszer is lehetne egy opció

Angora Cardi 2018.11.16. 17:22:23

@szociál: Vagy amitől jobban félek, hogy ketten egyszerre nyomják bele élőben takaró nélkül Vivikébe.

hereverő heverő 2018.11.16. 17:23:03

@szociál: Nem én panaszkodtam, hogy Lacika néma, hanem te. Én az Adrit vinném egy körre, nem a Lacikát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:24:46

@Angora Cardi:

Ha a riportban nem súgják be neki hogy ez lesz a veszte, akkor baszhatjuk, még legalább 2 hétig kell nézni ezt a fhaszt, de utána valaki kiviszi és kint hagyja, mert akkor már a dugás nem menti meg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:25:53

@Angora Cardi:
szerintem meg lesz a gang bang vivikének :)

@hereverő heverő:
Hagyjuk Lacikát :)

Angora Cardi 2018.11.16. 17:26:03

@szociál: Tartok tőle akkor egy darabig nem "mernék" kiküldeni a többiek így még tovább is "élvezhetnénk" a nagymestert.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:27:33

@Angora Cardi:

Ha az arány ilyen szoros lesz a végén egy Era ellen, akkor Roli simán vissza jön ellene , szóval nem kell parázni, 2 hétnél tovább nem maradna a félkegyelmű :)

bElannaTorres 2018.11.16. 17:27:45

@szociál: majd beszáll harmadiknak greg ő úgyis tapasztalt :))

@Angora Cardi: én is ettől félek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:28:57

@bElannaTorres:

Tényleg buzis dugás se volt még a villában, azt is ki kell pipálni egy pipával :))

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:29:03

@Angora Cardi: áááá, szolid lány az mivel kijelentette hogy ugye idegent nem fog lefújni (pedig de, majd kint pénzért) így nyárs nem lesz. már csak az marad ha bevállalja a normált plusz a másik hátul a gázon esetet. na jó én lehúzom magam, féreg vagyok, azanyámpicsáját halljak meg!

hereverő heverő 2018.11.16. 17:30:22

Kedves komtársak, én elszédelgek. Szívesen megvártam volna az új posztot, de majd otthon telefonról olvasgatok. Ti nem ezeket a droidokat keresitek, de az erő legyen veletek.
Az esti műszaknak külön üdvözlet, Mókica nekem pedig ne konténert hanem tartályhajót ha lennél szives, köszönöm!

Angora Cardi 2018.11.16. 17:30:30

@szociál: @bElannaTorres: Gondolod annyival erősebb Roli mint Era? Én egyformán erősnek érezném őket.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:30:45

@WICKEDWITCH: szifiliszt kap, vagy kankót, és veszettül fogja vakarni, és kiviszik. Ha nem, kiszavazzuk a ghecccccibe. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:31:58

@Angora Cardi:

Sztem egy Roli - Radics párbaj durvább mint egy Era - Radics, picit fajsúlyosabb.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:32:13

@szociál: @Maximista vagyok: Szeretném visszahozni blikk üzeneteket de ezek azon is csak röhögnének, ha beírnának nekik, hogy ne dugjatok már egész nap, hanem játsszatok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:32:38

@Csakazértis én vagyok a királynő:

régen volt bent gumiautómata, most nincs ?
nem is figyeltem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:34:16

@Angora Cardi:

úgy röhögnének mint a fogyatékosok :(

Angora Cardi 2018.11.16. 17:35:08

@szociál: Kiröhögnének minket, hogy "nyuggerek" vagyunk, majd ők tudják a mai tutit.

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:35:15

@szociál: hát az minek, úrilányok nem köpködnek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:35:24

@Angora Cardi:

aztat nem tudom mit lyelent, de biztos erősebb Rolli mint Era :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:36:49

@Maximista vagyok:

De beporozza csoki a méhüket mint egy méhecske, és akkor mehetnek a kaparásra a villából :)

bElannaTorres 2018.11.16. 17:38:06

@Angora Cardi: pedig igaz, roli ment volna sokkal egyértelműbb lenne az állás. Era mehet a picsbe, röhögnék, ha az összes nőt kiszavaznák mellőlük aztán kintről kéne bevinni nekik hogy legyen műsor
Már amit ők műsornak neveznek :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:38:27

@szociál: legalább nem pofázik. ;) Jelen felhozatal szerint már az is valami. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:41:20

@Angora Cardi: te legalább félsz tőle. Vivike nem fog. Csak azt nem tudja eldönteni, melyik kettő legyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:43:38

@bElannaTorres:

A dugópajtikat sorra kiszavaznák Roliék, ezek megőrülnének gádzsik nélkül :)))))
Maradna szegény rokikártyás Zsu, akire meg senki se menne rá, mert kikaparná a szemüket egy váratlan pillanatban, rá bármikor rájöhet a hisztéria :))

bElannaTorres 2018.11.16. 17:45:19

@szociál: hogy csinálná meg radics úgy a műsort? Bár most attól fél, hogy túl nagy műsort csinált nekünk ezért került rá a jel :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:47:38

@bElannaTorres:
Nem Gina mondta azt hogy Vivi azért dugta meg Radicsot hogy ben tartsa ?
Közben meg Gina meg Csokit dugta, szóval ő akkor miért dugott ? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:48:53

Ginu bmg, tököm a 4 betűs nevükbe, gina, grek, kia, mia, töki, kuki, nuni

bElannaTorres 2018.11.16. 17:50:42

@szociál: az más :D
Igazából én sem értettem :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:52:25

na lépek sorit nézni :integet

bElannaTorres 2018.11.16. 18:40:55

@Angora Cardi: csak a szimpátialistát néztem :)) én mindig lánynak szurkolok amúgy az utóbbi években, mert esélytelenebbek:)
még az is lehet az RTL nyúl bele maradjon mindig lány , mert a nézők a lista alapján mindent kidobnák, zsut kicsit bentartották volna, de szerintem a múltkori vetkőzés és kiabálás után már őt se

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 18:51:31

@hereverő heverő: mire ideérek, addigra lelép, hát megharapom :)))))))

@szociál: nekem sem tetszik, de nálam ezerszer jobb nő

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 18:55:14

megint annyi jót írtatok, hogy kaptok egy konténernyi ekg-t

Madam. 2018.11.16. 18:55:50

Hallod, fujtogatós meg szado-maho még nem is vót, szóval van itt még tartalék.

Maximista vagyok 2018.11.16. 19:06:21

@úgymond olvasó mmkk: kint hagylak ha nem dikházol át a másik poszt alá szoszi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:08:15

@Maximista vagyok: szokeresz more? kommentáltam mán', hát mire való a szemed, arra, hogy a szappan csípje? dikk

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 19:55:19

@szociál: valahonnan volt gumi, mert Reni arra rajzolt. De a fiúkon nem volt egyik alkalommal sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:22:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: a velveten azt írták tegnap v tegnapelőtt, hogy 0-24ben rendelkezésükre áll a gumi

Perah 2018.11.16. 20:41:58

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: Kb. mindkettőtöknek ugyanaz a válaszom, hogy a hsz-emben nem arról írtam, hogy egy normális férfi elveszti az érdeklődését egy nő iránt, ha sokszor "megmássza". Hanem azt - és ez így van minden egyes, normális gondolkodású férfinál, hogy azt a nőt nem tartják sokra és főleg nem terveznek vele hosszú távon, aki kb. az első alkalommal szexel velük. Nem ismertek, fogalmatok sincs, hogy milyen férfi ismerőseim vannak. Az viszont biztos, hogy egy férfi, aki valamilyen szinten is ad magára, az nem fog sokra becsülni egy nőt, aki 2 nap ismeretség után, jegygyűrűvel az ujján aláfekszik és megdugatja magát. Persze, jó esetben nem is akar szexelni egy ilyen nővel, de szerintem a férfiak nagy részének volt már olyan kalandja, hogy pl. buli után felvitt magához valakit, de kétlem, hogy nagy százalékban lennének olyanok, akik később feleségül vették az illető hölgyet. Ennyi.

bElannaTorres 2018.11.16. 20:55:40

@Perah: vivi se tervez hosszú távra radiccsal, amúgy meg szerintem jól jön neki a reklám, hátha kint felfigyel rá az új, gazdagabb barát. Végül is csak megtartotta a jegyesét is amíg akarta :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 21:14:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: vízibomba lesz a következő attrakció, szerintem

Perah 2018.11.16. 21:35:12

@bElannaTorres: Ja lehet, hogy igazad van. Majd kiderül, hogy mit szól hozzá Vivi, ha kiderül a számára, hogy Radics nem akar már annyira vele lenni. Bár ahogy elnéztem, Radicsnak főleg a szája nagy, mert utána ugyanúgy smacizott Viviel, és nem küldte el azzal, hogy egy undorító féregnek tartja :D. Ha tényleg volt kint Vivinek vőlegénye, most nem lennék a helyében, főleg, ha esetleg a barátainak és rokonainak is bemutatta már... Hiába nem nézik sokan a VV-t, az online médiában akkor is belefuthatnak az erről szóló cikkekbe (és videókba). Leégne a pofámról a bőr, ha bármelyik exemet ilyen szituban látnám, ami persze soha nem fordulhatna elő, mert ők sokkal intelligensebbek a VV-s társaságnál - szerencsére :))).
süti beállítások módosítása