Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x08 – Szerelem

2018. november 15. 15:00 - szde

Taylor, a 6. részből megismert vörös riporternő mutatja be nekünk a reggeli hírekben, hogy az elkerülőn kilométeres sor áll, mert egy hölgy szeretné, ha Norman látná. Ugyanis 30 év házasság után láthatatlan a férfi számára, majd hogy hangsúlyozza is a mondanivalóját, szétrántja a fürdőköntösét, alatta semmi sincs. Norman eközben a dugóban ül, majd kiszáll egy kávéért meg valami diétás (nem) kajáért, és kérdezi két nőtől, hogy mi van, akik élőben nézik a közvetítést. Norman kaját és italt el, rohan, közben hívja a 911-et, ahol Maddie veszi fel a telefont, hogy már úton van a nőért. Küldenek is érte egy motorost, hogy gyorsabban odaérjen. Eközben alul a tűzoltók húzzák alá a bazi nagy ugrálóvárat, Buck pedig leereszkedik mellé, hogy lelökje, gondolom. De Lola sokkal okosabb volt, hozott fegyvert is, de szintén csak a nyomatékosítás kedvéért, hogy el van hanyagolva. Így kissé kétkedve fogadja, hogy Buck is – ezzel a kinézettel – el van hanyagolva. Lent Athenáék nem hiszik el, hogy ez történik, Buck pedig elmondja élete bánatát (aka Abby elment).

vlcsnap-2018-11-07-20h51m20s180.png

Na, megjött Norman, nem érti, hogy mi ez, mert sosem veszekedtek, Athena szerint pont ez a baj, innen is üzenem anyukámnak, hogy azért ő ne álljon ki a híd tetejére, mert apával sosem veszekednek. Norman beszél, majd bekapcsolja a közös dalukat, ami az első randijukon szólt, hát emlékszik a pasas, még jóhogy, erre mindenki heppi. Amúgy Lolának annyi a baja, hogy elköltözött a gyerekük, és nem tudja, hogy ki volt az anyaság előtt. A gerlepár turbékolását Athena szakítja félbe, ugyanis muszáj letartóztatni a nőt, online és offline nézők ide vagy oda.

Este Athena olyan dühödt erővel zúzza a krumplit, ahogy én szoktam verni a boxzsákot, ha dühös vagyok, és igen, a rendőrnő is az, ugyanis jön vacsorára Ex-férj meg Pasija, azaz Glenn. Ehhez meg jó arcot kell vágni, pedig ha nő lenne Glenn, akkor senki sem várná el Athenától, hogy mosolyogva fogadja a házában az illetőt. Mire a kamuvigyor felkerül, „Annyira örülök, hogy sikerült eljönni”, még két puszi is csattan. Buck és Chim sörözőbe jönnek, előbbi szerint tök fura szinglinek lenni megint, Chim szerint már hónapok óta szingli volt, és most az ő kanapéján alszik. Buck nem akar a régi Buck lenni, inkább egy Buck 2.0, mert hát nem akar csak szexelni. Chim átérzi a helyzetet (nem), majd még egy pohár bort is rendel a két sör mellé. Ugyanis Maddie is meg van hívva. Buck nem tudja, hogy ezek ketten már többször is voltak itt, furán is néz.

vlcsnap-2018-11-07-20h58m27s786.png

vlcsnap-2018-11-07-21h00m10s199.png

vlcsnap-2018-11-07-21h03m00s176.png

Zajlik a vacsora Athenáéknál, Glenn pedig jó pontot szerez a nőnél, amikor is vele ért egyet a Lola-ügyben. Mert hát a gyertyafényes vacsora az romantikus, de túszszituáció 40 láb magasan nem. Mondjuk azért mindkettőnek megvan a maga feelingje. A kocsmában Chim és Maddie karaokéznak, elég jól, Buckot pedig Taylor hívja meg egy italra. Small talk, majd rögtön meg is elevenedik Buck előbbi félelme, hogy érzelemmentes szexbe bonyolódik egy nővel. A nyilvános mosdót is ki lehet akkor pipálni a bakancslistáról, Buck 2.0.

Benzinkutas boltot rabol ki egy pár, de Ruth már telefonál is a 911-en, tudja a fickó nevét, Harley, itt veszi a lottószelvényét minden héten, a nője csak Boo Boo-nak hívja, fegyverük is van. A probléma ott kezdődik, hogy több Baby Bear is van, ő itt éppen egy új, szóval Boo Boo-nak annyi. Egy lelkes benzinkutas verekedni kezd a pasassal, miközben Baby Bear az álmennyezetre mászik fel. Cseles, tényleg. Főleg, hogy az mindjárt le fog szakadni alatta. Jöhet a csapat, Buck pedig Bobby-nak mondja el az éjszakát, hogy ő máris visszaesett, ráadásul már hónapok óta szingli. Miért mondja vajon mindenki ezt, Buck? Buck amúgy kedveli Taylort, és nem csak azért, mert vörös, és nem akarja most, hogy a nő azt higgye, kihasználta és csak az érdekli. A lelkes benzinkutas mindezt csak azért vállalta, mert hát tetszik neki Ruth, csak rá gondolt, amikor hősködött. Pedig emberek, Valentin-nap sincs, mi ez az ömlengés?

vlcsnap-2018-11-07-21h08m32s468.png

vlcsnap-2018-11-07-21h13m23s089.png

vlcsnap-2018-11-07-21h16m55s779.png

Buck jön egy parkolóba, ahol már Taylor várja meg a közvetítőkocsi, ami még rajta van azon a bakancslistán, és Taylor nem bánja, hogy kihasználták. Mert hát ő hívta meg egy italra a srácot. Buck azért még akció előtt elmondja, hogy ő tiszteli a csajt, majd mielőtt rátérnének a lényegre, tűzesethez kell mennie a lánynak. Ironikus, ugye?

Másnap Athena már várja a csapatot egy autóbalesetnél, friss házasok, fa köré csavarodott kocsival. A nőt könnyebb kiszedni, a pasashoz viszont jármű is kell, ami eltávolítja a kocsit a fától, hogy mozdítható állapotba kerüljön. A nőnek nyílt combcsonttörése van, majd annyira gyorsan telik az idő, hogy a vőlegényt csak sötétben tudják kiemelni, máris mehet a kórházba a felesége után. Chimnél Maddie is ott van, vacsorát csinálnak, kínait rendeltek, a felnőttek meg megjegyzik, hogy Buck saját magával randizik. Ők nem, viszont Maddie és Chim igen. Rögtön jön a tagadás, hogy nem, csak jó barátok, mert hát van közös kajanapjuk, befejezik egymás mondatait, meg hát énekelnek is. Mielőtt a felnőttek válaszolhatnának, Buckot telefonon hívja el valaki kávézni, amire először nemet mond, majd igent, közben bentről Anyu és Apu kukkolják a fejleményeket.  

vlcsnap-2018-11-07-21h18m47s772.png

vlcsnap-2018-11-07-21h23m34s693.png

vlcsnap-2018-11-07-21h25m54s218.png

Párhoz érkezünk, évfordulójuk van, hosszú közös élet, rövid házasság, majd megtekinthetjük az életüket pár emlékképen keresztül: a megismerkedésüket egy disco-ban, melegfelvonuláson való tüntetésüket, első közös lakásukba való költözésüket, a jelenlegi kérójukba való autókázást, egy születésnapot, még egyet, majd az időskori házasságkötésüket miután Kalifornia államban legalizálták az egyneműek házasságát. Kalandparkos emlékek, selfie-k, majd jön az új élmény. Kint pakolnak a kocsiba, az egyikük elfelejtette a sisakokat, a másik meg a kéziféket behúzni, így a szép vasrácsra felnyomódik. Mire Buckék odaérnek, Mitchell már nem él, Thomas pedig visszaemlékszik a közös életükre. Még utoljára el akar köszönni tőle, Buck pedig összeszedegeti a széthullott emlékképeket. Mire visszafordul Thomashoz, már szívrohamot kapott élete szerelme mellett.

Chim jön a 911 központjába, Maddie-t keresi, akinek éppen szünideje van, és rögtön arra asszociál, hogy az öccse megsérült. Chim törődik a nővel, és nem akarja nyomás alá helyezni, és nem érdekli Maddie élete, mármint utálja, hogy megtörtént, de nem zavarja. Athenát Bobby lakásán gyertyafényes vacsora várja, mert már régen beszéltek. Buck pedig jön a kávézásra, ahol az építészlány várja, akit megmentettek a második és harmadik részben.

vlcsnap-2018-11-07-21h28m29s523.png

Nem azért hívtál, hogy törleszd az adósságot, mert megmentettem az életed? (Buck)

Én úgy emlékszem, Eddie mentett meg. Lehet, őt kellett volna elhívnom. (Annie)

Rómeó és Júlia, Lancelot és Ginevra – nagy szerelmek, amik bummal kezdődtek, majd tragédia lett a végük. A valós életben pedig nem így történik – vannak, amit elvárunk, vannak, amiket nem ismerünk fel, vannak, amik akadályokba ütköznek. Tehát lehet a legnagyobb szerelmek második eséllyel kezdődnek – és Chim és Maddie moziba jönnek.

Címkék: 911 911 LA
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása