Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x09 - "Egyem a faszodat, neked adom!"

2018. november 13. 13:00 - candyperfumegirl

kepernyofelvetel_645_1.png

Csapjunk bele a lecsóba gyorsan a tegnapi agyzsibbasztás után, és ígérem, megpróbálom majd a tegnapiból kivágott részlet problematikáját is kibogozni. Ma Bajusz a porondmester, aki valami ismeretlen okból még mindig azt gondolja, hogy az. a. jó. műsor. vezető. aki. szép. szaggatott. tőmondatokban. képes. csak. megnyilvánulni. Rosszul gondolja. Azt mondja, hogy annyira kifürkészhetetlenek itt már a villaviszonyok, hogy a szerkesztők most majd egy barátságkarkötő ajándékozó szeánsszal igyekeznek a nézők számára világossá tenni, hogy melyik lemming melyikhez dörgölőzik éppen. Persze itt még a vasárnapi kiesős, beköltözős, kiválasztós apokalipszis előtt vagyunk kronológiailag, tehát mondanám, hogy mindez nem oszt nem szoroz, de mégis, mert az az érzelmi szarcunami, amit ez a látszólag jelentéktelen faszság felkavart, kicsit meglepett.

karkoto_1.png

Az hiszem, kimondhatjuk, hogy elég kemény egy héten vannak túl a villalakók, ami abból látszik, hogy több olyan is van, aki már a karkötő átadása előtti pillanatokban is BŐG, ráadásul olyan fajsúlyú mondatok repkednek, mint „ő téged nagyon a szíve csücskének visel” (Ginu) vagy a személyes kedvenceim: „egyem a faszodat, neked adom!” – „megeheted.” (Csoki - Krisz). Persze ez mind nem lényeg, a világraszóló dráma ott bontakozik ki, hogy a feketeöves taktikus Zsuzsu nem testi-lelki jóbarátjának, VV Kennek adja a Barátság Szent Műanyagkarkötőjét az Aliexpressről, hanem Erának, akit alig 3 napja ismer. Miközben Greg hisztibe oltott sírógörcsöt kap, Roli a háttérben óvatosan már mosolyog, miután ő és Hunor is szolidan körbeudvarolták egymást egy-egy karkötővel, és Era is viszonozza Zsuzsu barátsági közeledését, mert jóhogy. Máris alakul az a bizonyos tengely, amire az a pár ember építeni szeretne, akik pontosan két agysejttel többel rendelkeznek, mint a totális ösztönlényekből álló bagázs, akiknek a világa kizárólag a parittyázás, hajhosszabbítás és ocsmány tetoválások körül forog, a szókincsük meg a „dikk, tesó, izé, faszom, geci, haljak meg” kifejezésekre korlátozódik.

Következő blokkot a csokifasz körül kialakuló bermuda háromszögnek szenteljük, vagyis megnézhetjük, hogy jut el a parittyakirály Ginu mandulájának kóstolgatásától Reni nyakának szívogatásáig. Úgy 10 másodperc leforgása alatt. Ezzel azt hiszem, el is mondtam mindent, az eredmény borítékolható. Ginu továbbra is azt latolgatja magában, hogy a szőke hajból való fekete tincsek tőből kitépése abba a kategóriába esik-e, amiért már izomból vágnak ki valakit a villából, de a hangos füstölgése közben továbbra is az „engem nem érdekel” félmondat a leggyakrabban használt fordulat. Reni is küszködik még az érzelmeivel. Úgy fogalmaz, hogy amit Csokifasz iránt érez, az több a barátságnál, kevesebb a szerelemnél, de nem is szexuális vonzalom. Ennek az értelmét a világ összes Nobel díjasa sem tudná kibogozni, ezért Reni inkább a gyakorlatban szemlélteti, hogy ez valami olyasmit jelent, hogy nem bonyolódik vele kapcsolatba, de azt hagyja, hogy a szerecsen ráverje a csokifasz tartalmát a hasára a takaró alatt. Oké. Ezek után van még egy kicsit randomnak ható közjáték Roli és Zsuzsu között, mialatt Bükfürdő primadonnája olyan mozdulatokkal sminkeli magát, mint akinek az életben nem volt még púderecset a kezében. Roli óvatosan puhatolózik, hogy lehet-e Zsuzsu irányában taktikázni fasszal, és ha igen, Hunor farka kell-e hozzá, vagy az övé is megteszi. Zsuzsunál ez nem nyerő, mert nincs olyan kan a vellában, aki őt megbizsergetné, és egyelőre ennyiben maradnak, de láttuk ám az előzetest, hehe.

zsuzsu01.png

Követező nagyon fontos történetszál a Cintike kiesése after, melynek során bámulatosan kirajzolódik, amit Roli Szinti kibaszarintásánál előrevetített, vagyis a villa lakosságának kettészakadása. A hangosabb agyhalottak már csapják is be maguk után a nyugiszoba ajtaját, és kezdik Roli módszeres ekézését, főleg a halhatatlan klasszikus, a „kiviszem, és kint hagyom a gecibe” motívum mentén. Azért meglepően gyorsan kialakul az a konszenzus is, hogy Krisz ezzel a forgatókönyvvel járt a legjobban játékilag (is), de azért a kurva anyját Rolinak a rend kedvéért. Még egy kicsit összemorog Reni és Ginu is (jó lesz ez, erősnek érzem a szövetséget), miközben Reni oltárit tárogat abban a hálóruhára hajazó kis pasztellrózsaszín semmiségben, amit az alkalom tiszteletére magára húzott. Sokkal érdekesebb, ami bent a konyhában zajlik, Roli gyors létszámellenőrzést tart: igen, itt van Erika, Hunor, Adri, Zsuzsu és egyelőre Greg is, ezt pontosan így gondolta. Kettős ügynöknek Roli máris bevetné Zsuzsut, Greget pedig talonban tartja, de hamar kiderül, hogy ez az ötlet még további átgondolásra szorul, mert taktikai, intelligenciabeli és hogy úgy mondjam, egyéb képességeit tekintve Zsuzsu nem éppen egy Sydney Bristow, és mint tudjuk, ez egy nagyon kényes feladat.

Ugrunk az új lakók érkezésére, és mivel én abban a szerencsés helyzetben vagyok (bár ezt tegnap este még nem így láttam), hogy élőben néztem a tegnapi adást, ezért tudom, hogy volt egy érdekfeszítő részlet a beköltözés után, amit az RTLMost verzióból kivágtak, hogy a mai adásban megtekinthessük több kameraállásból és egy fokkal használhatóbb hangminőségben. Szóval. Vivien egy szál melltartóban és ceruzaszoknyában bejött, köszönt, gyűrűs kézzel integetett, Csokifasz szó szerint földhöz vágta magát tőle, majd a csaj egy műkörmös ujjal Gregre mutatott, hogy azzal ott én nem maradok meg, mert lenyúlta egy exfaszimat. Hoppá. Gregben is voltak eltemetetlen sérelmek, mert magas hangon üvöltötte, hogy „ez meg mit keres itt?”, és volt egy momentum, amikor egy hajszál választotta csak el őket egy igazi hajtépéstől, minden mondatban átlagosan ötször hangzott el a „fasz” szó, és mindez vasárnap este élő adásban! A mai összefoglalóból viszont úgy tűnt, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja a dolognak, mert Vivi és Ken bemutattak egy teátrális ölelkezést, majd elnapolták ezt a témát, hogy Vivike megkezdje Csoki kóstolgatását. Először is kiosztja a nyóckeres stílusa miatt, majd diszkréten bekérdez, hogy „te amúgy biszex vagy?”. Amiből valami olyasmi sül ki, hogy Vivike a metroszexuális szót kereste (én nem hittem, hogy ezt a kifejezést még használja valaki), és csak a fülbevalók kavarták meg, hogy most melyik a buzifül, és ha valakinek mindkét fülében van fuksz, akkor az két kapura játszik-e, és valahol ezen a ponton adta fel a küzdelmet a koponyájában lézengő két agysejt. Én eközben azon gondolkodom, hogy ez a csaj most 3 vagy 4 korábbi VV játékosból van-e összegyúrva, és hogy őszintén remélem, hogy ezeket egy laborban tenyésztik ki erre a célra, és nem szabadon mászkálnak az utcán, hogy évente egyszer be lehessen fogni őket egy lepkehálóval az aktuális VV évadba.

847 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvbuzi 2018.11.13. 13:54:19

Köszcsi a korai posztcsit

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 13:57:36

próbáltam nem vizualizálni a címet..
jó lett a poszt, köszi :)

Kábel Barát 2018.11.13. 13:58:58

Azt gondoltam, hogy pár adás után megszokom, de nem! Egyre jobban irritál, hogy Puskás Peti mennyire nincs tehetsége a műsorvezetéshez. A hangja az valami katasztrofális, egy elfekvőben agonizáló végstádiumos Freddie Mercury hozá képest. Hogy tud ezzel a hanggal énekelni, ha a beszéd is alig megy. De ami még ettől is jobban idegesít az a színházból elcsent, olcsó ripacskodó folyamatos gesztikulálása. Van kb. 5 kurva idegesítő mozdulat sorozata és ezeket váltogatja megállás nélkül, tök mindegy, hogy illik-e a szöveghez vagy az amúgy is halovány hangjátékához. Azt meg végképp nem értem, hogy ez az ember hogy a picsába képes több oldalnyi szöveget megtanulni, ha 1 hét után is keveri a 12 játékos nevét, már, ha eszébe jut egyáltalán. Meg komolyan, mit gondolnak mi a VV célközönsége, hogy úgy szólítják meg a nézőket, hogy Önök?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 14:00:35

Ez nagyon jóóóó lett candyperfumegirl... azt hitték a munkahelyen, hogy félrenyeltem amikor visszafogtam a röhögésemet, a kolléga is megveregette a hátamat... köszi bearanyoztad a napomat

"hogy ezeket egy laborban tenyésztik ki erre a célra, és nem szabadon mászkálnak az utcán, hogy évente egyszer be lehessen fogni őket egy lepkehálóval az aktuális VV évadba."

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 14:03:25

@Kábel Barát: ne gondolj bele sokat... az Önök nem olyan rossz, mondhatnák csúnyában is.

moletty 2018.11.13. 14:34:08

OK ezek szerint 14:30 tol ITTvagyunk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 14:43:03

Candyperfumegirl elmehetek rád? :))
Jó lett geci :)
Én mostantól így beszélek :)

moletty 2018.11.13. 14:47:35

@szociál: Egyem a faszod Tesó: haljak meg én is így fogok! Öribari leszünk, geci, faszom izé !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:13:56

@moletty:
Bátya ezt adom, geci de jó így vakerazni.

@úgymond olvasó mmkk:
Vigyázz mer offollak :))

Zabkása 2018.11.13. 15:15:26

Én azt várom, amikor a tesózást meg a parittyázást sípolják ki, inkább maradjon meg a bazdmegoldás, eskü kevésbé zavar

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 15:17:55

@szociál: izé, bástya, velem ne szórakozzál, geci! :DDDDD (öt percbe telt összehoznom ezt a mondatot, vállveregetés)

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 15:20:27

bár én még mindig a holdudvar hatása alatt állok, annyira hogy még szurkolni sem tudok
de azért persze:

VV Cintike - hello!puszi!várnak a belevalóban?
VV Adri - neki tudnék szurkolni, ha benne lenne az összefoglalókban
VV Era - élő díszlet eddig
VV Ginu - Bazi nagy görög lagzi
VV Lacika - A láthatatlan ember
VV Greg - korunk Pán Pétere
VV Zsuzsu - OKJ-s vidéki lány képző győztese, ami Bükkfürdőn király az itt már csak műköröm, leesik vagy lenő
VV Hunor - ő nyerheti meg a VVt
VV Reni - kellemes csalódás(?)
VV Krisztián - sok izom, kis szókincs, kispöcs
VV Radics - mintapéldája a sok like jó, kevés like rossz attitűdnek (esetében nézettség)
VV Csoki - sok hűhó reniért
VV Vivien - más bolygón élünk, jó lesz megfigyelni
VV Roli - vakok közt a féleszű a király

az alapanyag jó, de az adásokból sajnos nem jutottam még dűlőre
vajon megbüntetik Radicsot,mert elmondta,hogy kit hív ki?
vagy az Adri, Zsuzsu párosból választ majd
annyi mindenesetre biztos, hogy ők már úgy tudnak kommunikálni, hogy a másikat nem kell meghallgatni, hiszen aki többet és hangosabban beszél egyszerre annak van igaza

azok a szép idők, amikor még meg lehetett fizetni egy Bunyós Istvánt vagy egy Pintácsi Alexandra(Szandi) villakoncertet

csincsilla72 2018.11.13. 15:22:55

Vivike hangjától falra mászom. Gina átment Ádinába, csak ismétli-ismétli a mondandóját, mindig ugyanazt. Zsuzsa affektálása se semmi.
Basszki, Bajusz a legkevéssé irritáló. Nagy szó.

moletty 2018.11.13. 15:24:18

@Ay Mama, Que paso: NEm értek1& teljsen Tessó !
Az Era szerintem szépen belement a fájtba radiccsal tán 2x is !
Meg a csapatot is gründolja szépen. Igaz nem harsány!

moletty 2018.11.13. 15:26:05

@csincsilla72: BAjusz mindig olyan, mint aki mesét kezd mondani, aztán titokzatoskodik aztán szar se lesz belőle :)
Egyébként szerintem mentornak se jó csak el parittyázza azt a kis tehetséget is amik a mentoráltjaiban vannak.

csincsilla72 2018.11.13. 15:29:15

@moletty: Nem a kedvencem, de ezekhez az alpári gyökerekhez képest felüdülés, esküszöm.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 15:34:12

@moletty: egyre emlékszem, de nem győzött meg
meg, még annyira az elején vagyunk, hogy

egyébként - sajnos - az összefoglalók..., két dolog történik a villában: a reklám előtti és a reklám utáni

valószínű a klikkesedés sem zajlott le még igazán és lesznek átszavazók

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:37:27

@úgymond olvasó mmkk:
Alakul tesó :)

@csincsilla72:
És Csoki hangja?
Mint egy torokrakos, eleve nem értem mit mond, erre még krakog és még sipoljak is :)
@moletty:
Era jó, ő kiosztja Radicsot.

csincsilla72 2018.11.13. 15:37:31

@Ay Mama, Que paso:
VV Cintike - egy gyökérrel kevesebb
VV Adri - az ordibáláson, asztalon táncoláson és Hunyoron való perverzkedésen kívül nem mutat semmit. Cincivel együtt mehetett volna haza
VV Era - értelmesebb, mint a többi csaj, tattikára alkalmas, Zsuzsát jól manipulálja
VV Ginu - Bazi nagy görög lagzi, EKG
VV Lacika - A láthatatlan ember, EKG
VV Greg - furcsa, de jólelkű, tattikára alkalmas
VV Zsuzsu - butus, fél nappal lemaradva a gárda mögött. Nem ide való.
VV Hunor - ő nyerheti meg a VVt, EKG
VV Reni - naiv, harsány, tudna tattikázni, de a csokifasz túlságosan leköti
VV Krisztián - sok izom, kis szókincs, kispöcs, EKG
VV Radics - mintapéldája a sok like jó, kevés like rossz attitűdnek (esetében nézettség)+ a legnagyobb gyökér
VV Csoki - szimplán ostoba faszfej. Csak maszatolni tud, a bejáratot azóta sem találja
VV Vivien - affektál, a kamerának játszik
VV Roli - vakok közt a féleszű a király, EKG :-)

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 15:38:00

@moletty: az már igaz, inkább Radics Georgina (22) (Otto díjas énekesnő) mondja meg, hogy mi a jó

Péter egyenlőre tényleg nem tudja Istenesen átélni a műsor valóját, de az élő adásokban fog ő majd

csincsilla72 2018.11.13. 15:40:32

@szociál: Csoki hangja a származásához köthető. Egy helyes magyar nyelvet beszélő Pákó. Engem az, ami kifolyik belőle, sokkal jobban irritál.:-(

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 15:41:33

@Ay Mama, Que paso: a jólelkű Greg, aki le akarta önteni a villakirálynő Vivit? 47 másodperccel a beérkezése után? ő még nem mutatta ki a fog rózsaszínét

még idő kell nekik eléggé be vannak indulva,
hol van még a február 17?
addig lesz még egy Bálint nap is!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:42:36

@csincsilla72:
Szarmazasa?
Snoop dog és Ice T nem így beszél, ez inkább cigány vajdas vagy nápolyi maffiozos :)

tvbuzi 2018.11.13. 15:43:39

@csincsilla72: ami kifolyik belőle? Ezzel a tegnap esti műsorban látott leparittyázásra célzol?

csincsilla72 2018.11.13. 15:43:41

@Ay Mama, Que paso: Majd meglátjuk. Lassan ott tartok, hogy mindenki szimpatikus lesz, aki el tud mondani egy egész mondatot úgy, hogy helyén van az alany és az állítmány, valamint nincsenek benne trágár kifejezések.

csincsilla72 2018.11.13. 15:44:54

@szociál: a hangja? Afro férfiaknak van egy jellegzetes hangszíne. Szerintem az övé is ilyen.
@tvbuzi: Nem, a szövegére :-)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.13. 15:44:58

@moletty: házibuli attila kevesebbet karatézik a színpadon egész éjjel, mint pp bajusz egy 40 mp-s felkonfban!

RTB 2018.11.13. 15:46:45

@szociál: Ez a csoki cigány-afrikai keverék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:47:51

@csincsilla72:
Akkor is utalom a hangjat, mint survivor eszteret, de az új csajnak is leragssztanam a száját.

hereverő heverő 2018.11.13. 15:49:28

@szociál: Akkor eleve hátrányba kerülne a többi ordasku.. között. Elvennéd a "taktikáját"

É2I 2018.11.13. 15:52:27

Héló! 17 óra után az nem 13 óra, csaxólok! De most nézem és olvasom, dikk!
Sixx, tegyél rendet, mert csak, dikk!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:54:30

@hereverő heverő:
Tesó, tattika :)
Meg mondta ha iszik akkor ramaszik barkire :)
Csoki majd elmegy rá :))))

hereverő heverő 2018.11.13. 15:59:45

@szociál: Csoki már mindent kifolyatott. Ahogy a költő mondja:

Valamikor ő volt a bordélyházak bakja,
de most petyhüdten csüng csúf penészes makkja.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:02:59

@szociál: ne bókoljál, geci, mert kiviszlek és kinn hagylak!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:09:35

@tvbuzi: mindig csak a parittyázás.. mindig.. :))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 16:13:29

@úgymond olvasó mmkk:
De előtte megparittyazlak, rád megyek el meglazsd. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:15:07

@szociál: megsértettél a nőiségemben, megyek a szaunába bőgni. és kérem vissza a karkötőt, tesó!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 16:17:07

@úgymond olvasó mmkk:
Bogjel csak, de utánad én is bogok ne hogy aszt hidd hoty csak te tucc.

moletty 2018.11.13. 16:17:20

@úgymond olvasó mmkk: Tökéletesen tolod csaj-e, dikk ! :) A kuncsaftoktól tanultad,geci ?

moletty 2018.11.13. 16:19:13

@szociál: EKG Tesó ! Én is utálom mind3-ét ! De én SV Vera kárálását is nagyon rühelltem.
( Gyerekkori pajtásai a Medvék ennyit tudtak belőle faragni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 16:22:58

@moletty:
A döntőre összes hangja elment a székely terminatornak, biztos napokig szentsegelt :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:24:14

@szociál: jáj, édesanyám, há more.. akkó legyen tíz aranygyűrűd, de ujjad meg egy se!

@moletty: azoktól hát. átkokban már jó vagyok :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:28:37

@csincsilla72: Sok afro férfivel beszélgettél már ? :-)

2018.11.13. 16:29:21

Jóóóóó Regggelit !

Ez a Vivike véletlenül nem VV MiciTehénke kishúga (vagy kisöccse) ???

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:35:27

@mentolos lecsó: Hallod, inkább VV7Dórié, az UFO kutatóé.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:36:52

@mentolos lecsó: te meg menj a sarokba, hogy letehénezel egy nőt!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:38:47

@szociál: te, kijövök a szaunából, és megdobállak naranccsal ( :DDDD )

Gia 2018.11.13. 16:39:41

Az előzetesben még benne volt,hogy Reni valamiért szégyenli magát,az adásban már nem.Why?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:41:23

@szociál: nem hallod, hogy ott siratom benn a megsértett nőiességem?

csincsilla72 2018.11.13. 16:41:29

@VV Erőlegény: Igen. Évekig éltem a haldokló nyugaton.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:41:35

@Gia: Mert közben meggondolta magát.

moletty 2018.11.13. 16:41:53

@Gia: Mert mire adásba került akkorára már NEM szégyellte magát ! :D

2018.11.13. 16:43:13

@VV Erőlegény: dikk, hááá egyem a faszodat, DuplaD Dórika nem jutott eszembe, hajjjá meg...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:43:17

@moletty: Te kis gondolatolvasó, de nálam jobban kijött a poén! :-p

2018.11.13. 16:44:04

@úgymond olvasó mmkk: én a sarokból is tudok tehénezni...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:45:00

@mentolos lecsó: haggyámá, faszom, hát nem látod, hogy a szaunában bömbölök?

moletty 2018.11.13. 16:45:21

@VV Erőlegény: faszom jött ki geci, hajjá meg! Csak Tied rövidebb lett, szopjá le, dikk!
TE csöves buzi te, nyalom a makkod, egyelek leee! Bírlak amúgy kis geci !

moletty 2018.11.13. 16:46:19

@úgymond olvasó mmkk: Lassan így 4-en 5en bemehetnénk jáccanyi ! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:49:22

@moletty: de ha éjszaka nem fogjátok be a szátokat, meg holmi kombózással csináljátok a zajt, akkor nagggyon csúnyán fogok rátok nézni :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:50:01

@moletty: Fujjj, de gusztustalan vagy, kérjél azonnal bocsánatot!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:50:11

@hereverő heverő: neked meg muszáj belinkelned ország-világ előtt a legfrissebb portrémat? :)))))))

2018.11.13. 16:50:14

@úgymond olvasó mmkk: aztán miééé, indokolatlanul megparittyáztak ?

Pancsamanó 2018.11.13. 16:51:28

Azért a Csoki-Reni jelenetet bejátszani így du. 4-kor kemény.......mondjuk az a jelenet minden időpontban instant hányinger.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:52:32

@úgymond olvasó mmkk: úgymond moletty kombózik majd mentolossal, mert metroszexuálisak ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:52:45

@mentolos lecsó: le akartak parittyázni, most mondd meg! kiviszem az összeset a pitsába :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 16:53:47

@VV Erőlegény: engem nem érdekel, ki kombózik kivel, de éjszaka az édes szuszogásokon kívül semmit nem akarok hallani!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:55:27

@úgymond olvasó mmkk: a kis fejedet sem akarod valakinek a vállára hajtani lámpaoltás után?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 16:55:32

@Pancsamanó:
Nem is értem hogy mérik betenne 12-es karikanal, annyi bünti kap az RTL hogy beszarnak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 16:56:39

@úgymond olvasó mmkk:
Megyek sírni a nyugiba, utánam ne gyere te fiiiireg.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 16:57:30

@szociál: Szép lassan a hogyvoltra is rá kell már tenni a 30-as karikát.

Pancsamanó 2018.11.13. 16:59:40

@VV Erőlegény: És szép lassan ugyanannyiról fog szólni a kommentáradat is?! :))

2018.11.13. 16:59:58

@VV Erőlegény: úgymond olvasó-val akarok kombózni, de csak taktikázik velem ghheccii

Pancsamanó 2018.11.13. 17:00:07

@VV Erőlegény: És szép lassan ugyanannyiról fog szólni a kommentáradat is?! :))

Pancsamanó 2018.11.13. 17:00:22

@VV Erőlegény: És szép lassan ugyanannyiról fog szólni a kommentáradat is?! :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:01:58

@VV Erőlegény: diszkriminálni akarsz engem a 30as táblával? szégyentelen!

@szociál: majd a szaunából kiabálok utánad, és tacskóba ültetlek

Pancsamanó 2018.11.13. 17:03:01

@Pancsamanó: hu nem tudom miért küldte el 3x.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:03:02

@úgymond olvasó mmkk: karikával, karikával! idegállapotba gyüttem ettől a papagájkutyától, Maunika

bElannaTorres 2018.11.13. 17:03:20

@szociál: ne sírjál hallod, pont ezt akarják elérni! Nekem ha azt mondják kicsi a faxom, én már előtte azt mondom nincs is!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:03:44

@mentolos lecsó: velem te csak ne akarj semmit, téged is kinnhagylak

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:05:24

erről szól ez a játék, fogyjunk el a picsába! - mondta vala Vivien a VV8-ban

moletty 2018.11.13. 17:05:50

@szociál: Csak tunnám melyik tett rám. Mert én egyenes vagyok a kis batyummal jöttem és akkor kiviszem és kinnhagyom a picsába geci ! Ha megmondtuk akkor én megyek!
De ez, hogy így ez a fííreg francia terrorista összeáll a niggerrel, megaa Tamással ( mondjuk azt megvezették, mert ő jóvan őt értem, ő a családja meg a gyerekinek a szemébe bele, na Ő igen),
akkor most melyik javasolt engem?

2018.11.13. 17:05:57

van ojan lény a vejjjában, akin nincs egyetlen darab tetkó sem ???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:08:32

@VV Erőlegény: ki akarsz itt rakni a 30-as karikával ahelyett, hogy a jelet tennéd rám, és úgy mutatnád meg, milyen nagy legény vagy!

2018.11.13. 17:09:23

@úgymond olvasó mmkk: mennnnyyyééé igyá 3 mátrateát és utánadsunnyogok a nyugiba...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:11:01

@mentolos lecsó: a nyugiban a @szociál: bőg, be nem teszem oda a lábaimat!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:11:26

@úgymond olvasó mmkk:
Ne kijabalj, parittyazok egyedül.
@bElannaTorres:
Te sellő vagy biztos :)
@moletty:
Haggya Vera végig neked szurkoltam meg a családnak :)

2018.11.13. 17:14:45

@úgymond olvasó mmkk: huncut kis piiiitsssa, tudom ám hogy a szaunában vagy...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:16:17

@mentolos lecsó: de te oda nem jöhetsz be!

@szociál: láttam, kisírtad a szemeidet, biztos nem jött össze az önparittyázás

Gia 2018.11.13. 17:16:34

Az utolsó puertoricoi csaj olyan gyorsan lett feketéből szőke,hogy nem maradt a saját hajából semmi.Igy hátulról elég idétlen a póthaj..

Gia 2018.11.13. 17:18:30

Tavaly(?) egy női bugyingó kereste rendetlen gazdáját,most egy pasijét lobogtatták.Furi dejavu.

2018.11.13. 17:19:23

@úgymond olvasó mmkk: a fekete köpönyegemnek és a mély hangomnak úgysem tudsz majd ellenállni...

2018.11.13. 17:20:29

@Gia: ilyen finom cigányozást is régen hallottam már ! :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:20:59

@mentolos lecsó: az ellenállás élő szobra vagyok, úgymond

hereverő heverő 2018.11.13. 17:21:51

Egy-egy mondatban válaszoljon az alábbi kérdésekre (1-1 pont):

Ön szerint mókusánusz mikor fogja beakasztani az új Vivinek a farkincát?
Ön szerint meg fogja-e mászni Hunyorkát a PUA professzor? És miért nem?
Ön szerint Lacika (édesfaszom, milyen név..) tudja-e a lacikonyha szó jelentését?
Ön szerint tesznek-e be az ápoltaknak szoláriumot?
Ön szerint kellene-e szívlapátot rendszeresíteni a mosókonyhába? Miért ilyen nagyot?

Pár mondatban fejtse ki véleményét az alábbi kérdésben (5 pont):
Ginu és Reni tudnak-e annyira közel hajolni egymáshoz köpködés nélkül, hogy Csoki mindkettőjüket széjba tudja verni a húsfasszal amikor meglóbálja?

bElannaTorres 2018.11.13. 17:22:41

@szociál: ha nem is, de vigasztalásban jó vagyok. Nem szabad mutatni, hogy gyenge vagy :)))

bElannaTorres 2018.11.13. 17:23:38

Behúztak a hogyvoltok, rég nem láttam vv-t de most kellett valami ami felé nincsenek elvárásaim :)))

,, 2018.11.13. 17:23:51

"Máris alakul az a bizonyos tengely, amire az a pár ember építeni szeretne, akik pontosan két agysejttel többel rendelkeznek, mint a totális ösztönlényekből álló bagázs"
Elég baj ez. Reméltem, hogy nem erre a bőrszínesdire futtatják ki az évadot, de ha ez szándékos volt, akkor menjen az rtl a fenébe, ez nem játék.

2018.11.13. 17:24:27

@úgymond olvasó mmkk: te is Ellenálló vagy ? Hát, hova lesz így ez a kurva világ ?
Rád is tettem a jelet a Halálcsillagom célzó szkennerével...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:25:01

@úgymond olvasó mmkk:
Majd este a taki alatt elmegyek rád a parittyammal, tetszeni fog úgymond.
:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:25:51

@bElannaTorres:
Ne mutasd ki, mert kivisznek és kint hagynak :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:26:18

Poszt jó volt, de nekem rövid, olvastam volna még. :)

Baszki, kicsit nem figyelek, és tele a szauna? :)
Mit szívtok, adjatok belőle nekem is, jó cuccnak tűnik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:27:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: látod, zokogok benn a szaunában, ezek meg zaklatnak..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:28:50

@úgymond olvasó mmkk: és mitől zokogsz? Hogy zaklatnak, vagy hogy nem eléggé?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:28:57

@szociál: szórok elég magokat, ha madár vagy, teeeeee

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:29:33

@szociál: én akkor kiállok az udvarra, vagy fetrengek egy kört. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:30:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nem zaklat, akit szeretnék, hogy zaklasson! :((( :DDDDDD (megtiporták a nőiségem!)

bElannaTorres 2018.11.13. 17:31:06

Műkörmös nem küldenek be, mi lesz ha valakinek leesik a műkörmös parittyázás közben?

hereverő heverő 2018.11.13. 17:32:10

Amúgy ennek a parittyázásnak pont ez az etimológiája, amit @szociál: írt fennebb. Tudniillik a ráránt a parittyára=polírozza a bohócot=onanizál szóösszetételből ered. Bár a parittya és a csúzli nem ugyanaz a szerszám (csak ebben az esetben), de a magyar népnyelv a csúzlit is parittyának hívja. Pedig tudvalevőleg a parittya egy hajítóeszköz, bőrszíjból készítik, és a fejük felett körbeforgatva használják ami ugye nem lebecsülendő mutatvány lenne az átvitt értelmet tekintve. A csúzlit pedig gumiból eszkábálják össze, és jó fél méterre kihúzva, a gumi rugalmas energiáját felhasználva juttatja a lövedéket tisztes távolba. A fél méter esetünkben még érthető, ámde a lövedék csak centikre tud eljutni kilövés után, habár nagyon sok jön ki geci anyád.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:32:31

@úgymond olvasó mmkk: ó te szegíny.
S álló most maradsz nő, vagy leszel sellő? :) Vagy csak zokogsz még kicsit? :)
Gyere, kapsz egy baráccságnylonkarkötőt és igyunk vmit. :)

2018.11.13. 17:33:52

@hereverő heverő: ezekre a kérdésekre, sajnos egyáltalán nem tudom a válaszokat... :(((

De nagyon szívesen megrendezném az Emberi Százlábú c. film remékjét a Vijjjalakók főszereplésével !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:33:56

@bElannaTorres: megnyálazza és visszaragasztja. Ez az ócsó széria.
Vagy majd lerágja a maradékot. :)

hereverő heverő 2018.11.13. 17:34:05

@bElannaTorres: VV Teónak is beleszakadt a körme Aurélió helikopterébe. Mi lenne? Majd késsel vágják a foltossonkát

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:34:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: ugye, az én szegény, ártatlan lelkem! és még ki is akarnak rakni innen! :((((((

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:36:11

@hereverő heverő: ne láss bele nagy dolgokat, valszeg ez a szó jutott eszébe a lövéssel kapcsolatban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:37:57

@úgymond olvasó mmkk: itt vagy már pár napja, szóval annyira nem ártatlan már a lelked. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:39:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: mindig minden körülmények között ártatlan a lelkem!

2018.11.13. 17:39:21

@úgymond olvasó mmkk: Késő, aranyom ! Össze vagyunk zárva a HV Vijjjában ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:40:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: a ma született bárány hozzám képest romlott lelkivilágú papagájkutya

hereverő heverő 2018.11.13. 17:40:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: Inkább csak ott még nem látta ennyire közelről. Pedig tátott szájjal próbálta megkeresni.

2018.11.13. 17:41:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, de előtte a hűtőt igénybe véve kell, vídia kemény mellbimbókat is kreálnod

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:42:11

@mentolos lecsó:
Halkabban beszéljétek tesók, aludni akarok!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:42:29

@mentolos lecsó: 10 másodperc után fejhangon sikítozva menekülnél a közelemből, ha tényleg így lenne

2018.11.13. 17:44:08

@úgymond olvasó mmkk: egy ívásúak vagyunk... egyem a faszodat !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 17:44:48

@mentolos lecsó: fütyülős jégtömbök és az ablaküveget is vágja. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:45:13

@mentolos lecsó: kibírhatatlan perszóna vagyok, kiviszlek és kinnhagylak a gecibe, te leszel az első!

2018.11.13. 17:45:20

@szociál: tekerjél ki a mosókonyhába... ez itt taktika ggheecciii

2018.11.13. 17:47:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: hajjjááá meg, jóóóól beszélsz csajjee ! :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 17:48:10

@hereverő heverő:
Ön szerint mókusánusz mikor fogja beakasztani az új Vivinek a farkincát?
Soha, mert megboldogult Szintitől tudjuk, hogy Ánusz nagyobb méretű csiklójával csak maszatolni lehet, akasztani nem.
Ön szerint meg fogja-e mászni Hunyorkát a PUA professzor? És miért nem?
Kízárólag abban az esetben, ha Hunyorka Villa Grand Slamre tör.
Ön szerint Lacika (édesfaszom, milyen név..) tudja-e a lacikonyha szó jelentését?
Passz, egyelőre senki sem tud semmit sem róla.
Ön szerint tesznek-e be az ápoltaknak szoláriumot?
Sztem december elejétől Csokinak feltétlenül kellene, mert a sok parittyázástól kifakul a fitymája.
Ön szerint kellene-e szívlapátot rendszeresíteni a mosókonyhába? Miért ilyen nagyot?
Inkább egy mángorló fát, dildónak.
Ginu és Reni tudnak-e annyira közel hajolni egymáshoz köpködés nélkül, hogy Csoki mindkettőjüket széjba tudja verni a húsfasszal amikor meglóbálja?
1 pontért, szerintem igen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:50:25

@mentolos lecsó:
Húzok sírni a nyugiba, az a legjobb tattika.

bElannaTorres 2018.11.13. 17:52:29

@hereverő heverő: @Csakazértis én vagyok a királynő: köszi, nem tudtam hogy van ez a műkörömmel , de látom nagy csalamádék vagytok, hogy ezt is tudjátok, én még azt sem tudtam volna, mennyi a nyeremény duplájának a negyede :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 17:53:03

@VV Erőlegény: Apropó, jut eszembe ma este még ki kell töltenem a nemzeti konzultációs ívet is.

2018.11.13. 17:54:47

@szociál: szóval te taktikából bömbölsz a kameráknak ? jóóó vagy tesssa !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 17:55:29

@mentolos lecsó: mindjárt nekiállok én is taktikázni, csak várom a megfelelő alanyt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:56:50

@mentolos lecsó:
Elsőre nem vágta geci?
Szégyen vagy tesó.

2018.11.13. 17:57:46

@bElannaTorres: egy klingontól ne várjunk sokat fejben számolás terén, ugye... :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 17:57:57

@VV Erőlegény:
Ne a Radicsot ikszeld be, az soros berenc.

Adamadam 2018.11.13. 17:58:22

Amúgy itt a hogyvolton miért használnak a cikkírók és kommentelők hétköznapi szavakra valami gagyibb nevet? Gondolok itt a villa-vella, taktika-tattika és társaira. A játékosok gúnyneveit megértem meg az vicces is egy szintig, de az ilyen tattika jellegű dolgokon nem tudok nevetni.

2018.11.13. 18:00:29

@úgymond olvasó mmkk: ahham, szóval te taktikának hívod a kompótot vagy mijjjjafaszt...

WICKEDWITCH 2018.11.13. 18:01:44

Most értem a visszaolvasás végére, annyira bolondok vagytok! :DDDDDDD Csak így tovább!!!
@,,: Milyen bőrszínesdi? A két legostobább lény a villában (Zsuzsu és Mókusánusz) fehér bőrszínű, és ráadásul egyelőre nem is ugyanabba a bagázsba tartoznak...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:01:48

@Adamadam:
Kiviszlek és kint hagylak.
Ott majd gondolkozhatsz.

2018.11.13. 18:03:22

@Madam.: :)))) már vártam, ki lesz akkora gyökér, hogy ezt beírja ! :))) hajjááá meg !

bElannaTorres 2018.11.13. 18:05:45

@mentolos lecsó: csak felbaxxa az agyam a számolás, de nem tudok a nyugiban nyugodni mert mindig bőg bent valaki! És a WC-t is körbepisálták :D

2018.11.13. 18:06:24

@Adamadam: a szórakoztatóelektronikai készülékeken nem véletlenül emelik ki színnel / formával az ON/OFF gombot. Kérlek, használd ! :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:06:28

@Adamadam: a tattika a HV szótárban azt jelenti, hogy nagyon gyengécske, ingatag, átlátszó taktika. Igazából ezek a kifejezések azt mutatják, hogy a legtöbb kommentáló már legalább 3-4 VV és 1-2 Farm realityt megélt együtt, és vannak közös emlékek.

A vella az sztem csak hangulati jelentést hordoz magában. Amúgy csak azon mosolyogjál, vagy nevessél, amin lehet/tudsz.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:06:31

@hereverő heverő: te, mondjad már, mi az istent csináljak, hogy szóbaállj velem úgymond?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:07:33

@bElannaTorres: majd ha leesik a kilométerhosszú százasbótos műkarmod, megtanulod kiszámolni.

2018.11.13. 18:08:44

@bElannaTorres: ppssszzzt figyu, és azt még észre sem vetted, hogy berepedt a műkörmöd ! :)

2018.11.13. 18:10:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: nézd a luvnyát ! egyszerre írtuk ugyanazt... behorpad a homlokom... bádogost kell hívni...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:10:32

dikk, mámeg műkörmökről dis...diks...diksur...beszélgetnek!

Madam. 2018.11.13. 18:11:09

Ma is lesz VV? Csak mer az e havi hülyeségmennyiséget má fölhasználták odabenn.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:11:59

@úgymond olvasó mmkk:
Az nem disku, hanem gyarmatosit, ezt se tudod.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:12:41

@Madam.:
A holnapi adás már vv10 lesz :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:13:47

@úgymond olvasó mmkk: Sztem akkor beszéljél hozzá, amikor itt van. :-)

bElannaTorres 2018.11.13. 18:14:22

@mentolos lecsó: aaahhrr biztos akkor történt mikor betoltam egy harapásra a tojásos sonkás szendvics felét, éreztem is hogy ropog valami, de azt hittem tojáshéj maradt rajta :(

Angora Cardi 2018.11.13. 18:15:07

Csak nekem ellenszenves a szamito ripacs repedtsarku Reni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:15:24

Találtam a microba egy alsogatyat, ez kié gecik?

Angora Cardi 2018.11.13. 18:16:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Uristn de müvelt vagy filmirodalombol hogy megnezted :DDD

2018.11.13. 18:16:17

@bElannaTorres: na hallod... azokkal a fogakkal ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:16:28

@Angora Cardi:
Reni a leggazabb,megmondom őszintén, úgymond.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:16:34

@szociál: csak azér mondod ezt, mer nem fejeztem be az általános iskolát? gheci

@VV Erőlegény: mindig beszélek hozzá. aztán egy idő után megunja, és nem ignorál :))

Angora Cardi 2018.11.13. 18:16:55

@szociál: ha alufolia van rajta akkor Kingáé

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:17:23

@Angora Cardi: szevasz tesa, gyere mán' be a szaunába, hallod, ezek itten engem el akarnak tiporni

Angora Cardi 2018.11.13. 18:17:48

@szociál: örülök hogy egyezünk a témában :DDD

Adamadam 2018.11.13. 18:18:39

@mentolos lecsó:
Használtam volna, hogy OFF de úgy láttam, hogy senki nem szokta, akkor sem ha épp semmi köze a beszélgetésnek a vv-hez.
Majd legközelebb használom:)

@VV Erőlegény:
Köszönöm, így már értem!:)

Angora Cardi 2018.11.13. 18:18:45

@úgymond olvasó mmkk: Itt vagyok tesa, annyi a munka nem bírtam egész nap meg sem jelenni. Kit kell negatív?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:19:03

@úgymond olvasó mmkk:
Asztat senkise végezte ell itten.

@Angora Cardi:
Ha az övé akkor maradhat.

WICKEDWITCH 2018.11.13. 18:19:08

@Angora Cardi: nem csak neked. :) Én sunyi szarkavarónak tartom.

2018.11.13. 18:20:05

@szociál: az enyém tesssa, gondod van ?
elromlott a szarfeldolgozó a ruhámban, gyorsan kellett kimosni és megszárítani...

Madam. 2018.11.13. 18:20:12

Én már két éve párkapcsolatban élek.

hereverő heverő 2018.11.13. 18:20:26

@úgymond olvasó mmkk: Add nekem az öribari karkötőt te retek (vagy hogy is kell szépen udvarolni a gechibe)

Angora Cardi 2018.11.13. 18:20:37

@szociál: ő úgyis a tenyerébe szarik nem a gatyába

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:20:58

@Angora Cardi: mindenki ellenem tattikázik, manuperálják egymást úgymond. (én ma nem építettem a gazdaságot, mert holnap szabadlábon vagyok, gondoltam dolgozzanak azok, akiknek holnap is kell)

@szociál: akkor mi bajod van te? gyere ki a hóra, elintézzük

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:21:04

@mentolos lecsó:
Én is ott szárítom gec, de én nem hagyom ott.

Angora Cardi 2018.11.13. 18:22:09

@WICKEDWITCH: fujj a fajtáját is utálom látszik az a csöves kupis múltja és jövője a tekintetén

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:22:44

@úgymond olvasó mmkk:
Picsaba, megint mehetek a nyugiba.
Ennyit bogni bameg, ez lehet h rossz tattika.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:23:13

@hereverő heverő: jaj, hajjonmánmegmindenki, ne hozzál zavarba, te papagájkutya ♥

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:23:56

@szociál: mondhatod, hogy aurélió taktikáját követed, az is bőgött állandóan, tesó

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:24:05

@Adamadam: Szívesen, máskor is kérdezzél nyugodtan, még én is szoktam többször, pedig négy évvel, és jó 3000 hozzászólással öregebb vagyok nálad (a hogyvolton).

hereverő heverő 2018.11.13. 18:24:23

@Adamadam: Ezek a szavak még a régi VV szériákból maradtak fenn, egy-egy régi szereplő szavajárása volt, ami meghonosodott a kommentelők között. Vagy a posztíróktól tanulták a kommentelők, vagy a kommentelőktől a posztírók. Vagy is-is. Rengeteg példa van arra is, hogy a poszolók ráragasztanak valakire egy becenevet, és a későbbiekben már mindenki azon a néven emlegeti a szereplőt. Így belecsöppenve tényleg nem annyira viccesek, de hát ilyen a folklór.

2018.11.13. 18:25:24

@Madam.: meg is fognak hamarosan parittyázni egy csokifasszal.... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:25:38

@VV Erőlegény: bástya, itt nem divat ám okosnak lenni :))

bElannaTorres 2018.11.13. 18:25:40

@mentolos lecsó: :D
Na újra szabad a nyugi, kiment a vállam :/

2018.11.13. 18:28:15

@bElannaTorres: "kiment a vállam"

feladta vagy kiszavazták ???

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:29:07

@úgymond olvasó mmkk: Na a bástyát kéretik megmagyarázni. Amúgy, ha legközelebb nikket váltasz hugi javaslom az "Úgymond flooding rulez MMKK" -t . :-p

2018.11.13. 18:29:38

@Madam.: és te is eleve 12 évesen születtél meg ? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:29:42

@Madam.:
Én 2010-ben és már parittyazok

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:31:06

@Madam.: Van ott még hülyeség, ahonnan az jött. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:32:06

@Angora Cardi: csukott szemmel néztem, nem bírom a mókusfogak csattogását.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 18:32:08

@VV Erőlegény: attól, mert ma éppen szófosásom van, nem fogok nicket váltani :P fogalmam sincs, szerintem olyasmi lehet, mint a "báty", hallottam, hogy egy csapat kamaszfiú tagjai így nevezik egymást. biztos valamelyik youtubertől tanulták

2018.11.13. 18:33:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez nem a Django elszabadul... hajjááá meg ! :)))

bElannaTorres 2018.11.13. 18:33:17

@mentolos lecsó: helyén van már köszi tessa, de még jegelni kéne mint a kapcsolatokat itt bent, de megmondom őszintén megrázott a csengő.

bElannaTorres 2018.11.13. 18:34:14

@úgymond olvasó mmkk: biztos a radicstól ő elég híres :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:34:54

@szociál: bőgjél nyugodtan, úgysincs lóvé vízre a jakuzziba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:35:40

@hereverő heverő: Úgymond Olvasó MMKK kartásnő, nagyon szeretné, ha néha szóra méltatnád. :-)

2018.11.13. 18:36:28

@bElannaTorres: egy klingonnak az nem árt meg, ne akarj átbaszni a jakuzzi-n...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 18:36:38

@Angora Cardi: abszolút legalja Csokival együtt. legközelebbi párbajon remélem viszik is ki, eleve nem áll jól a szimpátia listán és már ellőtt mindent, amire képes.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:36:57

@mentolos lecsó: baszki, ezentúl csak fehércsokit eszem, mert még bajom eshet. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:38:41

@szociál: 12 évesen én is parittyáztam már, de az még az eredeti volt, most már letagadom, még félreérthető leszek. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 18:40:37

@VV Erőlegény:
Megmondom őszintén, magamba.
Vagy gagamba?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 18:40:57

@mentolos lecsó: a Django az most a kicsiCsoki művészneve? Mer' az elszabadult rendesen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 18:41:22

@adamskij: Hanyadik VV szériád ez, amit követsz?

moletty 2018.11.13. 18:45:12

Arra emlékeztek, amikor MókusÁnusz azt üvölti (biztatván magát) a harcban h. "nem vagyok buzi!"... aztán kikapott mint a picsa :D :D

hereverő heverő 2018.11.13. 18:51:02

Kedves hogyvoltlakók, mindenkinek nyugodalmas szép estét, az esti műszakot külön üdvözlöm, Mókicát, Cimilit, Commodoret és a többieket.

Lecsukom a laptopot a gheccibe, feladom a picshába, hazamegyek faszom, hallod tesó?

sziasztok!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 18:52:29

@VV Erőlegény: ötödik.
első kettő, majd az Attila (Petivel együtt szuper volt), Alek (ugyan a vége szétesett), meg utólag megnéztem a nyolcast Somával.
sajnos a mostani emberanyag elmarad ezektől, nagyon remélem, hogy Era, Adri, Lacika, Hunor, Roli fog még javulni. a debilek meg kiesnek gyorsan, ha nem képesek változni.

moletty 2018.11.13. 19:17:48

Baszom a szátokat kis gádzsik ! Egyelek le!
Egyet mondanák végezetül : JESZTUDÉJ ! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 19:45:22

@adamskij: Nekem az első öt úgy felületesen követve, de valós emlékekkel csak az 1-ből, és a 4-5-ből, a 6. teljesen kimaradt. és 7.-től a legapróbb részletekig kielemezve és kivesézve itt. Azt vettem észre, hpgy amíg még a 7. szériában, meg ahogy a többiektől tudom az elsőként hogyvoltozott (comment.com) 6. szériában, még vérig menő szurkolói fun csoportok és szimpátiapreferenciák voltak játékosok mellett, és ellen érvelve, a 8. szériától kezdve átment a kommentelés egyfajta laza kukacoskodó cívódós, floodolós távolságtartós "szakértői" kommentelésbe. Amúgy szerintem jó ez a 9-es brigád a régiekkel való összevetésben is, és egyébként is túl korai még sommás véleményt formálni.

KapitányG 2018.11.13. 19:55:09

@VV Erőlegény: ???
Szerintem a 4. és az 5. is hogyvoltozva volt!
Vagy félreértettelek?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 19:57:33

@KapitányG: nem, tényleg, akkor köszi a kiegészítést.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:03:01

@VV Erőlegény: én a szaunának szurkolok :)))))))))))))

KapitányG 2018.11.13. 20:03:44

@VV Erőlegény: Olvass bele, Hódos Hajnit olvasni nem akármilyen élmény!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:05:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: :DDDD (közben nézem a legbátrabb páros újabb évadát, Aurélio már az első este bőgni fog..)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 20:09:47

@VV Erőlegény: Igazad van, ez a banda nem a legrosszabb! Jó vannak benne nagyon fura figurák. A hölgyek a testüket úgy használják, mint mások az eldobható műanyag poharat, de vannak benne érdekes arcok is. Amit a 8 és szerintem a 7 sem nagyon mondhatott el magáról. A 7-et ki nyerte meg? Nem emlékszek. 6 Aurélió 8 a csöpcsávó, de a 7?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:12:36

@szociál: neked ott a nyugiban nem osztottak lapot

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:13:11

@Brigante:
7-be és a 8-ba gazabb karakterek voltak, itt van balansz, azokban nem volt.
6 is trash volt de vicces legalább.
4-5 szuper volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 20:14:18

@Brigante: A szépfiú Robin, aki a hajrában összejött VV Anettel, aki egy korábbi szériából jött be az utolsó hétre. Amúgy valóban Robin tujaként nyert a surranópályáról.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 20:15:41

@szociál: Mit értesz azalatt, hogy gazabb karakter?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:17:47

@VV Erőlegény:
Tivi meg Soma meg a többi kretén csak tesozott meg batyazott, itt van legalább 4 fő aki nem trash kategória.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 20:20:09

@szociál: Ja hogy ékezet nélküli gázabb karakter. Hirtelen nem értettem.

Madam. 2018.11.13. 20:20:39

Korábban előfordult, h lehetett érteni a beszédjüket. Eleddig nekem nem sikerült e szériában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:21:05

@úgymond olvasó mmkk:
A legjobb tattika sírás után kivinni a szaunast és kint hagyni.

KapitányG 2018.11.13. 20:22:11

@Madam.: mármint a vv-hogyvoltozás hőskora :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 20:25:22

@VV Erőlegény: néztem esküszöm, de ha nem mondod nem emlékeztem volna semmire ...

Cimili 2018.11.13. 20:25:25

Candy, köszi a posztot, még olvastam volna tovább! :)
@hereverő heverő: ,@mentolos lecsó: jó éjt nektek, kár h az éjszakás műszakot nem vállaljátok be! :) csók
Na majd jövök, most csak benéztem, elolvastam a komikat is és halálra röhögtem magam rajtatok. :)))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 20:26:37

@szociál: a 6-ban volt egy Simon nevű gyerek! Érdekes lehetett volna csak kizárták egy baromság miatt...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:30:12

@Brigante:
Simon beteg volt.
Ő nem olyan mint egy Wahorn, hanem gyagyas :)

@úgymond olvasó mmkk:

Befostal szaunas gadzsi :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 20:30:18

Na, visszakeveredtem a gép elé. Pörögtetek rendesen, ha volt valami érdemi mondjátok, mert vissza nem olvasok ennyit! :-)

Candy megint klasszisokkal a többiek felett, nem csalódtam! Nem csoda, hogy lassan minden régi motoros visszatér a konténerek földjére!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:38:00

@szociál: egész délután a szociális érzékenységemre játszottál a bőgéssel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:39:22

@úgymond olvasó mmkk:
Hogy tucc te így beszélni csae?
Felét nem értem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:40:10

@szociál: nyolc általánosom van. két első, meg hat második.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:46:12

@szociál: te este már otthon fogsz parittyázni, mert kinn hagylak

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 20:46:42

@VV Erőlegény: igazad van, pl a 8asban is az 50-100. nap volt szuper, szóval ne ítélkezzem korán.

de a debileket nem élvezem egyáltalán. Radics lehet, hogy normálisabb karakter is lehetne, ha nem szerepelne állandóan. viszont most örülnék, ha kint hagynák a gecibe’, hhajjjonmeg.

Hódos Hajni és sixx is óriási posztokat írt a korábbiakról. ha már trash, az abszolút csúcs a magyar égen az édenhotel 1-2 volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:51:15

@adamskij:
Edenhotelbol egy részt nem néztem meg.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 20:51:49

@szociál: bártendertől idegrángást kapok úgymond

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 20:57:18

@úgymond olvasó mmkk:
Megerdemelte volna hogy nyerje az egészet, kitartó volt, minden játékot nyert... :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:05:05

@szociál: igaz, inkább ő, mint székely sarah connor vagy bumbika

bElannaTorres 2018.11.13. 21:05:49

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): olyan az egész villa, mint egy klingon kocsma, csak tilos verekedni :D ezért bőgünk :))
@adamskij: éden 1-2 nagyon jó volt :)
@szociál: jeremynek kellett volna nyerni, mert ő nem férfi :)))

Berborosz 2018.11.13. 21:06:04

@szociál: Persze, minden játékot nyert...

WICKEDWITCH 2018.11.13. 21:08:06

@adamskij: az ÉH1 nagy kedvencem volt. Akkor szoktam ide. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 21:14:32

@úgymond olvasó mmkk:
Nem.
De zseremit és bartendert a szigeten meglatogatta a hajtunder :))
Mekkora sorenyuk lett geci tesó :))

bElannaTorres 2018.11.13. 21:16:07

@úgymond olvasó mmkk: nem olyan mint greg, de szerintem ő is sokat van a fürdőszobában :))) személyes tárgynak a hajzseléjét vitte :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:18:10

@bElannaTorres: gyanúsak nekem azok a férfiak, akik több időt töltenek a fürdőszobában, mint egy átlag nő

@szociál: oroszlánok :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:36:00

@bElannaTorres: nem, a @szociál: azért bőg, mert tattikázik. a szociális érzékenységemre akar hatni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:42:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bőgni egyszerűbb, mint mondjuk elém járulni egy adag tiramisuval :)))

bElannaTorres 2018.11.13. 21:52:54

@úgymond olvasó mmkk: Úgymond :D offolni, kell csak csinálja a műsort, hátha nem pakolnak rá :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 21:57:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Has? Hass, harsogj, parittyázz és a haza fényre derül...

bElannaTorres 2018.11.13. 22:01:12

@úgymond olvasó mmkk: biztos személyi edző, azok jók :D

Cimili 2018.11.13. 22:01:32

ancsa most jött a földekről.:) azé szép, h 2kezimunkát is végez

Mók_Ica 2018.11.13. 22:02:05

esti onlány műszak on :)))))
off: belenéztem a legbátrabb párosba..... aurelió caversaccio (ha így írják) hozza a szokásos vv-formát..... (jójó, nem helikopterezett.... mééég), de sztem nem tudja milyen rendezvényen van..... phááááááárbaj.... felröhögtem, tiszta vv-fíling volt :)))))

on: csapunk a lecsóba.... ancsika van, konszolidáltan :))) de micsoda felüdülés ppbajusz suttogása után....

Mók_Ica 2018.11.13. 22:03:00

krisz viccöl zsuzsival????

Cimili 2018.11.13. 22:03:47

ennek a zsunak 1 csöpp humorérzéke sincs, mindet vér komolyan vesz.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:04:01

szegény zsuzsit hülyére veszik......

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:04:34

@Mók_Ica: konténert nekem. azt mondta, neki itt egy ellenfele van, a Berki. fúj.

Schlomo Goldberg 2018.11.13. 22:04:39

közösen döntik el hogy mókus megkúrja-e zsuzsit, zsuzsit is bevonva, tiszta demokrácia

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:04:45

@Mók_Ica: de ő nem akar 3.-4. hülye lenni a sorban

Cimili 2018.11.13. 22:04:47

az a pofa, imádási :DDDDDDDDD

nicu71 2018.11.13. 22:05:17

na zsunak már leesett az egyik szempillacsillámja /hálistennek .hamarosan egyéb fogyatkozások is lesznek.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:05:26

@Cimili: sziamiau :))) azért veszi vérkomolyan, mert buta, mint a tök.....és valóban, humorérzéke nulla....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:05:50

Megjött Lacika. Tényleg beköltözött. :)

Gia 2018.11.13. 22:06:16

"Mindenki más,mint a többi."by Vivi

Cimili 2018.11.13. 22:06:23

orlando bloomot neki, az talán teccene.

Pancsamanó 2018.11.13. 22:06:33

Most volt a smacizás....olyan érdekes hogy ezeknél ez úgy megy mint egy "hello", azaz bárki bárkivel bármikor. Mondjuk ez egyre jellemzőbb egy szimpla kedd estén is a mai fiataloknál :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:06:40

Vivien: Mindenki más mint a többi.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:07:00

@úgymond olvasó mmkk: láttad?? :))))) pacsi :)))
konténer a helyén, méret a szokásos :))) feel free to használni :)))

Cimili 2018.11.13. 22:07:06

@Ay Mama, Que paso: jájjj, pont lemaradtam róla, de sajnizom! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:07:21

Aztaqva. Bent vannak 5 perce, és arról beszélnek, ha nem történik köztük semmi, akkor is barátság.
Bazdmeg Radics, a normális életben ezzel kezdünk, nem dugással.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:07:37

ez a generáció a Szerelemhajón meg a Szívek szállodáján nőtt fel?

Pancsamanó 2018.11.13. 22:07:48

Ez a Reni meg a cipófejével :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:08:12

@Mók_Ica: első használat megvolt.
Radics megszólal, már broáf.

Pancsamanó 2018.11.13. 22:08:23

boccs nem Reni, hanem Ginu a cipófejű!!

nicu71 2018.11.13. 22:08:49

@Mók_Ica: nincs az az isten hogy arra a szennycsatornára kapcsoljak/tavaly még néztem azt az ázsia szart,de amikor már tudtam hogy a berkivel nyeretik azt mondtam soha többet,amugy se vagyok kivi a migránss-soros álhires bejátszásokra

Cimili 2018.11.13. 22:09:23

na ma éjszaka ki kivel fog parittyázni?

Mók_Ica 2018.11.13. 22:09:54

@Ay Mama, Que paso: 10. akar lenni, az olyan szép kerek :DDDDDDD

ha vivi tényleg felsőoktatási intézményben, pszichológiát tanul..... akkor megérett a világ a pusztulásra....

csoki ismét parittyázni próbál, radics tarTYa a gyertyát :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:10:05

@Cimili: ne emlegesd Orlandot! :DDD

@Mók_Ica: láttam hát, most is azt nézem :) a konténerhez meg sorbaállok.

@Ay Mama, Que paso: én nem!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:10:14

Ez az éjjeli lámpás dolog vicces?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:11:23

@Mók_Ica: miért ne? Ádiná miatt én is vissza akartam adni a diplomámat :DDDD

Cimili 2018.11.13. 22:11:25

@úgymond olvasó mmkk: tudtam, h féltékeny leszel:DDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:12:04

@Mók_Ica: lehet Vivi beépített pszichológus? vagy gyakorlaton van bent?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:12:23

@Cimili: szegénynek leégett a háza, annyira naon sajnizom :((( fúj :DDDDDD

Mók_Ica 2018.11.13. 22:12:37

@nicu71: ezt néztem, ebben nem voltak migráncsok :)))

@Cimili: mikor ki és mikor kivel, bárki bárkivel :))))

Cimili 2018.11.13. 22:12:45

zsú dicsekszik. végre vele is történik valami

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:13:18

mi történhet Erával és Adrival, ha Zsuzsu kapja a műsoridőt?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:13:55

Hunyor feltette az egyetlen logikus kérdést. Rendőr! :-)

tvbuzi 2018.11.13. 22:14:27

Ancsa nagyon konszolidált

Mók_Ica 2018.11.13. 22:14:57

@úgymond olvasó mmkk: majd súgd meg ki esett ki, breki vagy cooky
télleg ádina is szégyen volt.....

@Ay Mama, Que paso: szegény ember pszichológus-gyakornoka :))))

Cimili 2018.11.13. 22:15:41

@tvbuzi: késtél, már napi ancsa volt. :))))))))))

tvbuzi 2018.11.13. 22:16:47

Vivi nem vágja mi a megosztó személyiség:DDD

Mók_Ica 2018.11.13. 22:16:51

cicafül..... óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó bakker

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:17:47

@Cimili: Megnyugodtam. Azt hittem csak öreg vagyok.

tvbuzi 2018.11.13. 22:17:57

Kellemetlen csalódás

Mók_Ica 2018.11.13. 22:18:47

@úgymond olvasó mmkk: majdnem biztos voltam benne.... :(((

@tvbuzi: mit vág? próbálja okosnak és intelligencsnek mutatni magát..... hát eddig nem sikerült

laci és krisz hasonlítanak egymásra....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:18:56

Roli nagyon jól látja, alamuszi Lacika valóban Radics2

Pancsamanó 2018.11.13. 22:19:08

Lacika arca engem emlékeztet Dzsafarra az Aladdinból.

tvbuzi 2018.11.13. 22:19:29

Zsuzsuka nem beszél hanem magyaráz

Mók_Ica 2018.11.13. 22:20:35

zsuzsi igazi ordibálós parasztphicsa....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:21:16

Az összes agyhalott vagy a nyócker, vagy Szabolcs környékéről jött.
De leginkább Mordorból.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:22:28

Ilyen hosszúkás fejű gyereket mint ez a Lacika... A Csúcsfejek film jut eszembe.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:22:54

Na megy a Radics lehúzás. Köszi szerkik. :-)

Cimili 2018.11.13. 22:23:14

@Mók_Ica: azt röhögtem, h csipőre csapta a kezeit közben.

Pancsamanó 2018.11.13. 22:24:13

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Mondom, Dzsafar az Aladdin rajzfilmből :)))) Az ilyen hosszúfejű!

Cimili 2018.11.13. 22:24:40

eskű, én baromi jól szórakozok Zsún. :) kellet oda ez a csajszi.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:25:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: megérdemli. Sajnos nem tudom sajnálni. Pedig tényleg jó ellenpólus lenne, de annyira aljadék, és tudatosan, hogy nem akarom tovább hallgatni

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:25:37

@Cimili: jaja, tiszta ingyom-bingyom volt Zsuzsu

nicu71 2018.11.13. 22:25:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: esetleg egy indiai ,vagy közel keleti verzióban,amugy inkább én is aladdin környékén keresném az alteregóját.Amugy szerintem jó gyerek a Lacika ,Krisznél intelligensebbnek is tűnik

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:26:22

@Cimili: és mielőtt felugrik a kanapéra, lerúgja a papucsot, mert sskk nem mászunk kanapéra papucsban. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:26:33

amióta Szintike kiment a villából, mintha egy kicsit világosabb lenne bent

Angora Cardi 2018.11.13. 22:26:42

@úgymond olvasó mmkk: Jo neked hogy pihenhetsz.
Nem birok ma koncentralni sem visszaolvasni de tamogatlak lelkileg.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:27:54

@nicu71: Krisznél a kiválasztótábla is intelligensebb

Cimili 2018.11.13. 22:27:58

@VV9 Velőtrázó Vélemény: és egy fakanalat vagy sodrófát is hozzáképzeltem. :DDDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.11.13. 22:28:11

@adamskij: Próféta szóljon belőled.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:28:38

@Cimili: +felpattant a kanapéra, magasabbról beszélve igaza van :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:29:05

@Cimili: Lesz itten ripityom! Ő lesz az első aki ha kendőt kap, akkor nénnye módra köti fel

Cimili 2018.11.13. 22:30:06

@Mók_Ica: látod, van mit tanulni tőle. majd itthon is így fogok beszélni a népekkel. :DDDDDDDDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:30:39

@Angora Cardi: Vajon miért olvastam a prófétát profiterolnak? Zavart érzek az erőben, Mentolos Lecsó közeledik?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:31:02

@Angora Cardi: annyi mindent beterveztem, lehet inkább dolgozni kellene :DD

@Csakazértis én vagyok a királynő: lécci!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:31:03

Na, örülhet Csoki, Black Friday lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:31:22

@Cimili: ezt én is kipróbálom itthon, csak nem röhögnek ki. :)

Cimili 2018.11.13. 22:31:57

na vivike felkérdez.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:33:06

vivike terápiát tart :))))))))))

Mók_Ica 2018.11.13. 22:35:03

@Cimili: mmkk ki kell próbálnom :))))

hunyornak a vivi kaliberű (sic!) lányok jönnek be..... hööhöhöhööö

Schlomo Goldberg 2018.11.13. 22:35:11

Vivike az önjelölt pszichológus

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:35:49

Vivien egyik szemöldöke önálló életre kelt megint

Mók_Ica 2018.11.13. 22:36:10

vivike beszéd modora bicskanyitogató.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:36:39

@Mók_Ica: köbmétert akart mondani, nem kalibert

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:37:27

Vivike ki akarja ugrasztani a csokinyuszit a bokorból.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:37:34

Ha ennyit beszél ez a csaj, nem fog levegővétel hiányában megfulladni?

Mók_Ica 2018.11.13. 22:37:46

vivike szeretethiányos...... mint eljegyzett menyasszony??? zavart érzek.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:38:27

Mi lenne a legdurvább? Ha gyűrűsféreg gyűrűje bent maradna valahol.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:38:36

@VV9 Velőtrázó Vélemény: így lett volna értelme valóban :DDDDDDD

tvbuzi 2018.11.13. 22:38:38

VV Jaffar jó hasonlat volt

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:39:33

Radics most jött rá, hogy Roli Renire rakta, nem rá.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:39:50

VV Önbizalom ott van mindenkiben!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:40:28

Hunyor nem tud hunyorogni. Az a fej, meg a "tágra zárt szemek" :)

Angora Cardi 2018.11.13. 22:40:37

@Mók_Ica: és a pici fiúkája megengedte hogy megparittyáztassa magát igény esetén?

Angora Cardi 2018.11.13. 22:42:14

@úgymond olvasó mmkk: Imádtam a mai szókincset. Mindenki összeusmusolt mindenkivel hv nyelven.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:42:49

a geci az új királyi többes

Mók_Ica 2018.11.13. 22:42:52

@VV9 Velőtrázó Vélemény: kicsit lassú a reakció ideje.... hát van ilyen :)))))

@Ay Mama, Que paso: csak vv önbizalom tartalmú lényeket engedtek á t a castingon :))))))))

Angora Cardi 2018.11.13. 22:43:17

Greg Lacikában érzi hogy megparittyázná?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:44:15

Mindenki kibaszottul vitatkozik a kurva életbeeeeeeeeee

Mók_Ica 2018.11.13. 22:44:22

@Angora Cardi: ja.... ez már csak így van a mai modern kapcsolatokban.... krisz bnője is meg fogja bocsátani a benti parittyázást..... höhöhöhöhöö

Angora Cardi 2018.11.13. 22:45:35

@Mók_Ica: a pìzért parittyáznak
Végül is ennek a generációnak sokminden belefér.

Cimili 2018.11.13. 22:46:34

lacikát elég málénak látom, asszem ő a vella tujája.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:47:00

csak a kommenteket olvasom, és megfájdult a fejem. ti ezt hogy bírjátok? :))

Angora Cardi 2018.11.13. 22:47:03

Amikor Radics okosabbnak látszik mint Hunyor. Én szégyellem magam.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:47:29

ma roli böfög...... pffff

Schlomo Goldberg 2018.11.13. 22:48:02

Radics szerencsére ismerteti hogy ki a hülye és ki nem, nekünk ezen már nem kell gondolkodnunk

Angora Cardi 2018.11.13. 22:48:29

@úgymond olvasó mmkk: Nekem sok a tesózás tesa de mindjárt vége.

tvbuzi 2018.11.13. 22:49:03

Radics olyan vicces mint Tivadar

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:49:12

Hú, Radics nem tattikázik és vicces.
Ez új, ezt meg nem hallottam. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:49:19

@Schlomo Goldberg: jóval nagyobb rálátása van és ő legviccesebb, bárhol

Ego0123 2018.11.13. 22:49:22

Radics: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.

Mók_Ica 2018.11.13. 22:49:41

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ekg :)))))))))

@Angora Cardi: pont erre gondoltam..... ez egy nagyon rossz ízű felismerés.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:49:46

Radics egy cseppet sem vicces, kivéve amikor azt mondja, hogy ő a legviccesebb.

Schlomo Goldberg 2018.11.13. 22:50:06

Radics vicces. A legviccesebb az összes szériában ami eddig volt, ezt is megmondta.
Én azért még várok hogy mondjon valami vicceset.

Cimili 2018.11.13. 22:50:15

@úgymond olvasó mmkk: egyél milkát, attól meggyógyulsz!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:50:33

@Ay Mama, Que paso: a vv nézés kibírására gondoltam

@Angora Cardi: magas a tesa-kontent?

Cimili 2018.11.13. 22:51:18

@tvbuzi: remélem ugyanúgy kibaxák.:)

Angora Cardi 2018.11.13. 22:51:31

@úgymond olvasó mmkk: ma az volt, ingerültségi napom volt

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:51:53

@Cimili: nincs milkám, csak csokis banánom, de az nem kell :(

Angora Cardi 2018.11.13. 22:52:51

Na az összes karfiolos dubajos picsa villan...

tvbuzi 2018.11.13. 22:52:52

Ancsának olyan jó piaci árus hangja van

Mók_Ica 2018.11.13. 22:53:10

@Angora Cardi: :))))))

ójaj.... mi lesz itt holnap.....

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 22:53:19

szuperképességek!!!végre!

Vivi jó, eddig ügyes

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:53:41

@Angora Cardi: egy hős vagy, hogy végigbírtad :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:54:38

Zsuzsu nálam felért Roli mellé a piedesztálra. A mai második felszökkenése meg aztakurvaélet, a villa kancája!

nicu71 2018.11.13. 22:54:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: holnapra már a szempilla egyik fele is odalesz /a fél csillám még tartcsa magát :DDD

Cimili 2018.11.13. 22:55:08

mi lesz itt holnap! mondom, zsú a kedvencem:)

Mók_Ica 2018.11.13. 22:55:22

@Angora Cardi: van akinek nem áll jól...... vivike pl. elég hivatásosnak néz ki..... (természetesen pszichológusra gondoltam..... ;) )

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:55:37

@Angora Cardi: a szponzorköntös sok mindent eltakart, eddig. Zsu előrelátó módon lemászott a székről.

Angora Cardi 2018.11.13. 22:55:58

@Mók_Ica: Csoki majd utána ráveri Renire a többi meg "röhög" a markába...

Cimili 2018.11.13. 22:56:01

@VV9 Velőtrázó Vélemény: valljuk be, ruhában sokkal soványabbnak látszik.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:56:19

Ez a Philips cucc milyen? Stroboszkóppal epilál?

Angora Cardi 2018.11.13. 22:57:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig tudták mi vár rájuk csak a tinikurva kenterbeveri őket

Mók_Ica 2018.11.13. 22:57:14

@VV9 Velőtrázó Vélemény: villanó fénnyel :))) ez így modern :)))) (tényleg!!!)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 22:57:47

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ó baszki, ezt nem kellett volna mondanom :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:58:00

@Cimili: Egy nőn legyen mit fogni, nem kell, hogy mindenhol csontokba akadjak.

Todd Chavez 2018.11.13. 22:58:48

Bárcsak percenként tudnék új szavazatot küldeni a fantomképre..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 22:59:12

@Mók_Ica: egyértelmű. :)
De a tandíjravalót összeszedte vhogy.
Mert az az instasztár Bieberutánzat pasija nem biztos, hogy eltartja. :)

Cimili 2018.11.13. 22:59:28

@VV9 Velőtrázó Vélemény: az oké, de ekkora popó???????? :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 22:59:37

@Mók_Ica: A villaanyófény az stroboszkóp és punktum. A nyolcvanas-kilencvenes évek ha mesélni tudnának...

Mók_Ica 2018.11.13. 23:00:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez majdnem olyan volt, mint "az én apukámnak meg cséb-je van" :)))))

@Todd Chavez: lenne olyan játékos, akivel szemben mégis radicsra szavaznál?

Todd Chavez 2018.11.13. 23:01:03

Radics azt hiszi vicces
:DDDDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:01:13

@Cimili: Ebbe a kofferbe én bepakolnék, nincsen vele semmi baj. Egy hónap múlva talán már lesz.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:01:30

@VV9 Velőtrázó Vélemény: akik olyan diszkóba jártak, nem is szőrösek :)))))))))))

Cimili 2018.11.13. 23:02:49

má megint csokin rugóznak a szerkik.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:03:27

és ki vágja le Csoki haját, háromnaponta?

Angora Cardi 2018.11.13. 23:05:23

Nem érdekel a csokireni, parittyázza le és lapozzunk.

tvbuzi 2018.11.13. 23:05:28

Vajh miért mondták hogy Reni a legbutább:DDDDD

Angora Cardi 2018.11.13. 23:05:59

Pávered báj big bráner mondja éva.

tvbuzi 2018.11.13. 23:06:30

Az összes pufidzsekis faszt utálom

Mók_Ica 2018.11.13. 23:06:30

brig brother..... big dick.....

reni és csoki lesz a vv9 izája és trakija???

@VV9 Velőtrázó Vélemény: képzeld mennyi szőröd lenne a stroboszkóp nélkül :)))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:06:35

egy dolog miatt mennék be a vellába: a konyha. sütnék egész nap.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:07:25

@tvbuzi: f@sza kis mellyény az, te :)))))))))))))

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:07:38

Évi és Renátó ennek rossz vége lett egyszer

Mók_Ica 2018.11.13. 23:08:20

@Ay Mama, Que paso: foltmentest, szigorúan :))))))))))

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nekem pl nincs.... (hál' istennek)

Commodore 2018.11.13. 23:08:45

Big Bráner póvered. Pufizseki.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:09:24

@Mók_Ica: Érdekes lenne Marx és Engels mellett...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:10:10

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nekem sincs.

@Ay Mama, Que paso: tattikai sütést folytatnék, aki rám teszi a jelet, az lóf@szt kap a hátsójába :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:10:43

Ha Radics kivihetné ezt a tréót (gyk. tré trió) akkor visszaszavaznám. Ki a faszt érdekel ez a három véglény?

Angora Cardi 2018.11.13. 23:11:24

Reni és Ginu keményen kiégett arcok már 20 évesen ahogy ezt a csoki témát kezelik plusz önbecsülés semmi.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:12:26

ahogy csoki udvarol, nem udvarol úgy senki...... (pfej!!!!)

Cimili 2018.11.13. 23:12:38

nagy szakítás, minyá sírok. :((((((((

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 23:14:08

Az leesik ezeknek a szerencsétleneknek, hogy attól, mert megbeszélik, még non-stop együtt lesznek hetekig összezárva.

Cimili 2018.11.13. 23:14:59

@Ay Mama, Que paso: mijaz a pácsó? vagy guglizzam ki?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:16:02

Milyen parittya? Egy mezei csúzli ez bocskorszíjból.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 23:16:42

Beszarna, ha megszólalna vki a vonalban. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:17:04

ebben a szériában sokáig lehet jól lapítani,
a sok heves kicsinálja egymást, mire a többi rájön, hogy ki lehet esni
addigra minkét klikket támogatod, sajnálkozol, hát kár érte, majd kint milyen jó lesz stb
kíváncsi vagyok ki hogyan csinálja majd

Cimili 2018.11.13. 23:17:32

@Mók_Ica: ay Mama vicceskedik? :DDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:18:13

@úgymond olvasó mmkk: VV6 népi étele,
az ország tortája szint kb.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:18:16

@VV9 Velőtrázó Vélemény: off: tegnapelőtt olvastam újra Kertész Erzsébet könyvét a Marx lányokról. érdekes volt.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:18:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: Pláne ha a Kern kérdezné, hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós megjött-e már?

Mók_Ica 2018.11.13. 23:19:55

@Cimili: ay Mamának van humora :)))) azért pácsót ne főzz :))))

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:20:13

lehet megvan a VV10be VV Renátó?

(itt a szél!)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:20:59

@Ay Mama, Que paso: sajnos nem :( viszont a sajtos tallérom verhetetlen.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:21:20

@Mók_Ica: Radiccsal keversz, de azért kedves tőled

Commodore 2018.11.13. 23:21:22

Hello reni reni! Reni? Wtf is Reni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 23:21:56

@VV9 Velőtrázó Vélemény: az biztos. :)
Most is priceless a feje, ahogy nézi Évát, hogy minek emeli a füléhez a kagylót, aztán megszólalt a hang. :)

Cimili 2018.11.13. 23:22:31

reni barinője sokkal értelmesebb a reninél. annak tűnik.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:22:33

@VV9 Velőtrázó Vélemény: rohadj meg a levehető ajtóddal együtt :)))) én weiner elvtársra várok.....ki kérte a new yorki pontos időt? talán az ipper pál, stb. stb. stb :))))) - imádom a mai napig :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:22:38

@Ay Mama, Que paso: Greg párja is mehet, már lesz 2 Renátó. Legyen mindenki Renátó.

tvbuzi 2018.11.13. 23:23:03

Kösz Röné, király az akcentusod

Mók_Ica 2018.11.13. 23:24:12

@Ay Mama, Que paso: höhöhöhöhöhö :)))))de nem :))))

renátó hogy udvarol évának..... biztos csokitól tanulta.....

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:24:55

@VV9 Velőtrázó Vélemény: PuskásPeti likes this

Renátó átment a castingon, nálam mindenképp

Lynette21 2018.11.13. 23:25:00

Evi nem azt mondta, hogy neznetunk futyiket?! Hol vannak? Vagy elaludtam?

tvbuzi 2018.11.13. 23:25:17

Volt már olyan, hogy a belevaló nem egy fos volt?

Cimili 2018.11.13. 23:25:36

na ennyike volt. kár, h nincs már onlány, ott azért sok érdekeset meg lehetett tudni az ápoltakról.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:26:19

@Lynette21: csak ígérte, de nem mutatta.... renátó elvette az eszét.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:26:29

A vvlogokhoz egy gimballt adhattak volna...

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 23:27:16

@Lynette21: beszéltek róla, az nem elég?

Vivi zuhanyzott már?

Cimili 2018.11.13. 23:27:41

@Lynette21: te kis hamis :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.13. 23:27:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: a fiúknak meg cipőt és kefét :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:28:19

@tvbuzi: mondja ezt az, aki állandóan a parittyázásnál köt ki :)) ne utánozz!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:28:38

Jé, Roli használta a szaunát szaunázásra.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:28:54

@tvbuzi: @úgymond olvasó mmkk: @Cimili: @Lynette21: te kis hamis :DDDD (nehogy kimaradjak a jóból :))))) )

Mók_Ica 2018.11.13. 23:30:12

@VV9 Velőtrázó Vélemény: mondjuk ancsi arcát nem értem közben.....

Cimili 2018.11.13. 23:31:26

@úgymond olvasó mmkk: @úgymond olvasó mmkk: b@szki, nekem is. :DDDDDDDDDD nem tudok leállni a nevetéssel

Mók_Ica 2018.11.13. 23:31:45

@úgymond olvasó mmkk: dehogyis... csak egy rugóra jár az agyatok, olyan ez mint az ekg :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:32:24

Megnéztem a Roli meg a Hunyor vlogot, ez speciel jó ötlet, hogy tudnak kifelé beszélni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:33:19

@Cimili: mire telefonról ékezettel bepötyögök 3 szót, ti addigra írtok ide csilliárd kommentet :)))

Cimili 2018.11.13. 23:35:07

@úgymond olvasó mmkk: pedig délután jól pörögtél.:) ja, rájöttem az okára. :)

Cimili 2018.11.13. 23:36:12

na további jó miegymást, jó éjt mindenkinek! :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:36:22

@Mók_Ica: Kicsi Bubó, hát azon úgysem folyol le!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 23:36:36

@Cimili: délután szerepben voltam, jó? :DDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:37:38

@Ay Mama, Que paso: A gyűrűsférgek nem szeretik a vizet, az esőben is felpüffednek.

Cimili 2018.11.13. 23:38:26

@úgymond olvasó mmkk: azt tudom, helyszínre gondolásztam. :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:38:42

@Mók_Ica: Oszt ki mondaná meg nekik, hogy fényesebbre keféljék?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 23:42:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: végülis. :)
De annak meg benne voltak a szemei Éva mellei közt. :)

Mók_Ica 2018.11.13. 23:44:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: remélem fejből nyomtad :)))) a másik nagy kedvencem a hófehérke és a 7 elgyötört törpe.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:44:59

@Mók_Ica: Eltekintve a gimball hiánya miatti rángatástól informatívak.

Bubókám! Kicsim! Nem volt (mentolos) lecsó, mi legyen, vendégek jönnek.

Angora Cardi 2018.11.13. 23:47:32

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Főzzél kék levest lekváros rántottával.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:48:09

@Mók_Ica: Fejből hát. Köhögés ellen Fagifort, Coderitet vagy Mixtura Pectoralist ajánlunk. Magas láz ellen priznicet vagy Amidazophent!

Mók_Ica 2018.11.13. 23:50:33

@VV9 Velőtrázó Vélemény: meglesem akkor majd azokat a vlogokat :))))

Bubókám, akkor ma megsütjük a kolbászodat, amit tegnap hoztál.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:52:07

@Mók_Ica: Ok, addig én majd dorombolok neked, mint egy macska szenved éjjel!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 23:54:19

Hoppá, elfelejtettem, hogy alvás előtt még meg akartam nézni az új STD Short Treket, úgyhogy búcsúzom. Jobbra el.

Mók_Ica 2018.11.13. 23:56:19

@VV9 Velőtrázó Vélemény: :)))) nem szenved éjjel, hanem szenvedéllyel :)))

megyek én is elteszem magam holnapra :))) jóéjt!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 00:02:02

Jóéjt mindenkinek, egy élmény volt. :)

Costanza 2018.11.14. 00:42:05

Van 30.000 kisugarzasom. Kinek kell?

Costanza 2018.11.14. 06:33:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): persze hogy van, de a Youtubernel kell kervenyezni

É2I 2018.11.14. 08:30:40

Ah, jónapot! Tegnap már ném értem vissza a hogyvótra, így ma olvastalak benneteket, jóvót! Dikk!

É2I 2018.11.14. 08:38:39

Mondjuk az elég trash vót ahogy ez a csokiphasz kommentálta a parittyázás végét. Bár igazából ez egy rárántás volt, de neki ezek szerint minden parittya amit a phötsével művel. ;)
Az meg mostanában ilyen általánosan elfogadott, hogy simán ráncigálod a meletted fekvő hancúrrúdját, ha szépen megkér rá? Aztán még te törölgeted a hasadról a cuccot, mert az alkotója már döglik, mint a szaporítónyúl.

Magentax 2018.11.14. 08:55:29

Sziasztok! Atyavilág, mennyi komment! :D
Ez a Rikácsvivi kezd nekem nagyon idegesítővé válni. Ki nem állhatom az olyanokat, akik okoskodnak, tudálékoskodnak, idegen kifejezéseket használnak rosszul.
...Tudom, hogy egy erős egyéniség vagyok, ami a magabiztosságomból és ambiciozusomból van....

Magentax 2018.11.14. 09:01:37

Radicsnak már akkora az orcája, hogy nem fér ki a képernyőre.
Még hogy ő az egyik legviccesebb a VV-k történetében. Érdekes, én egyszer sem tudtam még mosolyogni sem rajta. Tivy is egy ócska gyökér volt, de rajta lehetett időnként röhögni vagy emlékeztek a kubai csődörre, VV Cristofelre? Na hát rajta tényleg lehetett nevetni.
De ez a ripacs senki? Broáf...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 09:03:03

@Magentax: ostor ez az ambíciózus

@É2I: hancúrrúd :DDD az maga a parittya

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 09:16:53

@Costanza: led-es?vagy csavaros?
és sötétben meddig visz?oda-vissza?vagy csak egyik?

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 09:21:05

Jóóóó reggelt! Olvaslak vissza benneteket! Halálra röhögtem magam, még jó, hogy a föncsi kiküldetésben van, így nem buktam le!
Ha már a Vivijen iskoláját emlegettétek nem tudom felhozta-e valaki, hogy arany lelkemnek még érettségije sincs, mert ezen tanévben lenne esedékes,de ő most a VV miatt halasztott. Ezt a studijóban regélte Anikóéknak miután belibegett és közölte a helyükön szeretne állni, mire kontrázott- hozzá méltó cigányvajdás felsőjében- Peti, hogy az ő helyén nem állhat mert ő a férfi műsorvezető. Tehát ez a liba nem járhat felsőoktatási intézetbe, mert oda kéne egy érettségi, ami neki nincs. Ostoba nő, aki saját maga szerint mindenkinél okosabb, meg szinkronizált, meg fitnesszwellnesszbjúti világbajnok, meg pszichológia szak meg az édesanyjapitsája....
Radics arca szívlapát kompatibilis. Pont az imént olvastam azt is, hogy selyemfiú volt a drága. Nénikéket elégített ki pénzért... Hmmm... Már értem a kiművelt stílust... De ugyebár itt sokuknak van szexkarrierrje.... És tény, hogy a nyugdíjam nem fogják kitermelni, de ez aztán az eget rengető kárrier! :D KrisztiÁnusz és Zsuzsu... Agyban legalább passzolás van, mindkettő fejében gondolázik egy borsószem méretű sejtecske! Na úgymond nem is filozofálgatok, mert belefájdul a végén a fejem. Ne hagyjátok abba ezt a beszélgetést. szurkolok a szaunának! :P

É2I 2018.11.14. 09:25:09

@Magentax: A legjobb szokott lenni a vv-kben amikor valamelyik beköp egy idegen kifejezést - ráadásul rossz helyre - és el kezdi használni az összes gyökér mindenre. ;)

Ennek a radicsnak még egy vicces megnyílvánulása sem volt. De ebben a szériában max. a zsuzsun nevettem el magam, de ott is az ék egyszerű gondolkodásán vagy esetleg a roppant gyors felfogó képességén: Olykor percek telnek el mire a szoftvere képes dekódolni a más irányból érkező jeleket - amit általában az emberek beszédnek mondanak.

É2I 2018.11.14. 09:36:04

@Nyuszomuszo83: Ja igen, azon én is mosolyogtam, amikor teljes átéléssel magyarázta ez a műanyag, hogy ő milyen szakokon végzett, de még érettségije nincs, mert hogy VV.

De emlékezzünk az előző szériában a tejfeles szájú - későbbi nyertes - mekkora arc volt, hogy neki már van!
Szóval ez valami statikai szimbólum náluk, vagy mi, dikk.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 09:40:42

@É2I: Jaaaa igeeen, Soma fiú erre volt a legbüszkébb! Kíváncsi lennék, hogy mennyi van a nyereményből! :D Nem valami OKJ-s szakma elsajátítására költötte az hétszentség, úgymond. Dikk! :D

,, 2018.11.14. 09:44:31

@Nyuszomuszo83: hogyhogy nincs érettségije? nem a felsőoktatási intézményben halasztotta a félévét?
(amúgy én sem töltöttem még be a 18-at, mikor leérettségiztem, 17,5 éves voltam)

Magentax 2018.11.14. 09:45:44

@É2I: Igen, ezen már én is filóztam, hogy a tüdőbe lehet ilyen-olyan szakos, ha még csak 18 éves - amit mellesleg nem bírok elhinni, jóval idősebbnek néz ki.
Az érettségi ezeknél statikai szimbóleum :D. Nagyon kevésnek lehet, ezért aztán akinek van, az a király. Ettől már többnek érzik magukat. Zsuzsu is mennyire kihangsúlyozta, hogy neki OKJ-s tanfolyása van.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 09:47:09

@,,: Nincs érettségije, a középiskolában halasztott. A stúdióban mondta, arra kaptam fel a fejem mert azt hittem 20+-os a csaj minimum. És Ő indított, hogy a legfiatalabb VV játékos a 18 évével és nincs érettségije! Úgyhogy ez a csaj nem gyémánt csak egy bizsu! :D

,, 2018.11.14. 09:51:25

@Nyuszomuszo83: hát nem tudom, nincs erőm visszanézni, pedig még gondoltam is rá, hogy kár volt halasztani a félévet, a vizsgaidőszakra (december) úgyis kiesik:)

Magentax 2018.11.14. 09:54:19

@É2I: Jaja, mint Győzike a jesztudéjt. :D
Érdekes, amikor volt a nagy beszélgetés, senki sem Zsuzsut mondta legbutábbnak, márpedig...
Igaz, Reni közvetlenül ott lohol mögötte. Felröhögtem, amikor Vivi oltogatta, leostobázta, csak körülírta és Reni besértődött, hogy ő nem buta, mire Vivi közölte, hogy ő nem is ezt mondta, mire Reni megnyugodott, hogy akkor jó.
Vivi elég beszólogatós és jók a meglátásai, generál még 1-2 konfliktust, az tuti.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 09:56:02

@Magentax: és ez az arc minimum duplájára nő, egy győztes párbaj után

belsős info! Krisztián megérdemli

rtl.hu/rtl2/valovilag/cintike-visszakeredzkedik-a-villaba

moletty 2018.11.14. 09:58:44

Üdv Tesók (nyalom a pöcsötök ill. csöcsötök , dikk :)
Szóval:
1 Zsu annyira sötét, hogy a ő szívja be a fekete lyukat nem fordítva !
2 Szépfiú Hunyor, meg olyan bután meresztgeti a szemeit (azzal próbálja megérteni a mondatokat), hogy rájöttem miért jött el a zsaruktól : mert oda is hülye volt !
3 A Lacika méltó a nevéhez és szerintem egy buzerátor tuja! (olyan még nem vót :)
4 A Gyűrű Kúrának műcsöcse van ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 10:05:03

@moletty: dikkmán, korán reggel a kombózáson jár az eszed

É2I 2018.11.14. 10:07:45

@Ay Mama, Que paso: Nincs hangom. :( Mit mondott orrkarika?

É2I 2018.11.14. 10:14:18

@moletty:

1 Most, hogy így helyén fogalmaztál nekem Mordor jutott eszembe szinoníma gyanánt, úgymondd, dikk.
A 2-sre ekg. Én akkor lepődtem meg rajta, amikor nem értette meg a kiszavazásnál, hogy egy nevet kérnek a papírra, egy percen belül. A két feltétel már megasztotta a feldolgozó láncot.
3-is ekg.
A 4-s számú kérdésedre sztem igen a válasz. Vagy valami örök pushup. Zuhanyozni még nem láttam, csak akkor lehetne biztosabbat mondani. ;)

,, 2018.11.14. 10:15:57

@Nyuszomuszo83: na rájöttem, neked lehet igazságod. Valami olyasmi lehet, hogy olyan középiskolába járt, ahol van ilyen média kommunikáció szakirány, vagyis tényleg az érettségit halasztotta.

moletty 2018.11.14. 10:20:55

Bukó Évánál ( és persze Hosé Armandónál) sokkal jobb volt Aurélió aki szerintem egy szerethető figura volt minden baromságával együtt
Jah ma még nem is mondtam Nektek : Jesztudéj ! :D

É2I 2018.11.14. 10:22:10

@,,: Anno nálunk még max évismétléssel -ergo megvágtak vagy három tárgyból - lehetett érettségit halasztani, hámán hogy előre haladt ez a mai (de)geráció :P

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 10:24:08

@É2I:
- vegyes érzései vannak
- mérges, szomorú, csalódott
- sokkal több mindent megmutatott, de hát ez van
- Krisztián nyerje meg mert megérdemli
- nem akar hazamenni
- ott maradna melegedni

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 10:24:50

@,,: Csak ahogy előadja magát... na ez az igazi marketing! :D Hogy mondta anno a Laci, azt hiszen szerencsétlen megboldogult Fanninak?
- Fogod te még öregemberek facát copkodni!
Igaza is lett. Ezeknek már nem is kell ilyet mondani, egy sound belépőért bármikor bármit. Vivi sem újsághordásból meg mekis húspogik sütéséből kaparta össze magát, hogy legyen bóticsöcs, meg póthaj. Radics is jútyúber, az anyámat, ebből meg lehet élni, én meg nem értem reggel mi a facnak megyek be az irodába gályázni. Jaaaa, de tudom, mert anyám nem kurvának nevelt!

É2I 2018.11.14. 10:24:59

@moletty: Anno belenéztem a debilió vezette műsorba és ott ragadtam, hoséarmandót akkor se nem néztem, nem hogy most rávegyem magam és baunkóéva sem érdekel.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 10:27:59

@É2I: Inkább Bunkó Évi, Hoséarmandótól sikitófrászt kapok és elvonulok a sarokba sírdogálni. Debilió meg rászolgált a nevére, imádtam mikor Sixx szembesítette vele. Princess volt!

É2I 2018.11.14. 10:29:17

@Ay Mama, Que paso: MTHX!

Azt azért gondoltam, hogy inkább meresztené bent a pitsáját - mert kint a sarkon sokkal többet kell maszatolnia, hogy fussa a következő orrkarikára....

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 10:33:43

Cintike lehet félti a KrisztiÁnusz farkát, hogy a Zsuba is belepattintja. Lehet a viselkedése után anyuci kipattintotta otthonról és most hajléktalankodik, az meg ugye az utcán tilos, bent meg van koszt, kvártély és még le lehet akasztani egy két kósza parittyázást is. Már megéri, nemde? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 10:37:54

@É2I: ma mán' meg csak simán magántanulók lesznek

É2I 2018.11.14. 10:39:00

@Nyuszomuszo83: Azt azért nem gondolnám, hogy kibacarintása óta még nem látta, hogy a cickánymókus indekint a pumped babája. Bár lehet, hogy jobban zavarná, hogy egy zsuban harangozik, mintha benne teszi azt a pumpált gyerök.

É2I 2018.11.14. 10:40:21

@úgymond olvasó mmkk: Gondolom sok tanerő össze is teszi a kezét, amikor egy-egy gyökér magántanuló lesz ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 10:43:17

@É2I: egyre inkább nem ez a jellemző, de persze, akad 1-2 páciens, aki után feláldoznak rituálisan egy kecskét :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 10:44:28

@É2I: Tuti látta, de élek a gyanúperrel, hogy Gabót ő is befogadná és esetleg arra hajt, hogy imádott Krisztiánjával és Pumpeddel parittyázhasson egyet közösben. Mert míg az egyiknek kicsi a faca addig a másiké lehet jó lenne... Gonosz manó vagyok! :D De véleményem szerint kurvára bassza a csőrét, hogy most a Zsú felé orientálódik vellabéli szívszerelme!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 10:45:13

@Ay Mama, Que paso: van egy normális lány vs ribanc videója is, azt érdemes vizualizálni

É2I 2018.11.14. 11:15:26

@Nyuszomuszo83: Na igen, pumped már cölöp és a méretei sem a small kategóriába sorolandók, biztosan nem rugná ki az ágyából. De ránézésre meg nem egy olyan kategória akivel pumped öt percnél többet foglalkozna.
A zsu pl sokkal jobb pitsa, max a parittyázásra nem lehet majd könnyen rávenni. Bár egy kis pia multkor is feldotta azt két db agysejt közötti kapcsolatot amelyik a tiltást koordinálja - mondjuk több sincs ott -, így könnyen beférhet a mókuscickány. Aztán meg jöhet a sírása, hogy mit kap majd kint a pumpedtől :P

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 11:29:02

@É2I: Abszolút EKG, tényleg 5 perc lenne a max amit Gabó szánna rá, ebből 3 perc lenne az udvarlásra szánt idő, mely tartalmazná a szép vagy gecó, mit iszó? Majd a gyere dugni fázisokat. A maradék két perc lenne az elhált nász, ami valljuk be kárcsú! :D
Mivel az világossá vált, hogy az alkohol Zsú lábaira is rossz hatással vannak, esedékes, hogy szétnyílnának. Így pár jéger, tequila, zubialma kombóval az egyik tiltakozó agysejtet már ki is ütöttük a levesbe, így nem lenne akadálya a kamatynak, pardon parittyázásnak. Szerintem erre a vonalra fognak most ráállni és mindenképpen a szerkik is ezt erősítik, hogy mmkk szükség van a szexre, mert anélkül már nincs VV, márpedig ha ezt a vonalat tolják minden lehetséges. Az biztos, hogy nem szeretném tv-n keresztül látni ahogy valaki Greget kikormolja. Nincs vele bajom, de neee! És ezt tovább fűzve lehet a cameramannak is szüksége lenne ott arra a bizonyos konténerre! Azt hiszem túl pihent vagyok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:31:46

Ez a Radics nagyon vicces, annyit nevetek rajta, még ő is mondja hogy vicces és szerintem igaza van.
Az annyira vicces volt mikor aszongya.....na segítsetek, mindegy az vicces volt, meg az amikor a tesónak mondta hogy.....izé...nah....pedig az is vicces volt de most nem ugrik be, de tuti vicces volt mert akkor nevettem sokat.
Hajrá Radics nagyon vicces vagy !

czeghG 2018.11.14. 11:33:06

@moletty: Auréliót szeresse, akit nem zavar az üvöltözés, plusz, hogy magát tényleg királynak képzelte (én vagyok a Károly), akit nem zavar: a villalétekor is mesélt róla, hogy otthon mindig be volt lőve, szövegből kiderült, nem alkoholtól. Ha szabadlábon van, köszönje az RTL-nek. Évikét utáltam, de ő nem visszafelé fejlődött. Inkább nézem , legalább ő észreveszi maga is, hogy carul vezeti a műsort. Huszonvalahány percig nézhető, ennyi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:33:43

Elég húzós lesz a ma esti műsor is, kirohad az agyunk tesók :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:35:03

@czeghG:
Most nem azért de Baukó sötétebb mint a villalakók :)))
Még beszélni se tud, és belevalózik, annyira szőke hogy fáj :))

mézescsók 2018.11.14. 11:35:41

@Nyuszomuszo83: Tegnap én méláztam arról, hogy nem nagyon járhatott egyetemre, mert ha valóban 18 éves, akkor jó esetben tavasszal érettségizhetett. Aztán most kiderül, hogy azt sem…
Mivel kellett foglalkoznia a Vv-re való felkészülés jegyében? Tükör előtt gyakorolt? A nézését, meg a járását? Ütősnek szánt mondatokat ollózott össze? Bemagolt némi pszichodumát a publikum lenyűgözése érdekében? Szőrtelenített? Ritka arrogáns, nagyarcú nő.
Radics – esküszöm, amikor elkezdtet a nénikés mondatot, azt hittem, úgy fejezed be, hogy „…segített át az utcán!”, de eszerint nem. Nem lep meg.
Az egysejtes trió (Krisztián-Radics-Csoki) nálam továbbra is kiveri a biztosítékot. Úgy rendelkeznek a csajok felett, mint a sakkfigurákkal. Ezt én b….meg, az jó lesz neked… Lehangoló, hogy komolyan gondolják. Még lehangolóbb, hogy nem minden alap nélkül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:41:48

@úgymond olvasó mmkk:

:)
Szaunázzál inkább te agyas :)

@mézescsók:
Retard trió kb úgy tolják mint ha ők lennének a villa stricijei :)
Végre erának és vivikének ez nem fekszik :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 11:49:44

@szociál: én mondtam múltkor, hogy szavazzuk meg a villa stricijét, ezek szerint nehéz lenne a választás, mert összesen egy szavazat érkezett

bElannaTorres 2018.11.14. 11:51:53

@szociál: Radics a legviccesebb én még az irigy hónaljmirigyen sem nevettem ennyit

,, 2018.11.14. 11:52:13

@úgymond olvasó mmkk: ezek szerint könnyebb volt, mint az én feladatom, mert az enyémre 0:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:53:50

@úgymond olvasó mmkk:
Dzsudibí tegyen bele szavazást a kövi öfibe :)

@bElannaTorres:
Viccesebb mint a Sass kabaré annyit nevetek Radicson, muhaha így :)

Magentax 2018.11.14. 11:54:52

@szociál: Tolhatják is, amíg a ribik ezt természetesnek veszik, hagyják és egyiket sem küldik el a p...ba.
Mondjuk Erára még senki nem ment rá, Vivi pedig egyelőre (ő maga mondta) kéreti magát.
Azt sem értem, mire fel ilyen nagy vagányok, a trióból egyedül Ánusznak volt valami szexhez nyomokban hasonlító maszatolása, se Radics, se Csoki nem jeleskedtek, csak kiverték maguknak.
Amelyik kutya ugat.... :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:55:27

HörcsögképűKrisztől pedig tök emberi húzás pótléknak nevezni az összes nőt akit arra használná hogy elmúlassza a vágyat amit szerelme iránt érez aki kint vár rá :))))))
Milyen sötét csaj lehet az is oda kint :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:57:43

@Magentax:

Zsut partiba is fogják vágni mert neki elég egy bombonmeggy és elmennek rá, mert hagyni fogja, láttad hogy tekergett a sztipper feladatnál.
Vivike is piásan parittyázni fog valamelyikkel, sztem Hunyor beteszi nekije ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 11:58:34

@,,: kivisszük az összeset a ghecibe :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 11:59:41

Roli taktikája akkor lenne jó ha senkire se akarna rámenni, kis smaci meg udvarlás azt csőváz, parittyázzanak a suttyók.

bElannaTorres 2018.11.14. 12:03:20

@szociál: sírtam is mikor ezt mondta krisz, annyira megható mikor ilyen érzékeny egy fiú :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 12:03:40

@úgymond olvasó mmkk:

elhúzok a nyugiba, majd jövök.
Addig vigyél ki valakit geci és hagyd kint.
csá tesók haljatok meg
;)

Magentax 2018.11.14. 12:04:22

@szociál: Vivi nem is kérdés, ha Hunyorka engedélyt kap anyucitól.
Zsu tényleg elég sötét ahhoz, hogy pótlék ide, pótlék oda, hagyja magát megpocsíkolni, csak kérdés, parittyázzák vagy az eddig szokott módon ráspricniznek.
Sztem Reniből is elő fog törni hamarosan a nagy szerelem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 12:04:52

@bElannaTorres:
hörcsögfejűn én is meghatódom, annyira jó látni hogy valaki gondol a szerelmére is odabent, tiszta szív ő.

mobilos perpetuum 2018.11.14. 12:09:23

@bElannaTorres: Irigyhónaljékon se tudok nevetni. Radicson tudok majd, amikor nyílik neki az utcaajtó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 12:10:12

@szociál: délutánra állj elő valami épkézláb tattikával, hajjámeg!

2018.11.14. 12:11:27

@Nyuszomuszo83: Szerintem meg a műsor(?) úgy tudna fejlődni(?) ha Lackó megugraná Kent. Olyan még nem volt a magyar(?) kereskedelmi televizózásban, tehát kívánatos (=nézettségnövelő, =szenzációteremtő) ennek megejtése. Utána napokig lehetne szerkeszteni Kenbaba sírását, hogy megcsalta a Márióját vagy kit. És a szerelmi cívódás, mint fogalmat is más síkra helyezné az aktus utáni napok agóniája.
A kameramanok közt is biztos van ratyi, őt kell szolgálatba helyezni, és akkor konténer se kell.

Buzi, aki nem buzi! :-)))

Angora Cardi 2018.11.14. 12:14:32

@Spitzbauer: Greg nem a levegőbe beszélt amikor kinyilatkoztatta, hogy Lacika betenné neki. Ő már csak tudja.

mézescsók 2018.11.14. 12:21:41

@szociál: Vivikében nem vagyok biztos. Kamu nő. Most annak van ideje, hogy megmutassa, tökösebb, mint a három pali együttvéve. Ha eldőlt, hogy ki a falkavezér, még lehet a villa édes kis napsugara is.

É2I 2018.11.14. 12:23:58

@szociál: Ez a strici igen találó. Ráadásul a lányok is jártasok a stricik iránti fegyelemben, mert egyik se tiltakozik egy centit se, ha rámegy valamelyik a parittyatokra. Be vannak ezek tanítva rendesen, na, dikk.
Az külön nájsz amikor a csokin marakodik a két egysejtű, csoki meg úgy pattog köztük, mint egy flipper golyó és még egy "eriggy mán' a g..cibe" szintű kedves kifejezéssel sem illetik.

Ja, csoki. Az mekkora szép hasas volt már, amikor bejött ez az utsó, tizennyóóóc éves. Ez a csokker meg rögtön azt gondolta neki küldték be a bónusz szaloncukrot. Mondjuk később le lett oltva - sajnos a tűzoltó nem volt annyira kommunikáció szakos, hogy tényleg füstölögjön a felülső feje.

É2I 2018.11.14. 12:33:37

@Spitzbauer: Ha jól hiszem vvzsóti ott ül a kreatívok közt, így biztosra vehető, hogy tervbe van véve a homikex is. Max még vacillálnak, hogy merjék-e, mert lehet sokaknál az betenné (sic!) a kaput és akkor kaput.
(De nincs kétségem afelől, hogy előbb-utóbb bevállaja valamelyik csatorna,mert már eléggé kicsontozták az összes puskaport - már ha élhetek ezzel a képzavarral. :) )

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 12:35:56

@Spitzbauer: Végülis a jövő pinája a segg! Sajnos én burokban fejlődtem és sokáig nem voltam elég felvilágosult ezen kijelentés megértéséhez, sajnos azóta öregebb lettem és bölcsebb is talán, így értelmezni már tudom, ha nem is értem. :D Mert azért a ratyik igényesebbek néha, és cingliként igen nehéz néha eldöntenem, hogy ez most homár vagy csak igényes. Ráadásul, amit tolnak az arcunkba, hogy biszex- nekem mindegy hogy pán, aszex, demiszex vagy mik vannak, nekem van hetero, meleg és aki mindkét kapura játszik, azaz biszex oszt jónapot- az mára trendi lett.
Ha Greget megpocsikolja Lacika befejezem a nézését ennek a műsornak. Mert lehet nem volt még ilyen a magyar televíziózás történetében, de ne is legyen. Viszont ott volt a Kismocsok Rita vonal anno vagy a Teo Alexa smárolás és az sem okozott osztatlan sikert!
Vivit gerincre fogja vágni Hunyor semmi kétségem efelől gyímántos gyűrű ide vagy oda.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 12:38:14

jut eszembe, a horoszkóp-téma még nem került elő lemmingéknél?

,, 2018.11.14. 12:44:19

@úgymond olvasó mmkk: Ginu mondta h skorpió, Hunorról meg tudjuk, hogy kos, ehh

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 12:47:31

@,,: megnéznék egy olyan jelenetet, ahol Ginu elutasítja Hunor parittyázási szándékát, mondván egy skorpió meg egy kos nem illik össze :DDD

,, 2018.11.14. 12:49:36

@úgymond olvasó mmkk: :D nekem egyelőre úgy tűnik, hogy Hunor inkább a tuja jegyében született

,, 2018.11.14. 12:54:26

@úgymond olvasó mmkk: elég sok vv játékos született az év azon szakaszában:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 12:57:37

@,,: igaz, lehetne egy csapat tuját összeválogatni az eddigiekből :)

Berborosz 2018.11.14. 13:00:54

Ennek a Gregnek van egyáltalán valamilyen nemiszerve?

,, 2018.11.14. 13:03:45

@úgymond olvasó mmkk: ezen most felröhögtem, követelem, hogy legyen egy tuja allstars, amiben csak alszanak a lemmingek és bámulnak ki a fejükből:DD

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 13:05:13

@,,: De éjjeli online streammel! :D

Magentax 2018.11.14. 13:07:00

Valamelyikőtök írta korábban, most láttam a blikk.hu-n, hogy Radicsot kitartotta szexuális szolgáltatásokért cserébe egy negyvenes nő és utána több ilyen korú nővel volt "kapcsolata" a kis nagyarc selyemfiúkának.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 13:16:45

@Magentax: igazi dzsigoló

@,,: "érdekes" évad lenne :D

Pancsamanó 2018.11.14. 13:31:51

@Magentax: hehe, milyen negyvenes nő lehet akinek ilyen pasas kell, valami Terézanya szintű retard-komplexusos :) Tuti pelenkázta is néha...

Pancsamanó 2018.11.14. 13:35:57

@úgymond olvasó mmkk: biztos velem van a baj de nálam attól nem lesz tuja vki mert nem ordenáré anyázó baromállat. Robin nem véletlenül nyerte meg... ezerszer inkább adnék pénzt egy "tujának" mint a Radics típusok közül bárkinek. Nekem a "ghecci" és társai szókincsre korlátozódó poénok nem poénok. Itt is ahol pl. oldalakon keresztül már a kommentelők is csak a trágárt nyomják, tekerek tovább. De ez en vagyok.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 13:37:59

@Magentax: Igen én is ott informálódtam! Erre büszke lehet! Az ilyen móuni-ka és balázs meg anikó show-n szocializálódott nénikék fognak szavazni is rá. Csak nem értem, mert az én elképzelésemben egy selyemfiú jóképű, rendelkezik kellő szókinccsel, mivel a nőktől kapja a pénzt, így szükség lenne némi tiszteletre is... Bár ezt inkább még bottal sem piszkálná meg értelmes nő. A vellában sem tudta még a "tehetségét" megcsillantani, csak az ámerikai barátnő jutott neki! :D Még ezek a válogatás nélkül szexelek bárkivel lánykák sem fanyalodnak rá a kárszegére.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 13:41:28

@Pancsamanó: nincsen bajom a tujákkal, Robinnal sem volt, és ha nagyon belegondolunk, az első kát-három VV-t szintén ilyen típusú ember nyerte. ezt az évadot nem követem olyan mélységeiben, mint az előzőt, így a lemmingekről csak az alapján tudok véleményt alkotni, amit itt olvasok. az meg, hogy néha beköltözünk néha mi is a vellába virtuálisan.. hát istenem, mindenkinek van valami perverziója :))

Pancsamanó 2018.11.14. 13:47:51

@úgymond olvasó mmkk: az az ideális, ha marad bent minden típusból, de egy szolidabb nyeri a lóvét ;)

Magentax 2018.11.14. 13:51:31

@Nyuszomuszo83: Én is ezen gondolkodtam. Ha kitart egy nő egy pasit, akkor a nő lehet, hogy randa, mint a bűn, de legalább van pénze.
Márpedig pénzért helyes, jólnevelt, tiszta fiúkákat is lehet venni, nem csak ilyen ocsmány pofájú retkes cigót.
Mellesleg a 40-es nők jó része nem nevezhető még azért nénikének. :)

É2I 2018.11.14. 13:53:12

@Nyuszomuszo83: Több ilyen-olyan strichelő lány nyilatkozatából is levonható, hogy korentsem a nagyon jól kinéző kurvák piacképesek egy bizonyos szintig. Ergo a pénztelenebb, félénkebb, gátlásosabb férfiak könnyebben kötnek üzletet a "csúnyább" nőkkel. Gondolom ez fordított helyzetben is ugyan így működik.
Ez a selyemfiú jó képű és művelt, egy pöttyös lányregény sztereótípia, persze a nagyszámok törvénye alapján léteznek. Ellenben nem biztos - tudván magukról, hogy "hogy néznek ki" -, hogy bármilyen minőséget bevállalnak, igaz a pénz ezt szokta balanszírozni. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 13:56:55

@Magentax: az összes 40-es, 50-es nő, akit ismerek, és velem egykorú fiúkat tart ki - egy kivételével - mind a helyes, jólnevelt fiúkákat preferálja. az egy kivételnek meg mindegy, csak legyen.

É2I 2018.11.14. 13:57:38

@Magentax: Több 50+s munkatársnőm van, akik simán kenterbe verik kinézetben a bent lakókat és nem egy szépségszalonban dolgozok. Az értelmi szint különbségeiről meg nem is érdemes beszélni ;)

2018.11.14. 14:08:22

@Nyuszomuszo83: Már a gerincrevágot is úgy olvastam, hogy gecirevág, Ghecó!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:10:10

@szociál: pattintok egy rosét, úgy készülök az estire. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:13:18

@Nyuszomuszo83: Greg-téma: ha neadjisten meg szülinapja is lenne, lenne egy kis vonatozás, beszállna a bulikába Mókusánusz is. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:17:30

@mézescsók: Vivike felkészülése: nézők előtt szopás-dugás gyakorlása a természetességig, picsapózolás kamerába (pucsítási szög beállítása), akcijós póthaj betárazása ínséges időkre, és gyors szponzor az új cicikre. Ez azért elég sok meló. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:19:33

@szociál: lehetne szavazás arról is, kinek van cekcuális témájú videója/múltja és mennyi. :)

Angora Cardi 2018.11.14. 14:21:39

@É2I: Mentornak még bemehet a vége felé ha Greg még bent lesz.

tvbuzi 2018.11.14. 14:22:21

@Berborosz: biztos van. Vivike expasija lecumizta

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 14:24:07

@tvbuzi: annyira jó vagy, hajjámeg! kapsz csokit ezért :)))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 14:26:26

na de tényleg, szavazzuk meg a villa stricijét. szavazatokat a "bermuda háromszög" jeligére várom a kommentszekcióba, 21:00-ig.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:27:03

@Magentax: Igazad van, egy 40-50 éves nő nem nénike, namármost, azok akik adnak magukra ennyi idősen is, azoknak nem ez a pállottszájú kell, mert szebbet, igényesebbet, kedvesebbet is tud vásárolni magának, akinek nincs pénz, az nem fog magának semmilyent venni, mert nem tudja eltartani. Aki meg képes ilyennel henteregni, annak meg kedves egészségére, ennél még a jégcsapretek is jobban néz ki. Szerintem ha egy nőnek van pénze akármilyen csúnya is van az az összeg amiért egy jóképű gigolo elmegy vele. Amúgy nem rég olvastam a sugarmommyk@Csakazértis én vagyok a királynő: -ról akik a sugardaddy-k párjai. A lényeg ugyanaz. Mindig van az az összeg, mert ameddig van szar van veréb is.

Angora Cardi 2018.11.14. 14:27:33

@úgymond olvasó mmkk: Sztem Radics mmkk.

Egyébként dubai-ba mi az alsó korhatár h vivike már 18-ra így ki van pattintva szilikonból?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:27:36

@É2I: ha jól megágyaztak a sztorinak, onnantól már lehet, nem a szerkiken múlik. Kis bulika és szaracén Lacika maga előtt tolja Ken babát.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:29:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csak annyit szerettem volna írni, hogy tuti felülne a szerelemvonatra. Kipróbálta, nem volt ellenére amint láthattuk a videót, pedig Gabo nem small méret! :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.14. 14:30:08

@Nyuszomuszo83: Vivien azzal a mondattal fejezte be az igazság órája gyakorlatot, hogy szerinte nem mindenki válaszolt őszintén.

nos, ezen a nyomon feltételezem, ez a gyűrűs kapcsolat is lehet része a róla szóló mesének: 18 évbe ennyi minden nem fér bele egyszerűen.
persze taktikázhat úgy is, hogy 2-3 hónap után nincs mit vesztenie, simán talál másik kitartót pár hónap alatt, addig is több fütyit és puncit kényeztethet.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 14:30:18

a szavazók között kisorsolom egy éjszakára a szaunát

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:32:11

@Angora Cardi: Micike a barinője innentől nem Dubaiban volt egy hanem valamelyik svájci kupiban konzumált! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:37:05

@Nyuszomuszo83: Gabóka Mókuskát tolta a videóban. De némi szereplőváltás és mehet tovább a vonat. :)
Én másfajta vonatra céloztam. ;)
Amúgy ha elkezdődik vmi, annyira ösztönlények, hogy meg fog történni

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:38:26

@adamskij: Igazad lehet, ráadásul mivel tucat és kirakatbaba simán esélyes, hogy talál. Amúgy mit várt? Igazat, az nem itt van. Bár ha azt nézem 2002-ben mikor ez az egész VV elkezdődött igencsak húzta két évesen a csattogós lepkét, fogalma sincs milyen játék ez! Vakon van ez is mint Stevie. Az a baj hogy ez a korosztály - most általánosítva- de úgy ki van égve, több füfyit láttak már mint kilincset és már nincsenek gátlások. Mindent akarnak azonnal és mindent ki is próbálnak. Nem ritka náluk az olyan buli ami egy igazi swingerklubra hajaz. Ezek után már nem is kell semmin meglepődni. (DE!) @úgymond olvasó mmkk: Szeretnék szavazni bunda háromszög jeligére. A kiválasztottam pedig Hunyor legyen. Mert ő vót rendőr is. Tudja a kiskapukat! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:40:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért irtam hogy Gabó nem small méret! Simán vállalná ő más szereplővel is, lehet csokisbanánt is bevállalná! :D Könyörgöm ne történjen meg! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:41:28

@úgymond olvasó mmkk: egy szavazat Radicsra.
Kellően tuskó ahhoz, hogy irányítsa és alázta a nőket. Alkalmanként pedig álljanak rendelkezésre.
Csoki elhasználná, Mókus kiborítaná őket a zokogásával.
A többi alkalmatlan szerepekre.

,, 2018.11.14. 14:41:38

@Nyuszomuszo83: "Mert ő vót rendőr is. Tudja a kiskapukat! " ez mekkora érvelés már:) totál megvettem!

,, 2018.11.14. 14:43:37

@úgymond olvasó mmkk: nyuszomuszo érvelése miatt +1 Hunorra #bermuda háromszög

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:44:26

@Nyuszomuszo83: ja értem. De hát Gabó nincs bent, a benti felhozatal meg Lacika, Ken és Mókus. Tartaléknak beáll Csoki és Radics.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.14. 14:44:44

van ez a vvlog, Hunor és Roli is tolt már fel rá kontent. Hunoré beszédes, kíváncsi vagyok, mikor vált majd játékstílust. Roli is hozzáad az eddig tapasztaltakhoz.

az az óriás jutyúber mégis mikor a rákban használja ki ezt a vvlog lehetőséget? ha senki másnak, neki akkor is értenie és használnia kell minden szóbajöhető közlési formát.

szóval essen ki a fenébe Radics; se nem meglepő, se nem vicces, csak egy unalmas troll. jó lenne, ha mutatna mást is magából, de ezzel a karakterrel nem lehet nyerni az eddigi 8 játék alapján.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.14. 14:46:25

@Angora Cardi: a hitelkártyád limite a felső határ, kérlek.

É2I 2018.11.14. 14:47:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem is az múlik rajtuk, ha nem, hogy le merik-e adni. Nem csak a bünti miatt nincs onlány.
Azt is tudjuk régóta, hogy manipurálnak (sic!) az összevágásokkal, terelgetve a gyanútlan nézőt bizonyos szavazatok irányába.
Ha ki akarják csapni valamikor a biztosítékot meg fogják tenni, erről nincsenek kétségeim, mint ahogy arról sem, mikor-melyik kap egy-egy instrukciót aktiválva egy-egy tervezett akciót.

De hát azért is szeressük őket, hogy adjanak alapot némely konspirációra. :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.14. 14:50:16

@Berborosz: illatos, hamvas rózsaszín, csillámporos ánusza!

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:50:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ennyi(ke)! Lesz ebből még gangbang! :D
@adamskij: Inkább ne mutasson semmit, hanem húzzon haza az északi széllel! Az ő lufija már kipukkant azzal, hogy hisztériás rohamot kapott a vellacím elvesztése miatt, olyan volt, mint a kis Esztike a játékboltban, mert nem kapta meg a 65-dik Barbieját. Amúgy nem volt még vetközős chippendale meg sztriptíz feladat. Renikére kíváncsi vagyok mit alakítana mert ő ugyebár hivatásként úzi ezt az ipart (is). Itt megmutathatná magát! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.14. 14:53:02

@Berborosz: illatos, hamvas rózsaszín, csillámporos ánusza!

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 14:53:03

van új poszt Bruti írta!!! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:53:05

@É2I: pont erre gondoltam. Anyag meglesz, és kivárnak a megfelelő időre, hogy leadják. Előtte lehet, hogy puhatolóznak, mert azért ez már kényesebb téma.
Az online-t szerettem, de nézhetetlen volt már az utolsó évad, amikor volt erre lehetőség, mert állandóan kikapcsolták.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 14:54:24

@Nyuszomuszo83: ma lesz seggrázás minimál ruhában. A csajoknak tuti, pasikról nem láttunk előzetest.

mézescsók 2018.11.14. 15:18:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát, nem is lehet csak úgy Hübele Balázs módjára....

Angora Cardi 2018.11.14. 15:20:16

@Nyuszomuszo83: tényleg most hogy mondod!
@tvbuzi: :DD
@adamskij: már kommentálni sem tudom :DD

kiskutyauto 2018.11.14. 15:32:00

Bazz gyerekek, ez túl hosszú... félig olvastam a posztot (túl sokat nem röhögtem inkább a gyomrom forgott) és egy hétre elég is volt... ez tökéletes indikátora a jelen magyar általános értelmi és érzelmi színvonalnak... :(

É2I 2018.11.14. 17:06:25

Aki még itt lelend, Radics szavazás az exitpollon:

www.easypolls.net/poll.html?p=5bec4168e4b00ce2d91787cf

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 22:17:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): persze, az idő 90%-ában decens úrikisasszony vagyok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.17. 11:34:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nahát, az ember a kisujját nyújtja, és rögtön az egész karja kell:P
süti beállítások módosítása