Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x07 – Arizona, 1974

2018. november 13. 15:00 - szde

Egész héten az Instán azt néztem, ahogy Luca és a SWAT telenyomja képekkel az üzenőfalamat, mert annyira, de annyira király rész fog következni. Nos, hát ez sem volt az, sajnálom, srácok, egy ugyanolyan részt láttunk, mint mindig.

Gyakorlatozik az elit nyolcas, Jimmy odaadja a gázmaszkját a társának, de Luca tetszését ezzel sem nyeri el, Chris is végignézte a gyakorlatot. Hondo hétvégézik Niával, egy menő vörös kocsival hasítanak az elhagyatott úton, Hondo volt már Berlinben is, munka miatt persze. Motor rendőr éri utol őket, nyilván túllépték a sebességhatárt, kéri is a jogsit és forgalmit, mindkettejüktől. Hondo érdeklődik, hogy mégis miért. Agresszív sávváltás miatt. Hondo csak azért is köti az ebet a karóhoz, még akkor sem, ha tényleg nem szállít drogot, és kinyitja a csomagtartót. Nia szeretné, ha túlesnének a kötelezőkön, amúgy Arizonában járnak, egy órája érkeztek, majd az államügyész megunja a dolgot, és előkapja a jelvényét (nem is tudtam, hogy nekik is van ilyen), majd Hondo is duzzogva előhúzza a kabátzsebéből. Probléma megoldva, azért vigyázzanak a továbbiakban.

vlcsnap-2018-11-11-16h24m03s373.png

Srác ér haza a barátnőjéhez, most lett vége a műszakjának, még após-jelölt sem tud ezen segíteni, mert ez HR dolog. Valami internetes guru az apuka, a tuck igét köszönik neki a mai fiatalok, az estéjüket pedig egy női hang zavarja meg, hogy belement a kocsijába. Srác ajtót nyit, mire maszkos tagok rontanak be fegyverekkel, a széfet keresve. Lauren, a barátnő esküdözik, hogy nincsen nekik olyanjuk, de vigyék a kártyákat, majd még a párt is viszik, túsznak.

Jimmy-vel és Devlinnel Luca és Hicks beszél, mindkettejükben nagy potenciál van, de ugye csak egy helyre lehet pályázni. Nem is kerülgeti a forró kását, Devlin jutott be. Jön Jess az emberrablás miatt, Jimmy meg ne búsuljon, szép jövő áll előtte. Deac Hondo-val konzultál, közben a polgármesterasszony interjút ad, mikor is jön a videó Laurentől, hogy a rablók 5 millió bitcoint akarnak, a szavak meg Lucában egy 1974-es esetet juttatnak az eszébe, a nagyapja volt az egyik rendőr az ügyön. Ja, igen, a régi ügyben is egy gazdag csajt raboltak el.

vlcsnap-2018-11-11-16h24m50s120.png

vlcsnap-2018-11-11-16h25m27s367.png

vlcsnap-2018-11-11-16h25m35s681.png

Luca Sr hozza a régi ügy aktáit, Jr-nak van naplója, amit még nagyapától tanult. Chris és Jimmy a sok pénz fogalmán pörögnek, miközben a Luca család beavatja a régi ügy rejtelmeibe a csapatot. SLA volt azért a felelős, volt vezérük is, büntetett előéletű, Hicks pedig azt akarja, hogy a két pasas nézze át a nagyapa jegyzeteit. Deac sajnálja, hogy Jimmy-nek megint fegyvereket kell pucolnia, egy napra viszont SWAT-os lehet, mert nincsen itt Hondo. Amúgy az ő ötlete is volt.

Jess és Hicks Lauren apjával beszélgetnek, aki rögtön le is vonja a következtetést, hogy ő a régi ügyben az apuka, mert ott a pasasnak újságjai voltak, neki meg közösségi médiája van, azonban

Ez nem igaz. Én gazdagabb vagyok. (A kedves papa)

Mert hát kifizeti a kétszeresét is a váltságdíjnak, de még akkor is gazdagabb lesz, mint amilyennek elképzelik. Mert hát minden a pénzről szól. Hicks tanácsa, hogy ne fizessen, még ne. Hondo nem is hétvégézni jött, hanem előadást tart az arizonai rendőröknek, akik istenítik. Hondo azért beszélni akar a rendőrrel, aki megállította őket, négyszemközt. Lucáék a naplókat olvassák, 1974-ben Luca még pelusos volt (haha), Lauren telefonja megszólal, kidobták ugyanis a palijával együtt valahol, apuka tehát elutalta az 50 milliót a szegényeknek, meg a bitcoinokat is letétbe helyezte.

vlcsnap-2018-11-11-16h25m40s077.png

vlcsnap-2018-11-11-16h25m42s687.png

vlcsnap-2018-11-11-16h25m45s365.png

Victor és Chris keresik a párt, Deac és Jimmy kocsival jönnek, a helyszínen pedig műanyag babákat találnak „DISZNÓ” felirattal. Közben ugyanis a banda betör egy bankba, Lauren kezében fegyver van, amit el is süt. Menekülés közben a rablók szétdobálják a pénzt, így az érkező Jimmy és Deac nem tudja utolérni őket. Polgármesterasszony megint sajtótájékoztatót tart, Lauren fegyverében vaktöltények voltak, csak kényszerítették erre, hogy újraéljék a régi esetet. Apuka is üzen, hogy engedjék el a lányát meg a paliját, de jön az újabb videó, hogy nem. A szakértők semmit sem tudtak kiszedni belőle, így Hondo ad tanácsokat, meg Jimmy-re is figyeljen.

Hondo lőgyakorlaton van az arizonaiakkal, és nem gyakran fordul elő, hogy helikopterről lő le rosszfiúkat. Jön a főnök, hogy Motorosrendőr nem érne ide, mert dupla műszakja van, de Hondo azért jött ide, hogy egyenruhásokat oktasson, tehát bármikor jó Motorosnak, az neki is jó lesz. Luca Sr és Jr nagyban dolgoznak, amikor is Luca Jr olvas egy olyan sort, hogy nagyapa nem akarta őt zsarunak. Sr mondja, hogy akkoriban mindenkinek volt egy lezáratlan ügye…

vlcsnap-2018-11-11-16h25m55s859.png

vlcsnap-2018-11-11-16h26m11s426.png

vlcsnap-2018-11-11-16h26m18s517.png

Chris és Jimmy jönnek a Lucáék által talált címre, ott van a rablók kocsija, egy színházépületbe hatoltak be, megvan a rosszarcok búvóhelye, meg a barát személyigazolványa. Zaj, a függöny mögött pedig meg is találják az említett személyt. Laurent elvitték. C4-et is találtak a helyszínen, elegendőt ahhoz, hogy egy épületet is felrobbantson. A régi ügyben két járőrkocsi alá ugyanis robbanószert helyeztek, és ha ez annak az újraélése, nem fogják elkövetni ugyanazt a hibát. Csak azt, hogy a járőrkocsik száma egyezik, meg is vannak, jön a bombaszakértő, de a kocsi robotostul felrobban. Még szerencse, hogy a helyszínt evakuálni tudták.

Jess apukával beszél, újabb videó jött, a rablók azt akarják, hogy megkapják az irányítást apuka social media platformjai felett, aki persze megcsinálja. Lucáék új címet ástak elő, máris ott van a csipetcsapat, a házban nincsen sem áram, sem víz, sem gáz, cserébe viszont van egy rakás lőszerük, mert mindenkire lőnek. Victor beküld egy gázbombát, Luca viszont ismétlődő mintát fedez fel, amit csak úgy adhattak le, ha automatikus rendszeren van a fegyver, ember nélkül. Azt azonban még mindig nem tudják, hogy Lauren bent van-e.

Jimmy viszont bemegy. Önként és dalolva. HQ-ban Polgármesterasszony, apuka, Jess és Hicks élőben nézik a helikopterfelvételt, közben Jimmy és Chris hátulról próbálnak benézni. Kamerák vannak, látnak bent valakit, aki még Lauren is lehet. A rablók célja az volt, hogy visszatüzeljenek a rendőrök, ezzel megölve Laurent (aki tényleg az, odakötözve egy székhez), miközben mindezt apuka platformja élőben adja. A fegyver újratöltődött, Jimmy-ék kivárnak, csaj megmenekült.

vlcsnap-2018-11-11-16h26m34s457.png

vlcsnap-2018-11-11-16h26m42s867.png

Polgármesterasszony újabb beszédet mond, külön köszi a SWAT-nak, és Hicks elérkezettnek látja az időt, hogy még több munkaerőt kérjen maguknak. Luca és Jimmy egymás szemébe néznek, mindkettő el az ellenkező irányba. Hondo-hoz jön Motoros, előbbi ismeri ezt a játékot, ami kicsit rasszista, persze Motoros tagad. Hondo-t eddig tizenhétszer állították már meg vezetés közben, ja, én nem számolom, az iskolakerülő rendőrök engem mennyiszer, amióta elmúltam 16 (kábé hetente 1x). Nem tudom, Hondo-nak mi a baja, nyilván tök szar, hogy azért állítják meg, mert fekete, de odaadja az iratait, aztán szevasz, lépjen ezen túl.

Luca Sr aggódik, hogy az ő nyomására lett Jr rendőr, de nem, csak a gyerek olyanná akart lenni, mint az apja. Ha vízvezeték-szerelő lenne, akkor most Luca Jr vízvezetékeket szerelne. Hondo továbbra is a megállításon pörög, Nia sem érti, ezzel akkor már ketten vagyunk. Hondo változást akar, de az nem jön el. Nia inkább lemegy jégért, mielőtt Hondo őt csapná meg, aki így kénytelen a lámpán levezetnie a dühét.

vlcsnap-2018-11-11-16h26m50s634.png

Chris és Jimmy sörözni mennek, Hicks állítja meg őket. Két emberük korai nyugdíjazást kért, így Jimmy bekerülhet. Próbaidőre, persze, hat hónapos határidőre. Közben a rablók megint bejelentkeznek, hogy viselkedjenek rendesen, különben egy sokkal nagyobb show-val térnek vissza. Hondo sajnálja a lámpát, ez nem ő, Nia tudja is ezt, és lépjenek csak le. Közben kintről jön a hotel alkalmazottja, hogy zajt jelentettek, minden rendben van-e. A lámpa kicsit megsérült, de terheljék a bankkártyára a javítás összegét.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása