Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x08 - A mindent bele főzelék ehhez a részhez képest lófasz gyerekek (18+)

2018. november 12. 16:56 - Dzsudibí

kepernyofelvetel_629.png

Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot visel szoknyaként maga köré penderítve, melyhez egy fehér sportcipő tűnt a leglogikusabb választásnak, míg utóbbi felül ünneplős cigányvajda, alul piacozós melegítő vonalon lett feldíszítve a nagy napra, hát ez prájszlessz gyerekek. AZ első néhány másodpercben már szpojlerezik is a közönség, mert egy fiatalember VV Lacika transzparenst lobogtat a kamerába, és mivel a crackpipa nekem majd csak az írás jön, ezért biztosan tudom, hogy még nincs ilyen nevű lakó odabent, de feltételezem, ezek után lesz. Ünnepi ebédbként a mai adás során kapunk az égvilágon mindent, vörösboros baconbe göngyölt szimpátia-szavazás eredményt, konfitált fokhagymás párbaj nélküli hazamenetelt, zsírszalonnával megtűzdelt újabb beköltözést, illetve már ma előkerül a villa tejszínhabos desszertje, az első kiválasztás is. Hát lássuk.

1_15.png

2_11.png

Ott tartottunk ugyebár, hogy bulika van, Csoki búslakodik a hálóban KrisztiÁnusszal, két nő is küzd a kegyeiért, de az egyelőre nem derül ki, Csokinak ez azért fáj-e, mert nem tud közöttük dönteni, vagy azért, mert mégis inkább Greggel menne el egy körre, mert előbb Dzsinu tör rájuk, majd Reni, így kénytelenek a megbeszélést későbbre halasztani. A nappaliban Adri táncol az asztalon, ami csak azért probléma, mert az asztal nem látszik már a felhalmozott üveg, tányér, pohár és szemétrengeteg alatt, értelemszerűen így minden tánclépést üvegcsörömpölés és az asztalról lebaszódó tányérok zaja követ, amit Adri bájosan úgy reagál le minden mozzanat után, hogy "upsz nem én voltam", meg "bocsánat, ne haragudjatok", amin én nagyon röhögök, mert nekem ilyen kevés is elég. Csoki a villatündérnek fejti ki végül szomorkodásának okát, merthogy itt van Reni, ez az érzelmes táncoslány, aki a szerelmet keresi (én is mindig pont így kerestem), és vele kezd is kialakulni egy érzelmi szál, annak ellenére, hogy Csoki a villába nem ezért jött, csak hogy minél több nőt felültethessen a fekete vonatra, míg Dzsinu, hát Dzsinu meg parittyázni akar, amiben én azért nem lennék ennyire biztos. 

3_10.png

4_9.png

You had one job.

5_7.png

Nem is kell sokat várni a balhé kirobbanásáig, vagy ahogy Anikó fogalmazott, "amikor a két vas találkozik", Csoki és Reni a fürdőben enyelegnek, amikor betrappol Dzsinu (HOLACSOKI), majd sértődötten eltrappol, és a teraszon üvölti ki magából fájdalmát a többieknek. Csoki és Reni valahogy teleportálnak a nyugiba, Dzsinu ott is rájuk tör, hogy akkor mostmár Csoki döntse el, hol alszik, mert NEKI MINDEGY, csak tudja. Miközben Csoki a feszkót a héliumos lufikon vezeti le, Dzsinu a teraszon gyűjt be infót azzal kapcsolatban, hogy tettlegességben meddig mehet el úgy, hogy ne zárják ki, az előző évadokból kiindulva a narancsdobálás nem oké, illetve a ráncigálás sem, de például nyugodtan, következmények nélkül szájbaköpheti Csokit vagy Renit, egyelőre nem tudom, melyik a célpont. Dzsinu üvölt tovább, miközben Csoki nyugodtan letelepszik melléje, Era remekül rátapint, hogy Dzsinu hogyan fejezze ki érzéseit: minek választaná valaki a trabantot, ha beülhet egy Lamborghinibe is. Aztán megy tovább az üvöltés, de hogy pontosan mik hangzanak el, azt nem tudjuk meg, mert blőrözés és konstant sípolás következik. Csoki azzal vígasztalja Renit a nyugiban, hogy lehet, hogy Dzsinu porschenak hiszi magát, csak a porsche nem indul. Meg benzint is sokat eszik, és a trabant fenntartása olcsóbb, utóbbi már Reni szájából hangzik el, de nem vagyok benne biztos, hogy tudja, hogy még mindig csak egy hasonlatról beszélünk, és valójában nem a trabant a beszélgetés központi eleme. 

6_3.png

7_3.png

8_2.png

10_2.png

11_3.png

9_1.png

De hol vagyunk még a végétől, a dráma folytatódik, Dzsinu kicuccol a szaunába (látta már valaki amúgy működés közben ezt a helyiséget??), Reni utána, és itt elszabadul a síp-pokol. Dzsinunak valami olyasmi a baja, hogy 4 éve nem volt rendes szülinapja, és ezt most Reni és Csoki elbaszták, mert ő csak egy puszit meg egy ölelést szeretett volna, és közben zokog, mert a mélyben rejlő daddy issue-k szép lassan felszínre törnek az érzelmi sokk hatására. Reni már a huszadik másodpercben bőg, de nem tudom, hogy Dzsinu fájdalma hatotta-e meg, vagy rájött, hogy óriási faszság volt házhoz jönni a lófaszért, és most reggelig nem szabadul.

"Nő vagyok, bíííp." (Dzsinu)

MIndenesetre nagyjából 3 mondat ismétlődik innentől, max a szórend és a bípelések hossza és száma változik, egészen addig a pillanatig, amikor végülis eljutunk addig, hogy Dzsinu anyukája már a tavalyi szülinapját is elfelejtette, és Dzsinu most ettől az ideitől várt volna kárpótlást, olyan emberektől, akiket egy hete se ismer, és csak tartozni szeretne valahová, még akkor is, ha az a szülőpótlék egy nagy húsos csokifasz képében jelenik meg az életében. Reni üvöltve bőg, az ő mondandóját meg azért nem érteni, szóval nem vállalok felelősséget ezért a beszélgetésért, az is lehet, hogy a mélytengeri búvárkodásról beszélgettek ezek itten ketten és túlságosan beleélték magukat, de Reni elnézést kér, hiszen tudnia kellett volna, hogyha Dzsinunak szülinapja van, akkor legalább arra az estére átengedi neki a szerecsen parittyakirályt. 

15_2.png

Na de, nem tudom ki hogy van vele, én éppen eleget kaptam a pofámba, ugrunk a következő potenciális drámára, ugyanis megvan a szimpátia szavazás végeredménye, az utolsó két helyen Adri és Cintike, és Dzsinu mindössze egy tizeddel előzi meg Cintit, magától értetődően Hunyor az első, és Zsu is az élbolyban. Kapcsoljuk a villát, ahol business as usual, senki nem hall semmit, én nem tudom, hogy mi az oka, hogy ezt az elmúlt évek során egyszerűen nem tudják megoldani, de kedves rtl, ha olvassátok (tudom, hogy igen, kis huncutok), akkor ezúton szeretnék jelentkezni hangmérnöknek a csatornához, mert ezt én is meg tudom így oldani, cserébe én kevesebbet kérnék, ha már egyszer nincs hozzá képzettségem. Ki hogy érzi magát, udvariassági körök, majd ugrunk a lényegre, Anikó szerint a villamester rengeteg jogot bitorol és gyakorol, ülj le Napraforgó, egyes. A két lakó Cinitke és Adri, jelenti be végre Anikó, Roli, rajtad a világ szeme. Aki marad, az lila kendőt kap, Roli kap egy kis időt, hogy átgondolja a döntést, addig mi megyünk tovább a tegnapi események összefoglalójával.

Éjszaka van, valaki úgy horkol ütemesen, mint a meglőtt vaddisznó. És Krisztián sír. Már megint. Az a Krisztián, aki egy hete még teli pofával nyomat nekünk, hogy bemegyek, megtetszik, megbaszom. Mert ők megbeszélték a barátnőjével kint, hogyha úgy viselkedik, ahogy illik, akkor a játék vége után majd beszélhetnek egymással. Nos, Krisztián érzi, hogy a maszatolás Cintivel már a kérdőjeles kategóriába tartozik, tehát vagy illik vagy nem, de reméli, hogyha mostantól majd illendően viselkedik, akkor az elmúlt hét nap feledésbe merül. Reni Csokit élesztgeti héliumos lufit szívva, és nagyon hálás a hélium feltalálójának. A többiek még ki se kapargatták a csipát a szemzugaikból, Roli már kiadja az ukázt, hogy rendet kell itten baszni de gyorsan, Reni szerint Roli olyan, mint egy hajléktalan, akit megfürdetsz és felöltöztetsz, és aztán más embernek gondolja magát, pedig nem, köszönjük Reni. Kezdődik a szokásos balhé, a villamester rendet akar, mások meg nem, pölö Reni, aki az étkezőben mereszti a meresztenivalót, miközben a fiúk gályáznak. A nemi szerepeket általában elítélő Greg most mégis így nyilatkozik, hogyhát ez azért mégiscsak szégyen, hiszen a takarítás az őskortól a nők dolga. A teraszon onnan folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, Dzsinu bosszút esküszik, amit mindenféle horoszkóppal meg egyebekkel igazol, és előkerül az örökérvényű ILYENVAGYOK kártya is. 

21_1.png

22_1.png

23_1.png

Eközben a nappaliban Radicsot osztja Era, aki a tegnapi szelelés után igencsak összeszedte magát, és kerek egész mondatokban ad egészen pontos jellemrajzot a másik nagypofájúról, aki az első kisebb konfliktust úgy reagálta le, hogy bőgve deklarálta, ő feladja a játékot. Ezen csak egy kicsit csorbít, hogy a villantündérnek már úgy fogalmaz, hogy Radics számára a legprimitívABB játékos. Eközben a másik fél már Csokinak tart eligazítást, és a következő mondatára meleg férfiak ezrei kapták fel a fejüket az országban egyszerre:

"A kapcsolataimban mindig én vagyok a domináns hím." (Radics)

Bevallom őszintén, a többi részét a beszélgetésnek egyszerűen nem értem, mert olyan frázisok hangzanak el, hogy - Attól még, hogy megráz a csengő -  mire Csoki rávágja, hogy - Persze, értem, tttesó - én meg kezdem magam marha szarul érezni, hogy ennyire kibaszott öreg vagyok.

24_1.png

25_1.png

26_1.png

A következő snittben már Adri fűzi Rolit a szaunában, mely a rajtuk lévő kabátok mennyisége és vastagsága alapján még mindig nem üzemel, vagy csak kurva jól bírják a meleget. Adri azt tartja legvalószínűbbnek, hogy ő és Era lesznek a szimpátia szavazás utolsó két helyén, és ezzel ugye nem is jár messze az igazságtól, és mivel tudja, hogy Roli és Era úgy vannak, mint a borsó meg a héjjja, ezért erős szopóágon érzi magát, má úgy kiesésügyileg. Mindenesetre életre tartó barátságot, szövetséget és ingyen sört ajánl Rolinak, ha most bent tartja, és finoman igyekszik abba az irányba terelni, hogy lehet, hogy Erának ígért valamit, na de akkor még nem is ismerte (most meg már igen, ugye), és így tulajdonképp a neki tett ígéretének komolyságát is erősen meg lehet kérdőjelezni, tehát, levezetve az egyenletet megkapjuk a végeredményt, hogy kurvára nem számítana gerinctelen dolognak, ha Roli átbaszná a palánkon Erát. Mer azér mégiscsak 36 millió. 

27_1.png

Eközben KrisztiÁnuszt interjúvolja Dzsinu a teraszon (akinek a képén már megint valami rohadás maszk van, egyem a lelkit), hogy akkor most tényleg van-e kinti gáré, és ha igen, akkor ezt miért nem az elején közölte Cintivel, a választ, ha meg nem haragusztok érte, szó szerint kiírtam:

"Azé nem, mer bejöttem ide, és ő akkorát fordult velem a világ, ő így a izék, semmi, teljesen nem voltam képbe, hogy ez új izé, új élet bazmeg, mármint hogy ez a benti egy teljesen más izé, és úgy voltam vele, hogy semmilyen hatással nincs a kinti izékre, és így ezt mondtam (böff), hogy így egyszer amikor majd kipihenem magam, ráeszmélek, hogy mi a faszt műveltem így az első pár napba akkor fogok így izélni. Nehéz, izé, me azér izélok mással, mer ő hiányzik, érted, ilyen pótlék.... -ot keresek." (KrisztiÁnusz)

28_1.png

29_1.png

Nekem amúgy egyre gyanúsabb, hogy lófaszt van itt kinti gáré, hát ez a drága KrisztiÁnusz végig Gabóról regél nekünk virágnyelven, és ha valamikor kiszabadul innen, akkor szó szerint kurvára seggbe lesz kúrva a Cintis IZÉ miatt. KrisztiÁnusz egyébként annyira kimerül ebben a monológban, hogy dolga végeztével bevonul a hálóba zokogni újfent valami plüss baszást markolászva, ugyan csak egy hete vannak bent, de ez a szerencsétlen nyomoronc épp csak néha tart szünetet két sírás között, én maximum egy hetet adok neki, aztán változtathatja meg a jelmondatát arra, hogy bemegyek, rinyálok, húzok a faszba. Radics próbál meg kicsit később a lelkére hatni, szerinte minden rendbe fog jönni, mert mire kimegy, addigra KrisztiÁnusz SZTÁR lesz, és a csajok szeretik az olyat, de KrisztiÁnusz szerint az ő szívének egyetlen szerelme ebben is különleges, mert őt nem lehet megpuhítani holmi világsztársággal.

"Egy nő azt szereti a legjobban, ha híresség vagy, SEMMI MÁST." (Dr Radics párkapcsolati és szexuálterapeuta)

30_1.png

NA DE. Elérkeztünk végre a konfitált fokhagymás részhez, Cinti vagy Adri ugyanis húzhat haza párbaj nélkül, parittya ide, fújás oda, a szokásos óbégatás legalább másfél percig, hogy nem halluunk, most see, hangosabban, nem halluuunk, Adrit kérdezik fel először, miután a hangmérnököt sikerült felébreszteni, és megkérni, hogy ugyan dugja má be a kék zsinórt a kék aljzatba legyen oly kedves, aki tudta, hogy ez lesz, mert ő egy olyan személyiség, akinek 6 nap kevés a kibontakozásra (értsd: ennyi idő alatt nem tudott egy kant sem annyira bebaszatni, hogy megparittyázza), meg nem állt bele a vitákba sem, ennek ellentmondani látszik, hogy a másik legkevésbé népszerű játékos Cintike, aki meg má majdnem bunyózott is, de legalábbis kivette már a részét alaposan a kurvaanyázásból. Reni szerint azért, mert Cinitke olyan személyiség, akit nem csipáznak az emberek, amivel azt hiszem jót akar, és azt sueretné mondani, hogy erről Cintike nem tehet, hiába, sokszor mondom, a barát az barát, mégha szar is. Roli kirohan a liláért, mint a kiválasztásnál és kihívásnál is, indoklás, GEGV, bla bla, meg egyebek, Roli most még jobban kettészakítja majd a döntésével a társaságot, mely pontnál Adri nyugodtan hátradől, hogy az ő távozásával nemhogy nem szakadna semmi, de holnapután már a nevére nem emlékeznének, tehát akkor Cintike megy haza, és tényleg. 

31_1.png

Cintike a rendelkezésre álló 1 percből 55 másodpercet Krisztián fülének módszeres nyaldosásával tölti búcsú gyanánt, még néhány csók is elcsattan, de gondolom Krisztián úgy van vele, hogy a maszatolás után ez már azért csak belefér az illik kategóriába, Cintike búcsúzik, hajjatok meg! Amíg átér, megnézhetjük a villában tölött legjobb pillanatait, mely kisfilm egyébként kisérteties hasonlóságot mutat Cintike búcsú kisfilmjével, legalábbis mindkettőben vagy a seggét a kamerába rázva, vagy Krisztián alatt/fölött/mellett látható. Cintike távozik az utca ajtón, de az még be sem csukódik utána, Anikó és Bajszi már melegítik a terepet az új beköltözőknek (merthogy a soron következő kisfilmben az egy főre eső műcsöcsök száma igen magas, így feltételezem, VV Lacika nem ő lesz). Tehát VV Cintike helyét egy olyan erős intellektuális kisugárzással megáldott hölgy veszi át, aki a bemutatkozó kisfilmjében még arra sem vette a fáradtságot, hogy egyáltalán megszólaljon, helyette pózol valami kamera előtt, kirakja a bótit a kirakatba rendesen, természetesen felvarrt haja van, mert mi más, és nem akarok nagyon geci lenni, de még a 6 réteg alapozón is átüt, hogy mennyire rusnya a bőre, úgyhogy már előre is nagyon kíváncsi vagyok az első reggeli ébredésére a villában. A neve pedig nem más, mint VV Vivien, és a lépcső tetején stílusosan nyújtja a kis kacsóját Petinek, hogy segítse le őt. Anikó máris ön-shamingbe kezd Vivien láttán, magát szaloncukorként aposztrofálva, ezek szerint akkor tényleg nem saját választás volt a mai szett. Vivien 2000-ben született, én meg ennél a pontnál belebaszom a kávémat a tévébe, hogy nekem ne hazudjatok már az anyátok mindenit, hát azok még oviba járnak. 

VV Vivien média-kommunikáció és pszichológia szakon tanul, és a célja a játékkal az, hogy átvegye Anikó és Bajszi helyét a későbbiekben, Anikó meg úgy vonyít fel szkeptikusan, mintha nem maga is így csöppent volna abba az ikeás szoknyába. - És mi a helyzet a pasikkal? - kérdi Anikó a feszültséget oldandó, mire Vivi mellét kidagasztva büszkélkedik el, hogy több mint két éve van párkapcsolata, olyan arckifejezéssel, hogy eat this shit bitches, bár azt nem mondta, hogy ugyanaz a kapcsolata tart-e két éve. Mindenesetre semmit nem zár ki, mert hát azért mégiscsak a villába költözik befele, úgyhogy még az sincs kizárva, hogy felszáll a csokivonatra Dzsinu és Reni mellé a másodosztályra. Nincs azonban időnk ezen sokat merengeni, mert végre megismerhetjük VV Lacikát is, akinek a kisfilmje igencsak hasonló stílusban lett megrendezve, mint Vivié, így arra tippelek, már nem volt ideje/kedve a szerkiknek kreatív kisfilmekkel baszni az időt. Vivi kisfilmjének verbális hiányosságait ellensúlyozandó Lacika rappel nekünk, gondolom mondanom sem kell, hogy mondandójának gerincét képezi, hogy a nőket majd magára húzza, a kanokat meg jól pofánbaszkodja, és egyébként is mindenkit a seggénél fogva fog megbaszni, aki neki ellent mond, ezek után azt hiszem elkönyvelhetjük, hogy jó eséllyel fog a sarokban sírdogálni legkésőbb jövő héten, hogy hiányzik neki a mama gulyáslevese és rántott párizsija. 

40_1.png

41_1.png

Ezt alátámasztani látszik az, hogy Lacika már 28 éves, és még mindig anyukával lakik, ami Vivinek nem túl szimpatikus, mert ő már 18 éves, és a PÁRJÁVAL lakik, akire ezek után egyébként kibaszottul kíváncsi vagyok, úgyhogy remélem hamarosan előszedik a blikknél. Lacika egyébként nem akarja lelőni előre a poént, de nagyon jó karakternek tartja magát, majd meglátjuk, ígéri. Spuri be a villába, kapnak lila kendőt is, aztán a villába belépve Vivien mindenkinek a gyűrűsujját kitartva mutatkozik be - szia, többmintkétévevankapcsolatom Vivi vagyok - majd hiába élő adás, egyszer csak ugrunk az időben, és máris mindenki a kanapén ül, mert kiválasztás, WTF? Gondolom akkor ezek szerint az rtl mostra feltöltött anyagot vágták meg utólag, vagy időcsapdába kerültünk. A kiválasztás szó hallatán Roli arca néhány másodperc különbséggel előbb fehérre majd zöldre vált, de élő adás, nincs idő merengeni. Borítékok kiosztása, nevek felírása, egyedül Hunyornak nem sikerül ezt 60 másodpercen belül abszolválni, így kaphatunk egy kis ízelítőt, hogy Anikó milyen lehet anyukaként otthon - LÉGYSZÍVES HUNOR, pakold el a játékkockákat ADD LE A BORÍTÉKOD, ÉLŐ ADÁS, EGY PERCED VOLT RÁ, NEM TUDOD RÁÍRNI A NEVET? Dzsinu is szarakodik, Roli háromszor átszámolja a 11 borítékot, további szerencsétlenkedés, majd másodpercenként figyelmeztetés az indoklásoknál is, ÉLŐ ADÁS GYEREKEK, indokolj gyorsabban, jó lejárt az idő, mondd ki a nevet, indokolj, MONDD A NEVET, MONDD MÁR KI A KURVA NEVET, egy szó mint száz, a vége Radics Roli 4-4 szavazattal holtversenyben, és mivel Roli a villamester, saját magát meg hülye lenne kiküldeni, így Radics a kiválasztott. 

43_1.png

44.png

45.png

46.png

Ancsa és Peti búcsúzkodnak, és elnézést kérnek a csúnya szavakért, amikkel nem értenek egyet (ettől függetlenül még újra meg lesz baszva az rtl, de nagyon, én úgy sejtem), főleg ami a beköltözéskor történt, akkor most tényleg megvágtak valamit az rtl most-os verzióban, és én pont abban a 10 percben maradtam le valami kurva izgalmasról, amit már nem néztem?? Hátafaszom.

Egyébként akinek még mindig nem volt elég, annak a végére egy kis szopatás à la ex-VV Cinti és KrisztÁnusz.

720 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.11.12. 17:00:04

BelevalóVilág: szegény John Williams forog a sírjában, pedig még meg sem halt szegény...

2018.11.12. 17:05:21

GépPuskás Petike hangjával is kellene kezdeni valamit. Nem emelkedik a háttérzaj fölé. Iszonyatosan sz@r a beszédének a hangfekvése vagy mijjjjaf@szomnak hívják.

2018.11.12. 17:11:42

Ha jól csalódom, de javítsatok ki, akkor az eddigi VV-k történetében azok a "nők" lettek megpocsékolva rendesen akik fennen hangoztatták, "hogy nekem x éve pasim van".... :)))
Szóval látunk mi még itt szilikoncsöcsre kicsapott csokif@szt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 17:12:18

ez a csaj 2000-ben született? eeeeeeez?

2018.11.12. 17:14:26

@úgymond olvasó mmkk: min kamillázol ?! már eleve 12 évesen született ! Van ilyen !!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 17:15:42

@mentolos lecsó: nem kapok szikrát, hát baszki, idősebbnek néz ki nálam, aztán meg.. eeeeehhhh

2018.11.12. 17:17:54

@úgymond olvasó mmkk: tudjuk, hogy te örök 22 vagy !!!! :)))) #pusza

csincsilla72 2018.11.12. 17:19:35

@úgymond olvasó mmkk: Ja, akkor műtötték át nővé. Ránézésre.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 17:20:09

Dzsudi, imádom a stílusodat, ha férfi lennék, tuti feleségül kérnélek!

bElannaTorres 2018.11.12. 17:21:11

Pornóbajusz nadrágja hétvégén még byealexen volt az xfaktorban, biztos hogy telefingta.
Amúgy belenézek majd ebbe is, mert a hogyvoltok jók :))

csincsilla72 2018.11.12. 17:21:45

@mentolos lecsó: Ez is meg lesz pocsíkolva. Azért ment be. Előrevetítek egy jó kis hajtépést a Reni, Gina és közötte. No, nem Csokiért, hanem a villa legmesterségesebb nője címért. :-)

2018.11.12. 17:22:19

Kedves Dzsudibí és a többi szerző !

Kérlek benneteket, nézzétek át a posztok "címkézését". Összevissza lehet őket megtalálni. Nincsenek egységesen címkézve. Ez alatt azt is értem, hogy nincs mindig kedvem a főoldalt átnyálazni, hogy van-e új poszt !

Köszcsi ! Puszcsi !

csincsilla72 2018.11.12. 17:26:26

Tudom, egyéni szociális probléma, de iszonyat, hogy egész nap köntösben/pongyolában mászkálnak, majd így, ahogy vannak, fetrengenek az ágyban. Mint az ápoltak a zárt osztályon.

Adamadam 2018.11.12. 17:26:27

A kiválasztás szörnyű volt. Napraforgó és Pornóbajusz úgy sürgették őket mintha az életük lett volna a tét. Oké, előadás meg műsoridő, de ezt 8 évad után nem nem tudják előre belekalkulálni?

2018.11.12. 17:27:59

@csincsilla72: Ééédes pozdorjalemez !! Még egy transzZisztor ?! A vijjjában lévő bio alkatrészekből lassan építeni lehet egy fasz@ kis rádiót...

Zabkása 2018.11.12. 17:31:02

@Adamadam: pedig a lét a tét :D

Azért azt vártam a posztban, amikor VV 40éves pornósfej Vivi már a zsilipben mondta, hogy ez a Kenbaba... majd hogy vele nem beszél, mert egy ex pasiját elszerette :DDD Majd Greg mintha le akarta volna ölteni (fejmagasságban pezsgő), amit kikért Vivi mire a magyarázat: koccintani akartam. Mivel, hisz nincs nálam semmi? - jön a velős válasz. Persze 1 percre rá műölelés és imádás

csincsilla72 2018.11.12. 17:31:04

@mentolos lecsó: Nem tudom, csak tippelem. Ahogy kinéz, még ezt is kinézem belőle. :-)

2018.11.12. 17:32:45

@Adamadam: hááát igen... ehhez kelletek volna, legalább KÖZÉPSZERŰ műsorvezetők. De Fos9-es és GépPuskás.... hmmm... ... nincs rájuk szavam...

Nem kedvelem abszolút, de például Stohl Buci kurv@ nagy rendet vágott volna ebben a csürhében. Pl...

2018.11.12. 17:35:23

@csincsilla72: "Mint az ápoltak a zárt osztályon." Miért ? Nem azok ?

2018.11.12. 17:38:06

@Zabkása: "mert egy ex pasiját elszerette :DDD"
Lassan kezd derengeni a kép.... :))) Vivi lehet, hogy tényleg tranzisztor. Ha ezek korábban egy körben forogtak, simán hihetővé válik a sztori.... :))))

Gia 2018.11.12. 17:38:43

Jó lett a posztcsi,csak ugye nincs benne Greg és Vivi arcoskodása,mert kivágták.

csincsilla72 2018.11.12. 17:38:46

@mentolos lecsó: Stohl is, Sebestyén is, Lilu is. Fos9-nek és Puskásnak nincs előttük tekintélye.
Egyébként ez mindegy is, büntetni kell őket, kedves szerkik! Nem finomkodni ezzel a csürhével.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 17:42:46

Dzsudibí! Nagyon erős kezdésed volt újra ezzel az "előbbi egy ikeás szatyrot visel szoknyaként maga köré penderítve". :-D

Basszus arról a 10 másodpercről a végén pont én is lemaradtam, de segítettek a kommenttársak a tegnapi HV alatt a ma reggeli órákban. :-)

Zabkása 2018.11.12. 17:43:14

@Gia: basszameg pedig azt a részt vártam nagyon az öfiben :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 17:45:36

@csincsilla72: Lilutól én is féltem volna, ha villalakó lettem volna. Ő nagyon szigorú fegyelmező volt! :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 17:54:01

Dzsudibí köszi a posztot, annnyira röhögtem, hogy kiköptem az esti tejeskávét! Azt olvastam VV Vivijen adatlapján, hogy az arcát egy kutya megharapta azért kell rá a 3 kiló primer, alapozó és púder. Amúgy antipatikus a másikkal egyetemben. Era eddig a legszimpibb, bár meginogtam a primitivABB kifejezés hallatán, de hol van még a vége...
A konténert én is bérelném, ha lehetséges, mert bár nem szóltam hozzá, de sunyi, csendes megfigyelőként olvaslak benneteket. A lipótkompatibiliseket a VV6 óta nézem, de ha lemaradok, innen és egyéb bulvárhírek alapján informálodok és kultúrálódom ez által! ;) Szóval én köszönöm mindenkinek a rengeteg nevetést és jó szórakozást amelyet okoztok!

WICKEDWITCH 2018.11.12. 18:03:23

Király poszt volt megint! (Ha nem is írtam ki mindig, egész héten remekül szórakoztam) :)
@Nyuszomuszo83: Üdv a diliházban! :)

Adrica88 2018.11.12. 18:09:28

Nagyon király poszt lett

jajmarnemoderalj 2018.11.12. 18:10:46

vajh' miért vágták ki azt a pár percet? ciki hogy egy kocsma jár a fél szereplőgárda és mindenki nyálazza mindenkiét? :) ha még királyitv lenne érteném a cenzúrát, na de egy retekklubnál? mit hittek? hogy senki nem látta és nem kerül fel a netre? :)

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 18:14:34

@WICKEDWITCH: Köszönöm! Már most érzem mire vége lesz elő kell vegyek valami nagy lexikont vagy komoly értekezést, hogy a leépült agysejtjeim regeneráljam! :) A retek mongyon le, amiért kivágták a legjobb részt, ki cumizott kit, mikor...

AmanEdi 2018.11.12. 18:18:53

Amugy nekem valami nagyon feltuno volt nem csak az hogy ki vagtak a vitat Greg es Vivi kozott meg az is hogy aniko oda adta a lila kendot nekik a tv ben pedig az este nem nem hiszem hogy ezt is mutattak vagy csak en nem tudom mar

csincsilla72 2018.11.12. 18:20:10

@Nyuszomuszo83: Légy nyugodt, meg fogjuk tudni. Saccom szerint az elkövetkező 3 epizód erről fog szólni. :-)

Dzsudibí 2018.11.12. 18:21:36

@Gia: én árról a tegnapi adásból pont lemaradtam, rtl mostos verzióból meg kivágták, úgyhogy én csak most olvasom itt a kommentek között, hogy az a rész hogyvót

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 18:26:48

Erősen gyanítom, hogy kíváncsiságom kielégítésre kerül, hacsak a retek nem lesz olyan szemét, hogy kivág mindent és nem kürtöli világnak, mert mindenki tudja, hogy ezek ismerik egymást innen onnan, de mégis meg szeretnék tartani, hogy ők jó fejek és mi vagyunk az összeesküvés elmélet gyártók! ÚGYMOND!

csincsilla72 2018.11.12. 18:31:22

@Nyuszomuszo83: Természetesen ismerik egymást. Vagy mind kapcsolatban áll az RTL-lel, vagy ugyanabban a kupiban dolgoznak. :-)

Zabkása 2018.11.12. 18:37:10

@AmanEdi: mutatták, amikor megkapták a lila kendőt

hereverő heverő 2018.11.12. 18:38:14

@csincsilla72: @Nyuszomuszo83: Vagy már mindegyik megvolt a Pumpednek.

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 18:39:19

A kupi az esélyes vagy tényleg lemennek valami mostani menő dizsibe-ó pardon, klubba-és kiválogatja a retek a retkeket! Amúgy a csokoládén mit esznek annyira? Kétbites és még nem is egy adonisz a csávó, hogy srégen kelljen pisilni utána! :D Hunyor sem az esetem, Radicsnak szívlapát hű csatlósával együtt.Szerintem is csak a Gabó "csaja" a többi meg a parasztvakítás... :D

csincsilla72 2018.11.12. 18:45:25

@Nyuszomuszo83: tattikai kamaty-percekkel kívánnak képernyőre kerülni, gondolom. Mert azt nem hiszem, hogy kívánnák a vele való parittyát.
Engem tegnap mondjuk megdöbbentett, hogy Csoki és Reni suttyomban bújnak össze, 'nehogy Gina meglássa'. Mondom: WTF? Gina lett időközben az egyes számú ágyas vagy feleségül ment Parittyához?
Szóljanak már Renikének, hogy neki ugyanolyan joga van beleülni a csokiba, mint a másiknak. Ne legyen már pincsi! Ha ez a surmó kell, akkor követelje!

AmanEdi 2018.11.12. 18:45:26

@Zabkása: Akkor biztos nem figyeltem

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 18:52:39

@csincsilla72: Tartásuk nincs ezeknek... Ez a Parittya is inkább csak csúzli. :D Renike jobban járna egy jégcsapretekkel! :D Amúgy megkérdezném Csoki fiút tudja-e valójában mi is az a parittya. Remélem felteszik a kérdést nekik egy kvíz játék keretei közt! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 18:54:08

@úgymond olvasó mmkk: Győzi tuti vállalná a madam szerepet is! :D

Madam. 2018.11.12. 18:57:16

@Nyuszomuszo83: hogynehogy. Hisz Tsoky írta az idevonatkozó szócikket az akadémiai nagyszótárba, most nézem: parittya-az) önh. m. parittyáz-tam, ~tál, ~ott, par. ~z. Parittyával lődöz. Parittyázzon egymásra a két fél, az egész pásztorság szeme láttára, vérző sebig. (Faludi).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 18:58:02

@csincsilla72: És nekünk is ugyanolyan jogunk van Renit nézni Csokin ülve, ringatózva, mint Ginut. :-) . De tényleg miért nem beszélik meg a threesome partit, szerintem az is VV újdonság lenne azt hiszem, ráadásul egységben az erő. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 18:58:34

@Nyuszomuszo83: madam Győző, a mariastimferfrasse-ról

csincsilla72 2018.11.12. 19:00:03

@csincsilla72: A strici nincs itt, neki a kintiekkel kell foglalkoznia. De hogy ne érezzék magukat furcsán, javasolnám, hogy válasszanak meg minden hétre egy vellastricit, mindjárt a villamester cím után. :-)
@Nyuszomuszo83: Na, erre a kvízre én is kíváncsi lennék :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 19:04:05

@úgymond olvasó mmkk: Ezen hangosan röhögök, vizujális vagyok, elképzeltem, borzalmas látvány...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:04:08

@Nyuszomuszo83: a kommentek között is volt jó, a faszsógornők :DDDD

2018.11.12. 19:04:39

@csincsilla72: nálad a pont ! :)))) Lilut kérem vissza a kerek seggével együtt !!! :P :))))

Vmelyik adásban, mintha Ancsa beb@szcsizott volna a stáb vidéki rokonai által küldött, közösbe kitett gyümölcspárlattól. Már majdnem jóóóó volt ! :)))))

Madam. 2018.11.12. 19:05:23

@Nyuszomuszo83: közel állnak tőlem e szavak. Vagy távol állnak hozzám.

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 19:06:41

@csincsilla72: Egy idő után burkoltan úgyis azt hiszik a fijuk hogy az ő tulajdonaik a csajok. De köpködés után belefér a körbehugyozás is, nemde...

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 19:09:22

@úgymond olvasó mmkk: felnyerítettem az irodában rajta! ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:11:01

@Nyuszomuszo83: :DDDDDDDD annyira prosztó szegényem, istenem

2018.11.12. 19:12:11

@csincsilla72: kötbért a gyökereknek !
1 "csúnya" szó elhangzása = - 1 megaforint a nyereményből ! :))))
gyakorlatilag, 2.5 perc alatt nulláznák a kasszát ! :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.12. 19:14:04

@úgymond olvasó mmkk: egyetértek... de boldogok a lelki szegények...

2018.11.12. 19:14:40

@úgymond olvasó mmkk: ez jóóóóó ! még nem láttam... :))))

Márjastilfer Strassze.... :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:16:53

@Nyuszomuszo83: egyszer egy kocsmában hallottam, hogy "a jaúisten kűggyön neki kít meghíváót, kít bílyeggel rájtá", állítólag ez is tőle van :DDD

Madam. 2018.11.12. 19:17:25

@mentolos lecsó: bevenném környezetvédelmi okból az 'úgymond' és '' hallod' szavak indokolatlan használatát, ill tockos minden "hát"- tal kezdésért

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:19:47

@mentolos lecsó: először én sem hittem el, hogy elhangzott, de elhangzott. azóta nem a mariahilferstrasséra megyünk csavaros fagyit enni évente egyszer, hanem a mariastimferfrasséra

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:20:35

@úgymond olvasó mmkk: akarom mondani nem csavaros, hanem lapátos fagyit

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:21:05

@Madam.: akkor én állandó jelleggel büntetendő vagyok? :))))

csincsilla72 2018.11.12. 19:24:57

@mentolos lecsó: És amikor ezen is túlvannak, akkor a kötbér kiterjed az élelmezésre és cigarettára fordítható összegre is. Megnézném a fejüket, amikor ezt közlik velük.:-)

2018.11.12. 19:25:49

@Madam.: hallod ? hajjjáááá meg ! :D :D :D

Madam. 2018.11.12. 19:27:59

@mentolos lecsó: a 'hajjá meg' az másodpercalapúan számítódna.

2018.11.12. 19:29:33

@csincsilla72: elrendelnék, egy fogkefés csempe fuga takarítást is...

2018.11.12. 19:31:40

@Madam.: a "b@zdmeg" és a "f@sz" egyáltalán még csúnya szónak számít ?????
komolyan kérdezem ?!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 19:34:33

Dzsudibí, még egy dicséret tőlem. A mai poszt címed is szenzációs! Tényleg rettentően katyvaszra sikeredett a tegnapi adás!

csincsilla72 2018.11.12. 19:34:50

@mentolos lecsó: Ja. :-) Majd ez UTÁN közlik velük, hogy innentől ingyen ugrálnak a balettben.:-)

2018.11.12. 19:38:54

@csincsilla72: dizsi sem lesz, csak percegés a hangszórókból:

- Hallod őket ?
- Persze, kabócák...

2018.11.12. 19:39:26

@Madam.: akkkóóó hajjjáááá meg !

2018.11.12. 19:41:25

@VV Erőlegény: Pécs, 42. "Baranya" Felderítő Zászlóalj
az évszámot nem írom, mert hiú köcsög vagyok... :P

Madam. 2018.11.12. 19:42:08

@mentolos lecsó: hol, a máriahimfelstraszén❓

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 19:42:26

Hát ez ismét épületes volt. :) Kösz Dzsudi. :)
Azóta is sírva vinnyogok rajta és a kommenteken is. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:42:48

@mentolos lecsó: tuGGYuk, vén tata vagy mán, ne reklámozd

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:46:19

@VV Erőlegény: ne hidd el, bármit mond, 1867-től volt katona..

2018.11.12. 19:46:47

@Madam.: @úgymond olvasó mmkk: Oké, pakoljátok rám a jelet !
Kiviszlek a gggghhhheeecchhibbe ! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 19:48:53

@úgymond olvasó mmkk: Már azzal is vén, hogy egyáltalán volt sorkatona, nem hogy azzal, hogy lehet hogy kétszer olyan vén. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:50:53

@Madam.: 1867-ben volt katona a mariastimferfrassén? :o

Madam. 2018.11.12. 19:53:22

@úgymond olvasó mmkk: persze. De nagyon erős játékos volt!

Madam. 2018.11.12. 19:54:17

@mentolos lecsó: hallod, megrázott a csengő

2018.11.12. 19:55:46

@VV Erőlegény: @úgymond olvasó mmkk: és még olyan hülye is voltam, hogy még 4 évig voltam TSZ kiképző...

Nem "termelőszövetkezet" jelent (!!!), fiatal pinákok és farok kezdemények !!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 19:55:46

@úgymond olvasó mmkk: Hiszek neked, de valljuk be a korához képest eléggé jól tartja magát. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:57:33

Fosch9es a konyhafőnökben, Rácz Jenő éppen elélvez a főztjétől, Fördős Zé továbbjuttatta, Sárközi Ákos meg csak egy kicsit nyalta körbe

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:58:24

@mentolos lecsó: bácsi kérem, mi az a termelőszövetkezet?

@VV Erőlegény: maszkkal a fején könyű jónak látni :)))))

jóképűkirály 2018.11.12. 19:59:42

A szerkesztők nem tudom ,hogy gondolták ,hogy teljes létszámnál 30p alatt lezavarnak egy normális kiválasztást.A korábbiakban a 2 órás műsorban az első órában összefoglaló volt, a másodikban (teljes óra) volt a kiválasztás.Persze, verebek voltak a műsorvezetők de a szerkesztők nehéz helyzetbe hozták őket.A csürhe meg egy szót nem érdemel, egy nevet nem tudnak pikpak ráírni.

2018.11.12. 20:01:37

@ascii: szavaztam... most akkkóóó jó nekem ???

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:03:34

@Madam.: Igen, de akkor már PSZH-nak hívták. :-)

2018.11.12. 20:05:57

@úgymond olvasó mmkk: nem a maszk izgat téged, hanem a bionikus elmekel feljavított kiber-kárszeg... :P :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:06:15

@VV Erőlegény: ugye. engem is könnyű aranyosnak és kedvesnek gondolni az avatarom alapján, holott maga vagyok a megtestesült Nagyezsda Tábornovoká :DDDD

ascii 2018.11.12. 20:06:25

@mentolos lecsó: fordítsuk meg a dolgot, játszunk ivós játékot, amikor elhangzik egy csúnya szó

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:08:36

@ascii: Nekem még korai, és sokismeretlenes. Nem tudok felelősségteljes döntést hozni. Attól függ leginkább, hogy milyen irányba indul a műsorfolyam a héten, és a most beköltözők mit képviselnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:11:06

@úgymond olvasó mmkk: Én tudtam, és elárulhatom Neked, hogy nekem is izomsorvadásos a bicepszem, és az alkarom, viszont a felső testemhez képest hosszúak a lábaim. :-)

2018.11.12. 20:11:36

@Madam.: @VV Erőlegény: mááááá hogy a phhhhiiicsshába ne lett volna parittya eltávon... hiszen egyetemváros... tele volt jó csajokkal ! :P :))))
bár akkoriban, mintha másképp hívtuk volna a szexet.... jahhh... már emlékszem: "dugás"

Angora Cardi 2018.11.12. 20:11:47

Köszi Duzsudibí ez nagyon jó volt.

Madam. 2018.11.12. 20:14:17

@mentolos lecsó: úrisTn... Feltolulnak az emlékek...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:14:54

@úgymond olvasó mmkk: Egyáltalán életedben fogtál már könyvet a kezedben? :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:15:21

@mentolos lecsó: hányadik cavintont kellett bevenned ma, hogy mindez eszedbe jusson?

ascii 2018.11.12. 20:15:55

@VV Erőlegény: gondolkodó ember szimpátialistáján radics nem szerepelhet előrébb, mint a legutolsó hely, ez nálam kőbe van vésve

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:16:06

@VV Erőlegény: nem tudom, igazat mondjak-e, még a végén lerombolnám a huszonévesekről szóló sztereotípiákat

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:16:21

@Madam.: Húha, Pécsen voltál egyetemista akkoriban a laktanya melletti albiban?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:17:39

@mentolos lecsó: engem ilyen fizikus dumával nem lehet lenyűgözni, bocs :P

2018.11.12. 20:17:43

@úgymond olvasó mmkk: "Nagyezsda"-ról mindig Sztálin elvtárs és a Miniszter félrelép ugrik be...

- Jöttem, ágyat, fölcsinálni... :)))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 20:17:46

@ascii: vellában csak, ugye? :)
Itthon túl nagy a kísértés adás közben és a konténer se ér ide időben.

Kartontigris 2018.11.12. 20:19:15

Ennek a kiesett Szintikének egyébként nincs felnőttfilmes múltja? Mert amikor ledobta a textilt akkor minden igyekezet ellenére kiderült, hogy messze kiemelkedett a a mezőnyből (mondom a mezőnyből!!) testileg.

2018.11.12. 20:21:51

@úgymond olvasó mmkk: Szívemnek végtelen, fénytörési szögön alapuló Szivárványa !
Az én Cavintonom a Pécsi Szalon sör... :))) Bevettem ma hármat, szigorú orvosi rendelvényre.

2018.11.12. 20:23:36

@úgymond olvasó mmkk: jahhhh, hogy te bölcsész leányka vagy... ahhhamm.....
akkor viszont tanácstalan vagyok ! :P :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:23:39

@mentolos lecsó: nekem ne beszélj fénytörési szögekről, mert eszembe jutnak a reál tantárgyak, és vadállattá változom!

@Angora Cardi: :DDDDD

,, 2018.11.12. 20:25:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: meghalt Stan Lee:(
Ezt neked mondom, mert ha jól emlékszem te is marvelista vagy

2018.11.12. 20:26:31

@ascii: nnnóóóóóooorrrmmális vagy ???!!
még csak a mait olvasgatom és már be vagyok b@szva... :)))

2018.11.12. 20:28:05

@,,: R.I.P. Stan Lee !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 20:28:40

@,,: basszus. :(
Jól emlékszel, eléggé fanatikusan.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:29:04

@mentolos lecsó: így belegázolni a lelkembe.. méghogy bölcsész! ezt nem fogom neked egyhamar elfelejteni

2018.11.12. 20:29:41

@úgymond olvasó mmkk: jómagam meg a "humán"-tól mászok a falra... :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 20:30:25

@Madam.: Jah, akkor lépre futattam a nikked miatt!

Angora Cardi 2018.11.12. 20:30:59

Ki menjen vissza a villába.
Radics 21%
Az ellenfele 79%
Total votes: 399

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:31:02

@mentolos lecsó: empátiából tényleg egy kicsit kevesebb szorult beléd, mint illő lenne :))

Madam. 2018.11.12. 20:31:25

@VV Erőlegény: nohát, ha győzy lehet madam...

2018.11.12. 20:32:08

@úgymond olvasó mmkk: az elmúlt évek tapasztalatai azt mondják, hogy Dart Vader hozzám képes ipari tanuló... minden rákészülés nélkül, zsigerből sértek meg embereket...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:34:00

konyhafőnök hogyvót: Nádai kisasszony továbbjutott, Sárközi Ákos beválasztotta a csapatába, mondván imádja.

2018.11.12. 20:34:36

@úgymond olvasó mmkk: maxxxi igazságosat szólongattál !
(hogy a kurv@ anyámba került ide Jar-Jar ????!)

Gia 2018.11.12. 20:34:56

@úgymond olvasó mmkk: Én azon nevettem,hogy Anikót felkérdezték a Konyhafőnökben,mert amit leművelt az nem volt elég stabil.. :-)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:36:46

@Gia: hallod, de S. Ákos tesó volt vele úgymond, szerintem minden körülmények között kombózná. (Ciccolina mellett nem csodálom)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:38:39

@VV Erőlegény: szerintem attól függ, mekkora oxigénpalackot utal ki neki az ápolónője :)))

Madam. 2018.11.12. 20:39:18

@úgymond olvasó mmkk: érdekes, eddig nem szopták le az igen Séf! - ek a továbbjutók egyikét-másikát, de most...

Gia 2018.11.12. 20:39:44

@úgymond olvasó mmkk: Megparittyázná,haljak meg. :-D

2018.11.12. 20:40:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: én meg már egyenesen FÉLEK ettől a szótól !!! :))
ha csak megemlítjük, mindig kipotyog a Zasszonyból vmi visító izé, ami maga alá sz@rik és lehány büfiztetés közben...

A SZÓ VESZÉLYES FEGYVER ! Óvatosan kell vele bánni ! :)))))

2018.11.12. 20:42:48

@VV Erőlegény: @úgymond olvasó mmkk: a Birodalomban már nem létezik ilyen mértékegység !!!!
Eltöröltettem a f@szba !!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 20:43:20

@mentolos lecsó: azta, lehet, hogy mi is sokat beszélgettünk itthon?

al Dajjal 2018.11.12. 20:59:39

Dzsudibí kezdi átvenni sixx alpári stílusát, ami nagyon nem áll jól neki - sem és úgy általában senkinek.
Jótanács: a gépelési és fogalmazási hibákat lehetőleg ne tanuld el.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:01:11

@VV Erőlegény: amúgy, ha érdekel, most éppen Asimovtól olvasom a Leszáll az éjt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:02:19

@Madam.: most már sosem lehet tudni..

@Gia: meg há'

Pillecukor 2018.11.12. 21:11:06

Ja, és milyen kicsi a világ: Szandika barátnője
www.instagram.com/p/BqDiomAHFSR/

jumanjy6 2018.11.12. 21:16:55

Ne maaaar! a legjobb reszt kivagtak! Vivike majdnem nekiment eloadasban Gregnek, mert elvileg az "elszerette" tole valami expasijat :)

ascii 2018.11.12. 21:19:24

@Pillecukor: paréj zsombor, külsőségek mindenekfelett

2018.11.12. 21:19:27

@úgymond olvasó mmkk: Asimov "Leszáll az éj"... hogy a f@szba kell itten leborulós emodzsit készíteni... ?!!! #tapsvihar #maxirespect #iloveyou

Az egyik legjobb sci-fi történet !!! Sajnos társszerző fejezte be, mert az öreg akkor már nagyon beteg volt. Ha jól tudom már nem érte meg a kiadást és az ismételt világhírré válást.

Remélem, soha egyetlen, gyökér, tudatlan, tapló paraszt, műveletlen hollywoodi forgatókönyvíró vagy rendező eszébe sem jut filmet csinálni belőle !

2018.11.12. 21:21:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: beszélgetni lehet ! :)))) Sőt ! :)))
bizonyos SZAVAKAT kell csak elkerülni ! :)))))

Angora Cardi 2018.11.12. 21:34:56

@Pillecukor: Nem jönnek be a mai 18 évesek, se fiú se lány :/

Gia 2018.11.12. 21:35:31

@Pillecukor: Micike lesz az a Szandi.

ascii 2018.11.12. 21:40:15

vv vivien a szegény ember vv szandikája

i.imgur.com/dGz1QM5.jpg

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:40:50

@Angora Cardi: igen divatos az egysejtűek között az influencer, gondoltam, hátha illik ide.. :DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 21:46:26

@Pillecukor: ezek tuti egy tenyésztelepen várják a mindig aktuális vv-t, hogy melyik a soron következő agyhalott.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:50:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: mondtam volna, hogy klónozzák őket agyhelyileg, de az az egy agysejt, amiről indult az egész, már tuti elhasználódótt

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 21:53:12

Csak beköszcsi, megyek TWD-t nézni, de elolvastam az eddigieket. Egy konténert hagyjatok reggelre nekem is. Köszi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 21:53:52

@Angora Cardi: á, a rendes kurvák ennél sokkal okosabbak.

AmanEdi 2018.11.12. 21:54:29

Mindjárt kezdődik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:55:15

szavazzuk meg a vella stricijét

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 21:56:04

@úgymond olvasó mmkk: a klónozógép kisült. Max fénymásoló, a régi fajtából, látva az orbitális hiányosságaikat. :) És még a tinta is kifolyt rájuk. :)

Angora Cardi 2018.11.12. 21:59:56

Irjatok be néha, hogy mi történik.

tvbuzi 2018.11.12. 22:00:21

A cicaharc volt a legjobb a műsorban és az nincs benne a posztcsiban?!?!?!
Vigaszként legalább egy sört fizethetnél Dzsudibí.

Mók_Ica 2018.11.12. 22:02:39

na szeva mindenkinek :))) ippeg ideértem kezdő-dikkre :))))

tvbuzi 2018.11.12. 22:03:13

Ginunak miyen feje van.

Cimili 2018.11.12. 22:04:14

Sziasztok! szegény Zsunak behúzott valaki?

Lynette21 2018.11.12. 22:04:26

@tvbuzi: Szegeny azert nem irta bele, mert kivagtak azt a reszt, es az rtlmoston nincs fent.

Cimili 2018.11.12. 22:06:31

jóvan greg, leülhecc!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 22:06:46

@tvbuzi: sejtettem, hogy neked az fog a legjobban tetszeni :P

tvbuzi 2018.11.12. 22:07:12

Greg a panoptikumból szökött

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:07:16

Ginunak olyan sonkája lesz mint Kingucinak a vv5-ben

Mók_Ica 2018.11.12. 22:07:49

8 nap után életreszóló-öribarik lettek és még meg is sértődnek, sírnak-rínak ..... pfffff
még jó, hogy itt van mellettem a gigamega-konténer.....

Cimili 2018.11.12. 22:07:52

ekkora paláver egy kurva karkötő miatt

Madam. 2018.11.12. 22:08:17

@tvbuzi: könnyező Mária lehetett

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:08:28

Jaj, öribari karkötő. :) De cukiiiiii.
Konténeeeeerrrtttttt.

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:08:31

Zsu nem tudja hova jelentkezett

Cimili 2018.11.12. 22:09:07

@Mók_Ica: tudtam, h rád számíthatok, neked adom a karkötőm. :)))

Madam. 2018.11.12. 22:09:31

Greg smink nélkül epic. Azzal is.

nicu71 2018.11.12. 22:09:34

@Cimili: hát valami örület greg sirva picsogos drámázása kikészit,amugy is utálom/zsut is.

Cimili 2018.11.12. 22:09:59

lesz ma még más is??????

Mók_Ica 2018.11.12. 22:11:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: gyere babám, itt van.... ölég nagy :)))

@Cimili: óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :DDD *-* <3 köszi :*

nicu71 2018.11.12. 22:11:17

@Lynette21: pedig az volt a legjobb rész.Rohadt szemetek hogy kivágták :D mégegyszer ki akartam élvezni kéjesen azt a pár mámorito pillanatot a fekália mélyén ,de még ezt az örömet is elvették tőlem! SOROS!!!

tvbuzi 2018.11.12. 22:11:22

@Madam.: :DDDDDDD
ez kurvajó volt

Cimili 2018.11.12. 22:11:40

bameg bajusz, dadogó verseny első helyezettje vagy.

Madam. 2018.11.12. 22:11:45

Cseréljék le a szerkik Puskás öcsit. Még arcvesztés nélkül leléphet.

tvbuzi 2018.11.12. 22:12:09

Mr Parittya kalandjai

Lilith.Inanna.1 2018.11.12. 22:13:32

Roli burkoltan leostobázta Zsut.

Cimili 2018.11.12. 22:13:52

a csokit én is szerizem. :)))))))))) főleg a milkát. :))))

Adamadam 2018.11.12. 22:14:34

Csoki fog valaha parittyázni is? Eddig csak csókokat ad összevissza a két okoskának:D

tvbuzi 2018.11.12. 22:14:59

@Cimili: zöld mogyorós Milka <3

Mók_Ica 2018.11.12. 22:15:32

@úgymond olvasó mmkk: giga-mega méretűt hoztam, gyere :)))) fogjam a homlokod? :))))

Gia 2018.11.12. 22:15:54

Vicces Reni szemöldöke.Egyik ilyen,másik olyan.

Cimili 2018.11.12. 22:16:20

@tvbuzi: az is jöhet, bár olyat én még sosenem. :)

Madam. 2018.11.12. 22:16:37

@Gia: Reni nem érti a szemöldököt

Mók_Ica 2018.11.12. 22:16:43

@Adamadam: ja, majd krisszel nyomnak egy laza gay-partit.... olyan még úgyse vót :))))

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:17:15

ez a két picsa meg a retard csoki, megérdemlik egymást

Lynette21 2018.11.12. 22:17:25

@Cimili: Bocsi az elozoert, szarakodik a valami, nem tom mi, na mindegy. Csak azt akartam irni, hogy Puskas le kellene kotozni, hogy ne lepegessen ossze-vissza, es foleg ne hadonasszon a kezeivel.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 22:17:28

@tvbuzi: az a másik kedvencem

@Mók_Ica: megtennéd? *-*

@Cimili: a noisette az nekem már túlzás a milkában. meg az epres. fúj

Angora Cardi 2018.11.12. 22:18:06

Ne már hogy a reklám szünet alatt erre kell átjöjjek, hogy Csoki ráveri erre az ótver Renire.

tvbuzi 2018.11.12. 22:18:31

Renit leparittyázták:((((

nicu71 2018.11.12. 22:18:33

csoki bazdmeg te undoritó állat..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 22:18:33

@Cimili: tudod melyiket imádtam? a sós pereceset, kár, hogy már nincs :(

Madam. 2018.11.12. 22:18:40

Hát csoky egy sékszpír.

Mók_Ica 2018.11.12. 22:18:51

ma is csak azt kérdezem félve, hogy ha ez ment le az öfiben, mi lesz a bv-ben????? :o

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:18:56

Csoki kiveri és Renire élvez, remélem nézik a szülők

Mók_Ica 2018.11.12. 22:20:18

@úgymond olvasó mmkk: mmkk :))))

@Madam.: inkább segg-szpír :))))

Madam. 2018.11.12. 22:20:34

Kamu az egész. Csokynak fehéren kőne világítania villanyoltás után.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 22:21:38

@Cimili: volt kukoricás is, az is jó volt. most már sztem csak a tuc kekszes van, ami különlegesebb

Mók_Ica 2018.11.12. 22:22:10

roli úgy néz zsura, mintha istennő lenne......

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:22:24

Csoki azért alig várja, hogy elkotyoghassa a diadalát.

Angora Cardi 2018.11.12. 22:22:36

Ó baz ez a fantastique púcsi a bajúsza alatt behányok.

Angora Cardi 2018.11.12. 22:23:40

Valakitől megkérdezi Vivi h biszex-e és fiú és nem szőke. Majd írjátok meg ki volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:23:54

Vivike belekóstolt a Csokiba, csak nem épp úgy, ahogy az várta.

tvbuzi 2018.11.12. 22:24:00

Vivikének a hangjától ver a víz

Cimili 2018.11.12. 22:24:29

vivi hangja tisztára olyan, mint egy homár pasié.

Gia 2018.11.12. 22:24:55

Vivike felkérdezi Csokit a nemi hovatartozását illetőleg..

Adamadam 2018.11.12. 22:25:22

Vivinek 2 éves kapcsolat ide, jeggyűrű oda szerintem úgy alávágnak ahogy illik.

Cimili 2018.11.12. 22:25:35

@Angora Cardi: asszem csokoládétól kérdezte

Madam. 2018.11.12. 22:25:50

Aki parittyál az megy, nem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:25:58

@Gia: és még a selypítését is. :) Muhaha. :)

tvbuzi 2018.11.12. 22:26:03

@Cimili: szinkronizálhatna kacsát is

Gia 2018.11.12. 22:28:46

Most talán leadják a kivágott részt.

nicu71 2018.11.12. 22:29:27

szerintem mingyá leadják a reklám után a tegnapi best jelenetet de jó !!! már szoltam anyumnak is nézze :DD

Cimili 2018.11.12. 22:32:17

bajusz ecccer jól orrba vágja saját magát:DD

Cimili 2018.11.12. 22:34:25

Zsu kiscsoportos, vagy nagycsoportos???

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:36:19

Radics a szellemi vezére mókusnak, reninek, csokinak és gununak
micsoda ötösfogat

Madam. 2018.11.12. 22:36:25

Ők biztos értik egymást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:36:36

Na, amikor a hülyék okoskodni kezdenek.

Cimili 2018.11.12. 22:37:51

vakon van mókusfijjú.

Mók_Ica 2018.11.12. 22:37:57

@Cimili: inkább egy durcás 2 éves.....

feszt üvöltözés.... értik ezek egymást???

Lynette21 2018.11.12. 22:38:01

Ez meg mikor tortent?! Volt ennyi idejuk Cincike kimenetele es az ujak bejovetele kozott?!?

Mók_Ica 2018.11.12. 22:40:23

krisz bánatában böfög néhányat magányosan..... höhöhöhöhö

tvbuzi 2018.11.12. 22:41:29

Peti helyében letenném a tollat nehogy kibasszam a szemem

Cimili 2018.11.12. 22:43:42

@tvbuzi: ááááá, tartsa csak a kezében. nem vagyok rosszindulatú.:DDD

2018.11.12. 22:45:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: ahhamm értem.... Akkóóóó valllljááá Szintiikééét !
Mennyi a purgyé mennyisége ? :))))

2018.11.12. 22:46:09

Hoppá, Radics nem viheti Rolit, mert kimondta!!!!

pomac 2018.11.12. 22:46:58

ebben az évadban nincs az a szabály, hogy nem lehet kimondani a nevét annak akit kiviszek, a kiválasztásig

tvbuzi 2018.11.12. 22:47:31

Nem kúrni akar hanem parittyázni teeeeee

2018.11.12. 22:47:55

@pomac: Ez kérdés vagy kijelentés?

Lynette21 2018.11.12. 22:49:02

@Spitzbauer: Egyaltalan miert adtak be azt a reszt?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:49:58

Lerakta a szinkronizációt. Hát édes Jézusom, lefosom a bokámat.

Cimili 2018.11.12. 22:50:54

az a pofa, amit mókus vág:DDDDDDDD má semmit se ért.:DDDDDD

2018.11.12. 22:51:11

@Lynette21: Azé', hogy ne vihesse ;-)

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 22:51:13

igen okos ez a cigánylány, szinkronizációt is lerakta

tvbuzi 2018.11.12. 22:51:30

Jól van, letette a tollat

Cimili 2018.11.12. 22:52:34

na ennyike volt? bajusz, engem meg az érdekelne, h mijaf@szt keresel te ott???????

2018.11.12. 22:52:58

Zsuzsu Mókicával sssssssssssssmárolt!

Angora Cardi 2018.11.12. 22:53:13

Akkor Csoki bi vagy nem?

Cimili 2018.11.12. 22:53:26

@tvbuzi: én is azt figyeltem, tuti, h rászólt a fülére valaki, aki itt ólálkodik.:DDDD

nicu71 2018.11.12. 22:53:36

@Lynette21: igen,amig vivike meg lacika "bemutatkozott " a stúdioban :)

Angora Cardi 2018.11.12. 22:53:46

@Cimili: Ráadásul ebben a gatyában..

Cimili 2018.11.12. 22:54:09

@Angora Cardi: aszonta, h metroszexuális.

Mók_Ica 2018.11.12. 22:54:31

@Spitzbauer: velem ugyan nem..... pffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2018.11.12. 22:54:43

@pomac: Hát volt eddig ilyen szabály. Nem emlékszem kinél, de kibaxás volt azokkal akkor... Esetleg valakinek nincs meg itt, hogy ki, mikor?

Angora Cardi 2018.11.12. 22:55:04

@Cimili: háháháhá de hát az a Beckham :D
Jaj csokoládé mint metroszex komolyan :DD

Cimili 2018.11.12. 22:55:41

@Spitzbauer: eskü? pont lemaradtam róla.

Cimili 2018.11.12. 22:56:35

@Angora Cardi: igen. olyan mókusos feje van. :DDDDDDDDD

2018.11.12. 22:56:36

Az, a nagy baj, hogy most csúszik szét a szinkron... :((((
A Hogyoltozók már az aktuális adásról beszélgetnek, miközben a hozzá tartozó poszt csak holnap délután leszen róóóla...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 22:56:53

@Angora Cardi: az. Mondjuk kibaxás szegény mókusokkal. De a másik neve nem jön az ujjaimra. :)

Adamadam 2018.11.12. 22:57:52

Új csajról vélemény?
Lesz még balhé körülötte

pomac 2018.11.12. 22:58:12

@Spitzbauer: arra emlékszem én is hogy volt ilyen, azért is kérdeztem, de majd kiderül akkor változtak e a szabályok.

Madam. 2018.11.12. 22:59:14

@Adamadam: pl kiderül, h mégis nő

Cimili 2018.11.12. 22:59:17

@mentolos lecsó: tavaly is így volt. Nem emléxel??

uramatyám 2018.11.12. 23:00:10

@Adamadam: Csaj?! Nem transztesztikuláris, vagy mi?

pomac 2018.11.12. 23:01:02

@mentolos lecsó: ez mindig is így volt :D , akkor is volt olyan hogy késett a poszt.(igaz most nem késik csak később kertül fel)

2018.11.12. 23:01:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: anyagiasak vagytok a pároddal, tudod ???!!!! :)))))
csak a CSOK-ra ment a biznisz, meg a sok versolvasás ! :)))

Egyébként GRAT és remélem, sok bosszúságban van részetek, a purgyék miatt ! :)))))))

Cimili 2018.11.12. 23:01:36

megviccelős betelefonálót várnék

2018.11.12. 23:02:00

Lyók ezek a animációk! Tisszta montipályton.

Mók_Ica 2018.11.12. 23:02:15

baukó domina éva a műsorvezető.....

uramatyám 2018.11.12. 23:02:28

Na, megjöt baunkóéva is, na! Na?! Nana...

Madam. 2018.11.12. 23:02:43

Pörög az ugye-számláló

Mók_Ica 2018.11.12. 23:03:30

greg hunor balhé..... popcornt ide!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:05:34

@Madam.: oszt Győző észrevette-e már vajon, hogy nem a falujában van?

2018.11.12. 23:06:19

Te! Ennek a niggának is fogy a cérnája rendesen, nem?

csincsilla72 2018.11.12. 23:07:23

@mentolos lecsó: De igen, de tavaly is megesett, hogy csúnyán megcsúszott az illetékes. Inkább legyen kész délutánra, de számíthassunk rá.:-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:08:27

@mentolos lecsó: direkt. Kell a pénz. :) Különben be kéne költözzek. :)
3 után gyorsan elkezdtem vv-t nézni vers helyett. :)
Bosszúság van elég, köszi. :) Néha elásom őket a kertbe, aztán meggondolom magam és nevelem tovább. :)

Cimili 2018.11.12. 23:08:45

@mentolos lecsó: jaja, poszt má reggel vót

Madam. 2018.11.12. 23:08:58

Kinyílt a csapám.

2018.11.12. 23:09:07

"ossza az észt" by Baunkó

Mók_Ica 2018.11.12. 23:09:17

radics csokinak: én előveszem a geci énem te pedig a primitívet.....

no hajrá fiJJJJJúk..... (csendben megsúgom, nem kell annyira azt elővenni, ezek vagytok)

tvbuzi 2018.11.12. 23:09:47

@mentolos lecsó: 30 éve így csináljuk. Ma is így csináljuk, jövő héten is így..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:09:55

@Spitzbauer: van, aki birtokolja, és van, aki osztja

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:10:59

@tvbuzi: forrasmegjelölés? beköplek :P

tvbuzi 2018.11.12. 23:11:13

Eljutunk arra a pontra, hogy csak dakoták fognak szerepelni a műsorban?

Mók_Ica 2018.11.12. 23:11:30

a kép alján felirat: belevalóvilágot nézni menő és szexi.....

Schlomo Goldberg 2018.11.12. 23:11:53

Radics azt is elképzelhetőnek tartja hogy annyira szeretik őt és Csokit a nézők, hogy ha kiesnének nem is néznék tovább.
Hát ööö

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:12:24

@tvbuzi: akkor minden nap dakota bölcsességek fognak elhangzani?

Mók_Ica 2018.11.12. 23:12:41

@tvbuzi: neeeem, csak 99,9%-ban :)))))))))

Angora Cardi 2018.11.12. 23:12:44

Kellene mint régen olyan blikken üzengetés:

Radics! Ha kiesel is nézni fogjuk. A nézők.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:12:49

@mentolos lecsó: azért nagy átlagban adás kezdete után már az aktuális részről van szó, nem a posztról. :)

tvbuzi 2018.11.12. 23:12:51

Fogalmazunk így: nem tudom

tvbuzi 2018.11.12. 23:14:14

Radics lejáratókampány?

2018.11.12. 23:15:02

Már tudom, hogy kinek nem drukkolok:
Radics, Feka, Mókánusz, Dzsinn. Mivel valószínű a többiekből lesz a párbajellenfél, hajrá Az!

Mostz ez a degenerált, meg azt hiszi hogy micsoda műsor csinálnak a Nézőknek ezzel a gyógyósssal (mármint Radics+Csoki). Pfejj.

csincsilla72 2018.11.12. 23:15:09

Nem azért, de látta/hallotta valaki az új csávót ma? Beköltözött és eltűnt?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:15:18

@Angora Cardi: pár negatív üzenet hogy arcon csapná ezeket a véglényeket. :)

Pillecukor 2018.11.12. 23:16:15

@tvbuzi: Dehogy! Csajozási kézikönyv :)

Madam. 2018.11.12. 23:17:08

@tvbuzi: mondd fel az 4-5-6-3 szabályt.

Mók_Ica 2018.11.12. 23:17:17

évike meJJJén smink van.... nem sikerült jól.....

Cimili 2018.11.12. 23:17:34

@csincsilla72: most, h mondod, nem mutatták.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:17:35

Nem tudsz kapcsolatot nyilvánosítani, mert annyira konzervatív, hogy nem azon szinten van. -Radics
Hát, egyrészt egy hülye farok vagy, Radics, másrészt Lecsó, kérek egy rombolót, betolnám diszkréten a seggébe.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:18:30

@tvbuzi: csinálsz hozzá egy youtube vlogot, és ragadni fognak rád a tisztes úrihölgyek

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:18:49

@tvbuzi: járatja az saját magát, amióta kinyitotta a száját.

csincsilla72 2018.11.12. 23:18:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: Segítek betolni. Ez tényleg egy hülye farok.

tvbuzi 2018.11.12. 23:19:25

Radicsot a Csoki parittyázza szemközt

Angora Cardi 2018.11.12. 23:19:42

@úgymond olvasó mmkk: pont erre gondoltam, hogy ellenjutyub kellene

csincsilla72 2018.11.12. 23:20:42

@Angora Cardi: Mást se csinálnak, csak sírnak. Ánusz abba se hagyja, Csoki és Radics meg magát sajnálta. Az egyetlen, akit őszintén sajnáltam, amikor itatta az egereket, az Greg. Minden különcsége ellenére egy jólelkű fiú.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 23:21:21

@Angora Cardi: belépés csak 3,5 észkerék felett?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 23:21:48

@csincsilla72: majd Csoki megparittyázza az elejét, jobban csúszik. :)

Madam. 2018.11.12. 23:21:55

@csincsilla72: ne sorold egyik nemhez se, azt kéri

Angora Cardi 2018.11.12. 23:22:25

@úgymond olvasó mmkk: Kiváló első szabály.
@csincsilla72: Egyetértek minden ponttal. Ennyi rívó arcoskodó faxt egy rakáson (kivéve lelkiekben megsértett Greget).

Madam. 2018.11.12. 23:23:03

@úgymond olvasó mmkk: az Észbontók volt az előválogatás

Mók_Ica 2018.11.12. 23:24:29

@uramatyám: évike olyan, mint tompika..... nem tud disztingválni......

@Madam.: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) besírtam

2018.11.12. 23:35:57

@pomac: Sz'al senkisem emléxik? Na mindegy. A szerkiknek, ha van eszük, a kihívás előtti pillanatban szembesítik ezzel a "szabállyal", és akkor a következőt nyerhetjük:
- Radics arca (pofája) priceless lesz
- Nem lesz vezér-vezér párbaj rögtön elsőre
- Zsuzsu, Era vagy Hunor kiejti azt a faxt.

pomac 2018.11.12. 23:43:06

@Spitzbauer: mintha tivi is így járt az előző évadban ,de nem vagyok már benne biztos, ha jól emlékszem ,de volt előtte más is

KapitányG 2018.11.12. 23:56:12

@pomac: És jól emlékszel.
"Tivynek volt oka hosszasan válogatni, mivel a játékban nem volt olyan ember, akivel ne lett volna konfliktusa, először Ginát szerette volna magával vinni a párbajra, de mivel hangoztatta, hogy lenne a kiválasztott, kimondta a nevét,amit a játékszabályzat tilt, így büntetést kapott, ami az volt, hogy Gina védettséget élvez, tehát őt nem hívhatja ki."
www.profikaneten.hu/hir/43047/a-villa-tortenelmenek-egyik-legfurcsabb-parbaja-volt-a-tegnapi/

KapitányG 2018.11.13. 00:14:29

@KapitányG: "Olivér levelet kap, tájékoztatják, hogy a büntetését a Villa falain belül fogja megkapni. Ebbe megint belehergeli magát, az ásványvizes palackot is a földhöz vágja, az Éva másnap megkapta a büntetését, másnap! A víz spriccel, Alekosznak most mehet fürdeni, elment a frizurája is, most nézd meg! Miért kell engem szopatni? Anikó Olivér után rohan, ölelgeti és énekelget is neki. Próbáltam jó kedélyű lenni, nem megy, nem megy! Az őrületben vagyok, nem a határán, hanem benne vagyok! Tudja mindenki nagyon jól a tűrőképességem határát! Mi a fasznak kell elbaszni az utolsó napját? Laci nem érti, miért tajtékzik Olivér, miért nem húzza inkább meg magát, most jobb? Minek húzná meg magát, kérdez vissza Szandika.
A következő levéllel fény derül a titokra, Olivér büntetésének ezennel vége, a büntetése az volt, hogy nincs büntetése. Olivér arcán érzelmek garmadája, egyetlen dolgot nem látni rajta, a megkönnyebbülést."
hogyvolt.blog.hu/2011/02/13/vv4_4x60
Hódos Hajnalka - uramisten, de rég volt!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 00:48:50

@Spitzbauer: volt ilyen, igen. Volt, hogy nyomatékosan fel is hívták erre a figyelmüjet.

Nyuszomuszo83 2018.11.13. 00:59:27

@Spitzbauer: én emlékszem, előző szériában gyökétrtivi, azelőttiben talán Dávid volt anno esetleg Vikivel, és mintha Dennisnek is lett volna vmi ilyen büntije.
Amúgy számomra az etalon a műsorvezetők közül Buci volt-belenéztem most az ismétlésekbe-aztán jött ugye Sebestyén Balázs aki már carabb volt, őt követte Bencus, aki Bazsit utánozta és kezdetekben béna volt, és most 4P ( Pornós Parittyázós Puskás Peti-nem szólna neki valaki szarul áll neki ez a bajusz???) Az új csaj bekérdezett, nincs befosva, hogy végszóra érkezett, lehet van benne craft, de irritáló a hangja és azt hiszi a seggéből jön a szivárvány. Lacika átment szobapáfrányba egy eldugott sarokba, mert híre hamva sem volt ma. Radicsot kövezni kéne kb 3 mázsával, parittyázva! Csoki egy degenerált emberszabású, aki számomra hozta Pákó értelmi szintjét, taigetosz pozitív mindkettő. Era az egyedüli akinek van némi esze. A többit csak az különbözteti meg a tyúkoktól, hogy nem szarnak az udvarra. Most megyek és elnyomom magam, úgymond. Jóéccakát!

Costanza 2018.11.13. 01:49:09

Fiuk johir, szoval Radics szerint minden kell a csajozashoz, csak penz es esz nem :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 06:44:50

@Adamadam: értem én, hogy egy fiatalabb és menőbb generáció, de 18-20 évesektől igenis elvárható, hogy élő adásban az adás sikere érdekében kussoljanak és ott üljenek egyből a kanapén. végül is a nézőket csapják pofán, aztán meg lehet csodálkozni majd a százalékoknál. a büntetés a minimum, pl legközelebb nem szavazhatnak a késők, vagy nem kapnak szót.

továbbra sem értem, miért nem lehet mindenkiről legalább napi fél percet beadni. kitartottvivien és a 3 pua súlyosan fárasztó volt, már most gyűlölöm csoki dedós csajozási kísérleteit, ez a srác megragadt a 10-12 éves szinten.

ehelyett tök kíváncsi lennék pl Lacika-Hunor-Roli beszélgetésre, vagy Gregére.

a Radics co. pedig felfoghatná, hogy ebben a játékban a nézők döntenek, plusz eleve kevesebben is vannak. lesz reality check az első párbaj végén, már most szavazok Radics ellen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 07:28:22

@Angora Cardi: ha a szaunaajtó lenne a fantomkép alatt, akkor is arra szavazok. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 07:29:24

@Costanza: két napja azt mondta, hírnév kell és tapadnak a csajok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 07:52:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát ezzel nem mondtál újat, a szauna ajtó ha indulna minden szériát megnyerne. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 07:58:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Akkor sztem konzekvensen beszél legalább két napja. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 08:02:52

@VV Erőlegény: ... és hirtelen megugrana az objektofil hölgyek és urak száma

Magentax 2018.11.13. 08:25:45

Sziasztok! Most néztem vissza a tegnapi összefoglalót, hát ez a Puskátlan Peti egyre gázabb. Összevissza dadog, azt sem tudja melyik műsort vezeti, úgy köszönt el, hogy őt nagyon érdekli, Greg miért Hunornak adta a barátság karkötőt.
Az új lányon nagyon meglátszik a kommunikáció szak - folyton f@szok potyognak a szájából. Rettentő irritáló egy plasztiknő így elsőre.
KrisztiÁnusz egy vicc. Megállás nélkül picsog ez az igazi macsó :DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 08:48:38

Érdekes, hogy Zsu-t benn is viszonylag erős játékosnak látják, mert hogy fullra ami a szívén, és az a száján. Ezzel együtt Rolit nem értem, mit próbálkozott nála partnerkapcsolatban. Poénos volt, hogy amikor Hunor elmondta, hogy Zsut benn Radicsék madárnak nézik, ezért nem veszik komolyan és Zsu ezen tök besértődött, kíkérve magánaj az amúgy teljesen evidens tényt, akkor Roli próbálta menteni a helyzetet azzal, hogy úgy csűrte-csavarta a mondatot, hogy madárnak nézi magát Radics, amire Zsu már-már meg is nyugodott, de Hunor rögtön helyre tette, hogy nem-nem Zsut nézik madárnak. Bravó Hunor! :-)

A másik meglátásom, hogy Ginu játéka eddig egy totál csalódás számomra (ahhoz a nagypályás női manipultor szerephez képest, amit a beköltözéskor kinéztem belőle (megboldogult VV7 Fanni), beakadt nála a bakelit lemez rögtön az első számnál, és napok óta képtelen arrébb tenni a tűt. Különösen a nagyszájú Vivien megérkezésével, nagyon beszorulni látszik a helyzetébe. Persze nála simán benne van a pakliban, hogy egy szexvonallal Radics az új fiú, vagy akár Hunor irányába azonnal újra pályára állítja, de ezt a kezdeti bénázást akkor is nehezen vakarja már le magáról.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 08:55:44

@Magentax: A dadogásnál, és hangfekvésnél jobban zavar nála ez a Balázsos, Tyllás, kezdeti Istenes Bencés túlmozgásos előre-hátra lépegetés, meg ezek az eltúlzott gesztikulációk a kezeivel (ez most spontán nála, vagy az elődöktől ellesett, instruált műsorvezetői kritérium...?).

É2I 2018.11.13. 09:01:48

Egyre inkább az az érzésem, hogy a kisebbség erősen felülprezentált ebben a szériában.

Ez a guminő is, aki most bejött. Viszont Dzsudi kihagyta a kenbabával - majd nem - hajtépést már első percében. Szépen röpködtek ott lófaszok, meg a szereti a f@szt! népi rigmus, kifütyülés nélkül, uh. az tuti élő volt.

Viszont az tény, hogy fos9-t direkt copatják, ilyen elcseszett szoknyát még nem láttam - max valami hajléktalanon, amelyk magára húzta a tuskós szatyorot.
Ugyanakkor az az érzésem, hogy PBP saját magát karikírozza, mert ennyire nem lehet rosszul beosztani a levegőt beszéd közben ;)

Magentax 2018.11.13. 09:05:18

@VV Erőlegény: Szerintem a bizonytalanságát leplezi azzal, hogy izeg-mozog és hadonászik, bár egy pszihomókus nyilván jobban ki tudná elemezni.
Anikó szerepel a Konyhafőnök VIP-ban is, meglepően laza és abszolút természetesen, folyékonyan dumál. Nekem meglepi volt a VV-hez képest.

É2I 2018.11.13. 09:08:47

@Magentax: Jaja, fos9-n én kellemesen meglepődtem. Úgy néz ki a játékos szerep jobban áll neki, mint a műsorvezetői. Nem beszélve a hajáról, ami szintúgy elviselhetőbb.

Magentax 2018.11.13. 09:12:00

@É2I: Igen, ezért is írtam fentebb, hogy ezen a plasztikcicán "meglátszik" a kommunikáció szak. :D
Tényleg, az összes pudvás retket a nyóckerből szedték össze? Az új fiúban is ott a vonó.
A Hunyorkával és a Lacikával (Lacika b+ :DDDD )akarják a sarokban álló tuját játszatni?
Ripacsradics biztosan féltékeny, mert hozzá hasonló fazon, ezért nem is engedik lélegzethez jutni.

Pancsamanó 2018.11.13. 09:17:01

@VV Erőlegény: Ginuból én pont ennyit néztem ki :) Nagyon vicces lesz ahogy Ginu-Reni most majd összeállva nekimennek az új ellenségnek, aki miatt Csoki már el is felejtette azt a két levetett zoknit :)

Zsuzsu meg számomra szegényke továbbra is ostoba, minden megnyilvánulása idegesít. A kedvenc az volt amikor teljesen begőzölt mikor megtudta hogy madárnak nézik, 2 perccel később meg már affektálva közölte hogy amúgy ezt ő eddig is tudta...jahh. Meg amikor sminkpacsmagolás közben, a seprű méretű strasszköves műpilláit rebegtetve ecsetelte hogy ő amúgy tök natúr csaj. Számomra ő a másik bandához passzol, nem Eráékhoz.

É2I 2018.11.13. 09:22:27

@Magentax: Valszeg, de ezek egy alomból valók mind. Ezt már a korábbi szériáknál is kitárgyaltuk.
Azon csodálkozok, hogy a pumpedet nem hozták be. Bár, mint vendég még beköltözhet és akkor meg lenne az első homokozós cekc - nem mintha annyira hiányozna. ( Hallod Zsóti! :P)

Magentax 2018.11.13. 09:24:19

@Pancsamanó: Hát igen, amit előadott Ginu a bemutatkozó filmjében, ahhoz képest, ott picsog a cigis kanapén, meg a szaunában, mert a Csoki nem akarja megpocsíkolni. :D
Radicstól meg behányok. Még Bunkó Éva is ellene kampányol :)

É2I 2018.11.13. 09:26:32

@Pancsamanó: Én zsu-n mindig röhögök, olyan egyszerű, mint a derékszög. Minden megszólalásába belesül, ellentmond magának egy mondaton belül, stb. De pont ez szórakoztat.
És láthatóam másokat is, mert élbolyban volt a rangsorban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 09:29:10

@Madam.:

Greg pasi, mivel nincs cunája, és nem is sellő mert farokuszony híján csak farka van.
Szóval ha neki áll hisztizni hogy ne kategorizálják be, akkor húzzon el egy másik bolygóra az a véleményem.
Ez a barikarkötős kiakadás, meg a parasztul visszadurrogás mert poénból lekövérezte valaki, már kb a Csoki szintjét súrolja.
Nem túl szimpatikus már ez a csóka.

Magentax 2018.11.13. 09:29:11

@É2I: A Pumped már celeb, ilyeneket tényleg csak vendégnek hoznak be. Amúgy esélyes, hisz Ánusszal volt ugye az a kis afférja - bár lehet, hogy épp emiatt Pumped nem vállalná be a gyorsan cikissé váló szereplést.
Amúgy a Belevalóban Roli haverja elég fura fazon volt, inkább égette, mint támogatta kétértelmű beszólásaival a "barátját".

É2I 2018.11.13. 09:30:17

@Magentax: Ez a csoki meg egyre inkább szájhősnek tünik. Össze-vissza parityázik - de csak szóban. Már két nőt is megpocsíkolhatott volna, de még vellaszűz. Lehet, hogy nem is múkodick az anakonda?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 09:30:45

Ezt a csokis háromszöget meg a VV végéig lehetne tolni, remélem a szerkik leakadnak róla, mert már szinte nézhetetlen ahogy kavarja direktbe a szálakat ,hogy minden róla szóljon.
F*szom se kíváncsi 0-24-be a fekára.

Pancsamanó 2018.11.13. 09:32:41

@Magentax: Radics nekem is nagyon ellenszenves, öröm volt látni a képét amikor sorban tették rá a jeleiket :) Remelem kiesik, az gyengítené a másik két nyomingót is.

hereverő heverő 2018.11.13. 09:32:49

O.M.F.G.
- Hallod? Nagyon sok jött ki. Anyád. Nagyon sok. Anyád geci. - Amúgy befáradtam... (Csoki)
Milyen romantikus!
- Hát nekem produkciózik. Hát nekem szégyeníti magát. (Reni)
- Másnap láttam, hogy mindenhol kamerák.. Hát leírhatatlan érzés volt számomra. (Vivi)

zorja 2018.11.13. 09:34:24

@Magentax: @É2I: Pumped idén már a TV2-ön nyomult, szóval szerintem ne számítsunk rá, bár illene a színvonalhoz :D

É2I 2018.11.13. 09:36:32

@Pancsamanó: +1 a radics utálók táborára. Elég gyerekes, amikor már nem tud it mondani el kezd grimaszolni, mint egy négyéves. Bár agyban nem is több :P

Pancsamanó 2018.11.13. 09:37:47

@É2I: Én inkább csak a fejem csóvál9m mert nekem ő nem a szórakoztatóan hanem a bántóan buta. De megértem ha másoknak meg vicces a sutasága, a régebbi VV-kben én is szórakoztam a sötéteken (pl. Fannika), de lehet már kiégtem :)))))) Szerintem amúgy őt bent nem tartják erősnek, de kell a szövetséges mennyiségben is, nem csak minőségben...én pár hülyét is magam mellé állítanék hisz darab-darab, plusz ő lesz számukra az első "beáldozható" ha szorul a hurok. Töltelék ember kell ezeknél a realityknél a szövetségekbe. Mivel odaát Zsut mindenki rühelli, nekik kapóra jön.

É2I 2018.11.13. 09:38:00

@zorja: Na azt nem tudtam. Azért elég sok cölöpöt elhalászott a teve2. Bár ugye mi fizetjük, fussa.

hereverő heverő 2018.11.13. 09:38:07

Emberek, komolyam a Cincike járt a legjobban a kieséssel. Ennyi vadparaszt véglényt egy helyre zsúfolni... most kellene teleönteni betonnal a villát, plafonig, a tetejére földet hordani és kész az emberi értelem kurgánja.

Pancsamanó 2018.11.13. 09:38:18

@É2I: Ugyanerre gondoltam, pacsi ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 09:39:58

@É2I: úgy grimaszol, mint Hozé Ármándó a Mariastimferfrasséról

Pancsamanó 2018.11.13. 09:45:08

@úgymond olvasó mmkk: Nekem kicsit inkább olyan mint Holdkóros Tónnyó a Homok titkaiból :))))

Pancsamanó 2018.11.13. 09:46:21

@Pancsamanó: Ja csak Tónnyó szelíd, kedves szellemi fogyatékos volt míg ez a radicsgyerek egy szívlapátért kiált.

hereverő heverő 2018.11.13. 09:47:57

@Pancsamanó: Zsu annyira nem hülye, mint mondjuk a mókusánusz. Ráadásul akár tattikából akár ösztönből az értelmesebb bagázshoz csapódott ami jobban fog alkalmazkodni a körülményekhez, emiatt tovább fogja bírni a játékot. Radics kiesésével a suttyók széthullanak és egy viszonylag összetartó csapatból kell szüvetségest csipegetniük. Viszont ha Radics bennmarad, akkor ótvar nagy pofája lesz, és rá fog szállni Erára és Rolira mint a két legnagyobb ellenfelére.

2018.11.13. 09:53:10

@Pancsamanó: @hereverő heverő: Csak megismételném, hogy Mókuskan vadul csókolodzott Zsuzsival az előzetesben. (Cintike +1, Zsuzsi -1 :-)

É2I 2018.11.13. 09:53:43

@úgymond olvasó mmkk: hozéármándo sztem már évek óta csak direkt bohóckodni jár be. Tudja jól, hogy ezt a diliscigány figurát kell játszania - amihez csak magát kell adnia - és kész. Kapja a dellát, lehet adót elcsalni.

Magentax 2018.11.13. 10:07:00

@Pancsamanó: A szimpátiaszavazást tekintve sajna Radicsnak jobbak az esélyei bárkinél - ha csak az utóbbi 1-2 adásban lenyomott iszonyat nagyképű szövegei nem gyengítettek rajta, bár ezt kétlem.
Egyébként úgy emlékszem, még nem is olyan régen, Csokival az Ánuszt ekézték, hogy őt kell hazazavarni elsőként, most meg milyen öribarik.

hereverő heverő 2018.11.13. 10:09:44

@Spitzbauer: De meglásd, zsuzsuka is ott fogja majd hagyni a picsogó mókusánuszt: A parittyázás egy kölcsönös dolog, ha engem nem nyalnak ki, én se szopok!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 10:09:44

@É2I: meg körbehaknizza az összes tv-t, várom, amikor majd az Izaura tv-n fogja felkonferálni a Vágy és Szenvedély 895. részét

Magentax 2018.11.13. 10:10:24

@É2I: Könnyen lehet, hiszen eddig többekről kiderült már, hogy csak szájhősködtek a bemutatkozó filmjükben. Valaki (tán az új lány?) rákérdezett Csokira, hogy meleg-e? :DDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:11:48

Tudtam én, hogy konténer pozitív adás lesz, no de ennyire... A Fantastique Mustache gesztikulációit asszem megfejtettem, az asztalt szintetizátornak nézi, ezért klimpírozik rajta.

Roli csak kóstolgatta Zsut, hogy a jövőben mit lehet vele kezdeni taktikailag, szerintem semmi érzelmi húr nincs abban.

Ginu próbálja játszani a doppelgangert, de tökre látszik, hogy farolna ki abból a bandából minél előbb. Ha van esze - márpedig annyi talán van - hagyja a csokis ruhát másra. Mókuscickány a Zsuzsuval meg mit akar? Akkora taktikus, hogy már az ellentmondásainak is ellentmond. Bár lehet, hogy csak smárolással tudja fékezni a könnyeket, van valami nyomókapcsoló a szájpadlásán ez ellen?

Addig jó míg a szerkik ezt a Radics-Csoki vonalat tolják, baromira elege van belőle már bentinek és kintinek egyaránt amit ez a két idióta csinál, plusz elszívják a levegőt (adáspercet) a többiek elől. Mehetnek szépen egymás után kifelé.

Ja és Vivike nagyon megkívánta a négercsókot? Pont annyival tolja túl, hogy kilógjon a lóláb. Vagy szimplán ráküldték a szerkik. Az előzetesből mindenesetre az látszik, hogy teli pofával röhög a fekán - egyedül ő.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:12:58

@Magentax: A szimpátia egy dolog, az unszimpátia meg a valódi a műsor szempontjából.

Magentax 2018.11.13. 10:15:46

@szociál: Kenbaba számomra is csalódás. Ezek tényleg valami másik idősíkon léteznek, behaltam, amikor Zsuzsu Erának adta a karkötőt és Greg besértődött és előadta a nagymonológot a 10 éves barátságról... :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 10:17:17

@VV9 Velőtrázó Vélemény: klimpírozáshoz: néha emlékeztetni kell az értő közönséget, meg a rajongó tiniket arra, hogy ő egyébként kornyikálni is szokott (és ahhoz sem ért jobban, mint a műsorvezetéshez)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:22:11

@Magentax: Azon sértődött be, hogy előtte Zsu belengette, hogy na most megmutatja mekkora barát és Erának adta...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:24:18

@úgymond olvasó mmkk: Amúgy nekem nincs bajom vele, neki kellemetlen, hogy a jól kitalált szerepét nem tudja zökkenőmentesen alakítani, mert állandóan pofáznak a fülére. Majd belejön.

Magentax 2018.11.13. 10:25:56

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ha most lenne a szimpátiaszavazás, már biztosan nem Hunyorka lenne az első, rá a tinilányok szavazhattak főként, de azóta teljesen eltűnt a süllyesztőben.
Volt már meglepetés az eddigi évadokban is. Végül is ez a két primitív gyökér csinálja a show-t, mármint Csoki és Radics, ezek folyton az előtérben ugrálnak és ordibálnak, nehogy a szerkik úgy gondolják, Radics nélkül leülne a műsor.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:26:40

Osztom a véleményt miszerint Radics nem viheti majd Rolit. Simán kivághatták volna azt a részt, ahol kimondta egyértelműen, hogy őt viszi, ellenben pont direkt betették. Zsuzsut fogja szerintem vinni.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:27:54

@Magentax: Már a kontraproduktivitás miatt tolják.

Magentax 2018.11.13. 10:28:39

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ez oké, ebben talán igaza is volt, de akkor is hogyan lehet összehasonlítani egy 10 éves barátságot egy 7 napos villabarátsággal - ami, mint tudjuk, rettentően erős és örökre szól :))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:31:06

@Magentax: Gondolom mert arra van példája a kinti életből. A 7 napot itt a kettőhöz viszonyította Era kapcsán. Én értem őt, még ha irritálóan is adja elő. Ne a magad szintjéhez mérd amúgy sem az érveiket.

É2I 2018.11.13. 10:35:04

@Magentax: Nem tudom, én még emlékszem az első évadra - jó hogy, végéig csak azt néztem - és abban is a szépfiú szobanövény nyert, nem a nagyszájú repper gyerek. Más tészta, hogy utóbbi szép kis karieret alakított belőle magának.

Magentax 2018.11.13. 10:36:10

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ha még érvényes lenne a szabály, akkor a műsorvezetők figyelmeztették volna Radicsot, hogy nem mondhatja ki a kihívott nevét, mint az eddigi évadokban, de nem tették.
Igen, talán az lesz Radics magyarázata, hogy Rolit majd a Krisztiánusz mossa le a pályáról, mert őt "szúrta hátba". Én még nem merek tippelni, kit fog kihívni. Talán tényleg Zsuzsut, mert őt nagyon gyengének hiszi és mindenképpen bent akar maradni. Remélem, nagyot koppan.

É2I 2018.11.13. 10:39:21

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Azt hiszem így is írja a szabálykönyv vagy kodex (?), hogy ha valakinek kimondják direktben a nevét, a hivatalos bejelentés előtt, azt nem hívhatja ki - de lehet, hogy ezt csak álomodtam. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 10:41:06

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Re: "Mókuscickány a Zsuzsuval meg mit akar?" Sztem a nyócker csapat kiadta neki tattikai feladatba, hogy cserkéssze be az egyik mérleg nyelve Zsuzsu-t. Viszont Zsuzsu mit akar Mókuscickánytól, attól aki mellől már kiszavaztak kinnt egy női szereplőt... :-) Teljes homály ez a csaj. Az a szórakoztató benne, hogy minden lépése szembe megy a racionalitással, ennek ellenére simán nyerhet egy párbajt és elmehet a középjáték közepéig.

Ginut, amellett, hogy totál mellément Csokival, még az ág is húzza akkor, amikor a villabarinője (szerintem is) meglepetésre kihullott mellőle, illetve a játékból.

Vivike érdekes karakternek tűnik. Tiszta gettó lady. 18 évesen ilyen koravén fellépés, hihetetlen... Komolyan ez 40-seket megszégyenítő. Engem az érdekel, hogy a közös múlt Greg mellé, vagy éppen ellenkezőleg a másik irányba sodorja.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:41:23

@Magentax: Négyen raktak rá jelet. Ebből Adrit nem viheti, Hunyortól fosik, mert tudja, hogy a korábbi VV-kben is zabálták ezt a típust a csaj nézők, Era pedig erősebb Zsuzsunál. Hatalmas pofára esés lesz, mert a nagy százalékarány láttán biztosnak érzi majd, hogy ő megy vissza.

Magentax 2018.11.13. 10:42:27

@É2I: A VV7-ben is szobanövény győzött, Robin - de azokban az évadokban valahogy egészen más volt az összkép és szerintem a szavazók összetétele is.
Még messze a vége, meglátjuk...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:42:50

@VV Erőlegény: Sehova nem sodorja, ő önmaga felér egy csoporttal. Ő a világ középpontja.

KapitányG 2018.11.13. 10:43:38

@É2I: Tivyt ezzel büntették, Olivért meg nem ezzel :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:44:40

Forgatókönyv szempontból közvetlenül a kihívás előtt érdemes közölni Radiccsal, hogy Rolit nem viheti.

mézescsók 2018.11.13. 10:46:31

@adamskij: Radics valami vlogger vagy mi, és 50.000 követőről beszélt. Ha ennek csak a fele igaz, akkor teljesen jogos, hogy a párbajtól nem tart különösebben. Mert nincs miért, akármit gondolunk mi kommentelők a hv-n. Aki Radics idiótaságait követi, az arra is képes, hogy szavazzon rá
.@Magentax: Az új nő egy önértékelési problémákkal küszködő HP, aki borzasztóan menőnek és okosnak tartja magát. A kommunikáció büfészak, de azon sem végezhetett el túl sokat, ha egyáltalán járt oda egy napot is (elmondása szerint 18 éves, bár nyugodtan rádobhat még párat, de legjobb esetben is idén érettségizhetett).
És meglepő, hogy ezek a macsók, akiknek a szájából röpködnek a fa...k, pi.....k, megb......m, stb., milyen "szeretethiányosak" (by Csoki) egy hét után. Viccnek is gyenge.

Magentax 2018.11.13. 10:47:15

@É2I: Igen, van (volt) ilyen szabály, de hát ez is olyan, mint az a bizonyos gránitszilárdságú..., adásról adásra változtatgatják a szerkik a saját elképzelésük szerinti játékmenethez.

Magentax 2018.11.13. 10:50:11

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ginu is esélyes lehet, hiszen jelet rakott öribarijára és folyton hisztizik, meg beszólogat, nem hagyja Csokoládét kibontakozni.

ascii 2018.11.13. 10:51:51

vv lacika, a kilencker legbalfaszabb rappere
merrefele tengette első perceit a villa pancsere?
nem láttuk a képernyőn anyuci kedvencét
belesimult a villa falaiba szellemként.
yooo, igen....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 10:53:43

@Magentax: A gumiszabályokkal kapcsolatban. Szerintem ma már egy narancsdobálásért, vagy hajrángatásért stb. sem járna azonnali kizárás, ha a műsor érdeke ezt kivánná. Maximum egy kis Verstappenes közmunka, vagy 24 órás villaelzárás a szaunában.

,, 2018.11.13. 10:54:31

@ascii: szerintem ő lesz az játékos, akinek az a feladata, hogy feladja a játékot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 10:54:37

@VV Erőlegény: Verstappenes közmunka :)))))))))))))))

Magentax 2018.11.13. 10:55:12

@mézescsók: Vettem a fáradságot és rákerestem. :) Tényleg 50 ezer követője van és van olyan videója, aminek másfél millás a nézettsége, de általában 150-300 ezer között mozog.
Ha ennek csak a fele szavaz....
Cintike is beígérte, hogy mozgósít Radics mellett.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:55:44

@VV Erőlegény: Na ja, Csoki is szándékosan beszennyezte villatársa ruházatát, oszt' semmi bünti.

Magentax 2018.11.13. 10:57:21

@VV Erőlegény: Verstappenes közmunka... :DDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 10:57:35

@Magentax: Re: "Cintike is beígérte, hogy mozgósít Radics mellett." :-DDDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 10:58:32

Jutúber Radics és Villalakó Radics két külön dolog.

moletty 2018.11.13. 10:59:32

@Magentax: Vigyázat az NEM a Radics! Van egy Radics Péter nevű srác, neki van komoly tábora
(Egyébként jó reggelt gecik, megjöttem haljatok meg, ki akar parittyázni ? :D )

Magentax 2018.11.13. 11:01:45

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Gondolom barinőket, a stricijeit, a családot. Jár majd haknizni, hiszen ő már egy sztár és ott is buzdít. :)

moletty 2018.11.13. 11:02:03

Azt figyeltétek h. Vivi hogy leugatta (viszonylag finoman) a niggert ?

É2I 2018.11.13. 11:02:31

@Magentax: Jaja, azért is írtam, hogy lehet álmodtam, mert arra konkrétan emlékeztem, hogy a szerkik folyamatában is át-át írják a szabályokat.

Viszont én úgy gondolom radics meg van annyira beszari, hogy nem mer kivinni erősnek gondoltat. Azon mondjuk jót röhögnék, ha kivinne valami általa gyengének gondoltat és kint maradna - láttunk már ilyet is.

moletty 2018.11.13. 11:03:28

@Magentax: Egy kérdés: Ez a Cintike nevű förmedvény hogy fúj orrot ? (utána bubi lesz a karikában pl. ?:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 11:04:24

@moletty: hallod, tesó, te ezt mégis hogy gondolod, hogy bertattikázódsz ide úgymond kombózni akarással?

moletty 2018.11.13. 11:04:48

@VV Erőlegény: Persze Tesó :D Itt vagyok már vagy 3-4 évada, csak mindig elfelejtem közben a nickemet :D :D Most ezt megtaláltam :)

moletty 2018.11.13. 11:05:52

@úgymond olvasó mmkk: Terád is emléxek Kicsilány, ha jól gondolom... bár Neked tavaly más volt a nicked...

ascii 2018.11.13. 11:06:12

@moletty: nekem is szimpatikus, h kerek egész mondatok hagyják el a száját, még ha nem is mindig van értelme amit mond. ha visszavenne a műnő erőltetésből, egész szerethető karakter lenne

É2I 2018.11.13. 11:07:19

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Lehet elég lenne csak azokat, akik megpocsíkolták már rövidke élete során és mondjuk nem számolnánk bele az irokézeket.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 11:07:59

@moletty: alapvetően ugyanez volt, csak néha hozzáírtam Orlando Bloomot is :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:09:53

@Magentax:

Csípném ha ez is a meglepetések éve lenne mint a survivorban, egy kiesett játékos visszajöhet pl, ha esetleg Roli esne ki, ha Radics akkor meg nem, mert szabálykövetők :))
Adjanak a villában olyan VAS-as feladatot, és aki a házi kedvenc kapja meg Dávid vasát :)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.13. 11:10:28

Jól értettem, tényleg azt mondja Mókus a kiválasztáson Rolinak, hogy kitetted a LELKITÁRSAM????

moletty 2018.11.13. 11:13:08

@Magentax: Hát ez tényleg ő, de amit írtam a másikról az is igaz!
Na mindegy, nekem nagyon nem szimpatikus a csávó. Viszont tetszett ahogy az első problémánál sírva akart hazapucolni.
Aszongya " sírni nem ciki egy férfinak" :D :D :D
Hát mik ezek szardarabok vagy férfiak (a dagadó izmukkal:)
Az megvan amikor Csoki védekezésül a "meleg vagy?" kérdésre azt mondja : dehogyis, METROszekszuális :D :D :D
Vagy az ma már nem szitokszó ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:14:13

-Krisz : Hallod geci, tesó hallod, figyelj már geci.
-Csoki : Kerázlak mondjad tesó, rágjam meg a károd, volt parittya ?
-Krisz : Rohadt ribancok miatt kikészülök, itt bőgők mint egy kurva, kint meg vár a barátnőm.
-Csoki : Tesó ne sírj, volt parittya ?

Ezek se Halászjutkán nevelkedtek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 11:14:35

@moletty: van idén minden, pánszexuális, metroszexuális..

ascii 2018.11.13. 11:15:01

@Magentax: ez amugy nem ujdonság

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:15:26

@moletty:

Színjáték a sírás fogjátok már fel :)
Ez a darab része, minden szavuk kamu :)

moletty 2018.11.13. 11:15:42

@Hedo a szadista szexista anyuka: Mókus helyett miért nem "Hörcsög", Patkány" stb. állatot írunk ? A mókus az olyan kis helye :(
Mondjuk a "mókusánusz" egyben viszont jól hangzik .
A nigger megparittyázhatná vigasztalásul csak úgy lelkileg :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:17:27

@szociál: A "rágjam meg a károd", mint az "eszem a lelked" szinonimája... :-D

moletty 2018.11.13. 11:17:55

@szociál: A VAS a 3 főcsávó az ánuszában tartja, a csajoknak a punijukban kell megtartani !
ÉS kitolásból vékony acélt adnának ami ugye a szétkefélteknek hátrány :D

moletty 2018.11.13. 11:18:37

@szociál: hát lelkiztek egyet, mit nem értesz ezen :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 11:20:58

@Magentax: Én tudom, hogy ő az, de az a népszerűség a jutúberé, nem a villalakóé.

É2I 2018.11.13. 11:21:13

@moletty: Na azon én is jót röhögtem. Olyan keze van mint Arnolnak fénykorában, oszt' elbőgi magát. Egyre erősebb az a gondolatom, hogy agyilag tényleg nem több egy négyévesnél.
De a mókuscickány se jobb, Mindegyiken ilyen keménycsávó tetkó van, de ha csúnyán nézel rájuk szaladnak anyuhoz, meg egy hét bezártság alatt megpistulnak.
Lófaszjóska, na ez az a szó amit kerestem rájuk :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:22:15

@VV Erőlegény:

jah :)
eszem a lelked ezeknek már túl Sexpíres lenne :)
Remélem sok Fásimulatós nézi az adást, lesz vagy 3 millió szavazata Radicsnak :))))))
Hogy rohadna meg :)

@moletty:
A feladat az lenne kitudja tovább tartani az arcán Grer csupasz seggét , és csak a 3 kretén között dőlhet el , Hörcsög, Feka, jutub bele adna mindent, aki hamarabb feladja az kiesik a játékból.
De örülne a sellőcsávó.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 11:24:40

Arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz az első, aki a gyűrűsférget oltja le.

É2I 2018.11.13. 11:26:06

@szociál: Greg csupasz seggét? Nekem pont elég ránézni az arcára, az is elég ánuszrózsa....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:26:08

@É2I: Jó dehát éppen ezért, valljuk be, jó munkát végzett a casting brigád.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:27:01

Ez a Lacika bekerült és már ki is esett ?
Mert nem láttam az öfiben, csak a szőke tyúkot.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 11:27:16

@szociál: Ha már Sexpír, a fojtogatás kapcsán ugye Csokiból nem lett Othello? Bár a Ginu-Desdemona párhuzam is fals.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.13. 11:28:24

@szociál: Hát mert mindent megmutattak neki a villában csak azt a kurva fonalat nem találja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:29:38

@É2I:

Jó, akkor nézni kell sokáig Greg lelakott smink nélküli arcát :)

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

Lehet azért volt börtönviselt mert már befojtott pár csajt.

moletty 2018.11.13. 11:30:14

@szociál: Én se láttam, viszont erről eszembe jutott a Hunor:
le se tagadhatná hogy rendőr volt : egy nevet nem bírt időre leírni ! (mert nem tudta ki kicsoda :D )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:30:44

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

:))

Lehet őt is sokkolta hogy a bentlakók durvábbak mint ő, és beült egy sarokba :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.13. 11:31:02

@úgymond olvasó mmkk: mi az a metroszexuális? Megdugná a villamost is?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:32:14

Mondjátok meg őszintén, úgymond, ti hány napig bírnátok ki ezek között ?
Egész nap fejhangon üvöltöznek, bele másznak az aurádba, mindenütt kamera...nem csoda hogy ZSU már kész teljesen, egész nap kisírt fejjel vonul :)

Pancsamanó 2018.11.13. 11:33:47

@moletty: Szerintem amúgy HETEROszexuálist akart mondani de még ahhoz is hülye hogy tudja mik ezek a kifejezések.

mézescsók 2018.11.13. 11:34:22

@Magentax: Tehát bebizonyosodott, hogy ez a Radics, AZ A Radics. Mármint a "mienk"
Ez nem sok jót jelent nekem a jövőre nézve, mert egy véglénytartom a pasast, Aki pedig képes arra, hogy kövesse, az arra is képes, hogy szavazzon. Az emberek miden galádságra képesek.
@szociál: A sírás az egyik legsza....bb opció.Ez a síró-picsogó kórus rövid távon is idegesítő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:34:52

@moletty:

:)))))))))
Azért tökölt annyit ? :))
Bármire a Radicsot írnám :)
Hány répát eszik meg egy ló ha 1 óra alatt 10-et eszik meg, és még is elbotlik ?
RADICS
Mindenre Radicsot írnék, gondolkozás nélkül.
Vagy a hörcsögfejűt.

mézescsók 2018.11.13. 11:35:31

@mézescsók: véglénynek tartom - ezt akartam írni.

Pancsamanó 2018.11.13. 11:35:59

@szociál: Ő ment be..
És ugyebár aki k****-nak áll, ne sírjon ha bassz*k. Sosem értettem hogy akik bemennek mit panaszkodnak, hát mire gondoltak hova mennek, a Széchenyi könyvtár klubdélutánjára?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:37:20

@mézescsók:

Rámentem a tv oldalára, most lesz az új legbátrabb páros vagy mi, Aurélio és kedvese is jelentkezett/felkérték.
Egyetlen videóban több poént nyom el, mint ezek a 8 nap alatt, és az a videó netto 2 perces :))))))
Pedig Aurelio se volt az a VV Attila :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:40:27

Ezek első naptól kezdve a parittyázásról beszélnek, még Oki se beszélt ennyit a kufircról mint ezek az állatok, pedig az se az önmegtartóztatásról volt híres.
Miről fognak ezek beszélni ha Roli kiesik ? :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:42:27

@szociál: Őszintén, magát ezt az összezárt szituációt kamerák nélkül, én elég sokáig kibírnám velük is, illetve kibírtam volna fiatalabb koromban.

Pancsamanó 2018.11.13. 11:44:38

@mézescsók: Az, idegesítő, ráadasul Zsu közel sem az a karakter aki túl jó ebbe a bagázsba és emiatt sír. Ő amiatt sír mert még ezek SEM fogadják be. Ő tipikusan az az irritáló ám ragacs lány aki a suliban, aki próbál mindenkihez csapódni (először a stikában bagózó vagányok, majd az éltanulók, végül a slepp), azzal barinőzik aki szól hozzá egy emberi szót de aztán jaj annak mert ráragad piócaként és le sem vakarod, te meg ázkozod a percet amikor kedves voltál mert most sziámi ikrének fog tartani.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:45:51

@VV Erőlegény:
Ez az, kamerák nélkül :)
És ha megütöd nem kell fosnod hogy kiesel a játékból :)
És nem vagy bezárva :)
Elég rendesen felőrölne hogy nincs más opció csak ezeket hallgatni 0-24-be :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:48:41

@Pancsamanó:

Azért az érdekes volt hogy nincs szerinte egy jó pasi se a villában akivel kavarna :))
Kivel járt Zsuzsika, Ryan Goslinggal ?
Fura lány, de legalább nem egy állat :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:49:12

@VV Erőlegény: Persze ez sem igaz, ehhez kellene azért az akkori (20-as éveimbeli) fizikai énem, és a mai tapasztalatom és távolságtartós rálátásom a mezőnyre. Amúgy engem ezek a karakterek már nem botránkoztatnak meg, egyik sem, azt hiszem mindegyikhez tudnék alkalmazkodni. A kőbunkókhoz is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:50:41

Era a legnormálisabb csaj, a többi durván gáz kategória.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 11:52:39

@VV Erőlegény:

Én a retardált hármasból egyikkel se kommunikálnék túl sokat, csak amennyit muszáj.
Nem lenne téma bmg, miről beszéljek a kurvákról hogy mennyit szopattam meg egy héten, vagy miről ? :)))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:54:21

@szociál: Kamerák nélkül, de a játékszabályokat betartva. Illetve olyan kamerák között, amikből az anyagot nem lehetne rögzíteni, és az internetre kitenni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:55:19

@szociál: Én a retardált hármassal még a hangot is meg tudnám találni a játék kedvéért.

Ay Mama, Que paso 2018.11.13. 11:59:40

Hol vannak a szuperképességek?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 11:59:46

@szociál: Igen, de a műsor szempontjából ez a normalitás most még lényegtelen, és valahol unalmas is. Erából meg Roliból is egyelőre azt hiányolom, hogy ha már trash reality VV-be mentek azért tolhatnának egy kis humort, vagy akár kreténséget is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:00:53

@VV Erőlegény:

Közös hang ezekkel ?
Lemennél kutyába ? :))
Ezek nem vágják hogy az anyjuk is nézi mit művelnek bent, hogy kitárgyalják hogy dugják a nőket, sőt ezek ott meg is dugják az össze ribit ? :))
Ez a leggázabb VV brigád ever.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 12:01:08

@Ay Mama, Que paso: Pl. az on-line stream szinkron közvetítés... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 12:02:21

@szociál: Miért tök jó kihívás, a játék kedvéért, miért ne...?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 12:07:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: az az objektofil :))))))))) a metroszexuális az, aki több időt tölt a fürdőszobában, mint egy átlag cicababa

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 12:10:02

@szociál: úgymond? szerintem előbb kikészülnék, mint Gyúrós Józsi anno

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:15:31

@Spitzbauer:

parittyázásra nincs szinonima :)

@úgymond olvasó mmkk:

Pedig a Gyúrós Józsi még Teot is lepipálta :))
Igaz egy Iza mellett felőrlődött, pedig őt nem is csesztette :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:16:12

Megmondom őszintén a pedig lesz az úgymondom :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 12:18:31

@szociál: nem bírom elviselni az állandó alapzajt, a zizegést. kell a csend, ami a vellában még éjszaka sem lenne a kombózási próbálkozások miatt. kényszerzubbonyban vinnének ki :DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 12:19:14

@mézescsók: A sírás hasznossága a játék szempontjából sztem attól függ, hogy dramaturgiailag indokolt-e ? Ha indokolt, akkor együttérzést vált ki, ha nem, akkor inkább megvetést. Vagy van a harmadik verzió, pl. a Reni féle műdráma a szaunában Ginuval, amikor a groteszksége miatt showelem, még akkor is, ha spontán.

Pancsamanó 2018.11.13. 12:21:58

@szociál: ezt egyértelműen azért mondta mert egyiknek sem kell. :)
Roli mondjuk bevillantott neki vmi udvarlásfélét amit nem is tudtam hova tenni. De Rolival nem fog összeállni, neki nem a típusa.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:27:12

@úgymond olvasó mmkk:

Leszedálnának mint VV Baukó Évit :))
Neki vittek be nyugtatót mert teljesen kész volt :))))))))))
Nem is értem hogy nem robbant szét a szíve neki :P

@VV Erőlegény:
Azért az fura, hogy hörcsögfej első nap levadássza Szintikét, utána meg elkezd bömbölni hogy minden nő kurva és a szerelme miatt sír :))))))))
Ezek egész álló nap a parittyáról beszélnek, utána meg megy bömbi ha nem sikerül valami :))

@Pancsamanó:
Roli biztos nem tolná meg Zsuzsikát, csak jó fej akart lenni hogy ő nem madárnak ,hanem nőnek tartja :))

mézescsók 2018.11.13. 12:30:24

@Pancsamanó: Minden szavaddal egyetértek. Mindemellett még irgalmatlanul buta is.

@VV Erőlegény: Ugyan sem Eráról, sem Roliról nem gondolom, hogy frenetikus humoruk lenne (bár tévednék), de egyelőre az a "dolguk", hogy bemutassák Radics és társaival szemben az ellenpólust. Így derülhet ki, hogy mi kell jobban a szavazónak: az alpáriság vagy a normalitás.Ez persze később nem lesz elég.

Pancsamanó 2018.11.13. 12:31:11

@VV Erőlegény: Az se jó ha mindenkihez alkalmazkodsz.. Napraforgó is megpróbálta, nem véletlen a becenév ;)
Nekem pl. a való életben is mindig furák azok az emberek akik mindenkivel jóban vannak, az ellenségekkel is.....mindig ot a kisördög hogy akkor melyik táborral nem őszinte? És ha egyszercsak mind2 tábor erre jut, akkor két szék közül jön a padló.

moletty 2018.11.13. 12:32:18

@szociál: Köpjetek le Tesók DE: szerintem Zsu ha levágjuk a körmeit, kimosdatjuk a sok szarból amit magára kent akkor egész jó kis csaj lenne (cicis - faros) !
Mondjuk a az agyával nem tudom mit tudnánk csinálni....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:38:29

@moletty:
Zsu akkor lenne jó ha süketnéma lenne, mint az ország Fannija akit annyira tol Trütykó, elmutogatna szépen, és azt hinnék csak süket és nem hülye :)

Angora Cardi 2018.11.13. 12:39:11

@szociál: És egyik alkalommal sem a lányokon múlt, hogy nem jött össze a parittya. Mégis a fiúk sírnak. Akkor mi van itt kérem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 12:41:20

@Angora Cardi:

Szerintem Csoki fél hogy megint kifordul a válla a csajnak, nem mer hozzáérni :))
De a másiknak nincs felmentése tornából, azt megcsinálhatná, csak az arca .

É2I 2018.11.13. 12:42:04

@moletty: Én is ezen a véleményen vok, de kéne egy kis eszet is tölteni bele, mert agyfaszt kapnék mellette társalgás címén.

É2I 2018.11.13. 12:44:23

@szociál: Mindkettő mehetne há turul oszt' nincs ez a probléma, de csoki csak annyira kemény, mint a züvegtigrisbe.

mézescsók 2018.11.13. 12:48:18

@VV Erőlegény: A sírás hasznosságával egyetértek és a kategóriáiddal is. Sőt, azt sem tartom szégyennek és férfiatlannak, ha egy férfi sírja el magát.
A hozzászólásomban konkrétan a három magát alfahímnek tartó (Krisztián-Csoki-Radics) macsó bömbölésére utaltam, akik bent létük egy hete alatt egyfolytában a felsőbbrendű, erős férfit majmolják és az első nehézségre (??? jaj, mit beszélek!) bőgnek. Kamu volt vagy ennyire óvodások?

@szociál: Úristen! Mennyire nem bírtam Auréliót, kanyarban sem volt Attilához képes!. Sosem gondoltam volna, hogy Aurélió egyszer éteri magasságokba emelkedik előttem.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 12:55:17

@mézescsók: tényleg van 49k feliratkozása, ám összesen 20 videoja 2 év alatt és az utolsó 3 hónapja.

összehasonlításképp erős zenei / foci vlogoknál _hetente_ készül legalább egy hosszabb és pár rövidebb kontent.

vagyis ennyi erővel te is feltölthetsz pár vicceskedő, de fáradt pár perces felvételt, de ettől senki sem lesz vlogger. ha tényleg kontent készül, rendszeresen és kitartóan, az már egészen más.

mézescsók 2018.11.13. 12:58:43

Elszállt a válaszom, neki ugrok még egyszer:
@szociál: Auréliót nagyon nem bírtam, kanyarban sem volt Attilához képest. Mégis: sosem gondoltam volna, hogy egyszer éteri magasságokba emelkedik előttem a játéka.

@VV Erőlegény: Nem tartom férfiatlannak vagy gyengeségnek, ha egy férfi sír
A sírás hasznosságával és a kategóriáddal is egyetértek, csak én nem elméletet gyártottam, hanem konkrétan a három (Krisztián-Radics-Csoki), önmagát a férfiasság non plus ultrájának tekintő macsóra gondoltam, akik alig egy hét után bömbölnek. Kamuztak, vagy tényleg óvodások?

ascii 2018.11.13. 13:02:04

@adamskij: egy pillanatig sem érdemes vizsgálódni ilyen szemüveggel, ez egy teljesen retardált ,nulla tartalmú videók. legalább az ő szintjén lehetne vmi értelme a videoknak, de semmi, egy szellemileg visszamaradott, tanulatlan ember bohockodik olyan szinten, h senkinek egy másodpercet sem szabadna erre pazarolnia

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 13:04:49

@szociál: szerintem kevés lenne oda a nyugtató :D

ascii 2018.11.13. 13:07:06

@mézescsók:

Férfiaknak megengedett a sírás, ha az alábbi körülmények valamelyike fennáll:

(a) Egy kutya hősiesen megmenti a gazdáját a szemünk láttára
(b) Angelina Jolie elkezdi kigombolni a blúzát
(c) Éppen szarrá törted a főnököd kocsiját
(d) A csaj fogaz

Minden más esetben szánalmas, ha egy férfi sír.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 13:07:18

@ascii: +100, komoly nézőszáma sincs.
lehet, hogy a szimpátia szavazáson elöl végzett, de ennyire alpári, megosztó és hosszú távú karakterrel nem lehet nyerni. legalábbis remélem, hogy nem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 13:07:39

@moletty: szólunk Baukónak, majd ő leköp

moletty 2018.11.13. 13:08:03

@adamskij: Én tudom h. VV Radics az Attila, de mint írtam van egy tényleg népszerű youtuber vlogger vagy mi a faszom, aki viszont ( Radics) Péter, aki tényleg népszerű.
Mellesleg ez a VV Radics nem cigó ? ( l. radics gigi stb. )

mézescsók 2018.11.13. 13:11:43

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSS előkerült. Annyira nem jó, ne olvassátok el kétszer!!!

moletty 2018.11.13. 13:13:09

@ascii: Még egy eset van a sírásra :
Ha a csajodra rágyújtottad az autóját ( mert hűtlen volt [a csaj, nem az autó] ) és látod ahogy elégnek ( a csaj és a kocsi) és benne volt még egy söröd ( a csomagtartóban, nem a csajban)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 13:14:42

@moletty: az én autóm az egy hűtlen céda :))))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.13. 13:17:40

@Pancsamanó: Mindegy is, igazából úgy is lényegtelen, hogy mit gondolok arról, hogy én mindenféle fiktív és irreális előfeltételek esetén sztem hogyan jászanám a játékot. Ami fontosabb, hogy a szereplők trash kreténsége ebben a műsorban már sokkal kevésbé vágja ki a biztosítékot bennem nézőként, mint a korábbi szériák bármelyikében. Egyre kevésbé keresem a karakterekben a jót, a jellemet, az általam jónak tartott értékrendet és az igazságosságot. Egyre kevésbé fontos számomra, hogy úgymond a legjobban vállalható normális karakter nyerje a játékot. Egy jól játszó, tudatosan szemét főgonosz végső győzelmét is elismerném, függetlenül a tattikai eszköztárától, ha hoz meglepő fordulatokat a játékban, és kellően szórakoztató. Szavazataimmal és kommentjeimmel elsősorban a tujaságot, egyszerűséget és az ostobaságot büntetném.

czeghG 2018.11.13. 13:24:22

@mézescsók: Aurélió a Belevalóban eldicsekedett, hogy a villa összes helyiségében, konyhában is kiverte. Ő volt a Károly=Király, üvöltözött, bőgött műanyag póktól, focista sikereket hazudott magának, stb. Éteri mélységekben nem különb a jelenlegi agyhalottaknál.

Magentax 2018.11.13. 13:24:58

@adamskij: attól függ, mit nevezel komoly nézőszámnak.
Ez a kreténség általánosan 50 ezer körüli nézőt vonzott (nyilván a követői), van jópár 100-300 ezres és van 1,5 millás videója is.
Az 50 ezer kábé stabil szavazóbázis is lesz neki.

Magentax 2018.11.13. 13:26:59

@moletty: Nem láttad még a fejét? Tipikus, csak úgy, mint az új Lacika, meg a Ginu.

Pancsamanó 2018.11.13. 13:29:24

@moletty: Szerintem az de mégis szidja őket, ill. van egy videója magyar vs. cigány, ott eléggé lejáratja őket. Pedig tutira van benne is vonó, elég ránézni.

mézescsók 2018.11.13. 13:29:28

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Szia! Ritkán írsz, hiányollak!

@adamskij: Kösz, én nem néztem utána, hogy mennyire aktív. Attól még megindulhatnak az állandóan fb-n lógó egyedek.
A világ még nem készült fel rá, hogy feltöltsek magamról bármit is.

@ascii: Óh, akad még egy pár:
- ha ki kell vinniük a szemetet,
- ha az EB-n kikap a magyar válogatott,
- ha nyakkendőt kell kötniük,
- ha el kell kísérni a nejet a bevásárlásra

....és még sorolhatnám napestig.

Pancsamanó 2018.11.13. 13:31:02

@Magentax: Radics, Lacika, Ginu tuti és szerintem Vivi is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 13:33:08

@czeghG:
De Aurelio hátán elvitte a showt ahogy Alek, ezek itt egyik se közelíti meg, egy mondat nem sok annyi nem maradt meg amin röhögni tudnék.

Félve kérdem a Radics szurkolok hol kommentelnek?
Mert itt egyet se látok.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 13:36:25

@ascii: A 4 pontból 2 megvolt... :)

Jó a sorrend :)

Magentax 2018.11.13. 13:37:18

@Pancsamanó: Lehet, amikor a kisfilmjében még sötét volt Vivi haja, nekem is átfutott a fejemen, hogy na, ez is egy kisebbségi.

ascii 2018.11.13. 13:37:46

@mézescsók: egy FÉRFIról beszéltem, nem általánosan a hímneműekről! :)

ascii 2018.11.13. 13:40:26

@Magentax: tévedsz, ennek semmilyen bázisa nincs, vmelyik kortárs napiszar oldalra belinkelték, ahol mindenki kattintott, semmivel sem több mint szalacsi, jenő vagy szipustibi.
nyilván a bekövetők nagyobb százaléka ki szeretné nevetni reménykedvén további feltöltésekben.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 13:40:52

@szociál: A Roli alkalmas arra, hogy vigye a showt. Csak kell neki egy kis sikerélmény... Ha Radics őt viszi ki akkor fejbe lövik a VV9-et (akármi is fog történni). Ennek a harcnak nem most kellene eldőlnie. Egy olyan karakter fog kiesni akinek nem kellene.

Az Era kezd szimpatikus lenni nekem. Kivillantotta a foga fehérjét és ez jóóóóó

mézescsók 2018.11.13. 13:40:58

@czeghG: A csajokkal nem beszélt ennyire alpárian és úgy általában nem (nem mondom, hogy egyáltalán nem, de a szövege nem volt ennyire durva), többször sírt, de ritkán kamuból, alapvetően nem volt rosszindulatú, nem fenyegetőzött egy hét után azzal, hogy kib... másokat.
Én nem nagyon bírtam Au-t, sőt, egyáltalán nem, és igazad van, voltak ott éteri mélységek is, de úgy látszik, hogy az idő múlása tényleg megszépíti a történteket. Az említett trióhoz képest kifejezetten szórakoztatóbb, élvezhetőbb és üdítőbb figurának látom.
Azért nem hiányzik.

mézescsók 2018.11.13. 13:59:53

@ascii: Kapitulálok. Ezt nem tudom überolni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 14:22:33

@Brigante:
Szerintem a riportban a szerkik ravezetik hogy most engedje el a Roli opciót mert oral lesz a vége.
Így egy csajt fog választani, csinál egy mubalhet valakivel és az indok is meg lesz :)
Így a nézők és az RTL is jól jár.
Roli nélkül elgurulna a gyógyszer ezeknél, már a kezükbe éreznék a főnyeremény.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2018.11.13. 14:24:42

@mézescsók: az a baj, h későn kezdik, hulla vagyok addigra, pedig jó lenne nézni, sok szemetet osszehordott a szél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.13. 14:30:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: azt mondta.
Ezek után már tényleg nem tudom, hol hordja a lelkét a lelkem. :)

moletty 2018.11.13. 14:33:28

Akkor most ITT vagyunk vagy a 9x09-ben ?

mézescsók 2018.11.13. 14:45:25

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Nekem elvileg jó lenne az időpont, csak addigra lekötöm magam valami mással. Általában a hv-t olvasom el és ha ígéretes, akkor visszanézem.
Minden évben az a szöveg, hogy az emberanyag annál lejjebb nem lehet, aztán bebizonyosodik, hogy de... Az általam látott szériák közül ennyire korán még egyszer sem jött elő, hogy mennyire két pólus körül csoportosul a társaság. Nem volt rossz a casting. Nézz bele néha, garantáltan ki fog kapcsolni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 14:52:24

@szociál: a valamelyik évadban a Dávid gyereket nem lett volna szabad hagyni kiesni... azt hagyták, nem tudom...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 14:55:21

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: RTL Most-n újra tudod nézni. Én is ott nézem. Szerintem nem rossz a mostani válogatás. Vannak benne karakterek akiknek lehet drukkolni meg ott az alja is persze...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:15:18

@Brigante:
Dávid fronton homály van, nemtom ki lehetett ő :(

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.13. 15:18:27

@szociál: nem kéne ehhez riportszobás segítség. pont Radics említette, hogy még a sötétben tapogatóznak; ekkor kivinni a fő ellenfeledet kész öngyilkosság.

ami pedig youtube/fácse like számokat érinti, gondolom mindenki emlékszik a hasonlóan szépreményű Tivy féle málnácskákra. úgy elszöktek, meg se lettek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:29:47

@adamskij:
:))
Azt én már nem bírtam nézni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.13. 15:53:22

@szociál: 2017-ben volt bent talán sac 3-4 hetet. Értelmes srác volt, de villantott egy olyat, hogy ki akarja vinni az ellenségét. Kivitte, kin maradt ... Ebből okulva Radicsnak valami könnyű ellenfelet kellene kivinnie, Roli még korai... de hát meglátjuk... az a gond, hogy a Roliban meg van az a faktor ami kellhet ahhoz, hogy jó legyen az évad és Radicsban is megvan... csak nagyon elviszi a prosztósságba

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.13. 15:57:50

@Brigante:
Roli nem lesz szobanövény, ki tudja miket nem tesznek be a osszefoglaloba, mindig ezeket a parittyasokat tolják.
Radics meg sötét, amint hatalma lesz elobukik belole a jutuber szereplo, és megint ultra gáz lesz :)

Metálvörös 2018.11.13. 16:01:58

@moletty: Aki elfelejti, hogy van egy söre a csomagtartóban, az nem igazi férfi.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 22:06:19

@úgymond olvasó mmkk: én emlékeim szerint hozzátettem, hogy 18 pluszos, vagy ilyesmit.

perszepolisz 2018.11.13. 22:19:46

Jaj de hitvány egy epizód ez. Vagy mindegyik ilyen?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 23:06:13

@úgymond olvasó mmkk: neked, de a 18 pluszos részében nekem, olyan is van valahol:)

fujimo 2018.11.14. 01:11:55

izé, ez annyira izé... hajjakmegmeghaatam... :)
süti beállítások módosítása