Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x08 - A mindent bele főzelék ehhez a részhez képest lófasz gyerekek (18+)

2018. november 12. 16:56 - Dzsudibí

kepernyofelvetel_629.png

Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot visel szoknyaként maga köré penderítve, melyhez egy fehér sportcipő tűnt a leglogikusabb választásnak, míg utóbbi felül ünneplős cigányvajda, alul piacozós melegítő vonalon lett feldíszítve a nagy napra, hát ez prájszlessz gyerekek. AZ első néhány másodpercben már szpojlerezik is a közönség, mert egy fiatalember VV Lacika transzparenst lobogtat a kamerába, és mivel a crackpipa nekem majd csak az írás jön, ezért biztosan tudom, hogy még nincs ilyen nevű lakó odabent, de feltételezem, ezek után lesz. Ünnepi ebédbként a mai adás során kapunk az égvilágon mindent, vörösboros baconbe göngyölt szimpátia-szavazás eredményt, konfitált fokhagymás párbaj nélküli hazamenetelt, zsírszalonnával megtűzdelt újabb beköltözést, illetve már ma előkerül a villa tejszínhabos desszertje, az első kiválasztás is. Hát lássuk.

1_15.png

2_11.png

Ott tartottunk ugyebár, hogy bulika van, Csoki búslakodik a hálóban KrisztiÁnusszal, két nő is küzd a kegyeiért, de az egyelőre nem derül ki, Csokinak ez azért fáj-e, mert nem tud közöttük dönteni, vagy azért, mert mégis inkább Greggel menne el egy körre, mert előbb Dzsinu tör rájuk, majd Reni, így kénytelenek a megbeszélést későbbre halasztani. A nappaliban Adri táncol az asztalon, ami csak azért probléma, mert az asztal nem látszik már a felhalmozott üveg, tányér, pohár és szemétrengeteg alatt, értelemszerűen így minden tánclépést üvegcsörömpölés és az asztalról lebaszódó tányérok zaja követ, amit Adri bájosan úgy reagál le minden mozzanat után, hogy "upsz nem én voltam", meg "bocsánat, ne haragudjatok", amin én nagyon röhögök, mert nekem ilyen kevés is elég. Csoki a villatündérnek fejti ki végül szomorkodásának okát, merthogy itt van Reni, ez az érzelmes táncoslány, aki a szerelmet keresi (én is mindig pont így kerestem), és vele kezd is kialakulni egy érzelmi szál, annak ellenére, hogy Csoki a villába nem ezért jött, csak hogy minél több nőt felültethessen a fekete vonatra, míg Dzsinu, hát Dzsinu meg parittyázni akar, amiben én azért nem lennék ennyire biztos. 

3_10.png

4_9.png

You had one job.

5_7.png

Nem is kell sokat várni a balhé kirobbanásáig, vagy ahogy Anikó fogalmazott, "amikor a két vas találkozik", Csoki és Reni a fürdőben enyelegnek, amikor betrappol Dzsinu (HOLACSOKI), majd sértődötten eltrappol, és a teraszon üvölti ki magából fájdalmát a többieknek. Csoki és Reni valahogy teleportálnak a nyugiba, Dzsinu ott is rájuk tör, hogy akkor mostmár Csoki döntse el, hol alszik, mert NEKI MINDEGY, csak tudja. Miközben Csoki a feszkót a héliumos lufikon vezeti le, Dzsinu a teraszon gyűjt be infót azzal kapcsolatban, hogy tettlegességben meddig mehet el úgy, hogy ne zárják ki, az előző évadokból kiindulva a narancsdobálás nem oké, illetve a ráncigálás sem, de például nyugodtan, következmények nélkül szájbaköpheti Csokit vagy Renit, egyelőre nem tudom, melyik a célpont. Dzsinu üvölt tovább, miközben Csoki nyugodtan letelepszik melléje, Era remekül rátapint, hogy Dzsinu hogyan fejezze ki érzéseit: minek választaná valaki a trabantot, ha beülhet egy Lamborghinibe is. Aztán megy tovább az üvöltés, de hogy pontosan mik hangzanak el, azt nem tudjuk meg, mert blőrözés és konstant sípolás következik. Csoki azzal vígasztalja Renit a nyugiban, hogy lehet, hogy Dzsinu porschenak hiszi magát, csak a porsche nem indul. Meg benzint is sokat eszik, és a trabant fenntartása olcsóbb, utóbbi már Reni szájából hangzik el, de nem vagyok benne biztos, hogy tudja, hogy még mindig csak egy hasonlatról beszélünk, és valójában nem a trabant a beszélgetés központi eleme. 

6_3.png

7_3.png

8_2.png

10_2.png

11_3.png

9_1.png

De hol vagyunk még a végétől, a dráma folytatódik, Dzsinu kicuccol a szaunába (látta már valaki amúgy működés közben ezt a helyiséget??), Reni utána, és itt elszabadul a síp-pokol. Dzsinunak valami olyasmi a baja, hogy 4 éve nem volt rendes szülinapja, és ezt most Reni és Csoki elbaszták, mert ő csak egy puszit meg egy ölelést szeretett volna, és közben zokog, mert a mélyben rejlő daddy issue-k szép lassan felszínre törnek az érzelmi sokk hatására. Reni már a huszadik másodpercben bőg, de nem tudom, hogy Dzsinu fájdalma hatotta-e meg, vagy rájött, hogy óriási faszság volt házhoz jönni a lófaszért, és most reggelig nem szabadul.

"Nő vagyok, bíííp." (Dzsinu)

MIndenesetre nagyjából 3 mondat ismétlődik innentől, max a szórend és a bípelések hossza és száma változik, egészen addig a pillanatig, amikor végülis eljutunk addig, hogy Dzsinu anyukája már a tavalyi szülinapját is elfelejtette, és Dzsinu most ettől az ideitől várt volna kárpótlást, olyan emberektől, akiket egy hete se ismer, és csak tartozni szeretne valahová, még akkor is, ha az a szülőpótlék egy nagy húsos csokifasz képében jelenik meg az életében. Reni üvöltve bőg, az ő mondandóját meg azért nem érteni, szóval nem vállalok felelősséget ezért a beszélgetésért, az is lehet, hogy a mélytengeri búvárkodásról beszélgettek ezek itten ketten és túlságosan beleélték magukat, de Reni elnézést kér, hiszen tudnia kellett volna, hogyha Dzsinunak szülinapja van, akkor legalább arra az estére átengedi neki a szerecsen parittyakirályt. 

15_2.png

Na de, nem tudom ki hogy van vele, én éppen eleget kaptam a pofámba, ugrunk a következő potenciális drámára, ugyanis megvan a szimpátia szavazás végeredménye, az utolsó két helyen Adri és Cintike, és Dzsinu mindössze egy tizeddel előzi meg Cintit, magától értetődően Hunyor az első, és Zsu is az élbolyban. Kapcsoljuk a villát, ahol business as usual, senki nem hall semmit, én nem tudom, hogy mi az oka, hogy ezt az elmúlt évek során egyszerűen nem tudják megoldani, de kedves rtl, ha olvassátok (tudom, hogy igen, kis huncutok), akkor ezúton szeretnék jelentkezni hangmérnöknek a csatornához, mert ezt én is meg tudom így oldani, cserébe én kevesebbet kérnék, ha már egyszer nincs hozzá képzettségem. Ki hogy érzi magát, udvariassági körök, majd ugrunk a lényegre, Anikó szerint a villamester rengeteg jogot bitorol és gyakorol, ülj le Napraforgó, egyes. A két lakó Cinitke és Adri, jelenti be végre Anikó, Roli, rajtad a világ szeme. Aki marad, az lila kendőt kap, Roli kap egy kis időt, hogy átgondolja a döntést, addig mi megyünk tovább a tegnapi események összefoglalójával.

Éjszaka van, valaki úgy horkol ütemesen, mint a meglőtt vaddisznó. És Krisztián sír. Már megint. Az a Krisztián, aki egy hete még teli pofával nyomat nekünk, hogy bemegyek, megtetszik, megbaszom. Mert ők megbeszélték a barátnőjével kint, hogyha úgy viselkedik, ahogy illik, akkor a játék vége után majd beszélhetnek egymással. Nos, Krisztián érzi, hogy a maszatolás Cintivel már a kérdőjeles kategóriába tartozik, tehát vagy illik vagy nem, de reméli, hogyha mostantól majd illendően viselkedik, akkor az elmúlt hét nap feledésbe merül. Reni Csokit élesztgeti héliumos lufit szívva, és nagyon hálás a hélium feltalálójának. A többiek még ki se kapargatták a csipát a szemzugaikból, Roli már kiadja az ukázt, hogy rendet kell itten baszni de gyorsan, Reni szerint Roli olyan, mint egy hajléktalan, akit megfürdetsz és felöltöztetsz, és aztán más embernek gondolja magát, pedig nem, köszönjük Reni. Kezdődik a szokásos balhé, a villamester rendet akar, mások meg nem, pölö Reni, aki az étkezőben mereszti a meresztenivalót, miközben a fiúk gályáznak. A nemi szerepeket általában elítélő Greg most mégis így nyilatkozik, hogyhát ez azért mégiscsak szégyen, hiszen a takarítás az őskortól a nők dolga. A teraszon onnan folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, Dzsinu bosszút esküszik, amit mindenféle horoszkóppal meg egyebekkel igazol, és előkerül az örökérvényű ILYENVAGYOK kártya is. 

21_1.png

22_1.png

23_1.png

Eközben a nappaliban Radicsot osztja Era, aki a tegnapi szelelés után igencsak összeszedte magát, és kerek egész mondatokban ad egészen pontos jellemrajzot a másik nagypofájúról, aki az első kisebb konfliktust úgy reagálta le, hogy bőgve deklarálta, ő feladja a játékot. Ezen csak egy kicsit csorbít, hogy a villantündérnek már úgy fogalmaz, hogy Radics számára a legprimitívABB játékos. Eközben a másik fél már Csokinak tart eligazítást, és a következő mondatára meleg férfiak ezrei kapták fel a fejüket az országban egyszerre:

"A kapcsolataimban mindig én vagyok a domináns hím." (Radics)

Bevallom őszintén, a többi részét a beszélgetésnek egyszerűen nem értem, mert olyan frázisok hangzanak el, hogy - Attól még, hogy megráz a csengő -  mire Csoki rávágja, hogy - Persze, értem, tttesó - én meg kezdem magam marha szarul érezni, hogy ennyire kibaszott öreg vagyok.

24_1.png

25_1.png

26_1.png

A következő snittben már Adri fűzi Rolit a szaunában, mely a rajtuk lévő kabátok mennyisége és vastagsága alapján még mindig nem üzemel, vagy csak kurva jól bírják a meleget. Adri azt tartja legvalószínűbbnek, hogy ő és Era lesznek a szimpátia szavazás utolsó két helyén, és ezzel ugye nem is jár messze az igazságtól, és mivel tudja, hogy Roli és Era úgy vannak, mint a borsó meg a héjjja, ezért erős szopóágon érzi magát, má úgy kiesésügyileg. Mindenesetre életre tartó barátságot, szövetséget és ingyen sört ajánl Rolinak, ha most bent tartja, és finoman igyekszik abba az irányba terelni, hogy lehet, hogy Erának ígért valamit, na de akkor még nem is ismerte (most meg már igen, ugye), és így tulajdonképp a neki tett ígéretének komolyságát is erősen meg lehet kérdőjelezni, tehát, levezetve az egyenletet megkapjuk a végeredményt, hogy kurvára nem számítana gerinctelen dolognak, ha Roli átbaszná a palánkon Erát. Mer azér mégiscsak 36 millió. 

27_1.png

Eközben KrisztiÁnuszt interjúvolja Dzsinu a teraszon (akinek a képén már megint valami rohadás maszk van, egyem a lelkit), hogy akkor most tényleg van-e kinti gáré, és ha igen, akkor ezt miért nem az elején közölte Cintivel, a választ, ha meg nem haragusztok érte, szó szerint kiírtam:

"Azé nem, mer bejöttem ide, és ő akkorát fordult velem a világ, ő így a izék, semmi, teljesen nem voltam képbe, hogy ez új izé, új élet bazmeg, mármint hogy ez a benti egy teljesen más izé, és úgy voltam vele, hogy semmilyen hatással nincs a kinti izékre, és így ezt mondtam (böff), hogy így egyszer amikor majd kipihenem magam, ráeszmélek, hogy mi a faszt műveltem így az első pár napba akkor fogok így izélni. Nehéz, izé, me azér izélok mással, mer ő hiányzik, érted, ilyen pótlék.... -ot keresek." (KrisztiÁnusz)

28_1.png

29_1.png

Nekem amúgy egyre gyanúsabb, hogy lófaszt van itt kinti gáré, hát ez a drága KrisztiÁnusz végig Gabóról regél nekünk virágnyelven, és ha valamikor kiszabadul innen, akkor szó szerint kurvára seggbe lesz kúrva a Cintis IZÉ miatt. KrisztiÁnusz egyébként annyira kimerül ebben a monológban, hogy dolga végeztével bevonul a hálóba zokogni újfent valami plüss baszást markolászva, ugyan csak egy hete vannak bent, de ez a szerencsétlen nyomoronc épp csak néha tart szünetet két sírás között, én maximum egy hetet adok neki, aztán változtathatja meg a jelmondatát arra, hogy bemegyek, rinyálok, húzok a faszba. Radics próbál meg kicsit később a lelkére hatni, szerinte minden rendbe fog jönni, mert mire kimegy, addigra KrisztiÁnusz SZTÁR lesz, és a csajok szeretik az olyat, de KrisztiÁnusz szerint az ő szívének egyetlen szerelme ebben is különleges, mert őt nem lehet megpuhítani holmi világsztársággal.

"Egy nő azt szereti a legjobban, ha híresség vagy, SEMMI MÁST." (Dr Radics párkapcsolati és szexuálterapeuta)

30_1.png

NA DE. Elérkeztünk végre a konfitált fokhagymás részhez, Cinti vagy Adri ugyanis húzhat haza párbaj nélkül, parittya ide, fújás oda, a szokásos óbégatás legalább másfél percig, hogy nem halluunk, most see, hangosabban, nem halluuunk, Adrit kérdezik fel először, miután a hangmérnököt sikerült felébreszteni, és megkérni, hogy ugyan dugja má be a kék zsinórt a kék aljzatba legyen oly kedves, aki tudta, hogy ez lesz, mert ő egy olyan személyiség, akinek 6 nap kevés a kibontakozásra (értsd: ennyi idő alatt nem tudott egy kant sem annyira bebaszatni, hogy megparittyázza), meg nem állt bele a vitákba sem, ennek ellentmondani látszik, hogy a másik legkevésbé népszerű játékos Cintike, aki meg má majdnem bunyózott is, de legalábbis kivette már a részét alaposan a kurvaanyázásból. Reni szerint azért, mert Cinitke olyan személyiség, akit nem csipáznak az emberek, amivel azt hiszem jót akar, és azt sueretné mondani, hogy erről Cintike nem tehet, hiába, sokszor mondom, a barát az barát, mégha szar is. Roli kirohan a liláért, mint a kiválasztásnál és kihívásnál is, indoklás, GEGV, bla bla, meg egyebek, Roli most még jobban kettészakítja majd a döntésével a társaságot, mely pontnál Adri nyugodtan hátradől, hogy az ő távozásával nemhogy nem szakadna semmi, de holnapután már a nevére nem emlékeznének, tehát akkor Cintike megy haza, és tényleg. 

31_1.png

Cintike a rendelkezésre álló 1 percből 55 másodpercet Krisztián fülének módszeres nyaldosásával tölti búcsú gyanánt, még néhány csók is elcsattan, de gondolom Krisztián úgy van vele, hogy a maszatolás után ez már azért csak belefér az illik kategóriába, Cintike búcsúzik, hajjatok meg! Amíg átér, megnézhetjük a villában tölött legjobb pillanatait, mely kisfilm egyébként kisérteties hasonlóságot mutat Cintike búcsú kisfilmjével, legalábbis mindkettőben vagy a seggét a kamerába rázva, vagy Krisztián alatt/fölött/mellett látható. Cintike távozik az utca ajtón, de az még be sem csukódik utána, Anikó és Bajszi már melegítik a terepet az új beköltözőknek (merthogy a soron következő kisfilmben az egy főre eső műcsöcsök száma igen magas, így feltételezem, VV Lacika nem ő lesz). Tehát VV Cintike helyét egy olyan erős intellektuális kisugárzással megáldott hölgy veszi át, aki a bemutatkozó kisfilmjében még arra sem vette a fáradtságot, hogy egyáltalán megszólaljon, helyette pózol valami kamera előtt, kirakja a bótit a kirakatba rendesen, természetesen felvarrt haja van, mert mi más, és nem akarok nagyon geci lenni, de még a 6 réteg alapozón is átüt, hogy mennyire rusnya a bőre, úgyhogy már előre is nagyon kíváncsi vagyok az első reggeli ébredésére a villában. A neve pedig nem más, mint VV Vivien, és a lépcső tetején stílusosan nyújtja a kis kacsóját Petinek, hogy segítse le őt. Anikó máris ön-shamingbe kezd Vivien láttán, magát szaloncukorként aposztrofálva, ezek szerint akkor tényleg nem saját választás volt a mai szett. Vivien 2000-ben született, én meg ennél a pontnál belebaszom a kávémat a tévébe, hogy nekem ne hazudjatok már az anyátok mindenit, hát azok még oviba járnak. 

VV Vivien média-kommunikáció és pszichológia szakon tanul, és a célja a játékkal az, hogy átvegye Anikó és Bajszi helyét a későbbiekben, Anikó meg úgy vonyít fel szkeptikusan, mintha nem maga is így csöppent volna abba az ikeás szoknyába. - És mi a helyzet a pasikkal? - kérdi Anikó a feszültséget oldandó, mire Vivi mellét kidagasztva büszkélkedik el, hogy több mint két éve van párkapcsolata, olyan arckifejezéssel, hogy eat this shit bitches, bár azt nem mondta, hogy ugyanaz a kapcsolata tart-e két éve. Mindenesetre semmit nem zár ki, mert hát azért mégiscsak a villába költözik befele, úgyhogy még az sincs kizárva, hogy felszáll a csokivonatra Dzsinu és Reni mellé a másodosztályra. Nincs azonban időnk ezen sokat merengeni, mert végre megismerhetjük VV Lacikát is, akinek a kisfilmje igencsak hasonló stílusban lett megrendezve, mint Vivié, így arra tippelek, már nem volt ideje/kedve a szerkiknek kreatív kisfilmekkel baszni az időt. Vivi kisfilmjének verbális hiányosságait ellensúlyozandó Lacika rappel nekünk, gondolom mondanom sem kell, hogy mondandójának gerincét képezi, hogy a nőket majd magára húzza, a kanokat meg jól pofánbaszkodja, és egyébként is mindenkit a seggénél fogva fog megbaszni, aki neki ellent mond, ezek után azt hiszem elkönyvelhetjük, hogy jó eséllyel fog a sarokban sírdogálni legkésőbb jövő héten, hogy hiányzik neki a mama gulyáslevese és rántott párizsija. 

40_1.png

41_1.png

Ezt alátámasztani látszik az, hogy Lacika már 28 éves, és még mindig anyukával lakik, ami Vivinek nem túl szimpatikus, mert ő már 18 éves, és a PÁRJÁVAL lakik, akire ezek után egyébként kibaszottul kíváncsi vagyok, úgyhogy remélem hamarosan előszedik a blikknél. Lacika egyébként nem akarja lelőni előre a poént, de nagyon jó karakternek tartja magát, majd meglátjuk, ígéri. Spuri be a villába, kapnak lila kendőt is, aztán a villába belépve Vivien mindenkinek a gyűrűsujját kitartva mutatkozik be - szia, többmintkétévevankapcsolatom Vivi vagyok - majd hiába élő adás, egyszer csak ugrunk az időben, és máris mindenki a kanapén ül, mert kiválasztás, WTF? Gondolom akkor ezek szerint az rtl mostra feltöltött anyagot vágták meg utólag, vagy időcsapdába kerültünk. A kiválasztás szó hallatán Roli arca néhány másodperc különbséggel előbb fehérre majd zöldre vált, de élő adás, nincs idő merengeni. Borítékok kiosztása, nevek felírása, egyedül Hunyornak nem sikerül ezt 60 másodpercen belül abszolválni, így kaphatunk egy kis ízelítőt, hogy Anikó milyen lehet anyukaként otthon - LÉGYSZÍVES HUNOR, pakold el a játékkockákat ADD LE A BORÍTÉKOD, ÉLŐ ADÁS, EGY PERCED VOLT RÁ, NEM TUDOD RÁÍRNI A NEVET? Dzsinu is szarakodik, Roli háromszor átszámolja a 11 borítékot, további szerencsétlenkedés, majd másodpercenként figyelmeztetés az indoklásoknál is, ÉLŐ ADÁS GYEREKEK, indokolj gyorsabban, jó lejárt az idő, mondd ki a nevet, indokolj, MONDD A NEVET, MONDD MÁR KI A KURVA NEVET, egy szó mint száz, a vége Radics Roli 4-4 szavazattal holtversenyben, és mivel Roli a villamester, saját magát meg hülye lenne kiküldeni, így Radics a kiválasztott. 

43_1.png

44.png

45.png

46.png

Ancsa és Peti búcsúzkodnak, és elnézést kérnek a csúnya szavakért, amikkel nem értenek egyet (ettől függetlenül még újra meg lesz baszva az rtl, de nagyon, én úgy sejtem), főleg ami a beköltözéskor történt, akkor most tényleg megvágtak valamit az rtl most-os verzióban, és én pont abban a 10 percben maradtam le valami kurva izgalmasról, amit már nem néztem?? Hátafaszom.

Egyébként akinek még mindig nem volt elég, annak a végére egy kis szopatás à la ex-VV Cinti és KrisztÁnusz.

720 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 22:06:19

@úgymond olvasó mmkk: én emlékeim szerint hozzátettem, hogy 18 pluszos, vagy ilyesmit.

perszepolisz 2018.11.13. 22:19:46

Jaj de hitvány egy epizód ez. Vagy mindegyik ilyen?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 23:06:13

@úgymond olvasó mmkk: neked, de a 18 pluszos részében nekem, olyan is van valahol:)

fujimo 2018.11.14. 01:11:55

izé, ez annyira izé... hajjakmegmeghaatam... :)
süti beállítások módosítása