Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 11.12-11.18 - Kedd este a Lannisterek máshol fizetik meg az adósságot

2018. november 12. 11:42 - hektor_

Hosszú volt az a múlt heti munkahét, szerencsére a TV mindig gondol a hányattatott sorsú munkavállalókra, így a sovány egy napos pihenőért cserébe minden estére van néznivaló a kikapcsolódáshoz.

Hétfőn hazaérve egyből kettő startoló dologból választhatunk a két nagy kereskedelmi csatornáról: a Survivor helyére érkezik 19:00-tól a főzni szeretőknek az RTL Klub Konyhafőnök VIP című gasztrorealityje, melyben ezúttal nem a kis kuktákat hívták be a 10 mitykás nyereményért játszani, hanem ismert közszereplők és celebek mutatják meg, hogy rájuk már nem az anyjuk főz. A TV2-n ugyanekkor kezdődik a Ninja Warrior Hungary, ami kicsit a 90-es évek Játék határok nélküljére emlékeztet, kivéve hogy itt csak magyarok vannak és egyedül játszik mindenki.

a1.jpg

A keddi nap a szitkomokat szerető éjjeli baglyoké, 00:00-tól a Humor+ Seth MacFarlane, a Family Guy méltán híres és kiváló alkotójának másik két sorozatát, az Amerikai Fatert, majd a Cleveland Show-t prezentálja, de ha inkább maradnánk az élőszereplős szériáknál, ne higgyük hogy a Jóbarátok már minden viccet elsütött, ugyanis a Comedy Central Family-n azonos időben adják a New Girl-t duplán dupla résszel, ahol Zooey Deschanel összeköltözik három sráccal, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Játékfüggőknek érdemes a Duna TV-re kapcsolni esténként, minden nap 19:30-tól vetítik a Honfoglalót, ami a közkedvelt online kvízjáték televíziós változata (és nem rég tudtam meg hogy már telefonra is elérhető!), de feleleveníthetjük az ókori kultúrát is hollywoodi nézetből a Film+on, 18:40-től a Trónok Harca Jaime Lannisterje tetszeleg Hórusz szerepében az Egyiptom Isteneiben, majd 21:00-tól a 300:A birodalom hajnala című 2014-es moziban Cersei Lannister pörgeti meg az athéni hősöket.

a2.jpg

Máris a közepén járunk a hétnek, szerda este a HBO ennek ünneplésére egy tavaly karácsonykor debütált életrajzi drámát hoz el nekünk, 21:00-tól A legnagyobb showman-ben P.T Barnum (Hugh Jackman) cirkuszi világába pillanthatunk be, és az sem utolsó szempont hogy a szintén szerepelő, nemrég még „kis taknyos” Zac Efron jóvágásúbb benne mint valaha. Csütörtök este jönnek a Szellemirtók a Cinemaxra 20:00-tól, de akinek a címet meglátva nem indul el automatikusan a film zenéje a fejében és az ezzel együtt járó mosoly, az megnézheti a Mozi+on 21:00-tól a Z világháborút, Brad Pitt ugye képes lenne bármit megállítani, így többek közt a zombiapokalipszist is. Ha van olyan ember, akit nem érdekel ahogy az RTL2-n minden este 22:00-től lerészegednek a Való Világ Powered by Big Brother játékosai, annak alternatívaként javasoljuk az ABC és a Marvel közös produkcióját a Viasat6-on, ugyanebben az időpontban a Marvel's Inhumans című sorozatban a mutáns királyi(!) család életét mutatják be.

a3.jpg

Pénteken végre feltehetjük a lábunkat, a relaxhoz kitalálni sem lehetne jobbat, mint a FEM3 20:00-tól rajtoló ismeretterjesztő sorozata, a Szerelem a vadonban, melyben körbevezetnek minket Ausztrália bozótvilágától Európa erdein át az állatvilág románcain. 22:55-ig pont van idő előkészíteni a nachost meg a popcornt, ugyanis a Magic Boysban jönnek Szabó Győzőék strasszos bugyiban rázni a Sony Movie Channelre, de akit nem vakít el a diszkógömb ragyogása, kapcsoljon át a Cinemaxra, 23:25-től megy a Donnie Brasco, vagy ha már eddig kibírtuk, érdemes megvárni az éjfélt, szombaton 00:10-kor a Cinemax2-n kezdetét veszi minden idők legviccesebb demokráciaellenes filmje, Sacha Baron Cohen szereplésével A diktátorban.

a5.jpg

A hét véget ért végre, nő az élet értéke, ahogy azt Felcser Mátéék is osztják az egyik nótájukban, ennek megfelelően ha pénteken nem mentünk el moziba megnézni a Grindelwald bűntetteit, akkor áldozzunk legalább a reklámmentesség oltárán: Netflixen folyamatosan bővítik a magyar felirattal rendelkező filmeket, felkerültek az immár kevinspaceytelenített House of Cards új részei, de akik a régebbi rendszerváltások hívei, válasszák ki a The Last Kingdom nevű sorozatot a listából, már a második évad végéig az összes rész fellelhető. Egész estés mozinak javasoljuk a The Do-Over című adamsandleres filmet, nem a szokásos elcsépelt vígjáték, de nagyon jó heccek vannak benne – de fent van a Jack Ryan: Shadow Recruit is még a 2018-as sorozat megjelenése előtti időkből, itt a Star Trek Kirk kapitánya, Chris Pine tanítja az orosz oligarchákat kesztyűbe dudálni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása