Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x07 - Hunor offolta a kombózást, avagy egy majdnem parittyázás története (18+)

2018. november 11. 17:02 - Dzsudibí

Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél rántott húsok a földre, amikor éppen két falat között kellett elküldenie valakit a geccibe; vagy Vivi, drága Vivi, aki azóta már minden bizonnyal okleveles bolygókutató. Jobban vártam ezt a napot, mint a karácsonyt, és nem hiába, mert az idén igazán kitettek magukért az rtlnél, és minden idők legótvarabb társaságát válogatták össze nekünk gondosan, még akkor is, ha a mai adás elég vérszegényke lett. No de.

1_14.png

KrisztiánÁnusz és Radics taktikai konferenciájával nyitjuk a mai összefoglalót, még mindig azon megy a vekengés, hogy a villamester melyikőjüket fogja úgy hazabaszarintani, hogy a fal adja a másikat, ejj geci, sóhajtja KrisztiÁnusz, de nem tudhatjuk, hogy a kialakult helyzetre vonatkozik-e a fájdalmas felkiáltás, vagy csak hiányzik neki Gabó gyengéd ölelése. Radics szerint Adri itten a villalét rohasztója, mert nem kétszínű, nem háromszínű, de még csak nem is hétszínű, hanem egy kaméleon. De abból is a butább fajta, mert csapódik mindenhova, mint a jégcsap, amely hasonlat felett én igen sokáig ültem ostoba bamba fejjel, de nem sikerült megfejtenem, hogy a jégcsap miért és hogyan csapódik. Ezt megerősítendő egy hosszabb bevágás következik Adri és Radics vitájáról, melyben mindenki arról igyekszik meggyőzni a másikat, hogy ő a nagyobb semmi, Radics odáig merészkedik, hogy Adrit egy finghoz hasonlítja, én pedig egy rövid pillanatig elmélázom, hogy egyszer majd megbeszéljük Radiccsal egy bögre meleg tátratea felett, szemantikailag a fing semmi-e vagy mégiscsak valami, de aztán elvetem a gondolatot. Era szakítja meg a bambulásom, aki tiszteletteljes kollektív felhívást kezdeményez a ház uraihoz, hogy nem-e lehetne-e, hogy amikor a hölgyekkel diskurálnak, nem kötőszóként használják a gyökér, kurva és faszszopó szavakat, és a polkorrektség jegyében már majdnem hozzáteszi, hogy tisztelet a kivételnek, de aztán elharapja a mondatot, mert minek fárassza magát feleslegesen, ha nincs címzettje a felmentésnek. 

2_10.png

3_9.png

4_8.png

Ezen a ponton már Greg is beszáll a vitába. Greg, aki nem lány és nem fiú, ami nagyjából azt jelenti, hogy a benne lakozó nő még nem döntötte el, hogy a faszt vagy a pinát preferálja-e inkább, Greg, akit egyébként ebben a vitában senki senki nem kérdezett. Nos ez a Greg, aki ugyan nem férfi, most mégis megszólítva érzi magát, hogy ő ugyan itt senkit nem kurvázott le, és különben is, őt senki ne nevezze férfinak, majd sértetten odébbvonul a rózsaszín pelikános köntösében, én meg hálát adok, hogy drága nagyapám ilyenkor már biztosan alszik, és a leghalványabb sejtése sincs arról, hogy mi folyik itt Gyöngyösön.

5_6.png

24.png

Pornóbajusz még papírról olvassa a lakók neveit, még így is csak rövid gondolkodás után megy neki, de ha Anikó belejött a dologba, akkor ezek után bárki képes VV-t vezetni, Peti, ne add fel. Adri tölthet el egy éjszakát a nyugiban Hunorral, aki valóban annyira csodálatosan össze van rakva, hogy ihajj, csak ne szólaljon meg. Adri nagyon örül, hogy kettesben lehetnek, mert tetszik neki a nézése meg a járása, meg a szeme, meg az izmai, meg a haja, meg a minden. Ja, és persze, hát majd biztos tudnak beszélgetni is, mert az is fontos. Mindenesetre masszázzsal nyitnak, mindketten szigorúan bugyiban, mert a mély, érzelmes beszélgetések első lépése mindíg, minden körülmények között az, hogy a sötétben odadörgöljük a picsánkat a másik seggcsontjához. Aztán következik a takaró alatt ujjazás, óvatos faszcibálás, illetve egymás megerősítése verbális formában is, hogy itt ma nem lesz semmi:

"Én nem azért jöttem ide, hogy szexeljek, én rengeteget szexeltem már." (Hunyor)

Mindenesetre, mivel az egyetemes villaszabályzat kimondja, hogy a lehetséges parittyázást megelőzően, illetve ha úgy alakul, akár aközben szünetet tartva, de mindenképp értesíteni kell a többi lakót is a behatolás tényéről, ezért Hunor két bugyin keresztüli ujjazás között kirohan, és a nappali ajtajában várakozó Csokit és Radicsot tájékoztatja az elvárásoknak megfelelően, hogy hamarosan be fogja akasztani a lompost. Má úgy romantikusan. 

Következő reggel folytatjuk ott, ahol abbahagytuk, Adri és Hunyor fekszenek az ágyban, nem tudom eldönteni, hogy Adri nem vette észre, vagy szándékosan pattintotta ki a kirakatba a csöcsöket csábítási szándékkal, mindenesetre a párizsi mell számomra új értelmet nyert a mai napon. Míg a fiúk a konyhában szorgoskodnak, Adri a többieket tájékoztatja, hogy ez a csávó (értsd Hunor) mindenkit végig fog dugni a villában, mondjuk hogy Csokinak hogy veri be, arra kíváncsi leszek, mindenesetre Greg reménykedve néz a távolba maga elé vízionálva Hunor lelkét, jó nagy álló fasszal. Álmodozásához aláfestő zeneként Adri meséli a részleteket, mimözben egy négyszemélyes quechua sátort megszégyenítő méretekkel rendelkező bugyival játszadozik. Eközben bent is hasonló vonalon megy a témázgatás, Hunornak jól jött volna egy fújás (lásd még szopás szócikk) tegnap, dehát egyem a lelkit, anyukájának megígérte, hogy nem kanol össze orrba szájba mindenkit válogatás nélkül, és akkor már inkább nem Adrira pazarolja a töltényt, vállalva ezzel a sarokban térdeplést otthon. Mondjuk a beköltözésnél meg azt mondta, hogy zsánere ugyan nincs, de a műhajtól kivan, ami nem szerencsés, tekintve hogy a villa nőinek 99%-a rendelkezik idegen szőrzettel, a lehető legigénytelenebb és leglátványosabb módon felcsomózva, ahogy az ebben a szubkultúrában dívik, mert a műhaj az új paplanszáj. 

17.png

18.png

19.png

Roli tart eligazítást Hunornak, vannak itten a menő csávók itt hárman, azt hiszik, hogy minket kiközösíthetnek, de lófaszt, mert mi már Zsuval és Erával előbb kiközösítettük őket, és ha akarsz beállhatsz közénk, Hunor meg meggyőződés nélkül bólogat, hát majd hülye lesz beállni a kriplikhez, amikor tartozhat a kemény maghoz is, és ott még a nők is jobbak. Eközben Csoki a halálán, hát már 7 napja itt vannak, a hajához meg egyszer sem ért fodrász azóta, Reni győzködi, hogy ő úgy levágja neki, mint a picsa, és ha elrontja, esküszik, hogy cserébe leszopja a csokifaszt, de rendesen, miközben megnyalja a száját és már előre feltérképezi, hogy hol fog ordas módon belenyírni csoki hajzatába. Kicsit műkanolnak, de nem igaziból, ami azért szerencse, mert 2 perccel később Csoki már Dzsinun hentereg a hálóban.

20.png

21.png

22.png

23.png

Era brillírozik, előbb kifejti, hogy a bicikli kereke szelel, majd irgalmatlanul megküzd a gyamra... gyartam... gyarmasotís... gyarmatosító szóval, de minek, mert utána küzdhet tovább a jelentésével is, és hogy akkor ha őt gyarmatosították, akkor az a személy a gyarmatosító-e, avagy más, de hogy mégis mi a bütykös véreres lófaszt ért ezalatt, az végül nem derül ki. Gondolatmenetének levezetéséhez mindenesetre a legjobb partnert választotta Zsu személyében, aki tökéletesen egyetért vele abban, hogyha a gyarmatosító gyarmata gyarmatosodott, akkor a gyarmat gyarmatosítójának személye mindenképp a gyarmatosító kell hogy legyen, nem lehet másképp. Menjünk is tovább, párbaj a villamesteri poziért, egereket és csótányokat kell számolni, megint Roli nyer, mert Hunor nem mínuszosította (értsd levonta) a számokat egymásból, hanem pluszosította (értsd összeadta). Erről többet nem is tudok mondani, ugrunk a lényegre, BULIKA. Ginunak szülinapja van, ezért bezavarják őket Cintivel a nyugiba, hogy pezsgőzzenek, míg a villa átalakul Bank Dance Hall-á. És amikor két ilyen elme összetalálkozik! Én nem vagyok benne biztos, hogy tudom követni, hogy ki milyen izét offolt a hogyishívjákkal ÚGYMOND, de a parittyázás után két új kifejezéssel is bővül a szókincsem, kombózás illetve stabil a szett, előbbi a szettelés egyik szinonimája, utóbbi pedig egy kedves bók arra vonatkozóan, hogy az illető minden bizonnyal testhosszal nyeri a kamionosok és kurvák jelmezversenyt, és nem, nem a kamionos kategóriában. A nagy taktikai megbeszélés közben Cinti elkezdi izomból tekergetni az orrkarikáját, amitől én majdnem ki-offolom az ebédemet, de aztán visszanyelem, mert úrinő vagyok, bassza meg.

Ezalatt megérkeznek a partikellékek, a jelige szpsz, mivel Dzsinu imádja az autókat, ha esetleg valaki nem emlékezne rá a kisfilmjéből. A gyökerentyűknek be kell gyakorolnia valamilyen táncot, kapnak hozzá jelmezt, meg fejenként két csík kólát is, csakhogy garantált legyen a veretéssel beoltott kiagecimvagyte. A tánc fergeteges, engem mondjuk inkább emlékeztet az új-zélandi rögbiválogatott hakájára, mint valódi táncra, de ez már az én bajom, mindenesetre van itt minden ami kell, elsődleges és másodlagos nemi szervek ritmikus rázogatása, imitált szárazbaszás, illetve Ginu gondosan körbepisálja Csokit többször is, megjelölve a területét, és jelezve ezzel Reninek, hogy jobb lesz ha offolja a kombózást, különben kurvára nem lesz stabil a szett. 

nov_-11-2018_16-43-33.gif

nov_-11-2018_16-43-57.gif

nov_-11-2018_16-44-18.gif

Na és akkor, akik csak a csöcs és fasz kontent miatt jöttek ide, azoknak itt van Adri és Hunor majdnem parittyázása, illetve mangina és zuhany.

 nov_-11-2018_16-46-45.gif

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2018.11.11. 17:11:44

Jó lett,köszönjük!

Zabkása 2018.11.11. 17:13:57

Sziasztok!
Mielőtt még az aktuális adásba belemennék, kikívánkozik belőlem az, hogy ma belenéztem a VV1-be, és másoknak is ajánlom. Nem kell sok, csak pár kisvideó, de a különbség, hogy az emberek ott összetett mondatokban beszéltek, nem tesózás meg gádzsizás ment 0-24 max a csácsumicsá, az is csak egy embertől. Egy kiválasztás is ég és föld...
És a fájdalmas felismerés ott jön, hogy ott sem az eszükért mentek be az emberek.

Na bocsi, kikívánkozott :D

Dirty Dettiy 2018.11.11. 17:27:53

Ismét egy jó poszt a primitív gúnynevek nélkül.
Köszönöm, Dzsudi!

Angora Cardi 2018.11.11. 17:40:22

Dzsudibí :D egész héten vártalak!

Angora Cardi 2018.11.11. 17:52:55

Miért érzik ezek kötelezőnek két perc ismeretség után azonnal kanolni egymással?
PUA mesternőnél azért az a téliszalámi...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 17:53:17

Dzsudi bele adta a szívét :)
Ügyi :taps

Zabkása 2018.11.11. 17:54:28

@Angora Cardi: és még büszke is azokra a parizerekre...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 18:03:29

@mentolos lecsó: Dzsudibí mindig, de erre most rá is készült! :-D Én ezt az idézetet választottam tőle: "Ginu gondosan körbepisálja Csokit többször is, megjelölve a területét, és jelezve ezzel Reninek, hogy jobb lesz ha offolja a kombózást" :-D

Zabkása 2018.11.11. 18:04:13

Most vajon az elszólás volt Petikétől, hogy villalakóK fognak távozni és beköltözni? Ergo két ember fog kiesni?
Kérlek Uram, Radics legyen köztük!!!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 18:05:33

@Angora Cardi: Sztem PUA-nak az egyetlen esélye volt visszajönni a játékba, így nála némiképp érthető, csakhát nagyon fantáziátlan...

csincsilla72 2018.11.11. 18:09:43

@Zabkása: Szerintem nem. Ketten mennek. Remélem, Radics viszi magával Ánuszt is. Sőt, kicsempészhetnék Cincit vagy Csokit is.

Jó kis poszt, köszi :-)
Engem azért megdöbbentett, hogy PUA hogy erőszakolta rá magát Hunyorra, aki csak azért nem rúgta fel a csajt a holdig, mert az erőszaknak minősül, és nyilván balhét sem akart első este. Ez a csaj egyszerűen katasztrófa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 18:11:57

Dzsudibí, csak egy véleményeddel nem értek egyet: "....minden idők legótvarabb társaságát válogatták össze nekünk gondosan, még akkor is, ha a mai adás elég vérszegényke lett..." Sztem a tegnapi műsor nagyon jól sikerült, kivéve a kicsit hosszúra nyúlt villamesteri párbaj részt.

Angora Cardi 2018.11.11. 18:12:30

@VV Erőlegény: @csincsilla72: Nekem valahogy mindegyiküktől gáz ez, ahogy másznak a palikra azonnal. OK nyertek egy együttalvást és kötelező azonnal kombózni? Vagy ezeket mind valami bordélyból rángattak haza, hogy szex márpedig mmkk kell legyen?

Gia 2018.11.11. 18:12:51

@csincsilla72: Erán kívül az összes csaj katasztrófa.Semmi tartásuk nincs.

Angora Cardi 2018.11.11. 18:13:35

@ascii: Szépek a tojtoj budik a háttérben.

Gia 2018.11.11. 18:15:12

Hehe..A csajok idegesek lesznek az új vellalakótól..

Cimili 2018.11.11. 18:15:56

Köszi Dzsudibi, egy élmény volt az öfid, gratula!! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 18:16:42

@ascii: Könyörgöm, hogy csakis Adri helyére a nők közül! Bízom az rtl-ben, hogy mindegy, hogy mi lesz a valós szimpátiaeredmény. :-) @Angora Cardi: Én már immunis vagyok erre, az érvényesülés részeként értékelem, illetve kiváncsi vagyok, hogy igaza lesz-e Adrinak abban, hogy összejön valamelyik szereplőnek a villaszex Grand Slam ! :-)

csincsilla72 2018.11.11. 18:18:26

@VV Erőlegény: Adriban ennyi volt. Csakúgy, mint Krisztiánban is. Szerintem ők ennél többet hozzátenni nem tudnak. Ordibálás, káromkodás, kefélés. Kimaxolták a szuperképességeiket, mehetnek haza.

ascii 2018.11.11. 18:20:18

@Angora Cardi: próbáltam stílusos képet választani, Sandro Botticelli Vénusz születése kép előtt csak nem pózolhat

ascii 2018.11.11. 18:21:54

@csincsilla72: apropó szuperképességek, mikortól lesznek? gondolom az első párbaj visszajövetelékor

Angora Cardi 2018.11.11. 18:31:25

@ascii: Tökéletesen kidomborítottad az értékeket a képen :DDD
@VV Erőlegény: egysejtűek ..

csincsilla72 2018.11.11. 18:41:13

@ascii: Tudom, ismeretlenül nem szép dolog bírálni, de látva ezt a finom társaságot valahogy kétlem, hogy bármelyiküknek is igénye lenne arra, hogy halhatatlan művek előtt örökítse meg magát. Vagy egyáltalán lássa őket. Maximum a firenzei Meki előtt tudom a csajt elképzelni. Nem gondolnám, hogy ennél közelebb jutna valaha is Botticellihez:-)

Adamadam 2018.11.11. 18:41:43

@ascii: Ha jól tudom ez a csaj nem más mint Berbatovci Valentina, aki VV Soma és Dazis (trashvideós youtube-on) videóiban igénytelenkedett.
Kb annyit csinált ezekben a videókban, hogy fehérneműre vetkőzött.
Ha tényleg ő megy be a villába akkor megvan a következő lány aki beleülne a csokicsőbe:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 18:44:19

@ascii: Ginu nemcsak körbepisili, hanem körbe is szarja Csokit és gyorsan villant neki némi puncit, de még az is lehet, hogy gyors szex is lesz. Értem az új csaj külsejére.

Amúgy most ez az idei évad casting-feltétele, a minél nagyobb testfelületen tetoválás?

Madam. 2018.11.11. 18:49:54

Nademost a bringa szelel vagy ereszt? Mármint a kereke.

,, 2018.11.11. 18:56:12

Tipmix érdeklődés hiányában elmarad:(

ortiba1 2018.11.11. 18:59:33

@Dzsudibí a legjobb, a tobbi egy fos.

tvbuzi 2018.11.11. 19:04:23

Na, ki fog kiesni? Era? Greg? Zsuzsu?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:09:38

jó estét, jó szurkolást, hajrá Kimi!
zseniális lett ez az öfi :)))))))))

Angora Cardi 2018.11.11. 19:09:57

@tvbuzi: Zsuzsu talán..
@,,: Esetleg ha már kicserélődött a most kieső?

Angora Cardi 2018.11.11. 19:13:58

@úgymond olvasó mmkk: Hajrá!

Miért két órás ma? És még BV is?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:15:26

@Angora Cardi: már kezdődnek az ápoltak? gondoltam, ma belenézek, de a Forma-1et nem vagyok hajlandó kihagyni miattuk :)))

,, 2018.11.11. 19:16:34

@Angora Cardi: ha lesz érdeklődő, perszehogy.

Cimili 2018.11.11. 19:22:57

@úgymond olvasó mmkk: jó, h mondod, aszittem ma is 10kor kezdenek. Én is csak az F1 után vagyok hajlandó nézni. Go Kimi Go! ❤

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:23:59

@Cimili: Verstappen igazán megelőzhetné Hamiltont

Cimili 2018.11.11. 19:25:46

@úgymond olvasó mmkk: Úgyúgyúgy! :) utána a ferrarik is. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:27:11

@Cimili: hogy ezek a rohadt merci szerelők egyszer sem cseszik el a kerékcserét :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:29:30

szerintem Radicsnak kacsaszája van

AmanEdi 2018.11.11. 19:33:10

Sziasztok új vagyok itt de nagyon szeretem olvasni amit az oldalra tesztek és köszönöm szépen
Segítséget szeretnék kérni nem tudjátok hol tudnám telefonon nézni az rtl2? Való világ miatt Köszönöm szépen a segítséget előre is

AmanEdi 2018.11.11. 19:36:02

@Angora Cardi: Kiválasztás,Valaki vagy valakik mennek jön még más villa lakó is

Angora Cardi 2018.11.11. 19:36:18

@,,: Majd marketingezünk :D

Cimili 2018.11.11. 19:36:19

@úgymond olvasó mmkk: meg ahogy dülleszti a szemeit, s közben látszik, h arra gondol, h ő mennyire nagy macsó, a csajok elalélnak tőle. nagyon szánalmas.

Angora Cardi 2018.11.11. 19:39:19

@AmanEdi: El leszünk látva eseménnyel...

Cimili 2018.11.11. 19:40:00

@AmanEdi: biztos lesz valaki, aki tud segíteni neked. üdv köztünk! :)

Cimili 2018.11.11. 19:41:51

nna, legalább dobogós a kimi. :) jöhet a vv9.:)

ascii 2018.11.11. 19:42:19

Nadekérem, egyesek mit képzelnek itt, hogy Forma 1-es posztokkal szpemmelik körbe a szrídet, miközben izzadságosan próbálnánk megfejteni a buckalakók szerelmi násztáncait?

(hajrá barrichello)

AmanEdi 2018.11.11. 19:43:10

@Cimili: Nagyon jó lenne mert mindjárt kezdődik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:46:11

@ascii: elnézést bocsánat sajnálom pardon szánom-bánom

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:46:51

@Cimili: Ocon vajon mennyi lovettát kap a Mercitől ezért a manőverért, úgymond?

AmanEdi 2018.11.11. 19:47:48

Remélem Adri ma megy

Cimili 2018.11.11. 19:49:22

@úgymond olvasó mmkk: hamut szórtál a fejedre? :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:50:03

@Cimili: lementem a pincébe száraz kukoricáért előbb, hogy azon tudjak térdepelni hamuszórás közben

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 19:52:21

@Cimili: pont, mint Glocknak 2008-ban.. kis rohadék!

@ascii: mit kántáljak hamuszórás közben?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 19:55:03

Lewis nyert, remek. :-) Jöhet a VV!

tvbuzi 2018.11.11. 19:57:26

Erára és Hunorra szavaztam.

Amikor utoljára forrna egyet nézzen Senna nyert.

tvbuzi 2018.11.11. 19:58:53

@tvbuzi: nem tudok írni
Szóval
Amikor utoljára néztem forma egyet Senna nyert.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 19:59:30

Senna az etalon, de a mostaniak közül Lewis a legjobb.

ascii 2018.11.11. 20:01:21

@Adamadam: nemvágom ezt a nyomorultat, ámdebár ad így egy freudi csavart a dolognak, h ismeri kránusz előéletét, életét, életéhez hasonló vmiélyét

ascii 2018.11.11. 20:01:46

vv lacika, kicsoda? most fog beköltözni?

Cimili 2018.11.11. 20:02:46

ó ancsa, dobhatnád a stylistod!!

Lynette21 2018.11.11. 20:03:15

Mutassuk meg is a tablat. By Bujusz

tvbuzi 2018.11.11. 20:04:09

VV Maunika műanyag szoknyában van?

Cimili 2018.11.11. 20:04:48

a hálóban cigiznek?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:06:11

Jaj, Csokinak egyre Gyáuzikésebb a kiejtése

Lynette21 2018.11.11. 20:06:33

Jajj de szar ez a korai idopont! A beszeduk haromnegyedet nem fogjuk erteni, mert kisipoljak!!

Angora Cardi 2018.11.11. 20:08:12

De Csoki csak parittyázna lányok mit vagytok úgy odaérte.

,, 2018.11.11. 20:10:53

Elnézést de ez a sípolás nagyon vicces:)

Angora Cardi 2018.11.11. 20:10:54

Reninek a pofája az az ócska két forintos kiélt kurva aki az első adások egyikében kijelentette, hogy neki az a munkája hogy iszogat? Igazi olcsó kis bordélyos kurva.

tvbuzi 2018.11.11. 20:10:55

Tegnap még taktikai okokból akart dugni csokival a Ginu, most ez taktikai düh?

2018.11.11. 20:10:59

Kijött a Dzsinn víííre, tezstvíreim!

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:11:38

szeretem az ilyen csajokat akikben van tartás
meg nőiesség

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:12:07

Hehe, szarik a Ginu Csokira, az zavarja, hogy nem ő a legfőbb kurva.

Lynette21 2018.11.11. 20:12:36

@,,: Meg az is amikor beleszivnak a cigibe, azt kiblorozik... Vicc az egesz!

,, 2018.11.11. 20:13:30

@Lynette21: én folyamatosan röhögök:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:14:16

Hát ez most sztem Reni malmára hajtja a szimpátiaszavazásokat. Meg hogy Ginu Porsche?

2018.11.11. 20:14:22

Xar, manipulatív czigánylány. Bocs.

,, 2018.11.11. 20:14:39

Bíp bíp bíp bíp bíp bíp bíp bíp bíp bíp bíp

Angora Cardi 2018.11.11. 20:14:44

Jó isten ez a sok rívás és sípolás mindjárt szétbaszódik az agyam.

Cimili 2018.11.11. 20:15:12

télleg nézhetetlen a sok kisípolás miatt

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:15:38

mindjárt összeborul a két ribanc, és öribarik lesznek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:15:49

@Lynette21:
Trafikokat is foliazzak, a bagosokat is lekene foliazni.

tvbuzi 2018.11.11. 20:16:37

Renivel ijesztgetni lehet.

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:16:51

Emlékszünk még azokra a régi időkre amikor büntit kaptak a káromkodásért?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:17:07

"Lettél volna annyira intelligenss bazdmeg..."

Angora Cardi 2018.11.11. 20:17:36

Bajszi a porondmester. És Ani a bohóc.

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:18:55

Aniko szoknyáját nagy kék ikeás táskából varrták

Angora Cardi 2018.11.11. 20:18:59

Miért érdekes hogy Hunor van az első helyen, Ani, még mindig tinilányok szavaznak a legtöbben, ennyit sem tanultál?

tvbuzi 2018.11.11. 20:19:14

VV Maunika milyen poént sütött el

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:19:49

Radics a második :(
Kik szavaztak?

Mók_Ica 2018.11.11. 20:21:13

szasztok kommentelők :))))) még nem olvastam a posztcsit, most értünk haza.... éppen kezdésre.... a konténerrel sokat küzdöttem.... extra xxxxxxxxxxxl-es méretűt hoztam mára :))))

tvbuzi 2018.11.11. 20:22:12

@Mók_Ica: szeretnék tépni egy sorszámot

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 20:22:18

imádkozzatok, hogy menjen a TV GO, rávettem magam, hogy belenézzek

Mók_Ica 2018.11.11. 20:22:25

adrika jól is teszi, hogy izgul ..... ma este már otthon alszik a kis pua instruktor.... vagy szintike?

Angora Cardi 2018.11.11. 20:22:31

Nézzük az arcraesést.

,, 2018.11.11. 20:22:33

Cincike hajánál gusztustalanabb nincs

tvbuzi 2018.11.11. 20:23:41

A két lány gyorsan leszopja Rolit

Angora Cardi 2018.11.11. 20:23:42

Na kislányok nem jött be a pinával tattikázás.

Mók_Ica 2018.11.11. 20:23:44

@tvbuzi: vip helyre? :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: biztos voltam benne, ezért a méret.... :))))

vajon roli kit küld haza? sztem adrit fogja

Lynette21 2018.11.11. 20:24:09

@Schlomo Goldberg: Nem csak elo adasban nem lehetett karomkodniuk?

nicu71 2018.11.11. 20:24:34

@szociál: én is radicsra savaztam.még ne essen ki

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 20:24:39

@Mók_Ica: az első hely az enyém a konténernél :)))

Lilith.Inanna.1 2018.11.11. 20:25:28

Remélem Szintike repül a fészekből.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:25:47

@tvbuzi:
:))
@nicu71:
Csinálj egy új profilt, dakota tinilany nikkel :)

,, 2018.11.11. 20:26:30

@nicu71: jogos. Kell a feszkógenerátor. Pl nekem tetszett h Era kiosztotta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:26:36

@Lynette21:
Tíz után lehet káromkodni, előtte nem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:26:52

@Mók_Ica: míg a konténerre vártam, használnom kellett a felmosóvödröt. Beleönthetem?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 20:27:14

@Lilith.Inanna.1: Én szerintem is ő fog ebből a kettőből, de valahogy most az az érzésem, hogy a szerkik vissza fogják küldeni. Azaz csak 1 új lakó lesz, és a meglepetés az lesz, hogy Szintit visszaküldik a játékba.

,, 2018.11.11. 20:28:00

Cincike menjen, csúnya a haja és Adri érdekesebb

Lynette21 2018.11.11. 20:28:17

@szociál: Meg dohanyozni i scsak 10 utan lehet...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:28:25

@szociál: jó lenne, ha lenne valami bünti tényleg, mert vagy a sípolás, vagy a mocsok.

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:28:49

@Lynette21: Nem csal az élő adásban való káromkodást szankcionálták, határozottan emlékszem egy jelenetre, amikor stólbuci bejelntkezett, leültették az agyhalottakat, közölték velük hogy a villában csúnyán megszaporodott a káromkodás és nem erről kell szóljon, elég komoly büntetési tételeket vezettek be. Talán a második, harmadik évad volt magassága volt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 20:29:35

Azért az idegesítő, hogy egy Hunor úgy tud 20% szimpátiaszavazatot kapni, hogy gyakorlatilag eddig még az úgymond "szépségén" kívül csak annyit villantott, hogy az első éjszakán majdnem kombózott a villa legtepsibb csaját.

Gia 2018.11.11. 20:29:43

Mivel Roli együtt aludt Adrival lehet,hogy bent tartja.Bár kínos is lehetett a nyomulása.

Mók_Ica 2018.11.11. 20:30:03

@úgymond olvasó mmkk: vip helyeim vannak, dakota tinilányok fogják a homlokunkat broáf közben :)))))
@Csakazértis én vagyok a királynő: mmkk :))))

@Lilith.Inanna.1: szia babám :))) puszi

Lynette21 2018.11.11. 20:30:09

Nem azt mondtak, hogy az egyik hazamegy, a masik meg lila kendot kap? Es ma meg kivalasztas is lesz...

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:30:38

Cintike csak marad, szopik baszik, mi kell még

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:30:41

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Legyen halkabb a sipolas mert szetcseszi a dobhartyam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 20:30:58

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Amúgy én sajnálnám, ha repülne, mert nem volt ő egy rossz karakter ebben a felhozatalban eddig....

Mók_Ica 2018.11.11. 20:31:20

2 új beköltöző lesz ma

Lynette21 2018.11.11. 20:31:36

@Schlomo Goldberg: Aha. Koszi. En erre mar nem emlekeztem.

,, 2018.11.11. 20:32:04

@Gia: várjál, az Hunor volt, a szépfiú

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:32:11

@VV Erőlegény: Egy tizeddel maradt le Ginu mögött. Őt kidobtam volna, Cintikéért kár szerintem is. Ő jó játékos volt eddig.

Mók_Ica 2018.11.11. 20:32:39

bakker, ki horkol úgy, mint egy medve???
mekkora dzsuva van a villában......
krisztián sírdogál egy kicsit.....

,, 2018.11.11. 20:34:32

Reni hajléktalanokat fürdet?

Mók_Ica 2018.11.11. 20:34:38

renike buta..... a hasonlatod sántít.....

Mók_Ica 2018.11.11. 20:35:05

@,,: meg új ruhát is ad nekik.....

WICKEDWITCH 2018.11.11. 20:35:51

"Ha itt bent úgy viselkedek, ahogy illik..." by KrisztiÁnusz. :D :D :D Erről már lecsúsztál, öcsém...

,, 2018.11.11. 20:36:15

Na mi van azzal, hogy nincsenek társadalmi nemek a pánszexuálisoknál? Azért a nő dolga hogy takarítson, haha

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:37:02

@WICKEDWITCH: főleg hogy Cintike már le is szopta

,, 2018.11.11. 20:37:13

@Mók_Ica: igen, ki gondolta volna!:)

Gia 2018.11.11. 20:37:25

@,,: Igazad van,rá gondoltam csak összekevertem a neveket.

Gia 2018.11.11. 20:39:20

Erának kár egy hülyével vitatkoznia...

Mók_Ica 2018.11.11. 20:39:29

@Mók_Ica: oszt hirtelen meg is változnak..... renike pedig meglepődik

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:40:28

"Radics a legeslegellenszenves és legprimitívabb" - Era

Mók_Ica 2018.11.11. 20:40:54

@Gia: lesüllyed a szintjére, oszt radics győz a rutinjával.....

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:41:20

meg kell küzdeni a nagy fekete faszért

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:41:43

@Gia: de utálom az ilyen embereket, akikkel még vitatkozni se lehet, mert ilyenek.

Mók_Ica 2018.11.11. 20:41:48

radics mégis 2dik a szimpátia savazáson...... :((((((

Cimili 2018.11.11. 20:41:57

csoki ráröpülhet az új csajra, oszt ezek marakodhatnak tovább

Mók_Ica 2018.11.11. 20:42:31

ancsi szoknyája olyan, mintha ikeás szatyorból csinálták volna....

nicu71 2018.11.11. 20:43:31

@szociál: megfontolom :DD viszont egyre gázabb radics ,áá nekem akkora csalodás,annyi potenciált láttam benne,de csak infantilis gyökérkedést mutat folyamatosan.Viszont ma az első kiválasztáson boritékolom hogy benne van a pakliban /hogy stilszerű legyek

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:43:55

@Mók_Ica: remélem, nem a valódi szimpátia miatt, sokkal inkább a feszültség-generálás miatt.

Angora Cardi 2018.11.11. 20:44:00

csoki nagy pofával meijedt a buláktól
ő csak szájjal parittyázik

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:44:13

Roli ne ülj fel erre a mindenkinek igazat mondok vonatra!

Gia 2018.11.11. 20:44:31

Ginu egy maszkmester. :-D

Mók_Ica 2018.11.11. 20:45:13

krisz 1 értelmes összetett mondatot nem tud elmondani..... izé, érted és egyéb kötőszavak viszont elég nagy számban előfordulnak...... pfffff

WICKEDWITCH 2018.11.11. 20:45:58

Komolyan sajnálom Erát és Rolit, hogy ennyi hülyével kell kínlódniuk...
@Schlomo Goldberg: és akkor a többi "illendő" megnyilvánulásáról még nem is beszéltünk

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:46:10

Radics vagy Krisztián kapja az első kiszavazó kendőt, ez szinte tuti. Megy is a levesbe bármelyik.

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:46:17

hogy kuncsorog pua mester a bentmaradásért

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:46:37

@Mók_Ica:
:))
Első nap levarrta a csajt erre most jut eszébe hogy van kint csaja.
Full kamu a csávó.
Szinmuvesz.

tvbuzi 2018.11.11. 20:46:56

Szomcsis a mókusfiú:((((

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 20:48:12

Egy nő azt szereti, ha híres vagy. -by Radics.
Akkor ő meg nem volt nővel?

Angora Cardi 2018.11.11. 20:49:17

Ennyi bárgyú szájhős díszfaszt mind depis.

,, 2018.11.11. 20:49:33

Nem lehetne hogy csoki essen ki, mert ebből a ketfájtból már most elegem van

Mók_Ica 2018.11.11. 20:49:52

@szociál: nem tud hogy kihátrálni a szintikés helyzetből....

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 20:49:54

radicskától még egy vicces mondatot nem hallottam

Mók_Ica 2018.11.11. 20:51:29

csoki is beszopta ezt a helyzetet.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:51:52

@Schlomo Goldberg: Bármi ami az ő győzelméről szól az vicc

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:52:45

Szerintetek ki nem unja ezt a triót?

Angora Cardi 2018.11.11. 20:54:01

@VV9 Velőtrázó Vélemény: húzódozik mert G csak parittyázna
ez egy vicc

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:54:24

Milyen "szerelmi" háromszög? Ez pozícióharc.

,, 2018.11.11. 20:54:29

@VV9 Velőtrázó Vélemény: ezt képtelenség lenne még hetekig hallgatni

nicu71 2018.11.11. 20:54:48

ANcsa szettje valami hátborzongatóan ótvar.Most csodálkoztam rá,belenézett vajon a tükörbe ,mielőtt kilökték a LIVE-ba???

WICKEDWITCH 2018.11.11. 20:54:59

@Schlomo Goldberg: vicceset én sem, röhejeset annál inkább

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 20:57:26

A paddockban is "cicaharc" ment, Verstappen lökdöste Ocont.

WICKEDWITCH 2018.11.11. 20:59:07

Én nem bírtam felállítani a szimpátiasorrendemet, mert úgy kezdődik, hogy Era, Roli..... Reni, Krisz, Radics a vége, közte meg mindig változik, hogy éppen melyik mennyire hülye...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 20:59:51

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Ezt a csoki szálat elengedhetnek, hot unalmas.

mocskosmacska 2018.11.11. 20:59:59

Ebben az évadban esett le nekem, hogy itt már tényleg csak a trashra mennek rá. Az első párban még voltak szereplők, akire rá lehet mondani, hogy valami értéket hordoztak, de itt már tényleg csak arról van szó, hogy kit lehet legjobban kiröhögni.
Roli nekem szimpi, ha Hunornak van egy kis esze, akkor inkább hozzá csapódik, mert RAdicsékhoz. Lehet, hogy menőnek tűnnek az egyszerűbb emberek szemében, de pár adás és velük is az lesz, mint az összes villa macsóval. (Dukai Gergő, meg a köpködős szériában Zsolttal) Ülnek és zabálnak, oszt ennyi. Radics a leggázabb. Érdemes megnézni a facebook profolját, tele van olyan képekkel, ahol telepi adoniszként feszít, az ötvenes nőismerősei meg kommentelnek: "Te eggy isten vaggy." "Ojan jó passi vaggy" stb. Szóval van rajongótábora. A Krisztián az elején még jó volt, legalábbis nálam szerzett egy nagy pirospontot, amikor odament Zsut vigasztalni a nagy lecsóbotrány után. Ráadásul baromi jól előadta magát azzal a kicsi a farkam témával. Ha ezt a vonalat nyomja, akkor nekem ő nagy kedvencem lett. De sajnos úgy néz ki, hogy is csak egy lesz a picsogós műmacsók közül. Zsuzsa szerintem központi karakter lesz. Olyan Edina feelingem van, hogy először mindenki lesajnálja, aztán már ő a műsor húzóembere.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:00:33

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Furcsa, de nekem Ginu is jó karakter. Pl jelenleg Roli, akivel amúgy talán a legjobban tudnék azonosulni a bennlevők között, full unalmas. Nem csinál semmi mást csak a háttérben szervezkedik... Krisztián és Anett az, akiket zívesen beáldoznék, a többiekben látok játékfantáziát, sőt igazából még Hunort, és igazából Greg is tuja eddig még... Mit képvisel eddig Greg a játékban?

WICKEDWITCH 2018.11.11. 21:01:13

@Mók_Ica: én szemeteszsáknak néztem :D

tvbuzi 2018.11.11. 21:02:23

Adri hasonlít a fogorvosomra.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:04:00

@VV Erőlegény: Ginu jó karakter, de attól még egy számító rideg kurva.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:04:35

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Verstappennek komoly gondjai lesznek, ha nem bírja visszafogni az indulatait

tvbuzi 2018.11.11. 21:04:41

De vártam már ezt az izgis zenét ami akkor szól amikor kiszaladnak a riportszobába.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:06:15

Cinti ezért érdemes volt baxni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:06:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: a youtube-on láttam 10 másodpercet egy videójából, ahol a "normális" lányokat hasonlította össze a "ribanc" lányokkal, hát okádnom kellett tőle

2018.11.11. 21:06:39

Ilyen ha p*nával taktikázik valaki...

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:07:06

Szintike pedig szopott is és erre meg, nincs igazság a földön

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:07:09

Horcsogfejut minek olelgeti?
Alarugnek azt csa.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:07:17

Na, Cincike megy, kint majd összebarátkozik Krisz nőjével és ketten várják a kiesését. :)

tvbuzi 2018.11.11. 21:08:11

Mókust megvigasztalja a mai beköltöző

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:08:25

@úgymond olvasó mmkk: én nem merem, mert félek, hogy óvadékra kell gyűjtsek.

Madam. 2018.11.11. 21:08:47

"találkozunk kint". Félelmetes...
"Hajjatok meg"

Cimili 2018.11.11. 21:09:02

nna egy lotyival kevesebben vannak.

mocskosmacska 2018.11.11. 21:09:56

Mi történt? Az utolsó kettő közül kellett a villamesternek választania?

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:10:37

@mocskosmacska: ja, és pont a legszebb seggű lányt küldte haza

mocskosmacska 2018.11.11. 21:10:47

Ha ott bent megtudták, hogy Adri és Cinti a két utolsó, akkor leesett valamelyik agysebésznek, hogy nem érdemes a bentmaradásért kúrni?

mocskosmacska 2018.11.11. 21:11:30

@tvbuzi: köszi
@Schlomo Goldberg: köszi, de nyugalom, úgyis meg fog jelenni róla egy-két erotikus fotó, ha máshol nem akkor a facebook oldalán.

,, 2018.11.11. 21:11:45

@Cimili: még jön egy beköltöző, attól tartok ugyanott leszünk:S

Angora Cardi 2018.11.11. 21:12:53

Milyen szánalmas ez, a búcsúfilm és a legjobb pillanatok ugyanaz a pár jelenet.
Pofára esett ez a kis ribi azért szépen.

Mók_Ica 2018.11.11. 21:13:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: az is a Zikejából való biztos, ők az új szponzor :))))

KnitKat 2018.11.11. 21:13:34

lemaradtam az elejéről, most ez a kendő védettséget is ad?

nicu71 2018.11.11. 21:14:33

basszus .megint egy hajhosszabiitott műpillás ribanc készülődik.Fuck!

,, 2018.11.11. 21:15:06

@Mók_Ica: húbaszki. Hát ez nem minőségi csere lesz

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:15:08

@Mók_Ica: a lakóké ki? Van szponzor titokzokni, szponzorszemüveg, szponzortetoválás.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:15:17

@mocskosmacska: Adri azzal magyarázta, hogy szte ő azért volt ott, mert a többiekhez képest kevésbé produkálta magát. Hát ha valaki fullba nyomta a női kretén játék + tujaság kombót az első napokban... ? :-)

Mók_Ica 2018.11.11. 21:15:22

no, ezért kellett szintikének mennie.... látjátok milyen csajt küldenek be? erre rá fog ugrani krisztián és csoki is..... igazi műpicsa....

Angora Cardi 2018.11.11. 21:15:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: másik 50 a baszás

18 évesen ekkora plasztik biccs vagy bazmeg?

candyperfumegirl 2018.11.11. 21:16:37

Ezt nem hiszem el, hogy beküldenek újabb plasztikmacát...
Pedig az ilyen első kiesés utáni beköltözőkkel szemben nagy remények vannak, mert ők ugye kimaradtak ebből az első kieséses sztoriból.
És ez 18?????

Mók_Ica 2018.11.11. 21:16:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: sapka / köntös pizsi szponzor van..... enerdzsi drink szponzor is van.... a többi lehet, hogy titkos :))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:16:55

Jesszus, Vivien. Szihológia szak, és média. Benyújtotta burkolt igényét a műsorvezetői posztra.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:17:06

Hát nekem nem tűnt cukinak Vivien.

Madam. 2018.11.11. 21:17:19

A MTA sürgősségi ülést hív össze.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:17:47

@candyperfumegirl: Ha ilyenek a mai 18-asok az nem semmi.

Na nesze nekünk itt egy másik nagyarcú fax.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:18:03

Jézus még egy debil csávó :(

WICKEDWITCH 2018.11.11. 21:18:06

Úgy érzem, Ancsa sincs oda attól, amit ráadtak... Szegényeknek nincs beleszólásuk???

Mók_Ica 2018.11.11. 21:18:07

ez a fickó is kisebbségi??? óóóóóó

tvbuzi 2018.11.11. 21:18:30

A metrószexuális Szándokán

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:19:55

@VV Erőlegény: Ó, rögtön kettő is! Lehet, hogy be kellene vezetni a numerus clausust? :-) Na jó, ebből fullra látszik, hogy kinek szól ez a műsor leginkább! :-)

Mók_Ica 2018.11.11. 21:20:08

@tvbuzi: ez de jó :)))))

@Angora Cardi: de nem is svéd :))))

nicu71 2018.11.11. 21:20:26

vv lacika...ujabb agyontetovált person... radics 2.0?

tvbuzi 2018.11.11. 21:20:32

Nem kérdezted Petikém

candyperfumegirl 2018.11.11. 21:20:40

@Angora Cardi: komolyan szomorú vagyok.
Tök jónak (és tudatosnak) tűnt az a koncepció, hogy először feltöltötték a villát totális agyhalottakkal (sőt, azonos szubkultúrából érkezőkkel), és amikor már nagyon faszagyereknek érezték magukat, beküldték a normálisabbakat a végére. Erre itt van újabb 2 paraszt, akinek a klónjaiból már van 3-4 a villában.

Cimili 2018.11.11. 21:20:40

lacikánál jobb felső 5ös??

Mók_Ica 2018.11.11. 21:20:45

@Schlomo Goldberg: inkább 50%, ha megnézed jobban őket.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:21:10

Hogy fog Vivike parittyázni? Leveszi a gyűrűt, hogy ne legyen gond.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:21:18

Jaj de jó lesz a sok szöszmöszös macis picsa meglátja ezt a plasztik macát lesz jajveszékelés.

tvbuzi 2018.11.11. 21:22:07

Lacika máris megreccsent

Gia 2018.11.11. 21:22:13

Mennyi szigány..

Mók_Ica 2018.11.11. 21:22:26

vivike vajon főz mos takarít???

,, 2018.11.11. 21:22:36

@VV Erőlegény: sixxnek volt valami felmérése, a városi értelmiség nézi leginkább, nem viccelek.

Cimili 2018.11.11. 21:22:38

hogy hívathatja magát egy pasi lacikának??????????

Angora Cardi 2018.11.11. 21:22:48

@candyperfumegirl: Még nem értem a koncepciót, de az ajvékolást várom, ahogy majd szűkölnek a picsák ezeket meglátva.
A pasi sajnos Radicsékhoz fog csapódni, félő, hogy erős tengelyt alakítanak majd a "többiek" ellen.

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:23:08

Lassan átlényegül a show Maunikásba, célzok itt a szereplőgárda összetételére

Angora Cardi 2018.11.11. 21:23:11

@Cimili: Anyuka hívja úgy. Ő csak megszokta.

Mók_Ica 2018.11.11. 21:23:13

@Schlomo Goldberg: én is azt latolgattam..... sztem van benne vmi.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:23:17

Vivike nagyarcú. Mire? Hogy 18 éves kora előtt már külön élt a pasijával?
Benne is van vonó, nem?
Meg póthaj, pótmell....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:23:20

Rolinak és Erának ezt a mi vagyunk a beküldött kritikus nézők szerepet kell tolni és akkor döntőzni fognak.

Madam. 2018.11.11. 21:23:32

Honnan, kérdezem én, honnan a geciből veszik ezeket elő?!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:23:54

@Cimili: biztos az apukája is Laci, na! az én keresztnevemet is kicsinyítik néha bizonyos családtagok, mivel nem én vagyok az egyetlen, aki ezt kapta a szülőanyjától :)))))

tvbuzi 2018.11.11. 21:23:56

Petike naon beindult

Angora Cardi 2018.11.11. 21:24:02

Ja hogy már kis is lesz valaki választva...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:24:10

Lacika Radics csereként megy be valszeg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:25:20

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Vivike és a rapper is dakota :(
Roliek egyedül lesznek.

tvbuzi 2018.11.11. 21:25:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha még nincs is benne vonó... majd lesz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:26:05

@Madam.: Jó nagy konténer az is, azonnan halásszák ezeket

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:27:04

@VV Erőlegény: Most kiválasztják Radicsot és kint is marad a párbajon.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:27:40

@Gia: Nálam ez volt a nap hsz-e, azóta is ezen röhögök :D

Cimili 2018.11.11. 21:27:50

@úgymond olvasó mmkk: akkor jól tippeltem :) #kacsint#

WICKEDWITCH 2018.11.11. 21:27:51

Közben rájöttem a pánszexualitás lényegére: Xandír tegnap rinyált, hogy őt ne vegyék egy kalap alá a férfiakkal, ma meg közölte, hogy a takarítás a nők dolga. Így kell kibújni minden alól, ami alól ki akarsz bújni. :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:28:56

Szerintetek Cintike megmászott azóta valakit a stábból?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:29:29

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Aham, értelek, de ki ellen marad kinn, jelenleg második a népszerűségi listán, és azért mégis csak jutuber, és ő választ majd ellenfelet is....

Cimili 2018.11.11. 21:29:40

@WICKEDWITCH: ügyes a fijúlány:DDDDDDDDD

Gia 2018.11.11. 21:29:40

@Angora Cardi: örülök ha megmosolyogtattalak. :-)

Angora Cardi 2018.11.11. 21:29:48

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Esetleg Ánusz haveri köréből, akik már a beköltözéskor is nagyon gusztálták?

Angora Cardi 2018.11.11. 21:30:34

@Gia: Nagyon :D Potyogtak a könnyeim ettől az ártatlan szejpítészbe oltott valóságtól :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:30:55

@VV Erőlegény: Van 12,6% szimpátia szavazata. Szerinted hányan utálják?

Cimili 2018.11.11. 21:31:09

@VV Erőlegény: na akkor lesz facagyerek roli, ha mégis őt jelöli.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:31:53

Na Csoki el is élvez mindjárt a kis 18 éves Vivikétől.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:32:07

@VV Erőlegény: mivel egy szájhős, dehogy viszi ki Rolit, viszi Zsut.

,, 2018.11.11. 21:32:20

Fú, hát én most elbizonytalanodtam, hogy ezt nézzem-e tovább. Én nagyon bírok itt mindenkit, de sajnos így el fog menni a műsor és kommentfolyam is egy olyan irányba, amit én nem szeretek ... én nem akarom hogy "mások" és "nem mások" közti klikesedésről szóljon az egész. úgyhogy én leléptem:(

Mók_Ica 2018.11.11. 21:32:36

találtam egy ilyet.... a lakók eddigi "aranyköpései" az rtl2 szerint:
VV Krisztián: „Ha kicsi a f*szom, nem várom meg, amíg más mondja. Én nyomom, hogy milyen kicsi a f*szom, oltom magamat.”

VV Csoki: „Sőt, még kisebbnek mondja!”

VV Krisztián: „És akkor meglepődnek, hogy van 10 centi!”

VV Radics: „Egymás csaját kell megk*rni. Az a legnagyobb fun!”

VV Cintike: „Hogy fogom leborotválni a p*n*mat?”

VV Csoki: „Az amúgy az én feladatom, nekem szóltak a vezetőségben, hogy azt nekem kell csinálni, én vagyok a p*n*borotváló.”

VV Greg: „Úgy érzem, mintha Lipóton lennénk. Mintha be lennénk zárva egy bolondok házába.”

VV Zsuzsu: „Nem a papír számít, hanem a szürkeállomány.”

VV Csoki: „A hajnak mindig patikának kell legyen.”

VV Csoki: „Szavazzatok rám, mert néger vagyok. Nem tudom, mi lesz a Villában, de egyet ígérhetek: ott is néger leszek.”

VV Krisztián: „A férfiakat magam alá gyűröm, a nőkkel pedig a lepedőt.”

VV Greg: „Köztem és Ken baba között igazából rengeteg hasonlóság van, csak nekem f*rkam is van.”

VV Cintike: „Das ist rántott hús."

VV Zsuzsu: „Akinek nem tetszek így, az nyomja el magát a hamusban.”

VV Radics: "Az artikulása, a mimikája annyira érdekes..."

Angora Cardi 2018.11.11. 21:32:56

Ginu rámegy Lacikára?

Cimili 2018.11.11. 21:33:16

má mutogatja a réz gyűrűjét.:DD

Lynette21 2018.11.11. 21:33:21

Viviennek milyen a haja oldalt a fulenel? Pajesza van, vagy mi?!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:33:29

@VV Erőlegény: Én pl jelenleg jónéhány játékos ellen nem őt szavaznám ki. Nekem nem a jó és a rossz, valamint az általam vélt igazságosság fontos a játéknak ebben a szakaszában.

Madam. 2018.11.11. 21:34:03

@WICKEDWITCH: köszi, rávilágítottál, a szexuális tévelygés alapján válogattak. Reni transznemű-, krisz bi-, greg pán-, a bejövő metro- és transznemű, adri nimfomán, roli aszex, többiek koitománok

Mók_Ica 2018.11.11. 21:34:17

vivike nem lopta a szívembe magát...... pffffff

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:34:54

Ginu rohant megvédeni a körbepisilt Csokit.

Cimili 2018.11.11. 21:35:10

na ezek meg luksógorok

Angora Cardi 2018.11.11. 21:35:20

Ez egy baráti kör, és Vivike palija már bekapta Gregnek, mindenki ismer mindenkit! Ez így szép kerek.

tvbuzi 2018.11.11. 21:35:33

Jerry Springer valahol felsikított

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:35:34

És most miért nem kapcsolják le az adást, élőben megy és hogy?
Büntit, azonnal.

AmanEdi 2018.11.11. 21:35:59

Ennek a hülyének mi a baja Greggel hogy ordít?

Angora Cardi 2018.11.11. 21:36:07

@tvbuzi: Lehet, hogy bi. Vagy pán. Bár ha bekapta a faszt akkor nem a lelke tetszik neki, akkor nem pán.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:36:16

Anikó le van sokkolodva.
Mondja ő az Anikó show házigazdája :))))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:36:17

Vagy ilyesmi... médiatörténeti pillanat én is megkavarodok.

nicu71 2018.11.11. 21:36:29

uristen mi folyik itt?? rögtönzött Maunika -show már csak a hajtépés hiányzik

Lynette21 2018.11.11. 21:36:31

Haha! Az elot nem lehet kisipolni, mi?! Na erre racsesztetek rtl!

Angora Cardi 2018.11.11. 21:37:30

@AmanEdi: Pasija bekapta a faszt amihez Gregnek valamilyen szinten köze volt ,vagy az övé volt vagy közös ismerősé ez majd a bulvárból megtudjuk.

Madam. 2018.11.11. 21:37:51

@Angora Cardi: a pán mintha nem baszna, csak a művészetit szereti a másiknak

Cimili 2018.11.11. 21:38:35

@Mók_Ica: ez jóóóóóóó :DDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.11. 21:38:38

@Lynette21: ezen röhögtem én is :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:39:05

@Madam.: de, a pán üzekedik, szerintük nincs olyan, hogy férfi meg nő, csak ember.

Cimili 2018.11.11. 21:39:46

na roli, rajtad a "világ" szeme

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:40:00

@Angora Cardi: a pánnak mindegy, hogy szop, vagy nyal :DDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:40:15

Ez a meglepetés kiválasztás azért érdekes, mert így nincs lehetőség egyeztetni.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:40:18

@nicu71: Hajtépés? Több kinti ember haja van bent mint villalakóé!

Cimili 2018.11.11. 21:40:52

@Cimili: ja nem, má megkavarodtam én is. :)))))

AmanEdi 2018.11.11. 21:40:54

Vajon ki lesz a kiválasztott?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:41:19

És ha valamelyik nem tud írni, mert ezekből kinézem.
Az lerajzolja. :)

WICKEDWITCH 2018.11.11. 21:42:04

@úgymond olvasó mmkk: ehhez képest női munka az van... ehhh...

naezjó... 2018.11.11. 21:42:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Még a "számold össze, hogy mind megvan-e" is kihívást jelent.

Adamadam 2018.11.11. 21:42:34

Anikó, hogy keménykedik:D

Mók_Ica 2018.11.11. 21:42:40

ancsika miért hunort b@sztatja? dzsinu még hunor után hozta.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:42:49

örüljetek neki, hogy Greg nem demiszexuális!

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:42:51

hunyor rendőrmúltja kijött, egy perc alatt nem sikerült leírnia egy nevet és borítékba tennie

Angora Cardi 2018.11.11. 21:43:37

@Madam.: @úgymond olvasó mmkk: Na jó de akkor minek él együtt a másik fiúval? Néha megizélik egymás lelkit?

Mók_Ica 2018.11.11. 21:43:45

@Schlomo Goldberg: többen még nála is lassabbak voltak

Mók_Ica 2018.11.11. 21:44:38

@tvbuzi: idegállapotba' vagyok, Máóuni----ka :DDDD

2018.11.11. 21:44:58

Kicist megcsúszott az adás. Most ez igazán tresss lesz...

Adamadam 2018.11.11. 21:45:06

@Mók_Ica: Persze, Anikó nevetséges

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:45:35

Roli és Radics ugyanannyit kap, akkor Roli hogy dönt? :-P

tvbuzi 2018.11.11. 21:45:46

VV Maunika mint egy őrmester

naezjó... 2018.11.11. 21:46:17

na, most túlcsordulhat a tattika. Roli meg kiszavazta a nyakát.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:46:20

@Madam.: Ahhoz nem kellene együtt élni senkivel :D Kamu ez sima homoszexuálisok ezek.

Madam. 2018.11.11. 21:46:40

"először indokoljatok" - nem túlzó elvárás ez?

tvbuzi 2018.11.11. 21:47:12

Azt hittem Róland Radicsra rakja

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:47:28

@Angora Cardi: ha demiszexuális lenne, Platónra vagy Einsteinre gondolva verné ki magának, miközben filozófiai értekezéseket üvölt nyögve. a jelenlegi állapota tán egy fokkal jobb :DDDDDDD

Madam. 2018.11.11. 21:48:04

@Angora Cardi: ott a pont. Ezeknél buzi, aki nem buzi.

Adamadam 2018.11.11. 21:48:38

De utálom, hogy így siettetik az indoklást.

Mók_Ica 2018.11.11. 21:49:02

@Adamadam: annyira gyökér stílusban nyomják.... ráadásul ők batyták el és a lakókat siettetik..... pffff

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:49:23

Reni nem érti hogy kussoljon
többi se nagyon

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:49:38

Roli miért nem Radicsra rakott?

AmanEdi 2018.11.11. 21:51:11

Szavazat egyenlőség

AmanEdi 2018.11.11. 21:51:52

Na Radics-Roli párbaj vasárnap biztos

Cimili 2018.11.11. 21:51:59

radics, nagyképű hülye pöcs!!!!!!!

Mók_Ica 2018.11.11. 21:52:35

radics kiviszi rolit.... :((((

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:52:35

Magára kellett volna raknia, és ő választhatott volna. Simán visszament volna. Mondjuk lehet még kihívott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:52:53

@Mók_Ica:
Ha Radics megy vissza akkor kibsszom a tv-t a zárt ablakon.

Mók_Ica 2018.11.11. 21:53:31

@Cimili: sajna a szimpátia szavazáson elég elöl állt..... előrébb, mint roli.....

Madam. 2018.11.11. 21:53:40

Tudnánk-e alkalmatlanabb párost a műsor(?)vezetésre?

tvbuzi 2018.11.11. 21:53:47

Parittyázás hangjai voltak?

nicu71 2018.11.11. 21:54:15

@Mók_Ica: ööö radics nem hunyort emlegette? /hogy kiviszi/

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 21:54:17

@Mók_Ica: viszont Hunor szavazói talán Rolira raknak.

tvbuzi 2018.11.11. 21:54:42

Rádics nem a Hunort viszi?

Mók_Ica 2018.11.11. 21:54:49

@VV9 Velőtrázó Vélemény: az jó, mert akkor radics kint marad :)))))))))))

Lynette21 2018.11.11. 21:55:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Az jo lesz, mert akkor tutira Hunor megy vissza.

Angora Cardi 2018.11.11. 21:55:06

@úgymond olvasó mmkk: El ne jussunk ide :D
@Madam.: Nálam is buzi aki nem 'nem buzi', az hogy épp mivel fűszerezi... most belemehetnék de még nincs tíz után :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:55:14

Radics csak a szerkik jóvoltából maradhatna, de már beküldték az utódot.

naezjó... 2018.11.11. 21:55:31

@Madam.: Gáspár Győző és Baukó Éva pl.

tvbuzi 2018.11.11. 21:55:48

Ha Hunort viszi kiesik Rádics

Cimili 2018.11.11. 21:56:01

@tvbuzi: az avatarod találó :)) nem hiába nagy a füled:DDDDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 21:56:48

Azért ez a balfaszkodást, semmi respektje nincs anikónak és bajusznak, mindegy mit mondanak, le se szarják őket, amatőr balfasz banda, egy telibebaszott kiválasztást nem lehet tisztességesen levezényelni

tvbuzi 2018.11.11. 21:57:04

Borzasztó ez a reklám a Káleszível

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 21:57:18

@AmanEdi: Miért olyan biztos? Sokkal kevésbé biztos így, mintha Roli magán tartotta volna a kendőt. Miért nem magára kötötte a jellembajnok? Így valamennyi esélyt adott magának, hogy ne őt hívja ki.

Gia 2018.11.11. 21:58:07

Radics tudja,h.Adri a végén végzett a szimpátia szavazásnak.Ha van esze őt viszi.De ne legyen,mert akkor visszajön..

AmanEdi 2018.11.11. 21:58:12

Ne hogy elkapcsoljatok mert jön Hose Armando

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:58:41

@tvbuzi: délután láttam, szörnyen szörnyű! (Harry Potter a Coolon :P)

Gia 2018.11.11. 21:58:46

Jah,Adri védett.

ascii 2018.11.11. 21:58:47

gratulálok rtl2 szerkesztők, időmenedzsmentből csillagos ötös, menjetek be légyszíves a villába, ki szeretnélek titeket szavazni! szerencsétlen társaság!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 21:58:48

@tvbuzi:
Radics gyáva xar, lehet Zsut viszi :))

tvbuzi 2018.11.11. 21:58:57

@Gia: Adrinak védettsége van

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.11. 21:59:05

@Zabkása: ah, pár órával hamarabb az előző posztnál ugyanezt a megfigyelést tettem, tényleg igen mélyre zuhant már a szint (szint? kútmély) de biztos vagyok benne, hogy a 9es széria még lejjebb kerül.

ascii 2018.11.11. 21:59:07

@Cimili: aki azt a parfüm reklámot énekli

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 21:59:12

Győzike mit agyalhat azon, hogy miként tud még a mai élő alá lemenni.

AmanEdi 2018.11.11. 21:59:36

@VV Erőlegény: Hát hogy miért nem magára kötötte az jó kérdés de szerintem azért mert egymásra tettek

tvbuzi 2018.11.11. 21:59:52

@Cimili: a Trónok harcából a szőke csak a sárkányon

Cimili 2018.11.11. 22:00:15

@ascii: ja, rólam leperegnek a reklámok, oda se nézek.

Cimili 2018.11.11. 22:00:46

@tvbuzi: na majd megkukálom legközelebb.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:00:56

Hát ha lányt visz, az csak a kiesési arányt növeli.

Adamadam 2018.11.11. 22:01:12

Rolinál mi lett volna a jó döntés szerintetek?
Ha magára teszi és kivisz valakit akit gyengének hisz, vagy ez, hogy Radicsra tette?

tvbuzi 2018.11.11. 22:01:15

Cintike megnézheti a filmet amiben előadja Mozart varázsfuvoláját

2018.11.11. 22:01:23

Bennem még az is felmerült, hogy az új csaj, (Vivi?) nem is csaj. Lehet, hogy csak plaszikázták itt-ott, és egyébként a Ken ligájában játszik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:01:24

@tvbuzi: Tyrion is szőke, nem? vagy ő még nem ült sárkányon?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:01:58

Zsuzsu mindig a Belevalóban a legjobb.

Zabkása 2018.11.11. 22:02:28

@adamskij: igen megy ez még a szakadék mélyére... de tényleg brutál. Pedig eskü élvezném, ha normális taktika menne, nem pedig a "megudgatom magam mert akkor majd jól megvéd" és társai. Meg ha a vita nem arról szólna, hogy ki tud hangosabban csúnyábbat mondani, mert itt más nincs.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:02:40

@VV Erőlegény: Furcsa, hogy amellett, hogy érzésre hosszútávon Rolival tudnék talán a legjobban azonosulni a játékosok között, nem igazából szimpatikus a játéka, és azt sem tartom bölcsnek, hogy már az első perctől kezdve elkezdett taktikázni. Jelenleg még Radiccsal szemben sem biztos, hogy ő a nyerő, sok függ attól, hogy a héten mit látunk játékban az új belépőktől, illetve Hunortól. Szerintem dramaturgiailag egy Radics féle ellenpólus kell a csapatba.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:02:40

Győző imádta az egész percét a mainak.

AmanEdi 2018.11.11. 22:02:40

Adri védett tehát ő nem mehet maradt Era,Roli,és még a másik aki rá tett csak most nem tudom már ki

tvbuzi 2018.11.11. 22:02:49

Vivike kissé tudálékos

Madam. 2018.11.11. 22:03:03

Balett és rúdtánc mint sport.

2018.11.11. 22:03:19

@Spitzbauer: Most nézem a fimjét. Lehet, hogy tévedtem, bocs.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:03:26

kéne hogyvoltot írni a harry potterből

Angora Cardi 2018.11.11. 22:04:08

A 18 éves ha bepiál lányra fiúra egyaránt rámegy, saját állítása szerint.
Miféle kurva világ ez?

Madam. 2018.11.11. 22:04:13

@Spitzbauer: lásd fentebb a tipológiát. Transzi. Nemváltó.

AmanEdi 2018.11.11. 22:04:30

Ez a csaj 18 évesen nagyon beképzelt

Angora Cardi 2018.11.11. 22:04:58

@úgymond olvasó mmkk: Már annyiszor láttam, hogy szinte kívülről tudom :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:04:58

@Angora Cardi: 7-8 évvel ezelőtt is voltak ilyenek, csak akkor még nem volt menő

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:05:11

Van még kétely hova tartozik Vivien?

Schlomo Goldberg 2018.11.11. 22:05:17

Gyémántos Vivike, ahogy nézem

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:05:44

@Angora Cardi: én is, halálra idegesítem a körülöttem lévőket vele :DD

Angora Cardi 2018.11.11. 22:07:51

@úgymond olvasó mmkk: Igen mintha ezek ezzel menőznének, mi a szuperképességed? 18 évesen már végigkúrt mindenki aki szembe jött. Ez a menő világ?
Kérem kis konténer elém gurítását..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 22:07:58

Ezek nem szerepeltek az anikonal?
Ennyi dade bmg

Cimili 2018.11.11. 22:08:02

Lacikát már most nem csípem.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:08:44

Mondom én, hogy Lacika váltja Radicsot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:09:11

@Angora Cardi: nemhogy 18 évesen, a 16 évesek között is előfordul ez a faj

tvbuzi 2018.11.11. 22:11:40

Ezzel a konkurencia cuccal minden nő megvan áldva.

Cimili 2018.11.11. 22:11:57

cintike reniről: agyilag nincs rendben.:)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:12:19

Milyen párbajra lehet szavazni? Még csak kiválasztás volt. :-)

Madam. 2018.11.11. 22:12:24

@tvbuzi: azé mer az egy márka.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:12:49

Szintinek volt egy kapcsolata már amikor egy kicsit lejjebb ment az egoja, hát most Krisz után biztos emelkedett... Szegény lány...

Mók_Ica 2018.11.11. 22:13:11

@Adamadam: hülye lett volna magára tenni, mert akkor tuti párbajozik.... a bennmaradás feltétele, hogy elkerüld a párbajt :)))) bár radics nagy valószínűséggel rolit viszi, de lehet hogy mégse :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:13:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Radicsra már ráteheted a szavazatodat bárki ellen.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:14:07

@úgymond olvasó mmkk: Á de már csak a végét látom emiatt a szar miatt :D

Madam. 2018.11.11. 22:15:36

Epic.
A baszás téma alatt Bach: Air-ja szól.

Mók_Ica 2018.11.11. 22:16:20

szintike megnézheti azt a maszatolást :)))

tvbuzi 2018.11.11. 22:16:52

Milyen jogon szopjak le valakit ha nem nyal ki??

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:17:26

@Angora Cardi: végigkommentálom hangosan az egész filmet :DDDD

Angora Cardi 2018.11.11. 22:17:37

Na remélem büszke vagy magadra Cintija.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:18:01

@tvbuzi: remélem csak lemaradt az idézőjel

Angora Cardi 2018.11.11. 22:19:41

@úgymond olvasó mmkk: :DDD
Legnagyobb sóman-ról maradtam le emiatt.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:20:14

Cinti büszke a teljesítményére.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:20:49

Ez az Imperial March óriási volt, már csak az "Én vagyok az apád" kellett volna.

tvbuzi 2018.11.11. 22:21:51

Most, hogy Győző elmagyarázta, már én sem értem.

Nbl 2018.11.11. 22:22:03

Nem tudom mennyire instruálják a szerkik ezt az ostoba Győzőt, eddig csak egy buta fasznak tartottam, de most inkább hánynom kell tőle

tvbuzi 2018.11.11. 22:22:45

Integetünk Cinti:DDDD

Angora Cardi 2018.11.11. 22:23:11

@úgymond olvasó mmkk: Dehogy... Csak a végére már nem akarok bekapcsolódni, inkább holnap megnézem egyben.

Madam. 2018.11.11. 22:23:21

Vigyázzatok magatokkal by Győzi

AmanEdi 2018.11.11. 22:23:53

Jó volt a rész mindenkinek jó éjt

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:24:21

@Angora Cardi: Igazad van, ezt folyamatában kell venni.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:24:40

Előre sajnálom, hogy nem Candy írhat erről...

Zabkása 2018.11.11. 22:24:47

Gecc ez a Győző hogy érti meg egyáltalán azt, hogy a villát hogy kell használni? Egy mondatot nem tud befejezni, világát nem tudja, de még azt se, ami 5 perccel előtte történt abban a műsorban, amit elvileg VEZET?!
Milyen szavazás van már? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:24:47

@Angora Cardi: az ápoltak biztos értékelnék, hogy őket nézted :D

csincsilla72 2018.11.11. 22:24:59

Ha most Radicsnak van egy csöpp esze (nincs), akkor végiggondolja mennyire népszerű az értő közönség szemében a kefélés, mint tattika. És ennek megfelelően olyat választ, aki ezzel volt elfoglalva egész héten, mert ellene van esélye visszajönni. Jelen pillanatban még fogalmuk sincs, hogy ki mennyire erős, PUÁt kivéve. Úgyhogy Cincike kiesésén el kellene gondolkodnia.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:28:06

Radics maximum akkor marad játékban ha Krisztiánt vagy Csokit viszi ki.

mocskosmacska 2018.11.11. 22:30:30

@Mók_Ica: Nem biztos. Az első két szériát az nyerte meg, aki folyamatosan párbajozott. Baukó Évát is mindig kiküldték, aztán mindig visszajött.

ascii 2018.11.11. 22:31:24

@Zabkása: az a szomorú h ez a szellemileg fogyatékos ember magasabb értékrendszerrel rendelkezik, mint ez a retkek retke, gondolom ausztriában is ősi mesterséget űzött, azért nem tud egy kukkot németül

mocskosmacska 2018.11.11. 22:31:33

@csincsilla72: Nem reménykedem, hogy van ennyi esze.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:34:09

@ascii: jaj már, hát nem biztos, hogy éjszakai pillangó volt, biztos takkerolt osztrákiában!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 22:34:34

Na megyek aludni, regenerálódniuk kell az agysejteknek.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:35:04

@úgymond olvasó mmkk: minden bizonnyal :DDD dolgozni akartam még este de kezdek ásítozni, úgy tűnik, öregszem..
@VV9 Velőtrázó Vélemény: :DD fő az akkurátus hozzáállás

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:36:50

@Angora Cardi: kétoldalú munkaundoritiszben szenvedek már most :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:39:47

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nem így látom, még Rolival szemben sem (jelenleg 50-50%-ot érzek). Nagyon sok függ a következő hét alakulásától is. Honnan tudod, hogy kik nézik, és szavaznak a játékban, és mi a szavazási preferenciák? Mi itt a Hogyvolton lehetünk, vagy max 100-an kommentelők, illetve néhány ezren olvasók, ráadásul sokan közünk nem is szavaznak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 22:40:22

Félek az a sok indián Radicsot vissza szavazza, a csatornáján szinte mindenki imádja :(

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:40:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem a sztoriról szólna, hanem a kommentárjaimról

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:41:20

@Cimili: szeretem is, sárkányos róla. Ha fiú lennék, Havas Jont választom. :D

Zabkása 2018.11.11. 22:41:29

@ascii: nem értek egyet, de nem is kell versenyeztetni őket, hogy melyik milyen értékrendet képvisel. Bár hiszem azt, hogy Győző, mint audiovizuális disztroj káros évtizedek óta, míg ez a Cintike meg már decemberben el lesz felejtve.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:41:32

@úgymond olvasó mmkk: Az a baj, hogy nálam is állandósult.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 22:41:47

@VV Erőlegény:

www.youtube.com/watch?v=kRiXl71Cjy4

Mekkora forma vagy Radics !
Nagy forma vagy!
Fú de forma vagy Radics.
Ez ám a forma !

stb stb...

Egy bazi nagy meteor jöhetne már

Cimili 2018.11.11. 22:42:36

Na jók legyetek, holnap jövök. :) Jóccakát!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:43:20

@VV Erőlegény: ja, Tivyt is sokan bírták. :(
Érdekes lesz.
De sztem gyengét visz ki, mert gyáva.

Zabkása 2018.11.11. 22:43:41

Nem is tuti, hogy ez a ratyi cigó youtuber egyáltalán a Rolit viszi ki

Angora Cardi 2018.11.11. 22:44:16

Gerard Butler háza is odalett :(

Angora Cardi 2018.11.11. 22:45:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem is... Kiviszi Zsuzsut aki vissza is jön. De szép lenne :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:45:31

Nézek egy kis Thor-t, hogy helyreálljon az agyam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:47:26

Reni, hogy megmagyarázta, hogy szerinte miért Szintit szavazták ki a nézők a játékból! :-) Ilyen a jó barinő! :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:48:01

@Angora Cardi: vagy Hunort, rá is rakott, nem? Azt hiheti, hogy új, gyenge, nem ismerik.
Vagy rádumálja Krisztiánt, hogy jobb neki kint és majd a megmentő szerepében tetszeleg.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:49:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ilyen alapon Roli is gyáva volt, de értelek, szerintem sem biztos, hogy Rolival fog párbajozni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:49:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): vannak köztünk olyanok is, akik a kommentáromat is :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:52:38

@VV Erőlegény: ezt mondtam is korábban, magára kellett volna raknia a kendőt sztem is.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:53:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: Krisztiánnal még kellenek egymásnak, talán ennyi esze van. De Hunort kinézem belőle, mondjuk a szépfiú ellen nincs esélye, esetleg még ennyi esze is van. Vagy erőből megy Roli ellen vagy egy lányt visz mert ő "férfi" és hát Zsuzsut elejétől osztja. Erának még nekirugaszkodhat, de remélem ott is elvérezne.

@mocskosmacska: Drukkoljunk, hogy gyengébbel akarjon mérkőzni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:54:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: Sokan mondták már a korábbi szériákban is, hogy a kendőnek ereje van... Különösen a játék elején. Akkor mindenki neked puncsol, hogy ne hívd ki.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:54:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én sosem raknám magamra, így mindig van esély, hogy elkerülheti a párbajt és végső soron nem keménykedni mentek be, hanem végig lavírozni, ezt valószínűleg felmérte Roli is.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:55:22

A "kiviszlek és kint hagylak" nem emlékszem, hogy túlnyomó többségben működött volna eddig sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:57:33

@Angora Cardi: Roli azt is felmérte, hogy Renire rakta a kendőt (mondjuk ő is lány).

Zabkása 2018.11.11. 22:57:43

@Angora Cardi: pontosan, az már annyira nem működő stratégia volt, hogy ha jól emlékszem beszóltak a villába, hogy srácok ez nem lesz jó ötlet :D

candyperfumegirl 2018.11.11. 22:58:04

Most lehet, hogy hülye kérdés, de olyan funkció már nincs, hogy nézz be élőben a villába? A hatosnál emlékszem, hogy lestük - már amikor kaptunk adást és spoiler miatt nem kapcsolták ki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 22:58:59

@Angora Cardi: sose jött be.
Úgy dobálónak ezzel, mintha bármi is múlna rajtuk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 22:59:21

@candyperfumegirl: A hetesnél is volt stream, de azóta fullra szerkesztik.

Angora Cardi 2018.11.11. 22:59:55

@Zabkása: Örülök, hogy jól emlékeztem.
@VV Erőlegény: Igen ott kár, hogy nem Radicsra rakta, de ha Reni zavarja épp jobban..
@candyperfumegirl: sajnos nincs pedig jó volt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 23:05:12

@Angora Cardi: Felhergelte pl Hunort (kezetfogva vele, és behívva a szövetségbe), hogy a főellenség Radics, az ő kígyófejét kell levágni, majd rátette a jelet Renire, míg a friss belépő Hunor rátett Radicsra. Era karakán volt, Roli nem!

tvbuzi 2018.11.11. 23:06:53

@VV Erőlegény: a cigizősarokban mondta, hogy először Renit szeretné a villán kívül látni.

csincsilla72 2018.11.11. 23:08:19

Végtelen csalódás, hogy a mocsárlakók számát szaporították. Ez a két műmájer egy dologra lesz jó: parittyázni. Gondolom, tattikailag ez lesz a feladatuk. Gina arcán penészfoltok ütköznek ki, amikor Vivike is beleül a csokifaszba. Már látom, sokat fogjuk még Ánusz, Csokit és Radicsot bőgni látni.

csincsilla72 2018.11.11. 23:09:44

@VV Erőlegény: Itt nem volt idő átgondolni, azonnal kellett dönteni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 23:11:07

@csincsilla72: hogy rohant kijelölni a területét, mikor Csoki az ágyába invitálta Vivikét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 23:12:05

@VV Erőlegény: Érdekes volt a döbbent fejét is látni a jelölés alakulásánál... És még egyszer mondom, hogy ezzel együtt az ő (Roli) karakterét érzem a legközelebb a sajátoméhoz a bennlevők közül, azonban tök nem tetszik, ahogy eddig ezt a játékot játszotta. A nagy tattikázáson kívül tiszta görcs a pali, semmi humor, semmi játékosság. Amit eddig láttunk tőle az a nagy stratéga nagy pofára esése volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 23:17:07

@VV Erőlegény: és sajna el is fog vérezni így, ha nem lesz "hatalom" a kezében. Era sokkal erősebb ebből a szempontból. Vagy még nem dolgozta ki a stratégiáját és lányos zavarában egyből taktikázni kezdett. Ha megismeri a többieket, rájöhet, hogy ezek ösztönlények, ész nélkül.

csincsilla72 2018.11.11. 23:23:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ja. Pedig a "szerelmi háromszög" témából ennyi elég. Még a végén az új picsa fogja összekovácsolni Renit és Ginát.

És egy ostoba kérdés: mi az anyjuk picsujának van hosszú hajuk, amikor sem viselni, sem elviselni nem tudják? Reni is, Cinci is ordenáré a feje tetejére felcsavart hajjal, pláne, mikor kilóg a pótlás alóla. Szakadt, ápolatlan, igénytelen.

Végül: Vivit láthatóan direkt castinggal hozták be, hogy Greg műsora is megkezdődjön. Ennyit a "kicsi a világ" véletlenekről....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 23:26:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Még ezt sem lehet kijelenteni. A párbajig több idő van még, mint amennyit eddig együtt töltöttek. A helyzet az, hogy most pont azok vannak a legnagyobb párbajveszélyben, akik rögtön az első perctől kezdve tattikázni kezdtek, mégpedig oly módonm, hogy pólus irányítókká akartak válni az első perctől kezdve, csak ehhez más és más eszköztárat használtak. Az egyik hátulról manipulál, de nem finoman, a másik meg fullba nyomta a kretént a kipécézett játékosok verbális inzultálásával.

nicu71 2018.11.12. 02:45:30

Aaa, vissza akartam nézni rtlmostrol, és kivágták a legstaftosabb részt ,kenbaba meg ujribi műhajtépését oszt ki van vágva.Ez botrány.vagy soros

Costanza 2018.11.12. 04:24:37

nem ertem hogy egy Maserati es egy Ducati miert veszekszik egy csavarhuzon :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.12. 05:48:07

Roli egyáltalán nem cselekedett meglepően, pontosan azt lépte, amit akart. viszont remek reality check, hogy ott a 4 jele.
Radics is meg fogja még bánni a gyors kijelentését, ha van esetleg egy pici esze, nem Rolit hozza ki. persze ha nincs, akkor könnyedén szét is eshet a műsor az elején, mert ösztönlények hőzöngései nem húzhatók 4 hónap hosszan.
Radics “óriási” tábora illékony, ez már az előző szériából is kiderült.
a két új lakó pedig eljuthat a végéig, nem lesz komoly ellenfelük és rafináltabbak is a többieknél.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 06:23:03

Roli nem Radicsra tette a jelét és ez a kihívásnál még jól jöhet neki. De ismétlem, Radics szerintem szinte csak szerki segítséggel maradhat bent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 06:36:46

@nicu71: Ezt a részt valaki mondja már el mi történt, mert erről sajnos lemaradtam, éppen kommenteltem, csak azt hallottam a tévéből, hogy valami ribillió van, és némi lightos dulakodás.

Angora Cardi 2018.11.12. 08:04:23

@VV Erőlegény: Ilyen alakok között én sem tudnék feloldódni... Van az az ember típus akitől leblokkolnak mások, lehet hogy neki is ilyenek az észnélkül kefélő társadalom tagjai.

Előzőhöz, én is azt gondolom mint többek, hogy kijelentette Renit akarja előbb kint látni, valószínűleg jobban irritálja a lány valamiért mint Radics, de Radics meg megkapta a kendőt.

Angora Cardi 2018.11.12. 08:10:00

@VV Erőlegény: Nem volt dulakodás, csak egymás arcába kicsit belemásztak de nem tűnt komolynak csak amolyan dizsis erőfitogtatásnak.
Greg és Vivi ismerik egymást és Greg kedvesen a lány arcába nyomta, hogy nem én tehetek róla hogy a pasid szereti bekapni a faxt. Vivi nem tagadta az állítást.
Vicces volt.

Angora Cardi 2018.11.12. 08:14:45

@úgymond olvasó mmkk: Tetszett valaki esti hsz-e, minszerint segglyuksógornők lettek ezáltal.
Újra hétfő, hurrá hurrá? :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 08:23:24

@Angora Cardi: jaj, ne is mondd, leesik a nagy fejem a helyéről :/ :DDDD

Pancsamanó 2018.11.12. 08:30:05

Jajj ezek az új lakók :( Elment az egyik irritáló csaj erre beküldtek egy még irritálóbbat. Szuper.

Rolinak drukkolok, bár csalódas volt hogy nem volt vér a pucájában a nyomi trió egyikére rakni. A szövetségesei rátettek a trió egyikére a megbeszéltek szerint, erre ő meg rádobta egy "nem oszt nem szoroz" csajra.....beijedt a nagyfiúktól.

Annyira szeretném hogy az egyik nagyszájú "alfa" kiessen, már most baromira idegesítő ahogy nekiesnek a többinek és arcoskodnak, erről szól minden megnyilvánulásuk, nem humorosak, nem jófejek, csak a nyomorult erőfitogtatás megy amolyan "mivan?mivan?" módon. Szerintem az új srác is beszáll majd hozzájuk..

A csajok között meg Erán kívül tényleg nincs egyetlen értelmes sem. Reni és Adri nem legalja, de nekik sem adnék ennyi lóvét. Zsuzsut meg valamiért aranyosnak mondják páran, de nem értem az okát, olyan affektáló, természetellenesen beszélő buta műnő mint a többi csak talán kevésbé lesz alpári, mint pl. az új csaj.

Ja, ezek a nevek...Lacika, Cintike, Ginu, Zsuzsu..szerintem ez szerki "kreatívkodás" akart lenni, tuti hogy ezeket az életben senki nem hívja így.

ascii 2018.11.12. 08:40:04

Tegnap volt egy kis kavarodás. Úgy volt, hogy Tina megy be, de ezek szerint több lehetséges forgatókönyv volt, lehet ha Adri megy ki, akkor nem a Vivien megy be. Nem tudhatjuk.

csincsilla72 2018.11.12. 08:45:08

@VV Erőlegény: Ha jól értettem az ápoltak ajvékolásától, akkor az volt a gond, hogy az új csaj egyik exfaszija rámozdult anno Ken babára. Tekintve, hogy a csaj állítólag csak 18, és két éve él stabil párkapcsolatban, ennek valamikor 16 éves kora előtt kellett megtörténnie. Hát, ha ez igaz, nem semmilyen alakokkal gurított már hamvas tinilányként is.
Vagy akkor még fiú volt? :-))

Angora Cardi 2018.11.12. 08:48:19

@Pancsamanó: Tetszik amiket írsz, annyi kivétellel, hogy nálam a Reni fajta eléggé legalja, ahogy leissza magát és alpárian viselkedik, olyan igazi olcsó bordélykurva lesz belőle, ami valószínűleg a foglalkozása az eddigi elejtett megjegyzéseiből, attól, hogy néha próbál viselkedni, még a számító énje kijön. Való életben az ilyet messzire kerülném. Számomra ebben a legdurvább, hogy ezek még csak 20 éves fiatalok.

Angora Cardi 2018.11.12. 08:51:50

@csincsilla72: Hamar elkezdenek "élni" ebben (abban) a generációban. És mindenki azonnal sok pénzt akar a semmiért, kis fotózás pornózás kupizás és megvan a műcsöcsre műhajra való.

ascii 2018.11.12. 08:52:00

A tetoválás beazonosításra szolgál, mint a mezőgazdasági haszonállat fajoknál az Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszer, továbbá szánalmas életük egy-egy fordulópontjának vizuális megjelenése, mert amúgy nem emlékeznének rá, h testvérük született, vagy h mikor van a névnapjuk, illetve kedvenc filmjükből a kedvenc jelenet sem maradhat felvarratlanul.
A csillagtetoválás meg jelzi, h emberünk már koitált.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 08:54:35

@csincsilla72: Ráadásul Renató, Ken barátja kinn, valamelyik Belevalóban a héten elmondta, hogy ők már 4 éve vannak együtt, és náluk a megcsalás azonnali válóok... Köszönöm mindkettőtöknek Angora Cardival az infót a kieső lánszemről. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 08:55:55

@VV Erőlegény: hát, Ken babának a vellában nagyon maximum Krisztiánusszal van esélye bármiféle orális kombózásra

Angora Cardi 2018.11.12. 08:56:44

@úgymond olvasó mmkk: Iszok az egészségedre egy második kávét :DD
@VV Erőlegény: :DDDDD
@ascii: Mikor váltak el anyuék...

Angora Cardi 2018.11.12. 08:57:45

Ginu karjára mi van varrva? Egy horrorfilmeket megszégyenítő apácának néztem a Nun c filmből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 08:58:07

@Angora Cardi: kávét én is kérek. a kávé-tej aránya legyen 1:100, ha lehet.

Costanza 2018.11.12. 09:01:06

VV Szornyella De Frasz

ascii 2018.11.12. 09:01:44

@Angora Cardi: Igen, ez is alap, a több csillag már jelzi, h az univerzumból hány fajjal sikerült a párosodás, ugye Krisznek 2, Gregnek 6...

Angora Cardi 2018.11.12. 09:04:31

@ascii: Ez a csillag téma engem is foglalkoztatott, de így már képben vagyok :DDD
És a csillag elhelyezkedése utal a koitus milyenjére is? felsőtesten: orál, derék alatt: minden más?

@úgymond olvasó mmkk: Már kapod is ---> cÚ

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:06:13

@Angora Cardi: és ha valakinek az alkarján van? :DDDD köszcsi a kávét!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:06:42

@Angora Cardi: akkor már értem a ribancrendszámot..

ascii 2018.11.12. 09:10:33

@Angora Cardi: azért én sem vagyok még hat danos dévidettenboró, h mindent megfigyeljek, de vmi ilyen lehet a megoldás, ne keressünk mélyebb gondolatokat, náluk sem volt az, amikor tű alá feküdtek.

Viszont a kereszt egyértelműen a tízparancsolatra emlékezteti őket, amit kisebb-nagyobb botlásokkal, de sikerül betartaniuk

Angora Cardi 2018.11.12. 09:14:05

@ascii: Mi is csak fantáziálgatunk a megoldásról. Pl a ne paráználkodj rész.
@úgymond olvasó mmkk: Szivcsi. Az alkarján lévő tetoválás kézi munkát jelez. A tetoválóművészét mindenképpen.

Angora Cardi 2018.11.12. 09:16:09

VV Krisztián: "Amennyit tudsz, meg kell b****ni"
A fiú a lételemének tartja a csajozást, és szerinte minden egyes lányt az ágyba kéni vinni. Épp ezért úgy érzi, hogy egy igazi alfahím lesz a Villában.

Ehhez képest végig sírta a Cintikével történt románcot.

Pancsamanó 2018.11.12. 09:17:22

@Angora Cardi: igen, Reni sem egy MTA tag, de az tetszett benne hogy többet láttam nevetni mint a többi csajt, és neki van humora. Csak ne piáljon :) :) akkor valóban ordenáré lesz ő is. Meg ez a Csoki-szál....de azt betudom a korának.
Tényleg durva hogy ennyi idősen szinte ki vannak égve, túl ki vannak élve...bár ez a trash reality lényege, ilyen harsány ösztönlényeket beválogatni.

Elgondolkodtam, az sem lenne jobb ha csupa entellektüell lenne bent mert akkor is arcoskodnának csak más szókinccsel és eszközökkel, plusz taktikáznának egész álló nap fent hordott orrokkal. Az is unalmassá válna hamar.

Ha választani kéne melyik társaság szórakoztatott a legjobban, talán VV5. Attila, Csaba, Peti, Eszter, Vera nem voltak buták, Seri, Kinga, Veronika hisztisek voltak de nem r*bancok, és volt töltelék játekos is (Shadi, Fecó pl.) aki nem harsány de mégis folyt körülötte történés és vita.
A 4-esben utáltam Éva/Alekosz és Gigi/Béci állandó vitáit, mert naaaagyon unalmas volt már. Éva ráadásul már akkor is alpári volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:18:12

@Angora Cardi: ha az idézőjeles részt ő mondta, akkor már nem csodálkozom semmin (nem mondta, hogy a fiúkat, vagy a lányokat kell megkoitálni úgymond)

ascii 2018.11.12. 09:22:08

@úgymond olvasó mmkk: a modern kor ribancrenccáma a segfeletti területről felköltözött a vállcsúcs és a kulcscsont alá, szigorúan a mell fölé baloldalra. itt helyezik el a kötelező életbölcsességeket vagy egy dátumot, lásd a mellékletet:

bit.ly/2B0Onm0

Angora Cardi 2018.11.12. 09:24:23

@Pancsamanó: Igen, trash realityt kaptunk, kértünk vagy sem :DD
Változatosság kedvéért megnéznék egy entellektüel verziót valamikor.
Egy kiegészítés: Seri nem volt ribanc? Már 14 évesen kint konzumált Olaszországban :D Veronikáról is kiderült a kurválkodás, Kingáról is. OK a játékon belül lehet, hogy nem történt ilyen hamar ennyi minden szexuális téren, de azért ők is megérték már akkor is a pénzüket :D Nem tudom nekem már az az évad sem jött be, Attila és Peti kivételével, de én mindig többet várnék. Innen felfelé pedig már csak a trash van.
A 4-est Éváékat viszont kedveltem (a Gigi testvérpártól eltekintve), talán mert annyira más volt az azelőttiektől. Nem jelenti, hogy nem voltak alpáriak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:25:04

@ascii: én, ha tetováltatnék magamra, szigorúan ez lenne: "a rendszergazda illékony lelkiismerete magányos eufóriába ejthet"

Angora Cardi 2018.11.12. 09:26:15

@úgymond olvasó mmkk: Idéztem egy cikkből, ő mondta - igen, a mindenki az mindenki, nincs mese :DDD figyeld meg a végén egy Ánusz-Csokker szerelmet fogunk látni -, de hát mind a nagy szájával költözött be és nézd meg kik sírtak a legtöbbet az első napokban, a sok baszógép mind kifulladt :D Főleg Csokin röhögök annyira meg akar mindenkit parittyázni, hogy a végén egyikkel se lett semmi. Csodamacsók.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 09:27:36

@Angora Cardi: De itt senki sem paráználkodik, egyszerűen csak parittyázik meg kombózik stb. Egyszerűen ez számukra tök normális tevékenykedés, ráadásul, szabadidős tréning, és alapvető tattikai eszköztár is egyben. Én ezen már komolyan meg sem botránkozom, csak arra vagyok kiváncsi, hogy ezzel a trash vonalat meddig lehet még fokozni, illetve hogy ezzel meddig lehet lekötni a nézők figyelmét. Nézzétek meg, hogy Szintike még kinn is milyen természetesen reagált a szexjeleneteinek visszajátszásakor a Belevalóban, meg sem próbált mentegetőzni. Amúgy az epic volt, ahogy Győzőt, annak álszenteskedő kérdései után hazugságra kényszerítette azzal, hogy visszakérdezett, vajon ő soha sem kúrvázott-e még életében, illetve neki soha sem volt még egy estés kapcsolata. Győzi persze tagadott mindent, de hát közben az arca mindent elárult. :-)

Angora Cardi 2018.11.12. 09:29:13

@VV Erőlegény: Igen, sőt büszke volt a teljesítményére amikor visszanézte. Ebben a szubkultúrában valószínűleg ezt jelenti a letett valamit az asztalra szakkifejezés.

Pancsamanó 2018.11.12. 09:30:17

@Angora Cardi: Engem nem érdekel a játekosok bulvár által kikukázott elő- vagy utóélete, csakis a játék alatti viselkedésük. Voltak kavarások de korántsem úgy mint az elmúlt pár évben.
Uhh Éva pedig már nagy trash karakter, szétoltana és szétköpködne itt mindenkit :))))

Angora Cardi 2018.11.12. 09:32:54

@Pancsamanó: Évát vendégszerepelni be kellene néha küldeni csak úgy ajándékba a lakóknak :D

Pancsamanó 2018.11.12. 09:33:09

@VV Erőlegény: komolyan, ez a Győzi egy 2 lábon járó tragikomédia. Ki miért bízott rá műsort, ez egy fekete lyuk lesz mindörökké. Soha egy Belevalót sem láttam még, mert képtelen vagyok nézni őt is meg Évát is. Nem támogatom a nézettségüket, tüntetek :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:33:17

@Angora Cardi: nem vagyok egy vizuális típus, de fúj!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 09:33:48

@Pancsamanó: Szerintem ebben a szériában is lesz még köpködés, sőt kizárás, és feladás is, ha szavazni lehetne mindháromra igent nyomnék.

Pancsamanó 2018.11.12. 09:34:22

@Angora Cardi: Sírva szaladnának ki :) :) Bár ez az új Vivike meg Ginu lehet fejbeszúrnák egyik ribicipőjük sarkával és elásnák a kertben :)

Pancsamanó 2018.11.12. 09:35:04

@VV Erőlegény: lesz, lesz! Én is így gondolom ;)

Angora Cardi 2018.11.12. 09:36:51

@úgymond olvasó mmkk: fúj mmkk
@VV Erőlegény: jó lesz
@Pancsamanó: Vivike több vehemenciát mutat most még így nagy elánnal megérkezve, de remélem Ginu is felszívja magát.

ascii 2018.11.12. 09:38:50

@VV Erőlegény: és ilyenkor ennek a primitivkének ha felhívod a figyelmét, h hát az valahol nem normális, h 24 órán belül meghajtogat egy olyan furkó, aki ráadásul még nem is tetszik, nem is az eseted, akkor erre jön a zsigeri válasz:

én ilyen vagyok, akinek ez nem tetszik leszophat!

hereverő heverő 2018.11.12. 09:39:17

Lóreggelt. Ennyi kommentet! Mi történt? Nem néztem semmi műsort...
Na megyek olvasni.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 09:41:02

@VV Erőlegény: szerintem ostoba hősködés lett volna magára raknia a kendőt, és szerintem a jelet is teljesen "jogosan" rakta Renire. Mondta, hogy őt akarja először kint látni, és amikor kint beszéltek, én úgy emlékszem, azt mondta, hogy Radics ÉS Reni a kígyó feje, de erre már nem mernék megesküdni, visszakeresni meg lusta vagyok. :) Amúgy Reni szerintem is veszélyesebb. Radics csak egy idióta, aki kötekedik mindenkivel, hangoskodik, meg bömböl, Renit viszont egyre sunyibbnak látom.

Pancsamanó 2018.11.12. 09:42:11

@Angora Cardi: Szerintem ők nagy ellenfelek lesznek...Ginu is felismerte ezt mert nagyon benyalt neki tegnap ahogy dícsérte élő adásban :) Baromi antipatikus neki szerintem mert vetélytársnak látja és hát "tartsd közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb!"

Angora Cardi 2018.11.12. 09:45:14

@ascii: Igen, a leszophat résznél nekem is kikerekedett a szemem.
@Pancsamanó: Érdekes lesz látni a csoportdinamikát (hehe)..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 09:54:46

@Angora Cardi: ne neveteljél, ráz a hideg, brrrrrrrrrrrrrr

ascii 2018.11.12. 09:54:57

Mennyit változott a világ, a Csoki és Ginu féle szerelmi szál kibontakozása nem volt annyira fontos, h képernyőre kerüljön, vagy lehet csak egy villanásnyi jelenet volt a beleegyezés, a "gyüsz topogni gecó" hívószóra, és csak én maradtam le róla, de már csak annyit láttam, h olyan természetességgel csőröznek egymással, mint akik 40 éve házasok?!

Angora Cardi 2018.11.12. 09:58:40

@úgymond olvasó mmkk: igyál még valami forrót :DDD
@ascii: Felgyorsult világban élünk, nincs idő ismerkedni. És az új lány érkezésekor Ginu száját elhagyó: a néger gyerekhez feküdj az már várt téged-et észrevetted?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:04:49

@Angora Cardi: tejlyát fogok, de előbb pics@n rúgom a nyomtatót

Angora Cardi 2018.11.12. 10:08:57

@úgymond olvasó mmkk: Helyes! Akkor építsük kicsit a gazdaságot...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:10:01

@Angora Cardi: építse a rosseb. nincs kedvem dolgozni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:14:35

@Angora Cardi: kérdezd csak meg a @hereverő heverőt, mennyire az vagyok :))

WICKEDWITCH 2018.11.12. 10:15:21

@úgymond olvasó mmkk: nekem sincs. "Elvesztettem a meggyőződésemet..." ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 10:21:36

@Angora Cardi: Egyrészt végigsírta, másrészt azonnal becsicskult Radics alá. Ez minden csak nem alfaság... Egyébként Szintikére visszatérve. Kövezzetek meg, de sajnálom, hogy kiesett, illetve hogy most esett ki, és ennek az az oka, hogy sztem tudott kommunikálni, voltak kimutatott érzései, és volt a metakommunikációjában valami pajkos, valami erőt sugárzó, ami miatt lehetett rá figyelni. Ami miatt viszont megérdemelte, hogy kiesett, hogy nem váltott annak ellenére sem, hogy egyrészt tálcán lett felajánlva neki, másrészt simán kiderült, hogy Radics és a többiek (különösen Hunor, de még Roli is, de akár Radics meg a most beköltöző Lacika is "megpuhítható" lett volna eléggé hamar) beköltözése után abszolút és végérvényesen kikerült Krisz abból az ideiglenes és relatívnek mondható villamacsó szerepkörből, amit akkor szerzett, amikor még csak Csoki, és a középutas Ken voltak a konkurenciái. Neki, az általa képviselt taktikával, abban a pillanatban simán le kellett repülnie Kriszről, és váltania kellett volna partnert a villában, amikor ezek bejöttek, és az első "ordas kúrvát" megkapta az azonnal leamortizálódott "szerelmétől". Hogy mit akart ő az ajtónálló szeretőjének szerepében, azt nem értem... ? Ehhez képest még a Belevalóban is szeretettel beszélt a "zs" kategóriás Kriszről. Kiváncsian várom most Ginut is, hogy fog-e váltani a kb "ty" kategóriás húsfaszról. Nekem egyébként nem ellenszenves Ginu játéka sem, csak eddig sokkal ostobább, mint aminek a beköltözéskor kinéztem belőle. Aki viszoint jól játszik és jól keveri a szálakat, az kétségtelenül Renike a nők között. Csak azt nem tudom még, hogy ez spontán, vagy tudatos nála?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:23:39

@WICKEDWITCH: én meg úgy vagyok vele, hogy ha megjön a munkakedvem, akkor keresek egy szimpatikus sarkot az irodában, és megvárom, amíg elmúlik :DDDDDD

ascii 2018.11.12. 10:23:49

@úgymond olvasó mmkk: szerintem lemaradt egy j betű, de nem akarok grammar nazi-skodni...nyomtatót meg dobd ki, tessen áttérni a papírmentességre a digitális korban. jótanácsok off.

ascii 2018.11.12. 10:28:19

@Angora Cardi: észre bizony, a se veled se nélküled kapcsiban most épp szakítósban vannak, ezért hagyta el a száját ez a mondat is, illetve a jelét is rárakta a mandingó harcosra. ezek mind annak az előzményei, h már nagyon érik az a parittyázás, hacsak ugye lehet már megvolt, de a szerkik ugy gondolták, h radics nőgyalázása prioritást élvez a műsoridőben.

Angora Cardi 2018.11.12. 10:34:41

@VV Erőlegény: Nekem az a véleményem, ahogy már régen is sokszor leírták, ezek rájuk adott szerepek. Te leszel a harsány kiabáló kurva, te leszel a dögös jó nő, te leszel a ... Más kérdés, hogy ki-ki csekély agyi képességeinek megfelelő ideig tudja hozni a szerepet, lásd Adri aki hamar kiesett a harsány szerepből. Renit én akkor is egy olcsó bordélyos kurvának látom, akármilyen taktikát is látnak bele mások, egyszerűen egy olcsó lotyó, aki most kicsit pihen, üdül, mielőtt a következő bordélyba kiutalják. Ginu megélhetési, Cinci max hobbi kurvesz, ennyi különbséget látok köztük. Érdekes nekem 20 éves koromban eszembe sem jutott elmenni "erotikus masszőrnek" satöbbinek, mert inkább eltakarodtam dolgozni rendes munkát, ha szerettem volna egy farmerra valót. Ja és akkori 20 éves fiú ismerőseim sem melegpornóztak mert gyorsan sokat lehet vele keresni, hanem mondjuk hamburgert sütöttek. Persze ma már más a szint, nem farmerért, hanem műcsöcsért "dolgozik" az egyszeri húszéves. (Tisztelet természetesen ma is a kivételeknek).
KrisztiÁnuszt majdnem biztos vagyok benne, lévén Soma (blöe) haverja, nem kasztingolták, hanem Soma beajánlotta a műsorba, ő sem tudja hozni a neki előírt szerepet. Meg hát a nagy jutyúb sztár előtt le kell menni kutyába, mert az még alfább. Csokker egy igazi nulla, és nem azért mert néger, hanem mert én csak parittyázni jöttem, de igaziból félek a pinától műsorszámot ad elő.
Vessetek meg de Roli még igyekszik is úgy-ahogy a tattikust hozni, nyilván ki kell még teljesedjen, de ahogy írtam fentebb, azért van az a társaság, ahol feszélyezve érzi magát az ember.
Tegyük fel, ha engem most beküldenének közéjük valószínüleg pislognék, mint hal a szatyorban egy darabig, megsüketülnék, fulladoznék, aztán dörömbölnék az ajtón hogy engedjenek ki...

Angora Cardi 2018.11.12. 10:36:17

@ascii: Lehet ez az előjáték nála (Vivi odaküldése és a jelrakás).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:37:09

@ascii: teJLYa. jóvanazúgy! (papírmentességet meg állambácsinak mondd, ne nekem, én támogatnám.)

@WICKEDWITCH: csak egy csendes sarkot szeretnék, ahol 10 percig nem zaklat senki :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 10:39:32

@ascii: a webhely nem érhető el, azt írja

WICKEDWITCH 2018.11.12. 10:40:42

@VV Erőlegény: Cintikével kapcsolatban egyetértek. Ha taktika volt részéről ez a Krisz-dolog, akkor - ahogy te is mondtad - nagyon benézte. De hogy utólag is szeretettel beszélt róla, meg ahogy a búcsúzáskor viselkedett, inkább arra utal, hogy nem taktika volt, hanem ösztön, és akkor viszont nagyon gáz, hogy így ragaszkodik valakihez, aki így bánt vele. Na, mindegy. Egyébként egyelőre még én is bent tartottam volna. A játék szempontjából még Renit is bent tartanám, bár nem mindenki ellen. Szerintem ő ösztönös szarkavaró. A való életben messzire elkerülném. :)

Angora Cardi 2018.11.12. 10:44:03

@WICKEDWITCH: Cincike maga mesélte el, hogy előző kapcsolata is ilyen se veled se nélküled volt (Fonzival?) de így elvoltak, mint ahogy bent KrisztiÁnusszal. "Elvoltunk".

hereverő heverő 2018.11.12. 10:44:06

Szóval akkor Roli mint villamester párbajra küldte a picsogó Radicsot :) Cintikét kicsit sajnálom, sokkal szinesebb volt mint Adri, de úgy látszik a pinataktika besült. Vagy csak azt hitte, hogy a mókusánuszhoz kell csapódnia, mondjuk Radicsot egyetlen nő se vállalná magára. Remélem kihullik a seggfej jutyuber.

Angora Cardi 2018.11.12. 10:45:23

@hereverő heverő: Tetszett, hogy a lányok megszórták jellel, nem féltek tőle.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 10:53:43

@Angora Cardi: ezek szerint nem tanult belőle... Amúgy nekem a Fonzi a Family Guy-t juttatja eszembe :D

ascii 2018.11.12. 10:54:06

@VV Erőlegény: Szintike meg Ginu a nyugiban amikor csajos napot tartottak, kajakra nem értettem miről kvaterkáznak, egyáltalán miféle tájszólással beszélik a magyart. Hadarnak, artikulálatlanul rakják egymás után a szavakat, aminek a feléről lövésük sincs mit jelent, persze a kurvák egyetemes nyelvét beszélik, ők félszavakból, félrébuszokból megértik egymást, én meg közben feliratért kiáltottam, te meg jóféle kommunikációt nyugtázol velük kapcsolatban.

hereverő heverő 2018.11.12. 10:54:40

Jézus, ez a Vivi semmiben nem különbözik a VV7 Dóritól:
cdn6.rtl.hu/010/361/vv-dori-nem-gyozi-posztolni-az-ikreket_image_10361876_16-9?size=2
Ugyanaz a műcsöcs, műhaj, műszáj. Máris péklapát.
Lacika pedig egy igazi repper WTF?!?

ascii 2018.11.12. 10:54:44

@úgymond olvasó mmkk: megy az, max nálad van letiltva az imgur.

Angora Cardi 2018.11.12. 10:55:41

@WICKEDWITCH: Még nem tanult, úgy tűnik.
Hahaha, Fonzi, mint ötvenes kopasz pocakos osztrák szállodaigazgató aki néha megparittyázza a kis ungarische takarító/konzumnőt kis extra jattért?

Angora Cardi 2018.11.12. 10:57:12

@hereverő heverő: Valószínűleg ánuszfehérítésen is volt már.
@ascii: :DDD Örömmel nyugtázom, hogy vágom.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:01:04

@Angora Cardi: hát, én nem képzeltem el így a dolgot (vizuális típus vagyok, úgyhogy gyorsan el is hessegetem a képet :D ), csak amikor először meghallottam, hogy kimondja a Fonzi szót, fülelni kezdtem, hogy hátha valami utalás a rajzfilmre, de aztán rájöttem, hogy nem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 11:03:39

@ascii: Nekem az a nyugiszobás jelenet tetszett. Hangulatában is, és én érteni is véltem, hogy miről ment ott a diszkurzus. Ott elindult valami alkalmi véd és dacszövetség is közöttük. Ginu a riportszobában is jól fogalmaz. Szintiben meg érzelmileg azt éreztem, vagy azt láttam bele az eddigi műsormorzsákból, amiben beszéltették őt, hogy alapjába véve egy jóindulatú lány.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 11:10:20

@Angora Cardi: fordulj a sarokba, és gondolkozz el azon, szabad-e előítéletesnek lenni :D

csincsilla72 2018.11.12. 11:11:09

@ascii: Én szinkrontolmácsért kiabálok. Hiába feliratozzák ezeket az egysejtűeket, akkor sem értem, miről beszélnek.

ascii 2018.11.12. 11:15:47

@VV Erőlegény: mindenképpen empatikusabb vagy, mint én. nem tudok elvonatkoztatni attól, h egy fikarcnyi nőiesség sincs bennük, csak kivagyiság, "legjobbnővagyokavilágon meg még max te" barátsági nullkilóméteres kőletétele, külsőségek mindenekfelett, felszínesség. valahogy nekem eltörpül mellette a jószándék.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:16:12

@csincsilla72: Jelen! Csak hát ezt a nyelvet nem tanították sehol...

Natura Qua 2018.11.12. 11:17:41

@ascii: Nagyon találó! Gratulálok a megfigyeléshez. :)

Gia 2018.11.12. 11:19:01

Örültem volna ha egy intelligens csajt küldenek be.De hát Vivike száján kiintegetett a TSZ elnök..Ahogy mondani szokták az első szava sem apa volt,hanem kapa.. :-)) Hunyorkának nem lesz párja.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:19:43

@Angora Cardi: bakker, beírtam a google-ba, és ilyen van!!! Azt hittem, a herevasalásnál már nincs lejjebb... Hát, itt mindig tanulok valami olyasmit, amit nem akartam :DDD

Angora Cardi 2018.11.12. 11:25:34

@WICKEDWITCH: Szerintem nincs elég fantáziánk azokhoz a dolgokhoz, amik náluk hétköznap számba mennek :DD
@úgymond olvasó mmkk: :DDDDDDDDDDDD

2018.11.12. 11:26:38

Bocs, én (is) elvesztettem a szálat: a mai adásban ki fog parittyázni a nyugiszobában? Az előzetes alapján nekem úgy tűnt, hogy Renyhe, de itt inkább az a vélamény kristályosodik ki, hogy Dzsinn?

Csokinak egy pluszt azért felírhatunk: a "parittyázni" kifejezés már megérte, hogy bement. Szerintem.

csincsilla72 2018.11.12. 11:26:41

@Angora Cardi: EKG:-)
Nekem meggyőződésem, hogy a mocsárlakók, beleértve a most bejött két agyhalottat is, direkt casting-termékek.Trash-műsort kell csinálniuk, ezért fizetik őket, sejtve, hogy a főnyereményért nem fognak sorban állni. Zsuzsa, Era, Hunyor és Roli lehetnek azok, akik az igazi VV-válogatásból jöhettek. Ők tényleg diliházban érezhetik magukat, illetve akklimatizálódniuk kell.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:28:09

@WICKEDWITCH: amúgy ide kapcsolódó fun fact: a múltkor láttam egy műsort a viasat historyn XIV. Lajosról, akinek valamilyen végbél daganata, vagy mije volt. A borbély szedte ki egy terpesztőnek nevezett, háromágú, a lyukba betolt, és ott szétterpesztett vasszerkezet és egy kampós szike segítségéve (ezek múzeumban vannak, mutatták őket). A durva az, hogy az eljárás állítólag divatba jött az akkori "trendi" idióták körében, mert a királynak is csinálták...

csincsilla72 2018.11.12. 11:30:04

@WICKEDWITCH: Akkor egy kortárs vállalkozószellemű? :-)

Angora Cardi 2018.11.12. 11:30:15

@csincsilla72: Kezdek Erának drukkolni. Jó még Roli is villanthat. De a ripacsokat egymás után jó lenne kiszórni.
Amiatt is jó volt Cinci távozása elsőként, hogy a sok idióta tágra zár szemekkel nézte, hogy jémánémá a vagány kis baszógép nem kell az adásba.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:37:36

@csincsilla72: azt mondjuk nem tudom, hogy ha nekik nem volt daganatuk, akkor mit szedtek ki??? Tényleg nincs nekem ehhez elég nagy fantáziám... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 11:41:24

@WICKEDWITCH: na jó, most már tényleg kelleni fog az a tea

Pancsamanó 2018.11.12. 11:44:49

@csincsilla72: Zsuzsa miért van az eszesebb bandához sorolva?
Valaki írja meg légyszi hogy ő mitől pozitív karakter, hátha rávilágít valaki valamire amit eddig nem vettem észre.....számomra kifejezetten irritáló, ostoba affekta liba akit még mosolyogni nem láttam odabent. Kíváncsivá tesz a sok pozitív komment, ahol aranyosnak van titulálva, illetve az értelmesebb játékosok közé sorolva.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 11:47:11

@Gia: Re: Hunyorkának nem lesz párja. Ó dehogynem, nem is egy! :-)
@csincsilla72: Mit értesz azalatt, hogy direkt casting, szerintem a casting az nem lehet más csak direkt. Véletlenszerű casting alatt csak azt tudnám érteni, hogy jelentkezik a műsorra x ember, amiből z férfi, és x-z nő (most tekintsünk el a Ken babáktól), és ezekből teljesen véletlenszerűen sorsolnak ki 6-6-ot mindenféle további irányítás nélkül. Egyébként tudom, hogy mit értesz alatta, hogy vannak olyan szereplők, akik nem maguktól jelentkeznek, hanem megkeresik őket a szerkik, hogy jó lenne, ha jelentkeznétek, mert nekünk pont ti kellettek.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 11:52:06

@úgymond olvasó mmkk: tegyél bele valami erősebbet is ;)
@Pancsamanó: szerintem nem eszes, de valahogy jó érzékkel az értelmesebbekhez csapódott (vagy azért, mert a gyökerek rászálltak). Pozitív karakternek nem mondanám, de negatívnak sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 11:54:41

@WICKEDWITCH: nemhogy egy bögrényit, egy termosznyit csináltam :DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 11:56:46

@Pancsamanó: Ezt én sem értem. Zsuzsa szerintem ebben a gárdában a spontán troll játékos, akinek lövése sincs, hogy milyen kávéházban játszik. Csupán azért vicces, mert picit közelít a debil szinthez, és emiatt mindig mindent másképpen csinál, mint amire a normális ember számít. Egy ok miatt pozitív karakter talán, mert alapjába véve jóindulatú, és mert a félkegyelműekre nem lehet haragudni. Jelenleg 99% az 1% ellenében gondolom, hogy őszintén játsza saját magát, és nem csak zseniális színész, aki ezt a taktikát fundálta ki még Bükkfürdőn. Ha viszont az utóbbi az igaz, akkor csak ő nyerheti ezt az évadot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 12:04:54

@VV Erőlegény: egyszer igazán bevihetnének egy színészt. megnézném szívesen.

Pancsamanó 2018.11.12. 12:09:18

@WICKEDWITCH: eredetileg nem hozzájuk akart, csak ők maradtak :) Ginát ölelgette, nyervogott neki hogy "legyünk barinők", előtte Greg és Cinti körül ugrált. De valamiért mindenkit irritált ezért a legújabbakhoz kezdett húzni.

csincsilla72 2018.11.12. 12:10:15

@Pancsamanó: Zsuzsa ostoba kétbites, viszont szerintem ő magától jelentkezett, nem közvetlenül felkért szexmunkás.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 12:11:24

@csincsilla72: "közvetlenül felkért szexmunkás" :DDDDDDDDDDDDDDD

Pancsamanó 2018.11.12. 12:14:01

@VV Erőlegény: Szerintem is talán azért lehet vkik számára pozitív mert annyira butuska. De nem tudom, az eltúlzott arcmimikája, meg felvett hangszíne alapján nekem gyanús hogy ő nem ilyen, csak még nem tudja milyen is legyen. Az tuti hogy kőbuta, efelől kétségem sincs, de nem tudja milyen szerepet játsszon. És mindenkit bepróbált kényszeresen hogy valaki vegye már maga mellé barinőnek de folyton visszapattan. Era is ráun majd mert rájön hogy nincsenek egy agyi szinten. Valahol sajnálom mert sajnálnivaló, de nem tudok pozitív figuraként nézni rá. A pasik mondjuk talán beveszik hogy aranyos (az affekta hang sokszor sajnos elég a pasiknak meg a sutaság is olyan "védelmezni való" számukra.)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 12:14:18

@csincsilla72: amúgy tegnap este végignézegettem az adatlapjaikat, és a lányok közül egy csomónak volt abortusza, egy csomó vellalakónak elváltak a szülei, tele vannak traumákkal.. a szakmai énem dörzsöli a tenyerét, micsoda esettanulmányokat lehetne belőlük írni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 12:23:16

@úgymond olvasó mmkk: Miért civilben cicológus, vagy cociológus vagy, esetleg annak tanulsz ?

csincsilla72 2018.11.12. 12:23:16

@VV Erőlegény: Én úgy látom, a többiek iszonyat harsányak és ijesztőek a számára, lefagy a jelenlétükben. Nagyon komplexusos lehet. Ha azonban olyannal beszélget, akivel kicsit intimebb a viszony, tud egy fokkal értelmesebben is megnyilvánulni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 12:24:42

@csincsilla72: Én drukkolok neki, sőt még a valószínűtlen 1%-nak (vagy annak valamilyen mutáns változatának is) . :-D

WICKEDWITCH 2018.11.12. 12:26:04

@Pancsamanó: igen, ez a nem maradt más erősen benne van. Viszont ha belegondolunk: Cintivel együtt ment be (ezt ők valamiféle köteléknek érzik a jelek szerint) oda, ahol bent volt egy Reni, egy Adri (akinek az első esti részeg műsora igen durvára sikerült), egy Csoki (aki mindjárt letolta a gatyáját) és egy KrisztiÁnusz. Nagyon együgyű kiscsaj, de ő messze nem ez a szint. Aztán jött Greg, aki kicsit normálisabbnak tűnt. Ginunál is bepróbálkozott, de akkor még semmit nem tudott róla (kb. még a nevét se :D). Az amúgy nagyon gáz jelenetsor volt. Radiccsal nem próbálkozott, mert róla még ő is levette, hogy egy gyökér. Egy kicsit azt érzem, hogy kétségbeesetten várt már valami kevésbé mocsárlakót, akinek nem az a legkedvesebb szórakozása, hogy kiröhögi őt. Néha kicsit sajnálom, az idegesít, amikor affektál, de sokan vannak, akiket még bőven őelőtte szeretnék kint látni. :)

Lora Sawyer 2018.11.12. 12:26:57

Tipp a szerkiknek a jövőre nézve: mivel kerek számhoz érünk majdan a vv10-zel, lehetne ehhez méltó is az évad, hajrá VV All Stars !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 12:27:47

@VV Erőlegény: az egyik nem, a másiknak meg rokonszakmájával rendelkezem :))

csincsilla72 2018.11.12. 12:40:50

@WICKEDWITCH: Nagyon sokan vannak még benn, kevés az egy főre jutó játékidő, Zsuzsa lényegében csak akkor kap szót a műsorban, ha nagyon ostobát szól, égeti magát vagy drámázik. A Cinci-Ánusz kúrásvonal így is túl volt lihegve, ahogy a szerelmi hármas is sok már.Most ugyan a trash megint megerősítést kapott a két új lemming által, de ahogy hullanak, úgy lesz egyre több beszélgetés is beszerkesztve, talán jobban megismerjük ezt a virágszálat is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 12:47:23

@csincsilla72: Miért, az már-már szürreális volt, amikor Reni elkezdett bőgni Ginuval a szoliban, hogy igaza van, hogy ő milyen figyelmetlen volt, hogy nem vette tekintetbe az aznapi Csokizós pucsításoknál, hogy Ginunak éppen szülinapja van. :-D

Pancsamanó 2018.11.12. 12:52:12

@Lora Sawyer: Úúú, én is pont erre gondoltam a minap, egy VV All Stars-t akarok!! :) Kiket castingolnátok be?
Mondjuk nyilván egy Majkát már nem választanék hisz ő már más szint, én olyanok közül választanék akik maradtak kvázi "névtelenek". Azaz civilek.

WICKEDWITCH 2018.11.12. 12:55:37

@csincsilla72: Cinti-Ánusz, ez tök jó! :DDD Amúgy EKG

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 13:07:30

@WICKEDWITCH: cincinnatus nem egy államférfi volt? :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.12. 13:24:01

@Angora Cardi: azért mert olyan meleg a srác, hogyha a homlokára köpnél sisteregve párologna el. Csak nem tudja kimondani, mert akkor kiderülne, hogy nem egyedül Greg a telepített hősugárzó a villában. Hát igen, várom a "fiútól" a comming outot, de szerintem nem fog jönni...

WICKEDWITCH 2018.11.12. 13:24:49

@úgymond olvasó mmkk: de. :))) A wikipedia szerint "a neve a római időkben és az újkorban a mértékletesség, kötelességtudat és hazaszeretet polgári erényeinek szinonimájává vált" Hátőőőő... :DDDD

Angora Cardi 2018.11.12. 13:27:06

@Brigante: Ő még marad a szekrényben, de biztos sírna még egy jót, ha tudná, hogy kint már nyitott könyv...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 13:29:27

@WICKEDWITCH: természetesen az ápoltakra is igaz ez :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 13:41:18

@WICKEDWITCH: mérték a vödör, kötelesség a parittyázás, a hazaszeretet meg adott :D

WICKEDWITCH 2018.11.12. 13:51:09

@ascii: hát, beszélni (meg írni) azóta se tanult meg, és még mindig azt hiszi, hogy ő egy "valaki"...
@úgymond olvasó mmkk: :DDDD

ascii 2018.11.12. 13:59:22

@Brigante:
kevered a dolgokat, melegpornókat nem melegekkel forgatnak, több szempontból sem, egyrészt mert nem jól néznek ki, nem kamerakompatibilisek, másrészről rettentőmód hisztisek, hogy végig bírják szerepelni a 8-12 órás forgatási napot.

Kérlek alásan a melegpornót heteroszexuális férfiakkal forgatnak, leginkább a sport világából castingolnak és a jó fizetség mellett csak másik kontinensen jelenik meg az anyag.

Bizony, a melegpornóban kigyúrt testű férfiakra van szükség, leginkább a birkózók voltak a korai szereplők, már magából a sportágból is adódott a férfiak közelsége.

Manapság már viszont nincs szükség élsportolók szereplésére, elég lemenni delikvensekért bármelyik konditerembe, villámgyorsan találsz olyat, akinek kell pénz a compact bmw-re.

Persze fúj meg minden, nem szeretnek erről hallani, olvasni az emberek, de itt jókomám nem fogsz semmi coming out-al találkozni, ugyanis a Krisztián nem meleg, ahogy a Pumped sem.

Nekik nem derogál aktust kezdeményezni a saját nemével, kamerák előtt, ha ezt "busásan" megfizetik, míg más értékrenddel rendelkező ember nyilván ezt nem vállalja be.

index.hu/kultur/cyb/meleg0916/

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:01:37

Bükfürdő, legalább itt írjuk már helyesen! A Bükk az a füvesemberé. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.12. 14:05:24

@ascii: be kell valljam a "szakirodalom" eme szegmense nem tartozik az érdeklődési területeim közé :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:06:59

Legyen már korai öt óra! Kartársnő is azért teázik szerintem. Háromkor lépnem kell és az öfire esek talán be.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:08:12

A mai öfi úgyis elbaszcsizott lesz, a távozás utáni öfi mindig uncsi mert offolt szerepel benne meg ismétlés az élőből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 14:09:43

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nincs annyi tea a világon, ami elég lenne a mai naphoz. van otthon egy fél doboz teám, amit tavaly a szülinapom előtt kaptam, csak ritka alkalmakkor iszom. asszem, a mai egy ritka alkalom :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 14:17:27

@úgymond olvasó mmkk: Minden nap,minden pillanata egy ritka alkalom, egyszeri és megismételhetetlen. :-)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:24:15

Ja, még TWD-t is néznem kell ma. Lehet, hogy elhalasztom holnap reggelre az összefoglalót.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:25:08

Azt figyeltétek, hogy 3-4 hónapról beszéltek az időtartamot tekintve?

tvbuzi 2018.11.12. 14:26:35

Vivike kivel parittyázik először?

nautilus123 2018.11.12. 14:29:11

Ha Greg összejön egy férfival "kint", akkor ki fog náluk takarítani?

ascii 2018.11.12. 14:33:30

@nautilus123: én pl férfi vagyok, és mégis takarítok, vagy akkor inkább most már nő legyek?

Gia 2018.11.12. 14:37:42

Csúnyán megbüntizik majd a retek tv-t,amiért ordenáréskodtak 12-es karikánál.Greg és Vivi rendesen fax-oltak.

ascii 2018.11.12. 14:39:29

@Gia: elméletileg nem fogják, ahogy ezt írja itt sixx is:

comment.blog.hu/2018/11/04/jonnek_a_gyokerek_megint

viszont, akkor az öfi miért lett mégis cenzúrázva?

Gia 2018.11.12. 14:39:53

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Én is TWD-zek ma.De lehet,hogy kapcsolgatok..Minek vannak eccerre..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 14:43:40

@VV Erőlegény: ezt de szépen mondtad :)))

@tvbuzi: az attól függ. nem biztos, hogy az lesz hajlandó vele kombózni, akivel ő óhajt

Adamadam 2018.11.12. 14:50:25

Amúgy Radics pornóját miért nem kapták fel?
Mármint persze az sima fiú-lány kézikamerás videó, de akkor is. Na meg nem tudom van-e aki látta, de még közben is olyan idegesítő, hogy hihetetlen.
Fennakad a szeme, baromságokat beszél közben..

tvbuzi 2018.11.12. 14:52:31

@Adamadam: monkeyface spriccelés közben?

Adamadam 2018.11.12. 14:55:54

@tvbuzi: nemnem. Simán a video közepén magafelé fordítja a kamerát és felfelé kancsalít. Párszor a villában is csinálta már.

ascii 2018.11.12. 14:57:33

@Adamadam: ez a kancsítás nála az egyéniség megtestesítése

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 14:59:51

@ascii: ehhez képest Ginu azt hangoztatta a szaunában Reninek, hogy ő nőiességében lett megsértve, mikor észrevette, hogy az agymelegítője Renuvel van a fürdőben. :)
Még a riportban, hogy ő mennyivel jobb nő. Hát, talán Gregnél jobb nő.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 15:01:28

@WICKEDWITCH: azt nem írta a Google, hogy az mire jó? Világít a sötétben? Jelzőfény?

ascii 2018.11.12. 15:11:13

@tvbuzi: én jót kacagok rajta mindig, nem

Angora Cardi 2018.11.12. 15:20:04

@Gia: SSKK nem kapcsolgatunk TWD-ről.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 15:22:51

@Angora Cardi: kivéve, ha máshol a Harry Potter megy :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 15:23:19

@Adamadam: van olyan a bentiek közül, akinek nincs vmilyen videója? :)

Angora Cardi 2018.11.12. 15:26:43

@úgymond olvasó mmkk: Áh, ilyenkor még HP is a második vonalra szorul.

Angora Cardi 2018.11.12. 15:29:34

@úgymond olvasó mmkk: Most fontos ügyben kell eljárnom, de majd még jövök.

tvbuzi 2018.11.12. 15:48:34

Élő adásban mikor lesz már parittya meg nyalifali?

Gia 2018.11.12. 16:00:30

@Angora Cardi: MMKK kapcsolgatok mindenhonnan. :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 16:10:33

@tvbuzi: neked mióta vannak ilyen vágyaid? :l :DDDDD

iTink 2018.11.12. 17:37:21

@Dzsudibí, tegyél kérlek vv9 címkét az irományhoz, mert lemaradok az írásodról. ;)

Cimili 2018.11.12. 17:53:31

@úgymond olvasó mmkk: nem érted? pasiból van ő is. :)

WICKEDWITCH 2018.11.12. 17:55:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, annyira nem ástam bele magam a szakirodalomba. De ha ezt megunják, lehet, az lesz a következő, hogy befestik valamilyen fluoreszkáló cuccal... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 18:07:08

@Cimili: nem általánosítok, ezért nem :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:41:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mintha azt mondtad volna, hogy nem vagy eszetlen, mégis a bajszomat cincálod :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:35:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem, így fejezem ki röviden, hogy menjafrancba :P

Lilith.Inanna.1 2018.11.12. 21:23:33

@Mók_Ica: Szia babám, puszi. :)
@VV Erőlegény: Remélhetőleg soha nem küldik vissza.....bár amilyen barátságos puncija van, bármi megtörténhet.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 20:53:19

@úgymond olvasó mmkk: dehogyis, gondoskodó, ha meglátsz, szörnyethalsz:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:39:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): azt, hogy abban reménykedek, hogy szörnyethalsz :P
süti beállítások módosítása