Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x07 - Hunor offolta a kombózást, avagy egy majdnem parittyázás története (18+)

2018. november 11. 17:02 - Dzsudibí

Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél rántott húsok a földre, amikor éppen két falat között kellett elküldenie valakit a geccibe; vagy Vivi, drága Vivi, aki azóta már minden bizonnyal okleveles bolygókutató. Jobban vártam ezt a napot, mint a karácsonyt, és nem hiába, mert az idén igazán kitettek magukért az rtlnél, és minden idők legótvarabb társaságát válogatták össze nekünk gondosan, még akkor is, ha a mai adás elég vérszegényke lett. No de.

1_14.png

KrisztiánÁnusz és Radics taktikai konferenciájával nyitjuk a mai összefoglalót, még mindig azon megy a vekengés, hogy a villamester melyikőjüket fogja úgy hazabaszarintani, hogy a fal adja a másikat, ejj geci, sóhajtja KrisztiÁnusz, de nem tudhatjuk, hogy a kialakult helyzetre vonatkozik-e a fájdalmas felkiáltás, vagy csak hiányzik neki Gabó gyengéd ölelése. Radics szerint Adri itten a villalét rohasztója, mert nem kétszínű, nem háromszínű, de még csak nem is hétszínű, hanem egy kaméleon. De abból is a butább fajta, mert csapódik mindenhova, mint a jégcsap, amely hasonlat felett én igen sokáig ültem ostoba bamba fejjel, de nem sikerült megfejtenem, hogy a jégcsap miért és hogyan csapódik. Ezt megerősítendő egy hosszabb bevágás következik Adri és Radics vitájáról, melyben mindenki arról igyekszik meggyőzni a másikat, hogy ő a nagyobb semmi, Radics odáig merészkedik, hogy Adrit egy finghoz hasonlítja, én pedig egy rövid pillanatig elmélázom, hogy egyszer majd megbeszéljük Radiccsal egy bögre meleg tátratea felett, szemantikailag a fing semmi-e vagy mégiscsak valami, de aztán elvetem a gondolatot. Era szakítja meg a bambulásom, aki tiszteletteljes kollektív felhívást kezdeményez a ház uraihoz, hogy nem-e lehetne-e, hogy amikor a hölgyekkel diskurálnak, nem kötőszóként használják a gyökér, kurva és faszszopó szavakat, és a polkorrektség jegyében már majdnem hozzáteszi, hogy tisztelet a kivételnek, de aztán elharapja a mondatot, mert minek fárassza magát feleslegesen, ha nincs címzettje a felmentésnek. 

2_10.png

3_9.png

4_8.png

Ezen a ponton már Greg is beszáll a vitába. Greg, aki nem lány és nem fiú, ami nagyjából azt jelenti, hogy a benne lakozó nő még nem döntötte el, hogy a faszt vagy a pinát preferálja-e inkább, Greg, akit egyébként ebben a vitában senki senki nem kérdezett. Nos ez a Greg, aki ugyan nem férfi, most mégis megszólítva érzi magát, hogy ő ugyan itt senkit nem kurvázott le, és különben is, őt senki ne nevezze férfinak, majd sértetten odébbvonul a rózsaszín pelikános köntösében, én meg hálát adok, hogy drága nagyapám ilyenkor már biztosan alszik, és a leghalványabb sejtése sincs arról, hogy mi folyik itt Gyöngyösön.

5_6.png

24.png

Pornóbajusz még papírról olvassa a lakók neveit, még így is csak rövid gondolkodás után megy neki, de ha Anikó belejött a dologba, akkor ezek után bárki képes VV-t vezetni, Peti, ne add fel. Adri tölthet el egy éjszakát a nyugiban Hunorral, aki valóban annyira csodálatosan össze van rakva, hogy ihajj, csak ne szólaljon meg. Adri nagyon örül, hogy kettesben lehetnek, mert tetszik neki a nézése meg a járása, meg a szeme, meg az izmai, meg a haja, meg a minden. Ja, és persze, hát majd biztos tudnak beszélgetni is, mert az is fontos. Mindenesetre masszázzsal nyitnak, mindketten szigorúan bugyiban, mert a mély, érzelmes beszélgetések első lépése mindíg, minden körülmények között az, hogy a sötétben odadörgöljük a picsánkat a másik seggcsontjához. Aztán következik a takaró alatt ujjazás, óvatos faszcibálás, illetve egymás megerősítése verbális formában is, hogy itt ma nem lesz semmi:

"Én nem azért jöttem ide, hogy szexeljek, én rengeteget szexeltem már." (Hunyor)

Mindenesetre, mivel az egyetemes villaszabályzat kimondja, hogy a lehetséges parittyázást megelőzően, illetve ha úgy alakul, akár aközben szünetet tartva, de mindenképp értesíteni kell a többi lakót is a behatolás tényéről, ezért Hunor két bugyin keresztüli ujjazás között kirohan, és a nappali ajtajában várakozó Csokit és Radicsot tájékoztatja az elvárásoknak megfelelően, hogy hamarosan be fogja akasztani a lompost. Má úgy romantikusan. 

Következő reggel folytatjuk ott, ahol abbahagytuk, Adri és Hunyor fekszenek az ágyban, nem tudom eldönteni, hogy Adri nem vette észre, vagy szándékosan pattintotta ki a kirakatba a csöcsöket csábítási szándékkal, mindenesetre a párizsi mell számomra új értelmet nyert a mai napon. Míg a fiúk a konyhában szorgoskodnak, Adri a többieket tájékoztatja, hogy ez a csávó (értsd Hunor) mindenkit végig fog dugni a villában, mondjuk hogy Csokinak hogy veri be, arra kíváncsi leszek, mindenesetre Greg reménykedve néz a távolba maga elé vízionálva Hunor lelkét, jó nagy álló fasszal. Álmodozásához aláfestő zeneként Adri meséli a részleteket, mimözben egy négyszemélyes quechua sátort megszégyenítő méretekkel rendelkező bugyival játszadozik. Eközben bent is hasonló vonalon megy a témázgatás, Hunornak jól jött volna egy fújás (lásd még szopás szócikk) tegnap, dehát egyem a lelkit, anyukájának megígérte, hogy nem kanol össze orrba szájba mindenkit válogatás nélkül, és akkor már inkább nem Adrira pazarolja a töltényt, vállalva ezzel a sarokban térdeplést otthon. Mondjuk a beköltözésnél meg azt mondta, hogy zsánere ugyan nincs, de a műhajtól kivan, ami nem szerencsés, tekintve hogy a villa nőinek 99%-a rendelkezik idegen szőrzettel, a lehető legigénytelenebb és leglátványosabb módon felcsomózva, ahogy az ebben a szubkultúrában dívik, mert a műhaj az új paplanszáj. 

17.png

18.png

19.png

Roli tart eligazítást Hunornak, vannak itten a menő csávók itt hárman, azt hiszik, hogy minket kiközösíthetnek, de lófaszt, mert mi már Zsuval és Erával előbb kiközösítettük őket, és ha akarsz beállhatsz közénk, Hunor meg meggyőződés nélkül bólogat, hát majd hülye lesz beállni a kriplikhez, amikor tartozhat a kemény maghoz is, és ott még a nők is jobbak. Eközben Csoki a halálán, hát már 7 napja itt vannak, a hajához meg egyszer sem ért fodrász azóta, Reni győzködi, hogy ő úgy levágja neki, mint a picsa, és ha elrontja, esküszik, hogy cserébe leszopja a csokifaszt, de rendesen, miközben megnyalja a száját és már előre feltérképezi, hogy hol fog ordas módon belenyírni csoki hajzatába. Kicsit műkanolnak, de nem igaziból, ami azért szerencse, mert 2 perccel később Csoki már Dzsinun hentereg a hálóban.

20.png

21.png

22.png

23.png

Era brillírozik, előbb kifejti, hogy a bicikli kereke szelel, majd irgalmatlanul megküzd a gyamra... gyartam... gyarmasotís... gyarmatosító szóval, de minek, mert utána küzdhet tovább a jelentésével is, és hogy akkor ha őt gyarmatosították, akkor az a személy a gyarmatosító-e, avagy más, de hogy mégis mi a bütykös véreres lófaszt ért ezalatt, az végül nem derül ki. Gondolatmenetének levezetéséhez mindenesetre a legjobb partnert választotta Zsu személyében, aki tökéletesen egyetért vele abban, hogyha a gyarmatosító gyarmata gyarmatosodott, akkor a gyarmat gyarmatosítójának személye mindenképp a gyarmatosító kell hogy legyen, nem lehet másképp. Menjünk is tovább, párbaj a villamesteri poziért, egereket és csótányokat kell számolni, megint Roli nyer, mert Hunor nem mínuszosította (értsd levonta) a számokat egymásból, hanem pluszosította (értsd összeadta). Erről többet nem is tudok mondani, ugrunk a lényegre, BULIKA. Ginunak szülinapja van, ezért bezavarják őket Cintivel a nyugiba, hogy pezsgőzzenek, míg a villa átalakul Bank Dance Hall-á. És amikor két ilyen elme összetalálkozik! Én nem vagyok benne biztos, hogy tudom követni, hogy ki milyen izét offolt a hogyishívjákkal ÚGYMOND, de a parittyázás után két új kifejezéssel is bővül a szókincsem, kombózás illetve stabil a szett, előbbi a szettelés egyik szinonimája, utóbbi pedig egy kedves bók arra vonatkozóan, hogy az illető minden bizonnyal testhosszal nyeri a kamionosok és kurvák jelmezversenyt, és nem, nem a kamionos kategóriában. A nagy taktikai megbeszélés közben Cinti elkezdi izomból tekergetni az orrkarikáját, amitől én majdnem ki-offolom az ebédemet, de aztán visszanyelem, mert úrinő vagyok, bassza meg.

Ezalatt megérkeznek a partikellékek, a jelige szpsz, mivel Dzsinu imádja az autókat, ha esetleg valaki nem emlékezne rá a kisfilmjéből. A gyökerentyűknek be kell gyakorolnia valamilyen táncot, kapnak hozzá jelmezt, meg fejenként két csík kólát is, csakhogy garantált legyen a veretéssel beoltott kiagecimvagyte. A tánc fergeteges, engem mondjuk inkább emlékeztet az új-zélandi rögbiválogatott hakájára, mint valódi táncra, de ez már az én bajom, mindenesetre van itt minden ami kell, elsődleges és másodlagos nemi szervek ritmikus rázogatása, imitált szárazbaszás, illetve Ginu gondosan körbepisálja Csokit többször is, megjelölve a területét, és jelezve ezzel Reninek, hogy jobb lesz ha offolja a kombózást, különben kurvára nem lesz stabil a szett. 

nov_-11-2018_16-43-33.gif

nov_-11-2018_16-43-57.gif

nov_-11-2018_16-44-18.gif

Na és akkor, akik csak a csöcs és fasz kontent miatt jöttek ide, azoknak itt van Adri és Hunor majdnem parittyázása, illetve mangina és zuhany.

 nov_-11-2018_16-46-45.gif

852 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 13:41:18

@WICKEDWITCH: mérték a vödör, kötelesség a parittyázás, a hazaszeretet meg adott :D

WICKEDWITCH 2018.11.12. 13:51:09

@ascii: hát, beszélni (meg írni) azóta se tanult meg, és még mindig azt hiszi, hogy ő egy "valaki"...
@úgymond olvasó mmkk: :DDDD

ascii 2018.11.12. 13:59:22

@Brigante:
kevered a dolgokat, melegpornókat nem melegekkel forgatnak, több szempontból sem, egyrészt mert nem jól néznek ki, nem kamerakompatibilisek, másrészről rettentőmód hisztisek, hogy végig bírják szerepelni a 8-12 órás forgatási napot.

Kérlek alásan a melegpornót heteroszexuális férfiakkal forgatnak, leginkább a sport világából castingolnak és a jó fizetség mellett csak másik kontinensen jelenik meg az anyag.

Bizony, a melegpornóban kigyúrt testű férfiakra van szükség, leginkább a birkózók voltak a korai szereplők, már magából a sportágból is adódott a férfiak közelsége.

Manapság már viszont nincs szükség élsportolók szereplésére, elég lemenni delikvensekért bármelyik konditerembe, villámgyorsan találsz olyat, akinek kell pénz a compact bmw-re.

Persze fúj meg minden, nem szeretnek erről hallani, olvasni az emberek, de itt jókomám nem fogsz semmi coming out-al találkozni, ugyanis a Krisztián nem meleg, ahogy a Pumped sem.

Nekik nem derogál aktust kezdeményezni a saját nemével, kamerák előtt, ha ezt "busásan" megfizetik, míg más értékrenddel rendelkező ember nyilván ezt nem vállalja be.

index.hu/kultur/cyb/meleg0916/

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:01:37

Bükfürdő, legalább itt írjuk már helyesen! A Bükk az a füvesemberé. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.12. 14:05:24

@ascii: be kell valljam a "szakirodalom" eme szegmense nem tartozik az érdeklődési területeim közé :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:06:59

Legyen már korai öt óra! Kartársnő is azért teázik szerintem. Háromkor lépnem kell és az öfire esek talán be.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:08:12

A mai öfi úgyis elbaszcsizott lesz, a távozás utáni öfi mindig uncsi mert offolt szerepel benne meg ismétlés az élőből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 14:09:43

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nincs annyi tea a világon, ami elég lenne a mai naphoz. van otthon egy fél doboz teám, amit tavaly a szülinapom előtt kaptam, csak ritka alkalmakkor iszom. asszem, a mai egy ritka alkalom :)))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.12. 14:17:27

@úgymond olvasó mmkk: Minden nap,minden pillanata egy ritka alkalom, egyszeri és megismételhetetlen. :-)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:24:15

Ja, még TWD-t is néznem kell ma. Lehet, hogy elhalasztom holnap reggelre az összefoglalót.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.12. 14:25:08

Azt figyeltétek, hogy 3-4 hónapról beszéltek az időtartamot tekintve?

tvbuzi 2018.11.12. 14:26:35

Vivike kivel parittyázik először?

nautilus123 2018.11.12. 14:29:11

Ha Greg összejön egy férfival "kint", akkor ki fog náluk takarítani?

ascii 2018.11.12. 14:33:30

@nautilus123: én pl férfi vagyok, és mégis takarítok, vagy akkor inkább most már nő legyek?

Gia 2018.11.12. 14:37:42

Csúnyán megbüntizik majd a retek tv-t,amiért ordenáréskodtak 12-es karikánál.Greg és Vivi rendesen fax-oltak.

ascii 2018.11.12. 14:39:29

@Gia: elméletileg nem fogják, ahogy ezt írja itt sixx is:

comment.blog.hu/2018/11/04/jonnek_a_gyokerek_megint

viszont, akkor az öfi miért lett mégis cenzúrázva?

Gia 2018.11.12. 14:39:53

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Én is TWD-zek ma.De lehet,hogy kapcsolgatok..Minek vannak eccerre..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 14:43:40

@VV Erőlegény: ezt de szépen mondtad :)))

@tvbuzi: az attól függ. nem biztos, hogy az lesz hajlandó vele kombózni, akivel ő óhajt

Adamadam 2018.11.12. 14:50:25

Amúgy Radics pornóját miért nem kapták fel?
Mármint persze az sima fiú-lány kézikamerás videó, de akkor is. Na meg nem tudom van-e aki látta, de még közben is olyan idegesítő, hogy hihetetlen.
Fennakad a szeme, baromságokat beszél közben..

tvbuzi 2018.11.12. 14:52:31

@Adamadam: monkeyface spriccelés közben?

Adamadam 2018.11.12. 14:55:54

@tvbuzi: nemnem. Simán a video közepén magafelé fordítja a kamerát és felfelé kancsalít. Párszor a villában is csinálta már.

ascii 2018.11.12. 14:57:33

@Adamadam: ez a kancsítás nála az egyéniség megtestesítése

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 14:59:51

@ascii: ehhez képest Ginu azt hangoztatta a szaunában Reninek, hogy ő nőiességében lett megsértve, mikor észrevette, hogy az agymelegítője Renuvel van a fürdőben. :)
Még a riportban, hogy ő mennyivel jobb nő. Hát, talán Gregnél jobb nő.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 15:01:28

@WICKEDWITCH: azt nem írta a Google, hogy az mire jó? Világít a sötétben? Jelzőfény?

ascii 2018.11.12. 15:11:13

@tvbuzi: én jót kacagok rajta mindig, nem

Angora Cardi 2018.11.12. 15:20:04

@Gia: SSKK nem kapcsolgatunk TWD-ről.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 15:22:51

@Angora Cardi: kivéve, ha máshol a Harry Potter megy :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.12. 15:23:19

@Adamadam: van olyan a bentiek közül, akinek nincs vmilyen videója? :)

Angora Cardi 2018.11.12. 15:26:43

@úgymond olvasó mmkk: Áh, ilyenkor még HP is a második vonalra szorul.

Angora Cardi 2018.11.12. 15:29:34

@úgymond olvasó mmkk: Most fontos ügyben kell eljárnom, de majd még jövök.

tvbuzi 2018.11.12. 15:48:34

Élő adásban mikor lesz már parittya meg nyalifali?

Gia 2018.11.12. 16:00:30

@Angora Cardi: MMKK kapcsolgatok mindenhonnan. :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 16:10:33

@tvbuzi: neked mióta vannak ilyen vágyaid? :l :DDDDD

iTink 2018.11.12. 17:37:21

@Dzsudibí, tegyél kérlek vv9 címkét az irományhoz, mert lemaradok az írásodról. ;)

Cimili 2018.11.12. 17:53:31

@úgymond olvasó mmkk: nem érted? pasiból van ő is. :)

WICKEDWITCH 2018.11.12. 17:55:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom, annyira nem ástam bele magam a szakirodalomba. De ha ezt megunják, lehet, az lesz a következő, hogy befestik valamilyen fluoreszkáló cuccal... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 18:07:08

@Cimili: nem általánosítok, ezért nem :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:41:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mintha azt mondtad volna, hogy nem vagy eszetlen, mégis a bajszomat cincálod :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 20:35:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem, így fejezem ki röviden, hogy menjafrancba :P

Lilith.Inanna.1 2018.11.12. 21:23:33

@Mók_Ica: Szia babám, puszi. :)
@VV Erőlegény: Remélhetőleg soha nem küldik vissza.....bár amilyen barátságos puncija van, bármi megtörténhet.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.13. 20:53:19

@úgymond olvasó mmkk: dehogyis, gondoskodó, ha meglátsz, szörnyethalsz:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.13. 21:39:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): azt, hogy abban reménykedek, hogy szörnyethalsz :P
süti beállítások módosítása