Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x06 – A szívembe’ te vagy, ő csak a farkamba’ van

2018. november 10. 11:26 - hektor_

Minden nap tanul valami újat az ember, én ma például azt, hogy lehet egy 5 szavas mondatban 3 igazán alpári szó – így már bizton ki merem jelenteni, hogy mikor sixx atyánk javasolta, hogy hagyjam ott kicsit a zombiapokalipszist, és tekintsek körbe a való világban (esküszöm, véletlenül jött ki így) ahol a létező agyhalottak pusztítanak, nyilván nem létezett rá más válasz, mint hogy MÉG JÓ! Ennyit erről, szevasztok villafüggők. Huszárantenna a mai műsorvezető, ez itt a Való Világ 9, PÁVÖRÖD báj, mondja, és buzdít minket hogy szavazzunk a kedvencre. Tegnap Krisz meg Szintike ordenáré módon összeveszett, lássuk, hogyvolt.

vv1.jpg

Bömböléssel indítunk, ne sírjámá’, férfi vagy, embereld meg magad, mondja VV Szemöldök a picsogó KrisztiÁnusznak, aki a legótvarabb esőkabátban azért itatja az egereket, mert most esett le neki hogy a csaja odakünn tán ejt majd egy-két keresetlen szót majd amiatt, hogy két napja egy másik tyúkot zsírozott idebenn. Magyarázat:

Gondótam.. mekpróbálom szétszedni a játékot meg a való életet, éssakkormajd megmondom neki hogy izéé.. hogy érted, ez csak a játékról szólt, nem arról.

Szívesen ott lennék ennél a beszélgetésnél. Ja, nem. Csak úgy röpködnek az ötperces barátságok során hagyománnyá vált „tesó, én feladom a játékot”-ok, amire Jutyuber már keményen odaköhög néhány életvezetési tanácsot, kezdve azzal hogy „én azt mondom, mint a legjobb barátod itt a villába..”, hogy ha az említett látta az adást amiben miatta bőgött, akkor egy jó asszony mindent megbocsát. Mutatják, ahogy Szintike jön dörgölőzni, de a pállott puszik már nem kellenek Krisztiánnak, közli hogy jóban lehetnek, de a szexvonatról leszállna, a csaj nem érti, vagy csak nem akarja, forgolódásában párszor megcsillan az orrkarikáján az éjjeli lámpa, és fél percen belül tetetveskurvázássá fajul a dolog, jön a para zene és alább a pont, amikor azt hittem, összeverekednek:

vv1.png

A másnap reggeli szájszagban Néger jön Renit bódítani, de a lány már nem kér a csokifaszból, mire Afrika fenegyereke megcsillogtatja az évszázad pardonját, ami nálam a címadó helyet ki is érdemelte. Boldogan heherészve megy zuhanyozni, Reni utána, mintha nem azért jött volna pont lemosni az éjszaka nyomait, hogy közben párás szemekkel búcsúpillantást vessen a presszópélóra; háttal állva megkéri Négert hogy nyomjon már egy kis tusfürdőt a kezébe, mire az nyilván a lány markába pakolja a faszát, röstellem, de felnevettem. Szintike hogyvoltozik az éjjeli csörtéről Krisszel, megy az "olyan kicsi a fasza hogy csak a kupak látszik", odabent ugyanez a másik oldalról, Roli, a VV gyökere meg New Erával tárgyal arról hogy itt mindenki hülye, csak mi nem, meg kell szerezni Radicstól a villamesteri botot.

vv3.jpg

vv4.jpg

Gyanítom ez legalább olyan súlyú mérkőzés lesz, mint mikor Voldemort kereste a bodzapálcát az utolsó részben, Bajszi már mondja is hogy memóriajáték keretein belül küzdhetnek meg: lesz egy kép, meg kell jegyezni ami rajta van és leírni. Narancs, citrom, ásványvíz, ezek szerint a vodkaszóda receptje volt a táblán - VV Gyökér végigóbégatja az egészet, hiába írta fel kb mindet, a számok nem stimmelnek, ettől függetlenül ő nyeri a kört. Radics sunyiban elégedetlenkedik a komájának, te ez nyerni jött, ki fog szórni engem – mondja, hát haverom, halkan súgom meg hogy MINDENKI azért jött – valakire nagyon emlékeztet ez a csávó, talán a fiatal Gáspár Győző lesz az. Úgy néz ki, ez a nap úgy íródik be a jövőbeni VV történelembe, hogy A Bömbölések Kispéntekje, a youtube sztár bevonul a mosókonyhába és rázendít félhangosan hüppögve, ha van Isten, ebből még lesz egy kiváló remix ami felkerül a csatornájára.

vv6.jpg

vv9.jpg

Era, aki inkább kiérdemelte a Miss Röfi nevet, mint bárki eddig valaha, szövetkezik odabent, a villa gyökerével már meg is beszélték hogy egyikük sem szavazza ki a másikat - haj, de nagy kurvaanyázások meg hátbaszúrtálgecizések lesznek ebből még karácsony előtt. Megint játék, feladat a lányoknak hogy fessék meg hogy szerintük ki lesz az utolsó lakója a villának: Dzsinn rajzol egy fát, Reni, aki az újjászületett Monet-nek képzeli magát, a kecskeszakállas Elton John-t várja a vellába, Szintike lerajzolta a VV Négert a keze helyén csokifasszal, Zuzu egy csecsemőt zselés fekete hajjal, és így tovább.

Na, megjön az új arc, Hunor, aki a szegény ember Ryan Reynoldsa, egész helyes kölök lenne és már épp megfogalmazódik bennem hogy na, ha egy fokkal értelmesebb mint a többiek, az ő szűrét teszik ki először, de aztán a kisfilmjében arról regél ő is, hogy mekkora kettyintőmester, majd lejt egy Pumped-polkát, így ez gyorsan visszateszi a többiekkel karöltve a fasztarisznyába. A férfiak szemeire ráborul a féltékenység fátyla, a lányok tyúkseregként kotkodácsolják körül, sőt, Szintike már a riportszobában regéli hogy legközelebb neki nyitja szét a lábát, odabent pedig a villa donnája a rózsaszín hacukában, hogy ő nem akarta, hogy ennyire jó pali legyen itt és hogy valaki szebb legyen nála, apukám, ezek szerint neked senki nem szólt még, hogy a lányok által papírra okádott képek is azok, ugye?

vv15.jpg

vv20.jpg

Megy még egy darabig a hihihihi, aztán LÖÖÖÖÖÖÖÖEVÉÉÉL, és itt emlékezzünk meg picit a korábbi sunyikurvázásról: eddig tartott a nagy hiszti, Krisz és Cintike megint egymás nyakában. A powered by kiolvasása ismét nem megy a delikvensnek, szimpátiaszavazás lesz, a nézők kibasznak valakit minyá.

vv18.jpg

vv17.jpg

vv19.jpg

Mára ennyit, és most csöcs és pinaparádé:

 

425 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 12:52:31

Nem rossz ez a hv, de kissé felületes. Elsiklottál pl. olyan részlet felett, mint hogy Szintipop célzattal turbékol tovább azzal, aki nála jártasabb a hátsó bejáratokban. Amúgy meg mitől lett Roli VV Gyökér?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 13:06:19

A zuhanyzós képeket elnézve, nem lehet, hogy a bömbölő mókus rájött, hogy ő kétcsillagosba többet nem megy, neki legalább három csillag dukál?

Adamadam 2018.11.10. 13:10:06

VV Roli nem értem miért a villa gyökere. Megkockáztatom, hogy a legértelmesebb a villában.
Kicsit VV Péter és VV Attila, persze nem olyan minőségű kiadásban, de azért vannak nála jócskán nagyobb gyökerek bent.

hektor_ 2018.11.10. 13:15:39

@Adamadam: A bemutatkozo kisfilmje miatt, nem degradalas gyanant.
Mas: Szombatonkent valoszinuleg mindig korabban lesz HV.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.10. 13:19:55

Hektor, a posztjaidat még nem ismerem (a korábbi VV-kből és Farmokból), külön és pozitív értelembe véve méltányolom a tőmondatos Sixx-Főni instrukciók ellenére bevállalt időérzékedet ( korai 17 óra), de a poénokban és meglátásokban még lehet picit tanulmányozni a kedvenceimet (Candy, Dzsudi, Bruti, Gézu jobbik formájában, és a tegnapi Hoppancs). Szerintem lesz fejlődés welcome on board !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 13:23:57

Gyorsan telik az idő a hv háza táján. :D
Nekem Era szimpi, a többiekhez viszonyítva, Zsuzsu is a maga fődbuta módján.
Rolinak az idétlen vihogását nem bírom, de amúgy jobb, mint a három gyökér. Hunor meg még nem sokat mutatott. Az tetszik benne, hogy nem ugrott a körbekotkodáló tyúkokra.
Azért Csoki érzi a vesztét, hogy kaoaszkodott Ginuba, kvázi megjelölte, hogy az az ő területe. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 13:26:04

@hektor_: nekem mindegyik kisfilm egy megrendezett műsor, eddig egyik se hozta, amit abban mondott. Sztem.

ascii 2018.11.10. 13:32:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: ez már akkor tudatosult bennünk, amikor békésmegye koronázatlan lyukzsonglőre, VV Józsi baszógépként, alfátólomegáighímként menedzselte be magát a villában, aztán pár nap múlva szaladt vissza barátnője karjaiba.

amúgy ez ilyen általános vv lakó elvárás, h életed szerelmével élsz kinn, de a beköltözéskor te vagy a szingli, aztán pár nap-hét múlva kiderül h a fél bagázst várják ki söprüvel meg sodrófával

Angora Cardi 2018.11.10. 13:47:30

Köszi a korai öfit, olvasom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.10. 13:51:28

Nagyon meglepett, hogy Radics ennyire beparázott, és hogy ennyire elkezdte magát lúrerezni. Tanulság, szinte minden ember kompenzál valamit a kinti életében is, és a villában is.

Egyetértek abban, hogy Ginu elpozícionálta magát Csokival. Ginunak ebben a játékban a természetes szövetségese szerintem Radics lenne. Ketten együtt később iszonyat erősek is lennének, kásőbb meg lefájtolhatták volna, erre elkezdték a töltelékeket maguk köré gyűjteni, miközben egyelőre egymással harcolnak, pedig lenne jópár egyéb ellenfelük is (Hunor, Roli) Persze szerintemaz érdekek még összerázhatják őket. Én Gregben egyelőre nem érzem az intellektuális erőt, nagyon magával van csak elfoglalva, miközben nem figyel a többiekre. Én is leadtam a szimpátiaszavazatomat Zsuzsu-ra (de csak azért, hogy bennmaradjon). Valójában neki alapból sok ez a játék, de pont arra vagyok kiváncsi, hogy ennyire vakon, egy jóindulatú elefánt a porcelánboltban karakterrel, meddig lehet ebben a játékban maradni ? Szintit nem értem, hogy miért pozícionálja magát Krisztiánhoz, aki Zsuzsuval együtt pályázhat a legostobább címre is, de vele ellentétben még egy alpári gyökér is.

Angora Cardi 2018.11.10. 14:09:09

Én sem osztom Roli gyökerezését.
Továbbá Era sem malac, volt itt már ennél malacabb versenyző és ne mindenkit Reni fejletlen testéhez mérjünk, ez itt nem Hollywood.
Amúgy nekem tetszett az öfi. A 7. ugye Dzsudibí lesz?

Akkor ma megy haza az első? Mert akkor még jöhet egy utolsó utáni játékos helyette, aki talán játszani jön.

Radics szánalmas volt, beparázott, a felépített szerepből azonnal kiesett, én speciel nem szeretném sokáig élvezni a látványát.

Angora Cardi 2018.11.10. 14:18:12

RTL2 14.50-kor elkezdi ismételni a heti adásokat, ha valakit érdekel.

Ken Adams79 2018.11.10. 14:19:07

@VV Erőlegény:
Szerintem nem sokáig.
Fel fogja adni (Zsuzsu), nem neki való ez.
Biztos Bükkfürdőn ő volt valami helyi jófej a hosszú körmeivel, de ő ennél érzékenyebb.

Greg-et bent kell tartani. Ha hamar kiesik akkor ugye a magyarok nem elég érettek egy "nem meleg"- de kint egy pasija van - típusú emberre. Gondolom majd be is küldenek hozzá valakit.

Dugással (Ginu, Krisz, Cinti, Csoki) egy ideig bent lehet maradni, de szerintem nyerni nem lehet.
Ha csak nem, valamelyik terhes nem lesz odabent.

El tudom fogadni, hogy folyamatosan részegek (főleg az első pár nap), meg itatják is őket gondolom, de azért ahogy Krisztián beszél azzal a nyomorult csajjal... az mindennek az alja.

Pancsamanó 2018.11.10. 14:22:02

Osztom, hogy ez a társaság eléggé trash-színvonalat hoz. Egyelőre Roli, Era szimpik, illetve Hunorra kíváncsi leszek, talán ő is. Reni sem olyan gáz, sokat viccelődik és nevet, mókás karakter a többi semmilyen lány között.
A Krisztián-Cinti alpári párosra nem vagyok vevő semmilyen szinten, egymásnak való ostoba mocskosszájú véglények.
Radics kompenzál valamit, ez egyértelmű, túltolja. Csoki elevezget de nem okos és nem taktikus. Csak van, nőzik és imádja magát.
Zsuzsu rettentő irritálóan beszél, egyetlen természetes szava nincs, ha kinyitja a száját legszívesebben elkapcsolnék. Az szánalmas volt ahogy rávetette magát Ginura, aki pedig nekem egy semmilyen tucatnő. Nagyszájú de nincs mire.
Greg még nem tisztult le milyen karakter, lehet hogy pont azért mert ilyen...csak csapódik és úszik az árral, van azt' kész.
Hát kíváncsi leszek, mindenesetre eddig hajrá Roli-Era-Hunor és esetleg Reni.

Cimili 2018.11.10. 14:34:45

Má délután 5 van?

Cimili 2018.11.10. 14:45:23

Köszi Hektor, szuper a posztcsi! :))))

Cimili 2018.11.10. 14:46:32

@úgymond olvasó mmkk: :DDDDDDDDD Jóvanna, én csak elhittem, amit Sixx mondott. de má....

Cimili 2018.11.10. 14:48:40

Ja, jut eszembe, roli mé vvgyökér?????????? hajrá roli!!

csincsilla72 2018.11.10. 14:57:48

Jó kis öfi volt, köszi :-)
Külön köszi, hogy ilyen kellemesen korai időben. Nálam pillanatnyilag Szintike, Radics és Krisz a mindent alulmúló gyökér, a mocsár legalja. PUA, Gina és Pákó paraszthajszállal elviselhetőbb. Az udvari bolond szerepét Reninek adnám, én annyira nem látom gáznak a csajt, a harsánysága idővel talán csillapodik. Greg valami nagyon fura egyéni játékba kezdett, talán azért, hogy jusson játékidőhöz ő is. Szerintem idővel a beszélgető-elemző-tattikázó szakosztályhoz fog tartozni. Roli, Hunyor kérdőjel, Zsuzsánna meg annyira vakon van és fényévekkel lemaradva a történések mögött, hogy az elsők között fog kihullani. Tulajdonképpen nem tudom, hogy mi volt a terve. Kamaty részéről nincs, de ez a jelek szerint nem rajta múlt. Showt nem csinál, vagy ha igen, az nem szándékos. Én legalábbis a részeg jeleneteit inkább übercikinek, mint viccesnek találom. És bocs, de ennyire buta csajra nem bíznám a 36 milliót. Vétek a kezébe pénzt adni. Ennyire azért nem tudom sajnálni.
Era szimpatikus egyenlőre. De ez változhat.:-)

Angora Cardi 2018.11.10. 15:28:50

Nézi valaki a heti öfit?
Döbbenet, h Ánusznak és Csokinak a legfontosabb egy nőben az intelligencia. Vajon mit jelent ez az ő kis szótárukban?

csincsilla72 2018.11.10. 15:34:21

@Angora Cardi: kellően szélesre tárt combok és az, hogy észrevegye őket a csaj. Ánusznak lehet fiú is. :-)

Angora Cardi 2018.11.10. 15:36:18

Légy te is Radics? blöe

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 15:37:05

@Angora Cardi: legyen annyira intelligens, hogy észrevegye őket, az atyaúristen földi helytartóit, és egy pillanat alatt tárja szét a lábait

Angora Cardi 2018.11.10. 15:37:08

@csincsilla72: Vegye a jeleket? :D
Komoly ez a pénzért videókban szereplés és alfahím játszási a tévében azért..

Angora Cardi 2018.11.10. 15:37:37

@úgymond olvasó mmkk: Csincsillával egyre jár az agyatok :D

ascii 2018.11.10. 15:41:18

@Angora Cardi: ez csak ilyen csajozási szöveg, ők maguk sem tudják értelmezni a szó jelentését, illetve a hölgyemény sem tudja hova rakni ez mit is jelenthet, de tudat alatt mindketten tudják, h a hím kiadta a jelzést: koitálni szeretne.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 15:43:17

@ascii: azok, akiket ezzel a szöveggel fel lehet szedni, meg is érdemlik (koitálni :DDDDDDD)

csincsilla72 2018.11.10. 15:45:44

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: Á, csak ismerjük már a Mocsár Értelmező Kéziszótárt :-)

ascii 2018.11.10. 15:46:17

A szimpátiaszavazás így alakulhat nagyban is:

i.imgur.com/EbkVFZv.jpg

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 15:54:25

@ascii: a remény hal meg utoljára. ;)
Ha legalább egy hozná a kategóriáját. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:10:24

@csincsilla72: Zsuzsu nekem olyan BBÉvinek látszik. Kis figyelemért bármit megtenné, és ezt ki is használják. Tönkretenné a nyeremény, de még a hírnév is.

ascii 2018.11.10. 16:24:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: őt szerintem a feltöltött Erzsébet kártya is kizökkenti a napkörüli pályáról, nemhogy több millió forint

Angora Cardi 2018.11.10. 16:28:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgy tudom elképzelni, hogy ránéznek egy gádzsira és ha az lenézően tekint vissza, akkor az intelligens. Mert tud flegmán nézni de az első megfogom a pinádra már nyerít, akkor is intelligens, mert veszi a jeleket.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.10. 16:41:17

@Angora Cardi: bárcsak rám járna, de ők vv-s intelligenciás pasikra :( :D

Angora Cardi 2018.11.10. 16:43:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Á nem hinném, hogy ne lenne esélyed, dobd be magad :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:44:01

@Angora Cardi: ez annyira szomorú amúgy, mert ezek kintről mentek be, ki is jönnek és sokezer hasonló agyhalott sétál az utcákon még. Csak abban bízom, hogy nem arra, amerre az én gyerekeim fognak. :(
De ha azt látom, hogy 7 évesen már Fb-profilja van, később még pornófilmekből tanulja a romantikát, sok esélyt nem látok a változásra. :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:45:01

@ascii: pontosan. Neki pl jobb lenne, ha nem menne sokáig.

Androido 2018.11.10. 16:48:39

Kommtársak! Nem tudok szimpátiaszavazni... iOS, RTLMost account, és a szerver nem elérhető. Valaki más is találkozott ezzel a hibával és az esetleges megoldással?

Szavazzuk már ki Ánuszt... Most kezdtem a tegnapi öfit, és nagyon felkérdezném a nőkkel való beszédstílusát illetően...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:48:57

Kedvencem volt a Ginu-jelenet, mikor bement és megkérdezték, hogy te konzervatív vagy? Szava elakadt, látszott, hogy keresi, mi is az. De a pasik se biztos, hogy ezt a szót akarták kérdezni, de ezt olyan intelligensen hangzó kifejezésnek találták. :) Ha meg ismerik a jelentését, virágnyelven rákérdeztek, hogy mikor akar dugni először. :)

Androido 2018.11.10. 16:49:53

Habár hallom most a hölgyet is... lehet, hogy revideálom a nézeteimet...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 16:50:50

Erről a mai hogyvolt címről mindig ez jut eszembe: youtu.be/pie9cHezchM

Angora Cardi 2018.11.10. 16:50:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megérett a világ az újratervezésre.
Nem tudom szülőként hogy lehet a gyerekeket ezektől a hatásoktól megkímélve másmilyennek nevelni, de hajrá. Mindenképp megéri. Még mindig esélyesebb, mint azok a szerencsétlenek akiket sosem akartak nevelni, csak hagyták őket kallódni, abból lesznek az ilyen VarÁnuszok.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 16:52:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Addig örülj amíg minél több ilyet látsz a tv-be, mert ha hazaviszi a gyerek, te egyből tudod, hogy nyúlni kell a sörétesért.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:52:32

Azon agyaltam, az agresszió milyen foka a megengedett? Anno a narancsdobálás kizárást vont maga után, a köpködés majdnem, most még Cincike meg Mókus esti viselkedése nem?
Vagy Cincike kiesik, Kriszt bent tartják és összekoreografálják Kenbabával?

Angora Cardi 2018.11.10. 16:55:01

Tetszik, h Greg megmondta Radicsnak, hogy kompenzál a harsánysággal.

Angora Cardi 2018.11.10. 16:55:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Tartok tőle izgalmasabb udvarlást látnánk Tőled, mint tőlük ott bent :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:56:34

@VV9 Velőtrázó Vélemény: jó, hogy egy képernyő választ el a hasonlóktól. Remélem, haza ilyent nem hoz egyik se, mert akkor most kezdek óvadékra gyűjteni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 16:58:45

@Angora Cardi: felvetődik a kérdés bennem, tudjakzezek ottbent, mi az udvarlás? Jó, nem az a régi típusú, de a normális, mondjuk? Mert egyik oldal nem tud, másik oldal nem vár, így ez lesz belőle.

ascii 2018.11.10. 17:06:38

@Androido: itt voksolj: rtl.hu/rtl2/valovilag/ki-a-kedvenc-villalakod

Majd ma Era számonkéri rajtuk a szlengszótár napi szintű rájukolvasását

Cimili 2018.11.10. 17:42:49

@ascii: ehhez csatlakoznék, h soxor lehet szavazni. :)))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 18:10:00

kérem a konténert, Forma 1-hez van szükségem rá!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 18:25:49

@Angora Cardi: kapcsolódva a poszthoz, a szívembe' Kimi van, farkam meg nincs :DDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:01:37

@Cimili: óhogyazaradairossebszakítanákiaMercibőlamotorját grrrrrrrrrrrr

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:12:42

@Cimili: ennek ellenére remélem holnap hagyják nyerni Bottast, ennyi minimum jár neki (és miket olvasok, lehet, hogy a Williams szerződést ad Kubicának? imádnám!)

Mók_Ica 2018.11.10. 22:01:23

dikk :) ma is pornóbajusz van??? óóóó

hoztam konténert, xxxxxxl-eset :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:02:07

@Mók_Ica: a zixfaktorban is ott volt, broáf

Mók_Ica 2018.11.10. 22:03:06

@úgymond olvasó mmkk: ondolált volt a haja..... jó randa vót

Cimili 2018.11.10. 22:05:56

radics mé nem néz annak a szemébe, akihez beszél???????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:06:37

@Mók_Ica: @Cimili: nem néztem hosszabban, mert megláttam őt, meg Gáspár Lacit dzsigolóra sminkelve, és reflexből nyúltam a távirányítóért :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:06:38

Ez a stílus nőkkel szemben... akármilyenek is...

Cimili 2018.11.10. 22:06:50

erának tök igaza van, ocsmányul beszél a 3 díszpéldány a csajokkal.

Mók_Ica 2018.11.10. 22:07:13

@Cimili: radics így csinálja szórakoztató műsort..... foscsi .....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:07:17

Na, állatkert van
Remélem, Radics megy a levesbe.

ascii 2018.11.10. 22:07:20

radics azt hiszi ez harsánysági verseny

Lynette21 2018.11.10. 22:08:09

Stifler mamaja!! Hoho! Hat erre kivancsi vagyok! Sziasztok!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:08:43

Szponzor-zokni van? :D
Mindegyiken titokzokni. :)

Mók_Ica 2018.11.10. 22:09:15

@úgymond olvasó mmkk: gáspár laci gucci-ban nyomta.... laci négerre van sztájlisztolva.... (sem PP-t, sem GL-t nem bírom)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:10:47

@Mók_Ica: most már én sem, PP pályafutása elején még hamvas tinédzser voltam, akkor másként gondoltam :D

tvbuzi 2018.11.10. 22:11:23

Puhítás vs keményítés

Mók_Ica 2018.11.10. 22:11:53

pua tanácsadó .... höhöhöhöhö..... ebben a szériában mindenki kekszeléssel akar nyerni......

Cimili 2018.11.10. 22:11:55

@tvbuzi: szia! :) ma nem kocsma?

Adamadam 2018.11.10. 22:11:55

Azt hittem Hunornak azért jobb ízlése van nők terén

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:12:25

@Cimili: még ha kocsmázna is, letagadná

Mók_Ica 2018.11.10. 22:13:18

@úgymond olvasó mmkk: kalácsarcú :) pornóbajszú..... nem csodálom, hogy kiábrándultál :))))

no, szintikét beelőzte pua-néni....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:13:44

Adri visszaszorgoskodja magát a meccsbe?

Lynette21 2018.11.10. 22:14:02

Kenbaba szeme higy felcsillant a dugasra! Szeeegeny Hunor!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:14:10

@Mók_Ica: a kalácsarc még elmegy, na de a bajusz.. :|

tvbuzi 2018.11.10. 22:14:25

Anyukámnak megígértem

Mók_Ica 2018.11.10. 22:14:25

hunorból én már ki is ábrándultam.....

tvbuzi 2018.11.10. 22:17:35

Beveszünk úgymond

tvbuzi 2018.11.10. 22:18:09

Ha elbaszom leszoplak :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.10. 22:18:20

@úgymond olvasó mmkk: brickleberry megvan? tiszta woody johnson (sztem a bajuszról ráismersz :) ))

port.hu/adatlap/film/tv/brickleberry-brickleberry/movie-145105

Lynette21 2018.11.10. 22:18:20

Ez a Csoki is olyan buziiiiis!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:21:08

Jaj, Era még Zsu most ront el mindent. Inkább beszélgessenek az időjárásról. :)

Mók_Ica 2018.11.10. 22:21:08

borzasztó, ahogy a csajok rámásznak a fiúkra..... renikét is tegnap hogy elküldte a francba csoki, most megint rácuppant a fürdőszobában..... broáf

Lynette21 2018.11.10. 22:21:38

@tvbuzi: Es meg sejpit is hozza! Brrrr!

Schlomo Goldberg 2018.11.10. 22:22:08

Csoki keményen tolja a két lyukra játszást, rá fog baszni

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:22:24

Várom, Csoki magyarázkodik: csak úgy belémakadt a Renike, nem is akartaaaaaam.

Lynette21 2018.11.10. 22:22:43

Na most nekem vicces volt Bajusz! :)

Mók_Ica 2018.11.10. 22:23:10

@Lynette21: pp nadrágja is elég buzis

tvbuzi 2018.11.10. 22:23:49

Peti olyan mint egy elbaszott fizikatanár

Lynette21 2018.11.10. 22:24:28

@Mók_Ica: Hat ot most az x factorban neztem hogy mennyire az... Szivarvanyos polo lenyalt haj... Semmi ferfias nincs benne.

Cimili 2018.11.10. 22:24:40

@Mók_Ica: élvezik a megalázottságot, egy hangyafasznyi büszkeség se szorult beléjük.

ascii 2018.11.10. 22:24:41

@Mók_Ica: tartás nulla, a bordélyházban is többet kell könyörögni

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:24:48

@Schlomo Goldberg: látta, hogy Ginu rágerjedt Hunorra, biztosítani akarja magának a lyukat későbbre.

Mók_Ica 2018.11.10. 22:26:43

@Lynette21: nincs

@Cimili: ezt rossz még nézni is.....

@ascii: :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:27:14

@ascii: ezt nézem hüledezve, ennyi pia sem magyarázat erre. Gusztustalan, ahogy teszik szét a lábukat öt perc ismeretség után akármelyiknek.

Mók_Ica 2018.11.10. 22:27:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: szintike egyenesen szerelmes lett hunorba.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:28:15

Hunyor major el fogja galoppírozni magát, átlátszóan simulékony mindenkivel.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:29:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: A könyv is ott nyílik ahol a legtöbbször használják...

csincsilla72 2018.11.10. 22:30:21

Bordélyban castingolták ezeket vagy szerkesztői utasítás?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:30:59

nem is nézem, jobbak vagytok, mint az adás

Cimili 2018.11.10. 22:32:15

@csincsilla72: tuti, h a szerkiknek céljuk van azzal, h ilyen lotyikat küldtek be a vellába.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:32:25

Vallási műsor lesz, tombolnak a mormonok.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:33:03

@Cimili: Persze, meg akartak tőlük szabadulni itt kint, ezért bezárták őket.

Lynette21 2018.11.10. 22:33:56

Jajj! Mostanaban nagyon tolja az rtl ezt az allat szamlalast... Biztosan kaptak egy szallitmany csotanyt...

Cimili 2018.11.10. 22:35:10

a hangmérnök meg monnyon le most!!!!!!! Ha duma van, minek szól hangosan a zene??????????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:35:43

@Cimili: néha frissíteni kell a vendéglátó-ipari egységekben dolgozó finom úrihölgyeket, úgy látszik, ezektől csak így tudtak megválni

Lynette21 2018.11.10. 22:36:08

Ez a Roli egy osember! Jajj, Greg nem rozsaszinben van.

Mók_Ica 2018.11.10. 22:36:10

rolinak drukkoltam.... de ez az idióta üvöltés elbizonytalanított.....

Mók_Ica 2018.11.10. 22:37:14

hunor sem agysebész.....de a lányok úgysem az eszéért szeretik.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:37:17

Hoppá. Roli marad, Hunor társul, Radics fosik.

,, 2018.11.10. 22:37:18

@Lynette21: "kaptak"? Ki tudja milyen állapotok vannak a rtl székházban

tvbuzi 2018.11.10. 22:37:55

Ez a Greg ez tulajdonképpen micsoda?

Lynette21 2018.11.10. 22:38:33

Annyira kiabrandito amikor Greg ilyen bena trotyli ruhaban affektal!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 22:38:35

@Mók_Ica: azt se tudja, mit jelent a szerelem. Függőség és dugás.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:39:03

@Lynette21: ugye, hogy semmi férfias nincs benne! 34 éves, és úgy öltöztetik, mint egy 18 évest..

,, 2018.11.10. 22:39:38

Ki nyomja fulladás a kretént? Lemaradtam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:40:16

@tvbuzi: és kórházban dolgozik, szakápolóként. szerintem kapnék egy infarktust, ha ő hajolna fölém, miközben felébredek az altatásból :))))))))

Lynette21 2018.11.10. 22:40:35

@tvbuzi: Se nem fiu se nem lany. Panszexualis.

Lynette21 2018.11.10. 22:41:04

@,,: Iiiigaz! Nalad a pont! :DDD

Lynette21 2018.11.10. 22:41:47

@,,: Fullba a kretent. A Radics.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:43:01

@Lynette21: a pánszexuális nem az, aki nemtől függetlenül bárkibe képes beleszerelmesedni? úgy rémlik, mintha a pánszexuálisok elutasítanák a biológiai nem létezését, de régen vót mán, hogy nekem ilyen dolgokkal kellett foglalkozni

,, 2018.11.10. 22:43:02

@Lynette21: köszi. /autocorrect :/

Mók_Ica 2018.11.10. 22:43:19

@tvbuzi: pánszexuális ken.... aki egy pasival él együtt :))))

tvbuzi 2018.11.10. 22:43:49

Köszönöm a válaszokat

Lynette21 2018.11.10. 22:44:39

@úgymond olvasó mmkk: PP Bajusz 34 eves? Nem is tudtam. Tenyleg olyan mintha 18 lenne, de nem csak azert ahogy oltoztetik, ugy is viselkedik.

Mók_Ica 2018.11.10. 22:44:55

új barinők: dzsinu és szintike.....

ascii 2018.11.10. 22:45:30

wictoria says:

A pánszexualitás vagy omniszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amelyben egy személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat. A pánszexualitás egy teljesen önálló szexuális irányultságnak vagy a biszexualitás egy ágának tekinthető.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:45:46

@Lynette21: felkérdeztem szabályosan nyelvvel dr. googlet, 1984. december 16-án született Bajusz úr

Mók_Ica 2018.11.10. 22:45:49

@úgymond olvasó mmkk: hát ha így leegyszerűsíted, akkor az :DDDDDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.10. 22:46:15

Azt hittem a Lando Calrissian az egyetlen pánszexuális.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:46:47

Azt hittem meg kell olajozni lesz a feladat...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:47:23

@ascii: valami mégiscsak jól rémlett. de már anno is belekeveredtem a pánszexuális, demiszexuális, aszexuális, szemiszexuális, satöbbi irányultságba. miért nem lehet mindenki szimplán hetero/bi/homoszexuális? :DDD

,, 2018.11.10. 22:47:33

@Mók_Ica: nem igazán értem, mi a biszexuális és a pánszexuális között a különbség a gyakorlatban

Mók_Ica 2018.11.10. 22:47:36

jön a party, koreo erre a számra (tegnapelőtt osztottam meg itt :))) )

www.youtube.com/watch?v=mDFBTdToRmw

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:48:08

@tvbuzi: MájliSzájrusz is pánszexuális, hát ezt sem tudod? :))))

tvbuzi 2018.11.10. 22:48:11

Zsu erősen hajaz egy falusi alkeszre

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:48:58

@,,: a biszexuális szerint léteznek biológiai nemek, a pánszexuális szerint meg nem léteznek nők meg férfiak, csak emberek

Mók_Ica 2018.11.10. 22:49:18

@,,: nem vagyok szakértő :))))

renike és zsuzsu.... mint egy telibe tojt zokni.....

tvbuzi 2018.11.10. 22:49:46

@,,: a pánszexuális az ufókat is megcsinálja

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:51:01

@tvbuzi: akkor Pataki Attila is pánszexuális?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:51:45

Azt hittem, hogy a mi disco korszakos lötyögésünk gáz volt. Hát ez mi a lófasz akkor?

Adamadam 2018.11.10. 22:52:30

Reni ahhoz képest, hogy sztriptíztáncos elég gyengén rázta.
Gimunak meg 20 évesen milyen tokája van

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:53:12

Peter Gun(n) kezét le kéne kötözni egy adásra.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:53:21

@VV9 Velőtrázó Vélemény: :DDDDD szegény ufóknak nagyon rossz soruk lehet, ha ráfanyalodnak Attisra :/

Commodore 2018.11.10. 22:54:12

Na! Gyere Évi! TE Mocskos kibazott redkess qrva!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:54:32

@tvbuzi: legközelebb, ha lesz a blikken vele sztárchat, megkérdezem tőle

Mók_Ica 2018.11.10. 22:54:39

mondtam baszdmeg ne baszdmeg baszdmeg, megbasztad baszdmeg, rábasztál baszdmeg..... - dzsinu intelme renikéhez

Adamadam 2018.11.10. 22:55:05

Lesz ám sírás a csokicső miatt

,, 2018.11.10. 22:55:20

@tvbuzi: :DD
@úgymond olvasó mmkk: akkor a pánszexuális ugyanaz mint a biszex, csak így kell hívni trendin, értem!

Mók_Ica 2018.11.10. 22:55:23

@úgymond olvasó mmkk: vissza is hozták..... nem kellett neki sem :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:55:27

@Mók_Ica: megható ez a változatos szókincs :)))

tvbuzi 2018.11.10. 22:56:22

Ez most tattikai sírás volt Ginutól? És a sztripcsajtól?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:56:23

@úgymond olvasó mmkk: Szmájlis szájrúzs legalább ki is néz valahogy.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:56:48

@,,: a metroszexuális a kedvencem! okádok a metroszexuális hímnemű egyedektől

ascii 2018.11.10. 22:56:52

@Mók_Ica:

"Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli õket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két fiú között a következő párbeszéd alakul ki:
– Baszod, mi?
– Á!
– Át akarsz baszni, mi?
– Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg!
– Ez bebaszott!
– Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!"

Mók_Ica 2018.11.10. 22:56:57

@úgymond olvasó mmkk: én is meghatódtam, ezért próbáltam az utókornak megörökíteni :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:57:24

@VV9 Velőtrázó Vélemény: biztos igazad van, nekem nem jönnek be a jányok :)))

Mók_Ica 2018.11.10. 22:58:03

@ascii: ez majd csoki és krisztián párbeszéde lesz :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:58:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gombóc Artúr nem lájkolná, nem lesz lyukas csoki...

tvbuzi 2018.11.10. 22:59:34

Borzasztó ez a reklám a Káleszivel

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 22:59:42

@úgymond olvasó mmkk: azt hittem a metroszexuális a metróellenőrre gerjed

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 22:59:42

@Mók_Ica: gondolod, hogy agyi kapacitásuk engedi ezt a részletes kifejtést? :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:00:50

@tvbuzi: könny nem volt.....
Tattika.
Balhé biztos bekerül a műsorba, sajnáltatja magát, kell a szavazás előtt.
Meg nem a Csokit kéri számon, hogy tudjon visszatáncolni.

tvbuzi 2018.11.10. 23:01:32

Ha szépjóestét kívánsz ménem maradtál otthon Éva?

Cimili 2018.11.10. 23:01:57

@VV9 Velőtrázó Vélemény: DDDDDDDDDD
évike pingvin jelmezben.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:02:36

vazze, tíííííííbor, hosszú ííííííí-vel...

Cimili 2018.11.10. 23:02:59

mi volt, mé sírtak a csajok a végén?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:04:33

a telefonban baukónak a kérdéseket diktálják :-)

Mók_Ica 2018.11.10. 23:04:42

@úgymond olvasó mmkk: a kötőszavakat aktívan gyakorolják már most is :)))
ma du néztem meg a tegnapi öfit az rtl2-n..... némelyik lakó minden szavát némították ......

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:04:52

@Cimili: mert Csoki szájról szájra röppent és Ginu észrevette. Számon kérte Renitens, hogy miért nem hagyta legalább a szülinapján.

Lynette21 2018.11.10. 23:05:00

Jajj szegeny Renato! O is panszexualis vajon? Annyira jot rohogtem az elemzeseiteken!

Mók_Ica 2018.11.10. 23:05:44

greg barátja.....úristen....

tvbuzi 2018.11.10. 23:06:29

Minden kurva csillagokat tetováltat magára?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 23:07:24

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDD van egy barátom, akinek csillagok vannak az alkarján.. :l

Lynette21 2018.11.10. 23:08:00

Jesszus! Ez de vicces volt!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:08:24

A Zsu mondatai a zuhany alatt totál normális és összeszedett......

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:08:25

sírok a röhögéstől, greg az előbb tiszta vettel volt, most meg itt van renátó hamilton

Mók_Ica 2018.11.10. 23:09:42

évike szettikéje..... pfffff

Schlomo Goldberg 2018.11.10. 23:09:55

a pánszexuális az a buzi, aki azt hiszi és mondja hogy a lányok is érdeklik, de azért mégiscsak inkább a fasz.

Lynette21 2018.11.10. 23:12:50

@úgymond olvasó mmkk: Hat ez a Renato se valami ferfias leny.

Mók_Ica 2018.11.10. 23:13:11

baukó most igazi pronyó volt

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:14:09

@úgymond olvasó mmkk: Vettel, aki a legtöbb háztartásba nem kell :-P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 23:14:11

@Lynette21: nem is feltételeznék mást látatlanban sem

Schlomo Goldberg 2018.11.10. 23:14:11

így rámenni a faszra mint adrika, hát öööö

Mók_Ica 2018.11.10. 23:14:51

évike is ráugrana hunorra.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 23:15:47

@Mók_Ica: neki mindegy szerintem, nem a körítésre utazik

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:15:49

évikében most tudatosult, hogy offolta magát hunorilag :-)

Schlomo Goldberg 2018.11.10. 23:16:18

Vizualizáljuk ahogy Ken babuci ezzel a Renátó förmedvénnyel tolja a seggből-szájba romantikát

csincsilla72 2018.11.10. 23:17:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hehe, kiesett a szerepéből, vagy elfogyott az alkohol? :-)
Erőlegény, még neked lesz igazad Zsuzsuval kapcsolatban :-))

tvbuzi 2018.11.10. 23:17:57

Nincs ilyen szó, hogy kiparodizál

csincsilla72 2018.11.10. 23:18:59

@Schlomo Goldberg: Adrika megperverzelte Hunyort. Ááá, de gáz.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:20:22

Ez a tapsikálás! Kiváló animgif!

ascii 2018.11.10. 23:20:30

engem nem zavar greg szexuális hovatartozása, teljesen elfogadom, h ő ilyen primadonna, ráadásul 4 éve vannak együtt a párjával, ami becsülendő, ellenben ezekkel a nőlényekkel, akik fél másodperc alatt minden himneműt beengednek a legszentebb szentségbe...pedig ők a NORMÁLIS heteroszexuálisok...

Nbl 2018.11.10. 23:21:34

Era ismerőse a telefonban végig mintha be lett volna szívva.

Éva:
-Mi a legjobb tulajdonsága Erának?
Tag:
-hogy sosem adja fel!
Éva:
-és a legrosszabb?
Tag:
-hogy elhagyja a hitét!

csincsilla72 2018.11.10. 23:22:11

@ascii: No, ezekről szerintem senki sem gondolja, hogy normálisak...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:22:39

@Nbl: Tííííííbor eléggé sótlan volt, ja.

Mók_Ica 2018.11.10. 23:22:52

@ascii: hatalmas ekg :)))) igazad van!!!!

csincsilla72 2018.11.10. 23:22:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tuggya fene, még kiderülhet. Sokszor le van lassulva, kérdés, hogy szándékosan ezeket a jeleneteket szedik-e össze a szerkik.

ascii 2018.11.10. 23:23:45

@csincsilla72: értem ezalatt h a heteroszexualitást fogadjuk el normálisnak

Lynette21 2018.11.10. 23:24:32

Miert hivnak be ilyen szerencsetlen vendeget, aki semmit se tud hozzatenni a musorhoz?!

csincsilla72 2018.11.10. 23:24:57

Tetszett, amikor a Szintike és Gina nevű ápoltak magukra kenték a mocsárpakolást :-) A fekete pofájuk gyönyörűen harmonizált azzal a sötétséggel, ami a fejükben van. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:25:07

@csincsilla72: le van szedálva. :)
Vagy ha sokan vannak körülötte, főleg olyanok, akik elnyomjàk, akkor lefagy. Ha tényleg olyan van a lenne, nem csinálta volna ezt a paródiát.

csincsilla72 2018.11.10. 23:25:32

@ascii: DDDD
Jóvanna, tudom. :-)

Mók_Ica 2018.11.10. 23:25:55

@Lynette21: talán mellette jobb műsorvezetőnek tűnik baukó é

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:27:01

Zsuzsuban van még kraft, remélem még marad! Parasztosan: Kő büki!

Lynette21 2018.11.10. 23:27:05

@Mók_Ica: Hat ez akkor nem jott be. Nyokogott ossze-vissza. Szegyenlem, de en Gyozin jobban szorakozok mint Evan.

tvbuzi 2018.11.10. 23:27:26

@Lynette21: Éva és Armandó mellé mindegy

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:27:59

@csincsilla72: Cincike még a karikát is követte az orrából.

Commodore 2018.11.10. 23:29:15

Haliho! Előző napi kommentekben találom az új hv-t. Ez hogy van? Telóra. Köszi.

Mók_Ica 2018.11.10. 23:29:34

@Lynette21: én egyiket sem bírom..... talán győzi nem játsza meg magát annyira, baukó.... győzi olyan, amilyen, baukó okosnak gondolja magát.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:29:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ideje volt, mindig egy lapos elem jutott róla eszembe, hogy odanyomnám neki

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 23:30:38

@Commodore: telefonon én sem találok sokszor posztokat, sőt, a kommenteket se látom

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:32:12

@úgymond olvasó mmkk: alul klikk a mobil feliratra és átvált webes nézetre

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:32:24

@VV9 Velőtrázó Vélemény: valszeg csak a mocsárpakolás idejére.
Nekem a medvetáncoltatás jut eszembe. Bele lehet fűzni egy pórázt és kikötni a vella elé, ha nem viselkedik. :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:36:25

Most már amúgy annyit tespedtek, hogy megmozgathatnák őket. Mondjuk ha volt pakolás, űberelhetnék iszappakolással is. Egy konténerrel iszap, aztán pakolják egy másikba.

Cimili 2018.11.10. 23:41:46

Köszi a válaszokat! :) belevalóról meg lemaradtam, de látom nem veszítettem sokat.

Cimili 2018.11.10. 23:42:34

@VV9 Velőtrázó Vélemény: iszap helyett Mókica konténere. :DDDD

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:42:35

Azért ilyen VV sem volt még számomra, hogy bent van a teljes csapat és nincs olyan csaj, akit rühellenék, továbbra is úgy érzem, hogy ez a lányok évada lesz.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 23:48:26

Szimpátiasorrend nálatok? Nagyobb kihívás mint egy valakire rábökni.

Nálam: Roli-Era-Zsuzsu-Greg-Cintike-Hunor-Reni-Adri-Ginu-Csoki-Krisztián-Radics jelenleg

tvbuzi 2018.11.10. 23:58:34

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Roli-Era-Hunor-Zsuzsu-Cintike-Greg-Reni-Adri-Ginu-Csoki-Krisztián-Radics

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 23:59:09

Roli-Era-Hunor-Zsu-Reni-Greg-Adri-Ginu-Csoki-Cinti-Krisz-Radics
Igazából az utolsót 5 fej fej mellett utálom.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.11. 00:00:41

Eléggé hasonló eddig. Cintit miért utálod?

Angora Cardi 2018.11.11. 01:35:39

@Schlomo Goldberg: Ez a legjobb megfogalmazás eddig.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 02:13:14

@Angora Cardi: Akkor viszont nem teszem, nem viszem el a sót:D

nicu71 2018.11.11. 02:19:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: nálam csokifasz vezet toronymagasan kibaszottul idegesit minden megnyilvánulása Radicsban csalódtam,de őt még tartanám.Renitens rúdlánytbirom még a humoráért ,bár nem kapkodok érte...Gregtől hányok a tusolási helenete förtelmesen geilre sikerült.

Costanza 2018.11.11. 05:11:44

@ascii:
en egyszer olvastam valakirol aki szerelmes volt a biciklijebe

Costanza 2018.11.11. 05:33:06

Ezt a Hunort el fogjak rontani.. mondjuk neki sem art kimosni a szajat kicsit szappannal.

Angora Cardi 2018.11.11. 07:11:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha nagyon ellaposodnának, azért megkereslek egy kontrakttal. :DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 07:24:30

@Angora Cardi: Jójó, de ott bent előnyben vannak, ők testközelből tudják mondani a nők dekoltázsának, hogy milyen két szép....szemük van :)

Angora Cardi 2018.11.11. 07:44:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Akkor kitalálunk valami helyzeti előnyt, dícsérheted a lányok avatarját, annak úgyis mindig mindenki örül.

Angora Cardi 2018.11.11. 08:12:04

Ma derül ki, hogy kit tart a nézőközönség a legkevésbé szimpatikusnak? Remélhetőleg gyorsan kidob valakit a vellamester és jön egy legújabb új, felkavarni a már egy hét után is állóvizet...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 08:24:02

@Angora Cardi: kíváncsi leszek az úri közönség (vagy a szerkesztők) véleményére

Angora Cardi 2018.11.11. 08:46:42

@úgymond olvasó mmkk: Igen, én is... Örülnék, ha valamelyik nagy arcú mehetne haza okulni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 08:47:31

@Angora Cardi: szerintem nem tőlük fognak hazaküldeni

Angora Cardi 2018.11.11. 08:49:03

@úgymond olvasó mmkk: Ettől tartok én is... Végül is minden ilyen műsorban a tini lányok szavaznak legfőként, szóval... valamelyik unalmasabb lány mehet..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 08:57:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: Egyben az összes szimpátiasorrendes kommen társat is meghivatkozva. Most néztem meg a tegnapi öfit. Gyerekek, ez az öfi most nagyon megkavarta a helyzetet a villában. Be kell valljam nagy bravó a castingosoknak! Egyszerűen nem is tudok normális szimpátiasorrendet felállítani, illetve nem is szimpátiasorrend, hanem játék jövő szempontból megítélt érdekességi sorrend, amiről beszélhetünk. Most, hogy egy kicsit alábbszállt a játékkezdéskori adrenalin túltöltöttség úgy látom, hogy szinte mindenki hoz valami pozitv, vagy negatív játékérdekességet, nem várt meglepetést magában, kivéve Krisztiánt. Szerintem ő már mindent kijátszott magából, és sem pozitív sem negatív szempontból nem fog tudni kiugró teljesítményt nyújtani, nem kreatív, nem humoros és nem is taktikus, azon kívül, hogy csapódik, illetve gané módon beszél a villapartnerével, akivel az unalmas civakosós szexszálat próbálja vinni, de aki amúgy sokkal érdekesebb karakter lenne nélküle. A lányok közül Adri az, aki bár tegnap ellépett az utolsó helyről, azért még nem sajnálnám a játék folytatásából.

csincsilla72 2018.11.11. 09:17:58

Roli-Era-Ken-Zsuzsu-Hunor-Reni-Adri-Gina-Csoki-Krisz-Cinci-Radics

,, 2018.11.11. 09:20:02

nem nézem az X-faktort, de az Apolka nem korábbi X-faktor szerki? vagy Survivor, vagy mindkettő, de tutira szerki volt, nincs itt valamiféle összeférhetetlenség úgymond?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 09:21:33

Baukó grimasza a belevaló 13:18-nál hatalmas, amikor Renátó elmondja, hogy szerinte Hunor azért választotta Adrit először, mert nem szereti a műlányokat, Adriban meg semmi mű nincs. Egyébként ez a Renátó szerintem sokkal értelmesebbnek tűnik Gregnél.

,, 2018.11.11. 09:40:51

@VV Erőlegény: valamelyik éden hotelben szerepelt és 1-2 más műsorban is

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 09:44:58

Van még egy észrevételem. Ha kérhetném a szerkiket most így legalább a játék elején több egymás közti beszéltetést, spontán helyzet szituációt, és kevesebb kívülről szerkesztett feladatot kérnék. Ez a csótányos-egeres feladat is abszolút érdektelen volt, ennek ellenére minimum 5-7 perces blokk volt a napi összefoglalóban, pedig 1 perc bőven elég lett volna belőle, amiből 20 másodperc az eredmény ismertetés. Szerintem most még van bőven valós tartalom muníció.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 09:45:49

@,,: OK, de mi a VV9 vonatkozása szted?

,, 2018.11.11. 09:49:06

@VV Erőlegény: az offolás vétségébe estem, megfegyelmezem magam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 09:54:32

@,,: Engem ez nem zavar, csak nem értettem a contentet. Azért furcsa a nickneved, mert nehéz úgy megszólítani téged a szövegben, hogy " (már csak azért sem mert nekem csak a felső verziót hozza be a billentyűzetem). :-D

,, 2018.11.11. 10:01:54

@Lynette21: haha, én is pont erre gondoltam, hogy nem lepődnék meg, ha a 10-esben viszontlátnánk, te egy gondolatolvasó vagy:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 10:09:04

@Lynette21: uramatyám, ez a két nőszemély..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 10:15:04

Hízna a májam ha a hörcsögképűre senki se szavazna és kib*sznák mint a xart :))

Félve kérdem a parittyázásról ki asszociál a dugásra ?
Fűrészel, reszel, teker még oké, de parittya :O

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 10:16:43

@szociál: én egyikről sem a dugásra asszociálok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 10:16:49

@Angora Cardi:

jutuber vagy a hörcsög repüljön mint a madár, csajok még ne essenek ki.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 10:17:35

@úgymond olvasó mmkk:
fűrészelni és reszelni olyan mint dugni, mozgásdinamikailag :)
de a parittyában hogy ? :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 10:21:24

@szociál: De a kombózás is jó szinonima. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 10:21:27

@szociál: pont a napokban olvastam a 444-en egy kiváló cikket. egy nő beperelt egy ágykészítő céget, mert szex közben ki akarta lendíteni maga alól a lábát, és az ágy leszakadt, ő meg lebénult. technikailag pörögve akarta megvalósítani a tényállást :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.11. 10:24:08

@szociál: A jutuber még maradjon. Kell egy főgonosz is a villában. Ráadásul nem is biztos, hogy ő egy igazi főgonosz, csak annak akar látszódni, így még érdekesebb.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 10:27:48

@úgymond olvasó mmkk:

Egy ágyat nem csak alvásra használnak az emberek, hanem "gimansztikára" is, egy normális ágynak ne essen már ki a lába :)

@VV Erőlegény:
Kombó még jó, de a parittya... :(
jutuber csak akkor legény ha van hatalma, amint más lett a villamester lement csicskába és rinyába :)
Hörcsög tiplizzen, jutuber még maradhat azt még többen utálják :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 11:02:31

@VV Erőlegény: érdekes látni, mit hoz ki belőle a hatalom. Én még egyszer villamesterséghez juttatnám, amit ismét elveszít. Meg ha mellőle kiesnek a csodálója, és egymagának kell játszania...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 11:20:51

gondoltam, megnézem a művészúr munkásságát a youtube-on, 10 másodpercig bírtam. tiszta Győzike.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.11. 11:52:47

@szociál: tök egyetértek, a neppernek nem emberek között, hanem egy éves etikai és viselkedéstanfolyamon a helye, valamint a beszédközpontját megtisztítania a céltalan káromkodásoktól.

nagyon kíváncsi vagyok a kiesőkre, de attól tartok, a kortárs és fiatalabb generáció számára pl Csoki vagy Radics viccesnek számít, pedig szimplán közönséges tahók.
roppant örülnék, ha a Roli-Era-Greg hármas végigvinné, ebben a mezőnyben sokszínűbbek és érdekesebbek, mint mások.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 11:56:50

@adamskij: kortárs generáció vagyok, és szerintem nem viccesek. maradhatok? :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 11:58:45

@adamskij: nem vettem magamra, csak küzdök az általánosítás ellen :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 12:00:25

@adamskij: azért bízom benne, hogy a fiatalabb generáció nőnemű képviselői is kellően tuskónak és nem odaillőnek találják a két nemúriember megnyilvánulásait és nem szavaznak rájuk.
A korábban itt feltett állás szerint Adri állt a sor végén, de a fent nevezettek is a sor vége felé álltak.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.11. 12:05:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: Adrin nagyon sokat segített a mostani ágyjelenet. pár adásban alig volt látható, pedig elmozdult Renitől és Hunornak végre csillogtatta a férfikommunikátor szerepét, ami bármennyire is fából vaskarika, mégis több, mint amit Radics nyújt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:06:47

@adamskij:

Asszem a VV1-be volt egy olyan nap amikor Majka nem szólhatott egy szót sem, mert ő is sokat káromkodott (anno nem láttam, most az ismétléseket csekkoltam.)
Hörcsögnél bevezetném hogy 10. figyelmeztetés után repülj páva (24 órába elég kemény lenne neki, sztem inkább csendben ülne a nyugiban)

@úgymond olvasó mmkk:
Sztem azokra a kortársaidra gondolt akik nem vágják ki az a Magyarósi, meg a Szirmai, hanem ezeket a Csoki féléket ismerik :)
Azoknak még lehet példakép is ez a néhány sötét, Roli féléket meg lecsírázzák mert nem dugja a csajokat halomba :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 12:07:59

@adamskij: pont ezt gondolta én is. Még az, hogy tegnap szembeszállt Radiccsal, lesz, ami lesz alapon, az is szimpi. Meg többször volt a riportszobás megnyilvánulása is

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:09:06

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Szerintem a nők többsége felháborítónak tartja azt hogy így beszélnek a csajokkal , ezért érzem azt hogy a női szavazók úgy kiszavazzak a kreténeket mint a sicc :)
Csoki is egy primitív állat, hiába aranyos néha, hogy beszélt azzal a szőkével...nemtimmianeve.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 12:09:55

@szociál: na, csúnya beszédes büntit én is találnék ki az egész csapatnak, lenne nagy csend, vagy nem is tudom. Hátha tudnak kevésbé alpáriak lenni.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.11. 12:11:23

@szociál: ugye most fent van pár adás a VV1ből és a mostanihoz képest klasszicista nyelvészetet hallok ott. tényleg elképesztő, milyen mélyre zuhant a nem létező szint.
ja és a szegregációban erős magyar oktatásra szuperjó példa Zsu: hátrányos térségből, 10 osztály + okj. ez a magyar vidéki rögvalóság, meg a nyelvtudás teljes hiánya a youtube és duolingo korában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:11:30

Azért az elég sovány hogy két reklámmal együtt 50 perc a VV, 24 órából nem tudnak össze vágni egy netto 50 perces anyagot ?
Reklámokkal együtt 60 perc.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:13:46

@adamskij:

VV6-ig korrekt volt a felhozatal, 7-8 már a gáz kategória, trash a köbön.
Ezt a VV Somás évadot nézni se lehetett, néhány adás után elengedtem annyira gáz volt az összes karakter.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:15:20

Most bízzunk abban hogy az egyik kretén kieső után behoznak egy Roli, Hunor szintű játékost, akinek van agya, az tudná balanszolni a dolgot :)
Így kevesebb esély lenne rá hogy egy nyomorék nyerjen egy zsák pénzt.

nicu71 2018.11.11. 12:16:08

@szociál: megkockáztatom Csoki a legprimitivebb . Szó szerint egy véglény.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:17:14

@nicu71:

Vagy ennyire sötét, vagy túltolja a niggát, mondjuk inkább úgy beszél mint a Győzike, lehet roma és nem feka :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 12:18:56

@adamskij: és még vidékezel is, nahát, összeakad a bajszunk a következőnél :DDD

@szociál: körbetekintek az ismerősi körben, mennyi ilyen van, ehh :/

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 12:22:29

@szociál: ugye? Tiszta roma nyelvezet. Repkednek a gádzsó, dikk, meg hasonló kifejezések. Azért láttam már pár néger embert, és én nem az ő nyelvük.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 12:25:22

@szociál: kivéve, ha unszimpatikus nőről van szó, akkor elfogadható nekik teljesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 12:33:37

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Dikk majd offolja a gádzsót :))
Muterja meg ül a tv előtt és egy szavát se érti mit csinál kivel ? :)))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Szőkenő és Lukreszi kiszavazná ezeket :)

ascii 2018.11.11. 12:34:10

@adamskij: azért nyugtázd azt is, hogy vannak olyan emberek, akik nem álltak sorban, amikor az észt osztogatták, sőt mindig is ők népesítették be a bolygót.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 12:43:28

@szociál: ők lehet, de kis tinipicsák nem feltétlen. sőt ez nekik a határozott erős férfi, rosszfiú stb.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 12:46:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): összekeverik a határozottságot az agresszívsággal

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 12:54:52

@úgymond olvasó mmkk: mmkk összekeverik. plusz mint írtam, az utált nővel szemben megengedhetőnek tartjá(to)k. :P

KapitányG 2018.11.11. 12:57:17

@adamskij: Bük városa, Nyugat-Dunántúlon, mint hátrányos térség? Biztos?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 13:00:18

@KapitányG: a nagy fővárosból biztos minden más megye hátrányos helyzetűnek tűnik :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ne általánosíts! :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 13:01:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
De lehet hogy az utált nőben magukra ismernek ezek a lakótelepi lányok és ezért utálják a hörcsögfejűt ,mert gondolják velük is így beszélne ez a tróger :)

Pancsamanó 2018.11.11. 13:29:37

@szociál: a VV6 nem volt trash? Az egymást köpködő Iza-Krisztián, a farkát pörgető Aurelió (győztes ráadásul...), a káromkodó Teo, az ostobaság mintapéldanya Pinki Zsófi, a kétnaponta összeugató Zsóti és szőke párja akinek a nevére sem emlékszem? Ja meg a kizárt Simon...

A VV6 volt az első igazán trash társaság, ahol senkire nem mondtam volna azt sem hogy a 8 általánosa megvan. Messze a leggusztustalanabb társaság volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 13:30:04

ma Baukó Éva éesz Wossala Rozina főzős műsorában, ha jól láttam. pusztító páros lesz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 13:33:25

@Pancsamanó:
De azt ellensulyoztak azzal hogy nézhető volt az az évad, rengeteg jó pillanat volt a sok veszekedés mellett, sokat röhögtem.
De ez a Fannis meg Somas változat uber fos, mindegyik ejatssza az Aureliot, ezek se véletlenül bognek már az első héten, kamu másoló az összes :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 13:34:47

@úgymond olvasó mmkk:
:))))
Bauko Éva ugyan olyan sötét mint 10 éve :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 13:48:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): azon, hogy mindig lesznek olyanok, akik nem férnek bele az általános halmazba

Pancsamanó 2018.11.11. 13:49:53

@szociál: nem vagyunk egyformák, nekem az volt az első olyan évad amit nem bírtam nézni :) :) Belenézegettem de mindig elkapcsoltam és a felétől már csak a hv-ot olvastam el. Auréliót nem utánozták a későbbiek, ő egyszerűen a mai s.gghülye harsány, egoista fiatal csávó tucatpéldája. Nem arról van szó hogy akkora nagy szám akire hasonlítani akartak....hanem egyszerűen ilyenek a fiatal srácok nagy része: nagyképű, mínusz IQ-val rendelkező harsány vadbarom.
Tény hogy nagyon lejjebb adták a szintet évről évre, a casting mindig ugyanaz: piálós, káromkodós, célnélküli agyontetovált huszonkák, akik egy lecsúszott középsuli 6 tárgyból bukásra álló, tornaterem mögött sutyiban bagózó agyatlan vagánygyerekek bandájára emlékeztetnek a gimiből.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 13:54:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): írni bárki írhatja ezt, az meg, hogy valóban így gondolja-e, már más dolog :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 14:39:56

@Pancsamanó:

Van benne igazság amit mondasz.
Azért emlékeztetőül belinkelem a VV6 teamet :))

m.blog.hu/va/valovilag2014/image/1.JPG

Legalja VV Szoli Józsi volt, bátya, meg néne szövegével :))))))))))
Alexa, Sarlotte nagyin durvák :))))))
Simon elmebeteg :))))))
Zsolt és Teo a panelprolik, de még mindig erősebb karakterek mint a VV Soma :)
Talán Dorka és Viki volt a legnormálisabb.
Aurélio a pink csaja, Iza és a falusi haverja meg tök viccesek voltak, és persze iszonyat gázak is néha, mikor kijött belőlük az állat.
VV 9-et Iza szétkapná mint a foxi a lábtörlőt, kiosztaná az összes nagymellényest, Csoki, hörcsögfej és jutuber elbújna a nyugiba előle :))

Pancsamanó 2018.11.11. 15:03:12

@szociál: na igen, egy Iza itt lerendezne mindenkit :) Nem volt pozitív szereplő (én onnan csak Vikit bírtam de elcseszte), de a nyomi trió tuti bőgne miatta az tuti :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.11. 15:06:00

@Pancsamanó: vikit? Ne már! Annyira aljadék, gennyes, rühes turha nincs mint az a gusztustalanság!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 15:12:14

@Pancsamanó: pontos megfogalmazása a mai tiniknek és egyben szomorú előjel is.
Én Éva évadot néztem, Aurelio nem jött be, Robinost is, Soma kínszenvedés volt. Hogyvolttal lehetett kibírni. :)

Pancsamanó 2018.11.11. 15:32:57

@Hedo a szadista szexista anyuka: Az egyetlen akinek esze volt onnan. Azokkal az emberekkel mi mas lett volna mint rühes gusztustalanság? Kilógott onnan mert ha megszólalt nem lógott a kapanyél a szájából. Ja meg mert volt 20 kg plusz rajta.

Pancsamanó 2018.11.11. 15:33:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: egyetértek :) Robin nagy kedvencem volt amúgy!

Pancsamanó 2018.11.11. 15:34:21

@úgymond olvasó mmkk: mindig ez jut róluk eszembe :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 15:36:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a kinevetés meg a mosolygás nem ugyanaz

@Pancsamanó: kíváncsi lennék, melyik mocsérból sikerült castingolni őket

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.11. 15:46:14

@Pancsamanó: neki rendeztünk anno hogyvoltos finálétalalkozót.

csincsilla72 2018.11.11. 16:19:22

@úgymond olvasó mmkk: Szeretsz és tudsz is olvasni, szabatosan fogalmazni. Már kilógsz a korosztályodból. A lemmingek szókicsén is érezhető, hogy irodalommal dolguk nem volt tán sosem.

ascii 2018.11.11. 16:30:57

@Pancsamanó: igen , és au óta - akivel meg is nyerették - hiszi a söpredék, h az efféle sztájl a nyerő.

sajnos ott szociológiailag nagyot hibázott a koncepció, h ráerősítettek egy komplexusokban szenvedő pár éves szintjén leragadt pingponglabda nagyságú aggyal rendelkező embernek látszó még focistának sem megfelelő humanoid magatartására, amit amúgy töretlenül a képernyőn tartanak, és nem elég, hogy az rtl keretek közt tartottak volna helyi zs kategóriás udvari bolondként, engedték más csatornákon is terjessze a kognitív képességekre szorítkozó agyi működésének audióvizuális kivetülését.

ezek a pávák a legkisebb intelligenciából fakadó ellenállásra is egyből csecsemőpózba rándulnak és többet bőgnek mint egy megríkatott térdre esett bölcsiscsoport, vagypediglen a már előzetesen felvázolt baszókúróreszeleővonat mozdonyvezetőjeként hasítanak át padlógázzal a teszkósszatyor tartású nösténymegfelelőjük viaduktjain.

Angora Cardi 2018.11.11. 16:34:25

Gyakorlott elalvóként most nézem vissza a tegnapit. Meg kell, hogy mondjam, alig értek valamit, a folyamatos kisípolás miatt. Szólhatnának nekik, hogy ne basszamegezzék végig az adást.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 16:39:18

@Angora Cardi:
Én néha megnezem este de úgy se értem mit mondanak, vagy hadarnak vagy szar a mikroport.
Mindet feliratozni kéne mert uvoltotnek :)

Angora Cardi 2018.11.11. 16:39:22

Tényleg még egy hét sem telt el és máris mindenki trottyos mackósban nyomja. Roli az előbb a riportszobában ahogy befeküdt kis vakond testével a székbe, picit kihúznád magad ember, embernek néznél ki nem vakondnak.

Angora Cardi 2018.11.11. 16:40:45

@szociál: Le fogom némítani mert ennek semmi értelme, hogy ennyit hallok:

a síp a síp ö síp anyam síp izé síp

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 16:42:41

@Angora Cardi:
Az a makom hogy fel tudom venni, ejjelibe nincs sipszo.
De így se értek semmit :))
Ezért jó a hogyvolt.

Angora Cardi 2018.11.11. 16:46:58

@szociál: Egyetértünk.
Ha csak ez a sípos szarakodás lesz, offolom a műsort.

Mi az a Szkipidí?

csincsilla72 2018.11.11. 16:49:49

@Angora Cardi: Az új Macarena/Gangnam Style

Angora Cardi 2018.11.11. 16:50:31

Itt anyám se alak, se mozgás, se ritmusérzék...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.11. 17:25:33

@csincsilla72:
Egyszer elkuldte egy csaj messengeren a klipet, csak néztem ki a fejemből :)
Atom :)
süti beállítások módosítása