Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor kibeszélő 4x06 - Jockey Ewingra mindenki emlékszik

2018. november 10. 11:15 - sixx

31_1.jpg

Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező gyűlölettel és sértettséggel a szereplőkben, amivel nem tudok mit kezdeni, EZ EGY KIBASZOTT JÁTÉK, ugye. Na, mindegy, majd feldolgozzák, vagy nem, mi közöm hozzá, örülök, hogy én vezethettem a kibeszélőt, jövőre is lesz, ha rajtam múlik, heti 45 percben és sokkal több nézői kérdéssel.

Címkék: rtl survivor
106 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2018.11.10. 11:43:31

nem az a kérdés hogy Gábor féle játékos nyerhet-e hanem az, hogy ebben a csapatban tudott volna nyerni, és nem. Tomi szavazatát nem kapta volna meg. Felesleges volt ebbe belemenni, Fanninak látszott jó legyen neked.

Lynette21 2018.11.10. 11:49:35

Sixx mindent elmondott amit en is gondolok errol a kibeszelorol. Nemhiaba beszelt magahoz kepest sokat Tamas, es szinte alig David... Karerte, mert nagyon vartam, hogy jo kis beszologatos felkerdezesek lesznek, de amikor meglattam hogy kik vezetik, mar tudtam hogy hiaba remenykedtem.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 11:55:10

Sokkal több nézői kérdéssel? Bocsi, de én itt egyetlen egyet sem hallottam elhangzani. Dávid ül, mint egy biodíszlet, ahogy megszoktuk őt a szigeten. Gábor most legalább nem tud taplóskodni a lányokkal. Tamás még mindig nem tudja, hogy hol volt. Fanni, Robi és Alexa hozza a megszokott, jó formát. Remélem, az utóbbi hármat még látjuk valamilyen műsorban a csatornán, az előbbi hármat meg soha többé.

sixx · http://comment.blog.hu 2018.11.10. 12:36:29

@Sanda.Ipse: marmint azokban, amiket en vezetek.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 12:45:45

@sixx: OK, sorry! Én meg a mostaniról beszéltem:)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.10. 12:48:35

Na, itt egy pillanatra meg kell állnom önkritikát gyakorolni: elnézést azoktól, akiket megsértettem a posztjaimban.
Én Sixxel ellentétben, amatőr módon, nem tudok a Survivorre csak egy játékként nézni, így folyamatosan ekéztem a nekem nem szimpi szereplőket. Pl. zsigerből gyűlöltem Gábort, sőt az elején Robit is, és még jó pár játékossal nem bántam kesztyűs kézzel. Mentségként azért felhoznám, hogy, ha kellett őket is megvédtem, és az is kiderült, hogy a legnagyobb "fíreg" címet végül nálam nem Gábor nyerte el. :D

HufnágelSteve 2018.11.10. 13:13:23

Abban az egyben volt igazuk, hogy egy Gáborhoz hasonló Harcicsivava nélkül unalmasabb lett volna a műsor, így ő is érdekes lehet bármilyen műsorban, ahol valaki ellen is lehet szurkolni.
Alexa megjegyzése után Fíregről "mostanában sokat fut", viszont illett volna rákérdezni milyen kapcsolatotok van még a volt játékostársaitokkal. Hiányoltam azt a kérdést Dávid felé, hogy a 'gazdi" milyen részt adott a "kutyusának", és ha nemet mond miért nem.

mindenévfoglalt 2018.11.10. 13:17:33

Dávid kihagyta a mit javasol a következő évadra jelentkezőknek szóló tanácsaiból, hogy kényeztetni kell a szerkiket kicsit orálisan, és sima liba az egész 20 milla.
Mekkora arccal mondja, hogy nem tudják elengedni a játékban történteket a többiek. Hát baszki, 20 millával a zsebében, könnyen dumál a kis görény. Most még antipatikusabb, mint volt.

mindenévfoglalt 2018.11.10. 13:18:47

Megkérdeztem volna Tamástól, hogy most is Dávidra szavazna-e...valamiért csak a Gábort tarja közellenségnek, pedig vele szemben Dávid ótvarabb volt.

csillagporszem 2018.11.10. 13:24:18

Simán lehetnének a kibeszélők 1 órásak is, mindig azt éreztem olyan hamar vége lett és szinte semmiről nem tudtatok beszélni :D

@mindenévfoglalt: “Dávid kihagyta a mit javasol a következő évadra jelentkezőknek szóló tanácsaiból, hogy kényeztetni kell a szerkiket kicsit orálisan, és sima liba az egész 20 milla.”

Te beszélsz itt görénységről egy ilyen komment után? :D

karoton 2018.11.10. 13:40:08

Összefoglalva a majd 40 napot a legnagyobb élmény egyértelműen a napi hv-ok olvasása - köszönet minden szerzőnek! - és az itt kialakult társasággal folytatott kibeszélés volt - szintén köszi mindenkinek!
Bár az elején látszott, hogy a műsor még minidg nem nőtte ki egyes gyermekbetegségeit, nagyon reménykeltően indult az évad és sokáig úgy nézett ki, hogy emlékezetes produkció kerekedik belőle. Az lett, de nem úgy ahogy sokan őszintén szerettük volna.
Valahol középtájtól teljesen átment,egy értelmetlen húzásokkal, beleavatkozásokkal, sőt manipulációkkal tarkított Survivorként értelmezhetetlen trash reality-vé, nehezen vállalható végjátékkal.
Kár érte, és látva azt a csak Tamáshoz mérhető teljes önreflexió hiányt, ami a készítők részéről hétről-hétre menyilvánult, optimista sem vagyok a jövőre nézve.

rives 2018.11.10. 14:07:51

@karoton: "látva azt a csak Tamáshoz mérhető teljes önreflexió hiányt, ami a készítők részéről hétről-hétre menyilvánult, optimista sem vagyok a jövőre nézve"

az egész összefoglaló tökéletes, de különösen a zárás. Ugyanígy gondolom.

Kábel Barát 2018.11.10. 14:25:12

Remélem a 3. Survivor jobb lesz. Rengetek gyerekbetegsége van a sorozatnak.
1. Ne kapjanak annyi kaját, mint most. Az előző évadban tétje volt minden falat ételnek, itt meg az első két hétben nőtt a csajok valaga, meg a pasik hasa.
2. OK, hogy egyenlőség van, de vagy ne legyenek olyan gyakorlatok, hogy csak az erő számítson, vagy legalább a nőknek legyen arányos a súly mértéke. Ezt érdekes módon meg tudták oldani néhány feladatnál, kivéve, ha kötelezően egy szakállas homárnak kell nyernie.
3. Sokkal többet szopatnám a játékosokat, mert ez kb. Éden hotel kategória volt most. Alig kellett szenvedniük. Szinte mindegyikük azt nyilatkozta, hogy abba fáradtak bele, hogy elegük lett a sok ármánykodásból. Mert nem voltak agyonbaszva feladatokkal.

Grassest 2018.11.10. 14:28:00

gáz hogy bárszékről beszélnek lefelé a többiekhez. Nevetséges mint az egész stáb

Nem Penny hajója 2018.11.10. 15:13:11

Nekem úgy összességében egyébként nem Gábor volt a legellenszenvesebb figura, hanem Beni. Az az embertípus ezerszer rosszabb, mint amit Gábortól láttunk.

Dávidot még kérdezgethették volna, mert azért érdekes volt, amit az utolsó percekben mondott.

mufuvecske 2018.11.10. 15:26:15

@Nem Penny hajója: én például szívesen megkérdezném Dávidtól, hogy ha Gábor nincs ebben a csapatban,akkor látott-e vkit, aki ellátta volna azt a végrehajtó szerepet, amit Gábor nagyon jól játszott...véleményem szerint ha Gábor nincs benne a csapatban Dávidnak esélye sem lett volna nyerni...

mufuvecske 2018.11.10. 15:29:45

@sixx: remélem azért neked még lesz lehetőséged interjút készíteni a szereplőkkel...én ebből a kibeszélőből hiányoltam Verát és Nórit...

itteni 2018.11.10. 15:36:16

Dávid bazmeg :)))) Azt mondja engedjétek el :))) Vajon mit gondol mi a tökért mentek be a studioba ? Mekkora gyökér .

Grassest 2018.11.10. 15:39:16

@mufuvecske: esélye sem lett volna dávidnak? ott volt a seggében az egész szerkesztői csapat.

@Nem Penny hajója: Beni tényleg egy gyenge jellem. Úgy köszönt el a játékban hogy legalább senkivel se került konfliktusba ezért később is tarthatják a kapcsolatot. De annyira semmilyen, döntésképtelen mindenmindegy ember hogy lehet hogy nem utálja senki de nem is fog senki ragaszkodni hozzá. Szerintem neki ez le se esik.

@mindenévfoglalt: Tomi haragszik Gáborra de úgy tűnik haragszik magára is amit letagadva szintén Gáborra vetít ki. És szerintem emiatt a tagadás miatt most is azt mondaná hogy ugyanúgy szavazna mint akkor.

mindenévfoglalt 2018.11.10. 15:48:10

@csillagporszem: nem a komment után, hanem a komment közben közben beszéltem görénységről. Tanulj meg olvasni.
Miért van az, hogy rengeteg ember ír bálványozott Dávidkádról, vagy bárki másról nálam akár sokkal kevésbé disztingváltabb formában negatív véleményt, de te csak az én kommentjeimre cuppansz rá konzekvensen?
Ne válaszolj, mert igazából nem érdekel. Szíved joga, mint ahogy nekem is véleményt nyilvánítani. Ha negatív, ha pozitív.
Már írtam neked korábban, újra megteszem: "ki mint él, úgy ítél..."
Ez úton kívánok neked szeretettel sok-sok Dávidhoz és Gáborhoz hasonlóan jólelkű, alázatos, kedves, egyenes embereket a környezetedbe.

mindenévfoglalt 2018.11.10. 15:53:44

@Grassest: ebben egyetértek teljesen. Csak azt a részét nem, hogy miért csak Gáborra vetíti ki, Dávidra miért nem?
A reggeliben, amikor vendégek voltak Alexával a kiesésük után, ott is indulatosnak tűnt. És tippelgettek a műsorvezetők, hogy kire gondol, amikor sejtelmesen nyilatkozott valakiről negatív módon, és Gábor is egy tipp volt, ott azt mondta, hogy nem rá gondol. Dávidra viszont nem tippeltek ott, ezért azt gondoltam, most már átlátja, hogy Dávid sem volt szent, de itt a kibeszélőben ennek nem láttam jelét, csakhogy rettenetesen fúj Gáborra.

Grassest 2018.11.10. 16:13:01

@mindenévfoglalt: Dáviddal szemben is nyíltan felvállalta volna itt ugyanazt mint Gáborral szemben akkor mivel magyarázhatta volna. Utállak mert olyan hülye voltam hogy akárhányszor becsaphattál? Dávidnak meg elég annyit visszaszólnia hogyha ekkora seggarc vagyok akkor miért szavaztál rám? Erkölcsileg tomi nyer mert dávid fíreg, de köznevetség tárgyává válik.

mindenévfoglalt 2018.11.10. 16:24:10

@Grassest: igazad van. Lassan már Gábort fogom megsajnálni, hogy nemcsak a játékban, hanem még utána is ő viszi el Dávid helyett a balhét. :)

fajanka 2018.11.10. 16:27:50

Nekem ez az egyenszöveg tetszik:" nagyon sokat tanultam"
A gond ezzel csak az, hogy összetévesztik a tapasztalással.
Mert ne mondja nekem senki, hogy székely Veronka felfog valamit is a neki szóló negatív üzenetekből. (ahogy ránéztem a fb-oldalára a kb 350 hozzászólás CSAK pozitív - gondolom gyomlál egész rendesen. ) Mivel szerinte egyáltalán nem gáz az ő erőszakos, hisztis, agresszív, bugyuta viselkedése, nem tudom, hogy akkor mi a fenét tanult...
A fitnes mami biztos nem találta magát cikinek, amikor eleinte Robit alázta, aztán ahogy Balázzsal beszélt. A Holtakon a jeremyvel és Benivel szembeni viselkedése már csak ráadás volt, nekünk nézőknek meg bizonyság, hogy az előzőek nem véletlenek: ez a nő tényleg egy hülye sárkány.
Valaki szerint ezentúl Nórika egy bűbáj, kedves nőci lesz???
Gábort hallhattuk: semmit nem fog fel - nem akar felfogni-, a nagyképű "az én játékom" ismétlésén kívül semmi nem utal arra, hogy gennyláda természete, a lekezelő modora, a tiszteletlen stílusa az, ami nem tetszik másoknak.
Vagyis: ő sem tanult semmit.
És ezek az emberek már "készek". A jellemfejlődés a 20-as évek elején befejeződik. Ők már nem fognak változni, főleg úgy, hogy nem is akarnak, mert azt láthattuk, hogy mindhárom rendkívül elégedett magával.
A család, a barátok pedig továbbra is ajnározzák őket, erősítve őket, ugyanazt a fals tükröt mutatják nekik, mint eddig is.

Mizse515 2018.11.10. 16:28:57

@Grassest: Szerintem Tamás semmit nyert azzal, hogy ragaszkodik a butaságához, mint minden buta ember. Jó férjtípus. :D

csipcsiripp21 2018.11.10. 16:31:57

Gábor mintha zavarban lett volna, amikor a görénységéről volt szó, kicsit meg is sajnáltam, mert tényleg nem a taktikázás volt kifogásolható részéről, hanem az embertársaival való bánásmód, azok lelki sakkban tartása, megalázása, megfélemlítése. Ez viszont valszeg - a személyiségének integráns része - úh. ha ezen változtatni akar, esetleg érdemes szakemberhez fordulnia, h. megfejtse, miért ilyen passzív agresszív.

Tamás változatlanul sötét, át is tekertem legtöbbször, fejlődésre és gondolkodásra képtelen karakter. nem értem, ő miért került be a műsorba, Jeremy se volt géniusz, de rajta legalább lehetett röhögni.

Dávid meg egy sótlan, unalmas, önelégült, humortalan figura, őt is szkippeltem a videón, ha rá került a sor.

@Kábel Barát: szerintem ez nem gyerekbetegség, hanem tudatos döntés volt, és tartok tőle, h. a survi 3 is ilyen lesz, előre elrendezett szappanopera, nem az a baj, h. egy szakállas homár nyert, hanem ahogy nyert. egyébként meg a nemi identitása tök irreleváns, sőt még akár pozitív üzenetet is hordozhatott volna, ha önerőből, saját rátermettsége okán nyert volna.

wadalma 2018.11.10. 16:34:01

Még az utolsó kibeszélon is az történt mint a szigeten, Dávid szépen Gábor mögé bújt. Én sem gondoltam volna hogy Gábor alá süllyed több játékos is, és már nem csak a jatekban.

mufuvecske 2018.11.10. 16:36:52

@Grassest:szó szerint, vagy csak átvitt értelemben? (pádron :P ) maga a szerkesztői csapat nem lett volna elég ehhez, így is kilóg a lóláb...kellett hozzá egy olyan végrehajtó mint Gábor...

Kiraly Zoltan1133 2018.11.10. 16:52:34

Páran tévednek, ez már a negyedik Survivor volt. Az első kettőt évekkel ezelőtt Stohl Buci vezette.

Az elsőt követtem. Abban volt a Süti, aki a törzsét apaként vezette be az egyesülésbe és 6-4 arányba került a saját csapata. Csakhogy ott nem kapcsolt, hogy innentől már egyéni játék van, ráadásul megnyerte az első védettségit és rögtön rákerült a célkereszt és repült is.
Egy fitnesz cica nyert egy lovász legénnyel szemben és a döntő akkor egy erőjáték volt . Azt hiszem a lovász legény aznap szarul volt.
Abba a sorozatba nem nyúltak bele egyáltalán, legalábbis annyira nyilvánvalóan. Stohl Buci műsorvezetése ráadásul sokkal szimpatikusabb volt mint Istenes Bencéjé.

A második sorozatra nem emlékszem. Az RTL Most-on mind a 4 évad fent van. Az első kettő még 4:3-as képarányban, az utolsó kettő 16:9-ben.

Tehát ha lesz jövőre Survivor az már az ötödik széria lesz......

Belekutyuszolás ebbe volt az általam ismertek közül a legnyilvánvalóbb és legundorítóbb. Ez elrontotta az utolsó rész "élvezetét".

RTL KLub: van egy két tanulság a jövőre nézve......

Kiraly Zoltan1133 2018.11.10. 16:57:39

Annyira felhúzott ez a sorozat (az utolsó rész!!!! főleg), hogy nekikezdek a legelsőt ismét megnézni.......... :)

Grassest 2018.11.10. 17:00:47

Még egy észrevétel Jeremy a reggeli műsorban mondta hogy egyszer hazudott a kamerákba és azt is bánta. Szóval nem társának hanem a kamerába, vagyis valamelyik nap végi riportban. Ott nem hallották a társak nem volt értelme hazudnia kivéve ha a stáb ezt kérte tőle.(Lehet csak valami ártalmatlanság, hogy ezt bevágva félrevezessék a nézőket egy törzsi tanács előtt).
De, ha ilyen eszközöket is használnak hogyan hihetnénk el minden szavukat a műsor pártatlanságáról. Jogosan merül fel a gyanúnk hogy még miket csinálhattak.

Timi1983 2018.11.10. 17:22:39

Ez most nagyon idegesítő volt.....

mufuvecske 2018.11.10. 17:32:49

@mentolos lecsó: nyilván azért ők is olvasgatnak kommenteket, vsz. hozzájuk is eljutott az elmélet a holtak utolsó párbajáról nekem ez az egy is elég lenne, hogy leokádjam őket...

Chuck Νorris 2018.11.10. 17:58:13

@Mizse515: az biztos! Álomférj! ha mellette kettyintesz az ágyban, és felébred, még azt is ki tudnád magyarázni :)

Chuck Νorris 2018.11.10. 18:06:37

@Kiraly Zoltan1133: ott nem a sprpzatba nyalt öö vagyis nyult bele a BUci :)

Nem Penny hajója 2018.11.10. 18:24:44

@mufuvecske: "véleményem szerint ha Gábor nincs benne a csapatban Dávidnak esélye sem lett volna nyerni..."

óóóó, dehogy nem. 5 perc alatt talált volna másik serpát. Gondolj vissza, hogy amikor fontos volt számára, akkor milyen könnyedén fűzte be Tamást és Zseremit. De korábban InstaViki is a tenyeréből evett. Egy pillanat alatt felmérte, hogy kit tud manipulálni és tudatosan is készült arra, hogy ezt fogja csinálni.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 18:27:08

@Nem Penny hajója:
Azért nem véletlenül cserélték le Tamást Gáborra:)
Tamás és Jeremy képtelen lett volna a Gábor-féle fíreg dolgokra. Dávidnak meg igazi fíreg-csicska kellett.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 18:28:11

@Mizse515:
Buta ember jó férjnek? Igénytelen nőnek biztosan:)

Sanda.Ipse 2018.11.10. 18:43:24

@Kiraly Zoltan1133:
Stohl egy kiváló műsorvezető volt. Nála nem fordulhatott volna elő, hogy Gábor a döntőben egyszerűen Emesébe fojtja a szót és a nő egyáltalán nem mondhatott véleményt. Én is láttam azokat a műsorokat. Egy pillanatig sem volt az az érzése az embernek, hogy bárki előnyére manipulálnák a műsort.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 18:46:09

@Chuck Νorris:
Csak annyit kéne mondania: "Inkább a szemednek hiszel, mint nekem?":)

bElannaTorres 2018.11.10. 18:57:57

@Mizse515: dehogy jó, lenézi a nőket.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.10. 19:08:32

@Sanda.Ipse:
Stohl Buci nem kedvencem, de részéről inkább a kiegyensúlyozott pártatlanság, talán kicsit szigor volt a jellemző és kézben tartotta a Törzsi tanácsokat és a játékokat. Stohl Buci a VV-ket is jól vezette, bár tényleg agyzsibbasztó műsor.
Istenes Bence stílusa sokkal kevésbé tetszik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:14:26

@mentolos lecsó: mi van, téged nem bannoltak ki örök élet+1 napra? :DD

Sanda.Ipse 2018.11.10. 19:40:19

@Kiraly Zoltan1133:
off topic
Istenes előttem egy életre leszerepelt, amikor egy memóriajátékban részt vett gyermeke anyjával . Néhány ismert híres építmény közül kellett kiválasztaniuk, hogy mely található közülük Európában. Megegyezett a párjával, hogy ugyan nem tudják, hogy melyik országban, de ez biztos, hogy a Taj Mahal. Ezek után számomra rejtély, hogy vezethet különböző műsorokat egy ilyen alulművelt alak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:48:05

@mentolos lecsó: meg tudlak érteni, én egy olyan szimpla műsoron, mint a Forma-1, képes vagyok órákig dühöngeni meg anyázni (de azért a set-top boxot nem bántom)

mufuvecske 2018.11.10. 19:49:11

@Nem Penny hajója: nagy manipulátor, de azért ahhoz amit Gábor művelt gyomor is kell

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:52:11

@mentolos lecsó: majd növekszik a kisebbik purgyé is, és visszatér csengő-bongó hangszínével karöltve

mufuvecske 2018.11.10. 19:52:52

@mentolos lecsó: nyugi én is úgy látom mint te, sőt ha nem lennék finom és nőies, meg úrinő, akkor kb. én is leírtam volna tegnap este azt amit te...;) RK és a szerkesztők a kibeszélőkben nyíltan istenítették Dávidot, de azért az ami az utolsó héten történt soha meg sem fordult volna a fejemben...:(

mufuvecske 2018.11.10. 19:54:31

@Sanda.Ipse: én is ezt gondolom, mondjuk az nem fordult meg a fejemben, hogy már a játékoscsere is a "nagy Dávid terv" része volt...:(

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 19:55:47

@mentolos lecsó: tiszta idegállapotba' gyüttem tűle, Maunika

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 20:15:07

@mentolos lecsó: elnézést, nem akartam az érzékeny lelkivilágodat káromkodással szennyezni

csillagporszem 2018.11.10. 21:00:56

@mentolos lecsó: mi bajod a melegekkel? Én nem értem komolyan miért kell bárkinek is ennyire felhúznia magát egy műsoron, hogy elkezdjen homározni. Büszke vagy rá? Most jól megmondtad? Mi okoz ebben örömet komolyan mert nagyon kíváncsi lennék rá :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 21:04:12

@mentolos lecsó: mélyen meghat beszámolód részletessége, hozzál mán' zsebkendőt hozzá

Sir Gombóc 2018.11.10. 21:06:55

kb. 2 percet bírtam ezt nézni, annyira irritáló az két műsorvezető pöcs...

csillagporszem 2018.11.10. 21:49:38

@mentolos lecsó: nem azt kérdőjelezem meg, hogy nem lehet meleg. Ha az is kit érdekel? Azt is elfogadom hogy más a véleményed a játékról. Nekem a homár szóval van bajom, csak azt nem értem miért kellett mindenáron beletenned a kommentbe.

fajanka 2018.11.10. 21:58:30

Fanninak szurkoltam, és nem szimpatikus Dávid. DE.
Ez a homározás nagyon nem szimpatikus. Valaki elhintette, és azóta generálja mindenki, anélkül, hogy lenne valami alapja, vagy bizonyíték rá.
Ha meg igaz is lenne, az nem befolyásolná a lényeget: Dávid taktikája remekvolt, hisz elvitte őt a győzelemig. Ehhez nincs köze a nemi identitáshoz.
Az, hogy a kisportolt test egy ellenszenves, nagyképű, mindenkit lenéző, kegyetlen, önző személyiséget takar, szintén nem annak a függvénye, hogy valaki a lányokat vagy a fiúkat szereti.
Szóval mindenben egyetértek a Dávidot ekézőkkel, de az a buzizás ciki.

Nevem senki. 2018.11.10. 22:07:02

Rubin Kristóf már nem meri idetolni a képét? Inkább ezt a két homit küldi maga helyet. Lapít a ReTek mint szar a fűben. Elhiszem Hogy kínos.
Egyébként most hogy kicsit többet nézem a retket mert valaki belinkeli néha a reggeli műsort is, megállapítható hogy azért rendesen elvan a csatorna ömlesztve búzával.

fujimo 2018.11.10. 22:37:32

tamás... nem bánt meg semmit, nem csinálna másképp semmit... nem hajlandó tanulni semmit...

...igazi kretén... őt nem zavarja, h percenként többen nézték hülyének kiemelkedő sikerrel, mint ahányan összesen megfordultak a survivor évadok alatt...

fujimo 2018.11.10. 22:47:34

...ez a két díjnyertes kretén, aki vezeti meg amúgy kicsoda? ....ahhhh... még mindig háborgok... :D :// :(

"Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező gyűlölettel és sértettséggel a szereplőkben, amivel nem tudok mit kezdeni, EZ EGY KIBASZOTT JÁTÉK, ugye."

...am ezt azért picit gondoljuk újra... pláne annak fényében, h most nézték ők is végig ismét az egészet... de alapból sem gondolom, h a "csak egy játék" közhelyszótár egyik leginkább elkoptatott frázisa megállna... még mi a monitor másik oldalán terpeszkedve a fotelben, még mi is "kellemetlenül érezzük magunkat" az egész játék utolsó harmada után...

...ráadásul ha gábort vagy verát kellett volna elviselnem... lehet hogy megfőztem volna őket ebédre... :D

fujimo 2018.11.10. 22:49:18

@fajanka: "Szóval mindenben egyetértek a Dávidot ekézőkkel, de az a buzizás ciki."

+11111111 ...meg is lepődtem, h itt ilyen felütés egyáltalán előferdülhet... :) :o

Costanza 2018.11.10. 22:59:58

@fujimo: Ultragaz. Ezert is veszelyes az ilyen ignorant tipus aki meg akkor sem fogja fel mi zajlik korulotte, ha nyakig benne ul csak vedi az allaspontjat total logikatlanul, nem is ertem miert sajnaltak sokan hogy o de hat milyen jolelku is. Egy francot! Kozveszelyes ha pl ilyen emberek valasztjak meg a jovod, lsd. jelen esetben...
Remekul manipulalhato, hazudik maganak es csak azert mert nem aggressziv/harsany pont ugyanolyan karos, mint pl egy nemkedves hasonlo. Ugyanugy atver csak butan mosolyogva, meg olyan elvek menten, amit o nem is kovet csak hangoztat.
Ok, letettem a lantot survivor ugybol kifolyolag.
Aki kulfoldi adast szeretne nezni, kezdje a 19. seasont szerintem, foleg azert mert ezek utan lesz egy csomo olyan ami eleve ilyen Best Of szereplovel van tele, aki mar nyertek vagy jol jatszottak, de ez sem kizaro ok, mert meg ugy is nagyon elvezheto hogy nem tudod ki kicsoda.
Itt egy spoiler nelkuli ranglista
www.purplerockpodcast.com/survivor-season-rankings-spoiler-free-summaries/
(legjobbak szerint legalul)

fujimo 2018.11.10. 23:29:49

@Costanza: 20-assal terveztem kezdeni... arról nagyon jókat hallottam... kár, h ismerem a végét... :))

...am igen... iszonyat szégyen szerencsétlen... de én nem mondanám, h nem jólelkű... mert az indíttatásai és a belső motiváció szerintem derekas... csak tapasztalatlan és bárgyú hozzá... viszont a karakán elvhez ragaszkodás az már megvan... csak nem látja, h ő mit csinál és amúgy másokat mi vezérel...

...de tényleg ön és közveszélyes... lásd ápr 8... :D :/ ...nah de ez már nagyon messzire vezet... :))

Grassest 2018.11.10. 23:59:40

@fujimo: Nem a céltalan buzizás itt a lényeg, Dávid lehet nem is homár de a Katona Andor szerkesztő felvállalja, hogy az és emiatt ez egy plusz okot jelenthetett neki hogy segítse dávidot mert tetszik neki. Elég csak ránézni mennyire megkövülten bámulja dávidot amikor ő beszél.

További Magyar Hang 2018.11.11. 01:52:09

Ha már belenyúltak a játékba, akkor miért nem Fannit hozták ki győztesnek?

HufnágelSteve 2018.11.11. 13:14:14

@mindenévfoglalt: @fujimo: @Costanza: @Mizse515: Mivel "Tisztalelkű" Tamás furcsaságait elemeztétek, így nem védeném, csak jelezném, hogy az agy egyik leggyakoribb önvédelmi eszköze az ún. kognitív disszonancia,. Ez a helytelen, hibás cselekedeteket teljesen máshogy értelmezi, rögzíti, sőt az emlékekben meg is változtatja azt elég sokszor. Harcicsivava Gábor is jelentősen átértelmezett dolgokat, mondatokat aszerint, mi volt neki jó. Ő tudatosan, Tamás ösztönösen, de helyesebb lenne, hogy tudatlanul :)
@Nem Penny hajója: Igaz, Dávid egy manipulátor és talált volna más "kutyát", de nem ilyet, azok a "kutyusok" esetleg a "gazdi" kezébe haraphattak volna..

Nevem senki. 2018.11.11. 13:19:24

Vera sehova nem megy nyilatkozni? Nem mintha hiányozna.

fujimo 2018.11.11. 14:16:26

@HufnágelSteve: tuaddalanul, jepp... :)

...bár gábor legalább beismerte, h bánja, h olykor milyen stílusban szólt emberekhez... vagyis leesett neki, h tajparaszt volt és sokat engedett meg... tamásnak ennyire sem sikerült hatékony önértékelésbe fognia... csak önigazolásba...

"azok a "kutyusok" esetleg a "gazdi" kezébe haraphattak volna.. "

...jaja, ahogy sándoralexa is több ízben jelezte, h nagyon nem szereti a bábszínházat... :)

Nevem senki. 2018.11.11. 15:34:58

@fujimo: Vajon Gábornak ez leeset volna akkor is, ha nem olvas semmilyen visszajelzést?

Ahogy ezt korábban is írtam Gábor a többiekkel ellentétben nem kint a szigeten megy át személyiségfejlődésben, hanem ilyenkor mikor látja a kommenteket.

fujimo 2018.11.11. 15:38:04

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: erős a gyanúm, h nem... most is eléggé karakán és öntelt a kiállása... egyfajta "csakazértiskeménygörényvagyok"...

...vagyis nagy nehezen, de szembe kellett néznie a nyomásra azzal, h bizony féregként viselkedett és ezen a ponton nem a "taktikázásával" volt probléma... hanem ahogy és amilyen hangnemet megengedett másokkal... (gyengébb férfiak, nők)

...ami mellett ott pincsiskedett dávidnak... hát... neki is van hova fejlődni... :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 15:39:55

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: szerintem nem, ő annak a típusú embernek tűnik, amit te is írsz, szüksége van a külső, "független" visszacsatolásra

@fujimo: valószínűleg Tamás még sosem kapott kritikát, otthon biztos ő a tökéletes gyerek, aki mindig mindent jól csinál

Sanda.Ipse 2018.11.11. 16:59:44

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Tamással és Gáborral együtt volt meghíva a reggeli műsorba, de nem ment el.
Szerintem halálra van sértve, hogy nem ő nyert, ráadásul tudja már a műsorból, hogy Dávid átcseszte a palánkon.

Sanda.Ipse 2018.11.11. 17:05:43

@fajanka:
..."Valaki elhintette, és azóta generálja mindenki, ..."
Lécci ne írd, hogy mindenki! A magam részéről pl. én utálok bármiféle kirekesztést, címkézést és előítéletet, különösen olyan témákban, amikről az egyén nem tehet, úgymint származás, bőrszín, nemi identitás vagy akár vallás. Nem ezek határozzák meg egy ember személyiségét.

Slepy 2018.11.11. 17:10:38

@Sanda.Ipse: Lehet már megbánta hogy Dávidra szavazott. Nem úgy mint Tomi, aki mindent ugyanúgy csinálna... áhh ő semmit nem tanult az egészből.

doktor faktor 2018.11.11. 18:16:13

Fu, en vegigkommenteltem az evadot, masszivan allitom, hogy pofatlanul elcsaltak, nem kedvelem Davidot, irrital, hogy a szerkik le akarjak tolni a torkunkon, hogy adehogylejtettapalyamindenveletlen, de ez a buzizas, ami itt kialakult, eszmeletlen gaz, szamomra teljsen vallalhatatlan es total meltatlan ahhoz a szinvonalhoz, amit idaig itt fel veltem fedezni.

Annyi felol meg lehetne fogni, mert egyreszt tok gaz ez a reakcio, akarki nyer, (no, vagy ez esetben ferfi), az NYILVAN szexszel fizetett erte valakinek. En elhiszem a statisztikakat es lehet,hogy naiv vagyok, de senki nem tartott gyetyat es ez csak egy nyomorult tvmusor. Az meg, hogy vlaki bedob egy semmivel nem alatamasztott infot es aztan mindenki tenykent kezeli, eleg rossz bizonyivany. Ha David es valaki fontosember kozt kapcsolat volt, az eleg etikatlan, ejnye, de ha nem igy lenne, epp ilyen magabiztossaggal bedobhatta barki ezt a kacsat ( lasd a sztenderd "az a budos kurva nyilvan szettette a labat" frazist).

Az meg, hogy David, a szerki, RK., vagy a szomszed Juci neni kivel erzi jol magat, rohadtul maganugy, semmi jelentossege es vegtelenul alpari dolog ezt osszemosni azzal, hogy rohadek-e az illeto, vagy sem.

fujimo 2018.11.11. 20:50:22

@mentolos lecsó: sztem magadra vettél valamit, amit én nem céloztam neked... szóval nem tudom mire gondolsz "valamin történő vekengésen"... de szívesen megnézném visszaidézve a mondatot, amiből ezt szűrted le... :$ :))

...ohh, a buzizás mondjuk továbbra is gáz... ://

...mondom úgy, h szerintem is undorító volt ennek a survivornek a 3/3-a... :))

fujimo 2018.11.12. 09:38:47

@úgymond olvasó mmkk: jah... megértem amúgy... én is felhúztam magam azon, h 1 - ilyen szinten néznek hülyének... 2 - ennyire igazságtalan lett a vége... és konkrétan az az eredmény, h a féreg konstelláció és a harsányan ordibálás visz eredményre... 3 - egy kolosszális formátumot sikerül ennyire jellemzően elqrni... ://

...csalódás... ://

Perah 2018.11.12. 12:36:29

Nekem tetszett ez a kibeszélő, végre kulturáltan tudtak egymással beszélni, meghallgatva a másikat is. Szerencsére nem hívták meg Verát és Nórát, mert tőlük biztosan nem jutottak volna sokan szóhoz. Ráadásul amit a legjobban utálok, ha valaki állandóan közbevet egy-egy mondatot gúnyosan, amikor a másik ember beszél, ők ezt csinálták minden adásban, szóval nem hiányoztak. A kibeszélőben most Robi volt a legszimpatikusabb, belőle kinézem, hogy képes a pozitív változásra és a személyiségfejlődésre. Tamás viszont nagyon gáz, hogy még ennyi idő elteltével is ennyire fúj Gáborra, pedig nem ő verte át folyamatosan. Ennek ellenére mondogatja, hogy nem csinálna semmit másképp, és nem bánt meg semmit. Na, neki nincs sok önkritikája, valószínűleg tényleg burokban nőtt fel, és otthon mindig neki van igaza.

Sixxet nagyon bírom és kár, hogy nem ő vezette az utolsó kibeszélőt, de szerintem nem voltak zavaróak vagy elfogultak a szerkesztő srácok sem, és mindenkit hagytak beszélni. Legalább megtudtuk tőlük olyan infókat is, amiket amúgy a műsorból nem, pl. Gábor sérülése. Legalább ő nem adta fel, mint a Balázs.

Azt néztem, hogy Szandra mennyiben szebb volt a játékban, mint a mostani kibeszélőben. Talán amiatt, mert a szigeten smink nélkül volt, míg a kibeszélőben full sminkben, és úgy tűnik, hogy a természetesség jobban áll neki.

Azért amikor Fanni mondta, hogy a Survivor inkább arról szól már, hogy ki a legrohadékabb, vártam volna egy megjegyzést valakitől, hogy oké, de te meg döntős lettél a játékban, szóval... Tehát nem Gábor volt a legrohadékabb ez esetben, mert ő kikerült a Bayaniból és ilyen alapon, akkor Fanni mércéje szerint a 3 döntős rohadék: Dávid, Fanni és Tamás.

@csillagporszem: Pszichológiai szempontból általában azok szoktak a leginkább homofóbok lenni, akikben látensen benne van valami ezzel kapcsolatban, amit utálnak magukban. Ha nincs dolgunk egy témával, akkor az nem is fog felidegesíteni. Ez hasonló ahhoz, mint amikor túlkompenzálja egy férfi azt, hogy valójában érzékeny és gyenge személyiségnek tartja magát, ezért televarratja magát tetkókkal, hogy ettől mások erősnek lássák (külsőleg).

csillagporszem 2018.11.12. 13:12:24

@Perah:
Kutatásokkal bebizonyították, hogy a homofób emberek az alacsony intelligenciával rendelkezők közül kerülnek ki nagy aranyában, vagyis tudományosan is bizonyított, hogy az ostoba emberek jóval előítéletesebbek bárkivel szemben aki más.
Abban is van igazság amit te írsz. Ismerek olyan férfit aki tuti látens. A párkapcsolatai elég vergődösek, de ha a meleg téma szóbajön akkor mindig nagy hangon szidja őket.

Perah 2018.11.12. 14:05:46

@csillagporszem: Igen, nekem is volt ilyen ismerősöm. Meg érdekel a pszichológia, elég sokat foglalkozom vele, jól jön néha az emberi kapcsolataimban. Egyetértek azzal is, hogy az alacsony intelligenciával rendelkező emberek kevésbé tolerálják a másságot, legyen akár az szexuális orientációval vagy mással kapcsolatos. Valószínűleg ugyanez a helyzet a rasszista, illetve antiszemita emberekkel is, akik azt sem tudják igazából, hogy miért utálkoznak. Na mindegy, ezekbe a témákba itt nem akarok nagyon belemenni... Amúgy nekem szimpatikusak a kommentjeid, sokszor hasonlóan gondolkodtam, mint te :). Üdv

HufnágelSteve 2018.11.12. 15:47:10

@csillagporszem:@Perah: A most bírált, sokakat kiakasztó írása ellenére védeném MENTOLOS LECSÓ-t. Előző írásai inkább gúnyt, bírálatot, elégedetlenséget, de érdeklődést és intelligenciát is mutattak. A nemi hovatartozásról és annak elfogadásáról egy másik kutatás meg épp a környezet befolyásoló hatását mutatta ki. Az intelligenciáról szóló kutatásokban szintén egy másik az ironikus, gúnyos, sokat káromkodó embereket az intelligensebbek csoportjába sorolta. Ilyen témában a sokat rágógumizók és a dohányosok felmérése is megszületett már, így egy adott személyre kivetíteni szerintem bármi ilyen kutatást feleslegesen személyeskedő, amíg nem láttad és beszéltél már vele az életben. Úgy vélem inkább az adott napi hangulatáról árulkodott az írása, ami nem volt ugyan korrekt, de szerintem már túlragoztuk.
Amit kivettem inkább az, hogy ő a szerkesztőkkel való kapcsolatán akadt ki (még ha az csak egyoldalú, alkalmi volt is), amely előnyös helyzetbe hozta Dávidot. Ilyen szempontból ha az adott személy nő lett volna, akkor is kiakad, csak arra inkább valószínű VV-kből ismert más jelzőt használt volna.

Grassest 2018.11.12. 18:13:19

@Perah: Az a baj, hogy ezzel az érvvel felvértezve az emberek általánosítanak és minden melegek ellen felszólalót alacsony intelligenciájúnak titulálnak vagy látens homoszexuálisnak. Szerintem ez ugyanúgy az ostoba ember ismérve és sajnos ebben a táborban rengetegen vannak, akik addig jutnak el, hogy "azért buzizol mert buzi vagy".
És sajnos a társadalom kevésbé elutasító ezen emberek utálkozásával szemben. Mert a feketék, homoszexuálisok, feministák, elhízottak, sokneműek... sokkal hangosabban gyűlölködnek mégis a társadalom ezt kisebb rossznak tartja, az áldozat szerep miatt, pedig egykutya.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.12. 18:38:38

Megnéztem egy két részt az első évad Survivor sorozatból.

Ahogy látom az akkor 14 részes volt, valószínűleg hetente ment le egy rész. A kevesebb néha több elve ragyogóan érvényesült. Egy részbe több dolgot kellett belesűríteni: 1 zsákmányszerzés + 1 védettségi játék + 1 sziget tanács. Így kevesebb idő jutott a szigeten való heverészést mutatni, amit láttunk az bőven elég volt. Azért sejteni lehetett a kavarásokat.

A játékba nem nyúltak annyira bele (legalábbis nyíltan, annyira nyilvánvalóan nem mint most). A játékok alatt zene ment és Stohl Buci nem "közvetített". Istenes Bence közvetítése néha idegesítő volt. Stohl Buci talán távolságtartóbb volt a jétékosokkal, kevésbé "haverkodós", de nem is cinikus. Jobban kézben tartotta az akkor Sziget tanácsnak hívott kiszavazást.

Ami a mostaniban jobb: a Törzsi tanács "díszlete". A régi sorozatokban az egy összetákolt gányolt valami volt.

Na meg akkoriban az RTL Klub mint a TV-k többsége gondolom, 4:3-ban sugárzott.......

Szerintem a szerkesztőknek meg kéne nézni a régi sorozatokat és azokból a átvenni elemeket.

1. Nem kell feltétlenül a napi formátum. Lehet, hogy elég hetente 1 (esetleg 2 rész - ha megoldható).

2. Nem baj, ha az egyesülésbe egyik törzs dominánsan megy be. Az 1. évadban a Déliek 6-4 arányban mentek be, és a második egyéni védettségin meglepetésre Süti repült.

3. Ha valaki a zsákmány szerzésen nyer valamit, nem kell olyan jutalom ami eltérítheti a dolgokat. (gondolok itt a leveles sztorira). Lehet a zsákmány lényege: 1 ember elvihet valakit egy vacsorára, vagy akár egy éjszakára welneszelni. Jóllakva jókedvűen megy vissza ez magábna előny, nem kell még több.

4. És a szabályokat előre tisztázni kell és attól nem eltérni, változtatgatni.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 18:45:29

@mentolos lecsó: téged ér valamilyen megkülönböztetés egyébként azért, mert hetero vagy? ne is haragudj, de ez az "én vagyok a többség tagja" duma.. ettől kibaszottul okádnom kell. semmivel nem vagyunk többek egy homoszexuálisnál azért, mert heterok vagyunk. ők sem többek attól, hogy nem heteronak születtek. kurvára nem az számít, hogy szopni szeretsz vagy nyalni, hanem az, hogy milyen ember vagy, ezt soha ne felejtsd el!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 18:57:04

@mentolos lecsó: milyen társadalmi szabályok épülnek köréjük? ki biztosít nekik privilégiumokat? ki mondja azt, hogy a buziknak/leszbiknek jár valami, ami neked nem jár? ki bántott téged valaha azért, mert hetero vagy? tudod mit, vedd költői kérdésnek az előzőeket, és áldd a jó sorsodat, hogy még soha nem láttál közelről olyan fiút/lányt, akit egész életében megszégyenítettek. (most már befejeztem, lapozhattok)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 19:02:57

@mentolos lecsó: ez a téma rettenetesen felbassza az agyam, hagyjuk is, nem akarok erről tovább beszélni.

csillagporszem 2018.11.12. 20:17:17

@mentolos lecsó:
Tudod ez még rosszabb, hogy tudod nem tehetnek róla, hogy melegek és mégis ellenük vagy. Nem vagy buta ember és mégis azt szajkózod, hogy előjogokat akarnak maguknak, meg külön bánásmódot és ez egy oltári nagy baromság. Ők csak azt szeretnék, hogy ugyanazok a jogok megillessék őket, mint mindenki mást. Várom azt a világot amikor ha egy homoszexuális ember megnyer egy survivort akkor ne legyen egy olyan komment se, hogy na ez meleg... ahogy azt sem emeljük ki senkiről, hogy na ez hetero.
Olyan lassan változik ez a cseszett világ jó irányba, pedig csak az embereken múlna. A fiam 4 éves és autista. Imádnivaló kis energiabomba, megnemmondanád róla, csak azt látnád hogy a beszéde kb 1 évvel levan maradva a kortársaihoz képest, nehezebben nyit idegenek felé, illetve vannak dolgok amikben szereti az állandóságot. Nah ha valaki nem tudja, semmi gond, nagyon cuki. Ha kimondom autista, akkor jönnek rögtön az előítéletek, hogy nah akkor ez a gyerek ilyen meg olyan, gyógyós, tuti dührohamos, vagy egyhelyben ülő dülöngélő.. blablabla. És akkor jön az, hogy neki nem járnak azok a jogok ami a többi nt gyereknek. Ő ne járjon normál oviba csak azért mert van egy ilyen címkéje. Az nem lényeg, hogy tökjól beilleszkedik mindenhova mégha nehezebben is megy neki, ne járjon mert autista. Ő legyen elszeparálva, ne is találkozzanak vele az emberek, ne is tudjanak róla hogy vannak autista emberek, amúgyis jobb lenne az ilyeneknek hogyha meg se születnének... Felbassza az agyamat ez a hozzáállás. Hogy az emberek többsége esélyt sem ad, hogy bizonyítsák azok akik kicsit ugyan mások, de mégiscsak ugyanolyan emberek, mint mi, hogy igenis hasznosak a társadalom számára és nem kellene előítéletesnek lenni és előre elkönyvelni hogy milyenek. Nem akarnak előjogokat, csak olyan bánásmódot mint amit mindenki más is megkap a társadalomtól.
Na ennyi :D Én kiharcoltam hogy a gyerek integráló oviba járhasson nt gyerekekkel és nagyon jól megy neki és imádják hogy milyen cuki és a gyerekek is nagyon szeretik :) Igaz furi, hogy 4 évesen már tudja az ábc-t 2 nyelven és kezdi összeolvasni a betűket, meg számol de emellett tökjól fejlődik az ovinak köszönhetően szociálisan ami nem alakult volna így ha a társadalom elvárásainak megfelelően beteszik szegregált intézménybe esetlegesen olyan súlyosabb állapotú autik közé akik nem nyitottak egyáltalán, nem beszélnek egyáltalán vagy dührohamosak ésatöbbi. És nehéz ebben az előítéletes magyar társadalomben elérni hogy adjanak esélyt az autista gyerekednek, ne írják le előre. Ha adnak onnantól már nincs gond.
Lehet azt mondani jaj csak vicceltem, jaj hát odaírtam a sok kis smileyt, ne vedd már komolyan. Baszki ha egy homoszexuális gyerek szülei olvassák akkor az nekik fáj. Ne akarj másoknak fájdalmat okozni. Oké felbassza az agyadat a műsor, de akkor keress más okokat mi a bajod vele és ne a homoszexuálisokkal gyere. Amúgy meg felőlem lehet olyan Survivor is amiben csak melegek szerepelnek, simán megnézném. Ha lehet egy műsorban 10 heteroszexuális akkor miértne leheten olyan amiben 10 homoszexuális van. Ugyanolyan emberek mint mi, megilletik ugyanolyan jogok őket is.
Ennyi :) Bocs a kisregényért. Nincs bajom veled és nem is haragszom rád eskü, csak ilyenkor felbassza az agyamat ha látom valakinek fogalma nincs milyen nehéz az élet ha nem olyan vagy mint amit a társadalom elvár.

csillagporszem 2018.11.12. 20:41:29

@Perah: a te kommentedet is jó volt olvasni, totál felüdítő mikor nem arról szól egy komment hogy köcsög, csaló rtl :) Engem is mindig érdekelt a pszichológia. Szerintem jó lenne ha 1-2 értelmetlen tantárgy helyett inkább a pszichológiát vennék be a tanmenetbe, sokat tudnának ezzel segíteni a fiatalokon és ezáltal a jövő társadalmán.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:06:29

@csillagporszem: dolgoztam autista gyerekekkel, nagyon szerettem. és menjen a jó édes anyjába az, aki nem akar nekik lehetőséget adni

Kiraly Zoltan1133 2018.11.12. 21:24:04

@csillagporszem:

A 2003-as szériában ott volt Orsi azaz a VV1-ből vagy VV2-ből a Kismocsok. A VV-ben egy hülye leszbi csaj szerepét játszotta el.
A Survivorben pedig szóba sem került a nemi irányultsága és egy abszolút szerethető, szimpatikus szereplő volt. Még drukkoltam is Neki.......

csillagporszem 2018.11.12. 21:31:57

@úgymond olvasó mmkk:
Ezt mondd akkor a kormánynak :) Azért járhat csak a gyerek integráló oviba, mert hivatalosan nincs auti kódja, csak egy enyhébb. Már látja a pszichológusa is, meg a szakértőiben vizsgálók is, hogy nem okoz gondot az óvónőknek, gyerekeknek. Ehhez viszont sokat kellett velük küzdeni hogy ne tegyék rá hivatalosan, hálistennek mostmár maguktól mondják hogy nem kell. Mifelénk egy autista gyerek csak szegregált intézménybe járhat és sajna mivel ép értelmű csoportok itt nincsenek ezért csak értelmi fogyatékosok közé. 125 a gyerekem IQ-ja de simán levitték volna neki papíron 80 alá, hogy betehető legyen. Najó, van 1-2 integráló ovi amelyik fogad autikat de olyan kevés a hely, hogy oda születni kell, vagy ismerni kell nagyon fontos embereket :D
Nade ez van. Ha egyszer mégiscsak megkapja a kódot akkor elhúzunk majd valamilyen normálisabb országba, mert középiskolát találni ami felveszi őket nem egyszerű és lehet könnyebb is lesz neki, az angol nyelv sokkal jobban megy neki mint a magyar :) Nade befejeztem, csak az lett volna a lényeg, hogy tényleg ne legyen senki előítéletes bárkivel szemben is, adjon egy esélyt neki hogy megismerje :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:39:39

@csillagporszem: mondanék én nekik sokmindent a lakásotthonoktól kezdve az ápolási díjig, 2011-től 2018-ig.. ömlene belőlem, de nem érnék el vele semmit.

csillagporszem 2018.11.12. 21:42:49

@Kiraly Zoltan1133:
VV1 Orsi? Mikre emlékszel :D Semmi nem rémlik belőle, csak az, hogy abban volt Majka meg valami pocakos hosszúhajú csávó, de már a nevére nem emlékszem :D Egyébként pedig nem is bizonyított, hogy Dávid homoszexuális, szóval kár is ezen rugóznia bárkinek hogy csak azért nyert :)

Mizse515 2018.11.12. 22:06:10

@Sanda.Ipse:

Chuck Νorris vette a lapot. : "az biztos! Álomférj! ha mellette kettyintesz az ágyban, és felébred, még azt is ki tudnád magyarázni :)" :D

CoolBrady 2018.11.12. 22:17:53

@Kiraly Zoltan1133: A google szerint Orsi nem Kismocsok volt, hanem neki a párja, akit később elhagyott egy benti játékosért.

HufnágelSteve 2018.11.13. 01:16:43

@mentolos lecsó: Mivel engem is megszólítottál, bár ez már egy lezárult műsor, és hiányolták a pszichológiai elemzéseket, így produkálok Rád egy kicsit (mivel ez az egyik hobbim), hisz már nem sokan fogják olvasni :). Szerintem társulhatsz mellém a "flaszter bunkó" és a "nylon-paraszt" jelzőkre, mondhatni "dicsérő" címszavakra. Úgy vélem vagy felvállalod mint én, vagy lepereg, mivel van humorod és önkritikád. Nagy internetes troll vagy, én meg valódi, viszont diplomáciai érzéked az nincs, de a mai politikusainknak sincs, így nincs miért szégyenkezned :). Én nem vállaltam a továbbszolgáló feladatkört (így az értetlenebb vagy éretlenebb egyedek számára megmagyaráztam a TSZ-t is) és leszereltem 1,5 év kötelező sorkatonai határőr tevékenység után, de te igen, így képes vagy szabályokat követni és feladatszerepeket jól betölteni, ráadásul nehezen változtatsz munkahelyet, társaságot és szokásokat. Életben is szerintem egy megosztó személyiség lehetsz. Épp kritikusságod és szabadszájúságod miatt kérdéses, hogy főnökeid miként viselnek el (engem nehezen). A konformitással és csoporton belüli dinamikával való nem törődésed miatt hiába vagy értelmes, sosem leszel a felső vezetés tagja. Valószínűleg jól terhelhető és megbízható vagy, de sokszor kimondod kéretlen és nem túl kellemes véleményed, amit a való életben hangsúlyok révén azért utóbbi időben már talán igyekszel kevésbé bántóvá tenni. Valamit hiányolsz az életedből, lehet az pár gyerek, vagy valami bajtársias társaság, akikkel együtt szórakozhatsz, vagy csak beszélhetsz, időt tölthetsz. Tudod vagy legalábbis tudni véled, hogy lehetne a világ más, jobb, de ezt inkább tv-ben látott egyedek hülyeségein elemzed és saját dühöd is itt vezeted le, közben élvezed ha másnak is tetszik a humorod, gúnyod, iróniád. Mindez persze csak egy lehetséges elemzés., amit az írásaid alapján próbáltam felállítani. Ha bármiben tévedtem bocsi :)!

MegaTron963 2018.11.14. 15:16:31

Tamás - rengeteg pozitív visszajelzést kapok...semmin nem változtatnék...lehet taktikázva, de így is ahogy én (taktikához agy sem árt)

Dávid - engedjük el, kell a simulékonyság...megszólta Fannit a hamburger miatt mint "adás adta lehetőség" bezzeg a levél...

Kár hogy egy ilyen műsor is díszlet és az igazi sérelmek nem jöhetnek elő, csak rétegesen elrakva, lásd Fanni: ki a legrohadékabb...

Perah 2018.11.16. 12:27:39

@csillagporszem: Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok. Örülök, hogy neked is szimpatikus az én kommentem és hozzáállásom :). Megmondom őszintén, hogy én kifejezetten nem szeretem, hogy állandóan azt szajkózzák, hogy csaló RTL, meg ilyenek. Én úgy vagyok vele, hogy nem állok le vitázni hülyékkel - mint ahogy a mondás is szól: mert legyőznek a rutinjukkal, és ezért nem is vitázok itt senkivel. Ők sem tudnak engem meggyőzni, engem meg nem érdekel, hogy meggyőzzem őket. Viszont azt láttam, hogy Mentolos Lecsót kitiltották. Utána még visszapróbálkozott egy álnévvel, de hasonló avatarral, de a hv-moderátorok rájöttek, és azt is kitiltották. Megértem őket, meg amúgy is tele volt a hsz-eivel az összes bejegyzés.
Kellemes hétvégét kívánok! :)

Jóska Pista 2018.11.18. 04:43:16

Azért azt ne felejtsük el, Dávid úgy játszotta ezt a játékot, ahogyan kell. Ahogyan megvezette Tamást a levéllel az zseniális volt, vagy ahogyan tolta maga előtt Gábort.
Amiért én sem örülök a győzelmének, az az, hogy egy unalmas, sótlan, önhitt alak, semmi szerethető nincs benne. Ellentétben Fannival, aki a végére szimpatikus lett.

És nagyon fájt, hogy Tamás és Vera szavazatában nagyon benne volt, a "nehogy már egy nő (Fanni) nyerjen, ott ahol én elbuktam".

OFF
Tamás egyszerűségéről egy haverom jut eszembe, aki nagyon féltékeny, ugyanakkor nagyon megvezethető volt. A barátnőjének "udvarlókat" azzal rendezte le magában:
-Végül is, gyereket csak én csinálok neki!
Mire egy másik haver:
-Azért, ha a születendő gyerek okos lesz, kezdj el gyanakodni!

Mentolos nem most kezdett ámokfutni, már a 4x15 kibeszélőn hasonlókat írt nekem, mikor Balázs játékfeladását másképpen láttam, mint a hogyvolt írója:

"Miért védelmezed Balázskát ilyen elszántan ?
Szerelmes vagy még mindig ?
Hiányzik a f@sza ?
Megsértődtél hogy gyereke van ? (nem tőled, hobbybuzi !?) "
süti beállítások módosítása