Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor extra - kiesve, de törve nem #15: Fanni

2018. november 10. 09:30 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen emberekkel, akiknek a nézeteivel, gondolkodásával egy cseppet sem tudok azonosulni. Azt éreztem, hogy ők teljesen másképp látják a világot, míg én a földön járók és ez nagyban megnehezítette az együttélést, együttműködést.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Mindent úgy csinálnék, ahogy azt csináltam. Nem készültem semmire, nem voltak elvárásaim. Úgy gondolom, hogy minden akadályt legyőztem, amit a játék során magam elé állítottam.

Mi az, amit a tévében nem láttak belőled?

Maximálisan magamat adtam. Amit a játék során láthattak belőlem az vagyok én. Nem játszottam meg magam, azt mutattam, amilyen valójában vagyok, ha pozitív, ha negatív személyiségnek is ítélnek meg.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Sokkal többet kaptam a játéktól, mint, amit vártam. Mindig kicsi célokat tűztem ki magam elé, amiket sikerült is megugranom, amiért nagyon büszke vagyok. A legfontosabb pedig, hogy ez eddigi életem legnagyobb élménye, nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel, azt érzem, bármire képes vagyok.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Mindenképpen, azt mondanám, hogy vonatkoztassanak el a mindennapi életben elfogadott viselkedési normáktól. Szerintem ezt a játékot gátlástalanul és érzelmek nélkül kell játszani. Kétféleképpen lehet célhoz érni; vagy vezérként veszel részt a játékban, ahol követnek téged, rád hagyatkoznak, vagy pedig te követsz valakit és valamelyest beadod a derekad. Ezt még a játék előtt el kell dönteni, melyik szeretnél lenni.

 

Címkék: rtl survivor
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2018.11.10. 09:33:18

Nagyon gratulalok neked Fanni! Szamomra te vagy az igazi gyoztes!

drxmarton 2018.11.10. 10:50:20

Szurkoltam neki a legvégén...A védettségi játék nálam nagyon kiverte a biztosítékot,hogy arra módosították a szabályt amit már teljesített.Ezen múlt sajnos.

bElannaTorres 2018.11.10. 10:55:25

Gratulálok, nekem is te vagy a győztes, szép játék volt! Nagyon drukkoltuk, de valahol tudtuk, hogy ez lesz a vége, hülyeség de mégis akkorát csalódtam. Ezért szerettem volna azt ha szandival ketten vagytok a döntőbe, mert akkor tényleg egy jó játékos nyert volna aki még szerthető is volt. Holtak szigetével nagyon elrontják a játékot, de kell hogy kitöltsék a műsoridőt, azt kell néznünk ahogy ott döglenek, veszekednek, kibékülnek, szavazatokat szereznek maguknak a végére.

Bakk László 2018.11.10. 11:23:45

Fanni nagyon jó segged van szívesen piacoznek veled szombatonként esetleg vasárnaponként is.

Pancsamanó 2018.11.10. 14:46:36

Neki drukkoltam. Mind emberileg, mind a feladatokat tekintve megérdemelte volna. Amúgy nagyot csalódtam Verában...úgy érzem a szavazata mögött nem kis irigység volt ("nehogy má' nő nyerje aki nem én vagyok"). Sajnálom hogy nem Fanni nyert, de úgy látszik nálunk semmilyen reality-t nem nyerhet nő, akkor sem ha jobban megérdemelte.

csipcsiripp21 2018.11.10. 15:07:34

Gratula Fanni, én is neked szurkoltam. hát nem rajtad múlott, sajnálom, h. ma Magyarországon nem nyerhetett nő egy ilyen játékot.

Nevem senki. 2018.11.10. 19:14:52

@Pancsamanó: Vera is csalódás, de tomi még nagyobb.

Sanda.Ipse 2018.11.10. 19:27:38

Eddig ez a legkerekebb riport. Fanni, remekül játszottál mind taktikailag, mind fizikálisan. Büszke lehetsz magadra. Nem rajtad múlt, hogy - bár Te vagy az igazi nyertes - a fődíjat elcsalták előled.
Sok sikert az életben! Bízom benne, hogy az Rtl valahogy megtalálja a módját, hogy kárpótoljon.

karoton 2018.11.10. 19:49:09

Amit Szandihoz írtam, ide is jöhet:
"Nem is az volt a meglepő, hogy idáig eljutott - láttunk már ilyet a kinti "potyautasoktól" nem egyszer - hanem, hogy játszva, önálló taktikai döntéseket hozva tette mindezt. Sokkal többet tett le az asztalra így, mint jó néhány első ránézésre ígéretesebb játékos, egy tiszta versenyben talán a győzelemre is elég lett volna ez, a gratuláció így is jár."
Emellett még a személyes kedvencem is volt, csak remélni tudom, hogy amit a "sors" most elvett, visszajön még 100x :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.10. 20:34:41

Fanni te győztél, csak sajnos más vitte haza a bankot! Büszke lehetsz magadra!

Nevem senki. 2018.11.10. 21:00:31

@karoton: veara is azt mondta, azt nézi ki mennyit tett le az asztalra. Kár hogy csak Dávidét látta, Fanniét meg nem.

Pancsamanó 2018.11.10. 23:34:40

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: igen, igaz, bár eddig sem ő volt a legélesebb kés a fiókban, most sem okosan döntött.

Grassest 2018.11.11. 00:04:46

A műsor igazi lezárása a 2. elődöntő vége volt. És azzal te lettél az igazi győztes

airsheep 2018.11.11. 03:24:39

@Pancsamanó:
Egyetértek, Veránál irritálóbb nőt nem nagyon ismerek. Az elején bírtam de amit a holtak szigetén műveltek Nórival...két ennyire negatív embert rég láttam.
Az ilyen emberektől futva menekülök.

Timi1983 2018.11.11. 19:14:00

Nagyon sajnálom, hogy nem Te nyertél! Okos, vicces és nagyon kitartó játékos voltál. :(( Igazságtalan volt az egész :(

Nevem senki. 2018.11.11. 19:38:06

@airsheep: Én Nórit és Verát külön venném. Mert az hogy mindketten lefírgezték Gábort és Dávidot, az jogos avval nincs semmi gond. De ahogy Vera fogadta Szandrát, és ahogy fogadta Robit, na az volt egy undorító és hányingert keltő.

Kameleontiná 2018.11.12. 08:13:25

Gratulálok Fanni! Megérdemelted volna, hogy Te nyerj! Bár az elején nem Neked szurkoltam, de szép lassan bekúsztál a szívembe. Még most is könnyes lesz a szemem (adáskor meg potyogtak a könnyeim), amikor a mocsaras összetett feladat végén előhúztad nagymamád- nagypapád ronggyá ázott fotóját. ( na tessék, már megint bőgök).
Számomra az a pillanat volt az idei Survivor nagyjelenete, és ha másért nem, nekem már ezért megérte néznem. A manipulációkkal meg nem foglalkozom, Te vagy a nyertes!!!!
süti beállítások módosítása