Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x05 - A legszebb szerelmes szavak

2018. november 09. 19:02 - Hoppancs

Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük fel a fonalat Puskás „Szolidan Fuldokló” Péter bevezetője után, hogy Ginu éppen nagyon bevágódik társainál. Azzal kezdi, hogy Zsuzsu kacsójának puhaságát dicséri, ami könnyedén átfordulhatna erotikus („és milyen jó az illatod is, Tiffany”) valamint kézkrémreklámozós irányba is, ha Csoki nem kapaszkodna bele az új lány kijelentésébe, miszerint Radics nem az esete. Na, de akkor ki az? Hát, az a lényeg, hogy szeresse a szexet és kockahasa még véletlenül se legyen, szűkíti le a kört brutálisan Ginu.

bscap0000.jpg

A Reni által tudatosan leitatott Zsuzsu rendes alkoholistához illően rémisztgeti Greget („gyere a karomba”), zakózik és flörtöl mindenkivel, a konyhapultot is beleértve, majd további utasításig beájul. Reni mossa kezeit, ő csak két adagot tukmált rá, aztán ment a dolog magától, mint amikor Pintér Tibortól csak annyit kérdeznek, hogy „mi az első sora annak a Rómeó és Júliás dalnak?”, aztán mindenki kénytelen viselni a következményeket. Ginunak ezalatt egészen a hátsimogatásig fajuló „közvetlen kapcsolata alakult ki” Csokival, ami még bárhová fejlődhet, hiszen:

Nem vagyok semmi rossznak az elrontója.

bscap0001.jpg

Zsuzsu artikulációja és mimikája idegállapotban annyira egyedi és vicces, hogy Radicsnak nem lenne ilyen kiemelt helye a showbizniszben, ha nem használná ki. Saját bevallása szerint csak lájtosan szurkálja, egészen finoman titulálja Szörnyella de Frásznak, de igazán nagy kárt nem tudna benne tenni. A következő vágásnál mégis olyan, mintha az okozott kár mértéke ügyvédek, biztosítók és más szakértők évekig tartó vitáját alapozná meg, Zsuzsu ugyanis sírva hever a nyugiszobában, és olyan sokszor mondja ki az undorító szót, hogy egy idő után úgy hangzik, mintha spanyolul lenne. De zaklatott monológjának többi része is mexikói telenovellák azon pillanataira hajaz, melyekben a törékeny hősnő hangosan magában beszélve próbálja feldolgozni, hogy élete szerelme valójában az eddig halottnak hitt gyermekkori tengeri malaca, aki mindvégig becsapta őt.

Ez szív nélkül született ez az ember….nem is tudom, hogy tud ez élni.

vonja le a biológiailag korrekt következtetést.

bscap0002.jpg

Greg közben úgy érzi, „visszatért”, ami napon fetrengésben, kozmetikumoknak örülésben nyilvánul meg, illetve abban, hogy ezt a számot énekelgeti. Bevallom, eddig nem ismertem, de most már sokkal műveltebb vagyok. Péter – akivel kapcsolatban az a nyugtalanító érzésem, hogy a családja életével fenyegetik, és most is, amikor a villamester új jogosultságairól beszél, mintha a bajuszával próbálna jeleket adni a rendőrségnek – szóval Péter elárulja, hogy a tisztség elnyeréséhez ezúttal egy gigantikus jégkockából kellet kiolvasztani a sípot, saját testmeleggel. Radics és Ginu összecsapása során előbbi az indokoltnál egy fokkal hevesebben zaklatja szexuálisan a jeget, miközben azt kérdezi: „bekattanok, elhiszed?”

bscap0003.jpg

bscap0004.jpg

bscap0005.jpg

Ginu mindebből azt szűri le, hogy a srác „fejben is nagyon ott van”. Hála az égnek a South Park Mr. Furkója senkinek nem adott tanácsot bevonulás előtt, így a cucc nem kerül képernyősötétítően illetlen helyekre, a versenyzők inkább forró vizet köpnek rá bőszen. Radics közben pózol párat a tükör előtt, és ezen a ponton már teljesen bizonyos vagyok benne, hogy Győzike-inspirálta trollkodást hajt végre. Övé lesz a síp, villamester marad, juhé. El kéne dönteni, mit kezd majd ezzel a lehetőséggel, hogy mi lesz itt a „logikus, taktikus” lépés.

Közben Krisztián és Cintike gyengéden becézgeti egymást, „ordas kurvának, köcsögnek és csövesnek, Radics kifogásolja is, hogy ő nem tudja itt rendesen csinálni a show-t az ilyen gerlepároktól.

bscap0008.jpg

Dikk jó fogni!,

nyilatkozik Csoki Ginu takaró alá bújtatott fenekéről(?).

Cinti éppen megnyílni készül Krisztián előtt, és belekezd egy történetbe Fonziról, az exéről(?), meg egy várandósságról, de mielőtt folytathatná, a fiú tapintatosan közbeveti:

Lehet, hogy nem is tőle estél teherbe, hanem valamelyik kuncsafttól.

De viccel ám, nem kell, ez is csak olyan, mint az ordaskurvázás, nem kell ám felvenni. „Pisálnom kell”, menti ki magát a szituból a lány. Radics egy másik csatornát néz, szerinte Krisztián hamarosan őrülten szerelmes lesz Cintibe. Most is futkározik utána, bárki megmondhassa, szebben udvarol, mint Kukorica Jancsi az ő Iluskájának. De hiába, mert valahogy nem ült a poénja, a következő fellépésig csiszolni kell rajta.

bscap0007.jpg

Tegnap ketten is beköltöztek a villába, mondja Peti, NÉV SZERINT VV Era és VV Roli. Ezzel a VV hivatalosan is bekerült a vezetéknevek közé.

„Akarom, hogy felrobbanjon a plasztikbomba vagy partybomba”, kiabálja Greg. Sokadszorra sem értem, melyik, mert öreg vagyok, romlik a fülem. Annyira persze sajnos nem, hogy az egybeolvadó kollektív ordibálást se halljam, amivel a két új lakót fogadják. Radics azonnal lecsap Erikára, és villaetikett-gyorstalpalót („cipőt nem kell levenni”), meg tárlatvezetést tart neki („ide basszák be a leveleket, itt fogsz zabálni, itt meg kulázni”), majd eldöntik, hogy öribarik lesznek.

„Nagyon intenzív a csapat”,

süti el az évszázad eufemizmusát Era, „meg színes és hangos”, teszi hozzá, még mindig csak a felszínt kapargatva. Egy leheletnyit sokkosnak tűnik, talán éppen most múlt el a Radics keltette akut Stockholm-szindrómája.

bscap0009.jpg

„Akkor te egy idősebb korosztályt képviselsz”,

állapítja meg Radics a meglepett Robiról, és ezzel akaratlanul is sokunknak vitt be övön aluli ütést. Az új fiút még ennél is rosszabbul érinti, hogy itt kétszínű, buta és megjátszós emberek vannak, most kivel fog őszintén beszélgetni arról, hogy a Saul fia megérdemelte-e az Oscart?

bscap0010.jpg

Tudom, hogy itt vagyok, csak nem hiszem el, ámul-bámul Era. Örül, hogy izgalmában nem ájult el az ajtóban, pedig lehet, hogy azzal rengeteg kellemetlenséget megspórolhatott volna magának. Majd meglátjuk, mennyit. Radics olyan démoni rutinnal vált értelmileg akadályozott óvodásról taktikai szakértőre, hogy beleremegnék, ha írás előtt nem szedáltam volna le magamat két doboz diétás tejberizzsel. Megállapítja, hogy Era nagyon erős játékos, vigyázni kell vele, akkora karizmája van…de lehet, hogy szilikonos. Zsuzsu bevallja Rolinak, hogy keményen berúgott előző este, amit nem lenne szabad elmondania, de már sajna kicsúszott, mint Merkelnek a willkommen, nem lehet visszaszívni. Most már Roli nem fog kellően rácsodálkozni a következő földön fetrengésére.

bscap0011.jpg

Én tesónak szoktam szólítani mindenkit egy idő után, mert akkor nem kell megjegyezni a neveket.

osztja meg kommunikációs praktikáit Era, miután nem alakult ki konszenzus arról, hogy Rolit Rolinak hívják-e. „Úgy jöttem be, hogy ami itt történik, az bent is marad, válaszol utóbbi Zsuzsu párkapcsolati státuszát feszegető kérdésére, és ezt hallva remélem, hogy nincs senkije, mert ha van, akkor… csak eddig volt. Együtt kiabálják Zsuzsuval, hogy „Bükfürdőőőőőőőőőőő”. Kiderül, hogy Era legjobb barátja meleg, ráadásul elhozta a tőle kapott nyihogós plüss unikornist, így Greggel középsúlyos a „this is the beginning of a beautiful friendship” állapot áll be.

bscap0012.jpg

Reni tréfával készült az újaknak: elmondja Rolinak, hogy őt férfiból operálták át, szóval ne lepődjön meg a zuhanyzóban, amikor majd diszkréten az arcába leng a pénisze. Á, sebaj, rengeteg olyat láttam már, coming outol az idős Roli, majd így értekeznek:

- Olyan kellemetlen, a strandon is hátraizélem, de azért látszik.

- Ó, akkor el kell mennünk strandra, imádnám!

- De most nem lehet, mert tél van

Lám, milyen gyorsan telik az idő odabent.

„Légyszi, ne soroljatok engem semmilyen nemek közé!”,

kéri Greg, és már meg is sértődik, amiért ez nem volt mindenkinek egyértelmű. Hát ki ne olvasott volna már róla a bulvárban? Lehet, hogy még Geronazzo Máriát sem ismeritek, ti életésirodalombújó nyomorultak? Krisztián szerint ezt a köcsög Rolit fürgén ki kéne tenni a házból, veszélyes alak, lehet, hogy homopornót is néz.

bscap0013.jpg

És hopp, Anikó már VV azaz Vévé Hunorral áll a villa kapujában, és jöhet a kisfilm, amelyben az exzsaru menőzik és édesanyjának újságolja, hová készül. „Jaj, ne már!”, bukik ki anyukából az erre adható egyetlen egészséges reakció. Hunor azért vetette le az egyenruhát, mert bulit akart, autót meg csajokat, és mivel Schobert Norbiból csak egy lehet, inkább VV-nek állt. Ami még mindig a kisebbik rossz. „De ne legyél tahó, meg bunkó meg paraszt”, kapja meg az útravalót jó fej szülőjétől, aki azért bátorítja is cseppet: „biztos, hogy sikerülni fog”. De mi mást is mondhatna? Engem is mindig így indítottak útnak az aktuális vizsgáim előtt, aztán vagy bejött, vagy nem.  Konkrét terve még nincs a csávónak, mert nem tudja, hogy néznek ki a bentiek. Ha rondák, akkor még az is előfordulhat, hogy senkit nem fektet meg. Hunor bevonul a róla látatlanban készült festményeket nézegetni, a kétségbeesett Peti pedig visszamegy a sötét pincébe, ahonnan csak műsort vezetni engedik ki.

Címkék: való világ vv vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 19:34:39

Hoppancs, jó lett, remélem végre első! :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 19:36:11

Lehet, hogy ez az első már a második első, de az első elsőt nem látom. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 19:37:42

ecca eccavú! jó lett az öfi :)

Magentax 2018.11.09. 19:39:43

Hoppancs, nagy vagy! Olvasás közben többször is hangosan felröhögtem :D

tvbuzi 2018.11.09. 19:47:44

Ma nem látom a műsort, mert pénteken kocsmában vagyok:(((

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 19:49:17

VV Era nővére ?

https://www.google.hu/search?client=opera&hs=TOZ&biw=1242&bih=613&tbm=isch&sa=1&ei=idXlW8LaD8iwswHBzKLQDQ&q=petrovics+mérei+andrea&oq=petrovics+mérei+andrea&gs_l=img.3...0.0.0.158813.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.img..0.0.0....0.gilX6RtXRE0#imgrc=QZPn9Nio8vKNPM:

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 19:50:50

@VV Erőlegény: Elnézést kérek, azt hittem működik a gugli link.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 19:52:44

@tvbuzi: milyen kocsma az, ahol nincs tv?

Lynette21 2018.11.09. 19:54:38

Nagggyon jo kis ofi lett! Koszi! Es azt kulonosen hogy neha egy-egy mondatukat is leirod egy az egyben. Mindegyikre racsodalkoztam, egyiket se birtam kihallani a musor nezese kozben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 20:02:28

@Lynette21: Neki sem volt egyszerű, de visszajátszotta néhányszor az RTL most-on. :-D

Angora Cardi 2018.11.09. 20:13:27

Az én elsőmet elnyerte a blogmoci.

Patrick Melrose, valaki?

Hoppancs jók voltaka poénok, a Merkeles és a Pintéres különösen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:15:04

@Angora Cardi: tervezem, de sose sikerül elkezdenem

Zabkása 2018.11.09. 20:26:17

Sziasztok!
Nem tudom, hogy vagytok vele, én Zsuzsit már sajnálom, rém ciki nézni, amit művel, és szerintem csak napjai vannak hátra.
Vagy feladja szerintem, vagy a mostani inverz ki a legbalfaszabb a csapatból (Ki a legszimpatikusabb?) az applikációban már beleszámít a versenybe, akkor meg gondolom kiesik az uccsó, ahogy szokott.

Angora Cardi 2018.11.09. 20:29:43

@úgymond olvasó mmkk: Akkor főleg nézd :D
@Zabkása: Nem csak játssza a hülyét?

Zabkása 2018.11.09. 20:30:43

@Angora Cardi: meglepődnék, mert szerintem ennyire nem okos, hogy játszani tudja :D Ha meg annyi sütnivaló lenne, látná, hogy kontraproduktív a sztori, mert már most closed/lost a csaj

Angora Cardi 2018.11.09. 20:32:29

@Zabkása: Túl optimista vagyok.
Mondjuk ezt a szenvedést jobb is lenne mielőbb kivágni, hogy mi is kapjunk talán egy tattikust helyette.

Zabkása 2018.11.09. 20:33:25

@Angora Cardi: én VV Ati-t akarok, ő volt az egyetlen, aki ezt a játékot úgy játszotta, ahogy kell :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:34:21

@Angora Cardi: nem hiszem, hogy tattikust küldenének

Angora Cardi 2018.11.09. 20:38:51

@Zabkása: Igen Ati nagyon jó lenne. Még egy gyenge utánzat is :D
@úgymond olvasó mmkk: Minden másból már van elég. Miért csak nekünk - nézőknek - van erre igényünk? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:43:15

@Angora Cardi: nem tudom, kérdezzük fel a szerkesztőket :D

Angora Cardi 2018.11.09. 20:51:32

@úgymond olvasó mmkk: jó :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.09. 21:10:31

"De zaklatott monológjának többi része is mexikói telenovellák azon pillanataira hajaz, melyekben a törékeny hősnő hangosan magában beszélve próbálja feldolgozni, hogy élete szerelme valójában az eddig halottnak hitt gyermekkori tengeri malaca, aki mindvégig becsapta őt."
Ez nagyon jó :DD

Dirty Dettiy 2018.11.09. 21:11:32

Hoppancs!
Végre egy posztíró, aki saját nevükön nevezi a játékosokat!
Köszönöm!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 21:17:43

ha jól tévedek, az ápoltak benn fogják tölteni a karácsonyt a vellában, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 21:20:16

@mentolos lecsó: egyre inkább értem azt a serpenyőt :DDDD

temperepempe 2018.11.09. 21:47:28

Öreg vagyok én már ahhoz, hogy bármilyen hogyvolton felröhögjek, vagy egyáltalán elolvassam, de most mégis megtörténtek. Jó volt Hoppancs, köszi!

ascii 2018.11.09. 21:52:44

@Gonosz Thorpe: úgy olvasod, h sosem nézed? mert azért egyegészháromtized szempillantás alatt ki lehet találni kiről beszél a posztíró.

Cimili 2018.11.09. 22:02:04

na kezdőőőődik. sziasztok! :)

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 22:02:26

na, megint a lovakkal suttogó bajusz

Cimili 2018.11.09. 22:03:05

Mókuska a kinti barinője miatt sír. na persze. :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 22:03:32

@ascii: én is nagyrészt a hogyvoltokat olvasom, az előző évadot is így csináltam végig

Angora Cardi 2018.11.09. 22:05:52

Mit sírik már ez a szerencsétlen?

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 22:07:15

Hörcsögmókus tudja hogy kell beszélni egy nővel

Commodore 2018.11.09. 22:08:07

Prosztó zs kategóriás pornósok.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:11:56

Ez milyen szép, mind bemegy, hogy mindenkit végig kúr ő akkora macsó, aztán meg az első petting után sírik az exnője után és takarodjon el róla a lány, akit eddig ő akart nagy elánnal megbaszni.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:12:37

Ezzel a fasszal nem lennék nagyképű, kezdődik ... :D

Cimili 2018.11.09. 22:13:34

Era jól mondja, cirkuszban érzi magát. :))

Angora Cardi 2018.11.09. 22:14:23

@Cimili: összes trógert összeszedték, jó lesz Era úgy érzem

uramatyám 2018.11.09. 22:14:40

Meggyógyulok, és kinyitom a hangom.

WICKEDWITCH 2018.11.09. 22:15:25

Sziasztok! Tök jó volt a poszt, köszi! :)
Amúgy ezek azt nézték be szerintem, hogy egyéjszakás kalandot játszottak, és nem gondolták végig, hogy utána továbbra is össze lesznek zárva. :D

Cimili 2018.11.09. 22:15:46

@Angora Cardi: meg roli is. drukkcsizok nekik. :)

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 22:16:48

miért kell a villamesterségért naponta megküzdeni

Angora Cardi 2018.11.09. 22:17:10

@Cimili: Kezdek én is állást foglalni :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 22:17:58

@Angora Cardi:
Nigganak és Krisznek headshot, tajgetosz pozitív parasztok.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:19:22

@szociál: Teljes mértékben. De lehet csak manapság így kell csajozni. Valószínűleg sokszor van kapás erre IS. Hisz Renike is mindjárt be akarja bizonyítani, hogy majd ő...

Ken Adams79 2018.11.09. 22:20:08

"Jól áll" Krisztiánnak ez a Magnum nadrág....

Angora Cardi 2018.11.09. 22:21:06

Nemár, hogy tíz percen belül két fasz is már fel akarja adni a játékot :D Behalok.
Niga: Minek jöttél, dísznek?

Angora Cardi 2018.11.09. 22:21:36

Ez is sírik.
Ekkora nagy macsó gyerekek.

Ken Adams79 2018.11.09. 22:22:15

Igazi macsó mindegyik...
jól bírják a "strapát"

Angora Cardi 2018.11.09. 22:22:43

@Ken Adams79: Az első madárfüttyre mind összeszarja magát.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:23:03

Puskás Bausz ereszd már ki a hangod.

KnitKat 2018.11.09. 22:23:05

ennyi férfikönnyet egy adásban :D

Cimili 2018.11.09. 22:23:09

szájhős radics is bömbizik. :DDDDDDDDDD

uramatyám 2018.11.09. 22:23:52

A sok szteroid egy kicsit szélsőségbe nyomta a fijjuggokat.

Cimili 2018.11.09. 22:24:53

jó lesz ez, nem fogunk unatkozni, ha ilyen beszari pasik vannak bent. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 22:25:23

@Angora Cardi:
Nem lepődnék meg ha szintike faterja kitaposna a belét ennek a csotanynak.

Ken Adams79 2018.11.09. 22:26:20

Ez a két nyafi egy ilyen Sportszelet reklámban aztán kapna a bajszostól nyakasokat rendesen...

ascii 2018.11.09. 22:26:37

@Gonosz Thorpe: én kérem az elnézésedet, viszont én meg megkövetelem a becenevek széles tárházát.

Cimili 2018.11.09. 22:27:46

@szociál: a lányát is megnevelhette volna!!

ascii 2018.11.09. 22:27:51

4 nap után a 2 férfi, a 2 alfahím, a 2 keménytökű már bőg....édesfaszom

Cimili 2018.11.09. 22:28:37

@ascii: megalájk! én is imádási a beceneveket.:)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 22:28:56

@Cimili:
Jogos, de nővel az állatok beszélnek így.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:29:16

@szociál: Jól tenné. Tartok tőle, lesz itt még balhé a gerlepár között. Olyan izásan, leköplek megbaxlak módon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 22:30:34

@Angora Cardi:
De legalább Izan lehetett röhögni mikor kiakadt :)

WICKEDWITCH 2018.11.09. 22:31:34

@szociál: nem csak nővel, egyáltalán egy másik emberrel

naezjó... 2018.11.09. 22:31:52

Puskás Peti közlekedési rendőrt játszik, minden szó 1 mozdulat...

ascii 2018.11.09. 22:32:06

Szinti és Mókus ledarált egy 3 éves párkapcsolatot 4 nap alatt, ezt ha maga Proust írja meg, azt sem hiszem el, hogy ilyen ebben a dimenzióban és időben megtörténhet.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 22:32:56

Csak pislogni tudok! Rubint Rékát idézném: öööö. Izé azér azér ööö mer öööö

Angora Cardi 2018.11.09. 22:33:29

@szociál: Jogos :D Reménykedjünk...

Cimili 2018.11.09. 22:34:12

@naezjó?: ha tehetné, a napot is megállítaná.

,, 2018.11.09. 22:34:17

Ez a pornstache egész jó Ani nélkül.

naezjó... 2018.11.09. 22:35:48

@Cimili: :D folyamatosan halkulva...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 22:36:19

@WICKEDWITCH:
Nem hogy emberrel, még egy magyar vizslaval se :)

Gia 2018.11.09. 22:36:28

Ez a Radics egy gyászszünet....

Angora Cardi 2018.11.09. 22:37:41

És ezután egy szakember elemezze ki a rajzokat.

Ken Adams79 2018.11.09. 22:37:52

Az új csaj azt hitte, hogy a Jeti jön be?

Cimili 2018.11.09. 22:38:26

nem akartam elkomolyítani a feladatot- by zsuzsu :DDDDDDD

Cimili 2018.11.09. 22:39:35

bajusz is berekedt?

Angora Cardi 2018.11.09. 22:41:04

Összes pipi rárepül Hunyorra?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 22:41:59

Ne már, annyira nem jó faszi Hunor, hogy mindenki benedvesedett hirtelen!

Cimili 2018.11.09. 22:42:10

@Angora Cardi: borzalmasan pakolják magukat.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:42:41

@Cimili: Két kameraszünetben rekedtre ordítja magát, hogy engedjenek kiiiiiiii.

WICKEDWITCH 2018.11.09. 22:42:45

@szociál: állatokkal meg pláne :)))

Angora Cardi 2018.11.09. 22:43:15

@Cimili: Még Greg is meg fog bolondulni tőle!

Lynette21 2018.11.09. 22:43:21

@Schlomo Goldberg: Azert kuzdenek a villamestersegert, mert a nezio szimpatiaszavazas ket utolsoja kozul a villamester fog donteni, hogy ki menjen haza eloszor.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 22:43:32

Engem dugj meg! Most! Most! Eldobom az agyam

naezjó... 2018.11.09. 22:44:03

Gregor Bernadett még nem döntötte el, hogy üsse vagy ölelje...

Angora Cardi 2018.11.09. 22:44:21

Jó azért a benti felhozatalt nézve Hunyor tényleg nem csúnya valljuk be.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:46:15

Palik is tüntetve különvonulva sztrájkolnak Hunyor ellen, nem péniszirigység, dehogy.

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 22:46:16

Ginu fel fog szedni 15 kilót két hét alatt

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 22:47:41

@Lynette21: vvárjuk meg milyen sűrű sötétség hömpölyög ki a fejéből

Cimili 2018.11.09. 22:47:42

@Lynette21: nna, gondoltam szavazok, erre azt írta ki az app, h jelenleg nincs aktív szavazás. akkor meg minek kapacitál folyamatosan bajusz a szavazásra?????

Angora Cardi 2018.11.09. 22:49:09

Cinti mackóból átvedlett minibe?

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 22:51:02

Azért Szintikében van tartás, a mókus mellett fexik

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 22:52:27

@Schlomo Goldberg: de ez csak taktika! Mondotta is kb 20 perc reklámmal ezelőtt, hogy azt akarja szerelmes légyen beléje Mókuci.

Cimili 2018.11.09. 22:52:40

bajuszkám, befognád! :)))))))) jusse szavazok

WICKEDWITCH 2018.11.09. 22:52:53

És az után, ami elhangzott, enyelegnek (Cinti+Krisztián)... Nincs több kérdésem...

Lynette21 2018.11.09. 22:53:02

@Cimili: Haha! Puskas olvasta a kommentedet, ezert elmagyarazta megegyszer!

,, 2018.11.09. 22:54:47

Era is olvasta a kommenteket

naezjó... 2018.11.09. 22:54:53

@Lynette21: azt is elolvashatná, hogy ne kalimpáljon nonverbális segélykérést közvetítve...

Lynette21 2018.11.09. 22:59:57

Nnnna en megtettem, amit megkovetelt a haza es leszavaztam... a valovilag.hu oldalon. Bar tegnap valaki azt irta, hogy igy viszont annyiszor lehet szavazni ahanyszor akarsz. Na azt meg nem probaltam ki, hogy ez igaz-e.

Gia 2018.11.09. 23:00:18

Szerintem borítékolhatóan Hunor nyerte ezt a szériát.Kész.Legalábbis valami oltári nagy butaságot kellene tennie,hogy elveszítse.Olyan,mint Dávidka a Survivor-ben,csak remélhetőleg nem olyan uncsi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 23:03:11

@ascii:
Én már kétszer szavaztam Rolira :)

Angora Cardi 2018.11.09. 23:04:40

Jóvan, Hunyornak sem lesz túl sok agysejtje.

Lynette21 2018.11.09. 23:05:30

Jajj ne mar ez a festmenyes olyan rohadt unalmas! Mar az elobb is az volt...

Angora Cardi 2018.11.09. 23:06:19

Tényleg nem volt jobb Gáspárnál?

uramatyám 2018.11.09. 23:06:35

@Angora Cardi: Úgy gondoltad, hogy ő okos?

ascii 2018.11.09. 23:07:15

@Gia: Szabolcs, Laci, Robin sormintába tökéletesen beleillik

Cimili 2018.11.09. 23:07:38

szavaztam is 2x rolira. :)

Lynette21 2018.11.09. 23:08:09

@Gia: Rmelem nem igy van. Egyreszt David miatt meg mindig sokkban vagyok, masreszt ez a kisfilm azert odacseszett! Nalam most inkabb az elso csapathoz hasonlatos Hunor, kivancsi leszek, hogy Roli mit tud belole kihozni taktikailag.

,, 2018.11.09. 23:08:19

@Gia: nagyon remélem, hogy nem! Nagyon lejt neki a pálya, már önmagában azzal, hogy ilyen "ellenfelekkel" rakták össze.

Angora Cardi 2018.11.09. 23:09:07

@uramatyám: Csak reméltem, amíg nem tudtam róla semmit, de a BV filmje eltántorított :(

Cimili 2018.11.09. 23:09:56

persze armando, Zeffirelli festő volt. :)

Lynette21 2018.11.09. 23:10:27

@Cimili: Na en is kilrobaltam! Ezt nem ertem hogy mire jo, hogy annyiszor lehet szavazni, ahanyszor akarunk.

,, 2018.11.09. 23:10:45

@ascii: volt az a csávó, akit a póni rakott ki, dávid talán? Hozzá is hasonlít

Angora Cardi 2018.11.09. 23:11:08

Ki ez a birodalmi szuszogó?

Lynette21 2018.11.09. 23:11:34

Mi ez a darth vader hang?!

Cimili 2018.11.09. 23:12:17

cintike faterja télleg büszke lehet kicsi lányára.

Angora Cardi 2018.11.09. 23:12:18

Adri arca ahogy végéghallgatja h Renike nagyobb kva mint ő..

Cimili 2018.11.09. 23:12:53

@Lynette21: tuti armando, közben csorgatta a nyálát. :DDDD

,, 2018.11.09. 23:12:59

Roli olyan mint a (nagyon) szegény ember vv pettije

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 23:14:57

Lányom van! Elkezdtem aggódni

Cimili 2018.11.09. 23:16:07

armadót régen is mindig megszívatták a betelefonálók.:DDDDDDDDD

Lynette21 2018.11.09. 23:16:29

Gyozit megcsiptek a pookok, azert ilyen idiota!

Commodore 2018.11.09. 23:17:28

Hozé armandó rózsa györgy szar , ezt már elengedem...

Ecotrans 2018.11.09. 23:20:46

Gyerekek, végignéztem az eddigi részeket, és azóta keresgélem az államat, mert nem hittem el amit látok.
Ez a trashnek is az alja alatt van kettővel. Ami betette a kaput, az a tegnap esti "belevaló" vagymiafax. A lecsúszott alkoholistából újnővé avanzsált, majd mégbrutálabb alkoholista luvnyává visszafejlődő BaunkóÉvi, meg az az értelmezhetetlen seggfejállat kiscsávó, totál összefüggéstelen beszélgetése, amiben többször hangzott el a "szopás", "fasz" és egyéb ilyenek mint egy NDK pornóban, hát az nem volt semmi.
Ez volna a MOST generáció? Megértünk a pusztulásra!

Ecotrans 2018.11.09. 23:20:58

Gyerekek, végignéztem az eddigi részeket, és azóta keresgélem az államat, mert nem hittem el amit látok.
Ez a trashnek is az alja alatt van kettővel. Ami betette a kaput, az a tegnap esti "belevaló" vagymiafax. A lecsúszott alkoholistából újnővé avanzsált, majd mégbrutálabb alkoholista luvnyává visszafejlődő BaunkóÉvi, meg az az értelmezhetetlen seggfejállat kiscsávó, totál összefüggéstelen beszélgetése, amiben többször hangzott el a "szopás", "fasz" és egyéb ilyenek mint egy NDK pornóban, hát az nem volt semmi.
Ez volna a MOST generáció? Megértünk a pusztulásra!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.09. 23:23:53

Valaki mesélje el nekem mi a túrós pitymallat miatt csodapasiálomcsúcsszupermacsó Csoki meg Mókus???? Nem értem, nem látom, ehhez túl öreg, túl szép és túl okos vagyok

Lynette21 2018.11.09. 23:25:36

Nnna. Vege. Gyozo tenyleg randa volt szoknyaban, a telefonalonak meg kar volt betelefonalnia. Ennnnnyikeeee! Sziasztok!

Lynette21 2018.11.09. 23:28:25

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem tudom elmeselni neked. Pont azon gondolkodtam, ha barmelyikuk lenne az egyetlenegy pasi a vilagon akkor se kellene. Hat nekik ez az ingerkuszobuk, vagy tenyleg annyira szeretethianyosak, hogy mindegy nekik, amugy azt hittem ez a Ginu igenyesebb, de lehet az is hogy azt gondoljak igy tovabb jutnak, mert tobbet mutatjak oket ha van parjuk.

WICKEDWITCH 2018.11.09. 23:31:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: nyugi, nem azok. Csak ezek a... kiscsajok nem találkoztak még Férfival... ;)

ascii 2018.11.09. 23:33:00

Minek örült a két mandingó harcos a végén, amikor bejelentették, h a villamájsztró adja ki a tusét a legvíkebb pléjer ellen?

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 23:35:22

@ascii: mert feltételezik hogy akkor ők bentmaradnak, mert hát ugye ők haverok a radiccsal

Costanza 2018.11.09. 23:38:06

@Hedo a szadista szexista anyuka: mert szerepel, es aki szerepel az sok like-ot kap, es attol igazolva van, tehat jo pasi. ? feltelelezem valami ilyesmi

Lynette21 2018.11.09. 23:45:40

@ascii: Szerintem eddig azt hittek, hogy a villamester akarmelyikuket kidobhatja, es akkor Radics veszelyben erezhette volna magat, mert tudja hogy Roli utalja. De ha a nezok dontenek a ket legnepszerutlenebbrol, akkor ok, szerintuk legalabbis, nem lehetnek a ketto utolsoban, ergo nem ok mennek.

ascii 2018.11.09. 23:49:45

@Lynette21: ezt tudtam, csak nem sejtettem!

Schlomo Goldberg 2018.11.09. 23:55:55

vagy már nem is radics a villamester, ja, de le vagyok lassulva
na mindegy

Adamadam 2018.11.10. 00:24:29

Engem még mindig az nem hagy nyugodni, hogy Csoki miért volt 2 évig börtönben?

Costanza 2018.11.10. 02:05:22

@Adamadam: mar upgradelte magat luxusbortonbe

Costanza 2018.11.10. 02:09:22

engem meg az erdekel hogy miert van hanyasmintas tapeta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 06:26:24

Ennek a krisztiánnak nagyon megkeserítik az életét a való életben, ezzel a szöveggel hogy maga alá gyűr férfit nőt, mert ő alfa hím sokan bele fognak állni és a sürgősségi gyakori vendége lesz a csávó, kihívás lesz kiütni a csicskaférget :))
Azt is díjaznám ha mire Radics kikerülne egy feliratkozója se maradna az oldalán :))))))

Roli és Hunyor ott lesz a top 3-ba sztem.

Angora Cardi 2018.11.10. 08:16:47

@úgymond olvasó mmkk: Nem kell tetsszen, de a többi nyomoroncnál számomra esztétikusabb, remélhetőleg nem is annyira alpári, az meg majd eldől. Ha az a fokmérő, h kitől hánynék hamarabb, nem tőle... (benti felhozatalt tekintve)

@szociál: Alfa hím? Én ezeken a műmájer kihaénnem fiúkákon inkább röhögök, mint alfahímnek lássam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:31:12

@Adamadam:

Biztos csalás, vagy könnyű testi sértés, megruházott egy nőt.
Csoki Krisztián Radics a legalja, ezeknek esélyt nem adnék hogy versengjenek a milliókért.

@Angora Cardi:
Az a csíra mondta magáról, béta hím ez, ami meg a szellemi képességét illeti retard.

Angora Cardi 2018.11.10. 08:35:38

@úgymond olvasó mmkk: igen :DD

@szociál: szegényeknek milyen rossz önképük van ilyen idiótaként alfának érzi magát :D

Csokiról még egy kis cucc eladást vagy egyéb dolgokkal való csempészetet tudnék kinézni.
Gondolod testi sértéssel beeresztenék ide?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 08:58:55

@Angora Cardi: nekem általában nem az tetszik, ami a köznek :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:59:13

@Angora Cardi:

Lent a telepen a padon a hülye haverjai szemében lehet alfahím, azt elsétálna a Hős utcába és telibefosná a gatyáját ha tüzet kérne tőle egy helyi nigga :))

Angora Cardi 2018.11.10. 09:09:03

@úgymond olvasó mmkk: Lassan elhiszem, hogy Ufó vagy :DD

@szociál: Volt ma a blikken egy cikk, miszerint ketté szakadt a villa, és egyik képen KrisztiÁnusz, Niga és Radics voltak, valahol szomorú és szánalmas a három senkiházi látványa, aki "annyi mindent letett már az életben az asztalra".

Tegnapi alapján Roliban azért van lehetőség, elkezdek neki drukkolni, aztán meglátjuk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:11:58

@Angora Cardi:

Roli, Hunor, és Greg hála istennek gondolkoznak is, nem súlyosan fogyatékosak mint a többi láma pali a villában.
De Greg fetrengése a füvön a kis tükörrel elég húzós volt, nálam marad Roli és Hunor a best.

hereverő heverő 2018.11.10. 09:15:12

Lóreggelt, szép szombati munkanapot [köp].

Megyek olvasni az öfit meg a kommenteket.

Costanza 2018.11.10. 09:16:21

@szociál: amikor magukban beszelnek/fetrengenek, az amiatt van, mert valami vlog-ot is kell vezetniuk, es esetleg ez lenne az?

Angora Cardi 2018.11.10. 09:18:50

@szociál: Greg nálam még a top 3-ban elfér, a fetrengés gáz persze de legalább nem csak tujálkodik. Hunort még várom, hogy villanjon meg.
@hereverő heverő: szintén köp

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:21:21

@Costanza:

Nem.
Arra kapnak kamerát, és szelfizhetnek.
Itt az van hogy nem látsz a gondolataiba ezért felhívták a figyelmüket hogy ez nem néma film, akkor kerülsz képernyőre ha jár a szád is, ha ülsz egy sarokban akkor nem sok legszebb pillanatod lesz mikor kiestél :)))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:24:30

@Angora Cardi:

Muterja azzal indította útjára hogy ne legyen akkora paraszt :))
Bízzunk benne hogy Hunor nem lesz akkora paraszt :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 09:24:42

@Angora Cardi: tujálkodik helyett bujálkodikot olvastam, asszem innom kell még egy termosznyi teát

Costanza 2018.11.10. 09:30:02

@szociál: jaj. ez mar faj. szegenyek...

Angora Cardi 2018.11.10. 09:41:46

@szociál: Hehe kedves mama jó fej.

@úgymond olvasó mmkk: Azt már nem bírná el a magyar tv, Zsoltival és Greggel így is kimaxolták a saját részüket a PC-ből, Csoki csak hab a tortán.
Én popcornt tudok a tea mellé adni, ma renitensen reggelizem.

Angora Cardi 2018.11.10. 10:01:11

@hereverő heverő: Nálam is vajas vagy sós. Néha sajtos. Csokist még nem kóstoltam :D De a sós karamellára nyitott lennék.
:DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 10:01:24

Sziasztok.
Hát erre a szériára nincsenek szavak. :)
Reggel éhgyomorra jólesett ez a poszt. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 10:03:27

@Angora Cardi: vajas és sajtos egy mondatban? ez hallatlan :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 10:10:42

@Angora Cardi: bedobok egy kávét és elolvasom mégegyszer. :D
De este ülök a tévé elé. Ezt nézni kell.

Angora Cardi 2018.11.10. 10:13:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mmkk megéri többször elolvasni, nagyon jók a szerzők :D
És feltétlen gyere este, mindig van lejjebb :DDD

Angora Cardi 2018.11.10. 10:24:47

@úgymond olvasó mmkk: Nekem csak ez az egy van :DDD És az édesség persze. Bárcsak.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 10:26:08

Na, Candy után végre egy másik épkézláb poszt! Köszi!

Miért kell ezt szimpátiaszavazással keverni? Nagy eséllyel Zsuzsu és Adri lesznek azok, akikre alig lesz majd voks. Ehh...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 10:27:49

Popcorn ügyben járatlan vagyok, jelenleg egy flat white csokis softy kombóban utazom.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 10:30:38

@Angora Cardi: nekem számtalan hibám van, taníts! :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 10:38:48

@VV9 Velőtrázó Vélemény: lehet, hogy van a kapu előtt még pár várakozó agyhalott.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 10:42:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: Pedig Adri az elején még tökéletes udvari bolondnak tűnt.

hereverő heverő 2018.11.10. 10:48:13

Na akkor, a szereplők.

Adri, PUA professzor: Az első kieső. Mindenben gyenge, csak a kiabálásban nem. Az első este cicit és pocakot villantott, a többit nem mutatja meg, beeeee.. és ezzel el is lőtte az összes puskaporát. És ő fog jól járni, talán életben marad az a kettő agysejtje.
Szintike, aki nem hangszer: A pinataktika elviszi a legjobb nyolcba, más nincs benne. Gondolom mást nem is tervezett, beköltözik, eszik, iszik, kefél, pont. Gondolom látta az előző szériában, hogy van jacuzzi meg szauna.
Gina: Rafkós, de többet hisz magáről mint ami benne van. Benne lesz a top3-ban, mert nyitva van a szeme és tudni fogja mi kell a kamerának. Kellően gátlástalan, de meglehetősen primitív szinten.
Reni, a rúdlány: Szürke senki, hamar kihullik. A szexvonalat elbaszta (höhö) bár egy lájkos szopás még belefér, de azzal már nem lehet 36 milkát nyerni. Viszont ahhoz kellene egy megfelelő ...khm.. rúd is amin lehetne táncolni, de sajnos Gina és Cindike körül donganak a dinoszauruszok (t.i. egy agya van a fejében és egy másik agya a farkában).
Zsuzsu Petász (Lecsó kollegának: Nincsen benne L betű): Olyan mint Rosencrantz és Guilderstein: Nézi, nézi a világot, de egy szót nem ért belőle. Vegetál ebben a kurvaéletben, és mivel ennyire ostoba, ő lesz az első akit ki fognak szekálni. Ezzel megszerezheti a nézők szimpátiáját, ami meg is nyereti vele az első párbajt Adri ellen - innentől lesz egy kis levegője az agyhalottak között.
Era a zabagép: A legokosabb nő a villában. Erre hamar rá is fognak jönni, Ken baba fog hozzá csapódni és messzire menetelnek. Még túl új.

Radics: Igazi agyatlan faszkalap. Megnézte Oráliót, Tivit és Somácskát és a maga végtelenül buta eszköztárával megpróbálja egybegyúrni őket. Erőssége, hogy komolyan veszi a küzdemeket, ezzel szimpatikus lesz idekinn a jutub feliratkozói között - másoknak nem. Simán bukja az első párbajt, mert annyi esze sincs, hogy eldöntse kit kell kihívnia. A való életben egy gyökér.
Krisz, a hörcsög: Jobb lett volna megmaradni a melegpornónál, úgyis az a szebbik fele. És akkor legalább kevesebbet látnánk a képernyőn. Ostoba és önhitt, de mivel Szintike vele fog... öö.. tattikázni, ezért a középmezőnyig eljut.
Csoki a mandingó Pákó: Ostoba, de nem rosszindulatú. Hamar ráun majd mindenre, és az egyik fő tuja lesz amint Radics kihullik (Roli a másik).
Greg a Ken baba: Az idei évad Zsoltija, aki eszesebb és hisztisebb mint a benn lakók összesen. A két év múlva kezdődő VV10 villatündérje, kisujjból kirázza majd a sulihéten, melyik kontinensen van Afrika. Ha a nézők bírják majd a picsogását, akkor top3. Meg persze ha a szerkesztők is úgy akarják
Roli: Passz, nem láttam belőle semmit még. Értelmesebb mint a benti amőbák, talán Era szövetségese lehet. El tudom képzelni taktikusnak, de Hunor lenyomja majd.
Hunor: Passz 2 - több esze van annál, hogy szépen sorban felpróbálja a benti összes bigét, nem ezért ment be. De hogy valójában miért is, azt szerintem egyik sem tudja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.10. 10:51:52

@VV9 Velőtrázó Vélemény: lehet, hogy ennyi volt benne. Azért hasonló, vagy alpáribb karakterek mellett beszürkül. Mondjuk öt szívesebben nézném, mint Cincikét, vagy Ginut. Az omegahímekről nem is beszélve.

,, 2018.11.10. 11:00:49

@hereverő heverő: ez jó kis elemzés volt. 2 hangyafasznyi megjegyzés hozzá: Ginu szerintem a játék első felében kihullik, Roli pedig kicsit úgymond lustának tűnik sajnos, hogy meghatározó szerepe legyen. VV10 szerki esélyes: Ken baba (Xandir), Roli az említett lustaság miatt nem biztos.
Amin le vagyok döbbenve, hogy a Csoki/Krisz/Radics tengely kis fejében meg sem fordul, hogy a stílusuk ellenszenves lehet a nézőknek, elképesztő, hogy milyen fészbuk-akármi kis buborékban élnek, ahol csupa pozitív visszaigazolást hallanak. wtf.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:04:26

@,,: az uccsó mondatrész a lényeg, csupa pozitív visszajelzést hallanak. senki sem mondja meg nekik, hogy ez így nem feltétlenül ó, meg vannak róla győződve, hogy ők a faszagyerekek, a HVCS-k

Angora Cardi 2018.11.10. 11:07:43

@hereverő heverő: Imádom a poszton belüli mini posztokat :)))
Roli villantott este egy kis tattikát, hogy Erával és a gülü szemű sírós lánnyal szövetkezett máris és célpontja Radics, tőle még várok valamit.
Erától, Hunortól is, hogy bizonyítsanak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:08:00

@úgymond olvasó mmkk: és minden nő beléjük szerelmes, ez kimaradt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:11:06

@hereverő heverő: gondolod, hogy ezeknek van annyi eszük, hogy taktikából fekszenek a hímnemű egyedek alá, és nem ösztönből?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:14:08

bár én már magát azt a felvetést se bírom értelmezni, hogy taktikából szexelni valakivel

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 11:15:43

Ha már heverő erről heverészik, lássuk én hogyan ítélem meg ezt a csekély jelentőségű vegetációt a villában (abc sorrendben):

Adri: A hétköznapok szürke eminenciása, aki a bulikban átavanzsál egy hangos fókuszponttá, aki körül csak azért gyülekezik a társaság egy része, hogy a saját szürkeségük ellenére így reflektorfénybe kerüljenek. Ugyanakkor ezt egy kellően jelentéktelen, semmilyen konkurenciát nem jelentő bohóc mellett tehetik mindezt. A jelek szerint a második bulinál már senkinek nem lesz erre szüksége, így ha nem rukkol elő valamivel, akkor első távozó lehet.

Cintike (nálam Szintipop): Neki az a baja, hogy nem a nyolcvanas évekbe született, az lett volna a neki való. A fekete színekhez való ragaszkodása még rá is tesz erre nálam. Szorult bele némi taktikai véna is, de az eszköztára a pinában merül ki, igaz ezzel villakompatibilis. A feléig garantáltan eljut, ha Krisztiánt megkavarja még párszor azt sokan fogják díjazni.

Csoki: Volumen. Csak hangerő és vulgaritás, semmi más. Érdektelen, primitív, hamar elhullik majd.

Era: Az egyetlen lány, akinek van esze. Igaz ez korlátozottnak tűnik, de ő alkalmas a konspirálásra, így messze juthat.

Ginu: Borzalom. A számító rideg kurva mintapéldánya. Szerencsére gőze nincs az erőviszonyokat hogyan kell jól felmérni, így már most elpozicionálta magát.

Greg: Mintha tudatosan visszafogná magát és csak figyel, próbálja okosnak beállítani magát. Ami ebben a közegben azért az ő szintjével még tán indokolt is. Továbbra is várom, hogy kizökkenjen, akkor érdekes karakter, amúgy egy bizarr cserepes növény.

Hunor: Egyelőre keveset láttunk belőle, egyelőre csak egy üres porhüvely. A külső sokra predesztinálja, de hogy milyen játékos, még nem tudjuk.

Krisztián: A kezdetektől fogva rühellem, az össze hozzá hasonló személy az ismeretségi körömben egy hatalmas kétszínű tróger. Nem cáfolt rá. Ő idegileg nagyon labilis amúgy, maximuma azért marad bent kicsit tovább mint érdemelné, mert nem fognak tartani tőle, első párbaján elvérezhet simán.

Radics: Nagyon sok a srác, kivágja maga alatt a fát. Ilyen műsorban ilyen primitív állat, ekkora téves egóval sehova nem juthat.

Reni: Teljes szerepzavarban van, a leginkább saját magával érzi csak jól magát, többiekhez hangulatfüggő módon áll. Amikor kicsit koncentrál, akkor viszont eléggé taktikus, számító döggé avanzsál. Fű alatt sokáig mehet, bár többen is kiszúrták már a sunyiságát.

Roli: Valóban szegény ember Attila-Péter utánérzete, de ennyi elég ide. Egyelőre neki drukkolok, ő lehet a motorja az érdemi játéknak.

Zsuzsu: Engem szórakoztat. Baromi gyenge karakter, de a sutasága, primitívsége ellenére ő játszani akar, taktikázni, sőt ezért bármire képes lehet, pláne bepiálva. Adritól elvéve a bohócsipkát, ezennel őt jelölöm az udvari bolond szerepére. Ezzel meg is úszhatja az első helyen való kiesést, így pedig még hetekig bent fog tanácstalanul de lelkesen kóricálni.

hereverő heverő 2018.11.10. 11:20:14

@úgymond olvasó mmkk: Nekik a taktika annyi, hogy a szex érdekli az embereket, tehát sokáig képernyőn lesz vele az ember. Bár cincike harmadik estés produkciója a hörcsögön tiszta ösztön volt. Nem tudom a nyugiszobás szexbalesetet hova tenni, nyereségvágyból elkövetett kopuláció kisérlete, vagy kiványcsiság?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 11:21:10

A három önjelölt kan azt az egyet kalibrálta el nagyon, hogy ebben a műsorban pont azok szavaznak majd, akiket ők szexuális tárgyként kezelnek. A haveroknál ezzel lehet, hogy jó pontokat szereznek, de hamar kívül találják majd magukat. Ott meg valóban kinézhet egy-két ruha nekik az éjszakában.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.10. 11:23:24

@hereverő heverő: A lányok nagy része eleve úgy ment be, hogy tuti kell szexelni, de nincs ebben semmi, a hétvégéik is erről szólnak. Kielégíteni az ösztöneiket és ezáltal a testükkel helyettesíteni ami a belsőből hiányzik.

Angora Cardi 2018.11.10. 11:25:53

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Nagyon tetszett az elemzés.
Greget én is várom, hogy erőre kap. Talán ha Rolival egymásra találnának tattikailag.

hereverő heverő 2018.11.10. 11:31:23

@VV9 Velőtrázó Vélemény: a hétvégi szexpartikat nem nézi félmillió ember (szerintem erősen túlbecsülvén a VV9 nézőszámát).

hereverő heverő 2018.11.10. 11:32:44

@úgymond olvasó mmkk: mert neked van eszed, és hasznlod. Ne használd, higgy az öszötneidben, az erőben, és a schwartz-ban.

WICKEDWITCH 2018.11.10. 11:43:15

Nagyon jó elemzések, srácok! :)
Apró megjegyzések:
@hereverő heverő: eddig nem láttam arra utaló jelet, hogy a delikvenseknek a fejükben is lenne agy :D
@VV9 Velőtrázó Vélemény: amit Reniről írtál, azt különösen találónak érzem

A magam részéről egyelőre Erának szurkolok, eddig még nem okozott csalódást. Rolival, meg a jó érzékkel/jobb híján hozzájuk csapódott Zsuzsuval, esetleg Xandírral remélem, felkavarják az állóvizet, vagyis inkább mocsarat, és lelökik a fellegekből a téveszmés bagázst. Jó, tudom, gonosz vagyok, de olyan jó lenne látni... :D

csincsilla72 2018.11.10. 11:48:27

@úgymond olvasó mmkk: A jelszó: 36 millió. Magára valamit is adó prostituált ennyiért bármikor. :-)

2018.11.10. 11:49:29

Helló Mindenki!

Most nézem vissza a tegnapit, mert péntek/szombat este nem tv-zem, ha lehet bulizni is ;-)

@hereverő heverő: kb. 1-etértek, de szrintem:
Hunor is egy nagyképű macsógyerek. A BV-ben hogy beszélt a nőkről, pfff?
Egyre jobban az az érzésem, hogy Rolinak fogok drukkolni. Azért nem írom, hogy értelmes, mert értelmes ember nem megy be a vellába.
Adri brutto 25 másodpercet szerepelt ma is. Ezért kár lenne benttartani. Bár most, hogy elmúlt a(z ajak)herpesze meg a sminkje, egész emberien/asszonyian nézett ki.
Ja, és Hajrá Zsuzsu is. Szerintem annyira butus, hogy már-már aranyos.
Szerintem.

,, 2018.11.10. 11:51:13

@úgymond olvasó mmkk: talán több adásidőt remélnek szerencsétlenek az ágyjelenetektől (mondjuk ez igaz is). De a taktikából NEM szexelésnek több értelme lenne:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:53:07

@csincsilla72: de az nem jut el a kis fejükig, hogy szexeléssel még nem nyert senki :) (ha jól emlékszem)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:53:50

@,,: borzalmas vellalakó lennék.. :D

2018.11.10. 12:00:41

Most nézem a BV-t...

Zseniálprimitív hozéármándó: jesztüdély... Elképzelhető, hogy még a yesterday szó jelentését sem ismeri, és azt használja a yes helyett, mintegy fokozásként?

Meg ez a Dzsinn(u) hogy van már ilyen jóban a Nigával? Az apja mégjobban nem fogja felvennia a telcsit?
És Renyhe, hogyhogy nem szomorú?

A MókusÁnusz továbbra is a negatív end. Egy egosista energiavámpírnak tűnik nekem.

Angora Cardi 2018.11.10. 12:02:52

@Spitzbauer: mmkk a yes helyett használja, már a Győzike só idejéből, ami természetesen szintén nem néztünk :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:22:19

@,,: na jó :)

@Angora Cardi: én arra nem emléxem :(((((((

Angora Cardi 2018.11.10. 12:26:34

@úgymond olvasó mmkk: Van ami miatt szükség van szelektív memóriára (Kubában vagy hol voltak épp Bea asszonnyal, de talán a török útjukon is ez a jesztödézés ment folyton).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:38:32

@Angora Cardi: meg a mariastinferfrasse, de az már az édes életben volt :DDD

Angora Cardi 2018.11.10. 13:47:06

@úgymond olvasó mmkk: oh azt nem láttam :D
nyomorult kutya, már a nevére sem emlékszem

Tündérfürtöcske 2018.11.10. 16:27:14

Sziasztok, Bajszi ajánlgatja hogy a valovilag.hu oldalon lehet szavazni, sikerült ez valakinek? Engem élből átdob a rtl.hu/rtl2/valovilag oldalra,ott meg nem találtam semmit... Nem applilációs savazás lesz idén?

Tündérfürtöcske 2018.11.10. 16:38:30

@Tündérfürtöcske: visszaszívom, megleltem a vonatkozó menüpontot, sorry
süti beállítások módosítása