Hogy volt?

Survivor 4x34 - Én már azzal nyertem, hogy veszítettem

2018. november 09. 11:18 - Chat Géza

Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna reptetni Dávid szeretteit. A fapados, plusz a hektikus, szigorúan csak a hasraütésszerű menetrend szerint működő Fülöp-szigeteki repülővállalatok összehangolása még a hat lehetetlen küldetést megjárt Ethen Huntnak is kemény dió lenne. Az "amúgy is felszálló Garancsi luxusgép" meg pont nem repült arra, (nem arra focizott a Vidi) hogy Dávid anyját/csaját elvigye magával. Mindegy, Dávid így járt. Alexandra, Fanni és Tomi rokonsága viszont izgulhatott az első elődöntős játékon. Egy gerendát kellett kitartani. Nem úgy, mint Toldi, hanem egy kötél segítségével. 

Ezt még egy lehúzós tévéjós is megmondta volna, hogy a türelem és a kitartás mintaszobra simán megnyeri az izomerőn és a "fejben ott levésen", a "fájdalom kizárásán" alapuló játékot. Így is lett. Az élő Dávid szobor még napestig tudta volna tartani a gerendát, de nem volt annyi külső tárhely a forgató stábnál, így a feladat végével inkább elhúztak haza. Némi arcoskodás belefért, hogy ő itt azért fejben eldöntötte, hogy MA bejut a döntőbe, és láss csodát, bevonzotta a big wint. 

A táborban még megbeszélik a semmit, majd Dávid magában elkezdi latolgatni az esélyeket. A jószívű Tamás ellen úgy kikapna, mint az állat, neki veszítenie kell, nem juthat a döntőbe. Ez még fontos momentum lesz. Alexandra olyan fifti-fifti, de Fanni ellen menne a legnagyobbat, mert ő is legalább akkora manipulátor (értsd: geci) volt, mint ő. És maradtak elvarratlan szálak az esetében. Bármiről is szó lehet itten, de majd úgyis kiderül.

Elődöntő 2.0!!! Egy végtelen hosszú pályán kell megküzdeniük a játékosoknak. Tavaly golyókat kellett szerezni innen-onnan, amiket egy hatalmas csúzlival ki kellett lőni és eltalálni a kihelyezett valamit. Itt egy logikai feladattal induló mocsári Ninja Warriorba oltott memóriajáték + 1 ügyességi cucc volt. Elején Alexandra nagyon lemaradt, de a pókhálónál beérte Tomit és Fannit. Aztán ott megint elakadt egy kicsit. Még nem volt behozhatatlan a hátrány, Tomi és megcsinálta Jézus második feltámadását így hirtelen, amikor a semmiből megelőzte Fannit, de Alexandra nem bírt átjutni a kötélpályán. Inkább leült a földre sírni. Bence meg is kérdezte, hogy miért tört el a mécses. A szilikonmellű gyógyszertáros úgy jött ide, hogy vigyáz a testi épségére, és a feladatot folytatva, akár meg is sérülhet, szóval inkább feladja. Rendben, no para, de akkor húzzunk, mert  a többiek már rég előttünk vannak, én meg nem tudok osztódni, és közben az ottani eseményeket is narrálnom kéne, more!

Töltények összeszedése a mocsárban, állatok megszámolása a ládákban, majd egy bambusz rúd és egy kötélre erősített kampó segítségével egy rácson keresztül egy ajtó kinyitása volt hátra. Ez utóbbinál fordult a végjáték. Tomi háromszor, ha nem négyszer ejtette földre a bambuszt, benne a kampót, míg Fanni szinte elsőre abszolválta a feladatot, kinyitotta a kaput, a rendesen megszámolt állatoknak hála jól tudta pakolni a súlyokat a serpenyő nyelébe, így kinyílt még egy rekesz, amiben ott volt a fáklya, amit meggyújtótt a tűznél és nyert. Ámen, csocsesz, ügyes voltál, mondják a többiek.

A parti sátrazáshoz képest luxusszállónak számító motelbe felé vezető úton Tomi úgy lenyilatkozik, mint egy 90 perc jtáék után pályáról lelépő focista. Ő azzal már nyert, hogy veszített. Sokat megtudott magáról, nem csalódott, ember maradt, emberként küzdött, nem kell így minden este okádnia magától, ha tükörbe néz. Ugyanígy Alexandra is elmondja, hogy megtanulta értékelni azt ami van, de azt is, ami nincs. Végre nem tartja magát egy szerencsétlen szarkupacnak, ha valami nem úgy jön össze. Hiába, nem Oravecz Nóra és Coelho a legnagyobb közhelygyárosok, hanem a Fülöp-szigeteki klíma. A játék utáni búcsúzáskor Dávid be is gyújtja a barátság örökmécsesét, azt súgja Tomi fülébe, hogy ő neki szurkolt. Nagy spíler a gyerek, tudja, hogy kell neki a szavazat. 

És akkor 50 nap után megtudhatjuk, hogy ki az igazi túlélő. Lehet, hogy Fanni csajos szövetsége miatt egy lány fog nyerni? Esetleg Dávid mesteri taktikája, a rommá taktikázott szavazások itt is kitartanak annyira, hogy megnyerje a fődíjat? Minden kiderül.

ke_pernyo_foto_2018-11-09_11_01_53.png

491 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2018.11.09. 22:22:30

@csillagporszem: de igen Tamásnak segítettek az amulettel.

Costanza 2018.11.09. 22:22:42

@bElannaTorres: engem az sem zavart volna ha david nyer, vagy akarki nyer, csak ne csalassal, meg ilyen nevetseges iranyitott, szemelyreszabott jatekszabalyokkal

bElannaTorres 2018.11.09. 22:23:24

Fanni amulettjével, amit magára nem használhatott

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:26:35

@csillagporszem: pld ragasztós volt az ö asztala, vagy fanni hasábjai közt néhány meg volt "faragva". ezer modja van. de a retek még ehez is béna, jol le is bukott a hóttakos ügyködésük :)

Grassest 2018.11.09. 22:26:37

Megnéztem a Katona Andor profilját és tényleg meleg. Így már biztos hogy ez a kis b*zi szerkesztő belezúgott dávidba és azért tolták végig a műsoron.

Oh my... 2018.11.09. 22:27:18

@Zeruspont: na azért....... ezen seperc alatt túltesszük magunkat, de az előbbinek évtizedek múlva is nyögni fogjuk a következményeit...

karoton 2018.11.09. 22:28:36

@csillagporszem: Nem úgy tűnik mintha értetted volna, mert ilyet se nem írtam, se nem gondoltam soha :))
Azt nem tudtam, hogy győzelemre játszunk, és csak akkor lehet itt bárkinek igaza, ha arról a másikat meggyőzi, de ha nyertem akkor "boldog" vagyok :))

csillagporszem 2018.11.09. 22:29:37

@Chuck Νorris: :D:D Gondolom mondták neki, hogy Dávid azért elsőre ne rakd ki, Fannié úgyis elborul, gondoskodtunk róla :D

csillagporszem 2018.11.09. 22:34:53

@karoton:
“Ha három kamu lesgóllal döntetlent érek el és szabályos tizenegyespárbajban nyerek, akkor megérdemelt, korrekt győzelmet arattam?”
Tökéletesen értettem. Nem fair a győzelme mert szerinted túl sokszor segítették, egész pontosan 3szor. Én meg mondhatnám nem volt fair hogy amikor Dávid fölényben volt és az esett ki akit ő akart akkor belenyúltak a Fannis amulettel, mer úgy túl uncsi lett volna, de nincs kedvem már ezen rugózni szóval a nyertél arról szól hogy oké beleuntam hogy megpróbáljalak rávenni hogy elgondolkozz rajta talán mégsem minden úgy van ahogyan te gondolod. Ahogy nekem sem biztos hogy igazam van, szóval Peace :D

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:37:02

@csillagporszem: pontosan! látom kezded átlátni a fondorlatokat :)

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:38:49

amugy ebben a játékban mi volt a tulélés? mert a tüzgyujtás, meg a menj nyirj ki egy helybelit és érj vissza hamarabb a helikopterhez az lenne, de ez csak egy nagy baromság volt.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:39:58

@Chuck Νorris: Egyszer egy csirkét le kellett vágni de azt is csak a hóttaknál, a két anyuka.

Costanza 2018.11.09. 22:40:45

@csillagporszem: ezt most magunkra veszem masok helyett is, mert muszaj megkerdeznem, hogy akkor a te Gaborod, tehat ezek szerint nem utalt senkit a versenyben, vagy ha utalatos is volt, az nem gaz, mert az a Gabor? Vagy David, tok mindegy.
Szoval na sorry, akkor sem ertem.
Most akkor mi nem utalkozhatunk jogosan, mert az gaz, vagy csak az a gaz hogy mi utalkozunk de a kedvenc jatekosaidnal ok. Ezt kifejted?

Szerintem biztos tobben szeretnek megerteni a logikadat.
Mert amugy a gabor/david viselkedeset letagadtad, felmentetted oket, megvedted oket.
Nalunk ahogy hogy latod ezt ennyire?
Es mi miert vagyunk akkor utalkozosak akkor ha ok nem? Ez hogy van?

bElannaTorres 2018.11.09. 22:43:59

Segítettek neki Eszter hirtelen kiesésével, emeséével, a levéllel, és ha nem azt nézzük mi volt a vasakkal érdekes módon, akkor a döntőbejutásához a feladattal is segítettek. Ezzel szemben Tamásnak segítettek egyszer amikor egy amulettel bevédte Fanni, de Dávid kidobhatta volna akkor is Fannit vagy Robit , vagy utána. Szóval nem lettek annyira bevédve az agilások, csak Tamás lett megvédve, aki úgyis csak fiúra szavazott volna a végén (de nem volt kötelező úgy szavazniuk) az Eszteres belenyúlás után.

Oh my... 2018.11.09. 22:45:34

@Grassest: jó reggelt! ;P és amúgy rubintos virágszálunk preferenciái nem voltak eléggé nyilvánvalóak már ezelőtt is, hogy csak most kezdtél el gyanakodni? Na nem mintha zavarna, vagy bármi bánom lenne ezzel, csak az ordító nőgyűlölete, na az.... az már probléma, főleg, amikor egy-egy általa jegyzett műsorból is ilyen erősen lejönni. A kis győztesünkben is kb ugyanez zavart már az első perctől, és az, hogy a másik kapura játszik, töknyilvánvaló ezer és egy dologból, amit csak azért nem hoztam fel soha a műsor alatt soha, mert részemről ez indifferens, ha haragszom rá valamiért, annak ehhez nincs köze, én csakis amiatt vagyok dühös, mert a sok külső belepiszkálással végülis érdemtelenül hozták ki győztesnek.

bElannaTorres 2018.11.09. 22:47:25

@oh..my..gosh!: én csak azért nem hoztam fel, mert nekem sem szempont ez, de most azért így vicces kicsit

csillagporszem 2018.11.09. 22:47:31

@Costanza: Én nem az alapján döntöm el ki érdemli meg a döntőt, hogy milyen ember volt a játékban, hanem hogy mennyit tett a győzelemért. Sosem mondtam hogy szentek, hanem hogy jól játszottak. Nem értem miért van az zsigerileg a magyarokban, hogy annak kell nyernie még ilyen műsorban is aki szerintük “jó” ember. Lehet nek csinált semmit de megérdemli mert jó ember. Lehet hogy Tamás tökbéna az egészhez de ha döntőbe kerül Dáviddal akkor ő érdemli meg, mert ő jó ember, de a Dávid az egy köcsög, önelégült majom, ezért neki nem jár a nyeremény.

Zeruspont 2018.11.09. 22:48:19

@oh..my..gosh!: persze, csak viccűtem. :) attól függetlenül valld be, áll a párhuzam!

bElannaTorres 2018.11.09. 22:50:56

@csillagporszem: Fanni jobban játszott. Mentőkötél se kellett volna Dávidnak ha Fanni által titkos szövetséget hoz létre az agilával. Csak ahhoz több kell mint izom

Zeruspont 2018.11.09. 22:51:06

@csillagporszem: Nekem spec Dévid jatekaval nincs gondom, ügyesen jatszott valóban, inkabb az igazsagerzetemet bántja, ha az erteel nem tolja ennyire, valszeg neki drukkoltam volna. Igy ennyit tudok mondani :többet nem jövök

csillagporszem 2018.11.09. 22:53:22

@bElannaTorres: Fanni az amulettes sztoriig csak sodrodott az árral, semmit nem csinált. Aztán beindult persze, ezért mondtam hogy jól játszott, megérdemelte volna ő is hogy nyerjen. Szívás hogy elvesztette a párbajt. Azzal sem lett volna bajom ha ő nyer :)

bElannaTorres 2018.11.09. 22:58:10

@csillagporszem: nem sodródott ő, már többször leírtam milyen szép játékot hozott az agilában Nóri mellett. Főleg hogy az elején felállt egy férfi nő szembenállás, tőlük Eszti feladta, és Balázs jött, aki meg is próbált a lányok ellen szövetkezni. Ezek nem maguktól fordultak. Nem csak ültek ott és pont nem ők estek ki. Utána nagyon rossz helyzetbe kerültek az egyesülés után, most azt mondod hogy nem játszott Nóri kejtése és Eszter kinyilazása között ? Dávid sokkal többet nem játszott csak feküdt és idő előtt kidobálta a szövetségeseit.

Oh my... 2018.11.09. 22:58:38

@bElannaTorres: igen, de Tomi is csak taktikából lett bevédve, mert - alappal - nem találták veszélyesnek, ugyanakkor a legkönnyebben manipulálható, kényük-kedvükre felhasználható fregoliemberként hasznosnak gondolták a TT-s szavazásokkor. És lám, be is jött fíregéknek, mert hiába forgatták meg nem egyszer, a végső szavazatát mégis Dávidnak adta..

bElannaTorres 2018.11.09. 22:59:19

Dávid csak annyit játszott előtte, hogy Vikivl szövetkezett azt azt se tudta megvédeni

bElannaTorres 2018.11.09. 23:00:02

@oh..my..gosh!: vagyis végül is az is neki kedvezett :)))

Grassest 2018.11.09. 23:00:03

@csillagporszem: nem csak ennyi helyen segítették dávidot amit mi láthattunk. Lehet a játékok sorrendjével is játszani és ami még egyszerűbb, szóban kisegíteni. A meleg szerkesztő biztos ellátta pár tanáccsal játék közben is arról hogy ki mit beszél a riportokban, vagy hogy mi lesz a következő játék. titkokban odaadott csoki,kaja...
De ettől függetlenül azt hogy nyert a bántóan sötét tominak köszönheti leginkább.

Oh my... 2018.11.09. 23:00:24

@Zeruspont: bevallom: sajnos, nagyon is áll (fck!;)

karoton 2018.11.09. 23:03:43

@csillagporszem: A Fanny-s amulettes dolgnál eddig kb. 88-an :)) próbálták emlékeztetni - azt hiszem én is -, a leírtakból láthatóan nem sok eredménnyel, hogy Fanny eleve belenyúlással került veszélyzónába, amikor a stáb bedobta a nyilazós játékot, majd a végeredmény!! ismeretében közölték, hogy mi vár a győztesre és vesztesekre. Ez érdekes módon sosem jut az eszedbe és nem zavar...
Az viszont igen, hogy ezután szintén utólag amulettet kapott, ami nem mentette meg automatikusan, ő dönthetett hogyan használja, kire rakja, magára ugye nem tehette, tud-e előnyt kovácsolni belőle.
De ez nyilván pont akkor a segítség mint egy megbuherált eszköz, több az erősségeire szabott párbaj, legfőbb ellenlábasának kiejtetése stb.

Azt gondolom mindenki értette és el is fogadta, hogy te személy szerint elégedett vagy Dávid győzelmével és annak körülményeivel. De talán te is próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenki érzi ezt így :))

Oh my... 2018.11.09. 23:06:32

@Chuck Νorris: lebukott? mikor, hol? ez nekem kimaradt, max azért tartottam unfair párbajnemnek, mert egyrészt az is egy fantáziátlan, uncsi kitartós feladat volt, másrészt, persze hogy az is fíreg2-re volt méretezve...

csipcsiripp21 2018.11.09. 23:11:34

na most nagyon örülök, hogy egy barátnőm elhívott moziba a döntővel egyidőben.

nem sok műsort nézek (se vv-t, se énb-t stb.), de a survivor, mint a testet és a szellemet próbára tevő formátum érdekelt. de erre az előre megrendezett valóvilágra nem vagyok kíváncsi, engem mint nézőt elveszítettek, bár gondolom RK-ékat ez korántsem hatja meg, folytatják a néphülyítést majd a survivor 3.0-val, úgy látszik, kis hazánkban erre van igény. szomorú.

@Berborosz: nagyon jól összefoglaltad, amit gondolok.

Nevem senki. 2018.11.09. 23:12:56

Lehet jelentkezni a 2019-es Survivor-re úgyhogy ne jelentkezzetek, mert már úgyis megvan a nyertes.
A holtak szigeteki csalás után én már abban sem vagyok biztos, hogy Fanni hasábjai 90 fokban voltak elfűrészelve.
A tavalyi évadhoz hasonlóan ezt az évadot is 6/10-re értékeltem volna, de a nyílt csalás miatt 1/10-re értékelem. Ezek után sixxnek a c.c blogon illő lenne egy kőkemény kritikával illetni ezt a produkciót, de tudom úgyse fogja mert ez nem teve 2-es alkotás.

csillagporszem 2018.11.09. 23:13:59

@karoton: Oké befejeztem :) Nincs harag de az odaszúrogatásokból amiket kaptam itt ma néhányszor nem úgy tűnik, hogy könnyen elfogadják itt egyesek ha valakinek más a véleménye :)

Oh my... 2018.11.09. 23:14:16

@bElannaTorres: ekg, és tegyük hozzá, hogy most sem hoznánk fel, ha mondjuk, történetesen nőnemű lenne a műsor gazdája (tudjuk, ki), de igy? zavaróan egyértelmű a helyzet a manipulációkat és a végkifejletet látva.

fujimo 2018.11.09. 23:15:26

...soha többet nem nézek magyar fost... hányinger...

...tamás meg basszus szégyen... vera is... fíreg1, meg most is hozta a formát... :/

...robi jól kérdezett pedig... :(

...iszonyú nagy csalódás... :(

fujimo 2018.11.09. 23:21:06

@csillagporszem: "@Costanza: Én nem az alapján döntöm el ki érdemli meg a döntőt, hogy milyen ember volt a játékban, hanem hogy mennyit tett a győzelemért. Sosem mondtam hogy szentek, hanem hogy jól játszottak. Nem értem miért van az zsigerileg a magyarokban, hogy annak kell nyernie még ilyen műsorban is aki szerintük “jó” ember. Lehet nek csinált semmit de megérdemli mert jó ember. Lehet hogy Tamás tökbéna az egészhez de ha döntőbe kerül Dáviddal akkor ő érdemli meg, mert ő jó ember, de a Dávid az egy köcsög, önelégült majom, ezért neki nem jár a nyeremény. "

teljesen félreérted... nem azért nem érdemli meg, mert nem jó ember... az hogy köcsög még előnyére is vált...

....tamás jó ember és neki sem adnám oda semmi esetre sem a fődíjat...

...azért nem érdemelte dávid, mert ocsmányul játszott... ez persze szubjektív... de szerintem egy geci karakter is tud "szépen" játszani... ami iszonyatosan távol van attól, h "jó emberként viselkedik"...

Chuck Νorris 2018.11.09. 23:23:23

@oh..my..gosh!: hát erröl van szó
prohardver.hu/tema/re_vakegerke_survivor_4/hsz_402-402.html
gábor amugy azt irta indexen hogy bárki választhatta volna a "spéci" vasat

csipcsiripp21 2018.11.09. 23:26:19

úgy látszik kis hazánkban már szinte minden területen le van zsírozva, h. ki nyerhet (pályázatot, nyereményt, survivort), mert a tényleges teljesítmény helyett a a kinek a kije számít. úh. a magam részéről, ha a továbbiakban bárhol, bármilyen műsorban meglátom a Dávid fejét, elkapcsolok. bek*phatjátok RK!

Fanninak gratula, remélem, nem csalódott nagyon, ha cigánykerekeket hány akkor sem nyerhetett volna.

Oh my... 2018.11.09. 23:40:41

@Chuck Νorris: köszi, ezt el se hiszem basszus..... ilyen van, hogy ennyire hülyére veszik a nézőket, ilyen nyilvánvalóan?! Pff, jobb is, hogy erről nem tudtam eddig, viszont az hogy a bánat a' lehet már, hogy se sixx (kinek dolga vóna a kritikus hozzáállás), se senki nem tette még ezt szóvá se itt, se a comment.blogon? Hihetetlen pancser belenyúlás, amit véletlenül képtelenség elkövetni!

Nevem senki. 2018.11.09. 23:45:56

Még azt is eltudom képzelni, hogy az rtl fizetett Tamásnak, hogy Dávidra szavazzon.

Vera meg kérdéseket tesz fel hogy "tisztán lásson", és megtudja hogy Dávid javaslatára tették ki őt. Erre mégis rá szavaz.
Vera akkor mi a fasznak kérdezgetsz? Úgy teszel mint aki hezitál holott már rég eldöntötted. Vagy te is kaptál lovét a retektől?

Oh my... 2018.11.09. 23:49:37

@csipcsiripp21: igen, csak tudod, pont az rtl, akik kormánykritikus médiumként pozícionálják magukat a magyar palettán, mennyire lehetnel hitelesek már ebben a szerepben, ha maguk is ugyanolyan eszközökkel élnek és ugyanolyan mutyit vezetnek elő a saját kis bizniszükben, mint az általuk kritizált oldal? Eh, igen kártékony dolog ez vsz...

Nevem senki. 2018.11.09. 23:50:36

Szeretném ha az rtl átadná ezt a formátumot a Viasatnak. Még ők is többet kihoznának a Surviból mint ez a szánalmas banda.
A többi 17 játékos akár be is perelhetné ezt a szarkupac retkes társaságot a holt szigetes csalás miatt. Vagy ők is le vannak fizetve hogy hallgassanak?

Oh my... 2018.11.09. 23:51:45

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: hmm, a fentiek tükrében már ezt sem zárhatjuk ki nyugodt szívvel...

Nevem senki. 2018.11.09. 23:56:50

Érdekes az is hogy ketten adták fel, mégis csak egy játékost hoztak vissza. Balázsnak ez volt a küldetése. Teljesítette.
Az egész rohadt retek tv hülyének néz minket. Menjenek az anyjuk picsájába!

Oh my... 2018.11.09. 23:58:37

@Chuck Νorris: ja, és persze senki nem akarta azt a bunerált vadat választani, mert ők maguk is Dévidet akarták harcba küldeni az élők szigetére, mint egyedüli arra érdemest mindük közül.... így gondolta vajon? Egyem a kicsi szívét, mit is mondhatna mást? gondolom, csak aláirattak vele is egy titoktartásit...

Oh my... 2018.11.10. 00:00:05

@oh..my..gosh!: akarommondani: vasat, nah.. ;)

Oh my... 2018.11.10. 00:04:32

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: perszehogy; gondolom, csak van valami kitétel abban a kontraktusban, hogy alávetik magukat a csatorna összes trükkjeinek, csakis a nézettség érdekében, és a többi... (hányózacskót ide nekem, plz!)

Nevem senki. 2018.11.10. 00:05:15

Ha már lemásolta a TeVe 2 a falat, akkor nyugodtan lemásolhatná ezt is. Tuti jobban megcsinálnák, mint ahogy a Piramis is jobb a Falnál.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:07:45

@oh..my..gosh!: hányjunk sztereóba kórusba. :D

Nevem senki. 2018.11.10. 00:18:56

@csillagporszem: Az övéi mind 90 fokban volt fűrészelve. Fannié nem.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:27:07

@Chuck Νorris: Te még hiszel Gábornak? :D
Ne légy olyan mint bumburnyák tomi. :)

Somogyi Tamás 2018.11.10. 00:38:44

Nekem ott akadt el,hogy Fanni kirakta a 6-ot, elborult neki,majd már elég volt a 6 hasab. Ugyanúgy nem korrekt, mint a nyilasnal, amikor már elég volt a táblát eltalálni. Bakker, túlélők,akkor csinálják órákig a feladatot,ne igazságtalan lépésekkel befolyásolják. Egyébként az egész játékban nem volt olyan játék,amivel Dávid kieshetett volna (a tegnapi második játékot is vitte volna) ,de túl sok volt a mokolas,meg a szerencse körülötte.

Grassest 2018.11.10. 00:55:22

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Nem figyeltem annyira a játék részleteit és nincs az az isten hogy vissza nézzem de ha csalni akartak ennél a játéknál nem a hasábokat fűrészelik máshogy, hanem például kevésbé ingataggá teszik az asztalát, valami olyat ami nem látható.
Végignyomták a döntőig dávidot tény, csalhattak ott is vagy nem szerintem még mindig nem ezen dőlt el a legvége. Hanem tomin.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:57:40

Lehet hogy jövőre nem is nézem. Leszarom. :(
A retken ez lenne az egyetlen nézhető műsor, de még ezt sem tudják kivitelezni szabályosan.

Nevem senki. 2018.11.10. 01:01:25

@Grassest: Lehet. Akkor Fannié jobban be volt olajozva.

nicu71 2018.11.10. 01:16:47

Hát most néztem meg az adást..annyira de annyira reménykedtem hogy nem ez a semmilyen ,nulla , humortalan,totálisan ellenszenves Dávid nyeri meg... most az idegeim kikészűltek……..MIÉRT????
nem hiszem el.

Costanza 2018.11.10. 01:19:20

@csillagporszem: egy normalisan mukodo tarsadalomban es survivorban az altalad vedett fergeket szamon szoktak kerni azon melegeben, es annak az oldalara allni, akit igazsagtalansag ert. Ha lenne osszehasonlitasi alapod, ertened, de gondolom nincsen, ami nem baj, csak mivel nem tudod mihez merni ezert nem is erted hogy itt mi mirol beszelunk.
pl peldat tudnek mondani pl az amerikai verziobol, ott nem megy az uszitas meg a gyulolkodes, egyaltalan nem latsz ilyen aljas dolgokat es megis van taktikazas, meg egymas kiszavazasa, csak nem ugy hogy kozben embereket alazgatnak, meg kikozositenek, es egyebek.
pl nem mondom melyik season-ben, de egy egyik meleg jatekos egy torzsi tanacson azt erezte helyenvalo meggyozo ervnek, hogy a masik amugy szinten meleg, viszont transzgender (atoperalt) jatekosrol felfedte nem csak a jatekostarsainak, hanem az egesz vilagnak, hogy o transzgender.
Igy probalt amellett ervelni, hogy a jatekostarsa megbizhatatlan. Ebben a minutumban, meg azok is akik ezt a transzgender arcot akartak kiszavazni, kb 5-en nekiestek ennek az etikatlan, izlestelen gonosz arcnak, es raolvastak a fejere, hogy mennyire gaz, amit csinalt, es megvedtek azt akit igazsagtalansag ert. De ez volt a legprimitivebb es embertelenebb huzas, amit amerikai survivorban lattam, pedig olyan hatbaszurasokat is elkovetnek neha, hogy csak pislogok, de nem ugy hogy kozben barkit is emberi mivoltjaban megsertenenek, egyszeruen tuljarnak egymas eszen a jatek keretein belul, ami miatt tok jo maga a jatek. En es mi itt sokan arrol beszelunk, hogy te meg olyan embereket vedtel itt az elmult napokban, es gondolsz nagy zseninek, akik mas embereket kurvaznak, leneznek, alazgatnak, kollektiven abuzalnak az idok vegezeteig.
Ennek ellenere te ezek fele huzol, amit igy hogy nem is lattad meg tulajdonkeppen hogy az eredeti survivor mirol is szol, megertem hogy ezt gondolod jo jateknak, de masoknal meg kicsit mashol van a standard, es lehet ezt anelkul is jatszani/nyerni hogy masokon tapos valaki.

mas: Az "egyenloek vagyunk, de te egy kicsit meg egyenlobb vagy" alapon mukodo szelektalas meg egy letezo dolog, nem osszeeskuves elmelet. Fogd fel ugy hogy csak akkor kapsz ajandek lakast, ha kiallsz szkanderezni a Fekete Laszloval. Tok mindegy milyen okos, ugyes, talalekony vagy, soha nem lesz lakasod, mert eselytelen leszel. Es nem is akarjak hogy legyen lakasod, ezert allitanak ossze a Fekete Laszloval akik szabjak a jatekszabalyokat. Ugyhogy a "mennyit tett a gyozelemert" mondatod meg itt veszti ervenyet. En is az alapjan adok neked lakast, hogy meglatom mennyit tettel a gyozelemert. Fekete Laszlo ellen tudnod kellene gyozni, a te hibad hogy nem megy.

bluemonkey92 2018.11.10. 02:14:40

Nem hittem volna, hogy egyszer ide kommentelek, mert csak olvasni szoktam a hozzászólásaitokat, de a ma este nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Soha nem néztem semmilyen magyar "reality"-t, vagy napi sorozatot, mert nem nekem valók, viszont a Survivor tavalyi szezonját gondoltam bepróbálom, mondván itt nem próbálnak sem énekelni, sem színészkedni... Maga a játék fogott meg, a tavalyi évad teljesen berántott, az idei még jobban, egészen közepéig, amikor is teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy itt a Dáviddal ha nem is nyeretik meg az egészet, a fináléba biztosan betolják. Én naiv bíztam benne, hogy a végén győz az "igazság", gondolatban már meg is bocsátottam az RTL-nek az összes Dávid-pusht, erre tessék. Csak abban bízom, hogy valamelyik szarházi szerkesztő ezt a kommentet is olvassa. Értem én, hogy orálisan - vagy ki tudja még hogyan - kielégíthette Dávidot, aki még akár jól meg is pocsékolta a nyeremény ígéretének hallatán, de az ilyen alávaló húzásoknak ott van a ValóVilág meg a többi istenverte szenny. Ne ezt a játékot tegyék már tönkre az ilyen felesleges, igazságtalan belenyúlásokkal és előretolásokkal. Ahogy olvasom a különböző fórumokat, mindenhol óriási a felháborodás, talán az RTL nem követ el többé ilyen hibát, viszont én már nem leszek ott. Tudom, "túléljük", csak a csalódottságomat akartam kifejezni, és azt, hogy teljesen átverve érzem magam. Nem bánnám, ha nem tabuként tekintene pl. sixx erre a témára, hanem rendesen kivesézné. Nekem marad jövőre a VOX-ra visszatérő német változat, és annak ellenére is bizakodó vagyok, hogy a csatorna az RTL Group része.

Jóska Pista 2018.11.10. 02:27:19

Dávid nyert? Hála istennek, ideje volt már, hogy ebben a játékban végre egy személyi edző győzzön.
Külön gratulálok együgyű Tominak és a székely szukának a szavazatukért.

Nevem senki. 2018.11.10. 02:47:03

@bluemonkey92: Azt hallottam hogy a német RTL-t istenítik, hogy az kib@szottul ügyel a műsorai minőségére, hogy ott tényleg profi munkát adnak ki a kezeik közül. Ez a magyar talán akkor nőne fel hozzájuk ha lecserélnék az egész tehetségtelen pancser bandát. Addig viszont sajnos marad ez a nézhetetlen gané szennyhalmaz amit ömlesztenek ki magukból nap mint nap. :(

tar 2018.11.10. 02:58:19

Nekem csak az fáj, hogy ezt az amúgy zseniális játékot sikerült teljesen lejáratni itthon ráadásul anélkül, hogy az egyszeri magyar nézőnek fogalma lenne róla, hogy valójában micsoda lehetőségek és szórakoztató faktor van az eredeti (nem magyar módra szétberhelt és megerőszakolt) verzióban.

bluemonkey92 2018.11.10. 03:24:31

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Mivel itt lakom Németországban, van egy kis rálátásom, bár mint mondtam, alapvetően inkább csak az ügyességi játékokért rajongok (a sorozatokon kívül). Az itteni Ninja Warrior szintén éjszakába nyúló (bruttó 165 perc), ezenkívül csak egy másik realitybe néztem bele, a Showdown - Die Wüstenchallenge címűbe, az viszont brutál és kőkemény. Nincs lakatlan sziget, csak a sivatag, ahol egoista szteroidokon nevelkedett Jürgenek csapnak össze egymással mindenféle erőnléti feladatokon, de a végén még te is beszarsz attól is, hogy nézed őket. A munka ennél a két műsornál valóban minőségi, a NW a formátumból adódóan nyilván unalmas fél óra után is. Ami viszont kritikán aluli a német RTL-en, hogy a Forma-1-es futamok közben negyedóránként van egy 5 perces reklámblokk (kvázi 90 perces sportközvetítés alatt 30 perc a reklám), ami alatt a versenyt még a képernyő sarkában sem mutatják, lemaradva így adott esetben fontos dolgokról. Azt még le is szarom, hogy németek lévén a kommentátorok Vettelnek drukkolnak (én nagyonnem), de inkább hallgatom Szujó ámokfutását online.

tar 2018.11.10. 04:08:53

@Kiraly Zoltan1133: "Hogy mikor milyen játékot játszanak, abban nincs belenyúlás. "

Nem a játék jellege a gyanús, hanem az, amikor csak annyit közölnek előre, hogy
- "az elsőnek kiesett 2 játékossal történik VALAMI, amit majd a játék után mondunk meg" vagy
- "a játék győztesével történik VALAMI, amit majd a játék után mondunk meg"
És még csak rébuszokban sem nagyon utalnak rá, hogy az mi lesz.

És ez nem egyszer, hanem szinte az összes ilyen jellegű külön extra jutalomnál/büntetésnél így történik. Ez alapból nem lenne baj, de pont ebben az évadban - ahol azért több gyanakvásra okot adó körülmény is felmerült szinte folyamatosan egymás után - , ráadásul ilyen nagyszámú "extra" kiosztásánál az, hogy nem közlik előre mi lesz nagyon azt a gyanút kelti, hogy a "műsorváltoztatás (=belenyúlás) jogát fenntartják" , azaz az extra jutalom/büntetés helyén végzett játékos személyétől függ, mi is lesz az a bizonyos plusz.

Tehát röviden: ezek az előre belengetett, DE ELŐZETESEN TELJESEN HOMÁLYBAN hagyott, csak a játék után, az adott személy ismeretében kiderülő extra jutalmak/büntetések mind-mind lehetőségek a belenyúlásra (=részrehajló jutalmazásra/büntetésre adott játékos érdekében/ellenében), ezért érdemes velük csínján bánni és nem megszórni velük a műsort, ahogy az ebben az évadban történt (ui. óhatatlanul azt az érzetet keltik, hogy kicsit túl sok lehetőségük volt a szerkesztőknek kívülről manipulálni a végeredményt - ennek pedig a látszatát is el kell(ene) kerülni).

Chuck Νorris 2018.11.10. 05:09:40

@oh..my..gosh!: @Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: egy szóval nem irtam hogy hiszek neki, csak az ö reakcioját olvastam a játékosok közül.
egyébként könnyen lehet hogy az instruált játékosok közt is különbözö arányban ment a sugás, pld akár még el is lehet hinni hogy Gábort ebbe nem avatták be, egyedül Dávid tudta melyiket válassza.
egyébként ezeket a kellékeket nem az rtl gyártja, hanem elvileg készen kapják, persze biztos meg lehet mahinálni öket, elviszik a helyi kovács paquitohoz és az ráhajlit az egyikre,
Mindenesetre elolvasnám a a kinti gyártó/szervező cég véleményét is a Patkó-Gateröl :)

Chuck Νorris 2018.11.10. 05:11:19

@Chuck Νorris: opsz picit tultoltam az egyébként

Timi1983 2018.11.10. 07:07:49

Tomit nem ertem. Dávid àtb*a a családjával, megbocsátott stb, de Fanni ellenében hogy valaszthatta őt. Lehet David erős, de mások hátan jutott előre es ki is esett. Fanni brutalisan nyomta. Taktikazott, de normálisan. Odatette magát stb. Tomi baromi büszke lehet magara. Az meg rohadtul meglepne h ezt a vinnyogo viselkedést a faekszerű gondolkodast annyira elismernek neki. Mitől is volt o olyan bazi erős? Bar tényleg nyert. Az évad hülyeje címet. Sajnálom Fanni. Neked kellett volna nyerni, ahogy tavaly Ferinek

Sanda.Ipse 2018.11.10. 07:16:24

@Timi1983:
Mert egy hímsoviniszta. Nem tudta volna elviselni, hogy nő ("egy cicababa") nyerjen.

Timi1983 2018.11.10. 07:18:15

@Chuck Νorris: főleg h nem is eheztek, ami alap ennél a játéknál. Szandra hízott 6kgt :D

Timi1983 2018.11.10. 07:32:36

@Sanda.Ipse: en Fanniban pont azt bírtam h a szépsége mellett nagyon vicces is volt, kitartó és ha megy ez a nagy csaladozas, Fanni már csak ebből a szempontból is szimpibb kellett volna h legyen Tominak

Roxy11 2018.11.10. 07:38:18

Csak olvastam eddig, de vágyat éreztem a megszólalásra. :)
Sajnálom, hogy a RK és kreatív csapata ennyire túltolta a belenyúlást. Nem értem, miért gondolják, hogy ez kellene a nézőknek. Sértve érzem magam, amiért beraktak abba a halmazba, ahová sokakat gondolnak. ( VV, xfaktor).
Sajnálom a játékosokat is! Nem tudom, ápolják-e a lelküket így, adás vége után? ( vagy elég meglebegtetni a titoktartási szerződést) Ameddig a "riport-bokorban" instruálták őket egyesével, a rutintalan fiatal szereplőknek el sem jutott a tudatáig, hogy mutat ez a forgatókönyv a valóságban, képernyőn. A szép és kedves Eszti, lehet ezért is akart távozni. Balázs "játéka" is kérdéses számomra. Igazi túlélő lehetett volna, akiből taktikát is kinéztem. Mivel erősebb és nem simulékony személyiségnek látom, gyanús, hogy nem akarta követni a rendezői utasításokat. Talán teljesítették a kérését, hogy ne a rosszulléte nyomja rá a bélyeget a távozására, de szerintem, szembement pár javaslattal, ahogyan irányítani szerették volna.
Emese okos csaj. Sokan úgy látják, még mindig haragszik Dávidra. Szerintem az irányított taktikával nem tudott azonosulni. A kibeszélőn a testbeszéde volt árulkodó, majd a végén, a "Fanninak drukkolok, Ő nyerjen!" üzenetértékkel bírt számomra. Tudta a végeredményt, persze a nézők megtévesztésére is szükség volt, mégis, olyan vehemenciával és szinte dühvel mondta, hogy már akkor éreztem, nem Fanni nyert. Csak egy érzés volt, de most összeraktam.
Tamás! Jobban is felépíthették volna ezt a naiv karaktert, mert a "Robinak adom amulett" mindenkinél egyértelmű volt, nem léphetett hirtelen a fényre. Egyszerű, kedves, jóhiszemű a kreatívok álma.
Fanni! Amikor Emesét megkereste a nyilazós feladat után, szerintem a "riport-bokor" következménye. Nem azért, mert nem nézem ki belőle, nagyon ügyes csaj, szimpatikus (nekem). Folyamatosan kellett instruálni a játékosokat, ez a következő fejezet volt. Rámentek a szerethető, fondorlatos vonalra, folyamatosan megkedveltették a nézőkkel, "összehozták" Robival - akit nagyon birok, majd amikor az izgalom a tetőfokára hágott, az alap vezérfonal mentén ledózerolták.
Vera! Szegény Vera! Nem tudom, mennyiért/miért vállalta be az elsárkányosodás szerepet, de jutalmat érdemel. Itt, számomra az rtl legdurvább konspirációja jelenik meg, ahogyan megalkották a karakterét. Vera nem így indult, de hatott rá a stáb, szörnnyé varázsolták. Segít neki valaki, hogy túlélje, ha valaki szembe köpi az utcán? Ahogyan magát látja, szembe megy azzal, ahogyan láttatták cukorborsó rtl-ék. Nem azért, mert teljesen távol állna tőle az amit produkált, hanem max. nyomokban tartalmazná az igazi énjét, mint a szerencsi kakaóban a kakaó.
Na! Meg a tanga vonal annyira átlátszó! Reklámként nem jelent meg, de kiégette az ember szemét a sok formás, homokos popsi. Egyszerűen nem hiszem el, hogy mindenki behajított 2 váltás tanga fürdőrucit a bőröndbe, hiszen milyen kényelmes. Közvetett reklámként hajolgattak szegény csajok. Látványnak nem volt rossz, de gyanús, nagyon gyanús.....:D
Dávid! Valamiért nem kedveltem. Mondhatni, jól taktikázott, háttérben maradt, a csatlós csicskájával végeztette el a piszkos munkát, de annyira jónak nem láttam játékokban sem. A fizimiskája hatékonyabb survivor játékost mutatott, mint minden cselekedete. Tényleg így válogathatták be. Ráhúzták ezt az Iliás klisét, még azzal sem törődve, hogy hátha kilóg a lóláb.
Szerelmi szálat (szerencsére) nem szőttek, a tavalyi miatt nem mertek. :D
Gondolom, az idei casting női győztest fog keresni. Kérdés elhisszük e majd!
Remélem, kárpótolják némelyik túlélőt, pl. Fannit, Robit, főleg Robit. A jelenlegi repertoárból magasan beleférne, hogy kapjon feladatot az rtl-nél.
Kicsit hosszú lett, bocs!

Sanda.Ipse 2018.11.10. 07:55:28

@Timi1983:
Ha nem tűnt volna fel, Tamás egyszerű, mint a faék. Nem sok szürkeállománnyal áldotta meg a teremtő, humorérzéke pedig nulla. Ezért is tudott Fanni és Robi egymásra találni a játékban, mert nekik volt.

wadalma 2018.11.10. 08:35:31

Ezeket a jó műsorokat, éden hotel, Survivor magyar specialitás hogy jól elcseszik.

Viasatnak az összes realitit!!!!!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:44:32

Az ország 90%-a Fanninak szurkolt.
Milyen lehet úgy költeni a milliókat hogy egy ország utál, hogy kimész az utcára és a hátad mögött le férgeznek ? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:47:26

@Roxy11:

Az az undorító hogy ezt az RTL fel is vállalja, mindig mondták hogy ebben a műsorban bármi megtörténhet, bármilyen csavar jöhet, és ezzel meg van hozzá a jogosítványuk hogy azt toljanak a döntőbe akit akarnak, és meg is lett az eredménye.
Csak azzal nem számoltak hogy egy ország van felháborodva, szinte minden kommentben Fanninak szurkoltak.

Roxy11 2018.11.10. 08:55:11

@szociál: Bár érdekelné a kreatívokat!

csillagporszem 2018.11.10. 08:59:28

@szociál:
Hol láttál ilyen statisztikát, hogy a 90% neki drukkolt? :D Nem úgy szokott ez lenni, hogy általában az elégedetlenek hőbörögnek és írnak inkább ilyen helyzetben? :)
Fészen jóval több tetszik lájkot kapott az hogy nyert mint dühöset vagy szomorút :D Ezek alapján is csinálhatunk akkor egy statisztikàt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:03:22

@Roxy11:

Az RTL-nél már nincs kreatív csapat szerintem, ott már nincs annyi lóvé mint a TV2-nél (igaz ott is minden műsor fosch) .
Elég összehasonlítani a régi VV-t vagy X-faktort az újakkal, elképesztően nagy a szakadék, és szerintem tudatosan lexarják az egészet.
Csak én a szponzorokat nem értem, ha látják hogy ennyire gáz a színvonal akkor mit hisznek hogy a csöves egy bites fidesz szavazó elmegy és bevásárol a termékeikből ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:04:01

@csillagporszem:

elég olvasni a hsz-eket és ott kijön a statisztika.
sztem még 95% is lehet Fanninak.

csillagporszem 2018.11.10. 09:10:19

@szociál: de hibás csak a hozzászólásokra alapozni.. :) Az elégedett ember nyom egy lájkot és kész és mint látható elég sokan nyomnak. Az elégedetlen ember pedig akit felcseszett a műsor idegileg az rögtön kommentelni fog, hogy kinyílvánítsa a nemtetszését. Ha azt nézzük hány egyszerű hajrá Dávid, hajrá Fanni komment volt akkor sem áll meg a 90-95 % :)

tar 2018.11.10. 09:15:03

@Roxy11: Én is ezen tötymörgök, hogy milyen érzés lehet az, hogy jelentkezel egy "vetélkedőbe" (most egyszerűsítsük le) és azzal szembesülsz, hogy a "szabályok", a feladatok, a jutalmak, stb meglehetősen egyoldalú módon ellened játszanak és gyakorlatilag becsaptak téged és legtöbb esetben abszolút nem rajtad, nem a te képességeiden múlik a továbbjutás, hanem a részrehajló szabályoknak köszönhetően mások döntenek a kiesésedről - viszont a kudarc, a te kudarcodnak számít, még ha semmi köze sincs hozzá a személyes képességeidnek. Ez még tetőződik azzal, hogy ha ismerted az eredeti formátumot, akkor szembesülsz vele, hogy ahova érkeztél, az kizárólag a nevében "Survivor" , de a szabályai és az alapfilozófiája ("bármi megtörténhet") gyakran szögesen ellentétesek az általad szeretett formátum szellemiségével.
És még csak ki sem mondhatod, hanem muszáj nyilvánosan jó pofát vágnod hozzá.

Kis színes: én az amerikai típusú, eredeti Survivor fanjaként gondolkodtam rajta, hogy a francba is jelentkezni kéne és kipróbálni, hogy élőben, hogyan működik ez, vajon az eddigi tévéből szerzett, elméleti tapasztalatom és a gondolataim a játék működéséről a gyakorlatban működnek-e.
Hát, mit mondjak: mérhetetlen csalódás lett volna szembesülni, hogy ez a nagy magyar valóságban valójában hogyan működik; hogy egy az emberek között maguktól kialakuló kapcsolatrendszeren alapuló szociális taktikai játék helyett valójában egy szerkesztők által kívülről mesterségesen irányított előre megírt sztoriba kerültél, ahol semmit vagy legalábbis nem sokat számít , hogy te mit teszel .
Mert baszki: szemben a magyar verzióval, az eredeti Survivor szellemiségben NEM történhet meg bármi (az az Éden Hotel). Ott az történhet meg, amit a játékosok a saját játékukkal és képességeikkel elérnek, nem pedig váratlan ad-hoc módosítások, jutalmak, büntetések, kiesések, szabálymódosítások, stb, amikre akármilyen ügyesen játszol nem tudsz felkészülni, mert nem rajtad múlik.
Tehát nekem nem Fanni veresége vagy Dávid győzelme fáj - ezek és ezek módja, ahogyan történtek csak szükségszerű következményei egy sokkal nagyobb rossznak: egy teljes formátum megerőszakolásának és elhiteltelenítésének.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:15:28

@csillagporszem:

A végére már kb annyian utálták Dávidot mint Gábort.
Gábor lehúzta az ő szintjére ezzel a levél manipulálós opcióval, meg az a lenéző vigyor a képén, tenyérbemászó egy csávó volt, sztem a 90% megáll.

csillagporszem 2018.11.10. 09:20:54

@szociál: Ez így oké, hogy szerinted. Szerintem meg mivel kb. 800 embernek tetszik fészen a végső nyertes személye és kb. 300nak meg nem ezért szerintem sokkal kevesebben vannak felháborodva az országban mint ahogy te gondolod :)
Tominak volt az elődöntő előtt a legtöbb lájkja amikor az volt a kérdés ki jusson be a döntőbe, szóval szerintem neki örültek volna a legtöbben ha nyer :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:22:59

@csillagporszem:

jah CSALÁD, a kihipózott Feketepákó tényleg megérdemelte volna :))

Chuck Νorris 2018.11.10. 09:27:03

@csillagporszem: rajtad meg a 2nickes fbtrollon kivül nem nagyon olvastam hogy vki beleszállt volna dávid oldalán a vitákba :)
ja láttam még egy 80as éves nénikét aki dávidnak drukkolt szoval akkor ez pont 3 (4)

Sanda.Ipse 2018.11.10. 09:28:55

A Blikken lehet kérdéseket feltenni a 4 döntősnek!
Hétfőn lesznek a szerkesztőségben.

Chuck Νorris 2018.11.10. 09:37:21

@Sanda.Ipse: Értkesitési VezirFireg meg Beni az index forumon válaszol a kérdésekre, söt, vmi közös sörözés van kilátásban az ottaniakkal :)

fujimo 2018.11.10. 10:03:14

Nah így aludva egyet az "élményre"...

...nem megyek bele a folyamatosan lejtő pályára és hogy hol milyen csalásokat véltem felfedezni, sajnos ez nem érdekes már... :/

...ugyanakkor érdekes, hogy több ponton "ment el" fanni számára...

1 - Tamás
2 - Párbaj
3 - Vera
4 - Holtak szigete
5 - Utolsó rész "beszélgetései"

Az a helyzet, hogy a játék több szinten mutat olyan hiányosságokat, amik miatt a végeredmény több, mint aggályos.

4 - Holtak szigete:
Már említették néhányan, de tényleg több esélye van annak, aki a holtak szigetére kerül, mivel ott egy játékos olyan körülmények között találkozik a többi - összes kieső játékossal, ami sokkal kedvezőbb a végső szavazatok megnyerésére.

Ez önmagában nem feltétlenül baj, de nagyon egyoldalú és problémás, hogy a holtak nem látják a törzsi tanácsokat, párbajokat és nem kapnak külső információkat.

Nincs más alapjuk dönteni csupán annyi információ, amíg bent voltak és amit a kiesettek hoznak még.

Amúgy durva, hogy mennyire nem fogta fel mondjuk vera és nóri, hogy ott tovább folyik a szociális játék... sőt még szandi sem biztos, h belegondolt, h azzal hogy gábornak adta a védettséget, nem biztos hogy a legnépszerűbb lépést választotta.

Szóval ez (hogy a halottak nem kapnak részlet infókat) mindenképp hiányossága a játéknak.

5 - A végső törzsi tanács
Über gáz volt ez a keresztbe kiabálós, ki a hangosabb megoldás... hogy asszisztáltak vera végtelen agresszív primitívkedéséhez... hogy gábor "nem mondhatod el" hozzáállásához... és hogy hagyták, hogy sokan 1 szót se szóljanak...

...hiányoltam a teljesen körbejárt kérdezgetéseket ÉS azt, hogy minden kiesett kérhessen mondjuk egy általa választott pillanatot, amit megnézhetnek együtt... ez mekkora lehetőség és random faktor lenne már, ha mondjuk valaki pont beletalál a kérésével egy olyan beszélgetésbe, ami sok mindenről rántja le a leplet...

...de így... hogy megengedték, h 2 ember kígyót békát kiabáljon... és teljesen kiegyensúlyozatlan - szervezetlen és pláne agresszor mutyiszintű végső konklúziós "beszélgetés" alakuljon... lejáratták szinte az egész értelmét...

3 - Vera
...ez a nő katasztrófa, komolyan... rendkívül ostoba, cserébe leírhatatlanul önhitt... ultra gáz, h még rakta is alá a lovat az rtl... az meg külön az idiotizmus csúcsa, h úgy szavaz a dávidra, h előtte vált nyilvánvalóvá, h ő szövetségeseként segítette a kiejtését... :/ :)

2 - Párbaj
Az elődöntős és ez a végső párbaj is rengeteg kérdőjelet hagyott.... de mint mondtam ebbe már inkább bele se megyek... :/

1 - Tamás
Ez a gyerek minden kétséget kizáróan a legnagyobb szégyene a survivornek... adásonként 6an vágták át... semmiből nem tanul, de mégis érez felhatalmazást arra, hogy ítélkezzen... és percenként másképp ítél, attól függően, hogy utoljára ki beszélt vele... most éppen a törzsi tanácson dávid simult hozzá egy mondattal... és kész is az eredmény...

...összességében ez a rakás szar nem alakul így, hogy ennyire csalódást okozzon, ha a holtak több infót kapnak... részt vehetnek a törzsi tanácsokon... és a végső törzsi tanács is kulturáltan van moderálva és kellően sok oldalról ki vannak beszélve az események... akár választható jelenetekkel... (...mit beszélt a levélnél gábor és dávid? ...ki ejtette ki verát? ...hogy esett ki nóri, mit mondott gábor? ...stbstbstb... olyan kéréseik lehetnének jeleneteket érintően... huhhú...)

...ez így nagyon fals volt, borzasztóan visszatetsző, hogy a primitív-féreg-végtelenül ostoba vonal "érvényesül" és "nyer"... egészen elképesztő módon kiábrándító...

fujimo 2018.11.10. 10:08:02

@Chuck Νorris: hagyjad, teljesen veszett fejsze nyele... mindenki szembe halad az autópályán... nincs megmagyarázhatatlan... :D

...bár abban azért adnék igazat, hogy a kormányt is elég sokan utálják... mégis több a tájékozatlanul fogalmatlan, akik ott bégetnek a meneten... simán el tudom képzelni, hogy a nagymamák odavannak dávidért... vagy az ilyen tamás szintű szellemi impotenciával megáldottak... esetleg még a morálisan ingoványosabb vera rajongók... akik szerint milyen egyenes és jó kiállású volt... :D

fujimo 2018.11.10. 10:11:29

@szociál: @csillagporszem:

"A végére már kb annyian utálták Dávidot mint Gábort.
Gábor lehúzta az ő szintjére ezzel a levél manipulálós opcióval, meg az a lenéző vigyor a képén, tenyérbemászó egy csávó volt, sztem a 90% megáll."

...meg ugyanazok a személyiség jegyek... alja beszólogatások játékok közben... ...lekezelő öntelt féregségek... (emesének: vagy megbeszéljük vagy nem... igen bence, vagy nem...) nem tud ő sem veszteni... cserébe még betyárbecsülete is zéró van... mivel hű pincsijét úgy rúgta el magától a holtak szigetén, mintha leprás lenne... hatásosnak hatásos... (ebben a mezőnyben), de nem egy jellembajnok megoldási módszer ez sem... brrrrr... :) :/

csillagporszem 2018.11.10. 10:14:26

Rtlmoston fent van a kibeszélő :)

Costanza 2018.11.10. 10:26:37

@fujimo: az is erdekes volt, amikor bevagtak az a hulye leveles reszt, hogy most akkor ki is mondta hogy vesztegessunk, mutattak a beszelgetes elejet, es a veget, de hogy kinek az otlete volt, azt megint nem. Olyan buvesztrukk-szeru. Szinten nem volt egyenes, leleplezo. Elfaradtam teljesen ettol az egesztol..

bElannaTorres 2018.11.10. 10:35:33

család tomin röhögött egy ország Dávid miatt, de ő úgy gondolja, hogy nyerjen jó ember és az nem Fanni aki a papa elázott képét vette ki a zsebéből a párbaj után, hanem Dávid aki soha nem beszélt a családjáról. (Akinek a személyes tárgya valószínűleg a saját képe volt :D)
Különben tényleg azt hittem hogy Fanni nyer sokkal többet beszélt, emberi volt , játékban volt. Megint a holtakról odacsalni a győztest nem hittem hogy még egyszer eljátszák. Feri esetében megértettük, mert nem nyerhetett ilyen ember

fujimo 2018.11.10. 10:44:11

@bElannaTorres: ...én már ott is nehezen emésztettem meg... de íliász még vállalható volt... pl szóvá tette, hogy nem tetszik számára az a homofób-feri hozzáállás... vagyis volt morálisan pozitív megnyilvánulása... (és nem olyan, mint amikor pl vera és talán emese párbajozott... és dávid mindkettőnek "szurkolt"... olyan végtelenül átlátszóan hízelgett mindenkinek... semmi őszinteség nem volt benne :/ )

...am csupaszívcsaládot először sajnáltam... aztán röhögtem rajta... végül lapáttal jutalmaznám, hogy egyértelműen beállt igazi díjnyertes magyar szavazónak... agyatlanul-másokat szopatva... a 60. átbaszása után is... :/

bElannaTorres 2018.11.10. 11:09:30

Kibeszélőben látszik, hogy Fanni jobban látja a dolgokat mint a szerkik.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:39:37

@bluemonkey92: Mikor még német Sport 1-en néztem a MotoGP-t engen is idegesített a sok reklám. Csodálom hogy ezt a német társadalom tűri.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:45:54

@wadalma: Úgy bizony. Viasat sokkal jobban megcsinálta az ÉH-t is ezt is megtudná.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:53:20

Feri gárdista volt ezért nem nyerhetett. Fanni egy egyszerű hazánk lánya a nagybaniról. Ő miért nem nyerhetett??????
süti beállítások módosítása