Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x34 - Én már azzal nyertem, hogy veszítettem

2018. november 09. 11:18 - Chat Géza

Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna reptetni Dávid szeretteit. A fapados, plusz a hektikus, szigorúan csak a hasraütésszerű menetrend szerint működő Fülöp-szigeteki repülővállalatok összehangolása még a hat lehetetlen küldetést megjárt Ethen Huntnak is kemény dió lenne. Az "amúgy is felszálló Garancsi luxusgép" meg pont nem repült arra, (nem arra focizott a Vidi) hogy Dávid anyját/csaját elvigye magával. Mindegy, Dávid így járt. Alexandra, Fanni és Tomi rokonsága viszont izgulhatott az első elődöntős játékon. Egy gerendát kellett kitartani. Nem úgy, mint Toldi, hanem egy kötél segítségével. 

Ezt még egy lehúzós tévéjós is megmondta volna, hogy a türelem és a kitartás mintaszobra simán megnyeri az izomerőn és a "fejben ott levésen", a "fájdalom kizárásán" alapuló játékot. Így is lett. Az élő Dávid szobor még napestig tudta volna tartani a gerendát, de nem volt annyi külső tárhely a forgató stábnál, így a feladat végével inkább elhúztak haza. Némi arcoskodás belefért, hogy ő itt azért fejben eldöntötte, hogy MA bejut a döntőbe, és láss csodát, bevonzotta a big wint. 

A táborban még megbeszélik a semmit, majd Dávid magában elkezdi latolgatni az esélyeket. A jószívű Tamás ellen úgy kikapna, mint az állat, neki veszítenie kell, nem juthat a döntőbe. Ez még fontos momentum lesz. Alexandra olyan fifti-fifti, de Fanni ellen menne a legnagyobbat, mert ő is legalább akkora manipulátor (értsd: geci) volt, mint ő. És maradtak elvarratlan szálak az esetében. Bármiről is szó lehet itten, de majd úgyis kiderül.

Elődöntő 2.0!!! Egy végtelen hosszú pályán kell megküzdeniük a játékosoknak. Tavaly golyókat kellett szerezni innen-onnan, amiket egy hatalmas csúzlival ki kellett lőni és eltalálni a kihelyezett valamit. Itt egy logikai feladattal induló mocsári Ninja Warriorba oltott memóriajáték + 1 ügyességi cucc volt. Elején Alexandra nagyon lemaradt, de a pókhálónál beérte Tomit és Fannit. Aztán ott megint elakadt egy kicsit. Még nem volt behozhatatlan a hátrány, Tomi és megcsinálta Jézus második feltámadását így hirtelen, amikor a semmiből megelőzte Fannit, de Alexandra nem bírt átjutni a kötélpályán. Inkább leült a földre sírni. Bence meg is kérdezte, hogy miért tört el a mécses. A szilikonmellű gyógyszertáros úgy jött ide, hogy vigyáz a testi épségére, és a feladatot folytatva, akár meg is sérülhet, szóval inkább feladja. Rendben, no para, de akkor húzzunk, mert  a többiek már rég előttünk vannak, én meg nem tudok osztódni, és közben az ottani eseményeket is narrálnom kéne, more!

Töltények összeszedése a mocsárban, állatok megszámolása a ládákban, majd egy bambusz rúd és egy kötélre erősített kampó segítségével egy rácson keresztül egy ajtó kinyitása volt hátra. Ez utóbbinál fordult a végjáték. Tomi háromszor, ha nem négyszer ejtette földre a bambuszt, benne a kampót, míg Fanni szinte elsőre abszolválta a feladatot, kinyitotta a kaput, a rendesen megszámolt állatoknak hála jól tudta pakolni a súlyokat a serpenyő nyelébe, így kinyílt még egy rekesz, amiben ott volt a fáklya, amit meggyújtótt a tűznél és nyert. Ámen, csocsesz, ügyes voltál, mondják a többiek.

A parti sátrazáshoz képest luxusszállónak számító motelbe felé vezető úton Tomi úgy lenyilatkozik, mint egy 90 perc jtáék után pályáról lelépő focista. Ő azzal már nyert, hogy veszített. Sokat megtudott magáról, nem csalódott, ember maradt, emberként küzdött, nem kell így minden este okádnia magától, ha tükörbe néz. Ugyanígy Alexandra is elmondja, hogy megtanulta értékelni azt ami van, de azt is, ami nincs. Végre nem tartja magát egy szerencsétlen szarkupacnak, ha valami nem úgy jön össze. Hiába, nem Oravecz Nóra és Coelho a legnagyobb közhelygyárosok, hanem a Fülöp-szigeteki klíma. A játék utáni búcsúzáskor Dávid be is gyújtja a barátság örökmécsesét, azt súgja Tomi fülébe, hogy ő neki szurkolt. Nagy spíler a gyerek, tudja, hogy kell neki a szavazat. 

És akkor 50 nap után megtudhatjuk, hogy ki az igazi túlélő. Lehet, hogy Fanni csajos szövetsége miatt egy lány fog nyerni? Esetleg Dávid mesteri taktikája, a rommá taktikázott szavazások itt is kitartanak annyira, hogy megnyerje a fődíjat? Minden kiderül.

ke_pernyo_foto_2018-11-09_11_01_53.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laura Ingalls 2018.11.09. 12:04:10

Nagyon jó lett a hogyvolt, ámulok és bámulok hogyan lehet abból a tegnapi semmiből valamit csinálni. O.o

Nevem senki. 2018.11.09. 12:20:45

A tegnapi műsorban úgy értettem hogy Alex ellen lenne a legnagyobb esélye, mert ott maradtak elvarratlan szálak.

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.11.09. 12:30:10

Az elődöntő 2.0 végre igazi próbatétel volt, kár hogy hasonló nagyon kevés volt az évadban.

Chuck Νorris 2018.11.09. 12:32:02

elég vicces rákerestem a tavalyi survivor végén hogy foglaltam össze a müsort :)
Chuck Νorris 2017.10.14 09:48:37
nem volt rossz a müsor, de jo se. Sokszor ugy éreztem erösen meg van csinálva, bele van nyulva, irányitott, és sajnos a magyar valoságshow multbol táplálkozik, nem az amcsi gyökerekböl.
A szereplökkel sem tudtam azonosulni, nem akadt olyan karakter aki annyira szimpi vagy unszimpi volt hogy odaragasztott a tv elé és érdekelt mi lesz vele.
Ez persze lehet a szerkesztés hibája, nem tudták kidolgozni megmutatni a karaktereket, inkább mindig egynek mutatták az aktuális szarkeverését, vagy a heroikus küzdelmét a "vadonnal" :)
___
hát ezt idénre is irhattam volna, semmi sem változott

Sir Gombóc 2018.11.09. 12:32:49

Ez megint elég vérszegény lett.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 12:36:19

Annál a résznél, ahol a hálóra kellett kötél segítségével átlendülni és megkapaszkodni, nekem is a Ninja Warrior jutott eszembe. Nagyon jó összetett feladat volt és örülök, hogy Fanni baba nyerte meg. Tamás nyeretlen maradt. Alexát sem bántam volna amúgy. A két lány jól játszotta a játékot.

fujimo 2018.11.09. 12:39:36

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: jaja... nem fannit mondta legjobb ellenfélnek, hanem szandit...

bElannaTorres 2018.11.09. 12:43:06

Hajrá Fanni, végig szép játék volt, Fb kommentekben láttam, hogy valaki azért utálja, mert evett a banánból, amiből iszonyú sok van:)) ekkora irigy , gonosz hozzáállást, mit várjunk?

Lynette21 2018.11.09. 12:44:58

Davidnak odaadhattak volna Robi rokonait meglepeteskent. Mivel o aznap esett ki nem tudhattak hogy ki esik ki, es megy a holtakhoz, nem?

bElannaTorres 2018.11.09. 12:48:17

ha gonosz akarnék lenni, mint sok Fb kommentelő, akkor azt mondanám, hogy Dávidnak max a szelfikamerája hiányzott :)))

Bär Finn 2018.11.09. 12:50:25

Ez megint elég gyenge lett, nem kéne ezt neked eröltetni :-(
Bar mondjuk ugyis vége a Survivornek, mast meg nem olvasok :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.09. 12:54:38

Az utolsó kép Fanniról :) Nagyon jó!
Marha nagy kérdés, hogy mi lesz a vége. Egyenlőre azt mondom:
Emese, Eszter, Robi és Alexa fog biztosan Fannira.
Vera, Gábor, Beni - Dávidra
Kérdés: Nóri, Jeremy, Tamás

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.09. 12:57:51

@Lynette21: no ezen tudtam röhögni az :) nagyon jó 10 pont

mufuvecske 2018.11.09. 12:59:14

@Lynette21: én is ezen agyaltam tegnap...vagy van még az az opció, hogy eltelt 2-3 nap az utolsó törzsi tanács és a holtak végjátéka között...a tegnapi adás után nekem már minden ferdítés belefér...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.09. 12:59:51

Ja bocs elfelejtettem!
Fanni nekem te voltál a favoritom, az elejétől (és még Eszternek, Robinak és Jeremnynek drukkoltam)! Gratulálok, ügyes voltál

Sanda.Ipse 2018.11.09. 13:06:20

@bElannaTorres:
Utálja, mert evett a banánból???? Anyám, borogass!

Timi1983 2018.11.09. 13:07:02

Én megkonnyeztem Alexandrat es Fannit is. Nagy gratula mindkettőjüknek. Remélem Fanni nyer, de sajnos en tavaly is Ferinek drukkoltam...

Sanda.Ipse 2018.11.09. 13:07:57

Engem az Rtl már csak egy dologgal lephetne meg és tudna örömet okozni.
Ha Fanni baba vinné a fődíjat!

Sanda.Ipse 2018.11.09. 13:09:18

@Timi1983:
Én tavaly Iliásznak drukkoltam és nyert! LOL
Ferivel kizárólag az volt a bajom, hogy nem kedvelem a rasszistákat.

bElannaTorres 2018.11.09. 13:23:59

Nekem még az tetszett, mikor szandi öccse azt mondta a banánra hogy éretlen, -miről beszélsz? meg Tamás mikor azt mondta ez a feladat a lányoknak nehezebb, az kedves volt tőle. Lehet ha tényleg éhezés lenne, mint amerikaiban, már ki lennének szórva a nagyon izmosak, akkor talán nő nyerhetné meg ezt. Én azért reméltem nem ismétlik meg a múlt évit, hanem két összetettebb feladat lesz.

fujimo 2018.11.09. 13:28:41

@Sanda.Ipse: +1

nekem is a homofób nemzethy irányultsága volt zavaró... de ennek ellenére is neki drukkoltam... volt emellett benne valami szerethető... ahogy íliászban is, bár őt kevésbé kedveltem... viszont mindkettő skilles, warrior spirittel megáldott valaki volt... :)

...ugyanígy dávid is nagyon jó képességekkel bíró valaki... eszes, kitartó, nagyon jó mentális felkészültsége van (ez amúgy visszatérően vonzott is az elején, ahogy a tudatállapotokra fókuszál)... erős is és blablablaa... DE hiába mert emellett viszont nem volt meg benne az az emberközeliség, ami a többiben... :/

...komolyan inkább adtam volna Tökéletesenjószívűnek, pedig nála is iszony rossz helyen lenne a fődíj...

...a lányok amúgy lemostak minden komolyabb játékost hozzáállásban, emberies oldaluk megtartásában, a játék átlátásában stb... olyan ellenfelek, akik ellen jó kikapni is... szimpik voltak a végén, ahogy a kommentátori állásból a hajón végig narrálták, ahogy dávid meggyőzi 87jére is tamást, h ő mennyire jó arc... :))

Natura Qua 2018.11.09. 13:31:30

Én borítékolom, hogy Fanni fog nyerni. A műsor jól megrendezett volt. Csodálkoznék, ha Dávid nyerne mégis.

2018.11.09. 13:50:12

Gerendatartás vs. 5km-es akadálypálya... Ahham... Értem... Ja nem.
Gondoltam kinyitom a SzitokSzótárat, de már nem érdemes.

Fanni és Szandi hatalmas GRATULA nektek ! #leakalappal #tapsvihar

Szandi szerintem túlizgulta kicsit a dolgokat. Mindkét elődöntő előtt látszott, hogy tiszta "ideg" a csajszi. Kár érte.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 13:50:39

@fujimo:
Rosszul fogalmaztam: előítéletes volt, amibe belefér az is amit te írtál és az is, amit én.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 13:52:46

@fujimo:
Amúgy egy Feri vs Dávid döntő esetén Ferinek drukkolnék:)

2018.11.09. 13:54:06

@lac64: Szandit miért kellett Koncz Zsuzsára sminkelni ?! De rosszul áll neki, ééédes banánfürt...

fujimo 2018.11.09. 13:59:13

@Sanda.Ipse: igen, tudom... engem is bántott ez a jellemvonása... de akkora harcos volt emellett, hogy a végére elnéztem neki... :D

...konkrétan, ahol ő volt ott összerántott segglyukkal katonás rendben nyomta mindenki egy csapatként lélegezve... lőtték fel a műholdat az 5 csillagos szállodájuk tetejéről, mikor a másik csapat még kereste, h hol van a part... :))

...ott nem volt számomra kérdés, h ki is az igazi szörvájvör... csak ne lett volna olyan kirekesztő, meg hímsoviniszta... :/ :)) ...bár a végére - lehet csak a kamerák miatt és az rtl kedvéért - ő is mintha komoly jellemfejlődést mutatott volna fel... :))

fujimo 2018.11.09. 14:02:26

@Sanda.Ipse: ...lapozgatok a fantasztikusabbnál fantasztikusabb karakterek között a homályos emlékhalmok között... keresem azt, akivel szemben a dávidnak drukkolnék... még nincs egy példa sem... :D

...ami azért nagyon fura, mert ritka tehetséges a forma, elvitathatatlanul jó sok mindenben... de dr hannibal lecter is szimpatikusabb nála... :))

Kamiko555 2018.11.09. 14:04:53

Csodálom,hogy azon senki sem kezdett el rugózni,hogy Szandi feladta a játékot...Pedig ha valami kiábrándító volt még Szandiban,akkor ez nekem most az volt. Ráadásul egy tök bullshit dumával adta fel,pedig mindössze arról volt szó,hogy a játék szempontjából az öccse megjelenése nagyon rossz hatással volt rá és totál kizökkentette az addigi egy célra fókuszált lelkiállapotából...Szerintem ha nem nyomják be ezt a CSALÁD dolgot,akkor sokkal tovább bírta volna még a feladatokat.
De azt egyértelmüen látni lehetett,hogy ő már a piramisos játéknál feladta fejben, a pókhálós meg már csak ürügy volt,hogy megsérülhet...Szóval neki nem az ereje fogyott el,meg nem a sérüléstől félt,hanem úgy kizökkent lelikileg,hogy belátta ezt már nem tudja megnyerni.
És lehet, hogy most közutálat tárgya leszek,de nem értem,hogy ehhez miért kell gratulálni neki?!

fujimo 2018.11.09. 14:12:18

@Kamiko555: "Pedig ha valami kiábrándító volt még Szandiban,akkor ez nekem most az volt"

...jogos... én is csodálkoztam, sőt sajnálkoztam is... de annál jobban szurkoltam a leendő dávid ellenfélnek... ebbe pedig a legjobb, ha szandi kiesik (mivel ő a leggyengébb ellenfél dáviddal szemben)...

...és szerintem is mentálisan fogyott el és én is a család hatását láttam abban, h így elkezdett izgulni... (konkrétan ki is mondta, h "eddig jól ment, most újra igzulok")

...am nem ehhez kell gratulálni, hanem ahhoz, amit eddig tett, h ideáig eljusson... és bár nem nagyon drukkoltam neki, azért a végére nagyon szimpi lett... (néhány visszatetsző húzása ellenére is) fíreg1-2-t lekörözte... és nagyon jó párost alkotott fannival is... :)

2018.11.09. 14:21:19

@Kamiko555: nem leszel közutálat tárgya !
Valóban világosan látszott, hogy fejben reccsent meg Szandi.
(amikor pedig a védettségiért ment, szétgyalázta a tenyerét és utána következő játékok során is rásérülhetett)

Jómagam azért gratulálok neki, mert nem az idilli, homokos fövenyen adta fel, hanem egy kemény próba alatt. Nekiment a feladatnak tisztességgel.
Sokáig versenyszerűen sportoltam és sok ilyesfajta összeomlást láttam. Ezért nem hibáztatom őt és nem ítélem el. Saját kommentemből idéznék: "Szandi szerintem túlizgulta kicsit a dolgokat. Mindkét elődöntő előtt látszott, hogy tiszta "ideg" a csajszi. Kár érte."

Kamiko555 2018.11.09. 14:21:47

@fujimo: sajnos nekem nem lett szimpatikus a végére sem, ahogy Fanni sem, de ettől függetlenül le a kalappal Fanni előtt, mert tényleg nagyot küzdött.

Kamiko555 2018.11.09. 14:26:09

@mentolos lecsó: köszönöm, ha mégsem utáltok :) Engem nem is a feladás zavar, hanem az, hogy miért nem tudta belemondani a kamerába, hogy "srácok fejben elfáradtam". Ehelyett mosolyogva előadta, ott a játék végén, hogy "az egészség nagyon fontos".........................WTF?!

Sanda.Ipse 2018.11.09. 14:32:56

@lac64:
Tisztaszívű menthetetlen... Még visszanézve az eseményeket sem esett le neki, hogy milyen játékra jelentkezett, illetve milyen játékban vett részt.

Tündérfürtöcske 2018.11.09. 14:35:17

Ez a tegnapi végre egy jó kis izgalmas játék volt, Szani szétesésén csak pislogtam, látszott, hogy már a piramisnál teljesen szétcsúszott szegény. De szerintem Tamás is még pakolgatná a cuccot, ha nem lesett volna Fannitól...
Fanninak szurkolnék ma, ha eddig nem esett volna ki minden játékos akinek valaha is drukkoltam tévéműsorban, így ezen a csapásvonalon maradva akkor hajrá Dávid :)

Sanda.Ipse 2018.11.09. 14:36:24

@Kamiko555:
Nem volt elvárható abban a szituban, hogy világosan önértékeljen. Képtelen volt a feladatot tovább csinálni és érezhette, hogy ha erőlteti, abból sérülés lesz. Így az indoklása sem volt egyáltalán fals.

2018.11.09. 14:37:37

@Kamiko555: én úgy vélem meg is sérült játék közben, a köteles résznél tényleg látszott, hogy a végsőkig hajszolja a testét (meghúzta egy inát vagy izmát és a jelentkező fájdalom, a mentális kifáradással együtt totális összeomlást idézett elő nála)
A "feladós" nyilatkozat, pedig még felfokozott állapotban történt, még az adrenalinsokk alatt. Nem hinném hogy "tiszta" fejjel ugyanezt mondta volna...

De ez csak az én személyes véleményem, semmi több ! :))

Kamiko555 2018.11.09. 14:45:00

@mentolos lecsó: a játék végén meg a riportban is elmondta, amikor már nem volt adrenalinsokkban... De mindegy, lehet, hogy megsérült (bár ezt se mondta, csak hogy a tenyere gyengébb..vagy valami ilyesmit) de az biztos, hogy a női játékosokkal szemben kissé elnézőbb mindenki... khm... :) Ha ezt egy Robi csinálta volna, tuti mindenki itt tombolna, hogy "milyenember"... :))

Chuck Νorris 2018.11.09. 14:47:18

@lac64: sosem nézek ilyen reggeli müsort, meglepett ez a regionális tv szinvonal, párszor felrémlett bennem a néhai budapest TV miközben néztem :)

Sanda.Ipse 2018.11.09. 14:49:08

@Kamiko555:
Tévedsz! Robit szeretjük:))))

Timi1983 2018.11.09. 14:49:36

Én azt nem értettem h miért szamolgattak az allatokat. Osszeszedtek volna az osszes golyót 2 perc alatt és utána a mocsár pipa

Timi1983 2018.11.09. 14:54:34

Várom a mait, de Veratol már hányok. O mint a tisztesseg mintapeldanya... A smink csak rádob bloaaaaa

2018.11.09. 14:58:25

@Kamiko555: nem értek egyet ! :)))
Ha pl. Vera csinálta volna ugyanezt, akkor csak beleszívok a cigimbe, és nézem tovább az adást... Mindenféle kommentár nélkül.

Nem feltétlenül az "elnéző" szót használnám. Évről évre a csajok azok, akik elverik a "puhapöcsöket" a játékokban (epic volt, amikor Szandi erő/tartós feladatban legyőzte DicsőDávidot). A csajok jobban és főleg "szebben" játsszák ezt a játékot. Részemről azért vagyok "elnéző" :))))))

ui: Én a nagybetűs "KÜZDŐSZELLEMET" értékelem. Hülye példa, de tavaly Dr.Júdás Anita is addig kúszott a homokban míg nem maradt rajta bőr.

2018.11.09. 15:09:23

Az leendő Szőrvájver jelentkezők kedvéért:

A köteles (vmit megtartós) feladatokban célszerű a klasszikus (lovas) szárfogást alkalmazni. Ez majdnem egy "önzáró" rendszer és sokkal kisebb izomerőre van szükség a biztos fogáshoz.

Az ötletből származtatható esetleges nyereményekből természetesen részesedést kérek ! :))))

2018.11.09. 15:12:56

@Pegre Forla: nem mutatták ! A párbaj ELŐTTE van, hogy szavazategyenlőség esetén AZ döntsön !

spájdernecc 2018.11.09. 15:18:27

@mentolos lecsó:
meg néhány alkalom egy rendes kalandparkban / Pl Fűzfő /

csillagporszem 2018.11.09. 15:20:06

@Kamiko555: totál egyetértek, nagy csalódás volt Szandi és szintúgy nem azért, mert lefagyott az elején és aztán már feladta fejben, hanem hogy utána jön ezzel a kamu dumával, hogy félti a testi egészségét. Mondjuk nekem még akkor is csalódás lett volna ha őszinte :D Sokan szerettek volna bejutni az elődöntőbe, elvette a helyet egy olyantól aki az utolsó pilalnatig harcolt volna a győzelemért :) Amúgy meg neki drukkoltam és főleg amiatt haragszom hogy így nincs kinek szurkolnom a döntőben :D

spájdernecc 2018.11.09. 15:27:29

@csillagporszem:
" elvette a helyet egy olyantól aki az utolsó pilalnatig harcolt volna a győzelemért :)"
Ne haragudj, de ez ostobaság :)

bElannaTorres 2018.11.09. 15:34:42

@spájdernecc: szerintem is az utolsó pillanatig harcolt saját határáig elment, az látszott rajta

Belllaba 2018.11.09. 15:37:04

Fanni azt írta két hónapja a közösségi oldalára, hogy ez volt élete legjobb éve...

@fujimo: én is úgy vagyok, hogy bárki, csak ne Dávid nyerje. Szandi vagy Fanni győzelmének örültem volna, remélem Fanni megnyeri.

2018.11.09. 15:38:08

@spájdernecc: köszi a tippet ! :))) Ha sikerül legyőznöm a Zasszony gestapó üzemmódját, akkor az ivadékokkal teszünk egy (vagy több) látogatást ide :))))

Kamiko555 2018.11.09. 15:49:00

@mentolos lecsó: na ez az!!! a KÜZDŐSZELLEM!!! Hova tűnt?!
Bármiben lefogadom, hogy Fanni is és Tomi lesérült itt vagy ott, és biztos nekik is kurvára fájt a tenyerük, de ha Szandi olyan elmeállapotban lett volna, akkor nyilván leszarja, ahogy Doktorjúdás tavaly!
Ha én lennék Szandi, akkor én hatalmas kudarcnak élném ezt meg, hogy pont a játék legvégén nem sikerült végigmennem SE a pályán, és legyőz egy Fanni, akinél szerintem jobb vagyok....
De mindegy, ha ő azzal nyugtatja magát, hogy "csak egészség legyen", hát akkor legyen...

Kamiko555 2018.11.09. 15:51:42

@csillagporszem: ha őszinte, akkor legalább korrekt lenne magával szemben is... :) De nyilván könnyebb ezt így feldolgozni...

Berborosz 2018.11.09. 15:58:46

@Kamiko555: Te kb. úgy utálod Szandrát, mint én Dávidot...

2018.11.09. 16:05:56

@Kamiko555: :)))) parttalan vitát folytatunk ! :))
Fanniban volt még tartalék, Szandi pedig elment a SAJÁT teljesítőképessége határáig (ahogy pl. Fanni a védettségi játékban). Sőt, még feszegette is azokat a különböző játékok során.

Érdemes Szandi küzdelmét visszanézni a kötélpályán... Kiadott magából mindent !!!! Megvolt benne a KÜZDŐSZELLEM ! Oké, a "három a magyar igazság" szerint nem futott neki csak 2x.

Figyu ! Minden tisztelem a tiéd, de tényleg! Megsértésed szándéka nélkül, de zárjuk le ezt a vitát. Kérlek! Erős véleménykülönbség alakult ki közöttünk, amit csak egy közös sörözés oldhatna fel ! :))))))

Kamiko555 2018.11.09. 16:29:48

@mentolos lecsó: na, hát én nem vitának szántam, de akkor oké, nem vitatkozom tovább! :)
látod, már fel is oldottam a véleménykülönbséget, sörözés nélkül is! ;))))

Kamiko555 2018.11.09. 16:30:50

@Berborosz: nem utálom Szandrát. Csak a megítélésével nem értek egyet. :)

Sanda.Ipse 2018.11.09. 16:33:46

@Kamiko555:
Akkor adnék neked igazat, ha a logikai játéknál dobta volna be a törölközőt. Ahol feladta, ott látszott, hogy fizikailag nem bírja tovább. Feladni még mindig jobb, mint esetleg valóban komolyabban sérülni.

Kamiko555 2018.11.09. 16:33:59

@mentolos lecsó: ...és, bocsi, csak azért írtam ki magamból, mert a holnapi döntő után már hibernálom magam egy évre.. :)

Kamiko555 2018.11.09. 16:37:33

@Sanda.Ipse: az mondjuk mindennél hülyébben vette volna ki magát ha a logikai feladatnál adja fel...De nem kell velem egyetérteni, én csak azon csodálkoztam, hogy általában minden ilyesmi megmozdulásra heves hőbörgés szokott itt lenni, most pedig mindenki gratulált Szandinak.
Én csak ezt nem értettem, de most már értem...

2018.11.09. 16:37:48

@Kamiko555: ok, szívből köszönöm :)))))))))))))))
(sajnos csak egymás "betűit" látjuk és gyanítom, hogy sokszor félreértettelek)

Most akkor kinek is drukkolunk ma este ??? :))))))

2018.11.09. 16:40:28

@Kamiko555: nem jössz VV9 TRASH-t nézni és élcelődni az agyhalottakon ? :P :)))

Sanda.Ipse 2018.11.09. 16:43:33

@Kamiko555:
Én akkor hőbörögnék, ha mondjuk a lábát töri, mert az ereje fogytán nem bírja, de folytatja, hogy miért nem volt annyi esze, hogy feladja:)

Kamiko555 2018.11.09. 16:44:24

@mentolos lecsó: megpróbáltam. esküszöm. de nem megy. :-D
Ez nekem már túmács! :-D

J 79 2018.11.09. 16:46:28

@Kamiko555: van benne ráció amit mondasz, vagyis hasonlóan láttam én is. másrészről gratu neki mert tényleg sokáig eljutott, illetve azért dobott be némi jellemfejlődést is, érthető és kedvelhető, ha nem is szerethető karakter lett. de vissza az elejére, magam sem értettem miért adta fel, milyen egészségről beszél a föld felett 30 cm-el liánozva. jó meglátás: kizökkentette az öcsivel való kontakt.

Kamiko555 2018.11.09. 16:46:29

@mentolos lecsó: ja, az előzőt a VV9-re írtam. :) Amúgy szerintem is félreértettél. :)

2018.11.09. 16:46:59

@Kamiko555: értem ! csak megkérdeztem... sorry
(pedig ott is nagyon jó a banda, és szükség lenne a látásmódodra és a humorodra)

2018.11.09. 16:48:40

@Kamiko555: mmmíííííííjjjjjjaaaaffff@@@sz van ??? :)))))

Most belekeveredtem, mint majom a házi cérnametéltbe....

J 79 2018.11.09. 16:52:54

@mentolos lecsó: aha, aztán nehogy kiderüljön Dávid direkt kapott ki Szanditól, hogy mehessen a Holtakra őnpiározni..persze ez is blama mert akkor minek tartotta volna 50+ percen keresztül? :)

mufuvecske 2018.11.09. 17:00:18

@J 79: az öcsivel való kontakt, meg az előző esti piálás a hajón...lehet, hogy nem ittak akkora mennyiséget, de azért ilyen szélsőséges körülmények között szerintem ez simán lehet befolyásoló tényező.

Chuck Νorris 2018.11.09. 17:03:51

egyik zöldséges ismeröröm ma mesélte, látta régebben Fannikát sokszor a nagybanin, állitolag hármasával vitte a narancsosládákat, a krumpliszsákot meg ugy dobta fel a vállára mint a pelyhet.
ezek után biztos vagyok hogy ö fog nyerni.

2018.11.09. 17:06:30

@J 79: az RTL szerkik belecsöppenek a bugyijukba, az önön nagyszerűségüktől ! Erre képi bizonyítékok vannak a Kibeszélőkből.

A legnagyobb bajom az, hogy a magyar (!) Szőrvájver-t néző réteget nézik TOTÁL HÜLYÉNEK !
És még meg is akarják magyarázni a "hülye nézőnek".

Elég visszaolvasni az elmúlt 40 adás kommentjeit, itt a Hogyvolton.

J 79 2018.11.09. 17:13:41

@mufuvecske: ebben is van valami. nézőként vicces volt a "bebaszcsi" ahogy Xander kifordult egy picit és igen, lehet már ott alapozta meg a vesztést.

J 79 2018.11.09. 17:24:15

@mentolos lecsó: áhh, ne is mond, rossz irányt követnek itthon.
...
az most a bibi, részemről már tegnap véget is ért a Szörvájvör sztori mert bár eddig sem szurkoltam kifejezetten senkinek mégis zavart, hogy Dávid a 'kisebbségi Rájenfilip' arcberendezésével egy pillanatig nem volt kedvelhető karakter továbbá annyira viszont nem is okos mint amennyire tolják ezt alá. ha ez, ennyi elég a győzelemhez hát akkor , baszki, itt tartunk. nemjó.
vele szemben pedig van egy Fanni aki azért egy fokkal szimpatikusabb na de ő sem az igazi és nem azért mert nőként nem tetszik hanem mert ha azt mondom Survivor, nem éppen ő ugrana be erről. a feladatok nagy részében egy nulla volt, elevickélt, kb mint tavaly Barbara de sokat nem tett hozzá a dolgokhoz. megértem persze az RTL szerkesztőket, abból főzünk amint van, persze, de ezek után, ennyi kihagyott ziccerrel és ennyi mesterséges belenyúlással nem vagyok benne biztos a következő évadot is követni fogom.
..
a Hogyvoltak túlnyomórészben nagyon jók voltak, tényleg gratula mindenkinek illetve a kommenteket is tényleg élvezet volt olvasgatni! köszi mindenkinek! :)

karoton 2018.11.09. 17:24:22

@mentolos lecsó: Nekem a kipattant holtak szigeteki csalással gyakorlatilag véget is ért a survivor érdemi része, kb. ez az a szint ami után már nincs értelme versenyről beszélni, max. műsorról.

Costanza 2018.11.09. 17:30:38

@bElannaTorres: illetve bambusz agy, nem pedig puha matrac

@csillagporszem: bunbakkereses nelkul mar nem is fog menni?

Hol lehet ezt eloben nezni, adasidoben, kulfoldrol, valakinek van valami otlete?
koszi

Sanda.Ipse 2018.11.09. 17:32:06

@karoton:
Annyiszor belenyúltak, hogy versenyjellegről régen nincs mit beszélni:)

J 79 2018.11.09. 17:32:37

ja azt még megjegyezném a tegnapi verseny viszont tényleg fasza volt (nem, nem FannY hangos nyögdécselései végett, részemről Eszterke párti voltam) :D ez egy tök jó összetett feladat volt, lehet nem is a végére kellett volna ilyet betenni mikor már mindenki kész van mint a lecke hanem folyamatosan..? jobban kiderült volna ki hogy bírja, igaz egy ilyen meccsbe kevésbé is tudnak belenyúlni..

csillagporszem 2018.11.09. 17:38:27

@spájdernecc: nem haragszom :D

@Costanza: fèlig viccesnek szántam, de ezekszerint nem jól fogalmaztam vagy nem ment át :) Néha olyan komolyan veszik itt egyesek a dolgokat, mintha ezen a műsoron múlna a világ sorsa és ezáltal az emberiség jövője is :)

karoton 2018.11.09. 17:45:56

@Sanda.Ipse: De akkor legalább össze-vissza nyúlkáltak volna, sokakat segítve, így viszont eléggé személyre szabott lett :)

Kamiko555 2018.11.09. 17:49:04

@mentolos lecsó: köszönöm lehet, hogy majd megpróbálom felvenni a VV fonalat ha már ilyen kedvesen invitálsz! :)))) A látásmódomról nem tudok nyilatkozni, a humoromról csak annyit, hogy élőben sem megy át mindenkinek, nemhogy írásban... :-D (lehet, hogy ez azt jelenti, hogy nincs is.... ha ha ) Ui: erre a válaszra nem kell válaszolni !!!! :)))))))))))

csillagporszem 2018.11.09. 17:49:26

@J 79: Dávidnak tökmindegy volt kiesik e vagy sem, megy e a holtakra vagy sem, mert mint tudjuk az összeesküvéselméletekből az rtl már előre odaígérte neki a főnyereményt :D Akár el is veszthette volna az összes versenyt és párbajt, mett az rtl akkoris továbjuttatta volna, mert ő Dávid akit már a castingon biztosítottak róla, hogy ő fog nyerni :D Néha csinált valamit de tök feleslegesen, akár feküdhetett is volna egész nap a parton, mert az rtl úgyis belenyúl ha vesztésre áll... :D

Costanza 2018.11.09. 17:53:04

@csillagporszem: hat ahol mostanaban tart a vilag, en a helyedben nem csodalkoznek...

Sanda.Ipse 2018.11.09. 17:55:27

@karoton:
Hát, ja:)))
Ezen nem lehet vitatkozni. Tudom, hogy nem Fanni baba nyer, de azért drukkolok neki.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 17:57:19

@Angora Cardi:
Nyugi! Garantáltan ő nyer.

karoton 2018.11.09. 17:58:23

@csillagporszem: Félig vicces is volt :))
Nekem sem tetszett az indok, de azért egy fizikai-mentális összeomlás közepén nem is feltétlenül várok korrekt indoklást :)
Az Ultimate Ninja Challenge-ben 2-3 nap után épp a pihenőben a "kőkemény" exkatona feladta, mondván nem maradhat, mert már biztos nagyon hiányzik a gyerekeinek, két 20 év körüli egyetemista fia van, na a kamu kifogás az ez :))

csillagporszem 2018.11.09. 17:58:29

@Costanza: visszanézve a történelmet voltak már sokkal rosszabb idők is,, úgyhogy én értékelem, hogy most élhetek :D

@Angora Cardi:
Ohh végre valaki :D Hajrá Dávid, már van itt két szurkolója :D Mondjuk készülj fel rá, hogy semmi esélye nyerni :D

csillagporszem 2018.11.09. 18:00:54

@karoton: én totál megértem, nem is akartam bántani. Én már annál a feladatnál feladtam volna amikor kikellett állniuk a pallóra :D Max ha valami nem tetszett az az indoklása, de istenem, nem könnyű beismerni ha valamit feladunk mert nem bírjuk már fejben, mégha testileg talán még menne is.

Berborosz 2018.11.09. 18:04:36

@csillagporszem: Láttad, mennyi leragasztott seb volt a lábán, amikor ott álltak a pallón?

Costanza 2018.11.09. 18:06:06

@csillagporszem: persze, mert fel sem fogsz semmit semmibol.

csillagporszem 2018.11.09. 18:09:07

@Costanza: de legalább te itt vagy és általad megvilágosodom... :)

@Berborosz: láttam és sajnáltam is szegényt. Mondjuk mindegyikőjüket, számomra ez tériszonyosként nagyon durva feladat lett volna. Ott befejeztem volna survivor-os pályafutásomat :D

Sanda.Ipse 2018.11.09. 18:10:17

@csillagporszem: @spájdernecc:
Szerintem is az volt neki az utolsó pillanat fizikailag is. Nincs mit szégyenkeznie. Jól játszott végig, nem egyszer pasikat is lealázott.

bElannaTorres 2018.11.09. 18:13:05

@csillagporszem: mindig voltak a múltban is akiknek elég volt, ami van. Szerintem van még hová fejlődnünk szociálisan. És az már egy jó dolog ha nem megyünk el mosolyogva az arcba tolt igazságtalanság mellett, hanem legalább annyit mondunk, hogy hat ez így nem jó

csillagporszem 2018.11.09. 18:18:37

@bElannaTorres: Én nem erről beszéltem. Mi volt régen? A nőket elnyomták, világháborúk voltak, koncentrációs táborok, diktatúrák... ésatöbbi. Hova tart a világ? Nem tudhatjuk és nem mondom, hogy tökéletes minden, de azt érzem sokkal jobb most mint régen. Tudnék panaszkodni, lenne mire és jogosan, de akkor is hiszem hogy a világ mindig egyre jobb és jobb lesz. Gondok mindig lesznek, gazdagok és elnyomók mindig lesznek, szegények is mindig lesznek, de ettől még számomra ez a világ sokkal jobb mint amennyire pl. nagyanyáméknak volt.

csillagporszem 2018.11.09. 18:31:49

@Costanza: szomorú. Hamar feladtad, hogy jobbá tedd az embereket és ezáltal a világot... :)

Kamiko555 2018.11.09. 18:34:40

@mentolos lecsó: annyit láttam belöle tegnap,hogy a Kenbaba rózsaszín ruhában, a füvön fekve furcsa pózban meresztette a seggét az égnek és dalolászott a boldogságtól,hogy kapott egy kozmetikai tükröt...Na ebben igazad volt,ez tényleg TRASH volt...:-D

De nem akarom offolni itt az izgalmas Survivort,amiben Dávid nyer ma váratlanul...:-P

Angora Cardi 2018.11.09. 18:36:51

@csillagporszem: @Sanda.Ipse: Ipse szerint Dávid nyer, Porszem szerint nincs esélye.
Nem tudom miért de nekem a lányok minden ilyen műsorban annyira 'picsák', hogy képtelen vagyok nekik drukkolni, akármit is taktikázott Dávid.

karoton 2018.11.09. 18:36:56

@csillagporszem: Dávidot csak a véletlenek sora juttatta a döntőbe :)

Véletlenül akkor jött egy hirtelenhalálos játék, amikor hátrányba került a szövetsége. Véletlenül egy olyan fizika játék volt ez, ahol a 4-3-as fölényben lévő ellenszövetség két tagja gyakorlatilag használhatatlan volt, így borítékolható volt, hogy a két veszélyeztetett min. egyike tőlük kerül ki, csak azért nem mindkettő mert Alexa szabotált. Így viszont Dávid is veszélyeztetett lett.

Véletlenül itt már nem a játék győztese - aki Dávid ellenoldalán volt - dönthetett a kiesőről mint korábban, hanem párbaj jött. Véletlenül a bevallottan jó úszó és láthatóan jó erőben lévő Dávidnak cseppet sem kedvező úszó-evezős feladat lett ez, egy nála csaknem kétszer idősebb nővel szemben, a végén véletlenül egy olyan ügyességi résszel - karikadobálás - amit Dávidék hetek óta játszottak a szigeten. Véletlenül meg is nyerte :)

De ugye még is is veszélybe került, mert Alexa átállt. Így Gábor védettségszerzése után az idei játékban először és utoljára véletlenül játékot befolyásoló jutalom is járt a védettség mellé, amiről Gábornak véletlenül nem is kellett egyedül döntenie, sőt át is adhatta másnak, aki véletlenül Dávid lett.
Itt azonban becsúszott egy hiba, annyiba sem nézték Alexát, hogy a kitartási párbajt súlyokkal nehezítsék - később már ilyen véletlen hiba nem lesz :) - így Dávid távozott.

Aztán eljött a holtakról visszakerülés döntője, ahol véletlenül egyedül Dávid versenyzett egy olyan eszközzel, amit megbuheráltak, hogy még véletlenül se csúszhasson szét. Véletlenül meg is nyerte :)

Az elődöntőben az első feladat meg véletlenül olyan lett, amiben a lányoknak esélye sem volt.

Aki fentiek bármelyikében szerkesztői belenyúlást lát, az zakkant :), mert csupán a szerencse fia volt, hiába az élet nagy rendező :))

csillagporszem 2018.11.09. 18:40:59

@karoton:
“Dávidot csak a véletlenek sora juttatta a döntőbe :)”

Egyetértek :D Kifejteném bővebbem de a gyereknek menni köll tornàzni :D
Valószínűleg nem fogom látni élőben a műsort, de márcsakazértis Hajrá EsélytelenDávid :D

csillagporszem 2018.11.09. 18:43:30

@Angora Cardi: megérdemli Fanni is nagyon, szuperül bírta és jól játszott és legalább jó helyre kerül a nyeremény :)

Sanda.Ipse 2018.11.09. 18:43:51

@karoton:
Tökéletesen összefoglaltad a "véletlenek" hosszú sorát. Gratula!
Meg azoknak is, akik ezek után DicsőDávidnak drukkolnak.

doktor faktor 2018.11.09. 18:43:57

@karoton: Koszonjuk, hogy raebresztettel minket hibas, rosszindulatu, paranoid es aljas voltunkra es felnyitottad a szemunket arra, hogy minden hatso gondolatunk a heveny elmebaj szulemenye.

bElannaTorres 2018.11.09. 18:44:06

@csillagporszem: én sem megyek bele
@Angora Cardi: nekem tetszik, hogy őszinte vagy, kivagyok mikor logikával próbálják sokan megindokolni a lány miért nem érdemli meg, miközben csak nem bírják. emiatt féltem hogy tangát viselnek, hogy sok ellendrukkerük lesz

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 18:44:41

Sajnáltam Szandit, Ő tényleg totál összeomlott mentálisan és feladta, pechére a kamerák előtt és gyorsan kitalált egy szar dumát. De ettől még benne volt a legjobb 4-ben és ehhez gratulálni lehet és a kedvenc játékosom volt. Az összeomláshoz nem, ez van.

Verát nem bírtam, de az jó húzás volt Tőle, hogy a kiközösített Szandit visszarántotta a szakadékból híres banán affér után.

Fanni meg jól játszott, magából fizikailag nem sokat kiadva a játékokon a végén nyert egy védettségit, amikor a legfontosabb volt, na meg most a második elődöntőt. Ő érdemel győzelmet!

J 79 2018.11.09. 18:44:55

az adásban fel se tűnt, viszont a HV képeken látszik, Robinak az utolsó meccsen mi az a ragasztó a (nem létező) tricepszén?? vagyis, tudom mi az de akkor is, hogy került az oda?

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 18:46:15

@Kiraly Zoltan1133:
Úgy értem sokáig nem adott ki magából Fanni mindent, hanem most a végén amikor kellett. .:)

Ott Beni, gyorsan nyert két védettségit a Bayaniban, célkeresztbe került, amikor Fanni szépen bájosan mosolygott.

Sir Gombóc 2018.11.09. 18:46:52

@Sanda.Ipse: a többi belenyúlást még ki lehet (úgy-ahogy) magyarázni. De az utolsó holtak párbajon történtet már nem.

karoton 2018.11.09. 18:48:39

@doktor faktor: Szívesen, igyekeztem sokkterápiát alkalmazni :))

karoton 2018.11.09. 18:51:59

@bElannaTorres: a tangák tényleg szembántóak voltak :))

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 18:53:58

nEM tudok most döntőt nézni de veszi a set up box. Csak mire oda jutok tudni fogom az eredményt, mert nem tudom megállni be ne nézzek ide. :)

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 18:56:58

Ahogy Jockey Ewing kellett a Dallasba, Berényi Miki a Barátok köztbe, mind a ketten mint főgecik, úgy kellett Fíreg1, Fíreg2 és Ms Fíreg (alias Vera) a Survivorbe. Csak az összes Fíreg a holtakhoz került.

Costanza 2018.11.09. 18:57:24

@csillagporszem: Talan a te szemellenzos gondolkozasod teszi jobba a vilagot?
Szerintem jobb ha annak latod a dolgokat amik, ezzel egy csomo idot es energiat megsporolsz magadnak.
Azt sem ertem miert kell bitchingelni egy not, aki meg a belet logatva a maximumot kihozta magabol, tok peldaerteku amit alakitott, de te kitalalod, hogy ez gaz, mert elvette az eselyt mastol ? Csinald utana.

Sir Gombóc 2018.11.09. 18:58:25

@karoton: az első kettő szerintem még csak szerencsésen jött ki Dávid számára, ott még nem éreztem, hogy direkt miatta nyúltak bele. A levelestől kezdve azonban, így utólag, egyetértek.

doktor faktor 2018.11.09. 19:01:05

Van bennem egy olyan, hogy esetleg meg sem nezem a dontot, csak majd holnap, hogy ki nyert. Valoszinuleg nem fogom megallni, de olyan kellemetlen ez az egesz vicc..

Angora Cardi 2018.11.09. 19:03:45

@csillagporszem: Nekem mindegy kié lesz. :D
@bElannaTorres: A tanga nem baj, nekem az inkább furcsa, hogy a vadidegen játékostársnak a legnagyobb természetességgel nyomták magukat az arcába pucsítással, hajlongással, régebben még egy kendő vagy short előkerült, de most minden erről szólt, ezt érdekes volt látni, de lehet, hogy nem lehetett nekik felöltözni?
A fiúk valahogy mindig korrektebben fogadták egymást hibák, taktikai húzások, győzelmek, vereségek ellenére, a lányok csak kárálnak, fúrnak, legjobb a Vera "háttemegegynőellenmész" volt, neki nem szóltak, hogy koedukált játékba megy?

karoton 2018.11.09. 19:06:08

@Sir Gombóc: Nyilván én sem mondom, hogy ezek mindegyike tudatos belenyúlás eredménye volt, de néhány igen, a holtak szigetes eset meg ha nem maguknak rakták össze, konkrét csalás.

bElannaTorres 2018.11.09. 19:07:08

@Angora Cardi: .erre én is gondoltam a tanga kapcsán, az meg nem igaz hogy a fiúk jobban fogadták, mert teljesen vegyes volt fiúba és lányba is hogy fogadták. Pl Balázs letamadását a három fiú csinálta együtt mert beszartak hogy komolyabb ellenfelet kapnak.
Szandi Fanni nem kárált. Vera nemcsak a fiúkkal volt szemét hanem a lányokkal is, ő ilyen

Angora Cardi 2018.11.09. 19:10:28

@bElannaTorres: Nem vitázom, csak kialakult mi/ki volt szimpi és mi/ki nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 19:13:41

Mindegyik megmondja őszintén :)
Vera tiszta paprikajancsi.

karoton 2018.11.09. 19:15:33

Nóri ez alapján Fanny, Tamás inkább Dávid.

Lynette21 2018.11.09. 19:15:52

@doktor faktor: Ez nekem is megfordult a fejemben, de nem birom ki hogy ne nezzem. :(

perszepolisz 2018.11.09. 19:16:46

@karoton: Én meg pont azt látom, hogy Nóri úgy szavaz majd mit Vera. Vera meg Dávidra fog.

Costanza 2018.11.09. 19:16:59

@karoton: ez lehet veletlen is, ha pl beledugod az egyik ujjad a glitterbe. Es Gabor egy jo ember, mert mindent amit mondott, azt csuriban mondta.

mindenévfoglalt 2018.11.09. 19:17:33

Én nem értem, miért emlegetik Dávidot és Fannit egy lapon genyóságból. Lehet én néztem másik adót eddig, de nem láttam volna, hogy bármelyiküknél, aki ott ül, többet taktikázott volna Fanni...

Costanza 2018.11.09. 19:17:53

jaj en nem latom eloben. :(

Sir Gombóc 2018.11.09. 19:18:39

@karoton: mindketten méla undorral..

Kampóscsőrű kardinális 2018.11.09. 19:19:16

Remélem,jók a megérzéseim! Gratulálok Fanny!

doktor faktor 2018.11.09. 19:21:19

@perszepolisz: Szerintem a két Rébék összebeszélt/ventillált és ugyanarra fognak szavazni.

Lynette21 2018.11.09. 19:24:44

Tessek! Hianyoltatok Davidbol az erzelmeket es a mosolyt. Miota bejott onelegulten vigyorog...Aaaaaaaa! Fuj

Angora Cardi 2018.11.09. 19:25:59

Ezt a sötét Verát többet ne lássam.

bagolymaki 2018.11.09. 19:26:15

kussolj már Vera!! :D

Nem Penny hajója 2018.11.09. 19:26:16

Vera most sem szimpatikusabb, mint eddig :)

bElannaTorres 2018.11.09. 19:26:49

Dávid nagy taktikai hibát követett el, hogy nem szövetkezett Fannival is, mert szuksége lett volna rá , neki nem maradt csak hogy nyamvadt levéllel mentsék meg a seggét

Lynette21 2018.11.09. 19:27:20

Gusztustalan Vera! Fujjj

Angora Cardi 2018.11.09. 19:28:22

@szociál: Mégis ki mit képzel magáról és a családja szeme is süljön ki, hogy egy taktikai (is) játékban taktikázni mert.

itteni 2018.11.09. 19:28:28

Bzmeg, szégyenlem, hogy székely vagyok én is...........

bElannaTorres 2018.11.09. 19:29:06

Nem ugyanaz amit Gábor mond, mert szövetséget ígért , Vera meg Fanni szemben állt végig. Érthetetlen

itteni 2018.11.09. 19:30:17

Annyira kínos nézni, hogy majd csak a végére kapcsolok vissza.

Angora Cardi 2018.11.09. 19:31:30

Ne vegyük már elő az én csak egy szegény székely vagyok, a kutyafáját már.

Lynette21 2018.11.09. 19:31:50

@itteni: Abszolut egyeterzek! Ez minek?! Minek szamonkerni barkit is barmirol?! Ez undorito!

bElannaTorres 2018.11.09. 19:32:29

Nem értem Vera miért várta el egy agilástól hogy vele szavazzon anélkül hogy szövetséget ígértek volna neki, igazságtalan az egész nő

itteni 2018.11.09. 19:33:56

Vera nagyjából teljesítési kényszer alatt van. Maximalista abból a fajtából aki nem képes elviselni, ha valami belebukik. Kellemetlen az ilyen embertípus.

perszepolisz 2018.11.09. 19:34:17

Robnak van itt egyedül esze. Szépen viszi a szót, gondolom érdekelt Fanni esetleges nyereményében.
A bejátszókat amúgy látják most a játékosok?

perszepolisz 2018.11.09. 19:34:32

Robnak van itt egyedül esze. Szépen viszi a szót, gondolom érdekelt Fanni esetleges nyereményében.
A bejátszókat amúgy látják most a játékosok?

Lynette21 2018.11.09. 19:34:47

Robi probal Fanni mellett es David ellen kampanyolni!

Lynette21 2018.11.09. 19:36:12

@perszepolisz: Nem hinnem hogy ott es akkor lattak.

csillagporszem 2018.11.09. 19:36:22

@Angora Cardi: nekem is mindegy melyik nyeri, szerintem mindakettő megérdemli :)

itteni 2018.11.09. 19:37:26

Sejthető volt, hogy kik kérdésesek Tomi, Vera, Nóra...

Lynette21 2018.11.09. 19:37:37

@Nem Penny hajója: Ugyanezt akartam irni. Jeremy tok vakon van. Idiota!

Lynette21 2018.11.09. 19:38:27

Ooooo! Esztert csak a hangjarol ismertem meg!

itteni 2018.11.09. 19:39:13

Lónak a büdös fasza. Az RTL basszátok meg....

KnitKat 2018.11.09. 19:39:55

Nemááár, komolyan ez volt a döntő törzsi tanács? Vera többet beszélt, mint a két döntős együttvéve. Még csak "kortárs" beszédet sem mondhattak?

perszepolisz 2018.11.09. 19:40:09

6:4-re nyert szerintem Dávid.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 19:41:34

Bencus ma kifejezetten irritáló

doktor faktor 2018.11.09. 19:42:37

Nem hagy nyugodni, hogy ez megint egy olyan verzio, hogy ha David nyer, akkor orulunk es nyer, ha Fanni nyer, akkor meg gyorsan lezavarunk egy parbajt, uj esely, hogy nyerjen David.

itteni 2018.11.09. 19:44:22

Nem is értem miért kell szavazni. Miért nem lehet , hogy egyből Dávidot mondják ki nyertesnek , oszt mindenki boldog lesz a stábban.

doktor faktor 2018.11.09. 19:45:13

Az meg, hogy beszed, erveles, meg minden egyeb nelkul szavaznak olyan emerek, akik nem vettek reszt a torzsi tanacsokon, hanem a sajat pecsenyejukkel voltak elfoglalva, azutan, hogy Vera ket db serelmet felkavartuk es valamit mindenki benyogott rola, mar meg sem akaszt. :D

perszepolisz 2018.11.09. 19:46:28

Igazából itt is a szavazókkal van a baj: Benit nem érdekli ki nyer, Tamás még mindig nem érti, hogy belehazudtak az arcába, Vera egyszerűen nem akar nőre szavazni, Nórinak nincs saját véleménye és ezért Verával szavaz.

bElannaTorres 2018.11.09. 19:47:51

@itteni: igen , hagynak minket reménykedni sok sok rész alatt, csakhogy még a vége is rossz legyen. Egyedül is indulhatott volna Dávid. Dávid 30 napja egész jó sorozat lenne. Meglepi kizárva :)))

csillagporszem 2018.11.09. 19:48:14

@doktor faktor: szerintem meg azért nem fair mert igenis mindegyik holtakon kieső szavazatának érvényesnek kellene lennie ha már ez volt a szabály és most tökmindegy, hogy ebből Fanni vagy Dávid profitàl.

jóképűkirály 2018.11.09. 19:48:30

Ez a finálé most a Veragec.-ről szól vagy a finalistákról? istenem még egyszer megszólal lerúgom a tv-n keresztül

bElannaTorres 2018.11.09. 19:48:30

@perszepolisz: Tomi se akar nőre szinte vágyta hogy Dávid megmossa magát

Sir Gombóc 2018.11.09. 19:49:41

@csillagporszem: most ez mi, mert erről lemaradtam..?

karoton 2018.11.09. 19:50:12

Jeremy emberismerete kiváló :)
Gábor-Vera produkciójához csak gratulálni lehet :))

csillagporszem 2018.11.09. 19:51:04

@Sir Gombóc: tudja a fene, lehet félreértettem, 3felé figyelek :D Én úgy értettem fél füllel hogy elveheti a nyertes egy ember szavazatát :D

itteni 2018.11.09. 19:51:30

@bElannaTorres:
Nagyjából az RTL már tényként veszi, hogy nézői agyatlan emberek akik mindent benyelnek...remélem közbe beleolvasnak ide.

csibike81 2018.11.09. 19:51:38

Hánynom kell Verától. Mondjuk Dávid megdicsöült fejétöl még jobban... A retek meg szüljön sünt, ha megnyeretik Dáviddal a versenyt (ami borítékolható sztem). Mondanám, hogy hajrá Fanni, de úgy érzem, felesleges... :(

KnitKat 2018.11.09. 19:52:24

@csillagporszem: az amcsi verzióban a merge után a kiszavazottak is beülnek minden tanácsra, persze csak nezőként, szerintem erre gondol doktorfaktor

bElannaTorres 2018.11.09. 19:52:43

@itteni: .aztan ne csodálkozzanak ha fogynak a nézők, már akik 18-45 be vannak

itteni 2018.11.09. 19:53:19

@csillagporszem:
Én pedig, hogy startból most elveheti.

Angora Cardi 2018.11.09. 19:56:03

Aki nyer az egy vki szavazatát elveszi új elem ugye? vagy én nem néztem régóta?

Chuck Νorris 2018.11.09. 19:57:14

tudja vki, hazajöttek már vagy még a hasábokat pakolják azota is?

Sir Gombóc 2018.11.09. 19:57:24

@csillagporszem: az anyjukat, azt.
Ééés könnyítés...

doktor faktor 2018.11.09. 19:57:55

@csillagporszem: Azert sem fair :( de valojaban ezek a szavazatok nem olyan alapuak es sulyuak eleve, mint kellene.

csillagporszem 2018.11.09. 19:58:01

Valamikor vége lesz ennek a párbajnak? Izgalmasabb részt vártam mára... :D

karoton 2018.11.09. 19:58:32

@perszepolisz: Ha csak át nem mosta Vera Nóri agyát, nem tudom miért gondolná, hogy Fanny nem nézhet tükörbe. Ezért tippelek oda Fannyt. Egyébként szerintem már mindegy, Dávid nyerhetett.

Lynette21 2018.11.09. 19:59:01

@Angora Cardi: En ugy emlekszem tavaly annak aki nyerte a parbajt plusz egy szavazata volt. Ez igy nekem uj de en amcsi verziot nem lattam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:02:13

ki másét érvénytelentené, ugye

Angora Cardi 2018.11.09. 20:02:23

@Chuck Νorris: Ma voltak tv-ben Szandi Tomi
@Lynette21: Ah mindig variálnak.. Én láttam de nem emlékszem ilyenre de az lehet az én memóriám is simán.

Oh my... 2018.11.09. 20:02:30

Ohh, egy újabb szerecsés véletlen.... Ez a Dávid tényleg a szerencse fia. Amúgy nem arról volt szó, hogy csak egyenlőség esetére volt ez a párbaj?

Angora Cardi 2018.11.09. 20:03:13

@úgymond olvasó mmkk: Másik fél Gáborét vette volna el.

mindenévfoglalt 2018.11.09. 20:03:58

Abban voltam, hogy Tamás Fannira szavazott, Verán múlik minden...

itteni 2018.11.09. 20:04:04

@oh..my..gosh!:
Nem. Ez volt a tét, hogy már most elveszik a szavazatát a kiválasztottnak.

Oh my... 2018.11.09. 20:04:28

Ha már mindig azzal apellálnak, hogy ez a fordulatok játéka, nem az lenne az igazi fordulat, ha Fanni győzne?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:04:42

Tamást amúgy fel tudnám rúgni a Holdig

Oh my... 2018.11.09. 20:05:18

@itteni: oké, akkor csak simán ba.... izé, csesszék meg!

karoton 2018.11.09. 20:05:30

Tamás egy nőt tud tisztelni az életben és az meg ugye nem Fanny :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:05:50

székely sarah connor szavazata dönt, b+

mindenévfoglalt 2018.11.09. 20:05:54

Tamás nagyobb szégyen, mint Gábor...

Angora Cardi 2018.11.09. 20:05:57

Mi a faxom ezt a szenvedő Vera dönti el bejátszás, meg ne lássam ezután bármilyen műsorban mert támogatjuk mert okádok.

Lynette21 2018.11.09. 20:06:42

@doktor faktor: Tamas egy rohadt nagy csalodas.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:06:45

Tamás, az anyád picsáját!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:07:18

@oh..my..gosh!: akkor már célozzuk meg a Szaturnuszt

bagolymaki 2018.11.09. 20:07:21

na többet ezt a fost se nézem.........

karoton 2018.11.09. 20:07:44

Győzött az igazság, mint a mesében :))

itteni 2018.11.09. 20:07:44

Tamás csalódás? Olyanok vagytok akkor ,mint Tamás. Nagyon naivak, mint ő :))

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:08:22

A tamás nem csak egy puhapöcs, de egy geci is!

Lynette21 2018.11.09. 20:08:46

Nem talalok szavakat...

itteni 2018.11.09. 20:08:47

Kiváló emberek , kiváló szavazata. Kristóf meg most örömébe leszophatja magát.

Chuck Νorris 2018.11.09. 20:09:07

magyar kamutulélés egybiteseknek, naiváknak és a bosszankodó kisebbségnek

Nem Penny hajója 2018.11.09. 20:09:10

Rubin Kristóf: ügyesen elcsaltátok, gratulálok!

karoton 2018.11.09. 20:09:18

Gratulálok Kristóféknak a győzelemhez :))

Sir Gombóc 2018.11.09. 20:09:45

Na jó, inkább nézem a Seal team-et, többet ér..
Az RTL meg szarjon sünt..

Oh my... 2018.11.09. 20:10:08

Nincsenek szavak. HK-nak most olyat tudnék üzenni, amit később megbánnék, szal..... inkább magamban tartom. A Survivor brand szégyene ez a magyar verzió.

Chuck Νorris 2018.11.09. 20:10:42

rusnya vera a végén pont jo befejezés ennek a foshnak amit idén elénkraktak :)

Oh my... 2018.11.09. 20:11:23

@itteni: dehogy magát, a kis favoritját.

bElannaTorres 2018.11.09. 20:11:25

:( végeztem a magyar survivorrel megtolták a szelfi fiúcskát 20 millióval

Egy hosszú nyomasztó film, rossz befejezéssel.

csillagporszem 2018.11.09. 20:12:24

Szegény Tomi, most megint kapja majd az ívet :D Ha Fanni megnyeri a párbajt akkor ő lett volna a végső győztes. Nem gondoltam volna ennyien Dávidra szavaznak, de grat neki, megérdemli :)

Kamiko555 2018.11.09. 20:13:01

Köszönöm InstaVikinek,hogy a Kibeszélőben sikerült "elárulnia" a nyertest...Azóta 98%-ban biztos voltam Dávid győzelmében....Éljen a metakommunikációóó!!!!

Oh my... 2018.11.09. 20:13:18

@Nem Penny hajója: mutyi ország, mutyi survivora, semmi különös...

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:14:25

Ez a székely szipirtyó annyit verte a nyálát a hóttaknál, hogy azóta sincs hangja.
A játékot meg utólag sem érti.

csillagporszem 2018.11.09. 20:14:39

@Kamiko555: nekem Emese volt gyanús a Kibeszélőben :D Gondoltam hogy lehet azért nem tudja elengedni a kiesését és azért bosszankodik még mindig mert végül Dávid nyert :D Volt egy olyan érzésem vidámabb lenne ha nem ő nyert volna :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 20:14:40

Vera és Tomi ott fog masirozni a bekemenet elején Pataky UFO mellett, család.

Folliot 2018.11.09. 20:15:53

@oh..my..gosh!: Így van. Maradok az amerikai változatnál, és még az angolt is lehet gyakorolni. Ennyire kretén módon mégse kellene. A szuperül felkészült - felkészített - Dávidnak azért szólhattak volna, hogy az önelégült vigyort a végére tartogassa. Egy trágya lett ez a magyar Survivor.

Oh my... 2018.11.09. 20:16:17

@szociál: istenem, simili similis...... mekkora igazság már!

Őzláb Gida 2018.11.09. 20:17:03

Vera inkább a kezét harapta volna le, mintsem egy másik nőnek adja a fődíjat. Ennyi fröcsögő indulatot .....megérdemelte azt az ocsmány sminket! :D

Kamiko555 2018.11.09. 20:17:05

@csillagporszem: igen,az ő viselkedése is alátámasztotta...:) Hasznos volt nézni! :P

karoton 2018.11.09. 20:17:18

Tamás-Vera-Jeremy, három a játék szempontjából full kretén szavazó, Beni aki kb. belesz*rt az egészbe és a Csicska, aki ma még magát is alulmúlta. Dávid szavazói, tanulságos névsor :)

itteni 2018.11.09. 20:17:23

Amúgy tegnap itt egy arc már leírta, hogy kik döntőznek és ki nyert. Tádámm, igaza lett.

bElannaTorres 2018.11.09. 20:19:07

Megint azoknak kedveztek akiknek mindegy melyik fiú állt volna ott egy nővel szemben akkor is neki drukkolnak. Mondom sokan még az első kiesett sanyinak is előbb adták volna, csak akkor nem azt mondják hogy jól játszott , hanem hogy becsületesebb volt

KnitKat 2018.11.09. 20:19:31

Komolyan meglepett itt embereket Tamás döntése? Fannival sosem voltak igazán szövetségesek, Dávid meg tudta, hogy lehet hatni rá.

Jövőre remélem kevesebb lesz a személyi edző, és több a "taktika-pozitív". Még az izomban erősek is azt mondták, hogy a mentális erő fontosabb .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 20:19:46

Szakalmaki is csak sört főzni jó.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:20:01

@karoton:
Mondhatni jellemző és nem meglepő.

perszepolisz 2018.11.09. 20:20:44

@csillagporszem: Én is onnantól éreztem - sőt tudtam - hogy ki nyer.
Jövőre nem szabad kiesett játékosokat hívni.

Az egész csapatból Vera és Tamás a legnagyobb csalódás - mint emebrek. Egyszerűen enm értem őket, ha beszélnék velük olyan lenne mint lóval kártyázni.

mindenévfoglalt 2018.11.09. 20:21:05

Én úgy értettem, hogy Beni azt mondta, amikor szavazott, hogy eladta a szavazatát. Korábban ezt a szólását viccesnek gondoltam, de most nem, és most nyert igazán értelmet. Kérdés, Kristóf vagy Dávid perkál neki, vagy természetben fizetnek?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 20:21:06

@KnitKat:
CsaladTamas volt a legsotetebb a survivor feketepakoja :)

Folliot 2018.11.09. 20:21:13

@oh..my..gosh!: Az amerikai verzióban 3 döntős, egy játék, a győztes a zsüriből a szavazás előtt kitehet valakit. Többnyire olyat, aki a többit is tudja befolyásolni. Ez magyar változat egy trágya, a gyanakvóknak van igaza, Dávid állandó önelégült vigyora mindent elárult. Kedves szerkesztők a kommenteket olvassátok? Nem ártana, mert esetleg nem lesz nézettség.

mufuvecske 2018.11.09. 20:21:28

Gratulálok Tamásnak! Ha Fanni nincs már rég kiesett volna a picsába...sikerült meghálálni...hányinger...

Oh my... 2018.11.09. 20:21:57

@Folliot: sajnos valóban, hogy rohadjanak meg! Mi pedig vagyunk olyan jóindulatú marhák, hogy minden évben adunk egy újabb esélyt nekik, hogy hátha most nem cseszik szét – ezek meg biztatásnak veszik, hogy még inkább fullba tolják a kretént nekünk..... Egyre pofátlanul manipulálják a végkimenetelt, és arcizmuk se rezzen.

mufuvecske 2018.11.09. 20:22:49

@perszepolisz: mindkettejükre kíváncsi lennék most, hogy látták a műsort...vajon ugyanúgy adnák le a szavazatukat?

itteni 2018.11.09. 20:23:54

Ha nem nyúlnak bele még akár fasza is lehetett volna az egész, és hagyják , hogy Emese is kibontakozzon. Tuti nem így lett volna az egész.

bElannaTorres 2018.11.09. 20:24:02

Verának az indoklása volt nevetséges, Fannit hibáztatta a kiejtése miatt mikor nem voltak szövetségesek, saját szövetségese meg elárulta, arra nem haragudott. Visszanézi majd rájön hogy Góliátot nézte Dávidnak

BlaBlaBla001 2018.11.09. 20:25:07

Az a szóbeszéd járja, hogy az Rtl vezetőségében felülreprezentáltak a ...-ik. Nyilván volt szereposztó dívány, ahol egyesek jobban szerepektek, mások pedig kevésbé... A jövő évi szériát majd egy Iliász 3.0 nyeri, bár ahhoz nézőként már nem asszisztálok. Nálam most halt meg ez a műsor, pedig szerettem. Az egész egy színjáték. Az egyesülést követően a nőknek és a férfiaknak már külön kellene küzdeniük, úgy talán nem csak háromlábúak és sunyi szopófantomok nyerhetnének.

mindenévfoglalt 2018.11.09. 20:25:19

Tamás így bosszulta meg azt a szégyent, hogy egy amúgy se nem kifejezetten erős, se nem kifejezetten sportos NŐ legyőzte őt az elődöntőben, őt a nagy és erős FÉRFIT!

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:25:23

Amióta a full-trash szintre züllesztették a VV-t, azt sem nézem.
Egy újabb műsor, ami kihúzható a megnézendők közül.
Pá-pá, RK! Ezt jól elcsesztétek!

bElannaTorres 2018.11.09. 20:25:40

Tamás ilyen, nőnek sose adta volna, szerintem ilyen szociális képességekkel volt már pár csalódása

csillagporszem 2018.11.09. 20:25:43

@perszepolisz:
Vera nekem nem volt meglepő, megígérte Dávidnak hogy övé a szavazata. Nem is értettem mit veri a nyálát, hogy most fogja eldönteni kire szavaz, simán csak felakarta kérdezni Szandit. Nem értem, lehet csak saját műsort akart még itt a végére.
Tomi nekem meglepő, de mivel az volt az utolsó csalódása, hogy Fanniék őt akarták kiszavazni, lehet emiatt döntött így. Nameg Dáviddal megbeszélték... :D Lehet az kellett volna, hogy Fanni is odamenjen és megbeszélje Tomival hogy az nem is úgy volt. Ha Robi nem köpi be magukat akkor lehet “ma” Fannira szavaz :)

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:26:32

@mindenévfoglalt:
Egy cicababa, aki nehogy már!.. Megmondta a bemutatkozó filmjében is

karoton 2018.11.09. 20:27:15

@oh..my..gosh!: Már várom Kristófot egy önfényező kibeszélőben, fantasztikus castingról, Dávid hihetetlen felkészült és tudatosan végigvitt játékáról, a kellemetlen kérdésekre - már ha lesznek - való kamuzásokkal ill. rálegyintésekkel.

Léna a démon 2018.11.09. 20:27:37

Édes faszom, ez meg mi volt, de komolyan? Két ilyen balfasz idiótán múlt a győzelem!? Vera a nők szégyene. Az meg okés, hogy buta, mint a segg (ahogy azt a ma esti produkciója is mutatja), de amilyen hisztiket levágott, ha fiúk ellen kellett mennie, vagy valaki urambocsá taktikázni mert ellene az már parádés. Azzal a szemmel ölni lehetett volna, ahogy Robira nézett a végső párbajon. Bumbi meg, egyem a szivét, annyira sötét, mint az éjszaka. Én még egy ilyen ostoba, gyermekded faszit nem láttam. Ha valaki azt mondja neki, hogy már nem is a földön vannak, hanem egy másik bolygón, azt is elhiszi. Ja, és köszi RTL, hogy azután csökkentetted a fadarabok számát, miután Fanninak megvolt a 6... No comment.

bElannaTorres 2018.11.09. 20:28:19

@Sanda.Ipse: ezért értetlenkedett a kibeszélőben, hogy miért nem látjuk Dávidot szupernek, nem erre számítottak, a betelefonálós nagyik véleményét vették alapul, hogy merre vigyék a játékot. De közben már mások ülnének 18-45 ben arra is figyelni kéne

Lacafer 2018.11.09. 20:28:45

Na, legalább 2019-ra csináltak 35*1 óra szabadidőt, mert hogy ezt a szart nem nézem majd, az is biztos.
Egyetlen egy pozitívum volt, hogy nem Vera nyert, és ez szerintem mindent elmond.
Ekkora agyhalottat, te jó ég. Ki lett mondva, ki baszott ki vele igazából, erre rá szavaz. Örülök neki, hogy egy országhatár választ el tőle. Elmekórtani eset.
Beniben is csalódtam, oké hogy leszaromazéletet mentalitású, de azért amikor valaki életét meg tudnád változtatni egy döntéssel, illene kicsit gondolkodni, beleérezni. Ő sétál el kb. mosolyogva a rosszul levő jól szituált ember mellett is az utcán, ,,nem az én dolgom”.
Tomika az agyhalott 2.0, húzzál haza anyuci szoknyájához, oda való vagy. Anyuka ki ne engedje a világba, hamar átcseszik. Jeremy segít melletted tátott szájjal lesni, ő is egy tulok.
A többiek korrektek voltak. Robit is sajnáltam, ő tényleg pozitívan fejlődött és ideges is volt a végén, látszott, hogy igazságtalannak érzi a végeredményt.
Dávidot kezdettől fogva nyomták sajnos, nem tudom miért kellett tényleg ennyire. Saját maguk árulták el, hogy jó előre le voltak a feladatok már ,,foglalva”, és akkor első elődöntőnek egy full erőfeladatot betenni… Botrány!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 20:28:53

@bElannaTorres:
Vera durrog mikor a nyilazosnal az egész brigád rament Fannira, és vigyorogtak.

tar 2018.11.09. 20:30:24

Úgy érzem ez a befejezés abszolút méltó a műsorhoz.
Az külön tetszik, hogy minden idők leganti-survivorabb karaktere (Vera) tart szomszédokos Lenke néni módjára kiselőadást a Survivorról és annak lényegéről, amiről nyilvánvalóan még mindig a leghalványabb fogalma sincsen - de hát egy ilyen abszolút anti-Survivor műsor végén valóban ő a legmegfelelőbb személy a nagy összegzésre.

Chuck Νorris 2018.11.09. 20:30:30

@KnitKat: mondjuk csak egyszer mentette meg a kieséstöl, mikor Dávid vezér ki akarta szavazni, de az is több mint a semmi.

karoton 2018.11.09. 20:31:14

@csillagporszem: Egyetértek. Már a holtaknáli búcsúzáson megígérte a szavazatát, itt csinált egy műsort, mert olyan nem lehet, hogy ne ő legyen a középpontban :))
Tomi nőképébe meg max. a háztartásbeli sokgyermekes családanya érdemel megbecsülést, azon túl minden nő...

Folliot 2018.11.09. 20:31:55

@Léna a démon: De most tényleg, hol vannak, azok akik szerint ez egy igazi Survivor, valahogy nem védik itt, hogy húde fasza volt minden. Tehát nem mi megyünk szemben az autópályán kedves szerkik!

itteni 2018.11.09. 20:32:23

@tar:
Szerintem ő a mai napig megvan győződve, hogy ott ő nagyon jó arc volt és mindent átlátott :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.09. 20:33:50

@karoton:
Egy faszi legyen az első nője azt kívánom Tomikanak :)

Oh my... 2018.11.09. 20:33:59

@oh..my..gosh!: Amúgy, nem először írjuk már, de azóta a kibeszélő óta, ahol a hernyó nem győzte mosdatni fíreg2-őt, már tudható volt hogy kivel nyeretik (nyerették) meg. Persze, hogy nem volt meglepetés, csak dühítő, hogy mennyire unalmas és értelmetlen volt ez az utolsó TT. Az eredeti verzióban a Juryben ülők kérdezhetik a döntősöket, ezek itt meg egymásnak lazán egymásnak eshettek.... MIÉRT? Mi értelme volt, és az a játék... én csak szegény Bencust sajnáltam már, hogy nem csak elszenvednie, de még közvetítenie is kell ezt a tömény unalmat...

TuskóHopkins 2018.11.09. 20:34:45

Abszolút megértem Tamást: szembesülni azzal, hogy mennyire gyenge és manipulálható vagyok... Ráadásul az egész ország előtt ultra gáz lehet. Inkább letagadja maga előtt és Dávidra szavaz.
Gábortól nem vártam mást.
Vera: magát tartja a legerősebb nőnek, ezért más nő nem nyerhet.
Jeremy, Beni: hasonlóak, mint Vera
Megszakad a szívem, mert Fanni tényleg a kiesés széléről mentette meg magát és ment a döntőbe. A retekklub meg elhitette vele, hogy nyerhet.

itteni 2018.11.09. 20:35:50

A FB oldalon is a kommentek 80% a Dávid ellen irányul. Szerkesztők valamit nagyon benéztek Dáviddal :))

Sanda.Ipse 2018.11.09. 20:36:00

Dávid helyében erre a főnyereményre nem lennék büszke.

bElannaTorres 2018.11.09. 20:36:05

Sose fog nő nyerni, mert meg egyszer nem tudnak ennyi fogyatékost, meg unszimpatikus alakot összeszedni férfiak közül
Csodálkoztam is, hogy nincs egy okos szerethető köztük aki játszik annyira jól mint a ket lány. Akkor lett volna kinek drukkolni. Robi ha nem esik ki, ha nem rontja el mikor szandival beszélt, őt lehetett szeretni. Beni nem akart játszani. Gábor sokszor feleslegesen bunkózott, Dávid nem volt kedvelhető, de túl sokat segítették is. Tamás, Balázs, jeremy ? Ilyen nem lesz mégegyszer

adamsäpfel 2018.11.09. 20:37:01

Na, sejtettem. Idén Iliász 2.0. jövőre Iliász 3.0. Miért nézik hülyének a nézőket??? Ez már az elején eldölt egy szerepszopó diványon. LOL. Köszi Retekklub. Fuckoff.

Gia 2018.11.09. 20:37:09

Ha jövőre is saját embert tol a Retek,akkó legalább sunyitlanítsa.. :-/

jóképűkirály 2018.11.09. 20:37:40

@Léna a démon: speciel az korrekt volt.Akkor módosított Bence amikor mindkettő ledőlt.Ok ,hogy tolták Dávidot,de ha Fanni nyeri a hasábot, vagy az idióta Tomi nem Dávidra szavaz akkor hiába tolják.

Folliot 2018.11.09. 20:38:01

@oh..my..gosh!: Valóban, mindenki kérdezhet, elmondhatja a véleményét, itt Vera elvitte a műsort. Miért is? Mert valakik azt hiszik a szerkesztőségben, hogy a bamba népnek ez hülye vircsaft kell, mert annyira hülyék, hogy csak ezt a szintet értik. Ami elmegy a Mi kis falunkban, de itt nem, ez így baromság.

Mizse515 2018.11.09. 20:39:43

Vera lesüllyedt Tamás szintjére. No comment. :D Nem lehet rá büszke.
Már azért is, hogy beállt Tamás, Gábor, Beni, és Jeremy mellé. Két ilyen lükével nem is lehetett más az eredmény. Szánalmasak!

Alexandra, Emese, Nóra, Eszter és Robinak nincs szégyellnivalója.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 20:39:47

Fanny csak akkor nyerhetett volna, ha még a műsor alatt kinő a farka és azt nem fél "jó célokra" használni. Szegény nőként halmozottan hátrányos helyzetűnek minősül a szerkesztőknél.

Léna a démon 2018.11.09. 20:40:00

@jóképűkirály: Szerintem az lett volna korrekt, ha 7re csökkentik vagy azt mondjak, ok, mindketten ujra kezditek, es akinek 10 perc múlva több van, az nyer. De annyira csökkenteni, ami már valakinek megvolt utólag, az szerintem nem teljesen korrekt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 20:41:07

@szociál: lehetőleg egy kétajtós szekrény

Oh my... 2018.11.09. 20:41:32

@Folliot: Az előzőt ide szántam, neked csak valahogy mellé ment a taggelés, bocsi

csillagporszem 2018.11.09. 20:41:57

@jóképűkirály: egyetértek. A párbajon dőlt el ki lesz a végső győztes. Lehet itt tolni akárkit, de ha Fanni megcsinálja ezt a feladatot akkot nyert volna. Ez így tök korrekt ha már egyenlő szavazatuk volt, bár kitalálhattak volna valami érdekesebb feladatot is.

perszepolisz 2018.11.09. 20:42:14

Itt alapvető gond, hogy a kiesett szavazók nem vehettek részt a törzsi tanácsokon.
most komolyan Jeremy mi alapján döntött Dávidról? Kb három napo töltöttek együtt a Holtak Szigetén. Emese mi alapján döntött Fanniról? Egyetlen alkalommal volt köztük interakció: amikor Emese nem tette ki Fannit a játékból, hpgy később szövetkezzen vele, de arra meg már nem volt ideje.

off: Én még soha nem láttam külföldi évadot, amcsi verzióból elsőre melyiket nézzem meg?

KnitKat 2018.11.09. 20:42:45

@Chuck Νorris: ne de Fanni sem puszta jószívűségből mentette meg, ráadásul az hamarabb volt, mint amikor Bártendör és Fanni akarta kiszavaztatni, majd a következő tanácson ugyanúgy rá szavaztak. Mindig a legutolsó emlék lesz neki a legsértőbb.

jóképűkirály 2018.11.09. 20:42:49

@Léna a démon: mindkettőjüknek nagyjából egyszerre dőlt le , és utána módosított.Olyankor nem lehet módosítani amikor már fent van 3-4 vagy Fanni esetében 6.Sztem ebben nem volt részrehajlás.Megvárták hátha Fanni befejezi , és csökkentették a mennyiséget mert még most is raknák.

Oh my... 2018.11.09. 20:44:37

@Léna a démon: szerintem meg az, ha a Jury létszámát eleve pártatlan számú főben határozzák meg, és akkor nincs ez a rosszízű bohóckodás a végén.... tényleg dögunalom volt, és idegesítő is.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 20:44:53

k....va a......d retekklub......

Nem Penny hajója 2018.11.09. 20:45:27

Mondjuk azért ha én lettem volna ott Fanni helyében és a hat fadarab ledőlése után velem közli Bencus, hogy "oké gyerekek, mostantól elég ám csak hatot kirakni", akkor egyenként basztam volna a fejéhez a fadarabokat. Onnantól kezdve én nem csináltam volna végig ezt a színjátékot.

karoton 2018.11.09. 20:46:26

@bElannaTorres: Pedig idén kivételesen erős volt a női vonal. Fanny és Alexa mellett Emese és Eszter is potenciális győztes lehetett volna, de Veráig Nóri sem tűnt reménytelennek.

Pettyes Szfinx 2018.11.09. 20:47:11

És az a vicces, hogy mindenki gazsulált Verának, egyik sem volt képes megmondani, hogy valakinek mindig ki kell esnie, ha nem őt, akkor mást szavaznak ki, amiben ő is örömmel benne lett volna. Ja, az a gond, hogy őnagyságát merték kiszavazni? Miért, ki ő??? Tényleg igen csak butácska szegény.
Sajnálom hogy nem Fanni nyert egyébként.

Léna a démon 2018.11.09. 20:48:07

@jóképűkirály: Te így látod, én nem. Allergiás vagyok a nyulkáljunk bele a játékokba a közepén baszkodásokra. Tőlem még most is rakhatnák :)

BlaBlaBla001 2018.11.09. 20:48:46

Dávidka gyönyörű és fölényes mosolya vélhetően a rendszeres ecsetelésnek köszönhető. Szép fényes!

Lacafer 2018.11.09. 20:50:41

@mentolos lecsó: Erre még röhögnöm kell egyet, mielőtt bannolnak, haver :D +1, és respect!

tar 2018.11.09. 20:52:50

@perszepolisz: "off: Én még soha nem láttam külföldi évadot, amcsi verzióból elsőre melyiket nézzem meg?"
Survivor 35: "Heroes vs. Healers vs. Hustlers"

Chuck Νorris 2018.11.09. 20:53:46

RTlnek be kéne tenni a survivor sorozoreklámjukba hogy
szakállas vagy? izmos? langyigyanus? leszopnád a müsorigazgatód? jelentkezz a survivorba :D

jóképűkirály 2018.11.09. 20:53:49

@Léna a démon: persze nem kell egyformán látni :) de vannak játéktípusok amik szabályaik alapján akár a végtelenségig elhúzódhatnak.Ez is ilyen volt.Volt a védettségi vagy zsákmány szerzéseknél is ilyen.De abban egyetértek,hogy x idő alatt akinek több van az nyer jobb lett volna.

doktor faktor 2018.11.09. 20:55:27

@perszepolisz: Sztem kezdd az elsovel, mert van olyan jo, mint a tobbi. Ugy nezd, hogy ott ez az alap, ott ertik a jatekot. Lettek aztan fantasztikus es ikonikus evadok es karakterek, es az amcsik is jatszottak ujitasokkal, de az elsoben benne van az egesz sava-borsa es ott is vannak nagyon nagy arcok, es wtf pillanatok, nem akrok spoilerezni. Azert jo szerintem elolrol inditani, mert egyreszt az alap is olyan messze van a mienktol, mint de a Hold, masreszt aztan evadrol-evadra lathato, hogy nem csak a jatekosoknak is volt egy evolucipja, hanem a keszitok is mekkora onkritikus fejlodesen mentek at, kulonosebben durva mellenyulasok nelkul. Ott elhiszed, hogy minden verprofin ossze lett rakva a tervezoasztalon es az nyer, aki nyer.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 20:56:07

@Chuck Νorris: Ha pedig nő, akkor gyere biodíszletnek!

Oh my... 2018.11.09. 20:56:52

@Nem Penny hajója: igen, ez volt az alja az egésznek, hogy ő egyszer már felállított hatot, érvénytelenül, míg a fíreg2-nek egyszer sem sikerült... ilyen előzmény után igencsak inkorrekt volt ez a fajta könnyítés. Ha órákig kell rakniuk, akkor sem adhattak volna ilyen fajta könnyítést, ha a fairplay lett volna a cél, de nem az volt, mint ahogyan az első, gerendás elődöntő esetében sem az volt!

Berborosz 2018.11.09. 20:56:55

Fannika! Nagyon sajnálom.
Azóta biztos levetted, hogy a nyertes csak Dávid lehetett, tehát nem magadat okolod.

Chuck Νorris 2018.11.09. 20:58:04

én a pápua guineai survivort nézném meg.

itteni 2018.11.09. 20:58:05

Beteges kényszer az RTL nél, hogy mindenbe bele akarnak nyúlni. Direkt szopatják magukat, hogy nem az van ami a célközönségnek szimpatikus?

Angora Cardi 2018.11.09. 20:58:57

@perszepolisz: heroes vs villains az én kedvencem

tar 2018.11.09. 20:59:51

@doktor faktor: OFF: sztem az 1. évadban még pont nem volt benne a sava-borsa; ott még csak nem is tanulgatták a dörgést, sőt tulajdonképpen csak egyetlen egyvalaki tanulta meg a dörgést, de az meg is nyerte (Éljen Hatch mester!), de ott még igazi taktikázás és egymás elleni játék nem volt.
1 db látó játszott vakok és félvakok között.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:00:16

@Chuck Νorris: Azt bizonyára nálunk forgatják, hogy kellően egzotikus legyen a helyieknek. Talán a Hős utca környékén. Aki azt túléli, igazi Survivor!

Oh my... 2018.11.09. 21:00:58

@doktor faktor: nagyon EKG, minden szavadra, és én is az elsőt akartam javasolni, aztán sorban a többit, egymás után. ;) Naponta darálva különösen élvezetes...

jóképűkirály 2018.11.09. 21:02:07

Egyébként teljesen mindegy a tartalom , meg a meglátás amik idekerülnek.Az rtl megnézi a hozzászólás számot és elégedetten dől hátra.

Chuck Νorris 2018.11.09. 21:02:38

@oh..my..gosh!: azok után hogy csaltak a hóttakdöntön dávidka javára, már olyan mindegy.
az ijászatnál pld mi volt, jo hát nem találjátok el a közepét akkor az számit hogyha táblát találtok.
nevetséges

Folliot 2018.11.09. 21:02:53

Így utólag nyert értelmet, hogy két olyan karaktert mint Balázs és Emese miért csak később raktak játékba. Mindkettőben megvolt a lehetőség, hogy totál más irányba vigyék az eseményeket, csak azzal a hendikeppel amit a "kedves" szerkiktől kaptak esélyük sem volt. Pedig lehet, hogy még jó is lett volna.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:06:18

Lehet ezt egy szappanoperaként is nézni, ahol a (sunyi)királyfi különböző kalandok után végül elnyeri (méltatlan) millióit, csak akkor ne hazudjuk realitynek a dolgot. Ennyi...

itteni 2018.11.09. 21:09:37

Önmagában nem azzal van a baj , hogy Dávid olyan amilyen, sunyi stb stb. Mert lelke rajta, ha ilyen hát ilyen, ez a játék de akkor vállalják már fel, hogy ezzel a tulajdonságával meddig jutott volna belenyúlás nélkül.

Oh my... 2018.11.09. 21:09:47

@Chuck Νorris: óbazz, igazad van, azt már el is felejtettem! Ritka gusztustalan húzások voltak azért ha jobban belegondolunk, mindvégig, leginkább a lányok kárára.

karoton 2018.11.09. 21:10:06

@Folliot: Ha már így utólagozunk. Az első játék utáni Gábor-Tamás törzscsere. Gyakorlatilag eldöntötte a játékot. Dávid a csicskája nélkül, vagy akár ellene az egyesülés után. Nóri vs. Gábor az agilánál. Ki tudja mi lett volna...

perszepolisz 2018.11.09. 21:10:11

@Chuck Νorris: @Angora Cardi: @tar: @doktor faktor: Négyen négy évadot mondtatok :D

Na mindegy, először a 35. évadot találtam meg, szóval az lesz.

Hétkilenced 2018.11.09. 21:10:21

Kérdés: ha titkos volt a szavazás (amit külön ki is emelt), honnan tudta Bence, hogy az volt Robi szavazata? Itt nekem is befejeződött a magyar survivor, tavaly is lejtett a pálya Iliásznak (akinek a győzelmét nem bántam egyébként, mert kedveltem az utolsó négyest, akárki nyerhette volna), idén is ennek az önelégült gyökérnek. Az idei VV szintjéből gondolom, azt hiszik, elég az átlagnézőnek Vera maunikasója, engem elvesztettek. Idiocracy, efelé haladunk. Köszbazmeg, lett nekem is felszabaduló időm.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:11:21

@Folliot: Balázs szerepe csupán az volt, hogy egy kicsit összekuszálja a szálakat. Amint beteljesítette küldetését, kivették a játékból. Újrahasznosított jószág, aki szerepre szerződött.

Sir Gombóc 2018.11.09. 21:11:59

@csillagporszem: és nem is lett volna ezzel baj, ha Dávid nem úgy jut el a döntőig, ahogy. Ha tényleg teljesen önerőből, saját tudása, taktikája okán. De a végére már nekem is túl sok lóláb, mit lóláb, elefántláb lógott ki..

csillagporszem 2018.11.09. 21:12:06

@Chuck Νorris:
“az ijászatnál pld mi volt, jo hát nem találjátok el a közepét akkor az számit hogyha táblát találtok. “
Lehet még most is ott lövöldöznének hogy eltalálják a közepét ha nem tesznek ilyen könnyítést be :D

csillagporszem 2018.11.09. 21:13:56

@Hétkilenced: bakker szóltak Bencének hogy Robi szavazatát tették felülre :D

karoton 2018.11.09. 21:15:39

@itteni: Ez a lényeg. Ezek nélkül ma azt mondtam volna, hogy Dávid - elsősorban a Gáboros magatartása ill. a távolságtartó viselkedése miatt - emberileg kevésbé szimpatikus mint Fanny, akinél viszont sokkal jobb játékos volt, így ő is megérdemelné a győzelmet, még ha nem is örülnék neki. Hogy most mit gondolok, az meg szerintem nem titok :))

Hétkilenced 2018.11.09. 21:17:27

@csillagporszem: ez amúgy tökmindegy, mert nyilván egyértelmű mindenkinek, kire szavazott, csak érdekelt, mert a nagy izgalomban kimentem a konyhába megkavarni a gombapörköltet.:D

@BlaBlaBla001: pont ez jutott eszembe nekem is, hogy biztosan szurkolnak az öreglányok a Szulejmánban is bürbürnek, csak ők tudnak róla, hogy az nem igazi.

itteni 2018.11.09. 21:17:55

Ebből a pénzből utazgathat tovább Dávid és töltheti az instát lifestyle képekkel...fasza.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 21:18:27

Tomi itt írodott le nálam.

Vera remélem jól szembe köpte magát a tükörben párszor, ahogy végignézte a műsort........

doktor faktor 2018.11.09. 21:20:08

@tar: Szerintem nagyon jo inditas, ha ebbol indulunk ki. Ne felejtsuk, hogy akkor az az elso ilyen jatek volt, es hogy R.H. minden letezo szocialis hatranybol indult kb es egymaga ugy jatszott, elokep nelkul, mint a negy magyar evad osszes jatekosa egyutt sem. Hgy a vegen kiknek a szavazatat huzta be, akik mely kezdeti ellenerzeseik ellenere lettek szovetsegesei. Ez az indulas kellett ahhoz, hogy aztan kitermelje a szeria kesobb azokat a karaktereket, akiknek szobrot kene allitani. Hozongunk mi most itt, de valojaban abbol latszik mekkora szar ez az itteni verzio, hogy ott verbeli rohadekok jatszottak annyira brilliansan, hogy az ember nem tehette meg, hogy ne ugy gondolja teljes lelkesedessel, hogy ha van igazasag a vilagon, akkor ennek a satanfattyanak kell megnyernie.

Oh my... 2018.11.09. 21:21:05

@perszepolisz: pedig az elsővel kellene, hogy lásd a műsor evolúcióját, ha rákattansz (márpedig rá fogsz;) és megnézed szépen, sorban az összeset..

Lynette21 2018.11.09. 21:22:37

Remelem ezek utan az rtl legalabb annyit megtesz, hogy a celebes musorokba hivja szegeny Fannit jo sok penzert! Celeb vagyok, Konyhafonok stb.

doktor faktor 2018.11.09. 21:23:04

@perszepolisz: Jo, hat akkor mar Boston Rob forever, szoval, bar van nehany(!!!) harmatos evad, de azert nagyon nem lehet mellenyulni. Ahogy haladunk elore idoben, egyre szinesebbszagosabb, ahogy no az ingerkuszob, ezert szoktam a kb sorrendiseget javasolni, de nagyon nem lehet mellenyulni. Az Africa evad nekem kicsit mellekvagany volt pl.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:24:48

Survivor 2019: Várjuk selyemhernyók és férgek jelentkezését! Nőivarú egyedek kérjük kíméljenek, kivève ha kilóg a kapanyél a szájukból és vállalják az epizodisták hálátlan szerepét!

csillagporszem 2018.11.09. 21:25:04

@karoton: megérdemelte. Jól taktikázott, jól játszott. Megnyerte a döntő párbajt. Tudom most mindenki a holtak szigetes “csalással” jön, de Gábor kommentel az index fórumán és leírta hogy nem volt kiosztva ki melyikhez áll és tudom akkor erre reflektáltok hogy az nem is Gábor meg ha igen akkor jó hogy hazudik, meg mindenki bevolt mindenbe avatva és tudta minden játékos mit kell tennie hogy Dávid nyerjen... Amúgy meg nem értem mit számít hogy állt a vas, ha nem húzza akkot kiesik a rúd. Jó tudom odavolt ragasztva, meg az elődöntőben az ő oszlopa üreges volt, hogy tuti bejusson a döntőbe. Nem mondom hogy a levéllel nem kapott egy esélyt, de belenyúltak Eszti kiesése után is, meg még jópárszor pedig lehet ha nem akkor Fanni a döntő közelébe se kerül mert addig képben nem volt és semmit nem csinált, Dávid viszont az elejétől végigtolta az egészet.

bElannaTorres 2018.11.09. 21:26:26

@Lynette21: majd beveszik Dávidot a csapatba, illiász és Klaudia mellé, segítsen jövőre találni egy illiász -3.0 át akinek elég lesz majd döglenie a parton.

Chuck Νorris 2018.11.09. 21:29:45

@itteni: aztán nehogy az legyen hogy - köszönöm rtl hogy megnyerhettem a játékot, a pénzböl gyönyörü tájakon jártam, csodás nökkel ismerkedtem meg, a szerelem szárnyán száguldottam, és még a tripper kikezelésére is futotta :)

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:32:18

@Lynette21: Azért bizonyára neki is volt gázsija, ahogy a többieknek is.

Sir Gombóc 2018.11.09. 21:32:37

@csillagporszem: "Amúgy meg nem értem mit számít hogy állt a vas, ha nem húzza akkot kiesik a rúd."

Nagyon is számít. Ugyanis ha be van feszítve, akkor nagyobb a súrlódási erő, így a nehezebben csúszik ki. De a felvételeken az is látszik, hogy a rúd helyén tartása miatt szinte alig kellett erőt kifejteni. Az RTL Moston levő videón 5:20-tól érdemes figyelni..

bElannaTorres 2018.11.09. 21:34:08

Dávid hatalmas hibát elkövetett mikor Fanni felajánlotta a szövetségét, arra is lusta volt, azt építeni. Inkább idő előtt kidobta a saját szövetségeseit, Verát és Emesét. Mert az amulettel csak egy embert lehetett megvédeni, és magára nem használhatta Fanni. Ezért nem látom ezt segítségnek. Az egyesülés után a nagydarab fiúkat szokták kirakni ne nyerjenek védettséget, Fanni ugyanúgy bentmaradt volna.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 21:42:42

Hogy mikor milyen játékot játszanak, abban nincs belenyúlás. Szerintem díszletek, kellékek előre oda vannak készítve. Lehet, hogy párhuzamosan több ország Survivor felvétele is zajlik, és egymás után ugyanazt a játékot több ország játékosaival is felveszik.

De ami ocsmány belenyúlás volt..... Fíreg1 és Fíreg2 nagyjából vesztett helyzetben voltak és ketten mehettek el a levelekkel manipulálni! Hülyék lettek volna, ha nem manipulálnak és maguk módján jól csinálták. De egy ilyenre a szerkesztőknek nem lett volna szabad lehetőséget adni. A pártatlanság ott lett volna, ha Gábornak két játékost kellett volna választania.

Ez a durva belenyúlás keltette fel a gyanút........ És még értelme sem volt: az Rtl el akarta volna kerülni Fíreg1 és Fíreg2 élőhalottá válását, ami mégis bekövetkezett, mivel Szandra legyőzte Dávidot.

Chuck Νorris 2018.11.09. 21:42:50

@csillagporszem: neked a szerelem elvakitja a szemed az a baj :)

Costanza 2018.11.09. 21:45:36

Lopas, csalas, hazugsag, ostobasag, tehetetlenseg.

Szomoru hogy tobb ember van aki VALAMI miatt annak orul, ha masnak nem jut semmi, es o attol erzi magat gazdagabbnak.

p.o.p 2018.11.09. 21:45:48

Tomika remélem a fejét verte a falba amikor visszanézte a műsort. Azért sajnálom Fannit mert az agyatlan zombikon múlt, hogy bukott, az értelmesebbje, mind rá szavazott.
Kíváncsi vagyok David dobott e valami csontot a nyereményből Gábornak, vagy másnap már köszönni sem köszönt neki:)

itteni 2018.11.09. 21:46:38

@Kiraly Zoltan1133:
Hát meg a másik , mikor Emese kezdte irányítani a szálakat, hamar kipaterolta az RTL egy játékkal.

Lynette21 2018.11.09. 21:47:58

@p.o.p: Egy ideig en is azt gondoltam, hogy Tomi veri a fejet a falba, de ma reggel volt az rtl-ben, es rohadtul tolta tovabb a hulyesegeit. Ugyhogy szerintem o semmit sem tanult az egeszbol.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:48:18

Az egész műsor szemfényvesztés! Tutira egy szállodában héderelnek esténként és olvasgatják a másnapi szövegkönyvet. Reggel ki a szigetre (ha ugyan sziget) felveszünk pár felkelős jelenetet, néhány cselszövős snittet, párszor leforgatjuk a játékokat a megfelelő végkimenetellel, majd vissza az apartmanba zabálni. A nép meg jól át van ... bravó!

bElannaTorres 2018.11.09. 21:49:36

@Costanza: igen Dávid nem volt valami szimpatikus karakter, sokan inkább annak örülnek, hogy nem Fanni nyert. Pedig az a lány még jól is játszott, rasszista, soviniszta se volt mint Feri, szóval elég szomorú. Mert ha Robival ült volna ott akkor azt mondom jó, Robi vicces volt, és szívvel játszott.

doktor faktor 2018.11.09. 21:51:46

Uram eg, miket irkalnak Vera utolso posztjahoz, szegeny! :( azert remesek az emberek... :( na ez a hanyinger, basszus, ide sullyedni.. :-o

csillagporszem 2018.11.09. 21:51:50

@Chuck Νorris: A szerelem... :) Reflektálhatnék, hogy nektek meg az utálat, de nem teszem... vagy mégis? :D Átérzem milyen rossz lehet amikor nem az győz akinek drukkol az ember, nehéz elfogadni, én is azt gondoltam tavaly, hogy csak azért nyert Iliász mert az rtl tolta... miközben Feri érdemelte volna meg :D Mindig azt tolják aki nyer... :D Köcsög rtl, de azért a többség az marad és nézi majd a következő műsoraikat is :)

p.o.p 2018.11.09. 21:53:35

@Lynette21: akkor még agyatlanabb zombi mint gondoltam, szerintem ő arra szavazott akire Jeremy, aki pedig azt sem tudta milyen rendezvényen van.

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:56:00

@csillagporszem: Csak épp azt felejted el, hogy már hetek óta tök nyilvánvaló volt az egész! Nem ma kezdtek az emberek károgni!

Berborosz 2018.11.09. 21:57:46

Dávid!
Nem te nyertél, hanem neked nyerték meg, ezzel búcsuzom tőled - meg a Survivor-től.
Magyarországon az ügyeskedők, áskálódók - és a hülyék szavazatai - dönti el, ki a nyerő. Ez a törvényszerűség érvényesült most is.
Az már a te érdemed, hogy a társaid alázását tökéletesen csináltad (pl. "Szandi, nem kérdeztelek"). Még sokra viheted.

Grassest 2018.11.09. 21:57:57

Utálom az ilyen embereket mint dávid akik minden szót érdekből mondanak. És ezt a pöcsöt még nyomatták a feladatokkal is. A kibeszélőkben lévő 3. szerkesztő nagyon gyanús hogy ő dávidra folyatja a nyálát.
Tomi meg az isten barma ennyire együgyü sötét debil ember egyedül nem maradna életben ha nem lenne a kis anyucija. Kretén.
Vera meg a másik ostoba.
4 értékelhető szereplő volt ebben az évadban. Szandi, Fanni, Emese és Robi

BlaBlaBla001 2018.11.09. 21:59:24

@Berborosz: Jó végszó! Az Rtl a Tv2 szinvonalára süllyedt, amihez ezúton gratulálok!

Chuck Νorris 2018.11.09. 21:59:32

@csillagporszem: azért tavaly megosztóbb volt a két tábor, de idén nagyon széllel szemben pipikél aki dávidot és az rtlt védi :)

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:00:59

@doktor faktor: linket kérünk, hányni akarok :)

csillagporszem 2018.11.09. 22:03:02

@Chuck Νorris: nem tudom, tavaly nem olvastam szerintem a hozzászólásokat vagy csak nem emlékszem de kommentelni biztos nem kommenteltem :) Itt ennyire egyoldalú a dolog, azért a fészen szinesebb a társaság, csak lehet aki olvassa a hozzászólásaitokat az már be sem írni, mert ugye azért mindig a többség szava a döntő :)

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:04:53

jeremy volt a legjobb! milyen fasza kis luxuskéglit épitett a hóttakon! négy bot négyszögbe oszt jovan, kemping alá franszé, viva la revolution

csillagporszem 2018.11.09. 22:06:48

@doktor faktor:
Betegek. Egy hülye műsor miatt így kifordulni magukból.

Raven! 2018.11.09. 22:06:55

@mentolos lecsó: Teljes szivembol egyetertek! RESPECT !!! Rohadt szemet RTL de a legszemetebb a kocsog vera, hogy baszna sorba az osszes kemenypocsu szekely!

itteni 2018.11.09. 22:07:39

@Chuck Νorris: :))))
Ő az élhetetlensége miatt volt szerintem szórakoztató :))

Zeruspont 2018.11.09. 22:08:00

Legutobb aprilisban voltam ilyen csalodott, es akkor is a hatarontuli magyarok es az egyugyu, megvezetheto emberek miatt.
Barminemu hasonlosag a valosaggal a veletlen muve.

karoton 2018.11.09. 22:08:55

@csillagporszem: Igen nem volt beosztva, Dávid véletlen odaállt :)
Én itt nagyon vigyáztam arra, hogy mindig kizárólag a műsort ill. szereplőit-készítőit minősítsem és soha sem a hozzászólókat, ehhez tartom magam továbbra is.
Annyit azért leírok, hogy az az érzésem, hogy ha holnap Kristóf személyesen ismerné be a belenyúlásokat, te azt sem hinnéd el és továbbra is Dávid tiszta és megérdemelt győzelmét hirdetnéd :))

csillagporszem 2018.11.09. 22:12:21

@karoton: és jól tetted mert nem fair szerintem valakit azért minősíteni, mert máshogy látja a dolgokat vagy más a véleménye. Oké legyen, tolták Davidot. Soha nem derül ki kinek van igaza, de legyen nektek. Hogy intézték el, hogy a döntőben végül az ő hasábjai maradjanak állva?

karoton 2018.11.09. 22:12:26

@Kiraly Zoltan1133: Részben igaz, az épített pályákra ez áll. De az ilyen kisebb játékoknál, különféle kitartós, kötélhuzogatós stb. már szabad a vásár.

karoton 2018.11.09. 22:15:30

@csillagporszem: Nem tudom, elintézték? Ha három kamu lesgóllal döntetlent érek el és szabályos tizenegyespárbajban nyerek, akkor megérdemelt, korrekt győzelmet arattam?

Oh my... 2018.11.09. 22:17:47

@Chuck Νorris: én imádtam, annyira mókás volt szinte minden megmozdulása - főleg a Hóttakon -, ő és Robbancs voltak a legszórakoztatóbbak; Robinak persze volt öniróniája, Jeremiás viszont, az a határtalan önbizalom... ó anyám! külön vicces volt, hogy mennyire nem volt képben a saját kvalitásai tekintetében... :))

csillagporszem 2018.11.09. 22:18:07

@karoton: jaj értem, akkor senki másnak nem segítettek a játékban csak neki. Oké, nyertél :D

bElannaTorres 2018.11.09. 22:22:30

@csillagporszem: de igen Tamásnak segítettek az amulettel.

Costanza 2018.11.09. 22:22:42

@bElannaTorres: engem az sem zavart volna ha david nyer, vagy akarki nyer, csak ne csalassal, meg ilyen nevetseges iranyitott, szemelyreszabott jatekszabalyokkal

bElannaTorres 2018.11.09. 22:23:24

Fanni amulettjével, amit magára nem használhatott

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:26:35

@csillagporszem: pld ragasztós volt az ö asztala, vagy fanni hasábjai közt néhány meg volt "faragva". ezer modja van. de a retek még ehez is béna, jol le is bukott a hóttakos ügyködésük :)

Grassest 2018.11.09. 22:26:37

Megnéztem a Katona Andor profilját és tényleg meleg. Így már biztos hogy ez a kis b*zi szerkesztő belezúgott dávidba és azért tolták végig a műsoron.

Oh my... 2018.11.09. 22:27:18

@Zeruspont: na azért....... ezen seperc alatt túltesszük magunkat, de az előbbinek évtizedek múlva is nyögni fogjuk a következményeit...

karoton 2018.11.09. 22:28:36

@csillagporszem: Nem úgy tűnik mintha értetted volna, mert ilyet se nem írtam, se nem gondoltam soha :))
Azt nem tudtam, hogy győzelemre játszunk, és csak akkor lehet itt bárkinek igaza, ha arról a másikat meggyőzi, de ha nyertem akkor "boldog" vagyok :))

csillagporszem 2018.11.09. 22:29:37

@Chuck Νorris: :D:D Gondolom mondták neki, hogy Dávid azért elsőre ne rakd ki, Fannié úgyis elborul, gondoskodtunk róla :D

csillagporszem 2018.11.09. 22:34:53

@karoton:
“Ha három kamu lesgóllal döntetlent érek el és szabályos tizenegyespárbajban nyerek, akkor megérdemelt, korrekt győzelmet arattam?”
Tökéletesen értettem. Nem fair a győzelme mert szerinted túl sokszor segítették, egész pontosan 3szor. Én meg mondhatnám nem volt fair hogy amikor Dávid fölényben volt és az esett ki akit ő akart akkor belenyúltak a Fannis amulettel, mer úgy túl uncsi lett volna, de nincs kedvem már ezen rugózni szóval a nyertél arról szól hogy oké beleuntam hogy megpróbáljalak rávenni hogy elgondolkozz rajta talán mégsem minden úgy van ahogyan te gondolod. Ahogy nekem sem biztos hogy igazam van, szóval Peace :D

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:37:02

@csillagporszem: pontosan! látom kezded átlátni a fondorlatokat :)

Chuck Νorris 2018.11.09. 22:38:49

amugy ebben a játékban mi volt a tulélés? mert a tüzgyujtás, meg a menj nyirj ki egy helybelit és érj vissza hamarabb a helikopterhez az lenne, de ez csak egy nagy baromság volt.

Angora Cardi 2018.11.09. 22:39:58

@Chuck Νorris: Egyszer egy csirkét le kellett vágni de azt is csak a hóttaknál, a két anyuka.

Costanza 2018.11.09. 22:40:45

@csillagporszem: ezt most magunkra veszem masok helyett is, mert muszaj megkerdeznem, hogy akkor a te Gaborod, tehat ezek szerint nem utalt senkit a versenyben, vagy ha utalatos is volt, az nem gaz, mert az a Gabor? Vagy David, tok mindegy.
Szoval na sorry, akkor sem ertem.
Most akkor mi nem utalkozhatunk jogosan, mert az gaz, vagy csak az a gaz hogy mi utalkozunk de a kedvenc jatekosaidnal ok. Ezt kifejted?

Szerintem biztos tobben szeretnek megerteni a logikadat.
Mert amugy a gabor/david viselkedeset letagadtad, felmentetted oket, megvedted oket.
Nalunk ahogy hogy latod ezt ennyire?
Es mi miert vagyunk akkor utalkozosak akkor ha ok nem? Ez hogy van?

bElannaTorres 2018.11.09. 22:43:59

Segítettek neki Eszter hirtelen kiesésével, emeséével, a levéllel, és ha nem azt nézzük mi volt a vasakkal érdekes módon, akkor a döntőbejutásához a feladattal is segítettek. Ezzel szemben Tamásnak segítettek egyszer amikor egy amulettel bevédte Fanni, de Dávid kidobhatta volna akkor is Fannit vagy Robit , vagy utána. Szóval nem lettek annyira bevédve az agilások, csak Tamás lett megvédve, aki úgyis csak fiúra szavazott volna a végén (de nem volt kötelező úgy szavazniuk) az Eszteres belenyúlás után.

Oh my... 2018.11.09. 22:45:34

@Grassest: jó reggelt! ;P és amúgy rubintos virágszálunk preferenciái nem voltak eléggé nyilvánvalóak már ezelőtt is, hogy csak most kezdtél el gyanakodni? Na nem mintha zavarna, vagy bármi bánom lenne ezzel, csak az ordító nőgyűlölete, na az.... az már probléma, főleg, amikor egy-egy általa jegyzett műsorból is ilyen erősen lejönni. A kis győztesünkben is kb ugyanez zavart már az első perctől, és az, hogy a másik kapura játszik, töknyilvánvaló ezer és egy dologból, amit csak azért nem hoztam fel soha a műsor alatt soha, mert részemről ez indifferens, ha haragszom rá valamiért, annak ehhez nincs köze, én csakis amiatt vagyok dühös, mert a sok külső belepiszkálással végülis érdemtelenül hozták ki győztesnek.

bElannaTorres 2018.11.09. 22:47:25

@oh..my..gosh!: én csak azért nem hoztam fel, mert nekem sem szempont ez, de most azért így vicces kicsit

csillagporszem 2018.11.09. 22:47:31

@Costanza: Én nem az alapján döntöm el ki érdemli meg a döntőt, hogy milyen ember volt a játékban, hanem hogy mennyit tett a győzelemért. Sosem mondtam hogy szentek, hanem hogy jól játszottak. Nem értem miért van az zsigerileg a magyarokban, hogy annak kell nyernie még ilyen műsorban is aki szerintük “jó” ember. Lehet nek csinált semmit de megérdemli mert jó ember. Lehet hogy Tamás tökbéna az egészhez de ha döntőbe kerül Dáviddal akkor ő érdemli meg, mert ő jó ember, de a Dávid az egy köcsög, önelégült majom, ezért neki nem jár a nyeremény.

Zeruspont 2018.11.09. 22:48:19

@oh..my..gosh!: persze, csak viccűtem. :) attól függetlenül valld be, áll a párhuzam!

bElannaTorres 2018.11.09. 22:50:56

@csillagporszem: Fanni jobban játszott. Mentőkötél se kellett volna Dávidnak ha Fanni által titkos szövetséget hoz létre az agilával. Csak ahhoz több kell mint izom

Zeruspont 2018.11.09. 22:51:06

@csillagporszem: Nekem spec Dévid jatekaval nincs gondom, ügyesen jatszott valóban, inkabb az igazsagerzetemet bántja, ha az erteel nem tolja ennyire, valszeg neki drukkoltam volna. Igy ennyit tudok mondani :többet nem jövök

csillagporszem 2018.11.09. 22:53:22

@bElannaTorres: Fanni az amulettes sztoriig csak sodrodott az árral, semmit nem csinált. Aztán beindult persze, ezért mondtam hogy jól játszott, megérdemelte volna ő is hogy nyerjen. Szívás hogy elvesztette a párbajt. Azzal sem lett volna bajom ha ő nyer :)

bElannaTorres 2018.11.09. 22:58:10

@csillagporszem: nem sodródott ő, már többször leírtam milyen szép játékot hozott az agilában Nóri mellett. Főleg hogy az elején felállt egy férfi nő szembenállás, tőlük Eszti feladta, és Balázs jött, aki meg is próbált a lányok ellen szövetkezni. Ezek nem maguktól fordultak. Nem csak ültek ott és pont nem ők estek ki. Utána nagyon rossz helyzetbe kerültek az egyesülés után, most azt mondod hogy nem játszott Nóri kejtése és Eszter kinyilazása között ? Dávid sokkal többet nem játszott csak feküdt és idő előtt kidobálta a szövetségeseit.

Oh my... 2018.11.09. 22:58:38

@bElannaTorres: igen, de Tomi is csak taktikából lett bevédve, mert - alappal - nem találták veszélyesnek, ugyanakkor a legkönnyebben manipulálható, kényük-kedvükre felhasználható fregoliemberként hasznosnak gondolták a TT-s szavazásokkor. És lám, be is jött fíregéknek, mert hiába forgatták meg nem egyszer, a végső szavazatát mégis Dávidnak adta..

bElannaTorres 2018.11.09. 22:59:19

Dávid csak annyit játszott előtte, hogy Vikivl szövetkezett azt azt se tudta megvédeni

bElannaTorres 2018.11.09. 23:00:02

@oh..my..gosh!: vagyis végül is az is neki kedvezett :)))

Grassest 2018.11.09. 23:00:03

@csillagporszem: nem csak ennyi helyen segítették dávidot amit mi láthattunk. Lehet a játékok sorrendjével is játszani és ami még egyszerűbb, szóban kisegíteni. A meleg szerkesztő biztos ellátta pár tanáccsal játék közben is arról hogy ki mit beszél a riportokban, vagy hogy mi lesz a következő játék. titkokban odaadott csoki,kaja...
De ettől függetlenül azt hogy nyert a bántóan sötét tominak köszönheti leginkább.

Oh my... 2018.11.09. 23:00:24

@Zeruspont: bevallom: sajnos, nagyon is áll (fck!;)

karoton 2018.11.09. 23:03:43

@csillagporszem: A Fanny-s amulettes dolgnál eddig kb. 88-an :)) próbálták emlékeztetni - azt hiszem én is -, a leírtakból láthatóan nem sok eredménnyel, hogy Fanny eleve belenyúlással került veszélyzónába, amikor a stáb bedobta a nyilazós játékot, majd a végeredmény!! ismeretében közölték, hogy mi vár a győztesre és vesztesekre. Ez érdekes módon sosem jut az eszedbe és nem zavar...
Az viszont igen, hogy ezután szintén utólag amulettet kapott, ami nem mentette meg automatikusan, ő dönthetett hogyan használja, kire rakja, magára ugye nem tehette, tud-e előnyt kovácsolni belőle.
De ez nyilván pont akkor a segítség mint egy megbuherált eszköz, több az erősségeire szabott párbaj, legfőbb ellenlábasának kiejtetése stb.

Azt gondolom mindenki értette és el is fogadta, hogy te személy szerint elégedett vagy Dávid győzelmével és annak körülményeivel. De talán te is próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenki érzi ezt így :))

Oh my... 2018.11.09. 23:06:32

@Chuck Νorris: lebukott? mikor, hol? ez nekem kimaradt, max azért tartottam unfair párbajnemnek, mert egyrészt az is egy fantáziátlan, uncsi kitartós feladat volt, másrészt, persze hogy az is fíreg2-re volt méretezve...

csipcsiripp21 2018.11.09. 23:11:34

na most nagyon örülök, hogy egy barátnőm elhívott moziba a döntővel egyidőben.

nem sok műsort nézek (se vv-t, se énb-t stb.), de a survivor, mint a testet és a szellemet próbára tevő formátum érdekelt. de erre az előre megrendezett valóvilágra nem vagyok kíváncsi, engem mint nézőt elveszítettek, bár gondolom RK-ékat ez korántsem hatja meg, folytatják a néphülyítést majd a survivor 3.0-val, úgy látszik, kis hazánkban erre van igény. szomorú.

@Berborosz: nagyon jól összefoglaltad, amit gondolok.

Nevem senki. 2018.11.09. 23:12:56

Lehet jelentkezni a 2019-es Survivor-re úgyhogy ne jelentkezzetek, mert már úgyis megvan a nyertes.
A holtak szigeteki csalás után én már abban sem vagyok biztos, hogy Fanni hasábjai 90 fokban voltak elfűrészelve.
A tavalyi évadhoz hasonlóan ezt az évadot is 6/10-re értékeltem volna, de a nyílt csalás miatt 1/10-re értékelem. Ezek után sixxnek a c.c blogon illő lenne egy kőkemény kritikával illetni ezt a produkciót, de tudom úgyse fogja mert ez nem teve 2-es alkotás.

csillagporszem 2018.11.09. 23:13:59

@karoton: Oké befejeztem :) Nincs harag de az odaszúrogatásokból amiket kaptam itt ma néhányszor nem úgy tűnik, hogy könnyen elfogadják itt egyesek ha valakinek más a véleménye :)

Oh my... 2018.11.09. 23:14:16

@bElannaTorres: ekg, és tegyük hozzá, hogy most sem hoznánk fel, ha mondjuk, történetesen nőnemű lenne a műsor gazdája (tudjuk, ki), de igy? zavaróan egyértelmű a helyzet a manipulációkat és a végkifejletet látva.

fujimo 2018.11.09. 23:15:26

...soha többet nem nézek magyar fost... hányinger...

...tamás meg basszus szégyen... vera is... fíreg1, meg most is hozta a formát... :/

...robi jól kérdezett pedig... :(

...iszonyú nagy csalódás... :(

fujimo 2018.11.09. 23:21:06

@csillagporszem: "@Costanza: Én nem az alapján döntöm el ki érdemli meg a döntőt, hogy milyen ember volt a játékban, hanem hogy mennyit tett a győzelemért. Sosem mondtam hogy szentek, hanem hogy jól játszottak. Nem értem miért van az zsigerileg a magyarokban, hogy annak kell nyernie még ilyen műsorban is aki szerintük “jó” ember. Lehet nek csinált semmit de megérdemli mert jó ember. Lehet hogy Tamás tökbéna az egészhez de ha döntőbe kerül Dáviddal akkor ő érdemli meg, mert ő jó ember, de a Dávid az egy köcsög, önelégült majom, ezért neki nem jár a nyeremény. "

teljesen félreérted... nem azért nem érdemli meg, mert nem jó ember... az hogy köcsög még előnyére is vált...

....tamás jó ember és neki sem adnám oda semmi esetre sem a fődíjat...

...azért nem érdemelte dávid, mert ocsmányul játszott... ez persze szubjektív... de szerintem egy geci karakter is tud "szépen" játszani... ami iszonyatosan távol van attól, h "jó emberként viselkedik"...

Chuck Νorris 2018.11.09. 23:23:23

@oh..my..gosh!: hát erröl van szó
prohardver.hu/tema/re_vakegerke_survivor_4/hsz_402-402.html
gábor amugy azt irta indexen hogy bárki választhatta volna a "spéci" vasat

csipcsiripp21 2018.11.09. 23:26:19

úgy látszik kis hazánkban már szinte minden területen le van zsírozva, h. ki nyerhet (pályázatot, nyereményt, survivort), mert a tényleges teljesítmény helyett a a kinek a kije számít. úh. a magam részéről, ha a továbbiakban bárhol, bármilyen műsorban meglátom a Dávid fejét, elkapcsolok. bek*phatjátok RK!

Fanninak gratula, remélem, nem csalódott nagyon, ha cigánykerekeket hány akkor sem nyerhetett volna.

Oh my... 2018.11.09. 23:40:41

@Chuck Νorris: köszi, ezt el se hiszem basszus..... ilyen van, hogy ennyire hülyére veszik a nézőket, ilyen nyilvánvalóan?! Pff, jobb is, hogy erről nem tudtam eddig, viszont az hogy a bánat a' lehet már, hogy se sixx (kinek dolga vóna a kritikus hozzáállás), se senki nem tette még ezt szóvá se itt, se a comment.blogon? Hihetetlen pancser belenyúlás, amit véletlenül képtelenség elkövetni!

Nevem senki. 2018.11.09. 23:45:56

Még azt is eltudom képzelni, hogy az rtl fizetett Tamásnak, hogy Dávidra szavazzon.

Vera meg kérdéseket tesz fel hogy "tisztán lásson", és megtudja hogy Dávid javaslatára tették ki őt. Erre mégis rá szavaz.
Vera akkor mi a fasznak kérdezgetsz? Úgy teszel mint aki hezitál holott már rég eldöntötted. Vagy te is kaptál lovét a retektől?

Oh my... 2018.11.09. 23:49:37

@csipcsiripp21: igen, csak tudod, pont az rtl, akik kormánykritikus médiumként pozícionálják magukat a magyar palettán, mennyire lehetnel hitelesek már ebben a szerepben, ha maguk is ugyanolyan eszközökkel élnek és ugyanolyan mutyit vezetnek elő a saját kis bizniszükben, mint az általuk kritizált oldal? Eh, igen kártékony dolog ez vsz...

Nevem senki. 2018.11.09. 23:50:36

Szeretném ha az rtl átadná ezt a formátumot a Viasatnak. Még ők is többet kihoznának a Surviból mint ez a szánalmas banda.
A többi 17 játékos akár be is perelhetné ezt a szarkupac retkes társaságot a holt szigetes csalás miatt. Vagy ők is le vannak fizetve hogy hallgassanak?

Oh my... 2018.11.09. 23:51:45

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: hmm, a fentiek tükrében már ezt sem zárhatjuk ki nyugodt szívvel...

Nevem senki. 2018.11.09. 23:56:50

Érdekes az is hogy ketten adták fel, mégis csak egy játékost hoztak vissza. Balázsnak ez volt a küldetése. Teljesítette.
Az egész rohadt retek tv hülyének néz minket. Menjenek az anyjuk picsájába!

Oh my... 2018.11.09. 23:58:37

@Chuck Νorris: ja, és persze senki nem akarta azt a bunerált vadat választani, mert ők maguk is Dévidet akarták harcba küldeni az élők szigetére, mint egyedüli arra érdemest mindük közül.... így gondolta vajon? Egyem a kicsi szívét, mit is mondhatna mást? gondolom, csak aláirattak vele is egy titoktartásit...

Oh my... 2018.11.10. 00:00:05

@oh..my..gosh!: akarommondani: vasat, nah.. ;)

Oh my... 2018.11.10. 00:04:32

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: perszehogy; gondolom, csak van valami kitétel abban a kontraktusban, hogy alávetik magukat a csatorna összes trükkjeinek, csakis a nézettség érdekében, és a többi... (hányózacskót ide nekem, plz!)

Nevem senki. 2018.11.10. 00:05:15

Ha már lemásolta a TeVe 2 a falat, akkor nyugodtan lemásolhatná ezt is. Tuti jobban megcsinálnák, mint ahogy a Piramis is jobb a Falnál.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:07:45

@oh..my..gosh!: hányjunk sztereóba kórusba. :D

Nevem senki. 2018.11.10. 00:18:56

@csillagporszem: Az övéi mind 90 fokban volt fűrészelve. Fannié nem.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:27:07

@Chuck Νorris: Te még hiszel Gábornak? :D
Ne légy olyan mint bumburnyák tomi. :)

Somogyi Tamás 2018.11.10. 00:38:44

Nekem ott akadt el,hogy Fanni kirakta a 6-ot, elborult neki,majd már elég volt a 6 hasab. Ugyanúgy nem korrekt, mint a nyilasnal, amikor már elég volt a táblát eltalálni. Bakker, túlélők,akkor csinálják órákig a feladatot,ne igazságtalan lépésekkel befolyásolják. Egyébként az egész játékban nem volt olyan játék,amivel Dávid kieshetett volna (a tegnapi második játékot is vitte volna) ,de túl sok volt a mokolas,meg a szerencse körülötte.

Grassest 2018.11.10. 00:55:22

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Nem figyeltem annyira a játék részleteit és nincs az az isten hogy vissza nézzem de ha csalni akartak ennél a játéknál nem a hasábokat fűrészelik máshogy, hanem például kevésbé ingataggá teszik az asztalát, valami olyat ami nem látható.
Végignyomták a döntőig dávidot tény, csalhattak ott is vagy nem szerintem még mindig nem ezen dőlt el a legvége. Hanem tomin.

Nevem senki. 2018.11.10. 00:57:40

Lehet hogy jövőre nem is nézem. Leszarom. :(
A retken ez lenne az egyetlen nézhető műsor, de még ezt sem tudják kivitelezni szabályosan.

Nevem senki. 2018.11.10. 01:01:25

@Grassest: Lehet. Akkor Fannié jobban be volt olajozva.

nicu71 2018.11.10. 01:16:47

Hát most néztem meg az adást..annyira de annyira reménykedtem hogy nem ez a semmilyen ,nulla , humortalan,totálisan ellenszenves Dávid nyeri meg... most az idegeim kikészűltek……..MIÉRT????
nem hiszem el.

Costanza 2018.11.10. 01:19:20

@csillagporszem: egy normalisan mukodo tarsadalomban es survivorban az altalad vedett fergeket szamon szoktak kerni azon melegeben, es annak az oldalara allni, akit igazsagtalansag ert. Ha lenne osszehasonlitasi alapod, ertened, de gondolom nincsen, ami nem baj, csak mivel nem tudod mihez merni ezert nem is erted hogy itt mi mirol beszelunk.
pl peldat tudnek mondani pl az amerikai verziobol, ott nem megy az uszitas meg a gyulolkodes, egyaltalan nem latsz ilyen aljas dolgokat es megis van taktikazas, meg egymas kiszavazasa, csak nem ugy hogy kozben embereket alazgatnak, meg kikozositenek, es egyebek.
pl nem mondom melyik season-ben, de egy egyik meleg jatekos egy torzsi tanacson azt erezte helyenvalo meggyozo ervnek, hogy a masik amugy szinten meleg, viszont transzgender (atoperalt) jatekosrol felfedte nem csak a jatekostarsainak, hanem az egesz vilagnak, hogy o transzgender.
Igy probalt amellett ervelni, hogy a jatekostarsa megbizhatatlan. Ebben a minutumban, meg azok is akik ezt a transzgender arcot akartak kiszavazni, kb 5-en nekiestek ennek az etikatlan, izlestelen gonosz arcnak, es raolvastak a fejere, hogy mennyire gaz, amit csinalt, es megvedtek azt akit igazsagtalansag ert. De ez volt a legprimitivebb es embertelenebb huzas, amit amerikai survivorban lattam, pedig olyan hatbaszurasokat is elkovetnek neha, hogy csak pislogok, de nem ugy hogy kozben barkit is emberi mivoltjaban megsertenenek, egyszeruen tuljarnak egymas eszen a jatek keretein belul, ami miatt tok jo maga a jatek. En es mi itt sokan arrol beszelunk, hogy te meg olyan embereket vedtel itt az elmult napokban, es gondolsz nagy zseninek, akik mas embereket kurvaznak, leneznek, alazgatnak, kollektiven abuzalnak az idok vegezeteig.
Ennek ellenere te ezek fele huzol, amit igy hogy nem is lattad meg tulajdonkeppen hogy az eredeti survivor mirol is szol, megertem hogy ezt gondolod jo jateknak, de masoknal meg kicsit mashol van a standard, es lehet ezt anelkul is jatszani/nyerni hogy masokon tapos valaki.

mas: Az "egyenloek vagyunk, de te egy kicsit meg egyenlobb vagy" alapon mukodo szelektalas meg egy letezo dolog, nem osszeeskuves elmelet. Fogd fel ugy hogy csak akkor kapsz ajandek lakast, ha kiallsz szkanderezni a Fekete Laszloval. Tok mindegy milyen okos, ugyes, talalekony vagy, soha nem lesz lakasod, mert eselytelen leszel. Es nem is akarjak hogy legyen lakasod, ezert allitanak ossze a Fekete Laszloval akik szabjak a jatekszabalyokat. Ugyhogy a "mennyit tett a gyozelemert" mondatod meg itt veszti ervenyet. En is az alapjan adok neked lakast, hogy meglatom mennyit tettel a gyozelemert. Fekete Laszlo ellen tudnod kellene gyozni, a te hibad hogy nem megy.

bluemonkey92 2018.11.10. 02:14:40

Nem hittem volna, hogy egyszer ide kommentelek, mert csak olvasni szoktam a hozzászólásaitokat, de a ma este nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Soha nem néztem semmilyen magyar "reality"-t, vagy napi sorozatot, mert nem nekem valók, viszont a Survivor tavalyi szezonját gondoltam bepróbálom, mondván itt nem próbálnak sem énekelni, sem színészkedni... Maga a játék fogott meg, a tavalyi évad teljesen berántott, az idei még jobban, egészen közepéig, amikor is teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy itt a Dáviddal ha nem is nyeretik meg az egészet, a fináléba biztosan betolják. Én naiv bíztam benne, hogy a végén győz az "igazság", gondolatban már meg is bocsátottam az RTL-nek az összes Dávid-pusht, erre tessék. Csak abban bízom, hogy valamelyik szarházi szerkesztő ezt a kommentet is olvassa. Értem én, hogy orálisan - vagy ki tudja még hogyan - kielégíthette Dávidot, aki még akár jól meg is pocsékolta a nyeremény ígéretének hallatán, de az ilyen alávaló húzásoknak ott van a ValóVilág meg a többi istenverte szenny. Ne ezt a játékot tegyék már tönkre az ilyen felesleges, igazságtalan belenyúlásokkal és előretolásokkal. Ahogy olvasom a különböző fórumokat, mindenhol óriási a felháborodás, talán az RTL nem követ el többé ilyen hibát, viszont én már nem leszek ott. Tudom, "túléljük", csak a csalódottságomat akartam kifejezni, és azt, hogy teljesen átverve érzem magam. Nem bánnám, ha nem tabuként tekintene pl. sixx erre a témára, hanem rendesen kivesézné. Nekem marad jövőre a VOX-ra visszatérő német változat, és annak ellenére is bizakodó vagyok, hogy a csatorna az RTL Group része.

Jóska Pista 2018.11.10. 02:27:19

Dávid nyert? Hála istennek, ideje volt már, hogy ebben a játékban végre egy személyi edző győzzön.
Külön gratulálok együgyű Tominak és a székely szukának a szavazatukért.

Nevem senki. 2018.11.10. 02:47:03

@bluemonkey92: Azt hallottam hogy a német RTL-t istenítik, hogy az kib@szottul ügyel a műsorai minőségére, hogy ott tényleg profi munkát adnak ki a kezeik közül. Ez a magyar talán akkor nőne fel hozzájuk ha lecserélnék az egész tehetségtelen pancser bandát. Addig viszont sajnos marad ez a nézhetetlen gané szennyhalmaz amit ömlesztenek ki magukból nap mint nap. :(

tar 2018.11.10. 02:58:19

Nekem csak az fáj, hogy ezt az amúgy zseniális játékot sikerült teljesen lejáratni itthon ráadásul anélkül, hogy az egyszeri magyar nézőnek fogalma lenne róla, hogy valójában micsoda lehetőségek és szórakoztató faktor van az eredeti (nem magyar módra szétberhelt és megerőszakolt) verzióban.

bluemonkey92 2018.11.10. 03:24:31

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Mivel itt lakom Németországban, van egy kis rálátásom, bár mint mondtam, alapvetően inkább csak az ügyességi játékokért rajongok (a sorozatokon kívül). Az itteni Ninja Warrior szintén éjszakába nyúló (bruttó 165 perc), ezenkívül csak egy másik realitybe néztem bele, a Showdown - Die Wüstenchallenge címűbe, az viszont brutál és kőkemény. Nincs lakatlan sziget, csak a sivatag, ahol egoista szteroidokon nevelkedett Jürgenek csapnak össze egymással mindenféle erőnléti feladatokon, de a végén még te is beszarsz attól is, hogy nézed őket. A munka ennél a két műsornál valóban minőségi, a NW a formátumból adódóan nyilván unalmas fél óra után is. Ami viszont kritikán aluli a német RTL-en, hogy a Forma-1-es futamok közben negyedóránként van egy 5 perces reklámblokk (kvázi 90 perces sportközvetítés alatt 30 perc a reklám), ami alatt a versenyt még a képernyő sarkában sem mutatják, lemaradva így adott esetben fontos dolgokról. Azt még le is szarom, hogy németek lévén a kommentátorok Vettelnek drukkolnak (én nagyonnem), de inkább hallgatom Szujó ámokfutását online.

tar 2018.11.10. 04:08:53

@Kiraly Zoltan1133: "Hogy mikor milyen játékot játszanak, abban nincs belenyúlás. "

Nem a játék jellege a gyanús, hanem az, amikor csak annyit közölnek előre, hogy
- "az elsőnek kiesett 2 játékossal történik VALAMI, amit majd a játék után mondunk meg" vagy
- "a játék győztesével történik VALAMI, amit majd a játék után mondunk meg"
És még csak rébuszokban sem nagyon utalnak rá, hogy az mi lesz.

És ez nem egyszer, hanem szinte az összes ilyen jellegű külön extra jutalomnál/büntetésnél így történik. Ez alapból nem lenne baj, de pont ebben az évadban - ahol azért több gyanakvásra okot adó körülmény is felmerült szinte folyamatosan egymás után - , ráadásul ilyen nagyszámú "extra" kiosztásánál az, hogy nem közlik előre mi lesz nagyon azt a gyanút kelti, hogy a "műsorváltoztatás (=belenyúlás) jogát fenntartják" , azaz az extra jutalom/büntetés helyén végzett játékos személyétől függ, mi is lesz az a bizonyos plusz.

Tehát röviden: ezek az előre belengetett, DE ELŐZETESEN TELJESEN HOMÁLYBAN hagyott, csak a játék után, az adott személy ismeretében kiderülő extra jutalmak/büntetések mind-mind lehetőségek a belenyúlásra (=részrehajló jutalmazásra/büntetésre adott játékos érdekében/ellenében), ezért érdemes velük csínján bánni és nem megszórni velük a műsort, ahogy az ebben az évadban történt (ui. óhatatlanul azt az érzetet keltik, hogy kicsit túl sok lehetőségük volt a szerkesztőknek kívülről manipulálni a végeredményt - ennek pedig a látszatát is el kell(ene) kerülni).

Chuck Νorris 2018.11.10. 05:09:40

@oh..my..gosh!: @Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: egy szóval nem irtam hogy hiszek neki, csak az ö reakcioját olvastam a játékosok közül.
egyébként könnyen lehet hogy az instruált játékosok közt is különbözö arányban ment a sugás, pld akár még el is lehet hinni hogy Gábort ebbe nem avatták be, egyedül Dávid tudta melyiket válassza.
egyébként ezeket a kellékeket nem az rtl gyártja, hanem elvileg készen kapják, persze biztos meg lehet mahinálni öket, elviszik a helyi kovács paquitohoz és az ráhajlit az egyikre,
Mindenesetre elolvasnám a a kinti gyártó/szervező cég véleményét is a Patkó-Gateröl :)

Chuck Νorris 2018.11.10. 05:11:19

@Chuck Νorris: opsz picit tultoltam az egyébként

Timi1983 2018.11.10. 07:07:49

Tomit nem ertem. Dávid àtb*a a családjával, megbocsátott stb, de Fanni ellenében hogy valaszthatta őt. Lehet David erős, de mások hátan jutott előre es ki is esett. Fanni brutalisan nyomta. Taktikazott, de normálisan. Odatette magát stb. Tomi baromi büszke lehet magara. Az meg rohadtul meglepne h ezt a vinnyogo viselkedést a faekszerű gondolkodast annyira elismernek neki. Mitől is volt o olyan bazi erős? Bar tényleg nyert. Az évad hülyeje címet. Sajnálom Fanni. Neked kellett volna nyerni, ahogy tavaly Ferinek

Sanda.Ipse 2018.11.10. 07:16:24

@Timi1983:
Mert egy hímsoviniszta. Nem tudta volna elviselni, hogy nő ("egy cicababa") nyerjen.

Timi1983 2018.11.10. 07:18:15

@Chuck Νorris: főleg h nem is eheztek, ami alap ennél a játéknál. Szandra hízott 6kgt :D

Timi1983 2018.11.10. 07:32:36

@Sanda.Ipse: en Fanniban pont azt bírtam h a szépsége mellett nagyon vicces is volt, kitartó és ha megy ez a nagy csaladozas, Fanni már csak ebből a szempontból is szimpibb kellett volna h legyen Tominak

Roxy11 2018.11.10. 07:38:18

Csak olvastam eddig, de vágyat éreztem a megszólalásra. :)
Sajnálom, hogy a RK és kreatív csapata ennyire túltolta a belenyúlást. Nem értem, miért gondolják, hogy ez kellene a nézőknek. Sértve érzem magam, amiért beraktak abba a halmazba, ahová sokakat gondolnak. ( VV, xfaktor).
Sajnálom a játékosokat is! Nem tudom, ápolják-e a lelküket így, adás vége után? ( vagy elég meglebegtetni a titoktartási szerződést) Ameddig a "riport-bokorban" instruálták őket egyesével, a rutintalan fiatal szereplőknek el sem jutott a tudatáig, hogy mutat ez a forgatókönyv a valóságban, képernyőn. A szép és kedves Eszti, lehet ezért is akart távozni. Balázs "játéka" is kérdéses számomra. Igazi túlélő lehetett volna, akiből taktikát is kinéztem. Mivel erősebb és nem simulékony személyiségnek látom, gyanús, hogy nem akarta követni a rendezői utasításokat. Talán teljesítették a kérését, hogy ne a rosszulléte nyomja rá a bélyeget a távozására, de szerintem, szembement pár javaslattal, ahogyan irányítani szerették volna.
Emese okos csaj. Sokan úgy látják, még mindig haragszik Dávidra. Szerintem az irányított taktikával nem tudott azonosulni. A kibeszélőn a testbeszéde volt árulkodó, majd a végén, a "Fanninak drukkolok, Ő nyerjen!" üzenetértékkel bírt számomra. Tudta a végeredményt, persze a nézők megtévesztésére is szükség volt, mégis, olyan vehemenciával és szinte dühvel mondta, hogy már akkor éreztem, nem Fanni nyert. Csak egy érzés volt, de most összeraktam.
Tamás! Jobban is felépíthették volna ezt a naiv karaktert, mert a "Robinak adom amulett" mindenkinél egyértelmű volt, nem léphetett hirtelen a fényre. Egyszerű, kedves, jóhiszemű a kreatívok álma.
Fanni! Amikor Emesét megkereste a nyilazós feladat után, szerintem a "riport-bokor" következménye. Nem azért, mert nem nézem ki belőle, nagyon ügyes csaj, szimpatikus (nekem). Folyamatosan kellett instruálni a játékosokat, ez a következő fejezet volt. Rámentek a szerethető, fondorlatos vonalra, folyamatosan megkedveltették a nézőkkel, "összehozták" Robival - akit nagyon birok, majd amikor az izgalom a tetőfokára hágott, az alap vezérfonal mentén ledózerolták.
Vera! Szegény Vera! Nem tudom, mennyiért/miért vállalta be az elsárkányosodás szerepet, de jutalmat érdemel. Itt, számomra az rtl legdurvább konspirációja jelenik meg, ahogyan megalkották a karakterét. Vera nem így indult, de hatott rá a stáb, szörnnyé varázsolták. Segít neki valaki, hogy túlélje, ha valaki szembe köpi az utcán? Ahogyan magát látja, szembe megy azzal, ahogyan láttatták cukorborsó rtl-ék. Nem azért, mert teljesen távol állna tőle az amit produkált, hanem max. nyomokban tartalmazná az igazi énjét, mint a szerencsi kakaóban a kakaó.
Na! Meg a tanga vonal annyira átlátszó! Reklámként nem jelent meg, de kiégette az ember szemét a sok formás, homokos popsi. Egyszerűen nem hiszem el, hogy mindenki behajított 2 váltás tanga fürdőrucit a bőröndbe, hiszen milyen kényelmes. Közvetett reklámként hajolgattak szegény csajok. Látványnak nem volt rossz, de gyanús, nagyon gyanús.....:D
Dávid! Valamiért nem kedveltem. Mondhatni, jól taktikázott, háttérben maradt, a csatlós csicskájával végeztette el a piszkos munkát, de annyira jónak nem láttam játékokban sem. A fizimiskája hatékonyabb survivor játékost mutatott, mint minden cselekedete. Tényleg így válogathatták be. Ráhúzták ezt az Iliás klisét, még azzal sem törődve, hogy hátha kilóg a lóláb.
Szerelmi szálat (szerencsére) nem szőttek, a tavalyi miatt nem mertek. :D
Gondolom, az idei casting női győztest fog keresni. Kérdés elhisszük e majd!
Remélem, kárpótolják némelyik túlélőt, pl. Fannit, Robit, főleg Robit. A jelenlegi repertoárból magasan beleférne, hogy kapjon feladatot az rtl-nél.
Kicsit hosszú lett, bocs!

Sanda.Ipse 2018.11.10. 07:55:28

@Timi1983:
Ha nem tűnt volna fel, Tamás egyszerű, mint a faék. Nem sok szürkeállománnyal áldotta meg a teremtő, humorérzéke pedig nulla. Ezért is tudott Fanni és Robi egymásra találni a játékban, mert nekik volt.

wadalma 2018.11.10. 08:35:31

Ezeket a jó műsorokat, éden hotel, Survivor magyar specialitás hogy jól elcseszik.

Viasatnak az összes realitit!!!!!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:44:32

Az ország 90%-a Fanninak szurkolt.
Milyen lehet úgy költeni a milliókat hogy egy ország utál, hogy kimész az utcára és a hátad mögött le férgeznek ? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 08:47:26

@Roxy11:

Az az undorító hogy ezt az RTL fel is vállalja, mindig mondták hogy ebben a műsorban bármi megtörténhet, bármilyen csavar jöhet, és ezzel meg van hozzá a jogosítványuk hogy azt toljanak a döntőbe akit akarnak, és meg is lett az eredménye.
Csak azzal nem számoltak hogy egy ország van felháborodva, szinte minden kommentben Fanninak szurkoltak.

Roxy11 2018.11.10. 08:55:11

@szociál: Bár érdekelné a kreatívokat!

csillagporszem 2018.11.10. 08:59:28

@szociál:
Hol láttál ilyen statisztikát, hogy a 90% neki drukkolt? :D Nem úgy szokott ez lenni, hogy általában az elégedetlenek hőbörögnek és írnak inkább ilyen helyzetben? :)
Fészen jóval több tetszik lájkot kapott az hogy nyert mint dühöset vagy szomorút :D Ezek alapján is csinálhatunk akkor egy statisztikàt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:03:22

@Roxy11:

Az RTL-nél már nincs kreatív csapat szerintem, ott már nincs annyi lóvé mint a TV2-nél (igaz ott is minden műsor fosch) .
Elég összehasonlítani a régi VV-t vagy X-faktort az újakkal, elképesztően nagy a szakadék, és szerintem tudatosan lexarják az egészet.
Csak én a szponzorokat nem értem, ha látják hogy ennyire gáz a színvonal akkor mit hisznek hogy a csöves egy bites fidesz szavazó elmegy és bevásárol a termékeikből ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:04:01

@csillagporszem:

elég olvasni a hsz-eket és ott kijön a statisztika.
sztem még 95% is lehet Fanninak.

csillagporszem 2018.11.10. 09:10:19

@szociál: de hibás csak a hozzászólásokra alapozni.. :) Az elégedett ember nyom egy lájkot és kész és mint látható elég sokan nyomnak. Az elégedetlen ember pedig akit felcseszett a műsor idegileg az rögtön kommentelni fog, hogy kinyílvánítsa a nemtetszését. Ha azt nézzük hány egyszerű hajrá Dávid, hajrá Fanni komment volt akkor sem áll meg a 90-95 % :)

tar 2018.11.10. 09:15:03

@Roxy11: Én is ezen tötymörgök, hogy milyen érzés lehet az, hogy jelentkezel egy "vetélkedőbe" (most egyszerűsítsük le) és azzal szembesülsz, hogy a "szabályok", a feladatok, a jutalmak, stb meglehetősen egyoldalú módon ellened játszanak és gyakorlatilag becsaptak téged és legtöbb esetben abszolút nem rajtad, nem a te képességeiden múlik a továbbjutás, hanem a részrehajló szabályoknak köszönhetően mások döntenek a kiesésedről - viszont a kudarc, a te kudarcodnak számít, még ha semmi köze sincs hozzá a személyes képességeidnek. Ez még tetőződik azzal, hogy ha ismerted az eredeti formátumot, akkor szembesülsz vele, hogy ahova érkeztél, az kizárólag a nevében "Survivor" , de a szabályai és az alapfilozófiája ("bármi megtörténhet") gyakran szögesen ellentétesek az általad szeretett formátum szellemiségével.
És még csak ki sem mondhatod, hanem muszáj nyilvánosan jó pofát vágnod hozzá.

Kis színes: én az amerikai típusú, eredeti Survivor fanjaként gondolkodtam rajta, hogy a francba is jelentkezni kéne és kipróbálni, hogy élőben, hogyan működik ez, vajon az eddigi tévéből szerzett, elméleti tapasztalatom és a gondolataim a játék működéséről a gyakorlatban működnek-e.
Hát, mit mondjak: mérhetetlen csalódás lett volna szembesülni, hogy ez a nagy magyar valóságban valójában hogyan működik; hogy egy az emberek között maguktól kialakuló kapcsolatrendszeren alapuló szociális taktikai játék helyett valójában egy szerkesztők által kívülről mesterségesen irányított előre megírt sztoriba kerültél, ahol semmit vagy legalábbis nem sokat számít , hogy te mit teszel .
Mert baszki: szemben a magyar verzióval, az eredeti Survivor szellemiségben NEM történhet meg bármi (az az Éden Hotel). Ott az történhet meg, amit a játékosok a saját játékukkal és képességeikkel elérnek, nem pedig váratlan ad-hoc módosítások, jutalmak, büntetések, kiesések, szabálymódosítások, stb, amikre akármilyen ügyesen játszol nem tudsz felkészülni, mert nem rajtad múlik.
Tehát nekem nem Fanni veresége vagy Dávid győzelme fáj - ezek és ezek módja, ahogyan történtek csak szükségszerű következményei egy sokkal nagyobb rossznak: egy teljes formátum megerőszakolásának és elhiteltelenítésének.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:15:28

@csillagporszem:

A végére már kb annyian utálták Dávidot mint Gábort.
Gábor lehúzta az ő szintjére ezzel a levél manipulálós opcióval, meg az a lenéző vigyor a képén, tenyérbemászó egy csávó volt, sztem a 90% megáll.

csillagporszem 2018.11.10. 09:20:54

@szociál: Ez így oké, hogy szerinted. Szerintem meg mivel kb. 800 embernek tetszik fészen a végső nyertes személye és kb. 300nak meg nem ezért szerintem sokkal kevesebben vannak felháborodva az országban mint ahogy te gondolod :)
Tominak volt az elődöntő előtt a legtöbb lájkja amikor az volt a kérdés ki jusson be a döntőbe, szóval szerintem neki örültek volna a legtöbben ha nyer :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.10. 09:22:59

@csillagporszem:

jah CSALÁD, a kihipózott Feketepákó tényleg megérdemelte volna :))

Chuck Νorris 2018.11.10. 09:27:03

@csillagporszem: rajtad meg a 2nickes fbtrollon kivül nem nagyon olvastam hogy vki beleszállt volna dávid oldalán a vitákba :)
ja láttam még egy 80as éves nénikét aki dávidnak drukkolt szoval akkor ez pont 3 (4)

Sanda.Ipse 2018.11.10. 09:28:55

A Blikken lehet kérdéseket feltenni a 4 döntősnek!
Hétfőn lesznek a szerkesztőségben.

Chuck Νorris 2018.11.10. 09:37:21

@Sanda.Ipse: Értkesitési VezirFireg meg Beni az index forumon válaszol a kérdésekre, söt, vmi közös sörözés van kilátásban az ottaniakkal :)

fujimo 2018.11.10. 10:03:14

Nah így aludva egyet az "élményre"...

...nem megyek bele a folyamatosan lejtő pályára és hogy hol milyen csalásokat véltem felfedezni, sajnos ez nem érdekes már... :/

...ugyanakkor érdekes, hogy több ponton "ment el" fanni számára...

1 - Tamás
2 - Párbaj
3 - Vera
4 - Holtak szigete
5 - Utolsó rész "beszélgetései"

Az a helyzet, hogy a játék több szinten mutat olyan hiányosságokat, amik miatt a végeredmény több, mint aggályos.

4 - Holtak szigete:
Már említették néhányan, de tényleg több esélye van annak, aki a holtak szigetére kerül, mivel ott egy játékos olyan körülmények között találkozik a többi - összes kieső játékossal, ami sokkal kedvezőbb a végső szavazatok megnyerésére.

Ez önmagában nem feltétlenül baj, de nagyon egyoldalú és problémás, hogy a holtak nem látják a törzsi tanácsokat, párbajokat és nem kapnak külső információkat.

Nincs más alapjuk dönteni csupán annyi információ, amíg bent voltak és amit a kiesettek hoznak még.

Amúgy durva, hogy mennyire nem fogta fel mondjuk vera és nóri, hogy ott tovább folyik a szociális játék... sőt még szandi sem biztos, h belegondolt, h azzal hogy gábornak adta a védettséget, nem biztos hogy a legnépszerűbb lépést választotta.

Szóval ez (hogy a halottak nem kapnak részlet infókat) mindenképp hiányossága a játéknak.

5 - A végső törzsi tanács
Über gáz volt ez a keresztbe kiabálós, ki a hangosabb megoldás... hogy asszisztáltak vera végtelen agresszív primitívkedéséhez... hogy gábor "nem mondhatod el" hozzáállásához... és hogy hagyták, hogy sokan 1 szót se szóljanak...

...hiányoltam a teljesen körbejárt kérdezgetéseket ÉS azt, hogy minden kiesett kérhessen mondjuk egy általa választott pillanatot, amit megnézhetnek együtt... ez mekkora lehetőség és random faktor lenne már, ha mondjuk valaki pont beletalál a kérésével egy olyan beszélgetésbe, ami sok mindenről rántja le a leplet...

...de így... hogy megengedték, h 2 ember kígyót békát kiabáljon... és teljesen kiegyensúlyozatlan - szervezetlen és pláne agresszor mutyiszintű végső konklúziós "beszélgetés" alakuljon... lejáratták szinte az egész értelmét...

3 - Vera
...ez a nő katasztrófa, komolyan... rendkívül ostoba, cserébe leírhatatlanul önhitt... ultra gáz, h még rakta is alá a lovat az rtl... az meg külön az idiotizmus csúcsa, h úgy szavaz a dávidra, h előtte vált nyilvánvalóvá, h ő szövetségeseként segítette a kiejtését... :/ :)

2 - Párbaj
Az elődöntős és ez a végső párbaj is rengeteg kérdőjelet hagyott.... de mint mondtam ebbe már inkább bele se megyek... :/

1 - Tamás
Ez a gyerek minden kétséget kizáróan a legnagyobb szégyene a survivornek... adásonként 6an vágták át... semmiből nem tanul, de mégis érez felhatalmazást arra, hogy ítélkezzen... és percenként másképp ítél, attól függően, hogy utoljára ki beszélt vele... most éppen a törzsi tanácson dávid simult hozzá egy mondattal... és kész is az eredmény...

...összességében ez a rakás szar nem alakul így, hogy ennyire csalódást okozzon, ha a holtak több infót kapnak... részt vehetnek a törzsi tanácsokon... és a végső törzsi tanács is kulturáltan van moderálva és kellően sok oldalról ki vannak beszélve az események... akár választható jelenetekkel... (...mit beszélt a levélnél gábor és dávid? ...ki ejtette ki verát? ...hogy esett ki nóri, mit mondott gábor? ...stbstbstb... olyan kéréseik lehetnének jeleneteket érintően... huhhú...)

...ez így nagyon fals volt, borzasztóan visszatetsző, hogy a primitív-féreg-végtelenül ostoba vonal "érvényesül" és "nyer"... egészen elképesztő módon kiábrándító...

fujimo 2018.11.10. 10:08:02

@Chuck Νorris: hagyjad, teljesen veszett fejsze nyele... mindenki szembe halad az autópályán... nincs megmagyarázhatatlan... :D

...bár abban azért adnék igazat, hogy a kormányt is elég sokan utálják... mégis több a tájékozatlanul fogalmatlan, akik ott bégetnek a meneten... simán el tudom képzelni, hogy a nagymamák odavannak dávidért... vagy az ilyen tamás szintű szellemi impotenciával megáldottak... esetleg még a morálisan ingoványosabb vera rajongók... akik szerint milyen egyenes és jó kiállású volt... :D

fujimo 2018.11.10. 10:11:29

@szociál: @csillagporszem:

"A végére már kb annyian utálták Dávidot mint Gábort.
Gábor lehúzta az ő szintjére ezzel a levél manipulálós opcióval, meg az a lenéző vigyor a képén, tenyérbemászó egy csávó volt, sztem a 90% megáll."

...meg ugyanazok a személyiség jegyek... alja beszólogatások játékok közben... ...lekezelő öntelt féregségek... (emesének: vagy megbeszéljük vagy nem... igen bence, vagy nem...) nem tud ő sem veszteni... cserébe még betyárbecsülete is zéró van... mivel hű pincsijét úgy rúgta el magától a holtak szigetén, mintha leprás lenne... hatásosnak hatásos... (ebben a mezőnyben), de nem egy jellembajnok megoldási módszer ez sem... brrrrr... :) :/

csillagporszem 2018.11.10. 10:14:26

Rtlmoston fent van a kibeszélő :)

Costanza 2018.11.10. 10:26:37

@fujimo: az is erdekes volt, amikor bevagtak az a hulye leveles reszt, hogy most akkor ki is mondta hogy vesztegessunk, mutattak a beszelgetes elejet, es a veget, de hogy kinek az otlete volt, azt megint nem. Olyan buvesztrukk-szeru. Szinten nem volt egyenes, leleplezo. Elfaradtam teljesen ettol az egesztol..

bElannaTorres 2018.11.10. 10:35:33

család tomin röhögött egy ország Dávid miatt, de ő úgy gondolja, hogy nyerjen jó ember és az nem Fanni aki a papa elázott képét vette ki a zsebéből a párbaj után, hanem Dávid aki soha nem beszélt a családjáról. (Akinek a személyes tárgya valószínűleg a saját képe volt :D)
Különben tényleg azt hittem hogy Fanni nyer sokkal többet beszélt, emberi volt , játékban volt. Megint a holtakról odacsalni a győztest nem hittem hogy még egyszer eljátszák. Feri esetében megértettük, mert nem nyerhetett ilyen ember

fujimo 2018.11.10. 10:44:11

@bElannaTorres: ...én már ott is nehezen emésztettem meg... de íliász még vállalható volt... pl szóvá tette, hogy nem tetszik számára az a homofób-feri hozzáállás... vagyis volt morálisan pozitív megnyilvánulása... (és nem olyan, mint amikor pl vera és talán emese párbajozott... és dávid mindkettőnek "szurkolt"... olyan végtelenül átlátszóan hízelgett mindenkinek... semmi őszinteség nem volt benne :/ )

...am csupaszívcsaládot először sajnáltam... aztán röhögtem rajta... végül lapáttal jutalmaznám, hogy egyértelműen beállt igazi díjnyertes magyar szavazónak... agyatlanul-másokat szopatva... a 60. átbaszása után is... :/

bElannaTorres 2018.11.10. 11:09:30

Kibeszélőben látszik, hogy Fanni jobban látja a dolgokat mint a szerkik.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:39:37

@bluemonkey92: Mikor még német Sport 1-en néztem a MotoGP-t engen is idegesített a sok reklám. Csodálom hogy ezt a német társadalom tűri.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:45:54

@wadalma: Úgy bizony. Viasat sokkal jobban megcsinálta az ÉH-t is ezt is megtudná.

Nevem senki. 2018.11.10. 12:53:20

Feri gárdista volt ezért nem nyerhetett. Fanni egy egyszerű hazánk lánya a nagybaniról. Ő miért nem nyerhetett??????
süti beállítások módosítása