Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 1x05 - Finító

2018. november 09. 12:00 - BBrigusz

Mélyen tisztelt publikum, ezennel belevágunk a döntőbe, bár nekem a múltkori adás óta eltelt idő még nem biztos, hogy elegendő volt Kertész Géza kiesésének feldolgozásához. ( NOT) Tenya már most tréneli a csaját a gondolathoz, hogy rendkívül testvériesen 7 misi-3 misi arányban fogják elosztani a nyereményt, ha úgy alakul, szerintem korrekt, nem árul zsákbamacskát, végülis ő a szívtipró, minden nő álma, dzsungelbenlakó celebritás, a végtelenbe nyúló csücsörítések iskolapéldája! Eközben az örökké tartó érdekházasság  szerelem jegyében Ápdét Norbi egy rögtönzött szerenáddal lepi meg az asszonyt házassági évfordulójuk alkalmából, amihez a valkűrkentaur szolgáltatja természetesen az aláfestő-zenét, Réka könnyezik, szerintem minden évben átkozza azt a bizonyos napot és átértékeli az életét. Persze ízlések és pofonok, de ez esetben inkább csak az utóbbi.
1.jpg

Az első feladatnak Palácsikék elég nagy előnnyel vágnak neki, ez ilyen királylány-kiszabadítós móka az elengedhetetlen smárolással a végén. Én már most nagyobb összeget mernék tenni rá, hogy Mr. Palácsik megborul valahol és feladja, de persze nekem még 3 millióm sincs ilyesfajta sportfogadásra, mint Tenya nőjének. Most veszem észre, hol van Majka? Jön a tengerentúlról, mint a basszus? Szűk volt neki kicsikét a világ esetleg? Közben a lovas hős, az ultimate szőke herceg megkezdi a kötélmászást, szíve szerelme „ Má’ most elvesztettük”, illetve „Látod, a sok szivar…”-jellegű lelkesítő mondatokkal buzdítja. Ha az a suttyó VV-s gyerek lennék, akinek nem emlékszem a nevére, már rég megkérdeztem volna, hogy MI VAN NEGATÍÍÍÍV? …Egymással szemben állva és kapaszkodva kell végigmenniük egy-egy kötélen, ami eléggé brutál feladat önmagában is, hát még ha az ember egy irritáló pojáca. Leesnek, ez a feladat nekik offos, Tenyanője folyamatosan elégedetlenkedve károg, 21 éves létére eléggé megkeseredett ez a luvnya. Timikesógora Tamás elég erős hátránnyal indul a szegényes fizikumát figyelembe véve, de SZÜRPRÍZ!, feladás nem történik. Nagyjából odáig jutnak, mint az előző gyökerek, gondolom az idő fog számítani.
2.jpg


„A mi párosunk legnagyobb fegyvere a győzelemhez, az hogy mi vagyunk egy páros”

- vág neki Ápdét Norbi eme rendkívül mélyenszántó gondolattal a challengenek. A kötélmászásnak ötször vágnak neki, nálam szerintem csak Tilla fogja hamarabb felvágni az ereit, ha még egyszer elölről kezdik. Szerencsére még mielőtt ez megtörténhetne, leesnek. Tenyáék nyerik a próbatételt, ők egyenesen mennek a fináléba, a többiekre még vár egy kör.
3.jpg
4.jpg
Norbi készül egy romcsi vacsorával, gyertyafény, szembekötés, nyálas klisék, minden van, úgyhogy ha megbocsátotok barátaim, utólagos engedelmetekkel én most ezt kurvára áttekerem. Tenyanője azért felveti, hogy bezzeg őt csak a sarki kifőzdébe viszik, akciós rántott hús-rizsa kombóra, de még ubisalit se' kap hozzá, bezzeg ez a Norbi, ez egy igazi gavallér. Tenya próbál védekezni, de én átlátok az üres tekintetén,ami azt sugallja: "Örüljél baszdmeg ha a mekibe elviszlek egy hepimílre, két hónap múlva már úgysem leszünk együtt, úgyhogy kuss a neved kisrigó" . Timikesógora közben rávilágít az én gondolataimra is, miszerint ez a túlzottan látványos elcsöppenős hűdeszeretlek általában pont a mutatni kívánt érzések ellenkezőjét próbálja leplezni, de ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem eme őszinte szerelmet. Azt is megtudjuk időközben, hogy Tenya minden lehetséges alkalommal plüsspandával lepi meg a csaját, így már kezdem érteni, miért ez a közönyös undor a lányka fején minden alkalommal amikor a valkűrre pillant.

5.jpg

6.jpg


Kövi reggel már Majesz is csatlakozik az illusztris társasághoz a próbatételnél, mindeközben Tenya az erődben az istenekhez imádkozik a tőle megszokott hangyányi hatásvadász szerepelni akarással. Nem tudom, hogy ő a vló életben is ennyire sötét, vagy csak ezekben a műsorokban játsza meg, de számomra abszolút feldolgozhatatlan jelenség.  A challenge nem bonyolult: ki bírja tovább egy levegővétellel a víz alatt. Timikesógora nagyjából fél tizedmásodpercig, így nem igazán ellenfelek Ápdétéknek, mehetnek is haza. Réka, Norbi, és a mellei a döntőben. Az erődben Tenya ezúttal a hatodik osztályosok által nagy népszerűségnek örvendő A walesi bárdokat szavalja, amikor nagy szerencséjére befutnak a versenytársai, ugyanis ha még két percet késnek, a nője tutira a mellkasába állít egy kést. Norbiék hű szövetséges és igaz barátok módjára már most arra apellálnak, hogy a Valkűr és a nője tutira egymásnak esnek a végső párbaj alatt, mondjuk erre nagy az esély, de azért na, felbasz Ápdéték mérhetetlen önimádata.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Nos, a végjátékban három feladat lesz, az első egy logikai, tetriszes feladat, aminek megoldására 5 percet kapnak. Tilla amúgy ezzel a stopperrel a nyakában simán elmehetne általános iskolai tesitanárnak. (Kérdés: A királyi tévé ezúttal a styliston próbálja meghúzni a költségvetést? Nem találok más magyarázatot arra, miért nem szakad le ez az ocsmány póló Fitneszgururól már hetek óta. Borzalom. ) Annyira gyökerek, hogy sehol sem állnak az idő lejárta után, így Majkáék kirakják a tábla felét, hogy már csak be kelljen fejezni a projectet. Igazából ugyanezt játszom a kisfiammal és az állatos puzzlejével, csak ő nagyságrendekkel zseniálisabb ezeknél a genetikai hulladékoknál. Végül valami érthetetlenül szánalmas elv alapján Rékáék kapnak előnyt a kövi feladathoz, ami megint az egymás lelökése a magaslatról, ezt már egyszer láttuk. A közbeszúrt kérdezz-feleleknél senki sem hasít igazán, mondjuk a „mikor született a párod?” és a „jobb vagy bal bordája tört már el a párodnak?”-jellegű komplex kérdések tekintetében ez teljesen indokolt. Az utolsó feladatban tányérokkal egyensúlyozás a móka, szintén kérdésekkel megspékelve. Nem szaporítom tovább a szót, ez is egy unalmas, minden izgalmat nélkülöző játék, lényeg a lényeg, hogy Tenyáék nyernek, a kislány valószínűleg büszke magára, nem hiába viseli el ezt a bájgúnárt, jól fog jönni az a 3 misi. Összességében szerintem megállapíthatjuk, hogy egy eseménytelen, és lapos műsorfolyamon vagyunk túl, aminek a végtelenre nyújtott adásidőn túl a casting a legnagyobb hibája: nem igazán sikerült egy épkézláb szimpatikus párost sem kiválasztani. Mondanám, hogy kíváncsian várom a második kört, de a résztvevők névsorára pillantva nem teszek könnyelmű kijelentéseket.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2018.11.09. 12:11:47

Uhh! Meg nem olvastam vegig, es Brigusz, nagyon vartam az irast, de egy eszrevetel! A kotelen eloszor Tenyaek voltak. Ott ra gondolsz a Mr. Palacsikkal?! Mert ket helyen is felcserelted szerintem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 12:19:18

én Tenyáék győzelmét nem bírom feldolgozni még ennyi idő után sem. köszi az összes hogyvoltot, sokkal jobbak, mint maga a műsor volt. várjuk szeretettel és lelkesedéssel a következő évadot

Lynette21 2018.11.09. 12:29:01

@Bbrigusz! Eloszor is koszi, hogy kitartottal, es irtal eme erdekes musorrol, es varom a kovetkezo evad hogyvoltjait, koszi a melot! Ujra es ujra elolvasva azt a bizonyos par mondatot, lehet, hogy igy akartad, csak elsore volt fura, mondjuk akkor mar csak azt nem ertem, hogy miert bpvagtak volna neki Palacsikek elonnyel? Marmint a koteles feladatnak. Na mindegy is, nem kotekedni akartam. Mar a masik poszthoz is irtam, hogy ebben az evadban a szereploket latva en Kristofeknak szurkoltam, aztan latva a szerepleset annyira csalodtam benne, hogy kepes voltam Palacsikekhoz partolni! Ez a harmas: Sohererek-Tenyaek-Kristofek annyira irritaltak, hogy az is lehet, hogy meg Keleti Andinak is tudtam volna szurkoln, pedig amugy nem szimpi a no. Igy mindegy igy volt hogy a dontoben ki nyer, erdektelenne valt szamomra. Par reflektalas meg: szerintem Reka ezt a felhajtast a hazassagi evforduloja korul elvezi, amiben viszont Tominak igaza van, ezzel leplezes vezekel Norbi valamiert... Majka hianya fel sem tunt. Ketten tok feleslegesek, semmit nem tesz hozza hogy egyutt vannak, nincs kozottuk semmi kemia, humor, csipkelodes. Vagy elfogyott az rtl municioja (elenkito szere) vagy mar unjak egymast de en is oket. Remelem a kovetkezo evad, a szereploktol jobb lesz, sokat varok Berkitol, Aureliotol, hogy szorakoztassanak, es talan majd kevesebb viziszonyos, fobias stb ember lesz! Ja, es ilyen harmas szovetseget se szeretnek tobbet latni, mert uncsiiii!

Lynette21 2018.11.09. 12:30:09

@úgymond olvasó mmkk: Hat mar elvertek a penzt, es szet is mentek. Gratula...Ja nem. (Hanyosszmajli)

slara 2018.11.09. 14:04:13

Pörfict a poszt.....hát még ha az ember egy irritáló pojáca......ezen a mondaton lefejeltem a monitorom : ) Nálam a Vizváder páros volt a kedvenc, ők tényleg egy pár, mégha mint kiderült nem is a legbátrabb:)

BBrigusz 2018.11.09. 14:18:21

@Lynette21: Pénzösszeg tekintetében volt előnyük, sorry ha nem volt egyértelmű;)

Csatlakozom Hozzátok, a legnagyobb problémám nekem is a castinggal volt... Nehéz úgy fenn tartani a figyelmet, ha a néző egy párosnak sem tud szurkolni igazán. Szinte mindenki a legkellemetlenebb oldalát mutatta meg magából sajnos :/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 14:51:00

@Lynette21: aki Pintér Tiborral összejön, az meg is érdemli a sorsát

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 14:53:18

@slara: Tamás asszem az RTL-en is benne volt egy műsorban (talán a Konyhafőnökben), ott kis helyes, aranyos volt. Lillának is volt egy nyilatkozata, ami szimpi volt, így talán tényleg ők voltak az utolsó háromban, akik megérdemelték volna

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:08:56

@KapitányG: micsoda memóriám van :))) köszi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:10:49

@KapitányG: kíváncsi lennék, Palácsik kisasszony még a -30 kiló előtt összejött-e vele, vagy már csak utána. höhö. (nincsenek illúzióim)

Lynette21 2018.11.09. 17:30:39

@úgymond olvasó mmkk: Jajj hat az a kislany nagyon kis ostobenko, szerintem nem tudta mire vallalkozik amikor osszejott Tenyaval! ;)

Lynette21 2018.11.09. 17:33:58

@BBrigusz: Koszi! Valoban a penzosszeges elonyre nem gondoltam, mert igazabol annak nem volt jelentosege szamomra. Total arra koncentraltam, hogy a jatekhoz milyen elonyuk lehetett amikor tudvalevo volt, hogy szegeny Tomi fel volt mentve tesibol. ;)

Lynette21 2018.11.09. 17:36:15

@slara: A vegere en is nekik szurkoltam, es amikor Kristofot kiejtettek, az volt a kedvenc pillanatom!

papierusz 2018.11.09. 18:25:37

Valkűrkentaurnál tényleg kificcent a nyálam, úgy felröhögtem! Ez a Dartváder Tomi meg nem valami kemény legény, az tuti!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 18:47:53

@Lynette21: Tenyának szerintem az ilyen típusú nők jönnek be, csak meg kell nézni az exfeleségét, teleturnézza a bulvárt a fiatalabb pasijával karöltve

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:52:15

olvasom a Velveten, hogy elfelezték a tízmillát búcsúajándékként, ráadásul Tenya segít Fridinek albérletet keresni. annyira meghatódtam.

Sanda.Ipse 2018.11.11. 07:52:06

@Lynette21:
..."elfogyott az rtl municioja..."
Lehet, hogy elfogyott, de ez TV2-es produkció:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 14:12:48

@Sanda.Ipse: attól függetlenül tényleg így van, és igaz az rtl-re is. egyik csatorna sem tud az ilyen műsorokban nagyon "új" embereket mutatni, maximum azokat, akiket a másik csatornától szipkázzák el, mint pl. Németh Kristófék ebben az évadban, vagy Csórics Balázsék a következőben. vagy csak meg kell nézni a holnap induló celebes konyhafőnököt, csatornáról csatornára repkedő celebek vannak benne nagyrészt. sokkal jobban szeretem a nem celebes tartalmakat (aztán hogy abból mennyi a direkt castingon és a rendes castingon megfordultak aránya, az már részletkérdés)

Lynette21 2018.11.13. 21:05:57

@Sanda.Ipse: Igaz. Megkovetem magam. A tv2 municiojara gondoltam... pl arra amit abban a Bezar a bazar c. musorban kaptak! (Tilla es Majka)

Lynette21 2018.11.14. 08:22:18

@úgymond olvasó mmkk: Nem tetszettek az uj parosok? En Csorics Balazsekat egyaltalan nem is ismertem, de megelepett, hogy ilyen ugyesek, vagy a tobbiek tul benak hozzajuk kepest?! Berkiben es Aurelioekban is csalodtam. Sajnalom, hogy Cookyekkal egyutt ok lettek a luzerek, Cookyekat meg neztem volna, mert legalabb szorakoztattak, ha nem is voltak ugyesek... Laky Zsuzsi parja tok ijeszto, na o is azt az anyagot szedi, amit a TV2-nel osztogatnak Tillanak es Majkanak... Oket szerintem nehez lesz megverni, az a faszi mindent megcsinal. Bar mint tegnap is lathattuk, azert szerencse es ugyessegi faktor is kell, ami lehet, hogy nem lesz mindig mellettuk...Agicanak a nagydarab ugyved faszija a gyenge pontja, szegeny Fannikaek pedig, huhh! Eddig oket keveset mutattak, kivancsi leszek mi derul ki a pasijarol emberileg. Eddig ebben a szeriaval Aurelioval vitetik el a dramat, siras, taktikai ellenszegules, vita, stb, ami engem szorakoztat.Es legalabb kicsit ossze-vissza szavaztak, nem mint az elodeik, ugyhogy legalabb nem annyira kiszamithato. Egyenlore eddig nekem szimpibbek mint az elozo evad szereploi.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 08:28:03

@Lynette21: Csorics Balazsekrol en sem gondoltam volna, hogy ilyen ugyesek lesznek. Berkitol minden szinten ideggorcsot kapok, ruhellem. Aureliotol nem is var mast az ember, mint hisztit, dramat, a csaja sokkal tokosebb nala, ugy tunik. Erdekes volt a szavazas, igen, latszolag semmilyen szovetseg nincs egyelore a bandaban, de ez biztos valtozik meg. Weisz Fanniekat meg inkabb nem is kommentalom, egyszeruen nem ertem, hogy kerultek be a musorba.

Lynette21 2018.11.14. 10:43:10

@úgymond olvasó mmkk: Az utolso mondatoddal teljes ekg! Csak en nem mertem leirni, nehogy kirekesztonek, vagy nem tom minek tunjek. ;) Egyebkent most neztem vissza a tegnapi adas veget (tegnap inkabb a vv-t valasztottam!) es abszolute Cookyeknak szurkoltam, meg is lepett, hogy ennyire vakon vannak egymassal kapcsolatosan, jo tudom nincsenek olyan hosszu ideje egyutt, na de akkor is... Berkinek meg ha lett volna egy kis esze, akkor a passzat a duplazos kerdesre tartogatja, es siman megnyerik... Na mindegy. Lassuk a kovi reszt, aholis raejtik Agica fejere a buszsofort! Szegeny!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 10:47:47

@Lynette21: ez nem kirekesztés, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan fogja a többi feladatot megoldani Fanni. szerintem az, hogy nem hall, elég nagy hátrány ebben a műsorban. de ne legyen igazam! szegény Ágika, bár nem hinném, hogy sokat ront úgymond az agyi állapotán ez már :DDDDDDDD

KapitányG 2018.11.14. 13:51:28

@úgymond olvasó mmkk: Fanniék azt nyilatkozták, hogy rettenetes volt, rosszul érezték magukat, egyetlen pozitív élményt sem tudnak felidézni.
www.origo.hu/teve/20181107-weisz-fanni-enni-sem-birt-ferjevel-minden-nap-gyomorgorccsel-keltek-tv.html?utm_source=hirkereso

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 13:54:50

@KapitányG: kíváncsi leszek, mikor esnek ki. (annyira nem szimpi nekem ez a pasi)

slara 2018.11.14. 14:41:11

@úgymond olvasó mmkk: ráadásul eleszi a felesége elől a kaját, csont és bőr az a nő! Berkiné meg olyan mint egy bólogató kutya.....Cooky engem szórakoztatott, jó lett volna még Berki, Aurélio Cooky vérszívåsåt nézni. Guszti feje rémisztő, azok a vizenyős gyilkos szemek, na jó befejeztem, én sem vagyok pörfict:)

slara 2018.11.14. 14:44:25

@Lynette21: én is megpróbáltam megnézni egy VV adást, de nem vette be a gyomrom azt a sok moslékot, akik bent vannak.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:18:13

@slara: Berkiné biztos nem azért lett Berkiné, mert állandóan ellenkezik a zurával :D

Sanda.Ipse 2018.11.15. 07:27:08

@Lynette21:
Aurelio számomra Berkinél is borzalmasabb. Elviselhetetlen a harsánysága és ostobasága. Ráadásul neki köszönhető, hogy Cookyék távoztak, hiszen nagyon benne volt a kalapban, hogy Berkiék kiejtik őket. Várhatott volna egy kört, hogy a Berkivel szembeni sérelmeit megtorolja. (Amit ugyancsak nem is értettem, hiszem egy adok-kapokkal szórakoztatóvá tehették volna a műsort). Csórics Balázsék emberileg is nagyon szimpatikusak. (Csóricsot én főleg musicalekben láttam korábban). Laky Zsuzsi pasija valami ketrecharcos. Én a többiek helyében tőle próbálnék mihamarabb szabadulni, mert jelentős a fizikai fölénye.
Egyébként Berki pl. az ázsiai úti-sorozatban kifejezetten szórakoztatott. Előtte egyáltalán nem bírtam.

Sanda.Ipse 2018.11.15. 07:31:11

@slara:
Én csak odáig jutottam, hogy teljesen véletlenül láttam egyszer Puskás bejelentkezését. Színész létére elképesztően nem tud beszélni. Ha a tartalomtól eltekintünk (egy értelmes mondata nincs), engem halálosan idegesít a beszédmódja. Szaggatott mondatok szaggatott heves gesztikulálással kísérve. És hozzá az a bajusz és frizura!... Magával a műsorral már tavaly szakítottam, annyira alpári szintre süllyedt. Nézhetetlen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:45:21

@Sanda.Ipse: arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Au csak a műsorban szenvedett-e sérelmeket Berkitől. az a hiszti, amit produkált, még önmagához képest is sok volt. Cookyékat még néztem volna egy kicsit, inkább, mint Berkiéket vagy Aurélióékat. Berkiből láttam már eleget. Laky Zsuzsiékat nem biztos, hogy úgy látják, mint ahogy mi. simán el tudom képzelni, hogy az úgynevezett "sztárság" a fokmérője egyes pároknak, és azért Laky Zsuzsi pasija, vagy mondjuk Csórics Balázsék nem "sztárok".

Lynette21 2018.11.15. 08:59:39

@Sanda.Ipse: Telejesen egyetertek veled. Eleve sajnalom, hogy Cookyek vegeztek az utolso helyen, nem is nagyon ertettem, hogy hogy dontottek koztuk es Agicaek kozott, hisz mindketten ugyanott buktak el, nyilvan ido de hogy ki toltott tobb idot a kotelen? Pont forditva lett volna nekem logikus, hogy ki maszott fel elobb a kotel tetejere! De hangsulyozom nem tudom, es sajnalom, mert Agiek tok feleslegesek a musorba, de majd a kovetkezobe megoldjak hogy kiessenek. Berki Laky Zsuzsiektol akart megszabadulni, mert o a legnagyobb ellenfel, bar azt nem ertettem, hogy gondoltak, hogy Cookyeknak lenne ellenuk eselyuk. Bar igy utolag ebben parbajban sok volt a szerencsefaktor (itt elsosorban a kerdesekre gondolok, hogy ki milyen kerdeset kapott a parjarol) es nem annyira az ero.

Lynette21 2018.11.15. 09:03:53

@KapitányG: Huuu! Koszi a cikket! Gondoltam en valami ilyesmit, hisz azert Fanni fogyatekossaga miatt elegge hatranyban vannak. Raadasul szegeny Fanni nem is olyan celeb, aki ezt a nyomast, taktikazast birna. Az a meglatasom, es a cikk erre raerositett, hogy a faszi eroltette ezt a dolgot. Azert is voltam rajuk, foleg a faszira kivancsi, mert ugye az tudvalevo volt az ide vonatkozo cikkekbol, hogy Fanni osszeveszett az anyukajaval, es az eskuvojere sem hivta meg. Nagyon ugy nez, hogy ez a pasi valoban kihasznalja ezt a szegeny kislanyt, es rohadtul nem hozza valo partner, de ne legyen igazam.

Lynette21 2018.11.15. 09:07:14

@úgymond olvasó mmkk: Abszolute jo meglatas. Bar hozzateszem, nekem szimpatikus a lany. Jobban illik hozza, mint a folyton ellenkezo Pamela. Annak lattuk, hogy mi lett a vege, ugyhogy helyes, hogy Berki ilyen simulekonyabb nore valtott.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:19:30

@Lynette21: Pamela :DDDDDD uramatyám, az a nő.. megérdemelték egymást Berkivel

slara 2018.11.15. 11:19:02

@Sanda.Ipse: pacsi, így voltam vele én is az ázsia expresszben....

slara 2018.11.15. 11:21:32

Erről az évadról nem lesz poszt? Szeretném lefejelni a monitorom :)

BBrigusz 2018.11.15. 12:17:00

@slara: lesz/jön/készül, pici időre van még szükségem:)

Hogy átérezzétek: új alsó szomszéd->egy hete flexel -> gyerek nem alszik-> ezért nincs még poszt

slara 2018.11.15. 14:50:12

@BBrigusz: Bocsi, csak már olyan kivi vagyok! :) Addig reszelgetem a körmeimet:)

Lynette21 2018.11.15. 17:19:40

@BBrigusz: Uhh! Erre nincs valami szabaly, rendelet, hazirend valami, hogy ne flexelhessen egyfolytaban? Bar ha nem is egyfolytaban flexel csak mondjuk idokozonkent ugymind, na az is szar... Veled vagyunk! ;)

slara 2018.11.15. 18:10:41

@Lynette21: Én is a cikkek miatt voltam rá kíváncsi, nekem eddig úgy jött le, hogy szereti Fannit......de lehet még vakon vagyok:) Aurélio csaja itt dolgozik a Campiban a szoliban, cuki csaj élőben, hogy hogy bírja ezt a füves idegbeteget, azt nem értem.....

Sanda.Ipse 2018.11.16. 06:22:19

@úgymond olvasó mmkk:
"...az úgynevezett "sztárság" a fokmérője egyes pároknak, és azért Laky Zsuzsi pasija, vagy mondjuk Csórics Balázsék nem "sztárok"
És a többi az?? Bocsi, de ezek után kíváncsi lennék, hogy nálad mi a "sztárság" fokmérője?
Pl. számodra az üvöltő dervis, síró csecsemő Aurélió vagy a bőbeszédű, primitív Ágica azok lennének? :)

Sanda.Ipse 2018.11.16. 06:28:17

@úgymond olvasó mmkk:
A sztárok Hollywoodban vannak. Itt a lényeg, hogy a párok egyike a médiából (celebek) vagy máshonnan (pl. színész, műsorvezető) ismert személy. A játékosok beválogatása ennek a kritériumnak megfelel.

Sanda.Ipse 2018.11.16. 06:30:47

@BBrigusz:
Írd meg a jövő hetivel együtt:))) Az első adáshoz itt már úgyis megvannak a hozzászólások.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 06:46:05

@Sanda.Ipse: nem veletlenul tettem idezojelbe. Aurelio sajat maga szerint sztar, szerintem a Berki is annak gondolja magat
süti beállítások módosítása