Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x04 - Nem vagdosás volt ez, csak maszatolás!

2018. november 08. 18:40 - candyperfumegirl

Huhh. Nem volt egyszerű hozzájutnom a VV adagomhoz, a világegyetem összes erői összeesküdtek ellenem meg az első VV9 hogyvoltom megalkotása ellen. Szinte szomjaztam ennek a nyolc agyhalottnak az arénázását, és egy ponton már ott tartottam, hogy palatáblára vésem nektek az egészet. Szóval sziasztok. Idén beszállok én is ebbe az ámokfutásba, és már most érzem, hogy jó döntés volt, mert 4 epizód után egész nyugodtan kijelenthető, hogy ennyire trash még soha nem volt ez a trashreality. Anikó ma rémisztő papírbajuszban köszön be, és azt mondja szépen artikulálva, hogy PÁVERED, miközben jelentőségteljesen belenéz a kettes kamerába. Bármibe lefogadom, hogy ő és/vagy a szerkesztők olvasták Sixxet. Nagyon helyes.

vv01.jpg

 

Nézzünk is be a villába. Ott tartunk, hogy Youtuber Radics megérkezett, és elég hangosan tette ezt, amit szó szerint kell érteni: be nem áll a pofája, mióta bejött. Ez érthető módon nem tetszik a kulturált közönségnek, mert idegesek, hogy valaki máris túlüvölti őket, ráadásul válogatatlan fárasztó faszságok ömlenek ki a száján. Az ilyen karakterek nem szoktak messzire menni ebben a műsorban, csak mondom. VV Ken nem is szarozik sokat, közli vele, hogy egy perc ismeretség után utálja, mint a szart, mert irritáló, humortalan és mindehhez indokolatlanul nagy az arca. Ezzel nem tudok vitatkozni. Krisz meg odadobja neki, hogy neki ismerős Radics, de nem a Youtube-ról, hanem rettentő NDK-s pornófilmekből, és azt hiszem, neki, mint a téma avatott szakértőjének, hihetünk. Újfiú ekézése a cigiskanapén folytatódik, de Csokifasz iszik vele egyet, mert TESÓ, és a „haljak meg” szófordulat már most jóval többször hangzott el, mint amennyit ép ésszel el lehet viselni, pedig még csak a műsor hetedik percében járunk.
vv04.png

vv05.png

vv06.png

Térjünk rá sokkal fontosabb dolgokra. Szintike közli Greggel és Zsuval, hogy ő mostantól taktikázni fog, de puncival, és el is indul, hogy az ötletét átültesse a gyakorlatba. Bebújik Krisz mellé, majd munkához látnak, és létrehozzák az epizód fő motívumát, az első szexet a VV9-ben, fuck yeah. Ami nekem így takarón keresztül nézve csak óvatos száraztoszásnak meg kézimunkának tűnt, és amikor őket lesve Radics is ráránt, azzal adják csak meg igazán a zamatát ennek a VV9-nek. (A 4. epizód negyedénél vagyunk, csak emlékeztetőül jegyzem meg.) A villarománcok általános érvényű szabálya, hogy az esemény után azonnal szét kell kürtölni azt, úgyhogy Krisz meg is osztja rögtön Radiccsal a dolgot, majd Csokifasszal is: igen, kúrás volt, futottak még kategóriás, de egynek jó. Csokifasz amúgy egyedül fingja teli éppen a nyugiszobát, ugyanis Sztripper Renit mentő vitte el nemrég. Na jó, belátom, hogy ez némi magyarázatra szorul. Az történt, hogy pont Krisz és Szintike akciójával egyidőben akarta Csokifasz bezavarni Sztripper Reni málnásába a barnamacit, amikor egy jól sikerült mozdulat következtében Reninek kiment a válla. Csoki ezt a következőképpen kommentálta a riportszobában: „és ez még csak az előjáték volt! Ha parittyázás lett volna, tolókocsi!” vv03.png

Hogy ne szomorkodjon ő se sokáig magában - miután tezstvíre megcselekedte, amit megkövetelt a haza – Sztripper Reni visszatér felkötözött vállal, de szolgálatkészen. Azonban Csokifasznak nincs már kedve a dologhoz (mert időközben vagy ötször kiverte és nem maradt töltény), mert így már nem ők lesznek a VV9 első szexelő párja, és így már semmi értelme magára húznia ezt a csajt. Azért a másnap reggeli beszélgetés is érdekes Krisz és Szintike között: Szinti állítása szerint olyan részeg volt, hogy nem sokra emlékszik az éjszakából, de amikor Krisz azt mondja, hogy megvagdosta, akkor először is megtanulja ezt a hasznos új kifejezést, majd kiröhögi. Ez a maszatolás, ez neked dugás volt? Akkor te még nem éltél át igazi dugást, kisapám. Igaz, hogy nem vagyok egy Pumped Gabó, de még messze nem láttad, amit tudok – gondolja, majd balra el. vv08.png

Következő műsorblokk lényege, hogy a villamestert lehetősége van az új beköltözőnek kihívni egy férfias párharcra, ami során elnyerheti tőle a kincset érő címet. Szóval Radics megmérkőzik Krisszel, ami abból áll, hogy fejenként két aranyvillát kell szélesen kitartani, minél hosszabb ideig. Radics már az első másodpercekben fogcsikorgatva izzad, majd lenyilatkozza, hogy ő vállban kimondottan gyenge, ami azért vicces, mert a bicepsze kb. kétszer olyan széles, mint a combom. Krisz abból merít erőt, hogy azt üvölti, hogy „nem vagyok buzi!!!”, ami nem fair, mert annyi frappáns reakció kergeti egymást a fejemben, hogy azt sem tudom, melyiket válasszam, és kiégtem. Egy rossz pillanatban Krisz leereszti a kezét, ez az oka, hogy Radics nyer. Szerintem valójában csak hirtelen elvonta Krisz figyelmét VV Ken, aki valami feldolgozhatatlan oknál fogva olyan sapkát húzott, amiből egy fekete kozsótincs lóg ki, és hirtelen én is azt hittem, hogy váratlanul bejött valami új villalakó. vv07.png

A várakozásoknak megfelelően Radics köcsögösködésre használja frissen megszerzett hatalmát, ugrasztja is Zsut, hogy dobja már meg egy energiaitallal. Zsu lepattintja, mire ez a talpig úriember elkezdi undorítónőzni, mert mi az már, hogy egy csaj nem ugrik neki, ha utasítja? Ezen még megy az üvöltés egy darabig, mialatt Zsu azokkal a törvénytelen karmaival hadonászik nagyon veszélyesen, Krisz és Szintike meg smárolnak ebben az idilli hangulatban. Radics az egész csörtéből azt szűri le, hogy bejön Zsunak, hát, ahogy érzi. Ezzel nem is érdemes többet foglalkozni, mert most már tényleg jön az új lakó, akit VV Ginuként anyakönyveztek, kicsit Rúzsa Magdira hasonlít, és a villalakók évtizedes hagyományait felrúgva tök normális öltözékben érkezik. Az új csaj láttán azonnal áll a Csokifasz, neki ezt a gádzsit meg kell kapnia, de most még kivár és legalább három napig játssza az elérhetetlent. Jó. vv09.png

 Az új hús Zsunak is felpiszkálja a fantáziáját, aki bebaszva és enyhén kellemetlen, pszeudo-leszbikus módon próbálja Ginura rátukmálni a barátságát. Ginu ezt leszarja, mert neki most sürgős zuhanyoznivalója támadt, vagyis a textilt le kell dobni, amilyen gyorsan csak lehet, hogy az érdeklődés fókuszában maradhasson. Ettől aztán a Csokifasz is mosdatásra szorul, de azonnal, úgyhogy pár percen belül már Ginu és Csoki egymás mellett szappanoznak anyaszült meztelenül. Az adja a jelenetnek az egészen bizarr, már-már pszichothriller hangulatú mellékzöngéjét, hogy közben ott nyüzsög körülöttük Zsu, hogy figyeljetek már rám, én is itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok, hééé! Ginu egyelőre kifürkészhetetlennek mutatkozik. Bükfürdő primadonnája amúgy két perccel korábban Sztripper Reninek is bedobta, hogy vegyék be Csokifasszal egy hármasba, de az komolytalan volt, vagy csak most jutott el az agyáig, mit jelent az, hogy puncival taktikázni. (copyright by Szintike) vv10.png

Jöjjön az elkerülhetetlen, Bajusz Péterhez kapcsolunk (tudom, hogy minden hogyvoltozó elmondja, de az a bajusz az nincs, mert nem létezik), aki a vella előtt toporogva várja, hogy a szerkesztőség engedélyt adjon neki két újabb agyhalott bebocsátására. Egy szőke meg egy pasi állnak idegesen egyik lábukról a másikra, essünk túl a nehezén, nézzük meg a kisfilmeket. A csaj bemutatkozása nettó arról szól, hogy mennyire szerencsétlen, bevallottan egy zabagép és minden kiesik a kezéből. Ez így elsőre elég érdektelennek hangzik – merthogy az is – azonban nekem úgy tűnik, hogy annál egy fokkal értelmesebben fogalmaz, mint amennyire hülyének tetteti magát, de majd meglátjuk. A srác azzal nyit, hogy I’m VV Roli and this is my crib. Vagyis szelfikamerával végigmutogatja a kecóját, aminek tartozéka a csaja is, aki amúgy éppen ráérősen dug valami faszival Roli ágyában. Értettük, ma lúzernap van, sajnálja is magát Roli még vagy 5 percig a dögunalmas kisfilmben. Őt csak a kutyája szereti, a szomszéd nyanya is lesajnálja, és különben is mindjárt betölti a harmincat! Ezzel az ultimate tragédiával zárul ez a kis blokk, és Bajusz nyitja is a bolondokházát. Holnap megnézzük, hogy szedték őket atomjaikra az őslakók.

vv11.png

 

vv12.png 

És most, hogy már eleget áldoztunk a magas kultúra oltárán, jöhetnek az edukatív tartalmak, melyekről várom az értő közönség szakvéleményét.

Szóval. Vagdosás volt a paplan alatt vagy csak maszatolás?

381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 10:12:31

@Angora Cardi: buziblogmoci! szóval, nem vagyok rá felkészülve

ascii 2018.11.09. 10:17:08

@Lynette21: Sajnos nincs txt-s felirat, a mikroport nem megfelelő használatakor kapunk feliratot, de az édeskevés.

A mikroportok szerintem nem lettek lecserélve, a hangszaki sajnos sose volt a helyzet magaslatán, de lehet ebből csak ezt lehet kihozni.

Lehet beszüntetem az esti live-ozást és inkább másnap reggel nézem meg az amúgyis felesleges kommentárok skippelésével illetve a marketingeszközök mellőzésével a műsort, ezzel segítvén a saját időhatékonyságomat is.

Angora Cardi 2018.11.09. 10:17:56

@úgymond olvasó mmkk: a becsületes menstruáció résznél kiköptem a kávét

Magentax 2018.11.09. 10:27:29

Szép jó reggelt vagy jó napot minden kedves ittlakónak!
Annyi új nevet találtatok ki, hogy időnként fogalmam sincs, kiről beszélgettek (uszkve 300 kommentet képtelenség végigolvasni). Pl. ki a Radírgyerek? Ki hasonlít Lézerjanira?
A cintányért kitaláltam, a többi is kitalálható volt :)
Négy adás után sztem csakazéris hajrá Zsuzsu! :) A Roligyerek nekem is bejövős, remélem nem csúszik le a falka értelmi színvonalára. Era még passz...és Hunyorkáról sem nyilatkoznék még, mert nem láttunk belőle szinte semmit.
Számomra változatlanul a Ripacsradics a legellenszenvesebb véglény, aztán szorosan követi KrisztiÁnusz.
Mi történt a Csüngőhasúval? Nem látni, nem hallani. Eddig tartott, kipukkant a lufi?

Angora Cardi 2018.11.09. 10:32:01

@úgymond olvasó mmkk: Igen épp ezt olvastam :D Milyen egy rugóra jár az agyunk :D

Témához is hozzászólnék, már én is elvesztem a nevekben, de továbbra is furcsának találom, hogy 2., 3. éjjel idegenek mindenáron összebújnak, főleg kamerák előtt, nem hiszem, hogy ezzel tattikáznának a bennmaradásért, egyszerűen csak ilyen kis ösztönlények.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 10:33:25

@Angora Cardi: én sem értem őket, pedig elég közel állnak hozzám korosztályilag. de én UFO vagyok :)))

Magentax 2018.11.09. 10:33:30

Ja és ha már szóba került, ki kire hasonlít - volt valamelyik énekes tehetségkutatóban egy Bozont nevű fickó (most az X-faktorban is nyomul az együttesével) - nekem a KrisztiÁnusz láttán mindig ez a csóka ugrik be.

Gia 2018.11.09. 10:36:54

@Magentax: Tényleg.Csak annak nincs hörcsög szája.

Magentax 2018.11.09. 10:37:18

@Angora Cardi: Az eddigi VV-kben legalább eljátszották, hogy marhára egymásba szerelmesedtek és azért dugnak mindenki szeme láttára -a teljesség igénye nélkül lásd Dina és Lóri, Edina és Laci Mici és Krisztián, de ezek csak úgy b@sznak, mint a nyulak.

Angora Cardi 2018.11.09. 10:38:40

@úgymond olvasó mmkk: Jobb is neked, hidd el :)
Ha 20 évesen ilyen fürgén ugrik bele minden szembe jövő faszba, tekintélyes historyval rendelkezhet, és mi lesz még mire 30 lesz? Akkora jön az Adri-stílus? (az az ordibálós ugye?)

Tetszett egy hozzászólás a blikk-en:
"Rúgnám fel az égig - a szerző is Ánuszra gondol - és van olyan, aki ezeket a genetikai hulladékokat nézNi.Mondjuk az is megérdemli."

Mert megérdemeljük.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.09. 10:39:27

Na most néztem meg a tegnapi öfi első felét, mert tegnap erról lemaradtam live...
Meglátásaim:
1, Adri kivételével egészen jó alapnak tűnik a társaság. Adri lesz az első kieső, kivéve, ha Zsuzsu addig nem adja fel.
2, Kár, hogy Zsuzsu ennyire egysejtű, mert ha csak egy picit okosabb lenne (kb. VV7 Zsu szint kellene), akkor egészen jó kis középjátékossá válhatna valaki oldalán. Ezzel együtt remélem, hogy valaki felkaprolja, továbbra is Roliban látom erre a legnagyobb esélyt, mint grál lovag ( tegnapig még KEN is esélyes volt, de most úgylátom, hogy KEN annyira kilóg ebből a csapatból (és annyira csak magával foglalkozik), hogy lehet, hogy egyéni játékot fog játszani, de abban nem lesz eléggé erős. Egyébként szerintem ha Zsuzsu tudná tartani a mértéket italban, esküszöm, hogy bizonyos alkohol szint használna neki a játékban.
3, Nekem Radics egyáltalán nem ellenszenves. Ő játszik és eléggé széles a tárháza.
4, Gina hatalmas játékos nagyon széles tárházzal, és eléggé bevállalósan, de tudatosan. Simán bejön neki a Radics, bármit is kommunikál. Csokit csak eszközként használja.
5, Roli érdekes középutas játékot képvisel.
6, Krisztián szerintem gyengécske, és butácska karakter, csak a Szinti féle, hagyományos évődős szerelmi szál, tarthatja életben a középjátékig.
7, Reni vicces tud lenni, nekem tetszett a tegnapi néhány szerepjátéka.
8, Csoki Fekete Pákósága arra jó, hogy sokáig nem fogják kiküldeni párbajra szerintem.
9, Hunor a szépfiú, de lehet, hogy neki ennyi is elég lesz a végjátékba kerüléshez.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 10:40:34

@Angora Cardi: szerintem nem jó nekem, de ezen nem fogunk összeveszni :)

Angora Cardi 2018.11.09. 10:40:49

@Magentax: Igen, a szerelmi szálat kár volt elkamukázni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 10:45:12

@VV Erőlegény: csak nehogy valaki megint dísznövényként vegetáljon el a döntőig

Angora Cardi 2018.11.09. 10:46:32

@úgymond olvasó mmkk: sskk nem veszünk
Addig jó a világnak, amíg vannak ufók is. Képzeld el, ha csak ezek maradnának..

Magentax 2018.11.09. 10:49:39

Lányok:
Az eddig látottak alapján nekem Reni a legérdekesebb, legviccesebb karakter. Nem látszik rosszindulatúnak sem - még! - és nem trágárabb senkinél (vagy csak rosszul emlékszem).
Zsuzsu nagy kedvencem, olyan kis butuska, hogy szinte már szerethető - csak ne beszélne olyan affektálva.
Szintike beleszürkült a dugásba; Ginuról még nincs kialakult véleményem, elég karakán csajnak tűnik.
Az új lány, Era nagyon keveset volt még képernyőn, de nem tűnik annyira butának.
Adri? Az meg ki?

Magentax 2018.11.09. 10:52:55

@ascii: Köszi! :)
Jé tényleg hasonlítanak - nem t'om, ez melyikükre nézve "megtisztelő"? :))

ascii 2018.11.09. 10:56:48

@Angora Cardi: Mintha bárki attól különb, több, intelligensebb, értékesebb, szebb lenne, h nem nézi ... ezt sosem értettem.

Eisntein pankrációt nézett a tv-ben, Hawking Jerry Springer show-t, Kaszparov meg az Teleshopot nézi.

Angora Cardi 2018.11.09. 11:09:04

@ascii: Vagy titokban nézi. De ha nem nézi és mi igen akkor megáll vajon a kis világa és elkezd visszafelé forogni?

@úgymond olvasó mmkk: Hol a bőröndöm?

Angora Cardi 2018.11.09. 11:24:52

Tetszenek ezek az elemzések. Én is megosztom az enyémet.

Csoki: lehetne sokkal színesebb egyéniség, de megállt a néger vagyok szinten, nem tudok rajta nevetni
Krisztián: sötét mint az éjszaka, az élet egy nagy dugás, üres, humortalan, semmitmondó
Reni: unalmas, rúdtáncos alkattól messze van, közönséges, buta, semmitmondó
Adri: 1-2 napig ment az instrukciók alapján történtő ordibálás, miután beköltözött, nem tudja mit kezdjen magával, unalmas, felfújt lufi - Ezen a PUA mesterségen azért még megakadt a lemez nálam, nem ebben a században szocializálódtam, manapság így hívják a prostikat? Szeretnék elbeszélgetni azzal, aki elhiszi, hogy ilyen tényleg van.
Zsuzsu: buta, sötét, nálam több szót nem érdemel
Cintike: beköltözéskor többet vártam tőle, de ugyanaz a semmirekellő, mint az eddigiek, kár, jó lett volna egy színesebb egyéniség.
Ken: nekem minden ellenvélemény ellenére még mindig szimpatikus, várom, hogy kiteljesedjen a karakter, szerencsére nem a ripacs vonalat hozza.
Radics: nem ismertem de egy két videoból/előzetesből ítélve úgy tűnik, mint aki tudatosan játszik, nem szimpi de legalább játszik valaki.
Ginu: ugyanaz a tucatlány ránézésre mint a többi, üres lufifejű lány, sokat még nem láttam belőle, hogy jobban megítéljem.
Era: ugyanaz az unalmas karakter, max az eddigiektől eltérően nem ugrik bele minden szembe jövő faszba. Vagy csak még nem volt ráutaló magatartás.
Roli: Zsuzsu hím megfelelője így elsőre.
Hunor: belőle semmit nem láttam a fotóján kívül, ránézésre ő lehet a másik Gregen kívül aki nem illik bele az üzekedő sötétfejűek táborába. Talán.

Kisbetűs megjegyzés, eddigieket a posztokból és főleg a bejátszásokból szűrtem le, az elmúlt adásot főleg átaludtam, még nem olyan izgalmas, hogy ébren tartson.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 11:28:18

@Angora Cardi: üzleteskedőt olvastam üzekedő helyett

Angora Cardi 2018.11.09. 11:36:24

@úgymond olvasó mmkk: végül is... üzleti szinten üzekedő is lehetne némelyik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 11:49:27

@Angora Cardi: az éden az nem egy másik műsor? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 11:57:25

@Angora Cardi: bármikor is, ha a berki vezeti, kidobom a csukott ablakon a tv-t

Lynette21 2018.11.09. 12:55:23

@ascii: Hu ez de jo! Mar reggel is ra csodalkoztam, hogy tenyleg, de iiiiiigy! Perfekt! Koooosziii!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 13:12:37

@Angora Cardi: nekem Hunorról valamiért Robin jutott eszembe

2018.11.09. 14:05:10

ezmiez TipMix vagy VV ??? Hogy, legközeleb ki b@sz meg kit ?!

Továbbra is ZsuZsu Petálsz a titkos favoritom :)))))

2018.11.09. 14:07:29

Jó volt Bamakó Évike tevepatás naarrrrágja :P :))))

Gia 2018.11.09. 15:04:27

Felüdülés az uccsó három beköltöző..Vajon a VV10 hogyan tudná majd überelni az eddig látottakat?

,, 2018.11.09. 15:04:56

vellalakók! ha valaki akar tipmixelni, vasárnapig jellezze és válasszon 3 számára szimpatikus (háháhá) játékost!

Oh my... 2018.11.09. 15:20:18

@,,: én úgy szeretnék, de képtelen vagyok teljesíteni a bekerülési feltételeket.... 3-at, ezekből?? Mondanám esetleg az utolsó hármat, de annyira frissek még, nem láttunk belőlük semmit...

,, 2018.11.09. 15:23:35

@oh..my..gosh!: @úgymond olvasó mmkk: döntőesélyes 3-at, minél tovább jutnak annál több a ponty

Oh my... 2018.11.09. 15:31:11

@Angora Cardi: szupcsi elemzés, utolsó hármat kivéve én is hasonlóan látom őket, tipikus mocsárlakók, játszani egyedül Radix játszik - persze, nekem se szimpi a személyisége, de ahogy oltja az agyhalottakat, az egyelőre tetszik. Az utsó három beköltöző értelmesebbnek tűnik, de nem akarok meggondolatlan prekoncepciót felállítani pusztán azért, mert a mocsáriak mellett normálisabb benyomást keltenek, mert azok mellett nem nehéz... Ettől függetlenül reménykedem. ;)

TibiOriginal 2018.11.09. 15:32:16

@Róbert Paic: Bármikor...az öngyilkossági ráta elég magas lenne már fél nap után is. :) Dugást nem vállalok

Oh my... 2018.11.09. 15:36:09

@,,: értem én, értem, na de ezekből..? Posztereink régi klasszikus fordulatát idézve, már az is csodaszámba megy, hogy nem piszkitanak az udvar közepére... vagy valami ilyesmi ;)

Oh my... 2018.11.09. 15:39:26

@ascii: hatalmasnagy cikkcakkos EKG!

CSOKKI MÁLNA 2018.11.09. 16:40:55

A néger makákó meghágta a fehér kancát. Ez a libsizmus lényege..

Costanza 2018.11.09. 16:43:27

@ascii: akkor mi egyertelmuen zsenik vagyunk.

Angora Cardi 2018.11.09. 16:47:41

@oh..my..gosh!: Köszi! Örülök, hogy hasonlóan látjuk.
Az utsó három ember még bizonyíthat.

Nem lesz mostanában vmi hirtelen halállal távozás hirtelen, hogy aztán egy még legújabb lakó a kipottyant helyére jöhessen?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 16:48:55

@Angora Cardi: nem arról volt szó, hogy a vellamester kirakhat valakit?

Angora Cardi 2018.11.09. 16:48:57

@Gia: Az a baj, hogy az ilyen VV-kre a mindenhonnan lepattanó alpári gyökereket szedik össze, ahelytt, hogy egy becsületes kaszting lenne mondjuk tattikusoknak. Tudom, ne álmodozzunk.

Magentax 2018.11.09. 16:50:54

@úgymond olvasó mmkk: De, erről volt szó. Gondolom, kirak valakit és küldenek be a helyére egy újabb agyhalottat -vagy fordítva.

Magentax 2018.11.09. 16:51:59

@Magentax: Persze, elvileg még hárman mérkőznek Radiccsal a villamester címért.

2018.11.09. 16:56:09

Mondom a Zasszonynak tegnap este "most megparittyázlak"...
Erre serpenyővel a kezében fordul felém és támadó mozdulatokat tesz...

Mit csinálok rosszul ???????????????????????????????????????

B@sszus kell egy PUNC@ vagy PUA tanácsadó...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 16:56:37

@Angora Cardi: szerintem van direkt casting is, az egyéb rtl2-es műsorokból (pl. veled is megtörténhet)

Magentax 2018.11.09. 16:59:42

Van a valovilag.hu-n egy szavazás, ki a legszimpibb villalakó. Ez az oldal sem fejlődött semmit az évek alatt, akárhány szavazatot le lehet adni, próbáltam csak ráuntam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 16:59:44

@mentolos lecsó: ha a nemlétező zuram elém állna a megparittyázással, valószínűleg kételkednék az elmeállapotában :))))))

Angora Cardi 2018.11.09. 17:02:10

@úgymond olvasó mmkk: @Magentax: Köszi az infokat, ha ma nem alszom el, talán látom is kivételesen :D
5 óra van.

Magentax 2018.11.09. 17:02:32

@mentolos lecsó: Esetleg "most megvagdoslak"? :DDD Az hátha bejön.

2018.11.09. 17:13:41

@úgymond olvasó mmkk: a Magasságos, termodinamikus entrópiára mondom, hogy teljesen őszinte és biológiailag elfogadott módon szerettem volna a Zasszonyal "parittyázni"

A fene se érti a nőket ! :))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:15:12

@mentolos lecsó: ő meg teljesen őszintén és biológiailag elfogadott módon akart leütni :))

2018.11.09. 17:37:04

@úgymond olvasó mmkk: továbbra sem értem ! :))))
a programozó tojó érdeklődését, miért nem kelti fel a hím vezérléstechnikai mérnök, harci díszben történő násztánca ????

Angora Cardi 2018.11.09. 17:38:29

@úgymond olvasó mmkk: Az NDK fővárosában Bécsben? :D

"Székesfehérváron a nők fehér bőrűek, nyúlánkok, hosszú comb, hosszúfelkar. Hűvös arrogancia. Pont az esetem tulajdonságai. Vágyaim tárgyai."

"keresi flegma, irányítható társát, aki 18 - 21 vagy 35 - 42 év közötti"

Hajszál híján, de a célcsoportban :D

Lynette21 2018.11.09. 17:41:54

@mentolos lecsó: Eddig nasztancrol szo se volt, csak parittyazasra valo felszolitasrol! Ugyhogy itt lehet a bibi! Legkozelebb tancolj!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:45:17

@mentolos lecsó: a nagy szerelmem is mérnök :) nem ismerem a feleséged ízlését, de talán próbálkozhatnál mással

Angora Cardi 2018.11.09. 17:45:21

@Angora Cardi: természetesen a flegma miatt, még mielőtt...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:45:47

@Angora Cardi: én célcsoporton kívül vagyok, micsoda tragédia :(

Angora Cardi 2018.11.09. 17:52:18

@úgymond olvasó mmkk: Majd 35 felett újra remélhetsz? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 17:58:48

@Angora Cardi: addigra ő már megtalálja magának a flegma, irányítható, nem három hétig menstruáló, az NDK-s Bécsben még nem járt vájárszülők lányát, akivel természetesen semmiféle szexuális kapcsolatot nem létesít!

Angora Cardi 2018.11.09. 18:38:07

@úgymond olvasó mmkk: Akkor majd keresünk neked egy saját Alekoszt.
:DDD

Angora Cardi 2018.11.09. 18:38:35

Az 5 után mennyivel utána? Úgy várom Dzsudibít...

Angora Cardi 2018.11.09. 19:18:27

@Le Petit Prince: Azt mondja, sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

Angora Cardi 2018.11.09. 19:25:16

@úgymond olvasó mmkk: Minden békából nem lesz királyfi.
Survivort nézed? Unalmas.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.09. 19:32:21

@Angora Cardi: most kapcsoltam oda, székely sarah connor osztja az észt megint.. :D
süti beállítások módosítása