Hogy volt?

Survivor extra - kiesve, de törve nem #10: Vera

2018. november 08. 14:00 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

A Survivor elsősorban taktikai játék. A mentális része sokkal nehezebb volt, olyannyira, hogy az ételhiányon túl ez is rányomta a bélyegét a fizikai erőmre.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

A játékom tekintetében az egyik legnagyobb hibám az volt, hogy a kirekesztett Alexandrát nem hagytam magára, ez befolyásolta a játékom végkimenetelét, de ekkor is a szívemre hallgattam. Továbbá hiba volt, hogy sokszor indulatból hoztam meg döntéseket.

Mi az, amit nem láttak a tévében nem láttak belőled?

Mindent láthattak a nézők, én azt mutattam meg magamból, aki vagyok. Láthatták az érzelgős, az erős, az indulatos, a barátságos, a taktikus, a sportos, a kitartó és nem utolsó sorban a szeretetteljes oldalamat. Ami talán egy kicsit erőteljesebben megmutatkozott nálam, a kötözködés, hogy bele állok keményen a helyzetekbe.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Nem azt kaptam, amit vártam. Nem gondoltam, hogy ennyire a taktikázásra éleződik ki a játék, én nem értek egyet ezzel a módszerrel. A játék egy nagyon fontos szakaszában estem ki, amit nagyon bánok, így csalódottan távoztam. Így utólag azt gondolom, hogy nekem még tanulnom kellett volna magamról, jobban megismerni magamat és a határaimat, majd aztán jelentkezni a játékba.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Mindenképpen, azt tartom a legfontosabbnak elmondani, hogy soha semmi nem biztos ebben a játékban, minden nappal, minden változhat. Nem elég fizikálisan helytállni, mentálisan is nagyon komolyan ott kell lenni.

Címkék: rtl survivor
18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.08. 15:50:01

Egyem a szívét, mégasszongya, hogy nem ért egyet azzal, hogy itt a játék a taktikázásra volt kihelyezve. :DD
Igazából nagyképű volt, kötözködő, közben meg rettenetesen nem értette a játékot és ezek szerint mai napig nem érti. Az erő nem minden a survivorban, ide összetettebb tulajdonságok kellenek. Hiába mászik fel elsőként bárhová, ha egy sima puzzle játékot meg alig bírt befejezni.

Zeruspont 2018.11.08. 15:53:15

Saját verzió:
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Sehogy nem vót nehéz, egyszerűen csak hátbatámadtak osztán kint vótam a hótak viadalán. Lenézték a Verát, me anyuka, de megmutattam ám nekik e.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Nem szoktam hibázni.

Mi az, amit nem láthattak a tévében belőled?

Hogy puszta kézzel elbánok két maláj medvével. Vót ilyet, csak kivágták.
Meg ahogy Nórival felvágtuk a kaukuszt.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

A zsebemben van a 20 millió vagy nincs?!

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Sok a fíreg, vigyenek fíregírtót.

csillagporszem 2018.11.08. 16:04:24

@Bruti:
Illetve hiába mászik fel elsőként bárhová, ha a végén senki nem fog rá szavazni, mert mindenki rühelli :D

Sanda.Ipse 2018.11.08. 16:13:34

Verocska! Nem taktika miatt estél ki a döntő előtt, hanem azért, mert fizikailag még a bártender Robi is jobb volt nálad.
Ha meg nem tudtad, hogy ez egy taktikai játék, akkor nagyon rosszul készültél fel, hogy mégis hova jelentkeztél.

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.08. 16:21:05

@Sanda.Ipse: a-a-a! meg emiatt:
"Székely Vera annyira koncentrál arra, hogy vérszomjas szemmel vizslassa ellenfeleit, hogy a vasról elfeledkezik, ami így leesik"
:D

karoton 2018.11.08. 16:51:06

"Ami talán egy kicsit erőteljesebben megmutatkozott nálam, a kötözködés, hogy bele állok keményen a helyzetekbe."
Nem beleállt, ő teremtette azokat, van különbség a kettő között, de úgysem fogja érteni, ahogy azt sem, mi is az a Survivor :)

bElannaTorres 2018.11.08. 17:43:39

Ahogy életben sem, itt a játékban sem lehetett mindenkit erővel lenyomni :)

Kábel Barát 2018.11.08. 18:31:48

Vera remélem olvasod, ha van internet a Hargitán. A női undorító, zsémbes hárpia versenyben orrhosszal előzted meg a cimborádat Nórit!

elektro013 2018.11.08. 22:58:44

@Kábel Barát: Szerintem Nóri sokkal rosszabb, ő az eleje óta épphogy kiszakadtak a komfortzónájukból már ilyen volt, így valószínű az alap természete is ilyen. Viszont Veránál a szeretet hiány ütközött ki; először Szandi, majd Kitti végül Nóri volt akikkel próbálta orvosolni a dolgot. Plusz a megjelenéséből is látszott, hogy teljesítmény centrikus, így az idő előre haladtával egyre frusztráltabb lett hibázások után. A kettő együtt és a hiányos szókincs hozta ezt a sokak számára irritáló viselkedést.

Nevem senki. 2018.11.08. 23:30:08

Eleinte szimpi volt. Olyan Feri2 akart lenni csak nőben. Ez nagyon nem jött össze neki. Egy nagy taktikai húzása volt amiből sz@rul jött ki és attól a ponttól kezdett hárpiásodni. Tőle nem erre számítottam, a legnagyobb csalódást ő okozta a viselkedésével és a Survihez való hozzáállásával egyaránt.

Costanza 2018.11.09. 05:26:43

Hat igen. A vilag nem egy falu.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2018.11.09. 06:07:55

Na ezt a csajt nagyon nem bírtam. Pont ezért jó karakter.

Viszont kedves oldala?!

Kiraly Zoltan1133 2018.11.09. 07:07:56

Vera egy elviselhetetlen némber (bocsánatot kérek a nőktől).
Emebrnek maradni volt a szava járása. Közben pedig Ő volt az igazi Fíreg, azaz Ms Fíreg.

tar 2018.11.09. 09:03:08

Számomra a totális antisurvivor játékos megtestesülése, aki se szépen játszani, se szépen nyerni, se szépen veszíteni nem tudott.
A játékban tanúsított viselkedése konfliktus helyzetben a nagyhangú, mellverő, mindenkit leugató, feleslegesen beszólogató, konfliktusgeneráló primitív agresszió; nulla önuralom, nulla önismeret, nulla önkritika.
Őszintén remélem, hogy csak az extrém körülmények hozták ki belőle, de ő az, akit semmilyen szinten nem lett volna szabad egy ilyen műsor közelébe engedni - mentálisan az egyik legfelkészületlenebb játékos volt.

"Ami talán egy kicsit erőteljesebben megmutatkozott nálam, a kötözködés, hogy bele állok keményen a helyzetekbe." kieg: Amiket én magam generálok ált. teljesen feleslegesen, abszolút indokolatlanul és borzasztó primitív stílusban.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.09. 10:34:51

Kedves Vera! Amennyire kedveltelek az elején annyira nem kedveltelek a végén! A holtak szigetén nem fizikailag a versenyeken akartál győzni, hanem mentálisan akartad megtörni az ellenfeleket. Ez nem szép dolog. Tudod ilyen emberekkel vannak teli a nagyvárosok, egy centivel sem lettél, különb, mint egy átlagos bérrabszolga aki el akarja taposni a többieket, hogy a frusztráció kiélje másokon. Olyanná váltál, mint ők. Sajnálom! Nagyon remélem, hogy csak a játék hozta ezt ki belőled!
süti beállítások módosítása