Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x33 - Piacozás, vas, top 4

2018. november 08. 10:14 - Dzsudibí

Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal illetve bab rizzsel lesz a menü, hanem kimehetnek a piacra, Fanni szomorúan biggyeszti az ajkait, mert ha ezt tudja, akkor a kabalának nem brumit hozza, hanem a bolygókerekes banyatankot. Mindenesetre ő megy elől, már ismeri a járást, Bumbi és AlexaSándor csak néha jutnak mellette szóhoz (Szori, ő, háu meni pezó?), AlexaSándor azért a bizti kedvéért belebasz a kosárba egy kurva nagy fürt banánt is, mert járt utat a járatlanért el ne hagyj. A grillpartit egy hajón tarthatják meg, de külön szopatás, hogy nem állhatnak még neki, mert várják a negyedik vendéget, a zombit, kinek kilétét számukra még homály fedi, így van idő találgatni, és főleg álmodozni, hogy bár Fíreg térne vissza, mert ellene bármelyikük ki mer állni a végső törzsi tanács elé. 

Eközben a holtaknál még hátra van az utolsó párbaj, akinek a nyertese mehet majd hajókázni, remélem, nem valós időben és sorrendben mutatják az eseményeket, mert szerencsétlen Bayanisok felfalják a hajóskapitányt, ha még ezt is ki kell várniuk. Bencus, Székelyföld Igazságosztója, Fíreg és Spori egy domb tetejére vonulnak fel, hogy legyen értelme utólag azt mondani, hogy megérte elcipelni a világ másik végére a drónokat. Bencus prezentálásában meghallgathatjuk, hogy a survivor az lófasz, de ez a holtak szigete, ez igazi kőkemény túlélés, a szopások között is a legdurvább mélytorok kategória, és még nincs vége, mert hogy a domb tetején 4 asztalka van, ti meg csak hárman vagytok, jön még hozzátok valaki a Bayanitól, akinek ilyen rövidke hírnév adatik meg a hulláknál: vagy nyer, és akkor milyen jó, hogy eljött hozzánk, mert mehet is vissza a picsába, vagy veszít, és akkor meg irány a szálloda. Vera, aki a szigeten megélt harmincvalahány nap alatt energiájának 94,5%-át bólogatásra pazarolta, most is úgy billegteti a fejét, mintha ezért legalábbis pluszpont járna. Érkezik Bártendör, a nagy visszatérő, akit az istennek nem tudnak kibaszni ebből a műsorból sehogyse, úgyhogy nálam már mindenképp szörvájvör közönségdíjas, Vera a székely vendégszeretet és az összetartozás jegyében mordul fel: - Most megöleljük, vagy mi?

Bártendört ezek után olyan buzdító kortáRs beszédekkel tunningolják a párbajra, ami többet mond minden ölelésnél, a Bártendör iránt érzett együttes megvetés és gyűlölet hirtelen minden vérségi köteléknél szorosabb egységbe kovácsolja az ex-holtakat. Székely Xena a leghangosabb, mer ugye Bártendör mekkora kis gané már, hogy ide meri tolni a pofáját, hogy egy másodpercig nem mélytorkozott a holtak szigetén, és egyébként is, hajaismilyen, de mindenekelőtt és leginkább nem is erős játékos, csak azért van itt, mert jól taktikázott. - Hát azért az is fontos, nem? - kérdezi fel Bencus a Kárpát-Medence Erős Asszonyai Társaság alapítótagját - Há fontosnak fontos, csak nem értékes - jön a velős, ám bölcs székely válasz, majd röptében elkap egy arra járó kósza sast és fogaival tépi fel a madár torkát, prezentálva, hogy őt itten az erő repítette idáig a játékban, nem a taktika. Én most hirtelen nem látom magam előtt, ahogy ezek pár hét múlva összeülnek a sarki presszóban nosztalgiázni egyet egy mackófröccs felett, de nem legyen igazam, mindenesetre következik a játék, melynek neve A VAS, lomisok ezreinek dobbant nagyot a szíve ebben a pillanatban a szeretett szó hallatán. A feladat nagyon egyszerű, egy vasrudat kell a levegőben tartaniuk, melynek titka, hogy két fogót kifelé kell húzniuk, miközben a kezeiknek 90 fokos szöget kell bezárniuk a testükkel.

ke_pernyo_foto_2018-11-08_6_51_21.png

A mérhető, exakt szabályzatnak ezen a ponton vége is van, mert Bencus szerint NÉHÁNYSZOR fogja csak figyelmeztetni a játékosokat, ha lejjebb engedik a könyöküket, utána vége. Abból kiindulva, hogy Dávid a múltkori párbajon csak egyszer engedhette volna lejjebb a kezét, oszt mégis volt vagy 40 utolsó figyelmeztetés, nem tudom, meddig fog ez tartani. Mindenesetre Bencus még be sem fejezi a bemelegítő szöveget, Fíreg keze már remeg, olyannyira, hogy még néhány másdoperc, és el is ejti a vasat, melyet Spori lesajnáló tekintettel nyugtáz. - Mi vót a baj Fíreg, mi történt? - kérdi Bencus empatikusan - Hát leesett a vasam baszki, az vót a baj - mondja Fíreg, meg valami vállproblémákra hivatkozik, amiről én eddig nem hallottam, de apropónak jó. Székely Vera annyira koncentrál arra, hogy vérszomjas szemmel vizslassa ellenfeleit, hogy a vasról elfeledkezik, ami így leesik, bájbáj Vera.

ke_pernyo_foto_2018-11-08_6_51_39.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_6_54_54.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_11_48.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_6_55_14.png

Marad Bártendör és Spori, míg utóbbi rezzenéstelen arccal és testtel álldogál, mintha csak a buszra várna itt a hegytetőn, éppen csak nem fütyörészi a No woman no cry-t unalmában, addig Bártendör küzd. És gyerekek, amikor azt mondom küzd, akkor értsétek úgy, hogy ez a szerencsétlen még szerintem életében nem küzdött (így) soha semmiért, a disznó a jégen hozzá képest piruettező balerina, asszem felszívta magát most nem kicsit, hogyha már ilyen barátok veszik körül, akkor valamit villantani kell, és ő most itten prezentálni fogja nekünk a világ nyolcadik csodáját, és legyőzi Sporit. Én eddig egy másodpercig nem drukkoltam neki sehol, semmilyen játékban (a közelébe se volt soha, hogy nyerjen bármit is), de itt most megszánom, mert nekem is van szívem, és amúgy meg valamiért úgy rühellem ezt a Spori gyereket, hogy a belem kifordul, aki egyébként időről időre olyan lenézően tekint ki a Hajdu mosógépeket megszégyenítő remegéssel vonagló Bártendörre, hogyha én lennék Bencus helyében, magam basznám ki a kezéből a vasat egy döglött hallal, amit aztán meg is etetnék vele.

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_09_47_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_09_50_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_11_48_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_12_43_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_12_47_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_12_56.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_04.png

Ejj, kicsit elkalandoztam, szóval Bártendör vasa miliméterről miliméterre csúszik kifelé, és még így is küzd, és nem adja fel, pedig teljesen egyértelmű már, hogy mi lesz a vége, hacsak Bencus elő nem veszi azt a halat ködmönkéje alól. És akkor egyszercsak Bártendör vasa kihullik, drámai pillanatok, amit a biztonság kedvéért lassítva nézhetünk végig, Bártendör pedig a vas lehullása után néhány másodperccel maga is a földre rogy.

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_04_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_05.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_05_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_07.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_08.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_09.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_11.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_16.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_20.png

Vera és Fíreg csaholó kiskutyaként örvendezi körbe Sporit, miközben Bártendör a szemerkélő esőben a sárban kucorog, Fíreg életreszóló barátságot emleget, Dávid úgy bólogat, ahogy Vera legszebb napjain sem, Vera ilyen messzire nem merészkedik, de azért biztosítja Dávidot, hogy mostmár neki kell megnyernie, Dávid meg belemegy a játékba, mert kellenek majd a szavazatok, a végén még egy gyere kicsim is belefér Verának címezve. Bártendör a maga végtelenül egyszerű kis szókészletével megpróbálja kifejezni érzéseit:

"Ahogy telnek majd az idők, biztos vagyok benne, hogy más szemmel fogok nézni erre a versenyre, és bízom benne, hogy majd átgondolom ezeket a dolgokat."

A végére már sír is, gondolom azért, mert a dolgok átgondolásának gondolata is elszomorítja most. Bencus felkérdezi Verát is, hát Verocskám, te itten egy erős játékos voltál, járt a pofád, ha kérdeztünk, ha nem, leszóltad Bártendört, oszt a végső játékban csak legyőzött téged, nem szar érzés? A szükséges kérdések után búcsú, Gábor zokog, de asszem nem is amiatt, hogy neki vége, hanem most 3 napig nem láthatja legjobb barátját. Bencus és Spori balra el, a többiek meg szimbolikusan az ellenkező irányba, a kiesettek gondolatait halljuk, miközben elhajóznak a naplementébe, Gábor fejben játszotta ezt a játékot, ami eddig volt elég, Vera beszédében a kemény szót névelőként használja, keményen jött ide, de még keményebben megy haza, és igyekszik majd ezt a keménységet a fiának is átadni, hogy ő is kemény legyen (remélem ez nem azt jelenti, hogy kibassza valamelyik lakatlan Duna-szigetre túlélni szerencsétlent), Bártendör már egy kicsit reálisabban szemléli az állást, a játék valószínűleg azért nem formálta újra személyiségét, de reméli, ad egy jókora löketet a továbbiakhoz. Eközben Dávidot egy hajóra baszták ki egyedül, evezzél magad, remélem kurva sokat kell megtennie a Bayanisok hajójáig, had' fáradjon a rohadék. 

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_13_26.png

Mindezalatt a grillrácsok már izzanak, Fanni szúrja ki a hajó felé evező Sporit, AlexaSándor ex-Gagambás haverját meglátva azonnal a szponzor pia keresésébe kezd, mert ezt józanon nem bírja feldolgozni. Dávid érkezésének ténye mndenesetre úgy bassza el a bulit, mint szabadtéri goafesztivált egy váratlan drograzzia. Előkerül a már emlegetett szponzor pia, ennek a jelenetnek párszor neki kellett futni (Tomika, úgy tartsad már a kurva üveget a kamera felé, hogy látszódjon, hogy Kalimba), AlexaSándor már most be van csiccsentve rendesen, legalábbis Tomi tósztjára válaszolva úgy hadarja el, hogy íd'legyed, mintha 3 napja tartana a buli, szerinte nem itta magát túl, csak most jött ki a 40 nap feszkója, hát rajtam is mindig így szokott, hogy úgy artikulálok, mintha egy adag vizes vatta lenne a számban. Dávidot hamar körbeállják, hogy hogy is volt ez a dolog Bumbi átbaszásával, de Dávid tartja magát ahhoz a verzióhoz, hogy igen, ez taktikának indult, de ő végül egy érzelmi döntést csinált belőle, mert amit elmondott Bumbinak a CSALÁDról, az mind igaz volt, és 0% taktikát tartalmazott. Dávid végül mindent legjobb barátjára, Fíregre ken, hogy itten tulajdonképpen mindannyian az ő ördögi tervének áldozatai, Bumbi szegénykém meg olyan nagyon egyszerű, mint az angolszász jogrendszerben az esküdtszék intézménye: mindig annak van igaza, aki utoljára beszélt, így azzal zárjuk az estét, hogy Bumbi már nem haragszik Dávidra, mert nem csinált semmi rosszat. Fanni és AlexaSándor eközben a hajó egyik sötét szegletében kuksolva kezdik kapiskálni, hogy Spori minden bizonnyal szerzett magának támogatókat a holtaknál, és nem lesz könnyű dolguk vele a végjátékban. 

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_14_32.png

Tomika, tarcsad má egyenesen azt a kurva üveget.

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_15_13.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_15_17.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_16_24_1.png

ke_pernyo_foto_2018-11-08_7_16_14_1.png

Másnap visszatérve a szigetre már Bencus várja őket, sötét jövőképet vázolva a következő két napról, és a nehézségekről, amik még a játékosora várnak. - Két nap múlva már mindenki beszélhet a családjával - mondja, mire Bumbi süvölt fel - DE?! - mert ő már sejti, mi következik, mert ugyan Bumbi ő, de ha a CSALÁDról van szó, vág az esze, mint a beretva. Fannihoz érkezik először a nővére, akinek olyan szakadt a szettje, mintha őt is egy szigeten tartották volna az elmúlt 40 napban, de legalábbis megküzdött volna egy barlangi medvével reptéren, majd AlexaSándor öccse, és végül Bumbi anyukája, aki kis túlzással a csaja is lehetne első ránézésre, és akit úgy mutat be, hogy ő az anyukám, akiről beszéltem, nehogy a többiek azt higgyék, hogy a másik, akiről nem beszélt. Sporihoz ugye senki nem jött, neki marad Bencus, a többiek meg elhúznak romantikázni szeretteikkel. Fanni a két legfontosabb dologgal kezdi a hogyvoltozást, tegnap volt PIAC, illetve megcsípte a seggét egy tűzlégy. AlexaSándor 40 napja nem gondolt szerves kémiéra, ami elmondása szerint is para, akkor mi lenne, ha tudná, hogy én az elmúlt 15 évben nemhogy enm gondoltam rá, de a létezéséről is teljesen elfeledkeztem. Bumbi sír. Megható zene, és a legmeghatóbb pillanatokban becsúszik balról a szponzorpia reklám is, hogy azok, akik nem bírják a feszkót, tudják, van mivel könnyíteni magunkon. Holnap első elődöntő, AlexaSándor sírni fog, ami sok jót nem jelent, de ne legyen igazam. 

 

Címkék: survivor RTL Klub
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy_kommentelo 2018.11.08. 10:30:09

Hát amit a Vera levágott Bártendör érkezésekor, az gusztustalan volt. Az elején még kedveltem a csajt, de ahogy haaldtunk előre, egyre inkább ütöttem volna egy döglött hallal. Erkölcsi piedesztrára emeli magát, a miért is? Ő mit tett le az asztalra? Az meg külön szép volt, hogy egy neki testhezálló feladatban maradt alul Bártendör ellen. Remélem, nem Iliász 2.0 fogja megnyerni az idei évadot.

mézescsók 2018.11.08. 10:48:40

Az öfi remek volt, kösz.
Két kérdésem van:
1./ Mi a mackófröccs? Sújtsatok megvetéssel, de fogalmam sincs róla.
2./ Mi az a piacozós ügy Fannival kapcsolatban? Olvastam a múltkori öfit a gyerekkoráról, a piacozásról, hogy eddig még nem wellnesselt, stb. Ugyanakkor láttam a múlt héten egy Fókusz vagy valami ilyesmi műsort, amiben Robival és Fannival készítettek riportot. Ott szólal meg a nagymama is, aki elmondta, hogy ameddig a nagypapa élt, addig piacoztak. Namármost nagyapó Fanni 8 éves korában halt meg. Akkor most már örökké piacos lesz?

fujimo 2018.11.08. 10:50:15

@egy_kommentelo: jaja, de nem csak vera... fíreg1 és fíreg2 is... eszükbe nem jutott, h ha véletlenül megnyerik, akkor robi is fog szavazni a végén...

...nem csak morálisan hulladékok, még agyatlan kretének is hozzá...

...robin és szandin amúgy tökre azt érzem, h jellemfejlődésen estek át... robi kifejezetten jól reagált és tényleg büszke lehetett rá, ahogy most nyomta már a holtakon... :)) (az első kieséséig átélt picsogása kifejezetten visszataszító volt, de mostanra tökre felnőtt :) )

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 10:56:31

Minden tiszteletem Robié, a Vera nem jó ember... Ha Dávid fog győzni akkor vagy az én gépemben van a hiba vagy mindenki máséban... Kíváncsi leszek a mi adásra...

Niké88 2018.11.08. 10:58:41

@egy_kommentelo: Sajnos "kissé" nekem is De ja vu - m van: az Őszinte, a Taktikus nő, a Szőke csinos és a Holtak szigetéről visszatérő Jóképű, aki végül megnyeri a versenyt. Remélem nem lesz igazunk!

Az öfi ismét sírva röhögős lett, köszönjük!! :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 11:00:16

@fujimo: egyetértek! Valami olyan jellemfejlődésen estek át amilyet én ilyen műsorban még nem láttam. A fírgek meg megmutatták, hogy kik is ők valójában. Talán a Gábor az egyetlen akiben van valami emberszerű....

_z_ 2018.11.08. 11:01:07

Attol tartok, hogy valahogy megnyeri David, pedig a negyesböl mindenki sokkal szimpatikusabb (meg AlexaSandor is, pedig...). Ne legyen igazam.
@mézescsók: Sör malnaszörppel. Pont olyan, mint ahogy elkepzeled: borzalmas.

_z_ 2018.11.08. 11:03:05

Egyebkent David csak szerintem pszihopata?

rives 2018.11.08. 11:08:32

@egy_kommentelo: de, ő fogja megnyerni, minden jel, minden kibeszélő és minden RK megnyilvánulás ezt támasztja alá.
Plusz a győzelemhez vezető játékok is ezt mutatják. Rohadt unalmasak a kitartós erőjátékok, nem mellesleg igazságtalanok is. Hacsak nem az van, hogy lehet különböző játékcsomagokat venni és ez volt a legolcsóbb...
Viszont kurva unalmas, egysíkú és igazságtalan... ja, ezt már mondtam :)

egy_kommentelo 2018.11.08. 11:13:06

@rives: Tavaly ugyanezt gondoltuk Feriről. Aztán visszajött Iliász és (abszolút megérdemelten) megnyerte.

bElannaTorres 2018.11.08. 11:16:04

@_z_: nem tudom, de van benne valami ami taszít, fura látni hogy mégis mindenkit maga mellé állít akit akar, szóval akár az is lehet :D
@rives: egyetértek, emiatt sokszor inkább rossz érzéseim voltak, ahelyett hogy szórakoztam volna, kicsit szívatom magam a magyar survivorrel, de remélem jó lesz a vége, mint a végig nyomasztó filmeknek

bElannaTorres 2018.11.08. 11:17:53

Viszont az öfik miatt megéri nézni, ez is nagyon jó lett :))

_z_ 2018.11.08. 11:32:08

@bElannaTorres: Ebböl hany?
a3-a-pszichopata-13-tulajdonsaga (nem engedi a linket, de erre rakeresve meglesz a cikk)
Nyilvan a Survivorben kell taktikazni, hazudni, de azert szerintem ezzel együtt is tul sok passzol... (kb. majdnem mind, kiveve olyanokat, ami a jatekbol nem derül ki)

moletty 2018.11.08. 11:45:22

@Brigante: Fogalmazzunk pontosan : Vera a hülye falusi bunkó paraszt prototípusa, aki mellé még a szadista tornatanár profilt is hozza ! Férjéről szokott beszélni vagy csak a fiáról ?
(Ha van férje erősen sajnálom szegény faszit:)

Niké88 2018.11.08. 11:51:29

@moletty: Említette már a férjét:) Valóban, abszolút nem szimpi, de engem végig szórakoztatott Vera.

bElannaTorres 2018.11.08. 11:51:44

@_z_: ezt így nem lehet tudni, de elég érzelemmentesnek látszik, barátságot nem mutatott más felé, mégis mindenkit meggyőz, maga mellé állít, a szerkiket is :)))

@Lynette21: kicsit úgy vezették fel, hogy sajnálnunk kéne Dávidot mert hozzá nem jött senki, és két napot várnia kell még, pedig mondjuk pont arra lettem volna kíváncsi. Most így nem tudom sajnálni, jó nem is kedvelem, de tőle nem láttunk olyan érzelmeket mint a többiektől, akikről úgy jobban lehetett tudni, hogy hiányoznak neki az otthoniak.

ortiba1 2018.11.08. 12:00:20

Dzsudibi a legmenobb iro. Elvennem, mert annyi hasonlosag van bennunk. Peldaul en sem foglalkozom szerves kemiaval vagy 20 eve. UI: azert miert kell kibaszni valakit, mert azt irja, hogy Chat Geza fos-szar ofit ir?

fujimo 2018.11.08. 12:05:34

Dávid: "nem lehet érzékeny ember?!" - anyáád te pöcs... arcizmod nem rezdült eddig a játék alatt... mosolyogni nem láttunk még normálisan... és előadja, h őt mennyire megérintette tomi érzelmei a családja felé... hányinger... :D

fujimo 2018.11.08. 12:07:15

@Brigante: "...A fírgek meg megmutatták, hogy kik is ők valójában. Talán a Gábor az egyetlen akiben van valami emberszerű.... "

...de ő is belőle is már csak akkor jött ez ki, amikor már elfogyott és nem volt nyeregben... valamint mindenki beletörölte még a talpát is... :)

HufnágelSteve 2018.11.08. 12:07:45

@mézescsók: _Z_ tévesen írja, a macifröccs, vagy mackófröccs az elméletileg 2 deci málnaszörp 1deci bor és 2 deci szóda keveréke, de a lényege, hogy málnaszörp víz és bor legyen benne ízlés szerinti keverésben, és nem rossz ízre. Van macisör is, ez lehet a keveredés oka, de az hasonló az ízesített sörökhöz, amiből az első a citromos sör volt. A vadászhoz(alias VBK) hasonlóan a macifröccs inkább a gyenge vörösborok fröccsszerű keveréke, amit régebben főleg kannás borral ittunk.
A 2. kérdésedre: a "Fanni piacozni szokott" valóban a riportból eredt és ráragadt.

egy_kommentelo 2018.11.08. 12:16:44

@bElannaTorres: @Lynette21: Tudták jó, hogy a TOP 4-hez jönnek családtagok, tavaly is jöttek és arra is fel lehettek készülve lelkileg, hogy a HSZ-ről visszaérkező emberhez nem jön senki, mert a) nem reptetnek ki feleslegesen +2 embert, b) pár óra alatt nem tudják megszervezni a kijutást. Szóval szerintem ezért nem is sajnálkozott Dávid, mert tisztában volt vele. Tavaly Iliászt érhette hidegzuhanyként, hogy bizony őhozzá senki nem jött.

_z_ 2018.11.08. 12:17:07

@HufnágelSteve: Mea culpa. Anno egy kiviszörpre csapolt sörböl ittam par kortyot, lez valoszinüleg annyira megrazo elmeny volt, hogy az agyam azota vedi magat, es törli az ehhez kapcsolodo infokat :).

bElannaTorres 2018.11.08. 12:22:38

@egy_kommentelo: nem erre a napra gondoltam hanem az összes eddigire, Tamás beszélt a családjáról, szanditól is hallottunk a kinti életéről, Fanni mindig a papáját meg mamáját emlegeti, Robi csupa szív, csak Dávidtól nem kaptunk részleteket arról hogy kint milyen, vagy a családjáról beszélni se hallottuk

Berborosz 2018.11.08. 12:54:27

@bElannaTorres: Dávidnak fából van a lelke is, ahogy az arca.

_z_ 2018.11.08. 12:56:54

@Berborosz: Mondom, hogy pszihopata :).

Jóska Pista 2018.11.08. 13:00:51

Remélem végre egy személyi edző nyer, erősítve, hogy ez nem az erő, hanem a taktika játéka.

Timi1983 2018.11.08. 13:12:12

@bElannaTorres: A levél kapcsán emlegette őket..valami olyasmit, hogy neki is hiányoznak, de kibírja, vagy vmi

Timi1983 2018.11.08. 13:13:08

Én még úgy embernek nem drukkoltam, mint Robinak. Az elején nem volt szimpi, de a végére nagyon szerethető figura lett. Valami más műsorba nyomják be pls

Timi1983 2018.11.08. 13:14:44

Az abszolút favorit Fanni!!! De sajna nincs esélye :( Dávid nem tudom miért irritál mindenkit. Engem is. Nagyon fura, hideg...aaaaa :(

karoton 2018.11.08. 13:23:31

@Brigante: "Ha Dávid fog győzni akkor vagy az én gépemben van a hiba vagy mindenki máséban..."
Vagy csak elérték céljukat az egész játékot végigkisérő Dávidot támogató szerkesztői manipulációk...
Két lány döntőjét szerettem volna, mert Tamás a játéka, Dávid a viselkedése miatt kevésbé érdemelne nálam győzelmet, hangsúllyal a "kevésbé"-n. De mivel Dávidot már az Emesés "párbaj" óta folyamatosan tolja a stáb, konkrétan csalásnak érezném a sikerét, így még Tamással is kibékülnék, csak ő ne nyerjen.
Így nézve szomorú, mennyire bejött a félelmem, amit a kiesésekor írtam, hogy ha visszajut, még jó is járhat a holtakkal, mert csapatot építhet, bejött. Verát agymosta, de még Jereny és Nóri szavazatát is elcsípheti egyes esetekben.

fujimo 2018.11.08. 13:24:32

@Timi1983: azert mert a tattikának is vannak morálisan pozitívabb és negatívabb kivitelezési metódusai... és dávid rendre embertelen, másokon átgázolva lefitymáló megoldást alkalmaz... zéró empátiával....

...pedig én éppen olyan tattikákat néznék szívesen, amik végtelenül empatikusak is... nem csupán "látszatra érzelmesek"... :)

...dávid számító volt végig... és nem éreztem tőle egy őszinte emberi szót sem senki felé... csak a puppetmaster jellegű "nézz a szemembe - kibírod" behízelegő szurkolást... :/

Berborosz 2018.11.08. 13:27:34

@Timi1983: Sokan észreveszik, hogy Dávid mennyi szükségtelen gonoszkodást is hozzákevert a taktikához.

karoton 2018.11.08. 13:33:11

A tegnapi nap sok újat nem hozott:
Vera még mindig vállalhatatlanul viselkedik, ellenben a teljesítménye 0, de azért önuralmat :))) tanult a szigeten, amit majd a gyermekének is átad, hmm...
Gábor még mindig öribariban van Dáviddal, legalábbis amíg le nem adja rá a szavazatát, utána Dávid majd meg sem ismeri :)
Robit szivatták, nagyot küzdött, elbukott és sírt, azaz a szokásos :)
Dávidnak megint találtak egy feladatot amit jó eséllyel megnyerhet és megint nem érdekelt senkit, hogy valójában szabályosan csinálja-e... Aztán visszatérve lányok leugatva, Tamásnak ingerült szembehazudozás, hozta a formáját...
Tamás még mindig hülye.
A lányok még mindig viccesek és jól tolják és némi ital segítségével végre rájöttek, hogy az agyatlan csapattársaiktól kezdve a manipulálgató szerkesztőkig mindenki ellenük dolgozik.

nicu71 2018.11.08. 13:44:56

@Timi1983: én is ugy drukkoltam Robinak hogy még imádkoztam is,dehát ez az rtl survivor.Most már csak azt kérem hogy NE Dávid nyerje.Végtelenül unszimpatikus lény.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 13:46:03

@karoton: Jeremy és Nóri szavazata szerintem az övé! ... + Gábor és Vera. Akkor az 4 - Robi, Fanni , Alexa, Eszti a másik oldal és akkor Beni a kérdőjel, de szerintem ő is Dávid. Hacsak Fanni nem nyomja le ma... Kemény az a kis csaj bízok benne :)

tar 2018.11.08. 13:48:09

Igen, egyszerűen röhej, hogy a Holtak Szigetéről visszatérő előzőleg kiszavazottnak nagyobb esélye van a győzelemre, mint a végig bennmaradottaknak.
De persze ez "taktikai" játék - csak éppen a zsűrinek (miután nem vesznek részt a törzsi tanácsokon) fingja nincsen arról, hogy mit csináltál azután, hogy adott zsűritag kiesett, kizárólag a később odakerültek (biztosan előítélet mentes és szigorúan a tényekre alapozó) beszámolóiból.
És ez alapján kell(ene) a zsűrinek egy megalapozott döntést hozni arról, hogy ki érdemli meg a győzelmet. Tényleg nem látják át, hogy az üzenet, hogy ez egy "taktikai játék" ilyen formában mennyire, de mennyire hiteltelen? Hogy mennyire el van cseszve maga a zsűrizés és a meghozott döntés koncepciója?
Hab a tortán, hogy a Holtaktól visszatérő játékos, miután bőven volt ideje kapcsolatokat kiépíteni a zsűri tagjaival, ha bekerül a döntőbe, akkor ennek köszönhetően nagyságrendekkel nagyobb eséllyel kap szavazatokat a zsűri tagjaitól, mint bennmaradt társai, akik végig küzdöttek a bennmaradásért. Egyszerűen röhej:/

csillagporszem 2018.11.08. 13:48:34

@Timi1983: engem pl nem irritál Dávid és azért látom fészen is, hogy vannak akik neki drukkolnak :)
Nem utálom, ahogy a többieket sem, bár mondjuk drukkolni se nagyon tudok így drukkolni egyiknek sem.
Ha a játékot nézem és azt nézem, mert tudja a fene az életben milyen emberek, meg nem is érdekel, akkor Dávid-Fanni-Szandi hármas közül szerintem akármelyik megérdemli mert jól játszottak. Ha azt nézném ki a cukimuki, jószívű akkor Tominak kellene kapnia, de ennek a műsornak nem arról kellene szólnia hogy jaj ne tegyen keresztbe senki senkinek, mert csak az érdemli meg aki fullszeretetben nyomja végig.

2018.11.08. 13:53:01

Köszi Dzsudibí, nagyon jó az öfi ! :))))))

karoton 2018.11.08. 13:54:40

@Brigante: Tamás ellen biztos nem lenne az övé Jeremy szavazata, Nóri passz. Ott van Emese is, enm épp Dávid fan :)

csillagporszem 2018.11.08. 13:54:47

@tar: Jövőre majd mindenki azok fog ügyködni, hogy mihamarabb kiessen és a holtak szigetére kerüljön :D

karoton 2018.11.08. 13:57:27

@tar: Ahogy tegnap is írtam, ebben Jeremy a csúcs, aki Alexát csak látásból ismeri, mivel külön törzsben voltak és Jeremy ugye el sem jutott az egyesülésig, ha Alexa bejut biztos obejektív döntést tud hozni róla :))

2018.11.08. 13:57:48

AlexSanyi ma nálam Közönsédíjas lett ! :))))

1: ez Dávid.... ... ...hol van a rum ???
2: nagyon aranyos volt beb@szcsizva
3: amikor Fannival narrálták a két kőbunkó beszélgetését a távolból... Epic ! :)))

2018.11.08. 13:59:48

AlexSanyi helyében DicsőDávid szakállát kicsit megigazítottam volna a tűzforró grillráccsal !
DicsőDávid = NyálkásFíííreg

bElannaTorres 2018.11.08. 14:02:48

@csillagporszem: Tamás keresztbe tett amúgy robinak, kétszer, szandrának és Fanninak is mikor önző módon átállt, veszélybe hozva ezzel szandit aki soha nem hazudott neki.
Másik hogy érdekes, hogy nőknek cuki miközben lenézi a nőket, most viszont hogy Dávid visszament neki már van végre méltó ellenfél ő mondta

2018.11.08. 14:09:21

Fanni nővére jócsaj-e ? Szerintem az ;)

2018.11.08. 14:13:47

Kedves Dávid, neked nem tudtunk sajnos hozzátartozót izzítani, de itt van ez a kedves filippínó lány. Nem, nem, ne tévesszen meg a bájos külső, ő belgyógyász szakorvos, és a kreatív stábtól nyertél egy végbéltükrözést...

mézescsók 2018.11.08. 14:16:46

@_z_: @HufnágelSteve: Kösz. az infókat. Azt hiszem, nem szokom rá. Egyikre sem.

Berborosz 2018.11.08. 14:25:51

@csillagporszem: Hitlernek is drukkoltak néhányan annakidején...

csillagporszem 2018.11.08. 14:32:10

@Berborosz: ez még viccnek is rossz lenne... :) Ne hasonlítsuk már hozzá.

@bElannaTorres: Tomi mindig csak akkor tett ilyet ha hátbatámadták vagy ha jót tettek vele :D Egyébként meg úgyiscsak a többség véleménye számít és a játékban is meg kint is mindenki azt gondolja Tomi egy jó ember :)

2018.11.08. 14:37:58

@Berborosz: lett is belőle balhé, nem kicsi.... :(

mufuvecske 2018.11.08. 14:38:13

@bElannaTorres: én nem is értem ezt a hozzátartozós dolgot...Honnan tudták kinek a hozzátartozóit vigyék ki? Úgy értem mi van ha Robi marad benn, Tamás esik ki? Azért nem egy 2 órás repülőút...Vagy az utolsó törzsi tanács és az utolsó Holtak szigete párbaj között eltelhetett 2-3 nap? Nekem ez olyan fura...mondjuk közben persze lehet hogy Robinak is volt vki...Ha vkinek van erről infoja vagy tippje megoszthatná...Az öfi egyébként szuper volt

bElannaTorres 2018.11.08. 14:41:04

@Berborosz: sok nő van, aki képtelen nőnek drukkolni, tehát megvan Dávid tábora, Tomi meg a nagymamák kedvence inkább.
@csillagporszem: Robi az elején nem támadta hátba, Tamás utólag el is ismerte hogy jön neki eggyel, szandi meg figyelmeztette is, Fanni meg megmentette. De ez nem számít neki, ő a végén akkor is Dávidnak adná a szavazatát

Legtöbb szavazata amiatt lesz, hogy a lányok jobban kedvelik mint Dávidot, igaz jeremi és Robi kedveli. Fannit meg kedveli Emese és Eszter, azt hiszem Nóri is. De még Szandra szavazatát is megkapná

csillagporszem 2018.11.08. 14:41:17

@mentolos lecsó:
Kedves Dávid, neked nem tudtunk sajnos hozzátartozót izzítani, de majd a fődíjjal megvigasztalunk :D

karoton 2018.11.08. 14:44:48

@csillagporszem: "Kedves Dávid, neked nem tudtunk sajnos hozzátartozót izzítani, de majd a fődíjjal megvigasztalunk", ahogy már a casting és a felkészítésed után megbeszéltük :))

csillagporszem 2018.11.08. 14:45:59

@bElannaTorres: Én már nem emlékszem olyan régen volt :D Nem úgy volt, hogy Robi közölte Balázzsal hogy mindenki ráakar szavazni? :D De mindegy is, biztos vagyok benne, hogy egy Fanni-Dávid döntőnél Fanninak fogja adni a szavazatát. Nem mondta ki hogy Dávidra fog szavazni attól még hogy megbocsájt neki. Ő ilyen, valószínűleg nem szereti a konfliktusokat és inkább mindenkinek megbocsájt mihamarabb :D

csillagporszem 2018.11.08. 14:48:30

@karoton:
"Kedves Dávid, neked nem tudtunk sajnos hozzátartozót izzítani, de majd a fődíjjal megvigasztalunk", ahogy már a casting és a felkészítésed után megbeszéltük :))

Biglájk :D
Tuti biztos vagyok benne amúgy, hogy nem nyer Dávid :D

Gabee01 2018.11.08. 14:52:34

Mar csak azert is orultem volna, ha Fireg dontos lesz (a holtak szigete nelkul), mert lathattam volna, ahogy lassitott felvetelben osszeolelkezik a kutyajaval.

bElannaTorres 2018.11.08. 14:53:17

@csillagporszem: nem ugyanazt a Tamást látjuk :) nekem Beni volt a konfliktuskerülő
Robi nem tett be Tamásnak, csak kitalált egy másik tervet, hogy Balázst maguk mellé állítva a lányokat kezdjék el kidobálni. Ezzel nem támadta hátba, és szociálisan nagyon éretlen ez a fiú, szemben Benivel, ő az aki igazán békés, és nézi a másik embert is.

Tamás kicsit nőhet a szememben ha a lányok egyikére szavaz a végén, de nem hiszek benne

2018.11.08. 14:55:48

Ebben az évadban miért nem volt savanyított gyíkhere evő verseny ? Hmmm ?

rives 2018.11.08. 14:59:31

@mentolos lecsó:
1. mert azt drágább beszerezni, mint egy bambuszkorsót/kést/vasdarabot, amit ki kell tartani
2. mert Dávid nem szereti :)

Berborosz 2018.11.08. 15:01:49

@mentolos lecsó: Mert nagyon felment a gyíkhere ára a Fülöp-szigeteken. Pláne a savanyított.

mufuvecske 2018.11.08. 15:02:04

@egy_kommentelo: Vera gusztustalan módon viselkedett az egész játékban..azért kíváncsi lennék rá, hogy most hogyan látja magát...nekem az elejétől fogva az egyik legnegatívabb játékos mindenféle tekintetben,azon kívül, hogy erős és kitartó semmi más pozitívumot nem tudnék róla mondani az összefoglalók alapján...nem kedves,nem intelligens, cserébe viszont a szigetek egyik legnagyobb napraforgója címet simán megkaphatná...

csipcsiripp21 2018.11.08. 15:02:24

@Timi1983: számomra is Robicsek a legszerethetőbb karakter. vicces, jók a meglátásai, nem veszi túlságosan komolyan magát, van benne kellő önirónia és önreflexió (ellentétben pl Fíreggel vagy Verocskával).

sajnáltam, h. kb esélye sem volt ezzel a vasas játékkal. Nem is értem, az ilyen nagy horderejű játékokra, amin tényleg a visszajutás múlik, miért nem találnak ki vmi komplexebb, többlépcsős feladatot, ahol a kevésbé izomagyaknak is lenne sanszuk.

Berborosz 2018.11.08. 15:03:35

@mentolos lecsó: Igazándiból @rives: 2. pontja volt a döntő.

csillagporszem 2018.11.08. 15:18:33

@csipcsiripp21: mert akkor nem Dávid jutna vissza :D

karoton 2018.11.08. 15:27:36

@csillagporszem: Szerintem Gábor "most" veszi neki a szavazatokat a kiesettek szálláshelyén :)

karoton 2018.11.08. 15:32:18

@bElannaTorres: Tamás fejében ez azért volt ott hátbatámadás, mert letették egymás szemébe a nagyesküt, hogy amit megbeszélnek, köztük marad.
Érdekes Tamás szembe az igazat mentalitása, mert lazán Balázs szemébe hazudta, hogy Robi nem mondott igazat a szavazatáról és gondolom a levélkapás előtt is belenézett egy párszor a szövetségesei szemébe, mikor a szavazatát nekik ígérte. Úgy látszik ez is egyirányú nála, neki ne hazudjon senki a szemébe, maga felé ilyen követelmény nincs :))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 15:34:06

@karoton: igazad van! Emese!!! Na őt kifelejtettem; Bocs Emese!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 15:34:58

Mekkorát röhögnék ha egy Fanni bent lenne a végén!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 15:39:44

@egy_kommentelo:

"....Hát amit a Vera levágott Bártendör érkezésekor, az gusztustalan volt. Az elején még kedveltem a csajt, de ahogy haaldtunk előre, egyre inkább ütöttem volna egy döglött hallal. Erkölcsi piedesztrára emeli magát, a miért is? Ő mit tett le az asztalra? Az meg külön szép volt, hogy egy neki testhezálló feladatban maradt alul Bártendör ellen. Remélem, nem Iliász 2.0 fogja megnyerni az idei évadot..."

Az elején én is drukkoltam Sara Konornak, de a végére elég kötsög lett ez a jány, röhögtem mikor Alexsándorról is epés megjegyzései voltak....azt kiderült ő nyert és választhat valakit a hótaktól, akkor Vera kushadt rendesen :)))))))
Bártendernek nem volt helye a döntőben, de a párbajnál én is neki szurkoltam, ez a Dávid ha a Alexsándorral párbajozott volna akkor ismét torokra vette volna a f*szocskát, mert az a nő kitartó mint a zállat.

MegmondomőszinténTomi meg nem merte teljesen lebaszarintani a fíreg főnökét, aki a szálakat mozgatta mind végig, még Dávid is elhitte milyen korrekt húzás volt az a leveles biznisz Megmondomőszinténnel...azt majd mikor visszanézik meglátják hogy mindenki kapott volna levelet , na akkor Tomi lóra pattan és kiheréli az iliász 2.0-át :)

bElannaTorres 2018.11.08. 16:34:22

@szociál: áh sajnos tomit csak az érdekli, hogy ő megkapta a levelet :/ nem lesz itt ébredés :D

bElannaTorres 2018.11.08. 16:36:36

@karoton: egyirányú ezért sem értem, hogy tudnak rajongani érte, szociálisan gyerek, tehát körülötte forog a világ:D

Sir Gombóc 2018.11.08. 17:09:47

Robi előtt le a kalappal, komolyan. Ügyesen csinálta a játékot is, sajna a fizikuma nem volt elég. De legyőzte Szipirtyó 1-t! :-))

Sanda.Ipse 2018.11.08. 17:10:51

@szociál:
Nem herél ő ki senkit! Anyuci vállára borul és jól kisírja magát.

Sanda.Ipse 2018.11.08. 17:36:52

@Lynette21:
Köszi a videót, megnéztem. Gábor még mindig nem fogja fel, hogy nem azzal volt a nézőnek gondja, hogy ő taktikázik, hiszen ezt vártuk a játékosoktól. A probléma a rettentő rossz modora, ahogy emberekkel beszél, embereket kezel, különösen a nőket. Nehéz elhinni, hogy a való életben ő egy kedves, szerethető fickó. A csicska szerepet Dávid mellett meg önként vállalta, hogy minél többet szerepeljen. Ártott neki, de ha pl. itt elolvasgatja a kommenteket, akkor rájön, hogy Dávid sem volt sokkal szimpatikusabb, mint ő. Ki is érdemelte a Fíreg2 nevet.

Lynette21 2018.11.08. 17:42:33

@Sanda.Ipse: Nagyon szívesen! En is ezt gondoltam mikozben neztem. Ja, es hogy ebben a remek musorban mennyire nem kerdeztek tole semmi erdemlegeset, csak simogattak. Remelem kommenteket is olvasgat...
Viszont pont most lattam a Fokuszban, hogy a jovo hettol a Survivor helyett jelentkezo Konyhafonokben fog fozni DrJudasDrPanyikAnita es Klaudia is...

Somogyi Tamás 2018.11.08. 17:54:36

Na az első elődöntő feladat a rudas.

Sanda.Ipse 2018.11.08. 18:06:42

@Lynette21:
Na, abba majd belekukkolok:)
Nemhogy a Robicseket hívták volna. A közönségdíjast.

Costanza 2018.11.08. 18:21:23

@_z_: azert az ennel kicsit komplexebb. a pszihopatakba egy deka erzelem nem szorult. Davidnak biztos megvannak a sajat korei, es ott egy normalis csavo, ezeket tuti lenezi es hasznalja, ebbol a szempontbol jol jatszott, nem is kellett megeroltetnie magat, meg manipulalni sem kellett senkit, egyszeruen kiaknazta az eroforrasait (mondjuk erre is csak magyar realityben lehet hajazni):
-automatikusan lesznek alattvaloi mert jol nez ki
-pincsi felnez ra, mert o minden ami sajat maga nem, tehat egybol felnez ra es a keze ala dolgozik
- csajoknak bejon, es mint olyan, automatikusan meguszik dolgokat, mert jol nez ki, az mar rossz ember nem lehet, vagy ha az, akkor is jobb azt hinni, hogy nem mert kipukkad a lufi es az nem jo a szerotonin termeles szempontjabol az agynak
- a szep embereknek tobbet elneznek, barmit csinal, kap uj eselyt
- jo fizikumu es ugyes, ami egy ilyen elore neki legyartott musorban elony
- lehet siman passziv is, nem is kell megeroltetnie magat, neha odadob par kedves szot a legjobbkor, mint kicsim es meg a wildling parasztlany is a tenyerebol eszik
ennek ellenere nem gondolom pszihopatanak, csak tedd bele egy amerikai survivorba, es mar az egyesules elso napjan repult volna, mert ott van annyi eszuk, hogy az ilyen jo fizikumu jatekosokat csak addig viszik amig csapatban jatszanak.

Sanda.Ipse 2018.11.08. 18:30:08

@Costanza:
A Gagambások ki akarták tenni, ha visszaemlékszel. Akkor kavart velük a Csicska és rábeszélte őket Verára. Mivel kevesebben voltak, nem lett volna eredményes, de ők rá gondoltak azonnal.

Bakk László 2018.11.08. 18:36:53

Fanni Dávid döntő ahol Dávid nyer bocs a spoilert:(

Sanda.Ipse 2018.11.08. 18:40:57

@Bakk László:
Hagyhattál volna még egy napig reménykedni:(

fujimo 2018.11.08. 18:42:42

@Bakk László: neee... tudjuk? ...honnan tudjuk?

Sanda.Ipse 2018.11.08. 18:47:09

@fujimo:
Onnan, hogy RK az elejétől fényezi a fickót, meg azon dolgozott, hogy megszeressük.
Nem sikerült neki...

bElannaTorres 2018.11.08. 18:47:10

Utoljára néztem magyar survivort ha Dávid nyeri.

Lynette21 2018.11.08. 18:51:19

@Sanda.Ipse: En nem feltem ot, tuti viszontlatjuk meg majd egy kovetkezoben: celebvagyokmentskiinnen/nyeroparos/eneklos musor/tancolos musor/ stb stb stb...

Costanza 2018.11.08. 18:51:26

@Sanda.Ipse: igen, ertem. De mivel itt ezek 80 szazelekban nem ertik a jatekszabalyokat, ezert teljesen mas fontossagi tenyezok szerint jatszanak es fel sem ismertek veszelyforrasnak, pedig az ilyen mini alliance-okat egybol jobb robbantani, foleg ha van benne egy ilyen manipulator mint Pincsi

Costanza 2018.11.08. 18:53:59

@bElannaTorres: detto. Mondjuk mindig ezt mondom. En barom.

doktor faktor 2018.11.08. 18:54:07

Tudom, hogy tokhiaba, mert reg meg van irva, de BARMELYIK, csak ne David. (ha lehet tovabb, leci lanyt, ha lehet meg tovabb, hajra Szandra! :D)

Sanda.Ipse 2018.11.08. 18:56:39

@bElannaTorres:
Detto.
VV-t is azóta nem nézek, hogy azzal az elmeroggyanttal megnyerették.

MegaTron963 2018.11.08. 19:10:14

Ez a feladat már megint...teljesen egyenlő esélyek nők és férfiak számára...

bElannaTorres 2018.11.08. 19:16:30

Ez nem egy dontőhöz méltó feladat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:17:08

@bElannaTorres:
Nem csajoknak való feladat ez, kapja be az RTL

doktor faktor 2018.11.08. 19:17:10

Azert ez nagyon alapveto altalqnos iskolas fizika, hogy marhara nem mindegy, hany kilo es foleg, milyen magas az adott jatekos ahhoz a 12 kilohoz. Lf@szt csak fejben kell eldolnie.

csipcsiripp21 2018.11.08. 19:17:39

miért mindig ilyen erőből tartós feladatok vannak?

kis.herceg 2018.11.08. 19:18:34

csajokat ezzel a jatekkal gyakorlatilag kizárták a fináléból

bElannaTorres 2018.11.08. 19:19:53

Már 5x kedveztek Dávidnak eddig

doktor faktor 2018.11.08. 19:20:01

@szociál: Egy ennyire ferfigyoztest(Davidot) predesztinalo jatek az elodontoben komplett hanyinger. Nem azt banom, hogy David fog nyerni, felolem akar nyerhetett volna, de az, hogy ilyen szemermetlenul toltak a szekeret - akarmit probalnak letolni a torkunkon - egyertelmuen azt hozta, hogy nem fogom nezni a kovetkezo evadot, maradok az amerikainal, ez egy masik mufaj.

zsorrro 2018.11.08. 19:20:43

Idén a gravitáció a legnagyobb ellenfél...

bElannaTorres 2018.11.08. 19:21:55

Az a szomorú hogy ezek a lányok tényleg elhitték, hogy nyerhetnek :(

csipcsiripp21 2018.11.08. 19:22:12

@doktor faktor: pont ezen gondolkodtam, h. a lányok nem kapnak kisebb súlyt? nem arányosítják testsúlyhoz a gerenda súlyát?

kb. megkérdezhették volna Dávidot, Dávidka, milyen feladatot szeretnél (lehet, meg is kérdezték), valszeg ilyet választott volna.

fúú most csalódott vagyok.

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:22:20

@MegaTron963: ez már unalmas, de tényleg. Tártsuk meg a kést, korsó, gerendás, kecskét stb. Talán le kellene cserélni a kreatív stábot. Semmi izgalom, csak az önismétlés..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:22:22

@doktor faktor:
Unfair párbaj volt, az a két csavonak kedvezett és szinte biztosan tudták hogy Dávid nyeri :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:23:27

@Sir Gombóc:
Kecske tartás biztos izgis lenne, rugkapalnak :))

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:23:55

@Sir Gombóc: szóval kést, korsót, gerendát (kicseszett billentyűzet...)

Folliot 2018.11.08. 19:26:03

@doktor faktor: Igazad van, ezt már nézni is rossz. A röhej, hogy az utóbbi évadok amerikai Survivor-ait is a Fülöp szigeteken veszik fel, de totál más játékokkal, amik nem ilyen egysíkúak, és főleg több esélyesek, mert a játékosok is többfélék. Persze, lehet erre a gagyira kapott árengedményt az RTL, de akkor is gáz. Nekem mindegy ki nyer, nem leszek tőle se boldogabb, se boldogtalanabb, de azt utálom, ha hülyének néznek.

fujimo 2018.11.08. 19:26:24

@bElannaTorres: +1

...nekem is offos a magyar survi, ha dávid nyeri...

Hétkilenced 2018.11.08. 19:28:03

Istennek a faszát, már bocsánat! Tényleg lejátsszák a tavalyi végjátékot újra? Többet ezek engem nem szopatnak, nem érdekel a műsoruk a saját forgatókönyvükkel.

Berborosz 2018.11.08. 19:28:32

A rohadt életbe! Ezt lány nem nyerhette. Szarja össze magát a teljes szerkesztőség!

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:29:20

@doktor faktor: jah, akkor legalább testtömeg/magasság alapján határozzák meg a gerenda tömegét, hosszát, az úgy fair lett volna.

bElannaTorres 2018.11.08. 19:29:51

@Hétkilenced: múlt évben is bőven adtuk a kritikát emiatt, nem tanultak belőle

lac64 2018.11.08. 19:32:56

Dávid el is mondta, miért hatalmas baromság ebben a formában a Holtak szigete: Tamás rég találkozott az agilásokkal, ő meg tudott velük beszélni

Kinai Cuccok · http://kinaicuccok.eu 2018.11.08. 19:34:50

Hanoi torony, ez tetszik kíváncsi vagyok, mennyire akadnak meg rajta

doktor faktor 2018.11.08. 19:35:41

Na ez egy KORREKT ES MELTO feladat. De basszus, ennek fenyeben az elso, Davidbejuttato kamuproba meg sokkal inkabb szarembersegnek hat.

csipcsiripp21 2018.11.08. 19:37:55

nem tudom kinek, a kije ez a dávid gyerek, de ez már arcpirító, hogy gyakorlatilag rászabják a feladatokat.

ezt se értem, elsőre egy gagyi tartsd meg a gerendát feladat, utána meg logikai, mászós, számolós, tűzgyűjtós.

bElannaTorres 2018.11.08. 19:38:55

david miért nem ilyen nehéz feladatot kapott?

Lynette21 2018.11.08. 19:40:17

Hat en mar csak abban remenykedek, hogy barki is lesz a masik dontos, neki tobb szavazata lesz, mint Davidnak. Davidra szavaz szerintem: Vera, Gabor, Beni es talan Jeremy. Nori remelem nem. Es akkor David nem nyeri meg.

doktor faktor 2018.11.08. 19:40:55

@Sir Gombóc: @Hétkilenced: @Berborosz: @szociál: Igen, sajnos innentol ezzel megszolitva erzem magam valahogy olyasfelekeppen, hogy mennyire vagyok beszivhato, mennyit nyelek le, mennyi hulyeseget lehet letolni a torkomon, mikor pedig latom, hogy nem stimmel. Nem veletlenul nem a megrendezett felesegkereso musorokat, meg a vv-t nezem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:44:50

@bElannaTorres:
Dávid itt elverzett volna sztem.

@doktor faktor:
Minden megrendezett, faktor is színjátszás azért nem néztem tavaj sem.

Kinai Cuccok · http://kinaicuccok.eu 2018.11.08. 19:45:18

Szandi rendesen kifáradt lelkileg is.

mufuvecske 2018.11.08. 19:45:20

Én eddig elnéző voltam a szerkesztői belenyúlásokkal, de ez már pofátlanság....Dávid egy lóf*sz feladattal döntőben, ez a három szerencsétlen meg ilyen összetett feladattal küzd meg a tovább jutásért...hihetetlen...most már csak azt remélem, hogy a szavazáson csúnyán pofára esik...

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:46:54

@doktor faktor: +1
Az előzőt el kellett volna felejteni és mindenkit erre a játékra küldeni, az első kettő a döntős.

doktor faktor 2018.11.08. 19:48:02

@mufuvecske: Az a David, akit, amikor valoban szimplan kitartasi feladat volt, es nem suly, izomtomeg es magassag szempontjabol neki iszonyuan kedvezo palya, a negyvenot kilos Szandi leiskolazott a parbajon.

doktor faktor 2018.11.08. 19:51:06

@Sir Gombóc: David ebben a feladatban siman benne van, hogy sehol nem lett volna. Nem ilyen feszult,remenytelen idegallapotban sztem Szandra sem adta volna fel. Vegtelenul duhito a ket feladatot oszehasonlitani, ezt hogy kepzelhettek?

Folliot 2018.11.08. 19:51:19

@Sir Gombóc: Teljesen igazad van, de az korrekt lett volna, az meg ugye ma nem divat. Hajrá Fanni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:52:23

Buzi reklaaaaam!

Hajrá Fanni :)

doktor faktor 2018.11.08. 19:54:38

Hajra Az, aki lenyomja ezt a bajgunart! Bar, ha ennyit invesztaltak abba, hogy megnyeressek vele, siman elkenik a szavazast is, hat ez van. Byebye ujabb tiz ev mulva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:54:50

@mufuvecske:
Mindenki abban bízik hogy Dávidnak kevesebb szavazat jut.

Lynette21 2018.11.08. 19:55:01

@doktor faktor: Csak egyetlen megoldas van, amit mar mindannyian szazezerszer leirtunk: Davidot biztosan a dontoben akartak tudni. Egy ilyen osszetett, es szerencset, logikat, kitartast stb. igenylo feladattal nem kockaztathattak a dontobe jutasat.

csillagporszem 2018.11.08. 19:55:14

@mufuvecske:
Ez tavaly is így volt. Volt egy erőfeladatos elődöntő és volt egy összetett. Ha annyira könnyű lett volna azt a rudat tartani akkor a csajok is simán bejutnak.

Jaj hajrá Fanni, nekem be ne jusson Tomi a döntőbe :D

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:55:27

@doktor faktor: Szerintem végig tudta volna csinálni, viszont akkor legalább azt mondhatnánk, ha nyer, hogy igen megküzdött érte. De így? Abszolút nem érdemli meg a győzelmet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 19:56:41

@doktor faktor:
Szerintem is bunda lesz a szavazás, és a kövi vip konyhafonokben ott fog főzni az a pöcs.

Lynette21 2018.11.08. 19:57:04

Es meg a szamokat is meg kellett jegyezniuk?! Ezt a szivast! Nem mintha eronletileg barmelyik feladatot kepes lennek megcsinalni, de szamokat kb. ket masodpercig (se) tudok megjegyezni.

Lynette21 2018.11.08. 19:57:57

@szociál: A hetfon induloban Anita es Klaudia fognak fozni. ;)

Sir Gombóc 2018.11.08. 19:58:01

@szociál: tartok tőle, az a kötsög elszpojlerezte a végeredményt.

karoton 2018.11.08. 19:59:38

@doktor faktor: Dávid véletlenül mindig karban súlykitartós feladatokban nyer, ha meg nem akkor 50 éves nőkkkel vív úszó-merülő-evező párbajt. Ha véletlenül bajba kerül a szövetsége, akkor szimplán kirakatják az ellenoldal vezetőjét, vagy random kap egy olyan eszköt, amivel átállíthat valakit a másik oldalról. Aki ezekben szerkesztői benyúlásokat lát az csak zakkant összeesküvés mániás lehet :))

bElannaTorres 2018.11.08. 19:59:49

@szociál: de lehet sikerült neki maga mellé állítani Nórit és Beni nem ismeri a játékot ezért nem tudja, hogy igazságosabb lenne ha fannira szavazna, így ő is a pöcsnek adja a szavazatát

csillagporszem 2018.11.08. 20:01:05

@Sir Gombóc:
Szerintem nem. Ilyet bárki benyöghet, hogy bocs holnap Fanni nyer. Nem jön ki a szám, nincs esélye Dávidnak egy Fanni ellen. Jó ha kap 4 szavazatot Dávid. Fanni nyaralgatott már azóta, én tuti biztos vagyok benne hogy a nyereményből :D Esélytelen Dávid.

bElannaTorres 2018.11.08. 20:02:09

Tamásnak fannira kéne adnia egy ilyen küzdelem után

doktor faktor 2018.11.08. 20:03:12

Remelem, akik Davidra szavaztak a dontoben, most melyen szegyenlik magukat ezt az eleve meltatlan felallast latva.

Sir Gombóc 2018.11.08. 20:03:32

Bumbit legyőzte egy LÁNY! Skanadallum. :-)))

Lynette21 2018.11.08. 20:09:03

Ha Tamason fog mulni hogy ki nyeri, o kire szavaz, akkor rohadt morcos leszek. Remelem Davidra csak Vera Gabor es Beni fog szavazni.

bElannaTorres 2018.11.08. 20:09:32

Szandi annyira jó játékos volt, és mint ember is szerethető. Remélem sikerül még a többiekkel beszélniük, hogy Dávid nem az a jó arc, aztán hátha Fanni nyer

Oh my... 2018.11.08. 20:09:36

Nem hiszem el, amit látok.... ilyen mérhetetlen pofátlanságot elképzelni nem tudtam, amivel ezt a Fíreg2-őt betolták a döntőbe!!!!! Felfoghatatlan és nem szoktam ilyen fordulatokkal élni, de bakker, sz@rjanak süncsaládot, de most tényleg, akik ezért felelősek!!! Elment is ment a kedvem ettől a gagyi magyar trágyától, és most már csak annyit tudok mondani, hogy akárki is ül majd mellette a döntőn, én annak szurkolok, vagyi: HAJRÁ FANNI!!! TE NYERD MEG!!!

doktor faktor 2018.11.08. 20:10:32

Jeeeezus, ki rakta Verara ezt a bohocsminket? :-o szegeny :-o

Oh my... 2018.11.08. 20:12:40

@bElannaTorres: igenigen, szívemből szóltál, Szandrát én is sajnálom, döntsön vártam, de elfáradt, ez van....

Lynette21 2018.11.08. 20:12:43

@doktor faktor: Ugyanezt akartam irni. Irto randa szegeny!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 20:13:50

@Lynette21:

Tamás ha a leveles húzás után Dávidra szavaz akkor tényleg a világ marhája.
Vera meg nem vágom mit dilemmázik, biztos főszereplő akar lenni a színésznő.

Oh my... 2018.11.08. 20:13:55

@oh..my..gosh!: vagyis "döntősnek", nah! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 20:14:48

@doktor faktor:

A kevesebb néha több, ahogy Pélibarna mondaná, a KISS-t festik ki így a koncert előtt :))

Sanda.Ipse 2018.11.08. 20:15:21

Az elődöntő egyértelműen a fiuknak kedvezett. Az Rtl aljassága!
Fanni baba nagyon ügyes volt! Hihetetlen nehéz és összetett feladat volt. Miért nem ez volt az elődöntőben?????

Berborosz 2018.11.08. 20:15:41

Fanni! Fannika! Hajrá!

Hétkilenced 2018.11.08. 20:15:57

@bElannaTorres: remélem, a végső beszélgetésnél megkérdezi sixx, hogy "kedves iliász, milyen volt újra nyerni?" Ugyanúgy a vége felé esett ki, jutott vissza a holtaktól, majd jutott be a döntőbe ez a gyökér is. Persze most sokan reménykedhetnénk, hogy végre nyerhet egy lány is, de én az eddigiek plusz a hozzászólásokban elhintett bojler miatt ebben nem hiszek. Bekaphatják.

Sanda.Ipse 2018.11.08. 20:16:14

@szociál: Dávidra fog szavazni biztos vagyok benne.

bElannaTorres 2018.11.08. 20:16:16

@szociál: Dávid bevallja hogy ő ejtette ki Verát , az meg megbocsát az őszinteség miatt

Kinai Cuccok · http://kinaicuccok.eu 2018.11.08. 20:17:43

Érdekes, hogy előre tolnak majd egy párbajt, gondolom az is ér egy vagy kettő szavazatot.

bElannaTorres 2018.11.08. 20:17:48

@Hétkilenced: kaptunk csontot, bejuthatott egy lány a döntőbe idén, örüljünk. :/

Sanda.Ipse 2018.11.08. 20:19:44

@karoton:
Hát vagyunk itt egy páran paranoiások. Amit Dávid érdekében végig nyomott az Rtl, az hányinger!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 20:20:32

@Sanda.Ipse: @bElannaTorres:

Ez van ,nő nem nyerhet survivort, mert nem elég izmos, ahogy VV-t sem mert nem elég ....izé.... :)

Lynette21 2018.11.08. 20:21:04

@Sanda.Ipse: Ugye? En is ezt gondolom. A hajon megbocsajtott Davidnak es Fanni legyozte ami bantja a buszkeseget. Es ha azt a tetelt is hozzatesszu, hogy kivel beszelt utoljara, es milyen elmeny kotodik hozza, akkor Davidra fog szavazni, es ezen megy el Fanni gyozelme. Ne igy legyen! Pliz!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 20:21:52

@Sanda.Ipse:

Hát tényleg nem egy konspirációs teória, mindig megmentették a seggét Dávidnak.

Voltmárjobbis 2018.11.08. 20:22:37

Tippjeim a Fannira szavazókra: Robi, Szandi, Eszter, Emese. Tamás? Nóri?
Jeremyt megvette Dávid. Gábor, Vera egyértelmű, Beni kérdéses.

Azért az enyhén szólva nem tisztességes a játékból ki nem szavazottakkal szemben, hogy a hóttakról visszatérő delikvens totál manipulálhatta a többieket. :-(

csipcsiripp21 2018.11.08. 20:22:41

@bElannaTorres: kellene, de mint tudjuk neki aranyhal memóriája van, és mivel utoljára dáviddal beszélt a hajón, biztos neki adja.

Fanni előtt le a kalappal, nagyon ügyes volt! Remélem, ő nyeri.

Verának meg a sok szitkozódástól már a hangja is elment, repedt fazék hangon vernyákol.

@oh..my..gosh!: +1
én komolyan dühbe jöttem, mindenki bek*phatja, aki ebben részt vett.

Hétkilenced 2018.11.08. 20:24:51

@bElannaTorres: na ja :( Bár tavaly Iliásszal nem volt bajom, ellenben ettől az önelégült Dávidtól az elejétől fogva rázott a hideg.

csillagporszem 2018.11.08. 20:24:53

@Voltmárjobbis: Tamás is tuti Fannira szavaz és szerintem Nóri is. Hiába dumálták meg Dáviddal a dolgokat, szerintem erősebb lesz az, hogy egy törzsben voltak sokáig :)

karoton 2018.11.08. 20:25:06

Fanny: Robi-Alexa-Eszter "tuti", Emese vsz,
Dávid: Gábor-Vera "tuti", Beni vsz,

Ennyi amit meg merek tippelni, sajnos Nórit és Jeremyt elég rendesen befűzte a holtaknál Dávid, és Fanny különösebben nem volt népszerű az Agilásoknál, a merge után meg ők ketten túl gyorsan kiestek, hogy többet lássanak belőle. Tamás meg szimplán sötét, bekajálhatja Dávid kamuit, nőnek sem biztos, hogy adná, kétesélyes ő is. Tamás-Jeremy, Nóri-Vera párbeszédeket azért megnéznék a kiesetteknél, lesznek komoly befolyásolások, nem vagyok optimista.

Voltmárjobbis 2018.11.08. 20:27:41

@csillagporszem: Így legyen! A hideg ráz Dávidtól. Fanni pedig nagyon ügyes volt! Sajnálom, hogy Szandi elfogyott a végére.

Berborosz 2018.11.08. 20:28:21

Ha (véletlenül) Fanni megnyeri, akkor se tudom feledni, mennyi aljasság történt itt Dávid érdekében.

csillagporszem 2018.11.08. 20:30:45

@karoton:
Emese vsz? Jó lesz az tutinak is, rühelli Dávidot mint a ... :D
Jeremy lehet felejtős de ott van még Tomi és lehet párbaj dönt. Bár szerintem simán viszo ezt Fanni. Aki tutira Gáborra szavaz az Gábor, a többi olyan bizonytalan. Így szerintem nem lehet ezt megnyerni, hogy ennyire nincsenek biztos szavazói.

csillagporszem 2018.11.08. 20:32:34

@Voltmárjobbis: nekem semmi bajom Dáviddal :D Jó volt, ott volt nagyon fejben a csávó. Fanninak se tudok szívből drukkolni. Vsz itt sincs a döntőben ha azzal az amulettel nem menti meg Tomit, nagy esélyt kapott.
Szandinak drukkoltam, neki tényleg nem volt egyszerű eljutni idáig :(

csillagporszem 2018.11.08. 20:33:28

@csillagporszem: elírtam. Aki tuti Dávidra szavaz az Gábor :D

bElannaTorres 2018.11.08. 20:34:30

@Hétkilenced: mert illiász tisztelte a játékostársait, szimpatikus ember volt egész játék alatt

perszepolisz 2018.11.08. 20:37:22

Így utólag belegondolva, nem lehet, hogy Dávid szándékosan veszítette el azt a párbat, hogy a Holtak szigetér kerüljön? Annyira magabiztosan nyert mnden játékot előtte és utána, hogy ennyire bízott magában. Gondolkodhatott úgy, hogy a Holtak szigetén van egy csomó szavazó, akit még meg kell győznie.
Vagy ez már nagyon meta lenne?

Voltmárjobbis 2018.11.08. 20:39:02

@csillagporszem: Számomra Dávid tegnap került abszolút mélyre. Ahogy Robira nézett...!

Fanni nagy esélyt kapott, amivel élt. Jól is tette. Én most szívből drukkolok neki, bár Szandinak jobban örültem volna. De így is jó!

nicu71 2018.11.08. 20:39:08

Fanni győzelmén bekönnyeztem! Pedig biztosra vettem hogy Tomival nyeretik az elődöntőt,és nagyon meglepődtem.Ááá csak most már ne Dávid nyerje pliiz!

Costanza 2018.11.08. 20:39:32

Aha. Welcome to reality.
kb igy nez ki az eleted ha no vagy. nem birod a gerendat? hat bazdmeg. te bajod, te hibad, nincs egyenloseg. igazsagtalansag? kikerem magamnak, sot kussolj.
pasi vagy? oooh. piros szonyeg elotted, lehetsz barmilyen aljadek, atgazolhatsz mindenen, csak tarts egy gerendat par percig egy abszolult sportszerutlen versenyben nalad gyengebbekkel, es elotted a csucs, sot meg segitunk is.
Ez SOSEM fog ott valtozni.

Oh my... 2018.11.08. 20:44:44

@csipcsiripp21: áh, az első döntős játék egy vicc lett volna akkor is, ha idén nem lettünk volna már amúgy is elárasztva ezekkel a full uncsi, fantáziátlan és egyoldalú, a fiúknak kedvező 'valamit tartó' játékokkal. Sehol egy igazán összetett, elmés, látványnak is szórakoztató kihívás - ez a legutolsó volt az, meg talán még az egyesüléskor a golyós-kirakós selejtező, de a többi? Tartsd a kést, zsákot, korsót, levegőt (vissza a viz alatt), most még gerendát, ami az eddigi negatív csúcs, mert az egy dolog, hogy döntőhöz méltatlan feladat, de nem volt tömegre, magasságra igazságosan kisúlyozva, mint korábban a zsákos feladat legalább... Nagyon dühít, vagy inkább csalódás.

serebii94 2018.11.08. 20:46:09

Sziasztok eddig csak olvastam az összefoglalókat, és mindig nagyokat röhögök rajtuk. Zseniálisak, már ezért megéri nézni :D Szerintem Fanni nyeri meg, mivel Dávidot többen utálják. Engem Dávid maga nem irritál, sokakkal ellentétben, sőt én jobban örülnek ha ő nyerne, DE teljesen nyilvánvaló hogy az RTL őt akarja győztesnek, és ez nekem se volt szimpatikus mennyire nyomták a szekerét és mennyire próbáltak megmenteni. De szerintem a szavazáson el fog bukni számolgatva Robi-Eszti-Emese-Szandra tuti Fannira szavaz, innen már csak kettő kell a győzelemhez. Dávidnak(először a játék során) nehezebb dolga van.
Nekem Fanni az elején nem volt szimpi, de ahogy haladt előre a műsor, megkedveltem végigcsinalta ügyesen hogy nem szavaztak ki, nem igazán került veszélybe soha. Egyáltalán nem sajnálnám ha ő nyer, a mai játékban is bizonyított és egyszer védettséget is nyert ami ugye Dávidnak csak nem sikerült, csak majdnem.
@szociál: Egyébkent anno az első magyar Survivort is egy nő nyerte meg Tünde aki később össze is jött a Stohl Bucival. :D Csak akkor még közönségszavazás volt. Sokra nem emlékszem belőle, de emlekszem a szüleim nézték.

karoton 2018.11.08. 20:48:06

@csillagporszem: Azért nem "mertem" tutira csak vsz-re rakni, mert Fanny kapcsán fogalmam sincs mit gondol, ráadásul a racionálisabb versenyzőknél időnként előjön kint az "utálom, de elismerem a húzásait" mentalitás, így egy kis bizonytalanság faktort érzek.

Folliot 2018.11.08. 20:48:41

@Voltmárjobbis: Csak egy idézet: A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy „valami nincs rendben”. Rá lehet ismerni ebből valakire? Szerintem igen. Talán ha szakember és nem Klaudia castingolna ilyen személyiségzavaros emberek nem kerülnének be.

csillagporszem 2018.11.08. 20:50:11

@Voltmárjobbis: nem akarom védeni, ha így érzed akkor biztos így volt :)
Áhh nem olyan rossz ember ő szerintem mint amennyien itt gondolják, egyszerűen csak benne van a versenyszellem, a mindenáron győzni akarás. Amúgy sem gondolom, hogy bárkiről is kilehet jelenteni, hogy ő rossz vagy jó, összetett karakter szerintem mindenki az életben.
Viszont mivel mindig megsajnálom azokat akik ellen túl sokan szurkolnak, ezért érzem kezdek Dávidnak szurkolni és akkor tuti nem nyer holnap, mert mindig az veszít akinek drukkolok :D Bocsi Feri :D

Oh my... 2018.11.08. 20:51:22

@Voltmárjobbis: most már én is. Tegnap még voltak fenntartásaim, én is Alexa felé hajlottam, de ma nagyon komolyan odatette magát, szívből tudok neki szurkolni ezután (bár, nincsenek illúzióim, pláne RK megnyilatkozásai után az ominózus kibeszélőben)...

bElannaTorres 2018.11.08. 20:53:25

@csillagporszem: persze de ha nő lenne akkor is kedvelnék ennyien Dávidot ? Szerintem nem, akkor aljas kihasználós kígyó lenne

Voltmárjobbis 2018.11.08. 20:56:11

@csillagporszem: Oké! Szurkolj neki! Lehet, nekem is így kellene tenni, a szurkolásaim nem mindig hoznak szerencsét! :-) Egy ideje ezért nem nézek Federer meccset. :-)

Oh my... 2018.11.08. 20:56:43

@nicu71: ne hülyéskedj, Tomival szemben Dávid biztos bukó lett volna a végső törzsi tanácson...

csillagporszem 2018.11.08. 20:57:03

@Folliot: nem :) Ez egy játék amiben a cél a végső győzelem, nem hiszem hogy ez alapján kellene bárkit is diagnosztizálgatni :)

csillagporszem 2018.11.08. 20:58:57

@Voltmárjobbis: :D Nem tudom, nekem tökmindegy melyik nyer :D Szörnyű ez, tavaly izgultam rendesen, hogy Feri nyerjen, pedig éreztem hogy nem fog :D

itteni 2018.11.08. 20:59:05

Kivártam én is eddig a pontig, hogy bejelentkezzek az elfelejtett gáz felhasználónevemmel.
Mivel 2 hét késéssel kezdtem nézni, ennyi időmbe telt behozni a lemaradást.
Idén megfogadtam, hogy tényleg totál semleges leszek és nem élem bele magam annyira mint a tavalyi évadkor. És valóban tudtam tartani, kb. eddig a pontig amikor már kurvára egyértelmű, hogy mennyire tolják egyre beljebb Dávidot. Egy suttyó aki valóban tud kétszínű lenni. Gábor jelensége meg kellett a műsorhoz annak ellenére , hogy leköptem volna a monitort az első pár részbe, de viszont a műsorhoz kell egy ilyen arc is. Robi dettó egy olyan figura aki csak hozzáadott a műsorhoz. Jeremy is kedvencem volt Robi mellett kár, hogy hamar kiesett. Verának meg sikerült totál megutáltatnia magát, úgy hogy nagyjából 50 km van közte és az én városom közt. Egyszóval irritáló jelenség. Fitneszmami meg szintén, ránézésre tudtam, hogy nem fogom soha bírni. Tamás ő Tamás, nagy csendbe majdnem döntőzött. A meglepetés számomra Fanni akiről nem is értettem mit keres itt annyira sehol nem volt az elején. De remélem, hogy ő viszi haza a nyereményt.

csillagporszem 2018.11.08. 21:06:22

@bElannaTorres: azért Fanni sem egy ma született bárányka és mégis sokan szurkolnak neki és senki nem szidja azért, mert néha hazudott :D

Costanza 2018.11.08. 21:08:28

Addig alakitjuk, csurjuk, csavarjuk, amig az nem nyer, akit mi akarunk. Ez nem is verseny, nem tudom minek kell annak beallitani, eladni. Mondjuk aki belemegy, az sem tudom mit var.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 21:11:29

@serebii94:
Tényleg azt csaj nyerte, Stolbuci egyből ra röppent.

bElannaTorres 2018.11.08. 21:14:05

@csillagporszem: azért tisztább játékot játszott mint Dávid sokkal, na hazudott Tamásnak hogy nem rá rakott, Tamás szempontjából mindegy mert megmentette, nem is kellett volna. És ha Fanni játsza el a leveles dolgot ...
Plusz Dávid mikor rászólt szandira tegnap, hogy nem téged kérdeztelek, mikor épp megint hazudott Tamásnak, na abba elég úgy belegondolni mindenkinek hogy neki hogy esett volna egy ilyen. Fanni szerintem nem bántott meg senkit

bElannaTorres 2018.11.08. 21:17:27

@szociál: azt nem néztem, de elég gáz , biztos segített a castingnál is, és már olyan szemmel nézte :D

karoton 2018.11.08. 21:17:39

@Folliot: Ebből azért sok minden sántít Dávid kapcsán:
"nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. " - azt elég jól elképzelte, mit fog érezni Tamás a levél kapcsán, de a játék első szakaszában ő volt a gagamba lelki szemetesládája is
"Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat" - nem láttam az elunásait, a monotónia nem tűrését sőt,
"állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul."- Dávidnak állandó impulzuszükségletek, meg felelőtlen húzások?
"csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. " - Dávid, aki szinte sosem esett ki a szoborszerepéből?
"hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni."
Az agilások egyből levették az egyesülés után, de tudta ezt Emese, Alexa és Vera is a sajátjainál
"meggyőző beszélőkészséggel" - ua. mint fentebb, meggyőzni jellemzően az egybiteseket tudta, efölött azért sokan levették a viselkedését

Nagyon erőltetettnek érzem egy ilyen speciális környezetben-helyzetben mutatott - ráadásul mások által összevágottan elénk tálalt - viselkedés alapján diagnosztizálni valakit.

karoton 2018.11.08. 21:19:27

@itteni: Úgy látom egy műsort néztünk :)

karoton 2018.11.08. 21:20:43

@szociál: Állítólag már kint megtette, sőt mintha olyan pletykák is lettek volna, hogy nem csak rá, a jó öreg Buci :))

karoton 2018.11.08. 21:25:09

@csillagporszem: Én olyannak nem is tudnék szurkolni, aki nem hazudott :))

Ha nincs a Gábor ügy, meg az utosó pár nap egy-két megjegyzése, akkor kizárólag a szerkik ellen szurkolnék, nem a személye ellen. A legfájóbb, hogy a manipulációk nélkül is jó eséllyel itt lenne, és ha nyerne azt mondanám, hogy bár mint ember nem szimpatikus, mint játékos megérdemelte és máris jobb szájízzel zárulna az évad.

ewita 2018.11.08. 21:26:29

Mi ez a párbaj megint az előzetesben??? Egyenlő szavazat? Azt sem értem miért van páros számú szavazó a végén? annyira gáz ez az egész, hogy már szavak sincsenek rá!
Ez az utolsó végre egy tök jó feladat volt, de eddig ezek hol voltak? Na meg ehhez képest a másik elődöntő pff

itteni 2018.11.08. 21:29:12

Amúgy érdemes megnézni a facebook profilokat. Van akin kurva nagyot néztem :D És van aki olyan amire számítottam.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.08. 21:29:49

Fannira az elején úgy gondoltam, mint egy potenciális kiesőjelölt, aki az egyesülésig nem jut el. Már az is meglepetés volt nekem, hogy bejutott a Bayani-ba. Aztán veszélyzónás lett és azt hittem Emese Őt teszi ki.

Aztán valahogy megfordult a dolog, nyert védettségit is...

Ki szavaz Fannira?
- Szandra
- Robi
- Jeremy
- Eszter
- Tomi
- Nóri lehet
- Vera lehet

bElannaTorres 2018.11.08. 21:29:56

@karoton: egyetértek, nekem hátszél nélkül mint ember nem lenne szimpatikus, mert mindenki kicsit szívvel is játszott csak ő nem, de mint játékost elismerném

csillagporszem 2018.11.08. 21:43:30

@karoton:
“Én olyannak nem is tudnék szurkolni, aki nem hazudott :))”

Én simán tudnék szurkolni olyannak is, csak annyi kellene hozzá, hogy nagyon utáljam az ellenfelét :D

Grassest 2018.11.08. 21:55:08

Fanni a Fókuszos riportjában mond egy olyan mondatot hogy "ezzel a pénzzel meg tudja menteni a házukat". Akkor azt hittem hogy a forgatás előtt mentek hozzá felvenni a riportot de most hogy bekerült a döntőbe lehet, hogy ez már utána volt...hmm

A holnapi szavazáson elvileg 6:4 lesz Fanninak, (Robi,Szandi,Emese,Eszti,Nóri,Tomi) de ebből tomi pénzfeldobás, nórinak meg lehet telebeszélte a fejét Dávid. De most h kiesett Szandi beszélhet a többiekkel a szálláson Fanni érdekében.

fujimo 2018.11.08. 21:57:14

@csillagporszem: izé, no offenz, de tényleg nem tudom, h ugyanazt nézzük-e... valahogy te mindig másképp látsz minden szereplőt... :D :$

...honnan vesszük pl, h ha nem lehet megítélni, hogy nem olyan rossz? :$ :)) ...ugyanúgy feltételezzük? :))

...amúgy szerintem simán alap emberismerettel kiviláglik már, hogy kinek milyen a habitusa, beállítottsága, alap személyiségjegyei... minél többet látunk belőlük és minél több szituációban, energia szinttel, annál jobban...

...és ez alapján vera, gábor és dávid is nagyon leszerepelt...kilátszott a maszkok mögül az alap természet...

...noh nem mondom én sem, h anyagyilkosok lennének... de mindegyik erősen negatív és destruktív jellem... (terrormami, energia vámpír, nyers hadúr és ezek keverékei) :D

...de egyetértek, h összetett személyiségek... és biztos van pozitív oldaluk is... csak nem nagyon tört felszínre, h láthassuk... szemben az önző oldali féregségekkel... :))

mindenévfoglalt 2018.11.08. 21:57:36

@Grassest: Tamás Fannira szavazott, én úgy láttam az előzetesben, ahogy két vízszintes vonalat húz a papír elejére, az csak az F betű lehet.

mindenévfoglalt 2018.11.08. 21:59:37

@Kiraly Zoltan1133: Jeremy biztosan nem szavaz Fannira, mert nem voltak jóban a szigeten, plusz Dáviddal örök barátok lettek az első pillanatban.

bElannaTorres 2018.11.08. 22:20:03

Az a baj az ilyen kitalált nézők kedvence féle iranyítgatással, hogy nőben sok olyan van akinek egyik női játékos sem szimpatikus soha, viszont Balázson kersztül, Gábor, Tamás Dávid mind az. Mindegy mit csinálnak, ha kétszer aljasabb vagy hülyébb mint a lányok akkor is, nekik elnézik. Ha rosszabbul játszik, ha nem szociális, ha agresszív, ha gyökkettő akkor is. És ezt az RTL tudja, de nem szabadna erősíteni. Nekik ott a ninja warrior :) azt egy nő se tudta teljesíteni

fujimo 2018.11.08. 22:20:30

@karoton: "Nagyon erőltetettnek érzem egy ilyen speciális környezetben-helyzetben mutatott - ráadásul mások által összevágottan elénk tálalt - viselkedés alapján diagnosztizálni valakit. "

ugyan, azért annyira nem vagyunk bonyolultak, h ne lehessen bennünk olvasni, pláne ennyi rész után... ami nem jelenti, h ne tudnának meglepni, biztos meg tudnának.... de azért nagy vonalakban simán lehet profilt alkotni... (kevesebből is :) )

...bár a fenti jellemzés szerintem sem áll dáivdra... :)

csillagporszem 2018.11.08. 22:21:59

@fujimo: nem tudom, én a Tvgo-n néztem általában, lehet hogy ott mást adtak.. :D
Nem tudom. Én nem hiszek ebben, hogy embereket meglehet ismerni egy ilyen rövid műsor alapján és ellehet dönteni róluk pár percnyi pillanatok alapján, hogy ők rosszak vagy jók.
Ott volt vvattila, én nagyon nem kedveltem, egy köcsög játékos volt szerintem de pl nála is elismertem hogy megérdemelte a nyereményt mert jól játszott és nála sem mondtam volna soha hogy na ő jó vagy rossz ember.

@Grassest: Lehet hogy telebeszélte e Dávid a fejüket, de akik kiestek a holtakról azok onnantól meggyőzhették egymást, hogy de igen, a Dávid egy szemét ember, nem nyerheti meg és van ott olyan aki rendesen utálja :D

fujimo 2018.11.08. 22:40:11

@csillagporszem: "nem tudom, én a Tvgo-n néztem általában, lehet hogy ott mást adtak.. :D"

ahha, tuti az lesz... mi az rtl moston nézzük... :D

"Nem tudom. Én nem hiszek ebben, hogy embereket meglehet ismerni egy ilyen rövid műsor alapján és ellehet dönteni róluk pár percnyi pillanatok alapján, hogy ők rosszak vagy jók."

Abban én sem hiszek eleve, h valaki jó vagy rossz... vagy a legtöbb képesség, képzettség, beállítottság jó vagy rossz lenne... tekintve, h ez már olyan értékítélet, ami erősen szubjektív... azonban se nem rövid, se nem pár perc... erős effektek és szituációk közepette látjuk őket... de kétségtelenül manuperálják a szerkik, h mit látunk... ettől még a gábor féregségeit láttuk, ahogy dávidot is láttuk, h mennyire nem érdekelte más... és még azt is mennyire nehéz volt kicsikarnia magából, h úgy csináljon, mintha érdekelné bárki is... :D

...verát beszólogatni, benit konfliktust és bármilyen interakciót kerülni, robit megsértődni, majd a végén mégis "heroikusan a mennybe menni"... nórit leaderkedve pofára esni... stb... ezek mind mind beszédes pillanatok...

"Ott volt vvattila, én nagyon nem kedveltem, egy köcsög játékos volt szerintem de pl nála is elismertem hogy megérdemelte a nyereményt mert jól játszott és nála sem mondtam volna soha hogy na ő jó vagy rossz ember."

...neeeem, vv atit én sem tartom "rossz embernek"... eleve nem tudom mi az, ezeket mind definiálni kéne és valami közös koordináta rendszerben elhelyezni... :D

...az viszont kétségtelen, h ezek után értékesítő gábortól nem vennék semmit... dávidnak azt sem hinném el, amit kérdez... verával nem állnék le vitatkozni... és bár tamás indítékainak őszinteségét és segítő szándékát nem vonnám kétségbe... sosem fordítanék neki sem hátat, mert hátha beszél vele valaki...

...vagyis szerintem mégis csak megismerhetőek valamennyire... amennyire egy üzletben egy eladót is nagyjából be tudsz lőni akár néhány mondat után is... még ha csak 1 alkalomból annyira, hogy éppen mennyire fáradt, milyen a hangulata... de ilyen hosszú idő után... ennnnnnyire sok szitut megjárva azért a kis csemetéket szerintem jobban meg tudtuk közelíteni... :)

itteni 2018.11.08. 22:48:29

Bárki nyerjen, de szerintem az idei évad szereplői jobbak lettek a tavalyinál. Én speciel unom a sok egyforma elkent hajú gyereket ami a tavalyi évadban volt. Az inkább hasonlított egy VV-hez. Az ideiben, meg több volt a taktika, különbözőbb személyiségekkel és egyértelműen szórakoztatóbbak voltak. Szerintem.

Nem Penny hajója 2018.11.08. 22:50:01

A nézők simán megszavaznák Fannit, de tartok tőle, hogy ez manipulatív pöcs Dávid még annál is alaposabb agymosást végzett, mint amit az összefoglalókban láttunk.

A pesszimista verzióm:
Fanni: Robi, Emese, Eszter, Alexandra,

Dávid: Beni, Tamás, Vera, Jeremy, Nóri, Gábor

Nem Penny hajója 2018.11.08. 22:52:17

@itteni: szerintem is jobbak az idei évad szereplői. Pláne annak fényében, ha megnézed milyen alja embereket kapartak össze az új VV szériába.

bElannaTorres 2018.11.08. 23:02:30

Ezek a feladatok mint a gerendatartós azért igazságtalan a nőkkel szemben a végén, mert a holtakról izomagyú jut vissza, külföldiben már nem nagyon akadna ilyen játékos a végére. Plusz a holtak azért is rossz, mert olyan hülyék vannak ott akiknek eszükbe se jut, hogy van aki ott is játszik, és nem az igazat meséli el

Nevem senki. 2018.11.08. 23:02:54

Számításaim szerint 6:4-re piacos Fanni fogja nyerni. :)))))

Nevem senki. 2018.11.08. 23:13:40

Dávidra fogy szavazni: Vera, Fíregábor, Zsérémi, Beni. Mindenki más Fannira. :))

Nevem senki. 2018.11.08. 23:17:07

@Nem Penny hajója: Tamás és Nóri nálam is bizonytalan, de sztem behúzzák Fannira és happy end. :)

csillagporszem 2018.11.08. 23:25:26

@fujimo:
Persze azt belőheted egy eladónál, hogy fáradt, rosszkedvű, flegma de nem tudhatod miért az és milyen a személyisége alapvetően. Van a bejáratott bevásárlóhelyünkön egy pénztáros csaj, aki tök cuki, aranyos, mindig tökjól elbeszélget a gyerekkel, a gyerek már messziről köszön neki. Eltűnt pár hétre és mikor visszajött, csak azt láttuk hogy szótlan, tesz az egész világra. Férjem egyszer egy jobb pillanatában rákérdezett hol volt ennyi ideig, már hiányoltuk és kiderült hosszabb időre tervezte a távollétet csak sajnos szegény elvesztette a babáját. Nah ha te csak akkor látod annyit állapítassz meg belőle, hogy milyen búvalb@szott, flegma egy eladó és nem tudhatod miért, de lehet már automatikusan berakod negatív skatulyába.
Lehet hogy Dávid tényleg egy köcsög, önelégült majom, nem mondom hogy nem lehet az, de egy ilyen műsor alapján én ezt így nem jelenteném ki :D De lehet nektek van igazatok, elfogadom hogy nem vagyok tévedhetetlen :D

csillagporszem 2018.11.08. 23:27:34

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Én 7-3ra tippelek, lehet a végén még Vera is inkább Fanninak adja a szavazatát :D

elektro013 2018.11.08. 23:35:41

Szerintem a benyúlások Dávid javára nem azért voltak, hogy megnyeressék vele, hanem döntőbe jusson. Tipikusan egy olyan karaktert próbáltak felépíteni vele, ami egy survivor minden csínját-bínját jól ismerő figura lenne. A másik oldalról is szépen belenyúltak, hogy a teljesen esélytelenek bent maradjanak és abból kerüljön ki az ellenfél a döntőre. Amit megnyer a teljesen esélytelen, így sugallva, hogy itt bármi megtörténhet :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.08. 23:39:10

"akit úgy mutat be, hogy ő az anyukám, akiről beszéltem, nehogy a többiek azt higgyék, hogy a másik, akiről nem beszélt" :D

Dzsudi fasza vót, sokszor röhögtem :D

Sir Gombóc 2018.11.08. 23:56:57

@fujimo: említetted Benit. Na ő pont azt mondta a legutóbbi kibeszélőben emlékeim szerint, hogy sokat beszélgetett a többiekkel, de ebből szinte semmit nem láttunk. Szerintem nagyon sok minden kimaradt a műsorból, ami a műsor szemszögéből nem volt érdekes és amit láttunk, azt pedig felnagyítva láttuk. Nem szabad ebből profilt alkotni, mert szinte bizonyosan erősen hiányos lesz. És erre sok minden utal, ha az egyéb anyagokba is belenézel, egész másfajta kapcsolat látszik a játékosok között is.

Nevem senki. 2018.11.09. 00:07:35

@csillagporszem: Lehet hogy Vera annyira neheztel Dávidra, hogy tegnap biztosította a szavazatáról holnap meg hátba támadja és Fannira szavaz? Nagy húzás lenne!
Mondjuk Vera Fannit sem igazán kedvelte.
Egyébként meg nem nézem ki belőle hogy itt a legvégén megkavarná a sz@rt, de legyen úgy. :)

Nevem senki. 2018.11.09. 00:32:05

@Kiraly Zoltan1133: Jeremy helyet inkább Emesét kellett volna írnod. :)

karoton 2018.11.09. 01:08:44

@fujimo: Ha a sima modort kivesszük, akkor Gáborra már inkább ráhúzható, én azt is hittem, hogy rá célozgatsz, de mivel az előzményekben Dávid volt nálatok terítéken, némileg meglepődve olvastalak, akkor ezek szerint jól sejtettem :)
Nem állítom, hogy bizonyos alaptulajdonságok nem jönnek le, de akkor is spec. környezetben, erre mentálisan készülve, "szerepjátszva" láthatjuk őket, aztán személyiségtől függöen láthatunk egyre többet a valódi énből, de itt meg bejönnek a vágók, akik vagy megmutatják ezt, vagy nem. Szóval szerintem többszörösen torzított képet kapunk, ami persze az alapoknál lehet valós.

Costanza 2018.11.09. 02:44:45

Jesus.
hadd csatoljak valami orokbecsut, nem akarok szemelyeskedni. www.citatum.hu/idezet/89758

Costanza 2018.11.09. 02:58:39

@bElannaTorres: egyetertek. Ezt kellene mar felfogni, hogy amig nekik se jo, egyikunknek sem lesz jo, viszont a pasiknak minden jo.
Azert erositi az RTL es tobbi pasi egymast, mert azokat a jogokat amiket jogosan a noknek kene odaadni, azt meg a pasiktol veszik el, ok meg ezt egyszeruen nem akarjak odaadni az Istennek sem (hulyek lennenek), meg ha jogosan JAR, akkor sem, a tobbi hulye erre kondicionalt kapo no meg bologatojanos modra beall segget nyalni a rossz oldalra, mikozben ok is csak hasznalva vannak.
Ide illik a beka esete akit elkezdenek forralni szep lassan a meg hideg vizben, majd langyos lesz, elkabul es eszre sem veszi hogy felforr.
Szamtalan esetben, pl. mikor a Fanni haborog, hogy miert is rangatjak bele a ketszerakkora pasik ot a sarba, az nem a Beni meg a Jeremy hibaja (ebben a helyzetben legalabbis), hanem a szerkesztese, de neki kotelezo levernie mindig valakin mindent es teszi ezt 1. igazsagtalanul, 2. rossz embereken.
Csak annyit fog fel az egeszbol, hogy valami nem jo, de nem is erti hogy mi nem.
Az egesz rendszerrel van a baj, es te vagy benne a fogaskerek amitol forog.
Teszed ezt butan, mosolyogva, hiaba vagy G.I. Jane, nem lesz fair play.
Ugy lesz, hogy veszitesz, es te sajat magad asszisztalsz ehhez (es eszre sem veszed)

Somogyi Tamás 2018.11.09. 06:11:46

Fanni nak van 4 tuti szavazata, Tamás,. Nóri és a párbaj lesz a mérleg nyelve. Vera szavazata

Somogyi Tamás 2018.11.09. 06:12:16

@Somogyi Tamás: szóval az csak ráadás lehetne.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 06:19:10

@Costanza:
"Szamtalan esetben, pl. mikor a Fanni haborog..." Nem Verát akartál esetleg írni?:)

Visszatérve a jelenetre ahogy Robit fogadták a hóttaknál, számomra érthetetlen. Ha igazságtalannak tartották, hogy 8 nap kihagyással visszajött, lett volna módjuk levadászni pl. akkor, mikor Eszterből és Fanniból csináltak páriát a nyilazós játékban. Akkor is és cetlizéssel is megszabadulhattak volna tőle. Mégis inkább a lányokra ment rá Dávid és a csicskája is.
Dávid végig távolságtartó volt a többi játékossal, ha pedig szólt hozzájuk, akkor lekezelően, gúnyosan. Ő maga is úgy viselkedett, mintha az elejétől kiváltságot élvezett volna.

Akár viszi a fődíjat Fanni, akár nem, számomra ő az idei év nyertese. Az utolsó döntő igazi embert próbáló, összetett feladat volt. Abban egy személyi edzőt leelőzni nem volt semmi egy lánynak. Alexát is kedveltem, jó lett volna két nőt látni a legvégén. Gratula, lányok!

Sanda.Ipse 2018.11.09. 06:22:21

@Somogyi Tamás:
Talán Nóri Fannira szavaz, bár láttuk, mennyire összehaverkodott Dáviddal.
Tamás és Vera Dávidra. Tamás csak nem fog egy cicababára szavazni!

Sanda.Ipse 2018.11.09. 06:27:19

Dávid egy dologban volt igazán jó és taktikus. A piszkos munkát a csicskájára bízta.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 06:32:29

Alexa a testi épségére hivatkozott (pontosabban helytelenül az egészségére), hogy feladta a játékot, holott szegénynek a logikain ment el a játék. Nem tudta volna behozni a hátrányát.

Costanza 2018.11.09. 06:35:07

@Sanda.Ipse: jaj de igen, bocs. Vera. mea culpa

lac64 2018.11.09. 06:50:52

@Sanda.Ipse: Szerintem ott nem volt akkora hátrányban, ami behozhatatlan lett volna. Akkor szedett össze sokat, amikor először leesett a kötélről. Utána teljesen elkészült az erejével, amikor már szinte csak csüngött ráközelítettek az arcára, hát ájulás közeli állapotban volt.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 06:59:54

@lac64:
Igaz. Ott fogta fel, hogy részére véget ért a játék. Önmagában az is gyengíthette, hogy mindkét másik előtte volt és elkapkodta. De ez egy igazi jó kis összetett feladat volt. Végre nem kizárólag erődemonstráció, hanem logika, ügyesség ÉS fizikai erőnlét.

mindenévfoglalt 2018.11.09. 07:38:14

@Sanda.Ipse: Tamás szerintem Fannira szavazott, én úgy láttam az előzetesben, hogy az F betűt írja a papírra.

etikette 2018.11.09. 08:39:00

Nem ugy van hogy a kiesettek szavazata donti el a gyoztest? Akkor mi ez a parbaj mar megint? (Az elozetesben volt) nem ertem...

Somogyi Tamás 2018.11.09. 08:48:09

@etikette: Lehet 5-5 a végeredmény, ezért a szavazás után, de az eredmények ismertetése előtt lejátszanak egy párbajt, és így előre lehet tudni, hogy a vesztes a végső győzelméhez 6 szavazatot kell szerezzen.

zorja 2018.11.09. 09:12:46

@etikette:

Tavaly is előre párbajoztak:

"Lemegy a cetlizés, DE Bencus nem olvassa fel a HD-ben látványosan gagyi műanyag bödönnek látszó urnába rejtett voksokat, mert tízen vannak és lehet iksz is, így ELŐRE lesz egy tűzrakó párbaj. Mert. Én ezt nem értem, a dramaturgia is azt kívánná, hogy a végén legyen, HA kell, gondolom a műsoridőt ki kellett tölteni valamivel. Aki nyeri a tűzgyújtást, annak van egy plusz szavazata. "

hogyvolt.blog.hu/2017/10/14/survivor_3x35_iliasz

lac64 2018.11.09. 09:29:53

Volt egy érdekes felvetés egy másik fórumon az utolsó holtak szigeti párbajjal kapcsolatban:

prohardver.hu/tema/re_vakegerke_survivor_4/hsz_402-402.html

Mindenesetre érdekes ...

Berborosz 2018.11.09. 09:37:07

@lac64: Biztos van jelentősége, hogy Dávidnál másképpen van összeállítva a két fogószerszám.
Bevetettek itt minden Mufurc Úr érdekében...

mufuvecske 2018.11.09. 09:40:31

@csillagporszem: én már erre nem is emlékeztem, de akkor maradjunk annyiban, hogy tavaly sem volt fair ez a dolog...nem mondom, hogy könnyű volt a rudas feladat, de azért nem mindegy, hogy ugyanakkora méretű rudat egy izmos 70-80 kg-os férfi, vagy egy izmos 50-60 kg-os nő tart...ha annyira egyenlő esélyeket akartak volna teremteni, akkor egy olyan kaliberű feladat lett volna megfelelő, mint az egyesüléses játék...ott nem számított ki hány kiló, ki milyen magas....

doktor faktor 2018.11.09. 09:46:04

@mindenévfoglalt: Mar csak az a kerdes, hogy a kiesore, vagy a nyertesre kellett-e szavazni :D

mufuvecske 2018.11.09. 09:48:02

@doktor faktor: így-így...szó szerint...nekem ez most a legnagyobb csalódás evör...semmi bajom nem lenne ha az utolsó feladatban mind a négyen részt vesznek, ha ott nyer Dávid elismerem a teljesítményét, és azt mondom a végjátékban már mindegy ki győz...de ez így...szánalom

lac64 2018.11.09. 09:48:31

@mufuvecske: A tavalyi annyival fair-rebb volt, hogy mindenkinek a saját testtömegét kellett megtartani. Szandinak ott lehetett is volna esélye, ha pont előtte nem nyúzza le a tenyeréről a bőrt.

Lynette21 2018.11.09. 09:51:55

Szerintem Gabor, Vera, Jeremy, Beni Davidra tesz, plusz behuzza a jatekot, ami ugye 5. Fannira szavaz: Robi, Szandi, Emese, Eszter, Nori, igy ez is 5 es Tomi szvazatan fog mulni hogy ki nyeri.

doktor faktor 2018.11.09. 09:55:17

@mufuvecske: Raadasul az is, hogy azert a negybol kettobe kerulnie jo eselye lett volna, megis ennyire kinosan bevallalosan meg kellett tolni, azt jelzi, hogy tenyleg nagyon melyen benyalt valakinek.

mufuvecske 2018.11.09. 09:56:05

@lac64: csak az a kérdés, hogy eleve így volt-e nekik odakészítve, vagy maguknak rakták össze? én azt is simán el tudom képzelni, hogy vmelyik külföldi szériában volt ilyen játék és Dávid ezekre külön figyelmet fordított...szerintem a legtöbb játékra módszertanilag (öööö) így fel lehetne készülni...ha oda volt készítve, akkor azért most már RK tényleg szarjon sünt, egymás után tizenkettőt...

doktor faktor 2018.11.09. 09:57:39

@lac64: Obasszus, ez mennyire durva!!!!!!!!!

doktor faktor 2018.11.09. 09:58:59

@lac64: Nyiiiilvan, erre @sixx nem kerdezhet ra a kibeszeloben, hanem mjd maszatolnak valamit, hogy ez is mar fel eve direkt igy lett kitalalva, a kialakitast meg rosszul latjuk. :D

doktor faktor 2018.11.09. 10:00:34

@lac64: Az a baj, hogy ezt tovabbgondolva, igazan ellenorizhetetlen, hogy az a rud egy icipicivel konnyebb, a masik egy picivel nehezebb, boven eleg az, ezt kenytelenek vagyunk bemondasra elhinni. Csak ugye, ezek utan eleg nehez.

Niké88 2018.11.09. 10:06:03

@mufuvecske: Hááát, ha nekik kellett volna összerakni, akkor nem az is benne lett volna a feladatban?? De persze, sose tudjuk meg...

lac64 2018.11.09. 10:06:22

@mufuvecske: Így volt odakészítve.

mufuvecske 2018.11.09. 10:09:03

@Niké88: most visszanéztem gyorsan, úgy volt odakészítve :( mondjuk ettől függetlenül azt tartom, hogy Dávid iszonyatosan felkészült erre a játékra, fizikailag, mentálisan is, taktikailag is és szerintem rengeteg játékot nézhetett meg...

Lynette21 2018.11.09. 10:11:33

@doktor faktor: Tudom hogy nem ez a kommented lenyege, es nem kotozkodni akarok, de sajna sixx azt irta, hogy nem o fogja vezetni az utolso kibeszelot, mert kulfoldon lesz. Azt nem irta, hogy ki lesz helyette, de felek hogy kevesbe fog bekerdezni ilyen fontos momentumokra. :(

Sanda.Ipse 2018.11.09. 10:39:24

@Lynette21:
Teljesen mindegy, hogy mire kérdez bárki rá a kibeszélőben, az Rtl-nek sikerült egy olyan műsort összehoznia, ami miatt sokunknak rossz lett a szájíze. Túl sok a megmagyarázhatatlan "véletlen".

Lynette21 2018.11.09. 10:50:54

@Sanda.Ipse: Ebben total igazad van! Bar ma nagyon meglepodtem amikor facebookos kommente beleolvasva azt lattam, hogy rohadtul sokan szurkolnak Davidnak. Nem is ertem.

Sanda.Ipse 2018.11.09. 11:00:20

@Lynette21:
Nekik elég volt, hogy RK azt mondta az első kibeszélőben, hogy Dávid egy szerethető fickó. Nekem nem sikerült semmi szerethetőt fellelni benne, mert ahhoz keveset szerepelt. Szinte alig szólalt meg, őrhelyéről leste a többi játékost és a csicskáját küldte hadba. A feladatok teljesítésében sem jeleskedett. Örök második volt valaki mögött. Legalább olyan unalmas figura volt, mint Beni, a biodíszlet, aki legalább a feladatokban ügyes volt.

rives 2018.11.09. 11:28:19

ha fel is lesz téve kérdésként, hogy mi is volt ez a dolog a vasakkal, RK valószínűleg ezt is kimagyarázza.. Dávid annyira fasza és felkészült játékos, hogy még gyorsan átrendezte a tartó baszokat mielőtt elindult a játék, és mivel a szabályok ezt nem tiltották, ezért megérdemelte, mert ő annyira ügyes...

Amúgy azt én is néztem, hogy neki egy mm-t sem moccant a vas, mintha össze lett volna hegesztve :)

Sir Gombóc 2018.11.09. 11:36:13

@Sanda.Ipse: simán utolérte a többieket a logikai bukfenc után. Viszont kétszer leesett a hídnál. Fizikailag vége volt már szegénynek. Nem kellett volna annyit rumozni előző este...

Sir Gombóc 2018.11.09. 11:46:24

@lac64: lehet a méretek miatt nem lehetett másképp összerakni. De ez így még feszülés nélkül is előnyt jelentett, az biztos, mivel nem kellett figyelni arra, hogy ne csússzon szét a két fogó. Mivel nem tud..

Chuck Νorris 2018.11.09. 12:07:11

@lac64: sokadik belenyulás, nagy kamu az egész müsor.

Sir Gombóc 2018.11.09. 12:11:12

@Sir Gombóc: megnézve a jelenetet, látszik, hogy be volt feszítve a vas. Bár igyekeztek úgy vágni, hogy ne lássuk, mikor Dávidka felveszi, de az indítás előtt van egy jelenet, mikor a kezeivel lazán, majdnem függőlegesen tartja a vasat és a gravitáció láthatóan nem működik.

bElannaTorres 2018.11.09. 12:22:05

@Costanza: észreveszik már, csak nem tudnak mit csinálni, Emese arcán is látszott.
Az egész az empátiáról szól, sokan otthonról nem hoznak sokat, vagy megtanulják hogy a gyereknek kuss van, vagyis az erősebb lenyomhatja a gyengébbet, vagy a másik véglet, hogy neki mindent szabad.
Ilyen játékoknál az a nehéz, hogy a nők közül sokan a férfiaknak drukkolnak, talán mert magukhoz hasonlítgatják a női játékost, irigyek, talán azért mert Fanni csendesebb volt mint veráék már ott sem volt, ha az első kiesett sanyit visszahoznák a döntőre akkor meg neki drukkolnának:D Miközben Fanni végig okosan játszott, Dávid meg nem, túl hamar kezdte a saját szövetségeseit kidobálni, és másik oldallal nem kötött újat közben, nem is igazán értem hogy gondolta.

mézescsók 2018.11.09. 12:57:09

@rives: Dáviddal kapcsolatban túlgondolják a kedves kommtársak a dolgot. Nem kedveltem a pasit egy pillanatra sem, de a tények makacs dolgok.

Dávid egy nagyon jó fizikumú és pszichésen felkészült játékos volt. Szerintem felépítette magában a játékot lépésről lépésre. A kezdetben nem vonta magára a figyelmet, sem taktikázással, sem a játékok sorban nyerésével, hogy ne kerüljön célkeresztbe. Egyszer a kamerának azt nyilatkozta, hogy szivesen meghallgatja a többiek sirámait, a lelki szemetesláda szerep egyszer még jól jöhet. A holtak szigetén egyrészt szerezhetett szavazókat, másrészt előre pihenhetett a végső döntőre. Volt kockázata a dolognak, de kockázat nélkül nyerni nem lehet. A végére pedig szépen odatette magát mindig, amikor kellett. Piszkosul tud koncentrál feladatokra. Kikapcsolta a világot. Neki Bence a hétfátyoltáncot is lejthette volna, észre sem veszi. Azokban a játékokban volt elsősorban jó, ahol csak magának kellett egyedül teljesíteni és valami monoton feladatot.Ott szépen beállhatott, mint egy cövek és mantrázhatta magában, hogy nem fáj, nem fáj, nem fáj, és egy idő után nem is érez semmit. Én számolni szoktam magamban, de mindenkinek más a módszere. Nem vagyok biztos benne, hogy a legutolsó játékot megnyerte volna. Fizikailag nyilván bírta volna, de komplexebb megoldásokat követelt, ahol a világ elé nem húzható egy roló, és nem lehet beállni megkövülve egy pózba.
Csak hát én az emberi embereket szeretem, minden esendőségükkel egyetemben.
Szóval hajrá Fanni, és nem azért, mert nő nyerjen, hanem, mert önmagát győzte le sokszor és múlta felül minden szempontból.

karoton 2018.11.09. 13:05:38

@Sir Gombóc: Az ember már tényleg szóhoz sem jut, mi az a szint amire le tudnak menni, hogy csaljanak egy versenyző javára.
A játék elejei "fanatikusan nem hiszek az összeesküvés elméletekben" kijelentésemtől már odáig jutottam, hogy abban sem vagyok biztos, hogy Dávid egyáltalan versenyző volt-e, vagy direkt castingolt és felkészített "szereplő".

mézescsók 2018.11.09. 13:08:46

Jani, Kitty, Eszti, Viki és Balázs nem szavaz? Jó, Eszti és Balázs feladta,ők esetleg érthető, hogy miért nem, de a többiek kiszavazással estek ki. Nem emlékszem, hogy volt tavaly.

Niké88 2018.11.09. 13:48:00

@mézescsók: Ez mind igaz, de ha az a vas tényleg "meg volt buherálva", akkor még kapott egy plusz könnyítést is, hogy mindenképpen ő nyerjen, ezáltal ne kelljen részt vennie egy olyan játékban, ami nem neki van szabva és nem biztos, hogy megnyeri. Na ez viszont már nem mindegy...

mézescsók 2018.11.09. 15:27:39

@Niké88: Azt már sosem tudjuk meg, hogy meg volt-e buherálva.
Én nem nagyon hiszem. Az nagyon durva beavatkozás lenne a játékba, és nem tudom, miért lenne az RTL-nek annyira érdeke Dávid győzelme, hogy bevállalja az esetleges botrányt. Mondjuk, hogy a játékgazda visszavonja az engedélyt, stb.

Sir Gombóc 2018.11.09. 15:37:46

@mézescsók: ott vannak a felvételek. Látszik, hogy buherálva volt.
süti beállítások módosítása