Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x06 – Ez az élet

2018. november 07. 13:00 - szde

Chris családi összejövetelen van, Kira nevű lánnyal lesz randija, ezért öltözött fel csinosan, és ha Chris nem lenne a család tagja, a katolikus latinoknak nem kellene a kényelmetlen dolgokat elmagyarázni a gyerekeknek. Feketébe öltözött emberek halálfejes maszkban támadnak meg egy ékszerüzletet (?), ahol miután a biztonsági ember nem akarja kinyitni a széfet, meglátja a felesége és lányai képét, máris készségesebb lesz. Távozóban még a biztiboyt is lelövik. Hondo civilben halad, amikor hallja a rendőrségi adón a betörést, és bár nincsen szolgálatban, megy. Mert miért ne. Autós üldözés, a sokadig a sorozatban, vicces, hogy mindig ugyanabban a 10-15 utcában, van itt rendőrkocsi is, amire lőnek a feketeruhások, majd jól fel is borul a kocsi, a benne ülő egyenruhás pedig a bordáit fájlalja, a fejéből meg ömlik a vér. Hondo jelenti a rablók távozási irányát, főcím.

vlcsnap-2018-11-04-15h27m48s234.png

Megérkezett mindenki, Deac szolgálatban van, de a főnöke nem? Érdekes. 4 millió dollárnyi gyémántot raboltak el a tagok, akiknek a használt fegyverek alapján katonai képzettségük van. Chris megérkezik a harmadik randira, mindketten csinosak, jegyzik meg, a héten a kommandós életében nem volt semmi izgalmas. Kira úgy érzi, hogy kapcsolatuk már arra a szintre ért, hogy el kell mondani, van vőlegénye, Ty, akivel együtt is él, és nagyon szereti. A pasas tudja, hogy itt van, és nem az édeshármasba kéne Chris, hanem csak Kira és Ty a nyitott szerelem hívei, és keresnek egy új nőt, egy harmadikat, aki kiegészíti őket. Az előző nőnek új állást ajánlottak, amit nem akart visszautasítani.

Chris nem érti, hogy miért van itt, erről semmit sem írt a profiljában, csak annyit, hogy biszex, és akkor lehetne egy élete, amiben van nő meg férfi is. Pont jókor jön a hívás, hogy munka van, Kira pedig csak egy találkozót szeretne hármasban, ahol a lány feltehetné a kérdéseit… Chris nem fogja meggondolni magát, ez nem ő, itt vége a dolognak. HQ-n Jimmy és Luca hegesztenek, utóbbinak problémája van előbbivel, a reggeli gyakorlaton ugyanis öt ponttal megrövidítette, mert egy olyan gránátot használt, amit amúgy csak ajtókon lehet, idézi a SWAT Szabályzatot Luca. Jimmy-ben élénken él a kép, hogy ugyanezt a technikát, amit ő bemutatott, a trénere alkalmazta egy bevetés során. Luca erre már csak annyit mond, hogy fejezze be a hegesztést, hogy visszatehesse a szerelmébe, a szuperkocsiba, asap.

vlcsnap-2018-11-04-15h28m15s190.png

vlcsnap-2018-11-04-15h28m56s287.png

Hondo viszont megdicséri Jimmy-t, hogy jól csinálja a munkáját, Jimmy megint megköszöni a dolgokat, majd rákérdez Lucára. Aki ugye háromgenerációs kommandós, öröksége van, amit meg kell védeni. Meg hát a világnézete is eléggé kétbites, és ő nem érti meg, amit a csapat többi tagja igen. Meg hát azt Jimmy se várja el, hogy mert együtt laktak, Luca kedvezni fog neki, inkább küzdjön, legyen keményebb és gyorsabb, mint eddig. A csapat egyezteti, hogy mit tudnak a gyémántrablókról, a támadások helyén nem volt térerő, ami azért ciki, mert a riasztórendszerek a hálózaton keresztül riasztanák a rendőrséget. Jess új infókkal érkezik, az izraeliek vannak a dolog mögött, ugyanis minden biztonsági embert egy bizonyos Aviv adott a boltoknak, akivel Jess még a szervezett bűnözéses időszakában találkozott. Most meg elmegy hozzá beszélni, de mivel a tag veszélyes, legalább egy ember tudja, hogy hol van.

Jess megjön a szalonba, Aviv cége megkezdte a saját nyomozását, a biztosítás csak 3 milliót fizet ki a gyémántokért, amit 11 milliót érnek, így a pasinak vagy 8 millió oka, hogy előbb megtalálja a rablókat. Jess ajánlata, hogy Aviv hívja, ha megvannak az emberek, ő pedig mindent elkövet, hogy rács mögé kerüljenek. Ahogy legutóbb, most is betartja a szavát, mert mindkettejük szakmájában egy barát jobb, mint egy újabb ellenség.

vlcsnap-2018-11-04-15h29m09s640.png

vlcsnap-2018-11-04-15h29m29s226.png

Victor, Chris és Luca egy tetőről vadásznak a támadók kocsijára, Chris eddig sokat beszélt Kiráról, de tegnap óta egy szót sem, a két srác át is látja a dolgot, hogy a láng kihunyt. Újabb támadás, megvan az új cím, jön a csapat, lövöldözés, majd lassított felvételen látjuk, ahogy Hondo lő, egy aknatetőre, onnan pedig visszapattan a golyó, és eltalálja a támadót. Victor még sose látott ilyet, a halott pedig fehér nő. 22 éves, izraeli egyetemista, legalábbis a vízumán ez állt, a fegyvert meg nem meglepő, hogy jól használta, Izraelben ugyanis minden 18 évesnek – nőnek és férfinek egyaránt – be kell állnia a hadseregbe. Egy hónappal ezelőtt tűnt el az éterben, a nagykövetség meg keresi a lány legközelebbi hozzátartozóját. Nem árt felvetni, hogy lehet, a másik három támadó is nő.

Jess és Hondo lelkiznek, David, az új pasi már a családjának is bemutatta a nőt, Hondo életében pedig nincsen komoly barátnő. Amint megvan a többi három támadó, szól a nőnek. Jess-nek le kell nemeznie Jimmy legújabb kérvényét egy fegyverre, mivel tévesen rendeltek 500 zseblámpát, amit amúgy sem néz jó szemmel a pénzügyes részleg. Jimmy viszont pont ismer valakit, akinek szüksége lehet 500 zseblámpára. Természetesen legálisan, a srác nem is érti, miért nézik ki belőle a legrosszabbat.

vlcsnap-2018-11-04-15h30m01s070.png

vlcsnap-2018-11-04-15h30m14s605.png

Hondo nem az a mikrós fajta, Deacon se látta még soha azt használni, így amikor csenget, Hondo nem is veszi ki a kaját. Deac segít neki, ez az, amikor kész az étel, de fő-főhősünk nagyon el van gondolkozva, mégpedig azon, hogy megölt egy nőt. Deacon szerint a nem nem számít ebben az esetben (teljesen jogos), de Hondo anyukája azt tanította neki, hogy a nőket és gyerekeket védeni kell. Deac szerint ez már nem az a világ (teljesen jogos), és nem volt más választása. Hondo kajája a kukában landol, és nem egy nőt ölt meg, hanem egy gyilkost.

Chris és Victor a halott lány szobatársával beszélnek, nem voltak annyira jóban, a lány vagy az egyetemen vagy a konditeremben volt, a szülei is meghaltak, viszont voltak barátai, akikkel együtt jött az országba. Azt nem tudja, hogy ők is LA-ben vannak-e, azt viszont igen, hogy telefonon beszéltek. Jimmy hozza a lámpákat, régi munkatársa meg a fegyvert, megvan a csere, igaz az újonc járt rosszabbul, mert a fegyver hibás (egy legénybúcsú tehet róla). Megvan a másik három támadó is, mind a négyen egy városban nőttek fel, és legalább egy családtagjukat a helyi (mármint amerikai) alapítvány ölte (???) meg, ráadásul az egyiküknek van barátja is, Hondo-ék mennek is megkeresni a srácot. Jess meg Avivhoz, aki borzalmas zsidó, még sosem járt Izraelben, de pont elég időt együtt öltöttek ahhoz, hogy Jess nyomkövetőt juttasson be Aviv öltönyébe.

vlcsnap-2018-11-04-15h30m59s359.png

vlcsnap-2018-11-04-15h31m07s972.png

A lány, akinek a barátja van, akinél alszik, felkel az éjszaka közepén, fegyverrel mászik a tűzlétrán, lő is, a srác semmit se ért, a lány meg menekül, majd amikor elejti a fegyverét, és menne érte, Hondo-ék az alatta lévő üveget lövik, így egyben tudják bevinni a lányt kihallgatni. A szülőket az alapítvány ölte meg, mégpedig kényszerítette őket, hogy gyémántot csempésszenek, jutalékért, majd fizetés helyett golyót kaptak a fejükbe. Aviv főnöke vezeti a céget, amúgy. És a lányoknak nem a rendőrségtől kell félniük, és egyben megtalálják őket, a sztorit meg mindenki meg fogja ismerni.

Jimmy megint hegeszt, kiderül, hogy Luca teszi tönkre a dolgokat, Chris pedig tanácsért jött. Jimmy persze megígéri, hogy nem fog fantáziálni, de még csak továbbgondolni sem a dolgokat, nyilván megteszi, majd amikor Chris rászól, visszatér a lényegre. Miért nem akarja a kapcsolatot? 1. Ez nem Chris. 2. Jimmy ismeri a családját, így is sokáig tartott nekik elfogadni, hogy mindkét kapu játszik a kommandósnál, hát még ha karácsonykor egy férfival és nővel állítana be… Jimmy pont azt szereti a lányban, hogy nem érdekli mások véleménye, és most pont ezért vannak itt, mert a lány kicsit mégis érdeklődik a hármas iránt. Chris pedig azt csinálja, amit akar.

vlcsnap-2018-11-04-15h31m47s542.png

vlcsnap-2018-11-04-15h32m23s466.png

Megvan a következő célpont, ketten is halálosabbak, mint az egész kommandós csapat, de úton vannak Avivék is, azonban Hondo-ék rossz helyen vannak, Jess van régi ismerősével egy helyen, bent pedig a gyémántokat áthelyezték másik széfbe, ami az ott dolgozó nem ismer. Hondo a lányok lelkére akar beszélni, de szerencsére jön Luca meg az idegesítő hangot kiadó szerkezete, és megvannak. Jess dühös Avivra, azért elküldte a listát a szervezett bűnözésnek, a pasas persze rögtön tárgyalna, de ezzel elkésett.

Deac sajnálja, hogy sosem ünneplik meg a győzelmeket, csak a veszteségeket sajnálják, pedig volt itt egy eset nemrégiben, ahol meg akarta ölni az ex a nőt, de Hondo megmentette. Chris végül eljött a randira. Mi lenne Chris szerepe? A teljes csomag – testi és érzelmi síkon. Mik a szabályok? Eleinte hármasban fognak randizni, majd a későbbiekben ez alakul, de semmiképp se számolja, hogy kivel mennyiszer feküdt le, a féltékenységet is kezelni tudják. Kommunikáció az aranyszabályuk.

 vlcsnap-2018-11-04-15h33m00s180.png

Luca számonkéri Jimmy-t, hogy mi ez a picsogás, ha rajta múlna, a srác a jelöltek közt se lenne. És bár tehetséges, jobban, mint néhány öreg róka, de ez egy élet. Hondo az anyukájával vacsorázik, ő készítette a kaját, valami csirkés izét salátával, a probléma pedig az, hogy nem tud mindig az a fiú lenni, akit az anyukája nevelt. Anyuka szerint inkább már unokázna, mert hát ő se él örökké.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása