Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x31 - Hajózás a könnyek tengerén

2018. november 06. 13:27 - Hoppancs

Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság:

Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről.

Most tényleg nincs, meg a helyszínen sem volt, úgyhogy meg is környékezte a bűntudat réme, amikor a tiszta lelkű Tamás felállt és megtette, amit a szíve diktált. Hihetetlen, hogy a fiú így levágta a szitut, Fanni emeli kalapját, és még tippelni sem tud, hogy …ez…így… hogy.

bscap0000_8.jpg

Éjjel megjelent egy angyal RTL-es pólóban, és azt suttogta „Tamááás ez fordulatok játéka. Meeeentsd meg Robiiiit”? Nem tudja senki, vagy aki tudja, az hallgat, mint a dalban. Tomi tovább erősíti a misztikus vonalat, mondván, "érezte, hogy lesz valami”. Figyelte a metakommunikációt, a jeleket, és poirot-i magasságokba emelkedve olvasott bennük. Különösen, amikor Gábor bőszen mutogatta Robi háta mögött, hogy kampec. "Komolyaan?" csodálkozik rá Alexandra, meg mindenki más a kis szürkék hirtelen fellángolására.

bscap0001_6.jpg

Robi a döbbenettől és a lelkiismeret-furdalástól alig tud megszólalni, pedig muszáj neki, mert most jönnek a kínos kérdések, és nincs itt az ügyvédje.  Ha az volt a terv, hogy mindenki Gáborra tesz, akkor ki szavazott Szandira? És miért? "Hát, mert nem tudhattam, van-e Gábornál amulett, és azt akartam, hogy ha igen, akkor legalább igazságos párbajjal záruljon az este", indokol Robi. "Nekem meg az volt a célom, hogy előkerüljön az amulett", hazudja Alexandra, akit már senki nem ment meg a „hét hátba támadója” címtől. Viszont ő foglalja össze legjobban a tűz körüli meeting lényegét: mindannyian tartózkodtak a történtek mélyeb feszegetésétől, mert mint egy jóféle kisvárosi krimi-drámában, mind bűnös titkokat őriznek.

bscap0002_8.jpg

A Holtak Szigetén Gábor érkezése rondít bele a reggeli kollektív tengerparti kómába. A kellemetlen fejleményt először Vera észleli, sűrű tejóistenezés és lófújtatás közepette. Gyorsan felkészíti a mellette relaxáló Nórit is, nehogy agyvérzést kapjon, amikor gyanútlanul kinyitja a szemét, és ott áll fölötte AZ. A fitneszanyuka minden keresztényi erényét egybe sűrítve kívánja, hogy az illető fulladjon már meg, de tényleg. Vera kérdésére, miszerint kiszavazták, vagy másképp került ide, Gábor azt válaszolja, hogy ez bonyolult, mire Nóri  verbális hadjáratot indít:

Nem hinném, hogy bonyolultabb, lenne amit te csináltál ott.

Húha.

bscap0003_8.jpg

Hallgassuk meg, mit fog előadni a Gábor!

ragaszkodik Vera a tisztességes eljárás elvéhez.

Gábor el is kezdi a mesét, Nóri rosszmájú, ám igaz megjegyzéseitől kísérve. Utóbbiakat nem sokáig tűri, hamar elérkezünk a politikai vitaműsorokból jól ismert, idegbajos „hadd mondjam végig” pillanathoz. Há’ mondjad, csak én meg beszólogatok közben, ragaszkodik saját koncepciójához Nóri. De nem is árul el sok érdekeset Gábor, a lényeg, hogy ő már számított a költözésre, nem izgatta magát túlzottan.

Vera - önmaga szónoki képességeit túlbecsülve - komplikált monológba bocsátkozik arról, hogy Gábor nem maradt ember vele ellentétben, inkább féreggé taktikázta magát, holott pont ő hirdette régen ennek ellenkezőjét. Amikor viszont odaér, hogy:

Mindig oda csapódtál, ahol láttad a hullámokat,

Gábor megragadja az alkalmat, hogy a valóságshow-ba keveredett Veiszer Alinda módjára pontosítást kérjen: "Micsoda? Milyen hullámok? Mit akarsz ezzel mondani?".

"Hát, ahol láttad, hogy jobb a part", teszi hozzá Vera, és ennyiben maradnak.

bscap0005_6.jpg

Elhangzik még néhány napraforgóvagy, ezegyilyenjáték, csalódtunkbenned, elárultadacsaládot, aztán Vera inkább elmegy feltölteni a D-vitamin készleteit. "És te Dávid, élsz még?", jut eszébe Gábornak cimborája, de utóbbi nem kíván érdemben nyilatkozni, remekül van, minden szép, boldog karácsonyt kíván. Gábor továbbra is elképesztően nyugodt, nem nyúl a machetéért, nem kezd el varánuszokat kínozni, de legfőképpen nem sértődik meg, mert ő azt sosem szokott. Az ugyan kicsit rosszul esik neki, hogy Dávid meg őrá tesz magasról, de nem haragszik, tökre megérti.

bscap0006_7.jpg

Megjön a levél a következő párbajról, amelynek során az egyik „legalapvetőbb ősi, emberi félelemmel” kell majd szembenézni. Mi lehet az? Sötétség? Bezártság? Hogy elkáromkodjuk magunkat a gimis irodalomtanárnőnk előtt? Most még csak annyi derül ki, hogy mentális és fizikális erőre is szükség lesz. Gábor csak nem bírja megállni, hogy félrehívja Dávidot, mert úgy érzi, megorrolt rá valamiért. Á, dehogy, ne hülyéskedj, mondja a haver. Különben meg nem kell egymásért rajongani, nem Schobert Lara musical.ly-s közönségtaliján vagyunk, ez egy kemény harc, itt a végjáték, majd simizzük egymás fejét később. Gábornak mindebből azt szűri le, hogy Dávidot megszállta a közöny, nem érdekli semmi, talán már egy cicás videó sem tudná visszahozni az apátiából. Pedig lehet, hogy tényleg csak belőle lett elege.

bscap0007_8.jpg

Visszaugrunk a Bayanikhoz, ahol sor kerül az utolsó védettségi játékra. Egy sziklafalra erősített tákolmányon, a tenger fölé nyúló, szűkülő pallókon kell majd vezényszóra mindig eggyel előrébb lépni, aztán aki lezuhan, vagy nem helyezkedik el 30 másodpercen belül, az kiesik. A nyaklánc a biztos top3-as hely mellett bónuszként azt jelenti, hogy a győztes elmehet látogatóba a Holtak Szigetére, és az ottani párbajon is megvédhet valakit.

bscap0008_6.jpg

bscap0011_6.jpg

bscap0009_7.jpg

A feladat keménységét át tudom érezni, én valószínűleg akkor is azonnal lezuhannék, ha Bencus nem lihegne közben a nyakamba. A bayaniknak azonban nincs ilyen szerencséjük, Fanninak például a majdnem elfelejtett tériszonyára hívja fel a figyelmét, Szandival közli, hogy kicsit remeg a lába, és folyamatosan emlékezet a forróságra is. „Egyetlen rossz mozdulat, és a mélybe zuhantok.”, biztat bájosan, és megérteném, ha itt már maguktól ugranának le sikítva, csak hogy hagyja abba. Először Tamás pottyan le (nem direkt), majd Robi, aztán Fanni nem ér időben a kijelölt pontra, úgyhogy Alexandra fölényesen győz. Mindenkinek plusz pont jár azért, hogy Bencét nem lökték le.

bscap0012_6.jpg

bscap0013_3.jpg

Tamás kifejti, hogy büszke magára, hiszen:

Az egyensúlyérzékem nem mondom azt, hogy nagyon jó volt…sőt, nagyon rossz volt.

Tovább is mondaná az okosságokat, de Robi félbeszakítja a Fannira borulva abszolvált, keserves zokogásával. Rajta ugyanis most jön ki  a szusikészítős képregényből  ismerős életérzés, amelynek lényege nagyon röviden: „nem értem el semmit az életben, nincs mire büszkének lennem, holott már HARMINC vagyok, ráadásul még egy ilyen hülye játékot sem tudtam megnyerni és ha egy kommentfalon nekem szegeznék a kérdést, hogy mit tettem le az asztalra, akkor bizony kénytelen lennék meghúzni magamat és visszaszívni minden csúnyaságot, amit Steven Seagal mimikájáról mondtam, és beköltözni a kuka mellé, a patkányok közé, hátha ők majd tisztelnek.”  Persze én is csak azért viccelem el, mert ez most kicsit megérintett, és ha komolyan belegondolnék, akkor már a szőnyegen feküdnék felvágott erekkel, a friss macskahányástól néhány centire.

bscap0016_4.jpg

bscap0017_4.jpg

Bezzeg Szandi boldog, erős kontrasztot képezve örömködik, ami szintén érthető. A többiek meg mély emocionális gödörben vergődnek, mert már csak egymásra szavazhatnak, és miután Tomi nemes lépésével jól bekavart, a bajtársiasság és összetartás szinte kicsinálja a Robi-Tamás-Fanni triót. Tomi a fel-feltörő könnyektől mukkanni sem tud, jó lett volna ha igaz barátaival mehet a legjobb háromba, akik csak majdnem szavaztatták ki, és most ez meghiúsult, pedig szipp…annyira szeret…hüpp…mindenkit. Szerintem most kéne bejátszani Tori Amos 1000 Oceans című dalát.

A férfiak mindig érzékenyebbek, mint a nők,

jelenti ki Fanni, aki hősiesen tartja magát, és vigasztalja a gyengébbik nemet.

Tamás azért annyit még el akar mondani Robinak, hogy…hüpp… döntsön úgy, ahogy…szipp… a szíve diktálja, ne foglalkozzon a …szlorty….tegnap estével. Zsepit amúgy kapnak, vagy falevelekbe kell taknyolni?

Fú, de utálom ezt a  játékot!

állapítja meg Robi.

Jaj, nem bírom, hüpp,

teszi hozzá Tamás.

Robit gyötri a bűntudat, mint Colin Farrellt a Kasszandra álmában, óh, mit tett, és hogy fogja ezt elmondani a jóságos tesójának?

bscap0018_3.jpg

E drámai pillanatban térünk vissza a Holtak Szigetére, ahol lehull a lepel a rémisztő megpróbáltatásról. Ketrecek alá kell feküdni a tengerben, miközben a dagály miatt folyamatosan nő a vízszint. Aki először adja fel, ájul el, vagy hal meg, az már mehet is haza. Utóbbi két lehetőség elkerülése érdekében Bencus ellenőrzi majd, hogy mindenki magánál van-e, és ha valaki nem teszi fel a kezét, amikor hangjelzést ad, sajna kiesik, akkor is, ha csak elbambult. Szandi érkezik motorcsónakon, mosolyogva, amit Vera nem győz nehezményezni. "Mosolyogj, fényképeznek", dünnyögi gúnyosan, aztán koppan, mikor megtudja, hogy nem adhat elő valami jó kis alázós, cicerói kioktatást, mert bizony a gyógyszerész csak látogatóba jött, megmenteni valakit. Annyira feszült pillanat, tényleg, nem is sejtem, hogy vajon ki lesz a szerencsés. Hát Gábor. Ne bassz! És még a érméjét is visszakapja.
bscap0019_2.jpg

A fulladozós játékot Nóri adja fel először, amit meg tudok érteni,  tényleg para. Vera jön másodszor, majd Jérémy, úgyhogy Dávid lesz a győztes, aki a következő párbaj alól felmentést kap, hogy kipihenten vághasson neki  az utolsónak. Gábor bevallja, hogy nem sokáig bírta volna, a gyengébb idegzetűek most Szandit átkozzák. Nóri elbúcsúzik, szép volt, jó volt, nem bán semmit, bizonyította, hogy karakán csaj, várja otthon a család. Még Gábor is kap tőle puszit, mert megbeszélték a dolgokat. Állítólag…

143 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karoton 2018.11.06. 17:30:40

@Sanda.Ipse: Na arra már alkatilag is alkalmatlan lenne, ahogy az itteni játékok többségére is, tkp. egyben jó, ha nyers erő kell és nulla ész, húzás-tolás-emelés stb. Pl. bányalóként szép karrier állna előtte :))

Berborosz 2018.11.06. 17:31:47

@Sanda.Ipse: Akkor már azt is értem, miért ma lesz a madzagégetés.
Ilyen bizonytalansági faktornak nem tehetik ki Dávidot.
Nem járhatnak még egyszer úgy, ahogy a kis girhes Szandra tovább tartotta a kést...

MegaTron963 2018.11.06. 17:41:41

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Arra utaltam, hogy úgy adta elő mintha valami ősi erő miatt ez nem jött volna össze. Saját maguknak köszönhetik. Robi is ha nem tolja ezt az Alexára teszi dolgot...magának köszönheti :)

karoton 2018.11.06. 17:49:55

@MegaTron963: Egyszerűen kikerülhették volna ezt a dolgot, ha Alexa felveti, hogy Robi rakjon Gáborra és Fanny meg Robira, ha már ennyire be akarják biztosítani magukat.

MegaTron963 2018.11.06. 17:58:58

@karoton: Tényleg az van amit Fanni a bevezetőben mondott: Megbeszéltek x-et, de mivel mindenki úgy gondolja ő milyen zseniális és önálló útra lép, ezért y lesz belőle :)

Mondjuk...nekem már ott fenntartásaim vannak, hogy mondjuk Jeremy (nem mintha védeném, én már ott kitettem volna amikor beavatkozás nélkül nem tudott tüzet gyújtani) 4 + kell megnyernie, aki pedig utolsónak esik ki annak elég az utolsót behúzni és bent van.

Idén egyébként kreativitásban (nem tudva mennyi ráhatásuk van) szinte alig volt új feladat. Ez az "ősi félelem" is ugyanúgy volt...ha ma párbaj lesz és kés vagy torony építése kockákból...

karoton 2018.11.06. 18:06:52

@MegaTron963: Ez azért valahol érthető, el sem tudom képzelni ennyi kavarás után én már kiben tudnék megbízni kint, milyen apró jelekre uralkodna el rajtam a teljes paranoia :)

Igaz, hogy az utolsóként érkezőnek csak egyet kell nyernie a holtaknál, de ő meg addig a Bayaniban élt túl jópár játékot-kiszavazást, szerintem ez így kiegyenlíti a dolgot. Egyébként kint ez úgy működött, hogy a holtaknál mindig egy fő volt, aki az aktuális kiesővel szinte rögtön párbajozott, majd a győztes várta az újabb kiesőt. Ez azért is korrektebb volt, mert így nem lehetett kapcsolatokat építeni a holtaknál ill. beülhettek a kiesők a kiszavazásokra is.

Sir Gombóc 2018.11.06. 18:11:23

@Sanda.Ipse: azt még nem tudjuk, Tamás mire akarja megkérni Szandit, illetve teljesíti-e? Ld. előzetes.

Timi1983 2018.11.06. 18:25:49

Én lamuuurt sejtettem Robi és Fanni között.. De ez ma tuti megcafolódik. Fanninak drukkolok egyedül. Fíreg hányinger. Mióta Szandika újra hozzá húz, őt is utalom

Sanda.Ipse 2018.11.06. 19:11:54

@Sir Gombóc:
Nem láttam az előzetest:)

MegaTron963 2018.11.06. 19:18:21

Jeremy és a tűz...itt nem jött senki meggyújtani helyette :'(

perszepolisz 2018.11.06. 19:26:48

Fanni azt hiszem kimondta a holnapi öfi címét.

MegaTron963 2018.11.06. 19:43:49

Vera - velük (Robi,Fanni, Alexa) szemben én is biztos megnyerném :D

Tamásnál ez a logika megint, hogy Róbert legyen a mérleg nyelve...

perszepolisz 2018.11.06. 19:51:49

Szandi Robira szavazott
Fanni Tomira,
Robi és Tomira
Tomi meg Robira.

Kiderült, hogy Robinak volt pofája Tomira tenni, mert azt hitte hogy megbeszélték a folgokat és feloldozást nyert, Tomi meg mégsem olyan jámbor, hogy ezt az árulást megbocsássa.
Fanni ott van a döntőben

etikette 2018.11.06. 19:58:22

Arra semmi esely hogy a jeremias menjen vissza? Azert nala is van potencial imitt amott...

doktor faktor 2018.11.06. 20:07:34

Ertem a patoszt, de Szandranak Tomira lett volna erdeke szavazni, ahova vegul Robi is csak eljutott. Azert ez most egy marha jo resz volt, ahogy Gabor racsodalkozott a "baratjara", meg ez a vegjatek is.

MegaTron963 2018.11.06. 20:10:42

"Ez egy otthon, TV-n keresztül néző nem értheti meg" De azért mindketten Tamásra szavaztak :D

Elérhető közelségben a 20 millió...kibírnak egy lelkifurdalást.

Nem Penny hajója 2018.11.06. 20:13:17

Azért ennyire nem kellett volna Robinak bocsánatért esdekelni, mert annak idején a kiesésekor Tomi is simán rászavazott. Amiatt még jött eggyel neki Tomi.

Alexandra előtt le a kalappal, ahhoz képest, hogy majdnem kiesett a legelején, elég erős hajrát nyomott. Az előzetes alapján meg szép kerek a popsija. :)

csillagporszem 2018.11.06. 20:13:27

Ez a mai rész már rosszabb volt, mint egy brazil szappanopera.
Hihetetlen hogy Tomi ott van a 3ban. Taktikailag egy 0, védettségiben se nyert sokat és mégis ott van. Adja isten hogy ne ő nyerjen, mert különben a következő Survivor arról fog szólni, hogy mindenki aranyos és kedves és senki nem szeretne majd ellenségeket szerezni magának taktikázással.

Somogyi Tamás 2018.11.06. 20:14:06

@doktor faktor: Miért is? Tomi verhető a játékokban, a szavazata viszont Szandráé lenne a döntőben, ha arra kerül sor.

Kamiko555 2018.11.06. 20:14:26

Na,akik Fannikáért aggódtak tegnap,remélem megnyugodtak...:)

csillagporszem 2018.11.06. 20:18:42

Kijut vissza a holtaktól? Dávid vagy Vera? :D
Totál elvannak tájolódva szegények :D Esélyük sincs senki ellen a döntőben :) Talán Szandi ellen lenne, de még ellene sem :)

doktor faktor 2018.11.06. 20:18:47

@Somogyi Tamás: Mert ha egyutt mennek a dontobe, Tamas ugy nyer a szimpatiaszavazason, mint a huzat. Ezzel Szandra tokeletesen tisztaban is volt, tobbszor elmondta, hogy vannak elkepzelesei, de ket dologban biztos, hogy Gabor ellen nyerne es Tomi ellen nem. Vagyis ennyire a finishben mar nagyon azon is rajta kell lenni a bentmaradas mellett, hogy aztan kivel kell megmerettetni a vegen.

Berborosz 2018.11.06. 20:22:14

@Kamiko555: Én megnyugodtam. Ez nekem így tetszett, ahogy volt.
Az is, hogy Robi repült. Akit egyszer kiszavaztak, az ne nyerjen.
(Nem tudom elképzelni, hogy visszajöjjön a holtaktól.)

doktor faktor 2018.11.06. 20:22:56

@csillagporszem: Szerintem David nagy eselyes, ha visszajut, kemenyen melozott ezen a holtaknal is. Plusz en teljesen szubjektiv valamiert R.K. reakcioibol arra tippelek, hogy David ment vissza es meg is nyerte ( csakugy, mint a tavalyi holtaktol visszatero). Ha igy van, remelem, elgondolkodnak azon, miert hulye otlet ez a holtak szigete nevu csapatepito trening a kiesetteknek ahelyett, hogy szepen ulnenek a tanacsokon es kamllaznanak.

doktor faktor 2018.11.06. 20:24:24

@Berborosz: Igen, en nagyon birtam Robit, es sajnaltam, mikor elsore kiesett, de igy tisztabb volt. A maradek haromnak mar mind jo szivvel odaadnam. A holtaknak nem.

Kamiko555 2018.11.06. 20:25:32

@Berborosz: ááá,az kizárt dolog,hogy a Robi lenyomná a Verát vagy a másik két spártait...Úgyhogy Robi fronton is meg lehet nyugodni,biztos h nem fog visszatérni...;))

bElannaTorres 2018.11.06. 20:26:03

Örülök hogy a két lány bentmaradt. Az lenne a vicc ha ezek után Dávid Tomi döntő lenne

bElannaTorres 2018.11.06. 20:27:08

@doktor faktor: én is ezt érzem, meg hat tudjuk hogy lány nem igazán nyerhet, kicsit megfelelnek a nézők akaratának és úgy intézik az utolsó párbajt

csillagporszem 2018.11.06. 20:27:26

@doktor faktor:
Szerintem RK csak szerette volna, hogy Dávid nyerjen és azért amiért azt csinálta amit ők vártak, amiről szerették volna hogy szóljon ez az évad. Ettől függetlenül alig tudok összeszedni olyan ember aki tuti Dávidra fog szavazni. Szerintem Fanni nyer az idén :D Valamiért azt érzem Szandi nem kerül be a döntőbe, de ez csak megérzés :)

Sanda.Ipse 2018.11.06. 20:30:39

@perszepolisz:
Ne felejtsd el, hogy Robi visszakerülése után mindig Fannival bandázott. Két választása volt csupán.

Sanda.Ipse 2018.11.06. 20:32:30

@Kamiko555:
Robi poharakat és palackokat tud csak emelgetni, mint bártendör. De ő mondta is magáról, hogy sem nem erős, sem nem ügyes.

Sanda.Ipse 2018.11.06. 20:35:17

@csillagporszem:
Amit előzetesben mutattak, ahhoz férfi karizom kell. Nők sokkal kevesebb karra, vállra erősítő gyakorlatot végeznek, hogy ne legyen vastag a karjuk.

Kamiko555 2018.11.06. 20:36:34

@Sanda.Ipse: "De ő mondta is magáról, hogy sem nem erős, sem nem ügyes."
Vagyis a Survivorban volt a helye...:-D

csillagporszem 2018.11.06. 20:37:32

@Sanda.Ipse: látszik, hogy ez az utolsó párbaj arról szól, hogy visszakerüljön Dávid. Ez így viszont nem fair. Utolsó feladatnak olyat kellene adni amiben nőknek is ugyanannyi esélyük van. Így a csajok tök feleslegesen szívtak a holtak szigetén ennyi ideig.

perszepolisz 2018.11.06. 20:41:13

@csillagporszem: Milyen nők? Vera van ott, ő meg komolyan erősebb mint Robi.

csillagporszem 2018.11.06. 20:41:52

@perszepolisz: jó oké, de ha lenne más nő akkor vele szemben nem lenne fair :D

Berborosz 2018.11.06. 20:42:43

@csillagporszem: Így van. És lesz majd az első elődöntő, azt figyeld meg. A lányok tavaly is abban hullottak el.

Sanda.Ipse 2018.11.06. 20:46:30

@perszepolisz:
Robinál mindenki erősebb. Még a jelen lévő technikai személyzet is.

Sir Gombóc 2018.11.06. 20:47:05

@csillagporszem: lehet Tomi taktikája pont ez. A jámbor viselkedésével önkéntes feladásra készteti a többieket.

csillagporszem 2018.11.06. 20:48:27

@Berborosz: szerintem tavaly más volt azért a felállás. Feri meg Iliász nagyon erősek voltak. Bár Ferinek nem volt könnyű dolga. Már nem emlékszem annyira de az rémlik hogy nem nyert nagy fölénnyel az utolsó elődöntőben. Tuti lesz csaj a döntőben. Remélem legalábbis jobban tippelek a tegnapinál, amikor azt írtam ma Tomi esik ki :D

Kamiko555 2018.11.06. 20:50:37

Kérdezema hozzáértőket,hogy Dávid mégis hogy fog visszajutni,ha ilyen kitartós feladatok,(mint amilyen a holnapi is) nem nagyon mentek neki?!
Mert most én is elbizonytalanodtam,hogy ki marad a végén...

csillagporszem 2018.11.06. 20:55:33

@Sir Gombóc: esküszöm eszembejutott ez műsor közben, hogy annyira jól tolja ezt a szeretet dumát, hogy ezzel veszi rá a többieket, hogy adják fel a versenyt a javára :D

Berborosz 2018.11.06. 20:56:53

@csillagporszem: Legyen igazad!
És rosszul írtam az előbb, csak a második elődöntőben estek ki a lányok.

Pillecukor 2018.11.06. 20:58:12

Én is úgy gondolom (remélem), hogy a holnapi feladat nem Dávidnak kedvez.
Vera természete tényleg nem túl jó, de abból a hármasból (Robi úgye nem játszik) mégis neki kellene nyernie.

Berborosz 2018.11.06. 21:00:54

@Kamiko555: @Pillecukor: Dávid lábteniszező. Reméljük, a kezei gyengék.

Kamiko555 2018.11.06. 21:09:49

@Berborosz: hát amint láttuk párszor, tényleg nem erős az ilyen feladatokban. De itt viszont akkor megbukik a szerkesztői belenyúlásos elmélet...hacsak holnap nem úgy nyúlnak bele, hogy arra még mi sem gondolunk!!! :)))

bElannaTorres 2018.11.06. 21:13:26

@Berborosz: .nem tűnik gyengének a karja sem, előzetesből meg úgy látszott a többiek jobban szenvednek

@Kamiko555: azért egy órát ő is megtartotta a kést, jó benne csak szandi jobb volt

csillagporszem 2018.11.06. 21:14:30

@Berborosz: Dávid Spartan Race versenyekre is jár, azt írják világbajnokságon is részt vett. Ilyen versenyekhez azért kell az is hogy karban erős legyen :)

Kamiko555 2018.11.06. 21:15:21

@bElannaTorres: Verát viszont nem verte meg senki az ilyen feladatokban. Még Nóri sem... Szóval...nemtom...

Berborosz 2018.11.06. 21:20:41

@Kamiko555: Előbb Dávid, aztán a csuka, majd a harcsa, és a lepényhal megy utoljára...
...és nyer Vera!

Kamiko555 2018.11.06. 21:22:57

@Berborosz: :-D na az beb*szna! Oda lenne az egy hónap alatt felépített elméletem...(többekkel egyetemben.. :)) Aztán ki tudja...lehet, hogy tényleg pofára esünk és Vera mindent visz! :DD

Grassest 2018.11.06. 21:34:00

Jó volt látni ahogy Dávidnak is elege lett a csicskából. Mondjuk Vera felvállalhatta volna a véleményét. Igaza van h mindenki Gábor ellen szavazna.
Remélem hogy nem az RTL házikedvenc Dávid nyeri de van esélye mert a végső szavazáson sok ember szavazatán meg fogunk lepődni.

mindenévfoglalt 2018.11.06. 22:31:24

Megkövetem magam, mivel tegnap kételkedtem Robi hirtelen jött őszinteségi rohamának tiszta motivációjában.
Teljesen korrekt volt szerintem, és el is hiszem, hogy rettenetesen érezhette magát a történtek miatt, de hogy ezek után miért Tamásra szavazott, azt nem értem.
Ha mindenáron ki akart volna esni, akkor Fannira kellett volna tennie, és akkor 2 megy rá, 1 Fannira és 1 Tomira és simán kiesik. Vagy valamilyen furmányos módon Fannit akarta védeni, mert félt, hogy rá tesz Tamás és Szandra, így minimum párbajozik a Fanni és a Tamás, de nem esik ki rögtön? Vagy?
Bárhogy csűröm-csavarom, nem értem.

Nevem senki. 2018.11.06. 23:17:47

@Timi1983: Szandika csak vele akar döntőzni ami érthető. Amúgy a csaj nekem se szimpi.

Nevem senki. 2018.11.06. 23:19:45

Vera annyira van képben mint Tamás. Semennyire.

Nevem senki. 2018.11.06. 23:22:41

Az utóbbi napokban nem sokat mutatták a holtakat, de szerintem Dávid mindenkihez dörgölőzött csak ne keljen gáborral beszélnie. Kíííínos nekije. :D

Nevem senki. 2018.11.06. 23:29:39

Szandra Tomi szavazatára hajt. Abban bízik, hogy a próbákon rosszul teljesít és kiesik.
Ahogy be voltak szarva az exgagambások, hogy Tomi a próbákon veszélyes és neki kell menni, ahhoz képest eléggé alul teljesített.

Nevem senki. 2018.11.06. 23:34:32

@Berborosz: Tavaly Barbara mindenben elhullott volna. :)

Nevem senki. 2018.11.07. 00:16:23

Zséréminek azt kellett volna mondania a búcsú riportba, hogy: Zsérémi ugyán kiesett, dé ákkor sém ádjá fel. Mert jobb há tudjá mindénki, hogy Zsérémi még játékon kivül is nágyon nágyon veszélyes. :)

Costanza 2018.11.07. 03:09:36

jaj. barcsak eleg lenne az eletben ilyen tamasnak lenni, jottett helyeben jot varj, en mar aranyba lennek ontve. Melyik szigeten van ilyen vilag? mert odakoltozom.
Remelem valamelyik lany nyer, mindenben jobbak voltak.

Kameleontiná 2018.11.07. 08:10:54

@mindenévfoglalt: Robi szavazását én sem értem. De Szandráét sem. Miėrt nem Tomit szavazta ki Szandi?. Vele szemben a döntőben nincs esélye

Hogy kerültem én ide? 2018.11.07. 08:12:53

@Kameleontiná: Mert Tomival szemben az elődöntő(k) során bármilyen feladatban van esélye.

Berborosz 2018.11.07. 08:41:34

@Kameleontiná: Én se hiszem, hogy Tomi bejut a döntőbe.

Sanda.Ipse 2018.11.07. 08:53:24

@Kameleontiná:
Pedig logikus: Robi azért szavazott Fannira, mert vele bandázott mióta Robi visszatért a játékba, közelebb állt hozzá, mint a tisztalelkű. Alexa azért szavazott Tamásra, mert szüksége van a szimpátiaszavazatára egy esetleges döntőben.

Sanda.Ipse 2018.11.07. 08:57:46

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Jérémyt részben leamortizálta mentálisan a két lány, részben a punnyadás a fíreg-szigeten. Nem is nagyon harcolt a bennmaradásért.

lac64 2018.11.07. 09:08:42

@Sanda.Ipse: Nálam Jeremy az igazi túlélő. Igaz, hogy tűzet nem tud gyújtani, ha a stáb nem eteti, akkor éhen hal, de ennyi időt kibírni Verával és Nórával anélkül, hogy felvágná az ereit ... :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.07. 09:27:07

@bElannaTorres:
Dávid vs Tomi döntőn 70%-ban Tomi kapná a szavazatokat.
Vera vs Tomi döntőn is szerintem meg lenne a 70%-a Tominak.
Fanni vs Dávid döntőn 50-50% de én Fannira szavazNÁK

Sanda.Ipse 2018.11.07. 09:46:14

@szociál:
Kizárt Bárki vs Tamás döntő, ugyanis nem fog odáig eljutni.
A lányoknak drukkolok, de Fanninak jobban örülnék. Alexa viszont erősebb és kitartóbb a feladatokban, félő, hogy Fanni sem jut a döntő közelébe.

Berborosz 2018.11.07. 10:02:49

Az én kívánságlistám, fontossági sorrendben:
- Dávid ne nyerjen,
- lány nyerjen,
- Fanni nyerjen.

tar 2018.11.07. 10:12:35

Az én kívánságlistám, fontossági sorrendben:
-Vera ne nyerjen: nagyon rossz üzenete lenne a jövőre nézve - jönnének az agresszív erőjátékosok. (Már Feri és Iliász tavalyi döntője is elég nagy csapás volt ebből a szempontból: sehol egy taktikus, kizárólag fizikális játékosok.)
-ennyi: a többiek mind villantottak valami érdemlegeset (még Tomi is)

Sanda.Ipse 2018.11.07. 10:20:07

Dávid igencsak távolságtartó lett egykori csicskásával.

Berborosz 2018.11.07. 10:21:57

@Sanda.Ipse: A mór megtette kötelességét, a mór mehet.

doktor faktor 2018.11.07. 11:47:12

@Berborosz: Enyem: David ne nyerjen, lany nyerjen, Szandra nyerjen

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.07. 12:13:49

@Sanda.Ipse: @Berborosz:

Vera - Fanni döntőt akaróóóók
És nyerje Fannibaba :*
Hátha olyan feladat lesz amiben nem szükséges a "fizika" úgymond :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.07. 12:15:23

Mert ha olyan feladat lesz ami a kitartásról szól akkor Alexsándor tuti bejut a döntőbe, ő képes egy hétig állni a kezében bármivel, kib*szott szívós a 45 kilójával :)

bElannaTorres 2018.11.07. 12:19:04

nalam a két lány közül az egyik, nehéz eldöntenem mert mindkettő nagyon jól játszott. Fannit elejétől kedvelem, de Szandi meg nagyokat fordított sokszor a helyzetén.
Tomit nekem nem szimpatikus.

bElannaTorres 2018.11.07. 12:20:27

@szociál: biztos, hogy sportolt valamit, ügyes és nagyon kitartó, Fanni meg szerintem max a tornaórákra járt :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.07. 12:30:01

@bElannaTorres:
Tomi számomra sem szimpatikus , de a 3 fiú közül ő a legegyenesebb, elég ha tudjuk CSALÁD :)
Dévid a sumákolós hallgatag stílusával nem fog kapni sok szavazatot, Gábor sztem egyet se :)))))))))))
Alexsándor megérdemli hogy oda érjen, mert elég komoly párbajokat nyert meg.
Robinak adjanak egy fürt banánt és egy repjegyet haza.

Nevem senki. 2018.11.07. 12:32:51

Nyerjen: Fanni vagy Tomi.
Ne nyerjen: Vera, Fíreg, Alex
Dávid és Robi csak akkor nyerjen, ha Alex ellen van ott valamelyik.

Kamiko555 2018.11.07. 12:47:48

Az én kívánságlistám nagyon önző:
- Dávid nyerjen (hogy igazam legyen)
- Szandi, Vera ne nyerjen
- Fanni, Tomi közül meg full mindegy...

Kamiko555 2018.11.07. 12:48:54

Jah, bocsánat, Robit úgy vettem, hogy vissza se megy... :P

fujimo 2018.11.07. 13:30:14

- Dávid ne nyerjen és hugyozza le egy viziló... kéjesen átszellemült ábrázattal
- Gábor ne nyerjen és számolja meg, h hány fíreg van a hogyvoltok kommentjeiben
- Vera ne nyerjen, de azért láthassuk még hajolgatni... némán! :D (elnézést kívánok)
- Robi térjen vissza a szigetről, de ne nyerjen
- Tamás se nyerjen,
- Alexa se nyerjen

...vagyis nyerjen Fanni... :D

fujimo 2018.11.07. 13:36:29

Tamással az a gondom, hogy bár nagyon "tisztalelkűűűűűű"... csak valahogy ettől még csőlátású és ezzel ugyanolyan destruktív tud lenni, mintha szándékosan lenne szemét..

Több ízben pálcát tört mások felett kioktatóan, ítélt és magát melldöngetve magasabbra helyezte... miközben aztán az árulásánál teljes önigazolásának csúcsán eszébe nem jutott volna belátni, h ő is "elárulta" a többieket...

...nekem valahogy olyan, mint egy kormánypárti szavazó... önmagában nem gonosz... de végtelenül butaságából kiindulva annyira megvezethető, hogy simán elképzelem, ahogy erkölcsösségről szónokolva megmondaná, h ki a magyar és ki a hazaáruló... bocsánat a politikai felütésért...

Tonio1 2018.11.07. 13:38:16

most nem azért, mert én vagyok a sasszemű, de az senkinek nem tűnt fel, hogy a a védettségi játékot Robi nyerte? csak ő volt az utolsó résznél időben a helyén. Bencus visszaszámolt, majd amikor csak Robi volt a jó helyen, akkor szólt Szandinak és Fanninak, hogy menjen előre, aztán pedig megint számolt vissza 3-tól.
az RTL megint belenyúlt, mert a Robi, Fanni, Tomi + 1 halott nem olyan érdekes vég, mintha Tomi+Fanni és Szandi+Fíreg/Dávidisten lenne ott.

bElannaTorres 2018.11.07. 13:58:20

@fujimo: pont ezek jutottak eszembe nekem is

Costanza 2018.11.07. 18:29:44

@fujimo: plus 1.
Az eletben veszelyes az ilyen meggyozodesesen ostoba mert olyan korlatolt, hogy fel sem fogja, hogy o nem TUDJA a dolgokat, csak hiszi, es ezt gondolja fix tenynek.
A masik, hogy hiaba esik pofara 500x, akkor sem tanul belole. Sokszor hangoztatta, hogy vele ezt meg ezt nem lehet megtenni, de mar vagy 5-en megtettek vele, es meg mindig csak segget csinalt a szajabol.
Az emberek az ilyen idiotakat sajnaljak, es joszivunek meg egyszerinek gondoljak, es ezert nem akarjak megbantani, csak amikor az ilyen ostobak az eleted felett dontenek, na olyankor tunik is fel hogy mennyire nincs rend a vilagban. Azonnal el kell tavolitani donteskozelbol, mert mesz le vele egyutt a nagy empatiaban aztan csak nezel, hogy kerultel oda. (Robi jol meg fogja banni ezt a vajszivuseget, ha majd nem nyer 20milliot, inkabb apolhatott volna vele tom sawyer tipusu baratsagot, mert az ilyen Tomi tipusok csak jobbagyok/gyalogok a sakktablan. ) Isten ments hogy nyerjen.

Sir Gombóc 2018.11.07. 20:07:10

@Tonio1: én egyáltalán nem ezt láttam.

Tonio1 2018.11.07. 21:25:00

Vannaok olyanok, akik mind a mai napig nem hiszik el, hogy a Föld kerek, hiába vannak róla fotók, videók, bizonyítékok.
Nézd vissza, hallgasd ahogy Bencus számol vissza először 7-től, majd 5-ről, majd amikor vége lesz akkor rászól a lányokra, majd megint számol vissza 3-tól...

Sir Gombóc 2018.11.07. 22:29:23

@Tonio1: teljesen mindegy, mert Robi lepottyant még a számolás alatt.

Nevem senki. 2018.11.07. 23:25:35

@Tonio1: Zsérémivel még csaknorisz sem mer ujjat húzni mert tudja, há Zsérémivel összeákásztod á bájszod té huzod á rövidebet. :)

Costanza 2018.11.08. 04:00:10

@Tonio1: en lattam de azert nem akadtam fent mert eleve minden gumibol van
süti beállítások módosítása